View Full Version : R1 vs Everything !!!
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
mob rules
31/03/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ante re me ta italika tis malakies panakriba.
Den exi tpt na zilepsi ena k7 i ena R1 07
Apo ena 1098
εχει κατι!
το μονομπρατσο!!
απο σχεδιασμο απλως γαμαει!!!
(ισως το πιο ομορφο μηχανακια που εχω δει!!)
grigorisr1
31/03/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
εχει κατι!
το μονομπρατσο!!
απο σχεδιασμο απλως γαμαει!!!
(ισως το πιο ομορφο μηχανακια που εχω δει!!)
Einai omorfo de diafono oxi to pio oreo omos
Ala de aksizi ta lefta tou...
Ante re me ta italika tis malakies panakriba.
Den exi tpt na zilepsi ena k7 i ena R1 07
Apo ena 1098
Afto na bei sta anekdota amesos!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
31/03/2007, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Afto na bei sta anekdota amesos!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
EPidh exeis ducati thixtikes ?
EPidh exeis ducati thixtikes ?
Den exo mono ducati ;) kai oute kolimata Japan vs Italian..
Stoiximatizo oti tin 1098 den boreis na tin odogiseis....sta 200m 8a se xaplosei kato.
grigorisr1
31/03/2007, 14:01
Den exo mono ducati ;) kai oute kolimata Japan vs Italian..
Stoiximatizo oti tin 1098 den boreis na tin odogiseis....sta 200m 8a se xaplosei kato.
Ferto mprosta mou na dis ti tha to kano tha to pas tin idia mera na to alaksis lastixo kai diskakia
Kai mi me pis tpt malakies opos lene oloi siga re megale pios eisai o rossi ?
grigorisr1
31/03/2007, 14:10
Oti kai mixanaki na einai oso dinami kai na exei kai les popo de odigiete me tpt auto pos paei etsi!!!!
otan ta sinithisis les ti ginete re gmt de paei? thelo kai alo.
Skepsou esi o idios otan protopires bolta kana 250 i kana 400 de eleges pos paei etsi??
8a sto po allios..sta 14 odigisa to proto mou 1000cc,sta 16 eixa to diko mou zxr750rr...
etsi elega kai ego mikros..oti den paei mia to mixanima kai oti prepei na anevo cc...afta einai otan telikiazeis se eu8eies...omos i mixanes einai pio orees stis STROFES!!
Oso gia to 1098 exei tetoia ropi pou apla den boreis na fantasteis...an kaneis gia plaka oti anoigeis to gazi opos se ena 4kilindro...8a pesei poli gelio stin "prosgeiosi":lol:
Allo to ti 8a 8elame kai allo to ti boroume..;)
grigorisr1
31/03/2007, 14:18
Kai den exo katholu kolimata me japan vs italian opoios einai leftas as pari italiko mi nomizi omos oti tha stribi i tha pigeni pio grigora apo ena japan
Apla ta japan einai pio ftina kai aksiopista mixanakia
Eno ta italika einai kai panakriba kai xalane pio eukola kai sixna servis.. kai mi pis oxi.
To thema den einai mono na exeis ena grigoro mixanaki to thema einai na adexi kiolas.
Alios pigename kai bazame oloi turbo kai eixame 250+aloga
grigorisr1
31/03/2007, 14:20
8a sto po allios..sta 14 odigisa to proto mou 1000cc,sta 16 eixa to diko mou zxr750rr...
etsi elega kai ego mikros..oti den paei mia to mixanima kai oti prepei na anevo cc...afta einai otan telikiazeis se eu8eies...omos i mixanes einai pio orees stis STROFES!!
Oso gia to 1098 exei tetoia ropi pou apla den boreis na fantasteis...an kaneis gia plaka oti anoigeis to gazi opos se ena 4kilindro...8a pesei poli gelio stin "prosgeiosi":lol:
Poli psilos kai dinatos prepi na isuna re sta 14 to proto 1000 ps...:eyepop:
Esi exeis odigisi kana 1098 kai kseris dld ti ropi exei ? i apla etsi fantazese to mialo sou?
Eγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν που στα 16 του να ειχε δικο του,οχι του αδερφου η καποιου αλλου,SS 750,και μετα απο λιγα χρονια να παιρνει Μονστερ 600...
Και γι'αυτο που λες τωρα για το 1098,για την ροπη κτλ...Φαντασου οτι κανει καποιος με την ροπη του 1098 τα Ιαπωνικα το κανουν με μια σχεση κατω,εκει που ψοφαει το 1098....
Poli psilos kai dinatos prepi na isuna re sta 14 to proto 1000 ps...:eyepop:
Esi exeis odigisi kana 1098 kai kseris dld ti ropi exei ? i apla etsi fantazese to mialo sou?
oxi 1000ps....1000cc.
To exei parei filos mou to 1098 gia pista.
oxi 1000ps....1000cc.
Ναι ρε,δεν σου ειπε 1000 αλογα...
Απλα ειπε 1000 psssssss....καταλαβες?πσσσσσσ πωπωπωπωπω...:lol: :lol: :lol:
grigorisr1
31/03/2007, 14:34
oxi 1000ps....1000cc.
Koita se mia euthia tha kani klarina to 1098 to mono sigouro
Tora se pista se mia mikri pisteuo tha perasi to 1098 epidh einai 2kilindro
Ala ama to balis se kamia megali pista opos autes pu trexoun ta motogp... to 1098 tha einai poli piso.
Sta motogp giati de forane dld 2kilindra malakes einai ?
Fisika ola auta me empirous odigous.
grigorisr1
31/03/2007, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ναι ρε,δεν σου ειπε 1000 αλογα...
Απλα ειπε 1000 psssssss....καταλαβες?πσσσσσσ πωπωπωπωπω...:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
Exei kai ducati re gmt de ta piani grigora autos :rotflmao: :rotflmao:
Re file mipos pires 4kilindro ??
grigorisr1
31/03/2007, 14:40
Ante na paei 5 na sxolaso na pao kamia gira :)
Ala mi petixo sto dromo kana ducati kai trexo kai de ftanoooo
Re TRE ti ora bgenun oi ducatistes kseris ??
Mi petixo kanenan kai me kani rezili :rotflmao:
Εγώ δηλαδή ρε παιδιά τι να κάνω τώρα δηλαδή? Με όλα αυτα αυτα που διαβάζω , κοντεύω να ξεχάσω κι αυτα που ξέρω, κυριολεκτικά.
Το πρωί έκανα μια γύρα , έτσι για να δω μερικά εργαλεία. Ηθελα να βρω κανα καινούργιο K7 , το μόνο που βρήκα όμως ήταν ένα 600άρι ολοκαίνουργιο, μαύρο, εισαγωγής. Πολύ καλό, αλλά τα έχω ξεπεράσει τα 600 , με ξενερώνουν πια. Κατω απο 1000 δεν πέφτω με τίποτα.
(Εδωσα την Agusta και ψάχνομαι τώρα, καλά να πάθω, κάτσε με το 600άρι τώρα! Κι οχι οτι δεν πάει το εργαλειάκι, μια χαρά σφαιράτο είναι, αλλά και που ξέρω οτι είναι ξακοσάρι , ξενερώνω).
τα Κ7 θα είναι διαθέσιμα ΜΕΤΑ την έκθεση , κατα τα τέλη του Απριλίου δηλαδή.
Μόνον παραγγελία γίνεται , να στο φέρουν από Γαλλία (ή Γερμανία...δεν θυμαμαι) σε 10 μέρες το πολύ θα είναι εδώ.
Θα το σκεφτώ κι αυτό, γιατι γλυτώνεις 2 χιλιάρικα+ αν πάρεις εισαγωγή. Με 12.500 παίρνω το Κ7! καλόόό....
Το 1098s είναι πανάκριβο, και τελικά γιατι να δώσω τόσα, να κάνω φιγούρα? Εντάξει είναι πανέμορφο, αλλά και το Κ7 τι είναι, άσχημο δηλαδή? Θα παω Δευτέρα να κάνω παραγγελία το Κ7 και τελειώσαμε.:beer:
mob rules
31/03/2007, 14:44
Exei kai ducati re gmt de ta piani grigora autos :rotflmao: :rotflmao:
Re file mipos pires 4kilindro ??
τα δυκιλυνδρα σαν πιο στενα ειναι πιο ευελικτα,ισως αυτο θελει να πει το παιδι,και σαν ποιοτητα κατασκευςη ειναι ανωτερα απο τα ιαπωνεζικα!δεν ειπαι οτι ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια!και σαν δυκιλυνδρο εχει πιο εκρηχτικη ροππη.:)
Eγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν που στα 16 του να ειχε δικο του,οχι του αδερφου η καποιου αλλου,SS 750,και μετα απο λιγα χρονια να παιρνει Μονστερ 600...
Και γι'αυτο που λες τωρα για το 1098,για την ροπη κτλ...Φαντασου οτι κανει καποιος με την ροπη του 1098 τα Ιαπωνικα το κανουν με μια σχεση κατο,εκει που ψοφαει το 1098....
1.To monster to pira to '99.Den borousa na paro to 900cc giati 8a me eskize i asfaleia.meta apo tosa xronia k xoris atyximata plirono 450€ ton xrono.Gia to 900 8a plirona kapou sta 800€..opote...
2.900cc den me volevoun na kinoume stin poli..ta 600 einai teleia.
3.O aderfos mou den odigei mixanes..
4.o arxisyntaktis sto power bikes..xereis ti mixani exei?? :lol:
5.eipa kai prin oti den exo mono tin Ducati alla mallon den to epiases.
6.otan mikros kaneis tis tarzanies megalonontas sovareveis...
Se ligo 8a paro piso osa elega gia ton Afrotwin :sick:
mob rules
31/03/2007, 14:47
Einai omorfo de diafono oxi to pio oreo omos
Ala de aksizi ta lefta tou...
το αν αξιζει τα λευτα του το ξερουν μονο οι ντουκαταδες!!
Ante na paei 5 na sxolaso na pao kamia gira :)
Ala mi petixo sto dromo kana ducati kai trexo kai de ftanoooo
Re TRE ti ora bgenun oi ducatistes kseris ??
Mi petixo kanenan kai me kani rezili :rotflmao:
Οι Ducatisti δεν κυκλοφορουν στον δρομο για πολλους λογους...
1) Δεν αντεχει η μεση τους τα κοπανηματα απ'τα Ολινς στο δρομο...Γιατι οι περισσοτεροι ειναι και καποιας ηλικιας...
2)Τα μοτερ εχουν συγκεκριμενες ωρες λειτουργιας και δεν θελουν να τις χαλανε ασκοπα...
3)Κυκλοφορουν πολλα γιαπωνεζικα(τα R1 και τα χοντα εξαιρουνται) και δεν αντεχουν να πινουν τσαι ολη μερα....
4)Κυκλοφορουν μονο στις πιστες οπου εχουν (νομιζουν) καποια ελπιδα να ειναι μπροστα (νομιζουν,ξαναλεω)...
5)Ξαφνικα μολις αγορασουν Ducati αρχιζουν τις γνωστες πιπες,στις στροφες ειναι η απολαυση,εχω ροπη που τραβαει και τροχοσπιτο κτλ...Οποτε μολις αρχιζει το κραξιμο εξαφανιζονται παλι...:lol: :lol:
grigorisr1
31/03/2007, 14:53
1.To monster to pira to '99.Den borousa na paro to 900cc giati 8a me eskize i asfaleia.meta apo tosa xronia k xoris atyximata plirono 450€ ton xrono.Gia to 900 8a plirona kapou sta 800€..opote...
Re file plaka ma kanis edo pires ducati kai den eixes 300e parapano gia asfalia??
Gia ti poli mixanaki pano apo 250cc de kanei parapano tzampa benzines kais kai taleporia gia thess toulaxiston gia athina de ksero.
Gia auto pernis ena kalo mixanaki kai ena mikro na kanis ti dulia sou
1) Δεν αντεχει η μεση τους τα κοπανηματα απ'τα Ολινς στο δρομο...Γιατι οι περισσοτεροι ειναι και καποιας ηλικιας...
2)Τα μοτερ εχουν συγκεκριμενες ωρες λειτουργιας και δεν θελουν να τις χαλανε ασκοπα...
3)Κυκλοφορουν πολλα γιαπωνεζικα(τα R1 και τα χοντα εξαιρουνται) και δεν αντεχουν να πινουν τσαι ολη μερα....
4)Κυκλοφορουν μονο στις πιστες οπου εχουν (νομιζουν) καποια ελπιδα να ειναι μπροστα (νομιζουν,ξαναλεω)...
5)Ξαφνικα μολις αγορασουν Ducati αρχιζουν τις γνωστες πιπες,στις στροφες ειναι η απολαυση,εχω ροπη που τραβαει και τροχοσπιτο κτλ...Οποτε μολις αρχιζει το κραξιμο εξαφανιζονται παλι...:lol: :lol:
To pragmatiko gelio peftei omos otan ena ducati akoma kai 600 se perasei xalara mesa se kamia strofi,gia plaka kai meta se stelnei gia tsagaki kateu8eian...:lol: :lol: :lol:
grigorisr1
31/03/2007, 14:57
To pragmatiko gelio peftei omos otan ena ducati akoma kai 600 se perasei xalara mesa se kamia strofi,gia plaka kai meta se stelnei gia tsagaki kateu8eian...:lol: :lol: :lol:
Pou tha ton perasi mesa sti poli ?:rotflmao: :rotflmao:
Ela na baloume kondra sti poli mesa ego me to 250 esi me to 600 sou
1&2&3...πασο...
4)Ναι,αλλα αυτοι εχουν και τα long term και τα συναφη...και εχω αν ειχα την δυνατοτητα καθε μερα να οδηγω και αλλη μηχανη και οποια θελω(αρχισυντακτης),σιγα μην επαιρνα δικια μου...
5)Οντως δεν το επιασα,τι αλλο εχεις?
6)Αυτο ολοι το κανουν αλλα διαφερει το μεγεθος....ειναι στον ανθρωπο...
Μπορεις να παρεις πισω οτι θες,οι αποψεις του καθενος που δεν με ξερει δεν με απασχολουν,και πιστευω και το αντιστροφο...
1&2&3...πασο...
4)Ναι,αλλα αυτοι εχουν και τα long term και τα συναφη...και εχω αν ειχα την δυνατοτητα καθε μερα να οδηγω και αλλη μηχανη και οποια θελω(αρχισυντακτης),σιγα μην επαιρνα δικια μου...
5)Οντως δεν το επιασα,τι αλλο εχεις?
6)Αυτο ολοι το κανουν αλλα διαφερει το μεγεθος....ειναι στον ανθρωπο...
Μπορεις να παρεις πισω οτι θες,οι αποψεις του καθενος που δεν με ξερει δεν με απασχολουν,και πιστευω και το αντιστροφο...
TELEUTAIA EXO AFTA:
GSXR 1000 K5,KTM DUKE II,MONSTER 600 limited edition kai prosexos Moto Morini Corsaro 1200.
grigorisr1
31/03/2007, 15:15
TELEUTAIA EXO AFTA:
GSXR 1000 K5,KTM DUKE II,MONSTER 600 limited edition kai prosexos Moto Morini Corsaro 1200.
Ti mono auta exeis ? pare 4-5 akoma na exeis..
A kai kamia Ferrari den exeis ?
Ti mono auta exeis ? pare 4-5 akoma na exeis..
A kai kamia Ferrari den exeis ?
H Ducati pao stoixima oti exei poly perissotera km apo to R1 sou kai oti eno ego akoma 8a exo to Mostro kai 8a douleuei teleia, esy 8a psaxneis na tin skotoseis i na kaneis kanena rektifie mipos kai svourisei xana o kinitiras...edo 8a eimaste
;)
P.S
Ta autokinita den mou aresoun.
grigorisr1
31/03/2007, 15:33
H Ducati pao stoixima oti exei poly perissotera km apo to R1 sou kai oti eno ego akoma 8a exo to Mostro kai 8a douleuei teleia, esy 8a psaxneis na tin skotoseis i na kaneis kanena rektifie mipos kai svourisei xana o kinitiras...edo 8a eimaste
;)
P.S
Ta autokinita den mou aresoun.
TO poso tha kratisi ena moter eksartate apo to pos to odigas. Alazis thema omos tora
Tha treksume me to 250 telika ?
TO poso tha kratisi ena moter eksartate apo to pos to odigas. Alazis thema omos tora
Tha treksume me to 250 telika ?
kala.....
ti na trexoume?gyro-gyro tin plateia tou xoriou sou?
kouna ligo to kefali sou..kai rgv na exeis to Mostro den to pairneis...standart!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[B]H Ducati pao stoixima oti exei poly perissotera km apo to R1 sou kai oti eno ego akoma 8a exo to Mostro kai 8a douleuei teleia, esy 8a psaxneis na tin skotoseis i na kaneis kanena rektifie mipos kai svourisei xana o kinitiras...edo 8a eimaste
;)
Kι εγώ Ιταλικά είχα τα τελευταία 10 χρόνια (Cagiva, Aprila, MV Agusta) και πάλι για Ιταλικό πήγαινα τώρα (1098s) αλλά μάλλον ξανακάνω νέα στροφή και πάω για το GSXR1000 K7. Το γιατί , είναι θέμα οικονομικό, τα Ιταλικά θέλουν πιο συχνά service (είναι αλήθεια αυτό), αμα πέσει κλαίς για πολλές μέρες, και εκτός αυτού θα πρέπει να δώσω και άλλα 2-3 χιλιάρικα να πάρω κράνος Ducati, φόρμα Ducati, ρούχα ducati κλπ. Ενώ με το GSXR , κρατά κι αυτά που έχω. Οπότε, VIVA GIXXERs !!! :a25: :a20: :a54:
PS: Να πω την αλήθεα, μέσα απο αυτο το forum και τις συζητήσεις πείστηκα!
grigorisr1
31/03/2007, 15:41
kala.....
ti na trexoume?gyro-gyro tin plateia tou xoriou sou?
kouna ligo to kefali sou..kai rgv na exeis to Mostro den to pairneis...standart!
Ti na to kano to rgv re file
Me ena crb250 tha se trekso oso kai astio kai an sou fenete kai kses giati tha se peraso?
Giati to diko sou oute prokite na pataei to lastixo oute na xonese anamesa apo ta amaksia aa kai mi ksexnas iparxoun kai fanaria:rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
31/03/2007, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[B]H Ducati pao stoixima oti exei poly perissotera km apo to R1 sou kai oti eno ego akoma 8a exo to Mostro kai 8a douleuei teleia, esy 8a psaxneis na tin skotoseis i na kaneis kanena rektifie mipos kai svourisei xana o kinitiras...edo 8a eimaste
;)
Kι εγώ Ιταλικά είχα τα τελευταία 10 χρόνια (Cagiva, Aprila, MV Agusta) και πάλι για Ιταλικό πήγαινα τώρα (1098s) αλλά μάλλον ξανακάνω νέα στροφή και πάω για το GSXR1000 K7. Το γιατί , είναι θέμα οικονομικό, τα Ιταλικά θέλουν πιο συχνά service (είναι αλήθεια αυτό), αμα πέσει κλαίς για πολλές μέρες, και εκτός αυτού θα πρέπει να δώσω και άλλα 2-3 χιλιάρικα να πάρω κράνος Ducati, φόρμα Ducati, ρούχα ducati κλπ. Ενώ με το GSXR , κρατά κι αυτά που έχω. Οπότε, VIVA GIXXERs !!! :a25: :a20: :a54:
Na enas pou milaei sosta
Ti na to kano to rgv re file
Me ena crb250 tha se trekso oso kai astio kai an sou fenete kai kses giati tha se peraso?
Giati to diko sou oute prokite na pataei to lastixo oute na xonese anamesa apo ta amaksia aa kai mi ksexnas iparxoun kai fanaria:rotflmao: :rotflmao:
kai afto gia ta anekdota amesos!!!
re to cbr250 einai mia proti apo to RGV :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ante molis boreso 8a sou kano tin xari ...kai den 8a valo pano apo 2era kai oti 8eleis..akoma kai xoma.:rotflmao:
Kai me to R1 pali se exo se poli mesa.
Loipon kolite ego tin kano tora..pao volta me to Mostro mou...esy arxise na zigleroneis..kai ta leme pio arga..:wave2:
grigorisr1
31/03/2007, 15:56
kai afto gia ta anekdota amesos!!!
re to cbr250 einai mia proti apo to RGV :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ante molis boreso 8a sou kano tin xari ...kai den 8a valo pano apo 2era kai oti 8eleis..akoma kai xoma.:rotflmao:
Kai me to R1 pali se exo se poli mesa.
Loipon kolite ego tin kano tora..pao volta me to Mostro mou...esy arxise na zigleroneis..kai ta leme pio arga..:wave2:
Kala otan se peraso omos mi :cry: :cry: kala?
Ante pane tora me to sarabalo sou bolta kai mi kanis pano apo 2 ores bolta e theli servis meta.:rotflmao: :rotflmao:
likos600
31/03/2007, 17:46
Eχω καβαλησει εγω φιλε εγω φιλε μου 749 και ειναι επιεικως για τον πουτσο...
Εκτος αν εχεις καμια ιδωτικη πιστα πισω απο το σπιτι σου φρεσκοστρωμμενη και βολταρεις εκει μεσα..
Τα 749 & 999 δεν μπορουν να πανε γρηγορα στο δρομο λογω του πολυ σκληρου σεταπ,εκτος βεβαια απο τους δρομους που θυμιζουν πιστα με τελεια ασφαλτο και χωρις λακουβες...
Εκει μπορει να αποδωσει το σκληρο σεταπ και μονο...
Και τη δικυλινδρη ροπη που ξεθυμαινει μετα απο 1.000 στροφες να την κανω τι,να την βαλω στον κwλο μου?Αμα ηθελα δονητη παω στο σεξ σοπ να παρω,δεν τον ενσωματονω στο μηχανακι μου..
Και πολλα ειπαμε για τις λαδιερες...
Βρηκαμε τωρα καραμελα οτι τα ιαπωνικα δεν στριβουν,ειναι μονο για ευθειες...Τα 600αρια δλδ που βγαζουν ολη την δυναμη ψηλα και χαμηλα ειναι ψοφια ειναι για πεταμα, ή μαλλον για dragster...
Οδήγησα πριν 10 μέρες το 749 στα Μέγαρα και ...@$#%@$%&%$#@# ( να και σε κάτι που συμφονούμε):a013: :a013:
:a55: :a55:
likos600
31/03/2007, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
Εγώ δηλαδή ρε παιδιά τι να κάνω τώρα δηλαδή? Με όλα αυτα αυτα που διαβάζω , κοντεύω να ξεχάσω κι αυτα που ξέρω, κυριολεκτικά.
Το πρωί έκανα μια γύρα , έτσι για να δω μερικά εργαλεία. Ηθελα να βρω κανα καινούργιο K7 , το μόνο που βρήκα όμως ήταν ένα 600άρι ολοκαίνουργιο, μαύρο, εισαγωγής. Πολύ καλό, αλλά τα έχω ξεπεράσει τα 600 , με ξενερώνουν πια. Κατω απο 1000 δεν πέφτω με τίποτα.
(Εδωσα την Agusta και ψάχνομαι τώρα, καλά να πάθω, κάτσε με το 600άρι τώρα! Κι οχι οτι δεν πάει το εργαλειάκι, μια χαρά σφαιράτο είναι, αλλά και που ξέρω οτι είναι ξακοσάρι , ξενερώνω).
τα Κ7 θα είναι διαθέσιμα ΜΕΤΑ την έκθεση , κατα τα τέλη του Απριλίου δηλαδή.
Μόνον παραγγελία γίνεται , να στο φέρουν από Γαλλία (ή Γερμανία...δεν θυμαμαι) σε 10 μέρες το πολύ θα είναι εδώ.
Θα το σκεφτώ κι αυτό, γιατι γλυτώνεις 2 χιλιάρικα+ αν πάρεις εισαγωγή. Με 12.500 παίρνω το Κ7! καλόόό....
Το 1098s είναι πανάκριβο, και τελικά γιατι να δώσω τόσα, να κάνω φιγούρα? Εντάξει είναι πανέμορφο, αλλά και το Κ7 τι είναι, άσχημο δηλαδή? Θα παω Δευτέρα να κάνω παραγγελία το Κ7 και τελειώσαμε.:beer:
Πάρε 1000 ...και έλα να σου δείξω πως πάνε τα 600άρια:a55: :a55:
likos600
31/03/2007, 17:59
ΑΜΑΝ :a53: :a53: τι ασφάλεια είναι αυτή Νταλίκας?:lol:
likos600
31/03/2007, 18:02
:a013: :a013: τα λες εσύ για μένα:a55:
likos600
31/03/2007, 18:15
TELEUTAIA EXO AFTA:
:hypnotize :uplate: :eyepop: :a53: :a53: :a46: :a46: ΄
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Οδήγησα πριν 10 μέρες το 749 στα Μέγαρα και ...@$#%@$%&%$#@# ( να και σε κάτι που συμφονούμε):a013: :a013:
Τωρα τελευταια δεν ειμαι καλα...συμφωνουν ολοι μαζι μου,γραφω καλα λογια (εστω και ειρωνικα) για τα R1,καποιος αλλαζει και αντι για 1098 παιρνει Κ7...
Παει,χαλασε ο κοσμος...
mob rules
31/03/2007, 20:01
Τωρα τελευταια δεν ειμαι καλα...συμφωνουν ολοι μαζι μου,γραφω καλα λογια (εστω και ειρωνικα) για τα R1,καποιος αλλαζει και αντι για 1098 παιρνει Κ7...
Παει,χαλασε ο κοσμος...
δεν χαλασε ο κοσμος εσυ χαλασες που ξηραγλυφεσε τα r1!!!:lol:
δεν χαλασε ο κοσμος εσυ χαλασες που ξηραγλυφεσε τα r1!!!:lol:
Ρε την παλευεις???:lol: :lol: :lol:
Ουτε δωρο να μου το κανανε δεν το κρατουσα...:lol: :lol: :lol:
Το πουλουσα κατ'ευθειαν και επαιρνα GixxeR....:lol: :lol: :lol:
Απλα δεν ηθελα να στεναχωρησω ενα παλικαρι και εγραψα μερικες μαλακιες να περναει η ωρα...
mob rules
31/03/2007, 20:48
Ρε την παλευεις???:lol: :lol: :lol:
Ουτε δωρο να μου το κανανε δεν το κρατουσα...:lol: :lol: :lol:
Το πουλουσα κατ'ευθειαν και επαιρνα GixxeR....:lol: :lol: :lol:
Απλα δεν ηθελα να στεναχωρησω ενα παλικαρι και εγραψα μερικες μαλακιες να περναει η ωρα...
πλακα-πλακα οχι!!!:lol:
τι θα επερνες mixer???:lol:
και καλα τωρα...καλοριζικο το καινουριο σου R1!!:lol: :lol: :lol:
πλακα-πλακα οχι!!!:lol:
τι θα επερνες mixer???:lol:
και καλα τωρα...καλοριζικο το καινουριο σου R1!!:lol: :lol: :lol:
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μακρια απο μας...:lol: :lol: :lol:
lampros_fazer
01/04/2007, 01:16
TRE,μέρα που είναι σήμερα μπορείς να πεις οτι θες..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
TRE,μέρα που είναι σήμερα μπορείς να πεις οτι θες..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
:a9: :a5:
:wave2: :wave2: :wave2:
:a48:
WTF :confused: :confused: :confused: :confused:
Φίλε T.R.E. έχεις δοκιμάσει μηχανάκι με ohlins και έχεις άποψη???
Όχι.....και δεν ξέρεις!!! Λες μαλακίες.
Αλλά ξέχασα, τα ohlins είναι ακριβό σπορ για κουλό ευθειάκια.
Και βασικά στα @ μου άν το μπρίκι (γιατί για μπρίκι μιλάμε) είναι πιο γρήγορο στην ευθεία.
Όταν μεγαλώσεις λιγάκι, θα μάθεις...
Ο φίλος μας T.R.E. που θα περάσει όλη μα όλη την Ελλάδα, τελικιάζει και στρίβει το Κ6 του....
στην Σαντορίνη.
Αχαχαχαχαχα.
Αχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Φίλε T.R.E. έχεις δοκιμάσει μηχανάκι με ohlins και έχεις άποψη???
Όχι.....και δεν ξέρεις!!! Λες μαλακίες.
Αλλά ξέχασα, τα ohlins είναι ακριβό σπορ για κουλό ευθειάκια.
Και βασικά στα @ μου άν το μπρίκι (γιατί για μπρίκι μιλάμε) είναι πιο γρήγορο στην ευθεία.
Όταν μεγαλώσεις λιγάκι, θα μάθεις...
Maron, ο φίλος-γαμιάς T.R.E με το GSX-R βάζει και κόντρες, και μας είπε να φέρουμε και τα λεφτά μας.Έχει μαμήσει ότι R1 κινείται κτλ κτλ.
Πως τον κόβεις? Θέλεις να του τσιμπήσουμε κανένα ψιλό?
Το δικό μου βγάζει 157 πάντως.Το δικό σου πόσα βγάζει ρε παλικάρι, που μας έβαλες και πήχη τα 150 άλογα???
Και κάτι άλλο, μετά το πάσχα έλα να μετρήσω το μπρίκι σου από 2ες αλλά μετά απαιτώ να κάνεις post που θα λέει "ένα R1 μου έραψε ένα κουστουμάκι γαμάτο".
Είσαι ο ορισμός του "τσάμπα λέμε"... 700 δηλώσεις έκανες να δει όλο το φλόρουμ πόσο γρήγορα είναι τα Κ5.
Πολλες δηλωσεις οχι πολυ παλιοτερα,για καποιον που δεν τον νοιαζει αν τον περνανε στην ευθεια τα GSX-R...μαλλον θα σου ειπε ο φιλος σου να κατσεις στα αβγα σου σαν καλη κοτουλα που εισαι,και μου το γυρισες στις στροφες και εσυ...παγκοσμιος γαρ....
Tα Ohlins δεν ειναι ολα ιδια...και ρυθμιζονται κι'ολας...
Οδηγα μαμα 999 και 749 με Ohlins στο δρομο και ελα να μου πεις μετα για αναρτησεις και στησιματα...
Και που'σαι χερα,σου ραβω ενα κουστουμακι με τον ταφο σου οταν βαλεις Ohlins,ανθρακονηματινες ζαντες και Supercorsa Pro,Carbon fairing,μαργαριτες και γαρυφαλλα,οπου γουσταρεις σε οποια διαδρομη εκτος πιστας,για να δεις και ποσο δουλευουν τα μπλιμπλικια σου στην πραξη....:wave2: :wave2: :wave2:
Στα πλαισια του υγειους συναγωνισμου,
Τ he
R 1
E masculator :wave2: :wave2: :wave2: :lol: :lol:
sotosfz6
01/04/2007, 18:41
Τ he
R 1
E masculator :wave2: :wave2: :wave2: :lol: :lol:
:rotflmao: :a31:
EVI το ειχες πει απο την αρχη αλλα ποιος σε ακουσε...οτι να'ναι!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
:rotflmao: :a31:
EVI το ειχες πει απο την αρχη αλλα ποιος σε ακουσε...οτι να'ναι!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλλον και εσυ για R1 πηγαινες και δεν σου βγηκε ε?
sotosfz6
01/04/2007, 19:31
Μαλλον και εσυ για R1 πηγαινες και δεν σου βγηκε ε?
με επιασες...εισαι τρομερα διορατικο ατομο.....:D :D
με επιασες...εισαι τρομερα διορατικο ατομο.....:D :D
Αν θες πηγαινε στις διαμαχες,διαβασε το προηγουμενο θεμα R1 vs K7,και τα ξαναλεμε...
Μεχρι τοτε,απλα μετρα λιγο τα λογια σου...
sotosfz6
01/04/2007, 19:38
..
Τελικα βγηκε κανα πορισμα;..... γιατι πρεπει να βουρτσισω και τα δοντια μου νωρις ε....
sotosfz6
01/04/2007, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τελικα βγηκε κανα πορισμα;..... γιατι πρεπει να βουρτσισω και τα δοντια μου νωρις ε....
οχι ακομα....προλαβαινεις....
οχι ακομα....προλαβαινεις....
Στανταρ;
Γιατι πρεπει να βαλω και νημα βλεπεις....:D
sotosfz6
01/04/2007, 20:33
το εχεις παρει το νημα????ή θα ψαχνομαστε???
το εχεις παρει το νημα????ή θα ψαχνομαστε???
Το εχω, αλλα περιμενω να μαθω ποιος υποθετικος οδηγος SS γαμαει πιο πολυ εδω μεσα, να ετοιμασω τα πανωσεντονα.
Βλεπεις εμεις οι γαμπροι που περιμενουμε ουρα, εχουμε και πλουσια προικα.
vassilis88
01/04/2007, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
..περιμενω να μαθω ποιος υποθετικος οδηγος SS γαμαει πιο πολυ εδω μεσα..
δν ειναι υποθετικοι οδηγοι,ειναι υποθετικοι γαμιαδες!χαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:
σοβαρα τωρα,ο τιταν σε ποστ για το ΤΔ δε λεγανε οτι γυρναει 1.03?
ε μαλλον αυτος δν ειναι υποθετικος!:D
mob rules
02/04/2007, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
δν ειναι υποθετικοι οδηγοι,ειναι υποθετικοι γαμιαδες!χαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:
σοβαρα τωρα,ο τιταν σε ποστ για το ΤΔ δε λεγανε οτι γυρναει 1.03?
ε μαλλον αυτος δν ειναι υποθετικος!:D
και εγω λεω οτι κανω 58sec!!!:a54: :a54: :a54:
το τι λεει ο καθενας εδω μεσα εχω καταλαβει οτι λεει...:a31: :a31: :a31:
αν δεν βρεθειτε στον δρομο δεν πιστευω κανεναν!!!:evil:
ααα!!!και με αποδιξεις!!!:lol: :lol:
Πιο σιγα...σηκωνετε χωμα..:rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
02/04/2007, 09:06
Apo oti kalatava kanenas de paradexete tpt. o alos leei ta ducati ta kalitera o alos ta suzuki o alos ta yamaha to ena de stribi to ena kovi plesio to alo kaigete to alo xalaei gamiseta...
Gia auto pernis auto pou sou kanei kefi kai de dinis simasia giati simfona me auta pou leei o kathenas kamia marka de prepi na paris :) ola kati exoune
mob rules
02/04/2007, 12:09
Apo oti kalatava kanenas de paradexete tpt. o alos leei ta ducati ta kalitera o alos ta suzuki o alos ta yamaha to ena de stribi to ena kovi plesio to alo kaigete to alo xalaei gamiseta...
Gia auto pernis auto pou sou kanei kefi kai de dinis simasia giati simfona me auta pou leei o kathenas kamia marka de prepi na paris :) ola kati exoune
σωστα!!!:a46: :a46: :a46: :a18:
ααα!!!και με αποδιξεις!!!:lol: :lol:
camera on board !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mob rules
02/04/2007, 12:13
Πιο σιγα...σηκωνετε χωμα..:rotflmao: :rotflmao:
ε δεν ηρθες απο πισω να καταβρεχεις:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
likos600
03/04/2007, 00:33
Τι έγινε βρε παιδιά?
για δείτε τις δύο τελευταίες σελίδες:sick:
όλοι έχετε S μοτοσυκλέτες και όχι SS δλδ είστε............ άλλο θέμα!!!
΄
από ότι κατάλαβα είστε κομπλεξικοί και ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ!! μπήκατε εδώ για να μας το παίξετε
Γ@@$#δες εσείς που στα 200χλμ κάνετε:a04:
όχι τίποτε άλλο, το παίζετε Γ@@@@ και στην πίστα :a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Τι έγινε βρε παιδιά?
για δείτε τις δύο τελευταίες σελίδες:sick:
όλοι έχετε S μοτοσυκλέτες και όχι SS δλδ είστε............ άλλο θέμα!!!
΄
από ότι κατάλαβα είστε κομπλεξικοί και ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ!! μπήκατε εδώ για να μας το παίξετε
Γ@@$#δες εσείς που στα 200χλμ κάνετε:a04:
όχι τίποτε άλλο, το παίζετε Γ@@@@ και στην πίστα :a31: :a31: :a31:
likos599,Τεταρτη ερχομαι Αθηνα...καφε θα πιουμε?
Ολο και περισσοτερο συμφωνουμε τελευταια και δεν παει αλλο αυτη η κατασταση....:lol: :lol: :wave2:
Εσυ αν σε πειραζει ο καφες μπορεις να πιεις και τσαι που το εχεις συνηθισει....:rotflmao: :rotflmao:
:a55: :a55: :a55:
γρηγορη και τρε
ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΡΕ :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:smokin:
Mου το σφυριξε ενας φιλος μου που διαβαζει Καwasaki bikers...:a13:
Και ασε που δεν ηξερα οτι εχεις το S.....
XAXAXAXAXAXAXAXA
Την μπουρουχα ρε πουστη μου...να ηταν το γυμνο παει στο διαολο...αλλα το κουραδι?
Πως ειναι ετσι ρεεεε?
Δεν παμε καλα......
Α,και μην αλλαζεις αυτα που γραφεις εντος λεπτου,γιατι σε αλλα απανταω και αλλα φαινονται....
:sad: :sad: :sad: :sad:
ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ
γιατι να μην εχω τζιξερ.....γιατι να μην ειμαι σαν τον Τρε
γαμωτο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ τρε
μηπως μας λες πιπες και δεν εχεις τπτ ? για βαλε καμμια φωτο να σε δουμε (μιας που θα ερθεις κα ιαθηνα δε θα μπορουμε να πουμε οτι λες ψεμματα θα σε εχουμε δει)
για ριξε καμμια φωτο γιατι μου φαινετε μπουρδες λες τοσες μερες :smokin:
ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ
γιατι να μην εχω τζιξερ.....γιατι να μην ειμαι σαν τον Τρε
γαμωτο
Δεν χρειαζεται να εχεις Gixxer..και εγω 636 ειχα πριν....αλλα οχι και Ζ750 S..
S? S? AAAAXAXAXAXAXA
Συγνωμη αλλα ειναι αθλιο...τοσα αλλα ομορφα kawasaki υπαρχουν...Δωρο στο κανανε?
η ομορφια ειναι υποκειμενικη βλεπεις εγω ειμαι κουλαδι και δεν εχω κανεναν οπωτε πηρα το Ζ με φερινγκ για να μην με χτυπα ο αερας μιας και δεν ηθελα τπτ αλλο ......δεν ειμαι σαν και σενα .....τι κριμα .....μακαρι να τους ειχα ολους οπως και εσυ .......συνγχωρεσε τα ελλατωματα μου ....ειμαι μια ταπεινη θαυμαστρια σου ................
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΩΜΟΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ τρε
μηπως μας λες πιπες και δεν εχεις τπτ ? για βαλε καμμια φωτο να σε δουμε (μιας που θα ερθεις κα ιαθηνα δε θα μπορουμε να πουμε οτι λες ψεμματα θα σε εχουμε δει)
για ριξε καμμια φωτο γιατι μου φαινετε μπουρδες λες τοσες μερες :smokin:
Ωχ ωχ,μας πηρανε χαμπαρι...
Εδω ειμαι μικρος....:lol: :lol: :lol: :wave2:
82814
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΩΜΟΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ
Αν θες περισσοτερες βαλε καμια με το Ζ σου και μετα...:D :D
καλα λεμε το ποστακι σου ειναι σαν prive chat για παρτη σου λεμε :rotflmao:
αχχχ τι ωραιο παιδακι ειναι αυτο?
κουκλι
απο τοτε ηθελες μηχανη?
και γιατι δεν εχεις παρει ακομα?
Αν θες περισσοτερες βαλε καμια με το Ζ σου και μετα...:D :D
θες το Ζ? ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΤΣΙ?ΤΟ ΓΥΜΝΟ... γιατι το s ειναι ακομα στο μαγαζι δεν εχω παρει τις πινακιδες ακομη
η μηπως θες και το freewind?
kai to typhoon?
kai to rs125?
kai to beverly200?
kai thn drag star?
ειναι βλεπεις που δεν ειμαι και σπιτι μου για να τις εχω σου υποσχομε ομως αυριο να τις βαλω εδω ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ
ΟΛΕΣ ΤΙς ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ
καλα λεμε το ποστακι σου ειναι σαν prive chat για παρτη σου λεμε :rotflmao:
αχχχ τι ωραιο παιδακι ειναι αυτο?
κουκλι
απο τοτε ηθελες μηχανη?
και γιατι δεν εχεις παρει ακομα?
Αμα θες να δεις μερικες πηγαινε στα μοντελα>GSXR'S>φωτο απο τα GSXRακια μας και δεστο...
Μην τις ξαναβαζω παλι....αν δεν πιστευεις παλι οτι ειναι δικο μου...οκ...τι να σε κανω...φωτο με τη φατσα μου δεν βαζω γιατι ειμαι κακασχημος και ντρεπομαι....:D :D
Α ΚΑΤΣΕ κατι βρηκα ......
Μην τις ξαναβαζω παλι....αν δεν πιστευεις παλι οτι ειναι δικο μου...οκ...τι να σε κανω...φωτο με τη φατσα μου δεν βαζω γιατι ειμαι κακασχημος και ντρεπομαι....:D :D [/B]
βασικα και εγω χαλια ειμαι αλλα θα βρω καποια που θα φοραω κρανος η θα ειμαι πολυ μακρυα :) :) :) μην τρομαξουμε και βραδυατικα :p
θες το Ζ? ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΤΣΙ?ΤΟ ΓΥΜΝΟ... γιατι το s ειναι ακομα στο μαγαζι δεν εχω παρει τις πινακιδες ακομη
η μηπως θες και το freewind?
kai to typhoon?
kai to rs125?
kai to beverly200?
kai thn drag star?
ειναι βλεπεις που δεν ειμαι και σπιτι μου για να τις εχω σου υποσχομε ομως αυριο να τις βαλω εδω ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ
ΟΛΕΣ ΤΙς ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ
Ωχ τωρα ψαρωσα...θεωρεις δλδ το Τyphoon και το beverly μηχανες??
Οκ,να βαλω και εγω υστερα το Chally που ειχα πριν 10 χρονια,το Lead 50 ss,το Aprilia SR οτι αλλο βεσποειδες ειχα και εχω...
Εγω δεν αμφισβητησα τα λεγομενα σου....Εσυ γιατι αμφισβητεις τα δικα μου δεν καταλαβαινω...
Εγω δεν αμφισβητησα τα λεγομενα σου....Εσυ γιατι αμφισβητεις τα δικα μου δεν καταλαβαινω... [/B]
? καλα εσυ δεν εισαι που λες πιο πριν (χαχαχαχ μην σε ακουσει η ευη γιατι θα φερει του ενος και του αλλουνου ) και κατι τετοια?
Το αρχείο που επισυνάψατε είναι πολύ μεγάλο. Παρακαλούμε διατηρήστε το μέγεθος μικρότερο από 102400 bytes.
τι να σε κανω που κοιματε και ο αντρας μου και δε ξερω πως να τις κανω μικροτερες τις φωτο
γαμωτο
:sad: :sad: :mad:
ακου tre
θα μιλήσω σοβαρα τωρα
δε σε αμφισβητω
απλως
πρεπει να καταλαβεις (αν θες)
οτι οταν καποιος βγαινει καπου και λεει σας εχω ειστε ολοι βλακες κλπ κλπ σε αλλους χτυπα ασχημα σε αλλους τους κανει να γελανε κλπ κλπ μην νομιζεις επειδη δε γραφουν εδω οτι δε γελανε με αυτα αρκετοι εως πολλοι.....
φαινετε οτι ξερεις (και απο ποστ σου αλλου)
δε ξερω γιατι το γαμας το θεμα ετσι.... (σορυ για το γαμας)
αυτα
καληνυχτα
? καλα εσυ δεν εισαι που λες πιο πριν (χαχαχαχ μην σε ακουσει η ευη γιατι θα φερει του ενος και του αλλουνου ) και κατι τετοια?
Το αρχείο που επισυνάψατε είναι πολύ μεγάλο. Παρακαλούμε διατηρήστε το μέγεθος μικρότερο από 102400 bytes.
τι να σε κανω που κοιματε και ο αντρας μου και δε ξερω πως να τις κανω μικροτερες τις φωτο
γαμωτο
Ναι,το ξερω οτι ο ΙDI εχει Ζ 1000,δεν το ειπα ειρωνικα αυτο...(ισως ηταν απ'τα λιγα που δεν ειρωνευτηκα γι'αυτο)...:lol: :lol:
Για να τις κανεις πιο μικρες,ανοιγεις μια φωτο--->δεξι κλικ--->edit----->ctrl+W και στα πεδια που ανοιγουν βαζεις το ποσοστο που θελεις να μικρυνει....:lol: :lol: :wave2:
και σταματα να ρωτας για μενα
ακου εκει καποιος απο το kawasaki
μην ρωτας ρε παιδι μου
εγω δεν ρωταω κανεναν για σενα (ουτε προκειτε)
και μην νομιζεις ηλιθιοδως οτι με το να βριζεις τη μηχανη μου κανεις κατι :beer: :beer: :beer: αυτην εχω αυτην μπορω να αγορασω και χαιρομε πολυ που ο Θεος με εχει καλα και την χαιρομε
και μου αρεσει και με συντροφευει και κανει τα γουστα μου
και ουδεποτε με ενοιαξε αν θα ειμαι πιο γρηγορη πιο ομορφη και πιο μαγκιτισα απο τους αλλους
Ναι,το ξερω οτι ο ΙDI εχει Ζ 1000,δεν το ειπα ειρωνικα αυτο...(ισως ηταν απ'τα λιγα που δεν ειρωνευτηκα γι'αυτο)...:lol: :lol:
Για να τις κανεις πιο μικρες,ανοιγεις μια φωτο--->δεξι κλικ--->edit----->ctrl+W και στα πεδια που ανοιγουν βαζεις το ποσοστο που θελεις να μικρυνει....:lol: :lol: :wave2:
αα
κατσε να το δοκιμασω (αν και ο τρισαθλιος μονο μια με το σουζουκι εχει εδω μεσα :mad: )
ρε δε κανει δεξι κλικ δε μου βγαζει τιποτα :sad: :sad: :sad: :sad: (γαμω την ασχετοσυνη μου με τα πισια)
χεσε με καληνυχτα
αυριο παλι
σε θελω εδω δυνατο και ενημερο ετσι?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
ακου tre
θα μιλήσω σοβαρα τωρα
δε σε αμφισβητω
απλως
πρεπει να καταλαβεις (αν θες)
οτι οταν καποιος βγαινει καπου και λεει σας εχω ειστε ολοι βλακες κλπ κλπ σε αλλους χτυπα ασχημα σε αλλους τους κανει να γελανε κλπ κλπ μην νομιζεις επειδη δε γραφουν εδω οτι δε γελανε με αυτα αρκετοι εως πολλοι.....
φαινετε οτι ξερεις (και απο ποστ σου αλλου)
δε ξερω γιατι το γαμας το θεμα ετσι.... (σορυ για το γαμας)
αυτα
καληνυχτα
Σοβαρα και εγω θα σου πω λοιπον οτι ...
1) Μ'αρεσει να κοβω αντιδρασεις και συχνα πυκνα τσιγκλαω καποιους οχι ολους,επιτηδες...
2)Δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι "σας εχω ολους"...Μπορει καποιος να νομιζει οτι αυτο εννοω (δεν φταιω εγω για αυτο),αλλα αν το βρεις πουθενα γραμμενο στο λεω ειλικρινα το σβηνω....
Μπορει μονο αυτο να εγινε,οταν γενικευσα και ειπα οτι δεν με εχει περασει ποτε R1 στην ευθεια...
Και μετα αρχισαν τα λοιπα ευτραπελα απο πληγωμενους (εγωισμους) ιδιοκτητες...
3) Γελαω και εγω με τις μαλακιες που λενε αυτοι που γελανε με εμενα....
Αντε καλο βραδυ...
Σοβαρα και εγω θα σου πω λοιπον οτι ...
1) Μ'αρεσει να κοβω αντιδρασεις και συχνα πυκνα τσιγκλαω καποιους οχι ολους,επιτηδες...
2)Δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι "σας εχω ολους"...Μπορει καποιος να νομιζει οτι αυτο εννοω (δεν φταιω εγω για αυτο),αλλα αν το βρεις πουθενα γραμμενο στο λεω ειλικρινα το σβηνω....
Μπορει μονο αυτο να εγινε,οταν γενικευσα και ειπα οτι δεν με εχει περασει ποτε R1 στην ευθεια...
Και μετα αρχισαν τα λοιπα ευτραπελα απο πληγωμενους (εγωισμους) ιδιοκτητες...
3) Γελαω και εγω με τις μαλακιες που λενε αυτοι που γελανε με εμενα....
Αντε καλο βραδυ...
λαθασμενες εντυπωσεις δινεις τοτε επιτιδες και ψαροσαμε
αν αυτο λες εγω δε σου ξανα απαντω οχι γιατι εχω κατι μαζι σου αλλα γιατι προφανως θελεις να παιζεις με τους αλλους (οχι δεν ειναι κακο )
δε ξερω αν σου αρεσει ...περι ορεξεος...
καλο βραδυ
και σταματα να ρωτας για μενα
ακου εκει καποιος απο το kawasaki
μην ρωτας ρε παιδι μου
εγω δεν ρωταω κανεναν για σενα (ουτε προκειτε)
και μην νομιζεις ηλιθιοδως οτι με το να βριζεις τη μηχανη μου κανεις κατι :beer: :beer: :beer: αυτην εχω αυτην μπορω να αγορασω και χαιρομε πολυ που ο Θεος με εχει καλα και την χαιρομε
και μου αρεσει και με συντροφευει και κανει τα γουστα μου
και ουδεποτε με ενοιαξε αν θα ειμαι πιο γρηγορη πιο ομορφη και πιο μαγκιτισα απο τους αλλους
Μπαα μια ιδεα που την εχετε για τον εαυτο σας...:lol: :lol:
Δεν ρωτησα,απλα ειπα σε ενα φιλο μου "μOY ειπε ρε μαλακα μια γκομενα EVI με ενα Ζ 750 οτι μ'εχει",
Aαααααα,λεει...την ξερω αυτην,γραφει και στο Κ-Β,ολο τετοιες μαλακιες λεει..:lol: :lol: :lol:
Καταλαβες τωρα?:a1: :a1: :a15:
Μπαα μια ιδεα που την εχετε για τον εαυτο σας...:lol: :lol:
Δεν ρωτησα,απλα ειπα σε ενα φιλο μου "μOY ειπε ρε μαλακα μια γκομενα EVI με ενα Ζ 750 οτι μ'εχει",
Aαααααα,λεει...την ξερω αυτην,γραφει και στο Κ-Β,ολο τετοιες μαλακιες λεει..:lol: :lol: :lol:
Καταλαβες τωρα?:a1: :a1: :a15:
ετσι ειπες?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
και ποιος ειναι ο μαγκας που στο ειπε?
αα
μαλλον δε θα μου πεις
θα κρυβετε και αυτος
(ασε που δεν εχω πει ποτε τπτ τετοιο στο καβα γιατι πολυ απλα κανεις δεν εχει μπει να πει τετοιες παπαριες που λες εσυ εδω)
θα μου πεις ποιος ειναι?
εχει τα ρχιδια να μας πει ποιος ειναι?
ε?
λαθασμενες εντυπωσεις δινεις τοτε επιτιδες και ψαροσαμε
αν αυτο λες εγω δε σου ξανα απαντω οχι γιατι εχω κατι μαζι σου αλλα γιατι προφανως θελεις να παιζεις με τους αλλους (οχι δεν ειναι κακο )
δε ξερω αν σου αρεσει ...περι ορεξεος...
καλο βραδυ
Δεν πειραζει,χαβαλες να γινεται...υπαρχουν θεματα που απανταω σοβαρα ( αν ξερω και νομιζω οτι μπορω να βοηθησω) και υπαρχουν κι'αλλα που λεμε οτι να'ναι για να περναει η ωρα,να ριξει κανενας καμια καλη ατακα να γελασουμε κτλ...
Οχι ολα στο ιδιο καζανι....:nono: :nono:
κοιτα ρε που ο τυπος αποκτησε νοημα στη ζωη του
καθετε και μιλα για μενα και εξω απο το φορουμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα ρε που ο τυπος αποκτησε νοημα στη ζωη του
καθετε και μιλα για μενα και εξω απο το φορουμ
Παλι καλα που ειπες εκεινο το περιφημο "οτι να'ναι" και τελικα ασχοληθηκα μαζι σου και απεκτησε νοημα η ζωη μου!!!:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
Φτανει για σημερα (για υπνο δεν πηγαινες?)...:lol: :lol:
Οχι δεν μπορω να σας αποκαλυψω το ονομα του,ειναι undercover εκει μεσα,μου λεει τα μυστικα απο τα KAWASAKI ετσι ωστε να ξερω τι κανουν και να μην με περναει κανενας...:confused: :confused:
[B]Παλι καλα που ειπες εκεινο το περιφημο "οτι να'ναι" και τελικα ασχοληθηκα μαζι σου και απεκτησε νοημα η ζωη μου!!!:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
]
ευτυχως να λες
μην σε νοιαζε βρε
θα τον βρω μονη μου
για να ειναι φιλος σου......καταλαβα ....
:)
οσο για σενα
τραβα ασχολησου με καναν αλλον 150 ατομα σου την ειπαν εσυ με μενα ασχολησε
ολη μερα
καθε μερα
(τι να κανω? μονος σου τα λες.....ρωτησα εναν...εκανα αυτο.....)
μην σε νοιαζε βρε
θα τον βρω μονη μου
για να ειναι φιλος σου......καταλαβα ....
οσο για σενα
τραβα ασχολησου με καναν αλλον 150 ατομα σου την ειπαν εσυ με μενα ασχολησε
ολη μερα
καθε μερα
(τι να κανω? μονος σου τα λες.....ρωτησα εναν...εκανα αυτο.....)
Θα τον βρεις ευκολα...αλλα ποτε δεν ειπε τετοιο πραγμα οντως,γι'αυτο εβαλα και τις γελαστες φατσουλες....
Απλα καπου αναφερθηκε απο καποιον προς εμενα,οτι κοιτα,"μπορει η EVI να μην σ'εχει,αλλα δυστηχως ο IDI εχει πολλους απο εμας",σε κατι που ειχα πει περι Ζ 1000 ...για να σου φυγει η απορια
Και απο κει ξερω οτι ξερω...βαριεμαι τωρα να ψαξω,αλλα καπου εχει ειπωθει σιγουρα....