View Full Version : R1 vs Everything !!!
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
μονο να με τσαντιζεις εισαι εσυ εδω
:a016: :a016: :a016: :a016: :a016: :a016:
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μονο να με τσαντιζεις εισαι εσυ εδω
Παρε και μια τα τρια της παρεας...Το αριστερο ειναι αυτουτουνου που ψαχνεις...
:lol: :lol: Το δεξι ειναι το δικο μου,παλια...
82815
παλια?
Δεν βλεπεις ημερομηνια?
Εννοω οτι εχει αλλαξει αρκετα απο τοτε...
Εγινε πιο R1φαγος:a021: :a021: :a022: :a022:
grigorisr1
03/04/2007, 09:02
γρηγορη και τρε
Tora perimene
ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕς ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΡΕ :rotflmao: :rotflmao:
Tora perimene na grasaro tin alisida apo to cbf250 kai pame na ta dosoume.
Oxi poli makria omos e?Esi exeis ta fering ego den exo de einai dikaio tha me xtipaei o aeras
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
03/04/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δεν βλεπεις ημερομηνια?
Εννοω οτι εχει αλλαξει αρκετα απο τοτε...
Εγινε πιο R1φαγος:a021: :a021: :a022: :a022:
πιο ρ1φαγος,η σιδεροφαγος???:lol: :lol:
εφοπλιστης εισαι??
mob rules
03/04/2007, 11:05
τρε να σε ρωτισω κατι??με το μπαρδον δηλαδη???κανεις καθολου χλμ.με το μηχανακι,γιατι ρε φουστη ολη την μερα(αλλα και την νυχτα)εισαι εδω μεσα και γραφεις!!:lol: :lol: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
τρε να σε ρωτισω κατι??με το μπαρδον δηλαδη???κανεις καθολου χλμ.με το μηχανακι,γιατι ρε φουστη ολη την μερα(αλλα και την νυχτα)εισαι εδω μεσα και γραφεις!!:lol: :lol: :lol: :wave2:
Mob αυτη την περιοδο ειμαι Σαντορινη και κανω 24ωρες βαρδιες μερα παρα μερα γι'αυτο ειμαι ολη την ωρα ονλαιν...Ασε που και απο καιρο εδω δεν ειναι και οτι καλυτερο,εχει γαμηθει να φυσαει και δεν παλευεται ο αερας....
mob rules
03/04/2007, 12:00
Mob αυτη την περιοδο ειμαι Σαντορινη και κανω 24ωρες βαρδιες μερα παρα μερα γι'αυτο ειμαι ολη την ωρα ονλαιν...Ασε που και απο καιρο εδω δεν ειναι και οτι καλυτερο,εχει γαμηθει να φυσαει και δεν παλευεται ο αερας....
ααααα..!
οκ τοτε...:wave2:
Da.Vintage
03/04/2007, 12:27
TRE που δουλεύεις ρε στη Σαντορίνη? Στη βάση της αεροπορίας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
TRE που δουλεύεις ρε στη Σαντορίνη? Στη βάση της αεροπορίας?
Οχι,στο Radar...
Da.Vintage
03/04/2007, 12:34
Οχι,στο Radar...
Στρατιωτικός είσαι?
Στρατιωτικός είσαι?
Λες? :lol:
Γιατι εφοριακος εισαι η παιζει ρολο στο πως οδηγας?
Οδηγω "πειθαρχημενα" παντως,λες να μου εμεινε ?:lol: :lol: :a13: :a13:
Da.Vintage
03/04/2007, 12:50
Αν είσαι στρατιωτικός δικαιολογούνται πολλά!
Και δεν εννοώ τον τρόπο που στρίβεις!
έτσι όπως τα έχεις κάνει εδώ μέσα...( μη παρεξηγηθείς)
πρέπει να μετονομάσουμε το θρέντ
TRE vs Everyone !!!
Αν είσαι στρατιωτικός δικαιολογούνται πολλά!
Και δεν εννοώ τον τρόπο που στρίβεις!
έτσι όπως τα έχεις κάνει εδώ μέσα...( μη παρεξηγηθείς)
πρέπει να μετονομάσουμε το θρέντ
TRE vs Everyone !!!
Α,οκ αφου η επαγγελματικη μου ιδιοτητα δικαιολογει πολλα,καλως...:confused: :confused:
Να μην με παρεξηγειται κιολας... :lol: :lol: :wave2:
mob rules
03/04/2007, 13:01
Α,οκ αφου η επαγγελματικη μου ιδιοτητα δικαιολογει πολλα,καλως...:confused: :confused:
Να μην με παρεξηγειται κιολας... :lol: :lol: :wave2:
καραβανας εισαι ρε....τους μισω!!!:mad: :mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
likos600
03/04/2007, 15:17
TRE αυτό το πιάνει το radar
82845
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Nαι,ελα μια μερα να σε μετρησω...:lol: :lol: :lol:
Ασπρο κοκκινο το πηρες ?
likos600
03/04/2007, 15:37
Nαι,ελα μια μερα να σε μετρησω...:lol: :lol: :lol:
Ασπρο κοκκινο το πηρες ?
Κοκκινο και θα το κάνω σώβρακο όπως το παλιό
likos600
03/04/2007, 15:38
δλδ
82848
likos600
03/04/2007, 15:43
:a55:
82849
mob rules
03/04/2007, 18:34
kalorizhko re sy,kai kalota3ido!!
:wave2: :wave2:
H.A.Balafoutre
03/04/2007, 19:45
T.R.E., για πές...μια και έβγαλες φωτό από Dragster (αν ήσουν εσύ...θεωρώ πως ήσουν), τι χρόνο κάνεις στα 402μ με το Gixxer σου? Ή έστω, τι 0-18μ έχεις σε χρόνο?
Διότι αν είσαι Dragsteras, ξέρω κάτι Dragsterάδες που τα GSX1000R και Hayabusa τα έχουν για πρωινό με R1 ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με R6 2006.
Και το Gixxer γρηγορότερο από το ΖΧ10R δεν είναι. Άντε σε επιταχύνσεις έχουν μικρές διαφορές, ελάχιστες ούτε ένα μήκος μηχανής, αλλά σε τελικές είσαι πιο κοντά σε R1 παρά σε ZX10R. Ειδικά στο ΖΧ10R του 2006 πάντε από 6ες στα 250χ.α.ω. και ανοίξτε το γκάζι να δείς πόσο πίσω θα μείνεις.
Και κάτι άλλο, έχει διαπιστωθεί σε ΙΤΑΛΙΚΟ περιοδικό πως το R1 στην ευθεία της Valencia, βγάζει περισσότερη ταχύτητα στην ευθεία και γενικά καλύτερο χρόνο στο γύρο από το Gixxer.
Και τέλος, το Gixxer Κ5-Κ6, το R1 2004-06, αλλά και το ΖΧ10R 2005 (το 2006 δεν μου πολυαρέσει ως εμφάνιση) είναι υπέροχες μηχανές με τρελά γκάζια. Δεν με πολυαπασχολεί πιο είναι πιο γρήγορο σε αυτό το επίπεδο.
Παίδες αν μπορούσα να τα αγοράσω θα τα αγόραζα φυσικά αλλά δεν θα ήξερα πιο να πρωτοκαβαλήσω. Οπότε όσο και να τρώγεστε....εγώ σας έχω όλους αφού τα έχω όλα.....:lol: :lol: :lol:
edit: με το νούούούμμμμ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
T.R.E., για πές...μια και έβγαλες φωτό από Dragster (αν ήσουν εσύ...θεωρώ πως ήσουν), τι χρόνο κάνεις στα 402μ με το Gixxer σου? Ή έστω, τι 0-18μ έχεις σε χρόνο?
Διότι αν είσαι Dragsteras, ξέρω κάτι Dragsterάδες που τα GSX1000R και Hayabusa τα έχουν για πρωινό με R1 ή και σε κάποιες περιπτώσεις και με R6 2006.
Και το Gixxer γρηγορότερο από το ΖΧ10R δεν είναι. Άντε σε επιταχύνσεις έχουν μικρές διαφορές, ελάχιστες ούτε ένα μήκος μηχανής, αλλά σε τελικές είσαι πιο κοντά σε R1 παρά σε ZX10R. Ειδικά στο ΖΧ10R του 2006 πάντε από 6ες στα 250χ.α.ω. και ανοίξτε το γκάζι να δείς πόσο πίσω θα μείνεις.
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...
Ουτε εχω κατεβει σε αγωνα dragster ακομα για να ξερω με ακριβεια το χρονο μου...
Και ναι,Dragsteras ne R6 '06,που βγαινει 1ος στο πανελληνιο με χαμηλο 10αρι παιζει να μ'εχει...
Αυτα ομως ειναι χαμηλωμενα,βελτιωμενα-στημενα γι'αυτο το σκοπο...
Εμενα το Gixxer μου ειναι καθημερινο βολταδικο...
Για το 10αρι που λες ποσο πισω θα μεινω...Με 250 χλμ εχουμε αλλαξει μολις σε 4η,γιατι να παμε με 6ες?:confused: :confused:
Καπου μπερδευεσαι μαλλον...Ειναι πιο δυνατο το kawasaki στις ρεπριζ?
Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..
mob rules
03/04/2007, 21:17
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι εβγαλα φωτο απο το dragster,και ποιος θεωρεις οτι ημουν...
Ουτε εχω κατεβει σε αγωνα dragster ακομα για να ξερω με ακριβεια το χρονο μου...
Και ναι,Dragsteras ne R6 '06,που βγαινει 1ος στο πανελληνιο με χαμηλο 10αρι παιζει να μ'εχει...
Για το 10αρι που λες ποσο πισω θα μεινω...Με 250 χλμ εχουμε αλλαξει μολις σε 4η,γιατι να παμε με 6ες?:confused: :confused:
Και αυτο για τις τελικες των R1 μην το πεις πουθενα,με 5η τα φτανουν δεν τα φτανουν τα Gixxer..
+1:) :) :)
γιατι το καβασακι εχει δυναμη στις μεσαιες στροφες.:)
likos600
04/04/2007, 01:28
:a55: :a55:
Και που'σαι χερα,σου ραβω ενα κουστουμακι με τον ταφο σου οταν βαλεις Ohlins,ανθρακονηματινες ζαντες και Supercorsa Pro,Carbon fairing,μαργαριτες και γαρυφαλλα,οπου γουσταρεις σε οποια διαδρομη εκτος πιστας,για να δεις και ποσο δουλευουν τα μπλιμπλικια σου στην πραξη....:wave2: :wave2: :wave2:
Ωραία.
Πες διαδρομή.
Ε ρε Μακρής που θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.
H.A.Balafoutre
04/04/2007, 12:42
Έλα ρε συ. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά.
Αν έχεις γενικότερα σχέση με τα Dragster, διότι αν δεν κάνω λάθος πόσταρες φωτό. Εκτός αν έκανες πλάκα.
Όσο για τα στημένα....το περυσινό χαμηλό 10άρι δεν ήταν πειραγμένο το R6 (δεν τα ξέρεις καλά). Χαμήλομένο λίγο ναί (μόνο εμπρός), ολόσωμη ναί, αλλά περισσότερο τα λέω για οδηγό που ξέρει να εκκινεί κι όχι εποχούμενο καβαλάρη.
Αν και το θέμα μας δεν είναι το ΖΧ10R, παρόλα αυτά παραθέτω ένα γεγονός (κι άμα θες το δοκιμάζεις) για το πιο είναι το πιο γρήγορο.
Τώρα για το R1 2004-06, μαμά και τα 2 σας κι όχι τίποτα χάρχαλα....είστε αρκετά κοντά με ίδιους οδηγούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόση η διαφορά που να δικαιολογεί τα μύρια όσα, τέλος πάντων και για πλάκα, που λές. Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.
Και για να σου ρωτήσω κάτι άλλο. Με το μάτι είσαι πιο γρήγορος στις τελικές ή με GPS?
mob rules
04/04/2007, 23:40
:confused: :confused: τελικα πιο ειναι πιο καλο το ρ1 η το κ7???:confused: :confused:
αντε γιατι θελω να παρω καινουριο μηχανακι!:smokin:
likos600
04/04/2007, 23:59
:confused: :confused: τελικα πιο ειναι πιο καλο το ρ1 η το κ7???:confused: :confused:
αντε γιατι θελω να παρω καινουριο μηχανακι!:smokin:
ΤΟ R6 μακράν:a55:
Da.Vintage
05/04/2007, 08:11
ΤΟ R6 μακράν:a55:
Αν συμβιβάζεσαι με λιγότερο γκάζι... μαζί σου!
Το R6 ξυρίζει αλλά το μεγάλο του αδελφάκι δε πιάνεται!
Da.Vintage
05/04/2007, 08:13
Α! ρε σύ κόψε λίγο το καφέ θα πάθουν τα νεύρα σου!
Αν πίνεις απο ένα καφέ στο κάθε ποστ σε βλέπω σε κλινική του χρόνου!
Α! Και η εφημερίδα που διαβάζεις είναι χτεσινή! :rotflmao:
mob rules
05/04/2007, 11:19
Α! ρε σύ κόψε λίγο το καφέ θα πάθουν τα νεύρα σου!
Αν πίνεις απο ένα καφέ στο κάθε ποστ σε βλέπω σε κλινική του χρόνου!
Α! Και η εφημερίδα που διαβάζεις είναι χτεσινή! :rotflmao:
κοιτα για κ7 σκεφτωμουν,αλλα με τα κομμενα πλαισια που εχω δει,με εχουν κανει να το ξανασκεφτωμαι!:(
του το εχω πει και'γω για τον καφε...δεν πρεπει να υπαρχει απαντιση που να μην εχει βαλει αυτο το εμοσιον!!:lol: :lol: :smokin: :a55:
grigorisr1
05/04/2007, 11:21
κοιτα για κ7 σκεφτωμουν,αλλα με τα κομμενα πλαισια που εχω δει,με εχουν κανει να το ξανασκεφτωμαι!:(
του το εχω πει και'γω για τον καφε...δεν πρεπει να υπαρχει απαντιση που να μην εχει βαλει αυτο το εμοσιον!!:lol: :lol: :smokin: :a55:
Koita ego nomizo oti ama de trakaris de ginete na spasi.. ena plesio.
An kai balane kainourio plesio nomizo sto k7.
επιοικως τα σουτζουκι ειναι πιο ομορφα αν και τρελαμενος χρονια με τα ρ1 φετος δεν μου αρεσε καθολου αν επαιρνα 100 θα επαιρνα κ7 αλλα στα 600 το γιαμαχακι ειναι πανεμορφο το θελω τρελα .γιατι δεν βγαλανε το 1000 ιδιο δεν μπορω να το καταλαβω
likos600
06/04/2007, 00:32
Αν συμβιβάζεσαι με λιγότερο γκάζι... μαζί σου!
Το R6 ξυρίζει αλλά το μεγάλο του αδελφάκι δε πιάνεται!
Κοίταξε...είναι το 3το R6 που παίρνω και πιστέυω ότι έχει αρκετό γκάζι... για μένα
παραπάνω με βλέπω σε κανα γκρεμό:a13:
όσο για τον καφέ.. πίνω μόνο εδώ :a55:
likos600
06/04/2007, 00:44
mob εκεί που μένεις καλύτερα να πάρεις τανκς:a016:
γιατί αλλιώς...:a1:
mob rules
06/04/2007, 01:14
mob εκεί που μένεις καλύτερα να πάρεις τανκς:a016:
γιατί αλλιώς...:a1:
γιατι ρε συ?δεν ειναι και τοοοσοο επικυνδηνα:winka:
δεν θα σε παρει να κατεβςις απ'τα μεροι μας,να σε κερασω κανα :a55: !!(να δω και το μηχανιμα:D )
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
επιοικως τα σουτζουκι ειναι πιο ομορφα αν και τρελαμενος χρονια με τα ρ1 φετος δεν μου αρεσε καθολου αν επαιρνα 100 θα επαιρνα κ7 αλλα στα 600 το γιαμαχακι ειναι πανεμορφο το θελω τρελα .γιατι δεν βγαλανε το 1000 ιδιο δεν μπορω να το καταλαβω
ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΕΡΝΑ 100 ΤΟ Κ7 ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ :lol: :lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗΣ ΗΘΕΛΑ 1000αρα ΠΗΡΑ ΤΟ R1:lol: :lol: :lol:
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ :beer: :beer:
agrotemaxios
06/04/2007, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΕΡΝΑ 100 ΤΟ Κ7 ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ :lol: :lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗΣ ΗΘΕΛΑ 1000αρα ΠΗΡΑ ΤΟ R1:lol: :lol: :lol:
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ :beer: :beer:
:beer: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από agrotemaxios
:beer: :lol: :lol:
:look: :look: ΤΗ ΓΕΛΑΣ ΒΡΕ????????????????????:look: :look:
:confused: :confused: ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ :lol: :lol: :lol:
:lol: :bawl: :lol:
project.breeze
09/04/2007, 20:07
Παιδιά η διαμάχη έλαβε τέλος,κοιτάξτε τί αγαπημένα μηχανάκια είναι τα 2007 μοντέλα R1 και GSXR:beer:
83310
project.breeze
09/04/2007, 20:09
Άντε και άλλη μία...
Υ.Γ Τα μηχανάκια είναι φίλων και σε καμμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε διαμάχη μεταξύ τους,μόνο μέσω Forum γίνονται αυτά:smokin:
83311
Το ξέρουν οι φίλοι σου φίλτατε runnera ότι δημοσιεύεις πορνογραφικό υλικό δικό τους ή το πράττεις άνευ αδείας; :lol:
Γιατί μερικοί είμαστε και λίγο περίεργοι όσον αφορά το θέμα. :a47:
project.breeze
10/04/2007, 03:29
Φυσικά και το ξέρουν και το γουστάρουν να βλέπουν τις κουκλάρες να είναι πρώτη μούρη στο moto.gr:beer:
grigorisr1
10/04/2007, 08:43
De tou dosane yoshimura doro sto filo sou me to k7 ?
project.breeze
10/04/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
De tou dosane yoshimura doro sto filo sou me to k7 ?
Ναι του δώσανε απλά περιμένει να έρθουνε.Σε 1 μήνα από την στιγμή που παραλαμβάνεις την μηχανή στις φέρνουνε...
grigorisr1
10/04/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ναι του δώσανε απλά περιμένει να έρθουνε.Σε 1 μήνα από την στιγμή που παραλαμβάνεις την μηχανή στις φέρνουνε...
Ante molis ta strosoun pes tous na ta dokimasun na doume pio einai pio grigoro :)
Ektos an to strosane kiolas :)
Da.Vintage
11/04/2007, 09:02
Ante molis ta strosoun pes tous na ta dokimasun na doume pio einai pio grigoro :)
Ektos an to strosane kiolas :)
Ναι να βάλουν κόντρα πιό θα κόψει πλαίσιο πρώτο...
Άνιση μάχη!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :uplate:
grigorisr1
11/04/2007, 09:23
Ναι να βάλουν κόντρα πιό θα κόψει πλαίσιο πρώτο...
Άνιση μάχη!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :uplate:
E de nomizo toso grigora na kopsi :)
Tora exoune kainourio plesio tha adexi kana mina parapano
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ωραία.
Πες διαδρομή.
Ε ρε Μακρής που θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.
Εσυ εισαι ο Μακρης που θα με παρει και θα με σηκωσει?
Αμα εισαι εσυ και δεν μιλας παλι για κανενα φιλαρακι σου,ελα και σου εχω καλη διαδρομη....
Με ταυτοτητα και αδεια κυκλοφοριας....:lol: :lol: :wave2:
Α και ξεχασα να σας πω....
Ανοιξα με ενα R1 07 και ηταν πισω αρκετα...οσο και τα προηγουμενα περιπου...
Η διαφορα ειναι μονο οτι ο οδηγος του R1 ειναι 10 κιλα βαρυτερος και λογο πιο ψηλος,και οτι μηχανακι ειναι αστρωτο ακομα συνεπως εχει ακομα να δωσει σιγα σιγα....
grigorisr1
11/04/2007, 11:59
Α και ξεχασα να σας πω....
Ανοιξα με ενα R1 07 και ηταν πισω αρκετα...οσο και τα προηγουμενα περιπου...
Η διαφορα ειναι μονο οτι ο οδηγος του R1 ειναι 10 κιλα βαρυτερος και λογο πιο ψηλος,και οτι μηχανακι ειναι αστρωτο ακομα συνεπως εχει ακομα να δωσει σιγα σιγα....
To diko su omos den einai mama
To diko su omos den einai mama
Ναι δεν ειναι...καποια στιγμη αυτες τις μερες θα ανοιξει ενα μαμα Κ6 με το R1 και θα σε ενημερωσω...παντως και με αλλα μηχανακια που ανοιξε περιμενα καλυτερα απο το νεο R1...
που ειναι ο Γρηγορης ΟΕΟ ?
που ειναι ο ΤΡΕ ΟΕΟ ?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
τους ειδε κανεις ?:look: :look: :look:
Πςςςςςςςςς.
Γεμισαμε γνωστες της κοντρας και της ευθειας...
Διαβαζοντας αυτο το τοπικ το επιπεδο ειναι τετοιο, που νιωθω οτι διαβαζω
παλια θρεντς οπως στα πρωτα ελληνικα φορουμ αυτοκινητου.
Που εχω κρατησει καποια ποστς για να τα διαβαζω να γελαω και να λεω πωπω Θεε μου
τι μαλακες τυποι υπαρχουν εκει εξω.
Μαλιστα σε καποια απο αυτα τα φορουμ επεσαν και φαπες καποτε γιατι μερικοι παραηταν γαμιαδες,
με αποτελεσμα να κλεισουν....
Δεν ξερετε τι σας γινεται ρε μαγκες.
Ολη την ωρα ανακυκλωνετε τις 2-3 μαλακιες που εχετε κανει αχταρμα μεσα στο κεφαλι σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν ξερετε τι σας γινεται ρε μαγκες.
Ολη την ωρα ανακυκλωνετε τις 2-3 μαλακιες που εχετε κανει αχταρμα μεσα στο κεφαλι σας.
Φίλε, μιας και εσύ μάλλον ξέρεις τι σου γίνεται, ποια είναι η άποψή σου, πέραν του ότι εμείς λέμε μαλακίες.
Φίλε, μιας και εσύ μάλλον ξέρεις τι σου γίνεται, ποια είναι η άποψή σου, πέραν του ότι εμείς λέμε μαλακίες.
Δεν ξερω ρε φιλε ζηλευω και τα λεω, γιατι εμενα το μηχανακι μου ειναι πολυ αργο για να το βαζω στις κοντρες, και απλα κανω ταξιδια...
Αντε και καμια πιστα αλλα οχι σε καμια γρηγορη μη νομιζεις...
Εκει στα Μεγαρα μωρε που στριβω με 80 και νομιζω οτι παω με 200.
Ετσι να πνιγω και γω τον πονο μου..
Μην ασχολεισαι θα που περασει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν ξερω ρε φιλε ζηλευω και τα λεω, γιατι εμενα το μηχανακι μου ειναι πολυ αργο για να το βαζω στις κοντρες, και απλα κανω ταξιδια...
Αντε και καμια πιστα αλλα οχι σε καμια γρηγορη μη νομιζεις...
Εκει στα Μεγαρα μωρε που στριβω με 80 και νομιζω οτι παω με 200.
Ετσι να πνιγω και γω τον πονο μου..
Μην ασχολεισαι θα που περασει....
Είπα εγώ κάτι ότι πικραίνεται κάποιος? Ο καθένας ότι μπορεί να έχει, καλό και σεβαστό είναι από εμένα. Σε όλο τον κόσμο αρέσει το καλύτερο. Μακάρι όλοι να είχαμε αυτό που επιθυμούμε.
Αλλά ρε φίλε, τι υφάκι είναι αυτό από εσάς "που μπαίνετε" στην πίστα?
Και εμείς μπαίνουμε στην πίστα αλλά δεν το φωνάζουμε να μας χειροκροτήσει ο κόσμος και να μας δώσει τα εύσημα.
Και τώρα, εγώ προσωπικά έχω δώσει τόσα χρήμματα για το στήσιμο του R1 μου (φρένα, ανάρτηση, ζάντες) και από μοτέρ... 2 τελικά και 1 φίλτρο έχω. Οπότε, προφανώς και ο σκοπός που έχω το μηχανάκι μου δεν είναι οι κόντρες...
Οπότε, γιατί πας στα άκρα κατ'ευθείαν?
Οπότε, γιατί πας στα άκρα κατ'ευθείαν?
Γιατι διαβαζοντας αυτο το θρεντ δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω να γιατι.
Οσο περι πιστας κτλ δεν με καταλαβες αλλα δεν πειραζει...
Μην σου πω οτι απο την αρχη κακως ασχοληθηκες.....
grigorisr1
14/04/2007, 08:34
Ti skatoproblimatikoi eiste merikoi apo edo de mporo na katalabo ama de goustarete mi diabazate les kai sas anagkasame emis na diabazate ta post.
O kathenas perni auto pou goustarei dikaioma tou.
Mi petageste omos eseis oi kourades me ta sv.storm sas ta hornet kai ta varadero kai lete mpourdes les kati kserete... na mas to peksete eksipnoi
Edo olo kai olo 5-6 atoma milame kai bgazoume xabale metaksi mas opoios de goustarei na paei na mamithei mi petate omos eksipnades.
tdm900rules
14/04/2007, 11:06
ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το καθε μηχανακι εχει τα δικα του + και -!!!
ειναι θεμα επιλογης!!!!!!!!!
οι διαφορες μικρες,,,,και για τους ελληνικους δρομους καλυτερα να μην τις διαπιστωσουμε ποτε!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ καθαρα θεμα επιλογης..
εγω πηρα Ρ1 γιατι απο πιο μικρος οταν το εβλεπα παθαινα(και παθαινω )μεγαλη ζημια!!!!!
ΕΡΩΤΑΣ ...τι να λεμε τωρα...
Παντως επειδη διαβασα οσα περισσοτερα ποστ μπορουσα εχω να πω
πως καποια ατομα την εχετε δει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!
και πως πρεπει να ακουμε και καποια στιγμη ανθρωπους με μεγαλυτερη απο εμας πειρα!!!
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγο...
οτι μηχανακι καβαλατε απο Ρ1,κ7 μεχρι και παπι:cry: :smokin:
θα πρεπει να το σεβαστητε!αλλιως.......
Η αληθεια παντως ειναι πως οι "πισταδες"το εχουν καβαλησει πολυ και θα πρεπει να προσεξουν
απτο πολυ καβαλημα να μην.........
ΚΟΨΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΟΠΩς ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
που εισαι ρε fzr να μας φιμωσεις ολους
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
stratosZX10
16/04/2007, 15:30
καλα και γλυκα αδερφια ακουστε να σας πω κατι πολυ σοφο......
δεν ξερω απο που ειστε αλλα τον πειραια ολοι τον ξερετε......
λοιπον παρτε μια λαδομπογια μπλε κατα προτιμηση.....
βαψτε τα R1 σας και τα gsxr σας και πεταξτε τα εκει....
αντε για να τελειωνουμε καμια φορα.....
kawasaki rules the 1000 category.......!!!!!!
οτι και να κανετε....
φιλικα.....παντα
grigorisr1
16/04/2007, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
οτι και να κανετε....
φιλικα.....παντα
Kai to eipa re gmt na paro mple R1 ti pira mpornto o malakas tora ante na plirono na to bafo... etsi ama to petakso de leei de tha teriazi me ta ala.
Meta kateuthian sti kawasaki na paro to zx-10 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
84415
tdm900rules
16/04/2007, 21:38
ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ Ρ1 ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΑΣΗΜΙ!!!!!
84521
stratosZX10
16/04/2007, 22:29
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
84532
stratosZX10
16/04/2007, 22:33
ΚΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ
84533
likos600
16/04/2007, 23:48
ΚΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ
Πολλά σκουπίδια βλέπω ρε φίλε μήπως το πας για πέταμα??
LsKostas
17/04/2007, 09:45
το 10R με πλαινο τελικο(2004-2005):a08: ...επαθα ζημια παλι...
Θυμαμαι την απολυτη διαφημιση με φοντο φλογες και το εργαλειο σε μαυρο!!!
Εψαξα να την βρω αλλα δεν εκατσε να την ποσταρω
Πραγματικα μπορει οι επιδοσεις του να εχουν "ξεπεραστει"...
(πραγματικη τελικη δεν νομιζω,μπορει να κανω και λαθος)
Αλλα...αυτος ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΗΧΟΣ,αυτη η απολυτη αισθηση επιθετικοτητας,
αυτη η δυστροπη κ απολυτη οδηγηση,ειναι δυσκολοδηγητο και το φωναζει!
A ρε kawaso...επαθα ζημια παλι...:a8:
tdm900rules
17/04/2007, 13:22
ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ MΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????????
R1 RULESSSSSSSS
Da.Vintage
18/04/2007, 06:56
οτι και να κανετε....
φιλικα.....παντα
H kawasaki νομίζω οτι το βγάζει έτοιμο σε μπλέ και αν θές στο κάνει κατευθείαν πάράδορη στη θάλασσα...
Da.Vintage
18/04/2007, 06:58
Πολλά σκουπίδια βλέπω ρε φίλε μήπως το πας για πέταμα??
+1000000000000
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Da.Vintage
20/04/2007, 08:02
To φανάρια απο τα κ5-6 δεν είναι σαν αντιγραφή του λογότυπου της dainese?
και το καινούριο το Κ7 δέν είναι πιστή η αντιγραφή η σταγόνα της ΕΥΔΑΠ ανάποδα?
Έχουν φαντασία οι σχεδιαστές της SUTZUKI...:evil:
panjimnakos
20/04/2007, 21:03
To φανάρια απο τα κ5-6 δεν είναι σαν αντιγραφή του λογότυπου της dainese?
και το καινούριο το Κ7 δέν είναι πιστή η αντιγραφή η σταγόνα της ΕΥΔΑΠ ανάποδα?
Έχουν φαντασία οι σχεδιαστές της SUTZUKI...:evil:
Δηλαδη το μουτρο του R1 με τι μοιαζει?
Ασε θα σου πω εγω...
Σαν ενα χαμογελαστο χοντρομπαλα κινεζο με τεραστια μυτη!!!!!:yuck:
Οι σχεδιαστες της YAMAHA δεν εχουν καθολου φαντασια!!!!!:rotflmao:
Εγώ πάντως άμα κερδίσω στα δρακουλίνια είτε R1 είτε suzuki χιλιάρι κ8, θα το γυρίσω πίσω και θα πάρω άλλο ένα 750.
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Εγώ πάντως άμα κερδίσω στα δρακουλίνια είτε R1 είτε suzuki χιλιάρι κ8, θα το γυρίσω πίσω και θα πάρω άλλο ένα 750.
Να μου δωσεις εμενα τα 250 cc που σου περισσευουν να κανω το δικο μου 1250 αμα δεν σου χρειαζονται εσενα...:lol: :lol: :wave2:
agrotemaxios
21/04/2007, 01:00
Και επειδή και κάποιος πρέπει να είναι και αντικειμενικός εδω μέσα, πρέπει να πώ ότι το R1 είναι το ομορφότερο, καλύτερο, οικονομικότερο, διαχρονικότερο, αποδοτικότερο 1000άρι και αμα λάχει γίνεται και κότερο...
(Και απευθύνομαι ιδίως στον ΤΡΕ, ο οποίος είναι και καθαρά υποκειμενικός και μεροληπτικός τύπος)
:beer: :beer:
καλα το πατε..εχετε μεινει 3-4 να πλακωνεστε :lol: :lol:
H.A.Balafoutre
21/04/2007, 13:39
Να μου δωσεις εμενα τα 250 cc που σου περισσευουν να κανω το δικο μου 1250 αμα δεν σου χρειαζονται εσενα...:lol: :lol: :wave2:
Μην κουράζεσαι με μετατροπές.
Το Bandit βγαίνει και σε 1250s.
Στα μέτρα σου είναι έτοιμο από την Suzuki.:wave2:
project.breeze
24/04/2007, 19:42
Την απάντηση την έδωσε χτες ο Γρηγόρης που ξεφορτώθηκε το 2 μηνών R1 2006 του και πήρε ένα ολοκαίνουργιο,μαύρο Κ7.Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;
Υ.Γ Πάμε για αναζωοπύρωση του Thread,γουστάρω!!!:beer:
gixxerpap
24/04/2007, 20:05
βαλε και μενα που εδωσα ενα 04 R1 (2 μηνες στην κατοχη μου) και πηρα την απολυτη καυλα;)
.......τσι πουτανος θα γινει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
85856
Αντε ρε με της μπουρουχες.:smokin:
panjimnakos
24/04/2007, 22:30
Ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να φευγουν σιγα σιγα τα μπουρδ@@@λα τα R1 και να βλεπουμε suzukakia!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
Alchimistis
24/04/2007, 22:41
Αντε ρε με τα παρτάλια σας...με τα φεριγκάκια τα χρυσά μου δεν μπορούν τον αέρα...Ουστ παλιο μπουρούχες που θέλεται και 1000αρια My ass
Ενα ειναι το μηχανάκι το γαμηστερο...
85876
likos600
24/04/2007, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Αντε ρε με τα παρτάλια σας...με τα φεριγκάκια τα χρυσά μου δεν μπορούν τον αέρα...Ουστ παλιο μπουρούχες που θέλεται και 1000αρια My ass
Ενα ειναι το μηχανάκι το γαμηστερο...
Για να το βλέπεις είναι μια χαρά:o
το να τ οδηγείς πάνω από 150:a28:
likos600
25/04/2007, 00:08
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[B]βαλε και μενα που εδωσα ενα 04 R1 (2 μηνες στην κατοχη μου) και πηρα την απολυτη καυλα;)
το να κρίνετε μία μηχ. μέσα σε 2 μήνες πάει να πει ότι είστε γνώστες:a44: :a44:
το να έχεις R1 και να το αλλάζεις για GSXR1000 πάει να πει ότι είστε άσχετοι:a013:
Da.Vintage
25/04/2007, 07:43
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Mόλις γίνατε πελάτες!!!!:lol: :lol:
Alchimistis
25/04/2007, 08:29
το να κρίνετε μία μηχ. μέσα σε 2 μήνες πάει να πει ότι είστε γνώστες
το να έχεις R1 και να το αλλάζεις για GSXR1000 πάει να πει ότι είστε άσχετοι
+124569874565687755654896632244441125544
Johny Walker Red Label
grigorisr1
25/04/2007, 08:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[B]βαλε και μενα που εδωσα ενα 04 R1 (2 μηνες στην κατοχη μου) και πηρα την απολυτη καυλα;)
το να έχεις R1 και να το αλλάζεις για GSXR1000 πάει να πει ότι είστε άσχετοι:a013:
Esi exeis R6 kai mporei na min exeis problima.Pantos to R1 exei problima me ta diskakia kai ego de goustaro na dino kathe mina 280 euro les kai plirono doseis gia spiti.
Kai opoios katoxos R1 pei to antitheto einai pseutis.:wave2:
Γρηγορη παγαινε στην γωνια να δεις αν ερχομαι.:a31:
grigorisr1
25/04/2007, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γρηγορη παγαινε στην γωνια να δεις αν ερχομαι.:a31:
Den asxoloume alo barethika edo mesa olo malakies lete ligoi lene sosta pragmata ta leme ston dromo
:rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
project.breeze
25/04/2007, 10:44
3 κατόχους R1 γνώριζω και όλοι παραδέχονται πως το GSXR είναι μακράν καλύτερο και σε συμπεριφορά και σε επιδόσεις και ο μόνος τομέας στον οποίο υπολείπεται έναντι στο R1 είναι ίσως τα φρένα αλλά και πάλι μιλάμε για μικροδιαφορές.Και θα σου απαντήσω στο στυλ σου...
Το να παραδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου,είναι ευλογία
Το να ξέρεις ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος αλλά να μην το παραδέχεσαι,είναι κόλλημα:wave2:
Den asxoloume alo barethika edo mesa olo malakies lete ligoi lene sosta pragmata ta leme ston dromo
:rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Ενω αυτα που λες εσυ ειναι νορμαλ.:alien:
Σκ θα ειμαι Σερρες, εισαι και κοντα ελα να τα πουμε στον δρομο.:wave2:
mob rules
25/04/2007, 13:40
3 κατόχους R1 γνώριζω και όλοι παραδέχονται πως το GSXR είναι μακράν καλύτερο και σε συμπεριφορά και σε επιδόσεις και ο μόνος τομέας στον οποίο υπολείπεται έναντι στο R1 είναι ίσως τα φρένα αλλά και πάλι μιλάμε για μικροδιαφορές.Και θα σου απαντήσω στο στυλ σου...
Το να ξέρεις ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος αλλά να μην το παραδέχεσαι,είναι κόλλημα:wave2:
+1000:a013: :a013:
likos600
25/04/2007, 15:02
Esi exeis R6 kai mporei na min exeis problima.Pantos to R1 exei problima me ta diskakia kai ego de goustaro na dino kathe mina 280 euro les kai plirono doseis gia spiti.
Kai opoios katoxos R1 pei to antitheto einai pseutis.:wave2:
Εχω ακούσει ότι τα συνθετικά λάδια χαλάνε τους δίσκους:rolleyes:
Εχω ακούσει ότι τα συνθετικά λάδια χαλάνε τους δίσκους:rolleyes:
Οι δισκοι συμπλεκτοι που βαζουν στα R1 ειναι επιεικως για τον πουτσο...Το διαπιστωνουν ολοι αν πανε και κανουν 3-4 απανωτες εκκινησεις...
Και στο 07 τα ιδια σκατα ειναι,ευτυχως υπαρχουν και οι aftermarket αμερικανικοι...:D :D
likos600
25/04/2007, 15:15
Πια ανωτερότητα? επειδή έχουν 1000? :o
όσο για εσένα θα ήταν καλύτερα να κρίνεις με βάση τις δικές σου εμπειρίες :a024: :a55: