View Full Version : Τσάι στη Σαχάρα...και τινες ακόμη μοναχικές περιπλανήσεις
Υπέροχο.Το ταξίδι σου κάνει τα τριήμερα, τετραήμερα των ταξιδιωτικών γραφείων (ξέρεις, Πράγα, Παρίσι, Λονδίνο)να μοιάζουν με βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς για ...τσιγάρα (τουλάχιστο από πλευράς ...περιπέτειας).
Αλήθεια, ένιωσες καθόλου ανασφάλεια ή γενικά κίνδυνο σε αυτά τα μέρη? Αν αναφέρθηκε κάπου και μου διέφυγε ...sorry!
Χίλια μπράβο και ................ ευχαριστώ και από εμένα
:a19: :a19: :a19:
not enough words...
Απλα.... Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο...
μπραβο σου Βασιλη για την επιτυχη τελικα καταληξη του ονειρου σου να αποδρασεις (για 1η φορα αλλα σε κοβω οχι για τελευταια) προς τοπους πιο γνησιους, πιο ανθρωπινους...
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
ΥΓ: δεν με φωναζες για καμμια ακομα Warsteiner, μπας και νιρβαναζομουνα και εγω λιγακι? :D :( :D
Φωτο .... τελος
Περιγραφη ... τελος
αλλα αυτο το ποστ θα το σκαλιζουμε για πολυ καιρο .....
τα θερμα μου συγχαρητηρια για τον απιστευτο γραπτο λογο και τις φωτο που μοιραστηκες μαζι μας. Καθημερινα ηταν το πρωτο ποστ που επρεπε να διαβασω και να δω για να ξεκινησει ομορφα η μερα μου .... ταξιδιαρικα !!!
και οπως ειπα.... πρεπει να γραψεις βιβλιο λεμε. !!!
παντα τετοια να σαι καλα :wave2: :beer:
ΥΓ: απορω πως κοιμασαι τα βραδυα με τοσες εικονες στο μυαλο να περναν
Στό Βασίλη για την χαρά που μας έδωσε
90861
Uriah Heep
04/06/2007, 13:02
Αυτή η "ταξιδιωτική μετάγγιση" βρήκε αρκετούς "συμβατούς" δέκτες...
Σας ευχαριστώ για τα πηγαία και γενναιόδωρα σχόλιά σας...που μου έδωσαν μεγάλη χαρά!
Φυλάξτε το πανέμορφο λουλούδι του Γιάννη (2bbkoy), στο προηγούμενο ποστ, μη μαραθεί από τις κλαγγές της "long way..." ταξιδιωτικής κασέτας που γρυλίζουν τα κάθε ορδής ψιττακίζοντα λαμπραντόρ...
...και προστατέψτε το από την αρβύλα του πνευματικού νεοπλουτισμού των αρειμανίων ορχιφορούντων της μοτοσυκλέτας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
μη μαραθεί από τις κλαγγές της "long way..." ταξιδιωτικής κασέτας που γρυλίζουν τα κάθε ορδής ψιττακίζοντα λαμπραντόρ...
...πες τα βρε Βασιλη για τον παπαγαλότιγρη! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34961) :winka:
:D
Βασίλη :beer: :beer: και ξανά :beer:
Δεν έχω άλλα λόγια.
:)
danaos75
04/06/2007, 15:22
Υπέροχο, καταπληκτικο ταξίδι, σε ευχαριστουμε που μας πηρες όλους μαζί σου...
:wave2: :wave2:
Uriah Heep
05/06/2007, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...πες τα βρε Βασιλη για τον παπαγαλότιγρη! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34961) :winka:
O captain μ΄εκείνο το... κωλοταξίδι Αθήνα-Ουτρέχτη, δικάβαλος με το μονοκύλινδρο 650άρι, απαλλάχτηκε δια βίου από την λίστα των ηρώων του βιβλίου που συγγράφω, που έχει ως τίτλο...
.
.
.
..."οι house-wives της μοτοσυκλέτας"...
Cpt. Haddock
05/06/2007, 12:58
O captain μ΄εκείνο το... κωλοταξίδι Αθήνα-Ουτρέχτη, δικάβαλος με το μονοκύλινδρο 650άρι, απαλλάχτηκε δια βίου από την λίστα των ηρώων του βιβλίου που συγγράφω, που έχει ως τίτλο...
..."οι house-wives της μοτοσυκλέτας"...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Τα ΔΣ ακόμα στη Μυρσίνη γίνονται;
Uriah Heep
05/06/2007, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Τα ΔΣ ακόμα στη Μυρσίνη γίνονται;
Με τέτοια συχνότητα και συνέπεια...
...που η "ασφάλεια" θα την έχει σίγουρα υποπτευθεί για ...γιάφκα!
Άσχετα αν εμείς ψάχνουμε στους πάτους των άδειων μπουκαλιών...
...τι εννοούσε ο ...Κάφκα!
costas81
06/06/2007, 11:39
:a19:
μόνο αυτό μπορώ να πω!
άντε και μια μπύρα από εμένα!
:beer: :beer:
Panos82gr
08/06/2007, 11:51
Filaraki eisai apisteuta grafikos!! Mpravo sou gia tin poly omorfi perigrafi kai tin afthoni saltsa pou ebales!!!!
Sigoura itan mia poly diskoli dokimasia mias kai to megalitero pososto mixanobion onirevete taxidia alla
analonete sto spiti - kafeteria - douleia agona (kati analogo tou paris-dakar alla elinika diladi)
Pantos oson afora gia to long way round pou les, sigoura oi typoi eixan oles tis aneseis pou mporeis na exeis de mporeis omos na amfisbitiseis oti perasan apo kapies perioxes pou itan apla.. eleos opos to kazakstan kai to road of bones opou den yparxei tpt, alla oute na ksexaseis oti oi typoi perasan poly diskoles katastaseis opos fanike sto video me dedomeno oti itan 2 super-star mpoulides pou eixan san oniro taxidia me ti mixani.
Gnorizo pos exoun kanei paromia taxidia kai akoma xirotera atoma xoris xorigous, xoris kan ti "basilisa" sou alla me kati aparxeomena mixanakia kai akoma kai me .. vespa.. (i opia simioteo paei pantou :D) opote ego apla pistebo oti opios kanei kapio taxidi opos kai na to kanei sigoura tha perasei to diko tou golgotha! Tora gia opion thelei na onirevete mono kai na kanei to paris-kafeteria-kolonaki-dakar kako tou kefaliou tou.
No pain no gain, pou len ta amerikanakia!
Na se kala kai sou euxome na exeis akoma kalitera taxidia kai empiries!!
Kostas NL
10/06/2007, 11:57
Yperoxo!
Meres tora diabazo ta sxolia sou xana kai xana kai koito tis photos.
Mas taxidepses mazi sou Basiln.
Se euxaristo gia tis taxidiotikes anatrixiles pou me polu koubarntaliki mou prokaleses.
Oi xiliometrikoi 8eoi na se exoun kala na pragmatopoieis ka8e tetoio sou oneiro.
Me eilikrivn sebasmo,
Kostas
Χωμάτινος
11/06/2007, 16:45
Φίλε Βασίλη, έχε υπ' όψιν σου ότι εκτός από την εκπλήρωση του προσωπικού σου ονείρου, μου έδωσες να καταλάβω πόσο προσιτό είναι και το δικό μου όνειρο .. και του καθ' ενός ..
.
.
Το μοναχικό ταξίδι έδωσε ...αυτή την "άλλη διάσταση" στις εμπειρίες αυτής της γλυκιάς περιπέτειας...
...που για να πραγματοποιηθεί δεν απαιτήθηκαν περισσότερα χρήματα από ένα after market αμορτισέρ και μιά εξάτμιση...που ΔΕΝ έβαλα...ούτε και που χρειάστηκαν...
Ας σταματήσουμε λοιπόν να ψάχνουμε για ...σπόνσορες σχεδιάζοντας περισπούδαστα και απρόσιτα γκλάμορους ταξίδια...
...Η περιπέτεια και το ταξίδι είναι δίπλα μας...
Απλά...γίνετε οι ίδιοι σπόνσορες της ...ζωής σας...
.
.
Υ.Γ. το νου σας ρεμάλια!! Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας ..
αλλιώς θα πω σε φίλο μου που έχει γυρίσει τα πέρατα τση Μεσογείου με Moto Morini 125 (δικάβαλος!!!) να έρθει να σας φάει ! :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Φίλε Βασίλη, έχε υπ' όψιν σου ότι εκτός από την εκπλήρωση του προσωπικού σου ονείρου, μου έδωσες να καταλάβω πόσο προσιτό είναι και το δικό μου όνειρο .. και του καθ' ενός ..
+100000!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Νομίζω ότι από τους βασικότερους λόγους συμμετοχής των περισσότερων στο forum, είναι και αυτό.
Είτε είναι Τυνησία, είτε είναι Βαλκάνια, είτε Μαρόκο ή ακόμα πιο μακριά.
Είτε είναι γεωγραφικός προορισμός είτε η ζωή μας η ίδια και κάποιες αποφάσεις που πρέπει να παίρνουμε κατά καιρούς.
Και πάλι ευχαριστούμε "κύριε" Βασίλη!
siraxanz
13/06/2007, 12:59
Πάντα τέτοια Βασίλη:)
Απλα, λιτα , ρεαλιστικα , με κεφι & ορεξη.
Ανθρωπινα....
Τι αλλο θελει κανεις ....
Α και μια καλοδιατηρημενη μοτοσυκλετα...
ΕΥΓΕ για το ταξιδι , την περιγραφη αλλα κυριως για τον επιλογο ..
Χιλια μπραβο για το ταξιδι σου αγαπητε. Και ενα ακομα μπραβο που, ενω εισαι παντρεμενος με παιδι, δε περιοριζεις την αγαπη σου για τις μηχανες και τα ταξιδια. Και ενα μπραβο και στη γυναικα σου που δε σε κλεινει μεσα σ ενα σπιτι επειδη εχεις οικογενεια, οπως κανουν μερικες και δεχονται οι υπολοιποι.Τουλαχιστον απο αυτο που εκανες καταλαβαινω οτι συμβαινει αυτο.
Το ταξιδι που θα κανουμε δεν εχει σημασια που και ποσο μακρια θα ειναι. Σημασια εχει να το κανουμε.
Η ερωτηση μου ειναι:
Ειπες το "καθαρο" κοστος ηταν 850ευρω. Τι εννοεις "καθαρο" κοστος. Για πες μας το συνολικο κοστος. Και συνολικο κοστος εγω εννοω απο τη στιγμη που εφυγες απο το σπιτι σου μεχρι τη στιγμη που γυρισες. Δηλαδη: Βενζινες, φαγητο, διοδια, ακτοπλοικα εισητηρια, διαμονη. Ολα δηλαδη. Γιατι 850ευρω αποκλειεται να ειναι ολα αυτα.
Και επισης δειξε μας σε κανενα χαρτη ολη τη διαδρομη που εκανες, και πες μας μερικες λεπτομερειες για το που μπορεις να μεινεις, που βρισκεις βενζινη σ αυτα τα μερη, τι να προσεξει καποιος εκει κλπ κλπ.
Ολα αυτα θα ειναι χρησιμα και για μας που θα θελαμε καποια στιγμη να κανουμε ενα τετοιο ταξιδι.
Kortenaer
22/06/2007, 14:33
Η περιγραφη ηταν ολα τα λεφτα...κατα τα αλλα μας επειξες..
Παντα τετοια φιλε.... :beer: :beer:
dounavis
22/06/2007, 16:58
Πολλα Μπραβο!:beer:
Το μυαλό του ανθρώπου είναι μια πόρτα που ανοίγει με το διάβασμα τη μουσική και τα ταξίδια.
Και αν πρόκειται για τέτοια ταξίδια τόσο το καλύτερο.
Πάντα τέτοια και πάντα Uriah Heep :beer:
να είσαι καλά, υγιής και δυνατός να ξαναζήσεις τέτοιες εμπειρίες και να τις μοιραστείς μαζί μας.
Βασίλη, ευχαριστώ για την εμπειρία που μοιράστηκες. Να'σε πάντα καλά και 'ακαλούποτος':beer: :beer: :beer: :beer:
Uriah Heep
27/06/2007, 01:03
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα αγνά και άκρως κολακευτικά σχόλια...που σίγουρα ...δεν αξίζω...
...παρ΄όλ΄αυτά με συγκινούν και μου δίνουν μεγάλη χαρά βλέποντας την απήχηση της περιπέτειας του "ανθρώπου του διπλανού...σέρβις", με τους φόβους και τις ανησυχίες αλλά και με την πίστη για την πραγματοποίησή της...
Μέσα στη σύγχυση φρενών περί τα ταξιδιωτικά, που έχουν προκαλέσει οι πεοφορούντες φουστανελλάδες της δίτροχης διανόησης...
...φαντάζει εξωπραγματική η "δραπέτευση" στη Μαύρη Ήπειρο με 850 ευρώ!
Ας κάνω μία ανάλυση των εξόδων:
Βενζίνα για 4.500χλμ 300 ευρώ (στην Ιταλία έχουμε 1,3 ευρώ και στην Τυνησία 0,58ευρώ)
Διόδια λιγότερο από 20 ευρώ συνολικά (μόνο στην autostarda Messina-Palermo) και από Τύνιδα για Σούς.
Εισιτήρια Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι 55 ευρώ (πάντα με τη μοτό)
Εισιτήρια Μπάρι- Ηγουμενίτσα 75 ευρώ (θα μπορούσε να είναι κι αυτό 55 αν "έκλεινα" κατάστρωμα).
Εισιτήρια Παλέρμο-Τύνιδα και επιστροφή 84+84=168 ευρώ
Εισιτήρια Ρέτζο Καλάμπρια-Μεσίνα και επιστροφή 6+6=12 ευρώ
Καταλύματα:
4 βράδυα ταξίδεψα με καράβι. Είναι κουτό να φτάσεις με το καράβι 10-12 τα μεσάνυχτα για να επιβαρυνθείς απλά και μία διανυκτέρευση!
B&B στο Παλέρμο με πρωινό 35 ευρώ
Ταταουίν 3,5 ευρώ
Κσάρ Γκιλάν 14 ευρώ με ημιδιατροφή
Νεφτά 17 ευρώ με πρωινό
Λε Κεφ 14 ευρώ με πρωινό
Γεύματα:
1 κιλό αμύγδαλα 6 ευρώ
1 κιλό ξερά σύκα 8 ευρώ
Τα παραπάνω με "κράτησαν" υγειή και δυνατό σε στάσεις σε πάρκιν, ταξιδεύοντας όλη την Ν. Ιταλία και στην επιστροφή καθώς και στην Τυνησία εκτός από τα γεύματα πού περιγράφω...
Παλέρμο στου ...ημίθεου 16 ευρώ
Παλέρμο στη "λαική" τρατορία 14 ευρώ
Στο καράβι για Τύνιδα 12 ευρώ
Με τους Γερμανούς...τα αρνάκια γιαχνί με πατάτες, παραδοσιακές πίτες (ψωμιά), τσάι και τα εξαιρετικά αρωματικά γλυκά...6 δηνάρια...δηλαδή 3,5 ευρώ
Στην Κσαρ Γκιλάν περιλαμβανόταν στην τιμή.
Από Κσαρ Γκιλάν για Νεφτά όλη τη μέρα έπινα νερά και την έβγαλα με θιβετιανή διατροφή γιατί δε με "ενέπνευσε" κάτι ιδιαίτερο για να "ρισκάρω" το στομάχι μου...
Στο Λε Κεφ έφαγα καλά με 18 δηνάρια δηλ. 10,44 ευρώ
Στη Τύνιδα τα 3 μπρικ αλ έφ στοίχιζαν 3 δηνάρια δηλαδή 1,7 ευρώ, το ίδιο και τα παιδάκια στη λαδόκολλα (1,7 ευρώ)
Στο καράβι για Παλέρμο 8 ευρώ (μία ριγκατόνι με ντομάτα)
Τσάγια-καφέδες-μπύρες-νερά στα καράβια, στην Ευρώπη και στην Αφρική (που στοίχιζε 1 δηνάριο δηλ 0,58ευρώ η μπύρα και 0,30 ευρώ το τσάι και το νερό σε ΜΗ τουριστικά μέρη) σύνολο 35 ευρώ
1 κουτάκι νες καφέ-ζάχαρι από το σπίτι που σε μορφή καραβόζουμου, μου "χάρισαν" ευεξία και συντροφιά σε πάρκιν, σε καταστρώματα, σε βρώμικα δωμάτια και σε ερήμους 3 ευρώ
Ιντερνέτ καφέ συνολικά λιγότερο από 10 ευρώ.
Αλλαγή σαμπρέλλας στην Ηγουμενίτσα 12 ευρώ
Δωροδοκία Ινδού στάρ (τελωνειακού) 20 ευρώ
Πουρ μπουάρ στον "στιλετά" υπάλληλο βενζινάδικου για την φύλαξη της "βασίλισσας" στην Ταταουίν 3 δηνάρια, δηλαδή 1,7 ευρώ.
Σύνολο...876,45 ευρώ
Αυτό θεωρώ σαν "καθαρό κόστος" ταξιδιού.
Με μία αξιόπιστη, καλοσυντηρημένη (όπως πρέπει να είναι πάντα η μοτοσυκλέτα) και με ένα ζευγάρι χωμάτινα λάστιχα από τα οποία "έφαγα" τα μισά...
...βάζεις μπρός ένα πρωί και "την κάνεις" για όπου γουστάρεις!
Και τα "χωμάτινα" λάστιχα είναι σχετικά...Η Γερμανίδα με την BMW τα κατάφερε στην σκληρή πίστα στην έρημο με ον-οφ λάστιχα...έστω και με δυσκολία...αλλά η Ρικάρντα δεν ήταν μηχανόβια του...λουτροκαμπινέ....
Εκεί που δεν πάει με τίποτα είναι στην αμμοθάλασσα στο Κσαρ Γκιλάν...
Εργαλεία, αμπούλες, σαμπρέλες και διάφορα ανταλλακτικά που θα "φορτωθεί" ο καθένας μας...
...καλό είναι να ΜΗ τα "φορτώσουμε" στο κόστος του ταξιδιού...
...γιατί χρειάζονται ΠΑΝΤΟΥ.
Διεθνές δίπλωμα κανένα 100άρι ευρώ που ισχύει για 3 χρόνια
Πράσινη κάρτα ασφάλειας 10 ευρώ για 6 μήνες.
Επέκταση υπάρχουσας οδικής βοήθειας της ΕΛΠΑ για Ιταλία,Τυνησία κλπ ...25 ευρώ
Άμα προσθέσεις και αυτά ..."πιάνεις" χιλιάρικο!
Μη σας επιρρεάζουν οι αρλούμπες και το παραλήρημα των απανταχού μπαϊαρακτάρηδων της δίτροχης ...εικονικής περιπέτειας...
...αφού είπαμε........τα πράγματα είναι απλά!!!
Ο arisk ρώτησε παραπάνω άν ένοιωσα πουθενά ανασφάλεια. Ούτε μία στιγμή. Το "βλέμμα" των Τυνήσιων είναι φιλικό...Η Τυνησία είναι μια ασφαλής χώρα.
Οι μικροαπατεώνες και τα κλεφτρόνια δεν λείπουν από κανένα μέρος του πλανήτη...
...πιστεύω ότι "κινδυνεύεις" περισσότερο αν πας σε ...τραπεζικό διαμεσολαβητή για πρόβλημά σου με τράπεζα...
ΥΓ. Μόλις "αξιωθώ"...θα βάλω κι ένα χάρτη του ταξιδιού.
Uriah Heep
27/06/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από geoppa
Το μυαλό του ανθρώπου είναι μια πόρτα που ανοίγει με το διάβασμα τη μουσική και τα ταξίδια.
Και αν πρόκειται για τέτοια ταξίδια τόσο το καλύτερο.
Πάντα τέτοια και πάντα Uriah Heep :beer:
Συμφωνούμε απόλυτα!
Καταπληκτικά τα ταξίδια σου!!!
Σου εύχομαι να δραπετεύεις πάντα, από την πλασματική πραγματικότητα που πασάρουν οι χαμογελαστές ιγκουάνες των δελτίων ειδήσεων...
...σε τόπους αυθεντικούς, γνήσιους πολιτισμούς και αλώβητους από τα λαμπραντόρ της πίστας που φοίτησαν υπό τις ευλογίες της ..."ακαδημαϊκού" Τζούλι Μασίνο...
:a19: :a20:
τι αλλο να πω ρε βασιλη....δεν εχω λογια.
:beer:
πολλα μπραβο.....για την περιπετεια σου και την μαγκια σου....
Με ταξιδεψες.....
Θα πω σε κανα δυο φιλους να το διαβασουν....μπας και ξεφυγουμε επιτελους απο τα ιδια και τα ιδια.....Ενα 36ωρο πηγαμε και νομισαμε οτι καναμε κατι......
Κανενα Hell in Store ειδες στην τυνησια μηπως ?.......:uplate:
χε χε χε:rotflmao:
Να εισαι καλα και στα δικα μας
Νερο επινες καθολου η μονο μπυρες:D
Cheers
Uriah Heep
04/07/2007, 12:40
Ενημερώθηκε το 2ο ποστ ότι ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει...
...official "Τσάι στη Σαχάρα" T-SHIRT
Κριιιμα ... :sad:
:lol: :rotflmao: :lol:
:sad: :sad: :sad:
:lol: :lol: :lol:
ξέρω, για μένα πήγαινε...
:( :( :(
Ούτε μπρελόκ;;;;
Αναπτήρες;
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα Βασίλη για την εμπειρία που μοιράστηκες μαζί μας... Θα χαιρόμουν πολύ να τα άκουγα όλα αυτά και απο κοντά...
Giannis_L
11/07/2007, 21:01
Δεν έχω λόγια....
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
εκπληκτικός, απροβλημάτιστος άνθρωπος που ξέρει ότι πρέπει να ζήσει 5-10 πράγματα πριν πεθάνει (και οι περισσότεροι από εμάς το καταλαβαίνουν όταν είναι ΠΟΛΥ αργά)
δεν ξέρω πως μπορεί να είσαι στη δουλειά σου ή στην οικογένεια σου, αλλά ήδη έχεις δυο χαρακτηριστικά (αυτά που ανέφερα) που μόνο κακά δεν μπορεί να είναι
είσαι μάθημα για όλους μας
σκόπευα να ρωτήσω το κόστος αλλά απαντήθηκε και με... ανατρίχιασε (ότι μπορεί να είναι τελικά "τόσο απλό" - από οικονομικής άποψης) και με έκανε μου ρίξω μια μεγαλόπρεπη μούτζα
περιμένουμε το χάρτη διαδρομής αλλά και το τι σχεδιάζεις για του χρόνου ;)
ελπίζω κάποτε να κάνω ένα κομματάκι από αυτά
Είμαι στη 15η σελίδα και απ' ότι φαίνεται είμαι στη μέση ακόμη, οπότε θα συνεχίσω αύριο :eyepop: .
Απλά υποκλίνομαι προκαταβολικά...
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Τελικά είχες πολύ δίκιο, όταν έγραψες κάποια στιγμή ότι καθώς συναντάς άλλους με την ίδια τρέλα που έχεις και εσύ, διαπιστώνεις ότι είναι σαν να πήρες αποτελέσματα ψυχιατρικών εξετάσεων με αποτέλεσμα "Αρνητικόν" :smilea: :lol:
ότι καλύτερο έχω διαβάσει από ταξιδιωτικές αφηγήσεις. Το χιούμορ σου είναι καταπληκτικό. Με ξεσήκωσες για τα καλά για ταξίδι στην Αφρική. Ούτε με το long way round δεν ξεσηκώθηκα τόσο.:a18: :a18:
:a19: :a20:
:a23: :a23: :a23:
Μόλις τελείωσα το διάβασμα του ταξιδιωτικού σου Βασίλη.
Όλα τα λόγια είναι περιττά. Ένα πράγμα μόνο μου κόλλησε στο μυαλό - πόσο κοντά είναι ο παράδεισος για όλους. Μακάρι να βρίσκουμε το κουράγιο να σηκωνόμαστε και να πηγαίνουμε σ' αυτόν.
g.papalexis
04/09/2007, 14:26
:a20: :a012: :a46: :beer: Mπράβο φίλε. Πάντα τέτοια και να σαι καλά.Καλό το ταξίδι σου και άπαιχτη η αφήγησή σου.
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
έχω σταμπάρει το εκδρομικό εδώ και αρκετό καιρό αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή που θα έχω χρόνο για να το διαβάσω όλο μαζί
η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω
ταξίδεψα και γω μαζί σου σε όλα αυτά τα υπέρωχα μέρη
μαγικό ταξίδι, μαγικές εμπειρίες
να σε πάντα καλά, να κάνεις πάντα τέτοια μαγικά ταξίδια και τέλος εύχομε να τα μοιράζεσε πάντα μαζί μας....
Uriah Heep
19/09/2007, 13:56
...και ενώ απολάμβανα τα αράβικα κομμάτια από τον παραδιπλανό μουσικό οίκο, έρχεται μ΄ένα ποδήλατο, βαρυφορτωμένο με τσάντες μπρος-πίσω, ένας τύπος με τον οποίον είχα "ξανατρακαριστεί" στους δρόμους της Τυνησίας τουλάχιστον δύο φορές...Το ίδιο με θυμόταν κι αυτός...Κάθεται στο τραπέζι και μου συστήνεται: Bertrand στο μικρό, Ελβετός δημοσιογράφος, ο γύρος του κόσμου με ποδήλατο!
Εν ολιγοις, είχε τελειώσει με το Λωζάνη-Σιγκαπούρη και γύρω στους 7-8 μήνες έκανε τον γύρο της Μεσογείου.
Η συζήτηση και η παρέα μαζί του ήταν ...εμπειρία ζωής...
Οι καθημερινές του ιστορίες ήταν ...τόσο παράδοξες για τον κοινό εκπρόσωπο του μεταλλαγμένου μέσου όρου...
Το χιούμορ του "killing"...
Ο στόχος του ...να ζήσει αυτό που υπάρχει στον πλανήτη...πέραν των πλασματικών δελτίων ειδήσεων...
Η πρόσκληση από πλευράς μου, να τον φιλοξενίσω όταν φτάσει στην Ελλάδα γύρο στο τέλος Φθινοπόρου (πάντα μιλάει με εποχές και όχι με ημερομηνίες) και να συμμετάσχει σε ένα ΔΣ στη Μυρσίνη έγιναν με ενθουσιασμό αποδεκτά από την πλευρά του...
Πέρασαν τέσσερις μήνες απ΄αυτή τη συνάντηση και ο Bertrand απετέλεσε κομμάτι αυτής της περιπέτειας...
Χθες αργά το βράδυ μου τηλεφώνησε από το Βόλο. Επειδή αποφεύγει δια ροπάλου τις εθνικές οδούς, αποφάσισε να πάει στη Σκιάθο για ένα γύρο με το ποδήλατο και να έρθει από εκεί με το καράβι...
Σε κανά 2 μέρες θα είναι στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα τον φιλοξενίσω για λίγο καιρό.
Κι επειδή κάθε περιπέτεια, όπως συμβαίνει στις ιστορίες του Αστερίξ, πρέπει να τελειώνει με τσιμπούσι...
...το φινάλε αυτού του ταξιδιού θα γραφτεί στο ΔΣ στο ρακάδικο της Μυρσίνης!
Πως τα μπορείτε αυτά τα μαγαζιά ...??? :smokin::a36:
Πέρασαν τέσσερις μήνες απ΄αυτή τη συνάντηση και ο Bertrand απετέλεσε κομμάτι αυτής της περιπέτειας...
Χθες αργά το βράδυ μου τηλεφώνησε από το Βόλο. Επειδή αποφεύγει δια ροπάλου τις εθνικές οδούς, αποφάσισε να πάει στη Σκιάθο για ένα γύρο και να έρθει από εκεί με το καράβι...
Σε κανά 2 μέρες θα είναι στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα τον φιλοξενίσω μερικές μέρες.
Κι επειδή κάθε περιπέτεια, όπως συμβαίνει στις ιστορίες του Αστερίξ, πρέπει να τελειώνει με τσιμπούσι...
How I wish I was there... :rolleyes:
Uriah Heep
19/09/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
How I wish I was there... :rolleyes:
Μην το σκέφτεσαι...
...γιατί σαν βραδιάσει, όταν όλα τα προβλήματα ξεχνιούνται, κάτω από τ΄άστρα και τη σκέπη του Τουτάτη, θεού και προστάτη της φυλής, της Ροζμέρτας θείας πρόνοιας και του Τσερνούνου θεού της φύσης, θα μαζευτεί η παρέα να χαρεί το σήμερα χωρίς να σκέφτεται το αύριο...κάνοντας το παραδοσιακό τσιμπούσι στον κήπο...
Πάρε την Τούλα κι ελάτε να μείνετε σπίτι μου...
...ο μόνος κίνδυνος, ως γνωστόν, είναι μη πέσει ο ουρανός και μας πλακώσει!
Μην το σκέφτεσαι...
........................
Και να μην το σκεφτομαι εγω (δυστυχως) με σκεπτεται αυτο... :sick:
Εχει μονα-ζυγα η Καρντασία? :rolleyes:
Uriah Heep
19/09/2007, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχει μονα-ζυγα η Καρντασία? :rolleyes:
Άγνωστες έννοιες!
dio650gs
25/09/2007, 10:39
Φιλε Uriah Heep, τα λογια είναι περιττά.
Απλά είσαι ένας γνήσιος "Μοτοσυκλετιστής - Ταξιδευτής"
:a19: :a18: :a20: :a19: :a19: :a19: :a19:
Uriah Heep
27/09/2007, 23:48
Η πρόσκληση από πλευράς μου, να τον φιλοξενίσω όταν φτάσει στην Ελλάδα γύρο στο τέλος Φθινοπόρου (πάντα μιλάει με εποχές και όχι με ημερομηνίες) και να συμμετάσχει σε ένα ΔΣ στη Μυρσίνη έγιναν με ενθουσιασμό αποδεκτά από την πλευρά του...
Ξεκινήσαμε λοιπόν για το La Goulet. Εγώ με τη μοτό αυτός με το ποδήλατο... είναι τρελλοί αυτοί οι Ελβετοί
"Παίζουμε τις καθυστερήσεις" αυτού του ταξιδιωτικού...
Κι ενώ τον τελευταίο καιρό ζούσα σ΄έναν ωκεανό χασμουρητών, παρακολουθώντας όλη την ποικιλία της παράνοιας που έχει μεταφερθεί από τις διακοπές...στις πολυκατοικίες, οι οποίες αποτελούν τους προνομιακούς βιότοπους μελέτης της ιδεολογίας του κατοίκου της Νύμφης του Θερμαϊκού...
...κι ενώ μετά την ζωτική αυταπάτη των διακοπών, έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι άφραγκοι και ψυχολογικά κουρέλια, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση επικοινωνίας ή παρέας που αναλώνεται σε συζητήσεις περί κοσμοπόλιταν συρφετού και μπακαλο-εκζέκιουτιβ SUV, μπας και βρούν παρηγοριά ή επαλήθευση...
...ΧΤΎΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!
Ήταν ο Bertrand, που μετά από 4 μήνες και 10 μέρες έφθασε στην Ελλάδα με το ποδήλατο!
...ευτυχώς υπάρχει και η "κανονική" ζωή, και ενώ η ψυχολογία μου άρχιζε να κάνει "γκέλ"...
...η εμφάνιση του Bertrand την "έστελνε" στον ουρανό!
Έφτασε πιό νωρίς γιατί δεν του έδωσαν βίζα για τη Λιβύη...
...που να τον "παρακολουθούν" με ποδήλατο ...άστον καλύτερα!
Να μη τα πολυλογώ με τα ευτράπελα που συνέβησαν στην Ελλάδα μέχρι να φθάσει στη Θεσσαλονίκη...
...με εξαίρεση το ότι τον ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ από το τραίνο των 12 από Λάρισα για Θεσ/νίκη, την προηγούμενη Πέμπτη, κάτι αργόσχολα, ρακένδυτα πνευματικά ανθρωποειδή, ενδεδυμένα ως υπάλληλοι του ΟΣΕ, με την δικαιολογία ότι δεν δέχονται... ποδήλατα!
Ηδη συμπλήρωσε 11 μήνες ταξιδιού, 12.000χλμ (γύρος Μεσογείου) και του απέμενε ένας μήνας για να γυρίσει στο σπίτι του, στην Ελβετία...
Το σέρβις των 39.000χλμ το έκανε σπίτι μου και κράτησε 2 1/2 ώρες. Είχαν προηγηθεί κι άλλα 17.000χλμ στο ταξίδι Λωζάνη-Σιγκαπούρη...
Ας μην αρχίσουμε τις ιστορίες...
...γιατί θα νοιώσουμε σαν γκαραγκαγκάν πολέμαρχοι, που βγήκαν για κυνήγι...πεταλούδας...
Το ΔΣ της προηγούμενης Παρασκευής ήταν πανηγυρικό!
Το ότι παρευρέθησαν και ο Χρήστος (crs-k) με την Τούλα (Druuna) ...
...το έκαναν εξαιρετικό!
Όχι, δεν τον τιμήσαμε με τον Σταυρό του Τάγματος των Ιπποτών του Ρακάδικου της Μυρσίνης...
...όμως, τις ρακές που "συνωστίζονταν" στο τραπέζι δια να καταναλωθούν και τους μεζέδες που "ξεπουλούσαν" σαν ζεστά σαλονικιότικα κουλούρια...
...δύσκολα θα τα ξεχάσει...
Ο Bertrand συνεχίζει μέσω Βαλκανίων για Ντουμπρόβνικ και από εκεί για Ιταλία και Ελβετία.
Το ταξίδι είναι μαγεία τελικά...
...καιρός να σχεδιάζουμε το επόμενο!
106467
Uriah Heep
28/09/2007, 00:02
Καλό δρόμο απίθανε ταξιδευτή!
106469
Cpt. Haddock
28/09/2007, 13:05
Αυτά είναι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αυτά είναι :beer:
... είπε ο χαρτογιακάς και ξανάνοιξε το βιβλίο των ισολογισμών !!! :D :sad:
(nothing personal, mate !!) :wave2: :beer:
Cpt. Haddock
28/09/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
... είπε ο χαρτογιακάς και ξανάνοιξε το βιβλίο των ισολογισμών !!! :D :sad:
:nono: :D
...είπε ο χαρτογιακάς ατενίζοντας τα ιστιοφόρα στο λίμάνι της Πρέβεζας
...είπε ο χαρτογιακάς ατενίζοντας τα ιστιοφόρα στο λίμάνι της Πρέβεζας..
Η συνέχεια του είναι που δεν μ'αρέσει.... :winka:
Cpt. Haddock
28/09/2007, 13:46
Η συνέχεια του είναι που δεν μ'αρέσει.... :winka:
Βάσις, φρουρά...
κλπ κλπ :lol:
Ευτυχως ΦΙΛΕ Βασιλη ο Τουτατης κι ο Τσερνουνος μαζι φροντισαν οχι μονο να μην μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι αλλα και να περασουμε απιστευτης ζεστασιας κι ομορφιας στιγμες μαζι σας!!!!
Θεωρω δε την παρουσια του Μπερτραν στην Μυρσινη σαν ιδιαιτερο οιωνο για μενα, αν σκεφτεις πως οταν διαβασα για κεινον στο ταξιδιωτικο σου ειπα στον Χρηστο, οτι πολυ θα ηθελα να τον γνωρισω απο κοντα, θεωρωντας ομως φυσικα πως αυτο θα ηταν μαλλον αδυνατο να συμβει..... Χαρηκα παρα πολυ οταν τον ειδα να ενσωματωνεται στην παρεα σαν να ανηκε εκει απο παντα. Ενας ελβετος με ιδιοσυγκρασια μεσογειακου....
:sun:
Φιλια σε ολη την υπεροχη παρεα, και φυσικα στην περιφημη ταξιδιαρα ψυχη ευρυτερα γνωστη ως "Βασιλισσα της Αφρικης"....
Παντα γεροί δυνατοι και καλοταξιδοι ολοι ευχομαι......
:beer: :beer: :beer: :wave2:
devil's animal
03/10/2007, 20:39
πολλα μπραβο και απο μενα!!!
χιλιοποσταρισμενα και αυτα: :a19: :a18: :a20: :a19: :a18: :a20:
αλλα αξιζουν την υπαρξη τους περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο ποστ εδω μεσα!!
να'σαι καλα να κανεις ταξιδια...και να μας παρασερνεις..... νοητα και πραγματικα-κυριολεκτικα σε τετοια Τ Ο Λ Μ Η Μ Α Τ Α ! ! !
zafiris41
06/11/2007, 10:17
Diavasa 3 fores to taxidi sou gia na to apolafso. to ligotero pou exo na po einai syxaritiria gia ti monadiki afigisi kai ton tropo pou vlepis ta pragmata sti zoi. Mou edoses to kinitro na apofasiso me ena filaraki na pame Tunisia i Marocco. Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco? Tha pame me 2 BMW650GS
As ta poume kalytera apo konda. Exeis pm.
Kala xiliometra.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zafiris41
Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σέβομαι τον χώρο... :smokin:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Σέβομαι τον χώρο... :smokin:
Ε εντάξει το 650 έχει..Δεν είναι και 100% προπελάκιας :D , αν & μάλλον μόλυνε το χώρο:evil:
Uriah Heep
07/11/2007, 19:47
Diavasa 3 fores to taxidi sou gia na to apolafso. to ligotero pou exo na po einai syxaritiria gia ti monadiki afigisi kai ton tropo pou vlepis ta pragmata sti zoi. Mou edoses to kinitro na apofasiso me ena filaraki na pame Tunisia i Marocco. Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco? Tha pame me 2 BMW650GS
As ta poume kalytera apo konda. Exeis pm.
Kala xiliometra.:wave2:
Πριν 2 χρόνια είχα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Κώστα Μητσάκη (Κ.Μητσάκης-Όλγα Παπαδογιάννη το ζευγάρι των εκπαιδευτικών που όργωσε όλο τον πλανήτη) για να μου στείλει ένα βιβλίο του σχετικό με την Β. Αφρική και για να πάρω μερικές πληροφορίες για την Τυνησία. Μου είπε ότι είχε μείνει από μίζα ή κάτι άλλο, δεν θυμάμαι, με το θρυλικό BMW 650 Funduro που ταξίδευαν. Απ΄ότι μου είπαν υπήρχε στην Τύνιδα αντιπροσωπεία της BMW και περίμεναν μία βδομάδα να τους έρθει το ανταλλακτικό.
Όσο για Μαρόκο ή Τυνησία, μου άρεσε περισσότερο το Μαρόκο σαν χώρα...
...όσο για την Σαχάρα η Τυνησιακή (Grand Erg Oriental), είναι η ομορφότερη...
Άμα σε μπέρδεψα, σου στέλνω σε ΠΜ το τηλέφωνό μου...
...και έλα στην Θεσσαλονίκη...
...να ψάξουμε για τις όποιες λύσεις ...στους πάτους μερικών φιαλών μπύρας...
Dodok edessa
07/11/2007, 20:28
Πριν 2 χρόνια είχα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Κώστα Μητσάκη (Κ.Μητσάκης-Όλγα Παπαδογιάννη το ζευγάρι των εκπαιδευτικών που όργωσε όλο τον πλανήτη) για να μου στείλει ένα βιβλίο του σχετικό με την Β. Αφρική και για να πάρω μερικές πληροφορίες για την Τυνησία. Μου είπε ότι είχε μείνει από μίζα ή κάτι άλλο, δεν θυμάμαι, με το θρυλικό BMW 650 Funduro που ταξίδευαν. Απ΄ότι μου είπαν υπήρχε στην Τύνιδα αντιπροσωπεία της BMW και περίμεναν μία βδομάδα να τους έρθει το ανταλλακτικό.
Όσο για Μαρόκο ή Τυνησία, μου άρεσε περισσότερο το Μαρόκο σαν χώρα...
...όσο για την Σαχάρα η Τυνησιακή (Grand Erg Oriental), είναι η ομορφότερη...
Άμα σε μπέρδεψα, σου στέλνω σε ΠΜ το τηλέφωνό μου...
...και έλα στην Θεσσαλονίκη...
...να ψάξουμε για τις όποιες λύσεις ...στους πάτους μερικών φιαλών μπύρας...
να ρθω και γω που εχω το τηλεφωνο σου ?εσεις θα μιλατε και γω θα δινω τις λυσεις μαζι σας :D στους πατους .....εστω και των μπουκαλιων :D :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
να ρθω και γω που εχω το τηλεφωνο σου ?εσεις θα μιλατε και γω θα δινω τις λυσεις μαζι σας :D στους πατους .....εστω και των μπουκαλιων :D :wave2: :wave2:
+666 kai apo mena!!!! :blush: :blush: :blush:
melissos28
20/12/2007, 23:46
Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco? Tha pame me 2 BMW650GS
Enas filos mou pou pige ton Oktobrio stin Tynisia me BMW 650 GS exypiretithike apo tin
*BEN JEMAA MOTORS* stin protevousa, me provlima stin trofodosia apo skupidia sti venzini.
Ama pas Tynisia stile pm gia na sou doso perisoteres plirofories.
Η συνεχεια της κουβεντας για τις αντιπροσωπειες της BMW εχει ενσωματωθει εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51160) ! :smilea:
gousgoun_69
05/01/2008, 15:23
Μπράβο μεγάλε :wave2:
Εξελέντε :beer:
Φιλε μπραβο, πραγματικα κατι ξεχωριστο. Μου εφτιαξες το βραδυ! Η περιγραφη πολυ ξεχωριστη και το χιουμορ σου πραγματικα ευχαριστο. Σου ευχομαι καλα ταξιδια και στην συνεχεια...:a18:
Νεαρέ μου φίλε [Uriah Heep], το αφιέρωμά σου το διάβασα και εγώ τρεις φορές, πάντα μετά από μερικούς μήνες. Ούτε που ξέρεις ότι το διάβασε μάλλον όλη η μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Τουλάχιστον με όπους μίλησα κατά καιρούς, όλοι το ξέρανε. Ο τύπος από την Θεσσ. λέγανε.
Ο κόπος σου [της συγγραφής] δεν πήγε χαμένος, αποτελεί έμπνευση/πρόκληση για πολλούς, να ξέρεις και να ζητήσεις ποσοστά από το Υπουργείο Τουρισμού της Τυνησίας. Πολλοί οι μιμητές σου [και εγώ], μερικοί ήδη πήγαν , άλλοι το σχεδιάζουν, όλοι όμως νοερά ταξίδευαν μαζί σου.
Και πάλι ευχαριστούμε για την αφήγηση.
Ο συνομίληκος [σχεδόν] liberec - Doc
Uriah Heep
20/01/2008, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
Νεαρέ μου φίλε [Uriah Heep], το αφιέρωμά σου το διάβασα και εγώ τρεις φορές, πάντα μετά από μερικούς μήνες. Ούτε που ξέρεις ότι το διάβασε μάλλον όλη η μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Τουλάχιστον με όπους μίλησα κατά καιρούς, όλοι το ξέρανε. Ο τύπος από την Θεσσ. λέγανε.
Ο κόπος σου [της συγγραφής] δεν πήγε χαμένος, αποτελεί έμπνευση/πρόκληση για πολλούς, να ξέρεις και να ζητήσεις ποσοστά από το Υπουργείο Τουρισμού της Τυνησίας. Πολλοί οι μιμητές σου [και εγώ], μερικοί ήδη πήγαν , άλλοι το σχεδιάζουν, όλοι όμως νοερά ταξίδευαν μαζί σου.
Και πάλι ευχαριστούμε για την αφήγηση.
Ο συνομίληκος [σχεδόν] liberec - Doc
Νεαρέ μου, σχεδόν συνομήλικε, φίλε,
δεν μπορώ να αφήσω, έτσι, αναπάντητα τα σχόλιά σου!
Μέχρι χθές, η μόνη χειροπιαστή καταξίωση εξ αιτίας του ταξιδιού μου, ήταν ότι ο μπακάλης της γειτονιάς μου, αφού διάβασε το "ταξιδιωτικό", με εκτίμησε περισσότερο και κάθε φορά που τον επισκέπτομαι μου κλείνει με νόημα το μάτι και μου κόβει φέτα ...από τον καλό τον ντενεκέ!
Πέρα από την πλάκα, ειλικρινά χάρηκα που υπάρχουν μηχανόβιοι που εμπνεύστηκαν από την γλυκιά αυτή μικρή περιπέτεια και πέρασαν στο παρασύνθημα...
...αφήνοντας τους άμισθους διαφημιστές των πάσης ορδής μοτοσυκλετών, διασωληνωμένους στο κρεββάτι της εικονικής περιπέτειας, να περιμένουν το επόμενο επεισόδιο στο ταξιδιωτικό DVD!
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια.
Καλά και συναρπαστικά χιλιόμετρα στα ταξίδια σου!
Καταπληκτικό το ταξείδι σου. Μοναδικός τρόπος αφήγησης. Αφού το διαβάσαμε πολλές φορές με την οικογένεια και τους φίλους μας αποφασίσαμε να το κάνουμε με τζήπ. Ποια εποχή κρίνεις καλύτερη για τη νότια Τυνησία?
Γιατί δεν γράφεις και στο off-road? Από εκει βρήκαμε το link.
Καλά ταξείδια να έχεις.
Uriah Heep
24/06/2008, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Theo67
Καταπληκτικό το ταξείδι σου. Μοναδικός τρόπος αφήγησης. Αφού το διαβάσαμε πολλές φορές με την οικογένεια και τους φίλους μας αποφασίσαμε να το κάνουμε με τζήπ. Ποια εποχή κρίνεις καλύτερη για τη νότια Τυνησία?
Καλά ταξείδια να έχεις.
Θέτεις βασανιστικά ερωτήματα!
Ο Μέγας Αλέξανδρος με 50.000 στρατό έφτασε μέχρι την Ινδία...
Ο σύγχρονος Νεοέλλην τζηπάς δεν μπορεί να φτάσει ούτε μέχρι την Άνω Βροντού...
...μη και του γρατσουνιστεί το βερνίκωμα του Τσερόκι από κανένα νταβραντισμένο γαϊδουράγκαθο!
Στην Douz (Πύλη της Σαχάρας) θα συναντήσεις δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες τζηπ από Ευρωπαίους, που διασχίζουν την Grand Erg Oriental.
Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη είναι οι καλύτερες εποχές. Το καλοκαίρι είναι απάνθρωπο...
...πιθανόν όχι περισσότερο απάνθρωπο από ραντεβού με τραπεζικό διαμεσολαβητή, για επαναπροσδιορισμό των απλήρωτων δόσεων ενός Cayen!
Φίλε, μη το σκέφτεσαι! Προετοίμασε σωστά το όχημά σου και πάρε την παρέα σου και φύγε!
Πιθανόν στο μέλλον ν΄ασχοληθώ και με την φωτοπερίχυτη και θαμπωτική συνομοταξία των Ελλήνων τζηπάδων...γράφοντας στο off-road.gr
Uriah Heep
24/06/2008, 19:30
Καλά ταξείδια να έχεις.
Θέτεις βασανιστικά ερωτήματα!
Ο Μέγας Αλέξανδρος με 50.000 στρατό έφτασε μέχρι την Ινδία, ταξιδεύοντας όλες τις εποχές...
Ο σύγχρονος Νεοέλλην τζηπάς δεν μπορεί να φτάσει ούτε μέχρι την Άνω Βροντού, χωρίς πρόβλεψη καιρού από τη ΝΑΣΑ συνδυασμένη με τα "μερομήνια" του Γιώργου Αυτιά και με τον κίνδυνο...
...να του γρατσουνιστεί το βερνίκωμα του Τσερόκι από κανένα νταβραντισμένο γαϊδουράγκαθο!
Στην Douz (Πύλη της Σαχάρας) θα συναντήσεις δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες τζηπ από Ευρωπαίους, που διασχίζουν την Grand Erg Oriental.
Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη είναι οι καλύτερες εποχές. Το καλοκαίρι είναι απάνθρωπο...
...πιθανόν όχι περισσότερο απάνθρωπο από ραντεβού με τραπεζικό διαμεσολαβητή, για επαναπροσδιορισμό των απλήρωτων δόσεων ενός Cayen!
Φίλε, μη το σκέφτεσαι! Προετοίμασε σωστά το όχημά σου και πάρε την παρέα σου και φύγε!
ΟΠΟΤΕ ΝΑΝΑΙ!
Kαλά και συναρπαστικά ταξίδια!
Πιθανόν στο μέλλον ν΄ασχοληθώ και με την φωτοπερίχυτη και θαμπωτική συνομοταξία των Ελλήνων τζηπάδων...γράφοντας στο off-road.gr
...να του γρατσουνιστεί το βερνίκωμα του Τσερόκι από κανένα νταβραντισμένο γαϊδουράγκαθο!
για επαναπροσδιορισμό των απλήρωτων δόσεων ενός Cayen!
Φίλε Uriah δεν ανήκω στην εν λόγω συνομοταξία:lol:
Μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια σου και το αιμοσταγές χιούμορ σου. Ελπίζω κάποτε να ταιριάξει να συνταξιδέψουμε.
Σου στέλνω τη διεύθυνσή μου στη Χαλκιδική με πμ. Θα χαρώ να σε γνωρίσω. :wave2:
Uriah Heep
26/06/2008, 13:09
Ελπίζω κάποτε να ταιριάξει να συνταξιδέψουμε.
Στα γεράματα ο άνθρωπος αρχίζει τα βίτσια και τις ανωμαλίες!
Μετά τη συγκλονιστική εμπειρία με τις 4 BMW στο Ιράν, γιατί να μην κατρακυλίσω ακόμα πιό βαθιά στο βόρβορο της αμαρτίας...
...συνταξιδεύοντας και με όχημα υποστήριξης?
Nostradamus
09/07/2008, 14:22
Ειναι η δευτερη φορα που διαβαζω το ταξιδιωτικο αυτο... Και παλι δεν εχω να προσθεσω τιποτα παρα μονο ενα ευχαριστω για την "αποδραση" απο την καθημερινοτητα μεσα απο τις εικονες και την αφηγηση σου.
Να εισαι γερος και ευχομαι παντα τετοια.
ktmas950s
13/04/2010, 11:14
Αυτό το ταξιδιωτικό το διάβασα αμέτρητες φορές. 2 φίλοι μου ήδη το έχουν πραγματοποιήσει εμπνευσμένοι από τις περιγραφές σου και ήρθε και η σειρά μου. Ξεκινάω αρχές Μάη.
Σε ευχαριστώ για τον ευχάριστο χρόνο που πέρασα διαβάζοντας. Εχεις πμ:beer:
Uriah Heep
14/04/2010, 07:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmas950s
Αυτό το ταξιδιωτικό το διάβασα αμέτρητες φορές.
Το γαρ πολύ της έρευνας γεννά παραφροσύνη...
Μην αναλώνεσαι σε πεοδυναμικές θεωρίες τρύπιας ταξιδιωτικής υποκουλτούρας και του κώλου τα εννήμαρ!
Σήκω φύγε...
.
...και καλό δρόμο!
Ότι θέλεις, στη διάθεσή σου. Έχεις το τηλέφωνό μου.
ΥΓ Γιατί μΕ φαίνεται ότι τα hot fashion trends της φετεινής ταξιδιωτικής μοδός "Ανοιξη-Καλοκαίρι 2010" θα έχουν must θέμα την Β. Αφρική και dress code αλά Tuareg?
Pilgrimage
14/04/2010, 10:14
Όμορφα...Πάρα πολύ ωραίο.Ίσως κάποια στιγμή όταν μεγαλώσω(:blush: ) κάνω ένα ταξίδι στην Βόρεια Άφρική.Νωρίς είναι ακόμα γιά τέτοια σχέδια.....Πάντως σε ταξιδεύει η περιγραφή.:beer: :beer:
Uriah Heep
14/04/2010, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
Ίσως κάποια στιγμή όταν μεγαλώσω(:blush: ) κάνω ένα ταξίδι στην Βόρεια Άφρική.
Θα σΕ πρότεινα να πραγματοποιήσεις το ταξίδι σου το συντομότερο και ν΄απολαύσεις το πτυσσόμενο πολιτισμικό κοντράστ,
.
.
…πριν την ενσωμάτωση της Ελλάδας στην Αφρικανική Ένωση και στη ζώνη της …Μαυριτανικής ouguiya!
Τι να γράψω ρε Βασίλη...
Να γράψω πόσες φορές το έχω διαβάσει...?
Ή να γράψω πόσα μηνύματα έχω συντάξει και τα έχω σβήσει πρίν τα αποστείλω όλα αυτά τα χρόνια...?
Ό,τι και να γράψω θα'ναι λίγο...
...μοναδικός γλωσσοπλάστης,
ευρηματικός αφηγητής,
σκληροπυρηνικός μοτοσυκλετιστής,
αυτο-σαρκαστικός όσο δεν πάει,
περιγραφικός,
παραστατικός,
κίνηση πάνω ακριβώς στο νόημα της αρχής του Πραγματικού Μοτοσυκλετισμού δίχως μισής μοίρας παρέκκλησης (όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ)...
...και για γκαΐφέ να μΕ έλεγες να πάμε με τα μηχανάκια, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ακολουθήσω. Θά'νιωθα10χρονος πάλι.
RESPECT μόνο. Χωρίς μπύρες, χωρίς τίποτε.
Uriah Heep
15/04/2010, 11:28
Ευτυχώς που δεν μπέρδεψες στα παρακάτω συστατικά και το ..."χαρισματικός φωτογράφος",
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γλωσσοπλάστης,
ευρηματικός,
σκληροπυρηνικός,
αυτο-σαρκαστικός,
περιγραφικός,
παραστατικός,
...γιατί θα είχαμε συνταγή ταξιδιωτικού ...αλά πουτανέσκα!
ΥΓ Αν ανέβεις πάνω, κερνάω ρακές
Απο τα καλύτερα ταξιδιωτικά με την πιο <ζωντανή> αφήγηση.Νάσαι καλά φίλε !!! Μας ταξίδεψες με τις φωτογραφίες σου και την περιγραφή σου σαν να το κάναμε παρέα το ταξίδι .Απόλυτη εμπειρία το κάθε ταξίδι για τον καθένα μας με μοτό.Αντε και στά επόμενα:smilea: Καλά χιλιόμετρα.
αιγαιοπλόος
30/04/2010, 16:05
Με την Africa στην Africa.
Ενδιαφέρον ταξιδιωτικό, πολύ καλή γραφή.
Πάντα γερός σου εύχομαι, με χρόνο για να ταξιδεύεις.
να ευχαριστήσω τον ktmas950s που το ξεθαψε (και να του ευχηθώ να εχει ενα ωραίο ταξίδι)
αλλα και εσενα Βασιλη που μεσα σε λιγες μολις ωρες αναγνωσης περασες - εστω και ηλεκτρονικα - τον ηχο, το αρωμα και το χρωμα απο κατι τοσο μακρυνο αλλα και τοσο αληθινο...
Uriah Heep
02/05/2010, 14:21
Μιας και η ίδια στάνη βγάζει το ίδιο τουλουμοτύρι, απαντώ και για τα 3 "αναδυθέντα" ταξιδιωτικά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
... και βρέθηκα να πίνω αριάνι μέσα σε μια πόλη που ακούγεται ο Ιμάμης να λέει (allah ehper )απο τον Μιναρέ.
Σου εύχομαι να τον ακούσεις και ...live!
Πίστεψέ με, αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmas950s
O Frank Zappa του μοτοσυκλετισμού!
Μη γράφεις τέτοια …
.
...γιατί θα βγεί ο Zappa από τον τάφο!
... θυμίζουν Αλχημιστή(Coelho)
... αν δεις την ταινία του Borat
Χαίρομαι όταν σχολιάζουν τα κείμενά μου και ...διανοούμενοι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Έχω στο μυαλό μου μια απερισκεψία για το καλοκαίρι.
Θα δω πως θα κυλήσουν μερικά πράγματα και ίσως σε ερεθίσω.
Είμαι απελπιστικά περίεργος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
... σε μερη που δεν θα τολμουσα να παω
Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα,
.
…είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια!
Σκεφτόμαστε να κατεβούμε νότια μέχρι Περσέπολη. Από ότι έγραψες στο ταξιδιωτικό σου η έρημος στο κεντρικό Ιράν δεν αξίζει τόσο πολύ. Να πάμε στην Ντασ ε Καβίρ ή να γυρίσουμε βόρεια από τα Δυτικά μέχρι τα σύνορα?
Ένα ...έντιμο "κορώνα-γράμματα" με τους συνταξιδευτές σου, θα δώσει τη σωστή λύση...
Γράψε το επόμενο να παίρνουμε ιδέες.
Δεν ξέρω αν ξαναγράψω στο φόρουμ,
.
...πιθανόν ν΄ασχοληθώ με ...διεθνή καριέρα!
.........................
αιγεοπλόε, Jimmy10, G/S, tsompanis, siraxanz, JTR, shokobill, STOYBI και λοιποί fans του ταξιδιωτικού heep-hop , σας ευχαριστώ για τα θερμά σας σχόλια!
Εύχομαι σ΄όλους ...πολλαπλών βιάγκρα ταξιδιωτικά χιλιόμετρα!
Πολύ ωραία αυτά που διάβασα. Εύχομαι σε όλους εμπειρίες μη προτηγανισμένες. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά ήθελα φωτογραφία από τον νταλικιερη-τρώω τοστ-luis vitton περασμένη στο λαιμό!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες να γράψεις και να ανεβάσεις φωτογραφίες για το ταξίδι σου αυτό.
Εδώ και έξι μήνες έχω μπει στον μαγικό κόσμο των "μηχανών" με ένα ATV, αηδιασμένος πλέον από τα κουτιά. Οι εκδρομές που κάνω με παρέα γίνονται όλο και πιο μακριά, καλύπτοντας όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις εδώ στην Ελλάδα.
Βλέποντας το Paris-Dakar από μικρός, ήθελα να βρεθώ σε αυτά τα μαγικά μέρη της Αφρικής και της Σαχάρας. Εσύ απόδειξες ότι γίνεται αυτό, δεν χρειάζονται πολλά, παρά μια απόφαση.
Πλέον το έχω σκοπό ζωής, ένα ταξίδι με το ATV μου, στα μέρη που πήγες.
Σε ευχαριστώ ! ! !
Uriah Heep
06/05/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά ήθελα φωτογραφία από τον νταλικιερη-τρώω τοστ-luis vitton περασμένη στο λαιμό!!
Έχεις χιούμορ,
.
...και είσαι λαγωνικό υψηλής οσφρήσεως που πέτυχες τη "φάση"!
Δυστυχώς δεν έχω φωτό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από YanniG
... ήθελα να βρεθώ σε αυτά τα μαγικά μέρη της Αφρικής και της Σαχάρας. Εσύ απόδειξες ότι γίνεται αυτό, δεν χρειάζονται πολλά, παρά μια απόφαση.
Πλέον το έχω σκοπό ζωής, ένα ταξίδι με το ATV μου, στα μέρη που πήγες.
Το 'χω ξαναγράψει, ότι το ταξίδι είναι εύκολο και ασφαλές,
.
… όσο μια βόλτα στα Hondos Center-ταξίδι ομορφιάς (που λέει και το σλόγκαν).
Αρκεί να σεβαστείς την έρημο για να μη βρεθείς στη θέση τυφλού που μάχεται εναντίον πρωταθλητή πυγμαχίας!
Τα δύσκολα αρχίζουν νοτιότερα, σε χώρες όπου
.
…χρειάζεσαι τουλάχιστον 8 εμβόλια για να τις επισκεφτείς,
.
…το aids μεταδίδεται με το …πονηρό κλείσιμο του ματιού,
.
…και κάθε ρεστοράν που σέβεται την παράδοσή του, οφείλει να διαθέτει τουλάχιστον 2-3 σπεσιαλιτέ με ανθρώπινο κρέας!
Μη μασάς και βουρ....
νιωθω σαν να ακουγα τον εαυτο μου σε καθε φραση που ελεγες περι της Ελληνικης πραγματικοτητας και των ανθρωπων της.. Ποζερια οσο τιποτα αλλο και απωτερος σκοπος της ζωη τους να πανε μπουζουκια ενα βραδυ να δουνε τον Α-Β ..
Ταξιδια σαν αυτα ειναι που σε κανουν ανθρωπο, που σε κανουν να ζεις πραγματικα..!! Συγχαρητηρια για αυτη την μοναδικη παρουσιαση που μας ταξιδεψε ολους..!!
kostasnaoum
04/12/2011, 00:01
Αυγουστος 2010
Στα ιχνη του Uriah Heep.
Το αυτοκολητο σου στο Bir Soltane ηταν ακομα εκει.
241146
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasnaoum
Αυγουστος 2010
Στα ιχνη του Uriah Heep.
Υπήρχε άλλο ένα αυτοκόλλητο moto.gr και κάτι τέλη κυκλοφορίας του 2010.
απιστευτο και πανεμορφο ταξιδι!:beer: :beer: :beer:
Uriah Heep
19/12/2011, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasnaoum
Αυγουστος 2010
Στα ιχνη του Uriah Heep.
Φίλε Κώστα, την ίδια χρονιά ήμουν κι εγώ στα ίχνη σου!
Με το αυτοκόλλητο των εμπειριών του δικού σου ταξιδιωτικού στη μνήμη μου, "πάτησα" πολλές από τις διαδρομές σου κι απέφυγα άλλες...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43983
Για παράδειγμα, έχοντας διαβάσει για την ταλαιπωρία σου προς το Luxor, την έκανα από το Κάιρο προς δυτική έρημο, κάνοντας έναν κύκλο μέσω των οάσεων Bahariya, Farafra, Dakhla κλπ ταξιδεύοντας απελπιστικά μόνος για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα...
.
.
...κι έφτασα στο Luxor με ηρεμία Περουβιανού οπιοφάγου.
Σημείωση: Τα ίχνη μας στην Συρία, Αίγυπτο και το Σουδάν, αυτή την εποχή να ΜΗΝ τ' ακολουθήσει κανείς,
.
.
...εκτός κι αν επιδιώκει μια αξιοπρεπή ...ευθανασία, μετά τα τελευταία πακέτα φορολογικών μέτρων.
Εις ευτυχή και ασφαλή miles φίλτατοι ταξιδευτές!
ksfyrik56
03/06/2014, 17:39
Υπεροχο!
MESOLOGI
11/11/2015, 13:54
μου καλαρεσε μπορώ να πω !!!
Σε ευχαριστούμε!