PDA

View Full Version : Ribooooooooooooooooooooooooooooo

Σελίδες : 1 [2] 3

STOYBI
30/05/2007, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]Μας ακουσες ποτε να εχουμε ως αυτοσκοπο το πρωταθλημα και τετοια ψηχωση που εχετε εσεις ρε κομπλεξακια???
Ακομα τον Δουρο ψαχνετε......

Και συγκρινεις το ''παω για πρωταθλημα'' με το ''σκοπος μας ειναι ο τελικος CL

Εσυ που την βλεπεις την διαφορα ???? :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/05/2007, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μας πειτε τον αυτοσκοπο σας???????

εχω την αισθηση οτι τελικα υπαρχετε για να χαιρομαστε !!!!!!!

Αφου ρε Γιωργο μας λετε αεκακι και δεν μας υπολογιζετε τι σκαλωμα εχετε φαει και ποσταρετε συνεχεια.Τοσο πολυ ετσουξε ο Ριμπο.....

Να παιζουμε και να ευχαριστιομαστε μπαλλα....και αν το αξιζουμε να παρουμε και πρωταθλημα.....

Οχι οπως καποιοι αλλοι που ''Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να Γ@μηθουνε''...........τι μου θυμηζει αυτο ρε γαμωτο???

blackbusa
30/05/2007, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν το θελουμε πια..... :mad:

Φετος θα σας παιξουμε με τζολε και αντζα.......

μπας και δειτε δευτερη θεση με μονοψηφιο νουμερο :D

Ναστε καλα ρε..........να εχουμε και τον καραγκιοζη της ευρωπης για να εχουμε και κανα στανταρ στο στοιχημα........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/05/2007, 23:38
Εσυ που την βλεπεις την διαφορα ???? :confused:

εισαι μελος???

STOYBI
30/05/2007, 23:39
Αφου ρε Γιωργο μας λετε αεκακι και δεν μας υπολογιζετε τι σκαλωμα εχετε φαει και ποσταρετε συνεχεια.Τοσο πολυ ετσουξε ο Ριμπο.....

Να παιζουμε και να ευχαριστιομαστε μπαλλα....και αν το αξιζουμε να παρουμε και πρωταθλημα.....

Οχι οπως καποιοι αλλοι που ''Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να Γ@μηθουνε''...........τι μου θυμηζει αυτο ρε γαμωτο???

Δεν ποσταρουμε εμεις συνεχεια......... :rolleyes: Εσεις το βαλατε το ποστ... :winka:

Να το παρετε......... Αλλα οχι να παιζετε με ουραγους να χανετε 10 βαθμους και μετα να σας φταει η παραγκα........:rolleyes:

Τι σου θυμιζει ???? :confused:

TROOPER
30/05/2007, 23:39

ρε πανο..........

οταν ποσταρουμε λεει σας υπολογιζουμε και μας τσουζει.
οταν δεν ποσταρουμε λεει δεν εχουμε τι να πουμε.
δε πατε να παιξετε αλλου αυτα τα παιχνιδακια???
εισαι καλυτερος ρε??????μπες στο γηπεδο παιξε μπαλα μαζεψε τους ποντους και παρε μου τη κουπα !!!

ΜΠΟΡΕΙΣ???????????????????

STOYBI
30/05/2007, 23:40
εισαι μελος???

Εσυ εισαι μελος ?????

blackbusa
30/05/2007, 23:40
Δεν ποσταρουμε εμεις συνεχεια......... :rolleyes: Εσεις το βαλατε το ποστ... :winka:

Να το παρετε......... Αλλα οχι να παιζετε με ουραγους να χανετε 10 βαθμους και μετα να σας φταει η παραγκα........:rolleyes:

Τι σου θυμιζει ???? :confused:

Για θυμησε μου και εμενα???

TROOPER
30/05/2007, 23:42

:a029: :a029: :a029:

STOYBI
30/05/2007, 23:43

Κερδιζε το Αιγαλεω συνεχεια και πηρε πρωταθλημα ???? :confused:

blackbusa
30/05/2007, 23:43
ρε πανο..........

εισαι καλυτερος ρε??????μπες στο γηπεδο παιξε μπαλα μαζεψε τους ποντους και παρε μου τη κουπα !!!

Αυτην την συζητηση την εχουμε κανει 10000000000000000 φορες και ξερουμε το αποτελεσμα.Ο καθενας θα λεει τα δικα του.........
Και πιος ρε Γιωργακι σου εγραψε το οτι αν δεν ποσταρεις δεν εχεις τι να πεις????
Εγω που ανοιξα αυτο το θρεντ το εκανα να ακουσω τα σχολια απο Αεκτζηδες και οχι να ακουω το κομπλεξ (οπως μου φαινεται) καποιον αλλων οπαδων......

TROOPER
30/05/2007, 23:46
ΓΑΥΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy now???

εγω δεν ξαναποσταρω σε αυτο το θρεντ.σορρυ πανο δεν ηξερα οτι ητανε μονο για χανουμια.

:wave2:

blackbusa
30/05/2007, 23:46
Κερδιζε το Αιγαλεω συνεχεια και πηρε πρωταθλημα ???? :confused:

Ελπιζω αυτο να το λες επειδη δεν ξερεις λκαι οχι γιατι εισαι χαζουλης.
Την παραγκα την ειχε στησει ο προεδρος του Αιγαλεω φιλαρακο,αν θυμασε.Λογικο ειταν αφου εκανε την καλη να βοηθαγε και την ομαδα του χαζος ειταν???εδω μεχρι και ευρωπη (παναγια μου) παιξανε τα κουλα.....

STOYBI
30/05/2007, 23:47
Αυτην την συζητηση την εχουμε κανει 10000000000000000 φορες και ξερουμε το αποτελεσμα.Ο καθενας θα λεει τα δικα του.........
Και πιος ρε Γιωργακι σου εγραψε το οτι αν δεν ποσταρεις δεν εχεις τι να πεις????
Εγω που ανοιξα αυτο το θρεντ το εκανα να ακουσω τα σχολια απο Αεκτζηδες και οχι να ακουω το κομπλεξ (οπως μου φαινεται) καποιον αλλων οπαδων......

Γιατι ρε παιδια μπερδευετε την πλακα και τον χαβαλε με το κομπλεξ ????

Καποιοι απο εσας υποστηριζουν οτι μας πηραν τον ριμπο ( λες και θα εμενε ο ριμπο και ας μην πηγαινε στην ΑΕΚ )...... Να ενας καλος λογος να μιλας για κομπλεξ !!!!

:winka:

TROOPER
30/05/2007, 23:48

happy now???

εγω δεν ξαναποσταρω σε αυτο το θρεντ.σορρυ πανο δεν ηξερα οτι ητανε μονο για χανουμια.

STOYBI
30/05/2007, 23:50
Ελπιζω αυτο να το λες επειδη δεν ξερεις λκαι οχι γιατι εισαι χαζουλης.
Την παραγκα την ειχε στησει ο προεδρος του Αιγαλεω φιλαρακο,αν θυμασε.Λογικο ειταν αφου εκανε την καλη να βοηθαγε και την ομαδα του χαζος ειταν???εδω μεχρι και ευρωπη (παναγια μου) παιξανε τα κουλα.....

Ποια καλη ?? Πως ?? Αποδειξεις ?????

Η βλεπουμε πολυ Τρανταφυλοπουλο ???

vangelis 64
30/05/2007, 23:53

Όχι ρε....μη μάς το κάνετε αυτό!Πώς θα σπάσουμε πλάκα τώρα;:lol: :lol:

vangelis 64
30/05/2007, 23:55
Πάνο,θα φάς επίπληξη!!

Πώς τολμάς να αμαυρώνεις τον κύριο Βίκτωρα;Τον ευεργέτη,τον αγνό αγωνιστή και εξυγιαντή τού ποδοσφαίρου μας;

Ντροπή!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/05/2007, 23:55
Ποια καλη ?? Πως ?? Αποδειξεις ?????

Η βλεπουμε πολυ Τρανταφυλοπουλο ???

Ναι δικιο εχεις...........καποιες κασσετες που βγηκαν και μετα ξαφνικα και τυχαιος το θεμα χαθηκε ειταν φωνομονταζ του Τριανταφυλλοπουλου.
Και λεει οτι ειναι και αεκτζης ο κ@αργιολης.Π@παρια ειναι.Φραγοφονιας ειναι.
Α ναι ξεχασα........υπηρχαν και κατι σκηνες απο καμερα.
''Ελα ρε περιεργε τι κανεις????Ρε κοκκαλιαρη τι κανει ο θειος????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
31/05/2007, 00:03
Ναι δικιο εχεις...........καποιες κασσετες που βγηκαν και μετα ξαφνικα και τυχαιος το θεμα χαθηκε ειταν φωνομονταζ του Τριανταφυλλοπουλου.
Και λεει οτι ειναι και αεκτζης ο κ@αργιολης.Π@παρια ειναι.Φραγοφονιας ειναι.
Α ναι ξεχασα........υπηρχαν και κατι σκηνες απο καμερα.
''Ελα ρε περιεργε τι κανεις????Ρε κοκκαλιαρη τι κανει ο θειος????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αποδειξεις ??? Μυνησεις ?? Αθλητικα δικαστηρια ???? Οι αλλοι προεδροι ολων των αλλων ομαδων βρε παιδια...

Γιατι το αφησαν ετσι ????? :confused:

blackbusa
31/05/2007, 00:08
Αποδειξεις ??? Μυνησεις ?? Αθλητικα δικαστηρια ???? Οι αλλοι προεδροι ολων των αλλων ομαδων βρε παιδια...

Γιατι το αφησαν ετσι ????? :confused:

Μαλλον δεν διαβασες καλα.....τις κασσετες τις εχει??ειχε?? ο Τριανταφυλλοπουλος.Πως να κανεις κατι χωρις τα ντοκουμεντα.Α ναι και ξεχασα οτι σε αυτην την κωλοχωρα οταν καποιος μεγαλος θελει να κουκουλωσει κατι ευκολα κλινει μια υποθεση......Γιαυτο ειμαστε και ενα μπουδελο.Στη Ιταλια δεν κολλωσανε να ριξουν την Juventus για τα στημενα.Εδω ειναι Κοκκαλισταν...μην ξεχνιομαστε...

:wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
31/05/2007, 00:12
Μαλλον δεν διαβασες καλα.....τις κασσετες τις εχει??ειχε?? ο Τριανταφυλλοπουλος.Πως να κανεις κατι χωρις τα ντοκουμεντα.Α ναι και ξεχασα οτι σε αυτην την κωλοχωρα οταν καποιος μεγαλος θελει να κουκουλωσει κατι ευκολα κλινει μια υποθεση......Γιαυτο ειμαστε και ενα μπουδελο.Στη Ιταλια δεν κολλωσανε να ριξουν την Juventus για τα στημενα.Εδω ειναι Κοκκαλισταν...μην ξεχνιομαστε...

Μαλιστα..... :)

Εγω λεω πως δεν ειχαν αποδηξεις..........

Δεν μπορω να φανταστω οτι ολοι οι αλλοι προεδροι ( εκτος αν ηταν συνενοχοι ) των μεγαλων ομαδων κανανε τουμπεκι γιατι φοβοντουσαν τον Κοκκαλη......... Εσυ τι λες ??

blackbusa
31/05/2007, 00:16

Δεν μπορω να φανταστω οτι ολοι οι αλλοι προεδροι ( εκτος αν ηταν συνενοχοι ) των μεγαλων ομαδων κανανε τουμπεκι γιατι φοβοντουσαν τον Κοκκαλη......... Εσυ τι λες ??

Και αυτα που ακουστηκαν???αυτα που υποσχεθηκε να αποκαλυψει???Οσο για το μεγεθος του Κοκκαλη στην Ελλαδα φανταζομαι μου κανεις πλακα......ποιος να του την πει???Ο μοναδικος που θα μπορουσε να τον κοντραρει ειταν ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ αλλα αυτος τα ειχι παρατησει.Εδω ρε επαιρνε προμηθειες του δημοσιου με απευθιειας αναθεση.Αρα πιος θα τολμουσε να τα βαλει μαζι του αν δεν ειχε γερες πλατες???

vangelis 64
31/05/2007, 00:18

Και γιατί δεν μπορείς να το φανταστείς δηλαδή;Νομίζεις ότι θα είχανε κανένα κέρδος αν τον ξεμπροστιάζανε;

Ή θαρρείς πως κάποιοι απ' αυτούς θα δαγκώναν το χέρι που τούς τάιζε;Μαλάκες είναι;Ελλαδάρα ρεεεε!!!

STOYBI
31/05/2007, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και γιατί δεν μπορείς να το φανταστείς δηλαδή;Νομίζεις ότι θα είχανε κανένα κέρδος αν τον ξεμπροστιάζανε;

Ή θαρρείς πως κάποιοι απ' αυτούς θα δαγκώναν το χέρι που τούς τάιζε;Μαλάκες είναι;Ελλαδάρα ρεεεε!!!

Εγω πιστευω οτι βολευε Βαγγελη .... :winka:

Η υποθεση της παραγκας ( αν υπηρχε ) τραβηξε τοσο πολυ γιατι βολευε πολλους προεδρους απο το να δινουν εξηγησεις γιατι δεν μπηκε το χερι στην τσεπη η γιατι το χερι εβαζε χρημα μονο στην τσεπη και ξερεις πολυ καλα τι εννοω....... :winka:

blackbusa
31/05/2007, 00:35
Εγω πιστευω οτι βολευε Βαγγελη .... :winka:

Η υποθεση της παραγκας ( αν υπηρχε ) τραβηξε τοσο πολυ γιατι βολευε πολλους προεδρους απο το να δινουν εξηγησεις γιατι δεν μπηκε το χερι στην τσεπη η γιατι το χερι εβαζε χρημα μονο στην τσεπη και ξερεις πολυ καλα τι εννοω....... :winka:

Παλι πλακα κανεις η δεν θυμασαι.......την εποχη της παραγκας ειταν η πιο πλουσια σε θεμα εισροης χρηματων στο ποδοσφαιρο με αμυθητα ποσα και για την σημερινη εποχη.Δηλαδη καποιος θα εβαζε τα λεφτακια του ετσι???

blueblack
31/05/2007, 05:34
προς του φιλους αεκτσηδες που προσπαθουνε να πικαρουνε...

μαγκες λετε παντου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ οτι μας ποναει που πηρατε τον ριμπο!!!

δεν εχετε καταλαβει ομως ΤΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ !!!!

νομιζεται οτι ο ντεμης, η αεκ οποιος υποστηριζετε τελος παντων μας εκανε κακο γιατι πηρε εναν πρωην παιχτη του ολυμπιακου.ΛΑΘΟΣ !!!!!!!

δεν μας πειραζει αυτο !!!!!!!ειναι τιμη ολων των ελληνων φιλαθλων να εχεις μια τετοια περσονα στο πρωταθλημα σου εστω και στα 35 !!!!!

αυτο που μας πονεσε ειναι ο τροπος που εφυγε απο την ομαδα !!!!!!!
και αυτο που μας στεναχωρει ακομα περισσοτερο ειναι οτι δεν παιζει πρωτη φορα αυτο το σεναριο !!!!!!και πολυ περισσοτερο δεν μπορουμε να κανουμε τπτ !!!!!!!!

τωρα αν εσεις χαιρεστε με κατι που δεν ισχυει...(και το εννοω αυτο!!!) ε τι να κανουμε....ειναι θεμα αντιληψης. παλι στο τελος θα τον ξυρισουνε τον γαμπρο....η αεκ παλι νυφη...ξερετε εσεις.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...........ΑΠΟΛΥΤΩΣ.........ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ...........
Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..............!!!!!!!!!!!!!

Έγώ είμαι ό Θεός,ότι θέλω κάνω, όποιον θέλω διώχνω ,μέχρι καί τό γιό μου βάζω προπονητή
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ............!!!!!!!!!!

Έσείς μόνο κάρτα θά άγοράζετε.........!!!!!!!!!!!

Συμφωνούμε άγόρι μου.........συμφωνούμε..............Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.......!!!!!!!!!!!

Καί όταν έδιωξε τόν Σέρβο καί όταν τόν ξαναπήρε.......καί όταν έδιωξε τόν σέρ Τάκις .......
καί όταν τόν ξαναπήρε.........καί όταν έβαλε στόν πάγκο τόν Πετράν μέ έκείνον τόν Ίταλό....

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ............!!!!!!!!!!!!

Έτσι έλεγε καί ό Λουδοβίκος........!!!!!!!!!!!!!

blueblack
31/05/2007, 05:39
ρε πανο..........

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...................

Κάνετε έσείς εεεεεεεεεεεεεεεεεε...............!!!!!!!

TROOPER
31/05/2007, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...........ΑΠΟΛΥΤΩΣ.........

:eek: :eek: :eek:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !!!!!!!!

αλλα δεν ειναι δυνατον να συμφωνω με τον ιρινια και να το παραβλεψω....:wave2:

blackbusa
31/05/2007, 10:01
:eek: :eek: :eek:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!!!!!!!

ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΝΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !!!!!!!!

αλλα δεν ειναι δυνατον να συμφωνω με τον ιρινια και να το παραβλεψω....:wave2:

Aφου ρε φιλε σε τρωει το χερι σου,γραψε οτι γουσταρεις και ασε τις μαλακιες........

Ο Τουρκος ποτε ειπαμε οτι θα ερθει???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
31/05/2007, 10:10
Αίντε πάλι με τον Ριμπο...

Να πούμε μερικά αντικειμενικά πραγματάκια ρε παιδιά;

1. Ο Ρίμπο "βολεύτηκε" με την προσφορά της ΑΕΚ. Τόσα χρήματα δεν του έδινε κανείς , πόσο μάλλον απο ομάδα που έχει πιθανότητες να παίξει στο CH.L. και σίγουρα στο UEFA. Θα έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο σαν όνομα και φυσικά θα έχει την δυνατότητα να "εκδικηθεί" (αν μπορεί να το πεί κάποιος αυτό) τον Κόκκαλη με μια καλή νίκη της ΑΕΚ και αν είναι δυνατόν να του πάρει τον τίτλο. Αυτό απο μόνο του τον πεισμώνει (οι μεγάλοι παίκτες είναι κάργα εγωιστές) και θα αποδώσει έστω και μόνο στα κρίσιμα παιχνίδια.

2. Η ΑΕΚ δεν πήρε τον Ρίμπο απο τον ΟΣΦΠ... πάτησε στην ευκαιρία όμως και βγήκε κερδισμένη. Βγήκε κερδισμένη σε διαρκείας (σίγουρα σχεδόν τα ίδια με πέρισυ θα έχει... απο τώρα ρωτάνε)... σε πωλήσεις της μπουτίκ...(ανακοίνωση οτι απο 6/6 θα υπάρχουν και φανέλες)... σε επικοινωνιακό επιπεδο (μιας και όλος ο ξένος τύπος το ειχε front page). Επειδή αν μη τι άλλο δείχνει στον κόσμο της οτι κάνει κινήσεις μεγάλες , αν και για μένα , οχι και τόσο ουσιαστικές (δεν αφήνεις Καμπάνταη και Τσιρίλο να φύγουν!!!)

3. Η ΑΕΚ που είναι τώρα , με Ενσαλίβα , Ρίμπο, Λαγό (με το που θα επιστρέψει) , Ζήκο και πιθανώς Ράμος αν τον ανεβάζει πάνω, μπορεί να παίξει εύκολα απο ρόμβο σε 4-4-2 ή 4-3-3 σε χρόνο μηδέν. Ο Ρίμπο μπορεί να είναι αργός αλλά αν τον αφήσει ο Φερέρ να κινηθεί ελεύθερα όπως στην Μπάρτσα , μια μπαλιά του αρκεί για να κάνει χαλάστρα στην άλλη ομάδα.
Στην άμυνα της ΑΕΚ, επιστρέφει Αλεξόπουλος, Δέλλας, Γεωργέας, έχει Αρουαμπαρένα, και Ράμος αν χρειαστεί ή....ή.... και εδώ είναι που της λείπει ενας παίκτης.
Στην επίθεση , της λείπει το γρήγορο και ικανό φορ... Μιας και ο Λύμπε είναι καλός αλλά δεν είναι γρήγορος. Θέλει δηλαδή κάποιον ψηλό-ικανό-γκολτζή. Τέτοιος παίκτης όμως κάνει Π-Ο-Λ-Λ-Α ΛΕΦΤΑ... και δύσκολα θα βρούμε τέτοιον εκτός και αν πετύχει ευκαιρία.
Είναι ομάδα που στην θεωρία όπως είπα και πριν , είναι ικανή πλέον και μπορεί να κάνει πολλά.
Αν επιστρέψει και ο Χετεμάι και είναι στην κατάσταση που πρέπει μαζί με Τόζερ είναι πολύ καλές εναλλακτικές κέντρου.
Πονάμε ακόμα στο τέρμα... Ο Σορεντίνο είναι επαγγελματίας και αν μείνει θα παίξει, αλλά είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει την ίδια ψυχολογία με πέρισυ αν δεν δεί κινήσεις φέτος απο άλλες ομάδες που όντως δεν υπάρχουν. Απο πίσω μόνο με Αραμπατζή (ενα τεράστιο ερωτηματικό) με λίγη-ελάχιστη εμπειρία...χμμμ... πονάμε είπαμε στον 1.

Πάμε στους Βάζελους τώρα... ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ... ανησυχητική ησυχία απο την άποψη οτι μια ομάδα που δεν τράβηξε πέρισυ, σίγουρα θέλει σκούπισμα-φρεσκάρισμα. Ο Πεσέιρο , είναι και δεν είναι εδώ. Οι μεταγραφές τους καθυστερούν και σίγουρα δεν είναι και οτι καλύτερο να γίνονται προσθήκες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ή μετά απο αυτήν. Ίδωμεν και εδώ κατά πόσο θα αλλάξει κάτι.

Για τον Γαύρο.... Α-Ν-Α-Μ-Ο-Ν-Η ... μιας και έχει μόνο 11 παίκτες σίγουρους και θέλει άλλους 7 τουλάχιστον για το νέο πρωτάθλημα. ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ που εμμένει στον Τούρκο ακόμα. Είναι ορατό οτι κάποιος εμπαίζει κάποιον και το δυστυχές είναι οτι αν σκάσει σαν φούσκα και αυτό μετά απο τον Ντούντου θα έχει πολύ άσχημο αντίκτυπο στον ΟΣΦΠ και την φήμη του.
Ο Κόκκαλης χάνει έδαφος για μένα , μιας και οι αντιδράσεις του κόσμου, τον έχουν στριμώξει άσχημα και κάνει περιέργες ή λανθασμένες κινήσεις. Αν συνεχίσει έτσι... το Καραϊσκάκη θα έχει θέσεις για εισερχόμενους ακόμα και για εκείνους που θα πηγαίνουν για βόλτα και θέλουν να μπούν μέσα κατά την διάρκεια αγώνων.

το ασχημότερο όλων είναι πως απο εκεί και πέρα είναι το απόλυτο χάος μιας και καμία άλλη ομάδα δεν δείχνει σημάδια "ζωής".. οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως η Λίγκα θα υποφέρει και πάλι απο το θέμα ανταγωνιστικότητος.

Gandalf

idi
31/05/2007, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ακούω για τη συνεργασία του Ρίμπο με τον Φερέρ....
παιδιά αυτό ήταν πριν 8 χρόνια....
κατά την άποψή μου η μεταγραφή Ρίμπο ειναι απλά μεταγραφή για να μαζέψει διαρκείας παρά μεταγραφή ουσίας....
ο Ρίμπο αποκλείεται να βοηθήσει στα ευρωπαικά παιχνίδια...είναι πολύ μεγάλος πια για να κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε καλούς αμυντικούς....
επίσης φέτος έκανε ένα μετριότατο πρωτάθλημα ....και ενώ στο περσινό πρωτάθλημα τα ντέρμπι τα έπαιρνε σχεδόν μόνος του, φέτος εξαφανίστηκε στα σημαντικά παιχνίδια....
(βλ. με βάζελο όπου τον εξαφάνισε 2 φορές ο μέτριος Μπόβιο)....

ο Φερέρ στην Μπαρτσελόνα ειχε τη δυνατότητα να απελευθερώσει τον Ρίμπο γιατί είχε σημαντικούς παίχτες στις υπόλοιπες γραμμές ....
οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να παίζουν με ένα παίχτη λιγότερο όταν αμύνονται....ειδικά αν στην επίθεση βρίσκονται παίχτες σαν τον Λυμπερόπουλο, που ούτε αυτοί πρεσάρουν.....
αν παίξει 4-2-3-1 ο Έμερσον και ο Ζήκος θα κληθούν να βγάλουν όλο το βάρος της μεσαίας γραμμής και στην ηλικία τους αμφιβάλω αν θα αντέξουν....

επίσης ειμαι περίεργος να δω αν θα βγάλει τον ρυθμό των προπονήσεων του Φερέρ χωρίς τραυματισμούς....

ποιος Εμερσον ρε χαλια.... εφυγε ο Εμερσον.... πηραμε Ενσαλιβα χαχαχαχα

πανικος παντου απο Ριμπο κανει τους παντες να λενε οτι ναναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
31/05/2007, 10:18
Ποτε δεν ησασταν μισητοι αντιπαλοι...... :sick:

Καιρο στο φωναζω αλλα δεν θες να καταλαβεις.....:rolleyes:

Ησασταν....... Κακομοιροι αντιπαλοι !!!!! :D

Μισητοι ειναι οι αλλοι........ Και πρεπει να αλλαξει τρομερα η νοοτροπια σας για να γινετε βεζυρης στην θεση του βεζυρη !!! :winka:

να παρετε του χρονου το ραβουση, το βαμβακα καινουριο γυμναστη, να βαλετε και κιτρινες φανελες κτλ κτλ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

RIVALDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BORBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!1111 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
31/05/2007, 10:21

happy now???

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
31/05/2007, 10:22
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ....

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ?????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
31/05/2007, 10:35
ειπαμε ειπαμε μετα τον καφε ο ριμπο παρτε και τους υπολοιπους βαλτε και κοκκινες φανελες και γινετε ομαδα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο γκανταλφ λιγα ποστ πιο πανω ειπε τα πραγματα οπως ειναι.........................και τον παραδεχομε

εγω αν ημουν ΑΕΚ θα προτιμουσα τον τσιριλο απο τον ριμπο..............ξερεις ενας παιχτης θελει και βοηθεια για να κανει οτι μπορει να κανει

γιατι οι ασσιστ του ριμπο που γινοντουσαν γκολ δε πεφταν στα ποδια του καπετανου (μεγα κατσικη) αλλα του τζωρτζεβιτς μην περιμενετε να γινετε ολημπιακος (αγωνιστικα και μονο και τιποτα αλλο) με εναν 2 παιχτες

η χημεια των παιχτων μεταξυ τους ειναι ενα πραγμα που ολοι ξεχναμε

πειτε οτι θετε τωρα παω να πιω καφε

:lol: :lol: :lol:

EVI
31/05/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειπαμε ειπαμε μετα τον καφε ο ριμπο παρτε και τους υπολοιπους βαλτε και κοκκινες φανελες και γινετε ομαδα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο γκανταλφ λιγα ποστ πιο πανω ειπε τα πραγματα οπως ειναι.........................και τον παραδεχομε

εγω αν ημουν ΑΕΚ θα προτιμουσα τον τσιριλο απο τον ριμπο..............ξερεις ενας παιχτης θελει και βοηθεια για να κανει οτι μπορει να κανει

γιατι οι ασσιστ του ριμπο που γινοντουσαν γκολ δε πεφταν στα ποδια του καπετανου (μεγα κατσικι) αλλα του τζωρτζεβιτς μην περιμενετε να γινετε ολημπιακος (αγωνιστικα και μονο και τιποτα αλλο) με εναν 2 παιχτες

η χημεια των παιχτων μεταξυ τους ειναι ενα πραγμα που ολοι ξεχναμε

πειτε οτι θετε τωρα παω να πιω καφε

:lol: :lol: :lol:

urban
31/05/2007, 10:41
ναι ρε παπαρα !!!

με τιμησε 3 χρονια στο ακεραιο και ο μουλος που εχω για προεδρο τον εστειλε χωρις ιχνος σεβασμου !!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!

αντε γεια !!!!!!!

+1000000000

με όλη αυτή την υπόθεση ο κόκκαλης εμένα με σκότωσε. Κατάντησα - γιατί κατάντια είναι - να σκέφτομαι ότι θα χαρώ όταν θα μας το καρφώσει ο ρίμπο μέσα στο καραϊσκάκη. Και επειδή έφτασα σε τέτοιο χάλι προτιμώ να αποσυρθώ από τα αθλητικά δρώμενα για όσο αντέξω. Και στα παπάρια μου αν έρθει ή δεν έρθει ο τούρκος. Και στα παπάρια μου αν έρθει και ο Μαραντόνα 20 χρόνια μικρότερος.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ!

Καλοπροαίρετο ΥΓ προς ΑΕΚτζήδες: Ρίμπο και Λύμπε μαζί πώς το βλέπετε? Και πού το βλέπετε? Εκτός αν ο Λύμπε ταξιδεύει ήδη για Γερμανία. Τότε θα ανοίξουν οι ωραίες συζητήσεις...

idi
31/05/2007, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban

Καλοπροαίρετο ΥΓ προς ΑΕΚτζήδες: Ρίμπο και Λύμπε μαζί πώς το βλέπετε? Και πού το βλέπετε? Εκτός αν ο Λύμπε ταξιδεύει ήδη για Γερμανία. Τότε θα ανοίξουν οι ωραίες συζητήσεις...

αμα σου πω οτι θα κανουμε ακομα 4 μεταγραφες ξενων πως θα σου φανει?

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(μαλλον θα φυγει ο Λυμπε γιατι τα λεφτα ειναι καλα....)

idi
31/05/2007, 10:50
ειπαμε ειπαμε μετα τον καφε ο ριμπο παρτε και τους υπολοιπους βαλτε και κοκκινες φανελες και γινετε ομαδα

Μπαγεβιτς, Αλεξανδρη, Σαμπανασοβιτς, ολο το τεχνικο μας team.... μεχρι και την υπευθηνο δημοσιων σχεσεων μας πηρατε ενα καλοκαιρι για να παρετε πρωταθημα μετα απο10 χρονια...

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ?????????????????

αλλα τι λεω.... σε γαυρους...... θεε Κοκκαλη κτλ .... αντε ολοι μελη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
31/05/2007, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

αλλα τι λεω.... σε γαυρους...... θεε Κοκκαλη κτλ .... αντε ολοι μελη [/B]

σε μενα το λες αυτο?

EVI
31/05/2007, 10:56
και ιδι δεν απαντησες σε ολο μου το ποστ μονο εκει που σε συμφερει απαντας :D :D :D

idi
31/05/2007, 11:01
σου απαντω οτι κοιτας μονο το ριβαλντο και εχουμε κανει 8 μεταγραφες (οι 4 εντεκαδατοι) και παμε για αλλους 4!!!!!

ο Ριβαλντο ειναι το πρεστιζ (που εχασες και πηρα εγω) και οι αλλοι θα κανουν τη διαφορα διπλα του!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

EVI
31/05/2007, 11:02
σου απαντω οτι κοιτς μονο το ριβαλντο και εχουμε κανει 8 μεταγραφες (οι 4 εντεκαδατοι) και παμε για αλλους 4!!!!!

ο Ριβαλντο ειναι το πρεστιζ (που εχασες και πηρα εγω) και οι αλλοι θα κανουν τη διαφορα!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

περσυ ειχατε αλλη καραμελα

εχουμε νεους και με νεους θα φτιαξουμε μια καινουργια ομαδα μπλα μπλα μπλα

δε σας κατσαν οι νεοι και ψαχνετε παιχτες επιτελους

αμα δε σας κατσει και αυτο τι θα κανετε μετα?

δε το σκευτεστε ξανα το σεναριο για β εθνικη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl:

idi
31/05/2007, 11:03
ρε μιλατε εσεις που μεινατε με 7 παιχτες???????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
31/05/2007, 11:03
υσ ο ριμπο δεν ειναι 11 χρονια στον ολυμπιακο

να σου θυμισω τι ελεγες για Τσιριλο κλπ κλπ?

urban
31/05/2007, 11:05
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Αυτό όμως πολύ χαλαρά το γράφεις και πολύ στο ντούκου το περνάς. Και δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, έτσι? Σφυρίζεις δήθεν αδιάφορα μου φαίνεται...

EVI
31/05/2007, 11:07

Αυτό όμως πολύ χαλαρά το γράφεις και πολύ στο ντούκου το περνάς. Και δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, έτσι? Σφυρίζεις δήθεν αδιάφορα μου φαίνεται...

καθολου ειδες τον Θεο τους τον Λυμπε φετος? απορω πως βγηκε πρωτος σκορερ απο τα 10 παιχνιδια τα 8 σερνοταν............αλλα τι να πεις οταν σε ενα πρωταθλημα εχεις ΜΟΝΟ 3 ΟΜΑΔΕΣ ?

ψεμματα

για την ΑΕΚ εχεις 4 ..........................(φορτσα σκοντα ξανθη οεοεοεοε :rotflmao: :lol: )

idi
31/05/2007, 11:15

φιλε μου ο Λυμπε ειναι παιχταρας αλλα ειναι η τελευταια του ευκαιρια να παιξει εξω (32)

αμα παρουμε για αυτον 2.5 εκατομυρια (+800.000 που θα γλυτωσουμε απο το συμβολαιο του) θα παρουμε παικτη που θα τον αντικαταστησει μια χαρα... ταχυ και πιο νεο για να ταιριαζει με τον Ribo καλυτερα στην ιδια εντεκαδα (οχι οτι δε χωρανε... )

ΕΓΩ προσωπικα εχω εμπιστισυνη στο Φερρερ και αμα αποφασιζει αυτος κατι τετοιο... για καλο θα ειναι....

οπως ειπα πριν παμε για ακομα 4 (!!!!!) ξενους... για περιμενε να δουμε γιατι απο οτι εχω ακουσει ο Ντεμης θα φερει και αλλο ΟΝΟΜΑ 1 εβδομαδα μετα τη κυκλοφορια των διαρκειας (30,000 λενε για φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!)

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

vangelis 64
31/05/2007, 11:16
καθολου ειδες τον Θεο τους τον Λυμπε φετος? απορω πως βγηκε πρωτος σκορερ απο τα 10 παιχνιδια τα 8 σερνοταν............αλλα τι να πεις οταν σε ενα πρωταθλημα εχεις ΜΟΝΟ 3 ΟΜΑΔΕΣ ?

Δεν σάς δίνανε και πέναλτι τα κοράκια ρε γαμώτο,μπας κι έβγαινε ο Τζόρτζεβιτς.:rolleyes: :rolleyes:

iosif
31/05/2007, 11:26
παλιό αλλά καλό:

να πάρετε
του χρόνου το ραβούση
τον βαμβακά
καινούργιο γυμναστή
να βάλετε
και κίτρινες φανέλες
μηπώς και δέιτε προκοπή

θα πάιζουμε
στο φάληρο με 10
μπορεί να πάιζουμε και με εννιά
ρεζίλι θα σας κάνουμε και πάλι
θα σας γμε ξανά

εκείνο το 0-1 στο κρόκους στάντιουμ στο κύπελλο ήταν μαγική βραδιά!

και δεν πρέπει να φύγει ο λύμπε! με τα λεφτά που θα φέρει δεν αντικαθίσταται!

Gandalf dr685sm
31/05/2007, 11:35
O ΛΥΜΠΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ... αντίθετα με οτι λένε οι φυλλάδες και πιστεύουν οι Γερμανοί...

Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί.

1. η φυγή του τσιρίλο άνοιξε μικρό-διαμάχη και χάσιμο εδάφους για τον Ντέμη. Δεν πρόκειται να αφήσει να φύγει ο Λύμπε , καθώς είναι ενας παίκτης που έχει συμβάλει τα μέγιστα απο το 2003 και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που είναι αγαπημένος της εξέδρας.

2. Δεν μπορεί να βρεί παίκτη που να έχει τέτοια χημεία με την ομάδα και να έχει το "επιθετικό βάρος" του Λύμπε όταν παίζει με πλάτη στο τέρμα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.. γιατί νομίζουν οτι το θέλουν οι Γερμανοί και δίνουν χρήματα; ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;

3. Ο Λυμπερόπουλος είναι σε δίλημα... μπορεί να θέλει να παίξει έξω, αλλά ..
α - δεν ξέρει αν θα "πιάσει".
β - Η ΑΕΚ δείχνει να είναι σε ανάκαμψη και είναι κάτι που δεν θέλει να χάσει μετά απο τόσο καιρό προσπαθειών.
γ - εδώ είναι "αρχηγός" και έχει βαρύνουσα σημασία η παρουσία του. Εκεί;
δ - Στην ΑΕΚ τον τιμούν όσο κανένα άλλο. Στην Νυρεμβέργη θα πρέπει να ξεκινήσει απο την αρχή.
ε- Η ξενιτιά είναι πάντα "ξενιτιά" με οτι αυτό συνεπάγεται σε μετακομίσεις κτλ.

Σας το λέω ξανά... ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ... εκτός και αν σκάσουν με 2,5+ μύρια οι Γερμανοί ... εκεί

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.

Αλλιώς θα τον έχουμε και του χρόνου εδώ , να κοσμεί το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Gandalf

idi
31/05/2007, 11:44
το αφεντικο σε αυτα τα θεματα ειναι ενα

Λορενς(ή Γιορενς...) Σερα Φερρερ .&_

αμα πει αυτος να φυγει ο Λυμπε να παρουμε αλλον ΘΑ ΦΥΓΕΙ

και τελλλλλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gandalf dr685sm
31/05/2007, 12:01
ΓΑΥΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Τι έγινε;... μαζί με το σήριαλ του Τούρκου , μπήκε και του Μακελελέ τώρα; PSG είναι στο παιχνίδι επίσης σύμφωνα με τους Γάλλους...

Πολλά κεράσια ακούω... κάτσε να πάρω κανά μπολάκι πάλι.

Gandalf

EVI
31/05/2007, 12:04
κατσε να θυμιθω ποιος εφερε τον ριμπο που προσκυνατε ολοι σας

ποιος ηταν να δεις.......

:a9: :a9: :a08: :a08: :a43: :rotflmao:

idi
31/05/2007, 12:12
ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ???? ΠΕΡΙΜΕΝΩ STOUBI+TROOPER ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

x-rider
31/05/2007, 12:14

μηπως ξερουμε τι ελεγε o idi τοτε?

:smokin:

idi
31/05/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider

για ψαξε στο φορουμ τι ελεγε ο idi τοτε και τι ελεγε μετα τα παιχνιδια γαυρος-ΑΕΚ....

ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ???????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
31/05/2007, 12:36

Ποιος τον εκανε πρωτο ονομα και τον πηρε στην Barcellona και μετα τον προσκυνησε ολος ο κοσμος........

Ποιος ηταν ρε γαμωτο...???

EVI
31/05/2007, 12:42
Ποιος τον εκανε πρωτο ονομα και τον πηρε στην Barcellona και μετα τον προσκυνησε ολος ο κοσμος........

Ποιος ηταν ρε γαμωτο...???

ποια χωρα τον γεννησε

κατσε να θυμιθω

:beer:

EVI
31/05/2007, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider

ναι αμε

θα γινω αρτεμη ματσας αμα πω? :lol: :lol: :lol:

zzr2005
31/05/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αίντε πάλι με τον Ριμπο...

Να πούμε μερικά αντικειμενικά πραγματάκια ρε παιδιά;

3. Η ΑΕΚ που είναι τώρα , με Ενσαλίβα , Ρίμπο, Λαγό (με το που θα επιστρέψει) , Ζήκο και πιθανώς Ράμος αν τον ανεβάζει πάνω, μπορεί να παίξει εύκολα απο ρόμβο σε 4-4-2 ή 4-3-3 σε χρόνο μηδέν. Ο Ρίμπο μπορεί να είναι αργός αλλά αν τον αφήσει ο Φερέρ να κινηθεί ελεύθερα όπως στην Μπάρτσα , μια μπαλιά του αρκεί για να κάνει χαλάστρα στην άλλη ομάδα.
Στην άμυνα της ΑΕΚ, επιστρέφει Αλεξόπουλος, Δέλλας, Γεωργέας, έχει Αρουαμπαρένα, και Ράμος αν χρειαστεί ή....ή.... και εδώ είναι που της λείπει ενας παίκτης.
Στην επίθεση , της λείπει το γρήγορο και ικανό φορ... Μιας και ο Λύμπε είναι καλός αλλά δεν είναι γρήγορος. Θέλει δηλαδή κάποιον ψηλό-ικανό-γκολτζή. Τέτοιος παίκτης όμως κάνει Π-Ο-Λ-Λ-Α ΛΕΦΤΑ... και δύσκολα θα βρούμε τέτοιον εκτός και αν πετύχει ευκαιρία.
Είναι ομάδα που στην θεωρία όπως είπα και πριν , είναι ικανή πλέον και μπορεί να κάνει πολλά.
Αν επιστρέψει και ο Χετεμάι και είναι στην κατάσταση που πρέπει μαζί με Τόζερ είναι πολύ καλές εναλλακτικές κέντρου.
Πονάμε ακόμα στο τέρμα... Ο Σορεντίνο είναι επαγγελματίας και αν μείνει θα παίξει, αλλά είναι σίγουρο οτι δεν θα έχει την ίδια ψυχολογία με πέρισυ αν δεν δεί κινήσεις φέτος απο άλλες ομάδες που όντως δεν υπάρχουν. Απο πίσω μόνο με Αραμπατζή (ενα τεράστιο ερωτηματικό) με λίγη-ελάχιστη εμπειρία...χμμμ... πονάμε είπαμε στον 1.

Πάμε στους Βάζελους τώρα... ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ... ανησυχητική ησυχία απο την άποψη οτι μια ομάδα που δεν τράβηξε πέρισυ, σίγουρα θέλει σκούπισμα-φρεσκάρισμα. Ο Πεσέιρο , είναι και δεν είναι εδώ. Οι μεταγραφές τους καθυστερούν και σίγουρα δεν είναι και οτι καλύτερο να γίνονται προσθήκες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ή μετά απο αυτήν. Ίδωμεν και εδώ κατά πόσο θα αλλάξει κάτι.

Gandalf

οταν λες μπορεί να παίζει ευκολα απο ρομβο 4-4-2 σε 4-3-3 εννοείς αν αλλάζει το σύστημα στην ανάπτυξη???
αν εννοείς αυτό, πότε ειδες ελληνική ομάδα να εφαρμώζει τέτοια συστήματα???
νομίζεις ότι ειναι τόσο απλά???

στο εξωτερικό διδασκονται τα συστήματα απο 11 χρονών και εδώ πήγε να παίξει ο Σόλιντ 4-3-3 και ξενέρωσαν όλοι οι παίχτες....δεν ταιριάζει στην ομάδα το σύστημα κτλ....γιατί προφανώς δεν ήξεραν να ανταποκριθούν....
απο τους έλληνες παίχτες μην περιμένεις πολλά....είναι σκράπες στην ανάπτυξη και δεν σκαμπάζουν τίποτα....και στον Παναθηναικό τσάμπα πεδευόταν ο Μαλεζάνι κ ο Μουνιόθ να τους μάθουν 2 πράγματα αλλα δεν μπορούσαν να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο με τίποτα....

κατά την άποψή μου η πιο σημαντική μεταγραφή της ΑΕΚ ειναι ο Αουραμπαρένα.....

όσο για τον Παναθηναικό κατά την άποψή μου έχει το πιο αξιοποιήσιμο υλικό αλλά πολύ κακή χημεία μεταξύ των παιχτών....
μας λείπουν απελπιστικά δύο σύγχρονα μπακ και οι ηλίθιοι της διοίκησης κοιτάζουν για επιτελικά χαφ....λες και θα βρουν τον Κακά σε προσφορά....

κατά τα άλλα έχουμε τους καλύτερους επιθετικούς κατά την άποψή μου και πολύ νέους....
έχουμε ενα ανασταλτικο χαφ (Τζιόλης) που μπορείς να επενδύσεις για χρόνια , ένα πιτσιρικά που με σωστή προετοιμασία (Νινης) μπορεί να βγάλει μάτια τόσο στα δεξιά όσο και σαν επιτελικός χαφ (εκεί που οι ηλίθιοι ψάχνουν παίχτη)
ενώ αριστερά έχουμε ενα γρήγορο , τεχνίτη και πολλά υποσχόμενο παίχτη (Ιβανσιτς)
με λίγα λόγια απο τη μέση και μπροστά είμαστε σχεδόν πλήρεις για ελλάδα....(δεδομένης επιστροφής Γκονζάλες και ενδεχόμενες βοήθειες απο Βίκτορ και Ρομέρο)....
μας λύπει ενας τερματοφύλακας (όπως σε όλες τις ελληνικές ομάδες) και κεντρικός αμυντικός...που αν σκάσεις μερικά λεφτά βρίσκεις.....
αυτά....

zzr2005
31/05/2007, 13:19
ποιος Εμερσον ρε χαλια.... εφυγε ο Εμερσον.... πηραμε Ενσαλιβα χαχαχαχα

πανικος παντου απο Ριμπο κανει τους παντες να λενε οτι ναναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εντάξει δεν παρακολουθώ και τα τοις ΑΕΚ απο κοντά.....έχασα επεισόδια....

Gandalf dr685sm
31/05/2007, 13:36
Το πως κάποιος παίκτης θα ακολουθήσει ενα σύστημα σε ανάπτυξη πέρα απο την ποδοσφαιρική του παιδεία, επαφίεται και στο πως θα του το περάσει ο coach.
Αν εκείνος θεωρεί πως οι παίκτες πρέπει να το γνωρίζουν τότε έχει αποτύχει πριν κάν αρχίσει. Βλ. Σόλιντ όπως είπες αλλά και τον Μουνιόθ.

Στην περίπτωση του Φερέρ, σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως τα βασικά της μπάλας πρέπει να τα δείξει ξανά στους Έλληνες (βλ. ΑΕΚ) ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάς κάποιες ΟΙΚΤΡΕΣ εμφανίσεις μας στην αρχή της χρονιάς , μέχρι να εμπεδώσουν το πως πρέπει να παίζουν στο rotation.

Σε μια ομάδα η αρχή και το τέλος είναι ο προπονητής. Αυτός καθοδηγεί και καθορίζει το πως και το γιατί στην ομάδα. Για αυτό και , προσωπικά παραδέχομαι τον Μπάγιεβιτς και θεωρώ ακόμα , οτι για τον ΠΑΟ , θα είναι πολύ καλύτερος σαν λύση. Αυτά που ξέρει θα τα περάσει σαν δεύτερη φύση στους παίκτες του.

Στο θέμα συστήματος κατά την ανάπτυξη της ομάδος ή κατά την άμυνα αν θες, είναι και πάλι θέμα προπονητή σε αυτό το σημείο. Μπορεί οι παίκτες να μην γνωρίζουν αλλά αν μη τι άλλο , αν δείξεις σε κάποιον σε τακτικές οτι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ!... τότε και αυτός θα κινηθεί ή θα μάθει να κινείται ανάλογα. Σαφώς και δεν θα γίνουν Ρεάλ , Μπάγερν , Τσέλσι , Μπάρτσα κτλ... αλλά θα έχουν σίγουρα καλύτερη και .... γρηγορότερη κίνηση απο τα παλιότερα συστήματα που έκαναν.

Για την ΑΕΚ τώρα συγκεκριμένα , σου είπα παίκτες , όπως Ριβάλντο, Ράμος, Ζήκος, Ενσαλίβα, Λύμπε, που αν μη τι άλλο το γνωρίζουν το τόπι και μπορούν να τα κάνουν σε ανάπτυξη - κίνηση αυτά. Πρόσθεσε τώρα και Δέλλα - Αρουαμπαρένα πίσω και θα δείς οτι και η άμυνα θα έχει καλύτερη κάλυψη.

Για μένα σου είπα.. χωλαίνει σε "1" και σε καλό φόρ περιοχής. Αυτοί είναι οι παίκτες που θέλει άμεσα ... ίσως και κάποιο αμυντικό στο αριστερό πλευρό αν δεν μεταφέρει τον Γεωργέα απο κεί.

Για τον ΠΑΟ... καλό υλικό δεν θα το έλεγα. Με καλές δυνατότητες ... ναι αυτό ισχύει.

Αλλά τέτοιο υλικό θέλει κουμανταδόρο για να κάνει θαύματα. Για μένα ο Γκονζάλες είναι πολύ λίγος μιας και δεν μπορεί να κυριαρχήσει στον εαυτό του αν κάτι του πάει στραβά στο παιχνίδι. Ο Νίνης είναι πάρα πολύ μικρός και ήδη ζορίστηκε φέτος... μην τον κάψετε κιόλας.
Θέλει τον επιτελικό χάφ λοιπόν φίλε μου... αλλά όπως είπες... θέλει και πολλά χρήματα κάτι τέτοιο. Θυμίσου οτι ο ΠΑΟ μεσουράνησε με Σόουζα, με Ζάετς, με Καραγκούνη ακόμα... Παίκτες που κάνουν παιχνίδι στο κέντρο προς επίθεση. Αν βρείτε κάτι τέτοιο , να είσαι σίγουρος οτι θα παίξετε μπάλα ώς άλλοτε.

Gandalf

zzr2005
31/05/2007, 13:53

Για τον ΠΑΟ... καλό υλικό δεν θα το έλεγα. Με καλές δυνατότητες ... ναι αυτό ισχύει.

Αλλά τέτοιο υλικό θέλει κουμανταδόρο για να κάνει θαύματα. Για μένα ο Γκονζάλες είναι πολύ λίγος μιας και δεν μπορεί να κυριαρχήσει στον εαυτό του αν κάτι του πάει στραβά στο παιχνίδι. Ο Νίνης είναι πάρα πολύ μικρός και ήδη ζορίστηκε φέτος... μην τον κάψετε κιόλας.
Θέλει τον επιτελικό χάφ λοιπόν φίλε μου... αλλά όπως είπες... θέλει και πολλά χρήματα κάτι τέτοιο. Θυμίσου οτι ο ΠΑΟ μεσουράνησε με Σόουζα, με Ζάετς, με Καραγκούνη ακόμα... Παίκτες που κάνουν παιχνίδι στο κέντρο προς επίθεση. Αν βρείτε κάτι τέτοιο , να είσαι σίγουρος οτι θα παίξετε μπάλα ώς άλλοτε.

Gandalf

για την ΑΕΚ δεν εχω να πω κατι άλλο...
ο Φερέρ έδειξε έργο με πολύ μέτριους παίχτες φέρος κατά την άποψή μου...οπότε το πιο πιθανό ειναι να δειξει κ του χρόνου....
αλλά εγώ αμφιβάλω αν ο Ριβάλντο παίξει βασικός σε πάνω απο 10 παιχνιδια....άποψή μου...

για την ομάδα μου τώρα...
ο Γκονζάλες όταν έπαιξει υγιείς με δύο φορ μπροστά του (στην πρώτη χρονιά του) έβγαζε ασίστ σε κάθε παιχνίδι .....έχει ποδοσφαιρικό μυαλό, βλέπει γήπεδο , έχει και τα δύο πόδια, έχει σουτ, πάσα μακρινή κ κοντινή....
αλλά ειχε χώρους γιατί οι πτέρυγες δουλευανε ρολόι (Μινχ κτλ) και τους έδιναν τη δυνατότηα να ανασαίνει...αν οι πτέρυγες κοιμούνται εξαφανίζεται και αυτός....
επίσης ο Βίκτορ ειναι μικρος και αν ειναι υγιείς κ αποφασισει να παιξει μπάλα τότε εχουμε σοβαρή λυση για αυτή τη θέση....
για το χαρακτήρα του Γκονζάλες τι να κανουμε...μεγάλο μειον, αλλά απο τη αδιαφορία άλλων το προτειμώ...
τουλάχιστον δείνει ενα ποδοσφαιρικό εγωισμό....

καλό επιτελικό χαφ ελληνική ομάδα δεν μπορεί να πάρει με τα λεφτά που διαθέτουν....πρέπει να σου κάτσει λαχείο.....και με λύσεις εξ αφρικής πιο πιθανό ειναι να μου κάτσει εμένα το λαχείο....
εξαλλου ατά την άποψη μου ειναι απιστευτα λίγες οι ομάδες στην ευρώπη που αναπτύσονται απο το κέντρικό αξονα με αξιώσεις και αν δουμε τους παίχτες που έχουν θα ζαλιστούμε.....
οι πιο πολλοί φτιάχνουν αξιοπρεπείς γρήγορες πτέρυγες και φορτώνουν το κέντρο με αμυντικογενή χαφ....αυτό μπορούν να κάνουν και οι ελληνικές ομάδες....
όταν θα σπάσει την άμυνα της Λίβερπουλ, της Τσέλσι και της Μίλαν ελληνική ομάδα απο τον άξονα θα σταματήσω να βλέπω ποδοσφαιρο....

όσο για τους Σόουζα και Ζάετς δεν ηταν οτι εκαναν τοσο παιχνιδι απο κεντρο προς μπροστά...
απλά μπορούσαν να οργανώσουν καλύτερα το παιχνίδι των συμπαιχτών τους και να βγάλουν την ομάδα εύκολα στην αντεπίθεση με τη σωστη μπαλιά , τη σωστή στιγμή....

τον Καραγκούνη τον αφήνω ασχολίαστο....έχει προσόντα που λίγοι έλληνες παίχτες έχουν αλλα απο ποδοσφαιρικό μυαλό άστα να πάνε ....:D

Gandalf dr685sm
31/05/2007, 14:20
Στο θέμα του επιτελικού χαφ... δεν διαφωνώ...

Για αυτό και ο Ρίμπο , χάθηκε στον ΟΣΦΠ....τον έβαλαν ειδικά σε παιχνίδια Ευρώπης να ξεσκαρτάρει το κέντρο τους. Πως να το κάνει;... όταν μάλιστα έπεφταν πάνω του , τα τρεχαντήρια των άλλων;

Tespa... για τον ΠΑΟ...

Για τους Αφρικανούς παίκτες που έρχονται μάλιστα για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος , έχω να πω τα χειρότερα. Δείξε μου εναν που έπιασε.. Ακόμα και σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά απο 1-2 season έδειξαν τι μπορούσαν να κάνουν. Απείθαρχοι γενικά, με πολύ ταλέντο αλλά χωρίς καθόλου οπτική του γηπέδου.

Ακόμα και ο Τουρέ των γαύρων , έδειξε τι μπορούσε να κάνει μόνο μετά τον Α γύρο. Για αυτό και τον πήραν εν ριπή οφθαλμού έξω. Οι Αφρικανοί είναι πάρα πολύ δύσκολο εώς και αδύνατο να σου βγούν με την μία.

Για το κέντρο σας... Sorry φίλε μου , αλλά προσωπικά ο Γκονζάλες δεν μου κάνει. Είναι αυτό που σου είπα. Παίκτης με αλλοπρόσαλλη διάθεση στο παιχνίδι του. Αν του βγεί θα πάρει στους ώμους τους όλη την ομάδα. Αν οχι... πάει...

Δεν νοείται λοιπόν παίκτης που κάνει παιχνίδι να μην είναι έστω κατά 70% σταθερός σε αυτό που κάνει.

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έκανε με τις αποδόσεις του Ζήκου , Έμερσον και Λύμπε που αποδίδαν πάντα σταθερά. όπου δεν έπαιζαν , ήμασταν ασύνδετοι και χωρίς αρχή και τέλος.

Για το αν υπάρχει Έλληνας παίκτης κέντρου... οχι πια... Ο Καραγκούνης όπως είπες.. φοβερές ικανότητες σωματικές..λίγο μυαλό δεν θα έβλαπτε. Τσιάρτας και αυτός καλός ... πολύ καλός.... αλλά αργός και το αριστερό το είχε για να ανεβαίνει στο λεωφορείο μιας και μόνο έτσι μπορούσε να πάει γρήγορα. Ελπίδα ο Νίνης ... αν και θέλει "ψήσιμο" ακόμα (λογικότατο!)

Και όσον αφορά τους μέσους γενικά (μέσους επιθετικους δηλαδή) να σου θυμίσω τον πρόσφατο τελικό , που η Μίλαν έκανε ενα φοβερό goal με την μπαλιά του Κακά (μαχαιριά στην πλάτη) που πραγματικά άφησε σύξυλη όλη την αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ.

Επίσης μπαλιές του Ζιντάν , παλαιότερα που έκαναν μονοδιάστατο το γήπεδο και έντονα κατηφορικό για την ομάδα του.

Μπορεί λοιπόν το μοντέρνο ποδόσφαιρο να επιβάλει τρεχαντήρια και πίεση απο άμυνα... αλλά ακριβώς όπως σε όλα τα αθλήματα , αρκεί ενα "ταλέντο" και μια πάσα , για να τους στέιλει αδιάβαστους.

Βλ. Basket με assists Παπαλουκά (μόνος του εναντίον του ΠΑΟ στον τελικό)
βλ. NFL (όλο το παιχνίδι βασίζεται κυρίως στις πάσες του quarterback).
βλ. Ποδόσφαιρο που όπως είπα έγιναν τα πιο πάνω και πραγματικά είναι οι καλύτερες αποδείξεις οτι καλύτερο είναι να δημιουργείς παιχνίδι παρά να καταστρέφεις του άλλου. Αυτό κάνουν οι επιτελικοί χαφ και πάντα είναι το ζητούμενο σε ΟΛΕΣ τις ομάδες.

Gandalf

ΚΑΠΛΑΝΙ
31/05/2007, 14:20
Παιδια που ειναι ο TROOPER;
Ρε γαυρακια μην φευγεται, καθησται τωρα που αρχιζει το γελιο:beer: :beer: :beer:

Αφηστε τις αναλυσεις και τρεξτε για διαρκειας.Οπως ειπρ και ο idi ι μεταγραφες τωρα
αρχιζουν.Μιλαμε θα εξαντληθουν τα διαρκειας.

ΝΤΕΜΗ τυπωσε καμια 60ρια χιλιαδες ακομα,δεν θα χωραμαι λεμε ρεεεεεεεεεεε:a54: :a54: :a54: :a54: :a54:

idi
31/05/2007, 14:25
με λιγα λεφτα δε πηραν στο Βελγιο τον Οκουνσοτο???????? (ααχχ ρε Οκουνσοτοοοοο :lol: :lol: οι του ΝικοςΓκουμας καταλαβαν):lol: :lol: :lol: :lol:

ΚΑΠΛΑΝΙ
31/05/2007, 14:32
με λιγα λεφτα δε πηραν στο Βελγιο τον Οκουνσοτο???????? (ααχχ ρε Οκουνσοτοοοοο :lol: :lol: οι του ΝικοςΓκουμας καταλαβαν):lol: :lol: :lol: :lol:

+10000000 Σωστος ο παικτης
Ο ΝΤΕΜΗΣ εχει οραμα,και εγω τουλαχιστον του εχω πολυ εμπιστοσυνη:wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
31/05/2007, 14:59
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα εχουνε πολυ πλακα τα χανουμακια φετος !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
31/05/2007, 15:03

Και όσον αφορά τους μέσους γενικά (μέσους επιθετικους δηλαδή) να σου θυμίσω τον πρόσφατο τελικό , που η Μίλαν έκανε ενα φοβερό goal με την μπαλιά του Κακά (μαχαιριά στην πλάτη) που πραγματικά άφησε σύξυλη όλη την αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ.

Επίσης μπαλιές του Ζιντάν , παλαιότερα που έκαναν μονοδιάστατο το γήπεδο και έντονα κατηφορικό για την ομάδα του.

Μπορεί λοιπόν το μοντέρνο ποδόσφαιρο να επιβάλει τρεχαντήρια και πίεση απο άμυνα... αλλά ακριβώς όπως σε όλα τα αθλήματα , αρκεί ενα "ταλέντο" και μια πάσα , για να τους στέιλει αδιάβαστους.

Gandalf

για τον Τσάρτα προφανώς εννοούσες ότι το δεξί είχε για να ανεβαίνει στο λεωφορείο μιας και αριστεροπόδαρος....

για τον Κακά κ Ζιντάν επεσήμανα ότι υπάρχουν λίγες ομάδες που παίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο με παίχτες απλησίαστους για ελληνικά δεδομένα....
σε αυτούς εννοείται οτι συμπεριλαμβάνονται οι προαναφερόμενοι ....
και δυστυχώς τα λίγα πραγματικά μεγάλα ταλέντα συνοστίζονται σε ισπανία, ιταλία άντε και καμιά αγγλία....

Gandalf dr685sm
31/05/2007, 15:10
ναι το δεξί... έχεις δίκιο... βιασύνη είδες; :D

Stoybi...

Σε αντίθεση με την χρονιά που γίναμε συντρίμ-τιμ απο ντριμ-τιμ... εκείνο που κάνει την διαφορά ξέρεις ποιό είναι;... οτι μιλάμε για παίκτες που έχουν κάνει πορεία έξω ή είναι αρκετά ελπιδοφόροι.
Επίσης οτι έχουμε ΚΑΛΟ προπονητή.

Πάντως όπως είπα και πιο πρίν... εκείνο που με προβληματίζει είναι πως θα φανεί αν έχει χημεία η ομάδα της ΑΕΚ με τόσα πρόσωπα και αν μη τι άλλο, προσωπικότητες ισχυρές.

Κοντός ψαλμός αληλλούια. 14/8 ο πρώτος προκριματικός και εκεί θα πάρουμε δείγμα.

Μόνο σε θέλω να σε δω τι θα λες αν το δείγμα είναι τόσο θετικό όσο το περιμένουμε.

Gandalf

idi
31/05/2007, 15:14
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα εχουνε πολυ πλακα τα χανουμακια φετος !!!!!!!!

ρε απαντησε ο τουρκος??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akefalos
31/05/2007, 16:35
Καλά ρε θα μας τρελάνετε?Διάβασα το ποστ απο την αρχή και μέχρι και οτι ο Ριβάλντο δε σας βοήθησε να πάρετε το πρώτάθλημα φέτος είπατε...Και σας ρωτάω εγώ,ποιός βρήκε δεύτερος σκόρερ πίσω απο τον Λύμπε?
Δηλαδή θα έχουμε τους 2 πρώτους σκόρερ στην ΑΕΚ και τους βγάλατε και τους δύο αργόυς και άχρηστους?

Όσο για το οτι ο Ρβάλντο έπαιρνε τα φάουλ και σκόραρε επειδή ήταν στον Ολυμπιακό ενώ στην ΑΕΚ δε θα παίρνει τόσα,τραβάτε να δείτε τα κερδισμένα φάουλ της ΑΕΚ έξω απο την περιοχή μόνο απο 4 παίχτες....Λυμπερόπουλος,Σέζαρ,Καμπάνταης και Μαντούκα και πείτε μετά πόσες ευκαιρίες θα έχει ο Ριβάλντο...

Και για να τελειώνουμε....μέχρι να φύγει ο Σορεντίνο(που κάθε χρόνο φεύγει και όλο μένει) και μαζί με τον Αραμπατζή(με εντυπωσίασε στο φιλικό) τέρμα έχουμε και πολύ καλό.

Δεξί μπακ έχουμε Ράμος και Γεωργέα,όχι τίποτα φοβερό αλλά ευτυχώς Παουτάσο δεν είναι...(κυρίως επιθετικά...)

Αριστερό μπακ,Τζιωρτζόπουλο και Αρουαμπαρένα είμαστε κομπλέ

Κεντρικοί αμυντικοί Δέλλας,Αλεξόπουλος,Παπασταθόπουλος....λείπει ένας και καλός

Αμυντικοί χαφ Καφές,Ζήκος και Ενσαλίβα(αντε και Κυριακίδης) και είμαστε κομπλέ

Αριστερό χαφ Ζούλιο Σέζαρ και Λαγός(και Μαντούκα)

Δεξί χαφ Λάκης και Μαντούκα(και Λαγός)

Κεντρικά χαφ Ριβάλντο,Τόζερ

Επίθεση Λυμπερόπουλος.

Βάλτε και τους μικρούς Κονέ,Χετεμάι και μας λείπουν το πολύ 2-3 παίχτες(ένας κεντρικός αμυντικός οπωσδήποτε,ένας επιθετικός οπωσδήποτε και άντε και ένα δεξί χαφ ακόμα...)

Αν πάρει πάντως και Μανού η ΑΕΚΑΡΑ τρέξτε να κρυφτείτε...Τον είδα στο φιλικό και τρελάθηκα.Μιλάμε Μαντούκα και Σεζαρ είναι σε αργή κίνηση μπροστά του...

ΥΓ:To ανέκδοτο της Βδομάδας...Ο ένας απο τους 2 κεντρικούς αμυντικούς που δοκίμασε η ΑΕΚ βγήκε και είπε"εγώ έδειξα την αξία μου,τώρα είναι στο χ'ερι της ΑΕΚ να με αποκτήσει...":lol: :lol: :lol:

STOYBI
31/05/2007, 16:51
ναι το δεξί... έχεις δίκιο... βιασύνη είδες; :D

Stoybi...

Σε αντίθεση με την χρονιά που γίναμε συντρίμ-τιμ απο ντριμ-τιμ... εκείνο που κάνει την διαφορά ξέρεις ποιό είναι;... οτι μιλάμε για παίκτες που έχουν κάνει πορεία έξω ή είναι αρκετά ελπιδοφόροι.
Επίσης οτι έχουμε ΚΑΛΟ προπονητή.

Πάντως όπως είπα και πιο πρίν... εκείνο που με προβληματίζει είναι πως θα φανεί αν έχει χημεία η ομάδα της ΑΕΚ με τόσα πρόσωπα και αν μη τι άλλο, προσωπικότητες ισχυρές.

Κοντός ψαλμός αληλλούια. 14/8 ο πρώτος προκριματικός και εκεί θα πάρουμε δείγμα.

Μόνο σε θέλω να σε δω τι θα λες αν το δείγμα είναι τόσο θετικό όσο το περιμένουμε.

Gandalf

Δεν θα ντραπω να μιλησω....:rolleyes:

Ουτε δικαιολογιες θα πω η να ψαξω τι φταιει εκτος ομαδος........ :rolleyes:

Σε αντιθεση με εσας ( γενικα μιλαω ) τοσα χρονια ......:rolleyes:

Παντως σε εσας τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ροδινα.... Ο φερερ ειναι επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως και ισχυρη προσωπικοτητα .....
Και οποιος καταλαβε--καταλαβε !!! :winka:
Ασε που του χρονου τον βλεπω ντυμενο στα κοκκινα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
31/05/2007, 17:10
Δεν θα ντραπω να μιλησω....:rolleyes:

Ουτε δικαιολογιες θα πω η να ψαξω τι φταιει εκτος ομαδος........ :rolleyes:

Σε αντιθεση με εσας ( γενικα μιλαω ) τοσα χρονια ......:rolleyes:

Παντως σε εσας τα πραγματα δεν θα ειναι τοσο ροδινα.... Ο φερερ ειναι επαγγελματιας με ολη την σημασια της λεξεως και ισχυρη προσωπικοτητα .....
Και οποιος καταλαβε--καταλαβε !!! :winka:
Ασε που του χρονου τον βλεπω ντυμενο στα κοκκινα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε χαβαλε.....ο ανθρωπος αφησε την Ισπανια για ενα κατωτερο προταθλημα,με σιγουρα λιγοτερες απολαβες,επειδη καποιος του προσφερε αυτα που ηθελε.Τι να ερθει να κανει σε εσας ρεεεεεεεεεε???
Να εχει τον Σωκρατες να κανει κουμαντο???Η τον καθε Τσουκαλα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τον βατραχο (ΟΥΣΤ)τον πηρατε (ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΣΑΣ) μονο και μονο επειδη ηταν ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΣ.
Και καλα εκανε.Μεχρι αποδηξης του αντιθετου ο SERRA ειναι ανθρωπος με ηθος και εχει λογο και σεβεται καποια πραγματα.
Αν θελεις να τον δεις ντυμενο στα κοκκινα θα πρεπει να σκασεις ενα τανκερ λεφτα.....που δυσκολα ο προεδρος σου θα τα σκασει.....γιατι απο οτι ακουγετε την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο Ολυμπιακο και Ελλαδα.Οτι εφαγε,εφαγε......ΟΥΣΤ

STOYBI
31/05/2007, 17:17

Αν θελεις να τον δεις ντυμενο στα κοκκινα θα πρεπει να σκασεις ενα τανκερ λεφτα.....που δυσκολα ο προεδρος σου θα τα σκασει.....γιατι απο οτι ακουγετε την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο Ολυμπιακο και Ελλαδα.Οτι εφαγε,εφαγε......ΟΥΣΤ

Θα σας τον παρουμε να του σηκωνετε και αυτουνου πανο !!!:evil:

Ο Αλλος τωρα φευγει ???

Γιατι πριν λιγο καιρο ηταν να παει στον αλλο κοσμο ??

Αλλα οσα ξερει η κακια γειτονισα δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.... :lol:

blackbusa
31/05/2007, 18:11
Θα σας τον παρουμε να του σηκωνετε και αυτουνου πανο !!!:evil:

Ο Αλλος τωρα φευγει ???

Γιατι πριν λιγο καιρο ηταν να παει στον αλλο κοσμο ??

Αλλα οσα ξερει η κακια γειτονισα δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.... :lol:

Αμα ειναι να σκασετε ενα τανκερ λεφτα,με γεια σας και χαρα σας...........Τα παντα πολουνται σημερα.Μονο εσεις απο οτι φαινεται δεν μπορειτε να αγορασετε,γιατι σας εχουν για καραγκιοζακια της ευρωπης....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενα ολοκληρο θρεντ σε ρωταμε ρε στουμπι.......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΠΛΑΝΙ
31/05/2007, 19:32
Ενα ολοκληρο θρεντ σε ρωταμε ρε στουμπι.......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE]

Ρε σεις βγηκε ενας λαθρομεταναστης εχτες εδω,μου κανει για τουρκος.
Στουμπι να στον στειλω να τον πας ΣΤΟΝ κοκαλη να τον παρουσιασει;:beer: :beer: :beer:

zzr2005
31/05/2007, 19:47
ποιος τούρκος ρε??
ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ.....

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ.....:lol: :lol: :lol:
δεν υπαρχουν λεφτά για άλλη μεταγραφή.....
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.....:lol: :lol:

Υ.Γ. φήμες λένε ότι ο σύλλογος κονταροχτυπήθηκε με την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι για να αποσπάσει την υπογραφή....

blackbusa
31/05/2007, 19:48
ποιος τούρκος ρε??

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.....:lol: :lol:

Καλα πλακα μας κανεις???αφου ειναι ολοι μελη...........και αλλα λεφτα να δωσουνε...???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
31/05/2007, 20:02
ποιος τούρκος ρε??

Υ.Γ. φήμες λένε ότι ο σύλλογος κονταροχτυπήθηκε με την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι για να αποσπάσει την υπογραφή....

Eιπανε κατι οι ποιοι ???? :eyepop:

Οι - 15 ???

Αμα ηταν ολοι σαν εσας παιρναγαμε με τις ιδιες μεταγραφες για 13 χρονια.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Αναστοπουλος ακομα θα σας εχωνε .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
31/05/2007, 20:04
Eιπανε κατι οι ποιοι ???? :eyepop:

Οι - 15 ???

Αμα ηταν ολοι σαν εσας παιρναγαμε με τις ιδιες μεταγραφες για 13 χρονια.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Αναστοπουλος ακομα θα σας εχωνε .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πέρσι δύο παστέλια μετρήσατε .....
αλλά η ανανέωση των συμβολαίων των διαιτητών της σούπερ λίγκα σας έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα....
:lol: :lol:

vangelis 64
31/05/2007, 20:16
ποιος τούρκος ρε??

Και τον Πάντο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
31/05/2007, 20:16
πέρσι δύο παστέλια μετρήσατε .....
αλλά η ανανέωση των συμβολαίων των διαιτητών της σούπερ λίγκα σας έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα....
:lol: :lol:

Ελααα........ Και εγω που νομιζα .....:sick:

Μεινετε ησυχοι λοιπον και του χρονου ο Τζιγγερακος θα σας πει οτι καναμε σε + 2 ακομη συμβολαια..... :D

:a9:

zzr2005
31/05/2007, 20:26
Ελααα........ Και εγω που νομιζα .....:sick:

Μεινετε ησυχοι λοιπον και του χρονου ο Τζιγγερακος θα σας πει οτι καναμε σε + 2 ακομη συμβολαια..... :D

:a9:

και εσάς θα σας πίσει ο Κοκκαλης οτι ο Μπαμπαγκίτα ειναι Ρομπέν....:lol: :lol:
και ο Ντομί Ρομπέρτο Κάρλος...:lol: :lol:
και αμα βάψετε τον κωστούλα (που βλέπω να επιστρέφει) μπορεί να τον μπερδέψετε με τον Μακελελέ....:lol:

STOYBI
31/05/2007, 20:51
και εσάς θα σας πίσει ο Κοκκαλης οτι ο Μπαμπαγκίτα ειναι Ρομπέν....:lol: :lol:
και ο Ντομί Ρομπέρτο Κάρλος...:lol: :lol:
και αμα βάψετε τον κωστούλα (που βλέπω να επιστρέφει) μπορεί να τον μπερδέψετε με τον Μακελελέ....:lol:

Σωστα !! Εσυ ομως θα μενεις -15 βαθμους πισω και στην καλλυτερη φιναλιστ στο κυπελακι με τις γνωστες ταπεινωσεις !!!! :D

Gandalf dr685sm
01/06/2007, 08:40
Το είχα πεί και πιο πρίν...

Είναι εγωιστής ο Κόκκαλης και τον πείραξαν τα όσα ακούστηκαν-έγιναν.

Σύμφωνα με τα νέα πανταχώθεν, πλησίασε Μακελελέ με 9 μύρια γιούρια για 3 χρόνια όπως και ρώτησε για Ρικέλμε με επίσημη πρόταση. Θέλει να κάνει κάτι... το κακό για αυτόν είναι πως μετά το επικοινωνιακό "κάζο" με τον Ριβάλντο ξεκινάει με μειονέκτημα.

Θα δούμε τι μπορεί να γίνει πάντως.

Προσωπικά θέλω να τους πάρει.. θέλω να έρθουν τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα έστω και στα 33-34. Το όνομα τους και μόνο κάνει αίσθηση. Ανεξαρτήτως ομάδος που πάνε... Αρκεί να αλλάξει συμπεριφορά ο Κόκκαλης και ο κάθε ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Επίσης έκανε μια καλή κίνηση... Τελεσίγραφο στον Τούρκο μέχρι αύριο... και για μένα πολύ το άφησε και πάει να βγεί εις βάρος του τώρα. Γιατί αν πει οχι ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ... τότε οπωσδήποτε πρέπει να κάνει μπαμ με κάποια μεταγραφή. Αλλιώς θα έχει χειρότερα να περάσει.

Για την ΑΕΚ... ΜΑΓΚΕΣ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Με κάποιους που μίλησα απο μέσα... οι ενδείξεις μιλάνε για 1000+ διαρκείας παραπάνω απο πέρισυ τουλάχιστον. Υπάρχει αισιοδοξία που αν στις 14/8 φέρει θετικό αποτέλεσμα στον προκριματικό, θα δούμε πιθανολογώ και 25000 διαρκείας. Ρεκόρ τεράστιο για τον Ελλαδικό χώρο.

Ίδωμεν.

Gandalf

idi
01/06/2007, 15:40
:D

91043

iosif
01/06/2007, 15:43
ολοι διαρκειας!!!!

της βασίλισσας ΑΕΚ

.....για το μπάσκετ....βρε κουτά

για να ξαναδούμε τίτλους ευρωπαικούς

για την μπάλλα
ας βγούνε οι τιμές και βλέπουμε
ελπίζω να μην επαληθευτέι το 100% πάνω στα φτηνά

ΚΑΠΛΑΝΙ
01/06/2007, 19:37
Το είχα πεί και πιο πρίν...

Είναι εγωιστής ο Κόκκαλης και τον πείραξαν τα όσα ακούστηκαν-έγιναν.

Σύμφωνα με τα νέα πανταχώθεν, πλησίασε Μακελελέ με 9 μύρια γιούρια για 3 χρόνια όπως και ρώτησε για Ρικέλμε με επίσημη πρόταση. Θέλει να κάνει κάτι... το κακό για αυτόν είναι πως μετά το επικοινωνιακό "κάζο" με τον Ριβάλντο ξεκινάει με μειονέκτημα.

Θα δούμε τι μπορεί να γίνει πάντως.

Προσωπικά θέλω να τους πάρει.. θέλω να έρθουν τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα έστω και στα 33-34. Το όνομα τους και μόνο κάνει αίσθηση. Ανεξαρτήτως ομάδος που πάνε... Αρκεί να αλλάξει συμπεριφορά ο Κόκκαλης και ο κάθε ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Επίσης έκανε μια καλή κίνηση... Τελεσίγραφο στον Τούρκο μέχρι αύριο... και για μένα πολύ το άφησε και πάει να βγεί εις βάρος του τώρα. Γιατί αν πει οχι ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ... τότε οπωσδήποτε πρέπει να κάνει μπαμ με κάποια μεταγραφή. Αλλιώς θα έχει χειρότερα να περάσει.

Για την ΑΕΚ... ΜΑΓΚΕΣ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Με κάποιους που μίλησα απο μέσα..
. οι ενδείξεις μιλάνε για 1000+ διαρκείας παραπάνω απο πέρισυ τουλάχιστον. Υπάρχει αισιοδοξία που αν στις 14/8 φέρει θετικό αποτέλεσμα στον προκριματικό, θα δούμε πιθανολογώ και 25000 διαρκείας. Ρεκόρ τεράστιο για τον Ελλαδικό χώρο.

Ίδωμεν.
Εχετε τρελαθει μου φαινεται που θα δωσει ο φρυδιας 3 μυρια σε € το χρονο για 1 παικτη.
Προπαγανδα για τα γαυρακια ειναι που εχουν σαλταρη.Οσο για το τελεσιγραφο το εδωσε
γιατι ξερει την απαντηση.Για τον RIKELME δεν σχολιαζω απλως γελαω.
25000 διαρκειας ο στοχος για τελη Ιουνιου

Gandalf :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
01/06/2007, 20:42

http://www.youtube.com/watch?v=dw0DSG3f41o

http://www.youtube.com/watch?v=JrrQi_fmgmA

Τοτε πανυγιριζε που σας φυστικωνε......

Τωρα .... Που θα σας αδειαζει τις τσεπες !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ολα του τα γκολ θα τα βαλω την ημερα που θα του σηκωνεις πανο εδω μεσα ..... :D

blueblack
02/06/2007, 02:58
http://www.youtube.com/watch?v=dw0DSG3f41o

http://www.youtube.com/watch?v=JrrQi_fmgmA

Τοτε πανυγιριζε που σας φυστικωνε......

Τωρα .... Που θα σας αδειαζει τις τσεπες !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ολα του τα γκολ θα τα βαλω την ημερα που θα του σηκωνεις πανο εδω μεσα ..... :D

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........ΑΥΤΟΝ ΟΝΤΩΣ..........ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ..............

Πολύ............μά πάρα πολύ.......!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
02/06/2007, 04:04

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΕΛΙΚΑ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ

blueblack
02/06/2007, 05:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΕΛΙΚΑ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ

MH ΚΡΙΝΕΙΣ............ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΣ..........!!!!!!!!!!!

Όλους σάς πόνεσε τό .....ΞΕΡΟΥΜΕ.........

Άλλά τόσο ....ΠΟΛΥ.............

ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ..........

Έσύ είσαι μέλος...???????
Κάρτα πιστωτική τού θρύλου......????????
Γιατί νά έχεις δεύτερη κάρτα......!!!!!!!!!!!!!
Έχεις δεύτερη όμάδα.........??????????????

Έσείς τώρα πάτε γιά τόν έφηβο Μακαλελέ............άσε τόν παππού σέ μάς......!!!!!!!!
Κανέναν άπό τήν Έθνική Βραζιλίας....??????

Όσο γιά τό ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.............όλη ή ποδοσφαιρική Έλλάδα,έκτός άπό
μερικούς άρρωστους κάτω στό λιμάνι..................όχι όλους εύτυχώς....!!!!!!!

ΞΕΡΕΙ.............ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ.............
ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ............
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STOYBI
02/06/2007, 17:59

Δεν ειναι αυτο...... :nono:

Απλα .... Σας ξερω σαν λαο καλλυτερα απο εσενα !!!

Σου ειπα.... Υπομονη...... Και η πλακα ειναι οτι θα νομιζετε οτι θα φταιει αυτος...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
02/06/2007, 19:47
MH ΚΡΙΝΕΙΣ............ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΣ..........!!!!!!!!!!!

Όλους σάς πόνεσε τό .....ΞΕΡΟΥΜΕ.........

Άλλά τόσο ....ΠΟΛΥ.............

ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ..........

Έσύ είσαι μέλος...???????
Κάρτα πιστωτική τού θρύλου......????????
Γιατί νά έχεις δεύτερη κάρτα......!!!!!!!!!!!!!
Έχεις δεύτερη όμάδα.........??????????????

Έσείς τώρα πάτε γιά τόν έφηβο Μακαλελέ............άσε τόν παππού σέ μάς......!!!!!!!!
Κανέναν άπό τήν Έθνική Βραζιλίας....??????

Όσο γιά τό ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.............όλη ή ποδοσφαιρική Έλλάδα,έκτός άπό
μερικούς άρρωστους κάτω στό λιμάνι..................όχι όλους εύτυχώς....!!!!!!!

ΞΕΡΕΙ.............ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ.............
ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ............
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου απαντησω τελευταια φορα,
Εμενα προσωπικα με πειραξε η αντιμετωπιση που ειχε
απο αυτον που ειναι προεδρος στην ομαδα που υποστιριζω τιποτα αλλο,
μακαρι να παιξει μπαλλα στην αεκ,
μακαρι να την βοηθησει σαν ομαδα και να δουμε καλο ποδοσφαιρο
Εισαι προκατηλημενος και εισαι απο αυτους που οταν ηρθε ο ribo στην ελλαδα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σιγουρα ελεγες ελα τωρα τον γερο!Και τωρα δεν προλαβαινεις να αλλαζεις σωβρακα γιατι εχεις χεστει απο την χαρα σου!!!
Τι να μιλησω μαζι σου, αναφερεις την παιχτουρα τον μακελελε, και τον υποτιμας!
Τι να σου πω?

blueblack
03/06/2007, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
Θα σου απαντησω τελευταια φορα,
Εμενα προσωπικα με πειραξε η αντιμετωπιση που ειχε
απο αυτον που ειναι προεδρος στην ομαδα που υποστιριζω τιποτα αλλο,
μακαρι να παιξει μπαλλα στην αεκ,
μακαρι να την βοηθησει σαν ομαδα και να δουμε καλο ποδοσφαιρο
Εισαι προκατηλημενος και εισαι απο αυτους που οταν ηρθε ο ribo στην ελλαδα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σιγουρα ελεγες ελα τωρα τον γερο!Και τωρα δεν προλαβαινεις να αλλαζεις σωβρακα γιατι εχεις χεστει απο την χαρα σου!!!
Τι να μιλησω μαζι σου, αναφερεις την παιχτουρα τον μακελελε, και τον υποτιμας!
Τι να σου πω?

ΦΙΛΕ ΜΟΥ............ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ..........ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ............

Έσκεμμένα ή μή, αύτή είναι ή κατάληξη τής κουβέντας.......!!!!!!!!
Τό τί .....ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ..........τό κατάλαβε όλη ή Έλλάδα........
Τό παραμύθι πού σάς ταίζουν καί ή άναξιοπιστία πού τρώτε........τού
ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..........καί τελευταίοι στήν πόλη σάς πείραξε......!!!!!!!

Τό κουτόχορτο τελείωσε........ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ........!!!!!!!!!!!

Ναί τό όμολογώ είμαι ....ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ.........ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΗ Η.......
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ..........

Μέ αύτό τό ρεζιλίκι τής .....ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ........!!!!!!!!

Έσύ στραβός είσαι........ή τόσο πορωμένος καί δέ βλέπεις τήν ξευτίλα πού
ζούμε έδώ καί δέκα χρόνια......????

Τό ότι μέχρι καί αύτήν τήν πανίσχυρη οίκογένεια τήν φτάσατε στό σημείο
νά πεί..........ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ..........καί νά τά παρατήσει καί ένας όλόκληρος ΠΑΟ νά
σέρνεται δέν τό βλέπεις....??????

Τούς μαυροκόρακες πού άλλάζονται σάν τά πουκάμισα μόλις έκτελέσουν
τήν άποστολή τους δέν τούς βλέπεις...??????

Αύτή τήν περίφημη ....ΠΑΡΑΓΚΑ........τούς έμείς οί δυό νάμαστε καλά καί όλοι
οί άλλοι ......ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.........δέν τή βλέπεις....????????

Τό πώς έδραιώθηκε ή όμάδα σου τήν πρώτη τριετία μέ τόν γιούγκο δέν
τή θυμάσαι.....????????

ΟΤΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.........ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ...
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ.........!!!!!!!!!!!

πέναλτυ,φάουλ,άράουτ,offside,..........άποβολές,μή άποβολές δικών σας,παρατηρητές....
παράγκες,όρισμοί κορακιών............ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ............
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΡΘΙΟ.......ΤΙΠΟΤΕ.........!!!!!!!!!!!!

Πολλές φορές ήσασταν καλύτεροι σέ αύτή τή δεκαετία....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...........
Άλλά καί πολλές έπίσης ήσασταν....ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ........!!!!!!!!

ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ........???????????
Δέν ύπήρχε πάντοτε ένα μαγικό χέρι πού στά δύσκολα σάς...ΣΗΚΩΝΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ...?????

Τί ήταν αύτό ..????
Ή μαγική σας όμάδα...?????????

Έχουμε δεί όμαδάρες καί όμαδάρες νά στραπατσάρονται.......
ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ...........ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ.............
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.................ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ.......!!!!!!!!!!

Ε........αύτό φιλαράκο δέν είναι ποδόσφαιρο........ΕΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ...είναι..!!

Άν έσύ δέ θές νά τά δείς όλα αύτά.......τότε όλοι έμείς οί ύπόλοιποι................
ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΙ........!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.........πού όταν ήρθε ό Ριβάλντο στήν Έλλάδα ήλπιζα ότι ήρθε γιά
τουρισμό,τήν άξία του ποτέ δέν τήν άμφισβήτησα,άλλά δυστυχώς διαψεύστηκα....
Σάς έσωσε πολλές φορές άπό τήν άπόλυτη ξευτίλα τού νά άνατρέψετε ένα ....
ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ........είτε μέ τήν κλάση του είτε μέ τό σπρώξιμο μέ αύτά
τά άνύπαρκτα φάουλ έξω άπό τήν περιοχή.....!!!!!!!!!!!!

Καί έπειδή κάπου λές βλακιούλες καί βάζεις λόγια στό στόμα σου πού δέν είπώθηκαν ποτέ
σέ παραπέμπω στό.........ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ......συζήτηση στήν όποία άν πάς καί
διαβάσεις τό τί έγραψα τόν Ίανουάριο θά πάρεις πίσω άπό μόνος σου αύτά πού είπες ότι
έχω σάν άποψη γιά τόν παίκτη αύτόν...καί τό τί πρόσφερε στήν όμάδα σου.....!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο γιά τό τί περιμένω άπό τόν 35χρονο Ριβάλντο...?????
Μόνο ένας βλάκας δέν θά τό καταλάβαινε............
ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ..........πιστεύω ότι θά είναι τά λιγώτερα,αύτό όμως γιά τό όποίο
λυσσάξατε πού σάς πήραμε έναν πεταμένο γέρο θά είναι τό κέρδος μας.........

Όσο γιά τό Μακελελέ,..........δέν έχεις φαντασία δυστυχώς φίλε μου........!!!!!!!!!!!!!
Ή άναφορά μου δέν είχε σχέση μέ τήν άξία ένός παίκτη πού ήταν ό καλύτερος τής όμάδας του
σέ έναν ήμιτελικό Εύρώπης..........
Άπλά άφορούσε τήν ήλικία του...........
Καί ή έρώτηση............
Γιατί νά στείλω έναν 35χρονο τέως κορυφαίο παίκτη τού κόσμου πού τόν έχω 3 χρόνια νά μέ
κρατάει ψηλά παντού μέσα έξω...............
καί νά πάω νά πάρω έναν άλλο 34,5 χρόνων άμυντικό κορυφαίο έπίσης χάφ μέ τά ...........
τετραπλάσια-πενταπλάσια χρήματα πού ίσως καί νά βαρέθηκε νά παίζει μπάλλα καί έρθει
γιά τουρισμό.....???????????

Έσύ τί λές ,ποιόν άπό τούς δύο θά διάλεγες...????????

Άλλά άν κάποιος βολιδοσκοπεί άντιδράσεις καί προσπαθεί νά ταίσει χόρτο τόν κοσμάκη........
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ......???????????

Αύτά φιλαράκο μου,καί άν ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ..............μέ τίς θέσεις πού
έχετε καί τίς ποδοσφαιρικές σας άπόψεις............τώρα........

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ.....................ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!

idi
04/06/2007, 12:06
ρε μιλαμε το κουτοχορτο πουλαει πολυ στο Πειραια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πηραν τον Ατζα και μιλανε για την ΑΕΚ που πηρε μεγαλους (!!!) παιχτες σε ηλικια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δειτε μεσους ορους ηλικιας ροστερ γαυρακια και μετα θα κλαψετε!!!!

ασε που εμας οι νεοι ΠΑΙΖΟΥΝ και δε γυαλιζουν παγκους οπως στο λιμανι!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα τα βλεπω καθε μερα στο Πειραια δουλεβω 10 χρονια και ολοι οι φιλοι μου ειναι γαυροι...

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

91395

idi
04/06/2007, 15:09
φετος η 12 με περιμενει....

http://www.aekfctickets.gr/Season_Tickets_2007-08.pdf

http://www.aekfctickets.gr/index.asp

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

91411