View Full Version : (Οι)πότες της στρογγυλής τραπέζης Vs. Ρε Ozzzzzzy...
airamhag
14/05/2007, 10:00
:D :D :D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
που ειναι ο ηλιας;:bawl:
παιδες ημουν για μπανακι !!!
κερναγα τσαγακι τους πατρινους!!!
:a44: :a44: :a44:
μπακ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
παιδες ημουν για μπανακι !!!
κερναγα τσαγακι τους πατρινους!!!
:a44: :a44: :a44:
μπακ!!!!
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
ρε μλκ καραγκι-οζυ και γ@μω τα αβαταρ!!
εισαι πολυ κουκλος ρε φιλε....:blush:
:blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
airam oσο δεν σε προικισε η φυση σε μυαλο στο δωσε σε στηθος :smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω χασει επεισοδια?
:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
τι κανει το μπαντιτακι?:wacko:
τι κανει το μπαντιτακι?:wacko:
κερναει τσαγακι :smokin: :smokin: :smokin:
airamhag
14/05/2007, 11:24
ακομα δεν εσκασες απο το αυγο σου μου εμαθες και το στηθος...
:smokin:
κερναει τσαγακι :smokin: :smokin: :smokin:
εγω στην πατρα οργωνα με ενα χτχ125:smokin:
γ@ματω!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ακομα δεν εσκασες απο το αυγο σου μου εμαθες και το στηθος...
:smokin:
ο καραγκι-οζυς εχει ορεξουλες σημερα.....:lol:
για πες μας εσυ airam που χεις λεσβιακες αναζητησεις :rolleyes:
elias σε σχεση με το χρεπι σου το xtx θα σου φανηκε 1000αρα :rotflmao: :rotflmao:
airamhag
14/05/2007, 11:31
για πες μας εσυ airam που χεις λεσβιακες αναζητησεις :rolleyes:
ειδες που λεω οτι εισαι μικρος κ ασχετος...?
πως σου ηρθε αυτο αγορι μου...
@ελιας.....μαλλον διαβασε πολλες ωρες..
εγω ψες ημανε σερρες
:smokin: :smokin:
μη παει ο νου σας
καφε επινα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και σε λιγο παω σχολειο :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
τελευταια βδομαδα :a25: :a25: :a25: :a30: :a30: :a46: :a54: :a54: :a54:
εννοουσα να μας πεις εσυ για στηθη που εχεις εμπειρια :rolleyes:
airamhag
14/05/2007, 11:47
εννοουσα να μας πεις εσυ για στηθη που εχεις εμπειρια :rolleyes:
παλι πατατα πεταξες...
και μη μου κανεις εμενα :rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
στο κεφαλι να σου ρθει...
α ξεχασα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::rolleyes:
Cpt. Haddock
14/05/2007, 11:50
η μαλακία (εξακολουθεί) να πηγαίνει σύννεφο...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
ρε σεις, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε βγείτε μια βόλτα να ξελαμπικάρετε :sick:
:a019: :a41:
airamhag
14/05/2007, 11:54
και ελεγα πως κ δεν φανηκε...
:D :D
mob rules
14/05/2007, 12:17
τι λετε ρε;
καλα και συ ρε μαρια;:look: :look:
airamhag
14/05/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
τι λετε ρε;
καλα και συ ρε μαρια;:look: :look:
τι πραμα ???:look:
mob rules
14/05/2007, 12:40
τι πραμα ???:look:
τι,τι πραγμα;:look:
καλα ο οζζζζζυ ειναι λιγο :a31: [ξερεις απο τις πολλες βολτες με το αεροξ,πηραν τα μυαλα του καυσαεριο:a01: ]αλλα και συ τι του απαντας σε βλακιες;
:look:
airamhag
14/05/2007, 12:49
μικρο παιδι...να εχει παιδικα τραυματα ..ξερεις οτι δεν πηρε την προσοχη που ηθελε σαν παιδι κλπ και να φταιω εγω ?
α πα πα πα...
το "αν εισαι φιλοζωος κλπ " γιατι το εβγαλες??
μολις παρελαβα το aerox πισω..
να κ η ζημια :bawl: :bawl: :bawl:
88435
mob rules
14/05/2007, 16:22
μικρο παιδι...να εχει παιδικα τραυματα ..ξερεις οτι δεν πηρε την προσοχη που ηθελε σαν παιδι κλπ και να φταιω εγω ?
α πα πα πα...
το "αν εισαι φιλοζωος κλπ " γιατι το εβγαλες??
γιατι ειμαι ασχετος απο υπολογιστες:a018: :a018: :a018: θα το ξαναβαλω..
mob rules
14/05/2007, 16:23
:bigcry: :bigcry:
ε και,αμενα στο nsr ειχε σπασει στην μεση!!!
κοιτα τι ειχε πει ο μ@λ@κ@ς ο brolas..και μετα απο 2-3 μερες κολλησε
"Τώρα πέρα από την πλάκα...Ρε Ozzzzzzy δεν έχεις βαρεθεί να πληρώνεις?Εγώ το runner που το έχω 68cc μαλόσι δεν το προλαβαίνω..."
mob rules
14/05/2007, 16:34
gkantemhs megalos!!!:eyepop:
ασε τον π@υστη τον γκαντεμοσαυρο :( :sad:
κοιτα τι ειχε πει ο μ@λ@κ@ς ο brolas..και μετα απο 2-3 μερες κολλησε
"Τώρα πέρα από την πλάκα...Ρε Ozzzzzzy δεν έχεις βαρεθεί να πληρώνεις?Εγώ το runner που το έχω 68cc μαλόσι δεν το προλαβαίνω..." :a13: :a13: :a13: Εγώ γκαντέμης????????????Τα παραλέτε....:blush:
αφου μεχρι κ ο "επιτημος" προσπαθει να σε φτασει στην γκαντεμια
:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
88438
@ελιας.....μαλλον διαβασε πολλες ωρες..
ναι:p
το καμα σουτρα:rotflmao:
:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: Που βρήκες την φωτογραφία του παππού μου????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι:p
το καμα σουτρα:rotflmao: :lol: :lol: :lol: Αφού δεν :a021: το aerox είπε να το ρίξει στο :a021: ο Ozzzzzzάκος μας!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στην τηλεοραση τον ειδα..να δες κ μονος σου
88439
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η μαλακία (εξακολουθεί) να πηγαίνει σύννεφο...
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
ρε σεις, αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε βγείτε μια βόλτα να ξελαμπικάρετε :sick:
:a019: :a41:
ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
μολις παρελαβα το aerox πισω..
να κ η ζημια :bawl: :bawl: :bawl:
τετοια μ@λ@κι@ μονο εσυ θα μπορουσες να την κανεις!!!
:a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24: :a24:
:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: +1 :a01: :a01: :a01: :a01: Ozzzzzzy μας έχεις κάνει ρεζίλι....:a6: :a6: :a6:
Μην ψαρώνεις ρε....Μείνε....:a12: για αυτά που λέγονται....Παρόλα αυτά....Aerox sucks.....:a36: :a36: :a36: :a36:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
:lol: :lol: :lol: Αφού δεν :a021: το aerox είπε να το ρίξει στο :a021: ο Ozzzzzzάκος μας!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπαααααα
ρε αυτος δεν διορθωνεται με τπτ....:ZZZ:
:lol:
Μην ψαρώνεις ρε....Μείνε....:a12: για αυτά που λέγονται....Παρόλα αυτά....Aerox sucks.....:a36: :a36: :a36: :a36:
νταξ μεινε μωρε:)
αλλα αμα ξανακανεις μ@λ@κι@ θα ρθω με το mate και θα σε:a021:
:rolleyes:
:lol: :rotflmao:
νταξ μεινε μωρε:)
αλλα αμα ξανακανεις μ@λ@κι@ θα ρθω με το mate και θα σε:a021:
:rolleyes:lol: :rotflmao: :eek: :eek: :eek: :eek: Εγώ πάντως δεν θα ξανάκανα μ@λ@κί@....:smilea: :smilea: :smilea:
επειδη ειπε κατι καποιος "παλιος" το ασπαζεστε σαν ναι κ υποχρεωτικα σωστο (δεν θα μπω στη διαδικασια να τσεκαρω αν ειναι)..απλα παρατηρειστε ποσες μ@λ@κιες εχ(ου)ετε πεταξει ολοι σαυτο το θρεντ και επειδη δεν ειχε επεμβει καποιος "παλιος" περασαν αερα..μην ειστε ψαρωμενοι..δεν ειναι οι θεοι..κ μην το αρνηθειτε γιατι ετσι το αντιμετωπισατε
τελος θεματος..συνεχιζουμε στο χαβαλε..μην το ξαναπιασει κανεις..
συνεχιζω..185 ευρω πληρωσα για το πιστονακι..τωρα θελει στρωσιμο και παρακολουθηση στα υγρα ψυξης..
επειδη ειπε κατι καποιος "παλιος" το ασπαζεστε σαν ναι κ υποχρεωτικα σωστο (δεν θα μπω στη διαδικασια να τσεκαρω αν ειναι)..απλα παρατηρειστε ποσες μ@λ@κιες εχ(ου)ετε πεταξει ολοι σαυτο το θρεντ και επειδη δεν ειχε επεμβει καποιος "παλιος" περασαν αερα..μην ειστε ψαρωμενοι..δεν ειναι οι θεοι..κ μην το αρνηθειτε γιατι ετσι το αντιμετωπισατε
συνεχιζω..185 ευρω πληρωσα για το πιστονακι..τωρα θελει στρωσιμο και παρακολουθηση στα υγρα ψυξης.. +1 Ωραία τα είπες!Όσο για το στρώσιμο.....Ξενέρα!!!!!!!:yuck: :yuck: :yuck: Καλοκαιριάτικο στρώσιμο....:a02: :a02: :a02:
οι αποψεις για το στρωσιμο δεν ειναι στανταρ..αλλοι λενε λιγες στροφες..αλλοι λενε γκαζια στο φουλ..τι να κανω? :rolleyes:
δεν ειναι οι θεοι..κ μην το αρνηθειτε γιατι ετσι το αντιμετωπισατε
τελικα εισαι μεγαλος γκι-οζυς!!!
:a31: :a31: :a31:
βρε μ@λακακο....:rolleyes:
αυτοι που ονομαζεις παλιοι τυχαινει να ναι χρονια οριμοτεροι σου...
τωρα η παρεμβαση τους οντως ηταν λιγο ατυχης καθως οτι μ@λ@κια και χαβαλε την κανουμε εδω μεσα ....
οποτε ειμαστε οκ και δεν ενοχλουμε κανεναν....
απλα εσυ ως γνωστος καραγκι-οζακος κανεις φιφουλες κι εκτος ανεκδοτων σε ποιο σοβαρες συζητησεις ....:rolleyes:
mob rules
14/05/2007, 17:59
συνεχιζω..185 ευρω πληρωσα για το πιστονακι..τωρα θελει στρωσιμο και παρακολουθηση στα υγρα ψυξης..
μονο εσυ ψαρωσες απο τον παλιο!!!:lol: :lol:
εμεις μπορει να ειμαστε νεοι στο φορουμ,αλλα παλιοι στην ζωη:smokin:
οι αποψεις για το στρωσιμο δεν ειναι στανταρ..αλλοι λενε λιγες στροφες..αλλοι λενε γκαζια στο φουλ..τι να κανω? :rolleyes: Εγώ προσωπικά όταν το έκανα 68 cc το πήγαινα μέχρι 50-60km/h και πάντα χωρίς σταθερό γκάζι(όχι πορεία δηλαδή),Γύρω στα 800 χιλιόμετρα έφαγε μία τέρμα για να ανοίξει και μετά άλλα 200 χιλιόμετρα στρώσιμο.Εμένα μου βγήκε σε καλό γιατί και άνοιξει καλά το μηχανάκι αλλά και είναι αξιόπιστο,μιάς και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κυλινδροπίστονο.Στα περιφερειακά έχω δώσει μία περιουσία...:bawl: :bawl: :bawl:
οι αποψεις για το στρωσιμο δεν ειναι στανταρ..αλλοι λενε λιγες στροφες..αλλοι λενε γκαζια στο φουλ..τι να κανω? :rolleyes:
εγω το πολυ πολυ να το ζεσταινω λιγακι πριν ξεκινησω...
μετα...:a021:
εγω το πολυ πολυ να το ζεσταινω λιγακι πριν ξεκινησω...
μετα...:a021: Και μετά.....:bawl: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποσο σιγουρος εισαι?
μολις ειπε κατι, ολοι συμφωνησατε.. παρακολουθησες τι ειπα με την μαρια? λεει "αντε ρε ακομα δεν βγηκες απο το αυγο και εχεις αποψη για στηθη" και τις απανταω "για πες μας εσυ που ως λεσβια εχεις ψαχτει" καπως ετσι τα ειπαμε..στο χαβαλε.. ειπε κατι ο αλλος που ΚΑΛΩΣ ειπε την αποψη του και πεσατε ολοι να συμφωνειστε.. βαλτε το λιγο να δουλεψει..μην ειστε φερεφωνα..κ πρωτος κ καλυτερος ο ηλιας.. μιλαμε ΤΟ γλυφτρονι ο κουλαντζας :D :D
αλλα ειπα τελος σε αυτο το θεμα..plz δηλαδη..
mob rules
14/05/2007, 18:06
ποσο σιγουρος εισαι?
μολις ειπε κατι, ολοι συμφωνησατε.. παρακολουθησες τι ειπα με την μαρια? λεει "αντε ρε ακομα δεν βγηκες απο το αυγο και εχεις αποψη για στηθη" και τις απανταω "για πες μας εσυ που ως λεσβια εχεις ψαχτει" καπως ετσι τα ειπαμε..στο χαβαλε.. ειπε κατι ο αλλος που ΚΑΛΩΣ ειπε την αποψη του και πεσατε ολοι να συμφωνειστε.. βαλτε το λιγο να δουλεψει..μην ειστε φερεφωνα..κ πρωτος κ καλυτερος ο ηλιας.. μιλαμε ΤΟ γλυφτρονι ο κουλαντζας :D :D
αλλα ειπα τελος σε αυτο το θεμα..plz δηλαδη..
καλα,οπως θες,..:rolleyes:
εχω αδικο?
λεει ο ηλιας "μην ξαναπεις μ@λ@κια"
1)ποιος μιλαει
2)ξεχναει οτι κανουμε χαβαλε
3)οτι πει ο μοντ..αυτο ειναι σωστο..
τι να του πεις...
Βλεπω ελειψα λιγο σπαμερ της συμφορας και το χεις κανει μπορντελο εδω μεσα:rotflmao:
κοιτα εδω τι ειπε..δεν ειναι εντελως ακυρος?
"ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια...."
το γραφει κ με μαγκικο τροπο..τρομαρα του :rolleyes:
κ πρωτος κ καλυτερος ο ηλιας.. μιλαμε ΤΟ γλυφτρονι ο κουλαντζας :D :D
:blush: :look:
κοιτα εδω τι ειπε..δεν ειναι εντελως ακυρος?
"ρε καπετανιο επειδη δηλαδη ο καραγκι-οζυς ειναι για το λουτσο και μιλαει συνεχεια για τον εσωτερικο κοσμο της μαριας θα την πλερωσουμε εμεις τα φυσιολογικα και φρονιμα παιδακια...."
το γραφει κ με μαγκικο τροπο..τρομαρα του :rolleyes:
γιατι βρε πρ-οζυ-μακο αδικο ειχα?:rolleyes:
ποσο σιγουρος εισαι?
αλλα ειπα τελος σε αυτο το θεμα..plz δηλαδη.. Καλά αυτό το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα...Θεωρώ πάντως πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει την πλάκα του χωρίς να ενοχλεί μία σοβαρή κουβέντα.Η πλάκα να γίνεται εκεί που πρέπει(π.χ. εδώ).Τώρα να με κρίνει κάποιος σε μία συζήτηση που οργιάζει το spam μάλλον ο :a31: είναι αυτός.Αν με κρίνει σε μία κουβέντα που είναι σοβαρή και εγώ μαλακίζομαι ο :a31: είμαι εγώ...Εγώ προσωπικά έχω δει κουβέντες παλιών που διαφωνούσα παντελώς.Δεν μπήκα να τους την πω όμως γιατί είναι δικαιωμά τους να λένε ό,τι θέλουν.Άμα δεν σου αρέσει κάτι το προσπερνάς...Εκτός αν είσαι adm...:wave2: :a56:
λοιπον να κλεισει εδω γιατι θα βγει η εντυπωση οτι δεν συμπαθω τον Haddock..ελαχιστα τον ξερω τον ανθρωπο..τον σεβομαι ως μεγαλυτερο και ως συνομιλητη..ωστοσο ο ηλιας που ναι κολλητοι ολη μερα ας αναλαβει να του απευθυνθει..
αφου εμεις οι υπολοιποι ειμαστε φρονιμα παιδακια δε βριζουμε δε προκαλουμε...
αλλα αμα σε πετυχω πουθενα θα σε γ@μησω κεφτε κουραδοκωλη, θα ερθω με το γιαμαχαρο και θα σε αλλαξω τα διχρονα λαδια του αεροξολ σου..θα...θα,,,
οχι πες μου τωρα...λεω εγω μ@λ@κιες???
αλλα αμα σε πετυχω πουθενα θα σε γ@μησω κεφτε κουραδοκωλη, θα ερθω με το γιαμαχαρο και θα σε αλλαξω τα διχρονα λαδια του αεροξολ σου..θα...θα,,,
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!Τι του είπε?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a46: :a012: :a03: :a01: :a25: :a20: :a17: :a5: :beer: :eek:
brola το θεμα ειναι οτι εσυ ειπες "ρε οζζυ μας εχεις κανει ρεζιλι" και το χαβαλεδιασες..παρ' ολο που συμφωνησες τελειως ανεπεξεργαστα στο κεφαλι σου γιατι ο captain εχει δικιο..
ο ηλιας απ την αλλη ακομα χειροτερα διαχωρισε τη θεση του, λεγοντας πως ειναι "αθωος"..αν αυτο δεν λεγεται.....ανωριμοτητα να το πω...αφελεια να το πω....παντως στα ορια του "γλυψιμου" φτανει
ΤΕΛΟΣ!
ηλια θα μΕ κλασεις τα @@ :smokin:
λοιπον να κλεισει εδω γιατι θα βγει η εντυπωση οτι δεν συμπαθω τον Haddock..ελαχιστα τον ξερω τον ανθρωπο..τον σεβομαι ως μεγαλυτερο και ως συνομιλητη..ωστοσο ο ηλιας που ναι κολλητοι ολη μερα ας αναλαβει να του απευθυνθει..
ρε γμτ...
1) τον καπετανιο δε τον ξερω προσωπικα
2) θυμηθειτε ολοι σας οτι ειμαστε στ ανεκδοτα και κανουμε πλακα...
3) οντως και στις σοβαρες συζητησεις χωραει η πλακα παντου χωραει!! απλα ειπα πως ο οζακος
ΜΕΡΙΚΕΣ φορες το εχει παρακανει λιγακι...λιγακι και μερικες φορες(και δεν γλειφω:p )
4) εδω μεσα μας γουσταρω πολυ , εχει πολυ φαση ολο το σκηνικο , δε νομιζω να ενοχλω κανεναν μ αυτο που κανω...αντιθετως ...
οποτε ενα εχω να πω THIS THREAD ROCKSSS!!!
:a5: :a15: :a18: :a19: :a20: :a17: :a29: :a30: :a08: :a012: :a33: :a34: :a44: :a46:
Ξεκολα OOOooozzzzyyyyyy
και ο Καπτεν σπαμαρει και μαλακιζεται μερικες φορες αλλα με ποιο σικ τροπο
τεσπα δικιο εχει ομως πατε καμια βολτα ρεεεεεε:wave2:
ο ηλιας απ την αλλη ακομα χειροτερα διαχωρισε τη θεση του, λεγοντας πως ειναι "αθωος"..αν αυτο δεν λεγεται.....ανωριμοτητα να το πω...αφελεια να το πω....παντως στα ορια του "γλυψιμου" φτανει
Τ
κανεις δεν ειναι αθωος και κανεις μας δε νομιζω να μην εχει κανει μ@λ@κι@ εδω μεσα...:rolleyes:
απλα βαλε μεσα την "προπελα" σου γιατι θα σαλιωσεις ολη τη γειτονια:rolleyes: ..και αν παρει νερο η πιπα του μπουζι ξεχνα το το mate :look: ..
+1 :a01: :a01: :a01: :a01: Ozzzzzzy μας έχεις κάνει ρεζίλι....:a6: :a6: :a6:
Μην ψαρώνεις ρε....Μείνε....:a12: για αυτά που λέγονται....Παρόλα αυτά....Aerox sucks.....:a36: :a36: :a36: :a36: Σου παραθέτω πάλι την απάντησή μου και βγάλε τα συμπερασματά σου....Το πρώτο σκέλος είναι η πλάκα και το δεύτερο η αληθινή μου θέση.Δεν συμφωνώ με ανθρώπους που μας κρίνουν σε μία κουβέντα που φτιάχτηκε για να κάνουμε πλάκα!
..και αν παρει νερο η πιπα του μπουζι ξεχνα το το mate :look: ..
φιλε μ το μειτ υπηρξε το ναμπερ ουαν μεταφορικο απο την εποχη του νωε....:smokin:
γι αυτο ασε τις πιπες για τους καινουριους:lol:
Σου παραθέτω πάλι την απάντησή μου και βγάλε τα συμπερασματά σου....Το πρώτο σκέλος είναι η πλάκα και το δεύτερο η αληθινή μου θέση.Δεν συμφωνώ με ανθρώπους που μας κρίνουν σε μία κουβέντα που φτιάχτηκε για να κάνουμε πλάκα! :a20: :a33:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Βλεπω ελειψα λιγο σπαμερ της συμφορας και το χεις κανει μπορντελο εδω μεσα:rotflmao: :look: Σε ποιόν απο όλους απευθύνεσε?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ξερω οτι κανεις πλακα..απλα διαφωνω στην απολυτη προσειλωση στους παλιους-mods..
διακρινω πληρη ταυτιση με τις ιδεες τους.. και μου την σπαει..
αλλα ειπα τελος γι αυτο ας μιλησουμε για την κοντρα του καλοκαιριου:
OzZzZzY vs elias_gr..
η κοντρα θα μπει στο 400αρι οπως παντα :smokin:
mob rules
14/05/2007, 18:27
κοιτα οζζζζυ η πλακα εχει και τα ορια της,δεν μπορεις να πετας μαλακιες στο στυλ'"για πες μας εσυ που ως λεσβια εχεις ψαχτει"κλπ.
εδω στραβωσα εγω και λεω απο μεσα μου''τι της λεει ο :a31:
αμα το επαιρνε στραβα, τι θα της ελεγες,πλακα κανω;ξεφτιλας θα ησουν...
αυτα...:D
:look: Σε ποιόν απο όλους απευθύνεσε?????
αστο ρε βρολα...
σε μενα απευθυνεται...:sad: :bawl:
η κοντρα θα μπει στο 400αρι οπως παντα :smokin:
πειραζει να το κανω τρεχοντας?:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ξερω οτι κανεις πλακα..απλα διαφωνω στην απολυτη προσειλωση στους παλιους-mods..
διακρινω πληρη ταυτιση με τις ιδεες τους.. και μου την σπαει..
αλλα ειπα τελος γι αυτο ας μιλησουμε για την κοντρα του καλοκαιριου:
OzZzZzY vs elias_gr..
η κοντρα θα μπει στο 400αρι οπως παντα :smokin: 100 ευρώ στο townmate του Hλία!!!!!:a28:
mob rules
14/05/2007, 18:32
100 ευρώ στο townmate του Hλία!!!!!:a28:
οκ εγω θα κραταω τα λεφτα :smokin:
Την Βεφα μου οτι ο Ηλιας τον εχει με τα ποδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
500 ευρω στον εαυτο μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν χασω μου τα δινω
αν χασει μου τα παιρνω
πριν καν κανουμε την κοντρα κερδισα την βεφα του nr_750..την πουλαω οποιος ενδιαφερεται να παρω κανα σοβαρο μηχανακι..τελος με το σκουτερ :beer: :beer:
Την Βεφα μου οτι ο Ηλιας τον εχει με τα ποδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν θα σε απογοητευσω συμφορουμιστα!!
αξιζει να σημειωσω εδω πως συμμετεχω σε προπονησεις στιβου για να μπω στη γυμναστικη ακαδημια:smokin:
500 ευρω στον εαυτο μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν χασω μου τα δινω
αν χασει μου τα παιρνω
πριν καν κανουμε την κοντρα κερδισα την βεφα του nr_750..την πουλαω οποιος ενδιαφερεται να παρω κανα σοβαρο μηχανακι..τελος με το σκουτερ :beer: :beer:
Αν χασει?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρω κανα σοβαρο μηχανακι..τελος με το σκουτερ :beer: :beer:
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
ο οζακος θεραπευτηκε!!!!
:a46: :a46: :a46: :a46:
Την Βεφα μου οτι ο Ηλιας τον εχει με τα ποδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία από το aerox του ozzzzzzy μπορεί να μην βγάλει τα 400 m!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
88445
100 ευρώ στο townmate του Hλία!!!!!:a28:
:D :D :D :D :D :D :D
:blush:
δεν θα σε απογοητευσω συμφορουμιστα!!
αξιζει να σημειωσω εδω πως συμμετεχω σε προπονησεις στιβου για να μπω στη γυμναστικη ακαδημια:smokin:
Χρειαζομαι λαστιχα, bagster,Leovince SBK Titanium οποτε πραξε τα δεοντα:smokin:
Αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία από το aerox του ozzzzzzy μπορεί να μην βγάλει τα 400 m!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τον εχω σε λεω....:smokin:
το αποφασισα θα το σερνω εγω το townmate ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χρειαζομαι λαστιχα, bagster,Leovince SBK Titanium οποτε πραξε τα δεοντα:smokin:
.....:beer:
χρειαζομαι παπουτσια με καρφια
αντιανεμικο σορτσακι
μπλουζα τυπου vent
και αδιαβροχο με αεραγωγους μποξερακι...με τεχνολογια quick dry
:look: :look: Καλησπέρα σας!!!!Θα πέσει κόντρα μεταξύ του aerox του ozzzzzzy και του townmate του Ηλία...Που θα ποντάρετε κύριε?
Ozzzzzzy Ηλίας Χ
3,6 :) 1,7:) 2,1
το προφυλακτικο για να σε :a021: :a021: το πληρωνω εγω..
χωρις ξεχνα το..ξερω δεν θα το απολαυσεις πολυ αλλα τι να κανουμε :smokin: :smokin:
mob rules
14/05/2007, 18:45
τον εχω σε λεω....:smokin:
το αποφασισα θα το σερνω εγω το townmate ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λοιπον βαζω 1? στον οζζζζζυ γιατι εμαθα οτι τα ποσοστα πανε 1προς 35000 για να κερδισει ο οζζζζυ και λεω να βαλω 1?:D :D :D
Καλησπέρα σας!!!!Θα πέσει κόντρα μεταξύ του aerox του ozzzzzzy και του townmate του Ηλία...Που θα ποντάρετε κύριε?
Ozzzzzzy Ηλίας Χ
3,6 1,7 2,1
δεν θα πονταρω σε κανεναν
γιατι απλα εκει που θα μαχονται σωμα με σωμα (εργαλειο με εργαλειο :lol: ) και θα πηγαινουν
με 99 χιλιομετρα ο καθενας και οι κοφτες τους θα πηροβολαν ανελεητα
θα ερθω εγω απο πισω και θα τους περασω κανοντας τσιγαρο :smokin: :smokin:
το προφυλακτικο για να σε :a021: :a021: το πληρωνω εγω..
χωρις ξεχνα το..ξερω δεν θα το απολαυσεις πολυ αλλα τι να κανουμε :smokin: :smokin:
μαθαινεις σιγα σιγα βλεπω μικρε....
το αγορι σου σε τα μαθε τρελο αγορι αυτα τα κολπακια?
:rolleyes:
:lol:
εσυ εισαι τοσο μ@λ@κ@ς? σαν να πηγαινει cbr 1000 να τρεξει με το bandit ειναι η κοντρα
παντως θυμησου να βγαλεις την κλειδαρια απο το δισκοφρενο...ΚΟΥΛΑΝΤΖΑΑΑΑ :lol: :lol:
θα ερθω εγω απο πισω
προσεχε τα λογια σου....!!!
ο οζυ εχει ορεξουλες σημερα και λογω ελλειψεος σεξ και υπερβολικης :a31:
εχει προβληματα στην οραση,,,,:rolleyes:
οχι ηλια..αυτα τα διδασκω σε κατι βλακακους σαν κ σενα που εχουν κ περισσοτερ κυβικα και ιπποδυναμεις απο το χρεπι σου :smokin: :smokin: :smokin:
Λοιπόν έχουμε τα εξής:100 ευρώ εγώ,την βέφα ο nr τα λεφτά τα κρατάει ο mob και ο bandit-άκος θα σας περάσει καπνίζοντας....Κανένας άλλος???!!!!!:lol:
Λοιπόν έχουμε τα εξής:100 ευρώ εγώ,την βέφα ο nr τα λεφτά τα κρατάει ο mob και ο bandit-άκος θα σας περάσει καπνίζοντας....Κανένας άλλος???!!!!!:lol:
ωραια τα κερδη μου θα ναι μεγαλα τελικα!:smilea:
χαιρομαι που θεωρεις τα @@ μου μεγαλο κερδος :)
ειναι αλλωστε
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: