View Full Version : Αυριο παιρνω Slk...μαλλον
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
koita psiloasxetoi eimaste apo aytokinita gia ayto phgame kai phrame moto
kai grafoyme se moto forum gia ayta poy xeroyme.
opote os asxetoi soy apanthsame.
diladis ego thelo mia koyzina tha mpo edo na rotiso an einai kalh h tade..kai an kapoios me eironeytei kai me parei sto pislo kai me doyleyei tha ton po empathi kai to ena kai to allo kai tha deixo kai ti magas leftas eimai meta???
mpas thn exeis psonisei ligo?ela mh ntrepese ..metaxy mas eimaste.
telos.
:lol: :rotflmao: :lol:
Μπορεις να μου πεις μονο τους τιτλους απο τις Γενικες και ποσοι εχουν σχεση με μοτο?:lol:
Μπορεις να μου βρεις ενα ποστ που να ΜΗΝ κατεληξε σε αντιδικια και ασχετο με το αρχικο θεμα :lol:
Αν το κανεις αυτο θα πω οτι εχεις δικιο.
:lol: :bawl: :lol:
Το θεμα της Βεφας το εξαντλησατε...ειπα να αρχησω ενα αλλο
:)
:a014: :a014: :a014:
εμενα παντως μου αρεσει το εβο10(εχει βγει στη παραγωγη? μονο φωτο ειχα δει) και το αλλο που δε θυμαμαι τωρα ενα χονΔα ........σιβικ? α ναι ται παρ οχι ο ται το αλλο.
και δεν εχω λεφτα αυτη ειναι η μαυρη αληθεια οπωτε οποιος εχει ευχαριστηση.
:) :) :) :) :) :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Μπορεις να μου πεις μονο τους τιτλους απο τις Γενικες και ποσοι εχουν σχεση με μοτο?:lol:
Μπορεις να μου βρεις ενα ποστ που να ΜΗΝ κατεληξε σε αντιδικια και ασχετο με το αρχικο θεμα :lol:
Αν το κανεις αυτο θα πω οτι εχεις δικιο.
:lol: :bawl: :lol:
Το θεμα της Βεφας το εξαντλησατε...ειπα να αρχησω ενα αλλο
:) edo exeis ena dikio...gia to poytso einai...
alla mh pefteis kai esy se ayto to epipedo..
ΓΙΑΤΡΟΣ εισαι.
:wave2:
Ωραια,για εξηγησε να δω τι δεν καταλαβα..:rolleyes:
Και το σχολιο για το αναμενομενο...δεν μου αρεσε....εχεις βγαλει καποιο συμπερασμα για κατι?
Πολλά τα συμπεράσματα.... :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε σεις ????
του Αγιού τσεκουριού μήπως είναι σήμερα???
που να πιάσουν και οι καλες οι ζέστες
Είναι της Αγίας :a27: ισας της μοτοελεούσας....:lol: :bawl: :bigcry:
super_toto
19/06/2007, 15:52
Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
Θα με βλεπεις στον δρομο και θα λες στους φιλους σου οτι κατα καποιο τροπο με ξερεις μονο και μονο για να πουλησεις παλι μουρη εξ'επαγωγης στις γκομενες και στους φιλους σου...
οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη
Είσαι πιο άρρωστος και από τους ασθενείς σου (ο θεός να τους βοηθάει)
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
ο θεός να τους βοηθάει
τί τα μπλέκεις τώρα τα thread.... :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
super_toto
19/06/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τί τα μπλέκεις τώρα τα thread.... :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
τρόπος του λέγειν
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Είσαι πιο άρρωστος και από τους ασθενείς σου (ο θεός να τους βοηθάει)
Εισαι και εσυ γιατρος η παπας?:confused:
super_toto
19/06/2007, 16:02
Εισαι και εσυ γιατρος η παπας?:confused:
Sorry διορθώνω
Είσαι πιο άρρωστος και από τους ασθενείς σου (ο θεός να αναπαυσει την ψυχή τους)
Έτσι ρε γουστάρω τους Έλληνες!
Λέει ο Α κάτι,διαφωνεί ο Β,ο Γ συμφωνεί με τον Α,ο Δ με τον Β,ο Ε με κανέναν,ο Ζ(ευκας) λέει τις παπαριές του,ο Η συμφωνεί με όλους,ο Θ πετάγεται κ λέει σας έχω γραμμένους στ'@@ μου,μετά ο Α τσαντίζεται με τον Β,τον Δ και τον Ε,ο Β τα παίρνει και αρχίζει να βρίζει,ο Θ εξακολουθεί να γράφει τ'@@ του,ο Η τα γυρίζει και διαφωνεί με όλους και...ε ξέχασα...:hypnotize
Λύκε λύκε αν είσ'εδώ πιάσε μου κανα ποπ-κορν :a014:
Κλασσικα η υπερβολη στο μεγαλειο της...Ο ανθρωπος μπηκε να ζητησει γνωμη, τοιν κραξατε αδικα-δικαια, εγραψε μετα 5 μαλακιες...εκνευρισμος για το τιποτα και παλι μπινελικια...
Καραγκιοζ μπερντε φορουμ:wave2:
ρε μαλακισμενα ολα τα θρεντ διαμαχες θα καταληξουνε???????
μοτο.γρ η διαμαχες.γρ ειναι τελικα ?????????
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!
Πιστεύω εις ένα κουμπί που λέει delete thread......
και βαριέμαι γενικώς να πατάω κομβία :mad:
Καλωσήρθατε στις Διαμάχες! Εδώ θα απολάυσετε βρισίδια,μπηχτές,μαχαιρώματα,πληγωμένους εγωισμούς και μάταιους αμυντικούς μηχανισμούς σε περιβάλλον πολεμικό όπου κυριαρχεί το κόκκινο αιματί σε πλήρει αρμονία με την ώχρα της οργής.Κύριο διακοσμητικό στοιχείο όπου κλέβει τις ματιές ο φαύλος κύκλος...
Λιβ γιορ μύθ ιν Diamaxes Island.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πιστεύω εις ένα κουμπί που λέει delete thread......
και βαριέμαι γενικώς να πατάω κομβία :mad:
η δικια μου οθονη δεν το εχει........:smokin:
stavrogin
19/06/2007, 16:17
...
Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
Θα με βλεπεις στον δρομο και θα λες στους φιλους σου οτι κατα καποιο τροπο με ξερεις μονο και μονο για να πουλησεις παλι μουρη εξ'επαγωγης στις γκομενες και στους φιλους σου...
οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη....
...
Eιναι τοσο ωραιο που δε μπορουσα να μην το κανω κι εγω quote.To διαβαζω ξανα και ξανα και φιλε πραγματικα ειναι υπεροχο.
Βεβαια σου διεφυγε οτι κι εσυ εισαι ανθρωπινο σωμα και νοσεις οπως ολοι ,ισως λιγο παραπανω με τα μυαλα που εχεις και φυσικα θα παρακαλας κι εσυ το συμπαθες συναφι σου για τη ζωη (συγνωμη"ζω-ΟΥΛΑ"σου) ,αν...(χτυπα ξυλο,κλπ).
Οποτε...ισοτιμια...αγαπητε,γιατρος ή ελαιοχρωματιστης,μερσεντες ή φιατακι ολοι ειμαστε κρεας και κοκκαλα.
τωρα για το δευτερο (...πουλησες παλι μουρη) ...εμενα μου βγαζει απο μεσα μου το χειρομαντη ,κοπιασε καλε να σε πω τη μοιρα σου....
Α....Εφεντη ....πολλλλααααα λεφτα θα καμεις ,μεγαλο σπιτι θα φτιαξεις τριοροφο με πισινα ,κουρσα βλεπω,γυναικα εμορφη θα παρεις και παρθενα....ωπα τι ειναι τουτο ...απαπα γιαβριμ ...μα ναι βεβαια κερατο ειναι ....τωρα το χεις φαει!....Θα το φας ...θα σε γελασω....
:rotflmao: :rotflmao:
Ωραια η μερσεντες αρχοντα ...αλλα αμα ηταν να καθαριζαμε με μια μερσεντες....
LsKostas
19/06/2007, 16:17
ω ναι...γιατρος με 5 η 6 πτυχιο που αντι να τρεξει να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑΔΙΑ ΤΟΥ
αναφωνει...
""...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη """
θλιβερος...εγωιστης...ημιμαθης...
Το καταλληλο ατομο να τον δειχνετε σε νεους φοιτητες της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ως
παραδειγμα προς αποφυγη!!!
α κατι αλλο...6 στο πτυχιο ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...
Μαγαζακι πελατια ετοιμες απο μπαμπα,μαμα...Ιδωτικο...καλα τα λεω ετσι???
Αιντε αγορακι μου...παρε το κουτακι σου ...και προσεξε μην στειλεις καναν φουκαρα
στον αλλο κοσμο ...Αιντε λεμε ...ΑΚΟΜΑ????
:a04:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :mad:
Rezeguet
19/06/2007, 16:26
e kala oxi kai hmima8hs o dotore. :p
pantws o dotore (an einai dotore, giati mporei na mhn exei doctora) einai kai aytos an8rwpos kai pare3hgei kai pare3hgietai, parasernei kai parasernetai. Opote xalarwste ligo.
Kakh h dhlwsh tou vevaia, alla kai oi ypoloipoi pou ton kra3ate den eiste kalyteroi.
Ταξιδευτής
19/06/2007, 16:45
Και για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα: :D
:D
:D :D
:D :D
Φιλε Xrider, θελω να σου πω κατι, αλλα θελω να με προσεξεις. :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Παρακολουθεις;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΣΙΓΟΥΡΑ;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ωραια!
Θελω να σου πω λοιπον οτι:
Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες.. στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα καταληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε. :)
ΥΓ. Ειμαι νεκροθαφτης! Σε εχω τωρα;; :evil: :evil: :evil: :a5: :a36:
ρε αληθεια εισαι νεκροθαφτης?
:look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Και για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα: :D
Φιλε Xrider, θελω να σου πω κατι, αλλα θελω να με προσεξεις. :)
Παρακολουθεις;.
ΣΙΓΟΥΡΑ;
Ωραια!
Θελω να σου πω λοιπον οτι:
ΥΓ. Ειμαι νεκροθαφτης! Σε εχω τωρα;; :evil: :evil: :evil: :a5: :a36:
Αυτό θα πει "Ταξιδευτής " !!!!!!! :wave2:
stavrogin
19/06/2007, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
e kala oxi kai hmima8hs o dotore. :p
pantws o dotore (an einai dotore, giati mporei na mhn exei doctora) einai kai aytos an8rwpos kai pare3hgei kai pare3hgietai, parasernei kai parasernetai. Opote xalarwste ligo.
Kakh h dhlwsh tou vevaia, alla kai oi ypoloipoi pou ton kra3ate den eiste kalyteroi.
δεν ειναι θεμα "καλητερου" ειναι οτι αυτο που εβγαλε εχει κατι απο φασισμο κατι απο υπεροψια ,αδικαιολογητη.Σιγα μη κρεμαστουμε απο μια μερσεντες ,500 υπαρχουν εκει εξω.Εννοειτε,οτι γουσταρει απο αυτοκινητα,και Φερραρι κι οτι γουσταρει,και ανοητο νατον κραζεις γι αυτο ,αλλα η χολη που εβγαλε ηταν αδικαιολογητη,ηταν απειλη.Οταν αρρωσταινουμε κρεμομαστε απο τον "γιατρο" ως ιδιοτητα κι οχι απο το προσωπο πισω απο το γιατρο,ασχετο το ενα με το αλλο.
Ο θυμος δε δικαιολογει την επιθεση,αλλο επιθεση ,αλλο θυμος ,το ενα ειναι συναισθημα ,το αλλο ειναι πραξη και για μενα ειναι απολυτα μεμπτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
......................
ο Θ πετάγεται κ λέει σας έχω γραμμένους στ'@@ μου
.....................
Ο "Θ" ειναι ο Θniper σωστα? :dizzy: :hypnotize
vangelis 64
19/06/2007, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
19/06/2007, 17:02
Δεν πάω βόλτα σήμερα ΤΕΛΛΛΛΟΣ
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vassilis88
19/06/2007, 17:07
xrider μαζι σου.
καταρχην δν ηξερα οτι ειναι γιατρος. κ καταλαβετε οτι δν σημαινει πως οτι γραφει, οπως συμπεριφερεται ενας σε ενα φορουμ συμπεριφερεται κ εξω. επειδη τα γραφει αυτα κ εχει κ σε πολλα δικιο, ειναι κ επειδη βοηθαει η ανωνυμια του φορουμ. ειναι γιατρος ε και τι σημαινει αυτο?
επισης οι μεγαλυτεροι εχουν παντα την ταση να λενε, εμεις μικροι γαμουσαμε κ δερναμε, καταντια η νεολαια κ λοιπες παπαριες.
μπηκε ενα θεμα με αυτοκινητο σε μοτο φορουμ που ποσα θεματα για μοτο εχουμε? τα μισα θρεντ ειναι σπαμ οπως ειπαν.
οι γιατροι κ στην ιταλια θεωρουνται πολυ σημαντικα προσωπα, κ υπαρχει η εκφραση που οταν καποιος ειναι πολυ καλος σ αυτο που κανει τον λενε γιατρο.
εξ ου κ το ψευδωνυμο του ροσσι.
vangelis 64
19/06/2007, 17:23
Ρε συυυ..xrider,μην ακούς τίποτα παληκάρι μου!
Πάρε τη μερτσέντα για χαλαρές βόλτες,πάρε ένα άουντι για γλήγορες,πάρε μια τζάγκ για την πόλη και να δεις τι μούτρα θα κάνουνε μετά οι γείτονες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και άσε εμάς τούς βλάκες να παρακαλάμε για τη ζωή μας,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν και σένα.Και εις ανώτερα!!
:lol: :lol: :lol:
...τα εκανες πουτανα, παλι...
:lol: :lol: :lol:
Εχω κανει αρκετη πλακα μεχρι τωρα με της μαλακιες ορισμενων...
Εχει πολυ πλακα στο ποσο ανετοι ειναι πολλοι,παπαδες,ελαιοχρωματιστες,ξερολες,ασχετοι κλπ με την ΧΟΛΗ που βγαζετε γιατι απλα δεν μπορειτε να εχετε πολλα εως παρα πολλα πραγματα...
Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγεια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..:lol:
Οπως λεει και το ασμα >Μια νυχτα απτην ζωη μου ,ολοκληρη δικη σου...εξαιρετιακα αφιερωμενο παιδακια.
Ορισμενοι τα εχουν παιξει τοσο απο την ΛΥΣΣΑ που εμπλεξαν ακομα και τον πατερα μου...:lol: α,ρε φαλαγγα που θελουν...ο πατερας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...:lol: αυτο μαλλον χαλαει τα σεναρια κληρονομικοτητας:rolleyes:
Αυτο που δεν καταλαβα γιατι σας ετσουξε ειναι
1.Γιατι κολλατε στο αυτοκινητο?
Για τα λεφτα?Δικα μου ειναι οτι γουσταρω τα κανω..αν ηθελα τα ετρωγα στις πουτανες.
2.Μηπως τα εκλεψα απο κανεναν?
Οχι,αρα και εδω στην μουγγα θα επρεπε να εισαι.
3.Σε χαλαει που ειμαι 31 χρονων και μπορω να κανω οτι μου καυλωσει χωρις να ζηταω απο την "μαμα και τον μπαμπα μου" οπως κανεις εσυ?
4.Σε χαλαει γιατι στην θεωρια εισαι καλος αλλα στην πραξη τιποτα.
5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησε....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησε...μυθος.:lol:
6.Σε χαλαει οτι εγω εχω το θαρρος να πω τα πραγματα με τονομα τους ενω εσυ οχι,παντα ο Χατζιαβατης ησουν και θα εισαι ακομα και στα ονειρα σου τον ρολο του κακομοιρη εχεις..
Ναι ρε υπαρχουνα αλλοι και πιο επιτυχημενοι,πιο ωραιοι,πιο εξυπνοι και την εχουν και πιο μεγαλη απο εσενα,αλλα σε ποναει και σε τσουζει οταν το ακους...οποτε βγαινει ο Βασιλακης Καιλας που κρυβεις μεσα σου.
7.Κορακι,που περημενεις να πεθανει κανενας συγγενεις σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
8.Αν ησοθνα καλητερος απο εμενα θα αναγνωρηζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...
:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωρηζουν την κακομοιρη μαπα τους...
Εχει πολυ πλακα στο ποσο ανετοι ειναι πολλοι,παπαδες,ελαιοχρωματιστες,ξερολες,ασχετοι κλπ με την ΧΟΛΗ που βγαζετε γιατι απλα δεν μπορειτε να εχετε πολλα εως παρα πολλα πραγματα...
Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγεια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..:lol:
Οπως λεει και το ασμα >Μια νυχτα απτην ζωη μου ,ολοκληρη δικη σου...εξαιρετιακα αφιερωμενο παιδακια.
Ορισμενοι τα εχουν παιξει τοσο απο την ΛΥΣΣΑ που εμπλεξαν ακομα και τον πατερα μου...:lol: α,ρε φαλαγγα που θελουν...ο πατερας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...:lol: αυτο μαλλον χαλαει τα σεναρια κληρονομικοτητας:rolleyes:
Για τα λεφτα?Δικα μου ειναι οτι γουσταρω τα κανω..αν ηθελα τα ετρωγα στις πουτανες.
3.Σε χαλαει που ειμαι 31 χρονων και μπορω να κανω οτι μου καυλωσει χωρις να ζηταω απο την "μαμα και τον μπαμπα μου" οπως κανεις εσυ?
5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησε....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησε...μυθος.:lol:
6.Σε χαλαει οτι εγω εχω το θαρρος να πω τα πραγματα με τονομα τους ενω εσυ οχι,παντα ο Χατζιαβατης ησουν και θα εισαι ακομα και στα ονειρα σου τον ρολο του κακομοιρη εχεις..
Ναι ρε υπαρχουνα αλλοι και πιο επιτυχημενοι,πιο ωραιοι,πιο εξυπνοι και την εχουν και πιο μεγαλη απο εσενα,αλλα σε ποναει και σε τσουζει οταν το ακους...οποτε βγαινει ο Βασιλακης Καιλας που κρυβεις μεσα σου.
7.Κορακι,που περημενεις να πεθανει κανενας συγγενεις σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
8.Αν ησοθνα καλητερος απο εμενα θα αναγνωρηζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...
Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωρηζουν την κακομοιρη μαπα τους...
φίλε ελπίζω να μην έχεις επαφή με ασθενείς γιατί την αλαζονεία που διακρίνει τα λεγόμενά σου μάλλον θα την πληρώσει κάποιος κακόμοιρος, άσχημος, χαζός, μικροτσούτσουνος πελάτης σου τον οποίο δεν θα έχεις χρόνο να προσέξεις γιατί θα μετράς το πουλί σου....
εκτιμώ ότι αν ειχες επαφή με ασθενείς μαλλον δεν θα είχες τέτοια μεγαλοπιασμένη αντίληψη......
πιστεύω οτι ή με έρευνα ασχολείσαι ή κάνεις καμια ντοκτορα.....:wave2:
Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο
Αν δεν άντεξες λίγο χιούμορ, καλό θα ήταν, φίλε, να ρωτούσες στις αντιπροσωπείες, και όχι στο forum και ειδικά σε μοτοσυκλετιστικό forum.
...φρικαρει γιατι νομιζει οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ενα καλο αυτοκινητο μηπως και γαμησουν καμμια γκομενα λες και φοβαται μηπως η δικια του τον πει καρμιρη γιατι δεν εχει και αυτος κατι αντιστοιχο... Πολλές φορές συμβαίνει.... ονομάζεται μανία καταναλωτισμού, και είμαστε όλοι θύματα της. :wave2:
Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε. Δεν με ξέρεις... δεν σε ξέρω.... αλλά καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε, γιατί ο κόσμος είναι μεγάλος και πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος καλύτερος ή δυνατότερος.:winka:
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
δεν ειναι θεμα "καλητερου" ειναι οτι αυτο που εβγαλε εχει κατι απο φασισμο κατι απο υπεροψια ,αδικαιολογητη.Σιγα μη κρεμαστουμε απο μια μερσεντες ,500 υπαρχουν εκει εξω.Εννοειτε,οτι γουσταρει απο αυτοκινητα,και Φερραρι κι οτι γουσταρει,και ανοητο νατον κραζεις γι αυτο ,αλλα η χολη που εβγαλε ηταν αδικαιολογητη,ηταν απειλη.Οταν αρρωσταινουμε κρεμομαστε απο τον "γιατρο" ως ιδιοτητα κι οχι απο το προσωπο πισω απο το γιατρο,ασχετο το ενα με το αλλο.
Ο θυμος δε δικαιολογει την επιθεση,αλλο επιθεση ,αλλο θυμος ,το ενα ειναι συναισθημα ,το αλλο ειναι πραξη και για μενα ειναι απολυτα μεμπτο.
Εννοειται οτι δεν ειμαι θυμωμενος και αν κανεις πιστευει οτι μπορουν να με αγγιξουν τα σχολια του καθε φουφουτου,ειναι γελασμενος.
Αυτο το ειπα (Βλεπεις γερο,εξηγω...) με το σκεπτικο οτι οταν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εισαι υπερανω και λες εμενα στην προκειμενη περιπτωση καπως,οπως θες.....αυτα που λες ΤΩΡΑ γιατι απλα εχεις χωθει στην λυσσα,μολις με εχεις αναγκη τα παιρνεις πισω και αν σου ρηξω και μια φαπα λες και ευχαρηστω....γιατι εχεις την αναγκη μου....αν εισαι συνηδητοποιημενος η εστω μαγκας εκει που φτυνεις δεν τρως...αλλα αυτο το κανεις ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
Κοινως πισογυρησματα εγω δεν κανω...αυτο που λεω,κανω με οτι αυτο συνεπαγεται.Αυτο με απλα ελληνικα λογια λεγεται αποφασιστικοτητα και υπευθυνοτητα.
Αν εσυ ειχες καποια σοβαρη ασθενεια και εγω ειμαι αυτος που ειμαι και ηξερες οτι εσενα δεν σε παω γιατι ειπες παπαριες για την παρτυ μου θα ερχοσουν να σε "ανοιξω"?
Φαντασου οτι ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το κανει,ειμαι η τελευταια σου ελπιδα....και υπαρχουν οντως τετοιοι γιατροι οι οποιοι ΜΟΝΟ αυτοι μπορουν να κανουν ορισμενα πραγματα...Θα ερχοσουν αφου μιλαμε για την ζωουλα σου και θα μου ελεγες και συγγνωμη,γιατι μπροστα στον υποτιθεμενη μοναδικοτητα σου και προκειμενου να την σωσεις δεν σε απασχολει τιποτα και συν της αλλης στην κωλοτουμπα που εκανες εχεις ξεχασει οτι εγω ειμαι υποχρεωμενος οσο τρομπας και αν εισαι οτι ειμαι επαγγελματιας και για εναν που ισως τον ξερει μονο η μανα του εγω δεν θα χαλασω την φημη μου.
Εκει κολλαγε το λεγομενο...στην κολοτουμπα,τα γνωστα ψευτοαντριλικια...
Αν εισαι αντρας και εχεις εγωισμο,λες να παει να γαμηθει εγω τον ειπα μαλακα και προτιμω να πεθανω παρα να του ζητησω συγγνωμη(μου βγαινει το Κρητικο γονιδιο).
...χωρις θαρρος δεν πας πουθενα.
Πεταει ο γαιδαρος θα σε ρωτανε...πεταει θα λες.
Το θαρρος δεν ειναι σο μπλα μπλα..ειναι στην πραξη....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.
vangelis 64
19/06/2007, 19:38
[/B] Μεγάλε,το ομολογώ.....:sad:
Όλη μου τη ζωή παλεύω και προσπαθώ να έχω λεφτά.Πολλά λεφτά!!Να έχω αμάξια και γκόμενες.
Γκόμενες άσπρες,μαύρες κίτρινες,μπλε....αμάξια που να ταιριάζουν με τίς γκόμενες.Αλλά η ζω'η στάθηκε άδικη απέναντί μου:(
Αντ' αυτού,έχω τρία μυξιάρικα που τρώνε,κλαίνε,ζητάνε και χέζουνε.....
Έχω μια παλιογυναίκα κακάσχημη που μού έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο,ένα άθλιο σπίτι σ' ένα κωλονησί με ανθρώπους-σκατά γύρω μου...
Ανθρώπους χωρίς αληθινά ενδιαφέροντα,ανθρώπους που δεν έχουν τη νοημοσύνη να καταλάβουν πού βρίσκεται η ευτυχία και ο προορισμός μας....
Και,σαν να μην έφτανε αυτό,γνώρισα και μερικούς από το φόρουμ.Στην αρχή είπα"Τι στο διάλο.Στην πόλη ζούν θα ξέρουν πώς πρέπει να ζήσουν"Φεύ!!
Τα ίδια σκατά κι εδώ.Προς μεγάλη μου έκπληξη διεπίστωσα το απευκταίον!Έχω,για άλλη μια φορά,να κάνω με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα ίδια άχρηστα πράγματα.
Ανθρώπους που κάνουν ηλίθια καλαμπούρια και γελάνε,που μιλάνε για μηχανές,για ποδόσφαιρο,για θεούς και δαίμονες,που πίνουν φραπέ,που πάνε όλοι μαζί βόλτες και πλακώνονται στα παϊδάκια και τίς μπύρες....μια αηδία σού λέω......
Εύχομαι το ψυχογράφημα που έκανες να πιάσει τόπο.
Και πού 'σαι γιατρέ......τα "μηνιγγεια" δεν γράφονται έτσι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γαμωτ....
βιάζομαι!
Είδα μόνο μέχρι το μισό thread και βιάστηκα ν'απαντήσω!
Θύμωσα μπορώ να πώ....
Τώρα που διάβασα και το υπόλοιπο......:rolleyes:
...........
.......
Ξεράθηκα στα γέλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πραγματικά δεν έχω λογια.
Ποτε δεν πίστευα οτι αυτός ο κλάδος (τον οποιο θαυμάζω) θα ξέπεφτε τόσο πολύ.
Αν αυτό είναι το μέλλον λυπάμαι ειλικρινά.
Τα λόγια σου Xrider θα περίμενα να τα ακούσω απο κάποιον "επιχειρηματία" που έχει κάποια σκυλάδικα στην εθνική.
Οχι απο επιστημονα που έχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη.
Xrider για να σεβαστείς τους ασθενείς σου θα πρέπει πρώτα να σεβαστείς τον εαυτό σου.
Ξέρω συναδέλφους σου που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό το "λειτούργημα" που κάνουν.
Εσένα όμως οι αξίες σου είναι άλλες. Αν θα πάρεις Μερσεντές ή Σαμπ.
Μπράβο να πορεύεσαι στην ζωή σου με αυτά τα ιδανικά .
Γιατρε στην αρχη του ποστ απαντησα σοβαρα για την επιλογη σου, μετα συνεχισα γραφωντας οτι αδικα σου εγινε πεσιμο...Αλλα αν δεν ξερεις να εκφραζεσε σε ενα δημοσιο χωρο (το μοτο αυτο ειναι) τοτε να στα πω λιανα..
Καθε ανθρωπακι που νομιζει οτι ειναι κατι παραπανω, ειναι μια τριχα απο τα @@ μας....
Νομιζω οτι παρεξηγησες τα γραφομενα καποιον και πηρες λαθος στροφη, μεινε σε αυτους που σου γραφουν σοβαρα και κρατα εκει...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Πραγματικά δεν έχω λογια.
Ποτε δεν πίστευα οτι αυτός ο κλάδος (τον οποιο θαυμάζω) θα ξέπεφτε τόσο πολύ.
Αν αυτό είναι το μέλλον λυπάμαι ειλικρινά.
Τα λόγια σου Xrider θα περίμενα να τα ακούσω απο κάποιον "επιχειρηματία" που έχει κάποια σκυλάδικα στην εθνική.
Οχι απο επιστημονα που έχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη.
Xrider για να σεβαστείς τους ασθενείς σου θα πρέπει πρώτα να σεβαστείς τον εαυτό σου.
Ξέρω συναδέλφους σου που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό το "λειτούργημα" που κάνουν.
Εσένα όμως οι αξίες σου είναι άλλες. Αν θα πάρεις Μερσεντές ή Σαμπ.
Μπράβο να πορεύεσαι στην ζωή σου με αυτά τα ιδανικά .
Τι λες ρε παιδι μου :eek:
Μεγαλο πληγμα .:rolleyes:
Αλλη φορα μπορεις να βαζεις μονο το +1 δλδ οτι αναγνωρηζεις τον εαυτο σου στα λεγομενα μου και μην σε κουραζω να γραφεις.:)
Εσυ τι "λειτουργημα κανεις?"
Εχω κανει αρκετη πλακα μεχρι τωρα με τις μαλακιες ορισμενων...
Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..:lol:
5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μοιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησαι....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησαι...μυθος.:lol:
7.Κορακι,που περιμενεις να πεθανει κανενας συγγενης σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
8.Αν ησοθνα καλυτερος απο εμενα θα αναγνωριζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...
:lol:
Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωριζουν την κακομοιρη μαπα τους...
Αγαπητε γιατρε (κατα δηλωσιν)...
Προφανως η λεξη "ιδανικα" ειναι κενη σημασιας για σενα. :sick:
Ζουμε (δυστυχως) σε μια εποχη που το ΜΟΝΟ "ιδανικο" ειναι το χρημα και το "ποσα βγαζεις", ανεξαρτητα με το αν αυτο γινεται ρουφωντας το αιμα των συνανθρωπων σου ή πατωντας επι πτωματων...
Προφανως (λογω επαγγελματος) εσυ τα κανεις και τα δυο και πολυ φοβαμαι (αν και το απευχομαι) ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ... :sad:
Ευτυχως (ή δυστυχως για σενα) υπαρχουν ακομα καποια "κουρελια" που "τραγουδουν"...
Καποιοι που ΔΕΝ κοιταξαν (οταν ηταν στην ηλικια σου) την πάρτη τους, αλλα προσπαθησαν να προσφερουν στην κοινωνια κανοντας οικογενεια, αναθρεφοντας παιδια και δινοντας τους αρχες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απο αυτες που πιστευεις εσυ...
Σε πληροφορω λοιπον (γιατι μαλλον ΔΕΝ το ξερεις) οτι στο υγειες κομματι της κοινωνιας μας, ΔΕΝ μετρανε ουτε τα "λεφτα", ουτε κι οποιαδηποτε "αγορασμενη μαγκια"...
Αν μ' αυτα τα πραγματα, νομιζεις οτι "θαμπωνεις" ηλιθια (αλλα πιθανον πιο ομορφα απ' τις γυναικες μας) κοριτσακια ή την κλικα των "γλυφτών" που θα σε αποκαλουν "φιλο", εισαι βαθια νυχτωμενος.
Καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο μόνος ησουνα, αλλα τοτε θα 'ναι αργα για σενα... :sick:
Εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που εχουν κανει ισχυρες και καλες φιλιες (ακομα κι αν καποιοι ΔΕΝ εχουν γνωριστει), ΟΧΙ για να φαει ο ενας τα λεφτα του αλλουνου, αλλα γιατι (αλληλο)εκτιμησαν τον χαρακτηρα, το χιουμορ, την ευγενεια της ψυχης και οτιδηποτε αλλο, σιγουρα ομως ΟΧΙ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
Δεν ειμαι "νευριασμενος" και ΔΕΝ προκειται να βρισω (ακομα κι αν προκληθω), μιας κι αυτες ειναι οι δικες μου αρχες, αν μπορει να σου πει κατι αυτη η λεξη... :wacko:
Το μονο που θα σου πω ειναι οτι (ειλικρινα) λυπαμαι για το οτι εκφραζονται τετοιες αποψεις απο εναν νεο και μορφωμενο ανθρωπο... :sick:
Αποψεις που σπανια εκφραζονται απο αμορφωτους οικοδομους, νεκροθαφτες, υπαλληλακους και αλλα τετοια ανθρωπαρια, με τα οποια εχω την χαρα και την τιμη να κανω παρεα... :smilea:
Θα ηθελα να ακουσεις καποιον (μεγαλυτερο) που εχει φαει την ζωη με το κουταλι, και να ΜΗΝ το χρησιμοποιησεις σαν ενα ακομα πατημα για αντιπαραθεση... :(
Οντας οοοσο πιο ηπιος μπορουσα...
Ενας ακομα "αμορφωτος" :wave2:
Βασικά δεν είχα τον sniper κατα νου μου αλλά πετυχημένο! :rotflmao:
πσσσ...είναι η αγαπημένη μου ατάκα...
Κατα τ'άλλα οι διαφωνούντες έχουν κλειστεί στα εγωιστικά οχυρά τους και εκτοξεύουν ριπάς εις αλλήλους όπως ο προφήτης προέβλεψε κατά τας γραφάς... :sad:
............
Μπράβο ρε Χρήστο! :beer: :beer: :beer:
Όταν ήμουν 14-15 χρονών, μετά από σκέψη , όσο μυαλό κι αν είχα σ'εκείνη την ηλικία, είχα κάνει μία δήλωση, που έκανα και τρόπο ζωής: Θα πίνω ένα καφέ, με όλους τους ανθρώπους, είτε είναι σκουπιδιάρηδες είτε είναι εφοπλιστές. Όλοι είναι ίδιοι, όλοι είναι διαφορετικοί όλοι κάτι έχουν να μου πούν, να μου διδάξουν. Μετά θα βγάλω έξω από την ζωή μου τους σκάρτους. :wave2:
Αγαπητε γιατρε (κατα δηλωσιν)...
Προφανως η λεξη "ιδανικα" ειναι κενη σημασιας για σενα. :sick:
Ζουμε (δυστυχως) σε μια εποχη που το ΜΟΝΟ "ιδανικο" ειναι το χρημα και το "ποσα βγαζεις", ανεξαρτητα με το αν αυτο γινεται ρουφωντας το αιμα των συνανθρωπων σου ή πατωντας επι πτωματων...
Προφανως (λογω επαγγελματος) εσυ τα κανεις και τα δυο και πολυ φοβαμαι (αν και το απευχομαι) ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ... :sad:
Ευτυχως (ή δυστυχως για σενα) υπαρχουν ακομα καποια "κουρελια" που "τραγουδουν"...
Καποιοι που ΔΕΝ κοιταξαν (οταν ηταν στην ηλικια σου) την πάρτη τους, αλλα προσπαθησαν να προσφερουν στην κοινωνια κανοντας οικογενεια, αναθρεφοντας παιδια και δινοντας τους αρχες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απο αυτες που πιστευεις εσυ...
Σε πληροφορω λοιπον (γιατι μαλλον ΔΕΝ το ξερεις) οτι στο υγειες κομματι της κοινωνιας μας, ΔΕΝ μετρανε ουτε τα "λεφτα", ουτε κι οποιαδηποτε "αγορασμενη μαγκια"...
Αν μ' αυτα τα πραγματα, νομιζεις οτι "θαμπωνεις" ηλιθια (αλλα πιθανον πιο ομορφα απ' τις γυναικες μας) κοριτσακια ή την κλικα των "γλυφτών" που θα σε αποκαλουν "φιλο", εισαι βαθια νυχτωμενος.
Καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο μόνος ησουνα, αλλα τοτε θα 'ναι αργα για σενα... :sick:
Εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που εχουν κανει ισχυρες και καλες φιλιες (ακομα κι αν καποιοι ΔΕΝ εχουν γνωριστει), ΟΧΙ για να φαει ο ενας τα λεφτα του αλλουνου, αλλα γιατι (αλληλο)εκτιμησαν τον χαρακτηρα, το χιουμορ, την ευγενεια της ψυχης και οτιδηποτε αλλο, σιγουρα ομως ΟΧΙ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.
Δεν ειμαι "νευριασμενος" και ΔΕΝ προκειται να βρισω (ακομα κι αν προκληθω), μιας κι αυτες ειναι οι δικες μου αρχες, αν μπορει να σου πει κατι αυτη η λεξη... :wacko:
Το μονο που θα σου πω ειναι οτι (ειλικρινα) λυπαμαι για το οτι εκφραζονται τετοιες αποψεις απο εναν νεο και μορφωμενο ανθρωπο... :sick:
Αποψεις που σπανια εκφραζονται απο αμορφωτους οικοδομους, νεκροθαφτες, υπαλληλακους και αλλα τετοια ανθρωπαρια, με τα οποια εχω την χαρα και την τιμη να κανω παρεα... :smilea:
Θα ηθελα να ακουσεις καποιον (μεγαλυτερο) που εχει φαει την ζωη με το κουταλι, και να ΜΗΝ το χρησιμοποιησεις σαν ενα ακομα πατημα για αντιπαραθεση... :(
Οντας οοοσο πιο ηπιος μπορουσα...
Ενα ακομα "αμορφωτος" :wave2:
Εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι πατησα επι πτωματων?
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το μονο ιδανικο μου ειναι το χρημα ?Επειδη εχω το χρημα,και παιρνω ενα αυτοκινητο που μου αρεσει και μονο?
Η απο το οτι δεν ζηλευω κανεναν και Φερραρι να παρεις εσυ εγω δεν εχω κανενα προβλημα??
Εγω δεν μιλησα για γκομενες..αλλοι αρχησαν αυτη την ιστορια και απαντησα.Και ειχα και εχω δεν περιμενα να παρω αυτοκινητο για να βγαλω...απλα απντησα στους κομπλεξικους.
Μαθηματα ζωης δεν μπορει να μου δωσει κανενας απο εδω,εγω φιλους που πεφτουν και στην φωτια για εμενα εχω και μου το εχουν αποδειξη πολλες φορες και σε πληροφωρω οτι ειναι 20 χρονια φιλοι μου +.
Αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν βρησκεται πατημα σε αυτα που ειπα και ο καθενας το γυρναει οπως νομιζει οτι θα τον βγαλει καπου...δλδ να μου την πει.
Μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα Xrider VS OLON δεν εχω προβλημα,αλλα ασυναρτησιες και αυθερετα συμπερασματα δεν μπορω να τις παλεψω...
Οπως ειπες εδω δεν κανουμε διακρισεις τι ειναι ο καθενας..ετσι και εγω μπορω να εκφραζομαι και λιμανιοτικα.Οποτε λογωκρισια δεν πιπτει.
Εγω απλα το μονο που εχω να πω ειναι,οτι υπηρξαν και ορισμενοι που πηραν το μερος μου γιατι καταλαβαν το ολο θεμα και δεν ειναι μιζεροι στην ζωη τους.:)
Rezeguet
19/06/2007, 20:17
enta3ei o giatros to phge ligo makria. Kakws vevaia.
To mono pou 8a shmeiwna se ayta pou eipes einai oti DEN kremietai kanenas apo ta xeria SOU. Yparxoun ekkatomyria alloi giatroi kai sigoura para poloi kalyteroi apo sena, mporoune oloi kallista oloi pou 8'arxontousan se sena na pane se kapoion allo. Exe ypopshn panta pws kai SY e3artasai apo tous as8eneis sou oso aytoi apo sena (ama exeis idiwtikh klinikh)
Kai pou'sai, marios8, epeidh exw stenh sxesh me to klado ayto, de fantazesai ti soi giatroi kykloforoune. Exw zhsei olwn twn eidwn giatrous, se ola ta dianohtika, koinwnika kai morfwtika fasmata. Mhn ekplhsesai apo ayto to ena paradeigma. Ase pou thn shmerwn hmera yparxoun apeira epaggelmata to idio h kai pio dyskola apo ayto tou giatrou. O giatros xairei tetoias anagnwrishs logw ths h8ikhs kai ths paradoshs pou steketai apo pisw, alla ayta einai 3eperasmena (se ena va8mo) pia.
paris_it
19/06/2007, 20:22
ρε συ xrider. διαβασα πολλα απο αυτα που εγραψες. και ετσι απο απλη περιεργεια θελω να σε ρωτησω κατι. γιατι αντιδρας ετσι?
δεν εισαι ο μονος που σπουδασε ιταλια και εναι γιατρος. εσυ και αλλοι 1500 περιπου ειναι καθε χρονο.
επισης δεν εισαι ο μονος ελληνας που σπουδαζει ιταλια και εχει πολλα λεφτα. οι περισσοτεροι που ειμαστε και σπουδαζουμε εδω εχουμε μπολικα. (για να μην πω καταχρηστικα ολοι).
δεν εισαι ο μοναδικος που εχει γκομενες για τον Α η Β λογο (λεφτα χαρακτηρας ομορφια κτλ κτλ) η εξαιρεση στην εποχη μας ειναι να μην εχεις, οχι να εχεις.
επισης, χωρις να γνωριζεις προσωπικα φανταζομαι τα ατομα στα οποια απευθυνεσαι, πως μπορεις να λες οτι μια νυχτα απο την ζωη σου ειναι ολη η ζωη η δικη τους?
παρεπιπτοντως και κατι αλλο που τηα πρεπει να ξερεις, δεν κανουν τα λεφτα τον ανθρωπο αγορι μου... ο ανθρωπος κανει τα λεφτα...
και επειδη το παιζεις και πολυ hi class επειδη εισαι γιατρος, θα σου πω κατι ακομα, κανεις δεν θα κρεμεται απο τα α@@ σου. αποτελεις αναγκαστικα(και διστυχως για εμενα λογω της ιδεολογιας σου) μερος-μελος του τομεα των επαγγελματων υγειας. μας πληρωνουν για να τους κανουμε καλα οι ασθενεις.... καταλαβες??? ειναι η δουλεια μας... αυτο που διαβασες οταν εδινες το μαθημα της δεοντολογιας της σχολης σου...
αρα απ' οτι βλεπεις, δεν εισαι και πολυ ανωτερος απο κανενα... μαλον κατωτερος εισαι και ντροπιαζεις με την λογικη που σε διακατεχει τον κλαδο που εκπροσωπεις.
υ.γ.1 που τελειωσες αληθεια?? γιατι φανταζομαι πως ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο στην χωρα που ειμαστε... γιατι εαν τελειωσες στην ferrara που απ' οτι εχω καταλαβει βρισκεσαι, δεν εισαι σε θεση να μιλας για καλο πτυχιο-πανεπιστημιο....
υ.γ.2 για να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου, δεν κανω ιατρικη, σπουδαζω φαρμακευτικη στην bologna. και οτι εγραψα το εγραψα γιατι τις ιδιες μ$^&κιες ακου και απο τα πρωτοετη που ερχονται εδω και μου εκανε εντυπωση που τα ακουω απο εναν ανθρωπο 31 ετων... την στιγμη που ακομη και τα πρωτοετη σταματε κατα το δευτερο ετος.
αυτα!
(πω πω οτι δεν εχω γραψει τοσα χρονια στο μοτο.γρ τα εγραψα σημερα!:D )
Εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι πατησα επι πτωματων?
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το μονο ιδανικο μου ειναι το χρημα ?Επειδη εχω το χρημα,και παιρνω ενα αυτοκινητο που μου αρεσει και μονο?
Η απο το οτι δεν ζηλευω κανεναν και Φερραρι να παρεις εσυ εγω δεν εχω κανενα προβλημα??
Εγω δεν μιλησα για γκομενες..αλλοι αρχησαν αυτη την ιστορια και απαντησα.Και ειχα και εχω δεν περιμενα να παρω αυτοκινητο για να βγαλω...απλα απντησα στους κομπλεξικους.
Μαθηματα ζωης δεν μπορει να μου δωσει κανενας απο εδω,εγω φιλους που πεφτουν και στην φωτια για εμενα εχω και μου το εχουν αποδειξη πολλες φορες και σε πληροφωρω οτι ειναι 20 χρονια φιλοι μου +.
Αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν βρησκεται πατημα σε αυτα που ειπα και ο καθενας το γυρναει οπως νομιζει οτι θα τον βγαλει καπου...δλδ να μου την πει.
Μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα Xrider VS OLON δεν εχω προβλημα,αλλα ασυναρτησιες και αυθερετα συμπερασματα δεν μπορω να τις παλεψω...
Οπως ειπες εδω δεν κανουμε διακρισεις τι ειναι ο καθενας..ετσι και εγω μπορω να εκφραζομαι και λιμανιοτικα.Οποτε λογωκρισια δεν πιπτει.
Εγω απλα το μονο που εχω να πω ειναι,οτι υπηρξαν και ορισμενοι που πηραν το μερος μου γιατι καταλαβαν το ολο θεμα και δεν ειναι μιζεροι στην ζωη τους.:)
Καλο πρωτο βημα το οτι ανακαλεις (εμμεσως πλην σαφως) αρκετα απο τα προηγουμενα "φιδια"...
Χαιρομαι! :smilea:
Btw Hyundai Accent εχω και θα ντρεπομουν να ειχα Ferrari, μιας και το θεωρω προκληση, για τις ψυχες που χανονται απο πεινα ενα γυρο... :sad:
Υ.Γ.: Βαριεμαι να (ξανα)διορθωνω ορθογραφικα λαθη (αν και του "πρακτικου")... :sick: :lol:
paris_it
19/06/2007, 20:31
Το θαρρος δεν ειναι σο μπλα μπλα..ειναι στην πραξη....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.
ΩΩΩΩ αυτο δεν το προσεξα πριν... δε μου λες ρε μαγγα εσυ, εαν δε πληρωνε καποιος απο πισω κατα την διαρκεια των σπουδων σου για να φτασεις εκει που νομιζεις οτι εισαι τωρα, ποσο φτιαγμενος θα ησουνα???? αντε τωρα γιατι πολυ τα πηρα..
ψωνισμενα γιατρουδακια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris_it
ρε συ xrider. διαβασα πολλα απο αυτα που εγραψες. και ετσι απο απλη περιεργεια θελω να σε ρωτησω κατι. γιατι αντιδρας ετσι?
δεν εισαι ο μονος που σπουδασε ιταλια και εναι γιατρος. εσυ και αλλοι 1500 περιπου ειναι καθε χρονο.
υ.γ.1 που τελειωσες αληθεια?? γιατι φανταζομαι πως ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο στην χωρα που ειμαστε... γιατι εαν τελειωσες στην ferrara που απ' οτι εχω καταλαβει βρισκεσαι, δεν εισαι σε θεση να μιλας για καλο πτυχιο-πανεπιστημιο....
υ.γ.2 για να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου, δεν κανω ιατρικη, σπουδαζω φαρμακευτικη στην bologna. και οτι εγραψα το εγραψα γιατι τις ιδιες μ$^&κιες ακου και απο τα πρωτοετη που ερχονται εδω και μου εκανε εντυπωση που τα ακουω απο εναν ανθρωπο 31 ετων... την στιγμη που ακομη και τα πρωτοετη σταματε κατα το δευτερο ετος.
αυτα!
(πω πω οτι δεν εχω γραψει τοσα χρονια στο μοτο.γρ τα εγραψα σημερα!:D )
Ξερεις πολλουε Ελληνες να τελειωσαν στην Φερραρα??:rolleyes:
Πανε στην Μπολονια γιατι ειναι πιο ευκολα,οχι γιατι ειναι καλητερα.
Κανεις και Φαρμακευτικη και θα επρεπε να ξερεις τι εστι Φαρμακευτικη στην Φερραρα...απλα το καλητερο σε ολη την Ιταλια...ξερεις ποσοι τελειωνουν εδω τον χρονο????Μαλλον οχι.
Ξερεις ποσοι Ελληνες μετα απο 10ετιες γυρησαν με τιποτα πισω??Μαλλον ναι.
Εσυ ποσα χρονια κανεις την φαρμακευτικη?
Εγω στα 6 ειχα τελειωσει και εχω τελειωσει και με την ειδικοτητα μου...αρα μαλλον δεν ειμαι τυχαιος.;)
Τουλαχιστον εσυ δεν θα επρεπε να ζηλευεις που παιρνω ενα αυτοκινητο...νορμαλ για τα εδω δεδομενα.
Μπορει να ξερω και καθηγητες σου...οπτε μην αρχησεις και εσυ κωλοτουμπες.:)
ΩΩΩΩ αυτο δεν το προσεξα πριν... δε μου λες ρε μαγγα εσυ, εαν δε πληρωνε καποιος απο πισω κατα την διαρκεια των σπουδων σου για να φτασεις εκει που νομιζεις οτι εισαι τωρα, ποσο φτιαγμενος θα ησουνα???? αντε τωρα γιατι πολυ τα πηρα..
ψωνισμενα γιατρουδακια...
Δικα σου μια φορα δεν ηταν.Οποτε αντε καμμια βολτα τωρα στα μπαρακια να παρεις ματι κανενα κοριτσακι...τι λεω ρε γμτο...εχεις εξεταστικη τωρα ε?
dirtbird
19/06/2007, 20:42
Ξερεις πολλουε Ελληνες να τελειωσαν στην Φερραρα??:rolleyes:
Eγώ πάντως ξέρω έναν -πολύ καλά αφού είναι συγγενής μου- και για την ώρα σίγουρα έχει πολύ πιο σοβαρά διλήμματα από τα δικά σου.
Πάντως SLK από την Ιατρική, δεν μπορεί να έχει :confused: :confused:
paris_it
19/06/2007, 20:48
η φαρμακευτικη της ferrara πιο δυσκολη απο της bologna? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λες ρε αρχοντα? που πας να τα πεις αυτα???? τεσπα μετα απο απο αυτο που ειπες καταλαβα πολλα και δεν το συνεχιζω... μπραβο και παλι μπραβο που τελειωσες στα χρονια σου!!! και εκανες και ειδικοτητα ηδη και εδω κιολας! γλυτωσες την αναμονη κατω ελλαδα!! πραγματικα αξιολογος! παραυτα πρεπει να αλλαξεις λιγο μυαλα και να προσγειωθεις....
οσον αφορα την εμμεση απειλη σου για τους καθηγητες μου και το τι θα κανεις μπλα μπλα μπλα,
Α) δειχνει το κομπλεξ που εχεις και νομιζεις οτι εσαι Ο ΚΑΠΟΙΟΣ και ολοι πρεπει να σε σεβονται και να σε φοβουνται γιατι κρεμονται απο εσενα...
Β) μιλησεις δε μιλησεις δεν νομιζω οτι θα μου αλλαξει κατι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Eγώ πάντως ξέρω έναν -πολύ καλά αφού είναι συγγενής μου- και για την ώρα σίγουρα έχει πολύ πιο σοβαρά διλήμματα από τα δικά σου.
Πάντως SLK από την Ιατρική, δεν μπορεί να έχει :confused: :confused:
για δωσε ονομα και ετος σε ΠΜ.
Μπορει να τον ξερω.
....γιατι εχεις την αναγκη μου....
Κοινως πισογυρησματα εγω δεν κανω...αυτο που λεω,κανω με οτι αυτο συνεπαγεται.Αυτο με απλα ελληνικα λογια λεγεται αποφασιστικοτητα και υπευθυνοτητα.
και εγω ειμαι αυτος που ειμαι και ηξερες οτι εσενα δεν σε παω γιατι ειπες παπαριες για την παρτυ μου θα ερχοσουν να σε "ανοιξω"?
Φαντασου οτι ειμαι ο μοναδικος που μπορει να το κανει,ειμαι η τελευταια σου ελπιδα....
και θα μου ελεγες και συγγνωμη,γιατι μπροστα
εχεις ξεχασει οτι εγω ειμαι υποχρεωμενος οσο τρομπας και αν εισαι οτι ειμαι επαγγελματιας και για εναν που ισως τον ξερει μονο η μανα του εγω δεν θα χαλασω την φημη μου.
....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.
Τόση έπαρση, αλαζονεία, και αμετροέπεια καιρό έχω να ακούσω από άνθρωπο.
Μοναδικέ και ανεπανάληπτε Dr-rider όπως είπε και ο Ντε Γκωλ "τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους"...
Πόσο δίκιο είχε η Αμαλία (http://fakellaki.blogspot.com/) όταν έγραφε "Οι γιατροί είναι ανεύθυνοι,ανίκανοι και άρπαγες στη συντριπτική τους πλειοψηφία.Η μόνη τους έννοια είναι η "κονόμα".Οι φαρμακευτικές κάνουν κουμάντο,η δικαιοσύνη τους αφήνει ατιμώρητους και ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται ΑΔΙΚΑ"
Κοίτα να διαλέξεις καμμιά ειδικότητα με κονόμα τουλάχιστον. Τα μπινελίκια τα έχεις εξασφαλισμένα. Τουλάχιστον να έχεις αρπάξει και τίποτα πριν σε πάρουν χαμπάρι μοναδικέ και ανεπανάληπτε ιατρέ.
Και κάνε και κάτι με τα ελληνικά σου. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να αποκαλείς τον εαυτό σου μορφωμένο άνθρωπο, και να μην γνωρίζεις γραμματική 3ης Δημοτικού.
Δεν μπορώ να μην υποκλιθώ με ταπεινότητα μπροστά στην σοφία του Oldman, που πήρε χαμπάρι αμέσως την μαλακία που βαράς, δηλώνοντας χωρίς περιστροφές και προλόγους, χωρίς ψυχογραφήματα και αναλύσεις την μία και μοναδική αλήθεια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν έχεις καταλάβει ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια σου !!!
(αναμενόμενο άλλωστε....) :beer:
Θα ήτο παράλειψη βεβαίως να μην αναγνωρίσουμε και την διάγνωση που είχε κάνει ο tsiros (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31588&perpage=15&highlight=%F6&pagenumber=9)
:a019:
Ρε Xrider σου είπα ένα μεγειά πριν το πάρεις καν το κουτί -για τα άλλα που λες νόμιζα ότι άδειασες κάνα μπουκαλάκι και έλεγες ότι ήθελες...
Αλλά μάλλον είναι θέμα καλαμιού.
Έχω γνωρίσει πολύ δυστυχισμένους ανθρώπους με πολλά φράγκα, και επίσης δυστυχισμένους ανθρώπους καί με φράγκα, και κοινωνική "καταξίωση".
Έχεις χάσει το τόπι, άμα θες να το ξαναβρείς ίσως να θυμηθείς και πως γίνεται... Περαστικά.
(που είναι ρε το εμότικον με το γύρο; )
:a014:
Ας τοποθετηθώ (και εγώ) επί του θέματος - αν και σπανίως γράφω στις Διαμάχες, η συζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον.. :D
Social Psychology και Internet behaviour for dummies....
1. Το θέμα
Ο xrider αποφάσισε να κοινοποιήσει στο moto.gr οτι σκέφτεται να πάρει ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνοι, βρισκόμαστε στο moto και όχι στους 4Τ, αλλά να που είναι γραμμένος κι εδώ, θέλει και μια γνώμη από μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους που τους συγκινεί η ταχύτητα, το ταξίδι, τα μηχανοκίνητα..
Είναι εκτός θέματος ? Ναι είναι. Αλλά εκτός θέματος είναι και άλλα 100 εκατομμύρια ποστ μέσα στο moto, τα περισσότερα έτη φωτός εκτός σε σχέση με την αγορά ενός αυτοκινήτου. Καλώς, κακώς, αποφάσισε να μας το κοινοποιήσει. Ας σημειώσουμε ότι σίγουρα υπάρχει και μια διάθεση προβολής, αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως (δυστυχώς) καλοπροαίρετος, να βρε αδερφέ, του συμβαίνει κάτι ευχάριστο και θέλει να το μοιραστεί.
2. Το αυτοκίνητο
Ναι είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο στις συνειδήσεις των πολλών προκαλεί περίεργους συνειρμούς. Με αφορμή κάποια παλαιότερη συζήτηση, είχα τοποθετηθεί και πάλι επί του θέματος "αυτοκίνητο και moto.gr", και την στάση μερικών που χρησιμοποιούν το ιδίωμα "κουτί" και αναφέρονται σε κάθε αυτοκίνητο αλλά και τους επιβαίνοντες σε αυτό λες και είναι απεσταλμένοι από τον διάβολο τον ίδιο. Ποια θα ήταν άραγε, η κατάληξη του thread αν ο xrider έλεγε αύριο παίρνω μια Agusta, ή τέλος πάντων, μια αρκετά ακριβή μοτοσυκλέτα ? :rolleyes: Κάθε μέρα εδώ μέσα επικροτούμε συμφορουμίτες που αγόρασαν καινούργια μοτοσυκλέτα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.
3. Το πρόσωπο
Ο xrider δεν έχει πρόσωπο. Δεν τον ξέρουμε, δεν έχουμε πιει καφέ μαζί του, δεν έχει έρθει εκδρομή μαζί μας, δεν έρχεται στο Δέλεαρ. Αυτομάτως, τον ξέρουμε από τα γραπτά του. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν από το σημερινό thread ότι ο xrider θέλει να αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο. Μην ξέροντας κάτι άλλο για τον ίδιο, πέφτουμε σε αναγνώριση προτύπων και εξαπολύουμε μία άνευ λόγου και αιτίας επίθεση στον άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή θέλει να πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο.
Αν το συγκεκριμένο ποστ το είχε κάνει κάποιος "δικός μας", θα αντιδρούσαμε έτσι ? Αν το ποστ το είχε βάλει κάποιος από τους "τακτικούς", που τον ξέρουμε και πίνουμε καφέ μαζί κάθε Δευτέρα, θα αντιδρούσαμε έτσι ? Όταν ο Γιώργος (gixxerpap) αγοράζει κάθε μήνα καινούργια μηχανή, ξεσπάει πόλεμος και τον λέμε καταναλωτή, μουνοπαγίδα και δε συμμαζεύται ? Όχι ! Και δεν το κάνουμε επειδή τον ξέρουμε, κι επειδή έχει πάει 10 βόλτες μαζί μας κι επειδή είναι καλό παιδί κι επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ οτι δεν είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ! Το κάνει από την καύλα του για την μηχανή και την τρέλλα του, όχι επειδή θέλει να αποδείξει κάτι σε κάποιον.
4. Η αντίδραση
Ο xrider δέχεται μια άδικη επίθεση, χωρίς λόγο. Ως όφειλε :D αντιδρά άσχημα, και μέσα σε όλα, του βγαίνει και μια αλλαζονεία, ένας υπεροπτισμός (όχι που θα γλύτωνες). Πετάει μερικές βαριές κουβέντες και αμύνεται - λογικό εφόσον είναι υπό επίθεση.
Από κει και πέρα, ως γνωστόν, το θέμα εκτροχιάζεται τελείως μα τελείως και μπλέκονται επαγγέλματα, πατεράδες μανάδες και δε συμμαζεύεται.... Σίγουρα, η στάση του xrider δεν βοηθάει καθόλου, αλλά δέχεται μια συγχρονισμένη επίθεση από "εμάς", την παρεούλα, που ο ένας στηρίζει τον άλλον (γιατί στην τελική με αυτόν πίνει καφέ και όχι τον xrider), και αντιδράει άτσαλα, εκστομίζοντας μαλακίες.... :rolleyes:
Αυτά τα ολίγα...
Και για το record, τον άνθρωπο ούτε τον ξέρω, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου... απλά αυτές είναι οι σκέψεις που μου ήρθαν διαβάζοντας τα παραπάνω.
super_toto
19/06/2007, 20:52
Μια ερώτηση μόνο Xrider
Γιατί αποφάσισες να γίνεις γιατρός?
η φαρμακευτικη της ferrara πιο δυσκολη απο της bologna? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι λες ρε αρχοντα? που πας να τα πεις αυτα???? τεσπα μετα απο απο αυτο που ειπες καταλαβα πολλα και δεν το συνεχιζω... μπραβο και παλι μπραβο που τελειωσες στα χρονια σου!!! και εκανες και ειδικοτητα ηδη και εδω κιολας! γλυτωσες την αναμονη κατω ελλαδα!! πραγματικα αξιολογος! παραυτα πρεπει να αλλαξεις λιγο μυαλα και να προσγειωθεις....
οσον αφορα την εμμεση απειλη σου για τους καθηγητες μου και το τι θα κανεις μπλα μπλα μπλα,
Α) δειχνει το κομπλεξ που εχεις και νομιζεις οτι εσαι Ο ΚΑΠΟΙΟΣ και ολοι πρεπει να σε σεβονται και να σε φοβουνται γιατι κρεμονται απο εσενα...
Β) μιλησεις δε μιλησεις δεν νομιζω οτι θα μου αλλαξει κατι...
Ηθελα να δω αν θα κανεις την κωλοτουμπα οπως και εκανες.
Τι να απειλησω εναν ματρικολα...:lol:
Ετος ομως δεν ειπες,ποιο εισαι?
Λογικα εσυ εβαλες νετ στην Ιταλια..:rolleyes: δευτεροετης..:rolleyes: αρα εισαι ηδη πισω με τα μαθηματα.
Λογικα εχεις πολλους απο Φερραρα εκει,για ρωτα κανενα απο αυτους γιατι ηρθαν εκει..:lol:
Εσενα ποιος ειναι ο σπονσορας?
Μηπως τρως απλα το χρημα των δικων σου?
Κανεις το 3ενιο?
Προσεχε μικρε γιατι πιο μετα θα το μετανοιωσεις...αν παπαριαζεις..
Μην φοβασαι μικρε,δεν θα σε δωσω σε κανενα...
LsKostas
19/06/2007, 20:59
απλα το καλητερο
με υ ειναι ...
Λοιπον...
ξερετε ποσοι Ελληνες λιωνουν σε επαρχιες με σκοπο να τελειωσουν την Ιατρικη?
Λεφτα σε νοικι και κλεισιμο απο τις 10 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!
ξερετε την λιστα αναμονης για ειδικοτητα στην Ελλαδα???
Το ξερετε οτι στεκονται διπλα σε καθηγηταρες οπως Βουγιουκλακης,Κρεμαστινος κλπ
και παρολα αυτα αισθανονται πολυ μικροι και συνεχως θελουν να μαθαινουν???
Ξερετε τι ειναι να εχεις την δυναμη κ να διαβαζεις οταν ολοι οι φιλοι σου πανε διακοπες???
Το παραπανω κειμενο το αφιερωνο σ ενα πολυ αξιολατρευτο προσωπο η οποια
ειχε και εχει ακομα ονειρο να παει στους γιατρους χωρις συνορα και να προσφερει!!!
ΝΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!:a07:
Αυτα περι γιατρων...
paris_it
19/06/2007, 20:59
kai kati teleytaio xrider.. den zhlepsa gia to aytokinhto soy giati eida oti kati tetoio egrapses.. den exw logo allwste! apla opws soy egrapsa kai sto prwto mynhma, aporw giati antidras etsi... sto pswnisma soy apanthsa... oxi sthn epilogh autokinhtoy!.....
paris_it
19/06/2007, 21:06
AA δε σε προλαβαινω! λοιπον, ειμαι 6ο ετος! απο φερραρα ξερω πολυ λιγο μια κοπελα που κανει oltre mare και ειναι στο 3 ετος. τιποτα αλλο.
και οπως σου ειπα, ειτε με δωσεις ειτε με αφησεις, δεν μου αλλαζεις κατι στην ζωη μου..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
[B]Ας τοποθετηθώ (και εγώ) επί του θέματος - αν και σπανίως γράφω στις Διαμάχες, η συζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον.. :D
+1
Λοιπον, η ιστορια τελειωνει εδω.:)
Εχεις απολυτο δικιο.
Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι εγω κανω πλακα απο το 2 ποστ κιολας και υπαρχουν 5-6 ατομα που το ξερουν μεσω ΠΜ.
Μεταξι αυτων ειναι και ορισμενοι που μου τα χωνουν:p
Εγω απλα εκανα μια πλακα-οχι οτι δεν θα παρω το αυτοκινητο-αλλα την τραβηξα μονο και μονο για να δω μεχρι που μπορει να φτασει καποιος θωλομενος απο την εμπαθεια.
Σοβαρευα επιτηδες σε καποιες στιγμες μονο και μονο για να προκαλεσω νεες αντιδρασεις.
Πολλοι που γραφανε υπερ μου ουτε καν το ξερανε...
Και παιδες ο τιτλος ηταν ΜΑΛΛΟΝ!
Λοττο ειναι αυτο :lol: :rotflmao: :lol:
Υ.Γ
Μιλαμε πιστευω οτι εσπασε καθε ρεκορ συζητησης το θεμα σε μια μερα....χαμος επισκεψεων και ΠΜ.
Πληροφοριακα στην Ιταλια γιατρος παιρνει απο 3000ευρια μεχρι και 50000ευρια τον μηνα..δλδ χαλαρα μια σλκ.
+1
Λοιπον, η ιστορια τελειωνει εδω.:)
Εχεις απολυτο δικιο.
Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι εγω κανω πλακα απο το 2 ποστ κιολας
..........................
Και παιδες ο τιτλος ηταν ΜΑΛΛΟΝ!
Λοττο ειναι αυτο :lol: :rotflmao: :lol:
..........................
Πολυ κακη αισθηση του χιουμορ... :sick:
Τεσπα... :wacko:
Xrider, θες δουλειά στο χιούμορ, πάρε ιδέες από το χαβαλοφλόρουμ έχει κάτι κόμιξ που μπορεί να σε φτιάξουνε λίγο.
Το "θολωμένος από την εμπάθεια" δουλεύει και από τις δύο πλευρές...
FestoNero
19/06/2007, 21:48
Ωραιος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Άσε που δε βγήκε ποτέ κάμπριο...
Aς αποφασίσει πρώτα τι θέλει και 'μέτα...
DimST, και ομως, το 93 εχει βγει σε καμπριο..
93717
dirtbird
19/06/2007, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ωραιος..
DimST, και ομως, το 93 εχει βγει σε καμπριο..
:nono: :nono:
Αυτό ΔΕΝ είναι SAAB 9000
Ενταξει συνεχιζετε να μιλατε για χρεπια :smokin:
93718
dirtbird
19/06/2007, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Tώρα πέτυχες διάνα :rotflmao: :rotflmao:
αν και πάντα γούσταρα τα δίχρονα και τις suicide doors :winka:
dirtbird
19/06/2007, 22:02
για δωσε ονομα και ετος σε ΠΜ.
Μπορει να τον ξερω.
Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να χρησιμεύσει εν προκειμένω.
Δεν το νομίζω πάντως γιατί έχουν περάσει κάποια χρόνια...
Tώρα πέτυχες διάνα :rotflmao: :rotflmao:
αν και πάντα γούσταρα τα δίχρονα και τις suicide doors :winka:
Διχρονα?
μαλλον πλακα κανεις, Wankel (http://en.wikipedia.org/wiki/Wankel_Engine) :wave2:
FestoNero
19/06/2007, 22:08
:nono: :nono:
Αυτό ΔΕΝ είναι SAAB 9000 Αυτο ομως ειναι..
(Μαλλον δεν καταλαβα για ποιο απο τα 2 μιλαμε, 93 η 9000)
93723
Ο xrider δέχεται μια άδικη επίθεση, χωρίς λόγο. Ως όφειλε :D αντιδρά άσχημα, και μέσα σε όλα, του βγαίνει και μια αλλαζονεία, ένας υπεροπτισμός (όχι που θα γλύτωνες). Πετάει μερικές βαριές κουβέντες και αμύνεται - λογικό εφόσον είναι υπό επίθεση.
Με την διαφορά ότι, την επίθεση την ξεκίνησε ο ίδιος λέγοντας ότι όσοι δεν είπαν για τ'αυτοκίνητο που ήθελε, και έκαναν χιούμορ, ήταν εμπαθείς.
Άρα δεν αμύνθηκε αλλά επιτέθηκε, άρα, ως όφειλαν όλοι, αντέδρασαν.:wave2:
Σωστή η ανάλυση, αντίστροφοι οι ρόλοι.
dirtbird
19/06/2007, 22:26
Διχρονα?
μαλλον πλακα κανεις, Wankel (http://en.wikipedia.org/wiki/Wankel_Engine) :wave2:
Καθόλου....:lol: :lol:
Μάθε πρώτα πόσο λάδι καίνε :winka: :bigcry: :lol: :lol: :wave2:
dirtbird
19/06/2007, 22:26
Αυτο ομως ειναι..
Αυτό είναι SAAB 900
Πρόσεξε γιατί βγήκαν δύο εκδόσεις, και η μία δεν εγκρίνεται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα στα φρένα, σε πλαίσιο και σε κιβώτιο ταχυτήτων.
Κάποια τέτοια έφτασαν στην ευρώπη ως παρα-εισαγωγές και μετά από τεχνικούς ελέγχους, χρειάζονται αλλαγές που σε κόστος αγγίζουν 1,5 rx8.
makis206
19/06/2007, 22:29
Αυτό είναι SAAB 900
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε'συ Φεστονέρο, δεν προτείνεις κανα Smart που'χει βγάλει 5-6 μοντέλα όλα κι όλα ;
Κι'αυτά Μερσεντέ είναι ρε και βγαίνουν και σε κάμπριο !:rotflmao: :rotflmao:
Αυτο ομως ειναι..
Αυτό είναι το 900
(χαίρομαι που "έσπασες" λίγο την κουβέντα)
Το saab900 είναι ο πρόγoνος του 93 και το 9000 του 95
To 9000 ανήκει στην μεσαία/μεγάλη κατηγορία (BMW 5) και δεν βγήκε ποτέ ξεσκέπαστο
Το 900 στην καθαρά μεσαία κατηγορία (BMW 3) που η αγορά ζητούσε cabrio...
Κάνε ένα ψάξιμο στο google να σου λυθούν όλες οι απορίες.
:beer: :beer:
dirtbird
19/06/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Πρόσεξε γιατί βγήκαν δύο εκδόσεις, και η μία δεν εγκρίνεται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα στα φρένα, σε πλαίσιο και σε κιβώτιο ταχυτήτων.
Που τα βρήκες όλα αυτα?:confused: (περιττό να σου πω ότι έτσι όπως τα γράφεις, ΔΕΝ βγαίνει νόημα και να σου υπενθυμίσω ότι ακόμα και το Landwind έβγαλε Ευρωπαική έγκριση τύπου).
Υπάρχουν 2 μοντέλα που εκτός του εξοπλισμού διαφοροποιούνται και σε ουσιαστικά τεχνικά στοιχεία του κινητήρα που έχουν επίπτωση στην απόδοση, το ένα έχει κάτω από 200hp (190 νομίζω) το άλο πάνω από 200 (225 πάλι νομίζω = για ακρίβεια κοίτα το site της mazda). Mία από τις ουσιαστικές τους; διαφορές -εάν θυμάμαι καλά- είναι ότι το 'μικρό' έχει 2 θυρίδες μεταφοράς και το 'μεγάλο' 3 (και μετά μου λέτε ότι δεν είναι δίχρονο :lol: :lol: )
el_hymador
19/06/2007, 22:41
μου αρεσε η συζητηση:hypnotize
μια που διαβαζουν ανθρωποι του χωρου ...μπορειτε να συνταγογραφησετε δεκα καρτελες DEN-PALEVON των 500;
ευχαριστω...
dirtbird
19/06/2007, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι'αυτά Μερσεντέ είναι ρε και βγαίνουν και σε κάμπριο !:rotflmao: :rotflmao:
Είχε βγάλει και ...roadster (το ....αδιάβροχο) που ήταν ακριβότερο και από Merc :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που τα βρήκες όλα αυτα?:confused: (περιττό να σου πω ότι έτσι όπως τα γράφεις, ΔΕΝ βγαίνει νόημα και να σου υπενθυμίσω ότι ακόμα και το Landwind έβγαλε Ευρωπαική έγκριση τύπου).
όχουυυυυυυυυυυυυ...........
είναι αργά λέμε....
είμαι κουρασμένος λέμε....
έχω πιει και κανα-δυό ποτηράκια λέμε....
Αμέσως να διορθώσεις εσύ!
Θα το διορθώσω το πρωί, νηφάλιος.
dirtbird
19/06/2007, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
όχουυυυυυυυυυυυυ...........
είναι αργά λέμε....
είμαι κουρασμένος λέμε....
έχω πιει και κανα-δυό ποτηράκια λέμε....
Αμέσως να διορθώσεις εσύ!
Θα το διορθώσω το πρωί, νηφάλιος.
μην μου αγχώνεσαι, μη μου αγχώνεσαι
το πρωί είμαι χειρότερος :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :beer:
vangelis 64
19/06/2007, 23:21
Πολυ κακη αισθηση του χιουμορ... :sick:
Πολύ ευγενικά το λές ρε Χρήστο...."Μπορώ να είμαι ευγενικός μαζί του Αστερίξ;";:lol: :lol:
OrEsTiS82
19/06/2007, 23:27
Τι χρωμα τελικα το πηρες το αυτοκινητο;
(ας αλλαξουμε θεμα μην τσακωνεστε)
makis206
19/06/2007, 23:35
το πρωί είμαι χειρότερος :rotflmao: :rotflmao:
ΩΧ ΩΧ ΩΧ !!:eyepop:
Νωρίς νωρίς για να γυρίσει φρέσκος !!:eek: :eek: :rotflmao:
93734
Ενα μονο θα πω
Opel GT
265 αλογα με 37000?
93735
@Xrider
Τις μ@λ@κίες που έχεις γράψει παραπάνω, πλάκα ή μη θα σου πρότεινα να τις διαγράψεις. Τέτοια έπαρση δεν έχω δει ούτε σε φτασμένους διευθυντές νοσοκομείων.
Άμα κάτσεις και υπολογίσεις από πόσων τα @ρχίδια κρέμεται η ζωή σου και η ζωή μου θα πελαγώσεις!
Άσχετο: Το SLK εμένα με αρέσει. Αν το πάρεις καλοτάξιδο... :wave2:
lampros_fazer
20/06/2007, 02:06
Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ
Πρόσεχε όταν μας ξεβρακώσεις μη σου μπει τίποτα πουθενά..
edit. Αν έκανες πλάκα είσαι παπάρας.. Αν όχι πάλι είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ (τσε βάλε..).
giobazolias
20/06/2007, 02:45
x-rider
παιρνεις clk????
καλοριζικο!!!!
μ@υνοπαγιδα!..................(καπου στοχευεις παλιοπονηρουλη, και μην πεις οτι τρελεναισε με το συγκεκριμενο αμαξι)
........ ενας original μηχανοβιος, θα επαιρνε μια R12 αναπαλαιωμενη με το καλαθι η μια f4, στα ιδια λεφτα!
vangelis 64
20/06/2007, 03:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
........ για μενα ενας original μηχανοβιος, θα επαιρνε μια R12 αναπαλαιωμενη με το καλαθι η μια f4, στα ιδια λεφτα! Να δω ρε Δημήτρη,αναβάτη σε F4 με άσπρη ποδιά,στηθοσκόπιο και top case με τα εργαλεία κι ας πεθάνω!!:lol: :lol:
giobazolias
20/06/2007, 03:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να δω ρε Δημήτρη,αναβάτη σε F4 με άσπρη ποδιά,στηθοσκόπιο και top case με τα εργαλεία κι ας πεθάνω!!:lol: :lol:
οπςςς
ας επαιρνε 1 αξονικο τομογραφο
δεν γνωριζα λεπτομερεις για το ποιων του x-rider..........το μονο που ξερω, ειναι οτι εχει 1 μελανο σημειο!....ειναι κωλογαυρος!!!
:lol:
στις διαμαχες δεν ειμαστε????
vangelis 64
20/06/2007, 03:23
Για το "κωλόγαυρος",από σένα το μαθαίνω.Για το απίθανο χιούμορ του,διά χειρός του.:rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
20/06/2007, 03:30
Για το "κωλόγαυρος",από σένα το μαθαίνω.Για το απίθανο χιούμορ του,διά χειρός του.:rotflmao: :rotflmao:
ασε ασε.........κωλογαυρος
δινω τροφη στο ποστ!!!
μονο αν ριξουμε λιγο ποδοφαιρικο λαδι στη φωτια, θα επιβιωσει 1 ποστ για αμαξι σε αυτο το φορουμ.........
κατσε να δεις τους σπορακια, στουβι και τον αιρον μειντεν αυριο!
project.breeze
20/06/2007, 03:38
Γιατρέ πιστεύεις πως...
Όλοι είμαστε ίσοι...απλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους... ;;;
Άραξε,κανείς δεν σε ζηλεύει.Άλλωστε όπως έχει γίνει και η αγορά αυτοκινήτου οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει μία SLK,Z4 κτλ.Και αν δεν μπορεί καινούργια την φέρνει μεταχειρισμένη από Γερμανία σε εξευτελιστική τιμή.Πάντως περίμενα καλύτερη και πιο κόσμια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που έχει "αφιερώσει;;;" την ζωή του στις σπουδές "για να απαλύνει τον πόνο του συνανθρώπου του;;;".Κρίμα...Είσαι σε μία πραγματικά Ευρωπαϊκή χώρα,φρόντισε να μάθεις κάτι εκεί...
.................
"Μπορώ να είμαι ευγενικός μαζί του Αστερίξ;";:lol: :lol:
Be my guest... :D :evil:
Ενα (http://www.fourtitude.com/news/publish/Features/article_2757.shtml) ειναι το αμαξι για γρηγορα ταξιδια χωρις να πας σε μεγαλα κυβικα...
Βασικα 1 ειναι το αμαξι . (ε νταξει τα παραλεω ισως) :p
93751
SPORAKIAS
20/06/2007, 05:32
Ας τοποθετηθώ (και εγώ) επί του θέματος - αν και σπανίως γράφω στις Διαμάχες, η συζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον.. :D
1. Το θέμα
Ο xrider αποφάσισε να κοινοποιήσει στο moto.gr οτι σκέφτεται να πάρει ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνοι, βρισκόμαστε στο moto και όχι στους 4Τ, αλλά να που είναι γραμμένος κι εδώ, θέλει και μια γνώμη από μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους που τους συγκινεί η ταχύτητα, το ταξίδι, τα μηχανοκίνητα..
Είναι εκτός θέματος ? Ναι είναι. Αλλά εκτός θέματος είναι και άλλα 100 εκατομμύρια ποστ μέσα στο moto, τα περισσότερα έτη φωτός εκτός σε σχέση με την αγορά ενός αυτοκινήτου. Καλώς, κακώς, αποφάσισε να μας το κοινοποιήσει. Ας σημειώσουμε ότι σίγουρα υπάρχει και μια διάθεση προβολής, αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως (δυστυχώς) καλοπροαίρετος, να βρε αδερφέ, του συμβαίνει κάτι ευχάριστο και θέλει να το μοιραστεί.
2. Το αυτοκίνητο
Ναι είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο στις συνειδήσεις των πολλών προκαλεί περίεργους συνειρμούς. Με αφορμή κάποια παλαιότερη συζήτηση, είχα τοποθετηθεί και πάλι επί του θέματος "αυτοκίνητο και moto.gr", και την στάση μερικών που χρησιμοποιούν το ιδίωμα "κουτί" και αναφέρονται σε κάθε αυτοκίνητο αλλά και τους επιβαίνοντες σε αυτό λες και είναι απεσταλμένοι από τον διάβολο τον ίδιο. Ποια θα ήταν άραγε, η κατάληξη του thread αν ο xrider έλεγε αύριο παίρνω μια Agusta, ή τέλος πάντων, μια αρκετά ακριβή μοτοσυκλέτα ? :rolleyes: Κάθε μέρα εδώ μέσα επικροτούμε συμφορουμίτες που αγόρασαν καινούργια μοτοσυκλέτα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.
3. Το πρόσωπο
Ο xrider δεν έχει πρόσωπο. Δεν τον ξέρουμε, δεν έχουμε πιει καφέ μαζί του, δεν έχει έρθει εκδρομή μαζί μας, δεν έρχεται στο Δέλεαρ. Αυτομάτως, τον ξέρουμε από τα γραπτά του. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν από το σημερινό thread ότι ο xrider θέλει να αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο. Μην ξέροντας κάτι άλλο για τον ίδιο, πέφτουμε σε αναγνώριση προτύπων και εξαπολύουμε μία άνευ λόγου και αιτίας επίθεση στον άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή θέλει να πάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο.
Αν το συγκεκριμένο ποστ το είχε κάνει κάποιος "δικός μας", θα αντιδρούσαμε έτσι ? Αν το ποστ το είχε βάλει κάποιος από τους "τακτικούς", που τον ξέρουμε και πίνουμε καφέ μαζί κάθε Δευτέρα, θα αντιδρούσαμε έτσι ? Όταν ο Γιώργος (gixxerpap) αγοράζει κάθε μήνα καινούργια μηχανή, ξεσπάει πόλεμος και τον λέμε καταναλωτή, μουνοπαγίδα και δε συμμαζεύται ? Όχι ! Και δεν το κάνουμε επειδή τον ξέρουμε, κι επειδή έχει πάει 10 βόλτες μαζί μας κι επειδή είναι καλό παιδί κι επειδή ΞΕΡΟΥΜΕ οτι δεν είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ! Το κάνει από την καύλα του για την μηχανή και την τρέλλα του, όχι επειδή θέλει να αποδείξει κάτι σε κάποιον.
4. Η αντίδραση
Από κει και πέρα, ως γνωστόν, το θέμα εκτροχιάζεται τελείως μα τελείως και μπλέκονται επαγγέλματα, πατεράδες μανάδες και δε συμμαζεύεται.... Σίγουρα, η στάση του xrider δεν βοηθάει καθόλου, αλλά δέχεται μια συγχρονισμένη επίθεση από "εμάς", την παρεούλα, που ο ένας στηρίζει τον άλλον (γιατί στην τελική με αυτόν πίνει καφέ και όχι τον xrider), και αντιδράει άτσαλα, εκστομίζοντας μαλακίες.... :rolleyes:
Αυτά τα ολίγα...
Και για το record, τον άνθρωπο ούτε τον ξέρω, ούτε του έχω μιλήσει ποτέ στη ζωή μου... απλά αυτές είναι οι σκέψεις που μου ήρθαν διαβάζοντας τα παραπάνω.
πολλα συν.....:smilea:
SPORAKIAS
20/06/2007, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ασε ασε.........κωλογαυρος
δινω τροφη στο ποστ!!!
μονο αν ριξουμε λιγο ποδοφαιρικο λαδι στη φωτια, θα επιβιωσει 1 ποστ για αμαξι σε αυτο το φορουμ.........
κατσε να δεις τους σπορακια, στουβι και τον αιρον μειντεν αυριο!
να το κανουμε μπασκετικο το λαδι.....μερα που ειναι.....:evil:
super_toto
20/06/2007, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πρόσεχε όταν μας ξεβρακώσεις μη σου μπει τίποτα πουθενά..
edit. Αν έκανες πλάκα είσαι παπάρας.. Αν όχι πάλι είσαι ΠΑΠΑΡΑΣ (τσε βάλε..).
Ορθον
Da.Vintage
20/06/2007, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ενα μονο θα πω
Opel GT
265 αλογα με 37000?
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
grigorisr1
20/06/2007, 08:35
Πανε παρε ενα EVO φιλε μου να γουσταρεις!!!!