View Full Version : Αυριο παιρνω Slk...μαλλον
Καρκίνοι
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σάς κάνει τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι Καρκίνοι καταλήγουν στη φυλακή αν και είναι αθώοι.
Αφήστε το παιδί ρε 'σεις....Έχει και γενέθλια μεθάυριο..
Da.Vintage
20/06/2007, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Καρκίνοι
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σάς κάνει τέλεια κορόιδα. Είστε κλαψομούνηδες και αναποφάσιστοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα χωρίς βοήθεια. Οι περισσότεροι Καρκίνοι καταλήγουν στη φυλακή αν και είναι αθώοι.
Αφήστε το παιδί ρε 'σεις....Έχει και γενέθλια μεθάυριο..
Aπο τον ΚΑΖΑΜΙΑ το ξεσήκωσες?:lol:
Da.Vintage
20/06/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Πανε παρε ενα EVO φιλε μου να γουσταρεις!!!!
Πάρ'το εσύ ρε το γρήγορο ΤΑΞΙ και παρ'το και σε κίτρινο και όχι σε κόκκινο ή ασημί να μή νομίζουν οτι είσαι απο επαρχία!:lol:
grigorisr1
20/06/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Πάρ'το εσύ ρε το γρήγορο ΤΑΞΙ και παρ'το και σε κίτρινο και όχι σε κόκκινο ή ασημί να μή νομίζουν οτι είσαι απο επαρχία!:lol:
Εχει κατσει ο κολος σου ποτε σε evo και μιλας?
Da.Vintage
20/06/2007, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εχει κατσει ο κολος σου ποτε σε evo και μιλας?
Aρκετές φορές! Γιατί?
Και στο Sti...
Tα γρήγορα ταξί!
Βλέπω ένα ΕVO και ένα STi στο φανάρι με ξερόγκαζα έτοιμοι για κόντρα!
Και μου λέει ο φίλος "τί γίνεται?"
και του λέω "Τίποτα μ@λακίζονται κάτι ταρίφες!"
Aρκετές φορές! Γιατί?
Και στο Sti...
Tα γρήγορα ταξί!
Βλέπω ένα ΕVO και ένα STi στο φανάρι με ξερόγκαζα έτοιμοι για κόντρα!
Και μου λέει ο φίλος "τί γίνεται?"
και του λέω "Τίποτα μ@λακίζονται κάτι ταρίφες!"
:bigcry: :bigcry:
:lol: :lol:
:rotflmao:
cbanthropos
20/06/2007, 10:30
Πιστευω οτι η ανωτεροτητα που δειχνουν οι μηχανοβιοι εξω στο δρομο και δεν τσακωνονται μεταξυ τους, καταρεει εδω μεσα big time!
Ενα φορουμ που ενω ξεκινησε για να καλυψει την αναγκη συζητησεων γυρω απο τη μηχανη, δημιουργει συζητησεις που καταληγουν σε φθονο και χολη.
Αναρωτιεμαι: Μιλας τετ α τετ (και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ενα ατομο που δεν καλογνωριζεις. Σε μια μοτοσυναντηση για παραδειγμα. Και σου λεει οτι σκεφτεται να παρει ενα καλο αμαξι. Θα ξεκινουσες να του λες επομενη κουβεντα οτι "εισαι λεφτας? Παριστανεις τον λεφτα? χεστικαμε τι θα παρεις..! Την εχεις μεγαλη , την εχεις μικρη. Οι ορκοι που εδωσες, και το μακρυ καικι." Ημαρτον. Αμα ορισμενοι ειναι τοσο δυσαρεστοι σαν χαρακτηρες, μακαρι να μην τους γνωριζα ποτε. Αμα παλι τους γνωριζα, για ποση ωρα θα καθομουν να τους ανεχομαι πριν τους χεσω και εγω με τον τροπο μου για αυτα που λενε?
Αποψη μου τωρα, το παλικαρι ξεκινησε μια χαρα και ωραια να μοιραστει την χαρα του. Του το βγαλατε απο τη μυτι. Και αφου τον κανατε χοτζα απο το πολυ μπινελικι, αρχισατε και την κριτικη οτι "τι ειναι αυτα που λες, και τα ιδανικα σου , και τα ορθογραφικα σου, και τα φακελακια, και και " οπως γινεται παντα δηλαδη εδω μεσα.
Και βεβαια πολυ θα σπευσουν να μου την πουν τωρα αλλα δεν πειραζει για 2 λογους.
1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη καβαλαμε μηχανη και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι, εχουν το δικαιωμα να γινονται αγενης και ειρωνες. καταντησε γραφικο πια.
2)το ξεχασα...
Da.Vintage
20/06/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
Πιστευω οτι η ανωτεροτητα που δειχνουν οι μηχανοβιοι εξω στο δρομο και δεν τσακωνονται μεταξυ τους, καταρεει εδω μεσα big time!
Ενα φορουμ που ενω ξεκινησε για να καλυψει την αναγκη συζητησεων γυρω απο τη μηχανη, δημιουργει συζητησεις που καταληγουν σε φθονο και χολη.
Αναρωτιεμαι: Μιλας τετ α τετ (και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο) με ενα ατομο που δεν καλογνωριζεις. Σε μια μοτοσυναντηση για παραδειγμα. Και σου λεει οτι σκεφτεται να παρει ενα καλο αμαξι. Θα ξεκινουσες να του λες επομενη κουβεντα οτι "εισαι λεφτας? Παριστανεις τον λεφτα? χεστικαμε τι θα παρεις..! Την εχεις μεγαλη , την εχεις μικρη. Οι ορκοι που εδωσες, και το μακρυ καικι." Ημαρτον. Αμα ορισμενοι ειναι τοσο δυσαρεστοι σαν χαρακτηρες, μακαρι να μην τους γνωριζα ποτε. Αμα παλι τους γνωριζα, για ποση ωρα θα καθομουν να τους ανεχομαι πριν τους χεσω και εγω με τον τροπο μου για αυτα που λενε?
Αποψη μου τωρα, το παλικαρι ξεκινησε μια χαρα και ωραια να μοιραστει την χαρα του. Του το βγαλατε απο τη μυτι. Και αφου τον κανατε χοτζα απο το πολυ μπινελικι, αρχισατε και την κριτικη οτι "τι ειναι αυτα που λες, και τα ιδανικα σου , και τα ορθογραφικα σου, και τα φακελακια, και και " οπως γινεται παντα δηλαδη εδω μεσα.
Και βεβαια πολυ θα σπευσουν να μου την πουν τωρα αλλα δεν πειραζει για 2 λογους.
1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη καβαλαμε μηχανη και μοιραζομαστε το ιδιο χομπι, εχουν το δικαιωμα να γινονται αγενης και ειρωνες. καταντησε γραφικο πια.
2)το ξεχασα...
Σωστός !!!
1)εχω συνηθισει να διαβαζω ποστ απο ατομα που τα κανουν ολα τελεια και εχουν παντα δικιο, και πιστευουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες και χαζοι, ασχετοι, χωρις ιδανικα, κλπ κλπ.
Για μένα λές??? :lol:
cbanthropos
20/06/2007, 10:39
Για μένα λές??? :lol:
οχι :rotflmao:
νιωθεις σωστος συνεχια? :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
20/06/2007, 10:43
οχι :rotflmao:
νιωθεις σωστος συνεχια? :rotflmao: :rotflmao:
Mέχρι και όταν παραμιλάω στον ύπνο μου... Δε μπορεί να λέω μ@λακίες! :lol: :rotflmao: :lol:
2)το ξεχασα...
+1
Οταν ανοιχτηκε αυτο το thread μπηκα το ειδα και επειδη το θεμα δεν με ενδιεφερε καθολου, δεν εγραψα τιποτα.
Σημερα βλεπω οτι εχει φτασει 10 σελιδες και λεω τι εγινε τοσες πολλες προτασεις και ενδιαφερον για ενα αυτοκινηταδικο θεμα?:confused:
Ηλπιζα οτι θα ειναι προτασεις βοηθειας πανω στο θεμα που τον απασχολει τον xrider,που να φανταστω οτι θα τσακωνομαστε παλι.
Xrider +1000
-1000 σ'αυτους που δεν εχουν τι να κανουν και βγαζουν ολοι την μαλακια τους εδω μεσα.Ειδικα σ'αυτους που παταν πανω στην επαγγελματικη του ιδιοτητα.:yuck:
Da.Vintage
20/06/2007, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
+1
Xrider +1000
-1000 σ'αυτους που δεν εχουν τι να κανουν και βγαζουν ολοι την μαλακια τους εδω μεσα.Ειδικα σ'αυτους που παταν πανω στην επαγγελματικη του ιδιοτητα.:yuck:
Kαλά -1000 στους άλλους που του την είπαν ναι...
αλλά +1000 στον Xrider γιατί?
Τον έχεις δει σε άλλα θρέντ?
Ίδιος και χειρότερος είναι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Βρε Παναγιώτη τι λες; Η αποκτηση ή όχι του αυτοκινήτου έχει περάσει σε 3/4/5 μοίρα προ πολλού. Εκτός από κανα-δυο άτομα που έιπαν την μαλακία τους, για το θέμα του αυτοκινήτου (που μακάρι να πάρει ο οποιοσδηποτε οτιδήποτε) όλη η αντιδραση ξεκίνησε από τα σχόλια του τύπου «είμαι ο super σώστης, θα μου βαράτε προσοχές γιατί είστε κότες κλπ κλπ κλπ».
Όποιος και αν έλεγε κατι παρόμοιο την ίδια αντιμετώπιση θα είχε, είτε είχε δηλώσει πως θα πάρει Zonda, είτε παπί είτε CBR.
Εδώ έλεγε (απειλούσε) το παλληκάρι ότι θα τον κόψει σε μαθήματα λόγω των γνωριμιών που έχει...
Μην τρελλαθούμε κιόλας και δίνουμε και εύσημα σε ένα από τα ποιό μαλακισμένα thread που έχουν γίνει.
(Αν σκεφτείς ότι το έκανε και για πλάκα, που δεν το πολυπιστεύω κιόλας.....)
vangelis 64
20/06/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
(Αν σκεφτείς ότι το έκανε και για πλάκα, που δεν το πολυπιστεύω κιόλας.....) Ακριβώς!Δεν υπάρχει καλαμπούρι που να μην οφείλεται σε πραγματικό γεγονός.
Και φανταστική ιστορία να είναι αυτό που έγραψε ο δόκτωρ,μάς δίνει να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ακριβώς!Δεν υπάρχει καλαμπούρι που να μην οφείλεται σε πραγματικό γεγονός.
Και φανταστική ιστορία να είναι αυτό που έγραψε ο δόκτωρ,μάς δίνει να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
+++:winka:
H.A.Balafoutre
20/06/2007, 12:14
Εμένα τα Merc δεν μου αρέσουν. Αλλά αμα σ'αρές πάρτο και τέλος.
.....
Εσυ αγορακι μου εισαι κομπλεξικος με τον ανθρωπο επειδη καβαλαει σωστο ΙΤΑΛΙΚΟ μηχανακι...
Α παγαινε!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Da.Vintage
20/06/2007, 12:39
Βρε Παναγιώτη τι λες; Η αποκτηση ή όχι του αυτοκινήτου έχει περάσει σε 3/4/5 μοίρα προ πολλού. Εκτός από κανα-δυο άτομα που έιπαν την μαλακία τους, για το θέμα του αυτοκινήτου (που μακάρι να πάρει ο οποιοσδηποτε οτιδήποτε) όλη η αντιδραση ξεκίνησε από τα σχόλια του τύπου «είμαι ο super σώστης, θα μου βαράτε προσοχές γιατί είστε κότες κλπ κλπ κλπ».
Όποιος και αν έλεγε κατι παρόμοιο την ίδια αντιμετώπιση θα είχε, είτε είχε δηλώσει πως θα πάρει Zonda, είτε παπί είτε CBR.
Εδώ έλεγε (απειλούσε) το παλληκάρι ότι θα τον κόψει σε μαθήματα λόγω των γνωριμιών που έχει...
Μην τρελλαθούμε κιόλας και δίνουμε και εύσημα σε ένα από τα ποιό μαλακισμένα thread που έχουν γίνει.
Έγιναν και τέτοια?
Βαριόμουν να διαβάσω και τις 15 σελ. και πήδηξα μερικές!
τότε +1000 σε αυτούς που του την είπαν!
Da.Vintage
20/06/2007, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Εσυ αγορακι μου εισαι κομπλεξικος με τον ανθρωπο επειδη καβαλαει σωστο ΙΤΑΛΙΚΟ μηχανακι...
Α παγαινε!!!
Ρε παρ'το τάφο σου απο δώ και σύ μην ακούσεις τίποτα χοντρό και είμαστε και στις διαμάχες!
Κρετίνε!:lol:
Kαλά -1000 στους άλλους που του την είπαν ναι...
Αν ακουω μαλακιες μπορω να γινω ακομα χειροτερος.
Σοβαρα περαν τις πλακας,εχετε ορισμενοι πολυ χοντρα κομπλεξ και αυτα σας βγαινουν...
Πως να το κανουμε...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...:smokin:
Εκτος και αν ειμαι σε ενα φορουμ γεματο παντογνωστες,αγιους και σοφους και δεν το εχω παρει ειδηση και ειμαι το μαυρο προβατο....
Πριν μιλησει οποιοσδηποτε για εμενα...πρωτα ας κρινει την παρτυ του και αν δει οτι τον παιρνει,το συζηταμε.
Μονο και μονο για να δειξω ποση μαλακια κουβαλανε ορισμενοι,γραφω αυτα που εγραψαν..τα οποια ειναι καθαρα προιον της αρρωστης εμπαθειας..
1.Το γυρησατε πρωτα στο χρημα και οτι ειμαι νεοπλουτος...χωρις να ξερεις ουτε ποιος ειμαι...ουτε τωρα ξερεις.
2..Το γυρησατε στο επαγγελμα,τι δουλεια μπορει να κανω,οτι εχω πατησει επι πτωματων και αλλες τετοιες μαλακιες...που ουτε αυτο μπορεις να το ξερεις και χαλαρα τρως και μια μηνηση για συκοφαντια...
3.Το γυρησατε μετα στο οτι ο γερος μου ειναι γιατρος και κληρονομησα χρημα και δουλεια...ουτε αυτο το ξερεις
4.Το γυρησατε οτι το κανω για φιγουρα...ουτε αυτο το ξερεις,δεν ξαρεις καν αν εχω αλλο αυτοκινητο και αν ναι τι ειναι..
5.Το γυρησατε στην ελπιδα να την εχω μικρη και οτι το κανω για να βγαλω γκομενα....ουτε αυτο το ξερεις..
6.Το γυρησατε στο οτι παιρνω φακελακια γιανα βγαλω τοοοσοοο χρημα....ουτε αυτο το ξερεις και τσιμπας αλλη μια μηνηση για συκοφαντια...εγω δεν ζω στην Ελλαδα,για εσας ειναι λογικα αυτα που σε ολους τους αλλους ειναι απλα απαγορευμενα και δια ροπαλου.
7.Το γυρησατε στο οτι ειναι ασχετο με το φορουμ ακι τις δυο μηχανες ενω τα ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
8.Ο αλλος πιστηκε στην ορθωγραφια...που ρε βλακα παταω οτι βρω μπροστα μου-συνεχιζω να το κανω- απο τα γκρικλις..εγω τουλαχιστον ειχα ενα 19 εκθεση πανελληνιες,εσυ τι ειχες?
9.Ο αλλος επιασε το ψυχολογικο προφιλ που εκανε ο καμμενος Τσιρος που ντρεποταν να πει ποιος ειναι και εμπαινε καθε φορα με διαφορετικο ονομα για να μην τον κραζουν οι υπολοιποι...προκειμενου να πει κατι.Μιλαμε για εναν δευτεροετη Φυσικηςστην Πατρα,που πηγε να μου μαθει εμενα χημεια,οταν εγω κανω μαθημα σε αυτον...
και σε αλλα πολλα που βαριεμαι να πω για τις ασυναρτησιες του καθενα...
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....ψαχνατε να βρειτε να πατησετε καπου αλλα δεν σας εκατσε...ακομα και υδραυλικος να ελεγα οτι ημουν τις ιδιες μαλακιες θα λεγατε.
Πραγμα που αποδυκνει ποσα χοντρα κομπλεξ εχετε.
Εγω δεν ειμαι κουλτουριαρης,αλλα εδω γινεται τις πουτανας απο ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΚΝΙΤΕΣ με καρατζαφερικο προφιλ και τσαμπαμαγκες,που περιμενουν να πει καποιος το αντιθετο για να βγαλουν το φιμοτρο-μαλακοδραπετη απο το στομα τους.
Στην τελικη εξαιρεσεις ευτυχως υπαρχουν...κατα ταλλα εισαστε επιεικος για το μαυρο ΠΕΟΣ ορισμενοι...
Και ρε Βαγγελη 64 αδικεισαι ρε...επρεπε να σε βγαζουν μαζι με τον Γιωργακη Παπανδρεου-τον αδερφο του Ανδρεα- να λετε τις αποψεις σας,και τις φιλοσοφικες αναζητησεις σας για τις γαρδουμπες...
Σπανια πεφτω εξω αλλα λαθος ιδεα ειχα για εσενα :(
Το μελος που επισε αμεσως το νοημα και εγραψε οτι εγραψε χωρις πραγματικα να γνωρηζωμαστε η να εχουμε ανταλλαξει ΠΜ,εχει αντιληψη και κριση.
Ειναι μια απο τις εξαιρεσεις αλλα το επιασε αμεσως το θεμα,μπραβο.
Οσο για το αυτοκινητο για τους 4-5 που ηταν νορμαλ...
δεν το πηρα γιατι δεν βγαινει με κουκουλα,ειναι εχτρα παραγγελια και πρεπει να περημενω αρκετα,οποτε απο το Σεπτεμβρη θα δω παλι εκτος και αν παρω αλλο καμπριο.
:)
dukeandthecity
20/06/2007, 13:05
sonic σου ρχομε .......................
Ρε το εχεις καψει τελειος!!!
Τωρα επειδη τα πηρα κρανιο το ΙΡ το βρησκω σημερα κιολας και απο αυριο θα εχεις χοντρα μπλεξιματα...
Που ειδες να απειλησα τον μικρο?
Εσυ ρε κακομοιρη το γυρνας ετσι γιατι εισαι κακομοιρης και ΕΣΥ ΜΟΝΟ θα την εκανες ετσι!
Μιλαμε το απογευμα σε εχω φτιαξει..ηδη τωρα θα ζητησω το ΙΡ σου απο το μοτο.γρ και αυριο σου χτυπαω μυνηση....
Δεν κανω πλακα,και μην τολμησεις να σβησεις αυτα που εγραψες κακομοιρη.
Για να μαθεις να λες μαλακιες και συκοφαντιες εκ του ασφαλους.
Τωρα θα περασεις ζαχαρη.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Τωρα επειδη τα πηρα κρανιο το ΙΡ το βρησκω σημερα κιολας και απο αυριο θα εχεις χοντρα μπλεξιματα...
Εσυ ρε κακομοιρη το γυρνας ετσι γιατι εισαι κακομοιρης και ΕΣΥ ΜΟΝΟ θα την εκανες ετσι!
Μιλαμε το απογευμα σε εχω φτιαξει..ηδη τωρα θα ζητησω το ΙΡ σου απο το μοτο.γρ και αυριο σου χτυπαω μυνηση....
και τί θα γράφεις στη μήνυση ? :a014: :a014: :a014:
(από ένα σημείο και μετά το έχασες μέχρι κι εσύ το παιχνίδι, ξέρεις)
Τωρα θα περασεις ζαχαρη.:smokin: Καλα χαλαρωσε λιγο και εσυ..
εχω αρχισει και τρεμω με 40 βαθμους υπο σκιά.:lol: :rotflmao: :lol:
dukeandthecity
20/06/2007, 13:15
που σε τάκη ????
ριξε και απο δώ καμμιά ψηλη γιατι εχουμε μεινει χαρμάνια. αντε εχουμε και δικηγορο zouper λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και τί θα γράφεις στη μήνυση ? :a014: :a014: :a014:
(από ένα σημείο και μετά το έχασες μέχρι κι εσύ το παιχνίδι, ξέρεις)
Δεν εχασα κανενα παιχνιδι.
Οταν μιλαμε και ΔΕΝ λεμε παπαριες,εχουμε και την ευθυνη των οσων λεμε.
Βρες μου εγω που απειλησα τον μικρο????
Εγω ειπα οτι μπορει να ξερω και καθηγητες του μονο και μονο για να κανει την κωλοτουμπα που εκανε....αφου το ολο θεμα το εκανα απο ενα σημειο και μετα για πλακα.
Ο αλλος γραφει και διαδιδει για απειλες και αλλες τετοιες παπαριες,τα οποια ΜΟΝΟ αυτος τα ειδε..
Ας πουμε οτι το πραγμα το πηρα στα σοβαρα ΤΩΡΑ.
Η μυνηση θα σου πει τι θα γραφει ο ιδιος.
Δεν εχασα κανενα παιχνιδι.
Οταν μιλαμε και ΔΕΝ λεμε παπαριες,εχουμε και την ευθυνη των οσων λεμε.
Βρες μου εγω που απειλησα τον μικρο????
Εγω ειπα οτι μπορει να ξερω και καθηγητες του μονο και μονο για να κανει την κωλοτουμπα που εκανε....αφου το ολο θεμα το εκανα απο ενα σημειο και μετα για πλακα.
Ο αλλος γραφει και διαδιδει για απειλες και αλλες τετοιες παπαριες,τα οποια ΜΟΝΟ αυτος τα ειδε..
Ας πουμε οτι το πραγμα το πηρα στα σοβαρα ΤΩΡΑ.
Η μυνηση θα σου πει τι θα γραφει ο ιδιος.
καλά..καλά...
μιας που είσαι γιατρός... για πες κάνα χάπι για την ακράτεια γιατί....
μου φύγαν τα τσίσα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΥΓ: ασχοληθείτε με τίποτα άλλο ρε παίδες... το άγχος σκοτώνει....
makis206
20/06/2007, 13:22
καλά..καλά...
μιας που είσαι γιατρός... για πες κάνα χάπι για την ακράτεια γιατί....
μου φύγαν τα τσίσα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πσσσσστ
Ούτε γιατροσόφια χρειάζονται ούτε Μαγκαϊβερηλίκια για να σκεφτείς ότι ένας φελλός θα σε σώσει.:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γελαει καλητερα οποιος γελαει τελευταιος....ετοιμαστε τα υπογλωσσια.
Ηδη τα στοιχεια του θα τα εχω σε λιγο.
Η απο τον Σνιπερ η απο τον υπευθυνο του μοτο.γρ
Μην δω κανενα να αρχησει να κανει "κωλοτουμπες"!
Την χαρησα σε 5-10 αλλα αν δεν καταλαβεναιτε και τι διαβαζετε και τι διαδιδεται, ειναι δικο σας προβλημα...
Γελαει καλητερα οποιος γελαει τελευταιος....ετοιμαστε τα υπογλωσσια.
Μην δω κανενα να αρχησει να κανει "κωλοτουμπες"!
Την χαρησα σε 5-10 αλλα αν δεν καταλαβεναιτε και τι διαβαζετε και τι διαδιδεται, ειναι δικο σας προβλημα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
για πε... για πε....
κάνε μου κι εμένα μια μήνυση.... σε παρακαλώ.... πληιιιηηιηζζζζζ.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε με τί καθεται και ασχολειται/νευριάζει/τσιτώνεται ο κοσμος... :sad:
Μπορει να ξερω και καθηγητες σου...οπτε μην αρχησεις και εσυ κωλοτουμπες.:)
Ηθελα να δω αν θα κανεις την κωλοτουμπα οπως και εκανες.
Προσεχε μικρε γιατι πιο μετα θα το μετανοιωσεις...αν παπαριαζεις..
Μην φοβασαι μικρε,δεν θα σε δωσω σε κανενα...
Καταπιεσμένε ηλίθιε.
Χαίρομαι που αποφασίζεις να ρίξεις την politically correct μασκούλα που φοράς τόσο καιρό και να εμφανίσεις το μικροψυχο κωλόπαιδο που είσαι.
Μιλάς και για ευθύνη και υπευθυνότητα τρομάρα σου. Ούτε πως γράφονται δεν ξέρεις.
Αίντε καραγκίόζη που ασχοληθηκαμε και μαζί σου. Όποιος θέλει να με βρεί με βρίσκει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα με ξέρουν. Στείλε ΠΜ με την ευγενική παράκληση να σου δώσουν το τηλέφωνο μου να τα πούμε και από κοντά.
Τις απειλές σου τις γράφω στα αρχίδια μου όπως και έσένα φτωχομπινέ.
Πήγαινε να πουλήσεις την μουρίτσα σου σε καμμιά νοσοκόμα που μπορεί να εντυπωσιαστεί από την μεγαλειότητα σου.
Και η μήνυση να είναι σωστά γραμμένη, γιατί με τα ελληνικά σου (που έγραψες και 19 στην έκθεση) θα γελάνε και οι κλητήρες.
Και η πουτάνα η ορθογραφία γράφεται με δύο ο και όχι με ω.
Ρόμπα, ε ρόμπα
(Κι επειδή κακίες δεν κρατάω, αν «κάνεις καμμιά κωλοτούμπα» μπορεί να σου δώσω και κανένα tip μετοχής (white collar guy είμαι) να βγάλεις κανένα φράγκο να κάνεις το πρώτο service..... )
makis206
20/06/2007, 13:39
για πε... για πε....
κάνε μου κι εμένα μια μήνυση.... σε παρακαλώ.... πληιιιηηιηζζζζζ.....
Θέλεις τρεχάματα με τα δικαστήρια εσύ ;
Κάνε μήνυση του sniper που μοιράζει τα στοιχεία μας από'δώ κι απο'κεί
επειδή η βάση δεν ενημερωνεται συνεχώς θα πρέπει να σου πω πως το 90-55-90 δεν ισχύει πλέον για τον srx6....
πήρε κάποια κιλάκια πρόσφατα και έγινε 100 στον κύβο....
οι φίλοι τον φωνάζουν ντουλάπα ή αλλιώς τuόνο .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχάθει η μπάλα.......εχάθει το γήπεδο.....:sad:
(Κι επειδή κακίες δεν κρατάω, αν «κάνεις καμμιά κωλοτούμπα» μπορεί να σου δώσω και κανένα tip μετοχής (white collar guy είμαι) να βγάλεις κανένα φράγκο να κάνεις το πρώτο service..... )
ρε ανυπόστατε :mad: :mad: :mad:
πρέπει να σε βρίσω δηλαδή κι εγώ για να δωσεις κάνα tip ? :mad: :mad: :mad:
τσ...τσ...τσ.... σοβαρός άνθρωπος σου λέει μετά... :sad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
λεω πως 2-3 σφηνάκια φασολάδας γιατρουδάκο φτάνουν για κλάσεις κανα αρχιδι με τις μηνύσεις σου..:wave2: :wave2:
dirtbird
20/06/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θέλεις τρεχάματα με τα δικαστήρια εσύ ;
Τι μέρα και αυτή....
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ :lol: :lol: :lol:
και σε παίρνει τηλ. ο Αλ. από κάτω :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τί λες μωρέ όργιο κι εσύ... :mad: :mad:
τα δικά ΤΟΥ στοιχεί@ μοιράζει από δω κι από κει... όχι τα δικά μας.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
20/06/2007, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
και σε παίρνει τηλ. ο Αλ. από κάτω :bigcry: :bigcry:
:uplate: τη φουτσίσαμε.. :uplate: :uplate:
πάλι θα λέει ότι παίζω με τα ίντερνετ :uplate: :uplate:
vangelis 64
20/06/2007, 13:47
Μιλάμε για πολύ γέλιο.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεια σου ρε γιατρέ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...............................
..............................
Να θυμισω εδω οτι τα "στοιχεια" δινονται μετα απο Εισαγγελικη Εντολη... :)
vangelis 64
20/06/2007, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να θυμισω εδω οτι τα "στοιχεια" δινονται μετα απο Εισαγγελικη Εντολη... :) Ρε Χρήστο δεν μάς είπες.....Πόσο έγραψες στις πανελλήνιες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι του λες τωρα και εσυ...
dukeandthecity
20/06/2007, 13:52
γιατί επρεπε να φτάσει ως εδώ η "κουβέντα" ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
σε παρακαλώ μη βάζεις ομοιωματικά στις λέξεις που γράφεις για να μη φας κι εσύ καμιά μήνυση... :mad: :mad: :mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατί πιο μετά έχει γκρεμό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
20/06/2007, 13:57
Eμμμ ;; Άμα παίρναμε έτσι εύκολα SLK..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κι όταν έρθει αυτή.... πάει στους ιδιοκτήτες του moto.gr κι όχι στον κάθε τυχάρπαστο μοντ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε Χρήστο δεν μάς είπες.....Πόσο έγραψες στις πανελλήνιες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να σου θυμισω μικρε... :evil:
Οτι στην εποχη ΔΕΝ υπηρχαν "πανελληνιες", αλλα "πανελλαδικες" τον Σεπτεμβρη... :dizzy:
Στην Εκθεση (ημουν του Πρακτικου βλεπεις), θα ημουν ευχαριστημενος (και απολυτα εξασφαλισμενος) αν εγραφα 5 και τελικα καταφερα κι εγραψα 11... :a25:
Τουτου δοθεντος καταφερα και περασα στην Αθηνα κι ΟΧΙ στην επαρχια... :D
Πολλω δε μαλλω, ΔΕΝ πηγα στην Ιταλια, ως ενας ακομα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ εδω... :evil:
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, καμμιά μήνυση θα ρίξεις ; :confused: Αιντε μωρή λούγκρα και νυχτωσε.
93804
vangelis 64
20/06/2007, 14:04
[B]Να σου θυμισω μικρε ... :evil:
/B]
Σ' ευχαριστώ Χρήστο μου...
Κι εγώ τού πρακτικού είμαι :lol: :lol: :lol:
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, καμμιά μήνυση θα ρίξεις ; :confused: Αιντε μωρή λούγκρα και νυχτωσε.
Ρε δειλε...εσβησες και το ποστ που εγραφες τις βλακειες σου????
Εισαι για κλαματα....
Το ΠΜ στο εστηλα για να μην νομιζεις οτι εχεις να κανεις με ψευτομαγκα σαν και εσενα,που αλλα λει και αλλα κανει.
Οσο για τον αποτυχημενο....θα ηθελες να εισαι στην θεση μου...ειναι αληθεια δεν εγραψα 20 εγραψα 18.8 που σημαινει οτι εμπαινα ανετα εκει που εσυ ουτε απεξω δεν περνας.
Οσο για την Ιταλια ασχετε παλι εξετασεις δινεις για να μπεις στο πανεπιστημιο και ειναι ακομα πιο δυσκολο να βγεις απ-οτι στην Ελλαδα.
Αλλα για εσενα ειναι ψιλαγραμματα...προκειμενου να πεταξεις την κοτσανα σου.:yuck:
Εισαι για κλαματα....
Το ΠΜ στο εστηλα για να μην νομιζεις οτι εχεις να κανεις με ψευτομαγκα σαν και εσενα,που αλλα λει και αλλα κανει.
Οσο για τον αποτυχημενο....θα ηθελες να εισαι στην θεση μου...ειναι αληθεια δεν εγραψα 20 εγραψα 18.8 που σημαινει οτι εμπαινα ανετα εκει που εσυ ουτε απεξω δεν περνας.
Οσο για την Ιταλια ασχετε παλι εξετασεις δινεις για να μπεις στο πανεπιστημιο και ειναι ακομα πιο δυσκολο να βγεις απ-οτι στην Ελλαδα.
Αλλα για εσενα ειναι ψιλαγραμματα...προκειμενου να πεταξεις την κοτσανα σου.:yuck:
Ποιά θέση σου ρε κακομοίρη???? Ενα ποστ σου να διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει την αρρωστημένη ανασφάλεια που έχεις.
Ο εφιάλτης που ξυπνάς τις νύχτες είναι πως περνάς απαρατήρητος ρε ασήμαντε.
Κάνε και μια μήνυση στους mods που έσβησαν τα μηνύματα μου και κατέστρεψαν το αποδεικτικό υλικό.
Αιντε μαλακιστίρι.
vassilis88
20/06/2007, 14:17
εγω περσι εγραψα 14.8!!:a08:
προτεινω κλειδωμα του ποστ, κ περασμενα ξεχασμενα..
ποιος εχει στην υπογραφη του κατι για arguing with someone on the internet ο στραντας νομιζω.. ε γι αυτο..
μαλακιστίρι.
Τσίμπα και ένα αρχίδι να κάνεις πρακτική. Μαλάκα ε μαλάκα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εγω περσι εγραψα 14.8!!:a08:
προτεινω κλειδωμα του ποστ, κ περασμενα ξεχασμενα..
ποιος εχει στην υπογραφη του κατι για arguing with someone on the internet ο στραντας νομιζω.. ε γι αυτο..
O Bill μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία, αλλά πιστεύω οτι έγραψε την πιο ώριμη πρόταση....
Δεν το σχολάτε λέω και γω....
:wave2:
Ποιά θέση σου ρε κακομοίρη???? Ενα ποστ σου να διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει την αρρωστημένη ανασφάλεια που έχεις.
Ο εφιάλτης που ξυπνάς τις νύχτες είναι πως περνάς απαρατήρητος ρε ασήμαντε.
Κάνε και μια μήνυση στους mods που έσβησαν τα μηνύματα μου και κατέστρεψαν το αποδεικτικό υλικό.
Αιντε μαλακιστίρι.
Οτι συμβαινει σε εσενα δεν συμβαινει και στους αλλους...:lol:
Εκτος απο ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ που εισαι,ακομα δεν μπορεις να πιστεψεις τι σου συμβαινει.
Ρομπα-τρομπα...δεν μπλοφαρω.
Εισαι σε πληρη πανικο....και μην ανησυχεις...στηλε ενα ΠΜ και σε λιγες μερες που ερχομαι Ελλαδα,θα δουμε και απο κοντα,ποιες απο τις πιπες που ειπες κανεις..
Αλλα μην το γυρησεις στο καλαματιανο μετα...:smokin:
Κατι ακομα...υπαρχει αρχειο στο μοτο.γρ...λαλακη :smokin:
Αν το εκαναν αυτο οι μοντ. τοτε κλειστε το φορουμ και καντε το η παιδικη χαρα για εσας τους 5.Απαραδεκτο.
Αρχησαν οι κολωτουμπες....:(
....θα ηθελες να εισαι στην θεση μου...ειναι αληθεια δεν εγραψα 20 εγραψα 18.8 που σημαινει οτι εμπαινα ανετα εκει που εσυ ουτε απεξω δεν περνας.
Ειδες τελικά οτι αυτό που αποκαλείς "πλάκα" είναι ο πραγματικός σου εαυτός? :wacko:
Ρε κατί εκπλήξεις που έχει η ζωή.
Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και σαν ψυχολόγος ένα πράγμα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ειδες τελικά οτι αυτό που αποκαλείς "πλάκα" είναι ο πραγματικός σου εαυτός? :wacko:
Ρε κατί εκπλήξεις που έχει η ζωή.
Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και σαν ψυχολόγος ένα πράγμα :wave2:
Στην αρχη ηταν πλακα.
Αφου τελειωνει η πλακα υπαρχουν ακομα ορισμενοι που συνεχηζουν επι προσωπικου με πραγματα που δεν ειπα...δεν εκβιασα τον μικρο!:nono: ουτε τον απειλησα :nono:
Και ο τρομπας διαδιδει τετοιες ιστοριες στους αλλους.....δεν νομιζω να ειναι πλακα μετα....εκοψε μερος αυτων που εγραψα για να τα κολλησει οπως ηθελε και να πει να εγω ο ΚΟΤΑΣ ειμαι ο τιμωρος του Χ....
Αυτος ρε φοβαται την σκια του...
...no afro no party...
:sad:
:lol: :lol: :lol: :lol:
LsKostas
20/06/2007, 14:40
Βart χωραει στα γυρισματα ο doc?
ως No3 ???:D
Ποιος είπε οτι mod έσβησε κάτι εδώ μέσα; :nono:
vangelis 64
20/06/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...no afro no party...
:sad:
:lol: :lol: :lol: :lol: Από το στόμα μού το πήρες!:lol: :lol: :lol:
έχει ο πατερας μου..
ενα οπελ καντετ του 81...
το κοντερ εχει στριφογυρισει 2-3 φορες...
το αμαξι ειναι σε αριστη μηχανολογικη κατασταση...παιρνει μπρος μονο με γυρισμα της μιζας..
εσωτερικα αψογο..καθισματα ταμπλο κ τλ..
εξωτερικα θελει ενα συμμαζεματακι...(26 ετων ειναι οκ..)
πωλειται ή ανταλλάσεται άδεια με άδεια (χωρις οικονομικη διαφορα.) με SLK η S2000
κ μια παλαιοτερη φωτο..
93817
Στην αρχη ηταν πλακα.
Αφου τελειωνει η πλακα υπαρχουν ακομα ορισμενοι που συνεχηζουν επι προσωπικου με πραγματα που δεν ειπα...δεν εκβιασα τον μικρο!:nono: ουτε τον απειλησα :nono:
Και ο τρομπας διαδιδει τετοιες ιστοριες στους αλλους.....δεν νομιζω να ειναι πλακα μετα....εκοψε μερος αυτων που εγραψα για να τα κολλησει οπως ηθελε και να πει να εγω ο ΚΟΤΑΣ ειμαι ο τιμωρος του Χ....
Νομίζω οτι το αλληλοβρισίδη δεν θα οδηγησει πουθενα. (εκτός απο το θρέντ στον καιάδα) :wave2:
..εκοψε μερος αυτων που εγραψα για να τα κολλησει οπως ηθελε και να πει να εγω ο ΚΟΤΑΣ ειμαι ο τιμωρος του Χ....
Ξερεις πολλουε Ελληνες να τελειωσαν στην Φερραρα??:rolleyes:
Πανε στην Μπολονια γιατι ειναι πιο ευκολα,οχι γιατι ειναι καλητερα.
Κανεις και Φαρμακευτικη και θα επρεπε να ξερεις τι εστι Φαρμακευτικη στην Φερραρα...απλα το καλητερο σε ολη την Ιταλια...ξερεις ποσοι τελειωνουν εδω τον χρονο????Μαλλον οχι.
Ξερεις ποσοι Ελληνες μετα απο 10ετιες γυρησαν με τιποτα πισω??Μαλλον ναι.
Εσυ ποσα χρονια κανεις την φαρμακευτικη?
Εγω στα 6 ειχα τελειωσει και εχω τελειωσει και με την ειδικοτητα μου...αρα μαλλον δεν ειμαι τυχαιος.;)
Τουλαχιστον εσυ δεν θα επρεπε να ζηλευεις που παιρνω ενα αυτοκινητο...νορμαλ για τα εδω δεδομενα.
Μπορει να ξερω και καθηγητες σου...οπτε μην αρχησεις και εσυ κωλοτουμπες.:)
Τι να απειλησω εναν ματρικολα...:lol:
Ετος ομως δεν ειπες,ποιο εισαι?
Λογικα εσυ εβαλες νετ στην Ιταλια..:rolleyes: δευτεροετης..:rolleyes: αρα εισαι ηδη πισω με τα μαθηματα.
Λογικα εχεις πολλους απο Φερραρα εκει,για ρωτα κανενα απο αυτους γιατι ηρθαν εκει..:lol:
Εσενα ποιος ειναι ο σπονσορας?
Μηπως τρως απλα το χρημα των δικων σου?
Κανεις το 3ενιο?
Αίντε μαλάκα πάρε και τα κείμενα σου, μη νομίζει κανείς πως αλλάζουμε και το νόημα.
Δεν φοβάμαι την σκιά μου, αλλά η μαλακία που έχεις στο avatar με τρομάζει λίγο.
Τέλος από μένα. Αν θές τίποτα επιπλέον, στέλνεις πμ όταν πατήσεις τα πόδια σου Ελλάδα.
Μαλάκα έ μαλάκα.
Εισαι για κλαματα....
Και απαντώ στους mod και στο τελευταίο πμ του μαλάκα.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΒΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MODS.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣΤΑ Χ-ARXIDI
μήπως ανταλλάσει κανείς την SLK του με την πρα΄σινη θύελλα της παραπάνω φωτο?
Αίντε μαλάκα πάρε και τα κείμενα σου, μη νομίζει κανείς πως αλλάζουμε και το νόημα.
Δεν φοβάμαι την σκιά μου, αλλά η μαλακία που έχεις στο avatar με τρομάζει λίγο.
Τέλος από μένα. Αν θές τίποτα επιπλέον, στέλνεις πμ όταν πατήσεις τα πόδια σου Ελλάδα.
Μαλάκα έ μαλάκα.
Τι να απειλησω εναν ματρικολα...
Ετος ομως δεν ειπες,ποιο εισαι?
Λογικα εσυ εβαλες νετ στην Ιταλια.. δευτεροετης.. αρα εισαι ηδη πισω με τα μαθηματα.
Λογικα εχεις πολλους απο Φερραρα εκει,για ρωτα κανενα απο αυτους γιατι ηρθαν εκει..
Εσενα ποιος ειναι ο σπονσορας?
Μηπως τρως απλα το χρημα των δικων σου?
Κανεις το 3ενιο?
ΚΟΤΑ
Τον μικρο των ρωταω για τι ετος ειναι και του λεω να διαβαζει και να μην παπαριαζει γιατι θε επρεπε να εχει τελειωσει απο ΠΕΡΥΣΙ....το τελευταιο μαλλον δεν καταλαβες τι σημαινει μικρε ρουφιανε....ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ σημαινει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που κανεις εσυ....λακη
Ακομα δεν ρουφιανεψες το ΠΜ που σου εστηλα....:eek: ..αργεις.
Και ρε ΔΑΓΚΑ εγω δεν ειπα ΚΑΝ ποιος το ηξερε και ποιος οχι οτι κανω πλακα με κατι Τρομπες σαν και εσενα....δεν ειμαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...
Αντε κλαψου σε κανενα μοντερ τωρα και παρτου και οτι εχει και στα νυχια των ποδιων...ξερεις εσυ τωρα...εχεις μαστερ σε τετοια...φυσικο ταλεντο....κολοτουμπα...:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
μήπως ανταλλάσει κανείς την SLK του με την πρα΄σινη θύελλα της παραπάνω φωτο?
κοιτα εγω δεν εχω slk
μια bucati εχω σου κανει :confused: :confused:
.....
.....
Αιντε μαλακιστίρι.
εισαι το δεξι μου @ ...λακη
Παρατραβάει το θέμα - το παρόν κλειδώνεται για τώρα.
Κανένας μοντ να μην γράψει εδώ πλέον.