PDA

View Full Version : Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Σελίδες : [1] 2 3

Xrider
19/06/2007, 09:44
Ασχετο με μηχανες αλλα αυριο μαλλον θα παρω την Mercedes SLK καινουργια,μοντελλο 2007,αυτη με την αγρια μουρη,αυστηρα διθεσια,το μοντελλο που δεν εχει 2+2 καμπριο.
Σκεφτομαι να την παρω σε μαυρο χρωμα με μπεζ δερματινα καθησματα η με baget παλι μπεζ καθησματα.
Εχει κανενας το συγκεκρημενο μοντελλο?
Σκεφτομαι να την παρω καμπριο η με ηλιοροφη...φοβαμαι μην μου την ανοιξει κανενας...αλλα απο την αλλη ειναι αλλο πραγμα το καμπριο.;)

Και το ΤΤ μου αρεσει εχει και περισσοτερα αλογα στα ιδια κκ...το σκεφτομαι.
Για να πεσουν γνωμες...

iosif
19/06/2007, 09:48
ΠΆΡΕ TOYOTA PRIUS Ή HONDA CIVIC HYBRID

kalesin
19/06/2007, 09:49
απο τη στιγμη που κ το καμπριο ειναι με μεταλλικη οροφη, μην το σκεφτεσαι,
το ανοιγεις ειναι καμπριο, το κλεινεις ειναι κουπε

αντε μεγεια κ προσοχη

:wave2:

Xrider
19/06/2007, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
απο τη στιγμη που κ το καμπριο ειναι με μεταλλικη οροφη, μην το σκεφτεσαι,
το ανοιγεις ειναι καμπριο, το κλεινεις ειναι κουπε

αντε μεγεια κ προσοχη

Οχι αυτο το καμπριο...αυτο που ειναι κουκουλα μαυρη σκεφτομαι,γιατι το αλλο κλεινει σχεδον ολο το πορτ-μπαγκαζ και αυτη δεν εχει χωρο ουτε για εφημερηδα...

Ταξιδευτής
19/06/2007, 09:58
Sorry που ανακατευομαι, αλλα ΜΗΠΩΣ θα επρεπε να πας μια βολτα απο κανενα αμαξαδικο φορουμ για το συγκεκριμενο θεμα;

Εδω ειναι MOTO.gr και εχει να κανει με ΜΗΧΑΝΕΣ. Εξαλλου τι να σου πουμε εμεις για το κουτακι; Αν στριβει, η τι προβληματα βγαζει, η αν ειμαστε ευτυχισμενοι κατοχοι;

:a12:

Χωρια που ειναι και μερσεντες... :yuck: :yuck:

Εν πασει περιπτωσει... Καλοριζικο! :wave2:

airamhag
19/06/2007, 09:59
καμια φωτο δεν παιζει ?

κουκουλα??
:sick:

Xrider
19/06/2007, 10:04
Καπως ετσι με κουκουλα και μπεζ καθησματα.

93621

DUKASII
19/06/2007, 10:05
ela sobarepsou!!

Lupo
19/06/2007, 10:05
:nono: no κουκούλ!
:D

Στα πολλά κάνει θόρυβο.
Ανοίγει και με νυχοκόπτη.
Είναι μερσεντές!

:D :lol: :rotflmao:

Lupo
19/06/2007, 10:07
Νομίζω ότι σ'αυτό το μοντέλο, η κουκούλα είναι μετά από μετατροπή.:wave2:

Trans
19/06/2007, 10:10
μπορώ να πω ότι ο φίλος sniper σε ένα θρεντ με θέμα την Ανν Νικόλ Σμιθ είχε τοποθετηθεί εύστοχα....... Καπως ετσι κι εγώ.

Καλοταξιδο και να προσέχεις τις μηχανές στο δρόμο, δολοφόνε αυτοκινητιστη:p :p

620
19/06/2007, 10:10
...

Xrider
19/06/2007, 10:11
Επειδη ειμαστε στις ΓΕΝΙΚΕΣ ...οποιος δεν ενδιαφερεται για το θεμα μπορει να μην μετεχει....πολυ απλο.
Οσο για το αυτοκινηταδικο...αυτο σε πειραξε οτι δεν εχει σχεση με μηχανες:eek: εδω γινεται τις πουτανας απο ασχετα θεματα...

gdevelek
19/06/2007, 10:11
υπάρχει ΕΝΑΣ που να μη βλέπει πως ο φίλος ξεκίνησε το τόπικ για να κάνει επίδειξη;

μπράβο φίλε, είσαι λεφτάς :wave2:

Cpt. Haddock
19/06/2007, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Οσο για το αυτοκινηταδικο...αυτο σε πειραξε οτι δεν εχει σχεση με μηχανες:eek: εδω γινεται τις πουτανας απο ασχετα θεματα...

+955 :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sad:

620
19/06/2007, 10:15
A nai duka ayrio pou tha pas na to pareis pare me ena thlefonaki ............ thelw na se rwtisw kati pragmata gia ta ktm :lol:

Xrider
19/06/2007, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
υπάρχει ΕΝΑΣ που να μη βλέπει πως ο φίλος ξεκίνησε το τόπικ για να κάνει επίδειξη;

μπράβο φίλε, είσαι λεφτάς :wave2:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ρε εισαστε κολλημενοι αγρια..
Μην δειτε αλλον να την περναει καλα....
Εδω ισχυει το ρητω δεν γαμω εγω...δεν θα γαμησει κανεις...
:a014:

Todi
19/06/2007, 10:19
...

620
19/06/2007, 10:20
Oso giati to arxiko post ena exw na pw.Mhn thn pareis einai floria kai efoso paizoun tosa leyta gia ena amaksi pare kana m3 pou einai kai motorsportadiko kai na to xwneis kai sta megara kai na goustareis na tou petas ta lina eksw kai na mpaineis fetes kai na bgaineis kaseri.
Twra an eisai tou cafe kai me to gomenaki dipla pare to slk.Prosekse omws giati kykloforoun eksw kai ta s2000 pou mporei na einai cabrio alla tha pineis to tsai pio grigora kai apo tous agglous.:wave2:

gdevelek
19/06/2007, 10:28

φιλαράκι αφού παίρνεις SLK σίγουρα είσαι ο μόνος που περνάει καλά (ή έστω αυτός που περνάει καλύτερα)

...κι ο μόνος που γαμάει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vassilis88
19/06/2007, 10:28
η σλκ ειναι μια χαρα για αυτο που προοριζεται. λογικα θα χει τις μοτο για ξεκαυλωμα.

καλοριζικο btw..:wave2:

miraze
19/06/2007, 10:29
Χωρίς να μου πέφτει κανένας απολύτος λόγος αν το παληκάρι έχει χρήματα (στην τελική δικά του είναι και όχι δικά μου)

ΑΝ και λέω ΑΝ είχα τα φράγκα σίγουρα δε θα αγόραζα το Μερσεντές αλλά το Honda S 2000

Xrider σκέψου το, είναι καλή επιλογή

Αν και honda :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Xrider
19/06/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Oso giati to arxiko post ena exw na pw.Mhn thn pareis einai floria kai efoso paizoun tosa leyta gia ena amaksi pare kana m3 pou einai kai motorsportadiko kai na to xwneis kai sta megara kai na goustareis na tou petas ta lina eksw kai na mpaineis fetes kai na bgaineis kaseri.
Twra an eisai tou cafe kai me to gomenaki dipla pare to slk.Prosekse omws giati kykloforoun eksw kai ta s2000 pou mporei na einai cabrio alla tha pineis to tsai pio grigora kai apo tous agglous.:wave2:
οχι ρε...για παρτυ μου το γουσταρω το αυτοκινητο,δεν ειμαι τυπος που αραζει εξω απο καφετεριες.
Ουτε για σπορ οδηγηση.
Απλα γουσταρω ενα ωραιο σπορ καμπριο αυτοκινητο,για βολτες και ταξιδακια...εγω μενω Ιταλια οποτε δεν εχω τετοια Ελληνικα κολληματα..διπλα απο το σπιτι μου ξερεις τι ειναι παρκαρησμενα.....Porsche S,Aston Martin,Ferrari-ο τυπος παει για ψωνια με αυτη,Jaguar Xtype...και αλλα πολλα,που ειναι παρκαρησμενα κανονικα,ουτε σε γκαραζ...το απογευματακι τα βγαζω και μια φωτω για να μην νομιζεις οτι σε δουλευω και την φωρτωνω...:lol:

liakaros
19/06/2007, 10:30
Βασικα χωρις να κοβω βεβαια και τα πα@@ια μου ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το συγκεκριμενο καρο με κουκουλα δεν βγαινει...

ουτε το παλιοτερο μοντελο ουτε το καινουριο...:smokin:

makis206
19/06/2007, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Αν και honda :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Άσε μωρή κακιά πεθερά κι εσύ !:rotflmao:

Στην Ιταλία βρίσκεται το παλικάρι αν δεν κάνω λάθος (??) ουδεμία σχέση με Σαρακάκη θα έχει

Πάρε το Χόντα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cbanthropos
19/06/2007, 10:32
Prosekse omws giati kykloforoun eksw kai ta s2000 pou mporei na einai cabrio alla tha pineis to tsai pio grigora kai apo tous agglous.:wave2:

true.! :p

620
19/06/2007, 10:34
Egw pantos tha eperna ena fortigaki TIGKA STA ROSIDIA KAI THA PIGENA STO SPITI TOUS DUKAII.:look:

Xrider
19/06/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Βασικα χωρις να κοβω βεβαια και τα πα@@ια μου ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το συγκεκριμενο καρο με κουκουλα δεν βγαινει...

ουτε το παλιοτερο μοντελο ουτε το καινουριο...:smokin:
Και εγω δεν ειμαι σιγουρος αλλα την ειδα πριν μια εβδομαδα με κουκουλα και ειμαι σιγουρος οτι ηταν η καινουργια..ειχε την καινουργια μασκα.
Γινεται ψιλοχαμος απο διαφορα SLK αυτο ειναι αληθεια,αλλα ψιλιαζομαι οτι ισως ειναι extra.

GST
19/06/2007, 10:39
αν σε ενδιαφερει το γκαζι ...ττ δαγκωτο αυτο με τα 220 ...το μερσεντες ειναι λιγο ψωφιο στα ιδια κυβικα ...ειναι πιο κυριλε κατασταση ...το ττ πιο αλητρα...

liakaros
19/06/2007, 10:40
Και εγω δεν ειμαι σιγουρος αλλα την ειδα πριν μια εβδομαδα με κουκουλα και ειμαι σιγουρος οτι ηταν η καινουργια..ειχε την καινουργια μασκα.
Γινεται ψιλοχαμος απο διαφορα SLK αυτο ειναι αληθεια,αλλα ψιλιαζομαι οτι ισως ειναι extra.

Παντως αν θες την γνωμη, μου ασε την σαπουνοφουσκα και παρε s2000...

Βεβαια σε αυτα τα πραγματα δεν χωρανε γνωμες τριτες αν το γουσταρεις παρτο απλα σου λεω μια γνωμη μιας και δεν ειμαι χθεσινος στα αυτοκινητα....

οτι παρεις παντως καλοταξιδο και παντα προσοχη στους διτροχους συναδελφους ε?

:beer: :beer: :beer:

620
19/06/2007, 10:43
Loipon gia na ta baloume ola ta pragmata sthn thesi tous : SLK,Z4,MX5,TT,Mini COUPER cabrio Olon kai olon ton eidwn CC (207,307,MICRA k.a.) blepeis na ta odigoune gomenes.
HONDA S2000 mono antres ... esp kai ilektonika boithimata einai gia gay,koulous kai gomenes kai episis gia na pas na zitiseis antalaktika apo ton sarakaki theleis POLA KILA ARXI..IA.

vassilis88
19/06/2007, 10:47
το σ2000 ειναι ξεπερασμενο πλεον κ σχεδιαστικα ειναι 7-8 χρονων αμαξι ειναι ομορφο ακομα αλλα ειναι παλιο. κ το παιδι ειπε γιατι το θελει. η σλκ ειναι οτι πρεπει. αλλιως αν ηθελε πραγματικα σπορ τοτε μια ειναι η επιλογη.. λοτους ελιζ..:a23: :a01:

gian_nykt
19/06/2007, 10:47
η SLK είναι cc (coupe cabrio)

η CLK είναι cabrio με υφασμάτινη οροφη!

620
19/06/2007, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το σ2000 ειναι ξεπερασμενο πλεον κ σχεδιαστικα ειναι 7-8 χρονων αμαξι ειναι ομορφο ακομα αλλα ειναι παλιο. κ το παιδι ειπε γιατι το θελει. η σλκ ειναι οτι πρεπει. αλλιως αν ηθελε πραγματικα σπορ τοτε μια ειναι η επιλογη.. λοτους ελιζ..:a23: :a01:

Ela re eixa thn entypwsh oti h honda genika ta allazei ta modela ths :rotflmao:

GST
19/06/2007, 10:49
:lol: :lol: ξαφνικα γινατε ολοι οδηγαρες και τα esp δεν τα χρειαζεστε ...ελα ρε χεραδες ...εχειςκατσει κανεις στο χοντα συνοδιγος να βγει μετα απο μια ωρα σαν σ τελικο ...παρε χοντα .. παρε χοντα πρωτη μουρη ...ο γρηγορος :lol: ....αντε παρε χοντα να γινεις ανδρας ...:smokin:

liakaros
19/06/2007, 10:50
Loipon gia na ta baloume ola ta pragmata sthn thesi tous : SLK,Z4,MX5,TT,Mini COUPER cabrio Olon kai olon ton eidwn CC (207,307,MICRA k.a.) blepeis na ta odigoune gomenes.
HONDA S2000 mono antres ... esp kai ilektonika boithimata einai gia gay,koulous kai gomenes kai episis gia na pas na zitiseis antalaktika apo ton sarakaki theleis POLA KILA ARXI..IA.

Σωστα...

Ολοι αυτοι οι μηχανικοι αυτοκινητων και οι εταιρειες ειναι μαλακες που καθοντε και σπαταλανε χρονο και χρημα για ολα αυτα τα ηλεκτρονικα τα οποια προσφερουν ασφαλεια...

Οπως επισης και οι οδηγοι στην F1 ειναι κουλοι που οδηγουν αμαξια με της παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικα...να μου πεις δεν οδηγουν και με τις ιδιες ταχυτητες...

Τελος παντων...αποψη μου οτι οτιδηποτε προοριζεται για την ασφαλεια του οδηγου και των γυρω καλο ειναι...

rsp
19/06/2007, 10:52
Honda S2000 για να πεις οτι το απολαμβανεις θελει να κανεις πολυ προπονηση, δεν συγχωρει, εχει πολλα τριξιματα και στο συνολο υπεροχο αλλα με μια μετρια ποιοτητα κατασκευης με απιστευτο γκαζι.

Mercedes ενα πολυ καλο αυτοκινητο καμια σχεση με το S2000 στο χαρακτηρα, ταξιδευει υπεροχα, στριβει αξιοπρεπως, εχει ενα νορμαλ γκαζακι. Εχει χαρακτηριστει οπως ολα τα αυτοκινητα της ιδιας εταιριας φλωρικο και μονο για νεοπλουτους, οχι αδικα αφου και ο μαναβης της γειτονιας βαζει 500000 δοσεις και το περνει, ας εχει και τη ζυγαρια κρεμασμενη απο πισω...

Καλοταξιδο οποια και αν ειναι η επιλογη σου!:wave2:

620
19/06/2007, 10:56
Σωστα...

Ολοι αυτοι οι μηχανικοι αυτοκινητων και οι εταιρειες ειναι μαλακες που καθοντε και σπαταλανε χρονο και χρημα για ολα αυτα τα ηλεκτρονικα τα οποια προσφερουν ασφαλεια...

Οπως επισης και οι οδηγοι στην F1 ειναι κουλοι που οδηγουν αμαξια με της παναγιας τα ματια απο ηλεκτρονικα...να μου πεις δεν οδηγουν και με τις ιδιες ταχυτητες...

Τελος παντων...αποψη μου οτι οτιδηποτε προοριζεται για την ασφαλεια του οδηγου και των γυρω καλο ειναι...

Nai einai kouloi se sxesi me palioterous odigous sthn F1 .

liakaros
19/06/2007, 10:59
Nai einai kouloi se sxesi me palioterous odigous sthn F1 .

ΟΚ αλλα μην ξεχνας οτι και τα τουτου τοτε πηγαιναν τα μισα απ οτι τα σημερινα...

Παντως κουλοι ουτε οι τοτε ουτε οι τωρα ειναι....

Xrider
19/06/2007, 11:00
Ρε ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ!!!
Το ΤΤ το εχει φιλος μου το roadster αλλα δνε ειναι και ενθουσιασμενος.
Κοκουλα σαν του ΤΤ ειδα στην SLK.H SL ειναι πιο μεγαλη σε διαστασεις.

Οσο αναφορα ταχυτητες,παντα υπαρχουν αυτοκινητα πιο γρηγορα...εχω φιλο εδω στην Ιταλια Ελληνα με ενα Opel fainomenika cadet παλιο, αλλα αν κατσεις διπλα του δεν θα ξερεις τι σε περασε..ειναι πανω απο 480 αλογα αυτοκινητο και με πινακιδες.
Ειναι και ο μονος Ελληνας που εχει κερδησει σε Dragster στην Ιταλια.

Εγω το θελω για ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ :lol:

gian_nykt
19/06/2007, 11:04
υπάρχει και η Z4 που ειναι μια μέση λύση σε 6κύλινδρο εννοείται!!!!
όσο sport κι οσο κυριλέ χρειάζεται!
και παίζει φυσικά καικανα Boxterάκη!!! για πιο extreme καταστάσεις!

GST
19/06/2007, 11:09
η κουκουλα γενικα ειναι προβλημα για τις εταιρειες ...αυτες που πηγαν σε χαρντ τοπ πηγαν γιατι το κοστος κατασκευης σε σχεση με μια καλη κουκουλα που δεν θα εχει θορυβους και δεν θα φουσκωνει σαν μπαλονι στα πολλα χλμ ηταν μικροτερο ...προσωπικα μου αρεσουν τα κλασσικα ροντστερ με κουκουλα ..ολα θεμα γουστου ειναι βεβαια μιας και το αμαξι θα το ογηγεις εσυ ..παντως το ττ σε σχεση με σλκ εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κυλησης αν και το σλκ νομιζω μεγαλυτερο αμαξωνιο ...

liakaros
19/06/2007, 11:11
Ρε ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ!!!
Το ΤΤ το εχει φιλος μου το roadster αλλα δνε ειναι και ενθουσιασμενος.
Κοκουλα σαν του ΤΤ ειδα στην SLK.H SL ειναι πιο μεγαλη σε διαστασεις.

Οσο αναφορα ταχυτητες,παντα υπαρχουν αυτοκινητα πιο γρηγορα...εχω φιλο εδω στην Ιταλια Ελληνα με ενα Opel fainomenika cadet παλιο, αλλα αν κατσεις διπλα του δεν θα ξερεις τι σε περασε..ειναι πανω απο 480 αλογα αυτοκινητο και με πινακιδες.
Ειναι και ο μονος Ελληνας που εχει κερδησει σε Dragster στην Ιταλια.

Εγω το θελω για ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ :lol:

Βασικα οπως βλεπεις ακρη δεν βγαζεις,αρα παρε αυτο που σου γυαλισε και αυτο που σε καυ...νει και μην ακους τιποτα...

Και εγω τα ιδια ακουγα καποτε σε μια επιλογη μου αλλα πιστεψε με δεν το μετανοιωσα καθολου για την επιλογη που ειχα κανει ασχετα βεβαια οτι δεν το ειχα κρατησει για πολυ γιατι για το service μονο επρεπε να ανεβαινω στας Αθηνας..τεσπα αυτο που σου αρεσει και μονο και χωρις πολλα λογια

gian_nykt
19/06/2007, 11:16
και το σίγουρο ειναι οτι SLK με κουκούλα ΔΕΝ θα βρείς! :wave2:

Xrider
19/06/2007, 11:25
Ρε λες να ηταν CLK αυτη που ειδα?Αλλα η μουρη ηταν απο SLK κατα 99%.
Πλακα πλακα τωρα το ψιλοσκεφτομαι και ενα SAAB 9000 καμπριο...αλλα ειναι αρκετα μεγαλο.:confused:

DimST
19/06/2007, 11:27
Η SLK είναι μάλλον αρκετά γυναικεία επιλογή και αδιάφορο αυτοκίνητο (στα μάτια μου πάντα), έχει σκληρή οροφή και όχι υφασμάτινη και σίγουρα δεν υπάρχει δυνατότητα και/ή ηλιοροφής

Άλλες επιλογές όπως και ανέφερες είναι το ΤΤ σε coupe μορφή, το οποίο έχουν κάνει να μοιάζει πολύ με την κούκλα το R8... επιλογή μου για την κατηγορία, cabrio δε θα έλεγα οτι δεν είναι τόσο ομοιογενές όσο κλειστό και κάτι με χαλάει... βγαίνει όμως με υφασμάτινη και σαν έξτρα αφαιρούμενο hardtop.
Τέλος επειδή είναι εντελώς νέο μοντέλο δε ξέρω μη και το παραλάβεις σε κανα 6άμηνο...

Δές και το καινούργιο Opel GT το οποίο θεωρώ αξιολογότατο με ωραίες γραμμές...

Το s2000 είναι πιο pure, κλασσικό, "όλα πίσω" για οδηγό που (ίσως) ξέρει τι θέλει.

Η Elise που αναφέρθηκε είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, ουσιαστικά εισαγωγή στο σούπερκαρς και αν δεν σε ενδιαφέρουν τα track days και η σβέλτη οδήγηση δεν υπάρχει κανένας λόγος να την διαλέξεις.

Αλήθεια πόσο κοστίζουν οι boxter/cayman εκεί; Μια 987 boxter 2.7 ίσως είναι η πιο... ενδεδειγμένη επιλογή γι'αυτά που (μάλλον) ζητάς, για κοίτα και στις μεταχειρισμένες...

Αν θές να πάρεις πιο "αυτοκινητάδικες" γνώμες... http://www.4troxoi.gr/forum/

:beer: :beer:

vassilis88
19/06/2007, 11:28
Πλακα πλακα τωρα το ψιλοσκεφτομαι και ενα SAAB 9000 καμπριο...αλλα ειναι αρκετα μεγαλο.:confused:

μηπως το 9^3 γιατι το 9000 πρεπει να ναι λιγο παλιο..:D

αν δε θες 2θεσιο κοιτα η clk η κ α4 καμπριο.

liakaros
19/06/2007, 11:30

E μαστορα χεσε μας sorry κιολας αλλα...

Αποφασησε πρωτα τι θες και μετα πες μας...

Η μας δουλευεις ψιλο γαζι η δεν ξερω και γω τι...

Να σου πω χωρις πλακα...σκεψου και τιποτα σε SUV δεν θα το μετανοιωσεις belive me:smokin:

GIXXERAKIAS
19/06/2007, 11:32
Ρε αφηστε τις μπουρουχες και παρετ κανα σοβαρο αντρικο αμαξι!!!

MITSUBISHI EVO 9!!! ΤΟ αυτοκινητο!!!:D :D

DimST
19/06/2007, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μηπως το 9^3 γιατι το 9000 πρεπει να ναι λιγο παλιο..:D

αν δε θες 2θεσιο κοιτα η clk η κ α4 καμπριο.

Άσε που δε βγήκε ποτέ κάμπριο...

Aς αποφασίσει πρώτα τι θέλει και 'μέτα...

agelos
19/06/2007, 11:38
τι δουλεια κανεις ? :confused: καλοταξιδος :wave2: :wave2: :wave2:

Xrider
19/06/2007, 11:45
Ειμαι στην SLK κολλημενος αλλα με προβληματησεαυτο που ειπαν τα παιδια οτι δεν εχει με κουκουλα.

hector
19/06/2007, 11:48
:a41: :a41: :a41: :a41: .....ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕ!!!!

dirtbird
19/06/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
:a41: :a41: :a41: :a41: .....ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕ!!!!

:nono: :nono: :nono: :nono:
ΞΕ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Εχεις πάει με κάμπριο ανοιχτό, πάνω από 100?

In any case :a12:

620
19/06/2007, 12:16
ΟΚ αλλα μην ξεχνας οτι και τα τουτου τοτε πηγαιναν τα μισα απ οτι τα σημερινα...

Παντως κουλοι ουτε οι τοτε ουτε οι τωρα ειναι....

Ta misa ????:lol: Oi simerines formules paizoun sta 800hp panw kato atmosfairikes.
Oi palies kai milame gia dekaetia teli 70 kai arxes 80 htan polla perissotera (1000+) kai turbates p.x. renault F1 RS01 panw apo 1200+ hp .
An thes na milisoume gia odigous pes mou gia ton Senna oxi gia tis simerines koulatzes.Kai tous lew koulatzes se sygrisi panta me palioterous pilotous ths F1 oxi oti einai koulantzes oi antrwpoi imarton.

liakaros
19/06/2007, 12:23
Ta misa ????:lol: Oi simerines formules paizoun sta 800hp panw kato atmosfairikes.
Oi palies kai milame gia dekaetia teli 70 kai arxes 80 htan polla perissotera (1000+) kai turbates p.x. renault F1 RS01 panw apo 1200+ hp .
An thes na milisoume gia odigous pes mou gia ton Senna oxi gia tis simerines koulatzes.Kai tous lew koulatzes se sygrisi panta me palioterous pilotous ths F1 oxi oti einai koulantzes oi antrwpoi imarton.

Tι να σου πω...δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το ζητημα και δεν επιμενω...
Για τον senna συμφωνω και επαυξανω κιολας...

Παντως οσο αφορα τα ηλεκτρονικα συστηματα τα οποια συμβαλουν στην ασφαλεια ολων καλο θα ηταν να υπαρχουν...

σκεψου μονο οτι στον δρομο υπαρχουν τοσοι ασταθμητοι παραγοντες και κινδυνοι τους οποιους οσο καλα και να ξερεις να οδηγας πιστευω οτι καποιους απο αυτους δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις χωρις μια ηλεκτρονικη υποβοηθηση...ετσι πιστευω εγω,ισως να κανω και λαθος...

lampros_fazer
19/06/2007, 12:24
:a16: :a41:

Trickster
19/06/2007, 12:57
Οπως έχει πει και ο JC σε κάποιο top gear, η SLK είναι το όνειρο του κομμωτή σας..

In any case.. ότι είπε ο dirtbird.. :D :D

Xrider
19/06/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Οπως έχει πει και ο JC σε κάποιο top gear, η SLK είναι το όνειρο του κομμωτή σας..

Στα τεραστια παπαρια μου το τι ειπε JC και για οσους ειναι τις ιδιας γνωμης.:smokin:
Εκτος απο 3-4 ολοι οι υπολοιποι ειναι βουτηγμενοι στην εμπαθεια...
Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο...φρικαρει γιατι νομιζει οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ενα καλο αυτοκινητο μηπως και γαμησουν καμμια γκομενα λες και φοβαται μηπως η δικια του τον πει καρμιρη γιατι δεν εχει και αυτος κατι αντιστοιχο...
Το ιδιο ισχυει και για τα μηχανακια..ετσι φαινετε...παιρνω το Χ για να αραξω εξω απο την καφετερια και εξ'επαγωγης ξαφνικα την ειδε και πιλοτος και μουρη κλπ.
Ε λοιπον δεν ειμαστε ολοι το ιδιο επιδειξιομανης,εκτος απο την Ducati,KTM δεν εχω βαλει καμμια αλλη φωτο απο τις μηχανες μου και ουτε τι αυτοκινητο εχω πει...οποιος δεν εχει τιποτα να πει για το θεμα παρα την γνωμη οτι ειναι σκατα το ποστ και αλλες τετοιες παπαριες,να πεσει στην Μουγγα και σε αλλο ποστ.
Στο τελος ρε αμα σας χαρησουν ενα τετοιο αυτοκινητο εσεις μην το παρετε...
Παπαρες...κλαιτε ολη μερα την μοιρα σας και σας βγαινει στο ετσι....
Ναι ρε υπαρχουν ατομα που κονομανε πιο πολλα απο εσας και ειναι και πιο αλανια,εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......αν εισαι μαγκας καντο και εσυ.

:smokin:

LINA
19/06/2007, 13:23
ΟΤΙ και να παρεις .... παρτο τουλαχιστον μαυρο με μπορντο καθισματα σκετη..........κ@υλ@ και οχι μπεζ :yuck: ειναι για τους παππουδες....

δε μπορεις σε κατι σπορ να βαλεις κατι κυριλε !!!

ευχομαι να ναι καλοταξιδο και οταν με το καλο το παρεις ριξε καμια φωτο... και ασε οσους φλωριαζουν με το χρημα να λενε τα δικα τους..... μα και συ δεν ειπες οτι θα παρεις nissan micra να αποφυγεις το μπινελικι :rotflmao:

liakaros
19/06/2007, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΟΤΙ και να παρεις .... παρτο τουλαχιστον μαυρο με μπορντο καθισματα σκετη..........κ@υλ@ και οχι μπεζ :yuck: ειναι για τους παππουδες....

δε μπορεις σε κατι σπορ να βαλεις κατι κυριλε !!!

ευχομαι να ναι καλοταξιδο και οταν με το καλο το παρεις ριξε καμια φωτο... και ασε οσους φλωριαζουν με το χρημα να λενε τα δικα τους..... μα και συ δεν ειπες οτι θα παρεις nissan micra να αποφυγεις το μπινελικι :rotflmao:

Nαι ναι...να σου πω...πες τους οτι θα παρεις και varadero η gs μαζι με την μερσεντα,αλλα περιμενε πρωτα να φερω τα πατατακια και την κοκα κολα,δεν θελω να το χασω με τιποτα το show...:bigcry:

liakaros
19/06/2007, 13:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[B]Στα τεραστια παπαρια μου το τι ειπε JC και για οσους ειναι τις ιδιας γνωμης.:smokin:
Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο...φρικαρει γιατι νομιζει οτι ΟΛΟΙ παιρνουν ενα καλο αυτοκινητο μηπως και γαμησουν καμμια γκομενα λες και φοβαται μηπως η δικια του τον πει καρμιρη γιατι δεν εχει και αυτος κατι αντιστοιχο...
Το ιδιο ισχυει και για τα μηχανακια..ετσι φαινετε...παιρνω το Χ για να αραξω εξω απο την καφετερια και εξ'επαγωγης ξαφνικα την ειδε και πιλοτος και μουρη κλπ.
Ε λοιπον δεν ειμαστε ολοι το ιδιο επιδειξιομανης,εκτος απο την Ducati,KTM δεν εχω βαλει καμμια αλλη φωτο απο τις μηχανες μου και ουτε τι αυτοκινητο εχω πει...οποιος δεν εχει τιποτα να πει για το θεμα παρα την γνωμη οτι ειναι σκατα το ποστ και αλλες τετοιες παπαριες,να πεσει στην Μουγγα και σε αλλο ποστ.
Ναι ρε υπαρχουν ατομα που κονομανε πιο πολλα απο εσας και ειναι και πιο αλανια,εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......αν εισαι μαγκας καντο και εσυ.

Δοξα τον θεο βρεθηκε και ενας να τα πει χυμα και ξερα οπως χρειαζεται σε καποιους εδω μεσα...

απο εμενα παντως xrider :a19: :a18:

:a19: :a18:

Trickster
19/06/2007, 13:59
να υποθέσω λόγο του quote μου οτι τα λες για μένα αυτά ε;
ok..

Στα τεραστια παπαρια μου το τι ειπε JC και για οσους ειναι τις ιδιας γνωμης.:smokin:

ναι ασπάζομαι την γνώμη το JC. Εφόσων έχεις μεγάλα παπάρια όμως να το κοιτάξεις μήπως έχεις κανα πρόβλημα με τους αδένες σου..

Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος πεταει την μαλακια του μονο και μονο γιατι δεν μπορει να παρει και αυτος ενα τετοιο αυτοκινητο...
[B]

Μπορεί να είμαι άσχετος.. μπορεί και όχι.. Οδηγικά ήμουν μεταξύ slk και ΤΤ τελικά διάλεξα το adventure μου.. :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι έχεις πάθει παράκρουση γενικά.. κοίτα το παραπάνω πρόβλημα με τους αδένες σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider μπλα μπλα [B]

Βαριέμαι το παιχνίδι ποιός την έχει μεγαλύτερη... βρίσε το κτμι μου αν σε κάνει πιο άντρα..

trickster over and out..

tolkmt-03
19/06/2007, 14:13
Ψιτ,φίλε και αδελφέ ducatista,άσε τα μερτσεντέ και τα ττ και κοίτα λίγο προς Αγγλία...

Lotus Elise 111s

Less is more...

Xrider
19/06/2007, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
να υποθέσω λόγο του quote μου οτι τα λες για μένα αυτά ε;
ok..

ναι ασπάζομαι την γνώμη το JC. Εφόσων έχεις μεγάλα παπάρια όμως να το κοιτάξεις μήπως έχεις κανα πρόβλημα με τους αδένες σου..

Μπορεί να είμαι άσχετος.. μπορεί και όχι.. Οδηγικά ήμουν μεταξύ slk και ΤΤ τελικά διάλεξα το adventure μου.. :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι έχεις πάθει παράκρουση γενικά.. κοίτα το παραπάνω πρόβλημα με τους αδένες σου..

Βαριέμαι το παιχνίδι ποιός την έχει μεγαλύτερη... βρίσε το κτμι μου αν σε κάνει πιο άντρα..

trickster over and out..

Ελαααα!!!Καταλαβες οτι βγαζεις εμπαθεια????
Οτι εχεις παθει παρακρουση γιατι ησουν μεταξι του slk και ΤΤ και δεν ηξερες αν εισαι κομμωτρια η φτερου και διαλεξες το ασχετο δλδ το ΚΤΜ???
Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
Θα με βλεπεις στον δρομο και θα λες στους φιλους σου οτι κατα καποιο τροπο με ξερεις μονο και μονο για να πουλησεις παλι μουρη εξ'επαγωγης στις γκομενες και στους φιλους σου...
οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη....
αν το ηξερα οτι υπαρχει τοση εμπαθεια θα το εβαζα στις ΔΙΑΜΑΧΕΣ αμεσως..αλλα μπορει να το κανει ενας Μοντερατορ ανετα ανα πασα στιγμη...
:)

620
19/06/2007, 14:21

stradas
19/06/2007, 14:24
Ρε xrider, δεν ντρεπεσαι να δουλευεις , να βγαζεις λεφτα και να θες και να παρεις ακριβο αμαξι...

:winka:

Σοβαρα τωρα, νομιζω οτι το slk ειναι λιγο "μεγαλιστικο" (εκτος εαν εισαι ανω των 40), εγω θα κοιταζα προς Ζ4 ή ακομα και ΜΧ5 το διλιτρο με το μπλοκε. Αλλα μαλλον το Ζ4, και κυριλε και σπορ, το slk παει πολυ προς το κυριλε.

Οτι και να διαλεξεις, καλες βολτες!

Xrider
19/06/2007, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
Ψιτ,φίλε και αδελφέ ducatista,άσε τα μερτσεντέ και τα ττ και κοίτα λίγο προς Αγγλία...

Lotus Elise 111s

Less is more...
Ωραιο..εχει 4 στην Κανακη μπροστα στην Ν.Φιλαδελφεια αλλα ειναι για αλλες καταστασεις..εγω δεν καιγομαι για πολυ γρηγορο αυτοκινητο.

Xrider
19/06/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ρε xrider, δεν ντρεπεσαι να δουλευεις , να βγαζεις λεφτα και να θες και να παρεις ακριβο αμαξι...

:winka:

Σοβαρα τωρα, νομιζω οτι το slk ειναι λιγο "μεγαλιστικο" (εκτος εαν εισαι ανω των 40), εγω θα κοιταζα προς Ζ4 ή ακομα και ΜΧ5 το διλιτρο με το μπλοκε. Αλλα μαλλον το Ζ4, και κυριλε και σπορ, το slk παει πολυ προς το κυριλε.

Οτι και να διαλεξεις, καλες βολτες!
:lol: :rotflmao: :lol:
Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει..:lol:
Ειμαι κατω των 40..31 και μου αρεσει γιατι ειναι κυριλε και σοβαρο αυτοκινητο...δεν φοραω κουστουμια αλλα μου αρεσουν :cool: καταστασεις.
Ευχαρηστω ομοσταβλε :)

OldMan
19/06/2007, 14:31
.....εδω η Ροδος εδω και το πηδημα......
Η Ρόδος ξέρω που είναι ...

TROOPER
19/06/2007, 14:32
καλοριζικη και καλοταξιδη !!!!!!!!

πειναμε βλεπω ε... :look:

:lol:

vassilis88
19/06/2007, 14:33
η ελιζ ειναι απιστευτη αλλα ειναι track-oriented. η σλκ ειναι οντως λιγο μεγαλιστικη ως μερσεντες.. κανε πρωτα κοιλια κ περασε τα 40..:D

το πε ενας παραπανω αλλα περασε απαρατηρητη..:winka:

93671

620
19/06/2007, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλοριζικη και καλοταξιδη !!!!!!!!

πειναμε βλεπω ε... :look:

:lol:

Re paidia ducati exei o anthrwpos oxi san esas tous ftoxompinedes me ta giapwnezika :lol:

vassilis88
19/06/2007, 14:39
ωωωωω το βρηκα λεμε!!! ουτε γρηγορη ουτε περισσοτερο ακριβη απ την σλκ οπως η μποξτερ!!

93672

marios8
19/06/2007, 14:41
[i]

:smokin: [/B]

Eσυ τώρα θεωρεισαι σοβαρός επιστημονας?
Σε σένα πρέπει να εμπιστευθούμε την ζωή μας?
Μπράβο αγόρι μου . Σου εύχομαι και με πορσε.

Υγ Προσοχή στα φακελάκια υπάρχουν και κάμερες :wave2:

el_hymador
19/06/2007, 14:42
Ωραια η SLK, αλλα ρε γαμοτο sport αμαξι, πισωκινητο και να σου επιτρεπει μονο μερικη απενεργοποιηση του antispin...τι να το καμνεις κομπαρε; ενα παντιλικι δεν θα τραβηξεις ποτε δηλάδη;

δεν κοιτας καμια Ζ4;

θα σου ελεγα και ΜΙΝΙ COOPER (το γλλλληγορο) το οποιο αξιζει να το οδηγησει καθε μοτοσικλετιστης για την μοναδικη του αισθηση (σαν καρτακι παει...)

Οποια και αν ειναι η επιλογη σου παντως, καλοριζικη και καλοταξιδη

:wave2: :beer:

620
19/06/2007, 14:43
Egw gia tis iremes boltes mou tha protimousa ayto
http://i14.tinypic.com/4zj12kg.jpg

tolkmt-03
19/06/2007, 14:44
Όχι μπροστοκίνητο roadster!!

Έιναι αμαρτία!!!Ιεροσυλία!

Θα σου πρότεινα το επερχόμενο Opel gt αλλά ψοφάς για κυρίλα απ΄ότι κατάλαβα οπότε χτύπα το μερτσεντέ να ησυχάσεις.

:beer:

Ζεύκας
19/06/2007, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas εγω θα κοιταζα προς Ζ4 ή ακομα και ΜΧ5 το διλιτρο με το μπλοκε. Αλλα μαλλον το Ζ4, και κυριλε και σπορ, το slk παει πολυ προς το κυριλε.[/B]

Ζ4 :smokin:

Σε titanium silver με μαύρα δέρματα.

Σχεδιασμός γειά σου,οδηγική συμπεριφορά γειά σου και χαρά σου!

Πάρτο τρίλιτρο με τον καύλα ήχο α και που σαι...

από Φλεβάρη μάλλον ανεβαίνω Ιταλία...μη σε πετύχω πουθενά...στο κλεψα! :rotflmao:

OldMan
19/06/2007, 14:53
Ρε αφου δεν σας παιρνει να κανετε μαγκιες...στο τελος ΟΛΟΙ σας σε κατι τυπους σαν εμενα θα κατληξετε και θα παρακαλατε για την ζωουλα σας...απο τα χερια μου/μας θα κρεμεστε.
Παλιά, κάτι τύπους σαν και σένα τους μαζεύαμε στην Ομόνοια και τους κρεμούσαμε στα άντερα κάτι αντίστοιχων τύπων (δικηγόρων) και τρώγαμε σουβλάκια (με μπύρες) αλλά τελευταία θεωρείται polliticaly incorrect, οπότε μάλλον θα την βγάλετε με καπάκι κονσέρβας (από τις παλιές που ανοίγαν με σκεπάρνι, εννοείται...) :beer:

byron
19/06/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Παλιά, κάτι τύπους σαν και σένα τους μαζεύαμε στην Ομόνοια και τους κρεμούσαμε στα άντερα κάτι αντίστοιχων τύπων (δικηγόρων) και τρώγαμε σουβλάκια (με μπύρες) αλλά τελευταία θεωρείται polliticaly incorrect, οπότε μάλλον θα την βγάλετε με καπάκι κονσέρβας (από τις παλιές που ανοίγαν με σκεπάρνι, εννοείται...) :beer:

Μη μΕ πεις πως ήσουν και στου Μακρυγιάννη για «πρακτική» ;;;,

marios8
19/06/2007, 15:04

Θα με βλεπεις στον δρομο και θα λες στους φιλους σου οτι κατα καποιο τροπο με ξερεις μονο και μονο για να πουλησεις παλι μουρη εξ'επαγωγης στις γκομενες και στους φιλους σου...
οπως κανεις με τα αφεντικα σου δηλαδη....

Μπράβο αγόρι μου. Αυτά σε δίδαξε ο Ιπποκράτης.
Προφανώς οι άνθρωποι που σε αγαπάνε καμαρώνουν με τις απόψεις σου.
Το σεβασμό αγόρι μου δεν στον χαρίζει κανένα πτυχίο τον κατακτάς με κόπο.

Druuna
19/06/2007, 15:04

Γεια στο στομα σου λεβεντη μου.....:a10:

Εχμ!!!Μαλλον γεια στο πληκτρολογιο σου ηθελα να πω.......

zireous
19/06/2007, 15:08
Χrider, μεγειά το κουτί, αλλά άμα με δεις πουθενά με το 750 μή με το δώσεις βόλτα (είμαι κάκιστος οδηγός)... :lol:

Δεν έχουν νόημα ρε τα φράγκα άμα δεν γουστάρεις να τη ζήσεις τη ρημάδα τη ζωούλα σου.
Άσε που τα γυαλιστερά κουτιά δε μου λένε τίποτα.

kalesin
19/06/2007, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Το σεβασμό αγόρι μου δεν στον χαρίζει κανένα πτυχίο τον κατακτάς με κόπο.

ασε που πρεπει να τον ξερεις για να μπορεσεις να τον διεκδικησεις, η να ζητησεις να στον χαρισουν

Xrider
19/06/2007, 15:14
Ουτε παλια το εκανες ουτε τωρα το κανεις γιατι ξερεις οτι δεν σε παιρνει....χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις..εκτος και μπορεις να ζησεις με αερα.
Πες ΕΝΑΝ που το εκανες!Οχι δυο...ΕΝΑΝ!
Ειληκρινα δεν κολλαω σε τετοια,ουτε Ομονοιες ουτε Τρουμπες..αυτα ειναι μονο μπλα μπλα....στα υπογραφω αυτα που λεω...εγω γερο στην Αθηνα εμπαινα και μπαινω σε μερη και μαγαζια που οι περισσοτεροι κολλανε να περασουν και απ'εξω...Το οτι καποιος βγαζει χρημα δεν σημαινει οτι ειναι ναρκοτραφικαντε η αλητης,ουτε φλωρος και μαλακας...αυτα ειναι ιστοριες για να παρηγοριουνται οι πολλοι.
Οσο αναφορα τα φακελακια που ειπε καποιο μελος....απανταω οτι δεν μενω στην Ουκγαντα,Ελλαδα η Αλβανια..γιατι ετσι εχετε γινει δυστυχως και μολις που αρχηζετε να το καταλαβαινετε.
Εννοειται οτι δεν απολογουμαι για τιποτα και αυτο μου ελειπε να νοιωθω ενοχες γιατι ειμαι σε πολυ καλητερη μοιρα απο πολλους αλλους....απλα απανταω γιατι ειμαι περιεργος τι δικαιολογιες μπορει να βρει καποιος για να καμουφλαρει την ζηλια,την εμπαθεια και την κακομοιρια του.
Φαντασου δηλαδη να ετοιμαζομουνα να κανω επιχειρηση στην Ελλαδα...το ειχα κλεισει το 'μαγαζι' την αλλη μερα με τετοιες νοοτροπιες...
Και επειδη το θεμα εχει ξεφυγει προπολου....κοιταχτε να σοβαρευτειτε γιατι ζειτε απο υπηρεσιες οι περισσοτεροι..αν κλεισουν και αυτες λογω νοοτροπιας θα αρχησετε την φωτοσυνθεση...

OrEsTiS82
19/06/2007, 15:17

Καλα τα λες... μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι,κακο πραγμα η ζηλεια, καλες βολτες σου ευχομαι αλλα η αδυναμια η δικη μου στα αυτοκινητα ειναι το S2000.
Αντικειμενικα το SLK ειναι αρκετα δυνατο αυτοκινητο και πανεμορφο.

marios8
19/06/2007, 15:19
Kαι κάτι τελευταίο.
Βλεπετε έναν γιατρό να λέει τόσες Μ@λ@κιες και συνεχίζεται να του προτείνετε να πάρει το ένα και το άλλο?:confused:
Δηλαδή κανείς δεν σέβεται τον εαυτό του?:confused:

OrEsTiS82
19/06/2007, 15:20

:smokin:

ΠΕΣ ΤΑ!!! ΕΤΣΙ!!!
ΛΟΟΟΟΟΛ!

OldMan
19/06/2007, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μη μΕ πεις πως ήσουν και στου Μακρυγιάννη για «πρακτική» ;;;,
Ρε Βύρωνα, συνήθως δεν την βγαίνω σε κάποιον "επί του προσωπικού", αλλά όταν έρχεται καθαρή πρόκληση (και μάλιστα σαν αποτέλεσμα μη αναμενόμενης "επιβεβαίωσης") .....:sad:

Tropeas
19/06/2007, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03

Lotus Elise 111s

Less is more... Lotus EXige :a07: :a012: :a013:
:bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

OldMan
19/06/2007, 15:24
Ουτε παλια το εκανες ουτε τωρα το κανεις γιατι ξερεις οτι δεν σε παιρνει....χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις..εκτος και μπορεις να ζησεις με αερα.
Πες ΕΝΑΝ που το εκανες!Οχι δυο...ΕΝΑΝ!
Ειληκρινα δεν κολλαω σε τετοια,ουτε Ομονοιες ουτε Τρουμπες..αυτα ειναι μονο μπλα μπλα....στα υπογραφω αυτα που λεω...εγω γερο στην Αθηνα εμπαινα και μπαινω σε μερη και μαγαζια που οι περισσοτεροι κολλανε να περασουν και απ'εξω...Το οτι καποιος βγαζει χρημα δεν σημαινει οτι ειναι ναρκοτραφικαντε η αλητης,ουτε φλωρος και μαλακας...αυτα ειναι ιστοριες για να παρηγοριουνται οι πολλοι.
Δεν έχεις καταλάβει ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια σου !!!
(αναμενόμενο άλλωστε....) :beer:

OrEsTiS82
19/06/2007, 15:30
Παντως και ο Marios8 καλα τα λεει, καπου στην μεση ειναι η αληθεια, το παιδι δεν πιστευω οτι εγραψε στο φορουμ για να το παιξει μουρη, δεν νομιζω οτι το εκανε για να εντυπωσιασει,απο την χαρα του λογικα το εγραψε ηθελε να την μοιραστει μαζι μας.
Αμα το εγραψε για να πουλησει μουρη πυροβοληστε! μαζι σας!
Υπαρχουν χαρακτηρες παντως που δεν ξερουν τι εχουν σε υλικα αγαθα και ειναι οι πιο απλοι ανθρωποι,και θα πω εναν και ας πεσετε να με φατε, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ,πιο απλος ανθρωπος δεν υπαρχει, τον ειχα πετυχει στον δρομο και κουβεντιαζαμε λες και τον γνωριζα χρονια.

Xrider
19/06/2007, 15:31
Δεν έχεις καταλάβει ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια σου !!!
(αναμενόμενο άλλωστε....) :beer:
Ωραια,για εξηγησε να δω τι δεν καταλαβα..:rolleyes:
Και το σχολιο για το αναμενομενο...δεν μου αρεσε....εχεις βγαλει καποιο συμπερασμα για κατι?

dirtbird
19/06/2007, 15:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[B]

Μια σοβαρη γνωμη απο καποιον ηθελα να ακουσω αλλα τελικα μετα λυπης διαπιστωνω οτι ο καθενας που μπορει και να ειναι ασχετος

:a19: :a18:

Σοβαρές γνώμες, μόνο για σοβαρά αυτοκίνητα.

Αυτά από κάποιον ιδιαίτερα άσχετο από αυτοκίνητα (πέραν των μοτό δλδ) :lol: :lol: :bigcry:

crs-k
19/06/2007, 15:32

dukeandthecity
19/06/2007, 15:36
ρε σεις ????

του Αγιού τσεκουριού μήπως είναι σήμερα???

που να πιάσουν και οι καλες οι ζέστες

OldMan
19/06/2007, 15:37
Ωραια,για εξηγησε να δω τι δεν καταλαβα..:rolleyes
Αν δεις σε τι έκανα quote όταν σου απάντησα παραπάνω, θα καταλάβεις ...
(δεν έχει σχέση με λεφτά, αμάξια, μηχανές κ.λ.π.)

Και το σχολιο για το αναμενομενο...δεν μου αρεσε....εχεις βγαλει καποιο συμπερασμα για κατι?:)
Συμπέρασμα έχω βγάλει (αλλά δεν υπάρχει λόγος να "δημοσιευτεί"...)

Το "αναμενόμενο" πήγαινε στην γνωστή παροιμία "Ουδείς μωρότερος των ιατρών..."
(αλλά προφανώς και αυτή βγήκε λόγω "φθόνου" προς την συμπαθή κατά τα άλλα τάξη σας..) :beer:

DUKASII
19/06/2007, 15:37
koita psiloasxetoi eimaste apo aytokinita gia ayto phgame kai phrame moto

kai grafoyme se moto forum gia ayta poy xeroyme.

opote os asxetoi soy apanthsame.

diladis ego thelo mia koyzina tha mpo edo na rotiso an einai kalh h tade..kai an kapoios me eironeytei kai me parei sto pislo kai me doyleyei tha ton po empathi kai to ena kai to allo kai tha deixo kai ti magas leftas eimai meta???

mpas thn exeis psonisei ligo?ela mh ntrepese ..metaxy mas eimaste.

telos.

Nostra
19/06/2007, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
telos.

πες μου τί κάνειειειειεηηιιιις τώρα? :p