Σύνδεση

View Full Version : To δίλημα του αμήχανου Gandalf

Σελίδες : 1 [2]

stradas
11/07/2007, 10:29
Επειδη την πατησα και εγω καπως ετσι (πηρα TDM αντι για multi που ηθελα) στο τελος θα σου στοιχισει περισσοτερο το να παρεις ΧΤΧ... σε βλεπω μετα απο κανα χρονο να λες καλο-χρυσο-αγιο το ΧΤΧ αλλα δεν ειναι αυτο που θελω και θα το δωσεις να παρεις το ΚΤΜ...

Σου ευχομαι να μην το παθεις αυτο...(δλδ να παρεις κατευθειαν το ΚΤΜ... :smilea: )

MikeG
11/07/2007, 10:32
Ας πω & εγώ την άποψη μου. Αν γουστάρεις το ΚΤΜ & όλα τα υπόλοιπα είναι απλά συμβιβασμός, όπως & ο ίδιος λες τότε κάνε μια βόλτα στην αγορά. Το 950 adventure θα το βρεις στα 7500 & 8000 euros τα οποία δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικό ποσό. Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο έτσι.
Αφού δε σε βιάζει όπως λες μέχρι το χειμώνα ίσως έχουν πέσει κάπως οι τιμές.

:wave2:

GST
11/07/2007, 10:32
ρε παιδια τα κτμ στην ευρωπη δεν κατασκευαζονται;:look:

Gandalf dr685sm
11/07/2007, 10:47
GST... έχεις δίκιο... Ευρωπαϊκό είναι... αλλά είναι κάτι που αν θες με εξιτάρει αρκετά για να το παραβλέπω αυτό. Ειδικά επειδή το έχω οδηγήσει και γνωρίζω οτι ακόμα και αν με ταλαιπωρήσει με μηχανικά και συντήρηση , είναι κάτι που μου "κολλάει".

Έχω ανέβει και σε multi(mixer) , σε BMW (1150-1200)και σε Αprilia (Capo) και σε μερικά σκυφτά ακόμα Ευρωπαϊκής προέλευσης και όλα ήταν απο αδιάφορα (οδηγικά) εώς και αντιπαθητικά (θέση οδήγησης , ποιότητα συναρμολόγησης). Πρόσθεσε σε αυτό οτι έχουν και επιβαρυμένο κόστος συντήρησης και λοιπά άλλα... οπότε έχουν ήδη μειονέκτημα...

Με το συγκεκριμένο όμως , κάτι είναι που κάνει "κλικ". Ψηλή θέση οδήγησης, καλή κλίση και οδηγική συμπεριφορά και γενικά μηχανή που προσωπικά τουλάχιστον μου ταιριάζει σαν γάντι.

Όμως το κόστος αγοράς καινούριου (Μεταχειρισμένο ΚΤΜ....ΠΟΤΕ!!!.. μιας και η συντήρηση τους είναι το Α και το Ω και θέλω να ξέρω μέχρι και την παραμικρή βίδα που έχει πειραχτεί) είναι υπερβολικά ψηλό. Σε συνδιασμό του οτι έχω και άλλο όχημα (Opel Tigra 1400) και κάποιες ευθύνες-έξοδα , προτιμώ να συμβιβαστώ για να έχω να βάλω βενζίνη και να μπορώ να συντηρώ το μηχανάκι που θέλω χωρίς προβλήματα και να μπορώ και να έρχομαι και σε καμιά βόλτα.
Μην καταλήξω σαν κάτι παπάρες που δίνουν 10-14 χιλιάρικα και μετά πολεμάνε να βρούν 100-200? για βενζίνες και λοιπά μικροέξοδα για να το κινήσουν.

Gandalf

GST
11/07/2007, 11:15
σωστα σκεφτεσε μαγε ..εγω πιο πολυ για πλακα το εγραψα για να καταληξω οτι τα πιο τρελα μας ονειρα ειναι ευρωπαικα:lol: :lol: :lol:

οπου και να καταληξεις να το χαρεις οπως θελεις :wave2:

DUKASII
11/07/2007, 11:32
fantasoy na xe kanas old man to 950..na to xe peripoihthei opos aytos xerei...

kai na phgenes esy kai na toyleges megale de perno ego metaxeira giati einai ola mpoyrdela..

kalytero kai po kainoyrio tha to pareis metaxeirismeno..ase poy exoyne akoma egiisi ta perissotera mias kai edine 3 xronia gia ta 950.

MikeG
11/07/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
fantasoy na xe kanas old man to 950..na to xe peripoihthei opos aytos xerei...

kai na phgenes esy kai na toyleges megale de perno ego metaxeira giati einai ola mpoyrdela..

kalytero kai po kainoyrio tha to pareis metaxeirismeno..ase poy exoyne akoma egiisi ta perissotera mias kai edine 3 xronia gia ta 950.

By the way, επιδή μένω Κρήτη & εδώ γενικά δε παίζουν πολλές ευκαιρίες, μήπως ξέρει κανένας κανά μαγαζί Αθήνα να κάνω ανταλλαγή τη μηχανή που έχω τώρα (F650GS) με ένα LC8 και ν απληρώσω τη διαφορά? Μεταχειρισμένο θα ήταν πιο καλά λόγο τιμής.:D

Gandalf dr685sm
11/07/2007, 12:02
πόσοι oldman υπάρχουν και μάλιστα πόσοι απο αυτούς θα αποχωριζόντουσαν το LC8 μέσα στα 3 χρόνια της εγγύησης;

Συνήθως τα μεταχειρισμένα είναι εκείνα που τα πήραν άσχετοι, τα "ζόρισαν" ή δεν τα πρόσεξαν γενικά και τα έδωσαν αμέσως.

Προτιμώ να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο με ΚΤΜ και γενικά όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκά.

Gandalf

DUKASII
11/07/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πόσοι oldman υπάρχουν και μάλιστα πόσοι απο αυτούς θα αποχωριζόντουσαν το LC8 μέσα στα 3 χρόνια της εγγύησης;

Συνήθως τα μεταχειρισμένα είναι εκείνα που τα πήραν άσχετοι, τα "ζόρισαν" ή δεν τα πρόσεξαν γενικά και τα έδωσαν αμέσως.

Προτιμώ να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο με ΚΤΜ και γενικά όταν μιλάμε για Ευρωπαϊκά.

Gandalf Ti fobase diladi mh soy bgalei toktm???trompa symplekth?

Gandalf dr685sm
11/07/2007, 12:55
φθαρμένους δίσκους συμπλέκτη απο κάποιο παπάρα που ξέχναγε κολλημένο το δάχτυλο του εκεί...καδένα, πρόβλημα με κινούμενα μηχανικά γιατί τα λάδια τα άλλαζε κάθε που βαφτιζόταν ή γιατί έβαζε mix και οχι αυτά που έπρεπε κοκ.... θες και άλλα;

Gandalf

DUKASII
11/07/2007, 13:02
φθαρμένους δίσκους συμπλέκτη απο κάποιο παπάρα που ξέχναγε κολλημένο το δάχτυλο του εκεί...καδένα, πρόβλημα με κινούμενα μηχανικά γιατί τα λάδια τα άλλαζε κάθε που βαφτιζόταν ή γιατί έβαζε mix και οχι αυτά που έπρεπε κοκ.... θες και άλλα;

Gandalf ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 950???:confused:

Η ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ?

δισκους συμπλεκτη το κτμ??μπας το δες σε κανα yamaha αυτο βρε??

LsKostas
11/07/2007, 13:23
Mαγε οτι κ να παρεις ...

:beer: :beer: :beer:

τα street γιατι τα απεριψες??? :confused:

jbear
11/07/2007, 13:32
Παντως θα ελεγα να επιμεινεις στο ΚΤΜ 950 αφου το θελεις τοσο πολυ...:winka: :beer:

το να μεινεις αμηχανος για ενα ακομα χρονο δεν ειναι λιγο...αλλα αν ειναι διακαης σου ποθος τοσο αξιζει να κανεις υπομονη (ετσι κι αλλιως εχεις ενα μεταφορικο μεσο...), αφου σε αλλη περιπτωση δε μεινεις ικανοποιημενος...

αχχχχ, ποτε θα ρθει και μενα η ωρα μου? :sun:

vangelis 64
11/07/2007, 14:17
Τώρα δεν θέλω να σε διαολίζω,αλλά ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=93&NEWS_DATA_ID=62444) :D :D

afrotwin
11/07/2007, 15:02
min pernete KTM aftoi pou ta exoun ine apotiximenoi ke 8eloun na ekdiki8oun ki alous gia tin apotixia tous

ke oso sas pi8oun oti ine kala mixanakia toso to pistevoun ki afti san tous papades..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ta KTM ta gnorizo apo 1970 kati ke itan apo tote mpourdela

mpori na agorazete arista periferiaka ala menete mono me afta
to moter tous ine ftiagmeno san rouleta pote mavro pote kokino...

ke osi exete KTM idi ine sto sinergio
ke iste malakes min kanete ki alous san ta moutra sas...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
11/07/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
min pernete KTM aftoi pou ta exoun ine apotiximenoi ke 8eloun na ekdiki8oun ki alous gia tin apotixia tous

ke oso sas pi8oun oti ine kala mixanakia toso to pistevoun ki afti san tous papades..

ta KTM ta gnorizo apo 1970 kati ke itan apo tote mpourdela

mpori na agorazete arista periferiaka ala menete mono me afta
to moter tous ine ftiagmeno san rouleta pote mavro pote kokino...

ke osi exete KTM idi ine sto sinergio
ke iste malakes min kanete ki alous san ta moutra sas...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: H TROMPA BENZINHS TOY AFRIKA OK??

O ANORTHOTHS??:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

DUKASII
11/07/2007, 15:09
EPISIS NA PO POS TA KTM APO TO 1970 POY TA XEREIS EXOYNE TH TASH NA EXELISONTE...

den einai blepeis ola ta mixanakia sa tis AFRIKA... :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Gandalf dr685sm
11/07/2007, 15:31
DUKASII... Όλα τα μηχανάκια τα βγάζουν σε μεταχειρισμένο δεν διαφωνώ...

Αλλά για πες μου , μιας και έχεις ΚΤΜ, τι πληρώνεις για ανταλλακτικό όπως δίσκοι συμπλέκτη, πιστόνι (ελαττωματική λίπανση είπαμε), καδένα ή και άλλα...

Να σου δώσω μετά μια αναλυτική απο Μοτοδυναμική που το έχω ψάξει... και πες μου και χρόνο αναμονής αν θες.

Σου είπα και πριν... Καύλα το LC8... αλλά ρε φίλε , σου καίει την τσέπη αν είναι εκτός εγγύησης ή κακο-μεταχειρισμένο , κακο-στρωμένο και πρέπει να το φέρεις στα ίσα του. Σε σύγκριση πάντα με ενα ιαπωνικό.

Αν μπορούσα βέβαια να το πάρω καινούριο δεν θα έκανα τώρα συζήτηση.

Vangelis64 , ακόμα και με την προσφορά είμαι απο 1000-2000? εκτός budget.

Στο θέμα Ευρωπαϊκά τα έχουμε πεί και έχουμε βαρεθεί...

Καύλα, ωραία, τρομερά περιφερειακά, φοβερή συμπεριφορά... αλλά τα διαστήματα συντήρησης και αν πέσεις και σε περίπτωση ή κακομεταχειρισμένο, θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που το πήρες.

Για ανοχές Ιαπωνικών ούτε κουβέντα... δεν νομίζω οτι θα βρώ μηχανή να τραβήξει οτι το DR και να επιβιώσει.

Πήγαινε με ραγισμένη κεφαλή κυλίνδρου, αλλοιωμένο απο θερμοκρασία πιστόνι, πρόβλημα στην Nicasil επίστρωση του κυλίνδρου, αρύθμιστο κτλ... Γιατί;... γιατί έκανα μαλακίες το παραδέχομαι, αλλά ρε φίλε δεν μπορείς να είσαι 100% πάνω απο την μηχανή , όταν έχεις και άλλα προβλήματα...

Φαντάσουν τώρα να είχα Ευρωπαϊκό στην θέση του... ούτε με σβυστό μοτέρ δεν θα τσούλαγε.

Άστο λοιπόν.... Είπα καύλα το LC8, αλλά στην θέση που είμαι ψάχνω κάτι να μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα και να με ικανοποιεί στο 60-70% της καύλας και της τσέπης μου.

Gandalf

afrotwin
11/07/2007, 15:32
EPISIS NA PO POS TA KTM APO TO 1970 POY TA XEREIS EXOYNE TH TASH NA EXELISONTE...

den einai blepeis ola ta mixanakia sa tis AFRIKA... :

oti exoun ti tasi na ekselisonte ine gegonos tora exoun perisotera simia stiriksis pano stin plastigka tis expres service...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke i trompa venzinis ke o anor8otis ine san ta takakia pote den xalane otan ine stasimi i mixani...

eno sta ktm apo oti fenete gia na alaksis takakia prepi na aniksis olokliro moter...

bibiko
pane xese me ti saxlamara re ine poli piso akoma i an8ropoi leme
den ise arketos gia na pisis gia kati alo...
:rotflmao: :rotflmao:

KaTaNaS
11/07/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
μαπα τα ΚΤΜ (εν ολιγοις :lol: :lol: )

το δικο μου ΚΤΜ δουλευει ακομα και έτυχε να χαλασω εγω! :bawl: :bawl:

αρα δε παιζει ρολο το μηχανακι αλλα ο αναβατης! :lol: :rotflmao: :rotflmao:

ταδε εφη θωδη :hypnotize

afrotwin
11/07/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το δικο μου ΚΤΜ δουλευει ακομα και έτυχε να χαλασω εγω! :bawl: :bawl:

αρα δε παιζει ρολο το μηχανακι αλλα ο αναβατης! :lol: :rotflmao: :rotflmao:

ταδε εφη θωδη :hypnotize

stavro meriki den exoun geni8i akomi...

tade efi ksepapagianopoulou

project.breeze
11/07/2007, 18:23
Αφού σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις περισσότερο στην πόλη θα σου έλεγα δαγκωτό XTX.Είναι ένα μηχανάκι με πολλές περγαμηνές τόσο στην χρηστικότητά του όσο και στην αξιοπιστία του.Και ας μην ξεχνάμε πως όταν θελήσεις να το πουλήσεις θα βρεις σε χρόνο ρεκόρ αγοραστή και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα γιατί τόσο εμπορικά και αξιόπιστα μηχανάκια κρατάνε ψηλά την αξία μεταπώλησης.Καλές αγορές...

stradas
11/07/2007, 21:30

den einai blepeis ola ta mixanakia sa tis AFRIKA... :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
12/07/2007, 09:28
DUKASII... Όλα τα μηχανάκια τα βγάζουν σε μεταχειρισμένο δεν διαφωνώ...

Αλλά για πες μου , μιας και έχεις ΚΤΜ, τι πληρώνεις για ανταλλακτικό όπως δίσκοι συμπλέκτη, πιστόνι (ελαττωματική λίπανση είπαμε), καδένα ή και άλλα...

Να σου δώσω μετά μια αναλυτική απο Μοτοδυναμική που το έχω ψάξει... και πες μου και χρόνο αναμονής αν θες.

Σου είπα και πριν... Καύλα το LC8... αλλά ρε φίλε , σου καίει την τσέπη αν είναι εκτός εγγύησης ή κακο-μεταχειρισμένο , κακο-στρωμένο και πρέπει να το φέρεις στα ίσα του. Σε σύγκριση πάντα με ενα ιαπωνικό.

Αν μπορούσα βέβαια να το πάρω καινούριο δεν θα έκανα τώρα συζήτηση.

Vangelis64 , ακόμα και με την προσφορά είμαι απο 1000-2000? εκτός budget.

Στο θέμα Ευρωπαϊκά τα έχουμε πεί και έχουμε βαρεθεί...

Καύλα, ωραία, τρομερά περιφερειακά, φοβερή συμπεριφορά... αλλά τα διαστήματα συντήρησης και αν πέσεις και σε περίπτωση ή κακομεταχειρισμένο, θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που το πήρες.

Για ανοχές Ιαπωνικών ούτε κουβέντα... δεν νομίζω οτι θα βρώ μηχανή να τραβήξει οτι το DR και να επιβιώσει.

Πήγαινε με ραγισμένη κεφαλή κυλίνδρου, αλλοιωμένο απο θερμοκρασία πιστόνι, πρόβλημα στην Nicasil επίστρωση του κυλίνδρου, αρύθμιστο κτλ... Γιατί;... γιατί έκανα μαλακίες το παραδέχομαι, αλλά ρε φίλε δεν μπορείς να είσαι 100% πάνω απο την μηχανή , όταν έχεις και άλλα προβλήματα...

Φαντάσουν τώρα να είχα Ευρωπαϊκό στην θέση του... ούτε με σβυστό μοτέρ δεν θα τσούλαγε.

Άστο λοιπόν.... Είπα καύλα το LC8, αλλά στην θέση που είμαι ψάχνω κάτι να μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα και να με ικανοποιεί στο 60-70% της καύλας και της τσέπης μου.

Gandalf παραβλέπουμε τον αφρο λογω ελλατωματικης αποψης περι μοτοσυκλετας
μιας και δε ξερει τα βασικα και παμε παρακάτω.

στο κτμ εγω με 23 χιλ και αλλα 8 που εχει κανει ο καινουριος ιδικοκτήτης ΔΙΣΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΧ.
ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΕ YAMAHA TO μπΕΡΔΕΥΕΙς.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΜΑΧΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 96 και πλέον δε παιζει εκτος και αν μιλαμε για παπακια.ΠΟΥ Η ΚΤΜ ΔΕ ΕΧΕΙ.
πιστονι σε κτμ δεν εχω αλλαξει ποτε αλλα για να μαθουμε πες μας ποσο εχει των γιαμαχα που αλλαζουν συχνα μαλλον.
θα ναι μεσα στο πνευμα της μεγαλης κατανάλωσης λαδιου που εχουνε.
επισης αν εννοεις αξιοπιστο τa dr που κοβουνε πλαίσιο και τωρα το χεις σπασμενο σε κουτα οπως είπες..

τι να σου πω εγω..βιτσια ειναι αυτα.

το οτι κουβουνε πλαίσιο δε νομιζω να μου το αρνηθεις ετσι????:confused:

ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..για τα μη αξιοπιστα ευρωπαικα.
αν το xtx Που λες ειναι το αξιοπιστο μοντελο που χεις διαλεξει..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΟΥΣΑΜΠΕΡΓΚ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ.

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 09:44
DUCASII...

πλαίσιο κόβουν πολλά μηχανάκια... μερικά τα ανακαλούν και τα φτιάχνουν... αλλά τα φτιάχνουν οι ιδιοκτήτες.

Το δικό μου ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ.... δεν ξέρω για τα άλλα. Όσον αφορά το οτι το έχω σε κούτα... Άσε το ΚΤΜ σου για 12000 χλμ, χωρίς αλλαγή λαδιών, προσθέτοντας mix λιπαντικου σε ιξώδες (μονοκύλινδρο άρα "τσιμπάει" και λίγο) , χωρίς ρύθμιση βαλβίδων και έλα και ξαναπέσμου , αν θα είναι σε κούτα το δικό σου ή τασάκι για γόπες. A... πρόσθεσε πως το DR είχε ξεπεράσει το τρίψηφιο αριθμό σε χιλιάδες χιλιόμετρα (107.000 αν θυμάμαι καλά) και οτι ήταν ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ μοτέρ (αγορά 1997).
Έτσι απλά για να έχεις ιδέα του τι σημαίνει αξιοπιστία και διαχρονικότητα.

Όσον αφορά δίσκους συμπλέκτη... ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ... κανένα μηχανάκι δεν πρέπει να βγάζει εντός του πρώτου χρόνου , εκτός και αν ο άσχετος που το είχε , είχε κολημένο το δάχτυλο εκεί και είχε χαμηλώσει τον ρεγουλατόρο (οχι υδραυλικός συμπλέκτης) για να μην ξεκινάει απότομα το μηχανάκι αλλά και για να κουμπώνει καλύτερα ταχύτητες (ασθένεια των ΚΤΜ στην 1η απο όσο γνωρίζω).

Για τα πιστόνια κτλ... δεν είναι βλάβη που θα σου βγάλει. Αλλά όταν στην βγάλει το κόστος και η αναμονή είναι κάτι που δεν συγκρίνεται μεταξύ Έλληνμότο και Μοτοδυναμικής όσο και να χτυπιέσαι.

Τώρα για κόστος ανταλλακτικών. Εξαρτάται απο το κομμάτι. Εκεί μπορεί να δείς διαφορές και μπορεί και οχι... αλλά στην αναμονή να είσαι σίγουρος οτι 20-30 μέρες σε YAMAHA δεν περιμένεις φίλε.

Θα με ρωτήσεις τώρα γιατί LC8;... μα το είπα... μερικές φορές η καύλα έχει να κάνει με το πάθος και οχι την λογική...για αυτό και μπαίνει ο όρος "χρήμα".

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 09:48
Και κατσε ρε μαγε για να καταλάβω...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 950???

και μου το συγκρινεις με την αγορα ενος xtx???

Δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ...

παρε εκει το χτ τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο.??

καλή αγορά και καλα χιλ να χεις αξιοπιστα και μακρυα απο κτμ.

δεν ειναι αξιοπιστα.

υ.γ: Πουλαει ενας φιλος μου χτ 660 μετα απο τουμπα σε στροφη με 100 χιλ γιατι του σβυσε το μηχανακι απο το πουθενα λογω tps (οκ δεν ειναι κανα τιμονι αυτος..) το οποιο tps ειχε αντικατασταθει απο καινουριο μια βδομαδα πριν μιας και ήταν προβληματικο.
τωρα ο φιλος εχει κανει μυνηση στη yamaha.

αν θες του λεω να το παρεις σε καλυτερη τιμη.

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 10:16
Είπα εγώ οτι συγκρίνονται;.. είπα και πριν... το ΧΤΧ είναι μια αγορά πρακτική... όχι αυτή που πραγματικά θέλω.

Τώρα για το TPS... εντάξει αν είναι να πιάνουμε τα ακραία... γνωρίζω φίλο απο το bikenet που ενώ πήγαινε στον δρόμο με Adventure KTM (οχι το 950) ράγισε η φωλιά της βίδας της κεφαλής και κουβάλαγε μπιτονάκι λαδιού απο Κινέττα μέχρι Αθήνα για να συμπληρώνει. Στο συνεργείο του είπαν οτι έγινε λόγω κραδασμών!!!

Άστο ρε φίλε...

Ευχαριστώ πάντως για την ευχή σου.

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 10:33
Είπα εγώ οτι συγκρίνονται;.. είπα και πριν... το ΧΤΧ είναι μια αγορά πρακτική... όχι αυτή που πραγματικά θέλω.

Τώρα για το TPS... εντάξει αν είναι να πιάνουμε τα ακραία... γνωρίζω φίλο απο το bikenet που ενώ πήγαινε στον δρόμο με Adventure KTM (οχι το 950) ράγισε η φωλιά της βίδας της κεφαλής και κουβάλαγε μπιτονάκι λαδιού απο Κινέττα μέχρι Αθήνα για να συμπληρώνει. Στο συνεργείο του είπαν οτι έγινε λόγω κραδασμών!!!

Άστο ρε φίλε...

Ευχαριστώ πάντως για την ευχή σου.

Gandalf ΠΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ????
ΕΝΑ ΧΤΧ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΠΣ?Η ΟΛΑ?
γιατι αυτο για το 950 πρωτη φορα το ακουω.

Τι να αφησω δηλαδη???αξιοπιστο το χτ δηλαδη και το κτμ μπουρδελο.

ρε μαγε..παρε πρωτα ενα μηχανακι απο αυτα που εχεις αποψη και μετα ελα πες μου για βλαβες.

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 10:37
το πρόβλημα δεν το είχε το 950... διάβαζε ρε φίλε τι λέω...

Τώρα για το αν έχω άποψη.. πρέπει να αγοράσω δηλαδή όλα τα μηχανάκια της αγοράς για να έχω άποψη;... δεν το ήξερα αυτό.

Δεν αρκεί δηλαδή να το τσεκάρεις απο κόσμο και περιοδικά;.. πρέπει να το οδηγήσεις κανά δύο χρόνια;... α συγνώμη δεν το γνώριζα αυτό.:confused:

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 10:39
το πρόβλημα δεν το είχε το 950... διάβαζε ρε φίλε τι λέω...

Τώρα για το αν έχω άποψη.. πρέπει να αγοράσω δηλαδή όλα τα μηχανάκια της αγοράς για να έχω άποψη;... δεν το ήξερα αυτό.

Δεν αρκεί δηλαδή να το τσεκάρεις απο κόσμο και περιοδικά;.. πρέπει να το οδηγήσεις κανά δύο χρόνια;... α συγνώμη δεν το γνώριζα αυτό.:confused:

Gandalf οχι μαγε ολα τα ευρωπαικα εναι μη αξιοπιστα και τα γιαπωνεζικα απλα εχουνε καποιες αστοχιες υλικου που και που ρε.
οκ.

dirtbird
12/07/2007, 10:41
ΠΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ????
ΕΝΑ ΧΤΧ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΠΣ?Η ΟΛΑ?
γιατι αυτο για το 950 πρωτη φορα το ακουω.

Τι να αφησω δηλαδη???αξιοπιστο το χτ δηλαδη και το κτμ μπουρδελο.

ρε μαγε..παρε πρωτα ενα μηχανακι απο αυτα που εχεις αποψη και μετα ελα πες μου για βλαβες.

Ρε

όλα τα μηχανάκια ΕΙΝΑΙ αξιόπιστα

Οι οδηγοί συνήθως δεν είναι...

κι εγώ είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το παραπάνω... ούτε το ΚΤΜ μου, ούτε το ΧΤ μου έχουν (ή πρόκειται να αποκτήσουν) κάποιο πρόβλημα :D :D

crs-k
12/07/2007, 10:47
οχι μαγε ολα τα ευρωπαικα εναι μη αξιοπιστα και τα γιαπωνεζικα απλα εχουνε καποιες αστοχιες υλικου που και που ρε.
οκ.

Ρε Μπιμπικο...

Κατσε καλα ρε... :smilea:

Αυτος ειναι (και θα ειναι απ' οτι φαινεται) ο ΚΑΝΟΝΑΣ! :wacko:

Σε καθε μαρκα και μοντελο, θα βρουμε "αστοχιες", το θεμα ειναι ομως οτι στα Ευρωπαϊκα, αυτες ειναι ΠΟΛΥ πιο συχνο φαινομενο, στατιστικα παρατηρωντας. :winka:

Εχει φυσικα την εξηγηση του ...

Κατα κανονα τα Ευρωπαϊκα ειναι ΠΙΟ "τουμπανιασμενα" απ' την μαμα, απ' οτι τα αντιστοιχα Γιαπωνεζικα!

Οποτε (λογικα) αυτο βαινει σε βαρος της αξιοπιστιας, οπως ακριβως με το να παρεις ενα Γιαπωνεζικο (αντιστοιχο) μηχανακι και να το "τουμπανιασεις" μονος σου... :)

dirtbird
12/07/2007, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε Μπιμπικο...

Κατσε καλα ρε... :smilea:

Αυτος ειναι (και θα ειναι απ' οτι φαινεται) ο ΚΑΝΟΝΑΣ! :wacko:

Σε καθε μαρκα και μοντελο, θα βρουμε "αστοχιες", το θεμα ειναι ομως οτι στα Ευρωπαϊκα, αυτες ειναι ΠΟΛΥ πιο συχνο φαινομενο, στατιστικα παρατηρωντας. :winka:

Εχει φυσικα την εξηγηση του ...

Κατα κανονα τα Ευρωπαϊκα ειναι ΠΙΟ "τουμπανιασμενα" απ' την μαμα, απ' οτι τα αντιστοιχα Γιαπωνεζικα!

Οποτε (λογικα) αυτο βαινει σε βαρος της αξιοπιστιας, οπως ακριβως με το να παρεις ενα Γιαπωνεζικο (αντιστοιχο) μηχανακι και να το "τουμπανιασεις" μονος σου... :)

θείο...

δεν πα να ρυθμίσεις τις πλατίνες στο (π)Africa γιατί στο 3ήμερο όλο παφ-πουφ ήσουν:rolleyes: :rolleyes:

για αυτό μέναμε πίσω, όχι γιατί μας 'έφευγες'... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

crs-k
12/07/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
θείο...

δεν πα να ρυθμίσεις τις πλατίνες στο (π)Africa γιατί στο 3ήμερο όλο παφ-πουφ ήσουν:rolleyes: :rolleyes:

Σε κατηφορο, μετα απο πολυ ωρα με κλειστο γκαζι και σπανια!
Σύνηθες φαινομενο σε ΟΛΑ τα (καρμπυρατερατα) μηχανακια, που ΔΕΝ προβληματιζει ιδιαιτερα! :wacko:

Αμαν με την γκρινια σας πια... :sick:

για αυτό μέναμε πίσω, όχι γιατί μας 'έφευγες'... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Εγω ΔΕΝ ειμαι οδηγάρα ρε ... :(

:lol: :rotflmao: :lol:

KaTaNaS
12/07/2007, 11:58
Εγω ΔΕΝ ειμαι οδηγάρα ρε ... :(

να σε κανει μαθηματα ο Ντιμ 'Εβερτς παππούκοοοοοοοοο :lol: :lol:

επειδη τωρα καβαλαω ενα χιουνταϊ σαν το δικο σου θυμησε μου το κόλπο με το χειρόφρενο! :look: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
12/07/2007, 12:07

επειδη τωρα καβαλαω ενα χιουνταϊ σαν το δικο σου θυμησε μου το κόλπο με το χειρόφρενο! :look: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Να σΕ κανει μαθηματα ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ρε! :mad:

:lol: :rotflmao: :lol:

KaTaNaS
12/07/2007, 12:15
Να σΕ κανει μαθηματα ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ρε! :mad:

αυτος πρεπει να με μαθει να εξαφανιζω την γκρεμιλα απο κατω! :lol: :rotflmao:

DimChios
12/07/2007, 21:26

Ελα, ποιός με φωνάζει?

:smokin:

DimChios
12/07/2007, 21:27
Παντως μ αρεσει που δεν είμαστε κολημένοι σε αυτό το φόρουμ!

:rolleyes:

jbear
12/07/2007, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:lol: :lol: :lol: :look:

tai
12/07/2007, 21:57

:confused: ποίος το είπε αυτό??? Αντε ρε διαδόσεις

gcrook
12/07/2007, 23:20
Πωπω...
Οταν σταζει το κορμι του σμηνιτη απο τα 4Κ:lol: ολα τα καλα συμβαινουν στο φορουμ.:sad:

DimChios
13/07/2007, 02:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πωπω...
Οταν σταζει το κορμι του σμηνιτη απο τα 4Κ:lol: ολα τα καλα συμβαινουν στο φορουμ.:sad:

Και που να ήτανε 20Φ!

dirtbird
13/07/2007, 03:58
Ελα, ποιός με φωνάζει?

:smokin:

Πρώτο μάθημα.....

Πως να επιπλέετε στη λάσπη με 2 π@π@ρια μπροστά από τα πόδια σας

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

ρε.... θα πάρεις κανα μηχανάκι της προκοπής.... το καλοκαίρι τελειώνει ;)

DimChios
13/07/2007, 04:02
Πρώτο μάθημα.....

Πως να επιπλέετε στη λάσπη με 2 π@π@ρια μπροστά από τα πόδια σας

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μλκ!

ρε.... θα πάρεις κανα μηχανάκι της προκοπής.... το καλοκαίρι τελειώνει ;)

Όταν πουλήσω το GS ρε! :wacko:

Τι να πάρω όμως ρε γμτ? Το σκέφτομαι για κανένα MONTESA!

dirtbird
13/07/2007, 04:18

Τι να πάρω όμως ρε γμτ? Το σκέφτομαι για κανένα MONTESA!

Τώρα γιατί μΕ βάζεις σε πειρασμό?;)

Θυμάσαι την Montesa Cota? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mέχρι 2Κ βρίσκεις κάτι αξιοπρεπές.... και ότι χρειαστεί θα το συμμαζέψουμε :winka: :winka:

DimChios
13/07/2007, 04:24
Τώρα γιατί μΕ βάζεις σε πειρασμό?;)

Θυμάσαι την Montesa Cota? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mέχρι 2Κ βρίσκεις κάτι αξιοπρεπές.... και ότι χρειαστεί θα το συμμαζέψουμε :winka: :winka:

Αυτό το Cota που λές... :rolleyes:

Γμτ, δε θα μου πηγαινει καθολου!

ΕΙΜΑΙ ΓΛΗΓΟΡΟΣ ΕΙΠΑΜΕ!