View Full Version : To δίλημα του αμήχανου Gandalf
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 13:10
εδώ και καιρό (2 μήνες περίπου) το DR παρέδωσε πνεύμα ραγίζοντας την κεφαλή και βγάζοντας και μερικές ζημιές ακόμα , κατέστη τελείως άσκοπο να το φτιάξω δεδομένου οτι η ζημιά θα πήγαινε κοντά στα 1000-1500? για να το επαναφέρω σε άρτια κατάσταση.
Οπότε εδόθη για ανταλλακτικά μιας και τα περιφερειακά που είχα βάλει ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Τώρα;... τώρα μετά απο δύο μήνες, νιώθω σαν χαρμάνης. Βλέπω και περνάνε μηχανές απο δίπλα και μου έρχεται να κλειδώσω το κουτί και να ανέβω συνεπιβάτης.
Χειμώνας έρχεται και ίσως είναι και η καλύτερη εποχή για αγορά μηχανής.
Το δίλημμα μου λοιπόν είναι το εξής.
με 5-7000? και με κατεύθυνση σε αγορά μεταχειρισμένων απο 2004 και μετά , τι μπορεί να υπάρξει σε καλή κατάσταση σε αυτά τα λεφτά και με κύριο σκοπό τις διαδρομές εντός πόλεως και ίσως κανά ταξιδάκι κοντινό.
Ο κολλητός μου με βαράει και μου λέει να πάρω παλιότερο (2000-2002) σε Varadero για να έχω και μηχανή και με περίπου αυτά τα χρήματα. Έλα όμως που το θεωρώ εγώ σαν περίπτερο (αεροδυναμική) με ρόδες!
Προσωπικά για να μην σας ζαλίζω, προτιμώ το ΧΤ660Χ (εκεί κολλημένος με τα motard.. τι πράμα και τούτο), το TDM 900(Ξέρω.. ξέρω δύσκολο στα 7000 αλλά θα είναι τον χειμώνα οπότε άλλος ενας χρόνος μπορεί να πέσουν και άλλο) και το V-STROM 1000 (μην βαράτε ρε.. είπαμε μου αρέσει.. το έχω οδηγήσει)αλλά εκεί πάμε πολύ έξω απο κόστος.
Η ερώτηση είναι η εξής... κάτσε τώρα να πάρω το κράνος πρώτα.... στην θέση μου , με ενα Ι.Χ 1400cc και με την δική του συντήρηση, με σκοπό την μετακίνηση εντός πόλης (δύσκολα και κουραστικά χιλιόμετρα για μοτέρ) και κάποια ταξίδια έξω... τι θα διαλέγατε και γιατί;
Για να είμαι ειλικρινής πάντως τείνω στο ΧΤΧ αλλά θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες.
Για μιλάτε..... και στην πρώτη βόλτα να έχω να λέω οτι ο τάδε σωστά μου είπε να το πάρω.
Ευρωπαϊκά απορρίπτονται διά ροπάλου... είπαμε στο nick μου το sm = super motard και οχι sado mazochist.
Gandalf
alximistis
10/07/2007, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εδώ και καιρό (2 μήνες περίπου) το DR παρέδωσε πνεύμα ραγίζοντας την κεφαλή και βγάζοντας και μερικές ζημιές ακόμα , κατέστη τελείως άσκοπο να το φτιάξω δεδομένου οτι η ζημιά θα πήγαινε κοντά στα 1000-1500? για να το επαναφέρω σε άρτια κατάσταση.
Οπότε εδόθη για ανταλλακτικά μιας και τα περιφερειακά που είχα βάλει ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Τώρα;... τώρα μετά απο δύο μήνες, νιώθω σαν χαρμάνης. Βλέπω και περνάνε μηχανές απο δίπλα και μου έρχεται να κλειδώσω το κουτί και να ανέβω συνεπιβάτης.
Το δίλημμα μου λοιπόν είναι το εξής.
με 5-7000? και με κατεύθυνση σε αγορά μεταχειρισμένων απο 2004 και μετά , τι μπορεί να υπάρξει σε καλή κατάσταση σε αυτά τα λεφτά και με κύριο σκοπό τις διαδρομές εντός πόλεως και ίσως κανά ταξιδάκι κοντινό.
Ο κολλητός μου με βαράει και μου λέει να πάρω παλιότερο (2000-2002) σε Varadero για να έχω και μηχανή και με περίπου αυτά τα χρήματα. Έλα όμως που το θεωρώ εγώ σαν περίπτερο (αεροδυναμική) με ρόδες!
Προσωπικά για να μην σας ζαλίζω, προτιμώ το ΧΤ600Χ (εκεί κολλημένος με τα motard.. τι πράμα και τούτο), το TDM 900(Ξέρω.. ξέρω δύσκολο στα 7000 αλλά θα είναι τον χειμώνα οπότε άλλος ενας χρόνος μπορεί να πέσουν και άλλο) και το V-STROM 1000 (μην βαράτε ρε.. είπαμε μου αρέσει.. το έχω οδηγήσει)αλλά εκεί πάμε πολύ έξω απο κόστος.
Η ερώτηση είναι η εξής... κάτσε τώρα να πάρω το κράνος πρώτα.... στην θέση μου , με ενα Ι.Χ 1400cc και με την δική του συντήρηση, με σκοπό την μετακίνηση εντός πόλης (δύσκολα και κουραστικά χιλιόμετρα για μοτέρ) και κάποια ταξίδια έξω... τι θα διαλέγατε και γιατί;
Για να είμαι ειλικρινής πάντως τείνω στο ΧΤΧ αλλά θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες.
Για μιλάτε..... και στην πρώτη βόλτα να έχω να λέω οτι ο τάδε σωστά μου είπε να το πάρω.
Gandalf
Πάρε το Tiger Μου πάρτο πάρτο. :D
Λοιπόν κάπως... σοβαρότερα τώρα. Νομίζω πως το ΧΤ το 660 θα σε βολέψει μια χαρά. Γενικά το χτάκι είναι καλή και αξιόπιστη λύση.
Αλλιώς μπορείς να δεις και τρανσαλπάκι. Καλό πολύ καλό εξίσου αξιόπιστο.
Στη θέση σου δεν θα κοίταζα προσωπικά ούτε TDM 900 ούτε Vstrom 1000. Προσωπική εκτίμηση.
Δεν ξέρω τι σου λέει μεταχειρισμένο KTM το 640.
Τεσπα αν δεν σε ικανοποιήσει τίποτα... το tiger σε περιμένει! Με δώρα και εξτρά. :D
Παρε multi 620 !!!
:D :D :D
PortisHead
10/07/2007, 13:16
Versys 650 !
...αν και το ΧΤΧ...ειναι κουκλί !!!
PortisHead
10/07/2007, 13:17
...επίσης....ΤDM 900αρι βρισκεις και με 6000-6500 σε πολυ καλη κατάσταση !!!
Cpt. Haddock
10/07/2007, 13:22
- Vstrom 650 (όχι το 1000)
- Versys
- Transalp
- Multi
Αυτά μάγε
:wave2: :wave2: :wave2:
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 13:23
alximistis... Ευρωπαϊκά απορρίπτονται άμεσα , λόγω των γνωστών κουσουριών "καψούρας" που έχουν με συνεργεία και μάστορες ανά τακτά διαστήματα...(βλ. Κοίτα Το Μάστορα).
Για το Versys... δεν ξέρω... δεν το έχω οδηγήσει, μια φορά το είδα μόνο στον δρόμο και μου θύμισε κάπως το fazer. Δεν νομίζω οτι θα μου έκανε... αλλά και πάλι διατηρώ επιφυλάξεις.
Για το TDM δεν λέω καλό μηχανάκι... μου αρέσει τρελά... αλλά να είμαι ειλικρινής... ρε παληκάρια, τα σηκώνουν ή τα "ψυρίζουν" για πλάκα. Και αυτό απο μόνο του είναι πολύ αρνητικό.
Και αίντε στο σπίτι με 5 μαντρόσκυλα εντός οικοπέδου, καραμπίνα και συναγερμούς δεν νομίζω οτι κανείς θα κάνει το λάθος. Αλλά στην δουλειά που θα είναι χύμα στο κύμα ... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Cpt... Transalp;.... πολύ ουδέτερο ρε φίλε και επειδή τα έχω οδηγήσει ... ταξιδιάρικο, γενικά ευπροσάρμοστο στην πόλη, αλλά δεν είναι κάτι που με "τραβάει" φίλε, ...γούστα είναι αυτά!
Gandalf
lampros_fazer
10/07/2007, 13:25
Αφού λες και κανα ταξιδάκι δεν κοιτάς κανένα fazerακι (ή και κανα sv) ή κανα Vstrom..;
Αν η χρήση εκτός πόλης είναι ελάχιστη σε σχέση με εντός +1 για ΧΤΧ..
alximistis
10/07/2007, 13:27
alximistis... Ευρωπαϊκά απορρίπτονται άμεσα , λόγω των γνωστών κουσουριών "καψούρας" που έχουν με συνεργεία και μάστορες ανά τακτά διαστήματα...(βλ. Κοίτα Το Μάστορα).
Για το Versys... δεν ξέρω... δεν το έχω οδηγήσει, μια φορά το είδα μόνο στον δρόμο και μου θύμισε κάπως το fazer. Δεν νομίζω οτι θα μου έκανε... αλλά και πάλι διατηρώ επιφυλάξεις.
Για το TDM δεν λέω καλό μηχανάκι... μου αρέσει τρελά... αλλά να είμαι ειλικρινής... ρε παληκάρια, τα σηκώνουν ή τα "ψυρίζουν" για πλάκα. Και αυτό απο μόνο του είναι πολύ αρνητικό.
Και αίντε στο σπίτι με 5 μαντρόσκυλα εντός οικοπέδου, καραμπίνα και συναγερμούς δεν νομίζω οτι κανείς θα κάνει το λάθος. Αλλά στην δουλειά που θα είναι χύμα στο κύμα ... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Gandalf
Μάγε τα περί τίγρη ήταν για πλάκα. Σοβαρά σου είπα. Τρανσαλπάκι θα το καταχαρείς χτάκι επίσης το ίδιο. Για ψάξε πάντως το ΚΤΜ κι άσε τα περί βλαβών και συνεργείων. Όπως τώρα που το θυμήθηκα κοίτα και το bmw το 650.
fantacid
10/07/2007, 13:31
Gandalf
με ποιο σκεπτικο?
μαγε πριν γραψεις τι σκεφτεσαι και ενω αναφερεις αυτα τα εντος πολης και καμια κοντινη το μυαλο μου πηγε σε XT και versys.
η αληθεια ειναι οτι το versys ειναι καινουργιο μηχανακι και δεν ξερω πως συμπεριφερεται αλλα απο θεση ειναι μια χαρα (μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα).τωρα οσο για το XT δε νομιζω οτι χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες...
αν παλι θελεις να παρεις μηχανη που θα σε μπολιασει και με την ιδεα για πιο μακρυνα ταξιδια, σκεψου και το fazer.οτι και να παρεις....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
dirtbird
10/07/2007, 13:41
Μάγε, συμφωνούμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41528) στα 2 από τα 3 γράμματα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να προτιμήσεις το Χ από το R και να έχεις μία λιγότερο χρηστική μοτό.
Κατά τη γνώμη μου η Ελλάδα χρειάζεται 21' μπροστινή ζάντα (και ιδανικά 18' πίσω - όχι δύσκολο).
Επί της ουσίας, ψάξε για τα ΧΤ 05-06 της προσφοράς και βεβαιώσου ότι κατά την παράδοση θα σου αλλάξουν το TPS.
tip: σε όσα το αλλάζουν, χτυπάνε μία μικρή πονταρισιά πάνω από το 3ο ψηφίο του αριθμού πλαισίου. :winka:
Τα 07, έχουν την προσθήκη αισθητήρα λ, και αλουμινένιου ψαλιδιού (τα Χ μόνο - μία ενδιαφέρουσα αναβάθμιση).
Αν καταλήξεις και χρειαστείς βοήθεια στην ανεύρεση, ίσως και να μπορώ να βοηθήσω..
:beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 13:53
dirtbird...
90-95% η μηχανή θα κινείται άσφαλτο. Ενα 5% θα είναι μόνο τα 500 μέτρα χωματόδρομου (φλάτ) που έχω κοντά στο σπίτι. Νομίζω οτι θα είναι καλύτερο να είναι χαμηλότερο μπροστά απο το ψηλόφτερο 21'' , ειδικά αν αναλογιστείς οτι θα έχει και κοντινά ταξιδάκια.
Τώρα επειδή το ΧΤΧ είναι φτηνό σχετικά (κοντά σε budget) μπορεί να πάω και σε καινούριο... θα δούμε.
Τrooper... fazer... το σκοτώνουν στην μεταπώληση. Χώρια που κάτι δεν μου κάθεται σωστά στην θέση οδήγησης. Για το versys δεν ξέρω... πρέπει να το οδηγήσω να δώ.
Fantacid. ...
Σε κατάστημα που ήμουν πώλησης μηχανών , κάθε χειμώνα υπήρχαν καλύτερες προσφορές (αλλαγές μοντέλων) και χαμήλωμα τιμών κατά 200-300? για να ελκύσουν κόσμο. Βλέπεις κάθε καυλιάρης το καλοκαίρι θέλει μηχανή και τους τσεκουρώνουν. Ενώ τον χειμώνα με τα κρύα συνήθως πάνε αυτοί που έχουν ψαχτεί και γενικά δεν θα ακούσεις μαλακίες του τύπου... " η μηχανή κάνει έτσι γιατί έχει ζέστη.." (ναι το έχω ακούσει και αυτό!)
alximists... ΒΜW;... γιατί;... για να τους τα χώνω διπλά σε διαστήματα συντήρησης με ενα Ιαπωνικό;... το ίδιο και με τα ΚΤΜ... ωραία μηχανάκια αλλά σε καμία περίπτωση ευκολοσυντήρητα.
Gandalf
vangelis 64
10/07/2007, 13:53
Με τα χρήματα που διαθέτεις,μπορείς να βρείς πολλά μηχανάκια ακόμα και καινούργια.
Versys,E-R,V Strom 650....αλλά μάλλον σε βλέπω καρφί για ΧΤ,έτσι;:D
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 14:03
Να σου πω...
To XT660X συγκεντρώνει καλό after sales service (Μοτοδυναμική βλέπεις), καλή αξία μεταπώλησης( ακόμα και μετά την ανανέωση του), καλή οδηγική συμπεριφορά ειδικά σε Χ έκδοση, μικρή συντήρηση, ωραίο σχεδιαστικά (γούστα είπαμε) αλλά...
Ρε παιδιά... θα την πώ την αμαρτία μου... είναι κάτι που έχω οδηγήσει (motard) και δεν μπορώ να πώ οτι με ΚΑΥΛΩΝΕΙ... και ξέρετε τι είναι αυτό το πράγμα... σαν σαράκι/μικρόβιο που σου τριβελίζει το μυαλό.
Αυτό το μόνο που μου το κάνει είναι το TDM900 και το πολύ μακρινό για μένα LC8 σε έκδοση δρόμου. Αλλά στο ναι μεν πρώτο , έχουμε να κάνουμε με το θέμα κλοπή και συντήρηση, στο δεύτερο με το υψηλό κόστος αγοράς , συντήρησης και μεταπώλησης.
Για αυτό και είμαι με τον αντίχειρα στο στόμα ακόμα (για να μην πω κάτι πιο αισχρό).
Ξέρουμε όλοι , οτι παίζει τεράστιο ρόλο οτι αν σε ΚΑΥΛΩΝΕΙ κάτι πρέπει να πάρεις μάλλον εκείνο... έλα όμως που τα αρνητικά έχουν να κάνουν κυρίως με το πορτοφόλι που επαγωγικά μπορεί να οδηγήσει και στην ακινητοποίηση της μηχανής;
Για αυτό καλώς ή κακώς κατευθύνομαι μάλλον προς το ΧΤ660Χ ... αν και για να είμαι ειλικρινής το Versys δεν μπορώ να το αποκλείσω μιας και δεν το έχω οδηγήσει...
Θα τον βάλω τελικά μου φαίνεται τον ζουρλομανδύα... νιώθω σαν παιδάκι με κάποια χρήματα μπροστά σε βιτρίνα με διάφορα παιχνίδια αλλά πρέπει να αποφασίσει να πάρει μόνο ένα και να το έχει και για αρκετό διάστημα μετά (αποπληρωμή δανείου γαρ)....ΟΥΦ...
Gandalf
dirtbird
10/07/2007, 14:10
dirtbird...
90-95% η μηχανή θα κινείται άσφαλτο. Ενα 5% θα είναι μόνο τα 500 μέτρα χωματόδρομου (φλάτ) που έχω κοντά στο σπίτι. Νομίζω οτι θα είναι καλύτερο να είναι χαμηλότερο μπροστά απο το ψηλόφτερο 21'' , ειδικά αν αναλογιστείς οτι θα έχει και κοντινά ταξιδάκια.
Gandalf
Δεκτόν το ότι δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η χωμάτινη χρήση, αλλά και το R μια χαρά πάει στην άσφαλτο και έχεις το added bonus ότι στις ΄λακουβίτσες΄των δρόμων μας δεν θα χάσεις καμμιά ρόδα μέσα.
Όσον αφορά τα ταξιδάκια δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε το ψηλό φτερό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40247&perpage=20&pagenumber=58) *.
Εδώ που τα λέμε, θα ήθελα να έχει μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων μπρος-πίσω, γενικά το εμπρός του είναι χαμηλό για τα γούστα μου.
*άσε που και αυτό..... μισό είναι:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 14:21
Η δική μου εμπειρία με ψηλόφτερο σε Ε.Ο. και Α.Ο. κυρίως που είναι άκρως βαρετά , έχει να κάνει με τους πλευρικούς ανέμους και το φτερό ψηλά όταν είχε το DR 21''.
Πολύ κούνημα με αποτέλεσμα να κουράζει το μηχανάκι. Προτιμώ το κοντό και χαμηλό (οχι street.... μην πεταχτεί κανείς) όπου ναι μεν γίνεται συντριβανάκι το χειμώνα , αλλά διατηρεί ευστάθεια σε πλευρικά μποφώρια σε ανοιχτές διαδρομές.
Χώρια που μπορεί οι 21'' μπροστά να σε βοηθούν να διορθώσεις λάθη μέσα σε στροφές, αλλά στις 17'' μπορείς να το βάλεις περισσότερο μέσα.
Στο ΧΤ σου έχεις δεί αν ταιριάζει καμιά ζελατινούλα μεγαλύτερη για καλύτερη προστασία απο το χτύπημα του "αγιέρα" αλλά και να έχεις και αποδεικτικό γενοκτονίας (μυγάκια) απο ταξιδάκια;
Gandalf
vangelis 64
10/07/2007, 14:26
και δεν μπορώ να πώ οτι με ΚΑΥΛΩΝΕΙ... και ξέρετε τι είναι αυτό το πράγμα... σαν σαράκι/μικρόβιο που σου τριβελίζει το μυαλό.
Gandalf Πάνω σ' αυτό,να σού πω ότι όσες φορές αγόρασα κάτι(οτιδήποτε που να χρησιμοποιώ)με γνώμονα το πρακτικό μέρος τής υπόθεσης και μόνο,το μετάνοιωσα.
Προσωπικά προτιμώ να υποφέρω λίγο παραπάνω οικονομικά και στο τέλος να πάρω κάτι που να μου μιλήσει στην καρδιά,από το να αποκτήσω ΤΩΡΑ αυτό που μπορώ επειδή απλά μπορώ.
Έχω κλάψει για 90,000 δρχ τότε αγοράζοντας μια κιθάρα για τη δουλειά μου,που μια μού ξύνιζε και μια μού βρώμαγε,αντίθετα όταν πιάνω στα χέρια μου αυτήν που πλήρωσα 3,000 ? πριν τρία χρόνια,αγαλλιάζει η ψυχή μου και αυτό είναι που θεωρώ σημαντικό.Εννοείται πως η αγορά,έστω και με τίς απαιτούμενες στερήσεις,είναι εφικτή,έτσι;
Το θέμα τής κλοπής είναι σοβαρό μεν αλλά λύνεται,έστω και κατά ένα μεγάλο μέρος.Δεν νομίζω ότι αρκεί για να σε αποτρέψει στην απόκτηση αυτού που αγαπάς.
Αν αντέχεις,περίμενε πάντως.Εγώ εχθές έκλεισα ένα χρόνο(!)χωρίς μηχανάκι.:(
:wave2:
Αν μετακινησαι πολυ μεσα στην πολη σιγουρα το ΧΤ ειναι πολυ καλη λυση συν οτι μπορεις να βρεις πολλα σε καλη κατασταση και τιμη...
αφου δε σ'αρεσει το ΧΤΧ ΜΗΝ το παρεις...8α το βαρε8εις και 8α σιχτιριζεις ... για το Βερσις δεν εχω ακουσει καλα λογια απο αποψη αξιοπιστιας (οτι μπορω κανω γιατι δεν εχω μεγαλη πειρα σε μοτο... :blush: ) και ισως αυτο αποδειχτει επιβλαβες για το πορτοφολι σου...ενω για το ΧΤ ολοι λενε..''δεν ειναι τυχαιο που το εχει ολη η Ελλαδα... :lol: ''
Στην τελικη παρε το ΧΤ να σου φυγει η ''στερηση'' και παραλληλα μαζευε κομποδεμα για κατι καλυτερο ....
Επισης σε ολα τα μοτο παιζει 8εμα κλοπης....αμα ειναι να γινει στραβη ...και χρεπι να εχεις....8α σου το παρουν αμα 8ελουν...:winka:
dirtbird
10/07/2007, 14:33
Για original αξεσουάρ (και ζελατίνες), κοίτα εδώ (http://www.yamaha-motor.co.uk/accessories/accessories/acc_overview.jsp?grpId=4440&productId=48815$2$XT660X) .
Ζελατίνες θα βρεις και από τις γνωστές after market φίρμες.
σΕ επαναλαμβάνω.
Δεν κουνάει από φτερό το R, γιατί και μισό είναι και χαμηλά είναι και χώνεται μία χαρά και στην άσφαλτο (αν θες παραπάνω info ρώτα τον stergios 69).
(επιμένω μόνο και μόνο για την περίπτωση που αυτοί είναι οι λόγοι που δεν το επιλέγεις, εμφανισιακά μάλλον και εμένα μου αρέσει καλύτερα το Χ). :wave2:
Cpt. Haddock
10/07/2007, 14:36
Η αλήθεια ειναι οτι το versys σαν καινούριο ειναι πιθανόν να εμφανίσει και "παιδικές ασθένειες".
Απο την άλλη μάγε και το XT ειναι επιρρεπές σε κλοπες (με το τσουβάλι κιόλας)
(ουσιαστικά μονο το tiger δεν κλεβεται :lol: )
:wave2: :wave2: :wave2:
PortisHead
10/07/2007, 14:37
Vesrys....σε σχεση με ΧΤΧ
-ανάποδο μπροστινό
-ψαλίδι τύπου μπανάνα πισω
-σελα...2πλασια απο ΤDΜ
-2κυλινδρο και καμια 20ρια αλογα δυνατοτερο
-ολοκληρωτικα...made in japan
-φρενάρες
καντο ενα test ride και θα με θυμηθείς.
vangelis 64
10/07/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Vesrys....σε σχεση με ΧΤΧ
-ανάποδο μπροστινό
-ψαλίδι τύπου μπανάνα πισω
-σελα...2πλασια απο ΤDΜ
-2κυλινδρο και καμια 20ρια αλογα δυνατοτερο
-ολοκληρωτικα...made in japan
-φρενάρες
καντο ενα test ride και θα με θυμηθείς. Συμφωνώ απολύτως!Το μόνο που δεν μού άρεσε ήταν το κάπως τραχύ,για τα γούστα μου,κιβώτιό του.
Πολύ καλοστημένο μηχανάκι.:a013:
afrotwin
10/07/2007, 14:51
pigene vres ena gsxr 750cc me liga xiliometra apo kanenan pou to exi mono gia savatokiriaka
peta tou ta koustoumia ke kanto street fighter me ena oreo fat bar ke 8a ise o kaliteros tou xoriou
ke an den to kanis afto 8a ise me saxla mixanakia tipou XT
afrotwin
10/07/2007, 14:54
a! ke pou ise oxi 1000cc 750 ok
ke petatou ke tin mouri apo kana kawasaki Z ke 8a ise tsamatos vasika ama 8es ki ales idees epi toutou mila
tora ama perimenis apo atoma tipou capten na sou poune ti 8a paris ine san na pigenis se mpakouria na sou poune pos 8a vgazis gkomenes....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
Εχουν αρχισει και μ αρεσουν οι διαμαχες!
:D :smokin:
μαγε....
ο,τι και να παρεις, ξερεις...
ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ!
:lol: :lol:
Εχω εμπεριστατωμένη άποψη πάλι ο κερατας! :rolleyes:
dirtbird
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke an den to kanis afto 8a ise me saxla mixanakia tipou XT
saxloi einai oi ekastote odigoi :evil: :evil: eos poly saxloi :evil: :evil:
Kai poy na deis kai kati saxles poy -mes tin saxlamara toys- nomizoyn ;oti ta africa kanoun kai gia xoma.......:winka:
DimChios
10/07/2007, 14:55
tora ama perimenis apo atoma tipou capten na sou poune ti 8a paris ine san na pigenis se mpakouria na sou poune pos 8a vgazis gkomenes....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1200!!!
:smokin:
εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! :ninja:
DimChios
10/07/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kai poy na deis kai kati saxles poy -mes tin saxlamara toys- nomizoyn ;oti ta africa kanoun kai gia xoma.......:winka:
ΨΙΤ! ΤΟ ΧΟΝΤΡΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, Ε!
:mad:
afrotwin
10/07/2007, 14:57
file ta africa ine mpourdela ai parata mas me ta kolomixanakia
pou 8es ke diamaxi gia dafta
ala pios milise gia africa re stokarismene?
ke epidi exo africa nomizis oti ta 8eoro gamata
exoun perasi apo ta xeria mou toses mixanes ose fores exis peksi to pouli sou leme
ke se kovo gia xontro pexti:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
10/07/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Giati?
Protithesai na arxiseis tis sahlamares?:D :D
DimChios
10/07/2007, 14:59
file ta africa ine mpourdela ai parata mas me ta kolomixanakia
pou 8es ke diamaxi gia dafta
ala pios milise gia africa re stokarismene?
ke epidi exo africa nomizis oti ta 8eoro gamata
exoun perasi apo ta xeria mou toses mixanes ose fores exis peksi to pouli sou leme
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:a014: :a014: :a014:
DimChios
10/07/2007, 15:01
Giati?
Protithesai na arxiseis tis sahlamares?:D :D
Μπα, κατεχουν άλλοι τα πρωτία στη σαχλαμάρα!
Απλώς αυτο με το οτι τα Αφρικα καποιοι νομίζουν ότι πάνε χώμα μου εκατσε βαρύ!
:sad:
Cpt. Haddock
10/07/2007, 15:02
Ναι ρε μάγε δίκιο έχει :lol:
γράψε μας στ΄@@ σου και άκου τη ζωντανή ιστορία του μοτοσυκλετισμού εν ελλάδι aka (af)roulis twin και κανε μαϊμουδιές σε gixxers
Φυσικά, για κάτι πρωτοποριακό και τεχνολογικά advanced πάρε μια afrika καλυτερα
:rotflmao: :rotflmao:
95915
afrotwin
10/07/2007, 15:02
astone re xx1100 exi o an8ropos....
afrotwin
10/07/2007, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι ρε μάγε δίκιο έχει :lol:
γράψε μας στ΄@@ σου και άκου τη ζωντανή ιστορία του μοτοσυκλετισμού εν ελλάδι aka (af)roulis twin και κανε μαϊμουδιές σε gixxers
Φυσικά, για κάτι πρωτοποριακό και τεχνολογικά advanced πάρε μια afrika καλυτερα
ke giati den me parotrinis na paro ena vitio pou kani gia ekenosis vo8ron opos to diko sou pou ine ke texnologika proigmeno
re triferokole tamia me pareksigimeni xoristra....
astone re xx1100 exi o an8ropos....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ο ανθρωπας εχει ΚΤΜ οποτε καντε λιγο τουμπεκι κοπελιες να μιλήσει και κανας αντρας σε τουτο το δω το γκει ποστ για αξιπιστα χτ με προβλημα στο τιπιες.:wave2: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
dirtbird
10/07/2007, 15:06
den pa na klaseis re afro na ektonothis ligaki? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=42913&perpage=20&pagenumber=2) lemee kai emeis entometaksi tha etoimazoume ta organa.....
:lol: :lol: :lol:
DimChios
10/07/2007, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ο ανθρωπας εχει ΚΤΜ οποτε καντε λιγο τουμπεκι κοπελιες να μιλήσει και κανας αντρας σε τουτο το δω το γκει ποστ για αξιπιστα χτ με προβλημα στο τιπιες.:wave2: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Μίλησε και ο νταλικιέρης ο μουστακαλής!
:rolleyes:
:alien: :alien: :alien:
Μίλησε και ο νταλικιέρης ο μουστακαλής!
:alien: :alien: :alien: εσυ ευρωπαικο εχεις οποτε κανε τη παπια λιγο και μιλα για νταλικεριδες σε αλλο δικο σου ποστ.
κατσε λιγο να βρουμε ακρη με τον ντριρτυ μπερντι και τον αφρο..:rotflmao: :lol:
afrotwin
10/07/2007, 15:09
ο ανθρωπας εχει ΚΤΜ οποτε καντε λιγο τουμπεκι κοπελιες να μιλήσει και κανας αντρας σε τουτο το δω το γκει ποστ για αξιπιστα χτ με προβλημα στο τιπιες.:wave2: :
KTM exi?:eyepop:
a! gia afto exi zoxades?:rotflmao: :rotflmao:
ela re file ipomoni 8a sto etimasi to sinergio....
ke ex8es tsagiosa ena 950 stin katexaki....:lol: :lol: :lol:
dirtbird
10/07/2007, 15:09
Diladi..........
Itan pote dinaton Africa sto xoma (ki ego sti filaki - asxeto alla m'arese) na soy katsei elafri? :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
An nai, pesto mou na prosexo pos sou milao...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
KTM exi?:eyepop:
ke ex8es tsagiosa ena 950 stin katexaki....:lol: :lol: :lol: ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...:lol: :lol: :rotflmao:
Cpt. Haddock
10/07/2007, 15:11
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! εμαθα να μην τσιμπαω! :ninja:
:rotflmao:
afrotwin
10/07/2007, 15:12
den pa na klaseis re afro na ektonothis ligaki? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=42913&perpage=20&pagenumber=2) lemee kai emeis entometaksi tha etoimazoume ta organa.....
ego na klaso na etimasete ke ta organa
esi giati ntrepese gia to mpourdelo sou?
ke afto san kolos ine olo klani apo 8orivo kala pai...
o an8ropos exi mia epikindini apotixia ke grafi oti exi honda...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Βασικα πρεπει να το κοιτάξεις λιγο..γιατι εχει honda....
ktm...
kai yamaha...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 15:13
Δεν το είπα οτι θα καταλήξει στις διαμάχες;
Αφρο.... GSXR δεν παίρνω... δεν παίρνω... δεν παίρνω... Σφακιανάκης και έχω κάκιστη εμπειρία τόσο σε πορτοφόλι όσο και σε υποστήριξη όταν είχα το DR. Αν για μονοκύλινδρο τράβηξα τόσα, τότε φαντάσου για πολύ-κύλινδρο.
Ταρζανιές πάλι... 35 χρονών κάβουρας... δεν νομίζω. Παλιμπαιδισμός δεν με διακρίνει.
Για το θέμα ΚΤΜ τοποθετήθηκα... ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ... LC8 street version και τελειώνει η υπόθεση.
Για το θέμα Africa-χώμα κτλ... θα πάρω pop corn και βλέπουμε την συνέχεια.
Για το τι θα πάρω εγώ ... είμαι ακόμα σε δίλημα μιας και ο παράγοντας καύλα όπως είπα και με κατάλαβε και ο Vangelis είναι τεράστιος και με φρενάρει... αλλά απο την άλλη αν δεν μπορώ να το συντηρήσω το όχημα ρε φίλε, θα είναι σαν να είχες εσύ την 3000? κιθάρα σου, αλλά με χωρίς χορδές.
Δεν ξέρω... ακόμα αναποφάσιστος και με τον λευκό ζουρλομανδύα.
Gandalf
dirtbird
10/07/2007, 15:14
de drepomai re....
alla tora teleytaia me tis zestes exei arxisei kai klanei poli.
PARA POLI
afrotwin
10/07/2007, 15:15
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...:
malaka mpimpiko den kano plaka
milame mono se ef8ies itan magkas stis strofes to epeze ala logia na agapiomaste ke ton afisa dio xiliometra piso....:rotflmao: :rotflmao:
am palia pou me kinigai ena lc8 stin vouta ke me to pou ftani ligo piso mou kolai ke meni...
am o mpamias pou pigene e8niki me 140 ke den mporouse parapano giati etreme i roda tou..
ante petaxte ta re mono stin 8eoria ine kala
dirtbird
10/07/2007, 15:16
Βασικα πρεπει να το κοιτάξεις λιγο..γιατι εχει honda....
ktm...
kai yamaha...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Nai, nai :bigcry: :bigcry:
eimai peran toy statistikou deigmatos :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
toylaxiston elpizo na min exo pote BMW.... :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
afrotwin
10/07/2007, 15:18
Αφρο.... GSXR δεν παίρνω... δεν παίρνω... δεν παίρνω... Σφακιανάκης και έχω κάκιστη εμπειρία τόσο σε πορτοφόλι όσο και σε υποστήριξη όταν είχα το DR. Αν για μονοκύλινδρο τράβηξα τόσα, τότε φαντάσου για πολύ-κύλινδρο.
Ταρζανιές πάλι... 35 χρονών κάβουρας... δεν νομίζω. Παλιμπαιδισμός δεν με διακρίνει.
Για το θέμα ΚΤΜ τοποθετήθηκα... ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ... LC8 street version και τελειώνει η υπόθεση.
Για το τι θα πάρω εγώ ... είμαι ακόμα σε δίλημα μιας και ο παράγοντας καύλα όπως είπα και με κατάλαβε και ο Vangelis είναι τεράστιος και με φρενάρει... αλλά απο την άλλη αν δεν μπορώ να το συντηρήσω το όχημα ρε φίλε, θα είναι σαν να είχες εσύ την 3000? κιθάρα σου, αλλά με χωρίς χορδές.
Gandalf
afou o an8ropos apofan8ike ego sas klano me protropi filou
den milao alo me apotiximenous agorastes dikiklon....
malaka mpimpiko den kano plaka
milame mono se ef8ies itan magkas stis strofes to epeze ala logia na agapiomaste ke ton afisa dio xiliometra piso....:rotflmao: :rotflmao:
am palia pou me kinigai ena lc8 stin vouta ke me to pou ftani ligo piso mou kolai ke meni...
am o mpamias pou pigene e8niki me 140 ke den mporouse parapano giati etreme i roda tou..
ante petaxte ta re mono stin 8eoria ine kala
:lol: :lol: :lol: kala re leo kai esy eisai gnostos gia tis ikanotites soy stis strofes..:rotflmao: :lol: :rotflmao:
sa kinigos exeis katantisei kai esy...
mono ama pas monos soy gia kinigi petyxeneis zoo...
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
DimChios
10/07/2007, 15:24
Diladi.......
Itan pote dinaton Africa sto xoma (ki ego sti filaki - asxeto alla m'arese) na soy katsei elafri? :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
An nai, pesto mou na prosexo pos sou milao...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Για μενα που ειμαι μπρατσωμένος είναι δυνατον!
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ!
DimChios
10/07/2007, 15:26
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:rotflmao:
ΤΟ ΞΕΡΑ!
:D
:yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
10/07/2007, 15:28
Για μενα που ειμαι μπρατσωμένος είναι δυνατον!
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ!
Θα σου απαντήσω σε 1 ώρα ακριβώς :evil:
μπορεί και 1,5 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
10/07/2007, 15:29
Gandalf
35 ΕΙΣΑΙ???? :eyepop:
Πωπω ο καημένος! Και βρίσκεται ακόμα σε αυτή τη χαλια κατασταση, ε? :sick:
Κριμα το παιδί, κρίμα!
Όσο για τον άλλο και την κιθάρα του...
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΕΠΑΝΩ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!
DimChios
10/07/2007, 15:30
toylaxiston elpizo na min exo pote BMW.... :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΕΙΜΕΘΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΜ ΠΩΣ?
afrotwin
10/07/2007, 15:30
kala re leo kai esy eisai gnostos gia tis ikanotites soy stis strofes..:rotflmao: :lol: :rotflmao:
sa kinigos exeis katantisei kai esy...
mono ama pas monos soy gia kinigi petyxeneis zoo...
mpimpiko odigame ena skasmo xronia den imaste san ke esena pou den odigas ena skasmo xronia
prosexe min to piois esi to tsai ke ntrepese gia to ipolipo tis zois sou...
DimChios
10/07/2007, 15:31
Θα σου απαντήσω σε 1 ώρα ακριβώς :evil:
μπορεί και 1,5 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα περιμενω!
ΛΑΜΙΑ ΕΙΜΑΙ, Ε!
Μη με ψάχνεις στο Περιστέρι!
mpimpiko odigame ena skasmo xronia den imaste san ke esena pou den odigas ena skasmo xronia
prosexe min to piois esi to tsai ke ntrepese gia to ipolipo tis zois sou...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: nai re...
exo to noy moy ego....
AX AX
AX
AX
AXXXXXXXXXXXXXX
AX
XA
XA
AXAX
AXAX
AX
AXAXAX
XAAXAXAXAXAX
:rotflmao: :lol:
DimChios
10/07/2007, 15:33
....prosexe min to piois esi to tsai ke ntrepese gia to ipolipo tis zois sou...
Όπως και για τις επιλογες σου!!!
Ήθελε να συμπληρωσει αλλα κωλωσε!
DimChios
10/07/2007, 15:35
AX AX
AX
AX
AXXXXXXXXXXXXXX
AX
XA
XA
AXAX
AXAX
AX
AXAXAX
XAAXAXAXAXAX
Τι εγινε ρε παιδια?
:look: :confused:
ΤΟΝ ΗΠΙΕ και του αρεσε?
Τι εγινε ρε παιδια?
:look: :confused:
ΤΟΝ ΗΠΙΕ και του αρεσε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: FOBAME MH ME PERASEI O AFRO APO PANO SE KAMIA STROFH KAI TO DIABASO META SE KANA FORUM..
AX
XA
AX
AX
AXAX
AX AX AX
AXAXAX
KAI NA NE PANO STO AFRIKA KIOLAS...
ME KANA ELAFI SKOTOMENO APO TO KINIGI TOY..:lol: :rotflmao: :lol:
DimChios
10/07/2007, 15:38
FOBAME MH ME PERASEI O AFRO APO PANO SE KAMIA STROFH KAI TO DIABASO META SE KANA FORUM..
AX
XA
AX
AX
AXAX
AX AX AX
AXAXAX
KAI NA NE PANO STO AFRIKA KIOLAS...
ME KANA ELAFI SKOTOMENO APO TO KINIGI TOY..:lol: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 15:42
Καλά ρε παληκάρια.. με τον afro τα βάλατε;.. και δεν λέτε τίποτα απο πριν να προμηθευτούμε μπύρες και ποπ κορν να αράξουμε να δούμε διαμάχες;
Εντάξει το δικό μου το θέμα το λύνουμε και αργότερα... ούτως ή άλλως δεν θα κάνω άμεσα αγορά.
Gandalf
DimChios
10/07/2007, 15:46
....ούτως ή άλλως δεν θα κάνω άμεσα αγορά.
Gandalf
Και όταν θα την κάνεις... :rolleyes:
Σε κόβω για κανένα μπουρδελο να παίρνεις αμα ακούσεις τους ειδήμονες εδώ μέσα!
vangelis 64
10/07/2007, 15:51
Όσο για τον άλλο και την κιθάρα του...
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΕΠΑΝΩ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αυτά να μού τα πεις την Τρίτη.
Ή την Τετάρτη;:look: :look:
DimChios
10/07/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτά να μού τα πεις την Τρίτη.
Ή την Τετάρτη;:look: :look:
You saw me the money first and then i will tell you anything!
Cpt. Haddock
10/07/2007, 15:56
You saw me .....
"με είδες" ; :confused:
vangelis 64
10/07/2007, 15:57
You saw me the money first and then i will tell you anything!
:smokin: Πόρνη....:D :D
vangelis 64
10/07/2007, 15:58
"με είδες" ; :confused: Άσ' το...μάταιο είναι..:lol: :lol:
DimChios
10/07/2007, 15:59
"με είδες" ; :confused:
Ισα μωρη Vegas!
DimChios
10/07/2007, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πόρνη....:D :D
No money, no honey baby!
:D
Cpt. Haddock
10/07/2007, 16:05
Ισα μωρη Vegas!
για πρόσεχε λίγο....
DimChios
10/07/2007, 16:07
για πρόσεχε λίγο....
:cool:
Cpt. Haddock
10/07/2007, 16:32
Τελικά τι μάθαμε μετά απο 74 ποστ;
- Οτι ο αφρο μοιράζει τσάγια σε 990 στις στροφές (και ο ροφός είναι τυολάχιστον 20 κιλά)
- Οτι τα αφρικα δεν πάνε χώμα (και στεναχωριέται ο μητσοςχιος)
- Οτι τα gixxer ειναι οτι πρεπει για streetfighters
- Οτι ο μητσοςχιος ειναι μεγάλη οδηγάρα ΠΑΝΤΟΥ (αυτο το ξέραμε)
- Οτι δεν ξέρει αγγλικά :lol: (αυτό δεν το ξέραμε :rotflmao: )
- Οτι ο Στέλιος ακομα δεν έχει πουλήσει τον τίγρη :lol:
- Οτι τα ΧΤ (σαν τα κουρέλια) τρα΄γουδάνε ακόμα :rotflmao:
- Οτι ο Gandalf ειναι 35 χρονών :p
- Οτι ο μητσοςχιος εχει καλή σύνδεση και εξακολουθεί να τσιμπάει (την π**τσίσαμε :bigcry: )
Φυσικά δε μάθαμε τι μηΧΤανάκι θα πάρει ο Gandalf
(το X ή το R :bigcry: )
:wacko:
Χωμάτινος
10/07/2007, 16:50
Τελικά τι μάθαμε μετά απο 74 ποστ;
- Οτι ...
Όχι ρε γαμώτο, έχασα τέτοιο πανηγύρι :bigcry:
dirtbird
10/07/2007, 18:20
Θα περιμενω!
ΛΑΜΙΑ ΕΙΜΑΙ, Ε!
Μη με ψάχνεις στο Περιστέρι!
Το ξέρω!!!:D
τόσο κάνω με το Blackbird σε χαλαρούς ρυθμούς... :lol: :lol: :lol:
DimChios
10/07/2007, 19:08
Το ξέρω!!!:D
τόσο κάνω με το Blackbird σε χαλαρούς ρυθμούς... :lol: :lol:
1.5 Αθηνα-Λαμία?
:eyepop:
1,05 με το GS, καλά είναι? να τ αφήσω?
κι 20 λίτρα βενζίνη γμτ! :sick:
Στην είσοδο της Λαμιας μου εκανε διακοπές...
:alien:
:look:
ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! :mad:
Αμέσως να πεταχτείτε! :evil:
dirtbird
10/07/2007, 19:13
Επειδή μετράς από τυα διόδια της Μαλακάσας και πέρα......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΑΡΓΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πλάκα κάνω μλκ., μην πλακωθείς στο γύρνα..... :confused: :wave2:
DimChios
10/07/2007, 19:16
Επειδή μετράς από τυα διόδια της Μαλακάσας και πέρα......
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΑΡΓΑ :rotflmao:
:mad: :evil:
πλάκα κάνω μλκ., μην πλακωθείς στο γύρνα..... :confused: :wave2:
Αθηνα είμαι ρε!!! Στην εσκασα! :a22:
Το 1,05 το είχα κάνει χειμώνα που είχε και περισσότερο οξυγονο και πήγαινα καλύτερα! :hypnotize :a21:
dirtbird
10/07/2007, 20:10
Dim ....
δεν βρίσκω την καλή γμτ. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
συμβιβάσου με αυτή...:rotflmao: :rotflmao:
95948
Gandalf
τότε με το XT θα σαι μια χαρουλα. :) Δηλαδη το μονο μειον του XT είναι το fun της υπόθεσης(πολυ βαρυ ρε αδερφε) αλλα έτσι όπως σε κοβω το συγκεκριμενο φωναζει γκανταλφ
τώρα αν ήθελα κατι ποιο διασκεδαστικο και είχα αποκλείσει τα ευρωπαικα παιζει και το παρακατω...
http://www.honda.gr/honda/motorcycles_new/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=11&model_id=65&action=techψιτ
είναι και Honda..ε?...ε?... :smokin:
Ημουν αρκετα ικανοποιημενος με το χτχ που ειχα , εκτος απο την "απαραδεχτη " συμπεριφορα του στα πολλα κυριως μαλλον του ψηλου και φαρδυ μπροστινου φτερου ..... Εκτος αυτου ... Παρακυκλοφορησε.....
Στην θεση σου θα εβλεπα με πιο προσεχτικο ματι το kawa...... :rolleyes:
:beer: :beer:
:wave2:
DimChios
11/07/2007, 00:26
Dim ....
δεν βρίσκω την καλή γμτ. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
συμβιβάσου με αυτή...:rotflmao: :rotflmao:
Εχεις καμμια που κανεις άλμα?
:hypnotize :eyepop:
Nikoskazer2000
11/07/2007, 01:02
Μάγε, με λίγα λόγια γουστάρεις LC8, αλλα σου πέφτει κάπως "βαρύ" προς το παρόν για την τσέπη σου, οπότε λες πως θα συμβιβαστείς με ενα ΧΤΧ που είναι φτηνό και δε θα φοβάσαι τόσο πολύ την περίπτωση της κλοπής.
ΛΑΘΟΣ απ' τη στιγμή που βάζεις, οπως πολύ σωστά είπες, τον παράγοντα ΚΑΥΛΑ.
Αν πιστεύεις πως μπορείς ν' αντέξεις ακόμα κάμποσο ωσπου να είσαι οικονομικά έτοιμος για το LC8, τότε περίμενε! Θα ευγνωμονείς το κάθε λεπτό που πέρασε ωσπου να πάρεις την άδεια και την πινακίδα.
...τώρα αν δεν μπορείς με την καμία να περιμένεις και το κουτί σε συφιλιάζει, το ΧΤΧ είναι μονόδρομος...:smilea:
:beer: :wave2: :beer:
Να πω κι εγω την προταση μου... :cool:
... η οποια ειναι πολυ κοντα σε xt! ...
(μολις σκεφτηκα και στο aprilia strada!)
αλλα αλλο ειχα σκεφτει αρχικα... :lol:
(σας επρηξα λιγο ε? :p :lol: )
λοιποοοον...
προτεινω το
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Derbi Mulhacen 659!!! :look: :alien:
χωρις πλακα...
το βρισκω ιδανικο (αν ανεβαινει σπανια συνεπιβατης...:lol: )
πανεμορφο!!! :D :beer:
ξεχωριστο στυλ... ;)
streetακι...
φρεναρες!!!
καλυτερες αναρτησεις απo xt...
πιο ποιοτικο-προσεγμενο-καλοφτιαγμενο...
πιο ελαφρυ...
18αρια ελαστικα τα οποια εντος πολης ειναι καλυτερα απο sm...(υπαρχει και με 17αρια...)
ανωτερη συμπεριφορα-κρατημα απο xt...
πανεμορφο!!! :D (ρεζερβουαρ και ψαλιδι τρελα!!! )
καλη αυτονομια...(180χλμ με μεση καταναλωση)
φυσικα ιδιος με το xt κινητηρας (οποτε πιστευω οτι λυνεται το θεμα των ανταλλακτικων...ε?)
παει και λιγο χωμα!!!
τιμη: 7.690?
μοναδικο αρνητικο (για μενα)... η εξατμιση, σωστα προστατευμενη απο οτι λενε...αλλα δε με πολυαρεσει το look...
αυτα! :lol:
μαλλον σας ανελυσα τους λογους για τους οποιους θελω τη συγκεκριμενη μηχανη!!!:D :lol:
δεν ξερω αν επεισα...αλλα ελπιζω να βοηθησα! νομιζω ειναι κοντα στο στυλ μηχανης που ψαχνεις... :beer:
φωτο 2
:beer: :beer: :beer:
95952
Nikoskazer2000
11/07/2007, 02:17
:eek:
Αυτό δεν είναι εξάτμιση...
...αυτό είναι κανόνι!
:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
:eek:
Αυτό δεν είναι εξάτμιση...
...αυτό είναι κανόνι!
:cry:
ναι... :(
βασικα την καναν ετσι για να μιμιθει τις flat track μηχανες...
λογικα καποια καλυτερη aftermarket θα υπαρχει... (δεν το χω ψαξει...)
Da.Vintage
11/07/2007, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Παρε multi 620 !!!
:D :D :D
Eίπε Ευρωπαϊκά μακριά δια ροπάλου...
Είναι γνώστης ο άνθρωπος που πάς???
Λοιπόν αν δε πάρεις SM αφού είσαι Κ@&(μένος δε θα είσαι ποτέ ευχαριστημένος!
Πάρε το ΧΤΧ660 σε μοτάρντ καινούριο και ξέχνα τις μεταχείρες...
Αυτό βέβαια αν δε κάνεις μεγάλα ταξίδια!
Αλλοιώς ΤιΝτιΕμ...
Βρίσκεις και με 7000 και τώρα!
Για Στρομ ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!
Da.Vintage
11/07/2007, 07:22
απλά να σε βοηθήσω λίγο!
95958
Da.Vintage
11/07/2007, 07:23
Γιατί θα πρέπει να κάνεις τέτοια βαρετά!
95959
Da.Vintage
11/07/2007, 07:23
...θα είναι δύστροπο...:(
95960
Da.Vintage
11/07/2007, 07:25
... δε θα μπορείς να το βελτιώσεις!
95961
Da.Vintage
11/07/2007, 07:27
Λοιπόν άστο... δε κάνει αυτό για σένα... πάρε ένα multi...mulinex...
95962
Gandalf dr685sm
11/07/2007, 09:08
Παίδες... ευχαριστώ καταρχάς γιατί περα απο το οτι έγινε ενα καλό μπουρδελο-spam threa( ώς όφειλε βέβαια) πήρα κάποιες γνώμες που δεν είχα υπολογίσει..
Το ΧΤΧ παραμένει Νο1 λόγω των παραγόντων που είπαμε πιο πάνω.
1. Αξιοπιστία.
2. Μεταπώληση.
3. Συντήρηση.
4. Χρηστικότητα.
5. Υποστήριξη
6. ...σνιφ...σνιφ... κόστος αγοράς.
Απο εκεί και πέρα, σίγουρα θα τσεκάρω το Versys σαν καινούριο μηχανάκι που δεν το γνωρίζω και απο όσο είδα τα specs κάτι καλό κάνει. Αρκεί να μην βγεί σαν ενα ανανεωμένο Ζ (τα θέλει ο κώλος μου τώρα!!).
Επίσης κάπου είδα οτι αναφέρθηκε και ενα Honda XR650SM αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε μικρά ταξιδάκια...θα θέλω οδοντίατρο για τα σφραγίσματα μετά απο τους κραδασμούς και μαξιλαράκι για αιμοροείδες απο την σέλα; ...Δεν νομίζω.
Το LC8 είναι το όνειρο , αλλά με τα 10.000+ που πάει ... ούτε για αστείο παίδες. Για να περιμένω ... πολύ δύσκολα , μιας και θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον χρόνος για να πάω σε αυτό το μηχανάκι και σίγουρα δεν θα έχω τις αντοχές αυτές.
Σύντομα λοιπόν...
Gandalf
95984
Ρε Μαγε, σοβαρα μιλας τωρα, θα πας απο DR σε XTX ???
Το DR ειχε και ενα USD πηρουνι, και καλυτερο πλαισιο απο το ΧΤΧ, να μην μιλησω για την ψαλιδαρα του ΧΤΧ σαν ενωμενα καλαμακια ειναι ρε γμτ νομιζω οτι θα στραβωσουν μονα τους...
Πιστευω οτι με το ΧΤΧ θα ξενερωσεις, ειναι βαρυ, μαλακο, καμια σχεση με την καυλα που ψαχνεις...αντε να εχει καλυτερο μοτερ λογω ψεκασμου...
Αν δεν θελεις ευρωπη και ψαχνεις για χρηστικοτητα κλπ,ξερω και εγω, παρε scooter καλυτερα...
Φιλικα
Gandalf dr685sm
11/07/2007, 10:19
stradas... ψαλίδι είναι το ίδιο με του DR (650se του 96 μην ξεχνιόμαστε) και σχεδόν ίδιο μοχλικό.
Για το πηρούνι όμως έχεις δίκιο... αλλά ρε φίλε, όπως είπα και πριν... όταν θες να έχεις μια μηχανή που να κάνει 8 απο τα 10 πράγματα κάπου θα συμβιβαστείς. Είναι αναμενόμενο.
Άλλωστε όπως είπα... το δικό μου μηχανάκι , αυτό που με ξεσηκώνει είναι άλλο. Αλλά στην τιμή που είναι μου θυμίζει εκείνες τις γκόμενες που κοιτάς σε διαφημίσεις... ωραίες, μπορεί να τις πλησιάσεις για καμιά βόλτα, αλλά για να τις έχεις και να τις συντηρείς θές να έχεις πολύ φουσκωμένο κωλομέρι στην μεριά της κωλότσεπης... αν με πιάνεις.
Gandalf