Σύνδεση

View Full Version : Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

el_hymador
21/02/2008, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Kριμα... Κριμα... Κριμα...... :D

Μια ομαδα καφενειο κατεβηκε σημερα στην λεωφορο να προσφερει στον παο την εισοδο στους 16.....

Και αυτος........ Σαν ευγενικο παιδι που ειναι.....

Αρνηθηκε ! :D

Κριμα !!!! :beer: :beer: >>> ( δεν ειναι μπυρες..... τσαγακια ειναι....... ) :sad:

:wave2:

ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω 100% μαζι σου...

STOYBI
21/02/2008, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω 100% μαζι σου...

ΤΙ..???????? :eyepop:

121250

irinia
21/02/2008, 22:50
TΡΑΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...........

Δεν έχω κουράγιο........να γράψω τίποτα.
Απλά είχα προβλέψει το σκορ........
Αλλά τέτοιο χάλι...........0........ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.........

el_hymador
21/02/2008, 22:50
ΤΙ..???????? :eyepop:

ε τι να σου πω δηλαδη;

κατεβηκαν οι ξυλοκοποι στην λεωφορο και δεν μπορεσαμε να βαλουμε ενα δευτερο γκολ...καλα να παθουμε!

οι μ@λ@κιες πληρωνονται

κακα τα ψεμματα μπαλα δεν παιξαμε, ειμασταν καλυτεροι απο το χαλι του πρωτου ματς, αλλα ο καϋμενος ο Αντωνιου καλα τα ελεγε....που ειναι το κεντρο οεο;

η ελειψη του φαινεται εδω και καιρο αφου δεν υπαρχει συνδετικος κρικος μεταξυ αμυνας και επιθεσης.

δυστυχως, σε αυτο το ματς φανηκε η ελειψη του οχι μονο στον δημιουργικο τομεα για την εκδηλωση οργανωμενων επιθεσεων, αλλα και στην ανασταλτικη λειτουργια.

καπως ετσι προηλθε και το γκολ των Σκωτσεζων οι οποιοι τι να λεμε τωρα ειναι εντελως αμπαλοι...

οποτε αν στην εδρα μας δεν μπορουμε να κερδιουμε αυτην την ομαδα, που πα ρε καραμητροοοοοοοοο

nantin
21/02/2008, 22:51
τετοια μπαλαρα απο τις χαιδεμενες ομαδες της πρωτευουσας μας . παντως ο ολυμπιακος τα πηγε καλυτερα Απο τις υπολοιπες πουτα.τσες με τη μεγαλειωδη επικρατηση με 0-0 επι της τσελσι .μετα απο αυτο το σκορ ο ολυμπιακος παει για να κρατησει το αποτελεσμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρτε το χαμπαρι κυριοι

ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΕΝ ΕΥΡΩΠΑΣ

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

mats8282
21/02/2008, 22:52
Μεγαλη πικρα το σημερινο.....Πλεον μιλαμε για καταντια....Τι πρωταθλημα και μαλακιες οταν τρωμε 3 για πλακα και αμαχητι απο τα δανεικα της Ρεαλ και της Βαλενθια....Ουτε καν τα 2α....Τα δανεικα....

:(

STOYBI
21/02/2008, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
τετοια μπαλαρα απο τις χαιδεμενες ομαδες της πρωτευουσας μας . παντως ο ολυμπιακος τα πηγε καλυτερα Απο τις υπολοιπες πουτα.τσες με τη μεγαλειωδη επικρατηση με 0-0 επι της τσελσι .μετα απο αυτο το σκορ ο ολυμπιακος παει για να κρατησει το αποτελεσμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρτε το χαμπαρι κυριοι

ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΕΝ ΕΥΡΩΠΑΣ

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Εσεις περιμενετε κανα ματς της εθνικης να ζητανιεψετε οσα δεν προλαβε ο βενιζελος....

Τα λεμε την κυριακη.... :smokin:

121253

el_hymador
21/02/2008, 23:04

παρτε το χαμπαρι κυριοι

Να βαλουμε τον Μπαοκ να παιξει του χρονου, να γελασουν και τα τριγωνα πανοραματος

nantin
21/02/2008, 23:05
Εσεις περιμενετε κανα ματς της εθνικης να ζητανιεψετε οσα δεν προλαβε ο βενιζελος....

Τα λεμε την κυριακη.... :smokin:

Δεν εχουμε λογο να ζητιανεψουμε για τιποτα αφου μας βγαζετε καλα γουστα στο βολλευ ειδικα τα γαυρακια ειναι οι καλυτερες γκομενες μας .οσο για τον βαζελο απλα θα δει εναν τιτλο ακομα την αλλη βδομαδα να χανεται . οσο για την αεκ την κυριακη με τετοια ομαδα δεν βλεπω να μας κερδιζετε εκτος αν κανετε εμφανισεις τυπου γαυρου με μαυρα ρουχαλακια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρτε το χαμπαρι ειστε για κλαματα ειστε ενας θιασος στο καλυτερο τσιρκο του κοσμου(superleague) .εμεις δεν χαλιομαστε γιατι μας κανετε να γελαμε καθε βδομαδα με τα καραγκιοζλικια σας .αμα χαλαστουμε μας τραβαει μια συναιλια ο ρεμος και βγαζουμε γουστα

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ :wave2: :wave2:

nantin
21/02/2008, 23:08
Να βαλουμε τον Μπαοκ να παιξει του χρονου, να γελασουν και τα τριγωνα πανοραματος

Εσυ γιατι μιλας βρε καημενη βαζελουλα αν και δεν ειμαι μπαοκ τα εισητηρια που κοβει ο παοκ δεν τα κοβεις ουτε στον υπνο σου καημενουλα .ασε που την αλλη βδομαδα θα σε μαθω καινουρια κολπα στην ορεστιαδα

el_hymador
21/02/2008, 23:10
Δεν εχουμε λογο να ζητιανεψουμε για τιποτα αφου μας βγαζετε καλα γουστα στο βολλευ ειδικα τα γαυρακια ειναι οι καλυτερες γκομενες μας .οσο για τον βαζελο απλα θα δει εναν τιτλο ακομα την αλλη βδομαδα να χανεται . οσο για την αεκ την κυριακη με τετοια ομαδα δεν βλεπω να μας κερδιζετε εκτος αν κανετε εμφανισεις τυπου γαυρου με μαυρα ρουχαλακια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παρτε το χαμπαρι ειστε για κλαματα ειστε ενας θιασος στο καλυτερο τσιρκο του κοσμου(superleague) .εμεις δεν χαλιομαστε γιατι μας κανετε να γελαμε καθε βδομαδα με τα καραγκιοζλικια σας .αμα χαλαστουμε μας τραβαει μια συναιλια ο ρεμος και βγαζουμε γουστα

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ :wave2: :wave2:

α Ηρακλης εισαι...

καλα ρε, το γεγονος οτι ο Ρεμος ξεπουληθηκε στην πουτ@ν@ την πρωτευουσα και τραγουδαει στο ''Αρενα'' το αφηνεις ασχολιαστο;

εγω δεν σχολιαζω το γεγονος οτι σας αρεσει ο Ρεμος...

STOYBI
21/02/2008, 23:12

Αυτα λετε και δεν αφηνετε ρουμπινε για ρουμπινε μετα απο καθε αγωνα στην τουμπα....

:lol: :lol: :lol:

el_hymador
21/02/2008, 23:13
Εσυ γιατι μιλας βρε καημενη βαζελουλα αν και δεν ειμαι μπαοκ τα εισητηρια που κοβει ο παοκ δεν τα κοβεις ουτε στον υπνο σου καημενουλα .ασε που την αλλη βδομαδα θα σε μαθω καινουρια κολπα στην ορεστιαδα

παρτε φορα ....πολυ φορα ομως...

1 Παναθηναϊκός
2 Ηρακλής
3 Ολυμπιακός
4 ΕΑ Πατρών
5 Άρης
6 Λαμία
7 Α.Ο Κηφισιάς
8 Π.Α.Ο.Κ.
9 Α.Ε.Κ.
10 Εθνικός Αλεξ/λης
11 Μίλωνας
12 Πανελλήνιος

nantin
21/02/2008, 23:14
ΠΑΡΤΕ

121255

STOYBI
21/02/2008, 23:14
[B]α Ηρακλης εισαι...

Τελικα τι ειναι ....????? :look:

:lol: :lol: :lol: :lol:

nantin
21/02/2008, 23:15
παρτε φορα ....πολυ φορα ομως...

1 Παναθηναϊκός
2 Ηρακλής
3 Ολυμπιακός
4 ΕΑ Πατρών
5 Άρης
6 Λαμία
7 Α.Ο Κηφισιάς
8 Π.Α.Ο.Κ.
9 Α.Ε.Κ.
10 Εθνικός Αλεξ/λης
11 Μίλωνας
12 Πανελλήνιος

σαν την περσινη απλα απ την πολυ φορα σας ματωσαμε τα κωλαρακια και εμεινε μεχρι φετος στο σουπερ καππππ :wave2: :wave2:

el_hymador
21/02/2008, 23:15
Τελικα τι ειναι ....????? :look:

δεν ξερω αλλα ακουει Ρεμο :lol:

nantin
21/02/2008, 23:17
α Ηρακλης εισαι...

καλα ρε, το γεγονος οτι ο Ρεμος ξεπουληθηκε στην πουτ@ν@ την πρωτευουσα και τραγουδαει στο ''Αρενα'' το αφηνεις ασχολιαστο;

εγω δεν σχολιαζω το γεγονος οτι σας αρεσει ο Ρεμος...

βρε χαιβανια σας παιρνει τα λεφτα και κανει μεταγραφες .ολα τα καημενα στο ΑΡΕΝΑ τωραααααααααααα

nantin
21/02/2008, 23:18

εσυ ξερεις μην κανεις την παπια
και οχι οποιαδηποτε παπια την ξεκωλιασμενη παπια .:lol: :lol: :lol:

STOYBI
21/02/2008, 23:18

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
21/02/2008, 23:19
βρε χαιβανια σας παιρνει τα λεφτα και κανει μεταγραφες .ολα τα καημενα στο ΑΡΕΝΑ τωραααααααααααα

καλα απο αυτους που τα παιρνει καλα κανει.

αλλα για ξαναπες τι τα κανει;

μεταγραφες; :lol: :lol: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
21/02/2008, 23:20

Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο...??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
21/02/2008, 23:22

ΟΧΙ καλα τα λεει...

παμε να ανοιξουμε δυο-τρεις περδικες στον Αντωνακη, να κανουμε και τις ''ζημιες'' μας, ωστε να ενισχυθει ο Ηρακλης...

:lol:

nantin
21/02/2008, 23:22
καλα απο αυτους που τα παιρνει καλα κανει.

αλλα για ξαναπες τι τα κανει;

μεταγραφες; :lol: :lol: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :lol: :lol:

κατι ξερεις εσυ απο μεταγραφες γι αυτο τα πας τοσο καλα φετος . που να ξαναγυρισει και
ο λεωνης .το οτι δεν βλεπεσαι και το παρατηρεις και μονος σου ειναι αξιεπαινο

nantin
21/02/2008, 23:24

ενω εσυ τα χεις ξεκαθαρισει πληρως οπως το οτι ειμαι μπαοκ ομαδες του δημοσιου :winka: :winka: :winka:

STOYBI
21/02/2008, 23:26
ενω εσυ τα χεις ξεκαθαρισει πληρως οπως το οτι ειμαι μπαοκ ομαδες του δημοσιου :winka: :winka: :winka:

Οχι ρε...

Αλλα.. Να....

Οι πρωταθλητες που εβαλες στην φωτο που χωρανε σε αυτο το θρεντ...??? :confused:

el_hymador
21/02/2008, 23:29
Οχι ρε...

Αλλα.. Να....

Οι πρωταθλητες που εβαλες στην φωτο που χωρανε σε αυτο το θρεντ...??? :confused:

σε ενα δωδεκαρι μπροστα στην πιστα χωρανε :smokin:

nantin
21/02/2008, 23:34
Οχι ρε...

Αλλα.. Να....

Αυτοι χωρανε παντου αλα εχω μια απορια και γω σε αυτο το θρεντ λεει οι εληνικες ομαδες στη μαχη της ευρωπης .εχουμε καμμια ομαδα στην ευρωπη

ενημερωσε μεεεεεεεεεεεεεε
χανω επεισοδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
21/02/2008, 23:36
Αυτοι χωρανε παντου αλα εχω μια απορια και γω σε αυτο το θρεντ λεει οι εληνικες ομαδες στη μαχη της ευρωπης .εχουμε καμμια ομαδα στην ευρωπη

χανω επεισοδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο λεω και εγω....εχουμε;

:D

''Παρά την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλε την Τετάρτη (20/02) στο Νόβι Ουρενγκόι, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Στη ρεβάνς της νίκης τους με 3-1 σετ στον Εύοσμο, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από τη ρωσική Φακέλ με 3-2 σετ με το πολυπόθητο εισιτήριο να κρίνεται στο «χρυσό σετ», το οποίο έχασαν με 15-11.''

nantin
21/02/2008, 23:41
αυτο λεω και εγω....εχουμε;

:D

''Παρά την ηρωική προσπάθεια που κατέβαλε την Τετάρτη (20/02) στο Νόβι Ουρενγκόι, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Στη ρεβάνς της νίκης τους με 3-1 σετ στον Εύοσμο, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από τη ρωσική Φακέλ με 3-2 σετ με το πολυπόθητο εισιτήριο να κρίνεται στο «χρυσό σετ», το οποίο έχασαν με 15-11.''

εσυ εχασες το σουπερ καπ την αλλη βδομαδα θα με βλεπεις να σηκωνω και το κυπελλο και θεωρεις επιτυχια οτι προχωρας στην ευρωπη παιζοντας με παιδικες χαρες .στην επομενη φαση να σε δω .σε ενημερωνω οτι ο ηρακλης θεωρειται απο τις πιο τοπ ομαδες και μπαινει σε δυσκολους ομιλους για να υπαρχει ανταγωνισμος οποτε εσενα σε θεωρουν μικρο .πανε κλαψε μικρουλη .

STOYBI
21/02/2008, 23:42

Αυτη που σου εριχνε φαπες στην εδρα σου........ :D

Για πες μου εσυ.... Το ξερεις οτι ο ρεμος ειναι η σημαια μας καθε Μαη οταν παιρνουμε πρωταθλημα....????? :D

Μονο απο τις τουαλετες και τα λελουδα εχετε βγαλει τις μισες μεταγραφες......

Και εσας .... Ποιο ειναι το ευχαριστω σας.....?? Ε...??? :mad:

el_hymador
21/02/2008, 23:46
εσυ εχασες το σουπερ καπ την αλλη βδομαδα θα με βλεπεις να σηκωνω και το κυπελλο και θεωρεις επιτυχια οτι προχωρας στην ευρωπη παιζοντας με παιδικες χαρες .στην επομενη φαση να σε δω .σε ενημερωνω οτι ο ηρακλης θεωρειται απο τις πιο τοπ ομαδες και μπαινει σε δυσκολους ομιλους για να υπαρχει ανταγωνισμος οποτε εσενα σε θεωρουν μικρο .πανε κλαψε μικρουλη .

οχι ρε γαμοτο! εχασα το σουπερ καπ στο βολεϋ!!

fuck!

τι το θελες να μου το πεις αυτο το μαντατο παλικαρι μου;

:sad:

nantin
21/02/2008, 23:48
Αυτη που σου εριχνε φαπες στην εδρα σου........ :D

Για πες μου εσυ.... Το ξερεις οτι ο ρεμος ειναι η σημαια μας καθε Μαη οταν παιρνουμε πρωταθλημα....????? :D

Μονο απο τις τουαλετες και τα λελουδα εχετε βγαλει τις μισες μεταγραφες......

Και εσας .... Ποιο ειναι το ευχαριστω σας.....?? Ε...??? :mad:

τωρα εσενα τι να σε πω που χανεις τον υπνο σου οταν ακους ηρακλη .μεχρι τελος μεταγραφες κανετε για να μας κερδισετε .οσο για το ποδοσφαιρο δεν το σχολιαζω γιατι μονος σου δεν μπορεις να με κερδισεις ουτε αν παιζω με την β ομαδα .τι λεω εδω ο εργοτελης σε εκανε γιο γιο και μιλας :eyepop: :eyepop:

nantin
21/02/2008, 23:51

fuck!

εχεις χασει το μετρημα καημενο μου παιδι με τοσες φαπες που τρως φετος επαθες αλτσχαιμερ :eek: :eek:

el_hymador
21/02/2008, 23:54
εχεις χασει το μετρημα καημενο μου παιδι με τοσες φαπες που τρως φετος επαθες αλτσχαιμερ :eek: :eek:

μην συνεχιζεις σε παρακαλω!!!

δειξε λιγο ελεος...

ειμαΙ συγκλονισμενος αυτη την στιγμη....το σουπερ καπ;;

στο βολεϋ;....

αφηστε με μονο ολοι!

τα ακουτε;;;!!!

ΟΛΟΙ!!!

nantin
21/02/2008, 23:58
μην συνεχιζεις σε παρακαλω!!!

δειξε λιγο ελεος...

ειμαΙ συγκλονισμενος αυτη την στιγμη....το σουπερ καπ;;

στο βολεϋ;....

αφηστε με μονο ολοι!

τα ακουτε;;;!!!

ΟΛΟΙ!!!

σε αφηνω να κανεις ενα σκωτσεζικο ντους και τα λεμε αυριο :beer: :beer: :beer:

el_hymador
22/02/2008, 00:02
σε αφηνω να κανεις ενα σκωτσεζικο ντους και τα λεμε αυριο :beer: :beer: :beer:

ενταξει λοιπον:wacko:

παρε και εσυ ενα ζιριατρικ και συνεχιζουμε αυριο

kalant
22/02/2008, 07:20
αποκλειστηκαν και οι δυο... :(

απο του χρονου στο ουεφα ολοι...

καλα για την αεκ αναμενομενο ηταν, τα μαυρα τους τα χαλια εχουν, αλλα και ο ελλας ευρωπη παναθηναικος ομως?

μπα δεν γινεται η διαιτησια εφταιγε σιγουρα... :lol:

el_hymador κατι μου λεει οτι για το μπασκετ θα μας πεις παλι...

Gia
22/02/2008, 08:41
Καλημερα

Το εχασε ο Πορτογαλος το ματς τελειως στο β' ημιχρονο. Απο το 60 σχεδονμ πιεζει η Rangers υπνο βαθυ ο δικος σου...
Το προβλημα τι ητανε ο Ποστιγκα? Που πιεζε καλυτερα απο τον Ν'Ντου? Το εχασε το ματς μονος του.
Τρομερη νευρικοτητα ο βαζελος στην τελικη προσπαθεια, επρεπε να το καθαρισει το ματς νωρις.

Δε νομιζω οτι οι Σκωτζεζοι ηταν καλυτεροι. Αλλα πιεσανε και σκοραρανε και στειλανε τον ΠΑΟ αδιαβαστο.

Και του χρονου.

Καλημερες και παλι.

CIRUS
22/02/2008, 09:12
τα κάνανε και οι 2 σαν τα μούτρα τους!!!

κρίμα γιατί μπορούσαν να περάσουν και οι 2 με λίγη σοβαρότητα αυτές τις ομάδες αλλά δυστηχώς δεν την είχαν

μετά σας φταίει ο γαύρος, οι διαιτησίες κτλ δε βλέπετε λίγο τα χάλια σας ρε γαμώτο, τώρα πάει η 13η θέση!!!!!

Gandalf dr685sm
22/02/2008, 09:16
Αναμενόμενο για την ΑΕΚ.... δεν μου κάνει εντύπωση. Είπαμε αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί.. δεν ήταν μόνο θέμα προπονητή. Δεν ξέρω τι φταίει.. αν το γνώριζα θα ήμουν προπονητής.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι αρκετοί παίκτες που έχει , έχουν ικανότητες. Μάλλον για θέμα χημείας μου κάνει , κάτι που φαινόταν απο την αρχή της χρονιάς. Ξεγελάστηκα όπως και πολλοί άλλοι απο τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα που έκρυβαν αρκετές πληγές. (πχ. αμυντικά χαφ) δυστυχώς.

Όπως σωστά είπαν και στην erasport σήμερα το πρωί... αυτή η ΑΕΚ θέλει 1-2 μπουκάλια ουίσκι για να μπορέσεις να την δείς. Ασύνδετη, χωρίς κέντρο και χωρίς ικανή ανάπτυξη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως 25.000 διαρκείας δεν θα ξαναδεί του χρόνου... αν δεί 5-10.000 καλά θα είναι!!!

Για playoff μας κόβω και αν τα καταφέρουμε να βγούμε του χρόνου UEFA...αν....

εμ.. αν δεν παίζεις μπάλα, στα αληθινά γήπεδα φαίνεται (βλ. Ευρώπη)

Για τον ΠΑΟ... τι να πω;

Έχει 5 επιθετικούς ο ΠΑΟ και δεν χρειαζόταν ας πούμε τον Μανούτσο χθες...
ή τόσο δυνατό κέντρο, που ο Νίνης είναι πλεονασμός.

Αλλά ας τα πουν οι Παναθηναϊκοί, καθώς εγώ σήμερα δηλώνω απογοητευμένος γενικά απο την ΑΕΚ.... και μην μου πεί κανείς για πρωτάθλημα και μαλακίες.... με αυτή την εικόνα, προτιμώ το καλοκαίρι να ξηλωθούν όλοι άνω των 33 , να φύγουν δανεικοί (άλλο παραμύθι και αυτό) και να γυρίσει μια ομάδα τύπου 2004-5 που ναι μεν δεν τους ήξερα, αλλά ήθελα να τους μάθω απο αυτά που έκαναν.

α... και.... ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ!!!!! Μια φορά πατήσαμε περιοχή χθες και ήταν απο αυτό το παληκάρι. ΕΛΕΟΣ!!!! 800.000? οψιόν αγοράς είναι... και έχεις επιθετικό που κάνει για την ομάδα και είναι μικρός , θα αντέχει σε τρέξιμο και το κυριότερο έχει αίσθηση του goal που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στην ΑΕΚ.

Gandalf

zzr2005
22/02/2008, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

κρίμα γιατί μπορούσαν να περάσουν και οι 2 με λίγη σοβαρότητα αυτές τις ομάδες αλλά δυστηχώς δεν την είχαν

μετά σας φταίει ο γαύρος, οι διαιτησίες κτλ δε βλέπετε λίγο τα χάλια σας ρε γαμώτο, τώρα πάει η 13η θέση!!!!!

επιτηδες το καναμε για να παιζεται μπαραζ και να αποκλειζεστε....;)

κοιτα να δεις που αρχισαν μερικοι μερικοι ξαφνικα να ενδιαφερονται για την καταταξη στην ευρώπη όταν τοσα χρονια το μονο που τους ενοιαζε ηταν να περνουν καλπικα πρωταθληματα και να πεζουν κατευθειαν στους ομιλους με τις νικες που ειχαν κανει οι αλλοι στην Ευρώπη....

ΕΕ μαζέψτε και εσεις μια φορα μονοι σας κανα ποντο.....

TROOPER
22/02/2008, 19:52

fuck!

προχτες ομως χτυπιοσουνα για τα τροπαια σου στον....

ΣΤΙΒΟ !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γελοιο !!!!

irinia
23/02/2008, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
προχτες ομως χτυπιοσουνα για τα τροπαια σου στον....

ΣΤΙΒΟ !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γελοιο !!!!

Εκείνο το κασκώλ ρε πούστη ........???

Το πας το φέρνεις συνέχεια.........!!!!!!!

Να θα τόχα σήμερα στην Τούμπα ,μπας και δε σπρώξει το κοράκι
να πάρουμε το διπλό..........!!!!!!!!!!!!!

:wave2: :beer: και τυρόπιττες.......

arxaios
23/02/2008, 09:24

Αν λοιπόν Γαυράκια έχετε τα κοχόνες, ανεβάστε ΕΣΕΙΣ την Ελλάδα ............ ΟΧΙ για κανένα άλλο λόγο αλλά για να διορθώσετε αυτά που γκρεμίσατε .........
Την Ελλάδα τόσο χαμηλά ΕΣΕΙΣ τη ρίξατε !!!
Και το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνατε διπλό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ........
:mad: :mad: :mad:

CIRUS
23/02/2008, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν λοιπόν Γαυράκια έχετε τα κοχόνες, ανεβάστε ΕΣΕΙΣ την Ελλάδα ............ ΟΧΙ για κανένα άλλο λόγο αλλά για να διορθώσετε αυτά που γκρεμίσατε .........
Και το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάνατε διπλό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ ........

εμείς φέτος κάναμε το καλύτερο δυνατο, να αποκλείσουμε την τσέλσι δεν νομίζω ότι είναι εφικτό, ενώ εσείς παίζατε με ομάδες που εξαρτιώταν καθαρά απο εσάς η πρόκριση και τα κάνατε σκ@τα

δεν γκρεμίσαμε απολύτως τίποτα, και φίλε μου κάναμε 2 διπλά στους ομίλους κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς ποτέ έτσι για να μην το ξεχνάμε.

δεν ξεχνάω στο παρελθόν αυτά που έχει κάνει η ομάδα σου και πήγαινε καλά αλά μόνο εκεί θα μένουμε??? έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια να δείξεις κάτι αξιοπρόσεχτο μην αναπαύεσαι μόνο σε αυτά που έκανες παλιότερα το θέμα είναι να κάνεις και τώρα τίποτα αλλιώς να μιλάμε μόνο για τότε που πήγαινες εσύ καλά και εγώ χάλια για να είσαι ευχαριστημένος!!!!

la_villa
23/02/2008, 10:53

σώπα ρεεεε
για θυμησε μας ΤΙ εκανες εσύ τα τελευταία χρόνια???καλές οι καραμέλες αλλά λιώσαν κι αυτές παιδάκια
ότι έκανες και φέτος...@@
αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους....
οπότε το ποιος γκρέμισε και το ποιος διόρθωσε γάματο απο την στιγμή που είστε εντελώς ανύπαρκτοι στην ευρώπη τα τελευταία 6 χρόνια...ή θα μας πεις και εσύ για το 2001...έλα πες να γελάσουμε

οχι διπλό ΔΙΠΛΑ κατι που δεν έχει ξανακάνει ελληνική ομάδα σε ομίλους..Δ-Ι-Π-Λ-Α

arxaios
23/02/2008, 11:06
Πάμε λοιπόν ένα - ένα ..............

"εμείς φέτος κάναμε το καλύτερο δυνατο..."

ΝΑΙ έχεις δίκιο για φέτος, αλλά 10 χρόνια τώρα τι κάνατε ;;;

"να αποκλείσουμε την τσέλσι δεν νομίζω ότι είναι εφικτό..."

Γιατί ;;; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ;;; Γιατί τέτοια ηττοπάθεια ;;; Μήπως επειδή ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ το πως έχετε πάρει τα εδώ πρωταθλήματα ;;;

"εσείς παίζατε με ομάδες που εξαρτιώταν καθαρά απο εσάς η πρόκριση και τα κάνατε σκ@τα ..."

ΕΝ ΜΕΡΕΙ έχεις δίκιο, αν και η RANGERS δεν είναι ομαδούλα και αν είδες το ματς είχαν μια κωλάρα ναααααααααα ..... και κανονικά έπρεπε να έχουν φάει μερικά ακόμα ........

"δεν γκρεμίσαμε απολύτως τίποτα, και φίλε μου κάναμε 2 διπλά στους ομίλους κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς ποτέ έτσι για να μην το ξεχνάμε. "

ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ............. μνήμη χρυσόψαρου έχεις ............

"δεν ξεχνάω στο παρελθόν αυτά που έχει κάνει η ομάδα σου και πήγαινε καλά αλά μόνο εκεί θα μένουμε???"

Πάλι καλά αυτό το θυμάσαι ..........

"έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια να δείξεις κάτι αξιοπρόσεχτο μην αναπαύεσαι μόνο σε αυτά που
έκανες παλιότερα το θέμα είναι να κάνεις και τώρα τίποτα αλλιώς να μιλάμε μόνο για τότε που πήγαινες εσύ καλά και εγώ χάλια για να είσαι ευχαριστημένος!!!!"

Στα 4 λοιπόν αυτά χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, εσείς τι κάνατε ;;; Να σου θυμήσω ;;;
Φέτος δε δεν πήγαμε χάλια όπως εσείς τόσα χρόνια ...... απλά όχι όσο καλά θα έπρεπε !!!

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ ..........
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !!!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ !!!

Το ότι κάνατε 2 διπλά μετά από 10 χρόνια δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας και ΔΕΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΙ το κακό που έχετε κάνει 10 χρόνια τώρα !!!

arxaios
23/02/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους....

Εμείς αποκλειστήκαμε από τους Ξυλοκόπους ....... σωστά
Να σου θυμίσω από ποιούς και ποιούς έχετε αποκλειστεί εσείς ;;;
ΘΕΣ ;;;

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ !!!

7-7-7-7-7-7-7 :evil: :evil: :evil:
Αει ΣΑΧΤΑΡ .......... γέλασα πάλι .........

Για τα υπόλοιπα ...........
ΓΑΥΡΙΟΣ ΜΝΗΜΗ !!!!

el_hymador
23/02/2008, 11:58
Εμείς αποκλειστήκαμε από τους Ξυλοκόπους ....... σωστά
Να σου θυμίσω από ποιούς και ποιούς έχετε αποκλειστεί εσείς ;;;
ΘΕΣ ;;;

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ !!!

7-7-7-7-7-7-7 :evil: :evil: :evil:
Αει ΣΑΧΤΑΡ .......... γέλασα πάλι .........

Για τα υπόλοιπα ...........
ΓΑΥΡΙΟΣ ΜΝΗΜΗ !!!!

Καλα οκ μην ασχολεισαι με τους γαυρους τωρα...απωθημενο εχουν τα παιδια και επιλεκτικη μνημη.

εχουν ξεχασει Μολντε, Χερενφεν, Μακαμπι και πολλες αλλες που τους εχουν διακορευσει κατ επαναληψη.

Σε οτι αφορα εμας και να περναγαμε με την Rangers δεν νομιζω να ειχαμε συνεχεια στο Ουεφα.

Καλα να παθουμε βασικα και για να ειμαι ειλικρινης εγω θελεω απο εδω και περα ο ΠΑΟ να ειναι χαλια στο πρωταθλημα.

Μακαρι να μην το παρουμε και να τερματισουμε πισω και απο τον Αγ. Αστερα.

Μακαρι να μην παταει κανενας στο γηπεδο.

Μακαρι να καταλαβουν ολοι οτι το προβλημα του Παναθηναϊκου δεν ειναι ουτε οι παικτες, ουτε ο προπονητης και οι τακτικες του.

Και ισως τοτε μπορεσει να αλλαξει κατι στα διοικητικα.

Αλλιως -ευχομαι να βγω ψευτης αλλα δεν το νομιζω...- του χρονου και του παραχρονου παλι τα ιδια χαλια θα ειμαστε.

Απλως θα κανουμε παλι ακυρες και μετριοπαθεις κινησεις και θα μεγαλωσουμε την γκαρνταρομπα μας προσθετωντας δυο -τρια παλτα ακομη...

μπαλα παντως μην περιμενεις να δεις.
Ομαδα μισθοφορων τον καταντησαν τον Παναθηναϊκο. Ενας - δυο παικτες που προσπαθουν δεν αρκουν για να φερουν την ανοιξη.
Χρειαζεται παθος και να κατανοησουν το ειδικο βαρος της φανελας που φορανε.
Αλλα ο Τζιγγερ ειναι ο πρωτος που δεν τα καταλαβαινει αυτα, οποτε τι να λεμε τωρα.

CIRUS
23/02/2008, 12:24
Πάμε λοιπόν ένα - ένα ..............

"εμείς φέτος κάναμε το καλύτερο δυνατο..."

ΝΑΙ έχεις δίκιο για φέτος, αλλά 10 χρόνια τώρα τι κάνατε ;;;

"να αποκλείσουμε την τσέλσι δεν νομίζω ότι είναι εφικτό..."

Γιατί ;;; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ;;; Γιατί τέτοια ηττοπάθεια ;;; Μήπως επειδή ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ το πως έχετε πάρει τα εδώ πρωταθλήματα ;;;

"εσείς παίζατε με ομάδες που εξαρτιώταν καθαρά απο εσάς η πρόκριση και τα κάνατε σκ@τα ..."

ΕΝ ΜΕΡΕΙ έχεις δίκιο, αν και η RANGERS δεν είναι ομαδούλα και αν είδες το ματς είχαν μια κωλάρα ναααααααααα ..... και κανονικά έπρεπε να έχουν φάει μερικά ακόμα ........

"δεν γκρεμίσαμε απολύτως τίποτα, και φίλε μου κάναμε 2 διπλά στους ομίλους κάτι που δεν έχετε καταφέρει εσείς ποτέ έτσι για να μην το ξεχνάμε. "

ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ............. μνήμη χρυσόψαρου έχεις ............

"δεν ξεχνάω στο παρελθόν αυτά που έχει κάνει η ομάδα σου και πήγαινε καλά αλά μόνο εκεί θα μένουμε???"

Πάλι καλά αυτό το θυμάσαι ..........

"έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια να δείξεις κάτι αξιοπρόσεχτο μην αναπαύεσαι μόνο σε αυτά που
έκανες παλιότερα το θέμα είναι να κάνεις και τώρα τίποτα αλλιώς να μιλάμε μόνο για τότε που πήγαινες εσύ καλά και εγώ χάλια για να είσαι ευχαριστημένος!!!!"

Στα 4 λοιπόν αυτά χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, εσείς τι κάνατε ;;; Να σου θυμήσω ;;;
Φέτος δε δεν πήγαμε χάλια όπως εσείς τόσα χρόνια ...... απλά όχι όσο καλά θα έπρεπε !!!

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΜΩΣ ..........
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !!!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ !!!

Το ότι κάνατε 2 διπλά μετά από 10 χρόνια δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας και ΔΕΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΙ το κακό που έχετε κάνει 10 χρόνια τώρα !!!

10 χρόνια τώρα μπορεί τις περισότερες φορές να πηγαίναμε χάλια αλλά είχαμε και καλές στιγμες, ακόμα και τότε που αποκλειστείκαμε με 10 βαθμους μια χαρά τα πήγαμε παντως γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος σίγουρα.

έχεις απόλυτο άδικο για την τσέλσι, ΑΠΟΛΥΤΟ όμως, δεν είναι θέμα ητοπάθειας πρωταθλητή ελλάδας είναι θέμα οτι στην ομάδα αυτή ένας αναπληρωματικός παίχτης κάνει όσο κάνει η ομάδα μου όλη χωρια που παίζει σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα, χωρια που, χωρια που κτλ......................

και βέβαια η rangers δεν είναι ομαδούλα δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά τα κάνατε σκ@τα μια χαρά γιατί αν είσασταν λίγο σοβαροι δεν πρόκειται να σας πέρναγε η rangers

και βέβαια το θυμάμαι και το παραδέχομαι

δεν έχω μνημη χρυσόψαρου, ΠΟΤΕ δεν έχετε κάνει 2 διπλά σε φάση ομίλων CL εσύ μάλλον δεν θυμάσαι.

δεν χρειάζεται να μου θυμήσεις θυμάμαι και τις καλές και τις άσχημες στιγμές!!!! δηλαδη εσύ φέτος είσαι ικανοποιημένος??? μη βάζεις σύγκριση με τα χρόνια που πήγαινα εγώ άσχημα και αν τα πήγες από τότε καλύτερα, σκοπός μου δεν είναι η σύγκριση, εγώ απλά λέω ότι τα κάνατε σκ@τα με μια ομάδα του χεριού σας, αν τώρα εσύ είσαι ευχαριστημένος πάω πάσο απλά οι περισσότεροι δεν είναι.

μιλάμε για ευρώπη και πετάς μπηχτές για το πρωτάθλημα?? άστο φίλε εκεί δε σε παίρνει τόσα χρόνια πελάτης είσαι και σε έχω για πλάκα τι θες δηλαδή να πάρεις εσύ τα πρωταθλήματα όταν σε ψ@λι@ζω συνέχεια, άσε να μιλήσουμε καλύτερα για ευρώπη που τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν έχεις πάει πολύ καλύτερα από εμένα. γιατι πρόσφατα έφαγες και 4 και τα ξεχνάς:lol: :lol: :lol:

ποιες ευθύνες μας????? δεν κατάλαβα αν μπορούσατε να βγαίνατε εσείς CL να πέρνατε περισσότερους πόντους εγώ σου φταιω που 10 χρόνια σε κερδίζω για πλάκα και η ομάδα σου δεν είναι ανταγωνιστική???? το μόνο κακό που έχουμε κάνει είναι στους εαυτούς μας και σε κανέναν άλλο, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!!

la_villa
23/02/2008, 14:06
έχεις απόλυτο άδικο για την τσέλσι, ΑΠΟΛΥΤΟ όμως, δεν είναι θέμα ητοπάθειας πρωταθλητή ελλάδας είναι θέμα οτι στην ομάδα αυτή ένας αναπληρωματικός παίχτης κάνει όσο κάνει η ομάδα μου όλη χωρια που παίζει σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα, χωρια που, χωρια που κτλ......................

και βέβαια η rangers δεν είναι ομαδούλα δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά τα κάνατε σκ@τα μια χαρά γιατί αν είσασταν λίγο σοβαροι δεν πρόκειται να σας πέρναγε η rangers

και βέβαια το θυμάμαι και το παραδέχομαι

δεν έχω μνημη χρυσόψαρου, ΠΟΤΕ δεν έχετε κάνει 2 διπλά σε φάση ομίλων CL εσύ μάλλον δεν θυμάσαι.

ρε cirus τι ασχολείσε με τους ΠΕΚ
τα άτομα έχουν χάσει την μπάλα...πρέπει να τους πείραξε η 4άρα

εδώ λέει ότι αποκλείστηκε απο τους power ρειτζερς που δεν είναι ομαδούλα και περιμένει μετα να αποκλείσει ο ΘΡΥΛΟΣ για πλάκα την τσέλσι

ρε μεγάλε ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους και βλέπεις ηττοπάθεια στον ΘΡΥΛΟ??ζαλισμένος ακόμα απο την 4αρα??λες για εδώ μέσα ότι έπρεπε να βάλεις κι άλλα γκολ???εκει πόσα έπρεπε να ρουφήξεις???4 μήπως αλλα ο Γκαλίνοβιτς είχε ανοίξει η σούφρα του...να τα θυμόμαστε όλα...μην μας λέτε ότι αποκλειστήκατε κ άδικα...αντι 3-0 εκει πήρατε 0-0
κι αφού λες για α πρωταθλήματα ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ δεν μπορέιτε να πάρετε πρωτάθλημα και εχετε φτασει στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ να τερματίζετε ΚΑΤΩ απο το αεκάκι???ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

και δεν εχεις κάνει ΠΟΤΕ 2 διπλά σε φάση ομίλων...ΠΟΤΕ...κι ούτε πρόκειται να κάνεις

και εσύ παίζεις 10 χρόνια στην ευρώπη και δεν έχεις κάνει τίποτα...χαλαρώστε λίγο...είστε ανύπαρκτοι αλλα δεν λέτε να το καταλάβετε...μια καλή χρονιά σε 10 χρόνια???χαίρω πολύ την έχω κάνει και εγώ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΗΔΕΝ

arxaios
23/02/2008, 14:32
ρε cirus τι ασχολείσε με τους ΠΕΚ
τα άτομα έχουν χάσει την μπάλα...πρέπει να τους πείραξε η 4άρα

εδώ λέει ότι αποκλείστηκε απο τους power ρειτζερς που δεν είναι ομαδούλα και περιμένει μετα να αποκλείσει ο ΘΡΥΛΟΣ για πλάκα την τσέλσι

ρε μεγάλε ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

αποκλείστηκες απο τους ξυλοκόπους και βλέπεις ηττοπάθεια στον ΘΡΥΛΟ??ζαλισμένος ακόμα απο την 4αρα??λες για εδώ μέσα ότι έπρεπε να βάλεις κι άλλα γκολ???εκει πόσα έπρεπε να ρουφήξεις???4 μήπως αλλα ο Γκαλίνοβιτς είχε ανοίξει η σούφρα του...να τα θυμόμαστε όλα...μην μας λέτε ότι αποκλειστήκατε κ άδικα...αντι 3-0 εκει πήρατε 0-0
κι αφού λες για α πρωταθλήματα ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ δεν μπορέιτε να πάρετε πρωτάθλημα και εχετε φτασει στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ να τερματίζετε ΚΑΤΩ απο το αεκάκι???ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

και δεν εχεις κάνει ΠΟΤΕ 2 διπλά σε φάση ομίλων...ΠΟΤΕ...κι ούτε πρόκειται να κάνεις

και εσύ παίζεις 10 χρόνια στην ευρώπη και δεν έχεις κάνει τίποτα...χαλαρώστε λίγο...είστε ανύπαρκτοι αλλα δεν λέτε να το καταλάβετε...μια καλή χρονιά σε 10 χρόνια???χαίρω πολύ την έχω κάνει και εγώ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΜΗΔΕΝ

ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .......................

Παιδιά δεν βρέχει ................. Λιακάδα του θεού έχει έξω ............ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

arxaios
23/02/2008, 14:37
@ la villa ............

Κάτι ακόμα .............

Αν εμείς είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΜΗΔΕΝ και η ΑΕΚ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ .......
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για σένα ;;;
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ;;;
Ε ;;; ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑ ;;;

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, μόνο μην κάψεις και το μοναδικό σου εγκεφαλικό κύταρο .........

la_villa
23/02/2008, 15:09

Αν εμείς είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΜΗΔΕΝ και η ΑΕΚ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ .......
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για σένα ;;;
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ;;;

μήπως ότι σου πετάω 4άρες για πλάκα
εσυ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ??

ανύπαρκτοι είστε εκτός αν 2 καλές εμφανίσεις ανα 10τια σημαίνουν κάτι για σένα και νομίζεις ότι έχεις ευρωπαική ομάδα
κάτι που λίγο πολύ όλοι κάνουμε οπότε άστο...

και μέχρι Σόλιντ εποχή είχαμε την πιο δυνατή έδρα μαζί με Μ.U σε νίκες, δεν πέρναγε κανείς...μην το ξεχνάμε αυτό...

la_villa
23/02/2008, 15:43
γαργάρα βλέπω οι αθώωση Γεωργιαδη κύριοι

ούτε ένας δεν είχα τα @@ να το σχολιάσει...αν όμως ήταν παίχτης του ΘΡΥΛΟΥ τώρα θα γράφατε 4 σελίδες για ξεφτίλα και άλλα τέτοια

όχι τίποτα άλλο επειδή το παίζετε αντικειμενικοί και υπεράνω μην χέσω αντικειμενικότητα
:lol: :lol: :wave2:

irinia
23/02/2008, 17:53
γαργάρα βλέπω οι αθώωση Γεωργιαδη κύριοι

ούτε ένας δεν είχα τα @@ να το σχολιάσει...αν όμως ήταν παίχτης του ΘΡΥΛΟΥ τώρα θα γράφατε 4 σελίδες για ξεφτίλα και άλλα τέτοια

όχι τίποτα άλλο επειδή το παίζετε αντικειμενικοί και υπεράνω μην χέσω αντικειμενικότητα

ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΟΥ..........ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ........????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mats8282
23/02/2008, 18:50
Και ομως κατι ειπωθηκε στο αλλο θεμα με το πρωταθλημα για τον Γεωργιαδη....Εισαι λαθος.

la_villa
23/02/2008, 19:17
αν έγινε οκ τοτε sorry

αλλά εγώ θυμάμαι ότι μόνο ο Stoubi (νομίζω) κάτι είπε

έτσι τερενς...μόκο τώρα...τουμπεκί...απλά το τόνισα για να μην ξεχνιόμαστε...

STOYBI
23/02/2008, 19:32
αν έγινε οκ τοτε sorry

αλλά εγώ θυμάμαι ότι μόνο ο Stoubi (νομίζω) κάτι είπε

έτσι τερενς...μόκο τώρα...τουμπεκί...απλά το τόνισα για να μην ξεχνιόμαστε...

Δεν ξερω τι εχετε πει για τον Γεωργιαδη ...

Αλλα αν βοηθαει αυτη την στιγμη η εντεκαδα του παοκ ειναι αυτη !! (απο το live του εθνοσπορ..!!! )

ΠΑΟΚ:
Φερνάντεζ, Μελίσσης, Κνολ, Γκάβρανσιτς, Σνάουτσερ, Βερόν, Χριστοδουλόπουλος, Μπαλάφας, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες (55' Γεωργιάδης), Σάλμον.

irinia
23/02/2008, 20:44
ΤΕΛΙΚΑ..............ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΑ..........ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ.......

Αλλού γράφουμε για το Ελληνικό πρωτάθλημα..........

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......

STOYBI
23/02/2008, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΕΛΙΚΑ..............ΟΥΤΕ ΠΛΑΚΑ..........ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ.......

Αλλού γράφουμε για το Ελληνικό πρωτάθλημα..........

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......

Καλα σας λεει ρε..................... :mad:

Αλλου γραφουν για το ελληνικο πρωταθλημα............

Εδω γραφουμε μονο για Ευρωπη....... :mad:

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ...ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ !!!!! :D

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

arxaios
24/02/2008, 00:20
μήπως ότι σου πετάω 4άρες για πλάκα
εσυ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ??

ανύπαρκτοι είστε εκτός αν 2 καλές εμφανίσεις ανα 10τια σημαίνουν κάτι για σένα και νομίζεις ότι έχεις ευρωπαική ομάδα
κάτι που λίγο πολύ όλοι κάνουμε οπότε άστο...

και μέχρι Σόλιντ εποχή είχαμε την πιο δυνατή έδρα μαζί με Μ.U σε νίκες, δεν πέρναγε κανείς...μην το ξεχνάμε αυτό...

Τα μάτς τα περυσινά και τα φετινά τα θυμάσαι όλα ή μόνο 1 από αυτά ;;; Του πρωταθλήματος τα θυμάσαι ;;; Δεν είδα να πετάς 4άρες πουθενά αντίθετα πέρυσι την ήπιατε δις ..........

Κάτι που λίγο πολύ όλοι κάνουμε :lol: :lol: :lol: πότε βρε το κάνατε ;;; Αει ΣΑΧΤΑΡ πάλι γέλασα χι-χι-χι-χι-χι-χι-χι 7 φορές !!!

Δυνατή έδρα σαν της M.U. ;;;:rotflmao: Δεν πέρναγε κανείς ;;;:rotflmao: :rotflmao:
Δεν πέρναγε κανείς χωρίς να σας ρίξει το κατιτίς του !!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

irinia
24/02/2008, 07:47
Καλα σας λεει ρε..................... :mad:

Αλλου γραφουν για το ελληνικο πρωταθλημα............

Εδω γραφουμε μονο για Ευρωπη....... :mad:

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ...ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ !!!!! :D

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Καλά μήν ξανοίγεσαι.........

Άν και αυτοί........από τότε πού έφυγε ό Μουρίνιο όλο στό 0-0 και 1-0 είναι..........
Αλλά πού ξέρεις ........ροπή στήν ακολασία έχετε εσείς.......:rotflmao: :rotflmao:

la_villa
24/02/2008, 13:50
Τα μάτς τα περυσινά και τα φετινά τα θυμάσαι όλα ή μόνο 1 από αυτά ;;; Του πρωταθλήματος τα θυμάσαι ;;; Δεν είδα να πετάς 4άρες πουθενά αντίθετα πέρυσι την ήπιατε δις ..........

Κάτι που λίγο πολύ όλοι κάνουμε :lol: :lol: :lol: πότε βρε το κάνατε ;;; Αει ΣΑΧΤΑΡ πάλι γέλασα χι-χι-χι-χι-χι-χι-χι 7 φορές !!!

Δυνατή έδρα σαν της M.U. ;;;:rotflmao: Δεν πέρναγε κανείς ;;;:rotflmao: :rotflmao:
Δεν πέρναγε κανείς χωρίς να σας ρίξει το κατιτίς του !!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

καλα μην χαίρεσαι γιατι πέρσυ στο καραισκάκη στα 4 ήσουν αλλά την γλίτωσες (μια επίθεση έκανες)
μήπως πρόπερσυ στον είχα φυτέψει δις για πλάκα πάλι?

φέτος στο μπουρδέλο σου σε πέρασα πάλι ένα χέρι, δεν κουνήθηκες καν
καραισκάκη είχαμε απο 2 φάσεις ο καθένας και απλά είχες καλύτερη κυκλοφορία μπάλας...περα απο αυτό μηδεν...α ναι και γκολ δεν έβαλες
θυμάσαι που έλεγες για διατησία...φαντάζομαι μια σαν του ντέρμπυ θες...με γκολ ενω η μπάλα έχει βγει
και μετα ρούφηξες 4 αγαπητέ ΠΕΛΑΤΗ

arxaios
24/02/2008, 14:43
Για την ταμπακιέρα όμως .......... ΠΑΛΙ ............... τίποτα δεν λες ...............
:lol: :lol: :lol:

irinia
25/02/2008, 14:50
ΠΕΤΑΕΙ Η ΤΣΕΛΣΥ............

Τά καύσιμα.........ΜΟΥΡΙΝΙΟ..........τελειώνουν.......
Μέχρι και τά πετεινάρια τούς βίασαν......!!!!!!!!

Περιμένω τό Θρύνο νά σταθεί στό ύψος του.....ή μεθεπόμενη
Ευρωπαική μας χρονιά κρέμεται από αυτόν.......!!!!!
Καί ή πρόκριση φυσικά........
Άν θά φάνε κάτω από 3 γιά μένα θάναι ήρωες.......

STOYBI
25/02/2008, 15:03
[B
Άν θά φάνε κάτω από 3 γιά μένα θάναι ήρωες.......

:wave2: [/B]

Παλι πολλα λογια λες ....... :lol:

Μεχρι στιγμης το προνομιο τη τριαρας στην ευρωπη για φετος το εχει η ομαδα σου απο την 13η του ισπανικου πρωταθληματος...!!!

Γεια σου.......

Τερενς......

CIRUS
25/02/2008, 15:04

Μεχρι στιγμης το προνομιο τη τριαρας στην ευρωπη για φετος το εχει η ομαδα σου απο την 13η του ισπανικου πρωταθληματος...!!!

Γεια σου.......

Τερενς......

ασε ρε τον τζημα να διδάξει.......

el_hymador
25/02/2008, 15:07

ρε σεις ......αυτος...... δεν ειναι......... ο iriniaa;

μην πεις τιποτα!.....σε καταλαβα....απο τις τελειες.....

:lol: :lol:

Eaglos
25/02/2008, 15:16
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/189001.html

"Φίλε Paparazzi,

Δε σου έστειλα φωτογραφία, σου έστειλα αυτό το e-mail γιατί χθες (21-02-2008) ολοκληρώθηκε ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Πιστέψτε το! Η ευρωπαική ΑΕΚ κάνει κηδείες! Οχι όμως μεταφορικά... Ας δούμε τα γεγονότα ένα-ένα:

1)Παραμονές του αγώνα με τη Sevilla πεθαίνει ο Antonio Puerta...
2)Παραμονές του αγώνα με τη Fiorentina πεθαίνει η γυναίκα του προπονητή της Fiorentina...
3)Παραμονές του αγώνα με τη Villarreal πεθαίνει ο πατέρας του Ismael Blanco...
4)Παραμονές του αγώνα με τη Getafe πεθαίνει ο πατέρας του Cosmin Contra...
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και να εκφράσω τη χαρά μου που αποκλειστήκαμε. Και να θέσω το ερώτημα:

Τελικά η ΑΕΚ είναι αρρώστια;

Με δέος και συγκίνηση,
Θεοδόσης"

la_villa
25/02/2008, 19:26
ΠΕΤΑΕΙ Η ΤΣΕΛΣΥ............

Τά καύσιμα.........ΜΟΥΡΙΝΙΟ..........τελειώνουν.......
Μέχρι και τά πετεινάρια τούς βίασαν......!!!!!!!!

όπως είπα και πριν στο σχόλιο Ρεαλ- Χετάφε

φαίνεται ποιες ομάδες μεσοβδόμαδα κάναν περίπατοο με καφενεία
και ποιες παίξαν δύσκολους αγώνες
αν καταλαβαίνεις τίποτα απο αυτά

αν δεν καταλαβες το καφενείο ήσαστε εσείς...:lol: :lol: :lol:
περασατε και δεν καταλαβε κανεις τίποτα :lol: :lol: :lol:

irinia
26/02/2008, 05:10
όπως είπα και πριν στο σχόλιο Ρεαλ- Χετάφε

φαίνεται ποιες ομάδες μεσοβδόμαδα κάναν περίπατοο με καφενεία
και ποιες παίξαν δύσκολους αγώνες
αν καταλαβαίνεις τίποτα απο αυτά

αν δεν καταλαβες το καφενείο ήσαστε εσείς...:lol: :lol: :lol:
περασατε και δεν καταλαβε κανεις τίποτα :lol: :lol: :lol:

ΕΣΥ..................ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....

Δέν εξηγείται αλλιώς..........!!!!!!!!!!

irinia
26/02/2008, 05:21

Γεια σου.......

Τερενς......

Ας αφήσουμε τα λόγια ...................να πάμε στα έργα.................

Είδικά γιά σένα...............

20 ΕΥΡΩ................ΣΤΟΥΜΠΙ...............ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2......

ΕΙΣΑΙ..........????????????

Από αυτή τήν Τσέλσυ........πού δέ θα κέρδιζε μέ τίποτε τή Ρεάλ εκτός......!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ.............ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.........!!!!!!!!

ΕΡΓΑ ΛΟΙΠΟΝ................ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ............

ΕΙΣΑΙ...............????????

Έτσι γιά νάχει ενδιαφέρον ή βραδυά μας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καί στό πρώτο μάτς σούδωσα τήν ευκαιρία........

ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.................ΕΡΓΑ............!!!!!!!!!!

Τί ζητάω ρέ πούστη.....???????
Ούτε νά χάσω ένα εικοσάρικο δέ μπορώ......??????
Έλα γαύρε δώσε μου μιά ευκαιρία......!!!!!!!!!

Αγαπάς τό θρύλο...????? ΑΠΟΔΕΙΞΗ.......!!!!!!!!

irinia
26/02/2008, 05:23

Εσύ ειδικά.............διάβαζε με ανελλιπώς.......!!!!!!!!!!

Δέ μπορεί στό τέλος...............κάτι θά πάρεις......!!!!!!!!!!!!!!

irinia
26/02/2008, 05:31
ρε σεις ......αυτος...... δεν ειναι......... ο iriniaa;

μην πεις τιποτα!.....σε καταλαβα....απο τις τελειες.....

:lol: :lol:

Μέ σένα τάπαμε...........άλλα 20 στοίχημα ότι θα πάρετε τόν τίτλο.......!!!!!!

ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ..........ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΛΕΜΕ........!!!!!!!!

Μεγάλη μορφή ό Τεσσέιρο.........στά χνάρια τού ποδηλάτη βαδίζει.....αλλά
βαριέμαι να τό αναλύσω.......!!!!!!
Αυτός παίζει σύστημα Ίντερ.......1970.......Ματσόλα ,Φακέττι.......
Γιά κείνον πού μέ έκαιγε.........

ΣΑΣ ΤΑΓΡΑΨΑ.....................ΒΡΕ ΑΜΠΑΛΛΟΙ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άι στό διάολο ................όλο τό πρωί μέ συγχίζετε....................

Μή λές ονόματα..........................μή λές ονόματα είπαμε..................!!!!!!!!!

el_hymador
26/02/2008, 07:54
Μέ σένα τάπαμε...........άλλα 20 στοίχημα ότι θα πάρετε τόν τίτλο.......!!!!!!

ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ..........ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΛΕΜΕ........!!!!!!!!

Μεγάλη μορφή ό Τεσσέιρο.........στά χνάρια τού ποδηλάτη βαδίζει.....αλλά
βαριέμαι να τό αναλύσω.......!!!!!!
Αυτός παίζει σύστημα Ίντερ.......1970.......Ματσόλα ,Φακέττι.......
Γιά κείνον πού μέ έκαιγε.........

ΣΑΣ ΤΑΓΡΑΨΑ.....................ΒΡΕ ΑΜΠΑΛΛΟΙ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άι στό διάολο ................όλο τό πρωί μέ συγχίζετε....................

Μή λές ονόματα..........................μή λές ονόματα είπαμε..................!!!!!!!!!

παμε...........το...............στοιχημα.............

πονταρω................20................τελειες.....................

και δεκα...........................θαυμαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

irinia
26/02/2008, 09:16
παμε...........το...............στοιχημα.............

πονταρω................20................τελειες.....................

και δεκα...........................θαυμαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tί νά σέ κάνω εσένα βρέ..................ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΘΕΛΩ........
Εμείς έχουμε καταντήσει αδελφά σωματεία...........
Πονεμένες ψυχές...............

Πάντως σάς πάω ρέ φίλε...............

σάς πάω γιατί έχετε επίγνωση τού τί σημαίνει..................ΜΠΑΛΛΑ...............

Δέ γίνεται νά σέρνεται ή ομάδα καί σείς νά πανηγυρίζετε έπειδή είστε πρώτοι
στήν Ταγκανίκα............!!!!!!!!!!!!!
Σάν τίς μαλακίες πού έγραφαν οι φυλλάδες τής ΑΕΚ.............επαγγελματικές νίκες καί........
πούτσες μπλέ...........!!!!!!!!!!
Ε σέ αύτό λαχταράμε πιό πολύ απο σάς γιαυτό τόν τρώνε μερικοί.........
ΑΛΛΑ Ο ΤΖΗΜΑΣ...............ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...........

Ό Φερρέρ και ό Ντέμης τρώνε κράξιμο πολύ καιρό..........από τότε πού είμασταν
αρκετούς βαθμούς μπροστά............!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ...............ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ..........!!!!!!
ΑΛΛΑ ΜΕΓΕΘΗ...........................

Όχι σάν κάτι....................Μάο-Μάο.........................καί Λούα-Λούα.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CIRUS
05/03/2008, 15:03
επειδή δε βλέπω να κάνει κάνας σύγγαυρος δηλώσεις για το ματς σήμερα θα κάνω εγώ και ας εκτεθώ!!!!!

θα τους γ@μήσουμε για πλάκα τους άμπαλους, τι Ντρογμπα, Μπαλλακ και παπαριές μου τσαμπουνάτε, το ματς το βλέπω 1-1 και αυτό διοτι έχουμε απουσίες αλλιώς θα τρώγανε και μια ψ@λή και από τον λουα λούα.

πάμε μωρή αρώστεια, πάμε να τους πάρουμε και τα σώβρακα και να μας τρελάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(οι κακοπροέραιτοι μην αναρωτηθήτε τι πίνω, δε σας λέω:p :D )

la_villa
05/03/2008, 15:59
πιστεύκω άνετα 0-2 ή μπορεί και 1-2

el_hymador
05/03/2008, 16:09

:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:

α ...μπορει και να τους αφησετε να βαλουν ενα ετσι χαριστικα ε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
05/03/2008, 16:11
Εγώ δηλαδή είμαι ο μόνος αεκτζής που πιστεύω πως μπορεί να γίνει η έκπληξη;;;;;

el_hymador
05/03/2008, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

μωρε εκπληξη μπορει να γινει...στην τελικη η Chelsea εχει το αγχος οχι ο γαυρος...

απλα η σιγουρια του LaΒιδα εχει γελιο...:lol:

alximistis
05/03/2008, 16:23
μωρε εκπληξη μπορει να γινει...στην τελικη η Chelsea εχει το αγχος οχι ο γαυρος...

απλα η σιγουρια του LaΒιδα εχει γελιο...:lol:

Α καλά. Ο LaBiδας ότι θέλει λέι. :D Ως είθισται δηλαδή. :lol:

la_villa
05/03/2008, 16:24

ξέρω και εγω...θα το σκεφτούμε μεσα στο γήπεδο αυτό...

γηπεδούχοι είναι να μην τους αφήσουμε και λίγο να χαρούν

κρίμα τα παιδιά

υ.γ καλά ρε το πήρατε στα σοβαρά για το σκορ??? είπαμε ...:lol: :lol:

CIRUS
05/03/2008, 16:24

ναι 1 μπορεί και να βάλουν παραπάνω δεν παιζει, αλλά και ο ντάρκο τους χρωστάει 1 τω ρα για 2ο δεν είμαι σίγουρος, μόνο για την πρόκριση είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε θα φάνε π@@τσα τα μ@@νια, τους έχουμε λέμε!!!!!!!!!!!!!

Sapadak
05/03/2008, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Κερδιστε εσεις την Ξανθη και μετα :D

STOYBI
05/03/2008, 16:29

+ 1000...!!!

Αν και δεν αποκλειω και το 1-3...... :D

Χαλαρα.........:a36: :a36:

sogokou
05/03/2008, 17:02
o gayros 8a paixei epi8etika kai 8a deixei stous ambalous ti esti super klika 8a ...... 8a .........8a........polla auta

el_hymador
05/03/2008, 17:09
+ 1000...!!!

Αν και δεν αποκλειω και το 1-3...... :D

Χαλαρα.........:a36: :a36:

και αλλος με καμμενη φλαντζα...

ακομα να κανουν ανακληση στους γαυρους; βγαζουν συνεχως προβληματα...:lol: :lol:

mats8282
05/03/2008, 21:38
Αν και 2-0 πιστευω οτι θα το παλεψει ο γαυρος...Θα το ρισκαρει ο Λεμονης και ή θα φαει πενταρα ή θα γινει θριλλερ σαν την Μαδριτη....

ΥΓ Ειναι ημιχρονο τωρα...

stratosZX10
05/03/2008, 21:46
αθανατοι ελληνες προπονητες..... παλι αμυντικα πηγε να παιξει.....
αμυνοταν μεσα στην περιοχη του....
ελεος πια.....
ειναι 20 χρονια πισω στο ποδοσφαιρο....

zolotas
05/03/2008, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αν και 2-0 πιστευω οτι θα το παλεψει ο γαυρος...

:rolleyes: .......αν ειναι να κατσω να το δω .......και το υπολοιπο :rolleyes:

μεχρι το 60 .....3 μπαλλες γραψε

zolotas
05/03/2008, 21:49
σορυ ,αλλα την ωρα που εστειλα την απαντηση εφαγε το τριτο.......αρα αναθεωρω ........μεχρι το 60 γραψε 4 μπαλλες .......στεγνα

mats8282
05/03/2008, 21:50
Οταν θες 2 ατομα να μαρκαρουν εναν γιατι ενας με εναν ειναι σακουλα σιγουρη τοτε θα παιξεις αμυνα....Σου αρεσει δεν σου αρεσει...

Τι να σου κανει ο προπονητης απο την στιγμη που εχασε και τις 2 σαιτες στο πλαι που θα κραταγαν τα πλαγια μπακ πιο πισω...Οι υπολοιποι ειναι 5 ταχυτητες κατω....

Ο Τοροσιδης δεν εχει το μπαμ του Γκαλετι ουτε ο Τζολε μπορει στα 36 του να περασει τον Φερειρα...

stratosZX10
05/03/2008, 21:52
πετα τους στον παγκο τοτε.... βαλε νεα παιδια να τρεχουν πανω κατω....

STOYBI
05/03/2008, 22:43
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

122962

nantin
05/03/2008, 22:43
μηπως αυτη η συζητηση εφτασε δυστυχως στο τελος της αντε αρκετη τσοντα για φετος απο τα παρταλια τις ομαδες της πρωτευουσας .αντε υπομονη μεχρι του χρονου που θας σας ξαναβγαλουν στην ευρωπη για να μας δινεται τετοιες χαρες .
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ .ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΡΟΓΚΠΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
05/03/2008, 22:45
μηπως αυτη η συζητηση εφτασε δυστυχως στο τελος της αντε αρκετη τσοντα για φετος απο τα παρταλια τις ομαδες της πρωτευουσας .αντε υπομονη μεχρι του χρονου που θας σας ξαναβγαλουν στην ευρωπη για να μας δινεται τετοιες χαρες .
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ .ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΡΟΓΚΠΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τραβηξτε γλειψτε λιγο ντεμη και καντε μας την χαρη...... :yuck:

stratosZX10
05/03/2008, 22:46
σωστος!:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: