View Full Version : Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
la_villa
26/10/2007, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εντάξει οι νίκες είναι το ζητούμενο και οι βαθμοί της ισοπαλίας ακόμα ....καλοί είναι.
Τι μιζέρια είναι αυτή ρε;... ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αν είναι να το πάρω ενώ παίζει η ομάδα μου , σαν ... να μην σχολιάσω καλύτερα.... ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! Θέλω να παίξω καλά , ειδικά στην Ευρώπη που είναι και ο καθρέφτης των μεγάλων ομάδων. Οχι στο Ελληνικό σκορπιοχώρι που τίποτα πέρα απο ενα κατσαρολικό δεν θα μου δώσει.
Gandalf
+1000 (άλλο ένα 1000!!εύκολα τα δίνω μου φαίνεται)
πέρισυ ΔΕΝ καθόμουν να δω την ομάδα μου...να έβλεπα τι?αφού μετα το 30' κοιμόμουν στο καναπέ
καλά τα πρωταθλήματα καλά τα αποτελέσματα αλλά θέλω να δω και ποδόσφαιρο...
μέχρι στιγμής βλέπω αρκετά καλό...και οι υποσχέσεις που αφήνει αυτή η ομάδα με κάνουν αισιόδοξο
τα αποτελέσματα θα έρθουν...
το θέαμα είναι το δύσκολο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Είμαι ΑΕΚτζής αλλά 3 πράγματα θα πω
1. Άθλια η ΑΕΚ,μηδαμινή προσπάθεια,μόνο τύχη,σκέτη απογοήτευση
2.Απίστευτος ο Ολυμπιακός και ας έχασε,έχει την καλύτερη ομάδα φέτος από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου (προσωπική άποψη)
3. Ευρωπαϊκό προφίλ η Λάρισα αλλά φαίνεται η έλλειψη εμπειρίας.Πολύ πάθος,δύναμη και θέληση για καλό αποτέλεσμα.Θα πάει πολύ μπροστά αυτή η ομάδα...
1. οκ και αναμενομενο απο εμενα
2. ω ρε φουστη μου.... και νομιζα οτι οι εφημεριδες απατουν μονο κατι κολλημενους στον εγκεφαλο...
HALLOOOOOOOOOOOOOOOOO ΕΧΑΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ 4-2
ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ?
χαλαρωστε.... γιατι εχετε ξεφυγει λιγο..... πραγματικα αναρωτιεμαι δηλ....
3. οκ
project.breeze
26/10/2007, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
2. ω ρε φουστη μου.... και νομιζα οτι οι εφημεριδες απατουν μονο κατι κολλημενους στον εγκεφαλο...
idi μου άρεσε πολύ η μπάλα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός,απλά παρατηρούσα την Real και δεν μπορούσα να δω διαφορά στο επίπεδο του παιχνιδιού.Έχει πολύ καλή ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός και το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία για μένα,εμένα μου αρέσει να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και το σκορ λίγο με απασχολεί.Η ΑΕΚ ακόμα και να κέρδιζε με 0-3 χτες πάλι θα την έκραζα γιατί με κούρασε το παιχνίδι της...
idi μου άρεσε πολύ η μπάλα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός,απλά παρατηρούσα την Real και δεν μπορούσα να δω διαφορά στο επίπεδο του παιχνιδιού.Έχει πολύ καλή ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός και το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία για μένα,εμένα μου αρέσει να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο και το σκορ λίγο με απασχολεί.Η ΑΕΚ ακόμα και να κέρδιζε με 0-3 χτες πάλι θα την έκραζα γιατί με κούρασε το παιχνίδι της...
ναι αλλα ξαναδες τι εγραψες παραπανω και τι σχεση εχει με το αν επαιξε καλα η ΑΕΚ στο συγκεκριμενο παιχνιδι!
δηλ η ΑΕΚ του 2002 που γυρισε το 2-0 στο μπερναμπεου σε 2-2 ειχε καλυτερη διαγαλακτικη ομαδα τοτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
26/10/2007, 15:19
ναι αλλα ξαναδες τι εγραψες παραπανω και τι σχεση εχει με το αν επαιξε καλα η ΑΕΚ στο συγκεκριμενο παιχνιδι!
δηλ η ΑΕΚ του 2002 που γυρισε το 2-0 στο μπερναμπεου σε 2-2 ειχε καλυτερη διαγαλακτικη ομαδα τοτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό που λέω είναι πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος εγώ κρίνω έναν αγώνα από το πόσο μου άρεσε,από το αν είχε αγωνία,πολλές καλές φάσεις,αν ήταν γρήγορο κτλ.Σαν μονάδες ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και τουλάχιστον στο 2ο ημίχρονο έπαιξε μπάλα ευρωπαϊκού επιπέδου,δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα τον Ολυμπιακό να παίζει έτσι,συνήθως ήταν καφενεία...Γι'αυτό σου είπα πως η ΑΕΚ όπως έπαιζε και 3 γκολ να έβαζε πάλι τα ίδια θα έλεγα,δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίζανε και δεν παίζανε και με καμμία σοβαρή ομάδα τώρα,μην τρελαθούμε...
Υ.Γ Τί λέω το άτομο ρε;Πού να μην ήμουν και αντιολυμπιακός δηλαδή...:rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Τί λέω το άτομο ρε;Πού να μην ήμουν και αντιολυμπιακός δηλαδή...:rotflmao: :rotflmao:
απλα λες οτι ειδε όλος ο κοσμος φίλε μου, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!!!
κριμα για την αεκ που εχει καλη ομαδα να παιζει ετσι, νομιζω οτι θα ειναι μεμονομενο και θα ξαναανεβει σε αποδοση
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...
Μεταξύ των:
1) "Κακό ποδόσφαιρο, καλό αποτέλεσμα (νίκη)
2) "Καλό ποδόσφαιρο, κακό αποτέλεσμα (ήττα ή ισοπαλία)
προτιμω ΣΑΦΩΣ το (1)
:wave2: :wave2:
Βαζελος, ε?
:D
o_gavros
26/10/2007, 17:59
ρε συ Trooper...σε κείνο τον καφενέ....ξέρεις...που τους κερνάς μπύρες,έχει καμιά γωνιά για αυτό το παραμελημένο παλικάρι???μου φαίνεται ότι δε το παίζουνε και για αυτό σκούζει όλη την ώρα
:lol: :lol: :lol:
la_villa
26/10/2007, 21:25
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ρε συ Trooper...σε κείνο τον καφενέ....ξέρεις...που τους κερνάς μπύρες,έχει καμιά γωνιά για αυτό το παραμελημένο παλικάρι???μου φαίνεται ότι δε το παίζουνε και για αυτό σκούζει όλη την ώρα
ασε ρε ο παλιτεντυμπους με κερασε μπυρα πριν ξεκινησει το ματς (μαζι το βλεπαμε)
:look: κρυβε λογια κρυφογαυρος ειναι !!!! :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
27/10/2007, 21:52
άχου το μωρέ...απο τη ζήλια του σκούζει?:lol: :lol: :lol:
αφού είναι φιλαράκι σου,πες του ότι όλοι οι καλοί χωράνε στην αγκάλη μας...:lol: :lol:
αν δε,είναι και τίποτα γλυκό αγόρι...τότε θα περάσουμε όμορφα...:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
07/11/2007, 09:15
Καταρχάς απεριόριστα συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για το πείσμα του και το αγωνιστικό του πάθος.
Αν έβγαινε μάλιστα η τελευταία φάση με την μπαλιά του Γκαλέτι προς τον Τζόρτζεβιτς, μπορεί να είχε και καλύτερο αποτέλεσμα.
Εκείνο όμως που το έχω πεί πολλές φορές και αρκετοί φίλοι γαύροι μου λένε άλλα αντι άλλων, είναι πως ο ΟΣΦΠ ...... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ.
Φάνηκε χθες όταν μόνο ο Παπαδόπουλος στον πάγκο έμεινε ώς καθαρός αμυντικός.
Δεν μπορούν να αντέξουν 13-15 παίκτες όλη την χρονιά σε 3 διοργανώσεις. Θα σκάσουν. Το ίδιο έπαθε και η ΑΕΚ πέρισυ.
Ειδικά τώρα με Λεντέσμα, Σέζαρ, Μπράβο , Άντζα εκτός... ποιός θα παίξει άμυνα; Τόσο έξω όσο και στην SuperLeague...Και μην περιμένετε τον Αγροτικό Αστέρα να κάτσει να χάσει!
Gandalf
Καταρχάς απεριόριστα συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για το πείσμα του και το αγωνιστικό του πάθος.
Αν έβγαινε μάλιστα η τελευταία φάση με την μπαλιά του Γκαλέτι προς τον Τζόρτζεβιτς, μπορεί να είχε και καλύτερο αποτέλεσμα.
Εκείνο όμως που το έχω πεί πολλές φορές και αρκετοί φίλοι γαύροι μου λένε άλλα αντι άλλων, είναι πως ο ΟΣΦΠ ...... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ.
Φάνηκε χθες όταν μόνο ο Παπαδόπουλος στον πάγκο έμεινε ώς καθαρός αμυντικός.
Δεν μπορούν να αντέξουν 13-15 παίκτες όλη την χρονιά σε 3 διοργανώσεις. Θα σκάσουν. Το ίδιο έπαθε και η ΑΕΚ πέρισυ.
Ειδικά τώρα με Λεντέσμα, Σέζαρ, Μπράβο , Άντζα εκτός... ποιός θα παίξει άμυνα; Τόσο έξω όσο και στην SuperLeague...Και μην περιμένετε τον Αγροτικό Αστέρα να κάτσει να χάσει!
Gandalf
μπραβο για την ισοπαλια αλλα ρε μαγε ..... ουτε μια φαση δεν εκανε στο γηπεδο του ... ετσι να πει οτι υπαρχει.... ο Κασιγιας επρεπε να πληρωσει εισητηριο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BTW η Μπεσικτας τον ξεπατωσε τον Θρηνο των γηπεδων..... 8-0 εχασε ....... παει και αυτο το ρεκορ του γαυρου
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
:lol:
το σωστο ειναι ετσι
(R)idi @2007
:lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
07/11/2007, 09:32
BTW η Μπεσικτας τον ξεπατωσε τον Θρηνο των γηπεδων..... 8-0 εχασε ....... παει και αυτο το ρεκορ του γαυρου
Λιβερπουλ - Μπεσικτας 8 - 0 ...
Προταση: Αδερφοποιηση των σωματειων Θρυλου - Μπεσικτας.....γιατι ο πονος ενωνει τους ανθρωπους :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
07/11/2007, 09:37
idi....
Ευκαιρίες κόντρα στην Ρεάλ δύσκολα κάνεις ... το ξέρουμε καλά αυτό. Αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί οτι ουσιαστικά ο ΟΣΦΠ με δεύτερη ενδεκάδα, μιας και οι υπόλοιποι "έσκασαν" απο τους συνεχείς αγώνες, κατάφερε και πήρε βαθμό και πρέπει να κερδίσει τώρα ( ;;;; ) τη Λάτσιο εκτός έδρας , για να περάσει στον επόμενο γύρο. Ή να κερδίσει Βρέμη μέσα και να περάσει τουλάχιστον στο UEFA.
Με λίγα λόγια το αν θα συνεχίσει στην Ευρώπη , εξαρτάται απο τους ίδιους πλέον και οχι απο άλλους όπως άλλες φορές.
Τώρα για το 8 της Λίβερπουλ... εγώ ρωτώ ποιός έπιασε στοίχημα τέτοιο σκορ και τι απόδοση έδινε;...
Gandalf
la_villa
07/11/2007, 09:43
όλα καλά
πολύ καλό αποτέλεσμα μιας και κοντράραμε με τα δεύτερα την ρεάλ...
το καλό είναι ότι μέχρι της 28/11 που είναι ο επόμενος αγώνας θα έχουν γυρίσει σχεδόν όλοι οπότε πάμε πλήρης στην Ρώμη.
αυτός ο Λούα πολύ παπαρίζεται τελευταία,και με παοκ τις ίδιες έκανε!!!
ρε χανουμοβαζελάκια τσούζει ε?με τόσες απουσίες περιμένατε καμια συντριβή αλλά μείνατε με το ....
όπως είπε κ ο μάγος πλέον δεν εξαρτώμαστε σχεδόν απο κανέναν
α ρε ΠΑΝΤΟ μέγιστε...τον έσβησε τον Ρομπίνιο
υ.γ σορρυ idi εεεε εσύ τόσα χρόνια με αεκ το έχεις μάθει καλά :lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2: :beer:
la_villa
07/11/2007, 09:47
όλα καλά
το καλό είναι ότι μέχρι της 28/11 που είναι ο επόμενος αγώνας θα έχουν γυρίσει σχεδόν όλοι οπότε πάμε πλήρης στην Ρώμη.
ρε χανουμοβαζελάκια τσούζει ε?με τόσες απουσίες περιμένατε καμια συντριβή αλλά μείνατε με το ....
κ με Χ στην ρώμη όλα παίζονται...η Λάτσιο πάει Μπερναμπέου μετά
υ.γ σορρυ idi εεεε εσύ τόσα χρόνια με αεκ το έχεις μάθει καλά :lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2: :beer:
όλα καλά
μπραβο μαγκες με ηττα στη Λατσιο πατε τεταρτοι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπραβο μαγκες με ηττα στη Λατσιο πατε τεταρτοι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε σημερα παιζεις ε???
κριμα-κριμα...:a9:
υ.γ.ΠΑΡΕ R1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ουτε σημερα παιζεις ε???
κριμα-κριμα...:a9:
29/11 AEK-Fiorentina
θα ερθεις?
ξεκολατε....
παιζαμε χωρις λεντεσμα,ντομι,τοροσιδη,αντζα και κατα τη διαρκεια του ματς τραυματιστηκανε οι σεζαρ και μπραβο.
με -6 παικτες και με αλχημειες (αρτσουμπι αριστερο μπακ,μενδρινος τελευταιος, παντος απο την εξεδρα πανω στον ρομπινιο) καταφεραμε να παρουμε βαθμο απεναντι στη ρεαλ.τους παιξαμε με τα 2α και φυγανε απραγοι.συμπερασμα χανουμοβαζελων:ομαδουλα της πλακας η ρεαλ.περαστικα σας μαγκες.
παμε ολυμπικο για 2πλο (το ξανακαναμε!!!) η χ.
ειμαστε στο παιχνιδι.ολα ειναι ανοιχτα!!!
@χουρμαδορ εσεις με τη καταντια σας κοιτατε να αδελφοποιηθητε (ξανα) μονοι σας με την τοπικη ομαδα της καζαμπλανκα και ασε τις ιδεες για τη παρτυ μας.
@idi μαυρογατα δε ξαναβλεπεις μπαλα μαζι μου !!!!!!!ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!
29/11 AEK-Fiorentina
θα ερθεις?
ΠΕΜΠΤΗ Ε????
ασε ρε θα παρω r1 καλυτερα !!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
που θα δουμε το Λατσιο-γαυρος ειπαμε? ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που θα δουμε το Λατσιο-γαυρος ειπαμε? ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ στο σπιτι σου μη βαλω την ευη να σε :a021:
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ - ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ...:lol: :lol:
ΤΟ 0-0 ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...:lol:
ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟ -ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...:lol:
Υ.Γ. οι 15 κλασικες ευκαιριες της Ρεάλ αποτελουν μια απλη λεπτομερια που δεν επηρρεάζει τη γενικη εικονα του αγώνα...:lol:
alximistis
07/11/2007, 13:57
ξεκολατε....
παιζαμε χωρις λεντεσμα,ντομι,τοροσιδη,αντζα και κατα τη διαρκεια του ματς τραυματιστηκανε οι σεζαρ και μπραβο.
με -6 παικτες και με αλχημειες (αρτσουμπι αριστερο μπακ,μενδρινος τελευταιος, παντος απο την εξεδρα πανω στον ρομπινιο) καταφεραμε να παρουμε βαθμο απεναντι στη ρεαλ.τους παιξαμε με τα 2α και φυγανε απραγοι.συμπερασμα χανουμοβαζελων:ομαδουλα της πλακας η ρεαλ.περαστικα σας μαγκες.
@χουρμαδορ εσεις με τη καταντια σας κοιτατε να αδελφοποιηθητε (ξανα) μονοι σας με την τοπικη ομαδα της καζαμπλανκα και ασε τις ιδεες για τη παρτυ μας.
Βγάλεεεε... τις κόκκινες... παρωπίδες... και μάθε να μιλάς σωστάαααα...
στο λέω και τραγουδιστά αμέ. :)
Ναι οκ όντως υπήρχαν ελλείψεις και πράγματι Γιώργο τραυματίστηκαν και οι δύο στη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αλλά... παίζατε με μία Ρεάλ η οποία παό την αρχή ως και το τέλος σας είχε και σας έπαιζε όπως ήθελε. Ότι γούσταρε το έκανε.
Άλλο πράγμα κρατάω την μπάλα φίλε παίζω έξυπνα και πάω για το χ, δεκτό αυτό, κι άλλο το κάθομαι πίσω και παίζω το σύστημα... σταυρός!
Κοινώς κάνω το σταυρό μου κι όπου βγει.
Ένα 90λεπτο το σταυρό σας κάνατε. Και δεν είναι ότι η Ρεάλ δεν έκανε φάσεις. Αν σας είχε γύρω σύρω από την περιοχή σας αλλά δεν έκανε φάση πάλι οκ θα έλεγα. Εδώ κάποιες στιγμές σας γλίτωσε ο γαυρούλης-θεούλης που κοιμήθηκε εις βάρος των Ισπανών εχτές.
και να σου πω και κάτι τελευταίο.
Αν έμπαινε ένα από τα δύο δοκάρια θα ψιλοβγαίνατε μπροστά. Εκεί το σκορ κάθε άλλο παρά κολακευτικό για σας θα ήταν.
Άσχετε και παρωπιδικέ σκατόγαυρε! :D
la_villa
07/11/2007, 14:13
ρεάλ ειναι αυτή , με τα δεύτερα εμείς λογικό είναι να κάνει 5 ευκαιρίες...
κατα τ'αλλα ο ρομπίνιο ψάχνει ακόμα την ταυτότητα του
άμα η ρεάλ έκανε ότι γούσταρε τότε θα νίκαγε....προφανώς κάτι βλέπεις λάθος
το ότι μας έπαιξε μπάλα ναι αλλά παρακάτω δεννννν
καμιά άλλη ελληνική ομάδα με τόσες απουσίες δεν θα κράταγε έτσι...
βλέπω τώρα τις ευκαιρίες της ρεάλ τις είδατε όλοι....τις ευκαιρίες του ΘΡΥΛΟΥ μέσα στο Μπερναμπέου γαργάρα πάλι όλοι...
α ρε παρωπίδες...
πονάει ε?
υ.γ με τα αν...και αν στο Μπερναμπέου έμπαινε του Τζόλε στο 2-2 και γινόταν 2-3 θα παίρναμε διπλό...με τα αν...
ξεκολατε....
περίεργο σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο να θεωρούνται μεγάλες απουσίες οι αμυντικοί της....
έγινε και οι Ντομί, Τοροσίδης σημαντικές απουσίες....:lol:
μονη σημαντική απουσία ήταν ο Λεντέσμα....
απο εκει και πέρα ειχατε μπροστά τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ Γκαλέτι, Λουα-Λουα, Τζωρτζεβιτς και Κοβασεβιτς να κανετε παιχνιδι....
ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ...
μας λες οτι τραυματισίστηκαν οι Ραούλ - Μπραβο και Σέζαρ ...γιατι πριν τραυματιστούν ποσες ευκαιρίες έκανε η Ρεάλ???καμια 10 μονο....:lol:
και οταν βγήκαν προς το τελος του αγώνα έκαναν αλλες 10....σιγα την αλλαγή....χαλια ήσασταν με αυτους , χάλια και χωρίς αυτούς....
και στο Μπερναμπέου που παίζανε ολοι φαγατε 4 αντι για 8....και εκει η Ρεάλ έπαιζε με τα τριτα...
:wave2:
βλέπω τώρα τις ευκαιρίες της ρεάλ τις είδατε όλοι....τις ευκαιρίες του ΘΡΥΛΟΥ μέσα στο Μπερναμπέου γαργάρα πάλι όλοι...
α ρε παρωπίδες...
πονάει ε?
στο Μπερναμπέου κανατε 3 ευκαιριες και η Ρεάλ 10 .....και έβαλε και 4 γκολ...
εδώ κανατε 1 ευκαιρια στο 90ο λεπτο και η Ρεάλ 10-15 ...και δεν έβαλε γκολ....
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΕΕΕ???:eyepop:
la_villa
07/11/2007, 14:18
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συ ωραίος....πες κι άλλα ...
έχεις κοινό εδώ...:lol: :lol: :lol:
υ.γ πρέπει να έχεις ιδιόμορφο τρόπο μετρήματος!!!μετα την μπαρτσα και το 5-0 και τα 13 χαμένα τετ α τετ σου έμεινε??
συ ωραίος....πες κι άλλα ...
έχεις κοινό εδώ...:lol: :lol: :lol:
υ.γ πρέπει να έχεις ιδιόμορφο τρόπο μετρήματος!!!μετα την μπαρτσα και το 5-0 και τα 13 χαμένα τετ α τετ σου έμεινε??
όχι μετά απο ένα 7-0 και 10 κλασικες ευκαιριες μου εμεινε....αλλά δεν θυμάμαι ποιοι έπαιζαν...:lol:
alximistis
07/11/2007, 14:26
α ρε παρωπίδες...
πονάει ε?
υ.γ με τα αν...και αν στο Μπερναμπέου έμπαινε του Τζόλε στο 2-2 και γινόταν 2-3 θα παίρναμε διπλό...με τα αν...
Σωστό αυτό πως αυτή είναι ρεάλ και παίζατε με ελλείψεις. τα δεχτήκαμε αυτά. Εγώ τουλάχιστον.
Τώρα για το παρακάτω δεν που λες... στο υπενθυμίζω ξανά. Δύο δοκάρια ειδικά το δεύτερο είναι ΚΑΙ θέμα τύχης. Και επίσης το ματαξανατονίζω πως στο ποδόσφαιρο δεν θέλει και πολύ για να περάσεις από την ευτυχία στην απόλυτη καταστροφή. Τι παρακάτω δεν ρε φίλε;
Με το Νικοπολίδη να κοιτά την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι... "δεν" είναι; εσύ το λες δεν αυτό;
Και δεν καταλαβαίνω ποτέ μοπυ δηλαδή δεν κατάλαβα τι θα πει πονάει!
Τι να πονάει ρε; Με μένα έπαιζες; Ή μήπως τους συνέτριψες; Ή τους νίκησες; Μία ισοπαλία έκανες κι αυτήν όχι ίδρωσες απλώς είδες το Χριστό φαντάρο για να το καταφέρεις.
Όσο για τις ευκαιρίες σας στο Μπερναμπέου δες τι είχα γράψει τότε και θα δεις ποιος και τι κάνει γαργάρα.
Άντε γεια προς το παρόν...
el_hymador
07/11/2007, 14:52
Εγω γελαω που οι γαυροι ειναι κατα του τσουκου-τσουκου ball κατα τα αλλα και προτιμουν να παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο... :lol: :lol: :lol: :lol:
χθες εβγαζε ματια η επιθεση σας, φοβος και τρομος των αμυντικων σε παγκοσμιο επιπεδο :rotflmao:
τεσπα, μην σα πικρανουμε και αλλο, ολυμπιακοι ειστε...
giobazolias
07/11/2007, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω γελαω που οι γαυροι ειναι κατα του τσουκου-τσουκου ball κατα τα αλλα, και προτιμουν να παιζουν επιθετικο ποδοσφαιρο... :lol: :lol: :lol: :lol:
χθες εβγαζε ματια η επιθεση σας, φοβος και τρομος των αμυντικων σε παγκοσμιο επιπεδο :rotflmao:
τεσπα, μην σα πικρανουμε και αλλο, ολυμπιακοι ειστε...
οχι τιποτε αλλο, αλλα το ειχα πει και πριν 2 βδομαδες................ και οι γαυροι κοροιδευαν!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ BALL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ!!!
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κραμασταρια!!!
οι γαυροι δεν παιζουν τσουκου-τσουκου μπολ γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρατησουν μπαλλα!
la_villa
07/11/2007, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
. Δύο δοκάρια ειδικά το δεύτερο είναι ΚΑΙ θέμα τύχης. Και επίσης το ματαξανατονίζω πως στο ποδόσφαιρο δεν θέλει και πολύ για να περάσεις από την ευτυχία στην απόλυτη καταστροφή. Τι παρακάτω δεν ρε φίλε;
συμφωνώ δεν αντιλέγω
το ξέραμε εκ των προτέρων οτι θέλαμε ΤΥΧΗ...
και ευτυχώς την είχαμε....
τα άλλα δεν είναι σε σένα...
αλλοι μετράν ευκαιρίες και τις πάσες...
7 γκολ+10 ευκαιρίες δεν θυμάμαι...7 γκολ σε 7 ευκαιρίες ναι
5 γκολ+13 τετ α τετ όμως θυμάμαι..και τσαλιμάκια και ζογκλερικά γφενικά μια ευτυχισμένη προπόνηση με ένα καφενείο
καμια φορά δεν είναι μόνο το σκορ
π.χ στο 5-0 με Μ.U στο 2ο κατέβασε ταχύτητα και δεν σας ρεζίλεψε έτσι...(0-4 στο Α),δεν κυνήγησε άλλα γκολ.αλλά στην μπάρτσα....(φυσικα δεν θέλω ούτε εγώ να πέσω πάνω της)
el_hymador
07/11/2007, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οχι τιποτε αλλο, αλλα το ειχα πει και πριν 2 βδομαδες................ και οι γαυροι κοροιδευαν!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΣΟΥΚΟΥ-ΤΣΟΥΚΟΥ BALL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ!!!
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κραμασταρια!!!
οι γαυροι δεν παιζουν τσουκου-τσουκου μπολ γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρατησουν μπαλλα!
Αστα, κανουν οτι δεν ακουνε...:a13:
δυστυχως ομως....Scripta Manent!!!!
απολαυστε τους, γραφομενα δυο μολις εβδομαδων...:lol:
la_villa:
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ
με 90 λεπτά πίσω απο την σέντρα???με αντιποδόσφαιρο???με μια φάση???
συμφωνώ μόνο και μόνο γιατι για σας αυτό ειναι το ποδόσφαιρο
αλλά διαφωνώ γιατι για μας άλλο είναι το ποδόσφαιρο...αυτό που παίξαμε φέτος στα 2 εκτός έδρας
το σημαντικότερο διπλό ήταν στην Βρέμη...και απο εμφάνιση και απο σκορ...
ΔΕΝ το ΚΛΕΨΑΜΕ το σκορ...ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ
Trooper:
κλασικος βαζελος, looser, τσουκου-τσουκου μπολ και παμε για μισο-0, καταστροφεας του αθληματος και του θεαματος !!!!!!!
o_gavros...(πολυγραφοτατος!!)
Αφησε μας λοιπόν να χαιρόμαστε που βλέπουμε υγεία στην ομάδα μας και μάλιστα με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε (και όχι αυτό που κατηγορούμε τους άλλους...)
…ούτε νομίζω ότι ταμπουρωθήκαμε πίσω και ααααααν δώσει ο Μεγαλοδύναμος να κάνουμε καμιά αντεπίθεση (βλέπε βάζελο),τότε έχει καλώς.
…το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ σαν Ολυμπιακός φίλε,είναι ότι ο βάζελος τα αποτελέσματα για τα οποία παινεύεται, α)τα πήρε με τσούκου τσούκου μπολ και β)αυτοκτονούσε στην Ελλάδα και γ) υπήρχε κάποιος καλύτερος του στην Ελλάδα...
Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.
…Οι συγκρίσεις με την ομάδα της ζωοτροφής,ας σταματήσουν επιτέλους!
Εμείς ζητάμε άλλο είδος ποδοσφαίρου!εσείς άλλο.
εσύ μένεις ικανοποιημένος με το τσούκου τσούκου,εγώ ξενερώνω.πως να το κάνουμε δηλαδή?
έχουμε διαφορετική αντίληψη.
last, but not least...
STOUBI:
Για κωλοτουμπες.........
Mιλανε τα ανταρτικα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.........
Τα κουτσου - κουτσου μπολ ...
…Η ομαδα που οταν επαιζε στην Ευρωπη η μονη εντολη που ειχαν ηταν να μην περνανε ολοι οι παιχτες της την βουλα του πεναλτυ της περιοχης τους πλην Βαζεχα......
Αυτα για το ποδοσφαιρο που επαιζε και παιζει ο Παναθηναικος στην Ευρωπη........
ξαναλεω, αυτα γραφτηκαν δυο εβδομαδες πριν απο τον χθεσινο εντος αγωνα του θρηνου, οπου επαιξε ακρως επιθετικο ποδοσφαιρο στην πιο ''ισχυρη εδρα'' της Ευρωπης.
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
07/11/2007, 17:05
la_villa:
Trooper:
last, but not least...
STOUBI:
ξαναλεω, αυτα γραφτηκαν δυο εβδομαδες πριν απο τον χθεσινο εντος αγωνα του θρηνου, οπου επαιξε ακρως επιθετικο ποδοσφαιρο στην πιο ''ισχυρη εδρα'' της Ευρωπης.
ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ
ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΑΡΤΣΟΥΜΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΛΕΙΠΕ ΑΝΤΖΑΣ ΛΕΝΤΕΣΜΑ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ?
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΠΑΙΖΑΤΕ ΕΤΣΙ !!
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
el_hymador
07/11/2007, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ
ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΑΡΤΣΟΥΜΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΛΕΙΠΕ ΑΝΤΖΑΣ ΛΕΝΤΕΣΜΑ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ?
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΠΑΙΖΑΤΕ ΕΤΣΙ !!
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Κατσε να σε προσθεσω και εσενα στην καβα...:lol: :lol:
αμυντικοι σας ελειπαν παντως, οχι επιθετικοι....και επιθεση μεσα στην εδρα σας δεν ειδαμε ουτε μια. :lol: :lol:
εσεις;;...η επιθετικογενης ομαδα;;;...που δεν ενδιαφερεστε για αγωνες τακτικης;;;....τσ, τσ, τσ....απογοητευσατε εκατομμυρια τηλεθεατων που αγωνιουσαν να δουν γκολ και επιθεσεις:lol:
αμυντικοι σας ελειπαν παντως, οχι επιθετικοι....και επιθεση μεσα στην εδρα σας δεν ειδαμε ουτε μια. :lol: :lol:
εσεις;;...η επιθετικογενης ομαδα;;;...που δεν ενδιαφερεστε για αγωνες τακτικης;;;....τσ, τσ, τσ....απογοητευσατε εκατομμυρια τηλεθεατων που αγωνιουσαν να δουν γκολ και επιθεσεις:lol:
ρε ο άνθρωπος μιλάει για αρτσούμπι που μπήκε στο 54....και μεχρι τότε εχει κανει 10 ευκαιριες η Ρεαλ...Ο Αρτσούμπι του έφταιγε...
και για τον Μενδρινό που μπήκε στο 74....:eyepop: μεχρι τότε ο βασικός Σέζαρ έχει κανει πράγματα και θαύματα....:lol:
και φυσικα η βασικόταταη μεσο-επιθετικη γραμμή πετάει φωτιές....
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ....ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 10...:lol:
ΠΗΓΗ: WWW.SPORT-FM.GR
89' Κεφαλιά του Ράμος, ύστερα από κόρνερ του Σνάιντερ, η μπάλα άουτ.
72' Σουτ του Σνάιντερ, έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης έπεσε και έδιωξε στην δεξιά του γωνία.
70' Σουτ του Ρομπίνιο, μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
68' Σουτ του Σνάιντερ, μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Νικοπολίδης.
63' Ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Φαν Νιστελρόι βρέθηκε "φάτσα" με τον Νικοπολίδη, αλλά αντί να πλασάρει, πάτησε για τον Ραούλ και η μπάλα κόπηκε.
59' Φάουλ του Σνάιντερ, από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε άουτ.
38' Μακρινό σουτ του Μπράβο, η μπάλα λίγο άουτ.
35' Μεγάλη ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Φαν Νιστελρόι βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη, "έσκαψε" την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
24' Μεγάλη ευκαιρία για την Ρεάλ. Κόρνερ του Σνάιντερ, στο πρώτο δοκάρι έκανε την προβολή ο Χάιντσε, η μπάλα κόντραρε στον Στολτίδη και βρήκε το δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη.
19' Διπλή ευκαιρία για την Ρεάλ. Μετά το λάθος γύρισμα του Λούα Λούα, ο Φαν Νιστελρόι δεν πρόλαβε να πλασάρει, καθώς κόπηκε από τον Ζεβλάκοφ. Στην συνέχεια ο Λούα Λούα έκανε νέο λάθος, ο Σνάιντερ, έκανε το σουτ, μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
17' Επικίνδυνο γύρισμα του Σνάιντερ, από δεξιά, έδιωξε με τα πόδια ο Νικοπολίδης.
14' Μεγάλη ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Ρομπίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε.
Μετά τη χθεσινή ηρωική εμφάνιση του θρύλου,
ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ.
Όλα τα ρεκόρ και οι παραδόσεις είναι για να καταρρίπτονται.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
:yuck:
giobazolias
07/11/2007, 20:02
la_villa:
Trooper:
last, but not least...
STOUBI:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:a19: :a18: :a20:
Ζητω η κωλοτουμπα τωρα!!!!!
la_villa
07/11/2007, 20:47
εγώ zzr βλέπω 6 ευκαιρίες απο τις οποίες 2 δοκάρια...
κάτι σουτ της πλάκας που λέει δεν τα θεωρώ ευκαιρίες...με την λογική σου έχουμε και εμεις 6 ευκαιρίες...
μ'αρέσει που μιλάτε για επιθετικό ποδόσφαιρο και στηρίζεστε ότι δεν έλειπαν οι επιθετικοί μας αλλά οι αμυντικοί...
γράφετε για να γράφετε ε?
σας καταλαβαίνω...λόγω πόνου :a021: :a021: δεν ξέρετε τι γράφετε...είχατε σχεδιάση αλλιώς τον χειμώνα...
οπότε δεν γράφω για άμυνα κ επίθεση...το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι αλλά τα κομπλεξ είναι πιο δυνατά...σας καταλαβαίνω...τόσα χρόνια πελάτες...
δεν πειράζει :a029: :a9: :a9: :a9:
el_hymador
07/11/2007, 21:08
κάτι σουτ της πλάκας που λέει δεν τα θεωρώ ευκαιρίες...με την λογική σου έχουμε και εμεις 6 ευκαιρίες...
μ'αρέσει που μιλάτε για επιθετικό ποδόσφαιρο και στηρίζεστε ότι δεν έλειπαν οι επιθετικοί μας αλλά οι αμυντικοί...
γράφετε για να γράφετε ε?
σας καταλαβαίνω...λόγω πόνου :a021: :a021: δεν ξέρετε τι γράφετε...είχατε σχεδιάση αλλιώς τον χειμώνα...
οπότε δεν γράφω για άμυνα κ επίθεση...το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι αλλά τα κομπλεξ είναι πιο δυνατά...σας καταλαβαίνω...τόσα χρόνια πελάτες...
δεν πειράζει :a029: :a9: :a9: :a9:
επειχειρηματολογια, οχι μ@λ@κιες...
μας ταπωσες!
Πως ποναει το σεντονι ....
ΠΟΣΟ σε ποναει βαζελε πες μου......... :D
Ετσι , ετσι.....
Να το βλεπεις απο μακρυα......Απο τους -15 και ποιο μακρυα.......
Να κρινεις τον Ολυμπιακο στα παιχνιδια του με την καθε Ρεαλ στο πρωταθλημα των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ......
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΖΕΛΕ..... ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!!!!!!!!
Συνεχισε !!!! :D
111492
el_hymador
07/11/2007, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Πως ποναει το σεντονι ....
Ετσι , ετσι.....
Να το βλεπεις απο μακρυα......Απο τους -15 και ποιο μακρυα.......
Να κρινεις τον Ολυμπιακο στα παιχνιδια του με την καθε Ρεαλ στο πρωταθλημα των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ......
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΑΖΕΛΕ..... ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!!!!!!!!
αυτο μολις μπηκε καβα και θα χρησιμοποιηθει οταν θα καταληξετε στο UEFA ....και για πιο μετα οταν θα καταληξετε ''ξανα στα μερη τα παλια''
:winka: :lol: :wave2:
αυτο μολις μπηκε καβα και θα χρησιμοποιηθει οταν θα καταληξετε στο UEFA ....και για πιο μετα οταν θα καταληξετε ''ξανα στα μερη τα παλια''
:winka: :lol: :wave2:
Γραφε... Γραφε εσυ..... :winka:
:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Βγάλεεεε... τις κόκκινες... παρωπίδες... και μάθε να μιλάς σωστάαααα...
στο λέω και τραγουδιστά αμέ. :)
Ναι οκ όντως υπήρχαν ελλείψεις και πράγματι Γιώργο τραυματίστηκαν και οι δύο στη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αλλά... παίζατε με μία Ρεάλ η οποία παό την αρχή ως και το τέλος σας είχε και σας έπαιζε όπως ήθελε. Ότι γούσταρε το έκανε.
Άλλο πράγμα κρατάω την μπάλα φίλε παίζω έξυπνα και πάω για το χ, δεκτό αυτό, κι άλλο το κάθομαι πίσω και παίζω το σύστημα... σταυρός!
Κοινώς κάνω το σταυρό μου κι όπου βγει.
Ένα 90λεπτο το σταυρό σας κάνατε. Και δεν είναι ότι η Ρεάλ δεν έκανε φάσεις. Αν σας είχε γύρω σύρω από την περιοχή σας αλλά δεν έκανε φάση πάλι οκ θα έλεγα. Εδώ κάποιες στιγμές σας γλίτωσε ο γαυρούλης-θεούλης που κοιμήθηκε εις βάρος των Ισπανών εχτές.
και να σου πω και κάτι τελευταίο.
Αν έμπαινε ένα από τα δύο δοκάρια θα ψιλοβγαίνατε μπροστά. Εκεί το σκορ κάθε άλλο παρά κολακευτικό για σας θα ήταν.
Άσχετε και παρωπιδικέ σκατόγαυρε! :D
στελακι μου δεν καρδιοχτυπησα κατα τη διαρκεια του ματς παρα στα τελευταια 15 λεπτα και αυτο επειδη εχω μια κακη παραδοση.
δε τρομαξα ουτε στα δοκαρια ουτε στις φασεις που εβγαλε ο νικοπολιδης.
για μενα μια φλυαρη ρεαλ χωρις ουσια στο παιχνιδι της.
οσο για την εικασια σου αν τρωγαμε γκολ θα.....
ειδες τι εγινε στο μπερναμπεου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
περίεργο σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο να θεωρούνται μεγάλες απουσίες οι αμυντικοί της....
έγινε και οι Ντομί, Τοροσίδης σημαντικές απουσίες....:lol:
μονη σημαντική απουσία ήταν ο Λεντέσμα....
απο εκει και πέρα ειχατε μπροστά τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ Γκαλέτι, Λουα-Λουα, Τζωρτζεβιτς και Κοβασεβιτς να κανετε παιχνιδι....
ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 90ο ΛΕΠΤΟ...
μας λες οτι τραυματισίστηκαν οι Ραούλ - Μπραβο και Σέζαρ ...γιατι πριν τραυματιστούν ποσες ευκαιρίες έκανε η Ρεάλ???καμια 10 μονο....:lol:
και οταν βγήκαν προς το τελος του αγώνα έκαναν αλλες 10....σιγα την αλλαγή....χαλια ήσασταν με αυτους , χάλια και χωρίς αυτούς....
και στο Μπερναμπέου που παίζανε ολοι φαγατε 4 αντι για 8....και εκει η Ρεάλ έπαιζε με τα τριτα...
χαιρομαι που εχεις απαιτησεις απο την ομαδα μου!!!!
απο την ομαδουλα σου εχεις καμια απαιτηση???
χθες εβγαζε ματια η επιθεση σας
και η δικια σας !!!!!!!!!!!
la_villa
07/11/2007, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε μην πειράζεις τα παιδιά...δεν τους βγηκε ο χειμώνας φέτος...γιατι πέρα απο τα αποτελέσματα είναι κ οι εμφανίσεις (μέχρι τώρα τουλάχιστον,ακόμα και με τα δεύτερα απέναντι στο μεγαθήριο Ρεαλ)
ρεεε έκρυβες τέτοια φοτο τόσο καιρό???
el_hymador
07/11/2007, 23:25
και η δικια σας !!!!!!!!!!!
εμεις δουλευουμε στην αμυνα πολυ, οπως αλλωστε και καθε αλλη Ελληνικη ομαδα, καθοτι με τετοια επιθεση που εχετε ειναι δυσκολα τα πραγματα...:lol: :lol: :lol:
υγ. και η Λατσιο απο οτι ακουσα, μαθαινει σε ολη την εντεκαδα να κανει ανθρωπινο τειχος στην εστια, εν οψει του μεταξυ σας αγωνα ...εχετε σπειρει τον πανικο και τον τρομο!!! τι ειστε εσεις ρε παιδι μου; α παπαπαπα....φωτια και λαβρα!
:lol: :bigcry: :lol:
εμεις δουλευουμε στην αμυνα πολυ, οπως αλλωστε και καθε αλλη Ελληνικη ομαδα, καθοτι με τετοια επιθεση που εχετε ειναι δυσκολα τα πραγματα...:lol: :lol: :lol:
υγ. και η Λατσιο απο οτι ακουσα, μαθαινει σε ολη την εντεκαδα να κανει ανθρωπινο τειχος στην εστια, εν οψει του μεταξυ σας αγωνα ...εχετε σπειρει τον πανικο και τον τρομο!!! τι ειστε εσεις ρε παιδι μου; α παπαπαπα....φωτια και λαβρα!
:lol: :bigcry: :lol:
εσεις να τη δουλευετε για τα σ/κ
υ.γ.ασε τη λατσιο γιατι αυτη ετοιμαζεται για μερες που δεν παιζεις εσυ μπαλα.:wave2:
la_villa
08/11/2007, 00:04
βαζελάκια δεν σας πιανει ύπνος ε?
τόσο πίκρα ε?
Gandalf dr685sm
08/11/2007, 08:45
αν και η διαμάχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχει πάντα ενδιαφέρον... προτείνω οι πράσινοι να έχουν και μια πισινή , μιας και σήμερα με Κοπεγχάγη , θα είναι η δική τους σειρά να δείξουν κάτι.
Αφήστε να περάσει η Ευρώπη ... και μετά να τα πούμε μεταξύ μας...:beer:
Gandalf
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]στελακι μου δεν καρδιοχτυπησα κατα τη διαρκεια του ματς παρα στα τελευταια 15 λεπτα και αυτο επειδη εχω μια κακη παραδοση.
για μενα μια φλυαρη ρεαλ χωρις ουσια στο παιχνιδι της.
Σωστος ο TROOPER.H REAL περα απο 2-3 καθαρες ευκαιριες ηταν ολο κλο κλο
και απο αυγο τιποτα.Μια συντριπτικη κατοχη της μπαλας γυρω ομως και εξω απ την
περιοχη μην εχοντας τον τροπο να μπει μεσα και προσπαθουσε μονο με ατομικες ενεργειες
ο ROMPINIO.
el_hymador
08/11/2007, 10:49
βαζελάκια δεν σας πιανει ύπνος ε?
τόσο πίκρα ε?
Η αληθεια ειναι πως κανω πολυ ασχημο υπνο...ξυπναω καθιδρος 5 - 6 φορε την νυχτα...βλεπω εφιαλτες οτι ειμαι τερμα και μου επιτιθεται ολη η γραμμη του γαυρου...τι να λεμε τωρα!!
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
Η αληθεια ειναι πως κανω πολυ ασχημο υπνο...ξυπναω καθιδρος 5 - 6 φορε την νυχτα...βλεπω εφιαλτες οτι ειμαι τερμα και μου επιτιθεται ολη η γραμμη του γαυρου...τι να λεμε τωρα!!
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
ψυχολογος ερχεται στο χωρο σας αβαδιαστα, αβιαστα, αγαλμα κλπ κλπ κλπ....
υ.γ.ακομα κουνιεται το δοκαρι στη λεωφορο....:wave2:
2 απο τα τα σουτ της πλακας που λες που θυμάμαι τώρα καθαρά ειναι το σουτ του Ρομπίνιο μονος του μεσα στην περιοχή....και το σουτ που βγάζει με καταπληκτική επέμβαση ο Νικοπολίδης (του Σνάιντερ αν δεν κανω λάθος)...αν στρουθοκαμηλίζεις και δεν τα θεωρείς ευκαιρίες τι να πω...
απο εδώ και πέρα θα θεωρούνται ευκαιρίες μονο τα δοκάρια....που και απο αυτά οι αντιπαλοί σας έχουν μπόλικα...:lol: :lol:
εξάλλου τα στοιχεία δεν ειναι δικά μου...ειναι copy paste απο το sport-fm....εκτος αν ο δημοσιογράφος που τα έγραψε θέλει το κακό του γαύρου...οπότε πάμε σε λιακοπουλικές θεωρίες συνωμοσίας...:lol:
εγώ αυτό που λέω και επιμενω ειναι οτι ο Ολυμπιακός στηρίζεται σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων με ταμπούρι στην άμυνα (δύο ζώνες άμυνας μολις έξω απο τη μεγάλη περιοχή και τα φορ πρεσαρουν κατω απο το κέντρο)....αυτό εφάρμοσε σε όλα τα δυσκολα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον ΠΑΟ)....αν δεν το βλέπετε τι να πω...
αν εσεις τωρα το βαφτίσατε θεαματικό ποδόσφαιρο ....έχετε πλάκα απλά...:lol:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
08/11/2007, 13:02
2 απο τα τα σουτ της πλακας που λες που θυμάμαι τώρα καθαρά ειναι το σουτ του Ρομπίνιο μονος του μεσα στην περιοχή....και το σουτ που βγάζει με καταπληκτική επέμβαση ο Νικοπολίδης (του Σνάιντερ αν δεν κανω λάθος)...αν στρουθοκαμηλίζεις και δεν τα θεωρείς ευκαιρίες τι να πω...
απο εδώ και πέρα θα θεωρούνται ευκαιρίες μονο τα δοκάρια....που και απο αυτά οι αντιπαλοί σας έχουν μπόλικα...:lol: :lol:
εξάλλου τα στοιχεία δεν ειναι δικά μου...ειναι copy paste απο το sport-fm....εκτος αν ο δημοσιογράφος που τα έγραψε θέλει το κακό του γαύρου...οπότε πάμε σε λιακοπουλικές θεωρίες συνωμοσίας...:lol:
εγώ αυτό που λέω και επιμενω ειναι οτι ο Ολυμπιακός στηρίζεται σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων με ταμπούρι στην άμυνα (δύο ζώνες άμυνας μολις έξω απο τη μεγάλη περιοχή και τα φορ πρεσαρουν κατω απο το κέντρο)....αυτό εφάρμοσε σε όλα τα δυσκολα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον ΠΑΟ)....αν δεν το βλέπετε τι να πω...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!
ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 11
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μα γιατί τα λες αυτά ...................
Αφού το παιχνίδι με την REAL ήταν 50 - 50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ένα ημίχρονο παιζόταν στο ένα μισό του γηπέδου ........................................................
και το 2ο ημίχρονο στο άλλο μισό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρα 50 - 50 το παιχνίδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
08/11/2007, 13:11
ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΑΙΧΤΗ ΛΕΝΤΕΣΜΑ
ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ
Ο ΤΖΟΛΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 53 ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΡΟ
Ο ΣΕΖΑΡ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΧΗ ΜΕ ΑΝΤΖΑ .
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.:wave2: :lol: :lol:
el_hymador
08/11/2007, 14:00
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.:wave2: :lol: :lol:
Δεησε ο μεγαλοδυναμος...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!
ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΦΕΤΟΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ
ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 11
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
πόσο γρήγορα ξεχασες πως κατεβήκατε στη Λεωφόρο φέτος απέναντι σε ένα μισό Παναθηναικό χωρίς επιθετικά ατού....μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...
4-5-1 κατεβήκατε και όλοι κάτω απο τη σέντρα....ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ....
τα ξεχάσαμε εεεε???
ετσι θα κατεβείτε και στο επόμενο παιχνίδι....μονο που τότε θα παίζουν ολοι οι δικοι μας...εδώ δεν μας πείρατε οταν παίζαμε με τα δεύτερα ....θα μας πάρετε με ολοκληρη την ομάδα....??
εξάλλου εως τότε θα έχουν πάθει καμια 20αρια θλάσεις ο καθένας απο εσάς... :lol:
όσο για την ομαδάρα μου???
της πλάκας ειναι ακόμα....και παρόλα αυτά ειναι μπροστά απο εσάς...κερδίζω το ντέρμπι και μπαίνω πρώτος...έχοντας ξεμπερδέψει με ντέρμπι για τον Α ΓΥΡΟ....
και στην Ευρώπη ρίχνω 3αρες για πλάκα μέχρι τώρα (να δουμε μη φαμε καμια ήττα σήμερα)....
οσο για το απο πότε έχω να παίξω μπάλα αστο ....
έχω να παίξω απο το 2000 επί Κυράστα....και εσύ εχεις να παίξεις απο την πρώτη περίοδο Μπάγεβιτς....που ειναι πιο παλιά....εποχή 97-98 να σου θυμίσω....:wave2:
la_villa
08/11/2007, 20:18
παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον ΠΑΟ)....αν δεν το βλέπετε τι να πω...
με 3 γκολ μέσα στην Βρεμη
και με 2 μέσα στο Μπερναμπέου και που απο ατυχία δεν έγιναν 3
ΔΕΝ νομίζω ότι έχει σχέση το παιχνίδι μας με τα δικά σας
ΟΥΤΕ οι εμφανίσεις μας με τις δικές σας...
τώρα τα ματς με Λατσιο,Παο
στο ένα φάγαμε γκολ offside
και στο άλλο απλά σας πατήσαμε κάτω...δεν υπήρχατε στο γήπεδο
και αν ο Λεμονης δεν έπαιζε το κεφάλι του αλλά ήταν με τον αέρα που έχει τώρα (λόγω αποτελεσμάτων) θα ρουφαγατε πολλά...
αλλά είπαμε υπήρχε τεράστια αμφισβήτηση (κ απο εμενα) και τα φοβήθηκε λίγο...
el_hymador
08/11/2007, 22:20
Ρε τι ξυλοκοποι ηταν αυτοι στην Κοπενχαγη; πολυ ξυλο επεσε μιλαμε...
Ωραιος ο ΠΑΟ, υπεροχοι ο Ν'ντοϊ και Δημουτσος και οι δυο εχουν το υποβαθρο για να εξελιχθουν σε πολυ μεγαλους παικτες.
Η αμυνα μας μπαζει ολιγον τι, θελει προσοχη και βελτιωση.
και τωρα η γκρινια...
ειμαστε το μοναδικο σωματειο στον κοσμο που θα μπορουσε να βγαλει λεφτα απο την μεταγραφη του Βυντρα και παρ΄ολα αυτα αρνηθηκαμε να τον δωσουμε το καλοκαιρι...:a018:
ελεος...ο ανθρωπος ειναι εντελως αμπαλος και για την θεση που παιζει επικινδυνος!
να ταν ενας ''ασφαιρος'' επιθετικος οκ, κλαις τα λεφτα που δοθηκαν...αλλα αμυντικος και να πουλαει ετσι την μπαλα, να κανει λαθη επιπεδου αλανας και να τον περνανε ολοι σαν σταματημενο ειναι πολυ σοβαρο!! οξω ρε!!! :mad:
la_villa
08/11/2007, 22:48
ειμαστε το μοναδικο σωματειο στον κοσμο που θα μπορουσε να βγαλει λεφτα απο την μεταγραφη του Βυντρα και παρ΄ολα αυτα αρνηθηκαμε να τον δωσουμε το καλοκαιρι...:a018:
μήπως τον αδικέιτε λίγο?
καλά καλά...τα 1.7 ήταν παα πολλά για βύντρα...
κατα τ'άλλα σούπα ματς...ευτυχώς έπαιζε και ο Αρης κ είδαμε λίγη μπάλα...
el_hymador
08/11/2007, 22:52
ασχετο, αλλα στο contra.gr αναφερει πως η ΚΑΕ ΓΑΥΡΟΣ θα προχωρησει σε μυνησεις για την προβολη του βιντεο πριν την εναρξη του αγωνα ΠΑΟ - γαυρου στο μπασκετ.
το βιντεο εδειχνε τον ''τι σου κανα και Πινι'' και τον Ελληνιαδη με μουσικη υποκρουση που θυμιζε κααγκιοζη...
οκ, απαραδεκτο και καφριλα, αλλα θα κανει μηνυσεις ποιος; ο γαυρος; ξεχνανε τα δικα τους αισχη, αντιστοιχες φασεις οταν φιλοξενουμαστε στο πελατειακο μαγαζι του ΣΕΦ...
τοσο πολυ τους ποναει η συνεχιζομενη .....εμπλοκη που τους παμε;
:a9: θα μας κανετε μηνυση ε;
el_hymador
08/11/2007, 22:53
μήπως τον αδικέιτε λίγο?
καλά καλά...τα 1.7 ήταν παα πολλά για βύντρα...
κατα τ'άλλα σούπα ματς...ευτυχώς έπαιζε και ο Αρης κ είδαμε λίγη μπάλα...
ε ναι τσουκου-τσουκου ball τωρα μωρε...και εμενα δεν μου αρεσε, παω να δω τα δικα σας παιχνιδια να ευχαριστηθω ποδοσφαιρο:lol:
la_villa
08/11/2007, 23:06
σε καταλαβαίνω...καλη τηλεθέαση :wave2:
el_hymador
08/11/2007, 23:12
σε καταλαβαίνω...καλη τηλεθέαση :wave2:
θες να μου κανεις μηνυση τωρα που γυριζει; :lol: :lol:
alximistis
08/11/2007, 23:29
Γελάτε γελάτε με το βάζελο αλλά... κουτσά στραβά τα παίρνει τα ματσάκια. Είναι ελάχιστα πίσω μας στο πρωτάθλημα και πολύ... σταθερό τον κόβω και δεν μ αρέσει.
Για να δούμε και τι θα γίνει μεταξύ μας.
Τώρα για εχτές στο ουέφα γαμώτο τσαντίστηκα με την Λάρισα. Νομίζω πως μπορούσε να το καθαρίσει το παιχνίδι αλλά κάτι η απειρία κάτι η νευρικότητα κάποιες στιγμές και κάτι ο υπερβολικός ενθουσιασμός την έκαναν τη ζημιά. :(
Αναμένουμε προς το παρόν τα υπόλοιπα. :)
ΥΓ Για τον Άρη ήμουν βέβαιος ότι θα τους πηδούσε κι εύκολα μάλιστα. :)
Gandalf dr685sm
09/11/2007, 10:15
Εγω για να είμαι ειλικρινής με τον ΠΑΟ , δεν είμαι τόσο "μουδιασμένος" με το τι μπορεί να κάνει.... ειδικά βλέποντας την χθεσινή του άμυνα, κόντρα στους Ξυλοκόπους , που πραγματικά περνάγαν κάθετες μπαλιές για πλάκα.
Εκείνον όμως που φοβάμαι και τον βλέπω φοβερά δυνατό ,είναι ο ΑΡΗΣ. Δεμένο σύνολο (χαρακτηριστικό του Μπάγιεβιτς) με γρήγορους επιθετικούς και καλό κέντρο. Προσθέστε οτι η ΑΕΚ δεν έχει και πολύ γρήγορο κέντρο άμυνας και θα δείτε , γιατί για μένα ο ΑΡΗΣ είναι πολύ πιο επικίνδυνος απο τον ΠΑΟ. Ειδικά όταν θα τον έχουμε εκτός έδρας.
όσο για το
κερδίζω το ντέρμπι και μπαίνω πρώτος...έχοντας ξεμπερδέψει με ντέρμπι για τον Α ΓΥΡΟ....
Εμείς έχουμε διπλό παιχνίδι κανονικά με τους πράσινους... ενα στην λεοφώρο και ενα αμέσως μετά με το "παράρτημα" στην έδρα μας.
Gandalf
la_villa
09/11/2007, 10:27
Εκείνον όμως που φοβάμαι και τον βλέπω φοβερά δυνατό ,είναι ο ΑΡΗΣ. Δεμένο σύνολο (χαρακτηριστικό του Μπάγιεβιτς) με γρήγορους επιθετικούς και καλό κέντρο.
Gandalf
o Aρης θα φτιαξει φοβερή ομάδα...κ με Ντούσαν προπονητη που είναι εγγυηση
Gandalf dr685sm
09/11/2007, 12:17
καλά ... αυτόν τον Παπάζογλου τον 19χρονο τον είδατε;.... το τυπάκι το βρήκε και πάλι με το γνωστό scouting ο Σέρβος... αν μη τι άλλο έχει καλό "μάτι".
Αν μείνει στον ΑΡΗ, βλέπω να πέφτουν πολλές "da pippa" σε όλο το ΠΟΚ. Εδώ είσαστε και εδώ είμαστε...
Ο ΟΣΦΠ άρπαξε μία και μένουμε εμείς με τον ΠΑΟ... αν υπάρξει σωστή διαιτησία , δεν βλέπω κανείς απο εμάς να καθαρίζει εύκολα εκεί.
Gandalf
giobazolias
09/11/2007, 14:34
Εγω για να είμαι ειλικρινής με τον ΠΑΟ , δεν είμαι τόσο "μουδιασμένος" με το τι μπορεί να κάνει.... ειδικά βλέποντας την χθεσινή του άμυνα, κόντρα στους Ξυλοκόπους , που πραγματικά περνάγαν κάθετες μπαλιές για πλάκα.
Gandalf
:confused:
:confused:
με το μπαρντον κοουτς αλλα.................
οι Ξυλοκοποι (με Ξ κεφαλαιο που βαζεις) της Κοπενχαγης, ειχαν 3 χρονια να χασουν στην εδρα τους σε ΟΥΕΦΑ και ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.................νικοντας ομαδες σαν τον Αγιαξ, Σελτικ, Μαντσεστερ Γιουναιτεντ!!!!!
εφοσον οι δανοι περναγαν καθετες μπαλλιες για πλακα (οπως ισχυριζεσαι) γιατι δεν καναν τοσες ευκαιριες οσες η Ελφσμποργκ εκανε με την ομαδα σου? (τους πραγματικους ξυλοκοπους που χτες φαγαν 6 απ τη Φιορεντινα)?
με τη δικη σου λογικη, μηπως πρεπει να αρχισεις να μουδιαζεις για την αμυνα της ομαδας σου που με ελφσμποργκ, λαρισα, πανιωνιο ειχε απλα αγιο?:lol:
SvsGreek
09/11/2007, 16:17
Gandalf εχεισ κανα προβλημα με την αληθεια? Σου αρεσει να βγαζεις ειδησεις απο το μυαλο σου?
Αν δεν ξερεις ψαξε, ρωτα , μαθε κ μετα γραψε.
Ο Θανασης,Παπαζογλου, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ 5, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??????
ΑΠΟ 5
ΑΠΟ 5
ΑΠΟ 5
ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ.
Καλος κ αξιος ο Ντουσαν, κ με καλο ματι για να τον βαζει μεσα στα δυσκολα.
Αλλα το παικτακη αυτο και αλλα πολλα' ειναι στα τμηματα υποδομης της ομαδας εδω κ πολλα χρονια. Κ ο παικτης αυτος παιζει εθνικη, στα τμηματα ολα, εδω κ χρονια.
Οπως ο ηρακλης ειχε καλα παικτακια κ εχει δυο ετοιμα στην ομαδα του, ΕΤΣΙ κ εμεις εχουμε καποια, κ απλα με τον καιρο αναδεικνυοντε. Κ φυσικα σε ολες τις ελληνικες ομαδες υπαρχουν παρομοια ταλεντα.
Εν κατακλειδι ΟΟΟΟΟΟΛΗ τη δουλεια την κανει εδω κ χρονια η διοικηση αυτη, κ ο συνδεσμος που εδω κ πολλα χρονια εφτασε την ομαδα ως εδω.
Ευτυχως κερδισε ο παο κ παιρνουμε βαθμους για την ελλαδα. Κριμα για την λαρισα που πιστευα οτι φετος θα ηταν καλυτερη κ οχι χειροτερη απο περσι, ελπιζω να ανεβει συντομα.
Ο ΟΣΦΠ άρπαξε μία και μένουμε εμείς με τον ΠΑΟ... αν υπάρξει σωστή διαιτησία , δεν βλέπω κανείς απο εμάς να καθαρίζει εύκολα εκεί
Μην φοβασαι μαγε για εμας.Εκει θα καθαρισει για παρτη μας ο ..Ντουσαν.
Εχει αποδειξη οτι δεν μπορει να μας νικηση ο ανθρωπος.
Ελπιζω να μην αλλαξει αυτο φετος γιατα οντως ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..
Ρε τι ξυλοκοποι ηταν αυτοι στην Κοπενχαγη; πολυ ξυλο επεσε μιλαμε...
Ωραιος ο ΠΑΟ, υπεροχοι ο Ν'ντοϊ και Δημουτσος και οι δυο εχουν το υποβαθρο για να εξελιχθουν σε πολυ μεγαλους παικτες.
Η αμυνα μας μπαζει ολιγον τι, θελει προσοχη και βελτιωση.
και τωρα η γκρινια...
ελεος...ο ανθρωπος ειναι εντελως αμπαλος και για την θεση που παιζει επικινδυνος!
να ταν ενας ''ασφαιρος'' επιθετικος οκ, κλαις τα λεφτα που δοθηκαν...αλλα αμυντικος και να πουλαει ετσι την μπαλα, να κανει λαθη επιπεδου αλανας και να τον περνανε ολοι σαν σταματημενο ειναι πολυ σοβαρο!! οξω ρε!!! :mad:
συμφωνούμε σε δύο πράγματα ....ότι ο Βύντρα ειναι για τα θηρία και ο Πέσέιρο ειναι σουργελο που τον χρησιμοποιεί σε ευρωπαικό ματς...και στο οτι ο Δημούτσος ηταν πολύ καλός στο λίγο διάστημα που έπαιξε...
απο εκεί και πέρα...σε αυτό το ματς ειδες οτι μπάζει η άμυνα??:confused:
μας κάνανε μισή ευκαιρία σε 90 λεπτά....το μονο παιχνιδι που δεν με προβλημάτισε η άμυνα και αυτό γιατί οι Δανοί ειχαν την εμμονή να παίζουν με γιόμες....
το "ωραίος" πως το εννοείς??
χάλια μαύρα ηταν από ανάπτυξη και η μονη δικαιολογία οτι ειχε προηγηθεί νωρίς και μας βόλευε το αποτέλεσμα οπότε κάναμε συντήρηση για το ντέρμπι...και επίσης ότι ήταν άθλιος ο αγωνιστικός χώρος...
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ....
έρχεται η ΑΕΚ που την έχουμε ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ έστω και με αυτή την ομάδα.... :D
κατι άκουσα οτι ο προπονηταράς ΦΕΡΕΡ θα το γυρίσει σε 5-3-2 ... :lol: :lol:
ο ένας κατεβαίνει με 4-5-1 ο άλλος με 5-3-2 ....τι θα γίνει ρε??....αφού έχετε ομαδάρες παίξτε λιγο μπάλα ...μην φοβάστε....:lol:
giobazolias
09/11/2007, 20:26
συμφωνούμε σε δύο πράγματα ....ότι ο Βύντρα ειναι για τα θηρία και ο Πέσέιρο ειναι σουργελο που τον χρησιμοποιεί σε ευρωπαικό ματς...................
Ο Βυντ.ρα παιζει ελεω................. Παρθενοπ@υλου!!!!!!!!!!!
Δυστηχως υπαρχουν παρεμβολες στην ομαδα που ο Πεσειρο οπως και οι προηγουμενοι προπονητες ηταν αναγκασμενοι να ανεχτουν!
ο Πεσειρο σε καμια περιπτωση δεν ειναι σουργελο αλλα ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ και πιστευω/ελπιζω οτι μερα με τη μερα, καταφερνει να επιβαλλει τη δικη του αποψη, μεσα και εξω απ τον αγωνιστικο χωρο!!
επισης, νομιζω πως ηρθε η ωρα και να ανακαλεσεις την αποψη σου για τον Ματτος!
Δεν ειναι μετριος παικτης οπως ειχες πει αλλα................... παικταρας!!!
κατι άκουσα οτι ο προπονηταράς ΦΕΡΕΡ θα το γυρίσει σε 5-3-2 ...
Πολυ πρασινη διαβαζεις
Το συστημα με Παπασταθοπουλο ειναι 3-5-2
Τοοοοοσο πολυ σας υπολογιζουμε::rotflmao: :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
κατι άκουσα οτι ο προπονηταράς ΦΕΡΕΡ θα το γυρίσει σε 5-3-2 ...
Πολυ πρασινη διαβαζεις
Το συστημα με Παπασταθοπουλο ειναι 3-5-2
Τοοοοοσο πολυ σας υπολογιζουμε::rotflmao: :rotflmao: :beer:
ME
ΔΕΛΛΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ
ΑΛΒΕΣ
στο κέντρο άμυνας,και
ΡΑΜΟΣ
ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ
στα άκρα,
ΕΙΝΑΙ 3-5-2 ??
:nono:
Δεν το εχεις ξανακουσει ε;:D :D
Ο Βυντ.ρα παιζει ελεω................. Παρθενοπ@υλου!!!!!!!!!!!
Δυστηχως υπαρχουν παρεμβολες στην ομαδα που ο Πεσειρο οπως και οι προηγουμενοι προπονητες ηταν αναγκασμενοι να ανεχτουν!
ο Πεσειρο σε καμια περιπτωση δεν ειναι σουργελο αλλα ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ και πιστευω/ελπιζω οτι μερα με τη μερα, καταφερνει να επιβαλλει τη δικη του αποψη, μεσα και εξω απ τον αγωνιστικο χωρο!!
επισης, νομιζω πως ηρθε η ωρα και να ανακαλεσεις την αποψη σου για τον Ματτος!
Δεν ειναι μετριος παικτης οπως ειχες πει αλλα................... παικταρας!!!
οχι και προπονηταράς....τοτε ο Αντσελότι και ο Μουρίνιο τι ειναι??
αν αφήνεις να παρεμβάλλονται στο έργο σου...τότε είσαι ανυπόληπτος...ειδικά οταν αφορά εναν παίχτη του τύπου Βύντρα...
να πω οτι σε υποχρεώνουν να βάλεις τον Ριβάλντο να το καταλάβω...αλλά τον Βύντρα???:eyepop:
για να μην πω οτι ο Πεσέιρο ειναι βοηθός του Καραγκούνη....το παλικάρι καταστρέφει ολη την ανάπτυξη, παίζει οπού θέλει και ο άλλος τον εχει βασικό...:eyepop:
ΌΝΤΩς ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ...οσο πάει δειχνει και περισσότερα πράγματα και είμαι αναγκασμένος να ανακαλέσω.....
παιχταρά δεν θα τον έλεγα, αλλα ενα πάρα πολύ καλό αμυντικο χαφ πλέον θα τον πω...απλά αν έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες, ειδικά όταν η ομάδα εγκλωβίζεται θα ταν πιο χρήσιμος....στα μεγάλα συν το τρομερό και σκληρό του μαρκάρισμα στο ένας με έναν χωρίς ωστόσο να υποπίπτει σε πολλά φάουλ....
την πληροφορία την άκουσα από ρεπόρτερ της ΑΕΚ....δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες φίλε μου...το έχω ξαναπεί.....και ειδικά οπαδικές....
η ενδεκάδα που λες σίγουρα μπορεί να παίξει 3-5-2....ειδικά ο Ράμος ταιριάζει για αυτό το ρόλο του φουλ μπακ....
αλλά το θέμα είναι τι οδηγίες θα έχουν απο τον προπονητή....το βλέπω λίγο δύσκολο να ανεβάσει ψηλά τα μπακ για να παίξει 3-5-2 γιατί οι κεντρικοί του αμυντικοί ειναι αργοί και δεν μπορούν να καλύψουν εύκολα τις πλευρές...
κατά την άποψή μου αν κατέβει να παίξει έτσι, στην πορεία του ματς το σύστημα θα γίνει 5-3-2......ειδικά αν οι κεντρικοί δεν μπορέσουν να κρατήσουν την μπάλα λόγω του πρέσινγκ που ασκει ο Παναθηναικός ψηλά....
ΕΙΔΩΜΕΝ....:wave2:
το γεγονός ομως οτι πας να παιξεις ενα συστημα που δεν το εχεις ξαναεφαρμώσει φέτος και δεν το έχεις προφανώς δουλέψει τόσο...κατι σημαίνει....έτσι δεν ειναι???;) και αν δεν ειναι φοβος σιγουρα ειναι κάτι παραπάνω από σεβασμό στον τωρινο Παναθηναικό...
το θετικό που καταλογίζω στον Πεσέιρο ειναι οτι μέχρι τώρα έχει ενα σύστημα, πιστεύει στην ομάδα και παίζει το ίδιο σύστημα με όλους...άσχετα αν του βγαίνει ή όχι...δεν προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου....προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να προσαρμοστεί στον παιχνίδι του ....αυτή είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας....
Τελικά ό Παπασταθόπουλος τι έπαιξε ??
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ??
;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τελικά ό Παπασταθόπουλος τι έπαιξε ??
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ??
;)
Δεξι μπακ.Για ξαναμετρα τους βγαινουν 5;
giobazolias
12/11/2007, 22:55
οχι και προπονηταράς....τοτε ο Αντσελότι και ο Μουρίνιο τι ειναι??
αν αφήνεις να παρεμβάλλονται στο έργο σου...τότε είσαι ανυπόληπτος...ειδικά οταν αφορά εναν παίχτη του τύπου Βύντρα...
να πω οτι σε υποχρεώνουν να βάλεις τον Ριβάλντο να το καταλάβω...αλλά τον Βύντρα???:eyepop:
για να μην πω οτι ο Πεσέιρο ειναι βοηθός του Καραγκούνη....το παλικάρι καταστρέφει ολη την ανάπτυξη, παίζει οπού θέλει και ο άλλος τον εχει βασικό...:eyepop:
εχτες σου αρεσε το κοουτσαρισμα του βοηθου του Καραγκουνη??????????????
Ο Πεσειρο ΔΕΝ ειναι βοηθος του καραγκουνη γιατι δεν ειναι και λιγες οι φορες που τον εχει κραξει στη διαρκεια του αγωνα!!!
Μερα με τη μερα επιβαλλει το δικο του μεσα στην ομαδα...........καποιες χρονιες αρρωστειες δεν γιατρευονται απ τη μια στιγμη στην αλλη!!!!!
παρεμβολες εχουν δεχτει πολλοι μεγαλοι προπονητες...............οπως κατα καιρους ο Αντσελοτι απ τον Γκαλιανι................οπως και οταν ηταν στη Γιουβε για το Ντελπιερο.
Ο Πεσειρο τελιωσε μαζι με το Μουρινιο την ιδια σχολη προπονητικης (και με καλυτερη τελικη βαθμολογια απ αυτον). αυτοι οι 2 προπονητες θεωρουνταν στην Πορτογαλια οι 2 ανερχομενοι προπονητες!!!!
Μπορει να μην ειναι στο επιπεδο του Μουρινιο, αλλα τον πλησιαζει!!!
πηρε τη μπραγκα απ την 3 εθνικη και σε 2 χρονια την πηγε στην πρωτη!!!
πηγε τη σπορτινγκ στον τελικο του ουεφα και εχασε το πρωταθλημα στην τελευταια αγωνιστικη!!!
Ο Πεσειρο εχει πλανο, διαβαζει τους αντιπαλους και εχει μεταδοτικοτητα στους παικτες του!!!!!!!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΣΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεξι μπακ.Για ξαναμετρα τους βγαινουν 5;
Τον έβαλε να παίξει full μπάκ ,επειδή είναι φοβερός τεχνίτης ,να πάρει όλη τη δεξιά
πλευρά για να παίξει και από τα πλάγια όπως είχε δηλώσει.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
Και ο Παπασταθόπουλος τον δικαίωσε.
Με φοβερή προσωπική ένέργεια τύπου Εντόι πήρε το φάουλ από όπου και προήρθε το
γκόλ της ΑΕΚ.
Τώρα πια άρχισαν να σφάζονται Γιούβε,Άρσεναλ, Λίβερπουλ κ.λ.π.
Όσο για την ΑΕΚ είπαμε ψηλά ζαλίστηκε, εξάλλου τόσα χρόνια αμάθητη ήταν.
Μόλις πήγε 4-5 βαθμούς πάνω έπαθε ναυτία ,και,
ΞΑΝΑΡΘΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΣ.
εχτες σου αρεσε το κοουτσαρισμα του βοηθου του Καραγκουνη??????????????
Ο Πεσειρο ΔΕΝ ειναι βοηθος του καραγκουνη γιατι δεν ειναι και λιγες οι φορες που τον εχει κραξει στη διαρκεια του αγωνα!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΣΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ....;)
Πήρε ενα ρίσκο και του βγήκε....αλλα πήρε και μερικά που δεν του βγήκαν....
ο Γκαλίνοβιτς χωρίς καμία πίεση κατάφερε να φάει ενα γκολ βρισκώμενος σε τελείως άσχετη θέση και να ξαναβάλει την ΑΕΚ στο παιχνιδι απο το πουθενά....ο Μάλαρτζ ειναι κλασεις ανωτερος κ δεν καταλαβαινω τη δουλεια ειχε ο Γκαλινοβιτς στο ντέρμπι....
βάζει Σαριέγκι...:eyepop: που τον θυμήθηκε???ο άνθρωπος κατάφερε να τον προσπεράσει ο Ριβάλντο και να κανει τη μοναδική φάση της ΑΕΚ....:eyepop:
αν επαιζε ο Μπλάνκο απο την αρχή ο Σαριέγκι θα ειχε απιστευτα προβλήματα.....
ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ...:eyepop: και στη θεση του παίζει ο Καραγκουνης που ειναι ο χειρότερος παιχτης του γηπέδου απο πλευράς Παναθηναικού....
και τελος κανει το θεικο....τελειώνει τις αλλαγές του στο 60 και κατι χωρίς να υπολογίζει τιποτα...ουτε πιθανούς τραυματισμούς ούτε τιποτα....
και καταλήγει ο Παναθηναικός να παίζει 20 λεπτά με αριστερό μπακ τον Δημούτσο που ειναι στα όρια της κατάρρευσης απο την κούραση (μάλιστα ζητάει αλλαγή χωρίς να εχει καταλάβει οτι δεν εχουμε αλλες αλλαγές)....
και δεξί χαφ ο Παπαδόπουλος...
και ολα αυτά γιατι δεν κρατησε μια καβάτζα σε ένα ντέρμπι που έπεφταν κορμιά....
πέραν τουτου αν εξαιρέσουμε το πρεσινγκ ο Παναθηναικός δεν εχει να επιδείξει τίποτα προς το παρόν απο πλευρά ανάπτυξης......
ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ (και φυσικά με την προϋπόθεση να αφήσει επιτέλους τον Καραγκούνη εκτός...)
και να είσαι σίγουρος οτι θα ανακαλέσω...όπως ανακάλεσα ήδη τις πρώτες μου αρνητικές εντυπώσεις για τον Μάτος...;)
AYTO TO ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.
giobazolias
15/11/2007, 01:50
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ....;)
Πήρε ενα ρίσκο και του βγήκε....αλλα πήρε και μερικά που δεν του βγήκαν....
ο Γκαλίνοβιτς χωρίς καμία πίεση κατάφερε να φάει ενα γκολ βρισκώμενος σε τελείως άσχετη θέση και να ξαναβάλει την ΑΕΚ στο παιχνιδι απο το πουθενά....ο Μάλαρτζ ειναι κλασεις ανωτερος κ δεν καταλαβαινω τη δουλεια ειχε ο Γκαλινοβιτς στο ντέρμπι....
βάζει Σαριέγκι...:eyepop: που τον θυμήθηκε???ο άνθρωπος κατάφερε να τον προσπεράσει ο Ριβάλντο και να κανει τη μοναδική φάση της ΑΕΚ....:eyepop:
αν επαιζε ο Μπλάνκο απο την αρχή ο Σαριέγκι θα ειχε απιστευτα προβλήματα.....
ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ...:eyepop: και στη θεση του παίζει ο Καραγκουνης που ειναι ο χειρότερος παιχτης του γηπέδου απο πλευράς Παναθηναικού....
και τελος κανει το θεικο....τελειώνει τις αλλαγές του στο 60 και κατι χωρίς να υπολογίζει τιποτα...ουτε πιθανούς τραυματισμούς ούτε τιποτα....
και καταλήγει ο Παναθηναικός να παίζει 20 λεπτά με αριστερό μπακ τον Δημούτσο που ειναι στα όρια της κατάρρευσης απο την κούραση (μάλιστα ζητάει αλλαγή χωρίς να εχει καταλάβει οτι δεν εχουμε αλλες αλλαγές)....
και δεξί χαφ ο Παπαδόπουλος...
και ολα αυτά γιατι δεν κρατησε μια καβάτζα σε ένα ντέρμπι που έπεφταν κορμιά....
πέραν τουτου αν εξαιρέσουμε το πρεσινγκ ο Παναθηναικός δεν εχει να επιδείξει τίποτα προς το παρόν απο πλευρά ανάπτυξης......
ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ (και φυσικά με την προϋπόθεση να αφήσει επιτέλους τον Καραγκούνη εκτός...)
και να είσαι σίγουρος οτι θα ανακαλέσω...όπως ανακάλεσα ήδη τις πρώτες μου αρνητικές εντυπώσεις για τον Μάτος...;)
μηπως τελικα επρεπε ο Πεσειρο να ειναι δικος σου βοηθος και οχι του Καραγκουνη???
:wave2: :wave2: :wave2:
Τον έβαλε να παίξει full μπάκ ,επειδή είναι φοβερός τεχνίτης ,να πάρει όλη τη δεξιά
πλευρά για να παίξει και από τα πλάγια όπως είχε δηλώσει.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
Και ο Παπασταθόπουλος τον δικαίωσε.
Με φοβερή προσωπική ένέργεια τύπου Εντόι πήρε το φάουλ από όπου και προήρθε το
γκόλ της ΑΕΚ.
Τώρα πια άρχισαν να σφάζονται Γιούβε,Άρσεναλ, Λίβερπουλ κ.λ.π.
Όσο για την ΑΕΚ είπαμε ψηλά ζαλίστηκε, εξάλλου τόσα χρόνια αμάθητη ήταν.
Μόλις πήγε 4-5 βαθμούς πάνω έπαθε ναυτία ,και,
ΞΑΝΑΡΘΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΣ.
Το αν ειναι η θεση του η αν τα καταφερνει αλλο θεμα.Το ζητημα ειναι οτι αυτα που ελεγες
περι συστηματων δν ειχαν υποσταση.
Κατα τα αλλα εχετ καταντησει παπαγαλακια:rotflmao: :rotflmao:
AYTO TO ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.
Εν αντιθεση με σενα ε;:rotflmao: :rotflmao:
Παντως ειναι καλο που εχεις αυτογνωσια και διαβαζεις καποιον με σοβαρη αποψη.
Σημαινει οτι το προσπαθεις:rotflmao: :rotflmao:
Φωναξτε τωρα που μπορειτε γιατι σε λιγο το διαλειμα τελειωνει και τα κεφαλια
παλι μεσα θα ειναι:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
μηπως τελικα επρεπε ο Πεσειρο να ειναι δικος σου βοηθος και οχι του Καραγκουνη???
:wave2: :wave2: :wave2:
Σιγά μην δεχόμουνα για βοηθό τον πρώην βοηθό του Καραγκούνη...:lol: :lol:
δεν εχει αρκετά καλό βιογραφικό για βοηθός μου...;) :lol: :lol:
Εν αντιθεση με σενα ε;:rotflmao: :rotflmao:
Παντως ειναι καλο που εχεις αυτογνωσια και διαβαζεις καποιον με σοβαρη αποψη.
Σημαινει οτι το προσπαθεις:rotflmao: :rotflmao:
Φωναξτε τωρα που μπορειτε γιατι σε λιγο το διαλειμα τελειωνει και τα κεφαλια
παλι μεσα θα ειναι:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Εσύ δες το έργο, πως παίξαμε από τα πλάγια με σφαίρα τον
Παπασταθόπουλο και κρυφό κυνηγό τον Ρίμπο, και μετά τα ξαναλέμε.
Μήπως πάει για γεροντική άννοια ο Φερρέρ ??
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ??
Και ως συνήθως εδώ και μια δωδεκαετία
ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ.
Τώρα το πόση μπάλλα ξέρω, ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Πάντως μαθαίνω, ειδικά από τον προπονητή σας.
Γέρος άνθρωπος ,τον πήρε ο ύπνος στο πάγκο .
Αφού έκανε μια ώρα να καταλάβει ότι ο Ρίμπο έπρεπε να παίξει
πριν τη σέντρα και όχι ανάμεσα στα σέντερ-μπάκ του ΠΑΟ
ΑΗΤΟΣ.
Και άφού δεν κατάλαβε ποτέ ότι ό Δημούτσος πήγε αριστερό μπάκ επειδή
το άλλο άστέρι της Πορτογαλλικής σχολής ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
σε μάτς φωτιά 35 λεπτά πρίν το τέλος,
ΞΑΝΑ ΑΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
μια εβδομαδα και 2 μερες εμειναν... :lol: :lol:
giobazolias
15/11/2007, 18:21
Ο ΦΕΡΕΡ πηγε να παρει το ντερμπυ με την ποιοτητα και δεν του βγηκε.
Ο Πεσειρο πηγε να το παρει με τα χιλιομετρα και του βγηκε.
Πως εσεις τους βγαλατε και τους 2 αχρηστους......................δεν το καταλαβαινω!!!
μηπως κανετε παρεα με τον Αλεφαντο???
η τριτη αλλαγη του ΠΑΟ (Ματζιος) ηταν ετσι κι αλλιως ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ!!!!!
να μην τον αλλαξει δηλαδη για να μην ξεμεινει???
αν δεν τον εβγαζε τι θα λεγατε???
οτι ο Ματζιος δεν ηταν καλα και κακος τον κραταγε μεσα????
και γιατι να μην παιξει με τον Παπαδοπουλο δεξι χαφ απ τη στιγμη που απεναντι του εχει μιας ΑΕΚ που χανει, και θα αναγκαστει να βγει μπροστα αφηνωντας κενους χωρους στον γρηγορο Παπ?????????
ετσι θα εκμεταλευοταν και το κανονικο δεξι χαφ......καπου αλλου (δημουτσος).
ο Φερερ............
εβαλε τον Παπασταθοπουλο δεξι μπακ φοβουμενος την αμυντικη ανεπαρκεια του Ραμος απεναντι στον επικινδυνο Ιβανσιτς...........την πατησε ομως, μιας και η πουτανα ο Πεσειρο εβαλε τον καραγκουνη αντι του Ιβανσιτς γεμιζοντας το κεντρο με μηχανακια εφοσον προφανως γνωριζε οτι δεν θα παιξει ο Ραμος!!!
ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ του Φερερ, αλλα τι να κανουμε???..............δεν σημαινει οτι ειναι και ασχετος ο ΦΕΡΕΡ, επηδη εκανε 2 λαθη σε 1 ντερμπυ!!!!
Και εγω τρελαθηκα που ξεκηνησε ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ματζιος αλλα ο Πεσειρο ειδε κατι που εγω απ εξω δεν ειδα!!!!..........προφανως καταλαβε οτι το παιχνιδι του Ματζιου ταιριαζε απεναντι στο δυνατο αλλα οχι εμπειρο/εξυπνο Ζεραρλντο!!!
οσο για το Σαριεγκι...............
κατ αρχας ΔΕΝ ειναι ξεχασμενος!!!!
μπορει να ειναι αργος, αλλα ειναι μπαρουτοκαπνισμενος/εμπειρος/εξυπνος ΒΑΣΚΟΣ, και το ντερμπυ του ταιριαζε γιατι η ΑΕΚ δεν εχει γρηγορους επιθετικους!!!!!
ακομα και ο Μπλανκο που μπηκε.............ειναι ποιο γρηγορος απ το Σαριεγκι αλλα δεν ειναι δα και καμια σαιτα!!!
Μετα τον αγωνα με τον Αστερα Τριπολης, ο Πεσειρο εβγαλε τον Γιανγιανιν απο κατασκοπο, και εβαλε 1 απ τους πορτογαλους βοηθους του..................
Απο τοτε ο ΠΑΟ παει ποιο διαβασμενος στους αγωνες.............και κατα την ταπεινη μου αποψη, ποιο διαβασμενος απ τους προπονητες της εξεδρας!!!!