Σύνδεση

View Full Version : Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

OrEsTiS82
25/09/2007, 22:26
Ειδηση της τελευταιας στιγμης: ο dolmas χτυπησε R1 γυριζει την κηφισιας πανω κατω και ψαχνει αυτους που τον πικραναν για εκδικηση!!!!!!!

(ας κανουμε και λιγο χαβαλε!)

106206

l@gos
25/09/2007, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το μαμισες και ψόφησε δεν ειπα κατι τετοιο :wave2: :p :p

ελα ρε συ......οπως το εγραψες , κατι τετοιο καταλαβαινει ο μεσος αναγνωστης.....
(i'm a white male, age 25 to 40, everybody listens to what i have to say "Homer J. Simpson")

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

TROOPER
25/09/2007, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
αυτη τη μαλακια να μην εγραφες....

πονανε οι αληθειες μικρε. δυστυχως...:winka:

:wave2:

EVI
25/09/2007, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
ελα ρε συ......οπως το εγραψες , κατι τετοιο καταλαβαινει ο μεσος αναγνωστης.....
(i'm a white male, age 25 to 40, everybody listens to what i have to say "Homer J. Simpson")

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

:lol: :lol: :lol: :p :p :p :p :p

ασχετο το ειδα τελικα το σιμπσον γαματο :beer: :ninja:

EVI
25/09/2007, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Ειδηση της τελευταιας στιγμης: ο dolmas χτυπησε R1 γυριζει την κηφισιας πανω κατω και ψαχνει αυτους που τον πικραναν για εκδικηση!!!!!!!

(ας κανουμε και λιγο χαβαλε!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol:

675
25/09/2007, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πονανε οι αληθειες μικρε. δυστυχως...:winka:

δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι οταν μιλας για γονεις-"αφεντικα"...

εκτος κι αν δεν εννοεις αυτο...:rolleyes:

trigger
25/09/2007, 22:32
Eγώ που θέλω να τους πείσω να ξανακαβαλήσω πρέπει να ανοίξω άλλο thread ή δίνονται και εδώ απαντήσεις; :confused:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

EVI
25/09/2007, 22:33
[/B]

:eek: :eek: :eek: :eek: ρε! το 1989 γεννημενος? :eek: :eek: :eek:

:sad: :sad:

ρε τρουπερ γιατι νιωθω κωλογρια τωρα ? :bawl: και ειμαστε και στην ιδια δεκαετια ........

675
25/09/2007, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Eγώ που θέλω να τους πείσω να ξανακαβαλήσω πρέπει να ανοίξω άλλο thread ή δίνονται και εδώ απαντήσεις; :confused:

:a52:

:lol: :beer: :lol:

makocer
25/09/2007, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ο καθε ενας που ειναι σε μια Α ηλικια μπορει να κανει οτι θελει χωρις να ρωταει το μπαμπα ή την μαμα του! φυσικα! αλλα εχεις κι ευθυνη απεναντι τους....

αυτος ο ανθρωπος εχει ηλικια που αλλοι εχουν 3 και 4 παιδια!
ψηφιζει και εκλεγει τους αυριανους πολιτικους..μπορει ακομα και ο ιδιος αν θελει να βαλει υποψηφιοτητα ..να εκλεγει και να παρει στα χερια του μια χωρα ή ενα κομματι αυτης!δεν ζητησες ποτε συμβουλη??....

το point ειναι οτι μπορει να ακουει τις συμβουλες αλλων (και ποσο μαλλον των γονιων του) αλλα στην τελικη αν θελει να την παρει την μοτο ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! εδω ομως τα γυρνας....προς τι λοιπον αυτο το 'καζο'....?

και εμενα οι γονεις μου ηταν καθετοι-αντιθετοι σε σημειο παραλογισμου (ο πατερας μου δεν τα παει καλα με τις λεξεις ηρεμια και αυτοσυγκρατηση)πολλοι γονεις το εχουν αυτο-οφειλεται σε αγαπη ,ανυσηχια ,ανασφαλεια,αγαπη και αγαπη για σενα (ΞΕΡΩ τι λεω)

εβγαλα διπλωμα για μεγαλο μηχανακι με δικα μου λεφτα...και μετα απο 2 χρονια την πηρα ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ!αυτο ειναι μαγκια?δλδ....ασε την εχω μεγαλυτερη.....

εγκεφαλικα-καρδιακα-πιεσεις....
δεν με νοιαζει τι σηκωσαν...ΕΓΩ την πηρα και ειμαι πολυ χαρουμενος που εκανα αυτο που θελω εγω και οχι αυτο που θελουν αυτοι!αυτο κι αν ειναι ΚΑΦΡΙΛΑ!!!.......

αποφασιζω για εμενα και το γουσταρω....ΕΤΣΙ - ΕΤΣΙ ! ! ! ! .........

υπ'οψιν οτι ακομα [Β]δεν εχω απογαλακτιστει πληρως (μενω με τους δικους μου)[/Β] λογω οικονομικων δυσκολιων,αλλα θα γινει και αυτο στο εγγυς μελλον!Ε! τωρα μας το χαλασες!! που εισαι Αφροοοοο.. αλλος ενας για καζουρα..........

αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα των νεων ελληνων (μεχρι 30) . ακομα μενουν με τους δικους τους και αναποφευκτα ακουν την γνωμη τους...:rolleyes: α σ χ ο λ ι α σ τ ο......

φιλικα.

devil's animal δεν σε γνωριζω οπως κι εσυ επισης -το ποστ σου ομως μου εδωσε αφορμη να γραψω οτι εγραψα και σιγουρα δεν απευθυνεται μονο σε σενα
το θεμα πηγε στις σχεσεις γονιων-παιδιων και σιγουρα υπαρχει λαθος νοοτροπια εδω
τι σημαινει 'ακουω το μπαμπα μου και τη μαμα μου' ?? υπαρχουν δυο ακρα και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω οτι η περιπτωση του dolma ειχε να κανει μαυτες
ο ανθρωπος ζητησε μια συμβουλη γιατι θεωρησε οτι θα βρει ενα φιλικο περιβαλλον 'την αγελη του' που λεμε αλλα μαλλον στη λουμπα με τα κλδχτυλα επεσε......
καποιοι ειπαν 2 λογια (σωστα ή λαθος δεν θα το κρινουμε) και καποιοι αλλοι βρηκαν ευκαιρια για 'πλακιτσα'(?) ανωδυνη γι αυτους αλλα κι εκ του ασφαλους ως συνηθως
τεσπα - ο καθενας κρινει οπως νομιζει, φορουμ και μελη πανε κι ερχονται,αλλα ο π0uστης ο καιρος εχει γυρισματα

ΥΓ. το ''πληκτρολογιο'' με συνεση γιατι θα πιασουν καλους οι ..παλαμες σας :a31: :a019:

ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!

TROOPER

μιλαω για τους γονεις που δε φροντισανε να αφησουνε ελευθερο το παιδι τους δινοντας του προτυπα και ιδανικα αλλα ανθρωπους οι οποιοι ασκουνε βια στο παιδι τους ειτε σωματικη ειτε ψυχολογικη γιατι μαλλον αυτο δε το προσεξες:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dolmas
με εκαναν να νοιωθω τυψεις...

EVI

τριγκερ = το μαυρο ξωτικο της διχονοιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cartman
25/09/2007, 22:35
δηλαδη οι αντρες εχουνε πηγμη και αποψη.+-

αν καταλαβες εχει καλως αν οχι ψαχτο.

Δεν διαφωνώ! αλλά ούτε εσύ κατάλαβες τί λέμε! τον παρεξήγησες τον άνθρωπο ρε τρούπερ και μάλιστα του επιτέθικες χωρίς να ξέρεις τί και ποιός είναι και τί έχει περάσει όπως είπε και κάποιος άλλος πρίν!

Ο άνθρωπος ήταν διατεθειμένος να πάρει δίπλωμα κρυφά! Αυτό δείχνει μαλλον αποφασισμένο να πάρει μηχανή ή όχι?

Τέλοσπάντων για μένα μετρά το ότι ένας νέος έμαθε για το ΜΟΤΟ φόρουμ και έκανε μια προσπάθεια για επικοινωνία (στα πλαίσια απόκτησης μηχανής) και τον απογοητεύσαμε σαν φόρουμ! Αυτό μετρά και άστε τα περί φλώρων και ευθύνης εμάς προς τους γονείς του όπως είπε ο Αφρο και νομίζω συμφώνησες!

675
25/09/2007, 22:37
μιλαω για τους γονεις που δε φροντισανε να αφησουνε ελευθερο το παιδι τους δινοντας του προτυπα και ιδανικα αλλα ανθρωπους οι οποιοι ασκουνε βια στο παιδι τους ειτε σωματικη ειτε ψυχολογικη γιατι μαλλον αυτο δε το προσεξες:

δεν νομιζω να τον εκαναν σκοπιμα να νιωσει τυψεις...

εφοσον αγαπα τους γονεις και καταλαβαινει οτι στεναχωριουνται λογικο ειναι να νιωθει τυψεις:rolleyes:

trigger
25/09/2007, 22:37
τριγκερ = το μαυρο ξωτικο της διχονοιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
spam on
Δεν ήθελα να χαλάσω το όμορφο κλίμα της συζήτησης :lol: γι'αυτό ρώτησα
spam off

:bigcry:

675
25/09/2007, 22:38

ρε τρουπερ γιατι νιωθω κωλογρια τωρα ? :bawl: και ειμαστε και στην ιδια δεκαετια ........

:rotflmao:

ελα μωρε:wave2:

cartman
25/09/2007, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
devil's animal δεν σε γνωριζω οπως κι εσυ επισης -το ποστ σου ομως μου εδωσε αφορμη να γραψω οτι εγραψα και σιγουρα δεν απευθυνεται μονο σε σενα
το θεμα πηγε στις σχεσεις γονιων-παιδιων και σιγουρα υπαρχει λαθος νοοτροπια εδω
τι σημαινει 'ακουω το μπαμπα μου και τη μαμα μου' ?? υπαρχουν δυο ακρα και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω οτι η περιπτωση του dolma ειχε να κανει μαυτες
ο ανθρωπος ζητησε μια συμβουλη γιατι θεωρησε οτι θα βρει ενα φιλικο περιβαλλον 'την αγελη του' που λεμε αλλα μαλλον στη λουμπα με τα κλδχτυλα επεσε......
καποιοι ειπαν 2 λογια (σωστα ή λαθος δεν θα το κρινουμε) και καποιοι αλλοι βρηκαν ευκαιρια για 'πλακιτσα'(?) ανωδυνη γι αυτους αλλα κι εκ του ασφαλους ως συνηθως
τεσπα - ο καθενας κρινει οπως νομιζει, φορουμ και μελη πανε κι ερχονται,αλλα ο π0uστης ο καιρος εχει γυρισματα

ΥΓ. το ''πληκτρολογιο'' με συνεση γιατι θα πιασουν καλους οι ..παλαμες σας :a31: :a019:

ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!

:a18: !!!

675
25/09/2007, 22:44

ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!

δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι, ...:eyepop:

ετσι για να φαινεται περισσοτερο μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ!:beer:

trigger
25/09/2007, 22:47

Γ.Λαμπράκη και Πύλης γωνία.... έχουν αρχίσει τις εγγραφές :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crewdriver
25/09/2007, 22:52
ουτε οι δικοι μου θελουν να παρω μηχανη.ο πατερας μου καβαλουσε μηχανη,δεν πηρε αλλη βεβαια αν και ψηνεται ακομα.ο παππους μου το ιδιο(τρικυκλο bmw αρχικα).ο θειος μου καβαλαει σκουτερ πια.ουτε να ακουσουν θελουν ο,τι μαζευω λεφτα για μηχανη.μια μερα λεω στη μανα μου:"λεφτα για την μηχανη δε θελω,το κρανος ομως που χω δει κανει 400ευρω,βαζεις τα μισα?".....18 ειμαι,με τους δικους μου μενω,σπουδαζω και τα λοιπα.σεβομαι (οσο πρεπει) τους δικους μου αλλα σε σημειο που ο σεβασμος δεν υποβιβαζει και δεν υποβαθμιζει την προσωπικοτητα μου και το τι θα κανω γω στη ζωη μου.αν δεν την παρω τωρα την μηχανη,θα την παρω σε 5,σε 10 χρονια.χειροτερα θα ειναι...τωρα οσα ειπωθηκαν πριν στο ποστ ηταν ισως λιγο ακραια αλλα οι πορσωπικες αποψεις ειναι για να λεγονται(εστω και πισω απο το ψευδονυμο,οποιος θελει κλεινει και ραντεβου για κατ'ιδιαν συναντηση βεβαια!).οι αρχικες γκρινιες,αν χειριστεις σωστα τα οπλα που εχεις και φανεις εξυπνος θα μετατραπουν σε σεβασμο απο τους δικους σου(αν ακομα παρακολουθεις το φορουμ,κατι μου λεει πως το κανεις...)

TROOPER
25/09/2007, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Δεν διαφωνώ! αλλά ούτε εσύ κατάλαβες τί λέμε! τον παρεξήγησες τον άνθρωπο ρε τρούπερ και μάλιστα του επιτέθικες χωρίς να ξέρεις τί και ποιός είναι και τί έχει περάσει όπως είπε και κάποιος άλλος πρίν!

Ο άνθρωπος ήταν διατεθειμένος να πάρει δίπλωμα κρυφά! Αυτό δείχνει μαλλον αποφασισμένο να πάρει μηχανή ή όχι?

Τέλοσπάντων για μένα μετρά το ότι ένας νέος έμαθε για το ΜΟΤΟ φόρουμ και έκανε μια προσπάθεια για επικοινωνία (στα πλαίσια απόκτησης μηχανής) και τον απογοητεύσαμε σαν φόρουμ! Αυτό μετρά και άστε τα περί φλώρων και ευθύνης εμάς προς τους γονείς του όπως είπε ο Αφρο και νομίζω συμφώνησες!

μαλιστα....τον απογοητευσαμε ε???ε να μας κανει μυνηση.ρε δεν επιτελουμε κοινωνικο εργο εδω μεσα.θα το καταλαβετε αυτο???(και εμενα μου πηρε λιγο καιρο να το παρω γραμμη)δε μας χρωσταει κανεις και δε χρωσταμε σε κανεναν.κανουμε πλακα και πολλες φορες σχετικα χοντροκομενη.δεν του αρεσε εφυγε.ας παει σε κανα αλλο φορουμ να δουμε με τετοιο θρεντ πως θα τον δεχτουνε.

TROOPER
25/09/2007, 23:04

ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!

για στακα ρε μαστορα να ρωτησω κατι εγω τωρα μετα απο ολα αυτα που εγραψες...

γιατι πρεπει να καταπιεστει το παιδι σου για να κοιμασαι εσυ ησυχος και να μη καταπιεστεις εσυ για να ζησει το παιδι σου οπως θελει???

οντως πως το ειπες εισαι μπαμπας και την εχεις πιο μεγαλη???

μη ξεχαστω και εγω ε....φιλικα.

TROOPER
25/09/2007, 23:04
δεν νομιζω να τον εκαναν σκοπιμα να νιωσει τυψεις...

εφοσον αγαπα τους γονεις και καταλαβαινει οτι στεναχωριουνται λογικο ειναι να νιωθει τυψεις:rolleyes:

:rolleyes:

TROOPER
25/09/2007, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από crewdriver
ουτε οι δικοι μου θελουν να παρω μηχανη.ο πατερας μου καβαλουσε μηχανη,δεν πηρε αλλη βεβαια αν και ψηνεται ακομα.ο παππους μου το ιδιο(τρικυκλο bmw αρχικα).ο θειος μου καβαλαει σκουτερ πια.ουτε να ακουσουν θελουν ο,τι μαζευω λεφτα για μηχανη.μια μερα λεω στη μανα μου:"λεφτα για την μηχανη δε θελω,το κρανος ομως που χω δει κανει 400ευρω,βαζεις τα μισα?".....18 ειμαι,με τους δικους μου μενω,σπουδαζω και τα λοιπα.σεβομαι (οσο πρεπει) τους δικους μου αλλα σε σημειο που ο σεβασμος δεν υποβιβαζει και δεν υποβαθμιζει την προσωπικοτητα μου και το τι θα κανω γω στη ζωη μου.αν δεν την παρω τωρα την μηχανη,θα την παρω σε 5,σε 10 χρονια.χειροτερα θα ειναι...τωρα οσα ειπωθηκαν πριν στο ποστ ηταν ισως λιγο ακραια αλλα οι πορσωπικες αποψεις ειναι για να λεγονται(εστω και πισω απο το ψευδονυμο,οποιος θελει κλεινει και ραντεβου για κατ'ιδιαν συναντηση βεβαια!).οι αρχικες γκρινιες,αν χειριστεις σωστα τα οπλα που εχεις και φανεις εξυπνος θα μετατραπουν σε σεβασμο απο τους δικους σου(αν ακομα παρακολουθεις το φορουμ,κατι μου λεει πως το κανεις...)

εδω δλδ εγω γιατι θα πω :a18: ?????????

μου ρθε πανω στη τρελα μου ?????

TROOPER
25/09/2007, 23:09
και για να τελειωνουμε μη μπερδευετε τη πλακα με το σοβαρο του πραματος.

σε γελοια θρεντ, γελοια απανταμε.

και στην ερωτηση ποιος εισαι ρε φιλε που κρινεις κατι ως σοβαρο η ως γελοιο η απαντηση ειναι οτι συμφωνα με τη δικη μου κριση και λογικη κρινω.

ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΑΙ συμφωνα με τη κριση και τη λογικη των αλλων.

crewdriver
25/09/2007, 23:11
this is the end,my only friend the end...ας ληξει το θεμα.αδιεξοδο μυριζομαι...

TROOPER
25/09/2007, 23:11

+1

EVI
25/09/2007, 23:14
ok αφου πηγε βολτα μεχρι τις σερρες το θρεντ

αυτο τρουπεριδι ποτε το χτυπας ειπαμε?

:D :D :evil: :smokin:

106211

trigger
25/09/2007, 23:15
Θυμάμαι κάτι εποχές που η μάνα μου μου έλεγε "αν πάρεις μηχανάκι θα πεθάνω!"
αγόρασα το παπί και δεν έγινε τίποτα, ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι...

Αργότερα θέλησα να πάρω μηχανή οπότε άκουσα... "αν πάρεις μηχανή θα πεθάνω!"
αγόρασα και μάλιστα έκανα ταξίδια στην Πάτρα και πάντα βράδυ λόγω δουλειας.
Μαντέψτε... πάλι δεν έπαθε τίποτα...

Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και 15 χρόνια από τροχαίο
και μου είχε πει η μάνα μου πως δε θα αντέξει να χτυπήσω και εγώ...
Δυστυχώς πρίν από 9 μήνες χτύπησα και μάλιστα πολύ άσχημα....
Και πάλι όμως άντεξε...
Τώρα βέβαια έχω κάποιες δυσκολίες στο να της πω οτι θα ξανακαβαλήσω όταν γίνω καλά
αλλά τουλάχιστον ξέρω....

οτι αντέχει!!!!!!!!!! :bigcry:

675
τελικα για να τελειωνουμε ρε παλουκαρια...

ειλικρινα ολοι εχουμε δικιο...εφοσον τελικα εδω μεσα δε χρωσταμε σε κανεναν και δε μας χρωστα κανεις και μπορουμε να λεμε και να κανουμε οτι γουσταρουμε... σωστα! πως δε το χα σκεφθει ποιο πριν ο μλκς...

:rolleyes:

και ειλικρινα δε το λεω ειρωνικα αλλα ναι εχεις δικιο ρε φιλε γτ συνηθως δεν συννεουντε 2 ανθρωποι μεταξυ τους οπως ειπες λογω διαφορετικων αποψεων, κρισης κτλ
ποσο μαλλον ενα ολοκληρο φορουμ...

τεσπα..

blackbusa
και για να τελειωνουμε μη μπερδευετε τη πλακα με το σοβαρο του πραματος.

σε γελοια θρεντ, γελοια απανταμε.

και στην ερωτηση ποιος εισαι ρε φιλε που κρινεις κατι ως σοβαρο η ως γελοιο η απαντηση ειναι οτι συμφωνα με τη δικη μου κριση και λογικη κρινω.

ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΑΙ συμφωνα με τη κριση και τη λογικη των αλλων.

Eισαι ΓΕΛΟΙΟΣ......αυτο εχω μονο να πω......γιατι τα γραφεις οπως γουσταρεις και οπως σε βολευει.....ενταξει ρε φιλε.....:wave2:

TROOPER
25/09/2007, 23:16
ok αφου πηγε βολτα μεχρι τις σερρες το θρεντ

αυτο τρουπεριδι ποτε το χτυπας ειπαμε?

:D :D :evil: :smokin:

γιατι ρε????????

γιατι???????????

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

675
25/09/2007, 23:17

:a3:

παντα ηθελα να βαλω ενα τετοιο... :blush:

:lol: :lol:

EVI
25/09/2007, 23:17
γιατι ρε????????

γιατι???????????

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

μπουααχαχαχαχαχ :D

TROOPER
25/09/2007, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Eισαι ΓΕΛΟΙΟΣ......αυτο εχω μονο να πω......γιατι τα γραφεις οπως γουσταρεις και οπως σε βολευει.....ενταξει ρε φιλε.....:wave2:

κατσε να το δουμε αδερφε...λοιπον εγω λεω οτι διαβαζεις και εσυ πας ταπα με 70 στο αρτεμισιο ποιος ειναι ο γελοιος ειπες????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
25/09/2007, 23:26
κατσε να το δουμε αδερφε...λοιπον εγω λεω οτι διαβαζεις και εσυ πας ταπα με 70 στο αρτεμισιο ποιος ειναι ο γελοιος ειπες????

Εσυ εισαι γελοιος.......

EVI
25/09/2007, 23:27
παρακαλειτε ο devils animal να μεταβει στα στραβα και αναποδα που τον γυρευει ο κυριακοςστ με το αχ ενα χονδα επειγωντος να απαντησει γιατι κλεινουν τα ματουλινια μου και δε θελω να περιμενω μεχρι αυριο

ευχαριστω γελοιους και μη

:) :cool: :smilea:

TROOPER
25/09/2007, 23:30
Θυμάμαι κάτι εποχές που η μάνα μου μου έλεγε "αν πάρεις μηχανάκι θα πεθάνω!"
αγόρασα το παπί και δεν έγινε τίποτα, ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι...

Αργότερα θέλησα να πάρω μηχανή οπότε άκουσα... "αν πάρεις μηχανή θα πεθάνω!"
αγόρασα και μάλιστα έκανα ταξίδια στην Πάτρα και πάντα βράδυ λόγω δουλειας.
Μαντέψτε... πάλι δεν έπαθε τίποτα...

Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και 15 χρόνια από τροχαίο
και μου είχε πει η μάνα μου πως δε θα αντέξει να χτυπήσω και εγώ...
Δυστυχώς πρίν από 9 μήνες χτύπησα και μάλιστα πολύ άσχημα....
Και πάλι όμως άντεξε...
Τώρα βέβαια έχω κάποιες δυσκολίες στο να της πω οτι θα ξανακαβαλήσω όταν γίνω καλά
αλλά τουλάχιστον ξέρω....

οτι αντέχει!!!!!!!!!! :bigcry:

καλα ρε και περιμενες τοσα χρονια να βεβαιωθεις????

γιατι δε ρωτουσες εμας που την ειχαμε τσεκαρει στο ιατρειο για ανοχες????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makocer
για στακα ρε μαστορα να ρωτησω κατι εγω τωρα μετα απο ολα αυτα που εγραψες...BOB O MASTORASSSSS! ! ! !

γιατι πρεπει να καταπιεστει το παιδι σου για να κοιμασαι εσυ ησυχος και να μη καταπιεστεις εσυ για να ζησει το παιδι σου οπως θελει??? κανεις δεν μιλησε για καταπιεση - δεν ξερω βεβαια αν μιλας για δικα σου βιωματα οποτε - πασο !!

οντως πως το ειπες εισαι μπαμπας και την εχεις πιο μεγαλη??? το προσεξες εε??!! πως το γραφετε εδω.....χμμ Α! ναι GAY ALERT !! :lol:

μη ξεχαστω και εγω ε....φιλικα.

μην ξεχνας και την καταπιεση των παιδιων προς τους γονεις....μικρος εισαι θα μαθεις ομως και συ -οσο και να θες η εμπειρια δεν διδασκεται/χαριζεται πουθενα

(και οπως παντα..) φιλικα!!

trigger
παρακαλειτε ο devils animal να μεταβει στα στραβα και αναποδα που τον γυρευει ο κυριακοςστ με το αχ ενα χονδα επειγωντος να απαντησει γιατι κλεινουν τα ματουλινια μου και δε θελω να περιμενω μεχρι αυριο

spam on
Ρε EVI αύριο έχει λα'ι'ική στη γειτονιά σου, Θα μου πάρεις δύο καθρέφτες; :bigcry:
spam off

TROOPER
25/09/2007, 23:31
Εσυ εισαι γελοιος.......

ναι αλλα εσυ πας ταπα με 70 με το μπουσα στο αρτεμισιο :a029: :a029: :a029:

EVI
25/09/2007, 23:31
spam on
Ρε EVI αύριο έχει λα'ι'ική στη γειτονιά σου, Θα μου πάρεις δύο καθρέφτες; bigcry:
spam off:

:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

δοτ 498408 390480-

η

ΔΟΤ 56903 Κ23095 Δ0954

εχει σημασια

EVI
25/09/2007, 23:33
ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΠΛΑΚ ΜΠΟΥΣΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ευχαριστω :p :p :p :p :p :lol:

trigger
25/09/2007, 23:33
πάρε έναν και έναν να δοκιμάσουμε και αν δεν κάνουν τους γυρνάμε και παίρνουμε 3 κιλά τομάτες...

κάπου θα χρειαστούν....
:smokin:

EVI
25/09/2007, 23:35
πάρε έναν και έναν να δοκιμάσουμε και αν δεν κάνουν τους γυρνάμε και παίρνουμε 3 κιλά τομάτες...

κάπου θα χρειαστούν....
:smokin:

αμα ειναι για τοματες καλος
γιατι αν ελεγες για γλαστρες να το συζητουσαμε λιγο ακομα :look:

trigger
25/09/2007, 23:36
αμα ειναι για τοματες καλος
γιατι αν ελεγες για γλαστρες να το συζητουσαμε λιγο ακομα :look:

καλά πάρε τομάτες σε γλάστρα

άμα δεν πετύχω εσένα κάπου θα τις στείλω....

στο thread αναπαλαίωσης ίσως...

blackbusa
25/09/2007, 23:37
ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΠΛΑΚ ΜΠΟΥΣΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ευχαριστω :p :p :p :p :p :lol:

Αν προσεξεις στην αρχικη σελιδα,φαινεται ποσα μελη ειναι online.....αν δεν τον βλεπεις εκει μαλλον θα ειναι offline.......και κολοψαρο και τυφλη.....μας δουλευουνε τελικα για το φωσφορο......παρακαλω.....:wave2:

TROOPER
25/09/2007, 23:37
μην ξεχνας και την καταπιεση των παιδιων προς τους γονεις....μικρος εισαι θα μαθεις ομως και συ -οσο και να θες η εμπειρια δεν διδασκεται/χαριζεται πουθενα

(και οπως παντα..) φιλικα!!

προσωπικα καταπιεση δεν ενιωσα.

σιγουρα η εμπειρια δε διδασκεται αλλα μεγαλωνοντας μαθαινεις.
το θεμα ειναι.......μαθαινεις η νομιζεις οτι εμαθες ?????

α και κατι αλλο...αξιωματικα ισχυει δλδ...επειδη μιλησες για την καταπιεση του παιδιου προς τους γονεις...οταν συμβαινει αυτο ποιος φταιει το παιδι η ο τροπος που γαλουχισανε οι γονεις το παιδι???

εννοειτε φιλικα αγαπητε!!!

devil's animal
25/09/2007, 23:38

ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!

αληθεια δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζετε οτι κανετε οταν "απαγορευετε" κατι απο καποιον ενηλικο ανθρωπο!!

δηλαδη αυτος δεν ξερει οτι το να καβαλαει ειναι επικινδυνο?? ή ειναι πολυ μικρος??(θα συμφωνησω με την αγωνια και την ανησυχια του γονεα το να καβαλησει το καμαρι του κατι που εχει στειλει πολλους ....αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος!)

μηπως λεγοντας "οχι" στα θελω καποιου νεου τον ευνουχιζουμε??

και μην μου πειτε οτι οταν ανακοινωσατε στους γονεις σας οτι θα παρετε μηχανη αντεδρασαν ψυχραιμα!!

οχι,
θα σκοτωθεις,
παρατα τον διαολο,
θα πεθανω,
θα με στειλεις,
θα μου βγαλεις τον καρκινο,
θα στο καψω,
σε παρακαλω μη,
λυπησου με,
τοσοι εχουν σκοτωθει,
παμε στο κατ μια βολτα,
δεν με σκεφτεσαι καθολου...
κ.τ.λ.

ολα αυτα μηπως....λεω μηπως .....ειναι ενας ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ??

ακουνε ποτε την γνωμη και τ αθελω του ΕΝΗΛΙΚΟΥ παιδιου τους??

ή μηπως δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχει μεγαλωσει αρκετα ωστε να παιρνει την ζωη στα χερια του και να καβαλει κατα βουληση??

δεν ειμαι πατερας και δεν ξερω την αλλη μερια...
αλλα θελω να πιστευω (ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει) οτι θα ακουω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις ανησυχιες του γιου/κορη μου και θα κοιταω να τον συμβουλεψω παρα να τον φοβησω!

η μανα και ο πατερας θα βλεπουν παντα το παιδι τους σαν το ιδανικο και φυσικα δεν θελουν να παθει το παραμικρο!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
:yuck:

φιλε μου ουτε εγω σε ξερω αλλα πιστεψε με ...εχω "εντρυφησει" αρκευτα στο θεμα απο την μερια μου (οχι απο την μερια των γονιων μου)

και ενα τελευταιο παραδειγμα και πεφτω και εγω για υπνο....

για να καταλβεις ποσο πισω ειναι οι γονεις (εκπαιδευτικα) σκεψου ποσοι απο αυτους πηγαινουν τα παιδια τους απο μικρη ηλικια να μαθουν να χειριζονται μοτοσικλετα σε καποια αλανα ή σε καποιο βουνο με καποιο μικρο ασφαλες μηχανακι!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!
δλδ ενα ποσοστο της ταξεως του 2% πανω-κατω θα πω αισιοδοξα.

ενω στο εξωτερικο...τα βαζουν και πιστα!και μετα βγαινουν στον δρομο ολοι μαζι με σωστο εξοπλισμο και συμπεριφορα :winka:

(μηπως ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε καποιον παγκοσμιο οδηγο αγωνων??)

οι Ελληνες ειμαστε συντηρητικοι απο τα γενοφασκια μας...και η μοτοσυκλετα ειναι ενα πραγμα του διαολου που σκοτωνει κοσμο!

αυτα λενε στα παιδια που θελουν να παρουν μηχανακι-μηχανη ετσι γινονται και αυτα οταν μεγαλωσουν!

τι να λεμε τωρα....

αντε καληνυχτες και με λιγοτερο υφακι την αλλη φορα....
και αν θες περνα απο Δελεαρ να τα πουμε εκτενεστερα!

λιγοτερο φιλικα.

EVI
25/09/2007, 23:38
Αν προσεξεις στην αρχικη σελιδα,φαινεται ποσα μελη ειναι online.....αν δεν τον βλεπεις εκει μαλλον θα ειναι offline.......και κολοψαρο και τυφλη.....μας δουλευουνε τελικα για το φωσφορο......παρακαλω.....:wave2:

μα τον εβλεπα μεχρι την ωρα που σου εγραψα κουλε μου αεκτζη :p :p :p :p :p :p :p :p

:rotflmao: :lol:

Nikoskazer2000
25/09/2007, 23:39

Μερικοί δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση οπότε βλέπουν τους γονείς τους σαν "αφεντικά" που τους ορίζουν τη ζωή.

Ευτυχώς υπάρχει και η αντίθετη πλευρά που καταφέρνει να χαράξει τη δικία της πορεία χωρίς ομως να περιφρονεί τη γονική συμβουλή.

Μάλλον πως αυτό ήθελε να πει ο Γιώργος (Trooper).

(στο θέμα με την καφρίλα και 'γω ημουν αντίθετος πάντως)

EVI
25/09/2007, 23:39
ΡΕ ΜΠΛΑΚ ΜΠΟΥΣΑ ΤΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ αααα λεμε και ψεμματα

:mad: :mad:

devil's animal
25/09/2007, 23:41

δεν τους προλαβαινω ολους λεμε...
και γραφω και σεντονια...:rolleyes:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

blackbusa
25/09/2007, 23:42
ΡΕ ΜΠΛΑΚ ΜΠΟΥΣΑ ΤΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ αααα λεμε και ψεμματα

:mad: :mad:

Αφου ειπαμε οτι ειναι βλακας....μπαινοβγαινει ο μπαμιας........

ΑNIMALLLLLLLLLLLLL ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΙΡΙΑΚΟΣΤ...........ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

TROOPER
25/09/2007, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Μερικοί δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση οπότε βλέπουν τους γονείς τους σαν "αφεντικά" που τους ορίζουν τη ζωή.

Ευτυχώς υπάρχει και η αντίθετη πλευρά που καταφέρνει να χαράξει τη δικία της πορεία χωρίς ομως να περιφρονεί τη γονική συμβουλή.

(στο θέμα με την καφρίλα και 'γω ημουν αντίθετος πάντως)

α ναι ξεχασα ρε νικολα....

το επιπεδο του μοτοσυκλετισμου ειναι πολυ ανεβασμενο εδω περα και πρεπει να μιλαμε με λογιο τροπο ωστε να μη παρεξηγηθει κανεις.

αυτο εννοουσα με επιασες.απλα πηγα και λιγο παρακατω...δλδ οταν πλεον παει σε συγκρουση το πραμα εκει τι κανεις???

EVI
25/09/2007, 23:43
Αφου ειπαμε οτι ειναι βλακας....μπαινοβγαινει ο μπαμιας........

ΑNIMALLLLLLLLLLLLL ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΙΡΙΑΚΟΣΤ...........ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:a19: :a23: :a23: :a23:

ευχαριστω ρεεεεε τι καλος που εισαι :blush:

Nikoskazer2000
25/09/2007, 23:47
για στακα ρε μαστορα να ρωτησω κατι εγω τωρα μετα απο ολα αυτα που εγραψες...

γιατι πρεπει να καταπιεστει το παιδι σου για να κοιμασαι εσυ ησυχος και να μη καταπιεστεις εσυ για να ζησει το παιδι σου οπως θελει???...

Ζόρικο το θέμα Γιώργο. Κανείς δεν έχει δίκιο και κανείς δεν έχει άδικο.

div400
25/09/2007, 23:51
διψαω και εχω γκ@#$λες....:rolleyes:

πιες και γ@#$σου

ξερω ξερω....

TROOPER
25/09/2007, 23:51
Ζόρικο το θέμα Γιώργο. Κανείς δεν έχει δίκιο και κανείς δεν έχει άδικο.

:nono: νικο απλη λογικη.

ο καθενας τασεται με την ομαδα του. πχ:οι μπαμπαδες-μαμαδες τασονται υπερ της πλευρας των γονιων και εξαιτιας της επιροης τους περνουνε με αυτη τη πλευρα και μερικα παιδια και απο την αλλη οσοι δεν εχουνε γινει γονεις περνουνε την αλλη πλευρα.so simple νομιζω...:wave2:

TROOPER
25/09/2007, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

πιες και γ@#$σου

ξερω ξερω....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nikoskazer2000
25/09/2007, 23:53
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

δοτ 498408 390480-

η

ΔΟΤ 56903 Κ23095 Δ0954

εχει σημασια

Αμα αντέχουν σε θερμοκρασίες ως 550 βαθμούς απο τριβή τότε τους εχω χτυπήσει λέμε!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

EVI
25/09/2007, 23:53

πιες και γ@#$σου

ξερω ξερω....

:eyepop:

EVI
25/09/2007, 23:54
Αμα αντέχουν σε θερμοκρασίες ως 550 βαθμούς απο τριβή τότε τους εχω χτυπήσει λέμε!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

trigger
25/09/2007, 23:55
Ρε μάγκες καλά τα λέμε όλοι, όταν όμως έρθει η ώρα να μας πεί το παιδί μας οτι θα πάρει μηχανή με όλα αυτά που βλέπουμε στους δρόμους να δω τι θα απαντήσουμε...
και μην απάντήσει κανείς τώρα απλά να το κρατήσει σε μια γωνία στο μυαλό του για εκείνη τη μέρα....

675
25/09/2007, 23:56

[]

μαλλον πως αυτο ηθελα να πω εγω...:wave2:

Nikoskazer2000
25/09/2007, 23:57
...δλδ οταν πλεον παει σε συγκρουση το πραμα εκει τι κανεις???

Την αποφεύγω αν μπορώ.

675
25/09/2007, 23:57
Ρε μάγκες καλά τα λέμε όλοι, όταν όμως έρθει η ώρα να μας πεί το παιδί μας οτι θα πάρει μηχανή με όλα αυτά που βλέπουμε στους δρόμους να δω τι θα απαντήσουμε...
και μην απάντήσει κανείς τώρα απλά να το κρατήσει σε μια γωνία στο μυαλό του για εκείνη τη μέρα....

+1:rolleyes:

TROOPER
25/09/2007, 23:59
μαλλον πως αυτο ηθελα να πω εγω...:wave2:

ρε λες να συμφωνεις μαζι μου και να μη το ξερεις????

:lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
26/09/2007, 00:00

δεν εχω προβλημα να σου πω απο τωρα οτι πιθανον εκεινη τη μερα να αλλαξουνε <<στρατοπεδο>> οσοι θα αλαξουνε

EVI

αναλογα αν μου πει οτι θελει χονδα

ο καιαδας που πεφτει ειπαμε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι σοβαρα τωρα δε ξερω τι θα κανω μαλλον αυτο που καναν οι δικοι μου

πηγαινε 18 δουλεψε και κανε οτι θες

:beer:

Nikoskazer2000

πιες και γ@#$σου

ξερω ξερω....

ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΔΕ ΤΗ ΜΠΑΛΕΥΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :a018: :a018: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

TROOPER
26/09/2007, 00:01
Την αποφεύγω αν μπορώ.

βαριεμαι τις στραβοτιμονιες ρε νικολη σε τετοιες καταστασεις.

το μαχαιρι στο κοκκαλο.

STOYBI
26/09/2007, 00:01

Θα απαντησεις ΝΑΙ και θα τον βοηθησεις οσο μπορεις ! :rolleyes:

Γιατι αμα πεις οχι ...... Θα παρει του φιλου του...... :rolleyes:

Και θα ειναι και λιγουρης...........:(

trigger
26/09/2007, 00:02
αναλογα αν μου πει οτι θελει χονδα

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κυκλοφορούν ακόμα kawasaki :confused:

devil's animal
26/09/2007, 00:03

αληθεια δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζετε οτι κανετε οταν "απαγορευετε" κατι απο καποιον ενηλικο ανθρωπο!!

δηλαδη αυτος δεν ξερει οτι το να καβαλαει ειναι επικινδυνο?? ή ειναι πολυ μικρος??(θα συμφωνησω με την αγωνια και την ανησυχια του γονεα το να καβαλησει το καμαρι του κατι που εχει στειλει πολλους ....αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος!)

μηπως λεγοντας "οχι" στα θελω καποιου νεου τον ευνουχιζουμε??

και μην μου πειτε οτι οταν ανακοινωσατε στους γονεις σας οτι θα παρετε μηχανη αντεδρασαν ψυχραιμα!!

οχι,
θα σκοτωθεις,
παρατα τον διαολο,
θα πεθανω,
θα με στειλεις,
θα μου βγαλεις τον καρκινο,
θα στο καψω,
σε παρακαλω μη,
λυπησου με,
τοσοι εχουν σκοτωθει,
παμε στο κατ μια βολτα,
δεν με σκεφτεσαι καθολου...
κ.τ.λ.

ολα αυτα μηπως....λεω μηπως .....ειναι ενας ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ??

ακουνε ποτε την γνωμη και τ αθελω του ΕΝΗΛΙΚΟΥ παιδιου τους??

ή μηπως δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχει μεγαλωσει αρκετα ωστε να παιρνει την ζωη στα χερια του και να καβαλει κατα βουληση??

δεν ειμαι πατερας και δεν ξερω την αλλη μερια...
αλλα θελω να πιστευω (ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει) οτι θα ακουω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις ανησυχιες του γιου/κορη μου και θα κοιταω να τον συμβουλεψω παρα να τον φοβησω!

η μανα και ο πατερας θα βλεπουν παντα το παιδι τους σαν το ιδανικο και φυσικα δεν θελουν να παθει το παραμικρο!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

και ενα τελευταιο παραδειγμα και πεφτω και εγω για υπνο....

για να καταλβεις ποσο πισω ειναι οι γονεις (εκπαιδευτικα) σκεψου ποσοι απο αυτους πηγαινουν τα παιδια τους απο μικρη ηλικια να μαθουν να χειριζονται μοτοσικλετα σε καποια αλανα ή σε καποιο βουνο με καποιο μικρο ασφαλες μηχανακι!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!
δλδ ενα ποσοστο της ταξεως του 2% πανω-κατω θα πω αισιοδοξα.

ενω στο εξωτερικο...τα βαζουν και πιστα!και μετα βγαινουν στον δρομο ολοι μαζι με σωστο εξοπλισμο και συμπεριφορα

(μηπως ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε καποιον παγκοσμιο οδηγο αγωνων??)

οι Ελληνες ειμαστε συντηρητικοι απο τα γενοφασκια μας...και η μοτοσυκλετα ειναι ενα πραγμα του διαολου που σκοτωνει κοσμο!

αυτα λενε στα παιδια που θελουν να παρουν μηχανακι-μηχανη ετσι γινονται και αυτα οταν μεγαλωσουν!

τι να λεμε τωρα....

αλλη μια για να μην χαθει....και απανταω και στο ερωτημα σου!

TROOPER
παιζει κι αυτο τελικα...:lol: :lol:

με τοσα π ειπαμε, απο αλλου ξεκινησαμε, αλλου πηγαμε, αλλου βρεθηκαμε κι αλλου φτασαμε..

αφου μας καταδικασε η μοιρα να μοιρα-ζομαστε το ιδιο φορουμ τι να κανουμε δεν γινεται να μην συμφωνησουμε στο τελος...:hypnotize

εχω αρχισει και νυσταζω παιδια δε πιστευω να φαινεται πολυ...:lol:

προσεξε τωρα που εισαι μποσικος θα σε πεισω !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI

οτι με κανει να πιστευω οτι θα κυκλοφορουν ακομα χονδα

675

:lol:

trigger
26/09/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα απαντησεις ΝΑΙ και θα τον βοηθησεις οσο μπορεις ! :rolleyes:

Γιατι αμα πεις οχι ...... Θα παρει του φιλου του...... :rolleyes:

Και θα ειναι και λιγουρης...........:(

Σίγουρα θα βοηθήσεις αλλά μη μου πείς οτι τις ώρες που θα λείπει θα κοιμάσε ήσυχος :(

675
26/09/2007, 00:04
προσεξε τωρα που εισαι μποσικος θα σε πεισω !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μισο λεπτακι....

:a55: ...................:a014: :a014:

λεγε...

EVI
26/09/2007, 00:05

εσυ τι γελας ρε νηπιο?

ειμαι κωλογριααααααααααα :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: σταματα να ποσταρεις :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

trigger
26/09/2007, 00:06
οτι με κανει να πιστευω οτι θα κυκλοφορουν ακομα χονδα

Πωωωωω δε θα ησυχάσουμε ποτέ από αυτούς....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

EVI
26/09/2007, 00:06
Πωωωωω δε θα ησυχάσουμε ποτέ από αυτούς....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

:D :D :a25: :a25:

TROOPER
26/09/2007, 00:07
μισο λεπτακι....

:a55: ...................:a014: :a014:

λεγε...

trigger
26/09/2007, 00:08
:D :D :a25: :a25:

Μην πηγαίνεις πέρα δώθε γιατί κυκλοφορούν αρθρητικά στην ηλικία σου, ρώτα τον Trooper να σου πεί

Nikoskazer2000
26/09/2007, 00:09
:nono: νικο απλη λογικη.

ο καθενας τασεται με την ομαδα του. πχ:οι μπαμπαδες-μαμαδες τασονται υπερ της πλευρας των γονιων και εξαιτιας της επιροης τους περνουνε με αυτη τη πλευρα και μερικα παιδια και απο την αλλη οσοι δεν εχουνε γινει γονεις περνουνε την αλλη πλευρα.so simple νομιζω...:wave2:

Συμφωνώ αλλα και 'συ και 'γω και αλοι τόσοι έχουμε περάσει αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο των γονιών μας σχετικά με το θέμα της μηχανής και ξέρουμε πόσο άσχημο είναι.

Οπότε αν μας αξιώσει ο Θεός να γίνουμε μπαμπάδες (ή μαμάδες αντίστοιχα) θα ξέρουμε πως θα νιώσει το παιδί μας με το που θα έρθει το φλέγον θέμα. :(

Προσωπικά θα προσπαθήσω να το μεταπείσω να μην ασχοληθεί με το σπόρ μεταμέρωντάς του ολη μου τη μοτοσυκλετιστική παιδία και τις άσχημες εμπειρίες που είχα και 'γω αλλα και κοντινά μου πρόσωπα. Θα του εξηγήσω πως η ζωή του μοτοσυκλετιστή έχει πολλές ομορφιές αλλα και πολλούς κινδύνους οι οποίοι είναι συνήθως μη αναστρέψιμοι :( .
Αν είναι ξεροκέφαλο/λη σαν τον πατέρα του δε θα το εμποδίσω να κάνει αυτό που έκανα και 'γω. Απλά θα προσπαθήσω να του μεταδώσω οτι μοτοσυκλετιστική παιδία εχω για να είναι καλύτερα προετοιμασμένο απ' οτι ήμουν εγω.

675
26/09/2007, 00:09
εσυ τι γελας ρε νηπιο?

ειμαι κωλογριααααααααααα :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: σταματα να

εγω τι λε ρε???
εγω οδηγω απ τα 5 μου:mad:
και δεν υπολογιζω γονεις - στρουμφακια -ασφαλιτες
εχω πηγμη κ αποψη και γ@μω κ δερνω
ασε που ειμαι συναμα ασφαλης - αυτονομος- και σοβαρος
και δε μενω με τη μαμα κ το μπαμπα!!!:mad:

:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
26/09/2007, 00:10
Μην πηγαίνεις πέρα δώθε γιατί κυκλοφορούν αρθρητικά στην ηλικία σου, ρώτα τον Trooper να σου πεί

κακε

:bawl: :bawl: :bawl:

EVI
26/09/2007, 00:11
εγω τι λε ρε???

:eyepop:

ε καλα τοτεΝΕΣ

TROOPER
26/09/2007, 00:11
εγω τι λε ρε???

αγγελια???

:look:

EVI
26/09/2007, 00:12
αγγελια???

βιογραφικο

trigger
εγω τι λε ρε???

Είσαι και άτριχος? :confused:

EVI

μπουαχαχαχαχχαχαχχααχχαχ :rotflmao: :rotflmao:

τι του λες του παιδιου? ποσο νερο ηπιες? :rotflmao:

675
αγγελια???

call-biker boy!!:cool:

Nikoskazer2000
26/09/2007, 00:13
βαριεμαι τις στραβοτιμονιες ρε νικολη σε τετοιες καταστασεις.

το μαχαιρι στο κοκκαλο.

Καλά δεν είμαι της άποψης "να τα 'χω καλά με ολους" αλλα ούτε και "πάω με την φούτσα στο χέρι κι' όποιον πιάσω :a021: ".

Μέση οδός please..! :smilea:

TROOPER
26/09/2007, 00:13

αυτο μονο πες μας και τελος !!!!!!!!!

εφυγααααααααααααααααααα

νυχτα παιδες !!!!!!!!!!

675
26/09/2007, 00:14

πες μ που εισαι τωρα και τι κανιεις????

:a55:

sakisvolos
26/09/2007, 00:14
μαλιστα....τον απογοητευσαμε ε???ε να μας κανει μυνηση.ρε δεν επιτελουμε κοινωνικο εργο εδω μεσα.θα το καταλαβετε αυτο???(και εμενα μου πηρε λιγο καιρο να το παρω γραμμη)δε μας χρωσταει κανεις και δε χρωσταμε σε κανεναν.κανουμε πλακα και πολλες φορες σχετικα χοντροκομενη.δεν του αρεσε εφυγε.ας παει σε κανα αλλο φορουμ να δουμε με τετοιο θρεντ πως θα τον δεχτουνε.

Ωραίο καλος ορίσατε σε ένα νέο χρήστη αυτού του forum!

Τι άλλο να πώ ΜΠΡΑΒΟ!

Τον απογοητέυσαμε σίγουρα!

Δεν θα μας κάνει μύνηση σίγουρο αυτό!

Κοινωνικό έργο δεν επιτελούμε θα μπορούσαμε όμως να επιτελέσουμε, να του πούμε τα υπέρ και
τα κατά, να τον συμβουλέυσουμε, άλωστε αυτό ζήτησε δεν ζήτησε χρήματα!

Κάνουμε πλάκα και πολλές φορές χοντροκομένη ναι.........αλλά αν ελεγα εγω για εσένα και τους
δικούς σου ή για το αν πίνεις ή όχι γαλατάκι όταν ξυπνάς, την πρώτη φορά που θα πόσταρες
σ' αυτό εδώ το φόρουμ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ?????????

Έφυγε ναι κι' εγώ το ίδιο θα έκανα!

Ας πάει σε κάποιο άλλο φόρουμ ναι! Εδώ με τον τρόπο μας τον συχτηρήσαμε τον άνθρωπο!
Εκεί να είστε σίγουροι κυρίες και κύριοι οτι τουλάχιστον θα τον καλωσορίσουν πρώτα πρίν τον
κάνουν κυριολεκτικά ρεζίλι!

:a18: :a18: :a18:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

ΣΥΜΠΕΡΥΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ

Και πάλι :a18: :a18: :a18: :a18: μας!

cartman
26/09/2007, 00:15

Κοίτα επειδή απλά απαντάς χωρίς να καταλαβαίνεις τί λέω εγώ και μερικοί άλλοι, το αφήνω εδώ!
Εγώ απογοητεύτικα χωρίς να λέω ότι μετρά η γνώμη μου περισσότερο από κάποιου άλλου εδώ μέσα...

δεν χρειάζεται κάθε φορά να γράφουμε φιλικά...

trigger
26/09/2007, 00:15
πες μ που εισαι τωρα και τι κανιεις????

:a55:

Γρασσάρω το γρύλο :winka: