PDA

View Full Version : Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

chr1s_86
20/05/2011, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
με τη μαιρούλα τελικά τι έγινε? :look:

:lol:

:lol: :lol:

McTalas
20/05/2011, 11:26
δε του στελνετε κανα μειλ του παιδου να μαθουμε τι κανει???

BELZEBOYLIS
20/05/2011, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
δε του στελνετε κανα μειλ του παιδου να μαθουμε τι κανει???

Θα κατάφερε να τουμπάρει τους γονείς και τώρα θα προσπαθεί να τουμπάρει κάποιον να του πουλήσει μηχανάκι !!! Ντολμά μην παρεξηγηθείς ,αλλά με τέτοιο όνομα θα ζοριστείς.... :lol: :wave2:

paraligo
20/05/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
:lol: :lol:

Αν δεν φάτε ποπκορν δεν σας λέω……………..:D

ziggΥ
20/05/2011, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
για πε γιατί με χει φάει η περιέργεια τώρα.. :a014: :look: :lol:

John Steed
20/05/2011, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo

EEEEEEEEEEEEEλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααα........

:a014: :a014:

:bigcry:

zolotas
20/05/2011, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αγόρι μου στην ηλικία σου ο Αλέξανδρος (ο Μέγας ντέ) ξεκίναγε να κατακτήσει την Ασία και εσυ ρωτάς πως θα πάρεις μηχανή?

ΕΛΕΟΣ :wave2: :wave2:

την αγορασε τελικα και πηγε στην Ασια ........greece 2 Asia
οπου ναναι γυριζει

:bigcry:

@ngelos
20/05/2011, 18:12
Την ιστορία με την Μαιρούλα εεε....Μην ξεχνιόμαστε!Περιμένει κοινό...

:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

csofos
27/05/2011, 00:20
Να πω κι εγώ τη δικη μου ιστορία. Αν και δεν ήταν ζόρικη. Ο πατέρας μου πιο θετικός στην κτήση μοτοσικλέτας, μετά από πολλές υποσχέσεις μου ότι δε θα τρέχω και δε θα κάνω παπαριές, μου πήρε αυτό το FZR400. Ο ίδιος είχε στην κατοχή του για χρονια κάτι BSA, BMW και κάποια εμπειρία οδήγησης με HARLEY του στρατού. Όταν ήρθαμε σπίτι, έκατσε και μου είπε: "κοίτα να δεις τι θα γίνει τώρα αγόρι μου. Το γεγονός ότι θα πέσεις, είναι περισσότερο από σίγουρο. Αυτό που εύχομαι πλέον, είναι το πέσιμο να είναι τόσο ανώδυνο, αλλα και συνάμα τόσο τρομαχτικό για σένα, ώστε από τη μια να μην πάθεις τίποτα και από την άλλη να τρομάξεις και να καταλάβεις ότι πρέπει να κόψεις τις χαζομάρες". Και η ευχή του έπιασε ;)

OldMan
27/05/2011, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
μετά από πολλές υποσχέσεις μου ότι δε θα τρέχω και δε θα κάνω παπαριές,
Ο εξής διάλογος είναι 100% πραγματικός και έλαβε χώρα μεταξύ εμού και της - προ 25ετίας συγχωρεμενης - γιαγιάς μου ένα πρωί που με είδε να φεύγω αρματωμένος από το σπίτι..

Γιαγια: Που πάς πάλι παιδάκι μου με αυτό τον διάολο που καβαλάς..??

Εγώ: Αγώνα έχω ρε γιαγιά για το Πανελλήνιο..

Γιαγιά; Καλά παιδάκι μου, με την ευχή μου αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ...!! :rotflmao: :lol: :rotflmao:

@ngelos
27/05/2011, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά παιδάκι μου, με την ευχή μου αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ...

:a19:

John Steed
27/05/2011, 12:23
Ο εξής διάλογος είναι 100% πραγματικός και έλαβε χώρα μεταξύ εμού και της - προ 25ετίας συγχωρεμενης - γιαγιάς μου ένα πρωί που με είδε να φεύγω αρματωμένος από το σπίτι..

Γιαγιά; Καλά παιδάκι μου, με την ευχή μου αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ...!! :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Να φανταστώ τερμάτισες τελευταίος? :bigcry: :bigcry:

Ρισπέκτ στη γιαγιά! :beer:

dj_spiros
27/05/2011, 16:42
υπαρχουν απειροι τροποι.
1)σκας με ενα κρανος στο χερι σπιτι. καλημερα, τι ειναι αυτο? κρανος.τι το θες? για ασφαλεια. (υποσυνειδητα στο μυαλο του μπαμπα η σκεψη....ωχ...ετοιμασου να τρεχεις...τουλαχιστον ξερει το κρανος)
2)σκας σπιτι με κανα 50αρακι απο φιλο σου παρατημενο που δεν το χρησιμοποιει. τι ειναι αυτο γιε μου? τιποτα μπαμπα ενα μηχανακι μεχρι να παρω το δικο μου καλυτερο απο αυτο και ποιο ασφαλες.
3)σκας σπιτι απλα ..........με μηχανη.τι ειναι αυτο γιε μου? τιποτα μπαμπα μαζεψα οτι οικονομιες ειχα και πηρα μια φτηνη μηχανη να...τσουλαω.
4)μπαμπα? θελω να επενδυσω. σε τι πραγμα γιε μου? αγοραζοντας μια μηχανη (παρε μια μουτζα στον γιοκα)

τα παραπανω τα εφαρμοσα εγω.ειμαι 32 εχω οδηγησει μηχανες και μηχανες και ακομα δεν εχω καταφερει να αγορασω δικια μου.
ωρα για μπυρα. :beer: γεια μας.

SVX
27/05/2011, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
τα παραπανω τα εφαρμοσα εγω.ειμαι 32 εχω οδηγησει μηχανες και μηχανες και ακομα δεν εχω καταφερει να αγορασω δικια μου.
ωρα για μπυρα. :beer: γεια μας.

spiros.... ο dolmas μεγαλωσε...εγινε λαχανοdolmas , παντρευτηκε , εκανε σαρμαδάκια....

Δεν νομιζω να τον νοιαζει τι λενε οι γονεις του απο το 2007....τωρα δεν τον αφηνει η γυναικα του να παρει μηχανακι...... :blush:

dj_spiros
27/05/2011, 16:53
χε χε το ξερω απλα τωρα το ειδα και απλα εγραψα την δικια μου εκδοχη. =)

McTalas
28/05/2011, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
spiros.... ο dolmas μεγαλωσε...εγινε λαχανοdolmas , παντρευτηκε , εκανε σαρμαδάκια....

Δεν νομιζω να τον νοιαζει τι λενε οι γονεις του απο το 2007....τωρα δεν τον αφηνει η γυναικα του να παρει μηχανακι...... :blush:

malaka klaio..!!!:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
28/05/2011, 11:19

Ειδες ρε οι Γιαγιαδες τοτε........

Εμενα ενας γνωστος ( σειρα σου και η ιστορια πραγματικη ) την φωναζε να του κραταει το maiko 480 μεχρι να ντυθει.........

( Το εβαζε μπρος να ζεσταθει , μεχρι να ντυθει, αλλα αυτο καθως ειχε διπλο σταντ επαιαρνε δρομο μονο του και επεφτε μεσα στα παρτερια με τις τριανταφυλιες στον κηπο του .... )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

Jimmy08
01/08/2018, 20:57
Αυτο το νήμα ειναι θησαυρός.
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

nassosxlvbros
02/08/2018, 11:12
Δε ξέρω αν έχει ήδη γραφτεί αλλά να το επισημάνω:
Αν βγάζεις λεφτά ζεις μόνος σου και γενικά είναι οικονομικά ανεξάρτητος κάνεις ότι θέλεις και απλά τους αναφέρεις ότι πήρες μηχανη...του γκαζόν του βουνού τράιαλ εντούρο του φραπέ κλπ κλπ.
Αν εξαρτάσαι ΕΣΤΩ και για ένα ευρώ κάνεις το μαλάκα....

pipe_smoker
02/08/2018, 11:44
Αν βγάζεις λεφτά ζεις μόνος σου και γενικά είναι οικονομικά ανεξάρτητος κάνεις ότι θέλεις και απλά τους αναφέρεις ότι πήρες μηχανη...του γκαζόν του βουνού τράιαλ εντούρο του φραπέ κλπ κλπ.

Δεν είναι τόσο απόλυτο.
Και τελείως ανεξάρτητος να είσαι, έχουν τον τρόπο τους να σε γεμίσουν ενοχές και να σε κάνουν να νιώσεις ότι μόνο "ανεξάρτητος" δεν είσαι.
Υπάρχουν πλάγιες οδοί και για τους γονείς να κάνουν το παιδί να νιώσει εξαρτημένο, και για το παιδί να πλασάρει με τρόπο αυτό που θέλει χωρίς να χρειαστεί να κάνει το μαλάκα.
Το ποιός θα "κερδίσει" στο τέλος είναι μια άλλη ιστορία.
Ένα παιχνίδι πολιτικής και διπλωματίας είναι.

BLiTzER
02/08/2018, 12:20
Όπως στρώνεις...

Dennis-
02/08/2018, 13:09
Είσαι 23 χρονών ...Αρα την κάνεις από το σπίτι πιάνεις βέβαια πρώτα μια δουλίτσα και αφού έχεις κάνει ένα καλό προγραμματισμό πας και παίρνεις την μηχανή που σου αρέσει. Τα υπέρ αυτής της απόφασης είναι πολλά. Τα κατά είναι λίγα . Ισως το πιο σημαντικό κατά έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα πρέπει να ξεχάσεις την μέχρι τώρα βόλψή σου και να ανασκουμπωθείς για αν αντιμετωπίσεις τη ζωή μόνος. Αλλωστε κάποια στιγμή στη ζωή μας μένουμε μόνοι.Αρα είναι ευκαιρία να το ρισκάρεις...Πάντα φιλικά.:rolleyes:

αυτες ηταν εποχες.. επιανες δουλεια μπορουσες να εχεις και σπιτι να παρεις και μηχανη :lol::lol:

nassosxlvbros
02/08/2018, 14:41
Δεν είναι θέμα παιχνιδιού χάνω κερδίζω.Επιλέγω και προχωράω.Ας πούμε αλλάζω τηλεόραση ψυγείο ή αγοράζω δεύτερη.Το αυτό με μηχανή.Κινδυνοι υπάρχουν παντού,μασώντας ακόμα και μια τσίχλα....

yes-u
02/08/2018, 16:01

Μετα απο τόσα χρόνια, ο ντολμάς θα ανοίξει νήμα «πως θα πείσω τα παιδιά μου να πάρουν μηχανή». Ε, του κερατά, μια βολτίτσα θα του τη δώσουν..

atom_smasher
02/08/2018, 21:57
Εγώ τους το έφερα με τρόπο και αυτή την φορά...αλλά είμαι και 37 πλέον...και η γυναίκα δεν αντέδρασε αρνητικά οπότε και την παντρεύτηκα (αφού το αγόρασα).

zannisvel
03/08/2018, 06:38
Εγώ το είχα σαν όρο στο προγαμιαίο συμβόλαιο.

Jimmy08
03/08/2018, 23:01

Εγω φιλε μου ξερω το εξής: τίποτα δε μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει ερθει η ωρα της.
Απο εκεί και πέρα ολα ειναι θέμα χρόνου...