PDA

View Full Version : Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

TROOPER
26/09/2007, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
αν ηταν γκομενα βεβαια δεν υπηρχε τετοιο θεμα τωρα...σωστα?? το φορουμ και καθε φορουμ δεν μαζευει μελη αλλα ουτε διωχνει - το ζητουμενο καμια φορα ειναι η συμπεριφορα και ποσο .....φασιστας νοιωθεις την δεδομενη στιγμη !! ... :lol:

τα ιδια πραματα με αλλα λογια ειπε ο kaps αλλα εδω συμφωνησες.(καλα λεω οτι πρεπει να κατεβαζουμε σεφερη για να χαιδευουμε τα αυτια μερικων εδω μεσα μη και βαλουν τα κλαματα η μη και αρχισουν τους χαρακτηρισμους)

υ.γ.λατρευω τους ανθρωπους που χαρακτηριζουν και ειδικα χωρις να ξερουν!!!δηλωνει...ωριμοτητα!!!

υ.γ.2 κανεις δεν τον εδιωξε.του πεσε βαρυς ο μουσακας και εφυγε μονος του.δεν ειδα πουθενα να γραφει φυγε.

υ.γ.3 αυτο για τις γκομενες που ειπες....πολυ γελασα !!!!απλα εκει το πικαρισμα πεφτει με αλλο τροπο.

:wave2:

Julius
26/09/2007, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από dolmas
Γεια σας!Ειμαι 23 χρονων και η μονη μου εμπειρια απο μηχανες μεχρι στιγμης ειναι οι μηχανες κουρεματος και του φραπε!Οδηγω απο τα 18 μου αυτοκινητο,δεν ειχα κανενα ατυχημα,οδηγω συνετα κτλ και αυτο το ξερουν οι δικοι μου!
Το θεμα ειναι οτι προχθες τους ειπα οτι λεω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι αλλα αυτοι αρχισαν τα "ουτε να το σκεφτεσαι" "θα μας κανεις να πεθανουμε απο την στεναχωρια" και αλλα τετοια που με εκαναν να νοιωθω τυψεις...
Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει αλλα επειδη εχω χασει ξαδερφο απο μηχανη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα...θα μου πειτε τωρα 23 χρονων εισαι κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα μενω μαζι τους,θα σπουδαζω αλλα 2-3 χρονια,μου εχουν παρει και αμαξι κτλ
Πως να τους πεισω ρε σεις?Καμια ιδεα?Να βγαλω στα κρυφα διπλωμα?:sick:

pes toys oti tha skiseis to diploma toy pianou ama den se afisoune

TROOPER
26/09/2007, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
pes toys oti tha skiseis to diploma toy pianou ama den se afisoune

:lol: :lol: :lol: :lol:

BILLY FILTH
26/09/2007, 09:41

Οικονομικο προβλημα δεν υπαρχει αλλα επειδη εχω χασει ξαδερφο απο μηχανη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα...θα μου πειτε τωρα 23 χρονων εισαι κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι ακομα μενω μαζι τους,θα σπουδαζω αλλα 2-3 χρονια,μου εχουν παρει και αμαξι κτλ

και για να μην το πολυκουράζουμε το παληκάρι το λέει ξεκάθαρα

ότι μένει με τους δικούς του γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς (οπότε έμμεσα λέει πως αν μπορούσε θα έμενε μόνος του)

και επίσης παραδέχεται ότι αφού είναι 23 θα έπρεπε να κάνει ότι θέλει (αλλά δεν μπορεί μιας και συντηρήται από τους δικούς του)

Οπότε άκυρα πετάχτηκαν όλοι οι μάγκες αυτόνομοι του forum να τον κράξουν μιας και φαίνεται ότι γνωρίζει ποια είναι η θέση του και τι μπορεί να κάνει

το μόνο που ζήτησε είναι να μοιραστεί τον προβληματισμό του με κάποιους που αγαπούν τις μηχανές και όχι διδάγματα για τη ζωή του

βάζει κάποιος ένα σοβαρό θεματάκι που απασχολεί αρκετά άτομα στην ηλικία του και εμείς οι μάγκες του λέμε ότι είναι φλώρος

ρε δε μπα να γράψουμε όλοι μαζί στο "η γκόμενα μου φοβάται τη μηχανή"

καλημέρες

makocer
26/09/2007, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα ιδια πραματα με αλλα λογια ειπε ο kaps αλλα εδω συμφωνησες.(καλα λεω οτι πρεπει να κατεβαζουμε σεφερη για να χαιδευουμε τα αυτια μερικων εδω μεσα μη και βαλουν τα κλαματα η μη και αρχισουν τους χαρακτηρισμους)
και βεβαια συμφωνησα - στο θεμα δεν διαφωνησα με κανεναν αλλα ...διαβασε πιο κατω!

υ.γ.λατρευω τους ανθρωπους που χαρακτηριζουν και ειδικα χωρις να ξερουν!!!δηλωνει...ωριμοτητα!!!
χαρακτηριζω?...δεν ξερω τι ακριβως?! ...ωριμοτητα? σε μενα αναφερεσε? :lol:

υ.γ.2 κανεις δεν τον εδιωξε.του πεσε βαρυς ο μουσακας και εφυγε μονος του.δεν ειδα πουθενα να γραφει φυγε.
εχεις δικιο.....ακους εκει η παλιο λουγκρα!!! :lol:

υ.γ.3 αυτο για τις γκομενες που ειπες....πολυ γελασα !!!!απλα εκει το πικαρισμα πεφτει με αλλο τροπο. πως δηλαδη??......ας πουμε > ''αντε τραβα μωρη τρελοπετουγια που θες και μηχανη ,παενε πλυνε τα βρακια σου ξεκ0λ0 ή σε κανα πεζοδρομιο να βγαλεις κανα φραγκο και μη μας πρηζεις τα φρεσκα τσουρεκια μαςςςς '' :lol: :hypnotize

kaps
26/09/2007, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
αν ηταν γκομενα βεβαια δεν υπηρχε τετοιο θεμα τωρα...σωστα?? το φορουμ και καθε φορουμ δεν μαζευει μελη αλλα ουτε διωχνει - το ζητουμενο καμια φορα ειναι η συμπεριφορα και ποσο .....φασιστας νοιωθεις την δεδομενη στιγμη !! ... :lol: :blush: :blush: :lol:

cartman
26/09/2007, 10:30
Ο makocer μου φάινεται έχει δίκαιο σε αυτό που είπε με τις γκόμενες! Το πρόσεξα και εγώ! :rolleyes:
Όταν μπεί γκομενάκι στο φόρουμ σαν νέο μέλος, έχουμε 15+ σελίδες με αστειάκια και χαχαχα και χουχουχου...το παιδάκι όμως το σκίσατε...

Defiant
26/09/2007, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ο makocer μου φάινεται έχει δίκαιο σε αυτό που είπε με τις γκόμενες! Το πρόσεξα και εγώ! :rolleyes:
Όταν μπεί γκομενάκι στο φόρουμ σαν νέο μέλος, έχουμε 15+ σελίδες με αστειάκια και χαχαχα και χουχουχου...το παιδάκι όμως το σκίσατε...

Χαλαρα, οταν βλεπεις οποιοδηποτε ασχετο Θρεντ να γιγαντωνεται τοτε καποιο γκομενακι κανει παιχνιδι :lol: :lol: :lol:

Τελικα το παλικαρι τους επεισε τους γονεις του?

cartman
26/09/2007, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Χαλαρα, οταν βλεπεις οποιοδηποτε ασχετο Θρεντ να γιγαντωνεται τοτε καποιο γκομενακι κανει παιχνιδι :lol: :lol: :lol:

Τελικα το παλικαρι τους επεισε τους γονεις του?
Βασικά δεν ξέρουμε και παίζει να μην έχει διαβάσει καθόλου την συζήτηση που κάνουμε 2 μέρες τώρα...

δεν έχει δώσει σημεία ζωής!
:look:

matmat
26/09/2007, 11:31

Ειναι πάνω απο πτώματα και κάνει ανατομία !!!:rolleyes:

:smokin:

Defiant
26/09/2007, 11:33
Βασικά δεν ξέρουμε και παίζει να μην έχει διαβάσει καθόλου την συζήτηση που κάνουμε 2 μέρες τώρα...

:lol: :lol: :lol:

Κοιτα οταν κανει παιχνιδι συνεχως το καταλαβαινεις

πεφτει ο Server απο τα πολλα post,pm

afrotwin
26/09/2007, 13:14
re pedia na pao piso na diavazo i grafete tzimpekia?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BILLY FILTH
26/09/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re pedia na pao piso na diavazo i grafete tzimpekia?

να πας να πας :lol:

Alki_Viades
26/09/2007, 13:43
Ασε δεν αξιζει τον κοπο, τα καλυτερα ηταν τα δικα σου και τα υπολοιπα φιλοσοφικολαγνειες......

Για να πω κι εγω τη παπαρια μου, κανουν οοοολοι λαθος: εμεις γιατι χωρις να ξερουμε βασικα πραγματα για τον ντολμα τον επικριναμε και ο ντολμας γιατι ....δεν εχει λαχανο :rotflmao: :rotflmao: (δε κρατηθηκα) ...τεσπα, γιατι με το που του την ειπανε παρεξηγηθηκε και πηρε των οματιων του - τωρα αυτο πως να το πω: φλωρια ή σνομπισμο; Πφφφφφ... :evil:

cartman
26/09/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
...Για να πω κι εγω τη παπαρια μου, κανουν οοοολοι λαθος: εμεις γιατι χωρις να ξερουμε βασικα πραγματα για τον ντολμα τον επικριναμε και ο ντολμας γιατι με το που του την ειπανε παρεξηγηθηκε και πηρε των οματιων του...

Μπά καλά τα λές!

:beer:

sakisvolos
26/09/2007, 17:11
Το αρχικό μύνημα του dolmas !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Γεια σας!Ειμαι 23 χρονων και η μονη μου εμπειρια απο μηχανες μεχρι στιγμης ειναι οι μηχανες κουρεματος και του φραπε!Οδηγω απο τα 18 μου αυτοκινητο,δεν ειχα κανενα ατυχημα,οδηγω συνετα κτλ και αυτο το ξερουν οι δικοι μου!
Το θεμα ειναι οτι προχθες τους ειπα οτι λεω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι αλλα αυτοι αρχισαν τα "ουτε να το σκεφτεσαι" "θα μας κανεις να πεθανουμε απο την στεναχωρια" και αλλα τετοια που με εκαναν να νοιωθω τυψεις...
Πως να τους πεισω ρε σεις?Καμια ιδεα?Να βγαλω στα κρυφα διπλωμα?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι δεν καταλάβατε ? Γιατί τον κράξατε? Τι σας έφταιγε?

Εγώ προσωπικά θα του έλεγα λόγω του ότι είναι μικρός να το ξανασκεφτεί ή να το
καθηστερήσει λίγο ή κάτι τέτοιο γιατί σπουδάζει ακόμα γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί το άλλο
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΤΟ! Λαμβάνω υπ'όψιν και του τι μυαλά κουβάλαγα εγώ
στην ηλικία του θα του έλαγα καθαρά ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!
Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έκραζα έτσι!

Τώρα για κάτι λόγια του στύλ φλώρια κότες φραγγόκοτες λούγκρες !
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !

Και κάτι τελευταίο !
Για κάποιους εδώ όλοι οι άλλοι είναι λούγκρες :a5:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΑ !

cartman
26/09/2007, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το αρχικό μύνημα του dolmas !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Πως να τους πεισω ρε σεις?Καμια ιδεα?Να βγαλω στα κρυφα διπλωμα?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι δεν καταλάβατε ? Γιατί τον κράξατε? Τι σας έφταιγε?

Εγώ προσωπικά θα του έλεγα λόγω του ότι είναι μικρός να το ξανασκεφτεί ή να το
καθηστερήσει λίγο ή κάτι τέτοιο γιατί σπουδάζει ακόμα γιατί αυτό γιατί εκείνο γιατί το άλλο
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΤΟ! Λαμβάνω υπ'όψιν και του τι μυαλά κουβάλαγα εγώ
στην ηλικία του θα του έλαγα καθαρά ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!
Σε καμία περίπτωση δεν θα τον έκραζα έτσι!

Τώρα για κάτι λόγια του στύλ φλώρια κότες φραγγόκοτες λούγκρες !
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !

Και κάτι τελευταίο !
Για κάποιους εδώ όλοι οι άλλοι είναι λούγκρες :a5:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΡΑ !

Παιδιά οι απόψεις όλων μας εκφράστηκαν και ο καθένας πιστεύει ό,τι πιστεύει και δεν πρόκειται κανείς μας να αλλάξει γνώμη απ`ότι κατάλαβα. Κανείς δεν παραδέχθηκε κάποιο λάθος που ενδεχομένος έκανε και το κυριώτερο κανείς δεν παραδέχθηκε ότι μπορεί να έκρινε επιπόλαια κάποιον συνφορουμίτη (όπως ήταν και ο Dolmas από την στιγμή που έκανε εγγραφή!)

Απο την στιγμή που τα προφανή αυτά δεν γίνονται αντιληπτά και δεν ακούστηκε έστω μια συγνώμη ή ένα παρόμοιο ποστ από τον οποιονδήποτε, νομίζω να το λήξουμε εδώ!

Φιλικά προς όλους!

devil's animal
26/09/2007, 17:51
παραιτουμαι...:rolleyes:

αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει το νοημα και την υπαρξη του forum τοτε καλα κανει και φευγει.
(δεν θελουμε ουτε να στεναχωριεται-παρεξηγειτε κανενας, ουτε να γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων για ενα θεμα που τελικα δεν βγαζει πουθενα)

*κατα την γνωμη μου*
για να μπεις σ'ενα τετοιο χωρο (αφου λες οτι εισαι παντελως απειρος) παρακολουθεις λιγο το forum....κοβεις απαντησεις, αντιδρασεις κ.λ.π. βλεπεις πως απαντουν καποια συγκεκριμενα μελη (afrotwin) και μετα αν εισαι "συμφωνος" με ολα αυτα, γραφεσαι και postareis το προβλημα-ανησυχια-μ@λακια σου!!

ελπιζω το παιδι να διαβαζει και να αποφασισει τελικα τι ειναι καλυτερο γι'αυτον και τους γονεις του!

:a026:

makis206
26/09/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
για να μπεις σ'ενα τετοιο χωρο (αφου λες οτι εισαι παντελως απειρος) παρακολουθεις λιγο το forum....κοβεις απαντησεις, αντιδρασεις κ.λ.π. βλεπεις πως απαντουν καποια συγκεκριμενα μελη (afrotwin) και μετα αν εισαι "συμφωνος" με ολα αυτα, γραφεσαι και postareis το προβλημα-ανησυχια-μ@λακια σου!!

Eίναι αυτό το "κι αν σου κάτσει;" που λένε :lol:

Εγώ ας πούμε είχα πολύ θερμή υποδοχή :o

devil's animal
26/09/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Eίναι αυτό το "κι αν σου κάτσει;" που λένε :lol:

Εγώ ας πούμε είχα πολύ θερμή υποδοχή :o

εσεις ησασταν αξιαγαπητος κυριε μου...

απο τα πρωτα "προβατα"θυμαμαι...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

makis206
26/09/2007, 19:53
εσεις ησασταν αξιαγαπητος κυριε μου...
απο τα πρωτα "προβατα"θυμαμαι...

Ω μα κι εσείς μεσιέ με γοητεύσατε ιδιαίτερα στην πρώτη μας επαφή !:look:

(ιντερνετική λέμε ε! ):D :rotflmao:

Ρε λες να πούμε στα νέα μέλη να ξεκινάνε τα ποστς τους με το "ΜΠΕ" μπας και ;:lol: :rotflmao:

106291

devil's animal
26/09/2007, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ω μα κι εσείς μεσιέ με γοητεύσατε ιδιαίτερα στην πρώτη μας επαφή !:look:

(ιντερνετική λέμε ε! ):D :rotflmao:

Ρε λες να πούμε στα νέα μέλη να ξεκινάνε τα ποστς τους με το "ΜΠΕ" μπας και ;:lol: :rotflmao:

χαχαχαχαχαχχαα

θα΄χε πολυ γελιο τοτεΝΕΣ!!!

...και ο καραφλουλης ΠΟΛΥ "δουλεια"...:evil: :evil:
:rotflmao:

makis206
26/09/2007, 19:57
...και ο καραφλουλης ΠΟΛΥ "δουλεια"...:evil: :evil:

Έεεεετσι :evil: :evil:

Σαν πολύ δεν την άραξε το τσομπανόσκυλο ;:evil: :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Nikker
26/09/2007, 23:23
Φίλε Λαχανοντολμά...

...είσαι μικρός και φλώρος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που θα πείσεις τους γονείς σου να σου πάρουνε μηχανή.
Η μηχανή θέλει @@.
Και ως γνωστόν @@ δεν έχει αυτός που μόχθησε στο σχολείο να μπει σε μία σχολή να πάρει πτυχίο.
@@ έχει αυτός που τα καλοκαίρια πουλάει καφέδες, η ακόμα καλύτερα αυτός που κουβαλάει τούβλα σε οικοδομή.
Το να χώσεις 45 βιβλία μέσα στο κεφάλι σου είναι φλώρικο.
Πιες το γαλατάκι της μαμάς σου λοιπόν και άσε την μηχανή για αυτούς που δεν σπουδάζουνε...δηλαδή αυτούς που πίνανε μπάφους μέχρι τα 18 τους. Αυτοί είναι άντρες και μόνο αυτοί έχουνε δικαίωμα στις μηχανές.

Άμα θέλεις και να ζεις με τους γονείς σου, αλλά και να είσαι μηχανόβιος, πρέπει να σε δεχτεί η μηχανόβια κοινότητα στην αγκαλιά της με ειδική κλήρωση και ψηφοφορία.
Προηγούνται όσοι δεν έχουνε οικονομική δύναμη οπότε την πούτσησες.
Άμα θέλεις πάντως, έχω τα κονέ μου εγώ. Ξέρω τον πρόεδρο της μηχανοβιοκοινότητας.
Οι γονείς του τον ξεχάσανε σε ένα κρουαζιερόπλοιο όταν ήτανε τεσσάρων μηνών και αυτό τόν έκανε τέλειο υποψήφιο για την θέση.

Παρόλαυτα υπενθυμίζω ότι την μηχανή θα πρέπει να την πάρεις με δικά σου λεφτά. Το γράφει ο νόμος, η θρησκεία και το έχει αποδείξει και η επιστήμη.
Εμείς μπορούμε να σε ενισχύσουμε οικονομικά αφήνωντας σε να μας πλένεις τις μηχανές.
Τσάμπα μεν...αλλά όλο και κανάς πλυντηριατζής θα σε μαζέψει.

Eρώτηση:
Τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ?
Γιατί ο Trooper θα χαρεί πολύ να σε πληρώσει να του την πλύνεις.
Και όταν λέω ΤΗΝ, δεν εννοώ την μηχανή.

Εχθρικά...
Nikker...

cartman
27/09/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Φίλε Λαχανοντολμά...

...είσαι μικρός και φλώρος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που θα πείσεις τους γονείς σου να σου πάρουνε μηχανή.
Η μηχανή θέλει @@.
Και ως γνωστόν @@ δεν έχει αυτός που μόχθησε στο σχολείο να μπει σε μία σχολή να πάρει πτυχίο.
@@ έχει αυτός που τα καλοκαίρια πουλάει καφέδες, η ακόμα καλύτερα αυτός που κουβαλάει τούβλα σε οικοδομή.
Πιες το γαλατάκι της μαμάς σου λοιπόν και άσε την μηχανή για αυτούς που δεν σπουδάζουνε...δηλαδή αυτούς που πίνανε μπάφους μέχρι τα 18 τους. Αυτοί είναι άντρες και μόνο αυτοί έχουνε δικαίωμα στις μηχανές.

Άμα θέλεις και να ζεις με τους γονείς σου, αλλά και να είσαι μηχανόβιος, πρέπει να σε δεχτεί η μηχανόβια κοινότητα στην αγκαλιά της με ειδική κλήρωση και ψηφοφορία.
Άμα θέλεις πάντως, έχω τα κονέ μου εγώ. Ξέρω τον πρόεδρο της μηχανοβιοκοινότητας.
Οι γονείς του τον ξεχάσανε σε ένα κρουαζιερόπλοιο όταν ήτανε τεσσάρων μηνών και αυτό τόν έκανε τέλειο υποψήφιο για την θέση.

Παρόλαυτα υπενθυμίζω ότι την μηχανή θα πρέπει να την πάρεις με δικά σου λεφτά. Το γράφει ο νόμος, η θρησκεία και το έχει αποδείξει και η επιστήμη.
Εμείς μπορούμε να σε ενισχύσουμε οικονομικά αφήνωντας σε να μας πλένεις τις μηχανές.

Eρώτηση:

Εχθρικά...
Nikker...

:uplate:

:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :bawl:

TROOPER
27/09/2007, 00:20
Eρώτηση:

ειμαι στρειτ φιλε.

ετσι μωρε για την ιστορια και οχι τπτ αλλο επειδη αναφερθηκες προσωπικα σε μενα...

trigger
27/09/2007, 00:21
ειμαι στρειτ φιλε.

ετσι μωρε για την ιστορια και οχι τπτ αλλο επειδη αναφερθηκες προσωπικα σε μενα...

straight μπορεί να είσαι τι καθρέφτες έχεις δε μας είπες....

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

cartman
27/09/2007, 00:23
Φίλε Λαχανοντολμά...

Η μηχανή θέλει @@.

Και επειδή το ξέχασα: +10000000

:rotflmao: :rotflmao: :bawl:

TROOPER
27/09/2007, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
straight μπορεί να είσαι τι καθρέφτες έχεις δε μας είπες....

εεεμ

εεεεμ

yoshimura το ειπα σωστα???

trigger
27/09/2007, 00:50
εεεμ

εεεεμ

yoshimura το ειπα σωστα???

είσαι και ανεπίδεκτος...

είπαμε DOT ΕΥΝΞΛΦΧΔΞΡΔ 3246798ς5325-δεξςβφ/ψδξηαφωςιυς64985646 και κάτι ψηλά
α, το SAE ξέχασα

TROOPER
27/09/2007, 01:13
είσαι και ανεπίδεκτος...

είπαμε DOT ΕΥΝΞΛΦΧΔΞΡΔ 3246798ς5325-δεξςβφ/ψδξηαφωςιυς64985646 και κάτι ψηλά
α, το SAE ξέχασα

EVI
27/09/2007, 01:31
Φαγαμε πολυ ρε γαμωτο εκει που πηγαμε εχω σκασει μια κοκα κολα ρε παιδια

:sad: :sad:

trigger
27/09/2007, 01:34
άμα θες καθρέφτη καλώς.... :smokin:

EVI
27/09/2007, 01:35
άμα θες καθρέφτη καλώς.... :smokin:

DOT-SAE -0956409645689 ???

Αλλιως δε χωνεύω

blackbusa
27/09/2007, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
DOT-SAE -0956409645689 ???

Αλλιως δε χωνεύω

χωρις (E9)???δεν θα σε βοηθησει καθολου......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

trigger
27/09/2007, 01:37
διακρίνω κάποιο υφάκι; Σου φαίνεται αστείο το DOT-SAE?
EEEEEEEEEEEEEEEEEE????????????????????

EVI
27/09/2007, 01:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
χωρις (E9)???δεν θα σε βοηθησει καθολου......

λες ε?? :sick: :wacko:

trigger
27/09/2007, 01:48
Το dolma τελικά τον είδε κανείς ή έφυγε άρων άρων?
:confused:

blackbusa
27/09/2007, 01:48
λες ε?? :sick: :wacko:

Ασε τωρα τα E9 και μπες να δεις για την ΣΟΟΛα????

EVI
27/09/2007, 01:51
Ασε τωρα τα E9 και μπες να δεις για την ΣΟΟΛα????

εχω πληροφορίες εκ των έσω οτι αυτη η ΣΟΟΛα ειναι αντιπρόσωπος των καθρεφτών DOT SAE και ολο αυτο ειναι ενα οργανωμένο σχεδιο για να βγαλουν φραγκα

:mad: :mad:

blackbusa
27/09/2007, 01:54
εχω πληροφορίες εκ των έσω οτι αυτη η ΣΟΟΛα ειναι αντιπρόσωπος των καθρεφτών DOT SAE και ολο αυτο ειναι ενα οργανωμένο σχεδιο για να βγαλουν φραγκα

:mad: :mad:

οχι ρε......αυτα ειναι απο αμερικη......

ασχετο αλλα στα νορβιγικα ο ηλιος ειναι sol και οχι sool......ρε τον μαλωμενο με την αληθεια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
27/09/2007, 01:55

οχι ρε......αυτα ειναι απο αμερικη......

ασχετο αλλα στα νορβιγικα ο ηλιος ειναι sol και οχι sool......ρε τον μαλωμενο με την αληθεια...

πεστα ρε παλλουκαρι

μα βανω και εγω σοολ στο γκουγκλι και μου βγαζει κατε Καρατε για-μαμο-τα κοντα μελαχροινα και ασχημα

sotpag
27/09/2007, 01:57
Το dolma τελικά τον είδε κανείς ή έφυγε άρων άρων?
:confused:

εσυ τι κανεις μονος σου εδω

ελα παρεα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=912291#post912291)

blackbusa
27/09/2007, 01:57
πεστα ρε παλλουκαρι

μα βανω και εγω σοολ στο γκουγκλι και μου βγαζει κατε Καρατε για-μαμο-τα κοντα μελαχροινα και ασχημα

Ε κανα τετοιο θα επαιξε ρε......

Aitherobamwn
27/09/2007, 03:51
Στις πρώτες απαντήσεις σε αυτό το θέμα μεγάλη κουβέντα είπε ο ακατανόμαστος.Το άλλο το σκέφτηκες?
Να πάρεις τη μηχανή και να την καβαλάει συνεχώς ο πατέρας σου και να μοστράρει εκείνος?

:p :lol:

Tropeas
27/09/2007, 05:40
καμια συνταγή ρε παιδιά???

Aitherobamwn
27/09/2007, 17:17
Πές στον πατέρα σου και στη μάνα σου οτι θα τους πηγαινοφέρνεις οποιάδηποτε στιγμή το ζητήσουνε και εάν δεν το κάνεις να σου παίρνουνε το κλειδί της μηχανής. :wacko:

Nikoskazer2000
28/09/2007, 23:33

Ενα "γλυκό καλωσήρθες" ποτέ δεν είναι αρκετό σ' αυτό το forum.

ΟΛΟΙ πρέπει κάθε φορά πάσην θυσία να δώσουν το παρόν τους (μαζί με το pm τους είμαι σίγουρος). :rolleyes:

...ενω αμα είναι κανα αρσενικό μέλος ενα "σάλτα και μαμήσου" είναι αρκετό...

Οιμέ...

hotcarver
28/09/2007, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000

ΟΛΟΙ πρέπει κάθε φορά πάσην θυσία να δώσουν το παρόν τους (μαζί με το pm τους είμαι σίγουρος). :rolleyes:

Οιμέ...
Τσαμπα μαγκες.. λεω εγω τωρα..

ktmboy
01/10/2007, 14:30
etsi einai kala ta les

675
01/10/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000

Οιμέ...

εσυ που ησουν 23 σελιδες τωρα μου λες??:mad:

:lol:

καλα τα ειπες ρε νικολα.. :beer: :wave2:

SF
01/10/2007, 16:11
+400 κι απο μένα.

Ας ελπίσουμε ότι ο dolmas θα καταλάβει ότι το φορουμ αποτελείται από όλων των ειδών τους ανθρώπους, και θα κάνει μια προσπάθεια να μπει στην παρέα μας...

mats8282
01/10/2007, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
+400 κι απο μένα.

Ας ελπίσουμε ότι ο dolmas θα καταλάβει ότι το φορουμ αποτελείται από όλων των ειδών τους ανθρώπους, και θα κάνει μια προσπάθεια να μπει στην παρέα μας...

Αν τολμά ας έρθει :smokin:

Έπεσε χωρίς μάχη όμως από 1-2 σχόλια του ίδιου ανθρώπου...

Τέσπα δικαίωμά του. :wave2:

cartman
01/10/2007, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
...
Έπεσε χωρίς μάχη όμως από 1-2 σχόλια του ίδιου ανθρώπου...

Τέσπα δικαίωμά του. :wave2:

+1000000

Κρίμα αυτός χάνει...

SF
01/10/2007, 22:37
Έχουμε πόλεμο ρε παιδιά και δε το ήξερα;;; :confused:

675
02/10/2007, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Έχουμε πόλεμο ρε παιδιά και δε το ήξερα;;; :confused:

ειχαμε μερικες σελιδες πριν...:rolleyes:

SF
02/10/2007, 09:58
Κακώς... :sick:

KaTaNaS
02/10/2007, 10:25
στον πολεμο τους γιατρους δεν τους χτυπανε :nono:

cartman
02/10/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
στον πολεμο τους γιατρους δεν τους χτυπανε :nono:
Εκτός αν είναι επικύνδυνοι!!!

:cool:

Nikoskazer2000
04/10/2007, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
εσυ που ησουν 23 σελιδες τωρα μου λες??:mad:

καλα τα ειπες ρε νικολα.. :beer: :wave2:

Εγω δεν κυνηγάω τα θέματα, ούτε απαντάω ραπτομηχανή (παίρνω και ρεπό ρε 'συ :D ).

Εγω welcome δεν ήθελα οταν πρωτομπήκα. Προτίμησα να ξεκινήσω κι' οτι γίνει.
Ο ντολμάς δυστυχώς πτοήθηκε άσχημα και αποφάσισε ν' αποχωρίσει κακήν-κακώς.
Ίσως θα έπρεπε να του δανείσω την προηγούμενη avatar-σημείωσή μου.

orion
06/03/2009, 18:25
23 εισαι αδερφε οχι 13... Κανεις οτι θες και τελειωσε εκει το θεμα.
Με συγχωρεις που γινομαι λιγο αποτομος αλλα ετσι ειναι,αμα το θες πραγματικα το κανεις
για'σενα,για κανεναν αλλον.
Αμα περιμενεις την εγκριση απο γονεις συγγενεις αδερφια κ.τ.λ. το εχεις χαμενο το παιχνιδι,
κανενας δεν θελει τα παιδια του να ανεβουν σε μηχανη,το θεμα ειναι εσυ τι θες και οχι αυτοι.
http://www.moto.gr/forums/newreply.php?s=&action=newreply&threadid=46866#

notakos600
06/03/2009, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
23 εισαι αδερφε οχι 13... Κανεις οτι θες και τελειωσε εκει το θεμα.
Με συγχωρεις που γινομαι λιγο αποτομος αλλα ετσι ειναι,αμα το θες πραγματικα το κανεις
για'σενα,για κανεναν αλλον.
Αμα περιμενεις την εγκριση απο γονεις συγγενεις αδερφια κ.τ.λ. το εχεις χαμενο το παιχνιδι,
κανενας δεν θελει τα παιδια του να ανεβουν σε μηχανη,το θεμα ειναι εσυ τι θες και οχι αυτοι.
http://www.moto.gr/forums/newreply.php?s=&action=newreply&threadid=46866#

Στο μεταξύ το παληκάρι, ζωή να 'χει, θα έχει πατήσει τα 25. :rotflmao: :rotflmao:
Καλά ρε μεγάλε που το ξέθαψες αυτό το ποστ?

McTalas
06/03/2009, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Στο μεταξύ το παληκάρι, ζωή να 'χει, θα έχει πατήσει τα 25. :rotflmao: :rotflmao:
λες να πηρε και μηχανη???

VanDiemen
06/03/2009, 19:35
Διάβασε το "ο Αsterix στην Ισπανία" για να πάρεις ιδέες. :rolleyes:

cheos13
06/03/2009, 19:43

ασε ρε φιλος να μαθαινουμε κ εμεις .....τα νεουδια!!!

απλα κορυφη το ποστακι.....

παω για κολληριο , φυσικο ορρο , κ ενα λειζερ στα γρηγορα!

menos
07/03/2009, 03:28
Και ομως κυριοι... Επέστρεψε 2 χρονια μετα (Ιανουαριος 2009) δρυμίτερος!!:D

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72758

notakos600
07/03/2009, 03:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Και ομως κυριοι... Επέστρεψε 2 χρονια μετα (Ιανουαριος 2009) δρυμίτερος!!:D

Πάω στοίχημα πως μετά από άλλα δυο χρόνια θα το έχει τσιμπήσει το μοτόρι.:beer:

SVX
07/03/2009, 03:47
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΧΙ ντολμα!!!! :nono: οχι μηχανακι πριν το γαμο... :lol: :lol: :lol: :lol:

157638

notakos600
07/03/2009, 03:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΧΙ ντολμα!!!! :nono: οχι μηχανακι πριν το γαμο... :lol: :lol: :lol: :lol:

Το ποτήρι κρασί έχει? Σαν χυμός από πατζάρι μοιάζει πάντως. :smokin:

red_monster
07/03/2009, 06:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ωραίο καλος ορίσατε σε ένα νέο χρήστη αυτού του forum!

Τι άλλο να πώ ΜΠΡΑΒΟ!

Τον απογοητέυσαμε σίγουρα!

Δεν θα μας κάνει μύνηση σίγουρο αυτό!

Κοινωνικό έργο δεν επιτελούμε θα μπορούσαμε όμως να επιτελέσουμε, να του πούμε τα υπέρ και
τα κατά, να τον συμβουλέυσουμε, άλωστε αυτό ζήτησε δεν ζήτησε χρήματα!

Κάνουμε πλάκα και πολλές φορές χοντροκομένη ναι.........αλλά αν ελεγα εγω για εσένα και τους
δικούς σου ή για το αν πίνεις ή όχι γαλατάκι όταν ξυπνάς, την πρώτη φορά που θα πόσταρες
σ' αυτό εδώ το φόρουμ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ?????????

Έφυγε ναι κι' εγώ το ίδιο θα έκανα!

Ας πάει σε κάποιο άλλο φόρουμ ναι! Εδώ με τον τρόπο μας τον συχτηρήσαμε τον άνθρωπο!
Εκεί να είστε σίγουροι κυρίες και κύριοι οτι τουλάχιστον θα τον καλωσορίσουν πρώτα πρίν τον
κάνουν κυριολεκτικά ρεζίλι!

:a18: :a18: :a18:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

ΣΥΜΠΕΡΥΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ

Και πάλι :a18: :a18: :a18: :a18: μας!

+ 1098r..

Πες τα ρε σάκη με τους αντρακλες που έχουμε γεμίσει εδω μέσα...

στο δρόμο άραγε και στη ζωή σας είστε τόσο μάγκές??

notakos600
07/03/2009, 06:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
+ 1098r..

Πες τα ρε σάκη με τους αντρακλες που έχουμε γεμίσει εδω μέσα...

στο δρόμο άραγε και στη ζωή σας είστε τόσο μάγκές??

Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το χιούμορ αγαπητέ.

red_monster
07/03/2009, 06:39
Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το χιούμορ αγαπητέ.

Ποιο χιόυμορ ρε φίλε...
Το χιούμορ πηγάζει από χιούμορ, ο άνθρωπος μπήκε στο φορουμ και έκανε μια ερώτηση.
Και κλασσικά του πηδήξανε τα θέμα...
Είμαι μεγαλός χαβαλετζής , αλλά αλλό χιούμορ άλλο τα συμπλέγματα του καθενός...
Μόλις είπε δε οτι σπουδάζει... πέσαν να τον φάνε επείδη μένει με τους γονείς του...
Πσστ μάστορες γιατρός είπε οτι σπουδάζει το παληκάρι... ξέρεται τι είναι ?
αυτή η εύκολη σχολή που σπουδάζεις 10 χρόνια για να έρχονται μετά οι μλκς οι μηχανόβιοι με κομένα χέρια και πόδια για να τους τα ξανακολλας...(και τους γδέρνεις μετά κιόλας , γιάτί όταν εσύ διάβαζες αυτοί έιχαν λεφτα και κάναν τους μάγκές με δουλείες του ποδαριου...που συνεχίζουν να κάνουν ακόμα....)
και καλός γιατρός δν γίνεσαι δουλεύοντας παράλληλα , μία είναι η δουλειά σου , οι σπουδές...

notakos600
07/03/2009, 07:06
Ποιο χιόυμορ ρε φίλε...
Το χιούμορ πηγάζει από χιούμορ, ο άνθρωπος μπήκε στο φορουμ και έκανε μια ερώτηση.
Μόλις είπε δε οτι σπουδάζει... πέσαν να τον φάνε επείδη μένει με τους γονείς του...
αυτή η εύκολη σχολή που σπουδάζεις 10 χρόνια για να έρχονται μετά οι μλκς οι μηχανόβιοι με κομένα χέρια και πόδια για να τους τα ξανακολλας...(και τους γδέρνεις μετά κιόλας , γιάτί όταν εσύ διάβαζες αυτοί έιχαν λεφτα και κάναν τους μάγκές με δουλείες του ποδαριου...που συνεχίζουν να κάνουν ακόμα....)
και καλός γιατρός δν γίνεσαι δουλεύοντας παράλληλα , μία είναι η δουλειά σου , οι σπουδές...

Αδελφέ +1000 σε όσα γράφεις, συγκεκριμένα μιλούσα για εμένα και όχι για τις χοντράδες που κατά καιρούς γράφονται... :beer: :beer: :beer:

red_monster
07/03/2009, 07:10
Αδελφέ +1000 σε όσα γράφεις, συγκεκριμένα μιλούσα για εμένα και όχι για τις χοντράδες που κατά καιρούς γράφονται... :beer: :beer: :beer:

και εγώ φίλε μου δεν λέω για εσένα , αλλά για τους δεινόσαυρούς που λέγανε μερικοί έξυπνοι στις πρώτες σελίδες
:beer:

675
07/03/2009, 10:45
Ποιο χιόυμορ ρε φίλε...

α ρε χρυσοστομε...

μονος μου τα γραφα πριν χρονια...:beer:

07/03/2009, 12:43
Φίλε ...

Ο μόνος τρόπος είναι δυστυχώς ο δύσκολος τρόπος. Αναφέρσου σε εξοπλισμό, σε σοβαρή οδήγηση, ίσως κανα καλό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης κλπ.

Ό,τι όμως και να κάνεις ο φόβος όπως και ο κίνδυνος θα είναι μεγάλος.

Τώρα, άσχετα με τους γονείς σου τί θέλεις να μπλέξεις με εμάς του μουρλούς ???

Αν είσαι ανήπαντρος προχώρα.

Αν έχεις όμως γυναίκα και παιδάκια, ότι και να σου πουν, άπέφυγε τις μηχανές. Κανένα παιδάκι δεν αντέχει την ορφάνια ή σακάτη πατέρα-μητέρα.

Φαντάζεσαι τα ματάκια τους να σε κοιτάζουν (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) και να δακρύζουν επειδή δεν θα μπορείς να περπατάς ?

Αν είσαι παντρεμένος ΓΑΜΑ το καλύτερα και προσπάθησε να το αποφύγεις. Υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή.

Τώρα ξέρω πως μπορεί να μου την πέσουν οι υπόλοιποι για να με φάνε ... Εσύ τουλάχιστον είσαι εκτός του "χώρου" και μπορείς να με καταλάβεις (επειδή είσαι Adrenalin Free) ...

Κατέθεσα κι εγώ την άποψή μου. Κάνε όπως θέλεις.

Αν επιμείνεις, προσπάθησε να είσαι σοβαρός. Μειώνεις έτσι σοβαρά τις πιθανότητες. Όσο για τους γονείς ... δεν υπάρχει γιατριά. Απλά θα μάθουν να ζουν και αυτοί στον κίνδυνο.

trigger
07/03/2009, 12:47
:look: :eyepop: :cry:

Τι ξεθάψατε ρε αρχαιολάγνοι;;;;

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Ηλία τι θα γίνει με το γρύλο;;;:lol: :lol:

07/03/2009, 12:50
Κάθομαι κι εγώ ο μαλάκας και γράφω λες και το πόσταρε σήμερα.

Να πήρε άραγε μηχανή τελικά ??? <και τι ?>

SVX
07/03/2009, 12:50
αντρακλες έχουμε γεμίσει εδω μέσα...

:blush: :blush: :blush: :bawl:

red_monster
07/03/2009, 14:31
:blush: :blush: :blush: :bawl: \

άστα , κλανια , μαγκία και ιστορία είναι οι περισσότεροι...

SVX
07/03/2009, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Κάθομαι κι εγώ ο μαλάκας και γράφω λες και το πόσταρε σήμερα.

Να πήρε άραγε μηχανή τελικά ??? <και τι ?>

:wacko: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72758

red monster ηθελα κι εγω να το παρω σοβαρα...αλλα οταν μουρχεσαι νεο μελος και διαλεγεις Dolmas για Nick .... και εισαι 23 και εχεις τετοια "προβληματα" ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ στα ΣΟΒΑΡΑ ... μου βγαινει το κωλοπαιδο....

και κατα την ταπεινη (σκατόψυχή ) Μου γνώμη .... άτομα που μετα απο 23 χρονια (σχολεια ,

εξετασεις , φανταριλικι, δουλεια ) δεν ειναι σε θεση για τετοιες αποφασεις/πρωτοβουλιες...

Καλυτερα ΝΑ ΜΗΝ πιανουν τιμονι..... γιατι μου φερνει στο νου κατι θειες που στα 40

θυμηθηκαν να βγαλουν διπλωμα και να οδηγουν τα Matiz τους σαν σε LUNA-PARK :evil:

vaspiou
07/03/2009, 15:59
Τι να πω ρε σεις...και νομιζα ειστε ωριμα ατομα εδω μεσα...και ναι αν σπουδαζεις στην πολη σου και η σχολη σου εχει 5 ωρες την ημερα παρακολουθησεις και τα πρωινα νοσοκομειο δεν γινεται να μενεις μονος σου και να δουλευεις κι ολας...
οσα ακουσα περι "μαμακα" "πιες το γαλατακι σου" κτλ κτλ δειχνει το επιπεδο σας...αποχωρω πριν καν ερθω στο site σας με τις χειροτερες των εντυπωσεων και ευχαριστω οσους ειπαν την γνωμη τους

στο καλο! παντα ορθιος και προσοχη !

vaspiou
07/03/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και σας το είχα πει ρε παιδιά όταν μπάινει νέος στο μαγαζί να τον κλειδώνετε τον afrotwin στο υπόγειο!

σας είπα να βγάζετε πρώτα τις κοπελίτσες με τα ροζ ktm και τις ασορτι μποτες! να μπει στο κλίμα ο νέος και μετά τον ξαμολάτε τον afro! :lol:

να τι έγινε τώρα έφυγε ο νέος...

τέσπα, πρέπει να φύγω τώρα η μαμά μου έχει στίψει την απογευματινή μου πορτοκαλαδίτσα να πάρω τη βιταμίνα μου! :lol:

apisteyto!!!!!

SVX
07/03/2009, 16:09
ειμαι στρειτ φιλε.

μπορει να νομιζουν πως αυτα τα θρεντ ειναι ανουσια.... αλλα ειναι αυτα που βγαζουν αληθειες ... :lol:
και μας φερνουν πιο κοντα.... :a4:

Τι να πω ρε σεις...και νομιζα ειστε ωριμα ατομα εδω μεσα...και ναι αν σπουδαζεις στην πολη σου και η σχολη σου εχει 5 ωρες την ημερα παρακολουθησεις και τα πρωινα νοσοκομειο δεν γινεται να μενεις μονος σου και να δουλευεις κι ολας...
οσα ακουσα περι "μαμακα" "πιες το γαλατακι σου" κτλ κτλ δειχνει το επιπεδο σας...αποχωρω πριν καν ερθω στο site σας με τις χειροτερες των εντυπωσεων και ευχαριστω οσους ειπαν την γνωμη τους

οπου και να πας... ΠΑΛΙ ΕΔΩ θα γυρισεις.... ΟΤΑΝ θα ψαχνεις Undertail και rearsets για το Gilera :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bar-code
07/03/2009, 18:23
οπου και να πας... ΠΑΛΙ ΕΔΩ θα γυρισεις.... ΟΤΑΝ θα ψαχνεις Undertail και rearsets για το Gilera :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUO

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: eliosa!!!!!

q.s.file www perimeno tis foto me tis kalogries...

675
07/03/2009, 19:01
και ο γαλιλαιος ειπε οτι η γη ειναι στρογγυλη και τον κλεισανε μεσα...:ZZZ:

ermiss
07/03/2009, 19:08
re p@p@res skaftiades, ekatsa kai diabasa 10 selides gia ta post to afro.

eliwsa leme :rotflmao: :rotflmao:

Mou aresei poy sunexizei o sobaros dialogos 2 xronia meta...

lete na toys epise? :rotflmao: :rotflmao:

ermiss
07/03/2009, 19:09

lol. toys epise... peripou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Road67
07/03/2009, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

lol. toys epise... peripou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

orion
14/03/2009, 09:15

ωχ καλα λες ρε συ, καπου στο google θα μου το εβγαλε και απαντησα βιαστηκα.

transalpblack
22/04/2009, 15:41
Koitakse na deis filaraki...
Otan ego apofasisa na agoraso ksana mixani, eno eixa kai paliotera,h mana mou enantiothike eno o pateras mou kratise oudeteri stasi.
H kontra auti kratise kana dihmero.
To pos eleikse???
Tis eipa to eksis: Koitakse na deis, ego to exo parei apofasi kai ta xrimata ta exo. Stin teliki den sas zitao kan xrimata. apla sas anakoinono mia kinisi pou prokeitai na kano. Epeidi ego pleon ta exo skeftei kai ksanaskeftei to apofasisa kai se 2-3 meres to poli tha exo apofasisei kai kataliksei sto pia mixani tha agoraso, oti kia an mou lete. Prokeimenou loipon na tin agoraso kai na exo tin grousouzia sas (giati, gkrinia kai piesi=grousouzia), doste mou kai eseis tin euxi sas kai euxitheite mou kaloriziki. Kai etsi tin pira.

Kai stin teliki, 23 eisai, oxi 16............

stvr1
22/04/2009, 15:53

Και όμως, συνεχίζουν!!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Μέχρι να βγεί στην σύνταξη θα τον συμβουλεύουμε για το πως να πεί στους γονείς του ότι θα πάρει μηχανή..... :rotflmao: :lol: :rotflmao:

castoras
22/04/2009, 20:46
Όχι ρε φίλε!!!!!!:eyepop:
Αυτό το θρεντ θα κλείσει ΜΟΝΟ αν το παλικάρι που το άνοιξε ποστάρει φωτογραφία με τη μηχανή που πήρε!!!!:lol:

SVX
22/04/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Όχι ρε φίλε!!!!!!:eyepop:
Αυτό το θρεντ θα κλείσει ΜΟΝΟ αν το παλικάρι που το άνοιξε ποστάρει φωτογραφία με τη μηχανή που πήρε!!!!:lol:

κι αμα δεν του την αγοραζουν ΑΚΟΜΑ....μπορει να φτιαξει μια μΟχαχος'τ :rolleyes:

161759

SVX
19/05/2011, 20:19
:D Πάρε ΝΑ 'χεις.... Σαββατοκύριακο πλησιάζει.... !!! :p

226614

Gsakias
19/05/2011, 22:44
Λοιπον ακου μια ιστορια απο εμενα ...καποτε ημουν 17 χρονων και ζητησα απο τον πατερα μου να μου αγορασει μηχανακι παπακι cub 50 ή το GLX 50 η απαντηση ηταν ΟΧΙ!!!! μα μπαμπα ολοι οι φιλοι μου εχουν μηχανακια και εγω ποδηλατο...OXI μα σε παρακαλω μπαμπα ΟΧΙ .....
Αξιζει να αναφερω οτι ο μπαμπας μου ηταν κατοχος μιας Βεσπας 200κε και μια Jawa τις οποιες πουλησε για να μην ανεβω εγω κρυφα.
περασαν τα χρονια πηγα στη σχολη μου .....τελειωσα δουλεψα εβγαλα λεφτα και καπου στα 23 πηρα ενα Transalp 600 98 μοντελο το προσεχα το γυαλιζα το πονουσα ....ερχεται ο πατερας μου με πιανει απο τον ωμο μου και μου λεει "Παυλο για αυτο δεν σε πηρα μηχανη οταν ησουνα μικρος γιατι δεν θα ηταν απο τον κοπο σου, δεν θα το προσεχες και δεν θα το πονουσες διοτι θα το αγοραζα εγω και οχι εσυ που δουλεψες και το απεκτησες με δικο σου ιδρωτα" Τωρα πλεον στα 34 που ειμαι παραδεχομαι οτι ο πατερας μου ειχε δικιο
Συμβουλη μου ειναι να δουλεψεις και να παρεις κατι δικο σου εστω και σκουτερ θα ειναι ομως δικο σου

John Steed
19/05/2011, 22:48

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

226664

paraligo
19/05/2011, 22:58
Καλησπέρα ….
Θα σου πω τη έκανα εγώ.
Με μητέρα από συντηρητική οικογένεια και πατέρα αστυνομικό.
Η μητέρα μου δεν άκουγε κουβέντα , και ο πατέρας μου έλεγε συνέχεια πόσα παλικάρια είχε μαζέψει από τους δρόμους.
Μετά από πολλούς τσακωμούς, επαναστάσεις και διάφορες δηλώσεις δεν είχα πετύχει απολύτως τίποτα ………...
Λιπών ένα πρωινό έρχεται ο πατέρας μου να με ξυπνήσει και παρατηρεί ότι ήμουν κ@υλωμένος, χαριτολογώντας μου λέει, πονηρούλη την Μερούλα έβλεπες στον ύπνο σου……………και εγώ του απαντώ ΟΧΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.
Αυτό ήταν, μέχρι το τέλος της βδομάδας είχα το πρώτο μου μηχανάκι ένα Honda C50
Όλα αυτά πριν το 90

ziggΥ
19/05/2011, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Καλησπέρα ….
Θα σου πω τη έκανα εγώ.
Με μητέρα από συντηρητική οικογένεια και πατέρα αστυνομικό.
Η μητέρα μου δεν άκουγε κουβέντα , και ο πατέρας μου έλεγε συνέχεια πόσα παλικάρια είχε μαζέψει από τους δρόμους.
Μετά από πολλούς τσακωμούς, επαναστάσεις και διάφορες δηλώσεις δεν είχα πετύχει απολύτως τίποτα ………...
Λιπών ένα πρωινό έρχεται ο πατέρας μου να με ξυπνήσει και παρατηρεί ότι ήμουν κ@υλωμένος, χαριτολογώντας μου λέει, πονηρούλη την Μερούλα έβλεπες στον ύπνο σου……………και εγώ του απαντώ ΟΧΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ.
Αυτό ήταν, μέχρι το τέλος της βδομάδας είχα το πρώτο μου μηχανάκι ένα Honda C50
Όλα αυτά πριν το 90
με τη μαιρούλα τελικά τι έγινε? :look:

@ngelos
19/05/2011, 23:13

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε την παλεύεται???Το παλικάρι μέχρι τώρα θα έχει παντρευτεί θα έχει και παιδιά!χαχαχαχαχα...