PDA

View Full Version : ΔΕΛΕΑΡ...

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7

Maira
21/12/2007, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καλα κρασια!

Μαιρα, κατσε και διαβασε ΟΛΟ το θρεντ ωστε να γνωριζεις τι εχει παιχτει!

Χρηστο, crs, εμεις που μενουμε διπλα, εμενα γιατι δε με ενοχλει η αποσταση?

Εξηγησε μου...

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Ή ΟΧΙ...

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΓ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΒΡΗΛΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 7-8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ...

δεν "εσπασα" κανενα μοτο, (μιλαω σαν Δημητρης) και δε νιωθω καμμια ηθικη ευθυνη απεναντι σε κανενα!

Καντε μια ψηφοφορια στην τελικη και μη με ζαλιζετε προσωπικα ουτε με πμ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ"!

Δημήτρη, αυτό που πέχτικε είναι πως αοφασίστικε να αλλάξει το μαγαζί που μαζευόμαστε για τον όποιο λόγο!!! Όσο για το κέντρο στις 7-8 το βράδυ, το κέντρο είναι πάντα πιγμένο!!!! Εδώ ζούμε, όμως αυτό έχουμε και ξαναλέω πως αν είναι δεν παμε 2 Δευτέρες και την τρίτη Πάμε Χαλκίδα!!! Έχουμε και την εκδρομή μας και σχεδον την ίδια ώρα θα κάνουμε και σχεδόν την ίδια βενζίνη θα κάψουμε!!!! Μήπως να μαζευόμαστε 2 φορές το μήνα στη Χαλκίδα?

:wave2:

afrotwin
21/12/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
:μπανανα?:lol: :lol:

PLAKA PLAKA AN TO IXAME SIMERA 8A PLOUTIZAME...:rotflmao:

SILEKTIKOTATO ME MEGALI ISTORIA....

MONO TA TEST PAP POU 8A EFAGE FTANOUN...XAXAXAXA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
21/12/2007, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δημήτρη, αυτό που πέχτικε είναι πως αοφασίστικε να αλλάξει το μαγαζί που μαζευόμαστε για τον όποιο λόγο!!! Όσο για το κέντρο στις 7-8 το βράδυ, το κέντρο είναι πάντα πιγμένο!!!! Εδώ ζούμε, όμως αυτό έχουμε και ξαναλέω πως αν είναι δεν παμε 2 Δευτέρες και την τρίτη Πάμε Χαλκίδα!!! Έχουμε και την εκδρομή μας και σχεδον την ίδια ώρα θα κάνουμε και σχεδόν την ίδια βενζίνη θα κάψουμε!!!! Μήπως να μαζευόμαστε 2 φορές το μήνα στη Χαλκίδα?

MAIRA MOU S AGAPAO SE 8AVMAZO ISE SPOUDEO ATOMO I AMAZONA TOU FORUM RE PEDI MOU ALA 8A MOU EPITRPSIS.....

:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

Operater
21/12/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στις 11 υπολογίζω να πινω τον καφέ μου μετά την Αμφισσα :D

Και δε βλέπω να γυρίζω το βράδυ :smokin:

Το πρωί όμως θα γυρίσεις Λιβαδειά ε??? :)

Maira
21/12/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
na pros8esw kai kati..

An ontws oi perissoteroi erxontai gia thn 'parea' stis synanthseis mas tis Deyteres, tote den 8a eixan toso provlhma na er8oun kai ston alimo, h opoudhpoe allou kanonisoume pou na mhn einai sto kentro ths a8hnas akrivws...

Apo oti mou fenete omws, oi Deuteres gia tous perissoterous einai 'mia kalh mera gia kafe' pou tyxenei na mhn exoun kanonisei kati kai giauto erxontai stis synanthseis.

Λοιπόν, για να ξέρεις υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι,ε αυτήν τη παρέα που ακόμα και το ένα χιλιόμετρο το μετράνε για να δουν αν θα έχουν βενζίνη να πάνε στη δουλειά τους την επόμενη!!! Αυτοί δλδ δεν έχουν δικαίομαι να μπορούν να έρχονται??? Συγνώμη κιόλας αλλά τα 5χλμ παραπάνω κοστίζουν κιόλας!!!!

Καλή η παρέα αλλά αν είναι να μην έχουμε βενζίνη για τον υπόλοιπο μήνα προτιμώ να μην πάω!!!! Άρα λοιπόν το κέντρο είναι μια χαρά! πολύ θα ήθελα να είναι δίπλα από το σπίτι μου αυτή η καεφετέρια! Να μην κινδυνεύω κιόλας πηγαίνοντας για καφέ, περνόντας από το κέντρο!!! Αλλά σκέφτομαι και λίγο τους άλλους! Βλέπεις δεν είμαι η μόνη που θα ήθελε κάτι δίκαιο!!!

devil's animal
21/12/2007, 12:47
Στις 11 υπολογίζω να πινω τον καφέ μου μετά την Αμφισσα :D

Και δε βλέπω να γυρίζω το βράδυ :smokin:

αυτα ειναι γαμω την αγανακτηση γαμω!!!!
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Το πρωί όμως θα γυρίσεις Λιβαδειά ε??? :)

θα δούμε :smokin:

afrotwin
21/12/2007, 12:50
Λοιπόν, για να ξέρεις υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι,ε αυτήν τη παρέα που ακόμα και το ένα χιλιόμετρο το μετράνε για να δουν αν θα έχουν βενζίνη να πάνε στη δουλειά τους την επόμενη!!! Αυτοί δλδ δεν έχουν δικαίομαι να μπορούν να έρχονται??? Συγνώμη κιόλας αλλά τα 5χλμ παραπάνω κοστίζουν κιόλας!!!!

Καλή η παρέα αλλά αν είναι να μην έχουμε βενζίνη για τον υπόλοιπο μήνα προτιμώ να μην πάω!!!! Άρα λοιπόν το κέντρο είναι μια χαρά! πολύ θα ήθελα να είναι δίπλα από το σπίτι μου αυτή η καεφετέρια! Να μην κινδυνεύω κιόλας πηγαίνοντας για καφέ, περνόντας από το κέντρο!!! Αλλά σκέφτομαι και λίγο τους άλλους! Βλέπεις δεν είμαι η μόνη που θα ήθελε κάτι δίκαιο!!!

POU NA SOU STILO LEFTA GIA ISITIRIA
TO TRAM EXI STASI EKI KONTA LEME:wacko:
8A PERNIS TO METRO META TO TRAM KE 8A ISE EKI PROTI:wacko:

DEN VAZO GELAKIA ALA TA ES8ANOME....

DoctorS
21/12/2007, 12:54

απ'ότι ξέρω, ας με διορθώσουν οι τεχνικά κατηρτισμένοι, όταν μια μηχανή δουλεύει με πρώτη δευτέρα από φανάρι σε φανάρι, ή ρελαντί για πολύ ώρα, καίει περισσότερη βενζίνη απ'ότι όταν δουλεύει σταθερά με 4η-5η στις 4000 στροφές κι ας κάνει και 5 χλμ παραπάνω....και σιγουρα δευτέρα δεν πρόκειτε ποτέ, ειδικά τις ώρες που πάμε, δηλαδή μετά τις 8, να βρεις κίνηση είτε στην εθνική, είτε στην παραλιακή...

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

οσο και να πολεμας 10 χρονια χρησης προσφερουν μια ανεση και μια εφαρμογη πρωτης ταξης.
επισης αυτη η φθορα στον χρονο ειναι τις μοδας πλεον,αλλωστε σε ολους αρεσει το "κιτρινο" μονο οι φωτογραφοι το συχαινονται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
21/12/2007, 12:58
οσο και να πολεμας 10 χρονια χρησης προσφερουν μια ανεση και μια εφαρμογη πρωτης ταξης.
επισης αυτη η φθορα στον χρονο ειναι τις μοδας πλεον,αλλωστε σε ολους αρεσει το "κιτρινο" μονο οι φωτογραφοι το συχαινονται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KE POU TO KSERIS AFTO GIA TOUS FOTOGRAFOUS?
ISE KE ESI DIKIA MAS?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
21/12/2007, 12:59

..........

Εσείς φύγατε και πήγατε στο καινούργιο μαγαζί, εσάς σας αρέσεις το καινούργιο μαγαζί, να ερχόμαστε να σας βλέπουμε, πήρατε τις αποφάσεις και τέλος!!!!

Ρε παιδιά ποιοι είστε εσείς? Γιατί εγώ ξέρω για μια παρέα με μηχανές που συχνάζει σε ένα μαγαζί!!!! Όχι καναν υπουργό με το επιτελείο του!!!!

:confused: :confused: :confused: :confused:

DoctorS
21/12/2007, 12:59
Αλλά σκέφτομαι και λίγο τους άλλους! Βλέπεις δεν είμαι η μόνη που θα ήθελε κάτι δίκαιο!!!

το τι είναι δίκαιο και τι όχι δεν είναι αντικειμενικό......αυτό καθορίζετε από τη θέληση των πολλών....

άλλωστε το ξαναλέω η πορεία θα δείξει.........αν όντως δεν είναι καλό το μαγαζί θα αδειάσει σιγά σιγά και θα ξαναγεμίσει το δέλεαρ....

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 13:00
KE POU TO KSERIS AFTO GIA TOUS FOTOGRAFOUS?
ISE KE ESI DIKIA MAS?
προς το παρων εξασκω το φουστης και οταν το τελειοποιησω θα πιασω και την μηχανη στα χερια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: διοτι πανω απ ολα η τεχνη θελει στυλ :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
21/12/2007, 13:03
προς το παρων εξασκω το φουστης και οταν το τελειοποιησω θα πιασω και την μηχανη στα χερια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: διοτι πανω απ ολα η τεχνη θελει στυλ :rotflmao: :rotflmao:

E VEVEA KE OS GNOSTO
OPOS IPE KE O XARI KLIN EMIS I KALITEXNES TON PERNOUME
KE IXE PROS8ESI GIA TON EAFTO TOU
EGO TON EXO PARI TRIS FORES
O GIANIS O PARIOS TON EXI PARI 5
KE AFTOS POU DEN TON EXI PARI KA8OLOU INE O GIORGOS O MARINOS....

DoctorS
21/12/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτα να πας να τα πεις στον Κωστα τον Βαγγελη τον Γιαννη, (τυχαια ονοματα) που δεν μπαινουν πια στο φορουμ αλλα ερχονται που και που στο Δελεαρ απλα επειδη ξερουν οτι τα τελευταια χρονια ολο και καποιους φιλους συνταξιδευτες θα βρουν,κατι το οποιο εσυ δεν εχεις δικαιωμα να αμφισβητεις απο την στιγμη που ο χωρος αυτος για σενα ειναι μια καφετερια και μονο.

Στην τελικη αμα δεν γουσταρετε το Δελεαρ σκεφτειτε οτι επιλεχθηκε για πολυ συγκεκριμενους λογους τους οποιους οι περισσοτεροι που γραψατε κατι σε αυτο το θρεντ τις τελευταιες ημερες επιμελως αφησατε απ'εξω απ'το "οπλοστασιο" των επιχειρηματων σας.
Η μαλλον τους ξερετε αλλα κανετε τις παπιες....

ρε συ γιωργάκη μην είσαι ισοπεδωτικός και μην τα παίρνεις, όπως αυτοί μάθανε για το Δέλεαρ έτσι θα μάθουν και για το καινούριο στέκι...με αυτή τη λογική ότι κι αν κάνει το δέλεαρ εμείς δεν πρέπει να φύγουμε απο κει ποτέ και για κανενα λόγο...

γιατί αποκλείεις ότι μπορεί μια αλλαγή να κάνει καλό... αυτοί που κατά καιρούς ξενερώνουν και χάνονται θα συνεχίσουν να ξενερώνουν και να χάνονται είτε στο δέλεαρ είτε οπουδήποτε αλλού....οι υπόλοιποι όμως αν μπορούν να περάσουν κάπου καλύτερα γιατί να μη δοκιμαστεί...και στην τελική δοκιμή είναι και όχι δρόμος χωρίς γυρισμο...

εεεε αγάπη????:blush: :blush:

Maira
21/12/2007, 13:09
MAIRA MOU S AGAPAO SE 8AVMAZO ISE SPOUDEO ATOMO I AMAZONA TOU FORUM RE PEDI MOU ALA 8A MOU EPITRPSIS.....

:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

Και βέβαια θα σου επιτρέψω!!!! Εσύ γελάς ,με τα πάντα! Ότι δεν αγγίζει την πάρτη σου είναι αστείο!!!!

Όσο για τους άλλους, άστους να ....... κουρεύονται!!! Άλλωστε το "Δέλεαρ" (όνομα κατατεθέν, για το όποιο μαγαζί μαζευόμαστε) αρκεί να σε βολεύει! Να μην χρειάζεται να μπεις κέντρο!!! Θα αναγκάσεις όμως πάρα πολούς ακόμα να μπουν κέντρο!!!!

Maira
21/12/2007, 13:11

Καλά τα λες ρε φιλαράκι!!!! Άλλωστε όλα είναι αστεία για σένα!!!!

sniper
21/12/2007, 13:16
Ρε παιδιά..... 20 τόσες χιλιάδες μέλη.... όσοι θέλουν πάνε στο ένα κι όσοι θέλουν πάνε στο Β κι ουτω καθ' εξής...

Οι υπόλοιποι μπορουμε να πάμε να γ@μηθούμε....

Maira
21/12/2007, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
απ'ότι ξέρω, ας με διορθώσουν οι τεχνικά κατηρτισμένοι, όταν μια μηχανή δουλεύει με πρώτη δευτέρα από φανάρι σε φανάρι, ή ρελαντί για πολύ ώρα, καίει περισσότερη βενζίνη απ'ότι όταν δουλεύει σταθερά με 4η-5η στις 4000 στροφές κι ας κάνει και 5 χλμ παραπάνω....και σιγουρα δευτέρα δεν πρόκειτε ποτέ, ειδικά τις ώρες που πάμε, δηλαδή μετά τις 8, να βρεις κίνηση είτε στην εθνική, είτε στην παραλιακή...

Θα σε διορθώσω εγώ! Δεν καίνε όλες οι μηχανές λιγότερο! Αλλά αυτό το αφήνουμε στην άκρη! Εδώ στα πάνω μέρη του Κηφισού είναι διαπιστομένο πλέον ότι η κίνηση ξεκινάει από τις 7 το πρωι και σταματάει στι 10 το βράδυ!!! Άρα λοιπόν την κίνηση θα την φάω στο κεφάλι! Για να μην πω για την κίνηση που θα φάω αν κατέβω από κέντρο!!! Την ίδια κίνηση τώρα αντιμετοπίζουν όλες οι περιοχές άπό Αγ. Αναργύρους και πάνω! Βλέπεις εκεί ανοίγει λίγο η κατάσταση! άρα λοιπόν την ζωή μου θα την παίξω έτσι κι αλλιώς και την κίνηση μου θα την φάω!!! Προτιμώ λοιπόν να την φάω και να πάω μέχρι το κέντρο παρά να την φάω και να φτάσω στην άλλη άκρη της Αθήνας!

Αν και βασικά προτιμω να μαζευόμαστε Μεταμώρφοση που είναι και δίπλα στο σπίτι μου! Αλλά δεν είμαι παρτάκιας!!!

devil's animal
21/12/2007, 13:17
Και βέβαια θα σου επιτρέψω!!!! Εσύ γελάς ,με τα πάντα! Ότι δεν αγγίζει την πάρτη σου είναι αστείο!!!!

Όσο για τους άλλους, άστους να ....... κουρεύονται!!! Άλλωστε το "Δέλεαρ" (όνομα κατατεθέν, για το όποιο μαγαζί μαζευόμαστε) αρκεί να σε βολεύει! Να μην χρειάζεται να μπεις κέντρο!!! Θα αναγκάσεις όμως πάρα πολούς ακόμα να μπουν κέντρο!!!!

Ιωαννα το να λες δεν μας κανει εκεινο και δεν μας κανει το αλλο..
δεν προσφερει κατι...
οπως επισης εχει διαπιστωθει απο ολους η "κακη" συμπεριφορα του Δελεαρ...
και καποιοι προτειναν κατι...
καποιοι πηγαν κιολας.

πες και εσυ ενα μαγαζι που να εχει τις "προϋποθεσεις" που θελουμε και ειναι ΚΑΙ κεντρο και παμε να το δουμε να το τσεκαρουμε και να αραξουμε αν μας κανει.

καπου θα βρεθει η λυση γιατι ειναι καπου στην μεση!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:18
Ιωάννα χαλάρωσε...

Δε σε υποχρεώνει κανένας να κατέβεις ως τον Αλιμο

Ουτε εγώ θα πηγαίνω (αλλά όχι λόγω απόστασης :rolleyes: )

dirtbird
21/12/2007, 13:20

Triumphs are banned?

:confused: :confused:

afrotwin
21/12/2007, 13:22

TO PARAKSENO INE OTI OLOI ME VLEPETE SAN TON EAFTO SAS KE NOMIZETE OTI MILAO GIA DIKO MOU SIMFERON

KE EGO TO KAKOMIRO MONO TON EAFTO MOU DEN SKEFTOME

MALON EXIS MPERDEPSI TIN DINAMI ME TON EGOISMO
:rotflmao:

DEN 8ELO NA GINI TO DIKO MOU EDO MIA OLOKLIRI PAREA SIKO8IKE KE PIGE ALOU KE PIGA KE EGO MAZI TIS

TO 8EMA INE OTI PISTEVO OTI KALA EKANE
KE IPOSTIRIZO TIN 8ESI TIS PAREAS

DEN TOUS LEO EGO TI NA KANOUN

ALOI 8A TO I8ELAN AFTO KE DEN MPOROUN NA TO KANOUN KE EGO TO KANO XORIS NA TO 8ELO TOULAXISTON ETSI FENETE

ALA EGO POU MILAO IME APROOPTOS MPORI NA AFTOKTONISO ME LOUKOUMOSKONI KE NA MIN KSANAPATISO SE SINANTISIS ME MOTOSAKATOUS....

ALA TO SOSTO NA LEGETE

KE NA KATADIKNIETE

LIPON 8A AFINIS GENIKA TO MOTOSAKO STO SPITI KE 8A ERXESE ME KAPION OPOU DIPOTE
KE 8A KERDISIS TIN VENZINI SOU ETSI KE ALIOS

KANIS DEN 8A ARNI8I NA METAFERI MIA TOSO SIMANTIKI GINEKA TOU FORUM

NOMIZO?

E REMALIA:mad:

KE MIN PARAPONIESE ALO GIA SENA 8A KANOUME TA PANTA ARKI NA MIN MAS ZITAS NA KSANA PAME SE AFTO TO MIZEROMAGAZO....:wave2:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Triumphs are banned?

:confused: :confused:

Triumphs are NEVER banned :smokin:

μην αρχίσουμε πάλι :bigcry:

afrotwin
21/12/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε παιδιά..... 20 τόσες χιλιάδες μέλη.... όσοι θέλουν πάνε στο ένα κι όσοι θέλουν πάνε στο Β κι ουτω καθ' εξής...

Οι υπόλοιποι μπορουμε να πάμε να γ@μηθούμε....

AMA INE NA GAMI8ITE NA ER8OUME KE EMIS RE FILARAKI ME KAMERES KE LIPA MPAS KE VGALOUME KE KANA FRAGKAKI MERES POU INE...

Maira
21/12/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν προσφερει κατι...
καποιοι πηγαν κιολας.

πες και εσυ ενα μαγαζι που να εχει τις "προϋποθεσεις" που θελουμε και ειναι ΚΑΙ κεντρο και παμε να το δουμε να το τσεκαρουμε και να αραξουμε αν μας κανει.

Δεν αποφάσισα ποτέ να αλλάξει μαγαζί! Αυτοί που το απφάσισαν θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα! Εμένα δε με χαλάει ένας χώρος γιατί εμείς το κάνουμε ωραίο ή άσχημο! Αυτό που με χαλάει είναι να λειτουργούμε για την πάρτη μας και χωρίς να σκεφτόμαστε ούτε για λίγο τον διπλανό μας!!! όταν λές "θα πάμε να το δούμε να το τσεκάρουμε και να αράξουμε αν μας κάνει" σε ποιούς αναφέρεσαι? Έχεις κάποιους συγκεκριμένουςστο μυαλό σου ή έκφραση΄της στιγμής???

Αν έχουμε επιτροπή ελέγχου να το ξέρουμε!!!! Αν και νομίζω ότι δεν θα ψάξει κανείς για άλλο μέρος γιατί ήδη αυτό που βρέθηκε βολεύει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, τις γύρω περιοχές!!!!

afrotwin
21/12/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν προσφερει κατι...
καποιοι πηγαν κιολας.

DEN IPARXI LISI METAKSI IOANAS XRISTOU KROUKI KE TOU IPOLIPOU FORUM...

Meyaleleth
Jafnika...vlepeis se auto to thread kapoia melh na exoun teleiws diaforetikh symperifora, tous vgenei mia kakia kai enas egwismos.... Ti na pw, o ka8enas opws thn vriskei..

:beer:

Maira
Ιωάννα χαλάρωσε...

Δεν κατάλαβες! Αμα θέλω να πάω σ' αυτή τη συγκεντρωση που γίνεται κάθε Δευτέρα, με υποχρεώνουν να πάω Άλιμο!!!!

:mad:

sober
21/12/2007, 13:28
Ιωάννα χαλάρωσε...

κοιτα ..εμμεσα ''υποχρεωνεται'' απο την αποψη οτι ενω 8ελει να δει τα παιδια και γενικως να ερ8ει σε μια συναντηση του μοτο δεν 8α μπορει λογω αποστασης..:wave2:

edit:ουπς!!με προλαβες!!:wave2:

Meyaleleth
21/12/2007, 13:28
Egw janalew, opoios einai anti8etos me to meros auto, as to pei kai as protinei kati kalytero loipon... Kapoios eixe ta kotsia kai protine ena meros xwris na einai aparaithto na ginei 'steki', alla mallon polloi de to exete katalavei auto.

Breite ta loipon metajy sas autoi pou 'den 8elete na erxeste ston alimo'.

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:29
Δεν κατάλαβες! Αμα θέλω να πάω σ' αυτή τη συγκεντρωση που γίνεται κάθε Δευτέρα, με υποχρεώνουν να πάω Άλιμο!!!!

Δε σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑΣ να πας σε καμία συγκέντρωση...

Αν θες να δεις 3-4 ανθρώπους πάρτους τηλέφωνο να πάτε όπου θέλετε και να περάσετε όμορφα...

Δεν υπάρχει μόνο μία μερα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει μόνο ενα μέρος στην Αθήνα, δεν υπάρχει μόνο ενα moto.gr στη ζωή μας

afrotwin
21/12/2007, 13:30
Δεν αποφάσισα ποτέ να αλλάξει μαγαζί! Αυτοί που το απφάσισαν θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα! Εμένα δε με χαλάει ένας χώρος γιατί εμείς το κάνουμε ωραίο ή άσχημο! Αυτό που με χαλάει είναι να λειτουργούμε για την πάρτη μας και χωρίς να σκεφτόμαστε ούτε για λίγο τον διπλανό μας!!! όταν λές "θα πάμε να το δούμε να το τσεκάρουμε και να αράξουμε αν μας κάνει" σε ποιούς αναφέρεσαι? Έχεις κάποιους συγκεκριμένουςστο μυαλό σου ή έκφραση΄της στιγμής???

Αν έχουμε επιτροπή ελέγχου να το ξέρουμε!!!! Αν και νομίζω ότι δεν θα ψάξει κανείς για άλλο μέρος γιατί ήδη αυτό που βρέθηκε βολεύει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, τις γύρω περιοχές!!!!

MPORIS NA DIS PERA APO TIN MITI SOU KE NA SKEFTIS OTI OLOI I IPOLIPI DIPLANI SOU EKANAN ALI EPILOGI VASISMENOI SE MEGALO PLI8ISMIAKA ARI8MO ATOMON KE ISE I EKSERESI POU LOGO SIN8IKON SKEFTESE TA 2 EURO VENZINI I KATI ALO TELOS PANTON... KE DEN 8ELIS NA ALAKSI OLOKLIRO TO MOTO STEKI GIA NA OFELI8IS ESI...
KE MILAS KE GIA ATOMISMO

RE MAGKES OLOI ESIS POU ALAKSATE STEKI POS TO KANATE RE XORIS NA ROTISETE TIN IOANA RE PIOI NOMIZETE OTI ISASTE

GIATI KE EGO IOANA MOU DEN APOFASISA TIPOTA APLA PIGA OUTE ASXOLI8IKA ME TO AN 8A ALAKSOUNE STEKI

ALA KSEXASA EGO IME PRODEFTIKO ATOMO KE POLI COOL GIA NA ASXOLI8O ME MIKROPREPIES KE ATOMISMOUS...

afrotwin
21/12/2007, 13:32

DEN SE IPOXREONI KANIS DEN IMASTE TA TAMIA ANERGIAS
STO ZITAME NA ER8IS STIN PAREA MAS STON ALIMO KE OPOU ALOU PAME GIATI ISE ENERGO MELOS AFTIS TIS PAREAS

KE AN DEN IPARXI KAMIA LISI TOTE PES POU 8ES NA MAZEVOMASTE 10-20-50- ATOMA GIA NA SE VOLEVI NA MIN ERXESE....:rotflmao: :rotflmao:

Maira
TO PARAKSENO INE OTI OLOI ME VLEPETE SAN TON EAFTO SAS KE NOMIZETE OTI MILAO GIA DIKO MOU SIMFERON

KE EGO TO KAKOMIRO MONO TON EAFTO MOU DEN SKEFTOME

MALON EXIS MPERDEPSI TIN DINAMI ME TON EGOISMO
:rotflmao:

DEN 8ELO NA GINI TO DIKO MOU EDO MIA OLOKLIRI PAREA SIKO8IKE KE PIGE ALOU KE PIGA KE EGO MAZI TIS

TO 8EMA INE OTI PISTEVO OTI KALA EKANE
KE IPOSTIRIZO TIN 8ESI TIS PAREAS

DEN TOUS LEO EGO TI NA KANOUN

ALOI 8A TO I8ELAN AFTO KE DEN MPOROUN NA TO KANOUN KE EGO TO KANO XORIS NA TO 8ELO TOULAXISTON ETSI FENETE

ALA EGO POU MILAO IME APROOPTOS MPORI NA AFTOKTONISO ME LOUKOUMOSKONI KE NA MIN KSANAPATISO SE SINANTISIS ME MOTOSAKATOUS....

ALA TO SOSTO NA LEGETE

KE NA KATADIKNIETE

LIPON 8A AFINIS GENIKA TO MOTOSAKO STO SPITI KE 8A ERXESE ME KAPION OPOU DIPOTE
KE 8A KERDISIS TIN VENZINI SOU ETSI KE ALIOS

KANIS DEN 8A ARNI8I NA METAFERI MIA TOSO SIMANTIKI GINEKA TOU FORUM

NOMIZO?

E REMALIA:mad:

KE MIN PARAPONIESE ALO GIA SENA 8A KANOUME TA PANTA ARKI NA MIN MAS ZITAS NA KSANA PAME SE AFTO TO MIZEROMAGAZO....:wave2:

1) Δεν είπα ποτέ να ξαναπάμε εκεί!
2)Είσαι αυτός που λέει "ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΕΝΤΡΟ", είσαι αυτός που τέλος πάντων λες ότι βολεύει! Ποιόν δεν έχω καταλάβει!!!
3)Μέτρα πόσα "ΕΓΩ" έχεις στο παραπάνω κείμενο και μετά πές μου αν μιλάς για τον εαυτό σου πολύ!
4)Αν ήθελα να με μεταφέρουν, πρώτον θα ήμουν αποσκευή και δεύτεεν θα είχα όχημα!!!

Αυτά!

sober

Αν θες να δεις 3-4 ανθρώπους πάρτους τηλέφωνο να πάτε όπου θέλετε και να περάσετε όμορφα...

Δεν υπάρχει μόνο μία μερα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει μόνο ενα μέρος στην Αθήνα, δεν υπάρχει μόνο ενα moto.gr στη ζωή μας

οποτε ποιο το νοημα του ''Δελεαρ'' (ως συναντηση εννοω)....

:confused:

sniper
21/12/2007, 13:33
Jafnika...vlepeis se auto to thread kapoia melh na exoun teleiws diaforetikh symperifora, tous vgenei mia kakia kai enas egwismos.... Ti na pw, o ka8enas opws thn vriskei..

:beer:

Κι εσύ μάλλον βλέπεις ανεμόμυλους..... :rolleyes:

Μην το συνεχίζετε.... δεν αξίζει τον κόπο δλδ :rolleyes:

afrotwin
21/12/2007, 13:33

NA KAMIA FORA O TAMIAS TON ASFALTON LEEI KE KATI KALO...
:rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
21/12/2007, 13:34

KATSE MPORI NA KATALAVOUN OTI FIGAME APO TO DELEAR POTE DEN KSERIS TI GINETE.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 13:36
το ξερατε οτι ο afro στο καινουριο εχει παρει ποσοστα της διευθυνσης.
35% των εσοδων πανε σ'αυτον απο τα οποια 15% σπαταλαει στον αγωνα κατα του δελεαρ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Meyaleleth
21/12/2007, 13:36

kai anemomylous , kai aeroplanakia, KAI xartaetous ama laxei!! :D

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:37
Τα λέμε τη Δευτέρα μάγκες...

Στο ΔΕΛΕΑΡ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maira
21/12/2007, 13:38
Egw janalew, opoios einai anti8etos me to meros auto, as to pei kai as protinei kati kalytero loipon... Kapoios eixe ta kotsia kai protine ena meros xwris na einai aparaithto na ginei 'steki', alla mallon polloi de to exete katalavei auto.

Breite ta loipon metajy sas autoi pou 'den 8elete na erxeste ston alimo'.

Αυτοί πουποφάσισαν ότι το σημείο δεν είναι πλέον καλό (κι μιλάω για το Δέλεαρ) ας βρουν ένα στέκι που να βολεύει όλους! Τώρα αν απλά ήθελαν να βολευτούν αυτοί είναι άλλο θέμα, και δεν το ξέρω!

Πάντως για να τελειώνει αυτή η διαμάχη, κι επειδή δεν έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω μαγαζιά που θα ήταν καλά για το μοτο, το Δέλεαρ μου αρκεί για να βλέπω αυτούς που θα βλέπω!!!

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 13:39
Τα λέμε τη Δευτέρα μάγκες...

Στο ΔΕΛΕΑΡ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φορεσε το 10ετες προφυλακτικο και χαθηκε στο δασος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:40
το Δέλεαρ μου αρκεί για να βλέπω αυτούς που θα βλέπω!!!

δε θα βλέπεις κανέναν εκεί πλέον ρε Ιωάννα, τα 'παμε αυτά

Άσε να πάνε τα παιδιά στον Αλιμο, να δουμε πως θα τραβήξει το μέρος (μετα τις πρώτες εντυπώσεις κ βλέπουμε)

Αφού πάλι στο Δελεαρ θα καταλήξουμε

:D

Διαβάστε το "Οβελίξ και Σία" για να πειστείτε :rotflmao:

Καλό ΣΚ :beer:

Meyaleleth
21/12/2007, 13:42
Αφού πάλι στο Δελεαρ θα καταλήξουμε

don't be so sure....darling.....

afrotwin
1) Δεν είπα ποτέ να ξαναπάμε εκεί!

GIA TO KENTRO DEN ORIESE?

2)Είσαι αυτός που λέει "ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΕΝΤΡΟ", είσαι αυτός που τέλος πάντων λες ότι βολεύει! Ποιόν δεν έχω καταλάβει!!!

MA NE EGO TA EXO PARI ME TO KETRO TI NA PO DEN KSANA PATATE STO KENTRO GIA TON EAFTO MOU MILO DEN MPORO NA MILAO GIA OLOUS..

3)Μέτρα πόσα "ΕΓΩ" έχεις στο παραπάνω κείμενο και μετά πές μου αν μιλάς για τον εαυτό σου πολύ!

POS NA LEO TON EAFTO MOU (ESI)? I MIPOS NA TON ONOMASO TZOULIA? XAXAXAXA
DEN FOVAME NA IME EGO OUTE NTREPOME POU IME EGO

4)Αν ήθελα να με μεταφέρουν, πρώτον θα ήμουν αποσκευή και δεύτεεν θα είχα όχημα!!!

Αυτά!

KITA MALON EXIS KERO NA NIOSIS GINEKA ASFALIA STORGI KE LIPA....XAXAXAXAXAXA

ME LIGI 8ETIKI SKEPSI OLA 8A GINOUN

DIAVASE KE MESA STO KIMENO SOU

Maira
MPORIS NA DIS PERA APO TIN MITI SOU KE NA SKEFTIS OTI OLOI I IPOLIPI DIPLANI SOU EKANAN ALI EPILOGI VASISMENOI SE MEGALO PLI8ISMIAKA ARI8MO ATOMON KE ISE I EKSERESI POU LOGO SIN8IKON SKEFTESE TA 2 EURO VENZINI I KATI ALO TELOS PANTON... KE DEN 8ELIS NA ALAKSI OLOKLIRO TO MOTO STEKI GIA NA OFELI8IS ESI...
KE MILAS KE GIA ATOMISMO

RE MAGKES OLOI ESIS POU ALAKSATE STEKI POS TO KANATE RE XORIS NA ROTISETE TIN IOANA RE PIOI NOMIZETE OTI ISASTE

GIATI KE EGO IOANA MOU DEN APOFASISA TIPOTA APLA PIGA OUTE ASXOLI8IKA ME TO AN 8A ALAKSOUNE STEKI

ALA KSEXASA EGO IME PRODEFTIKO ATOMO KE POLI COOL GIA NA ASXOLI8O ME MIKROPREPIES KE ATOMISMOUS...

Άντε πάλι τα ίδια!!! Ρε ΄φιλαράκι, ο Άλιμος δεν είναι Κέντρο!!!! Το κέντρο είναι στο κέντρο! Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει! Και στην τελική αν θέλετε να πηγένετε στον Άλιμο, στο καλό και με την Νίκη! Οι υπόλοιποι ας καρτηθούμε στις δημοκρατικές λύσης της μέσης οδού!!!!

Άντε και καλά να περνάτε βρε!!!

Cpt. Haddock
don't be so sure....darling.....

I 'm only sure about one thing darling :winka:

DoctorS
εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, πως γίνετε αφού λέτε ότι αυτό που έγινε ήταν άδικο και αντιδημικρατικό και εγωιστικό, όλοι να έρθουν στο καινούριο μαγαζί και κανείς στο δέλεαρ??(ή τουλάχιστον έτσι πληροφορήθηκα, δεν ξέρω αν με διαψεύσει κάποιος):confused:

afrotwin
21/12/2007, 13:45
Αυτοί πουποφάσισαν ότι το σημείο δεν είναι πλέον καλό (κι μιλάω για το Δέλεαρ) ας βρουν ένα στέκι που να βολεύει όλους! Τώρα αν απλά ήθελαν να βολευτούν αυτοί είναι άλλο θέμα, και δεν το ξέρω!

Πάντως για να τελειώνει αυτή η διαμάχη, κι επειδή δεν έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω μαγαζιά που θα ήταν καλά για το μοτο, το Δέλεαρ μου αρκεί για να βλέπω αυτούς που θα βλέπω!!!

MA TI LES INE DINATON NA VOLEVI OLOUS?
TI DIAOLO PERNIS?
O VAGGELIS APO TON PORO POU ERXETE PIO SIMIO 8A TON VOLEVE LES?
GIA NA MIN MILAME OLO GIA SENA

Meyaleleth
21/12/2007, 13:45
I 'm only sure about one thing darling :winka:

oh! dear... I certainly don't wan't to guess what this is... :D

afrotwin
21/12/2007, 13:46
Άντε πάλι τα ίδια!!! Ρε ΄φιλαράκι, ο Άλιμος δεν είναι Κέντρο!!!! Το κέντρο είναι στο κέντρο! Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει! Και στην τελική αν θέλετε να πηγένετε στον Άλιμο, στο καλό και με την Νίκη! Οι υπόλοιποι ας καρτηθούμε στις δημοκρατικές λύσης της μέσης οδού!!!!

Άντε και καλά να περνάτε βρε!!!

EFXARISTOUME VRE

OXOU:confused:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:46
oh! dear... I certainly don't wan't to guess what this is... :D

you may always try :wacko:

Maira
21/12/2007, 13:47
KITA MALON EXIS KERO NA NIOSIS GINEKA ASFALIA STORGI KE LIPA....XAXAXAXAXAXA

ME LIGI 8ETIKI SKEPSI OLA 8A GINOUN

DIAVASE KE MESA STO KIMENO SOU

Μα το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι αναφέρεσαι πολύ στον εαυτό σου!!! Εδώ όμως δεν είσαι μόνο εσύ!!! Είναι και πολλοί άλλοι!

Αλλά να σου πω και την αλήθεια καλά να περ΄σετε εκεί στον άλιμο!!!! Τώρα μπορεί και να κατέβω Δέλεαρ!!!

:smokin:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 13:48
ciao παιδες

(το ξανάπα :lol: )

Πάω για ΔΣ :evil: :smokin: :a33:

Maira
21/12/2007, 13:48
MA TI LES INE DINATON NA VOLEVI OLOUS?
TI DIAOLO PERNIS?
O VAGGELIS APO TON PORO POU ERXETE PIO SIMIO 8A TON VOLEVE LES?
GIA NA MIN MILAME OLO GIA SENA

Πήγενε 6 σελίδες πίσω και διάβασε το σημείο που αναφέρομαι για τους εντός Αττικής!!!

Meyaleleth
21/12/2007, 13:49
you may always try :wacko:

challenge me and I may... ;)

Maira
21/12/2007, 13:49
ciao παιδες

ΟΚ, καπετάνιο, την Δευτέρα Δέλεαρ (επιτέλους, θα έχει ηρεμία!!)

$py
21/12/2007, 13:50
Ρε σεις το έχετε σκίσει το θεματάκι.
Γιατί δεν οργανώνουν οι mod μια ψηφοφορία να τελειώνει το θέμα?

Πάντως να βρεθεί μέρος να τους βολεύει όλους δεν υπάρχει περίπτωση, ας βολευτεί η πλειοψηφία τουλάχιστον.

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 13:50
EFXARISTOUME VRE

OXOU:confused:
μπορω να σου δωσω τα copyright απο αυτο για να απαντας σαν μελλοντικος συναδελφος να σε βοηθησω
"φορεσε το 10ετες προφυλακτικο και χαθηκε στο δασος" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
21/12/2007, 13:52
Μα το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι αναφέρεσαι πολύ στον εαυτό σου!!! Εδώ όμως δεν είσαι μόνο εσύ!!! Είναι και πολλοί άλλοι!

Αλλά να σου πω και την αλήθεια καλά να περ΄σετε εκεί στον άλιμο!!!! Τώρα μπορεί και να κατέβω Δέλεαρ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OK KE NA MOU FILISIS TON TRITO PAPOU ARISTERA...:rotflmao: :rotflmao:

kali mou den ise toso simantiki oso nomizis
simantiko ine oloi na pernane kala me tin parea
esi apla 8elis na petixis tin xiragogisi mias olokliris pareas gia na epiveveo8is os gineka os prosopikotita ke os atomo

sou leo lipo ego ke pali ego

oti an 8es arxigilikia vale ipopsifiotita glipse ke merikes katourimenes podies ke pou kseris mpori na psifistis proti

mexri tote pare sfougkaropano opos oloi ke ka8arize moni sou tis aka8arsies sou

edo den ine o mpampas ke i mama edo prepi na kanis ke esi kati

8a sou pari xronia la pou kseris mpori na to katalavis ke esi ke meriki ali

makis206
21/12/2007, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py

Υπομονή Σπύρο, τώρα έχω σειρά εγώ με τον Τίφο :lol: :lol:

Maira
21/12/2007, 13:55

Πάντως να βρεθεί μέρος να τους βολεύει όλους δεν υπάρχει περίπτωση, ας βολευτεί η πλειοψηφία τουλάχιστον.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθούν κι άλλα μαγαζιά! αλλά αυτοί που ψάχνανε, βρήκαν, άρα δεν πρόκειται να ψάξουν άλλο!!!!

Συν του ότι "Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"!!!!

$py
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Υπομονή Σπύρο, τώρα έχω σειρά εγώ με τον Τίφο :lol: :lol:

:a4:

afrotwin

den ine 8ema mod re
ti nomizis oti to moto organoni tin sinantisi?

i sinantisi ka8oristike apo apla atoma pou sixnazoun sto moto
itan anagki ton atomom

to forum den asxoli8ike me afto

den nikiase kamia e8ousa mia fora tin vdomada
oute ipe posi pou ke pote 8a mazevonte
genikos den exi kamia sxesi

ine diko mas 8ema ke mono

ta exete parafrasi ola leme

afrotwin
21/12/2007, 13:57
Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθούν κι άλλα μαγαζιά! αλλά αυτοί που ψάχνανε, βρήκαν, άρα δεν πρόκειται να ψάξουν άλλο!!!!

Συν του ότι "Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"!!!!

ektos lipon apo arxigos pou apetixe ise ke mantis...
kseris esi ti 8a gini ke sto melon ke oloi oi aloi ine malakes pou den kseroun ti kanoun etsi?

Akatanomastos
21/12/2007, 13:59
eiste 30+ xronon mantraxalades kai kiries (sic) kai tsakoneste san 5xrona

:lol: :lol: :lol:

Maira
21/12/2007, 14:00
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OK KE NA MOU FILISIS TON TRITO PAPOU ARISTERA...:rotflmao: :rotflmao:

kali mou den ise toso simantiki oso nomizis
simantiko ine oloi na pernane kala me tin parea
esi apla 8elis na petixis tin xiragogisi mias olokliris pareas gia na epiveveo8is os gineka os prosopikotita ke os atomo

sou leo lipo ego ke pali ego

oti an 8es arxigilikia vale ipopsifiotita glipse ke merikes katourimenes podies ke pou kseris mpori na psifistis proti

mexri tote pare sfougkaropano opos oloi ke ka8arize moni sou tis aka8arsies sou

edo den ine o mpampas ke i mama edo prepi na kanis ke esi kati

8a sou pari xronia la pou kseris mpori na to katalavis ke esi ke meriki ali

Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές σου "BIG BROTHER" αλλά προτιμώ να βλέπω αυτήν την παρέα, όση μαζεύεται στο Δέλεαρ (γιατί δεν βλέπω να βρίσκεται άλλο μαγαζί στο κέντρο, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο), και να ευχαριστόμαστε μερικές ώρες χαβαλέ και συζήτησης και όσοι θέλουν ένα καλό περιβάλον και όλα τα συναφή μπορούν να πάνε όπου αλλού τους αρέσει!!!!

Θα ο πω άλλη μια φορά! Όταν είχα πρωτομπεί στο μοτο, είχα ρωτήσει γιατί επιλέχτικε το Δέλεαρ! Έναν λόγο μου είπαν και μόνο! Γιατί είναι στο κέντρο από όλες τις περιοχές και εύκολα προσβάσιμο!!!!

Άντε γεια!!! "BIG BROTHER" :wave2:

$py
21/12/2007, 14:01
den ine 8ema mod re
ti nomizis oti to moto organoni tin sinantisi?

i sinantisi ka8oristike apo apla atoma pou sixnazoun sto moto
itan anagki ton atomom

to forum den asxoli8ike me afto

den nikiase kamia e8ousa mia fora tin vdomada
oute ipe posi pou ke pote 8a mazevonte
genikos den exi kamia sxesi

ine diko mas 8ema ke mono

ta exete parafrasi ola leme

Εγώ είπα τους mod για να φτιάξουν ένα poll. Άμα αυτό το poll δείξει ότι το 90% θέλει Άλιμο τότε θα σταματήσουν και οι γκρίνιες.

(άμα δείξει το αντίθετο, πάρε το πούλο και πήγαινε δέλεαρ :lol: )

Maira
21/12/2007, 14:02
ektos lipon apo arxigos pou apetixe ise ke mantis...
kseris esi ti 8a gini ke sto melon ke oloi oi aloi ine malakes pou den kseroun ti kanoun etsi?

Τι να σου πω! Η παροιμία δεν είναι δικιά μου!!! Την λένε και την υποστιρίζουν πολλά χρόνια τώρα!!!!

afrotwin
21/12/2007, 14:13
ego mono na po oti meriki parafereste

nomizete oti ine oloi malakes ke to 8ema ine pios 8a tous pai apo edo ke apo eki
ke ego os o pio diasimos gia tin viopragia mou tous xiragogo fovizontas tous na kanoun oti 8elo...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

telika prepi na katalavete oti mono osoi to vlepete etsi exete to provlima pou prosaptete se emena ke akouo sinexia malakies oti olo ego leo oti ego apofasizo pios ime ego pou...ke ales teties pipes

ego ime aftos pou ine anixtos pige stin kenouria sinantisi perase ke eki kala ke ekfrazi tin siopi ton alon pou perasan toso orea pou es8anonte enoxes gia afto...:rotflmao:

lipon apo edo ke mpros na kserete oti 8a perno prosopika epi8esis tetiou idous ke na katalavete oti oi aloi den ine malakes pou ka8e ena mesa ke ego tous kani oti 8eli

afto fenete etsi se esas tous dilous ke fovismenous genikos ke aoristos
me osous sinanastrefome anef oron moni tous to kanoun tous 8eoro filous mou ke aderfia mou ke oti leo gia aftous to kano men ipostiriktika ala giati ksero ti pistevoun ke ksero oti 8eloun na alaksoun ke oti tous exi kourasi to steki afto stin sigkekrimeni periptosi ke 8eloun alages ke den lipounte pou meriki me mia terastia kakoproereti malakia mesa sto mialo tous den epi8imoun to kalo ton polon ala to prosopiko tous skopo opios ine aftos

apo pexnidia eksousias mexri epiviosis (akousame ke kati gia venzines):rotflmao:

ke den ime ego pou apofasizo gia olous i tous leo ti na kanoun
ke to ksana leo 8a xaso tin ipomoni mou me kamposous apo esas ke 8a antidraso aftonoma ke asxima ego den exo epite8i se kanenan ili8io xamilis noimosinis 8amona tou mpourdeloforum ke an mou tin ksana pi kanis 8a ton gamiso stegna ke oloklirotika

me merikous ime poli filos ke me merikous gnostos ke se merikous entelos agnosos kalo ine na es8aneste osi den me kserete oti den exete idea me pion milate ke min pernete fora apo emrikous pou me kseroun tous ksero ke tous epitrepo na mou lene oti 8eloun

ke to girisa prosopika

giati meriki iste toso malakes pou to pirate i to girisate prosopika se emena to 8ema alagis stekiou

sas leo lipon epidi ta exo pari komeni i malakia

ego sta arxidia mou opou ke na pate ama goustaro 8a er8o
ke gia na po tin ali8ia ke me merikous pou prospa8o na tous piso den exo kamia ipoxreosi
apla mias ke pezo ton dikigoro tou diavolou prospa8o na tous doso kati na skeftoune

ama ksana akouso pios ime ego ke ala teita sas gamao to spiti apo ta 8emelia
malakes

afrotwin
21/12/2007, 14:14
Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές σου "BIG BROTHER" αλλά προτιμώ να βλέπω αυτήν την παρέα, όση μαζεύεται στο Δέλεαρ (γιατί δεν βλέπω να βρίσκεται άλλο μαγαζί στο κέντρο, όχι γιατί δεν υπάρχει αλλά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο), και να ευχαριστόμαστε μερικές ώρες χαβαλέ και συζήτησης και όσοι θέλουν ένα καλό περιβάλον και όλα τα συναφή μπορούν να πάνε όπου αλλού τους αρέσει!!!!

Θα ο πω άλλη μια φορά! Όταν είχα πρωτομπεί στο μοτο, είχα ρωτήσει γιατί επιλέχτικε το Δέλεαρ! Έναν λόγο μου είπαν και μόνο! Γιατί είναι στο κέντρο από όλες τις περιοχές και εύκολα προσβάσιμο!!!!

Άντε γεια!!! "BIG BROTHER" :wave2:

den iparxi kentro tin poutana mou den iparxi ti skata exete sto kefali sas meriki pou na mas xoresi to kentro 50 mixanes ti poutana mou mesa

dirtbird
21/12/2007, 14:19
ciao παιδες

Διηπειρωτικό scubadiving?:ninja: :ninja: :ninja:

Maira
21/12/2007, 14:28
ΟΚ, αφού λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι στο κέντρο και δεν μας πειράζουν και τα λίγα χιλιόμετρα παραπάνω, σας έχω ένα καταπληκτικό μαγαζί στην Μεταμόρφωση!!! Είναι αμέσως μετά την έξοδο από τον Κηφισό και θα τρελαθούν με την πάρτη μας!!!!

Καλό?

Να σας πω και λεπτομέρειες για το πως να έρθετε? όσο για τις μηχανές? Ο δρόμος από την μια πλευρά είνα αδιέξοδο με αποτέλεσμα να μην παρκάρει κανείς! Και ιδιοτικό πάρκιν! Τι άλλο θέλετε? Μήπως για τις τιμές? Κομπλέ!!!

Αλλά συγνώμη κιόλας, ειναι μεταμόρφωση!!!!

mpou
21/12/2007, 14:33
ΟΚ, αφού λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι στο κέντρο και δεν μας πειράζουν και τα λίγα χιλιόμετρα παραπάνω, σας έχω ένα καταπληκτικό μαγαζί στην Μεταμόρφωση!!! Είναι αμέσως μετά την έξοδο από τον Κηφισό και θα τρελαθούν με την πάρτη μας!!!!

Καλό?

Να σας πω και λεπτομέρειες για το πως να έρθετε? όσο για τις μηχανές? Ο δρόμος από την μια πλευρά είνα αδιέξοδο με αποτέλεσμα να μην παρκάρει κανείς! Και ιδιοτικό πάρκιν! Τι άλλο θέλετε? Μήπως για τις τιμές? Κομπλέ!!!

Αν μπορουμε να φερνουμε και απο το "δικο" μας τσιπουρο, +1

afrotwin
21/12/2007, 14:34

Καλό?

emena prosopika den me xalai ime mesa

Maira
21/12/2007, 14:37
Καλά ας το αφίσουμε να το δουνε κι άλλοι γιατί χαλάει ακόμα κι εμένα που κάποιοι θα αναγκάζονται να κάνουν πόσα χιλιόμετρα, ενώ θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι στο κέντρο! Και θα σας πω κάποια στιγμη αν μπορέσω να κοιτάξω για μαγαζί στο κέντρο, που να χωράει 50 μηχανές και τους ιδοκτήτες τους!!!!

afrotwin
21/12/2007, 14:40
emena prosopika den me xalai ime mesa

KE POU ISE IOANNA AMA DEN GOUSTAROUN I ALOI 8A PIGENOUME I DIO MAS 8A RIXNOUME KE TA STRFILIKIA MAS ME TO GIXXER MOU 8A SE PERNO KE EGO NA MIN XALAS VENZINI KE OLA TELIA GOUSTERNIS?:wacko:

devil's animal
21/12/2007, 15:56
για αλλη μια φορα...το γ@μησαμε και ψοφησε:rolleyes:

Λεωνιδα:
δεν χρειαζεται να εξαπτεσαι,ουτε να υποστηριζεις κανεναν και κανενα μαγαζι. Οποιος θελει να ερχεται εκει που κανονιζουν οι "πολλοι" να ερχεται. Δικαιολογιες του τυπου: μακρυα, βενζινη, αλλη ακρη κ.λ.π. υπαρχουν απειρες. ΘΕΛΗΣΗ για να δεις τα ατομα που γουσταρεις και να πεις μια μαλακια ΚΑΜΙΑ.

Ιωαννα:
θα σε παρακαλουσα να μην εισαι τοσο απολυτη. Κανε το μια φορα και αμα δεις οτι σου κακοπεφτει μην ξαναρθεις. Δεν τραβαμε κανεναν και δεν υπαρχει και λογος να ερχεσαι αμα σπαζεσαι. Μαζευομαστε για να περναμε καλά. Αν καποιος ερχεται μες στα νευρα του στυλ: "που κουβαληθηκαμε εδω τωρα...και σε ποση κινηση ή μη εμπλεξα και ποση βενζινη χαλασα" ειναι καλυτερα να μενει σπιτι του. Και ειναι καλυτερα και για εκεινον-εκεινη και για τους υπολοιπους που θα τον ακουνε να γκρινιαζει ενω θα εχουν μαζευτει ολοι για να γελασουν και να περασουν καλα.

Επισης το μαγαζι στην Μεταμορφωση. (αν οντως υφισταται) το βλεπουμε και το συζηταμε. Εγω μενω Πεςριστερι και σαφως με βολευει περισσοτερο το κεντρο απο την Ανατολικη Αττικη που ειναι το Ενηλιον και φυσικα ουτε τα βορεια προαστια (Μεταμορφωση, Ψυχικο,Χαλανδρι). αλλα δεν παραπονιεμαι.

Εχω το Δελεαρ ή το οποιοδηποτε Δελεαρ κατι σαν ιεροτελεστια. (εκτος απο τις φορες που πραγματικα δεν μπορω).Οπου και να γινεται αυτη η συναντηση θα πηγαινω. Γιατι γουσταρω την πλακα.τον χαβαλε,τα αστεια και τα σοβαρα αυτης της παρεας. Αλλωστε ειναι Δευτερα (ουσιαστικα νεκρη μερα) και ο σκληρος το εχει καταγραψει σαν γεγονος "not to miss".

Αυτα τα ολιγα απο εμενα.
προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν σας. Ουτε κρατω κακιες με οσους και οποιους εχουμε αντιπαρατεθει κατα καιρους εδω μεσα.

Μακαρι ειλικρινα να βρεθει μια λυση και να μαζευομαστε ολοι και να περναμε καθε φορα και καλυτερα!

Με ελπιδα,
τους Αγωνιστικους Χαιρετισμους μου

blackbusa
21/12/2007, 16:05

apo pexnidia eksousias mexri epiviosis (akousame ke kati gia venzines):rotflmao:

εδω θεωρω εισαι λαθος.....και δεν ειναι και για γελια.....

zephyr1
21/12/2007, 16:07
:lol: :smilea: :lol:

115174

afrotwin
21/12/2007, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εδω θεωρω εισαι λαθος.....και δεν ειναι και για γελια.....

as min imouna....
ke ine gia pola gelia idika ama exis hayabusha ke den exi lefta gia venzini...

blackbusa
21/12/2007, 16:36
as min imouna....
ke ine gia pola gelia idika ama exis hayabusha ke den exi lefta gia venzini...

η δεν ειχες ποτε προβληματα στην ζωη σου,η ακομα χειροτερα αν ειχες και τα ξεχασες......το οτι καποιος μπορει να μετραει και το τελευταιο ευρω,γιατι τα βγαζει περα δυσκολα,δεν ειναι ντροπη....το να γελας με αυτο ομως σε καποιον που το αναφερει και μπορει να το εννοει κιολας ειναι κατακριτεο και μαλακια :(

υ.γ. δεν μειλαω για εμενα,για να καταλαβαινομαστε.....μειλαω για οσους μπορει να περιλαμβανει αυτο που κοροιδεψες.....:(

tai
21/12/2007, 16:38
:eyepop: ρε δεν πατε καλα λεμε :a21:

EVI
21/12/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:eyepop: ρε δεν πατε καλα λεμε :a21:

:look: ποιοι? εμεις η οι αλλοι?

:rotflmao: :lol:

afrotwin
21/12/2007, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
η δεν ειχες ποτε προβληματα στην ζωη σου,η ακομα χειροτερα αν ειχες και τα ξεχασες......το οτι καποιος μπορει να μετραει και το τελευταιο ευρω,γιατι τα βγαζει περα δυσκολα,δεν ειναι ντροπη....το να γελας με αυτο ομως σε καποιον που το αναφερει και μπορει να το εννοει κιολας ειναι κατακριτεο και μαλακια :(

υ.γ. δεν μειλαω για εμενα,για να καταλαβαινομαστε.....μειλαω για οσους μπορει να περιλαμβανει αυτο που κοροιδεψες.....:(

ama den milas gia sena na min milas ka8olou
den iparxi elinas metaksi afton ke ego pou na min xrostai i na min exi ikonomiko provlima
ala se kamia periptosi den pistevo oti i sinantisi tou moto ine aformi gia na anafer8oume se afto to provlima giati ta eksoda ine avastaxta....

an ixes diavasi paliotera post ixa vali koloxero stin parea pou efevgan ke pigenan tavernitses ke xalagan ena soro lefta eki ke ipoxreonan ke kapious gian na exoun parea na akolou8isoun stin teleftea fora isoun ke esi eki

ke an to vria 8a dis ti leo gia to 8ema

ala oloi prosarmozoume ton tropo zois mas analoga me to pos mas perni

den to pezoume dakrivrexto senario tipou vasilaki kaila me ftoxia katarameni ke ala dina

ke episi esi den 8elo na kotrarese egkefalika mazi mou
varieme aforita...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 16:51
νταξ εφαγα,κοιμηθηκα δυο ωριτσες,πηγα τουαλετα αλλα αυτο ο βαρος δεν λεει να φυγει απο πανω μου.
τι θα γινει τελικα με το ΔΕΛΕΑΡ ρε παιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
21/12/2007, 16:52
πηγα τουαλετα
τι θα γινει τελικα με το ΔΕΛΕΑΡ ρε παιδια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]

χεσε μεσα :rotflmao: :rotflmao: :lol:

tai
21/12/2007, 16:52
1ονμιλάμε για +10χλμ χ2 και όχι για 30 +30 που έγινε καραμέλα!
2ονμιλάμε για βενζίνες που καίμε και στην ουσία μιλάμε για 50λεπτα πανω κατω!
3ονμιλάμε για βολικότητα και πιάνουμε μέχρι ωρας 2-3-4 άτομα ξεχνώντας τους 30-40 που ήταν στο μαγαζί την δευτέρα και ΔΕΝ παραπονέθηκαν!
4ονμιλάμε για την απόσταση που το μετρό την κάνει σε δύο στάσεις απο το κέντρο, και την καναμε πηγενε ελα Χαλκίδα!

ρε δεν παμε καθόλου καλά!:a21:

:( κρίμα

ξαναματαλέω οτι αν η πλειοψηφία των ανθρώπων που ΕΡΧΩΝΤΑΙ βολεύεται, κάποιες μονάδες θα πρέπει να σταματήσουν την γκρίνια και την κόντρα για τους χ λόγους που την κάνουν, αν σκέφτονται την ΠΑΡΈΑ και όχι την πάρτη τους η τα κόμπλεξ που κουβαλάνε

εγω πάντως δηλώνω οτι θα πάω σε όποιο μαγαζί αποφασίσει η παρέα του moto.gr

DoctorS
21/12/2007, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1ονμιλάμε για +10χλμ χ2 και όχι για 30 +30 που έγινε καραμέλα!
2ονμιλάμε για βενζίνες που καίμε και στην ουσία μιλάμε για 50λεπτα πανω κατω!
3ονμιλάμε για βολικότητα και πιάνουμε μέχρι ωρας 2-3-4 άτομα ξεχνώντας τους 30-40 που ήταν στο μαγαζί την δευτέρα και ΔΕΝ παραπονέθηκαν!
4ονμιλάμε για την απόσταση που το μετρό την κάνει σε δύο στάσεις απο το κέντρο, και την καναμε πηγενε ελα Χαλκίδα!

ρε δεν παμε καθόλου καλά!:a21:

:( κρίμα

ξαναματαλέω οτι αν η πλειοψηφία των ανθρώπων που ΕΡΧΩΝΤΑΙ βολεύεται, κάποιες μονάδες θα πρέπει να σταματήσουν την γκρίνια και την κόντρα για τους χ λόγους που την κάνουν, αν σκέφτονται την ΠΑΡΈΑ και όχι την πάρτη τους η τα κόμπλεξ που κουβαλάνε

εγω πάντως δηλώνω οτι θα πάω σε όποιο μαγαζί αποφασίσει η παρέα του moto.gr

Χρήστο όλα αυτά που λες αναλύθηκαν διεξοδικά όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλους στις 10 σελίδες που δεν έχεις διαβάσει από χθες και άκρη δεν βρέθηκε....αρα.....μένει αυτό που λέω από χθες, η πορεία θα δείξει, αν στις ακόλουθες Δευτέρες εκείνοι που πηγαίνουν στο δέλεαρ είναι περισσότεροι από εκείνους που πήραμε την πρωτόβουλία να πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί, ή εκείνοι που έρχονται εκφράζουν παράπονα, τότε μάλλον εκτιμήσαμε λάθος την κατάσταση, ανθρώπινο είναι, και θα πρέπει να αναθεωρήσουμε για κάτι πιο κεντρικό αν όχι το ίδιο το δέλεαρ ξανα....

αλλά δεν γινεται να προκαθορίσουμε καταστάσεις, τα πάντα στη ζωή ξέρω εγώ ότι κρίνονται εκ του αποτελέσματος......

:)

YΓ. άντε ρε μακ@κα να ετοιμαστεις να πάμε για μπύρες............:smokin:

afrotwin
21/12/2007, 17:07
Χρήστο όλα αυτά που λες αναλύθηκαν διεξοδικά όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλους και άκρη δεν βρέθηκε....αρα.....μένει αυτό που λέω από χθες, η πορεία θα δείξει, αν στις ακόλουθες Δευτέρες εκείνοι που πηγαίνουν στο δέλεαρ είναι περισσότεροι από εκείνους που πήραμε την πρωτόβουλία να πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί, ή εκείνοι που έρχονται εκφράζουν παράπονα, τότε μάλλον εκτιμήσαμε λάθος την κατάσταση, ανθρώπινο είναι, και θα πρέπει να αναθεωρήσουμε για κάτι πιο κεντρικό αν όχι το ίδιο το δέλεαρ ξανα....

αλλά δεν γινεται να προκαθορίσουμε καταστάσεις, τα πάντα στη ζωή ξέρω εγώ ότι κρίνονται εκ του αποτελέσματος......

:)

YΓ. άντε ρε μακ@κα να ετοιμαστεις να πάμε για μπύρες............:smokin:

pedia min lete i akri den vre8ike

exi vre8i ke ine poli sigkekrimeni deftera enilio sto alima 8a imaste pali
den to sizitame ine dedomeno edo ginete sizitisi gia na pisoume kana dio anixtomiala atoma.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
21/12/2007, 17:13
DEN IPARXI LISI METAKSI IOANAS XRISTOU KROUKI KE TOU IPOLIPOU FORUM...

Απο το στομα σου αυτο ακουστηκε σαν ευχη:lol:
Αν μου ελεγες δε να παω να γαμηθω να ξελαμπικαρω θα ημουν και ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος.
Η μου το ειπες ηδη και δεν το προσεξα;:lol: :blush:

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 17:20
pedia min lete i akri den vre8ike

exi vre8i ke ine poli sigkekrimeni deftera enilio sto alima 8a imaste pali
den to sizitame ine dedomeno edo ginete sizitisi gia na pisoume kana dio anixtomiala atoma.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φορεσε το ολοκαινουριο προφυλακτικο και χαθηκε στο δασος :a08:

DimChios
21/12/2007, 17:28
ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ POLL ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ VS ΕΝΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?

Ή ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ?

Cpt. Haddock
21/12/2007, 17:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Καλά ρε μ@λ@κες ακόμα ασχολείστε;

τι πολ και π@π@ριες, είπαμε ενηλιον, μπήκε και στίκυ τέλος

η πορεία θα δείξει αν αρέσει ή όχι

τ' είν' τούτοι ρε γμτ :bigcry:

DoctorS
21/12/2007, 17:35
[B
Καλά ρε μ@λ@κες ακόμα ασχολείστε;

τι πολ και π@π@ριες, είπαμε ενηλιον, μπήκε και στίκυ τέλος

η πορεία θα δείξει αν αρέσει ή όχι

τ' είν' τούτοι ρε γμτ :bigcry: [/B]

δε με λες τι δείκτη οινοπνεύματος είχε αυτό το ΔΣ..............μπερδεύεσαι πάκταιν εσύ είσαι με τους άλλους.................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ΜΟΖΑΡΤ
21/12/2007, 17:35
να ρωτησω κατι μιας και δυο μερες χωρις την λαμπιρη πρεπει να παρω την δοση μου απο εδω.
ο κρουκης γιατι σηκωθηκε και εφυγε απο την αλλη καφετερεια:smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
21/12/2007, 17:37
δε με λες τι δείκτη οινοπνεύματος είχε αυτό το ΔΣ..............μπερδεύεσαι πάκταιν εσύ είσαι με τους άλλους.................:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Μεγάλο δείκτη, χέσε μέσα :rotflmao:

Εγώ δεν είμαι με κανέναν ρε, χεσμένα τα 'χω και το δέλεαρ και το ενήλιον, σε κανένα δεν πάταγα πλέον ουτως ή άλλως και ΟΧΙ λόγω απόστασης

απλα το ενήλιον που ειναι στου αλιμου τη μάνα :lol: μου δίνει ένα ακόμα λόγο να μην πατήσω

:wave2: :beer: :wave2:

(χικ :look: )