Σύνδεση

View Full Version : ΔΕΛΕΑΡ...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7]

Tpap
02/01/2008, 21:32
θα φροντισω...

Maira
02/01/2008, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μα αγαπητη μου, αν δεν εχεις διαβασει κατι ή δεν εχεις καταλαβει κατι, τι πιο ευκολο απο το να ρωτησεις..?????

Έχεις δει πολλούς να το κάνουν?????

:confused: :wave2:

gousgoun_69
02/01/2008, 21:40
600 απαντήσεις και 15425 επισκέψεις.

Εχει ρευμα το θρεντ πάντως :wave2:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Maira
02/01/2008, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
600 απαντήσεις και 15425 επισκέψεις.

Εχει ρευμα το θρεντ πάντως :wave2:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Τριφασικό????

:lol: :lol: :lol: :beer: :lol: :lol: :lol:

gousgoun_69
02/01/2008, 21:45
Ναι και με τις ασφάλειες καμμένες

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer:

power hornet
02/01/2008, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Αφού με τέτοιο τρόπο εκφράζουμε εμπεριστατωμένη ( !!! ) γνώμη - άποψη επι του θέματος, κι ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ (ΚΑΚΩΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΑΜ, να συνεισφέρω κι εγώ: +100000000000000000000.

Υ.Γ.: Τη "συνήθεια" αυτή δέν την παρατηρώ να συμβαίνει μόνο με τον power hornet. Ο καλός συνάδελφος, που προσωπικά δέν τον γνωρίζω και δέν έχω τίποτα μαζί του, μου έδωσε απλώς αφορμή για να πώ αυτά που είπα. με γνωριζες μαστορα οταν ειχαμε παει ολοι μαζι στο ναυπλιο.εγω το εγραψα ετσι γαιτ6ι δεν εχω ορεξη να γραφω ολοκληρο κατεβατο ειμαουν παλια ψιλοθαμωνας πηγαινα αρκετα περυσι απλα εχω κοψει πλεον να πηγαινω,ενω εσυ απο τι ξερω τωρα αρχισες να πηγαινεις.γαιυτο εκατσα και εγραψα +10000 γιατι συμφωνο με την φνωμη του βασιλη με εκφραζει αυτο που λεει σαν δικες μου σκεψεις,τωρα να μπαινω και εγω οπως πολλοι που το εχουν κανει και να αναμασανε τα ιδια και ιδια αλα με συγχωρειτε εχω και καλυτερα πραματα να κανω.
παντα φιλικα ετσι?διαλογο κανουμε

TROOPER
03/01/2008, 19:07
ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΩΡΤΩΘΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ...

σε αυτη τη παρεα που λεγεται moto.gr...

κατ αρχην δε θα ηθελα να με προσβαλει κανενας μετα απο αυτο το ποστ λεγοντας μου το οτιδηποτε θα μπορουσε να με προσβαλει αλλα αυτο εγκειται στη δικη σας κριση.
ειδατε ισως σε προηγουμενο ποστ μου εδω μεσα τις αποψεις μου οι οποιες ειναι ειλικρινεις.
μετα λοιπον απο σκεψη για το θεμα και με κρυο αιμα θελω να πω 2 λογια.
ημουνα απο αυτους που υποστηριζα μια αλλαγη με σκοπο το καλυτερο.θεωρω πραγματι οτι το ενηλιον ειναι καλυτερο απο το δελεαρ.ενδεχομενως να υπαρχει και καλυτερο μαγαζι απο το ενηλιον για να στεγασει τις δευτερες μας αλλα δεν το εχω βρει προσωπικα.

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, σκεφτηκα το εξης:
αν υποθεσουμε οτι παμε μια εκδρομη 30 ατομα.και στη διαδρομη καποιος (μακρυα απο ολους μας) πεσει, σκασει το λαστιχο, μεινει απο ανορθωτη η βενζινη.οι υπολοιποι 29 τι κανουμε???

α)συνεχιζουμε τη βολτα μας ?
β)σταματαμε και βοηθαμε οπως μπορουμε αυτο το ατομο (ακομα και με την παρουσια μας αν ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε) και ας μη φτασουμε ποτε στον τελικο μας προορισμο ?

προσωπικα θα επελεγα το β.εσεις?

τι θελω να πω με αυτο...απο τη στιγμη που εστω και ενας (1) δηλωνει κολημα οικονομικης φυσεως στη προκειμενη περιπτωση για να κανει τα παραπανω χλμ μεχρι το ενηλιον και δεν ειναι απλως χοντροκεφαλος θεωρω χρεος μου να μην τον αφησω πισω για να κανω εγω το γουστο μου.

αλλα το μεγαλυτερο βαρος μου το κουβαλαω επειδη μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.και εξηγουμαι αμεσως.
στο παρον θρεντ δινεται η εντυπωση οτι ενα συγκεκριμενο μελος, ο Afrotwin, μιλαει εκ μερους ολων οσων ειμασταν υπερ του να φυγουμε απο το δελεαρ.δεν απαντουσα οσο διαδραματιζονταν η αντιπαραθεση γιατι ολοι ξερουμε τον τροπο που ο Afrotwin εγραφε και αντιλαμβανεστε οτι αν αν εγραφα οτι ''Afro εμενα δε με αντιπροσωπευεις γιατι δε χρειαζομαι δικηγορο για να πω τη γνωμη μου'' θα εμπαινα σε ενα φαυλο κυκλο.
αυτη ομως η απαθεια με την οποια προσωπικα αντιμετωπισα το ολο θεμα δινει τη λαθος εντυπωση οτι τελικα με αντιπροσωπευει ο Afro.αυτο λοιπον ειναι ενα βαρος που κουβαλαω προσωπικα και θα ηθελα να το ξεκαθαρισω.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΩΔΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Afrotwin ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!!

ουφ το βγαλα απο πανω μου.συγγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω που με ακουσατε και νομιζω οτι εγινε κατανοητη και η αποψη μου οσο αφορα το δελεαρ.

ευχομαι την επομενη φορα που θα ερθω σε συναντηση της δευτερας να ειμαστε καλυτερα και απο εκεινη τη δευτερα με τους ολλανδους, τους πατρινους και τον κρητικαρο !!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=24965&perpage=15&highlight=%E4%E5%EB%E5%E1%F1&pagenumber=1) που θυμαμαι και ερχεται ενα πελωριο χαμογελο στη μουτσουνα μου !!!

:wave2:

tai
03/01/2008, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
............
επειδη μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.και εξηγουμαι αμεσως.
στο παρον θρεντ δινεται η εντυπωση οτι ενα συγκεκριμενο μελος, ο Afrotwin, μιλαει εκ μερους ολων οσων ειμασταν υπερ του να φυγουμε απο το δελεαρ.δεν απαντουσα οσο διαδραματιζονταν η αντιπαραθεση γιατι ολοι ξερουμε τον τροπο που ο Afrotwin εγραφε και αντιλαμβανεστε οτι αν αν εγραφα οτι ''Afro εμενα δε με αντιπροσωπευεις γιατι δε χρειαζομαι δικηγορο για να πω τη γνωμη μου'' θα εμπαινα σε ενα φαυλο κυκλο.
αυτη ομως η απαθεια με την οποια προσωπικα αντιμετωπισα το ολο θεμα δινει τη λαθος εντυπωση οτι τελικα με αντιπροσωπευει ο Afro.αυτο λοιπον ειναι ενα βαρος που κουβαλαω προσωπικα και θα ηθελα να το ξεκαθαρισω.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΩΔΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Afrotwin ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!!

ουφ το βγαλα απο πανω μου.συγγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω που με ακουσατε και νομιζω οτι εγινε κατανοητη και η αποψη μου οσο αφορα το δελεαρ.
............................................................................................

+1000
σε αυτα τα λόγια επάνω που εγκρίνω.!!

θα προσθέσω και εγω κατι

για κανένα λόγο δεν θα 'θελα να "σπάσει" η παρέα!!
Δεν περίμενα ΠΟΤΕ οτι μια απλή πρόταση θα έφτανε σε τέτοια διαμάχη!!
και επίσης να τονίσω οτι η αποφυγή μιας απάντισης, δεν ειναι φόβος έκφρασης , αλλά αποφυγή σε εμπλοκή με ΦΙΛΟΥΣ.
απο την στιγμή όμως που δημιουργείται η λάθος εντύπωση, πρέπει να το διευκρινίσω.
Ολοι μπορούμε (φαντάζομαι ) να μπινελικόσουμε .
Κάποιοι το αποφεύγουμε για λόγους ευγένειας.
άλλο ειναι να θεωρείς την γνώμη σου σωστή και άλλο να βρίζεις αυτόν που έχει διαφορετική άποψη απο 'σένα
τέλος το διάγγελμα:lol:

επιθυμώ να ΞΑΝΑγίνουμε παρέα, με τον καφέ και την μπύρα μας, όπου και αν γίνεται αυτό

crs-k
03/01/2008, 22:25
.................
...............

Αφορμης δοθεισης, θα ηθελα να παρακαλεσω να ΜΗΝ υπαρχουν αναφορες σε ατομα που δεν μπορουν πια να "απαντησουν"...

TROOPER
03/01/2008, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αφορμης δοθεισης, θα ηθελα να παρακαλεσω να ΜΗΝ υπαρχουν αναφορες σε ατομα που δεν μπορουν πια να "απαντησουν"...

ζητω 1000 συγγνωμη αλλα δεν βρισκω πως θα μπορουσα να δωσω να καταλαβει καποιος το ποιος ΔΕΝ με αντιπροσωπευει στη προκειμενη περιπτωση.

δεν ειχα σκοπο να προκαλεσω σε καμια περιπτωση και αν πιστευει καποιος οτι δημιουργω προβλημα παρακαλω να προβουν οι αρμοδιοι της κατηγοριας στις αναλογες ενεργειες.

και παλι συγγνωμη, υποσχομαι οτι δεν θα ξανασυμβει.

crs-k
03/01/2008, 23:56
ζητω 1000 συγγνωμη αλλα δεν βρισκω πως θα μπορουσα να δωσω να καταλαβει καποιος το ποιος ΔΕΝ με αντιπροσωπευει στη προκειμενη περιπτωση.

δεν ειχα σκοπο να προκαλεσω σε καμια περιπτωση και αν πιστευει καποιος οτι δημιουργω προβλημα παρακαλω να προβουν οι αρμοδιοι της κατηγοριας στις αναλογες ενεργειες.

και παλι συγγνωμη, υποσχομαι οτι δεν θα ξανασυμβει.

Καλα μην αυτοκτονησεις κι ολας... :lol:

Το γραψα για να μην συνεχιστει ρε Γιωργη, μιας και δεν το θεωρω ηθικο, ανεξαρτητα σε ποιους αναφερομαστε... :wacko:

gcrook
04/01/2008, 01:10
Παιδες ειστε ελευθεροι να πατε οπου θελετε δεν το συζηταω και ευχομαι να περασετε τελεια.
Το μονο κολλημα μου στην φαση του Δελεαρ ειναι ο τροπος με τον οποιο ισως και αθελα καποιων πλασαριστηκε λες και το μοναδικο προβλημα των τελευταιων συναντησεων ηταν το κακο σερβις και
η κακη ατμοσφαιρα του μαγαζιου.

Προσπαθησα να επιμεινω στο τι διαμορφωνει την ατμοσφαιρα μιας ιδιομορφης παρεας οπως η δικη μας που ξερουμε πραγματα ο ενας για τον αλλο που δεν ξερουν ουτε οι πιο στενοι μας φιλοι και ομως δεν θυμομαστε καμια φορα ουτε το ονομα του φιλου που εχουμε απεναντι μας.

Περιμενα να αντιμετωπιστει το θεμα με καποια ειλικρινεια και ενιωσα οτι κανεις δεν θελησε να εστιασει στις πραγματικες κατα την γνωμη μου ριζες του προβληματος τα παρατησα.
Ακομα και αν ολα αυτα που νιωθω σχετικα με το θεμα ειναι αποκυηματα της φαντασιας μου στην τελικη διατηρω το δικαιωμα να συνεχιζω να αισθανομαι ετσι και εσεις διατηρειτε το δικαιωμα να κανετε οτι χρειαζεται ωστε να περνατε παντα καλα.Δεν θελω να ειμαι σε καμια περιπτωση αυτος που θα φρεναρει την πλειοψηφια η οποια εχει αποφασισει οτι νιωθει διαφορετικα για ενα ζητημα ενδεχομενως οχι πιο πολυπλοκο απο την απλη εξευρεση μιας καφετεριας για τις εβδομαδιαιες συγκεντρωσεις,και ουτε θα προσπαθησω να κανω πολυπλοκο η να υπεραπλουστευσω οποιοδηποτε θεμα προκυπτει, ειδικα απο την στιγμη που ολοι πιστευετε οτι ειστε ειλικρινεις ως προς τα θελω σας.

Αλλα παραυτα...

Ασχετως με το τι θα αποφασισετε αυτη την στιγμη κανενα μερος για καφε και καμια συναντηση δεν μπορει να μου δωσει εμενα προσωπικα αυτο που θα ηθελα διοτι το αυθορμητο εγινε προσχεδιασμενο,οι ωραιες συζητησεις εγιναν κουβεντες που σκοπο εχουν να πληγωσουν,και οι καλοι φιλοι ειναι απασχολημενοι με το να αναρωτιουνται αν ειμαστε καλοι φιλοι ακομα η αν μαλακιζομαστε ετσι απλα για να περναει η ωρα.

Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση κανενας μα κανενας να νιωσει οτι αφηνει καποιον πισω διοτι παντα θα υπαρχουν ανθρωποι ανικανοποιητοι για τον οποιοδηποτε λογο και δεν θα πρεπει ουτε αυτοι να προσπαθουν να επιβαλλουν την αποψη τους,και απο την αλλη ουτε η πλειοψηφια θα πρεπει να νιωσει οτι θα πρεπει να τους ικανοποιησει ολους διοτι ετσι εις βαρος των λιγων ζημιωνονται τελικα οι πολλοι.
Και στο κατω κατω αν καποια πραγματα αποδειχτουν οτι εγιναν με λαθος σκεπτικο καλυτερα να μεινει στην ακρη ο ενας να κανει τα κουμαντα του με τον εαυτο του, παρα να χαντακωθουν οι πολλοι
και να αρχισουν να επιρριπτουν ευθυνες μεταξυ τους.
Θα τα ξαναπουμε εκει που πραγματικα μετραει.:winka:
Παλιοκουλατζες....:smokin:

(οτι ειναι με bold συμπληρωθηκε εκ των υστερων)

crs-k
04/01/2008, 01:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
............................
και οι καλοι φιλοι ειναι απασχολημενοι με το να αναρωτιουνται αν ειμαστε καλοι φιλοι ακομα η αν μαλακιζομαστε ετσι απλα για να περναει η ωρα.

Αμα ξερει να μιλαει προστυχα ο αντρας... :blush:

:lol: :rotflmao: :lol:

gcrook
04/01/2008, 01:39
Αμα ξερει να μιλαει προστυχα ο αντρας... :blush:

:lol: :rotflmao: :lol:

Χαιρομαι που ολα τα υπολοιπα που εγραψα δεν σου φαινονται καθολου προστυχα...:wacko:

makis206
04/01/2008, 06:56
ευχομαι την επομενη φορα που θα ερθω σε συναντηση της δευτερας να ειμαστε καλυτερα και απο εκεινη τη δευτερα με τους ολλανδους, τους πατρινους και τον κρητικαρο !!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=24965&perpage=15&highlight=%E4%E5%EB%E5%E1%F1&pagenumber=1) που θυμαμαι και ερχεται ενα πελωριο χαμογελο στη μουτσουνα μου !!!

Δύσκολο έως ακατόρθωτο..:a13: :lol:

...αλλά σας το εύχομαι απ'την καρδιά μου ρε παίδες και κάθε Δευτέρα καλύτερη απ'την προηγούμενη να είναι !

:beer: :beer: :beer:

BELZEBOYLIS
04/01/2008, 08:48
Αν είναι η συμπεριφορά των σερβιτόρων που σας ενοχλεί και η άθλια εξυπηρέτηση ,γιατί δεν κάνετε μια κουβέντα , οι πιο ψύχραιμοι , με τον Ιδιοκτήτη να λυθούν τα προβλήματα ήσυχα και ωραία….;;;;

Προσωπικά προτιμώ να αλλάξω σερβιτόρο, από το να αλλάξω μαγαζί !! :wave2:

EVI
04/01/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Αν είναι η συμπεριφορά των σερβιτόρων που σας ενοχλεί και η άθλια εξυπηρέτηση ,γιατί δεν κάνετε μια κουβέντα , οι πιο ψύχραιμοι , με τον Ιδιοκτήτη να λυθούν τα προβλήματα ήσυχα και ωραία….;;;;

Προσωπικά προτιμώ να αλλάξω σερβιτόρο, από το να αλλάξω μαγαζί !! :wave2:

το μαγαζι δε στεκετε ορθιο απο το μοτο εχει και αλλους πελατες τι σε κανει να νομιζεις οτι τους ενδοιαφερει??? μονο σε μια καφετερια που το γκρουπ ταργκετ της ειναι οι μοτοσυκλετιστες θα ακουγε παραπονα

λεω τωρα

BELZEBOYLIS
05/01/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το μαγαζι δε στεκετε ορθιο απο το μοτο εχει και αλλους πελατες τι σε κανει να νομιζεις οτι τους ενδοιαφερει??? μονο σε μια καφετερια που το γκρουπ ταργκετ της ειναι οι μοτοσυκλετιστες θα ακουγε παραπονα

λεω τωρα

Προφανώς δεν στηρίζεται στις συγκεντρώσεις της Δευτέρας το μαγαζί . Αλλά κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να χάσει πελάτες- χρήματα από την κακή συμπεριφορά των εργαζομένων του ! Σε γενικές γραμμές δεν διώχνεις πελάτες από το μαγαζί σου, εκτός και αν δεν σε συμφέρει να τους έχεις !!!

devil's animal
05/01/2008, 11:30
Να τολμησω να ρωτησω ΠΟΥ θα βρεθουμε την Δευτερα?:blush:

ή ειναι πρωϊνοΔευτεριατικο θεμα συζητησης? :rolleyes:

dammed_kittin
05/01/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Προφανώς δεν στηρίζεται στις συγκεντρώσεις της Δευτέρας το μαγαζί . Αλλά κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να χάσει πελάτες- χρήματα από την κακή συμπεριφορά των εργαζομένων του ! Σε γενικές γραμμές δεν διώχνεις πελάτες από το μαγαζί σου, εκτός και αν δεν σε συμφέρει να τους έχεις !!!

ή να εχεις προβληματα που τους εχεις....
ή
ή
ή

anyway ενα μαγαζι με 60αρηδεςκ οικογενειες
ποτε δεν θα το ελεγε καποιος καλο για το μοτο

dammed_kittin
05/01/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

ή ειναι πρωϊνοΔευτεριατικο θεμα συζητησης? :rolleyes:

οι μεν στο δελεαρ
κ οι δε στο ενηλιον :rolleyes: :mad: :(

Λεωνίδας
05/01/2008, 20:55

ή ειναι πρωϊνοΔευτεριατικο θεμα συζητησης? :rolleyes: γιορτές δεν έχετε εσείς ρε; η μισή Ελλάδα γιορτάζει :look:

crs-k
05/01/2008, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γιορτές δεν έχετε εσείς ρε; η μισή Ελλάδα γιορτάζει :look:

Τοσο το καλυτερο...

Θα φαμε και γλυκα... :lol:

Λεωνίδας
05/01/2008, 21:12
Τοσο το καλυτερο...

Θα φαμε και γλυκα... :lol: ναι μη φας το μεσημέρι, θα 'χει γλαρόσουπα στο Δέλεαρ :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στο σπίτι τους γιορτάζουν οι άνθρωποι απ' ότι ξέρω Χρήστε :D

Λεωνίδας
06/01/2008, 14:34
ξύπνησα στις 12 έφτιαξα καφέ, ήπια τον καφέ, μαγείρεψα, έφαγα και τώρα στη χώνεψη τέλειωσα το διάβασμα :rotflmao:

τι να σας πω τώρα δεν ξέρω ... μεγάλα παιδιά είστε οι περισσότεροι (οι άλλοι είστε κωλόγεροι απλά :lol: )
ειδοποιήστε με μόνο πού θα είστε για να ξέρω που δε θα πηγαίνω τις Δευτέρες μου (εκτός αν εμφανιστεί κανείς Μάκης...)

ΥΓ TROOPER αγόρι μου δεν ήταν ένας ο κρητίκαρος εκείνη τη βραδιά, πολλοί είμαστε απλά έχουμε καταφέρει να μιλάμε και να μας καταλαβαίνει και η υπόλοιπη Ελλάδα και ξεχνάτε την καταγωγή μας μερικοί :lol: :lol: :lol:

TROOPER
06/01/2008, 23:31
ΥΓ TROOPER αγόρι μου δεν ήταν ένας ο κρητίκαρος εκείνη τη βραδιά, πολλοί είμαστε απλά έχουμε καταφέρει να μιλάμε και να μας καταλαβαίνει και η υπόλοιπη Ελλάδα και ξεχνάτε την καταγωγή μας μερικοί :lol: :lol: :lol:

ψιτ λεωνιδα...εγω μιλαω για ΤΟΝ κρητικαρο :winka

:lol: :lol: :lol:

TROOPER
06/01/2008, 23:50
Παιδες ειστε ελευθεροι να πατε οπου θελετε δεν το συζηταω και ευχομαι να περασετε τελεια.σε ποιους απευθυνεσαι ρε ζωρζ?
Το μονο κολλημα μου στην φαση του Δελεαρ ειναι ο τροπος με τον οποιο ισως και αθελα καποιων πλασαριστηκε λες και το μοναδικο προβλημα των τελευταιων συναντησεων ηταν το κακο σερβις και
η κακη ατμοσφαιρα του μαγαζιου.σιγουρα ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ δεν ειναι το μοναδικο προβλημα το σερβις του καταστηματος ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ !!!

Προσπαθησα να επιμεινω στο τι διαμορφωνει την ατμοσφαιρα μιας ιδιομορφης παρεας οπως η δικη μας που ξερουμε πραγματα ο ενας για τον αλλο που δεν ξερουν ουτε οι πιο στενοι μας φιλοι και ομως δεν θυμομαστε καμια φορα ουτε το ονομα του φιλου που εχουμε απεναντι μας.ναι ρε παλικαρε αλλα εισαι off topic.εδω αλλο πραμα συζηταμε.

Περιμενα να αντιμετωπιστει το θεμα με καποια ειλικρινεια και ενιωσα οτι κανεις δεν θελησε να εστιασει στις πραγματικες κατα την γνωμη μου ριζες του προβληματος τα παρατησα. ...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ακομα και αν ολα αυτα που νιωθω σχετικα με το θεμα ειναι αποκυηματα της φαντασιας μου στην τελικη διατηρω το δικαιωμα να συνεχιζω να αισθανομαι ετσι και εσεις διατηρειτε το δικαιωμα να κανετε οτι χρειαζεται ωστε να περνατε παντα καλα.+1000 αν και ομολογω οτι στεναχωριεμαι οταν ανθρωποι που τους νοιωθω δικους μου αισθανται ετσι :sad:
Δεν θελω να ειμαι σε καμια περιπτωση αυτος που θα φρεναρει την πλειοψηφια η οποια εχει αποφασισει οτι νιωθει διαφορετικα για ενα ζητημα ενδεχομενως οχι πιο πολυπλοκο απο την απλη εξευρεση μιας καφετεριας για τις εβδομαδιαιες συγκεντρωσειςπερι αυτου προκειται !!! ,και ουτε θα προσπαθησω να κανω πολυπλοκο η να υπεραπλουστευσω οποιοδηποτε θεμα προκυπτει, ειδικα απο την στιγμη που ολοι πιστευετε οτι ειστε ειλικρινεις ως προς τα θελω σας.ειμαι και το ξερεις !!!!

Αλλα παραυτα...

Ασχετως με το τι θα αποφασισετε αυτη την στιγμη κανενα μερος για καφε και καμια συναντηση δεν μπορει να μου δωσει εμενα προσωπικα αυτο που θα ηθελα διοτι το αυθορμητο εγινε προσχεδιασμενο,οι ωραιες συζητησεις εγιναν κουβεντες που σκοπο εχουν να πληγωσουν,και οι καλοι φιλοι ειναι απασχολημενοι με το να αναρωτιουνται αν ειμαστε καλοι φιλοι ακομα η αν μαλακιζομαστε ετσι απλα για να περναει η ωρα.δευτερα 7 ιανουαριου.μετα το σ/κ που μας περασε επιμενεις στην αποψη σου???

Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση κανενας μα κανενας να νιωσει οτι αφηνει καποιον πισω διοτι παντα θα υπαρχουν ανθρωποι ανικανοποιητοι για τον οποιοδηποτε λογο και δεν θα πρεπει ουτε αυτοι να προσπαθουν να επιβαλλουν την αποψη τους,και απο την αλλη ουτε η πλειοψηφια θα πρεπει να νιωσει οτι θα πρεπει να τους ικανοποιησει ολους διοτι ετσι εις βαρος των λιγων ζημιωνονται τελικα οι πολλοι.ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ εχεις δικιο
Και στο κατω κατω αν καποια πραγματα αποδειχτουν οτι εγιναν με λαθος σκεπτικο καλυτερα να μεινει στην ακρη ο ενας να κανει τα κουμαντα του με τον εαυτο του, παρα να χαντακωθουν οι πολλοι
και να αρχισουν να επιρριπτουν ευθυνες μεταξυ τους.με τη διαφορα οτι δεν μιλαμε για τον πασα εναν.μιλαμε για εναν απο μας.:winka:
Θα τα ξαναπουμε εκει που πραγματικα μετραει.:winka: λογια λογια λογια
Παλιοκουλατζες....:smokin: επισης!

(οτι ειναι με bold συμπληρωθηκε εκ των υστερων)

nktR
07/01/2008, 00:08
τελικά τι ώρα και πού ?
Ενήλιον:
Δέλεαρ:

:beer:

dammed_kittin
07/01/2008, 15:02
αυτο λεει αλλο θρεντ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε χρηστακη ποια αντιπαραθεση?
πες μου που την ειδες
μπηκε ρωτησε πεσανε να τη φανε κ τελειωσε

αλλα οπως κ να το κανεις ηταν πολυ ωραιο θρεντακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dammed_kittin
07/01/2008, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
τελικά τι ώρα και πού ?
Ενήλιον:
Δέλεαρ:

:beer:

καλα δεν εισαι νεος κ κανεις τετοιες ερωτησεις ?
σα δε ντρεπεσαι :lol: :lol:

! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51715)
διαβασε προσεκτικα τα λογια των παλιων cpt haddock, gcrook, maira
για να μαθαινεις

nktR
07/01/2008, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
καλα δεν εισαι νεος κ κανεις τετοιες ερωτησεις ?
σα δε ντρεπεσαι :lol: :lol:

! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=51715)
διαβασε προσεκτικα τα λογια των παλιων cpt haddock, gcrook, maira
για να μαθαινεις

οκ κατάλαβα Μαρίνα Ζέα για καφέ να δούμε και τις βάρκες να κουνιούνται....:lol: :wave2:

crs-k
10/01/2008, 19:55
Την Δευτέρα (προχθές) έθεσα όλα τα "προβλήματα" που αναφέρθηκαν εδώ μέσα (τόσο του service, όσο και των τιμών) υπ' όψιν του υπευθύνου του "Δέλεαρ" (που δεν είναι ο ιδιοκτήτης).
Τον ρώτησα μάλιστα κι αν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια έκπτωση.

Η αλήθεια είναι οτι έδειξε έκπληκτος, μιά και δεν φανταζόταν οτι υπάρχουν τα οποιαδήποτε "παράπονα" και μου υποσχέθηκε οτι θα μεταφέρει το "αίτημα" στην ιδιοκτησία και θα μου απαντήσει.

Μόλις μου απάντησε και θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω όλους κι όχι κατ' ιδίαν μόνο όσους ενδιαφέρονται...

Η απάντηση του λοιπόν ήταν οτι γίνονται αποδεκτά όλα τα υπόλοιπα (συστάσεις στο προσωπικό κλπ) εκτός του ζητήματος της "έκπτωσης" που θα γινόταν κι αυτό αποδεκτό, αν δεν ήταν πρόβλημα η μηχανογράφηση του μαγαζιού.

Και εξηγώ...
Σύμφωνα με το σύστημά τους οι παραγγελίες δίνονται με το ασύρματο σύστημα, το οποίο όμως τραβάει αυτόματα τις fix τιμές, και ΔΕΝ μπορούν να επέμβουν εκ των υστέρων (κατά τα λεγόμενα του πάντα).

Αυτά ήθελα να πω μόνο προς γενική ενημέρωση και ΔΕΝ έχω καμμία διάθεση να ξανανακινήσω το θέμα... :wacko:

:smokin: :beer: :wave2:

filipp0s
10/01/2008, 20:00
....

Πάντως την Δευτέρα μας κεράσαν κιόλας :wacko: :smokin:

devil's animal
10/01/2008, 22:56
Την Δευτέρα (προχθές) έθεσα όλα τα "προβλήματα" που αναφέρθηκαν εδώ μέσα (τόσο του service, όσο και των τιμών) υπ' όψιν του υπευθύνου του "Δέλεαρ" (που δεν είναι ο ιδιοκτήτης).
Τον ρώτησα μάλιστα κι αν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια έκπτωση.

Η αλήθεια είναι οτι έδειξε έκπληκτος, μιά και δεν φανταζόταν οτι υπάρχουν τα οποιαδήποτε "παράπονα" και μου υποσχέθηκε οτι θα μεταφέρει το "αίτημα" στην ιδιοκτησία και θα μου απαντήσει.

Μόλις μου απάντησε και θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω όλους κι όχι κατ' ιδίαν μόνο όσους ενδιαφέρονται...

Η απάντηση του λοιπόν ήταν οτι γίνονται αποδεκτά όλα τα υπόλοιπα (συστάσεις στο προσωπικό κλπ) εκτός του ζητήματος της "έκπτωσης" που θα γινόταν κι αυτό αποδεκτό, αν δεν ήταν πρόβλημα η μηχανογράφηση του μαγαζιού.

Και εξηγώ...
Σύμφωνα με το σύστημά τους οι παραγγελίες δίνονται με το ασύρματο σύστημα, το οποίο όμως τραβάει αυτόματα τις fix τιμές, και ΔΕΝ μπορούν να επέμβουν εκ των υστέρων (κατά τα λεγόμενα του πάντα).

Αυτά ήθελα να πω μόνο προς γενική ενημέρωση και ΔΕΝ έχω καμμία διάθεση να ξανανακινήσω το θέμα... :wacko:

:smokin: :beer: :wave2:

ευχαριστουυμε Χρηστο.

EVI
10/01/2008, 23:04
akoma den exo katalavei tpt :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vasika mono ena peite moy

ti provlhma exete me toys servitoroys??????????:)

gousgoun_69
11/01/2008, 05:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Πάντως την Δευτέρα μας κεράσαν κιόλας :wacko: :smokin:

Ηταν για τη νέα σου μηχανή βρε :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Krokodilos001
11/01/2008, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
akoma den exo katalavei tpt :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vasika mono ena peite moy

ti provlhma exete me toys servitoroys??????????:)

den forane mini
:lol:

Λεωνίδας
11/01/2008, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
den forane mini
:lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

devil's animal
11/01/2008, 22:31
Εγω παντως να πω την αληθεια το Ενηλιο δεν με ενθουσιασε.:sad:
και ο κυριοτερος λογος ηταν ο χωρος για τις μηχανες ειναι ανεπαρκης.επισης αν εχεις ss για να φυγεις, πρεπει να κανεις 3-4 μανουβρες και να προσεχεις μην βρεις και την μηχανη του διπλανου.(και δεν ειμασταν και πολλοι την Δευτερα στις 07/01)

Αν αποφασισετε για εκει,εγω ειμαι μεσα,οπως μεσα ειμαι και για το Δελεαρ (οπως την Δευτερα στις 07/01) θα πηγαινω και στα 2 τα μαγαζια.

Λεωνίδας
12/01/2008, 12:01
(...) θα πηγαινω και στα 2 τα μαγαζια. κάποιος βενζινάς πρέπει να την υποκίνησε αυτή τη διαμάχη :lol: :lol:

TROOPER
12/01/2008, 13:33
κάποιος βενζινάς πρέπει να την υποκίνησε αυτή τη διαμάχη :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

devil's animal
12/01/2008, 15:58
κάποιος βενζινάς πρέπει να την υποκίνησε αυτή τη διαμάχη :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μλκς εισαι ρε?

οχι μην απαντας ηταν ρητορικο το ερωτημα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
14/01/2008, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
den forane mini
:lol:

Εσυ κατσε στ'αυγα σου !! Βγαινουν κροκοδιλακια σε λιγο και θα τρεχεις να μαζευεις !

:rotflmao:

TROOPER
14/01/2008, 17:44
χωρις πολλα λογια και επειδη βαρεθηκα να σας βλεπω να λιωνετε μπροστα στα πισια σας.....

ΠΑΜΕ???

:confused:

Cpt. Haddock
14/01/2008, 17:46
που; :confused:

MikeG
14/01/2008, 17:48
Ελάτε Ηράκλειο μια να πάμε στου Καγιαμπή γιατί έχω λιώσει & εγώ σήμερα απίστευτα.

TROOPER
14/01/2008, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
που; :confused:

τι λεει ο τιτλος του θρεντ?

Cpt. Haddock
14/01/2008, 17:50
τι λεει ο τιτλος του θρεντ?

καλά ντε :blush:

Πάμε, πάμε

(πάτε δηλαδή... :wave2: :beer: :wave2: )

gcrook
14/01/2008, 17:56

(πάτε δηλαδή... :wave2: :beer: :wave2: )

Ρε Ηλια δε μας γαμας λεω γω πατε και πατε;

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ!!!!:lol:

Cpt. Haddock
14/01/2008, 17:58

ε, ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ :lol: :lol:

παμε ο ένας, δεν πάμε ο άλλος

σας βαρέθηκα

θα βγω με το γιατρό :blush:

TROOPER
14/01/2008, 17:59

εγω παμε.

gcrook
14/01/2008, 18:00

Κουιζ για τον γιατρο...
Σε ποιο προσφατο μπλοκμπαστερ (που θα δω σημερα) σκοτωνονται 5000κατι κομπαρσοι;(ψηφιακοι και μη) :bigcry:

doctor x
14/01/2008, 18:04
Κουιζ για τον γιατρο...
Σε ποιο προσφατο μπλοκμπαστερ (που θα δω σημερα) σκοτωνονται 5000κατι κομπαρσοι;(ψηφιακοι και μη) :bigcry:

με γ@@@ς τωρα!!!
το ρεκορ ηταν του κομαντο παντως!!!!!!!

Maira
14/01/2008, 18:05
εγω παμε.

Κι εγώ πάμε!!!!!

:wave2: :beer:

gcrook
14/01/2008, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
με γ@@@ς τωρα!!!
το ρεκορ ηταν του κομαντο παντως!!!!!!!

AvP:D :D :D

doctor x
14/01/2008, 18:07
ε, ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ :lol: :lol:

παμε ο ένας, δεν πάμε ο άλλος

σας βαρέθηκα

αντε μετα να μη σου βγει τ ονομα!!:beer:

116966

doctor x
14/01/2008, 18:08
AvP:D :D :D

a hint please?:D

doctor x
14/01/2008, 18:10
kalitero k apo to theiko........

voas vs pythonas!!!!

(to 2 pados de...lei,akougete apo ...egirous kiklous!!)

gcrook
14/01/2008, 18:13

Α classic case of a movie illiterate.....:sad:
Alien versus Predator ρε:a28:

div400
14/01/2008, 18:15

ειναι απο 2 εργα...εγινε συνθεση στο πρωτο και τωρα βγηκε το sequel...

στα δυο προτωτυπα εργα επαιζαν
στο ενα η Sigurney Wiver (καπως ετσι...:D ) και στις..χμμμ 4 συνέχειες του.

στο αλλο εργο επαιζε στο μεν 1ο ο νυν κυβερνητης της California και στο sequel ο Dani Glover

:winka:

Tpap
14/01/2008, 18:16
ενηλιον θα παει κανεις???

div400
14/01/2008, 18:16

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙς ΜΕΡΙΚΑ SEC......:confused: :mad: :confused:

θα ερθεις ρε?:D

doctor x
14/01/2008, 18:29

to katalava !!kita pio pano!!!:smokin: :beer:

afou ..sholiazo k to ....sequel!!!!!!!

McTalas
14/01/2008, 18:59
το ξερω θα στενοχωριθητε αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω σημερις?? ( στα @@ σας:) )
εχω διαβασμα ...

π00τ@ν@ χολολιθιαση :a023:

dammed_kittin
14/01/2008, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ενηλιον θα παει κανεις???

καποιοι εχουν ηδη παει κ καποιοι θα παμε...:wave2:

Operater
14/01/2008, 19:11
Εχω δρομολόγιο σήμερα.... :(

soteas