PDA

View Full Version : Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

MikeG
05/02/2008, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
μεσα...παλι
:smokin:

:rotflmao:

Έκλεισε τότε..
Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι θα τον φορτώσουμε & αυτόν για το ταξίδι:winka:

Cpt. Haddock
05/02/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Συμμετέχοντες

1. Βασίλης (Uriah Heep) 2. Tati.......................Africa Twin 750
3. Θωμάς (TOMASKTM) ...................................BMW 1150 GS
4. Μιχάλης (MikeG) 5. Oldman........................BMW 650 GS
6. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS

:beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tati
05/02/2008, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(αχχχχ τι ωραίο που φαίνεται.......:( :( )

KaTaNaS
05/02/2008, 14:04
γιατι μετα την επισκεψη μου στο kuwait μου φαινονται ολα αυτα τα λεγομενα περι ταξιδιων στας ανατολας πολυ εφαρμόσιμα;

καταλαβα πως ειναι μικρη η γη μαλλον... τσουλανε οι ροδες και καποια στιγμη φθανεις...

αααχχχχχχχ να μπορουσα...

νααν

Uriah Heep
05/02/2008, 14:07
Μπαίνεις και σε τέτοια sites Βασίλη; :eyepop: :lol:

Βλέπω και καμιά τσόντα που και που...:blush:

tifoefs
05/02/2008, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έκλεισε τότε..
Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι θα τον φορτώσουμε & αυτόν για το ταξίδι:winka:

Θα κουβαλας το Παλαιανθρωπα στη βαλιτσα ;;

Δε θα πηγαινει μια το 6,5 !!!

:eyepop: :eyepop:

DimChios
05/02/2008, 15:06
Μολις τελειωσετε να μαζεψετε τα "φτυαρια" gents!

:o

:rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

OldMan
05/02/2008, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
επειδή θα λείπει απο τη παρέα ο oldman ...
Ναι εεε...??? :smokin:

(δεν έχει πει ο Πανουργιάς που θα δώσει το 990 ???) :winka:

tifoefs
05/02/2008, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ναι εεε...??? :smokin:

(δεν έχει πει ο Πανουργιάς που θα δώσει το 990 ???) :winka:

Με το efi θα πας πονηρουλη ;

:beer:

blonde
05/02/2008, 17:33
Salam!

Συμμετέχοντες

1. Βασίλης (Uriah Heep) .................................Africa Twin 750
2. Θωμάς (TOMASKTM) ...................................BMW 1150 GS
3. Μιχάλης (MikeG)...........................................BMW 650 GS
4. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS
5. Ηλίας (Capt.Haddock) +blonde....................TIGER 955i

liberec
05/02/2008, 18:41
Συμμετέχοντες

4. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GSΑΑΑΑ!!!!
5. Ηλίας (Capt.Haddock) +blonde....................TIGER 955i

αμάν ρε μπέμπηδες, έχουμε να τραβάμε και άλλους στο σκοινί - και δικάβαλους κιόλας

liberec
05/02/2008, 19:17
πρέπει να διευκρινίσω μερικά πράγματα, γιατί παρεκτραπήκατε στην διαμάχη τών μαρκών

μερικές γρήγορες απαντήσεις:

- Ο nik0s από πέρυσι ψάχνει να πουλήσει το ΚΤΜ διότι κατάλαβε μετά από την συμμετοχή μας στο Αττικό Ραλλυ τα εξής: όπου πήγε... πήγα, όπου πέρασε...πέρασα και όταν προς το τέλος πέσαμε στην λούμπα [και οι δύο μαζί] του λάθος δρόμου με την κατηφόρα την αδιέξοδη, κατάλαβε ότι η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη

- LWR όσο και μερικοί το κατηγορούν [εμένα μου άρεσε πολύ, σαφώς και έχω ενστάσεις, αλλά ο αρχικός γνήσιος ενθουσιασμός και η κα@λα της προετοιμασίας, γούστο μου και καπέλο μου], αν θυμάμαι καλά η ΚΤΜ κάπως φοβότανε, βλέπεις είναι μηχανάκι για adventure μέχρι το συνεργείο και πίσω ενώ όταν πήγαν στον χερ Χανς, αυτός φώναξε : ρε Χέλμουτ, ήρθαν κάτι παιδιά για μηχανές, δώσε τους τις παρατημένες που έχουμε στο υπόγειο, αλλά μπιττεσέν φόρτισε πρώτα τις μπαταρίες και κοίτα και τα λάδια, γιατί λένε ότι θέλουνε να κάνουνε γύρο του κόσμου, άρα να μην μείνουνε κάπου....

- TOMASKTM έχει GS

- DimChios είχε Africa...... έχει GS, έλα Μήτσο στην ιερή μάχη, σε καλεί ο Doc

- Βασίλη, προλαβαίνεις άνετα να σου βρώ καμία "μεταχείρο", είναι πολλά τα χιλιόμετρα σερί στην στενή σέλα της Αφρικα, πρόσεχε

η συμμετοχή μου αποφασίστηκε κατόπιν σκληρού γλυψίματος του αρχηγού της εκδρομής του Ουρία Χίπι και μόνο όταν προσέφερα πολλά!, συγκεκριμένα του είπα:

απλά θα καλέσετε εμένα στο ταξίδι, θα μου πληρώνετε βενζίνες, διόδια, τουαλέτες, ξενοδοχεία, μαμ, νάνι, τσίσα, κακά, τσιγάρα και καφέ, γυναίκες
και θα με έχετε

1/ για την ομορφιά μου,
2/σαν μασκότ,
3/για γούρι,
4/για αστεία

και αμά λάχει

5/θα σας δένω τους καρπούς,
6/θα ανατάσω βγαλμένους όμους,
7/θα βάζω γύψους,
8/θα ράβω [ανθρώπους μόνο, όχι κάλτσες],
9/θα περιπoιούμαι κρυοπαγήματα [αν θα φύγουμε πολύ νωρίς με τα κρύα],
10/θα σας βάζω ορούς [αν θα φύγουμε αργά και μας πιάσουνε ζέστες] κτλ.
11/σας σας εμβολιάσω για ταξίδι

- ο τιμοκατάλογος πράξεων [ακολουθεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα] που κάποτε ανακοινώθηκε στο bmwforum έχει υποστεί ορισμένες διορθώσεις λόγω αύξησης του ΦΠΑ από 18% στο 19%, λόγω αύξησης της μέσης τιμής του αργού πετρελαίου καθώς και λόγω πληθωρισμού - συμβουλή ---- προμηθευτείτε προπληρωμένη Doccard Visa με πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ άλλων... έκπτωση στις τιμές, πληρωμή με άτοκες δόσεις, διεθνής χρήση και έκπτωση από την Vodafone

Στις δύο κνήμες...............................η τρίτη δωρεάν
Μηνίσκος.........................................μόνο 299€, δύο ΜΟΝΟ 499€
Επιγονατίδα....................................εξάρθρημα 49€, κάταγμα 199€
Μετατάρσιο.....................................call!!!!
Ώμως ............................................προσφορά με νέα λάστιχα
Χιαστός γόνατος............................τιμή έκπληξη μέχρι τέλος του 2008
Αντίχειρας......................................δωρεάν εφ'όσον εξάρθρημα έγινε στο χώμα
Συρραφή τριχωτού κεφαλής..........59€ + ΦΠΑ
Εκδορές.........................................δωρεάν και ας είναι και από άσφαλτο
Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου.......999€, ειδική τιμή για μοτοσυκλετιστικά φόρουμ
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα........δωρεάν μόνο εφ'όσον είναι αριστερό από αποδεδειγμένη χρήση δεμπραγιάζ
Επικονδυλίτιδα..............................δωρεάν συμβουλή ............μάθε @@@@ με το άλλο

Δήγμα σκύλου................................δωρεάν, εφ'όσον είναι από labrador

Αυτά για σήμερα, ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Βασίλη, είσαι ακόμα σίγουρος ότι δεν μετάνιωσες την συμμετοχή μου?

Stergios69
06/02/2008, 07:06
E ρε γλέντια.... :rotflmao:

MikeG
06/02/2008, 07:35
Τι έγινε ρε παιδιά ?
Κάθε μέρα θα αυξάνεται ο αριθμός? Στο τέλος μέχρι να έρθει η ώρα να ξεκινάμε θα ειμαστε όλο το moto.gr!Βρε λέτε να μετικοίσουμε εκεί & να γίνουμε moto.iran ....?

Salam καλοκαίρι!:wave2:

Cpt. Haddock
06/02/2008, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blonde

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:bigcry:

Uriah Heep
06/02/2008, 08:43
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:bigcry:

Να ενημερώσω τον ...πίνακα της 1ης σελίδας?

Cpt. Haddock
06/02/2008, 08:45
Να ενημερώσω τον ...πίνακα της 1ης σελίδας?

Τι να σΕ πω ρε Βασίλη :wacko:

Καποιος ή καποια μας κανει χοντρή πλάκα :lol: :lol:

Βάλε εσύ και βλέπουμε :beer:

Uriah Heep
06/02/2008, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec

- Βασίλη, προλαβαίνεις άνετα να σου βρώ καμία "μεταχείρο", είναι πολλά τα χιλιόμετρα σερί στην στενή σέλα της Αφρικα, πρόσεχε

Βασίλη, είσαι ακόμα σίγουρος ότι δεν μετάνιωσες την συμμετοχή μου?

Με "φτιάχνει" αυτή η αντιμετώπιση των υπεριπτάμενων, υπέροχων...Γκάτσμπι με τις ορμονικές BMW adv, που αντιμετωπίζουν σαν παρακατιανή την βιοποικιλότητα των μεταχειρισμένων παλαιών Άφρικα...
...πιστεύοντας ότι ανήκουμε στο κοινωνικό status των Νεπαλέζων πωλητών λαθραίων cd ή όσων προσπαθούν να αντλήσουν αυτοσεβασμό και υπόληψη από τη διάκριση του Σαρμπέλ με το "gia sou Maria" στη Γιουροβίζιον....

....προτείνοντάς τους "μεταχείρο"!

Πές μου κι άλλα.................. "φτιάχνομαι" τρελλά!

Χθες το βράδυ που διάβασα το ποστ, αναστατώθηκα και είδα στον ύπνο μου ότι δούλευα σε σκυλάδικο του Θεσσαλικού κάμπου ως εκπωματιστής σαμπάνιας Καϊρ...
...μπας και δω κανένα χαϊρ και ανέβω κοινωνικά στο κλαμπ των κυανοελικοφόρων!

Όσο για την επιλογή σου...
...αυτή ήταν μονόδρομος!

Ο Τόμας και ο Μάικ είναι πολύ καλά παιδιά! Τόσο καλά που θα δημιουργούσαν πρόβλημα!
Η πρόταση ενός moderator από το φόρουμ των BMWbikers προς τον επίσημο κράχτη της BMW...
...έπεσε ως κεραυνός εν ...Ερυθραία!
Εδώ είμαστε είπα! Πρέπει νάναι ή μαζόχα ή τρελλός ή ανώμαλος!
Με τη σκέψη ότι θα μπορούμε να απαγγέλουμε Βιργίλιο και Ισοκράτη στη μέση της ερήμου Dasht-e-Kavir με φόντο μια BMW 1200 GS adventure ...είπα το ..."ναι"!

Βλέπω ότι είμαστε σε καλό δρόμο...

PanVas
06/02/2008, 09:22
Μυρίζει καμένο παιδιά...

Για να μπαίνουμε στο κλίμα (http://images.traveltips.gr/gallery/010-Iran/index.php?lang=el), και (http://www.travelpod.com/travel-blog-entries/gobbleturkey/gobbletravel/1114016820/tpod.html) και (http://www.travelpod.com/travel-blog-country/Iran/tpod.html)...

....γαμώ τη.....:a02: :a018: :a015: :a016:

Χάλια θα είναι ρε... Μην πάει κανείς!

Από εδώ (http://www.travelpod.com/travel-photo/pajas/worldtrip/1162216800/img_3499.jpg/tpod.html).

119584

Cpt. Haddock
06/02/2008, 09:25
:eek: :eek:

Βρέθηκε τρελός που πήγε με Tiger εκεί;

:D :D :D

Uriah Heep
06/02/2008, 09:29

Οι ...νορμάλ ταξιδεύουν εκεί!

Οι τρελοί αναλώνονται σε ασκήσεις συμπερασματικής λογικής ...περί αξιοπιστίας adv μηχανών...
...καταναλώνοντας υπογλώσσια εικονικής περιπέτειας!

PanVas
06/02/2008, 09:30

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:

Προβλέψιμος ρε Κάπταιν...

Γι' αυτό την έβαλα... Να σου ταράξω την ηρεμία του πρωινού σου....

:lol: :lol: :rotflmao:

:wave2:

liberec
06/02/2008, 09:55
@ Ουρία Χίπ

αυτές τις μέρες μέχρι και σήμερα είμαι σπίτι με πυρετό και δεν πέφτει ΓΜΤ,
αλλά μόλις ανακάλυψα τις πταίει [καλά είναι, να το αφήσω?] -
--- με τα πειράγματά σου γίνεται αλλαγή [σαν fade out/fade in] σε άλλο πυρετό, το ταξιδιωτικό!!!

λατρεύω πειράγματα και προετοιμασίες

όταν θα καταλάβεις στο δρόμο, ότι το 1200ADV δεν είναι μόνο για καφετέριες, ότι οι ιδιοκτήτες δεν είναι μόνο νεόπλουτοι κουτοί, αλλά και "και γαμ@ τα παιδιά" ---

θα είναι αργά και θα

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!

και βρούμε μία καλομεταχείρο

liberec
06/02/2008, 11:15
θα σου εξηγήσω

119608

liberec
06/02/2008, 11:18
και σαν καλό παιδί όταν θα σου πώ τι πράγματα σαν αξεσουάρ να παραγγείλεις, τι Touratech εξαρτήματα να βάλεις.......

μία φορά θα τα πώ φιλικά

να κρατάς σημειώσεις!

119609

liberec
06/02/2008, 11:35
εξάλλου η ΒMW έχει καλό team,

119610

liberec
06/02/2008, 11:36
αλλά είπαμε πάμε Ανατολή

119611

liberec
06/02/2008, 11:41
να φτάσουμε μέχρι εδώ

119612

liberec
06/02/2008, 11:42
είμαι χαρούμενος - καλά ξεκινά το 2008

119613

stamktm
06/02/2008, 22:18
πρέπει να διευκρινίσω μερικά πράγματα, γιατί παρεκτραπήκατε στην διαμάχη τών μαρκών

μερικές γρήγορες απαντήσεις:

- Ο nik0s από πέρυσι ψάχνει να πουλήσει το ΚΤΜ διότι κατάλαβε μετά από την συμμετοχή μας στο Αττικό Ραλλυ τα εξής: όπου πήγε... πήγα, όπου πέρασε...πέρασα και όταν προς το τέλος πέσαμε στην λούμπα [και οι δύο μαζί] του λάθος δρόμου με την κατηφόρα την αδιέξοδη, κατάλαβε ότι η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη

- LWR όσο και μερικοί το κατηγορούν [εμένα μου άρεσε πολύ, σαφώς και έχω ενστάσεις, αλλά ο αρχικός γνήσιος ενθουσιασμός και η κα@λα της προετοιμασίας, γούστο μου και καπέλο μου], αν θυμάμαι καλά η ΚΤΜ κάπως φοβότανε, βλέπεις είναι μηχανάκι για adventure μέχρι το συνεργείο και πίσω ενώ όταν πήγαν στον χερ Χανς, αυτός φώναξε : ρε Χέλμουτ, ήρθαν κάτι παιδιά για μηχανές, δώσε τους τις παρατημένες που έχουμε στο υπόγειο, αλλά μπιττεσέν φόρτισε πρώτα τις μπαταρίες και κοίτα και τα λάδια, γιατί λένε ότι θέλουνε να κάνουνε γύρο του κόσμου, άρα να μην μείνουνε κάπου....

- TOMASKTM έχει GS

- DimChios είχε Africa...... έχει GS, έλα Μήτσο στην ιερή μάχη, σε καλεί ο Doc

η συμμετοχή μου αποφασίστηκε κατόπιν σκληρού γλυψίματος του αρχηγού της εκδρομής του Ουρία Χίπι και μόνο όταν προσέφερα πολλά!, συγκεκριμένα του είπα:

απλά θα καλέσετε εμένα στο ταξίδι, θα μου πληρώνετε βενζίνες, διόδια, τουαλέτες, ξενοδοχεία, μαμ, νάνι, τσίσα, κακά, τσιγάρα και καφέ, γυναίκες
και θα με έχετε

1/ για την ομορφιά μου,
2/σαν μασκότ,
3/για γούρι,
4/για αστεία

και αμά λάχει

5/θα σας δένω τους καρπούς,
6/θα ανατάσω βγαλμένους όμους,
7/θα βάζω γύψους,
8/θα ράβω [ανθρώπους μόνο, όχι κάλτσες],
9/θα περιπoιούμαι κρυοπαγήματα [αν θα φύγουμε πολύ νωρίς με τα κρύα],
10/θα σας βάζω ορούς [αν θα φύγουμε αργά και μας πιάσουνε ζέστες] κτλ.
11/σας σας εμβολιάσω για ταξίδι

- ο τιμοκατάλογος πράξεων [ακολουθεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα] που κάποτε ανακοινώθηκε στο bmwforum έχει υποστεί ορισμένες διορθώσεις λόγω αύξησης του ΦΠΑ από 18% στο 19%, λόγω αύξησης της μέσης τιμής του αργού πετρελαίου καθώς και λόγω πληθωρισμού - συμβουλή ---- προμηθευτείτε προπληρωμένη Doccard Visa με πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ άλλων... έκπτωση στις τιμές, πληρωμή με άτοκες δόσεις, διεθνής χρήση και έκπτωση από την Vodafone

Στις δύο κνήμες...............................η τρίτη δωρεάν
Μηνίσκος.........................................μόνο 299€, δύο ΜΟΝΟ 499€
Επιγονατίδα....................................εξάρθρημα 49€, κάταγμα 199€
Μετατάρσιο.....................................call!!!!
Ώμως ............................................προσφορά με νέα λάστιχα
Χιαστός γόνατος............................τιμή έκπληξη μέχρι τέλος του 2008
Αντίχειρας......................................δωρεάν εφ'όσον εξάρθρημα έγινε στο χώμα
Συρραφή τριχωτού κεφαλής..........59€ + ΦΠΑ
Εκδορές.........................................δωρεάν και ας είναι και από άσφαλτο
Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου.......999€, ειδική τιμή για μοτοσυκλετιστικά φόρουμ
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα........δωρεάν μόνο εφ'όσον είναι αριστερό από αποδεδειγμένη χρήση δεμπραγιάζ
Επικονδυλίτιδα..............................δωρεάν συμβουλή ............μάθε @@@@ με το άλλο

Δήγμα σκύλου................................δωρεάν, εφ'όσον είναι από labrador

Αυτά για σήμερα, ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Βασίλη, είσαι ακόμα σίγουρος ότι δεν μετάνιωσες την συμμετοχή μου? Mερικες γρηγορες ερωτησεις χωρις παρεξηγηση.1ον]Δεν μας ειπες τι τερματισες εσυ με τα 230 κιλα του Gs στο χωμα και τι ο Νικος.2ον]Εχεις δικιο για το peralever απο εκει τραβαγα προπερσι στο Μαροκο εναν γερμανο με Gs με σπασμενο αξονα με to KTM.Λες να παρω Gs γιατι τραβιεται ευκολα οταν μενει?χμμμμμ.4ον]οσο για το adventure μεχρι σε συνεργειο εγω πιο πολλα Gs εξω απο καφετεριες βλεπω παρα να ταξιδευουν.5ον]112000 χιλ/τρα με ΚΤΜ του 04 νομιζω εχουν αποψη στο θεμα!Καλα ταξιδια.

stamktm
06/02/2008, 22:23
είμαι χαρούμενος - καλά ξεκινά το 2008 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ......:yuck:

liberec
06/02/2008, 22:50
πρώτα πρώτα φίλε ελπίζω να καταλαβαίνεις πότε λέμε αστείο και πότε σοβαρά και προσπάθησε να το διακρίνεις καλά στο δικό μου κείμενο προκειμένου να μην είσαι άδικος

άλλο πείραγμα και άλλο να ενοχλήσω, νομίζω ότι είναι σαφές ότι πρόθεσή μου είναι αγνή ----> πολύ χαβαλέ

αλλιώς δεν θα τα απαντούσες ένα-ένα με ολίγον ειρρωνίζον τρόπο

για το πώς τελειώσαμε στο Αττικό ράλλυ θα είναι καλίτερα να ρωτήσεις τον Nik0s τον ίδιο, όταν γυρίσει....... πάντως σίγουρα δεν είμαι βετεράνος χώματος ή άλλος παλαίμαχος αγωνιστής, απλός χρήστης είμαι, έχω μηχανές μόνο τα τελευταία 25 χρόνια και ίσως να έχω πολλαπλάσια στην σέλα από τα δικά σου, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο εδώ

Υ.Γ. 1/ το ότι άναψες τόσο σημαίνει ότι είτε είσαι πολύ "αναυτερός" είτε έβαλα πετυχημένα εγώ το προσάναμα :sun: :sun:
2/ ΚΤΜ όπως και πολλές άλλες μάρκες είναι ένας θαυμάσιος σύνδροφος του ταξιδευτή, του παλιμπαιδισμού, των ονείρων . -.-.- δεν παίζει ρόλο η μάρκα άλλα ο αναβάτης [και κυρίως η Ψυχή του]
3/ δεν είμαι καθόλου ειδικός στις βλάβες, στις αιτίες, στις στατιστικές κτλ., πιθανόν να έχεις δίκιο, να είναι ΚΤΜ πράγματι πολύ αξιόπιστες, δεν με νοιάζει, αστείο ήταν, το κατάλαβες? Μπορεί να εκλάβεις αλλιώς εκτός από πλάκα τα εξής?:

----"η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη---"

όλες περίπου το ίδιο είναι

.....

....

με εξαίρεση τις BMW !!!!!!!!!!!! :eyepop: :eyepop:

liberec
06/02/2008, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ωραία,τότε η προτεινόμενη ημερομηνία μεταφέρεται για κυριακή 24/2
και βλέπουμε:beer:

24/2

38°53'14.69"N
22°42'24.46"E

?

TOMASKTM
07/02/2008, 08:29
24/2

38°53'14.69"N
22°42'24.46"E

?

το gps πιστεύω θα είναι απαραίτητο για την επιστροφή μετά τα τσίπουρα:hypnotize

Uriah Heep
07/02/2008, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
Εχεις δικιο για το peralever απο εκει τραβαγα προπερσι στο Μαροκο εναν γερμανο με Gs με σπασμενο αξονα με to KTM.

...connecting people!

KaTaNaS
07/02/2008, 09:07
----"η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές ---

κατανοωνατς το χιουμορ που σε διακατεχει, και με διασκεδαζει απλά να απαντησω πως

όλα τα μηχανακια (εντουρο χαρντ) οταν τα τραβαμε με "εργατη" απο κανεναν γκρεμι ή δυσκολο ανηφορι απλα με εναν ιμαντα αγκαλιαζουμε τα πηρουνια για να εχουμε και τιμονι καθως ισοοροπουμε την μοτο με το σωμα μας...

το παραλεβερ εισαι σιγουρος πως δεν το τραυματιζεις στο silend block του;

Uriah Heep
07/02/2008, 09:18
είμαι χαρούμενος - καλά ξεκινά το 2008

Επειδή δεν είμαι γνώστης του εκκλησιάσματος και της αγιογραφίας της μπαβαρέζικης φίρμας....

...στην φωτογραφία με την unlimited έκπαγλης γοητείας BMW adventure, ο αναδυόμενος εν μέσω ερημικών τοπίων είσαι εσύ?

Αν δεν είσαι...
...στην ψαροταβέρνα στον Καραβόμυλο, να κρατάς ένα "Φαντάζιο" στο χέρι, για να σε γνωρίσουμε!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής, κάτι τέτοιες φωτογραφίες μΕ κάνουν να θέλω να δώσω την Africa και τη Dommie, να πουλήσω και το ένα μου νεφρό ...
...μπας και καταφέρω να την αποκτήσω!

Cpt. Haddock
07/02/2008, 09:25
Καραβόμυλος, ε;

Χμμ.... :smokin:

Οτι πρεπει για μια βολτουλα μεχρι Μπράλο και καθοδο στα παράλια....

Εχουμε μπολικα να πουμε :D :D

Druuna
07/02/2008, 10:13
, να κρατάς ένα "Φαντάζιο" στο χέρι, για να σε γνωρίσουμε!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao:

:a23:

Uriah Heep
07/02/2008, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao:

:a23:

Τούλα μου...

...η δύναμη της συνήθειας!:rotflmao:

Πόσο θάθελα νάμασταν όλοι μαζί σ΄αυτό το ταξίδι!

Druuna
07/02/2008, 12:36
Τούλα μου...

...η δύναμη της συνήθειας!:rotflmao:

Πόσο θάθελα νάμασταν όλοι μαζί σ΄αυτό το ταξίδι!

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Δυστυχως καποιοι θα αρκεστουμε να σας συνοδευσουμε νοερα κι ως εκ τουτου την ευωδια των ροδων του Ισπαχαν, (και του τσαγιου μη σου πω), ευελπιστουμε να μας την μεταφερεις τηλεφωνικα, (Ξερεις εσυ, οπως και την συναυλια των πουλιων της οασης).....:bawl:

:Τσαϊ: Τσαϊ: :beer: :beer: :wave2:

taxydromos
07/02/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ......:yuck:

119749

taxydromos
07/02/2008, 13:49
πρώτα πρώτα φίλε ελπίζω να καταλαβαίνεις πότε λέμε αστείο και πότε σοβαρά και προσπάθησε να το διακρίνεις καλά στο δικό μου κείμενο προκειμένου να μην είσαι άδικος

άλλο πείραγμα και άλλο να ενοχλήσω, νομίζω ότι είναι σαφές ότι πρόθεσή μου είναι αγνή ----> πολύ χαβαλέ

αλλιώς δεν θα τα απαντούσες ένα-ένα με ολίγον ειρρωνίζον τρόπο

για το πώς τελειώσαμε στο Αττικό ράλλυ θα είναι καλίτερα να ρωτήσεις τον Nik0s τον ίδιο, όταν γυρίσει....... πάντως σίγουρα δεν είμαι βετεράνος χώματος ή άλλος παλαίμαχος αγωνιστής, απλός χρήστης είμαι, έχω μηχανές μόνο τα τελευταία 25 χρόνια και ίσως να έχω πολλαπλάσια στην σέλα από τα δικά σου, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο εδώ. 1/ το ότι άναψες τόσο σημαίνει ότι είτε είσαι πολύ "αναυτερός" είτε έβαλα πετυχημένα εγώ το προσάναμα :sun: :sun:
2/ ΚΤΜ όπως και πολλές άλλες μάρκες είναι ένας θαυμάσιος σύνδροφος του ταξιδευτή, του παλιμπαιδισμού, των ονείρων . -.-.- δεν παίζει ρόλο η μάρκα άλλα ο αναβάτης [και κυρίως η Ψυχή του]
3/ δεν είμαι καθόλου ειδικός στις βλάβες, στις αιτίες, στις στατιστικές κτλ., πιθανόν να έχεις δίκιο, να είναι ΚΤΜ πράγματι πολύ αξιόπιστες, δεν με νοιάζει, αστείο ήταν, το κατάλαβες? Μπορεί να εκλάβεις αλλιώς εκτός από πλάκα τα εξής?:

----"η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη---"ολες περίπου το ίδιο είναι
με εξαίρεση τις BMW !!!!!!!!!!!! :eyepop: :eyepop:

119750

Nontas
07/02/2008, 15:44
Salam!

Το ταξίδι υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί από αρχές Μαϊου ............ Προς το παρόν αυτά τα ολίγα.

Σημείωση: Δεν θα υπάρχει συνοδευτικό όχημα υποστήριξης

Συμμετέχοντες

4. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure

Ευτυχώς που θα υπάρχει το Africa για να συνοδεύει τα BMW.....!!! Βασιλάρα νομίζω ότι πας κόντρα στο κάρμα σου. Τελικά τα Bmw σε κυνηγάνε και σε στοιχειώνουν, αλλά εσύ πεισματικά τα αγνοείς . Καλό ταξίδι παίδες με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε. (Εννοείται ότι σας ζηλεύω απίστευτα πολύ, αλλά σας χαίρομε)

Uriah Heep
07/02/2008, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Ευτυχώς που θα υπάρχει το Africa για να συνοδεύει τα BMW.....!!! Βασιλάρα νομίζω ότι πας κόντρα στο κάρμα σου. Τελικά τα Bmw σε κυνηγάνε και σε στοιχειώνουν, αλλά εσύ πεισματικά τα αγνοείς . Καλό ταξίδι παίδες με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε. (Εννοείται ότι σας ζηλεύω απίστευτα πολύ, αλλά σας χαίρομε)

Παρ΄όλο που ζω το ψυχόδραμά μου εν μέσω 3 "γαλαζοελικοφρόνων"...
...δεν θα το πιστέψει ούτε ο ψυχαναλυτής μου...

...θα μου λείψει ακόμα μία BMW 1200 GS Adventure και η παρέα σου!

Είπαμε, σ΄αυτή τη ζωή μπορούν να συμβούν τα πάντα!

liberec
08/02/2008, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
το gps πιστεύω θα είναι απαραίτητο για την επιστροφή μετά τα τσίπουρα:hypnotize

το έγραψα καταρχήν συνθηματικά, μην το λέω ανοικτά και έρθουν paparazzi :nono:

rsp
08/02/2008, 00:11
Βασιλη και απο εδω τα σεβη μου για το ονειρο που κανεις ΞΑΝΑ πραγματικοτητα...:beer:

liberec
08/02/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κατανοωνατς το χιουμορ που σε διακατεχει, και με διασκεδαζει απλά να απαντησω πως

όλα τα μηχανακια (εντουρο χαρντ) οταν τα τραβαμε με "εργατη" απο κανεναν γκρεμι ή δυσκολο ανηφορι απλα με εναν ιμαντα αγκαλιαζουμε τα πηρουνια για να εχουμε και τιμονι καθως ισοοροπουμε την μοτο με το σωμα μας...

το παραλεβερ εισαι σιγουρος πως δεν το τραυματιζεις στο silend block του;

ευχαριστώ φίλε για την συμβουλή, αλλά τότε πραγματικά ΔΕΝ το ξέραμε ούτε εγώ, ούτε ο Nik0s [και ο Mr. Defender] και θα μας βοηθούσε, γιατί πλάγια πώς σερνότανε μας βγήκε ο κ@λος πώς την κρατάγαμε σε ισορροπεία

silent block OK, τρεις μήνες αργότερα όμως διαλύθυκε σε ένα αρκετά άσχημο τροχαίο στην Γλυφάδα :bigcry: :bigcry: και πήρα ADV

119843

liberec
08/02/2008, 00:14
..

119844

liberec
08/02/2008, 00:22
Επειδή δεν είμαι γνώστης του εκκλησιάσματος και της αγιογραφίας της μπαβαρέζικης φίρμας....

...στην φωτογραφία με την unlimited έκπαγλης γοητείας BMW adventure, ο αναδυόμενος εν μέσω ερημικών τοπίων είσαι εσύ?

Αν δεν είσαι...
...στην ψαροταβέρνα στον Καραβόμυλο, να κρατάς ένα "Φαντάζιο" στο χέρι, για να σε γνωρίσουμε!

Πάντως για να είμαι ειλικρινής, κάτι τέτοιες φωτογραφίες μΕ κάνουν να θέλω να δώσω την Africa και τη Dommie, να πουλήσω και το ένα μου νεφρό ...
...μπας και καταφέρω να την αποκτήσω!

είναι φυσικά φωτοσόπια [made by vrakas - bmwbikers] - από τα χριστουγεννιάτικα αστειάκεια

στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο όμορφος - φαντάσου ένα μείγμα James Dean/Alain Delon, θα με καταλάβεις, αν δεν βλέπεις καλά, θα έχω για σιγουριά στο ένα χέρι κράνος και στο άλλο Ριζοσπάστη και στο στώμα τριαντάφυλλο

liberec
08/02/2008, 00:28

nontas
ήρθα είδες στο μάθημά σας στο Λουτράκι [φτάσαμε τελευταίοι, ήρθαμε με τον emix από το χώμα], αλλά έπιασα κουβέντα με τον Nίκο [Nik0s] και τον Νίκο [Σπανό] και με τον άλλον φίλο [έγραφε κάπου παλαιά σαν enduristas] με το R80 και δεν προλάβαμε να συστηθούμε καλά.

Έλα να σφίξει ο κκ..κκ...κ..κκ....κλοιός BMW γύρο από τον Βασίλη :eyepop: :eyepop: :eyepop:

liberec
08/02/2008, 00:36
Παρ΄όλο που ζω το ψυχόδραμά μου εν μέσω 3 "γαλαζοελικοφρόνων"...
...δεν θα το πιστέψει ούτε ο ψυχαναλυτής μου...

...θα μου λείψει ακόμα μία BMW 1200 GS Adventure και η παρέα σου!

Είπαμε, σ΄αυτή τη ζωή μπορούν να συμβούν τα πάντα!

οι καιροί το θέλουνε έτσι Βασίλη----> σου κομίζω μία "ανήθικη πρόταση" από τους "από πάνω"..... παίζεται γερή χορηγία από την BMW, αλλά τώρα εσύ με την παράταιρη μηχανή που έχεις το μπλοκάρεις...... με με στέλνουνε να σου πώ.......αμα δεχτείς.......θα σου δώσουνε.........με λίγα χιλιόμετρα........ καταλαβαίνεις.....

Uriah Heep and Lady in Black under pressure

Nontas
08/02/2008, 00:39
nontas
ήρθα είδες στο μάθημά σας στο Λουτράκι [φτάσαμε τελευταίοι, ήρθαμε με τον emix από το χώμα], αλλά έπιασα κουβέντα με τον Nίκο [Nik0s] και τον Νίκο [Σπανό] και με τον άλλον φίλο [έγραφε κάπου παλαιά σαν enduristas] με το R80 και δεν προλάβαμε να συστηθούμε καλά.

Έλα να σφίξει ο κκ..κκ...κ..κκ....κλοιός BMW γύρο από τον Βασίλη

Ετοιμαζόμουν για τσάι στο Ισπαχάν, αλλά τελικά θα την βγάλω με τήλιο στην Περαία:lol:
κρίμα που δεν γνωριστήκαμε αλλά μάλλον θα μας δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον. Έτσι και αλλιώς είμαστε μέρη του bmw κλοιού γύρω από τον Βασίλη!

Uriah Heep
08/02/2008, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Βασιλη και απο εδω τα σεβη μου για το ονειρο που κανεις ΞΑΝΑ πραγματικοτητα...:beer:

Νάταααααααααααα!

Άλλος ένας κρίκος ...στον κλοιό που σφίγγεται γύρω μου με BMW 1200 GS Adventure...
Γιατί όλα τα παιδιά που συμπαθώ σ΄αυτό το φόρουμ ...γίνονται προσκυνητές του ιδεολογήματος του κυανού έλικος?

Ενημερώνω τους αναγνώστες της παρούσας στήλης, ότι εάν κυκλοφορήσει οποιοδήποτε βίντεο από το προχθεσινό έκτακτο ΔΣ της Τετάρτης, είτε από τον rsp είτε από τον DimChio, που με παρουσιάζει να εκφράζομαι "τρυφερά" για τη 1200 GS, μετά την 4η μπύρα....

...αποτελεί καλαμπουράκι σε χαλαρή συζήτηση και σε καμία περίπτωση κανονική συνέντευξη ή επίσημη θέση μου για την εν λόγω μηχανή.
Τώρα αρχίζω να κατανοώ αυτούς που σαλτέρνουν στους ακάλυπτους των οικοδομών!

Cpt. Haddock
08/02/2008, 08:44
Βασίλη, τι να κάνουμε για να αραιώσει ο κλοιός της έλικας; :evil: :D :evil:

tifoefs
08/02/2008, 09:31
Βασίλη, τι να κάνουμε για να αραιώσει ο κλοιός της έλικας; :evil: :D :evil:

Μην ανησυχεις ... αν αρχισουν ολα να χανουν λαδια ... ξερεις εσυ ...

θα γυρισει πεντακαβαλος απο το Ισπαχαν !!

Στη ταπα της αφρικα θα κανει θρονο !!

:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Uriah Heep
08/02/2008, 12:14
Διαπιστώνοντας ότι η ομάδα έχει περιέλθει σε πλήρη κατάσταση σαυροποίησης, παρακολουθώντας άκαμπτη το χαβαλέ, ξυνόμενη διακριτικά σε στρατηγικό σημείο...

...για να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και να σφίγγουν οι κώλοι, παρακαλούνται άπαντες οι συνταξιδευτές να προσκομίσουν στη συνάντηση του Καραβόμυλου στις 24/02/08, τα διαβατήριά τους με 2 φωτογραφίες και 60 ευρώ για την έκδοση βίζας για το Ιράν. Ο Μάικ να τα αποστείλει εγκαίρως με κούριερ σε μένα, για να διεκπεραιωθεί η βίζα του με τις δικές μας, εκτός κι αν είναι παρόν.

Η συνάντηση θα είναι ανοικτή σ΄όλους όσους θελήσουν να παρευρεθούν. Θα γίνουν φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις κλπ.
Πιθανόν να παρευρεθεί υπεύθυνος του Μουσείου της Μαντάμ Τισό, για να πάρει τα μέτρα για το κέρινο ομοίωμα του liberec καβάλα στην BMW 1200 GS adv με το τριαντάφυλλο στο στόμα...

liberec
08/02/2008, 13:44
αυτό που βλέπω είναι, ότι δεν φτάσαμε καν σε πρώτη κοινή συνάντηση και το thread έχει κοντά 20 σελίδες....κατά την αναχώρηση πάνω από 100 και το ταξιδιωτικό θα διανέμεται λόγω την συμμετοχής του αρχηγού εκδρομής από την Ερωτική Πόλη .....σε DVD - ροζάκι

tifoefs
08/02/2008, 13:49
αυτό που βλέπω είναι, ότι δεν φτάσαμε καν σε πρώτη κοινή συνάντηση και το thread έχει κοντά 20 σελίδες....κατά την αναχώρηση πάνω από 100 και το ταξιδιωτικό θα διανέμεται λόγω την συμμετοχής του αρχηγού εκδρομής από την Ερωτική Πόλη .....σε DVD - ροζάκι

Σας παραθετω σε ταξιδιωτικες οδηγιες φρεσκες απο το τυπογραφειο ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ ... μυριζουν φραγκολεβαντινικη αλοιφη... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53494)

Uriah Heep
08/02/2008, 14:15
----> σου κομίζω μία "ανήθικη πρόταση" από τους "από πάνω"..... παίζεται γερή χορηγία από την BMW, αλλά τώρα εσύ με την παράταιρη μηχανή που έχεις το μπλοκάρεις...... με με στέλνουνε να σου πώ.......αμα δεχτείς......

------>σου κομίζω κι εγώ την δική μου "ανήθικη πρόταση" προς τους "από πάνω"....

Να μου στείλουν για διαπραγματεύσεις το team της BMW με τις ..."ψηλές αναρτήσεις" της παραπίσω σελίδας...
...και θα είμαι...λογικός!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν θα γίνουν δεκτές imitation από Βουλγαρία ή Σουηδέζες της Σουηδικής Αραβίας...

liberec
08/02/2008, 14:40
μου είπαν ότι είσαι πολύ ακριβώς, τότε να πάς με την Jawasaki σου

liberec
09/02/2008, 11:17
[i] .
... οι συνταξιδευτές να προσκομίσουν στη συνάντηση του Καραβόμυλου....

[/B]

όπως λέμε Teheran '43, Jalta, το Πεντελικό, Συνθήκη της Λοζάνης

ε... Συνάντηση του ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ ....χμ....μεγαλοπρεπές

Operater
09/02/2008, 11:21
Σετετοια μέρη (http://www.youtube.com/watch?v=kpsXNc8PJ2Q) θα πάτε περίπου? Και με τέτοιες μοτο να υποθέσω? :smilea:

Το ταξιδιωτικό πάντως προβλέπεται μεθυστικό...

liberec
09/02/2008, 11:34
Όχι, λάθος...

http://www.youtube.com/watch?v=chHHH3kLvEw

Operater
09/02/2008, 11:43
Όχι, λάθος...

http://www.youtube.com/watch?v=chHHH3kLvEw

Ωραίο βιντεάκι! Ακόμα πιο ωραία! :wave2:

:beer:

liberec
09/02/2008, 12:36
υπάρχει και αυτό.....

http://www.youtube.com/watch?v=q1h85JMi_Sg&feature=related

Uriah Heep
09/02/2008, 19:38
Κύριοι, το μοτοσυκλετιστικό πορνό απαγορεύεται σ΄αυτό το thread...

...τα βιντεάκια και η χειράντλησις περιπέτειας, ιδιαιτέρως στα δωμάτιά σας...

liberec
10/02/2008, 18:43
Isfahan

120087

tifoefs
10/02/2008, 19:09
Isfahan

τιγκα στη μυγα θαναι !

δε ζηλευω !

:cry: :cry:

Uriah Heep
11/02/2008, 13:03
Isfahan

Κόψτε τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες....

...μη ξαναρχίσω τις συνταγές μαγειρικής!:evil:

tai
11/02/2008, 17:10
Κόψτε τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες....

...μη ξαναρχίσω τις συνταγές μαγειρικής!:evil:

μετά από επαναλαμβανόμενες δοκιμές,

προτείνω

ρίξτε φωτο και video γιατι οι συνταγές του, είναι απίθανες.

Uriah Heep
13/02/2008, 20:41
Δεν ξέρω τι να υποθέσω!
Έχουμε δυόμιση μήνες μπροστά μας και οι μέρες περνάνε σαν σε ...slow motion, έχοντας πέσει σε κατάσταση "χαλαρού ρεφλέξ", αναμασώντας ταξιδιωτικά μπατιρόσπορα...
...και τρίχες κυκλικές!
Μετά την υπέροχη περασμένη βδομάδα με τα ...4 ΔΣ , η καθημερινότητά μου συναγωνίζεται σε σασπένς ...τη ρουτίνα εμποροϋπάλληλου σε υφασματάδικο...
...αλλά ου ζήσεται Uriah Heep μόνον με εδώδιμα-αποικιακά σε χυλό, διασωληνωμένος στο κρεββάτι της αναμονής. Τι μαρτύριο κι αυτό! Καλά "την έκανα" πέρυσι, έτσι ξαφνικά!
Δεν ξέρω τι να κάνω... Αισθάνομαι σαν τους ...πιστούς το Πάσχα στο Πανόραμα, που πάνε για την Ανάσταση στο παραπέντε...
...και ετοιμάζονται να γίνουν "ατμός", για τη μαγειρίτσα, στο και πέντε!
Για τέτοιο μαρτύριο μιλάμε. Σε ποιό "κύκλο" να βρώ παρηγοριά? Στους αποστερημένους ταξιδιωτικού μεγαλοϊδεατισμού? Που με το που πετάω ...το μυστικό, με αντιμετωπίζουν σαν τροπικό πτηνό?

Μάγκες έχω φρικάρει! Μέχρι που σκεφτόμουνα να φωνάξω τα χάλκινα της Γουμένισσας να μου παίξουν το "smoke on the water" ...μπας και ρεφάρω ψυχολογικά!

Η καρδιά χτυπάει σαν τα κρουστά του Ουαγκαντούγκου, λαχταρώντας τις μυρωδιές της λαγγεμένης Ανατολής και ο χρόνος κυλάει σαν ανάπηρη χελώνα σε λιτανεία!

Λοιπόν, εγώ τα είπα για να ξελαφρώσω! Τι κι αν το thread το ζηλέψει και η Κατερίνα Καραβάτου με το έγκριτο επιτελείο της ...από το μεσημεριανό "Κους-κους"?

Αλήθεια, πως τη βγάζουν οι ...μπεμβεδοχίτωνες συνταξιδευτές μου? Ξεζαντάρουν κανένα λάστιχο? Μαθαίνουν Περσικά? Ή το ρίξαμε στο σορολόπι?

Ευτυχώς που υπάρχει και η συνάντηση του Καραβόμυλου, την άλλη Κυριακή, 24/2 ...
...να σπάσει η ρουτίνα!

Λυσσάω για ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!

filipp0s
13/02/2008, 20:46
Εσύ, έχεις και κάτι να περιμένεις...:sick:

Θα περάσουν γρήγορα, μέτρα αντίστροφα! :wave2: :beer:

liberec
13/02/2008, 22:01
Uriah Heep, αντιθέτως, υπάρχουνε σιοπηλές, υπόγειες κινήσεις προετοιμασίας!!!

Π.χ. ήδη εν όψη της "Συνόδου του Καραβόμυλου" σαν δοκιμή και του ταξιδιού γενικότερα αναζητώ νέο ζευγάρι μπότες, τύπου enduro/touristic και χωρίς να έχουνε τον έλικα παρακαλώ [αυτό που το βάζεις?]. Βέβαια ενδέχεται αντί για καλαμαράκι στην παραλία να χτιάχνουμε χιονάνθρωπο, αλλά δεν πτωούμαι. Ηδη επιστράτευσα μία γνωστή, ταξιδιωτικός πράκτορας η γυναίκα, μήπως και γλυτώσουμε κάποια ταλαιπωρεία στην περσική πρεσβεία.
Κατά τα άλλα, ευτυχώς που συναντήσαμε εκείνη την πράκτορα οικογενειακώς και της άνοιξε ένα πλατύ χαμόγελο με το άκουσμα των λέξεων Τεχεράνη, Ισφαχάν κτλ. και μας προέτρεπε να πάμε οπωσδήποτε. Έτσι η γυναίκα μου είδε, ότι ΔΕΝ είμαι ούτε και εγώ τροπικό πτηνό [αλλά τι με νοιάζει στο κάτω κάτω, ας είμαι], ότι ΊΣΩΣ και μην είμαι απόλυτα τρελός με τους ταξιδιωτικούς μου προορισμούς. Τεσπα, κέρδιζα ένα πόντο έδαφος. Και αυτό είναι σημαντικό. Μην ξεχνάμε, ότι το αγαπημένο μου πλάστρι για την ώρα ξέρει, ότι είναι για "περίπου δύο εβδομάδες, δεν έχουμε πεί ακριβώς" και άλλα τέτοια μισόλογα. Άρα το έδαφος που κερδίζω μεταφράζεται σε ας πούμε ημέρα 16. και 17. του ταξιδιού μας. Βάλε τώρα την άριστη μου συμπεριφορά μέχρι τότε, πάμε για διήμερο 18. και 19. και για το φίνις κρατώ κάποια κρυφά χαρτιά και φτάσαμε τρεις εβδομάδες. Τα ΣΚ εμπρός και πίσω τα κολάμε σαν κεκτημένο δικαίωμα εργαζόμενου .... λεώ εγώ τώρα, δηλαδή.
Υπάρχει κίνηση, πώς δεν υπάρχει. Εσύ μπορεί να είσαι νοερά στο υφασματάδικο, εγώ όμως ήδη έμαθα, ότι μετά τα σύνορα της Ελλάδας και πριν μπούμε Τουρκία, υπάρχει "duty free" βενζινάδικο με τιμή 0,8Ε - βασικά είναι στην "τουρκική" νεκρή ζώνη. Να, ορίστε, υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλο ένα σημαντικό βήμα είναι απόκτηση GPS και κυρίως garmin-compatibile χάρτη περιοχής. [Πιο λεπτομερής από την World του Garmin που είναι σε κάθε συσκευασία νέου GPS]. Γίνονται τελευταίες αναζητήσεις και ζυμώσεις, έρευνα αγοράς και μάλλον προσανατολίζομαι για το 278C [αλλά τι σου τα λέω, εσύ από αυτά ΔΕΝ θέλεις να καταλαβαίνεις, αλλά δεν πειράζει, ας είναι η παρέα ποικιλότροπη να αλληλοσυμπληρώνετα]ι.

Μία ερώτηση στρατηγικής σημασίας..... τα πόδια σου?......βρωμάνε?

Shalom Allejkum

Uriah Heep
14/02/2008, 08:17
Μία ερώτηση στρατηγικής σημασίας..... τα πόδια σου?......βρωμάνε?

Κάτι μεταξύ...

...Ralph Lauren Polo Explorer και Safari!

liberec
15/02/2008, 21:15
Oxtar Infinity - ΟΚ?

και θα βάλω ένα μικρό αυτοκολλητάκι με έλικα και θα γράψω επάνω BMW Savanna, OK?

Uriah Heep
16/02/2008, 11:52
Oxtar Infinity - ΟΚ?

και θα βάλω ένα μικρό αυτοκολλητάκι με έλικα και θα γράψω επάνω BMW Savanna, OK?

Τέτοια ...μεσοτοιχία κατάσταση, τέτοιον ιστορικό συμβιβασμό, τέτοια ...αστακομακαρονάδα-κατάσταση δεν τη περίμενα από ένα μεταρσιωμένο αναβάτη 1200GS adventure!
Διότι, κύριος, έχεις την ψευδαίσθηση ότι χορταίνεις με αστακό, πληρώνοντάς τον σαν μακαρονάδα μπολονέζ! Βάζεις και τον κυανού έλικα σε αυτοκολλητάκι και πετυχαίνεις έτσι την λεγόμενη ψυχική υπεραναπλήρωση της μοτοσυκλετιστικής ένδειας!
Δεν σκέφτηκες πως θα σε αντιμετωπίσει η γαλαζοελικόφρων κλειστή κλίκα του μοτοσυκλετιστικού σούσι?
Που άμα δεν ενδύονται βαυαρική μόδα ...δεν πηδούσι?
Σκέφτηκες τι θα πουν οι "από πάνω"? Είναι σαν να κάνεις δώρο Prada στη γυναίκα σου φτιαγμένο ...στο Ροδολίβος Σερρών. Σκέφτεσαι τι θα γίνει άμα το πάρει πρέφα?

Θα γράψεις και το "BMW Savanna" και σώθηκες!
Και θα νομίζεις ότι το φάγαμε το μούσι!
Αμάν, αυτοί οι Γαλαζοελικόφρονες...

...ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!:rotflmao:

liberec
16/02/2008, 12:09
Χα Χα Χα, έλιωσα λέμε

Καλά καλά, θα κάνω απλώς ένα test ride χωρίς αυτοκολλητάκια, χιχιχ

Κάτι άλλο, μπαμπά Χίπ, τι να έχουμε μαζί για την Συνάντηση [ξέρω ξέρω, συμπληρωμένα τα φυλλάδια από την εργασία, μαζί με το κηδεμόνα κτλ.].
Επί της ουσίας όμως πια, χάρτη κτλ. θα φέρει κανένας, πρέπει να κάνουμε ένα πρόχειρο πλάνο!!!
Όχι ότι πρέπει, έχουμε χρόνο, απλώς θέλω να έχω νέα τροφή. Αναμασσάω στα όνειρά μου τις ίδιες φαντασιώσεις, έγινε ένα loop πια, θέλω ανανέωση για τους επόμενους δύο μήνες.
Να δώ να παίρνει σάρκα και οστά το σχέδιο!

liberec
16/02/2008, 12:46
α... και κάτι ακόμα μπαμπά Strumpf!

πιάστηκε στα πράσα ο ΤΟΜΑSΚΤΜ να περιεργάζεται αλουμινένιες adventure βαλίτσες !!!

TOMASKTM
16/02/2008, 13:03
α... και κάτι ακόμα μπαμπά Strumpf!

πιάστηκε στα πράσα ο ΤΟΜΑSΚΤΜ να περιεργάζεται αλουμινένιες adventure βαλίτσες !!!

πω πω φακέλωμα:eyepop:

Nontas
16/02/2008, 13:23
Ο μεγάλος Αδελφός ΖΕΙ......

Uriah Heep
17/02/2008, 22:24
Ενημερωτικό trailer.

Ποιός αποχωρεί από την ομάδα των συνταξιδευτών?
Τι κρύβεται πίσω από την ακύρωση? Business ή επιρροή γνωστής μοντέλας?
Τελικά θα συνταξιδέψουν τρείς?
Δραματικό παρασκήνιο για την 4η συμμετοχή...
H BMW θα καταφέρει να καλύψει το χαμένο ποσοστό συμμετοχής?
Ποιοί εμπλέκονται στο ταξιδιωτικό κωλομπάρεμα...
Ποιό θα είναι το προφίλ του νέου ταξιδιωτικού σώγαμπρου, που θα βιώσει μυθολογικά την συμμετοχή στο ταξίδι?
Οι γνωστές-άγνωστες φαρμακόγλωσσες, μιλούν για την Κάρλα Μπρούνι ν΄αφήνει τον Σαρκοζί για να πάει δικάβαλλο με τον Uriah Heep...
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρονται σε προσθήκη "side car" σε μία από τις 3 μηχανές...
Αύριο το μεσημέρι θα ενημερωθεί η πρώτη σελίδα, με τον πίνακα συμμετοχών.

Stay tuned!

rsp
17/02/2008, 23:44
Βασιλη..επειδη με αφορα αμεσα η συμμετοχη που κρυβετε...
:alien:

Εχουμε καποιο νεοτρο και δεν το εχω μαθει...???:rolleyes:

Uriah Heep
18/02/2008, 13:06
Mε τη συνέπεια βραζιλιάνικου σίριαλ, ήρθε και η ...αναπάντεχη αλλαγή στην ομάδα του Ισπαχάν!
Ώρες-ώρες σκέφτομαι αν πραγματικά είμαστε ομάδα ή αποτελούμε και μεις, σύμφωνα με τις τάσεις της μοδός, κάποιο ...ρεύμα -ταξιδιωτικών- ιδεών...
Θα δείξει! Τζερτζελές να γίνεται...

...και πλάκα-πλάκα μπορεί να προκύψει -τελείως απρόσμενα- και κανένα ταξίδι!

Όπως θα μπορούσε να προβλέψει και κάποιος χωρίς κληρονομικό χάρισμα, η ακύρωση προέρχεται από την απρόσβλητη(?) ταξιανθία των γαλαζοελικοφόρων. Για να είμαι ειλικρινής μόνος με την Africa, ανάμεσα σε 3 BMW άρχισα να αισθάνομαι σαν ...καρπός εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Προς το παρόν, δεν έχουμε αντικατάσταση, αλλά ακύρωση.
Ο MikeG δεν θα συμμετέχει πλέον στο ταξιδιωτικό σίριαλ.
Το καστ αποτελείται από τρείς. Το ταξιδιωτικό παρασκήνιο συνεχίζει να είναι συγκλονιστικό.
Ποιός ή ποιά θα δηλώσει συμμετοχή?
Για τις "κουτσομπόλες" του φόρουμ που το μάτι έχει πάρει σχήμα κλειδαρότρυπας, στην επόμενη ενημέρωση θα προσφέρω και κολλύριο...

Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα.

Cpt. Haddock
18/02/2008, 13:11

DimChios
18/02/2008, 13:20
Νάταααααααααααα!

Άλλος ένας κρίκος ...στον κλοιό που σφίγγεται γύρω μου με BMW 1200 GS Adventure...
Γιατί όλα τα παιδιά που συμπαθώ σ΄αυτό το φόρουμ ...γίνονται προσκυνητές του ιδεολογήματος του κυανού έλικος?

Ενημερώνω τους αναγνώστες της παρούσας στήλης, ότι εάν κυκλοφορήσει οποιοδήποτε βίντεο από το προχθεσινό έκτακτο ΔΣ της Τετάρτης, είτε από τον rsp είτε από τον DimChio, που με παρουσιάζει να εκφράζομαι "τρυφερά" για τη 1200 GS, μετά την 4η μπύρα....

...αποτελεί καλαμπουράκι σε χαλαρή συζήτηση και σε καμία περίπτωση κανονική συνέντευξη ή επίσημη θέση μου για την εν λόγω μηχανή.
Τώρα αρχίζω να κατανοώ αυτούς που σαλτέρνουν στους ακάλυπτους των οικοδομών!

Tο ειδα αυτο!

:a01: :a01:

DimChios
18/02/2008, 13:27
τωρα πλεον που εχω γνωρισει απο κοντα το Βασιλη...

λυπαμαι που δε δυναμαι να συμμετασχω σε ενα τετοιο ταξιδι...

:sad:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

liberec
18/02/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τωρα πλεον που εχω γνωρισει απο κοντα το Βασιλη...

λυπαμαι που δε δυναμαι να συμμετασχω σε ενα τετοιο ταξιδι...

:beer: :beer: :beer: :wave2:

κρίμα, και θα ξαναέσφιγγε ο κλοιός των GS Δημήτρη!

DimChios
18/02/2008, 13:33
κρίμα, και θα ξαναέσφιγγε ο κλοιός των GS Δημήτρη!

Η δουλειά Κωστη μου... η δουλεια!

Εννοια σου ομως... εγω πολλα στοιχεια τα οποια θα παραθεσω στο ΔΣ του Καραβομυλου! :winka:

Θα τριξουν δοντια σΕ λέω!

liberec
18/02/2008, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Η δουλειά Κωστη μου... η δουλεια!

Εννοια σου ομως... εγω πολλα στοιχεια τα οποια θα παραθεσω στο ΔΣ του Καραβομυλου! :winka:

Θα τριξουν δοντια σΕ λέω!

αλλάζει μηχανή ο Βασίλης??

:lol: :lol: :lol:

DimChios
18/02/2008, 13:39
αλλάζει μηχανή ο Βασίλης??

:lol: :lol: :lol:

"μεγαλο βοδι μου παταει τη γλωσσα"

Nontas
18/02/2008, 15:29
Mε τη συνέπεια βραζιλιάνικου σίριαλ, ήρθε και η ...αναπάντεχη αλλαγή στην ομάδα του Ισπαχάν!....

Ποιός ή ποιά θα δηλώσει συμμετοχή?
Για τις "κουτσομπόλες" του φόρουμ που το μάτι έχει πάρει σχήμα κλειδαρότρυπας, στην επόμενη ενημέρωση θα προσφέρω και κολλύριο...

Ενημερώθηκε η πρώτη σελίδα.

Τώρα να πώ ότι δεν με τρώει ο κ@#λος μου, ψέματα θα έλεγα!

liberec
18/02/2008, 18:12

για τέτοια φαγούρα έχουμε μία πολύ αλοιφή με βάση ανανεωτίνη και συμπλήρωμα από ταξιδιωτίνη 30%, περσιτίνη 25%, χαμωτιδίνη 10% και αποξυραμένο χουρμαδοζουμό

MikeG
18/02/2008, 18:15
Η συμμετοχή μου μπορεί να είναι δύσκολη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (γαμώ το τύπο που εφηύρε τις δουλείες) όμως θα το παλέψω μέχρι τελευταία στιγμή!

TOMASKTM
18/02/2008, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
(γαμώ το τύπο που εφηύρε τις δουλείες)

και΄γω 7 χρόνια τον ψάχνω να τον γ@μήσω τον φούστη,
αλλά κρύβεται καλά:sad:

liberec
18/02/2008, 18:32
Mike, ότι φέρνει η ζωή, όλα είναι μέσα, είδωμεν

[καλά και το διευκρινίζεις, παραλίγο να καταγγείλω δημόσια την πλεκτάνη και τις σκευωρίες εις βάρος του έλικα .... ότι ο αρχηγός εκδρομής προσπαθεί να αλλάξει τους εις βάρος του συσχετισμούς και άλλα ιαπωνέζικα, αλλά μην φοβάσαι.. ----->]

στην Συνάντηση του Καραβόμυλου θα υποστεί στενό μαρκάρισμα man to man με εναλλαγές μίας παραλλαγής της άμυνας ζώνης που είπαμε...λέγεται ...... κλοιός [σφιχτός] ή και στα πιτς το λέμε και "θηλιά"

ο θάνατός σου [αποχώρηση] δεν θα περάσει έτσι, θα αντικατασταθεί η μηχανή σου με άλλη.... ακόμα μεγαλύτερη, προβλέπω άλλη 1200ADV,

Υamatchi dan Honda, BMW sagato hai hai hai ..... να το θυμούνται καλά!!!!!

σε ελεύθερη μετάφραση "Η Χόντα αναγνωρίζει......."

προπαθεί μέχρι και να προσυλητίσει κάποια αγγλική μηχανή!!!!!

Stergios69
18/02/2008, 18:55
Να ρωτήσω...

Από φαγητό τι θα κάνετε;

Γιατί αν είναι να μαγειρεύετε...

Και μιας θα εχετε και κανα δυό BMW (τουλάχιστον)....

Πάρτε μια ιδέα.....
:D

120979

Uriah Heep
18/02/2008, 21:34
...... δεν θα περάσει έτσι, θα αντικατασταθεί η μηχανή σου με άλλη.... ακόμα μεγαλύτερη, προβλέπω άλλη 1200ADV,

Άμα παρομοιάσω την Μπαβαρέζικη φίρμα με την Λερναία Ύδρα...

...θα φταίω εγώ?

Uriah Heep
18/02/2008, 21:47

Έτσι όπως χάλασε ο κόσμος...

...είδηση θα αποτελέσει η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ακόμα μίας BMW 1200 GS Adventure!

Νώντα, το ξέρεις ότι είσαι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος!

liberec
20/02/2008, 13:33
http://www.spiritsofadventure.com/journal/iran/Iran.htm

...

Iran Country 51 – A brief Summary

After 13 weeks, three visa extensions and over 20,000 Kilometers touring this amazing country on our BMW motorcycles, we thought now would be the perfect time to share with the world our thoughts on the country of Iran. Iran is a wonderful, historical and a truly adventurous country to visit. Over the past 13 weeks we have spoken to many tourists visiting Iran from all over the world and all of them shared our sentiments and not one had anything negative to say about their experiences in Iran.

How do we compare Iran? Monika and I rate Iran in the top three countries in the world for “camping”. We rate the highways and off road riding experience in the top four countries in the world. We found the historical and adventure experience to be in the top two countries in the world. We found the tourist Guides at all the historical sites to be informative, professional and extremely enthusiastic. The people of Iran who we have met are hospitable and generous people and exactly like the lonely planet said they would be.

Monika and I have certainly had one of the best experiences of our three years challenging the Guinness World Record in the country of Iran. If you enjoy Adventure riding on all terrain motorcycles then Iran should certainly be one of the first countries that you visit.
If your interest is history, landscape, architecture or a unique and interesting culture then Iran should be one of your adventure destinations

.....

το καλύτερο όμως είναι αυτό: και ας είναι γενικόλογα.....

New country , New culture and New Cuisine

You never forget the emotions of entering a new country. No mans land, passport stamps, Flickering Flag, Carnet de passage, Visa check, bike documents, uniform change, currency exchange, culture change, Welcome sign, your first meal, price of fuel, price of food, your first hand shake, the first greeting, the first smile, new friends, new cultures, new cuisine, its these experiences that makes riding BMW motorcycles around the world so incredibly exciting and invigorating. You never ever experience same day twice and now after 51 countries and over a thousand days on the road we have now ridden our two all terrain BMW GS motorcycles into the capital city of Iran, Tehran