PDA

View Full Version : Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Nontas
19/03/2008, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
....το κακό είναι ότι αυτοί μιλάνε σοβαρά!:bigcry:

:beer: :beer: :beer: [/B]

Απορώ πάντως με την αυτοσυγκράτηση σου. Όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να είσαι κοντά και μαζί με BMW. Και εσύ ακόμα αντιστέκεσαι.... Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; Έχεις καιρό ακόμα! (Εμείς θα σε κάνουμε παρέα έτσι και αλλιώς!!!!)

Anty12
19/03/2008, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
???? Τουρκμενιστάν?

We are working on it....!!!

Να ξεγεννήσουμε πρώτα......:D

PanVas
19/03/2008, 10:59
Αρχηγέ κράτα γερά!!!!!

Μην τους ακούς!

Πάρε μαζί σου καλώδια ρεύματος και metal rope....

Και όταν τα Injection θα ξερνάνε την κατουρημένη βενζίνα, και όταν οι gemel και τα ηλεκτρονικά τους καλούδια ρουφήξουν τις μπαταρίες τους....
Εσύ θα είσαι εκεί με υποχθόνιο χαμόγελο....

Άντε με το καλό να πάτε και να μας φέρετε πίσω χρώματα και αρώματα, εικόνες, ήχους και βίντεα σαν αυτά. (http://www.youtube.com/watch?v=e7USzUTBeTM&feature=related) :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Anty12
19/03/2008, 11:29
http://www.global-map.net/

Τσέκαρε τα pm σου...

Και αν δουλεύει.....

Αναφώνησε " Ζήτω η Ελεύθερη Δημοκρατία του Internet"......

και όταν γυρίσετε με το καλό , μου χρωστάς μία αφίσα........ του Χωμεϊνι ....original.....:lol:

:beer: :beer:

TOMASKTM
19/03/2008, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

και όταν οι gemel ...ρουφήξουν τις μπαταρίες τους....

εμένα πάντως ο gemel μου θα αποσυνθεδεί σύντομα και θα μείνει στην αποθήκη για κανα μήνα...

Nontas
19/03/2008, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τσέκαρε τα pm σου...

Και αν δουλεύει.....

Αναφώνησε " Ζήτω η Ελεύθερη Δημοκρατία του Internet"......

και όταν γυρίσετε με το καλό , μου χρωστάς μία αφίσα........ του Χωμεϊνι ....original.....:lol:

Μήπως μπορώ να έχω και εγώ ενα PM!!!!!!:D :D :D :D :D :D

liberec
19/03/2008, 14:46
στο μαιλ έχεις το πολύτιμο περιεχόμενο του ΡΜ, μάθε [και εμένα όμως] πως εγκαθιστάται στο mapsource και μετα στο GPS

Nontas
19/03/2008, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δουλειες με βαζεις...
Που να καθομαι τωρα να φωτοσοπιαζω την εικονα
Αφηνω καναν Θωμα στο ποδι μου!:lol:

Για να μην κουραστείς με το Φωτομάγαζο...... στο στέλνω έτοιμο!

124469

Uriah Heep
19/03/2008, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Το μηχανακι ηταν ετοιμο απο ολες τις πλευρες για παραδοση αμεσως...

Όταν μιλάω εγώ για παγκόσμια συνωμοσία....

:beer: :beer: :beer:

DimChios
20/03/2008, 01:08
Και μετα από αυτό:

Όταν μιλάω εγώ για παγκόσμια συνωμοσία....

:beer:

Παίρνω πίσω την απάντησή μου σε αυτό:

Δημήτρη, θα "το ρίξω" στην αυτοσυγκέντρωση για τις επόμενες 40 μέρες...

...μπας και τα καταφέρω κόντρα στην παγκόσμια συνομωσία!

Αν τα καταφέρω και δεν κατρακυλίσω στον βαυαρικό κατήφορο...

...θα βάλω υποψηφιότητα για 15ος πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ!

Η οποία ήταν αυτή:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ξερεις οτι κανω πλάκα Μπίλυ! :wacko:

Ο,τι γουσταρει η ψυχή σου φίλε!!!

Του τέστιν, ξαναλέω ό,τι είχα πεί λίγο πρίν:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σου μιλάει το κάααααρμα σοοοουυυυ....

:a024: :a024: :a024:

:wave2:

Anty12
20/03/2008, 15:12
πως εγκαθιστάται στο mapsource και μετα στο GPS

Ξαναματέχεις pm....... :D

liberec
21/03/2008, 17:26
χάρτες βρίσκονται, μερικοί κατέβηκαν, [άλλοι είναι ακόμα καθ'δόν], μετά από μακρύ ταξίδι από Ευρώπη, Αμερική και από άλλους servers τώρα ξεκουράζονται στον σκληρό μου δίσκο

θα τα αφήσω λίγο να πάρουνε ανάσα, γιατί τα περιμένει ακόμα πολύ δουλειά,
μετά
θα τα πλάθουμε μαζί με τον Anty12 [πρέπει να αποδεχτείς Anty12, ότι έριξα και εγώ ένα προσωπικό ψάξιμο και προχώρησα, έτσι?],
θα τα ψήσουμε στους επεξεργαστές
θα τα μεταφέρουμε μέσω USB δίαυλου στα GPS
θα τα μοιράσουμε/κεράσουμε στους ενδιαφερόμενους

stamktm
21/03/2008, 21:11
Εχεις pm!

stamktm
21/03/2008, 21:12
χάρτες βρίσκονται, μερικοί κατέβηκαν, [άλλοι είναι ακόμα καθ'δόν], μετά από μακρύ ταξίδι από Ευρώπη, Αμερική και από άλλους servers τώρα ξεκουράζονται στον σκληρό μου δίσκο

θα τα αφήσω λίγο να πάρουνε ανάσα, γιατί τα περιμένει ακόμα πολύ δουλειά,
μετά
θα τα πλάθουμε μαζί με τον Anty12 [πρέπει να αποδεχτείς Anty12, ότι έριξα και εγώ ένα προσωπικό ψάξιμο και προχώρησα, έτσι?],
θα τα ψήσουμε στους επεξεργαστές
θα τα μεταφέρουμε μέσω USB δίαυλου στα GPS
θα τα μοιράσουμε/κεράσουμε στους ενδιαφερόμενους Εχεις pm!

Anty12
21/03/2008, 23:14
[πρέπει να αποδεχτείς Anty12, ότι έριξα και εγώ ένα προσωπικό ψάξιμο και προχώρησα, έτσι?],

Πολύ περισσότερο από εμένα......
Δεν θα χαθείτε με τίποτα.......:D

TOMASKTM
22/03/2008, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
Εχεις pm!

τι έγινε,ακόμα εδώ είστε εσείς;;;;;;;;

stamktm
22/03/2008, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
τι έγινε,ακόμα εδώ είστε εσείς;;;;;;;; 14 η 19/4 φευγουμε.Παιζει να μπουμε και στο Πακισταν.Θα δουμε αυτο κανονιζουμε.Κατα ταλλα ολα ετοιμα τις μερες μετραμε και δεν περνανε....:confused:

liberec
23/03/2008, 06:43
καταστρώνουμε σχέδια, εναλλακτικές λύσεις για τα δρομολόγια

ένα απλό με παραπάνω κρεμμύδι ιρανο-ιρακινό και σασλίκ αρμενίας:

124789

liberec
23/03/2008, 06:45
ένα ενισχυμένο με πολύ πατάτα από έρημο dasht-e kavir

124790

liberec
23/03/2008, 06:46
ένα τολμηρό με πολλά χιλιόμετρα και bonus έξτρα σουβλάκι Pakistan, Afganistan

124791

liberec
23/03/2008, 06:48
και ένα με πολύ τζατζίκι Τουρκίας και bonus Syria

124792

liberec
23/03/2008, 07:36
πάντως τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...α....
εκστρατία του Μέγα Αλέξανδρου

Uriah Heep
23/03/2008, 09:31
ένα τολμηρό ..... σουβλάκι Afganistan

Εξαρτάται από το πως εννοείς το σουβλάκι.

BMWδάκηδες στη σούβλα...

... ή κομμένοι κομματάκια σε αφγανική ψησταριά, προς πώληση υπό μορφή "καλαμακίου"?

Τον εαυτό μου τον εξαιρώ...
...ελπίζοντας ότι βλέποντάς με οι Αφγανοί (με την παληά μεταχείρο Africa), θα αποκομίσουν την εικόνα που σχηματίζουν για μένα οι διάφοροι ...σοβαροφανείς γαλαζοελικοφόροι "sales account managers" των glamorous εκθέσεων BMW, πρώην πωλητές στο "Επιπλόραμα", δηλαδή την εικόνα ...ενός Ταλιμπάν!

liberec
23/03/2008, 10:04
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η περίμετρος της Γης είναι 60.000χλμ. Όταν ξεδιπλώσεις την "τολμηρή", την ισιάξεις και την τσιτώσεις, ΚΑΙ αφαιρέσεις τις θαλάσσιες εκτάσεις, έφτασες στο μισό

αν σκεφτείς ότι είναι "Η πρώτη φορά" για την παρέα αυτή και ότι θα είναι ένα πασχαλινό ταξιδάκι, δεν πάμε και άσχημα. Δηλαδή του χρόνου με την κανονική μας άδεια που θα πάμε?

Να προτείνουμε σον Νόντα γάμο στο Θιβέτ?
Και να πούμε στις γυναίκες μας, ότι παντρεύεται ένας φίλος και μας θέλει στην εκκλησία με τις μηχανές....

124797

Anty12
23/03/2008, 11:31
και σασλίκ αρμενίας:

Χόροβατς το λένε τ΄ Αρμενάκια Κώστα, Χόροβατς.........και είναι καταπληκτικό , αν αφαιρέσεις κάτι περίεργα μαϊντανοειδή που βάζουν μέσα, και το ότι πλένουν τα σκεύη στο ποτάμι παραδίπλα.....:D

liberec
23/03/2008, 14:08
ψηφίστηκε αυτό με την πατάτα ερήμου Dasht-e Kavir. Σερβιρισμένο από νομάδες στις σκηνές και σε σκέυη απόλυτα ασφαλή από όποια ποταμίσια μόλυνση. Δεν τα πλένουνε καν.... για λόγους ασφαλείας. Τα "βρώμικα" όμως είναι συνήθως και πιο νόστιμα.

Υπάρχει όμως και ζήτημα της ημερομηνίας αναχώρησης. Παρασκηνιακό καμηλοψήφισμα θα αποφασίσει, ευτυχώς κανουμε μονό αριθμό και δεν θα χρειαστεί ποτέ δεύτερος γύρος.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί.

Uriah Heep
23/03/2008, 17:29
ψηφίστηκε αυτό με την πατάτα ερήμου Dasht-e Kavir. Σερβιρισμένο από νομάδες στις σκηνές ..............

Γιατί αυτά τα ...παιδιά, μου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε ανθοκήπιον παιδότοπου, παίζουν με τους ηλεκτρονικούς χάρτες σαν να δοκιμάζουν το "playstation3"...

...και επιλέγουν διαδρομές, λες και πρόκειται να παραγγείλουν κανένα "mac-menu for kids", από τα Mc Donalds?

tai
23/03/2008, 17:34
Γιατί αυτά τα ...παιδιά, μου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε ανθοκήπιον παιδότοπου, παίζουν με τους ηλεκτρονικούς χάρτες σαν να δοκιμάζουν το "playstation3"...

...και επιλέγουν διαδρομές, λες και πρόκειται να παραγγείλουν κανένα "mac-menu for kids", από τα Mc Donalds?

Γατι ειναι παιδιά βασίλη μου :smilea:
άλλωστε ο προορισμός ειναι "περίπου"! ετσι?
Οταν θα φτάσει η ώρα των επιλογών, τότε θα δούμε αν αντέχει ο κώλος τα "όνειρα" του GPS :lol:

υγ προς "παιδια"
φιλικά πάντα:wave2:

Uriah Heep
23/03/2008, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
παιδιά
"παιδια"

Πατάω το λινκ...

...αλλά δεν "παίζει" το cartoon!

tai
23/03/2008, 18:23
Πατάω το λινκ...

...αλλά δεν "παίζει" το cartoon!

η υπογράμμιση δεν παίζει.

Είναι απλά ο τονισμός της διαφοράς που έχετε. Οι "μικροί", είναι πιο προγραμματισμένοι και ποιο ώριμοι από εσένα τον ‘μεγάλο’,:lol:
....... αλλά δεν ξέρω την ώρα που θα είσαστε στο αγνάντι του Αφγανιστάν, αν ο κωλος τους είναι έτοιμος για να κάνει τα χλμ που προτείνει το GPS, μιας και ξέρω (νομίζω τουλάχιστον ) ότι ο δικός σου, τότε ακριβώς, θα έχει μια φαγούρα, και μια ανάγκη πλυσίματος στον Γάγγη
:lol: :rotflmao:

liberec
23/03/2008, 19:40
πρέπει να πώ, ότι είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση [ολόκληρος, και ο κώλος ιδιαίτερα προσαρμοστικός σε πολύωρη οδήγηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει..] και και ψυχολογικά ανεβασμένος εν όψη του ταξιδιού, όπως άλλωστε όλοι. Ο Μάκης ξέρω ότι γουστάρει τρελά και αυτό, όπως και άλλα ταξίδια που έκανε στο παρελθόν και χρειάστηκαν πολύωρες οδηγήσεις. Για τον Θωμά και τον Νόντα δεν ξέρω, αλλά αφού είναι κοντινότεροι του Βασίλη, δεν αμφιβάλλω ούτε εκεί καθόλου.

και ότι είμαστε ακόμα παιδιά?, ε , αυτό μας τιμά..
[τουλάχιστον μπορώ να πώ στον γιο μου να φέρει καμιά συμφοιτήτρια από το πανεστήμιο, σαν παιδί που είμαι δεν δικαιούμαι?]

tai
24/03/2008, 16:22
πρέπει να πώ, ότι είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση [ολόκληρος, και ο κώλος ιδιαίτερα προσαρμοστικός σε πολύωρη οδήγηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει..] και και ψυχολογικά ανεβασμένος εν όψη του ταξιδιού, όπως άλλωστε όλοι. Ο Μάκης ξέρω ότι γουστάρει τρελά και αυτό, όπως και άλλα ταξίδια που έκανε στο παρελθόν και χρειάστηκαν πολύωρες οδηγήσεις. Για τον Θωμά και τον Νόντα δεν ξέρω, αλλά αφού είναι κοντινότεροι του Βασίλη, δεν αμφιβάλλω ούτε εκεί καθόλου.
ωραία!!ωραία!!
μάθαμε την συμπεριφορά του αφεδρόνα των "λέω πολλά πριν φύγω":lol: :rotflmao:

και ότι είμαστε ακόμα παιδιά?, ε , αυτό μας τιμά..
μόνο οταν σταματάς να ονειρεύεσαι γερνάς :a024:
[τουλάχιστον μπορώ να πώ στον γιο μου να φέρει καμιά συμφοιτήτρια από το πανεστήμιο, σαν παιδί που είμαι δεν δικαιούμαι?]
Κώστα δεν μας κάνουν το χατίρι τα κωλόπαιδα. Μόνο να τους προσφέρεις θέλουν. Ποτέ δεν το ανταποδίδουν :rotflmao:

liberec
24/03/2008, 20:59
tai
ΓΜΤ - δίκιο έχεις, όταν μεγαλώσω, θα καταλάβω όλα όσα λές

για την ώρα, περνάω χάρτες στο Garmin Playstation μου

Uriah Heep
25/03/2008, 14:38

.....................όταν μεγαλώσω, θα καταλάβω όλα όσα λές
.........................για την ώρα, περνάω χάρτες στο Playstation μου

Μικρούληηηηηηηηη,

μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το κάστρο της Fisher Price, το καρδουλίνι ντο-ρε-μι, τα μαχαιροπήρουνα του Μόγλη και τον αγαπημένο σου Teddy Bear για να κοιμάσαι ήσυχα το βράδυ!

ΥΓ Το ασύρματο baby monitor της Chicco, για να σε παρακολουθούμε όταν ξυπνάς το βράδυ, ενώ θα μελετούμε τα σπαστά αμορτισέρ των Περσίδων χορευτριών του beli dance...

...θα το μεταφέρω εγώ.

liberec
25/03/2008, 15:35
μην τολμήσεις εκεί να κοιτάς επίμονα και προκλητικά καμία γυναίκα, δεν κάνει...
αν δεν θέλεις να προκαλέσεις διπλωματικό επισόδειο

liberec
27/03/2008, 22:32
Η "Σύνοδος της Αθήνας" οριστικοποιήθηκε.
Θα λάβει χώρα την Κυριακή στον εκθεσιακό χώρο και με την ευκαιρία της έκθεσης...
λόγοι πολλοί, κυρίως έχουνε να κάνουνε με την οργάνωση πολλών promotion κινήσεων, που πισώπλατα οργανώσαμε με την ευκαιρία της απουσίας του Βασίλη
μεταξύ άλλων πρόκειται για φωτογράφηση, αυτόγραφα, προσχέδια του ταξιδιωτικού[!!??!!], ανοιχτή δημοπρασία μερικών συλλεκτικών κομματιών, π.χ.
"το γνήσιο μαντήλι του Βασίλι", το κράνος του Θωμά", "αδημοσίευτες φωτογραφίες του Νόντα", "οι κάλτσες του liberec" και άλλα

ανοικτή δημοπρασία χορηγών/εταιριών εξοπλισμού μοτό/ εξοπλισμού αναβάτη/ειδικού εξοπλισμού.... όπως
τα κράνη και κυρίως τα γραφικά τους με σχετική θεματολογία
επικοινωνίες ασύρματες, κάμερες κράνους,
αντιϊδρωτικά μπλουζάκια,
χάρτες ιράν σε διάφορα μεγέθη με τις υπογραφές της Ομάδας

επιπλέον θα πωλούνται αναμνησικά καπελάκια, μπρελόκ και άλλα σουβενίρ, θα τα βρείτε όλα στο περίπτερό μας σε καλές τιμές

πιθανολογείται και έκθεση της ADV του υπογράφωντος έτοιμη για αναχώρηση [περιλαμβάνει αλουμινένιες βαλίτσες, λουκάνικο, 1/3 καταλόγου Touratech [ευγενική χορηγία], tankbag, λουκάνικο, βάση GPS και GPS ανοικτό με φορτωμένη την διαδρομή
οι ενδιαφερόμενοι με μικρό κόστος μπορούν να ανεβούν για λίγο στην σέλλα και να χειριστούν και το GPS!!! με κλήρωση θα βγεί και ο νικητής, ο οποίος θα φορέσει και την στολή και τις μπότες, θα ανειβεί στην μηχανή όρθιος και οι συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον βγάλουνε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Οι σύνεδροι θα βρίσκονται στην έκθεση από τις 10.00π.μ., θα υπάρχει γεύμα προς τιμή γνωστού adventure ταξιδιώτη [συμμετείχε πέρυσι στο "Δρόμο του Μεταξιού"] και ανταλλαγή απόψεων και χαρτών περιοχής

με λίγα λόγια, αν βρείτε κάπου γύρο στις 13-14.00 στο χώρο της έκθεσης ένα τραπέζει με γέλιο, συνδεδεμένα laptop, GPS και ανοιχτούς χάρτες και από πάνω μπύρες λουκάνικα και μουστάρδα, θα είμαστε λογικά εμείς

tai
27/03/2008, 22:53
Θα λάβει χώρα την Κυριακή στον εκθεσιακό χώρο και με την ευκαιρία της έκθεσης...
λόγοι πολλοί, κυρίως έχουνε να κάνουνε με την οργάνωση πολλών promotion κινήσεων, που πισώπλατα οργανώσαμε με την ευκαιρία της απουσίας του Βασίλη
μεταξύ άλλων πρόκειται για φωτογράφηση, αυτόγραφα, προσχέδια του ταξιδιωτικού[!!??!!], ανοιχτή δημοπρασία μερικών συλλεκτικών κομματιών, π.χ.
"το γνήσιο μαντήλι του Βασίλι", το κράνος του Θωμά", "αδημοσίευτες φωτογραφίες του Νόντα", "οι κάλτσες του liberec" και άλλα

ανοικτή δημοπρασία χορηγών/εταιριών εξοπλισμού μοτό/ εξοπλισμού αναβάτη/ειδικού εξοπλισμού.... όπως
τα κράνη και κυρίως τα γραφικά τους με σχετική θεματολογία
επικοινωνίες ασύρματες, κάμερες κράνους,
αντιϊδρωτικά μπλουζάκια,
χάρτες ιράν σε διάφορα μεγέθη με τις υπογραφές της Ομάδας

επιπλέον θα πωλούνται αναμνησικά καπελάκια, μπρελόκ και άλλα σουβενίρ, θα τα βρείτε όλα στο περίπτερό μας σε καλές τιμές

πιθανολογείται και έκθεση της ADV του υπογράφωντος έτοιμη για αναχώρηση [περιλαμβάνει αλουμινένιες βαλίτσες, λουκάνικο, 1/3 καταλόγου Touratech [ευγενική χορηγία], tankbag, λουκάνικο, βάση GPS και GPS ανοικτό με φορτωμένη την διαδρομή
οι ενδιαφερόμενοι με μικρό κόστος μπορούν να ανεβούν για λίγο στην σέλλα και να χειριστούν και το GPS!!! με κλήρωση θα βγεί και ο νικητής, ο οποίος θα φορέσει και την στολή και τις μπότες, θα ανειβεί στην μηχανή όρθιος και οι συγγενείς και φίλοι μπορούν να τον βγάλουνε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Οι σύνεδροι θα βρίσκονται στην έκθεση από τις 10.00π.μ., θα υπάρχει γεύμα προς τιμή γνωστού adventure ταξιδιώτη [συμμετείχε πέρυσι στο "Δρόμο του Μεταξιού"] και ανταλλαγή απόψεων και χαρτών περιοχής

με λίγα λόγια, αν βρείτε κάπου γύρο στις 13-14.00 στο χώρο της έκθεσης ένα τραπέζει με γέλιο, συνδεδεμένα laptop, GPS και ανοιχτούς χάρτες και από πάνω μπύρες λουκάνικα και μουστάρδα, θα είμαστε λογικά εμείς

:uplate: αν δεν το εχετε κάψει, τοτε το έχετε καβαλήσει και φτάνει μεχρι το Ισπαχαν :lol: :rotflmao:

liberec
28/03/2008, 03:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:uplate: αν δεν το εχετε κάψει, τοτε το έχετε καβαλήσει και φτάνει μεχρι το Ισπαχαν :lol: :rotflmao:

Οχ, ένα καλό λόγο δεν έχεις και εσύ να πείς...

Uriah Heep
28/03/2008, 12:25

Σ΄αυτή τη ζωή δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα...

Δυστυχώς χωρίς 1200adv ...δεν θα μπορέσω να "κατέβω" Αθήνα για να ζήσω το σέρβις προετοιμασίας στο Ναό της BMW.

Με ψυχολογία ποδήρη...
...με στόμα πικρό σαν να κατάπια κατάλοιπα χημικής τουαλέτας Πακιστανικού πλοίου...
...αναριγώ από ζήλια!!!

Θέλω να πέσω στα γόνατα, να κλάψω σαν μικρό παιδί! Δυστυχώς δεν θ΄ακούσω το εκκλησίασμα των αρχιμηχανικών της Βαυαρέζας χορηγού...
...δεν θα αισθανθώ τους κατανυκτικούς ήχους των μπόξερ, το θελκτικό και μεγαλοπρεπές των εξατμίσεων και το συσταλτικό της ατμόσφαιρας ΤΟΥ Ναού!

Όσο εσείς θα είστε Εκεί...

...εγώ θα εγκλειστώ σε ψυχιατρική κλινική και θα αφεθώ στους γιατρούς να με περιλάβουν στα "κοκτέιλς" ηρεμιστικών ...για να μη καταρρεύσω...

Καλά να περάσετε:rolleyes:

Uriah Heep
01/04/2008, 08:37
Συμμετέχοντες

1. Βασίλης (Uriah Heep)...................................BMW 1200 GS
2. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
3. Nώντας (Nontas).........................................BMW 1200 GS Adventure
4. Μάκης (ΑΤΕΝΙΣΤΗΣ).....................................BMW 1200 GS Adventure
5. Θωμάς (TOMASKTM).....................................BMW 1150

"...σου άρεσε η ντόλτσε βίτα,
αυτή που λεν ζωή γλυκιά
και κάθε μέρα κατεβαίνεις,
της κοινωνίας τα σκαλιά..."
Σπύρος Ζαγοραίος

Ήταν αναμενόμενο με τέτοιες συναναστροφές και τόσα προξενιά τους τελευταίους μήνες...
Την ερωτεύτηκα!
Γερμανίδα, γεννηθείσα το 2006...
με αξιόλογη προίκα, αν και ποτέ δεν με απασχόλησε στη ζωή μου...
Σοβαρή, ενδιαφέρουσα, διακριτική, μέσα στο κίτρινο ταγιέρ της, γοητευτική, με ευρωπαϊκό αέρα...
...σαν να βγαίνω για δείπνο με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

Ξέρετε πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα...
...είμαστε συνεχώς μαζί, έχω επιστρατεύσει την "dream team" των κολακευτικών μου σχολίων και κοιταζόμαστε συνεχώς στα μάτια!

Το αποτέλεσμα είναι να μην προλάβω να το πω στην "βασίλισσα" και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε δύσκολη θέση.

Αν κάποιος ευγενικός κύριος του φόρουμ επιθυμεί σοβαρή σχέση με γαλαζοαίματη, υγιέστατη, πολυταξιδεμένη, καλή νοικοκυρά έντιμη, ικανότατη και σεμνή, ας έρθει σε επαφή με πμ μαζί μου και θα τα βρούμε...
Θα το βοηθήσω το νέο ζευγάρι... με πολλά αξεσουάρ, πλούσια γκαρνταρόμπα κλπ κλπ. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει ηθικές αρχές, να είναι ευγενικός και τρυφερός.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ.

Παρακαλώ τον Κώστα (liberec) να κλείσει ένα ραντεβού με τον χορηγό μας για να "κατέβω" για γενικό σέρβις στην Αθήνα το συντομώτερο. Kαι για λάστιχα.
Κάποιος ευγενικός διαχειριστής, ας σβήση την λέξη "Αλήτικη" από τον τίτλο...

Δεν υπάρχει πλέον λόγος...

Ας με συγχωρέσουν... η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.

Stergios69
01/04/2008, 08:43

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να σαι καλά Βασίλη και καλοτάξιδη!

Vasilis_Strom
01/04/2008, 09:02

Όλα περίμενα να τα δω σε αυτό το forum, αλλά αυτό ποτέ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλορίζικη :beer: :beer:

Υ.Γ Το καλοτάξιδη το παραλείπω γιατί αυτό είναι σίγουρο :beer: :beer:

matmat
01/04/2008, 09:05

Και τα οχυρά Μεταξά τέτοια εποχή περίπου έπεσαν :rolleyes:

Καλοτάξιδος Βασίλη

:beer: :wave2:

Υ.Γ γαμωτο δεν πιάσανε τα ξορκια που ειχα κάνει οταν γεμιζα την μπουκάλα
ή δεν της φερθηκες ανάλογα !
:p :lol:

:lol:

MikeG
01/04/2008, 10:05

Να΄τα... Αυτό πραγματικά δε το περίμενα.. Σε επηρέασαν οι κακές συναναστροφές...
Αν & πάλι μου φαίνεται δύσκολο... Θα πω καλοτάξιδη & απροβλημάτιστη, αλλά σήμερα δεν είναι Πρωταπριλιά?

Καλό μήνα!!!!!! :beer: :beer: :beer: :wave2:

dukeandthecity
01/04/2008, 10:20
εστω και πρωταπριλιάτικο.... τον ψιλοτρώει ο κ@λος του για το ultimate driving machine. :D :D

PanVas
01/04/2008, 11:06
Ρε humor έχει η παρέα σας...

Βασίλη, καλό. και πετυχημένο!

Καλό μήνα!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

OldMan
01/04/2008, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
εστω και πρωταπριλιάτικο....
Δυστυχώς λέει αλήθεια ...

(το πρώην φιλαράκι μας ...) :smokin:

Υ.Γ.
Ματθαίε, το τσίπουρο παραδόθηκε στις 31/03 ενεστώτος έτους και περί την 11ην πρωϊνήν (παρέστην αυτοπροσώπως στην τελετή παράδοσης - παραλαβής, η οποία και έλαβε χώρα εντός καταστήματος πολυεθνικής τραπέζης ...) :wave2:

DimChios
01/04/2008, 12:14
"...σου άρεσε η ντόλτσε βίτα,
αυτή που λεν ζωή γλυκιά
και κάθε μέρα κατεβαίνεις,
της κοινωνίας τα σκαλιά..."
Σπύρος Ζαγοραίος

Ήταν αναμενόμενο με τέτοιες συναναστροφές και τόσα προξενιά τους τελευταίους μήνες...
Την ερωτεύτηκα!
Γερμανίδα, γεννηθείσα το 2006...
με αξιόλογη προίκα, αν και ποτέ δεν με απασχόλησε στη ζωή μου...
Σοβαρή, ενδιαφέρουσα, διακριτική, μέσα στο κίτρινο ταγιέρ της, γοητευτική, με ευρωπαϊκό αέρα...
...σαν να βγαίνω για δείπνο με τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

Ξέρετε πως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα...
...είμαστε συνεχώς μαζί, έχω επιστρατεύσει την "dream team" των κολακευτικών μου σχολίων και κοιταζόμαστε συνεχώς στα μάτια!

Το αποτέλεσμα είναι να μην προλάβω να το πω στην "βασίλισσα" και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε δύσκολη θέση.

Αν κάποιος ευγενικός κύριος του φόρουμ επιθυμεί σοβαρή σχέση με γαλαζοαίματη, υγιέστατη, πολυταξιδεμένη, καλή νοικοκυρά έντιμη, ικανότατη και σεμνή, ας έρθει σε επαφή με πμ μαζί μου και θα τα βρούμε...
Θα το βοηθήσω το νέο ζευγάρι... με πολλά αξεσουάρ, πλούσια γκαρνταρόμπα κλπ κλπ. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει ηθικές αρχές, να είναι ευγενικός και τρυφερός.
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Ενημερώθηκε το πρώτο ποστ.

Παρακαλώ τον Κώστα (liberec) να κλείσει ένα ραντεβού με τον χορηγό μας για να "κατέβω" για γενικό σέρβις στην Αθήνα το συντομώτερο. Kαι για λάστιχα.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πετυχημενο...πετυχημενο!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
01/04/2008, 12:16
χμ... μετα και το αναγνωσμα της 37ης σελίδας...

βλεποντας οτι δεν ειμαι ο μονος που "ψιλιαστηκε" για πρωταπριλιατικο αστειο...

χμμ... ναι, τελικα Μαλλον το πιστευω!

:rolleyes:

ε? :confused: :look: :alien: :alien: :alien:

Tpap
01/04/2008, 12:25
Την ερωτεύτηκα!
Γερμανίδα, γεννηθείσα το 2006...:beer: :beer: :beer:

βρε τι κάνουν οι κακές συναναστροφές...!

δεν το περίμενα με τίποτε... :eyepop:

(ρε, τι καρδιές πο'χονε κάψει αυτά τα βικτωριανά σκρίνια γμτ μου...)

όπως και να χει ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!! :sun:

matmat
01/04/2008, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δυστυχώς λέει αλήθεια ...

(το πρώην φιλαράκι μας ...) :smokin:

Υ.Γ.
Ματθαίε, το τσίπουρο παραδόθηκε στις 31/03 ενεστώτος έτους και περί την 11ην πρωϊνήν (παρέστην αυτοπροσώπως στην τελετή παράδοσης - παραλαβής, η οποία και έλαβε χώρα εντός καταστήματος πολυεθνικής τραπέζης ...) :wave2:

Ψάχνατε δάνειο για την αγορά σφυνοπότηρων ????

:p

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Dodok edessa
01/04/2008, 13:18
Βασιλη ....το αλλο με τον τοτο το ξερεις?:D

:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

οσο πιθανο ειναι να με δειτε εμενα με χονδρα αλλο τοσο πιθανο ειναι ο βασιλης να ανεβει σε bmw !!!!:D :wave2:

εκτος αν ο ο τραπεζιτης τους εδωσε παλι χαλασμενο τσιπουρο :beer:

fantacid
01/04/2008, 14:19
τα εθιμα αυτης της χωρας μερικες με τρομαζουν!!!!!

:hypnotize

ελπιζω αυριο να ξεκινησει η μερα με το φως της αληθειας!!!1

:lol:

filipp0s
01/04/2008, 17:34
:look:

ρε λες?

Αν δεν... πολύ πετυχημένο! :beer: :beer: :wave2:

Nontas
01/04/2008, 19:06
Εγώ θα περιμένω να περάσουν τα μεσάνυχτα και μετά θα σχολιάσω!!!

filipp0s
02/04/2008, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Εγώ θα περιμένω να περάσουν τα μεσάνυχτα και μετά θα σχολιάσω!!!

πέρασαν...:D

Uriah Heep
02/04/2008, 09:20

Συμμετέχοντες

1. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
2. Nώντας (Nontas).........................................BMW 1200 GS Adventure
3. Μάκης (ΑΤΕΝΙΣΤΗΣ).....................................BMW 1200 GS Adventure
4. Θωμάς (TOMASKTM).....................................BMW 1150 GS

5. Βασίλης (Uriah Heep)...................................Africa Twin 750
Συνοδός, ειδικός ερευνητής, παρατηρητής της βιοποικιλότητας ιδιοκτητών BMW GS

Kαλό μήνα!:wave2:

Επανήλθε η λίστα των συμμετεχόντων ...στη φυσιολογική της κατάσταση.

Cpt. Haddock
02/04/2008, 09:28

:beer:

Nontas
02/04/2008, 10:12

Ευτυχώς!!!!
Είχα αρχίσει να απελπίζομαι στην ιδεά ότι δεν θα είχαμε ένα αξιόπιστο μηχανάκι να μας ρυμουλκήσει!:lol: :lol:

liberec
02/04/2008, 13:38
πρέπει να πώ, ότι το έχαψα κανονικότατα και σκεφτόμουνα τους πιο σατανικούς τρόπους εκδίκησης
για το δούλεμα τελευταίων εβδομάδων, δηλαδή δεν βιαζόμουνα, περίμενα στην γωνία για να βρώ την πιο σωστή, την ηχηρή απάντηση....αλλά
πέταξε το πουλάκι, έφυγε

μας την έφερες!!!!
τώρα δεν σου μένει άλλη έκλπληξη, παρά μόνο να πάρεις μία και μοναδική πραγματικά σωστή μηχανή και να τελειώνεις.......

PanVas
02/04/2008, 13:54
:lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Tpap
02/04/2008, 15:13
εντάξει τσιμπήσαμε...:eyepop: :lol:

αλλά δεν είναι πλάκα αυτό...:nono:
να βγαίνεις κ να λες οτι αγόρασες και εσύ βαυαρικό μαστόδοντο:nono:

ωστόσο τσίμπα και εσύ τότε :beer: :beer: :beer: :beer:

Nontas
02/04/2008, 16:46
Με ή χωρίς μαστόδοντο το τσάι στο ισπαχάν, από εδώ θα στο σερβίρουμε!!!!!

126225

liberec
02/04/2008, 21:46
γιατί στο δρόμο για το Ιραν

126239

liberec
02/04/2008, 21:47
βλέπω μόνο BMW?

126240

Bavarian
02/04/2008, 21:51
Γιατί είναι από διαφήμιση...αμάν πια δεν κρατήθηκα :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

argpap
04/04/2008, 13:44
............Η βίζα για το Ιράν κοστίζει 60 ευρώ και βγαίνει σε 2-4 μέρες.
Το καρνέ στοιχίζει 105 ευρώ στην ΕΛΠΑ αλλά χρειάζεται να αφήσετε και εγγύηση 1500 ευρώ ή τραπεζική εγγυητική επιστολή . Τα οποία τα ξαναπαίρνετε πίσω, άμα τη επιστροφή. Αυτό ισχύει και για άλλες χώρες όπως η Αίγυπτος, Ιορδανία κλπ
Στην Τυνησία είχα κάνει και μία επέκταση της Οδικής Βοήθειας για το εξωτερικό από την ΕΛΠΑ γύρω στα 25 ευρώ συν την ετήσια συνδρομή για Ελλάδα. Απ΄ότι βλέπω περιλαμβάνεται η Τουρκία στη διεθνή λίστα και όχι το Ιράν...

Λοιπόν παιδιά το carne de passage στοιχίζει 105? για την έκδοση αλλά η εγγυητική στην τράπεζα ή τα μετρητά σε εμάς είναι 3.000?. Όντως επιστρέφονται με την επιστροφή σας..(ΣΟΣ να μπει σφραγίδα εξόδου στην τελευταία χώρα στην επιστροφή σας αλλιώς money capout!!!βλ. Κώστα :) ).
Ναι ισχύει παντού το καρνέ. Τώρα από πού και γιατί σας τα είπαν αλλιώς τη να πω! Να σας πω μόνο ότι δουλεύω στο Τουριστικό της ΕΛΠΑ και εμείς βγάζουμε τα πολύπτυχα (στα Ελληνικά) και ο Κώστας με μπέρδεψε στην αρχή πολύ...έφτασα στο σημείο να ρωτήσω και εγώ. Λοιπόν 3.000,00? εγγυητική τραπέζης ή μετρητά. Δεν είναι χρήματα που μένουν στην ΕΛΠΑ (αφού επιστρέφονται) αλλά η εγγύηση-διαβατήριο του οχήματος που βγαίνει στο εξωτερικό. Το ζητάνε αρκετές Ασιατικές και Αφρικανικές χώρες (και λίγες Ευρωπαικές).
Μας έχει τύχει και σε εμάς να μην το χρειαστούν σε ταξίδι καθόλου ενώ έπρεπε αλλά προσωπικά δεν παίζω με αυτά! Νόμος είναι!

Σαν οδική στην Ανατολική Τουρκία δεν υπάρχει όπως και στο ΙΡΑΝ.
Η ΤΤΟΚ της Τουρκίας εξυπηρετεί μόνο "Ευρωπαική Τουρκία" τηλέφωνο +90 212 278 6214 (αχρείαστη να είναι).

Καλό δρόμο παιδιά και όμορφες στιγμές....

Και ...(αχρείαστος να είμαι)....

liberec
04/04/2008, 16:56
O άνω κύριος είναι αληθινώς μέσα στα γραφεία της ΕΛΠΑ στην Μεσογείων και είναι αυτός που με εξυπηρέτησε αφάνταστα. Αλήθεια να λέγεται.

Πρώτα πρώτα .... καλό είναι να ξέρουμε, ότι η ΕΛΠΑ ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ στην Αγ. Παρασκευή. Εμένα μου το είπε ο Μάκης, το πήρα σαν δεδομένο, ότι μεταφέρθηκε από τον Πύργο Αθηνών. Προγραμάτιζα και προγραμάτιζα πότε να μπορώ να πάω εκεί στα βόρεια για να μάθω αμέσως στο ισόγειο ότι υπάρχουνε κατά τόπους πολλά παραρτήματα, συγκράτησα Ν. Σμύρνη, Γλυφάδα, Πειραιά, Πύργος Αθηνών .... [και περνάω από Γλυφάδα κάθε μέρα, τεσπα..].

Κατά δεύτερον.... πήγα να βγάλω πολύπτυχα και διεθνή διπλώματα για δύο άτομα και ήμουνα έτοιμος για 1500χ2 σύν καμιά 300-400Ε για παράβολα έκδοσης [και για τους δύο αναβάτες] άρα κάτι πάνω από τρία χιλιάρικα. Ε, κατά σύμπτωση είχα μαζί μου αρκετά παραπάνω, όχι όμως και 3000χ2 σύν τα παράβολα!!! Έτυχε και έβγαλα από όλες τις τζέπες και βγήκαν 6.100Ε. Έτσι ευτυχώς κάλυψα τις εγγυήσεις. Τυχερός ήμουνα. Αλλά τα παράβολα? Εκεί ήτανε που με εξυπηρέτησαν γιατί κατόπιν συνενοήσεως με το λογιστήριο μπορούσαν να το φορτώσουνε στην πιστωτική. Αλλιώς.... καληνύχτα!

Κατά τρίτον.... το διεθνές δίπλωμα δεν αργεί πολύ, όμως το πολύπτυχο θέλει κανονικά δύο ημέρες και το ότι ο συμφορουμίτης με λυπήθηκε και μου τα έβγαλε εκείνη την στιγμή ήτανε μεγάλο δώρο. Πάντως μόνο καθαρή πληκτρολόγηση και εκτύπωση του ενός θέλει πάνω από 20 λεπτά. Για σκέψου καλοκαίρι τι θα γίνεται!

να είναι καλά ο argpap :beer:

@argpap - το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, είχε τελικά μικρότερη ζημιά από την αναμενόμενη, είσαι γουρλής

argpap
04/04/2008, 17:47
Να είσαι καλά Κώστα και το ότι βγήκα και γουρλής με χαροποιεί ακόμα πιο πολύ! και το σκεφτόμουνα όπως έφυγες....α τον κακομοίρη τον ασθενή είπα....

Αυτό που οφείλουμε όσο μπορούμε και στα πλαίσια του δυνατού είναι αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους μας μοτοσικλετιστές…. Πρέπει να με δεις πόση ώρα κάνω όταν έρχεται κάνα επαγγελματικό!!!

Αλλά πραγματικά το είχα πει και στον συνταξιδιώτη σου ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.

Και πάλι καλό ταξίδι και φυλάξτε εικόνες και για εμάς.....

ΥΓ μόνο τα κεντρικά εκδίδουν πολύπτυχο
για διεθνές παντού όμως

liberec
04/04/2008, 21:43
Walk through city was a pleasure. I was constantly stopped by locals thanking me for coming to their country and wishing me all the best.

from http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=312578&page=6

Uriah Heep
05/04/2008, 23:21
Δεν κοιμάμαι πιά τα βράδυα...

...ετοιμάζομαι αλάνια!!!

3 βδομάδες έμειναν...

...τρέχτε να προλάβετε τώρα!

liberec
06/04/2008, 00:42
Νόντα, δεν βάζεις κανένα καλό pdf [ξέρεις εσύ] εδώ από τις τελικές επιλογές να τρίζουνε δόντια, να σφίγγουνε οι κώλοι, να σηκώνονται τα μανίκια, να βάζουμε τα γάντια σιγά σιγά?

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

και να ακούμε τα βαριά δάκρυα να πέφτουνε κάτω σπλατς σπλατς

:sun: :sun: :sun: :sun:

Nontas
06/04/2008, 01:46
Καλά ρε βρυκόλακες έχετε γίνει. Μήπως ρε να φύγουμε αύριο;
Λοιπόν δεν είχα σκοπό να το εμφανίσω αλλά αφού σε τρώει ο κ@λ@ς σου, μια μικρή γεύση....

Με την ευγενική χορηγία .......

126609

Nontas
06/04/2008, 01:49
Έχει και συνέχεια....

126610

liberec
06/04/2008, 01:51
ο μπλάστρης σήμερα έμαθε ότι θα φάει με τις φίλες τις, ο πελέκης βαρύς, αλλά έβαλα κράνος και επέζησα, ετοιμάστε σούβλες, ερχόμαστε ....να φεύγουμε

liberec
06/04/2008, 01:59
:a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54: :a54:
:a54: :a54: :a54: :a54: :a54:

liberec
06/04/2008, 02:28
Δεν κοιμάμαι πιά τα βράδυα...

...ετοιμάζομαι αλάνια!!!

3 βδομάδες έμειναν...

...τρέχτε να προλάβετε τώρα!

http://www.youtube.com/watch?v=10BbpGKLXqk

liberec
06/04/2008, 11:24
21 Days to GO!!!! [B]

126614

Uriah Heep
06/04/2008, 11:39
Πολύ όμορφα τα αυτοκόλλητα και τα ...Tea shirts!!!

It' s gonna be a very TASTea trip!!!

Ανάμεσα στο 4 και το 5 βάλε μία βούλα ή μία παύλα για να μη παραπέμπει στο σαρανταπέντε. Η κόκκινη σημαία της Τουρκίας στο "2" ήταν πολύ πετυχημένη. Ξαναβάλτε τη!

fantacid
08/04/2008, 11:08
μπορω να εχω κ γω μια τετοια μπλουζιτσα......εστω κ απομινηση!
:blush:

Stergios69
08/04/2008, 11:10
Και γω, και γω...
Και αυτοκόλητα...

OldMan
08/04/2008, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εστω κ απομινηση!
Τι είναι η "απομινηση" ??? :confused:

DimChios
08/04/2008, 11:12
μπορω να εχω κ γω μια τετοια μπλουζιτσα......εστω κ απο-μινηση!

γιατι? θα τους κανουν και μυνηση?

:confused:

Stergios69
08/04/2008, 11:13
Ειναι το μπλουζάκι που θα του δώσουν μετά που θα τους κάνει μύνηση που δεν του έδιναν... :eyepop: :lol:

Nontas
08/04/2008, 11:34
ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!!!!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
30 Ευρώ το απλό
60 Ευρώ με την υπογραφή του Uriah Heep
90 Ευρώ (το συλλεκτικό μετά την χρήση του, ιδρωμένο και βρωμερό, και με λεκέ από Τσάι)

Ειδική Προσφορά (σε περιορισμένα τμχ.)

180 Ευρώ για το ίδιο μπλουζάκι +το σήμα της BMW στο μανίκι!!!!!

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.....

Stergios69
08/04/2008, 11:36
Θέλω 2 από τα ιδρωμένα λέμε... :rotflmao:

OldMan
08/04/2008, 11:37
ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!!!!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
30 Ευρώ το απλό
60 Ευρώ με την υπογραφή του Uriah Heep
90 Ευρώ (το συλλεκτικό μετά την χρήση του, ιδρωμένο και βρωμερό, και με λεκέ από Τσάι)

Ειδική Προσφορά (σε περιορισμένα τμχ.)

180 Ευρώ για το ίδιο μπλουζάκι +το σήμα της BMW στο μανίκι!!!!!

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.....

Σε στριγκάκι έχουμε τίποτε ??? :blush:

fantacid
08/04/2008, 11:37

typo

fantacid
08/04/2008, 11:40
Σε στριγκάκι έχουμε τίποτε ??? :blush:

ναι

αλλα υπογραφεται μολλις το φορεσεις!!!

Nontas
08/04/2008, 11:46
ναι

αλλα υπογραφεται μολλις το φορεσεις!!!

Στα μάγουλα...:eyepop:
Και να ελπίζεις να μην στο υπογράψει ο thomas....

TOMASKTM
08/04/2008, 11:56
εγώ πάντως τα σώβρακά μου θα τα πουλήσω.

χρώμα:τρικολόρε!!!!!!!

DimChios
08/04/2008, 11:57

WOW!!!!!

:o

fantacid
08/04/2008, 11:59

εννοΑς οτι θα εχουν αλλαξει 3 χρωματα?

TOMASKTM
08/04/2008, 12:12
ο συνδιασμός χρωμάτων θα είναι στάνταρ: ασπρο-κίτρινο-καφέ.
το μόνο που θα αλλάζει είναι τα σχέδια και η αναλογία του κάθε χρώματος.

Nontas
08/04/2008, 12:20
ο συνδιασμός χρωμάτων θα είναι στάνταρ: ασπρο-κίτρινο-καφέ.
το μόνο που θα αλλάζει είναι τα σχέδια και η αναλογία του κάθε χρώματος.

Και η μυρωδιά....

TOMASKTM
08/04/2008, 12:40
Και η μυρωδιά....

E οχι και μυρωδιά!!!
άρωμα...

fantacid
08/04/2008, 12:52
E οχι και μυρωδιά!!!
άρωμα...

αν ειναι ετσι θελω ενα με αρωμα λεβαντα....

:lol: :lol: :lol:

Stergios69
08/04/2008, 13:09

Aρα δεν βρήκες μπαγκαζιέρες... :D

liberec
08/04/2008, 22:54
μία ημέρα δεν έχω ιντερνετ και αποθρασυνθήκατε!

σοβαρευτείτε λιγάκι, σε λίγο θα φεύγουμε και πρέπει να ετοιμαστείτε επιμελώς και όχι να σκέφτεστε χρώματα των σοβρακών σας

ά, και που είστε οι νεότεροι, σεμνά ταπεινά στα εξωτερικά, δεν κοιτάμε ποτέ γυναίκες στο πρόσωπο, δεν προτείνουμε ποτέ χέρι σε γυναίκα, δεν της απευθύνουμε ποτέ λόγο, σαν να μην υπάρχει...
εξάλλου....
καμιά φορά
τα φαινόμενα απατούν,
προφυλακτικά ΔΕΝ θα χρειαστείς Νώντα, Θωμά!!

http://www.filaki.gr/viewvideo.php?trvID=73550&sec=20080405115744

Nontas
09/04/2008, 01:02
μία ημέρα δεν έχω ιντερνετ και αποθρασυνθήκατε!

προφυλακτικά ΔΕΝ θα χρειαστείς Νώντα, Θωμά!!

http://www.filaki.gr/viewvideo.php?trvID=73550&sec=20080405115744

Δεν μιλάμε για προφυλακτικά. :nono: Για σώβρακα μιλαμε.....
:yuck: