View Full Version : Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008
Ξανά η ίδια - ψιλο en face
Την θεωρώ #2 στη λίστα (παρακάτω η #1)
126594
Kαι η νικήτρια
KTM Adventure (πρέπει να είναι η πιο πολυφωτογραφημένη)
126595
Και από μπροστά (επειδή ήταν λιγο σκοτεινή, την ξάνοιξα με μερικά ετοιματζήδικα φιλτράκια)
126599
Fratzeskos
06/04/2008, 00:12
:beer:
126602
Fratzeskos
06/04/2008, 00:14
:rotflmao:
126604
Fratzeskos
06/04/2008, 00:19
:smilea:
126605
Fratzeskos
06/04/2008, 00:21
:eyepop:
126606
mikros boudas
06/04/2008, 00:23
καποιες κοπελες προς το τελος της εκθεσης με μαυρα??καμμια φωτο??
Fratzeskos
06/04/2008, 00:24
:rolleyes:
126607
Alki_Viades
08/04/2008, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fratzeskos
:beer:
Η ξανθια σγουρομαλα ηταν η καλυτερη της εκθεσης με διαφορα! Δεν υπαρχει τετοιο προσωπο!
Υποκλινομαι, ριζπεκτ, τα ρεστα μου, κτλ, κτλ.....
Εδω θα βρειτε και τα δικα μου μοντελα ;)
http://www.pbase.com/boss_hog/ek8esh_moto_08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
Η ξανθια σγουρομαλα ηταν η καλυτερη της εκθεσης με διαφορα! Δεν υπαρχει τετοιο προσωπο!
Υποκλινομαι, ριζπεκτ, τα ρεστα μου, κτλ, κτλ.....
Εδω θα βρειτε και τα δικα μου μοντελα ;)
http://www.pbase.com/boss_hog/ek8esh_moto_08
Χωρις να εχω καμια ταση ρατσισμου, η συγκεκριμενη ξανθια σγουρομάλλα στη BP, με ενημερωσε φιλη- φιλης μου απο το χωρο τους (μοντελο), οτι ειναι Αλβανιδα. Ειπατε τιποτις......:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Χωρις να εχω καμια ταση ρατσισμου, η συγκεκριμενη ξανθια σγουρομάλλα στη BP, με ενημερωσε φιλη- φιλης μου απο το χωρο τους (μοντελο), οτι ειναι Αλβανιδα. Ειπατε τιποτις......:smokin:
Παραεισαγωγής είναι το μοντέλο?
Ότι και αν είναι, έχει απίστευτη φατσούλα, γλυκό babyface και ταυτόχρονα αισθησιακή...
Έτσι! :D
Alki_Viades
08/04/2008, 14:57
Ισα ισα, εξαιρετικη ευκαιρια να συσφιξουμε, αναθερμανουμε και αναβαθμισουμε τις σχεσεις με τους γειτονες, δε νομιζετε; :D
vestromas
08/04/2008, 18:08
Καλα τωρα. Οι γκομενες αμα μιλανε για αλλες γκομενες, μελι σταζουν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πως δεν σου ειπε οτι δεν πλενετε κιολας και οτι εχει και καμια επικινδυνη αρωστια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Καλα τωρα. Οι γκομενες αμα μιλανε για αλλες γκομενες, μελι σταζουν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πως δεν σου ειπε οτι δεν πλενετε κιολας και οτι εχει και καμια επικινδυνη αρωστια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Και μην τη βλέπεις έτσι ............... το ένα μάτι γυάλινο και το ένα πόδι ξύλινο ........... άσε μην πω για τις πομπές της ......... ααα - πα - πα - πα - πααα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λετε ρε παιδια......θα κανονισω κανα ποτακι με τα κοριτσια αν ειναι να τους παραθεσω τους προβληματισμους σας.........:smokin: :smokin:
:wave2: :wave2:
road spirit
09/04/2008, 10:19
Λετε ρε παιδια......θα κανονισω κανα ποτακι με τα κοριτσια αν ειναι να τους παραθεσω τους προβληματισμους σας.........:smokin: :smokin:
:wave2: :wave2: αντρίκο.... μαμιέσαι @#$%^&*!~(*&^%@#$^~
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αντρίκο.... μαμιέσαι @#$%^&*!~(*&^%@#$^~
:lol: :lol:
Καλα ντε....μη βαρας.....αν μαζευτουνε πανω απο τρεις μοντελες , θα σε παρω τηλ.........:lol: :lol:
:sun: :sun: