Σύνδεση

View Full Version : Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Σελίδες : 1 [2] 3 4

kalant
28/09/2008, 14:06
για αλλη μια φορα πηρε τα α@@@δια του γιατρου...

βλακακο, παρτο χαμπαρι επιτελους...

:wave2:

Υ.Γ απορω πως εχει γκομενα... :rotflmao:

nktR
28/09/2008, 14:49
ο Pouchiokefalos πήρε τίτλο ρε......:bawl:

143407

kalant
28/09/2008, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ο Pouchiokefalos πήρε τίτλο ρε......:bawl:

εεεετσι εεεετσι, οσο αγωνιζεται θα κλαιτε απο το τσουξιμο... :D

Corvo
28/09/2008, 15:22
αυτα ειναι ρε
SCUSΑTE IL RITΑRDO

shatz
29/09/2008, 20:09
Το πρόβλημα με εσάς τους οπαδούς του Rossi είναι ότι όταν ο Rossi μένει πίσω δεν έχει

μηχανάκι, ενώ όταν κερδίζει είναι οδηγάρα.

Τελικά τι ισχύει ?

Αν του δώσουν κανένα scooter θα τους περάσει από πάνω?

Corvo
29/09/2008, 20:32
γιατι φιλε εχουμε αδικο?ειχε περυσι μηχανακι?τον υποστιριζε ενα καλο μοτερ?ή μηπως τον υποστιριζαν τα καλα ελαστικα?
ειχε τοσες εγκαταληψεις...

Μια ερωτηση θελω να σου κανω...

Αν δεν υπηρχαν ηλεκτρονικα ποιος απο ολους αυτους πιστευεις οτι θα τερματιζε?

παντα φιλικα απλα καποιες φορες το βλεπω αλλιως οταν με ρωτανε τετοια πραγματα

shatz
29/09/2008, 21:06
Ενώ ο Rossi δεν εχει ηλεκτρονικά στο Yamaha? H τα Bridgestone δεν αποδίδουν τα μέγιστα.

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο Stoner αν και 20-21 ετών το πάει τέζα το Ducati.

Και επίσης όταν έφυγε από τη Χόντα δεν έφυγε μόνος του αλλά πήρε και όλο το ιατρικό team.

Burgess και όλους τους μηχανικούς που έκαναν την εξέλιξη.

Δεν λέω ότι δεν είναι καλός οδηγός απλά όταν κερδίζει πρέπει να έχει και καλό μηχανάκι.

Δεν γίνεται διαφορετικά.

Φιλικά

subman21
29/09/2008, 21:20
Το να χάνει κάποιος το πρωτάθλημα ή έστω και τον αγώνα από μηχανική βλάβη ή από αστοχία του ελαστικού είναι το λιγότερο άδικο, αν αναλογιστούμε ότι αυτοί οι πιλότοι καταφέρνουν να δημιουργούν νέα όρια ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ εκεί που το 99.9% από εμάς δεν θα κατάφερνε να ξεκινήσει τη "μοτοσυκλέτα".
Και εγώ υποστηρίζω το Doctor αλλά μην ξεχνάτε φίλοι μου οτι αξία στο νικητή δίνει το κύρος του ηττημένου.
Μην ξεχνάτε άλλωστε οτι το πρωτάθλημα δεν είναι ενιαίο οπότε δεν είναι σωστό να μιλάμε για το ποιός είναι ο καλύτερος με απόλυτο τρόπο, όμως όταν ένας πιλότος έχει να επιδείξει οκτώ παγκόσμια πρωταθλήματα στην καριέρα του σε ένα τόσο ανταγωνιστικό άθλημα πιστεύω οτι κατά βάθος έχει κερδίσει και το σεβασμό των αντιπάλων του.
Ελπίζω στο επόμενο πρωτάθλημα να έχει ακόμα δυσκολότερο έργο ο Doctor έτσι ώστε να απολαύσουμε και πάλι μάχες όπως οι φετινές, συν το ότι ώς δικυκλιστές μας συμφέρει να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ανάμεσα στα εργοστάσια ώστε να απολαμβάνουμε τα ωφέλη της εξέλιξης των θηρίων...
Αυτά τα ολίγα...

Corvo
29/09/2008, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Ενώ ο Rossi δεν εχει ηλεκτρονικά στο Yamaha? H τα Bridgestone δεν αποδίδουν τα μέγιστα.

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο Stoner αν και 20-21 ετών το πάει τέζα το Ducati.

Και επίσης όταν έφυγε από τη Χόντα δεν έφυγε μόνος του αλλά πήρε και όλο το ιατρικό team.

Burgess και όλους τους μηχανικούς που έκαναν την εξέλιξη.

Δεν λέω ότι δεν είναι καλός οδηγός απλά όταν κερδίζει πρέπει να έχει και καλό μηχανάκι.

Δεν γίνεται διαφορετικά.

Φιλικά

δεν λεω οτι δεν συμφωνω μαζι σου αλλα για σκεψου λιγο...ο Rossi εχει πρωταθλημα στα τερατα των 500cc που τοτε δεν ειχαν τα ηλεκτρονικα που υπαρχουν σημερα...
Δεν λεω και ο γιατρος εχει πεσει κατα καιρους αρκετες φορες αλλα δεν μπορω να κατανοησω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν ειναι αξιος ή οτι κλεγεται κ.λ.π. εχοντας στην πλατη του τοσα ρεκορ...8 παγκοσμια...και τρομερες μαχες...

για σκεψου λιγο ο στονερ τι εκανε την πρωτη χρονια?

ασε απανταω εγω Παρεα στην ασφαλτο γιατι ηταν σαν τον Randy de Puniet...

Να μην πιασουμε το κεφαλαιο χαρακτηρας γιατι ο στονερ εχει 2 χρονια στην μεγαλη κατηγορια και εχει δημιουργησει την χειροτερη εικονα....

Τελειωνοντας το θεμα εδω γιατι εχουμε καταντησει ενα απο τα καλυτερα αθληματα του κοσμου σε ενα απο τα χειροτερα με τις "διαμαχες" μας(ποδοσφαιρο)

Ελπιζω απλα να βλεπω πιο συχνα αγωνες οπως της Laguna Seca και ας μην νικαει ο Rossi(παντα)

harvester
30/09/2008, 08:20
στονερικοι ειμαι τοσο καλος ανθρωπος που απλα στειλτε μου την διευθυνση σας για να σας αποστειλω την υπερτατη τσοντα

LAGUNA SECA :wave2:

FZR1000
30/09/2008, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Το πρόβλημα με εσάς τους οπαδούς του Rossi είναι ότι όταν ο Rossi μένει πίσω δεν έχει

μηχανάκι, ενώ όταν κερδίζει είναι οδηγάρα.

Τελικά τι ισχύει ?

Αν του δώσουν κανένα scooter θα τους περάσει από πάνω?

Εσενα παντως σε περναει και με scooter στην πιστα σιγουρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ανθρωπος απλα ειναι κατι παραπανω απ το "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ" και το εχει αποδειξει εμπρακτα.

Οποιος μιλαει εναντιον του, του δινει περισσοτερη αξια. Το δεντρο που εχει καρπους πετροβολανε ολοι.

Ουτε μια τριχα απ τα @@ του δεν εισαι και τι βγηκες να μας πεις? Οτι ειναι κουλαδι?

Αυτο που ειδα εγω ειναι οτι τις 2 τελευταιες χρονιες, συνομοτησε το συμπαν εναντιον του και εχασε τα πρωταθληματα.

Πολλοι οδηγοι ειναι καλοι, αλλα ελαχιστοι ηταν και ειναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ!!!:wave2:

FZR1000
30/09/2008, 16:04
Εννοειτε πως και ο Στονερ ειναι "respected" ετσι?
Αλλα ειναι ο 2ος καλυτερος αυτη την στιγμη:D

Corvo
30/09/2008, 16:08
κατα την γνωμη μου 3ος ο Lorentho ειναι καλυτερος απο τον Stoner

kalant
30/09/2008, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
κατα την γνωμη μου 3ος ο Lorentho ειναι καλυτερος απο τον Stoner

σε χαρακτηρα ναι, ειναι πολυ πιο συμπαθητικος απο το μυξιαρικο, σαν οδηγοι θα ελεγα οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο...

:smokin:

cartman
06/10/2008, 16:02
Ρε παιδιά τελικά την Κυριακή τον πήραμε από τον Στόνερ... :D
Μάλλον δεν είναι κουλός ε :bigcry: :bigcry: :bigcry:

...αλλά ο μύθος ένας είναι...46

από 12ος - 2ος :a19: :a23: :a23: :a23:

sakisvolos
06/10/2008, 16:59
Τελικά το πρωτάθλημα το πήρε ο γιατρός ε?:confused:

:a012: :a012: :a012:

:a23: :a23: :a23:

sakisvolos
06/10/2008, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1
Ksanarwta 27/10 :rolleyes: :wave2:

Ξαναρωτάω!:lol: :lol: Και αρκετά νωρίτερα από τις 27/10 και για να μιλήσω ακόμα πιο συγκεκριμένα
ξαναρωτάω 21 μέρες νωρίτερα.................ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ???????

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ? ? ?

Japan Rulezzzzz Λέμε ! ! !

:a08: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08:

Silver_Rider
06/10/2008, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ξαναρωτάω!:lol: :lol: Και αρκετά νωρίτερα από τις 27/10 και για να μιλήσω ακόμα πιο συγκεκριμένα

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ? ? ?

ΤΗΕ dOctor!

shatz
06/10/2008, 20:06
To M5 βέβαια το πήρε το κουλάδι...

red_monster
12/10/2008, 19:31

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ? ? ?

ΙΤΑΛΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ με μηχανή που εξελίσσεται στην ιταλία...

FORZA ITALIA

nktR
12/10/2008, 19:45
Re: Re: Re: Που ηταν και σημερα ο Stoner???

σήμερα στο σπίτι του με φίλους και μπάρμπεκιου από λαμπτσόπς :lol:
δεν μπορεί ακόμα να το χωνέψει πως το πουστράκι του πήρε το πρωτάθλημα.....:bigcry:
τι Μύκονος, τι Αθήνα, τι στις πίστες, μας τους προωθούν μέσω της τηλεόρασης.....
.....γίνε ....και θα πάς μπροστά....πρέπει είναι η ώθηση που παίρνεις....:rotflmao: άλλος αέρας....:rotflmao:
ωραία μηνύματα μας δίνει η κοινωνία.....:rotflmao::lol:

ρε το πουστράκι τι μας έκανε.....:bawl: το φυσάκι τι παϊδάκι και δεν κρυώνει.....:rotflmao:

arxaios
12/10/2008, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster

FORZA ITALIA

Άρα ............. κέρδισαν τα ιταλικά .................. δηλαδή τα ντουκάτι ............... άρα ο Stoner !!!
:confused: :confused: :confused:
ή μήπως όχι ;;;;;
:confused: :confused: :confused:
ΜΙΛΑΝ - ΚΟΥΝΤΕΡΑ 5 - 0
:lol: :lol: :lol:

sakisvolos
12/10/2008, 21:25

FORZA ITALIA

Τα καλά και συμφέροντα ε?:confused:

Εξέλιξη στην ιταλία ? Το Υamaha? :lol: :lol:

:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:

Ρε δεν πάτε καλά εσείς οι ντουκατόφιλοι ότι θέτε λέτε! :rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
02/11/2008, 12:41
την ειδαμε κ απο κοντα!!!

147011

Corvo
02/11/2008, 13:01
αυτη ειναι του lorentho ε?ναι γιατι δεν εχει ουτε doctor ουτε τον σκυλο πισω απο την θεση του οδηγου

ΚΑΠΛΑΝΙ
02/11/2008, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
την ειδαμε κ απο κοντα!!!

Βολτα την εκανες;:beer:

maniak.
05/11/2008, 19:43

FORZA ITALIA

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

καιρο ειχα να μπω !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ααχαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα .............................................

να εισαι καλα :lol:

147356

FZR1000
08/11/2008, 19:39
αυτη ειναι του lorentho ε?ναι γιατι δεν εχει ουτε doctor ουτε τον σκυλο πισω απο την θεση του οδηγου

Ναι δεν ηταν του γιατρου.

Βεβαια ειχε και την desmo rr, ομορφη αλλα δεν ειχαν πεσει λαδια απο κατω και παραξενευτικα χαχααχχααχχαχχα:beer: μαλλον την ειχαν στεγνη.

FZR1000
03/05/2009, 18:58
Που ηταν και σημερα ο Stoner??? οεο???:beer: :beer: :beer:

shatz
18/05/2009, 20:06
Δεν βλέπω σχόλια :)

red_monster
18/05/2009, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Που ηταν και σημερα ο Stoner??? οεο???:beer: :beer: :beer:

Φέτος βλέπω μόνο superbikes που πάμε καλά...:p

sakisvolos
18/05/2009, 21:08

Εμ βέβαια όταν τρέχετε με 1200 κυβικά ενώ όλοι οι άλλοι με 1000 γιατί να μην πάτε καλά???:confused: :confused:

cartman
19/05/2009, 09:52

Ας είναι καλά ο τεράστιος Haga ο ΙΑΠΩΝΑΣ :p

red_monster
19/05/2009, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ας είναι καλά ο τεράστιος Haga ο ΙΑΠΩΝΑΣ :p

και ο ιταλός ο fabrizio 2 τερός είναι...
απλός, μετά την ducati το χάος...:o

vangelis 64
20/05/2009, 12:13
Εμ βέβαια όταν τρέχετε με 1200 κυβικά ενώ όλοι οι άλλοι με 1000 γιατί να μην πάτε καλά???:confused: :confused: Οι άλλοι έχουν τετρακύλινδρα ρε μάστορα.:D

LogOutGoRide
20/05/2009, 12:27
Πάλι καλά (http://www.worldsbk.com/en/news/592/592.html)

red_monster
01/06/2009, 10:33
Που ήταν εχθες ο stoner οεεοοο???
Πάλι στο πιο ψηλό σκαλί ???
Πάλι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος???:beer: :beer: :beer:

Καλό μας πρωτάθλημα...:beer:

sapila racing
01/06/2009, 11:32
Που ήταν εχθες ο stoner οεεοοο???
Πάλι στο πιο ψηλό σκαλί ???
Πάλι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος???:beer: :beer: :beer:

Καλό μας πρωτάθλημα...:beer:

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος! :winka: :beer:

stvr1
01/06/2009, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Θα συμφωνήσω, αν και η ήττα "εντώς έδρας" ήταν μεγάλο πλήγμα. Καταραμένη βροχή...:bigcry:

sapila racing
01/06/2009, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Θα συμφωνήσω, αν και η ήττα "εντώς έδρας" ήταν μεγάλο πλήγμα. Καταραμένη βροχή...:bigcry:

Κάνανε Μ@@@@ία και βάλανε σκληρά λάστιχα στο 2ο μηχανάκι.
Φυσικό ηταν μετα να μείνει πισω ο γιατρός.

Δεν πειράζει, ετσι θα εχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. :lol:

SeNNinhA
01/06/2009, 11:51
Εγώ για τον MELANDRI λυπήθηκα πάντως που τους είχε ΟΛΟΥΣ (ανεξαιρέτως) για πλάκα όσο έτρεχαν με τα βρόχινα. Αν είχαν παραμείνει με αυτά ο 2ος θα είχε μισό γύρο πίσω του τουλάχιστον κι ας λέμε για Rossi, Stoner κλπ. Και μάλιστα με μηχανή χωρίς πρακτικά εξέλιξη.

MELANDRI :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

stvr1
01/06/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εγώ για τον MELANDRI λυπήθηκα πάντως που τους είχε ΟΛΟΥΣ (ανεξαιρέτως) για πλάκα όσο έτρεχαν με τα βρόχινα. Αν είχαν παραμείνει με αυτά ο 2ος θα είχε μισό γύρο πίσω του τουλάχιστον κι ας λέμε για Rossi, Stoner κλπ. Και μάλιστα με μηχανή χωρίς πρακτικά εξέλιξη.

MELANDRI :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Πολύ καλός όντως, αλλά δεν ξέρω αν θα κρατούσε πίσω τον γιατρό ως το τέλος....

FZR1000
01/06/2009, 22:54
Aυτα ειναι! το πρωταθλημα τωρα αρχιζει:D :D :D :D :D :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
01/06/2009, 23:02

+άπειρο! :winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

FZR1000
16/06/2009, 20:42
Τι αγωνας κ αυτος!!! Παντα τετοια!!!:beer: :beer: :beer:

Corvo
16/06/2009, 21:38
εγω παντως απορω...
γιατι υπαρχει θεμα: Που ηταν ο stoner και δεν υπαρχει και για τον Lorentho για τον Perdosa για τον Dovi ή για οποιον αλλο!

sakisvolos
16/06/2009, 21:49
εγω παντως απορω...
γιατι υπαρχει θεμα: Που ηταν ο stoner και δεν υπαρχει

Μην απορείς είσαι μικρός και νέος στο φόρουμ και δεν ξέρεις κάποια πράγματα ακόμα! :lol: :lol:

:wave2: :wave2:

Corvo
17/06/2009, 00:19
Μην απορείς είσαι μικρός και νέος στο φόρουμ και δεν ξέρεις κάποια πράγματα ακόμα! :lol: :lol:

:wave2: :wave2:

ηλικιακες διακρισεις το λεω εγω :cool: :cool: :cool:

alximistis
17/06/2009, 10:27
εγω παντως απορω...
γιατι υπαρχει θεμα: Που ηταν ο stoner και δεν υπαρχει και για τον Lorentho για τον Perdosa για τον Dovi ή για οποιον αλλο!

Είναι απλό φίλε μου. Διότι ο Λορένθο ή ο Ντάνι δεν έχουν κερδίσει πρωτάθλημα! ;)
Απλά πράγματα. όποιος κερδίζει πρωτάθλημα του γιατρού θεωρείται αυτομάτως εχθρός. Άσε τα έχω διαβάσει αυτά... χιλιάδες φορές. :D

Corvo
17/06/2009, 11:05
δλδ πιο παλια υπηρχε θεμα που ηταν και σημερα ο Hayden?

δεν νομιζω να ειναι μονο για αυτο!Γενικοτερα ο στονερ εχει πολλους ανθρωπους που τον αντιπαθουνε και αυτο το εκανε με την συμπεριφορα του κατα την γνωμη μου!

alximistis
17/06/2009, 11:07
δλδ πιο παλια υπηρχε θεμα που ηταν και σημερα ο Hayden?

δεν νομιζω να ειναι μονο για αυτο!Γενικοτερα ο στονερ εχει πολλους ανθρωπους που τον αντιπαθουνε και αυτο το εκανε με την συμπεριφορα του κατα την γνωμη μου!

Μόνο που ήταν ο Χέιντεν;;;; Άστα πανικός γινόταν!!! :lol:
Πέρα από το ότι όντως ο Στόνερ όπως και όλοι οι οδηγοί έχουν τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους ο Ρόσι είναι... τοτέμ για πολλούς εδωμέσα! Όποιος του πάρει πρωτάθλημα γίνεται αυτομάτως εχθρός τους. :lol: :lol: :lol:

sapila racing
17/06/2009, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μόνο που ήταν ο Χέιντεν;;;; Άστα πανικός γινόταν!!! :lol:
Πέρα από το ότι όντως ο Στόνερ όπως και όλοι οι οδηγοί έχουν τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους ο Ρόσι είναι... τοτέμ για πολλούς εδωμέσα! Όποιος του πάρει πρωτάθλημα γίνεται αυτομάτως εχθρός τους. :lol: :lol: :lol:

Eγω υποστηρίζω Rossi εδω και 12 χρόνια περίπου. Ο μόνος αντίπαλος του Rossi που δεν γούσταρα με τίποτα ηταν ο Biaggi, ειδικά μετα την αγκωνιά που εριξε στην Suzuka to 2000.
Δεν εχω πρόβλημα με τον Hayden ο άνθρωπος μιλαγε σταράτα, αλλο αν πήρε πρωτάθλημα χωρίς να είναι ο καλύτερος.
Τον Stoner το είχα σε εκτίμηση μέχρι που αρχισε τα περί σκληρών προσπεράσεων κλπ οταν τον περασε μια απο εξωτρική και μια απο τα χώματα ο Rossi.
Ανακάλεσε βέβαια αργότερα, αλλά οτι λέγεται καταγράφεται...

alximistis
17/06/2009, 12:18
Eγω υποστηρίζω Rossi εδω και 12 χρόνια περίπου. Ο μόνος αντίπαλος του Rossi που δεν γούσταρα με τίποτα ηταν ο Biaggi, ειδικά μετα την αγκωνιά που εριξε στην Suzuka to 2000.
Δεν εχω πρόβλημα με τον Hayden ο άνθρωπος μιλαγε σταράτα, αλλο αν πήρε πρωτάθλημα χωρίς να είναι ο καλύτερος.
Τον Stoner το είχα σε εκτίμηση μέχρι που αρχισε τα περί σκληρών προσπεράσεων κλπ οταν τον περασε μια απο εξωτρική και μια απο τα χώματα ο Rossi.
Ανακάλεσε βέβαια αργότερα, αλλά οτι λέγεται καταγράφεται...

Άρη μου όπως ξέρεις δεν εννοούσα εσένα. Άλλωστε τα έχω συζητήσει και με σένα περί Ρόσι και ξέρεις τις απόψεις μου. Είσαι άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τα μηχανοκίνητα και παρακολουθείς χρόνια motogp. Δεν έχω κάτι με τους οπαδούς του Ρόσι. ΆΛλο όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε.
Αλλά αυτό που είπα πριν στον corvo είναι κάτι που δυστυχώς ισχύει. Κάτσε και διάβασε τα ποστ που γράφονται κατά καιρούς. Μην και την βγει κανείς στον Ρόσι!!! Και για μένα Άρη ναι υπάρχει μένος με αυτούς που του πήραν τα πρωταθλήματα. Σαφώς και ο Χέιντεν δεν το άξιζε αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να τον βγάζεις κουλό υπάρχει απόσταση. Σαφώς και ο Στόνερ το κέρδισε βασιζόμενος κατά πολύ στο άπαιχτο στήσιμο της Ντουκάτι εκείνη τη χρονιά και στην τελική της. Αλλά εδώ τον βγάζουν άσχετο και άχρηστο κάποιοι΄. Και γενικά αυτή η τοτεμοποίηση γενικά με ενοχλεί πάρα πολύ!!! Μου θυμίζει τυφλωμέμνους οπαδούς θρησκείας και με χαλάει :)

cartman
17/06/2009, 12:26
Άρη μου όπως ξέρεις δεν εννοούσα εσένα. Άλλωστε τα έχω συζητήσει και με σένα περί Ρόσι και ξέρεις τις απόψεις μου. Είσαι άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τα μηχανοκίνητα και παρακολουθείς χρόνια motogp. Δεν έχω κάτι με τους οπαδούς του Ρόσι. ΆΛλο όταν κάνουμε πλάκα και πειραζόμαστε.
Αλλά αυτό που είπα πριν στον corvo είναι κάτι που δυστυχώς ισχύει. Κάτσε και διάβασε τα ποστ που γράφονται κατά καιρούς. Μην και την βγει κανείς στον Ρόσι!!! Και για μένα Άρη ναι υπάρχει μένος με αυτούς που του πήραν τα πρωταθλήματα. Σαφώς και ο Χέιντεν δεν το άξιζε αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να τον βγάζεις κουλό υπάρχει απόσταση. Σαφώς και ο Στόνερ το κέρδισε βασιζόμενος κατά πολύ στο άπαιχτο στήσιμο της Ντουκάτι εκείνη τη χρονιά και στην τελική της. Αλλά εδώ τον βγάζουν άσχετο και άχρηστο κάποιοι΄. Και γενικά αυτή η τοτεμοποίηση γενικά με ενοχλεί πάρα πολύ!!! Μου θυμίζει τυφλωμέμνους οπαδούς θρησκείας και με χαλάει :)

Φίλε είναι δυνατόν να λαμβάνεις στα σοβαρά κάποιον που να λέει οποιονδήποτε οδηγό του motoGP κουλό και να μην αστειευεται? Και μάλιστα να χαλιέσαι κιόλας? Μόνο στην πλάκα γράφονται τέτοια ποστ, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να τα γράφει στα σοβαρά!

alximistis
17/06/2009, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Φίλε είναι δυνατόν να λαμβάνεις στα σοβαρά κάποιον που να λέει οποιονδήποτε οδηγό του motoGP κουλό και να μην αστειευεται? Και μάλιστα να χαλιέσαι κιόλας? Μόνο στην πλάκα γράφονται τέτοια ποστ, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να τα γράφει στα σοβαρά!

μακάρι ρε συ τι να σου πω... :)

sapila racing
17/06/2009, 12:48
Oποιος λεει οποιονδήποτε οδηγό MotoGp κουλό είναι άσχετος.

Σιγουρα υπάρχουν διαφορές και όλοι παραδέχονται οτι ο Rossi εχει ενα κλικ πανω, θες στην εμπειρία, στην ταχύτητα, στο να στήνει την μοτό, αλλά δεν παει να πει οτι οι άλλοι είναι κουλοί.
Οι 20 καλύτεροι στον κόσμο είναι ρε παιδιά....

Κατηγορούν τον Pedrosa οτι δεν μάχεται, δεν κάνει δεν ράνει, οτι είναι κότα κι αυτός παει και τρέχει με ραγισμένο μηρό και δεν λέει κουβέντα.
Τι να λέμε τώρα...

Corvo
17/06/2009, 13:52
ακομα και ο τελευταιος ειναι απο τους καλυτερους στην χωρα δεν νομιζω να διαφωνει κανεις!
Τωρα αν μιλαμε για Λορενθο,Πεντροσα,Ροσσι,Στονερ φετος στην αρχη της χρονιας ηταν οι βασικοι υποψηφιοι για το πρωταθλημα!
Ο Πεντροσα δυστυχως ειχε καποιες ατυχιες και δεν καταφερα να φτασει εκει που φτασαν οι αλλοι βαθμολογικα!
Αλλα στους αγωνες που ηταν καλα,σχεδον καλα γτ παντα ερχοταν απο τραυματισμους μικρους ή μεγαλους, εδειχνε πολυ καλα σημαδια!

Ο καθε ενας εχει τις προτιμησεις του!
Εγω εχω τρελα με τον γιατρο!
Αναγνωριζω ομως και ολους τους αλλους χωρις να βγαζω κανενα στην απ'εξω!Απλα καποιους τις συμπαθω λιγοτερο γιατι κατι που εκαναν με νευριασε και ετσι εχει μπει στο μυαλο μου,αυτη η κακη εικονα τους!
Ειτε η αγκωνια του Biaggi ειτε οι δηλωσεις του Stoner ειτε οτιδηποτε αλλο!

Δεν παρακολουθω τοσα χρονια οσα εσεις moto gp τα τελευταια 4 μονο!
Παντως αν το σκεφτεις και πεις οτι εβλεπα 12 χρονια Moto GP οπως εσυ Αρη θα ελεγε κανεις οτι ημουν παιδι φαινομενο!:lol: :lol:

Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι σε αυτο το αθλημα δεν πρεπει να φανατιζομαστε μεχρι αισχατου σημειου!Γνωμη μου παντα

sapila racing
17/06/2009, 14:02
Παντως αν το σκεφτεις και πεις οτι εβλεπα 12 χρονια Moto GP οπως εσυ Αρη θα ελεγε κανεις οτι ημουν παιδι φαινομενο!:lol: :lol:

Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι σε αυτο το αθλημα δεν πρεπει να φανατιζομαστε μεχρι αισχατου σημειου!Γνωμη μου παντα

Μα δεν βλέπω 12 χρόνια, απλά τα τελευταία 12 είμαι με τον Rossi. :lol:
Παλιότερα ημουν με τον Schwantz, μου άρεσε πολύ κι ο Gardner που ηταν τρελλάρας μεγάλος.

sakisvolos
17/06/2009, 23:58
ηλικιακες διακρισεις το λεω εγω :cool: :cool: :cool:

Έχει και τέτοιες διακρίσεις τώρα? Μα που τις είδες??:confused: :confused: :confused:

Corvo
18/06/2009, 00:03
Μα δεν βλέπω 12 χρόνια, απλά τα τελευταία 12 είμαι με τον Rossi. :lol:
Παλιότερα ημουν με τον Schwantz, μου άρεσε πολύ κι ο Gardner που ηταν τρελλάρας μεγάλος.

ααα μαλιστα πες ετσι και δεν το ειχα καταλαβει!
νεοπας στο χωρο :lol:

:beer: :beer:

Έχει και τέτοιες διακρίσεις τώρα? Μα που τις είδες??:confused: :confused: :confused:

Θα σου απαντουσα αλλα εχε χαρη που εισαι μικρος!:lol:

sakisvolos
18/06/2009, 00:06

Θα σου απαντουσα αλλα εχε χαρη που εισαι μικρος!:lol:

:lol: :lol: :a10: :a10: :lol: :lol:

blackbusa
18/06/2009, 00:50

:evil: :evil: :evil:

θα μου απαντησεις εδω αν τελικα ο Rossi ειναι υπερτιμημενος,δημιουργημα των δημοσιογραφων και αδερφη οπως μου λες στα ΔΣ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
28/06/2009, 10:21
Παει ο Στονερ και φετος. Εχει να ανταγωνιστει 2 Ροσσι :rotflmao:

sakisvolos
28/06/2009, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

θα μου απαντησεις εδω αν τελικα ο Rossi ειναι υπερτιμημενος,δημιουργημα των δημοσιογραφων και αδερφη οπως μου λες στα ΔΣ???

Αδερφή και δημιούργημα των δημοσιογράφων δεν ξέρω αν είναι και δεν με νοιάζει :lol: αλλά πιλότος είναι!;)

FZR1000
19/07/2009, 20:02
ΙΤΑΛΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 0-3

Για λυπιση ηταν το μυξιαρικο και σημερα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

chris_honda
19/07/2009, 20:08
και ο Σουμαχερ πιλοτάρα ήταν και με το που άλλαξαν οι κανονισμοί....

.......αποσύρθηκε κι όλας....πόσο πια!!!!:rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
27/07/2009, 21:45
ε ρε τα κουλαδια, πεσανε ολα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lilipoua
27/07/2009, 23:55

alximistis ΕΔΩ!!!! απαντάω από άλλο Nick ;) γιατί βαριέμαι τώρα να βγαίνω και να ξαναμπαίνω :lol: :lol: :lol:
Απαντάω όμως τιμιότατα όπως κάνω πάντα και λέω αυτό που πιστεύω.
ΝΑΙ είναι αδελφή δεν το συζητάω!!!!! Είναι καραgay ο άνθρωπος!!! :D
Όσο για το υπερτιμημένος ΔΕΝ έχω πει ακριβώς αυτό φίλε μου έχω πει ότι εν πολλοίς η εικόνα που πλασάρει είναι δημιούργημα των ΜΜΕ και επειδή πουλάει τον προμοτάρουν αγρίως. Τελευταίο παράδειγμα ο τελευταίος αγώνας που ενώ την πάτησε πανηγυρικά ΣΧΕΔΟΝ όπως και οι άλλοι στο τέλος τόσο ο Χούντρας περισσότερο όσο και ο Διατσίδης έψαχναν εναγωνίως ειδικά ο Χούντρας το ξαναλέω να πούνε κάτι καλό κάτι που να του... ασπρίσει την εικόνα να του την ξετσαλακώσει. και βρήκαν βέβαια το θεικό ότι κατάφερε να απομακρυνθεί και άλλο από τους αντιπάλους του και αμέσως μετά το γύρισαν στ μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Ντάνι κλπ κλπ.
Υπό αυτή την έννοια λοιπόν η απάντηση μου φίλε Πάνο είναι πως ΝΑΙ για μένα πάντα αυτό που βλέπουμε είναι δημιούργημα των ΜΜΕ και των μανατζαραίων του και θεωρώ πως ΝΑΙ από ένα σημείο και μετά είναι κατά μία έννοια υπερτιμημένος.

blackbusa
28/07/2009, 00:07
...

byron
28/07/2009, 00:33
...

+990

byron
28/07/2009, 00:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Απαντάω όμως τιμιότατα όπως κάνω πάντα και λέω αυτό που πιστεύω.
ΝΑΙ είναι αδελφή δεν το συζητάω!!!!! Είναι καραgay ο άνθρωπος!!! :D

Από πότε η τρίχα πουλόβερ και η βαρβατίλα δίνουν ταλέντο ρε αλχημιστή? Μήπως έχεις μπερδέψει τους ρόλους? Οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας είναι ο άνθρωπος, όχι πρωταγωνιστής σε τσόντες. Εχεις καταλάβει τι λες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Υπό αυτή την έννοια λοιπόν η απάντηση μου φίλε Πάνο είναι πως ΝΑΙ για μένα πάντα αυτό που βλέπουμε είναι δημιούργημα των ΜΜΕ και των μανατζαραίων του και θεωρώ πως ΝΑΙ από ένα σημείο και μετά είναι κατά μία έννοια υπερτιμημένος.

:rotflmao: :rotflmao:

Τι διαβάζουμε παναία μου....της κοντής ψ@λής οι μακριές τρίχες της φταίνε.

Ρε φίλε άσε καλύτερα τις αναλύσεις. Τι δημιούργημα των ΜΜΕ των μανατζαραίων και της Ντόρνα είναι ο ρόσσι? Ολοι αναβάτες της τελευταίας δεκαετίας μαζί έχουν λιγότερες νίκες απ΄ότι ο Ρόσσι μόνος του. Και αν υπολογίσουμε πόσα βάθρα έχει ανέβει, πρεπει να βάλουμε τους αναβάτες της τελευταίας 15ετίας. :lol:
Όλοι οι δημοσιογραφοι, μάνατζαραίοι,φορείς και ομοσπονδίες, εργοστάσια των race replicas τούμπανων, κοπτοραπτούδες στολών από καγκουρό, κρανοκατασκευαστές, πολυεστερικάδες, λαστιχάδες, μαστορόπουλα και ομπρελοκοπελλίτσες το λιγότερο που του χρωστάνε είναι μια πίπα που κατάφερε να ξυπνήσει το πεθαμένο από θέαμα άθλημα και λαδώσανε το αντεράκι τους με τις μαλακίούλες του gay :bawl:.
Aς πάνε να ανάψουν καμμιά λαμπάδα που βρέθηκε το ταλέντο του στην εποχή τους, γιατί διαφορετικά τα gp θα συναγωνίζονταν τον αριθμό θεατών του χόκεϊ επί χόρτου. :ZZZ:

alximistis
28/07/2009, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Από πότε η τρίχα πουλόβερ και η βαρβατίλα δίνουν ταλέντο ρε αλχημιστή? Μήπως έχεις μπερδέψει τους ρόλους? Οδηγός αγώνων μοτοσυκλέτας είναι ο άνθρωπος, όχι πρωταγωνιστής σε τσόντες. Εχεις καταλάβει τι λες?

:rotflmao: :rotflmao:

Τι διαβάζουμε παναία μου....της κοντής ψ@λής οι μακριές τρίχες της φταίνε.

Ρε φίλε άσε καλύτερα τις αναλύσεις. Τι δημιούργημα των ΜΜΕ των μανατζαραίων και της Ντόρνα είναι ο ρόσσι? Ολοι αναβάτες της τελευταίας δεκαετίας μαζί έχουν λιγότερες νίκες απ΄ότι ο Ρόσσι μόνος του. Και αν υπολογίσουμε πόσα βάθρα έχει ανέβει, πρεπει να βάλουμε τους αναβάτες της τελευταίας 15ετίας. :lol:
Όλοι οι δημοσιογραφοι, μάνατζαραίοι,φορείς και ομοσπονδίες, εργοστάσια των race replicas τούμπανων, κοπτοραπτούδες στολών από καγκουρό, κρανοκατασκευαστές, πολυεστερικάδες, λαστιχάδες, μαστορόπουλα και ομπρελοκοπελλίτσες το λιγότερο που του χρωστάνε είναι μια πίπα που κατάφερε να ξυπνήσει το πεθαμένο από θέαμα άθλημα και λαδώσανε το αντεράκι τους με τις μαλακίούλες του gay :bawl:.
Aς πάνε να ανάψουν καμμιά λαμπάδα που βρέθηκε το ταλέντο του στην εποχή τους, γιατί διαφορετικά τα gp θα συναγωνίζονταν τον αριθμό θεατών του χόκεϊ επί χόρτου. :ZZZ:

1). Μάλλον εσύ μιλάς χωρίς να ξέρεις και αυτό είναι βέβαιο. Το περί gay κλπ έχει να κάνει με ένα είδος πλάκας που κάνουμε στο ΔΣ και κυρίως εγώ με τον Πάνο. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά ούτε κρίνω έναν άνθρωπο έτσι. Είναι πλάκα και πείραγμα μεταξύ μας κυρίως το ξαναλέω μεταξύ εμένα και του Πάνου. Επομένως άλλος είναι αυτός που δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει τι λέει. :)

2). Μίλησα πρώτον για την εικόνα του το "ίματζ" του νεοελληνικά :lol: :lol: :lol: γι αυτό που βγάζει προς τα έξω. Γι αυτό και λέω σαφέστατα υπό αυτή την έννοια όπως έχεις και συ συμπεριλάβει πολύ σωστά στο quote σου. Όσο για τα υπόλοιπα που λες και ειδικά για το τελευταίο περί λαμπάδας που βρέθηκε το ταλέντο και λάδωσε το αντεράκι τους κλπ... αυτή την άποψη έχεις έτσι το βλέπεις σεβαστό δεν αντιλέγω αλλά εγώ απλώς δεν το βλέπω έτσι. Δεν μ ου αρέσει αυτή η οπτική αν προτιμάς. Απλά πράγματα.

3). Κάτι της τελευταίας στιγμής. Δεν χρειάζεται να αφήνεις μία επιθετική χροιά στα γραφόμενα σου. Δεν υπάρχει λόγος. Μία χαρά γράφεις και μία χαρά τα λες χωρίς αυτήν ΑΝ υπάρχει Αν όχι τότε μου φάνηκε εμένα ;) Αλλά Αν υπάρχει πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Εγώ τουλάχιστον :smokin:

super_toto
28/07/2009, 11:28
Αυτή η ιστορία πάντως με τους αντιροσικούς, ένα πράγμα επιβεβαιώνει.
Ότι όσο καλός και να είσαι, όσο και αν έχεις ξεπεράσει τους πάντες, όσο χάρισμα κι αν έχεις,

πάντα θα βρεθούν κάποιοι που θα σε αμφισβητήσουν.
Εστω λίγοι αλλα πάντα θα υπάρχουν.

Κανένας δεν μπορεί να είναι απόδεκτός από όλους.

sniper
28/07/2009, 11:41
1000 αλλά συζητάμε αν είναι ο Rossi ο καλύτερος οδηγός αν όχι όλων των εποχων των τελευταίων 25+ ετών;

Ρε συ Στέλλιο, και πάλι 1000 συγνώμη, αλλά εχεις καμμιά ιδέα το τι γινεται σ' αυτους τους αγώνες και πόσο εξωφρενικά δύσκολο είναι να κάνεις ότι κάνει ο Rossi και να φαίνεται σαν το πιιο απλό και φυσιολογικό πράγματα στον κόσμο;

Εδώ προχθές έπεσε και συνέχισε..... και τερμάτισε 5ος....

Ο άλλος ο σουπερ τουμπανος μόλις έπιασε η πρώτη ψιχάλα έκοψε λες κι οδηγουσε στο δρόμο Καρπενήσι-Ναυπακτο.

Οι ντουκάτηδες οι εργοστασιακοί, φάγανε γύρο κι αντί να τους βάλουν φωτιά τερματίσανε για να πάρουν τους βαθμούς.

Εδώ μέσα γενικά μπορούμε να γράφουμε ότι πίπα μας αρέσει. Στην πίστα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά....

Εκτός αν όλοι οι οδηγοί, οι ομάδες, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ κλπ εχουν μια μυστική συμφωνία να κάνουν τον Rossi θεό.... :lol:

jimmy10
28/07/2009, 11:56
για να επανελουμε στο αρχικο ερωτημα:

Εγω ειδα τον Stoner στα βλαχικα να τρωει κοψιδια και να πινει μπυρες για να του ανεβει ο αιματοκριτης.

Το γιαουρτι στο τελος...

golis
28/07/2009, 11:56
...ήταν απο τους πρώτους απο το τέλος....

Πολύ το φΧαριστήθηκα όταν έφαγε τον γύρο στο κεφάλι ο κλαψομούνης... :yuck:

Για τον Nikki όχι τόσο,μου είναι πιο συμπαθής.

169870

alximistis
28/07/2009, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1000 αλλά συζητάμε αν είναι ο Rossi ο καλύτερος οδηγός αν όχι όλων των εποχων των τελευταίων 25+ ετών;

Ρε συ Στέλλιο, και πάλι 1000 συγνώμη, αλλά εχεις καμμιά ιδέα το τι γινεται σ' αυτους τους αγώνες και πόσο εξωφρενικά δύσκολο είναι να κάνεις ότι κάνει ο Rossi και να φαίνεται σαν το πιιο απλό και φυσιολογικό πράγματα στον κόσμο;

Εδώ προχθές έπεσε και συνέχισε..... και τερμάτισε 5ος....

Ο άλλος ο σουπερ τουμπανος μόλις έπιασε η πρώτη ψιχάλα έκοψε λες κι οδηγουσε στο δρόμο Καρπενήσι-Ναυπακτο.

Οι ντουκάτηδες οι εργοστασιακοί, φάγανε γύρο κι αντί να τους βάλουν φωτιά τερματίσανε για να πάρουν τους βαθμούς.

Εδώ μέσα γενικά μπορούμε να γράφουμε ότι πίπα μας αρέσει. Στην πίστα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά....

Εκτός αν όλοι οι οδηγοί, οι ομάδες, οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ κλπ εχουν μια μυστική συμφωνία να κάνουν τον Rossi θεό.... :lol:

Καταρχάς μην ζητάς συγνώμη :) δεν υπάρχει λόγος.
Πάμε τώρα στα θέματα μας. Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά θα το ξαναπώ για εκατομυριοστή φορά! ΔΕΝ είπα ούτε υποστήριξα ΠΟΤΕ πως ο Ρόσι δεν είναι οδηγάρα. Και ΔΕΝ εξέφρασα ποτέ ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Στόνερ ή όποιον θες. Ούτε λέω ότι δεν αξίζει και νικάει τσάμπα. Τα έχω πει όλα αυτά ο άνθρωπος πολλές φορές.
Αυτό που λέω είναι ότι :
Επειδή το motogp είχε ανάγκη να αυξήσει τους θεατές του πιστεύω εγώ πάντα κι επειδή ήθελε να αυξήσει όχι μόνο τα έσοδα του αλλά και τη δημοτικότητα του (τηλεθέαση κλπ) βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο κι αυτός ήταν ο Ρόσι.
ΔΕΝ είναι κακό αυτό πολύ καλά έγινε όπως έγινε στο κάτω κάτω βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση.
Αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα και με πιάνουν τα διαόλια μου όταν μιλάνε για το Motogp και στις 10 κουβέντες τους οι 7-8 είναι για τον Ρόσι. Τρελλαίνομαι όταν ακούς "δημοσιογράφους" και "γνώστες" στην tv να προσπαθούν μετά μανίας να δικαιολογήσουν ή να δώσουν ένα "ελαφρυντικό" στον Βάλε. Ότι και να συμβεί ο Βάλε έχει σχεδόν πάντα το ακαταλόγιστο ρε Νίκο. Γίνομαι έξαλλος ακούγοντας υπερβολές όπως η προσπέραση της δεκαετίας από τον Ρόσι και το αναμασάνε αυτό ένα κάρο κόσμος! Εγώ φίλε ειλικρινά δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα με τους αγώνες. ¨εκατσα όμως και έψαξα στο Youtube και είδα βιντεάκια από παλιούς αγώνες και τρελλάθηκα!!!! Είδα ΤΙ οδηγούσαν οι άνθρωποι τότε πως τα πήγαιναν και έμεινα χαζός ΧΩΡΙΣ να ξέρω ιδιαίτερα πράγματα.

Έχει καταντήσει να μιλάμε για τους αγώνες και να εννοούμε Ρόσι. Έχει καταντήσει να βλέπουμε αγώνες και η συντριπτική πλειοψηφία να περιμένει όχι τον αγώνα αυτόν καθεαυτόν αλλά τον Ρόσι να νικήσει και πως θα πανηγυρίσει! Κι έχω και ένα προβληματάκι με την θεοποίηση γενικώς δνε μου αρέσει τη σιχαίνομαι και μου βγαίνει και αντίδραση :lol:

Αλλά σκέψου το λιγάκι Νίκο. μέχρι και εσύ που παρακολουθείς παραπάνω χρόνια από μένα έρχεσαι και λες έπεσε και τερμάτισε 5ος. Αντιλαμβάνεσαι πόσο λάθος είναι όλο αυτό;;;;;;; Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω :)

κατά τα άλλα όπως προείπα δεν αμφισβητώ την τεράστια ταλεντάρα του και τις ικανότητε ςτου.

KaTaNaS
28/07/2009, 12:34
re sy stelio αφου ο ανθρωπος μονοπωλει το ενδιαφερον, δεν το βλεπεις;

ειναι ΑΛΛΟΥ.

και την Κυριακη πριν πέσει έπαιζε σαν την γατα με τα ποντικακια ανεβοκατεβαινε 2 και 3 θεσεις σε εναν γυρο, μετραγε τους αναβατες.

παντως, ο λαος συνηθως εχει δικιο. δεν ειναι τυχαιο οτι εχει τοσους φανς

KaTaNaS
28/07/2009, 12:36
κορυφαια και η χειρονομια του μετα τον τερματισμο με τον δεικτη (δαχτυλο) στον κροταφο σα να λεει "εκανα βλακεια" .

ο ανθρωπος ειναι αλλου.

τωρα μας μενει να μαθουμε τι κρυβεται πισω απο το ανοιγμα του εσωτερικου ποδιου κατα τη διαρκεια των φρενων. ολα τα αλλα ππου συζηταμε ειναι δεδομενα :lol:

sapila racing
28/07/2009, 12:38
Αλλά σκέψου το λιγάκι Νίκο. μέχρι και εσύ που παρακολουθείς παραπάνω χρόνια από μένα έρχεσαι και λες έπεσε και τερμάτισε 5ος. Αντιλαμβάνεσαι πόσο λάθος είναι όλο αυτό;;;;;;; Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω :)

Δεν είναι λάθος, είναι μαγκιά και μάλιστα τεράστια.
Δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι, αλλά είναι καλύτερος απο όλους κι οχι μόνο τους σημερινούς.
Στα π@π@ρια μας τι λεει ο καθε Ελληνας δημοσιογράφος, δεν ασχολούμαι.
Τον Rossi όμως τον παρακολουθώ ανελλιπώς απο τότε που έτρεχε 125 και ετρωγε αεροπλανικές τούμπες.
Ειναι ο καλύτερος ever, και εχει και γέλιο και δεν λέει ποτέ μ@λ@κίες.
Βρες μου αλλον που να λέει 'έκανα αυτο κι αυτο το λάθος κι εχασα τον αγώνα' η 'εκανα αυτόκι έπεσα'.

Τα περι gay κλπ δεν τα σχολιάζω καν, αλλά δεν εχει καν πλάκα..... :wave2:

alximistis
28/07/2009, 12:49
Δεν είναι λάθος, είναι μαγκιά και μάλιστα τεράστια.
Δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι, αλλά είναι καλύτερος απο όλους κι οχι μόνο τους σημερινούς.
Στα π@π@ρια μας τι λεει ο καθε Ελληνας δημοσιογράφος, δεν ασχολούμαι.
Τον Rossi όμως τον παρακολουθώ ανελλιπώς απο τότε που έτρεχε 125 και ετρωγε αεροπλανικές τούμπες.
Ειναι ο καλύτερος ever, και εχει και γέλιο και δεν λέει ποτέ μ@λ@κίες.
Βρες μου αλλον που να λέει 'έκανα αυτο κι αυτο το λάθος κι εχασα τον αγώνα' η 'εκανα αυτόκι έπεσα'.

Τα περι gay κλπ δεν τα σχολιάζω καν, αλλά δεν εχει καν πλάκα..... :wave2:

Επαναλαμβάνω! Το gay είναι πείραγμα! Το λέμε στο ΔΣ φαντάζομαι το έχεις ακούσει κι εσύ όταν και καλά έχουμε αρπαχτεί (τρίχες δηλαδή) και πετάω εγώ άντε ρε με τον παλιοgay. η παλιοαδελφή. Και ξεκινάει εκεί το όχι ρε πας καλά αδελφή ο Βάλε κλπ. Χαβαλές εντελώς!
Τώρα για τα υπόλοιπα... οκ μην ξαναπιάνουμε την κουβέντα από την αρχή. Τα χουμε χιλιοπεί έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη πάνω στο θέμα αυτό. Ίσως να είμαι και λάθος δεν λέω αλλά έχουμε άλλη αντίληψη :) όχι για το ταλέντο του δεν το κουβεντιάζουμε αυτό. :)

katanas: "κορυφαια και η χειρονομια του μετα τον τερματισμο με τον δεικτη (δαχτυλο) στον κροταφο σα να λεει "εκανα βλακεια" .

ο ανθρωπος ειναι αλλου".

Συμφωνώ Σταύρο μαζί σου σε αυτό. Ε... είσαι ο πρώτος που το λέει! Προσωπικά δεν είδα άλλον να το αναφέρει αυτό εκτός αν δεν το πρόσεξα. Ίσως αυτή μου η παρατήρηση να σου πει κάτι. Ότι κανείς ρε Σταύρο σχεδόν κανείς δεν λέει έκανε μπούρδα ή έκανε λάθος. Κι όταν το λένε ρε συ πρώτα το έχει πει αυτός. Τον έχουν βάλει σε γυάλινο πύργο και... μην αγγίζετε. Αυτό είναι που με κάνει έξαλλο αυτή η αντίληψη με ενοχλεί. :)

Zid
28/07/2009, 12:51
Ο Rossi είναι οτι ήταν για το basket o Jordan..... έβλεπες αγώνα και περίμενες να δεις το απρόβλεπτο το κάτι διαφορετικό ...

Το θέμα είναι οτι ακόμα και οι υπόλοιποι οδηγοί λόγω Rossi αυτή τη στιγμή.. έχουν ακριβά συμβόλαια και διαφημίσεις ...

Ελπίζω μετά το τέλος της καρρίερας του Doctor... να βρεθεί κάποιος που να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και τo prestige των motogp.!!

byron
28/07/2009, 13:01
1). Μάλλον εσύ μιλάς χωρίς να ξέρεις και αυτό είναι βέβαιο. Το περί gay κλπ έχει να κάνει με ένα είδος πλάκας που κάνουμε στο ΔΣ και κυρίως εγώ με τον Πάνο. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά ούτε κρίνω έναν άνθρωπο έτσι. Είναι πλάκα και πείραγμα μεταξύ μας κυρίως το ξαναλέω μεταξύ εμένα και του Πάνου. Επομένως άλλος είναι αυτός που δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει τι λέει. :)

2). Μίλησα πρώτον για την εικόνα του το "ίματζ" του νεοελληνικά :lol: :lol: :lol: γι αυτό που βγάζει προς τα έξω. Γι αυτό και λέω σαφέστατα υπό αυτή την έννοια όπως έχεις και συ συμπεριλάβει πολύ σωστά στο quote σου. Όσο για τα υπόλοιπα που λες και ειδικά για το τελευταίο περί λαμπάδας που βρέθηκε το ταλέντο και λάδωσε το αντεράκι τους κλπ... αυτή την άποψη έχεις έτσι το βλέπεις σεβαστό δεν αντιλέγω αλλά εγώ απλώς δεν το βλέπω έτσι. Δεν μ ου αρέσει αυτή η οπτική αν προτιμάς. Απλά πράγματα.

3). Κάτι της τελευταίας στιγμής. Δεν χρειάζεται να αφήνεις μία επιθετική χροιά στα γραφόμενα σου. Δεν υπάρχει λόγος. Μία χαρά γράφεις και μία χαρά τα λες χωρίς αυτήν ΑΝ υπάρχει Αν όχι τότε μου φάνηκε εμένα ;) Αλλά Αν υπάρχει πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Εγώ τουλάχιστον :smokin:

1) Δεν χρειάζεται να ξέρω τίποτα. Θα έπρεπε να ξέρω, ΑΝ πεταγόμουν σαν σφηνόπ@υτσα στο χαβαλέ που κάνετε στο ΔΣ. Εγώ απάντησα σε κάτι που έγραψες δημόσια και σοβαρά (τουλάχιστον έτσι φάνηκε).

2) Το image, το στυλάκι, τα φλούο χρώματα, το αν τον παίρνει, αν είναι καλό παιδί που πάει στην εκκλησία ή αν είναι κωλόπαιδο δεν έχουν καμμία σημασία για αυτά που κάνει μέσα στη πίστα. Φυσικά και το στυλάκι που έχει ο καθένας τους διαμορφώνουν μια συμπάθεια ή αντιπάθεια αλλά αυτό είναι μόνο υποκειμενική άποψη. Όταν ομως την υποκειμενική μας άποψη προσπαθούμε να την τεκμηριώσουμε μειώνοντας την αξία όσων έχει πετύχει ο κάθε rossi, sorry αλλά θα στην πω.

Τα τελευταία χρόνια οι αντιροσσικοί έλεγαν οτι έπαιρνε απέναντι σε τελειωμένους γέρους εύκολα προταθλήματα. Πριν 3 χρόνια ο rossi τα είχε βρει μπαστούνια απ΄τα Honda και ήταν φαιδρός που γκρίνιαζε για τα λάστιχα. Πριν 2 χρόνια είχε βρει τον μάστορα του απ΄τον στονερ και φάνηκε επιτέλους ότι κέρδισε τα πρωταθλήματα απ΄το σπρώξιμο του Ούτσιο. Και να οι αναλύσεις απ΄τους τζιπιολόγους....
Κουρασμένος ο Ρόσσι.....
Γέρασε ο Ρόσσι...
Χέστηκε μπροστά στη λύσσα των 22χρονων που μασάνε σίδερα ο Ρόσσι...
Χωρίς κίνητρο ο Ρόσσι...
Αγώνες τακτικής (!!) κάνει πλέον ο Ρόσσι....

Και μόλις άρχισε να μοιράζει τις πίπες κατά ριπάς ο Ρόσσι, είχε το πλεονέκτημα εναντι των νέων αναβατών λόγω εμπειρίας :lol:
Το + του ρόσσι και η θεοποίηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του δεν οφείλεται ούτε σε μαρκετίστικα κόλπα ούτε σε σπρώξιμο από καμμία ντόρνα. Αλίμονο αν ο κόσμος σερνόταν πίσω από έναν απλά καλό οδηγό που κάνει σκετσάκια επι 10 χρόνια. Οφείλεται στο ότι είναι από άλλο πλανήτη.

Τώρα αν δεν σου αρέσει......:wave2:

super_toto
28/07/2009, 13:02
Καταρχάς μην ζητάς συγνώμη :) δεν υπάρχει λόγος.
Πάμε τώρα στα θέματα μας. Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά θα το ξαναπώ για εκατομυριοστή φορά! ΔΕΝ είπα ούτε υποστήριξα ΠΟΤΕ πως ο Ρόσι δεν είναι οδηγάρα. Και ΔΕΝ εξέφρασα ποτέ ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Στόνερ ή όποιον θες. Ούτε λέω ότι δεν αξίζει και νικάει τσάμπα. Τα έχω πει όλα αυτά ο άνθρωπος πολλές φορές.
Αυτό που λέω είναι ότι :
Επειδή το motogp είχε ανάγκη να αυξήσει τους θεατές του πιστεύω εγώ πάντα κι επειδή ήθελε να αυξήσει όχι μόνο τα έσοδα του αλλά και τη δημοτικότητα του (τηλεθέαση κλπ) βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο κι αυτός ήταν ο Ρόσι.
ΔΕΝ είναι κακό αυτό πολύ καλά έγινε όπως έγινε στο κάτω κάτω βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση.
Αλλά εκνευρίζομαι απίστευτα και με πιάνουν τα διαόλια μου όταν μιλάνε για το Motogp και στις 10 κουβέντες τους οι 7-8 είναι για τον Ρόσι. Τρελλαίνομαι όταν ακούς "δημοσιογράφους" και "γνώστες" στην tv να προσπαθούν μετά μανίας να δικαιολογήσουν ή να δώσουν ένα "ελαφρυντικό" στον Βάλε. Ότι και να συμβεί ο Βάλε έχει σχεδόν πάντα το ακαταλόγιστο ρε Νίκο. Γίνομαι έξαλλος ακούγοντας υπερβολές όπως η προσπέραση της δεκαετίας από τον Ρόσι και το αναμασάνε αυτό ένα κάρο κόσμος! Εγώ φίλε ειλικρινά δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα με τους αγώνες. ¨εκατσα όμως και έψαξα στο Youtube και είδα βιντεάκια από παλιούς αγώνες και τρελλάθηκα!!!! Είδα ΤΙ οδηγούσαν οι άνθρωποι τότε πως τα πήγαιναν και έμεινα χαζός ΧΩΡΙΣ να ξέρω ιδιαίτερα πράγματα.

Έχει καταντήσει να μιλάμε για τους αγώνες και να εννοούμε Ρόσι. Έχει καταντήσει να βλέπουμε αγώνες και η συντριπτική πλειοψηφία να περιμένει όχι τον αγώνα αυτόν καθεαυτόν αλλά τον Ρόσι να νικήσει και πως θα πανηγυρίσει! Κι έχω και ένα προβληματάκι με την θεοποίηση γενικώς δνε μου αρέσει τη σιχαίνομαι και μου βγαίνει και αντίδραση :lol:

κατά τα άλλα όπως προείπα δεν αμφισβητώ την τεράστια ταλεντάρα του και τις ικανότητε ςτου.

Σωστά είναι αυτά που λες. Αλλα σε καμία περίπτωση ο Ρόσσι δεν είναι κατασκεύασμα των μέσων.
Τα μέσα ειναι κατασκεύασμα του Ρόσσι. Νομίζεις ότι θα υπήρχε για παράδειγμα Διατσίδης αν δεν υπήρχε Ροσσι? Το άθλημα πήρε άλλη τροπή χάρις σ αυτόν.
Ο λόγος που η προσωπικόητα του Ρόσσι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις και έχει τόσους φανατικούς οπαδούς δεν είναι ούτε τα σκετσάκια, ούτε ο χαβαλές, ούτε τα σκουλαρίκια, ούτε ο Ούτσιο. Ο μόνος λόγος που μιλάμε για φαινόμενο Ροσσι είναι γιατί κερδίζει εδώ και δέκα χρόνια με οτιδήποτε καβαλάει. Έχει κερδίσει τα πάντα και τους πάντες. Αν δεν κέρδιζε όσα σκετσάκια κι αν έκανε, κανένας δεν θα ασχολούνταν μαζί του περισσότερο από λίγα δευτερολεπτα σε κάθε αγώνα. Ένας γραφικός θα ήταν.
Έλα όμως που στα τελειώματα της καριέρας του ακόμα πρώτος είναι.

byron
28/07/2009, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και την Κυριακη πριν πέσει έπαιζε σαν την γατα με τα ποντικακια ανεβοκατεβαινε 2 και 3 θεσεις σε εναν γυρο, μετραγε τους αναβατες.

Εγώ θα ήθελα να έβλεπα τη τέντα του HRC στη lagouna seca.... πρέπει να είχαν ήδη περιλουστεί με βενζίνη και περίμεναν αν θα προλάβει ο πεδρος να τερματίσει πριν τον περάσει σουβλάκι ο ροσσέας :rotflmao: :rotflmao:

Μια στροφή λιγότερο τους γλύτωσε απ΄το να περάσουν στην αιωνιότητα :lol: :bawl: :rotflmao:

sniper
28/07/2009, 13:49
Εγώ θα ήθελα να έβλεπα τη τέντα του HRC στη lagouna seca.... πρέπει να είχαν ήδη περιλουστεί με βενζίνη και περίμεναν αν θα προλάβει ο πεδρος να τερματίσει πριν τον περάσει σουβλάκι ο ροσσέας :rotflmao: :rotflmao:

Μια στροφή λιγότερο τους γλύτωσε απ΄το να περάσουν στην αιωνιότητα :lol: :bawl: :rotflmao:

Εσύ λίγα με το HRC φιλαράκι..... ασχολήσου με τον "Don't do it" Μαξιμίλιαν.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ όμως που έχω το θάρρος με την εταιρεία λέω ότι πάλι καλά που άντεξε ο Ντοβιτσιόζος και δεν τον πέρασε σουβλάκι ο Edwards
:uplate:

Κι ένα μεγάλο μπράβο στον De Puniet! :D

devil's animal
28/07/2009, 13:53

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
28/07/2009, 14:10
... τωρα μας μενει να μαθουμε τι κρυβεται πισω απο το ανοιγμα του εσωτερικου ποδιου κατα τη διαρκεια των φρενων.

To μυστήριο που είναι δηλαδή ;;;;;; :confused: :confused: :confused:

Απλά είναι τα πράγματα !!!
Αερίζει τα cojones του ο άνθρωπος να μη συγκάψει !!!

Έχεις και συ ρε παιδί μου, κάτι απορίες .............. :lol: :lol: :lol:

KaTaNaS
28/07/2009, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Απλά είναι τα πράγματα !!!
Αερίζει τα cojones του ο άνθρωπος να μη συγκάψει !!!

αρα η κωλοdainese φταιει! :lol: μια ζωη στρωνει τη φορμα στο κωλο του πριν την εκκινηση , τωρα αναβει και το "εργαλειο" , τι διαολο; φορμα της σειρας του δινουν; :lol: :lol: :lol:

arxaios
28/07/2009, 14:18
αρα η κωλοdainese φταιει! :lol: μια ζωη στρωνει τη φορμα στο κωλο του πριν την εκκινηση , τωρα αναβει και το "εργαλειο" , τι διαολο; φορμα της σειρας του δινουν; :lol: :lol: :lol:

Είναι και το ρημάδι το ΥΑΜΑΗΑ που τρίζει ............. άσε κωλοκατάσταση !!!
:lol: :lol: :lol:

alximistis
28/07/2009, 15:55
1) Δεν χρειάζεται να ξέρω τίποτα. Θα έπρεπε να ξέρω, ΑΝ πεταγόμουν σαν σφηνόπ@υτσα στο χαβαλέ που κάνετε στο ΔΣ. Εγώ απάντησα σε κάτι που έγραψες δημόσια και σοβαρά (τουλάχιστον έτσι φάνηκε).

2) Το image, το στυλάκι, τα φλούο χρώματα, το αν τον παίρνει, αν είναι καλό παιδί που πάει στην εκκλησία ή αν είναι κωλόπαιδο δεν έχουν καμμία σημασία για αυτά που κάνει μέσα στη πίστα. Φυσικά και το στυλάκι που έχει ο καθένας τους διαμορφώνουν μια συμπάθεια ή αντιπάθεια αλλά αυτό είναι μόνο υποκειμενική άποψη. Όταν ομως την υποκειμενική μας άποψη προσπαθούμε να την τεκμηριώσουμε μειώνοντας την αξία όσων έχει πετύχει ο κάθε rossi, sorry αλλά θα στην πω.

Τα τελευταία χρόνια οι αντιροσσικοί έλεγαν οτι έπαιρνε απέναντι σε τελειωμένους γέρους εύκολα προταθλήματα. Πριν 3 χρόνια ο rossi τα είχε βρει μπαστούνια απ΄τα Honda και ήταν φαιδρός που γκρίνιαζε για τα λάστιχα. Πριν 2 χρόνια είχε βρει τον μάστορα του απ΄τον στονερ και φάνηκε επιτέλους ότι κέρδισε τα πρωταθλήματα απ΄το σπρώξιμο του Ούτσιο. Και να οι αναλύσεις απ΄τους τζιπιολόγους....
Κουρασμένος ο Ρόσσι.....
Γέρασε ο Ρόσσι...
Χέστηκε μπροστά στη λύσσα των 22χρονων που μασάνε σίδερα ο Ρόσσι...
Χωρίς κίνητρο ο Ρόσσι...
Αγώνες τακτικής (!!) κάνει πλέον ο Ρόσσι....

Και μόλις άρχισε να μοιράζει τις πίπες κατά ριπάς ο Ρόσσι, είχε το πλεονέκτημα εναντι των νέων αναβατών λόγω εμπειρίας :lol:
Το + του ρόσσι και η θεοποίηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του δεν οφείλεται ούτε σε μαρκετίστικα κόλπα ούτε σε σπρώξιμο από καμμία ντόρνα. Αλίμονο αν ο κόσμος σερνόταν πίσω από έναν απλά καλό οδηγό που κάνει σκετσάκια επι 10 χρόνια. Οφείλεται στο ότι είναι από άλλο πλανήτη.

Τώρα αν δεν σου αρέσει......:wave2:

θα απαντήσω καταρχάς στο πρώτο.
ΛΕΣ ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα! Κι ότι απάντησες σε κάτι που έγραψα δημόσια! ΚΑι σοβαρά μην το ξεχάσω. ΑΝ λοιπόν συνέβαινε αυτό ΘΑ έπρεπε να είχες δει ότι ένα ποστάκι πιο πάνω ή δύο υπάρχει τόπικ του Blackbusa το οποίο λέει σε μένα και γράφει: ΟΠΩΣ ΛΕΣ (εγώ δηλαδή) στο ΔΣ. Ο Πάνος το λέει κι εγώ απάντάω σε αυτό. Επομένως ήξερες πολύ καλά ΑΝ είδες ότι απαντούσα στον Πάνο. ΑΝ δεν το είδες τότε οκ δεν το πρόσεξες ρε αδελφέ δεν τρέχει και τίποτα. Εμένα όμως κάτι μου λέει πως το είδες επομένως ΗΞΕΡΕΣ ότι ο Πάνος και εγώ αναφερόμασταν σε κουβέντα από το ΔΣ.
Πάμε παρακάτω.
Στο 2ο που λες... σιγά μην προσπαθώ να μειώσω την αξία του Ρόσι λέγοντας πως είναι δελφή! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν είναι κι αν δεν είναι και πολύ περισσότερο χέστηκε η φοράδα διπλά αν το λέω εγώ και ο κάθε εγώ. Τρίχες κατσαρές δηλαδή! Και γι αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία μα καμία τεκμηρίωση ακριβώς επειδή το θέμα είναι χαζό!!! Τεκμηριώνεις κάτι που θες να ακουστεί σοβαρά όχι όταν κάνεις πλάκα και χαβαλέ και πειράζεσαι με τους δίπλα σου. Επομένως τα περί τεκμηρίωσης ώστε να μειώσω τον Ρόσι δεν στέκουν. άσε που είναι εντελώς γελοίο και δεν νομίζω πως το πιστεύεις και εσύ ότι θα μπορούσα εγώ ένας απλός τύπος σε ένα φόρουμ να μειώσω τον Ρόσι.
3). ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπα ότι έπαιρνε πρωταθλήματα απέναντι σε τελειωμένους γέρους! Ποτέ. Επειδ΄γ δεν είμαι καμιά κοτούλα να αλλάζω τα όσα λέω (δεν λέω κάτι τέτοιο για σένα) είχα πει όταν έχασε τα πρωταθλήματα από τον βλάχο και τον Αυστραλό ότι άιντε να ξαναπάρει κανά πρωτάθλημα ακόμα αλλά αυτό ήταν τελείωσε. Αυτό το είχα πει. Ούτε για σπρωξίματα είχα πει ούτε για τέτοια πράγματα.
4). Σε αυτό διαφωνούμε κάργα! Τα είπα τα ανέλυσα εξήγησα τη θέση μου δεν τα ξαναλέω. Έχουμε άλλη άποψη τέλος επ αυτού.

5). Και τελευταίο. Στο είπα και στο προηγούμενο ποστάκι μου να στο ξαναπώ... διακρίνω μία λεκτική επιθετικότητα. Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα ή το έχω εγώ για κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι ήμουν γενικός πολύ προσεκτικός όπως επίσης πρόσεξα ότι διαφώνησα με έναν κάρο κόσμο δεν πρόσεξα όμως κάποιον να μιλά έτσι. Οι θέσεις μου μπορεί να μην σ αρέσουν να τις βρίσκεις και γελοίες έχεις κάθε δικαίωμα. Να θεωρείς ότι λέω μαλακίες. Αν θες να μην γουστάρεις ούτε τις "αναλύσεις" που κάνω και να τις βρίσκεις "φαιδρές" ή ότι άλλο θες. Αλλά... η "ένταση" που βγάζεις δεν σε βοηθά σε κάτι. Δεν κερδίζεις κάτι με αυτή. Άσε που σε έναν καχύποπτο μακρυά από μας θα δημιουργούνταν κακή εντύπωση για σένα. Μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα πιο χαλαρά και πιο χαβαλετζίδικα κάνοντας χιούμορ. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί στο φόρουμ αυτό εφόσον δεν παραβιάζουμε κάποιους κανόνες εκφραζόμαστε όπως θέλουμε ειδικά για θέματα μοτοσικλετισμού. Άλλωστε άνθρψποι είμαστε δεν μπορούμε να γράφουμε όλοι... με τον ίδιο τρόπο :) :)

alximistis
28/07/2009, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Σωστά είναι αυτά που λες. Αλλα σε καμία περίπτωση ο Ρόσσι δεν είναι κατασκεύασμα των μέσων.
Τα μέσα ειναι κατασκεύασμα του Ρόσσι. Νομίζεις ότι θα υπήρχε για παράδειγμα Διατσίδης αν δεν υπήρχε Ροσσι? Το άθλημα πήρε άλλη τροπή χάρις σ αυτόν.
Ο λόγος που η προσωπικόητα του Ρόσσι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις και έχει τόσους φανατικούς οπαδούς δεν είναι ούτε τα σκετσάκια, ούτε ο χαβαλές, ούτε τα σκουλαρίκια, ούτε ο Ούτσιο. Ο μόνος λόγος που μιλάμε για φαινόμενο Ροσσι είναι γιατί κερδίζει εδώ και δέκα χρόνια με οτιδήποτε καβαλάει. Έχει κερδίσει τα πάντα και τους πάντες. Αν δεν κέρδιζε όσα σκετσάκια κι αν έκανε, κανένας δεν θα ασχολούνταν μαζί του περισσότερο από λίγα δευτερολεπτα σε κάθε αγώνα. Ένας γραφικός θα ήταν.
Έλα όμως που στα τελειώματα της καριέρας του ακόμα πρώτος είναι.

Όχι φίλε μου! Τα μέσα ποτέ μα ποτέ δεν είναι κατασκεύασμα ενός ανθρώπου. Απλώς τον χρειάζονται για τους λόγους που πολύ σωστά λες ότι δηλαδή είναι 10 χρόνια πρώτος ότι με ότι καβαλάει κερδίζει και ναι στα τελιώματα ακόμα πρώτος είναι σωστά. Από και και πέρα το παιχνίδι παίζεται και έχει να κάνει με αυτά που έχω γράψει αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον :)

KaTaNaS
28/07/2009, 15:59
Αλλά... η "ένταση" που βγάζεις δεν σε βοηθά σε κάτι.

Ποια ένταση ρε Στέλιο; :confused:

sniper
28/07/2009, 17:06
Ποια ένταση ρε Στέλιο; :confused:

Έλα ντε..... :lol:

super_toto
28/07/2009, 19:58
Όχι φίλε μου! Τα μέσα ποτέ μα ποτέ δεν είναι κατασκεύασμα ενός ανθρώπου. Απλώς τον χρειάζονται για τους λόγους που πολύ σωστά λες ότι δηλαδή είναι 10 χρόνια πρώτος ότι με ότι καβαλάει κερδίζει και ναι στα τελιώματα ακόμα πρώτος είναι σωστά. Από και και πέρα το παιχνίδι παίζεται και έχει να κάνει με αυτά που έχω γράψει αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον :)

Δεν εννοώ τα μέσα γενικά. Αλλά για σκέψου πόσος κόσμος έφαγε ψωμί και αναβαθμιστικε επαγγελματικά λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που απέκτησε το Motogp. Και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο Ρόσσι. Ξαναφέρνω το παράδειγμα του Διατσίδη. Αν το motogp είχε παραμείνει στα επίπεδα δημοσιότητας που είχε της προήγουμενες δεκαετίες θα ήταν ο Διατσίδης αυτο που είναι σήμερα? Το πολύ πολύ να έγραφε σε κάποιο περιοδικό. Δεν αναφέρομαι στο αν είναι καλός στη δουλειά του ή όχι αλλά στο ότι λόγω της άνοδου του σπόρ, ανέβηκε και αυτός.

blackbusa
28/07/2009, 20:17

το λαθος σου ειναι οτι πιστευεις κατι χωρις να ξερεις....λες οτι ειναι κατασκευασμα των media και γιαυτο ειναι και τοσο αγαπητος απο τον περισσοτερο κοσμο....και οτι τα κανει εσκεμμενα για να πουλαει γενικα...μια αλυσιδα marketing δηλαδη...αν διαβαζες κανενα βιβλιο η πιο ευκολα εβλεπες κανα βιντεακι το πως ηταν ο Vale στα πολυ πρωιμα χρονια του δεν θα ελεγες αυτα που λες....και βεβαια υπαρχει ενα marketing γυρω απο το ονομα του και με αυτα που κανει....αλλα δεν το δημιουργησαν τα media....υπηρχε απο πολυ νωρις....γιατι το παλλικαρι καταφερε να κανει την τρελλα του και την πλακα του δουλεια...και ακομα περισσοτερο δειχνει τι τρελλο παλλικαρι ειναι αφου εχει ακομα φιλους και κανει παρεα τα παιδια που μεγαλωσαν μαζι....

και εχεις γραψει οτι ειναι υπερτιμημενος...αυτες ειναι οι λεξεις σου....

προσωπικη γνωμη ειναι οτι ο Vale ειναι τοσο αγαπητος γιατι εκτος απο τις αποδεδιγμενα οδηγικες του ικανοτητες δειχνει οτι ειναι θα μπορουσε να ειναι και καποιος χαβαλες απο μια οποιαδηποτε παρεα...σε ποσους αλλους σταρ το βλεπεις αυτο????

gcrook
28/07/2009, 21:11
Κανεις δεν αρνειται οτι τα media σιγουρα εκμεταλλευονται την δημοτικοτητα του Ροσι.Τωρα το οτι ευθυνονται για αυτην.... ναι..... σιγουρα ευθυνονται για το γεγονος οτι τον εκει ακουστα μεχρι και ο πατερας μου που η σχεση του με την μοτοσυκλετα ειναι οτι και η σχεση μου με τους... επιταχυντες σωματιδιων.Aμα θελουν να αναφερουν τον Ροσι καθε λιγο και λιγακι με γεια τους και χαρα τους, προγραμμα πρεπει να γεμισουν.

Απο κει και περα μπορει τα media να ηθελαν πολυ να μετατρεψουν τον Ροσι σε celebrity ,αλλα δυστυχως για αυτους ο Ροσι ΔΕΝ ειναι celebrity.Κοινως ΔΕΝ ειναι δικο τους κατασκευασμα.Τωρα αν κανουν αυτο που λεμε "information saturation" ε αυτο γινοταν απο τοτε που οι ανθρωποι κυνηγουσαν μαμουθ.Τελος.

Και αλχημιστη, αυτα που γραφεις ειναι λιγο για να βλογησεις τα γενια σου....:winka:

alximistis
29/07/2009, 12:25
το λαθος σου ειναι οτι πιστευεις κατι χωρις να ξερεις....λες οτι ειναι κατασκευασμα των media και γιαυτο ειναι και τοσο αγαπητος απο τον περισσοτερο κοσμο....και οτι τα κανει εσκεμμενα για να πουλαει γενικα...μια αλυσιδα marketing δηλαδη...αν διαβαζες κανενα βιβλιο η πιο ευκολα εβλεπες κανα βιντεακι το πως ηταν ο Vale στα πολυ πρωιμα χρονια του δεν θα ελεγες αυτα που λες....και βεβαια υπαρχει ενα marketing γυρω απο το ονομα του και με αυτα που κανει....αλλα δεν το δημιουργησαν τα media....υπηρχε απο πολυ νωρις....γιατι το παλλικαρι καταφερε να κανει την τρελλα του και την πλακα του δουλεια...και ακομα περισσοτερο δειχνει τι τρελλο παλλικαρι ειναι αφου εχει ακομα φιλους και κανει παρεα τα παιδια που μεγαλωσαν μαζι....

και εχεις γραψει οτι ειναι υπερτιμημενος...αυτες ειναι οι λεξεις σου....

προσωπικη γνωμη ειναι οτι ο Vale ειναι τοσο αγαπητος γιατι εκτος απο τις αποδεδιγμενα οδηγικες του ικανοτητες δειχνει οτι ειναι θα μπορουσε να ειναι και καποιος χαβαλες απο μια οποιαδηποτε παρεα...σε ποσους αλλους σταρ το βλεπεις αυτο????

Ναι Πάνο έχεις δίκιο δεν έχει να κάνει αυτό που λέω με γνώμη. Είναι η άποψη μου η θέση μου!!!
Τώρα σε πόσους άλλους σταρ το βλέπω αυτό... τίμια θα σου πω σε σχεδόν κανέναν. Από όλους τους χώρους. Αλλά εφόσον αυτό πουλάει γιατί να μην το κάνει ρε Πάνο;;;
Τεσπα απ' ότι καταλαβαίνετε όλοι η διαφωνία μας δεν έγκειται στις οδηγικές του ικανότητες καμία σχέση ούτε βέβαια σε κάποια πειράγματα που κάνουμε για πλάκα μεταξύ μας αλλά στο πόσο η εικόνα του Ρόσι είναι εν πολλοίς κατασκεύασμα των ΜΜΕ κλπ. Μπορούμε να διαφωνούμε για καιρό δεν λέω αλλά αυτή είναι η άποψη μου και η άλλη η δική σας. Σε αυτό και μόνο επί της ουσίας.

ΥΓ. Φίλε Gkrook αν εννοείς ότι με αυτά που γράφω πως να το πω ανεβάζω τον ρόλο των ΜΜΕ λόγω επαγγέλματος ειλικρινά φίλε σπαθί στο λέω όχι. καμία σχέση απολύτως! Σταράτα πράγματα :)

blackbusa
29/07/2009, 12:59
Ναι Πάνο έχεις δίκιο δεν έχει να κάνει αυτό που λέω με γνώμη. Είναι η άποψη μου η θέση μου!!!
Τώρα σε πόσους άλλους σταρ το βλέπω αυτό... τίμια θα σου πω σε σχεδόν κανέναν. Από όλους τους χώρους. Αλλά εφόσον αυτό πουλάει γιατί να μην το κάνει ρε Πάνο;;;
Τεσπα απ' ότι καταλαβαίνετε όλοι η διαφωνία μας δεν έγκειται στις οδηγικές του ικανότητες καμία σχέση ούτε βέβαια σε κάποια πειράγματα που κάνουμε για πλάκα μεταξύ μας αλλά στο πόσο η εικόνα του Ρόσι είναι εν πολλοίς κατασκεύασμα των ΜΜΕ κλπ. Μπορούμε να διαφωνούμε για καιρό δεν λέω αλλά αυτή είναι η άποψη μου και η άλλη η δική σας. Σε αυτό και μόνο επί της ουσίας.

ΥΓ. Φίλε Gkrook αν εννοείς ότι με αυτά που γράφω πως να το πω ανεβάζω τον ρόλο των ΜΜΕ λόγω επαγγέλματος ειλικρινά φίλε σπαθί στο λέω όχι. καμία σχέση απολύτως! Σταράτα πράγματα :)

ξαναλεω και παπαλα με αυτο το θεμα για εμενα.....εχεις γραψει (και πει ) επανελημενα οτι ειναι υπερτιμιμενος και η τοσο μεγαλη δημοσιοτητα του προερχετε απο τα σκετσακια (καραγκιοζιλικια για εσενα) που τον εχουν βαλει οι μανατζαρεοι να κανει....και σου εχω γραψει (και πει) τις ιδιες φορες και περισσοτερες οτι αυτα τα χαβαλεδιαρικα τα κανει απο πολυ μικρος....πριν καν γινει γνωστος....ειναι στην φυση του....τα κανει επειδη γουσταρει οχι επειδη πρεπει να το κανει για να πουλησει....τωρα αν γινετε αυτο ειναι αλλο θεμα....

vassilis88
29/07/2009, 13:18
ξαναλεω και παπαλα με αυτο το θεμα για εμενα.....εχεις γραψει (και πει ) επανελημενα οτι ειναι υπερτιμιμενος και η τοσο μεγαλη δημοσιοτητα του προερχετε απο τα σκετσακια (καραγκιοζιλικια για εσενα) που τον εχουν βαλει οι μανατζαρεοι να κανει....και σου εχω γραψει (και πει) τις ιδιες φορες και περισσοτερες οτι αυτα τα χαβαλεδιαρικα τα κανει απο πολυ μικρος....πριν καν γινει γνωστος....ειναι στην φυση του....τα κανει επειδη γουσταρει οχι επειδη πρεπει να το κανει για να πουλησει....τωρα αν γινετε αυτο ειναι αλλο θεμα....

το μηλο που λεμε.. κ ο πατερας του εχω διαβασει εκανε τα ιδια κ χειροτερα.. ειναι σαν να λεμε οτι ο λορεντσο ειναι γνωστος για τα σκετσακια κ οχι γιατι κατι στονερ κ πεντροζα που τους εχει για πλακα φετος.. μονο ο teammate μενει δλδ.. κ παντως ειτε για το τι κανει εξω η μεσα στην πιστα, τοσα χρονια ολοι για αυτον μιλαμε.. κ στο τοπικ του στονερ δλδ.. κ χωριζουμε οσους βλεπουν gp σε ροσσικους-αντιροσσικους..