View Full Version : Που ηταν και σημερα ο Stoner???
Japan ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2:
oraia k ego japan ypostirizo...
alla den ftaiei o stoner pou den mporei na piasei tous ypoloipous...exei arketa provlimata..
Mα σ αυτα αναφερομαι κ εγω. Ο ανθρωπος εχει αποδειξει ποσο πιλοτος ειναι. Tα αλλα ducati που ειναι???
έχει νομίζω 15 αγώνες ακόμα, για να δούμε στους επόμενους 2-3 τί θα γίνει ???
nikonian
14/04/2008, 07:52
Εγώ πάλι βλέπω ότι ο Ρόσσι δεν είναι πλέον πρωτοκλασάτος.
Έχει ξεπεραστεί από Στόνερ, Λορένθο, ίσως και άλλους.
Η προσπέραση που είδα χθες , λέει πολλά...
Aggelos_SV
14/04/2008, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Tί japan ?????
Η bridgestone έχει πάρει το μπούλο απ'τη Michelin:look: :wacko:
Vive la France ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol:
Πρωτοκλασατος ειναι αλλα εχει δυσκολο ανταγωνισμο. Δεν πειραζει σε λιγο θα αρχισουν να κολλανε ολοι στις μηχανες τους του νουμερο 48 αντι του 46:rotflmao:
Aggelos_SV
14/04/2008, 16:26
Βλέπω φέτος δεν γκρινιάζετε οι Yamahaκηδες για τον βασικό χορηγό... :lol: :lol:
Ούτε σας φταίει η τελική της Ducati στην ευθεία...:rotflmao: :rotflmao:
127550
Μάλλον η Michelin ήταν και περσι καλύτερη όπως όλα τα χρόνια. Απλά η κλάψα του Rossi επεισε όλους για το αντίθετο.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Βλέπω φέτος δεν γκρινιάζετε οι Yamahaκηδες για τον βασικό χορηγό... :lol: :lol:
Ούτε σας φταίει η τελική της Ducati στην ευθεία...:rotflmao: :rotflmao:
Τί απίστευτη προσπέραση ήταν αυτή!!!
:beer: :beer: :beer:
Δυστυχώς (για μένα) θα προτιμούσα να είναι ανάποδα, όπως είχαμε συνηθίσει...:(
Τώρα πια...μόνο να τον περνάνε βλέπουμε (αν και μας έφτιαξε λίγο στους πρώτους
γύρους, στη συνέχεια επέστρεψε ο "καινούργιος του κακός εαυτός"!)
Άκουσε κανείς τις συνεντεύξεις;
Τί είπε ο Rossi?
Του έφταιγε κάτι ή είπε απλά "ήταν καλύτεροι";
bikerted
14/04/2008, 18:05
Στη συνέντευξη ο Ροσσι ειπε οτι ειχε πιο μαλακα λαστιχα και δεν του φτασανε για ολο τον αγωνα.
Παντως ηταν πολυ ωραιος αγωνας.... :sun:
Λογικό ακούγεται.
Το πρώτο μισό ήταν πολύ ωραίο!
Μετά είχε ο καθένας 5" διαφορά από τον μπροστά και τον πίσω :(
και έχασε λίγο το ενδιαφέρον
alximistis
14/04/2008, 18:39
Να... διαβάζαμε και όλες τις δηλώσεις καλά που θα ήταν! Όλων ή τέλος πάντων των περισσότερων οδηγών. Αυτό πάει για το που ήταν ο Στόνερ και σήμερα.
Φαντάζομαι ότι όσοι είδατε τον αγώνα είδατε κάποια στιγμή παρατηρήσατε τον Στόνερ να έχει κάτι στην... κωλότσεπη ή κάτι να κρατά τέλος πάντων και να το βάζει στη θέση του.
Ιδού κύριοι τι είπε ο ίδιος:
«Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη, είχαμε ένα πρόβλημα το οποίο δεν αφορούσε την μοτοσικλέτα από το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε και δεν ήμουν σίγουρος αν αφορούσε ένα σημαντικό εξάρτημα της μοτοσικλέτας. Μου απέσπασε τρομερά την προσοχή. Μερικές φορές το εξάρτημα μου κλείδωνε το τιμόνι και μερικές φορές τον συμπλέκτη. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά ευτυχώς κατάφερα να οδηγήσω. Κάθε φορά που έβγαινα στην πίσω ευθεία το πίεζα πίσω στην θέση του αλλά ο αέρας το έβγαζε πάλι έτσι ήταν απογοητευτικό».
«Νομίζω ότι ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν εφικτό χωρίς αυτό το πρόβλημα άλλα πρέπει να το πάρουμε από την θετική του πλευρά και να μην επηρεαστούμε αρνητικά. Δεν ήταν καλό διήμερο για εμάς άλλα το πρόβλημα του αγώνα δεν ήταν λάθος της μοτοσικλέτας, απλά ήταν από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν από καιρό σε καιρό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την Κίνα, μια πίστα που θα είναι καλύτερη για εμάς, και ελπίζω για λίγη περισσότερη τύχη».
Υπήρχε πρόβλημα με την κάμερα έτσι είπε που τοποθετούν στις μοτοσικλέτες. Διαβάστε λίγο παραπάνω. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να... διαβάζαμε και όλες τις δηλώσεις καλά που θα ήταν! Όλων ή τέλος πάντων των περισσότερων οδηγών. Αυτό πάει για το που ήταν ο Στόνερ και σήμερα.
Φαντάζομαι ότι όσοι είδατε τον αγώνα είδατε κάποια στιγμή παρατηρήσατε τον Στόνερ να έχει κάτι στην... κωλότσεπη ή κάτι να κρατά τέλος πάντων και να το βάζει στη θέση του.
Ιδού κύριοι τι είπε ο ίδιος:
«Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη, είχαμε ένα πρόβλημα το οποίο δεν αφορούσε την μοτοσικλέτα από το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε και δεν ήμουν σίγουρος αν αφορούσε ένα σημαντικό εξάρτημα της μοτοσικλέτας. Μου απέσπασε τρομερά την προσοχή. Μερικές φορές το εξάρτημα μου κλείδωνε το τιμόνι και μερικές φορές τον συμπλέκτη. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά ευτυχώς κατάφερα να οδηγήσω. Κάθε φορά που έβγαινα στην πίσω ευθεία το πίεζα πίσω στην θέση του αλλά ο αέρας το έβγαζε πάλι έτσι ήταν απογοητευτικό».
«Νομίζω ότι ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν εφικτό χωρίς αυτό το πρόβλημα άλλα πρέπει να το πάρουμε από την θετική του πλευρά και να μην επηρεαστούμε αρνητικά. Δεν ήταν καλό διήμερο για εμάς άλλα το πρόβλημα του αγώνα δεν ήταν λάθος της μοτοσικλέτας, απλά ήταν από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν από καιρό σε καιρό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την Κίνα, μια πίστα που θα είναι καλύτερη για εμάς, και ελπίζω για λίγη περισσότερη τύχη».
Υπήρχε πρόβλημα με την κάμερα έτσι είπε που τοποθετούν στις μοτοσικλέτες. Διαβάστε λίγο παραπάνω. :)
ατυχος αλλα πιστευω οτι θα ανεβει ....η οδηγηση του στους τελευταιους γυρους ηταν "αριστοκρατικη':wave2:
Ksanarwta 27/10 :rolleyes: :wave2:
Δεν ρωτησα τιποτα:rotflmao:
sakisvolos
16/04/2008, 16:52
Mα σ αυτα αναφερομαι κ εγω. Ο ανθρωπος εχει αποδειξει ποσο πιλοτος ειναι. Tα αλλα ducati που ειναι???
Τουλάχιστον δεν έκανε εντουράδα αυτή τη φορά όπως στον προηγούμενο αγώνα!:D :D :D
Ο Stoner δυστυχώς έχει δείξει οτι είναι καλός και σταθερός οδηγός οπώτε μην βιάζεστε να τον ξεγράψετε. Πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα στα ίσια (άσχετα αν ήταν πιο γρήγορη η μηχανή του στις ευθείες και δεν προλάβεναν μετά να τον μαζέψουν στις στροφές) αντίθετα με κάποιον άλλον εξ Αμερικής που για να πάρει προτάθλημα έπρεπε να "σκοτωθούν" οι μισοί αναβάτες...
ΑΛΛΑ μήν ξεγράφετε και τον Rossi!!! Εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος οδηγός (από άποψη τίτλων και νικών) και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει την επιστροφή του στην κορυφή, φέτος!
red_monster
18/04/2008, 19:44
Ο stoner ε ε ε ε ε ρχεται
:beer: :beer: :beer:
Το καγκουρό αντεπιτίθεται
Μάλλον αργεί η αντεπίθεση....:lol:
The Doctor is back!
sakisvolos
06/05/2008, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Μάλλον αργεί η αντεπίθεση....:lol:
The Doctor is back!
Doctor is back και όχι μόνο! :wave2: :wave2: :wave2:
Μιας και το θέμα του θρέντ είναι '''που είναι ο Stoner''' ήταν 3ος πολυυυυυυυυυυυυυυ πίσω από
τον πρώτο και τον δεύτερο!:D
Rossi και πάλι Rossi, αλλά γουστάρω πιο πολύ διότι είναι πολλοί στο παιχνίδι και βγαίνουν και νέα ονόματα στο προσκήνιο... πάμε για άλλη μια συναρπαστική χρονιά MotoGP!
Υ.Γ. Όντως είχε μείνει πλύ πίσω ο Stoner, σκέψου να μην ήταν και τραυματίας ο Lorenzo τι θα γινόταν!!! :wave2:
gian_nykt
08/05/2008, 10:00
ας μην έβαζε η Yamaha τις πνευματικές βαλβίδες και θα σου 'λεγα εγω ποιος θα ήταν 1ος....μάλλον Pedrosa το έβλεπα.....ιδίως μετά απο κάτι ΚΟΝΤΡΕΣ στην μεγάλη ευθεία HRC με M!
To αποτέλεσμα μετράει...:D
sakisvolos
08/05/2008, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
To αποτέλεσμα μετράει...:D
+ 1000
Poor-o-Stoner:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
18/05/2008, 16:18
Poor-o-Stoner:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πως τον πέρασαν ο γιατρός με το ΥΑΜΑΗΑ και ο Pedrosa με Honda ρε γμτ?:confused:
Αφού από τη σκασίλα του το έσπασε και εγκατέλειψε!:eek:
Μα πως έγινε αυτό?:confused: Αφού τα ducati δε σπάνε - δε χαλάνε - δε παθαίνουν τίποτα!:uplate:
Περίεργο!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ποιος ειναι ο στονερ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
19/05/2008, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εδω δεν ειναι :nono: :nono: :nono:
131414
αλλα ουτε και εδω ειναι :nono: :nono:
πικρααααα :bawl: :bawl: :bawl:
131415
sakisvolos
19/05/2008, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
αλλα ουτε και εδω ειναι :nono: :nono:
πικρααααα :bawl: :bawl: :bawl:
Σωστά! + 1000
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Re: Που ηταν και σημερα ο Stoner???
στις 7 το απόγευμα που πέρασα από τον Θανάση (γνωστό σουβλατζίδικο στο Μοναστηράκι) τον είδα εκεί και έτρωγε πίπα γύρο !!!! ναι αυτός ήτονε !!!! :lol:
sakisvolos
19/05/2008, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
στις 7 το απόγευμα που πέρασα από τον Θανάση (γνωστό σουβλατζίδικο στο Μοναστηράκι) τον είδα εκεί και έτρωγε πίπα γύρο !!!! ναι αυτός ήτονε !!!! :lol:
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Τυχεροι ducatisti θα το παρει ο Stoner και θα βγαλετε φραγκα!!!
https://www.bwin.com/gr/betsnew.aspx?EventID=1097753&zoneid=37134
Βαλτε 7500 ευρω και αν το παρει θα εχετε λεφτα για το desmo!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σημερα παντως εδωσε τον καλυτερο του εαυτο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σημερα παντως εδωσε τον καλυτερο του εαυτο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Prepei na se xalaei poly pantws, etsi... :cool:
red_monster
08/06/2008, 21:43
αμα είναι να το χαίρεσαι τόσο πολύ χαλάλι να χάνει...
που ήτονε το μυαλό του παλικαριού ? .......στο _ _ μάτο κεμπάμπι του Τανάση....
δε βαρεθήκατε να λέμε τα ίδια ? :lol:
Εμενα να χαλαει?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εσας χαλαει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμενα με χαλασε περυσι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
08/06/2008, 22:06
Αλλά και χονδα πρώτο πως έγινε αυτό? :eyepop:
Τα χονδα δεν πάνε πως βγήκε μπροστά? :confused:
Ούτε τα ΥΑΜΑΗΑ πάνε............αλλά γιατί κέρδισε ο doctor
την περασμένη εβδομάδα? :confused: :confused:
Είναι απορίας άξια αυτά τα ερωτήματα! :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Έχει ξεπεραστεί από Στόνερ, Λορένθο, ίσως και άλλους.
Η προσπέραση που είδα χθες , λέει πολλά...
Ο χριστος και να γερασει για 5 αγιους κανει!!!
Οταν ολοκληρος AGOSTINI λεει οτι ο ROSSI ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων εμεις πρεπει να κατσουμε προσοχη και να ακουμε!!!
Και ξερετε ποσο δυσκολο ειναι ενας παλιος οδηγος να παραδεχτει τους νεους,ποσο μαλιστα οταν αυτος ο παλιος ειναι ο AGOSTINI
Εμενα να χαλαει?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εσας χαλαει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμενα με χαλασε περυσι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Esena xalaei... Kai eftiakses kai oloklhro thread gia na se parhgorhsei... Alla xalali, exeis kai opadous me glyfitzoyri kai gargalia.... :cool: (parte fora reeeeee:lol: )
Pedrosa λεμε και τα μυαλα παντου:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1
Esena xalaei... Kai eftiakses kai oloklhro thread gia na se parhgorhsei... Alla xalali, exeis kai opadous me glyfitzoyri kai gargalia.... :cool: (parte fora reeeeee:lol: )
Mα ο Στονερ ειναι ο επομενος Ροσσι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλος οδηγος αλλα οχι και σαν τον γιατρο!!! Περυσι του το εδωσε η μισελεν και η γιαμαχα το πρωταθλημα με τις μαλακιες που τυχαιναν στον γιατρο.
Τα υπολοιπα ducati, αυτα τα εργαλεια με αυτο το φοβερο μοτερ, που ειναι στους αγωνες δεν τα εχω δει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
09/06/2008, 16:34
Καλος οδηγος αλλα οχι και σαν τον γιατρο!!! Περυσι του το εδωσε η μισελεν και η γιαμαχα το πρωταθλημα με τις μαλακιες που τυχαιναν στον γιατρο.
Τα υπολοιπα ducati, αυτα τα εργαλεια με αυτο το φοβερο μοτερ, που ειναι στους αγωνες δεν τα εχω δει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ εμένα με χάλασε που κερδίζουν τα τζαπάνια εσένα όχι? Τι γελάς δε ντρέπεσαι? :confused:
:lol: :lol:
καλα κρασια :lol: :lol: :lol:
133076
ROSSI η STONER?
Πελε η Μαραντονα?
Ολυμπιακος Η Παναθηναικος?
Σενα η Σουμαχερ?
Ξανθιες η μελαχρινες?
Με προφυλακτικο η χωρις?
Βυσση η Βανδη?
Sport fm η Ερα σπορ?
Κρασι η μπυρες?
Σουβλακι η Πιτσα?
:a018: :a018: :a018:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zikos
ROSSI η STONER?
Πελε η Μαραντονα?
Ολυμπιακος Η Παναθηναικος?
Σενα η Σουμαχερ?
Ξανθιες η μελαχρινες?
Με προφυλακτικο η χωρις?
Βυσση η Βανδη?
Sport fm η Ερα σπορ?
Κρασι η μπυρες?
Σουβλακι η Πιτσα?
:a018: :a018: :a018:
με φρένα στη στροφή
ή χωρίς ?:lol:
σήμερα
για αύριο ?
Pou einai o FZR1000 shmera???
Epidh h pista den einai podosfero kai epidei me ta 150? mhxanaki poy exeis den eisai maggas...
Ante geia re! Kai gia na ksereis ti sou ton forese, htan h biotexnia pou exei 1/1000000 budget apo ta japan....
O Casey se lyph8hke kai moy edwse ta parakatw...
1) To forouses thn Paraskeyh
2) Ta allazes shmera,,,,
Kahmene....
1)..
134181
μην το είδατε τον....
1 1 Παναής Πέτρας Ducati Marlboro Team Ducati
2 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha
3 2 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda
4 5 Colin EDWARDS USA Tech 3 Yamaha Yamaha
5 4 Andrea DOVIZIOSO ITA JiR Team Scot MotoGP
6 48 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team
7 2 69 Nicky HAYDEN USA Repsol Honda Team Honda
8 7 Chris VERMEULEN AUS Rizla Suzuki MotoGP
9 56 Shinya NAKANO JPN San Carlo Honda Gresini Honda
10 13 Anthony WEST AUS Kawasaki Racing Team
*mega lalakia ο αγώνας, χωρίς μάχες και θέαμα.....κρίμα μιζέρια....
καλά που είδα 125 και 250, όπως πάντα....μ.ονο ΘΕΑΜΑ όπως SBK και SS600....
Tελικά τα ΤΖΙΠΙ είναι για τον λούτσο....ΚΡΙΜΑ :mad:
Oso gia tous nktR, maniak., sakisvolos eisaste afto poy exete... Ante kai me fora eipame kai me glyfitzoyri agorakia... Dystyxws ta dika sas den moy ta edwse... :rotflmao:
Ksekoliste apo thn epidimia tou podosferou. Ta gp den exoun xoro gia arrwsties xrwmatos. Kabalhste tipota stis Serres kai meta grafte, o Diatsidas einai kalyteros apo esas... :bawl:
Ante kai kaloxwneftos,,,,
Oso gia tous nktR, maniak., sakisvolos eisaste afto poy exete... Ante kai me fora eipame kai me glyfitzoyri agorakia... Dystyxws ta dika sas den moy ta edwse... :rotflmao:
Εσυ που δεν εχεις δηλαδη μηχανακι εισαι ενα τιποτα????
:confused:
sakisvolos
22/06/2008, 22:27
Ρε πιτσιρίκο! Έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι για γέλια?:confused: :confused:
Δεν παίρνεις τα κουβαδάκια σου να πας να παίξεις σε άλλη παραλία?:confused:
Και που 'σαι σήμερα στη συνάντηση του moto.gr στον Πολύδροσο εγώ προσωπικά από
ευρωπαϊκά είδα BMW, Gagiva, και Aprilia !
Από γιαπωνέζικα είχε τα πάντα απλά τα πάντα, και αν αυτό εσένα δε σου λέει τίποτα
εμένα μου λέει πάρα πολλά!
Α ξέχασα Ducati ΟΥΤΕ ΕΝΑ είναι τυχαίο αυτό? Γιατί άραγε??
Υ.Γ. Ήταν κι ένα χάρλευ κι ενα Virago δουκατι ντεν είντα!:winka:
sakisvolos
22/06/2008, 22:32
Kahmene....
1)..
Μη μας δείχνεις και τα εσώρουχα που φοράς ρε φίλε έλεος!:yuck:
sakisvolos
22/06/2008, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Εσυ που δεν εχεις δηλαδη μηχανακι εισαι ενα τιποτα????
:confused:
+ 1000:winka:
red_monster
22/06/2008, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε πιτσιρίκο! Έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι για γέλια?:confused: :confused:
Δεν παίρνεις τα κουβαδάκια σου να πας να παίξεις σε άλλη παραλία?:confused:
Και που 'σαι σήμερα στη συνάντηση του moto.gr στον Πολύδροσο εγώ προσωπικά από
ευρωπαϊκά είδα BMW, Gagiva, και Aprilia !
Από γιαπωνέζικα είχε τα πάντα απλά τα πάντα, και αν αυτό εσένα δε σου λέει τίποτα
εμένα μου λέει πάρα πολλά!
Α ξέχασα Ducati ΟΥΤΕ ΕΝΑ είναι τυχαίο αυτό? Γιατί άραγε??
Υ.Γ. Ήταν κι ένα χάρλευ κι ενα Virago δουκατι ντεν είντα!:winka:
πήγαινε στην αντιπροσωπεία της οποίας είδες τα περισσότερα μηχανάκια και αγόρασε... πήγαινε μετά στη συγκέντρωση να γίνεται περισσότεροι...
sakisvolos
23/06/2008, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
πήγαινε στην αντιπροσωπεία της οποίας είδες τα περισσότερα μηχανάκια και αγόρασε... πήγαινε μετά στη συγκέντρωση να γίνεται περισσότεροι...
Ρε φίλε είσαι σοβαρός? Διάβασες τι γράφω ή χάνεις στροφές?
Τεσπα δε θα ασχοληθώ άλλο με εσάς γιατί είστε τόσο κολλημένοι που ότι και να σας πουν
εσείς τα δικά σας θα λέτε οπότε άντε γεια και με υγεία! :a9:
2)..
καλά ρε... τα κιλοτάκια τα κατάλαβα....αλλά τα λελούδια ????:rotflmao:
πονηρούλικο....ήθελες να υπάρχει και αίσθημα ...... :a54::rotflmao:
Μπραβο σας!!! Ησασταν καλυτεροι εχθες!!! Ετυχε ή πετυχε ομως????? Σε 5 μερες θα ξερουμε... :a36: :a016:
1 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team 162
2 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team 151
3 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team 117
μπω-μπω ρπμ τι έπαθα ο καψερός..... :eek:
μόλις έλαβα αυτό το mail και χέστηκα πάνω μου :a8:
...στην αρχή λέω δεν μπορεί ....είμαι τελικά ο τυχερός ανάμεσα σε 50ήντα 100τομύρια κλανοθέντες που ΚΕΡΔΙΣΑ αυτό το ΕΡΓΚΑΛΕΙΟ !!!!!!
ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΑ - ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!
μετά το καλοσκέφτομαι ...... και λέω....
κάποιο λαμόγιο μου την έχει στήσει και με καταράστηκε να κερδίσω Ιταλικό παπόρο με σάπια ηλεκτρικά και μοτέρ κλασομπανιέρα. ....
τους απαντάω λοιπόν:
σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας
αλλά έχουμε ήδη ψωνίσει Γιαπωνέζικο μασίνι
...το ζόρικο αλάνι που ρεύεται και κλάνει .... :lol:
134292
red_monster
23/06/2008, 15:38
Ρε φίλε είσαι σοβαρός? Διάβασες τι γράφω ή χάνεις στροφές?
Τεσπα δε θα ασχοληθώ άλλο με εσάς γιατί είστε τόσο κολλημένοι που ότι και να σας πουν
εσείς τα δικά σας θα λέτε οπότε άντε γεια και με υγεία! :a9:
ηρέμησε , δεν σε είπαμε και καμπούρη τα γραφόμενα σου σχολιάζω , η μάλλον τον συλλογισμό σου περι ιαπωνικών μοτοσυναντήσεων και κολλήματος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!
ΡΕ παλουκάρια.....
Γιατί έχετε σκαλώσει και έχετε ξεφύγει τελείως από το θέμα ????
Ας υπάρχει και ο παλίκαρος που έχει κάτι διαφορετικό να μας πεί
βεβαίως με όμορφο τρόπο :beer:
Και εμένα μου την είπε αλλά κατάλαβα το πνεύμα του που ήταν
στην πλάκα και στο πείραγμα (βέβαια, επαναλαμβάνω ο τρόπος
παίζει ρόλο).
ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ....ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ....ΓΙΑ ΠΑΜΕ....
Που ηταν και σημερα ο Stoner???:wave2:
Μπραβο για 3η φορα!!! Ετσι να εχουμε και λιγο αγωνια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
15/07/2008, 08:00
Μπραβο για 3η φορα!!! Ετσι να εχουμε και λιγο αγωνια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε Σπυρο ....για να δουμε μεχρι ποσα μπορεις να μετρας απο δω και περα ...:D
γιατι θα υπαρξει και 3η και 4η και 5η και και και .....................................................
Τελικα πολυ χαλι αυτος ο Stoner.....:lol: :rotflmao: :lol:
αιντε γεια μας βρε !!!!:beer:
136637
sakisvolos
20/07/2008, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Τελικα πολυ χαλι αυτος ο Stoner.....:lol: :rotflmao: :lol:
Καλός είναι μωρέ ο στόνερ.... αλλά άμα θέλει ο γιατρός τα σαρώνει όλα! :a08: :a08: :a08:
Που ηταν και σημερα ο Stoner???
έψαχνε για πετρέλαιο .....
screamer
21/07/2008, 00:10
Καλός είναι μωρέ ο στόνερ.... αλλά άμα θέλει ο γιατρός τα σαρώνει όλα! :a08: :a08: :a08:
Όταν του το επιτρέπει ο μικρός... 7 φορές παγκόσμιος και πέρνει την νίκη απο το λάθος του... δεύτερου και απο την τύχη να μην τον πετάξει έξω η corc ... Συνέχεια έπεται... Πολύ όμορφος αγώνας απόψε, για όλες τις θέσεις!:)
έψαχνε για πετρέλαιο .....
Είναι πράγματι εντυπωσιακό, ψάχνοντας για πετρέλαιο να αγκαλιάζεις την 2η θέση...
Μπραβο στον Γιατρο!!!
Τωρα βεβαια που ο Hayden παει στην Ντουκ την μαμησαμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε αυτος που καθοταν διπλα στον Tom Cruise, ο νικκερ ητανε?
Λογικα πηρανε την desmo μαζι και γινανε φιλοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
21/07/2008, 00:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από screamer
Όταν του το επιτρέπει ο μικρός... 7 φορές παγκόσμιος και πέρνει την νίκη απο το λάθος του... δεύτερου και απο την τύχη να μην τον πετάξει έξω η corc ...
Αν κατάλαβες καλά τον ανάγκασε ο γιατρός να κάνει το λάθος ο στόνερ έτσι?:winka:
Τέσπα.....πράγματι ήταν ένας από τους πιο καλούς και θεαματικούς αγώνες! :wave2: :wave2:
sakisvolos
21/07/2008, 00:16
Μπραβο στον Γιατρο!!!
Τωρα βεβαια που ο Hayden παει στην Ντουκ την μαμησαμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε αυτος που καθοταν διπλα στον Tom Cruise, ο νικκερ ητανε?
Λογικα πηρανε την desmo μαζι και γινανε φιλοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από screamer
Είναι πράγματι εντυπωσιακό, ψάχνοντας για πετρέλαιο να αγκαλιάζεις την 2η θέση...
:a013:
κρίμα πάντως που έπεσε έτσι γιατί μέχρι το τέλος θα βλέπαμε πολύ καλές μάχες με το γνωστό ίδιο τέλος.
Την είχε από τα πάντοκ τη νίκη. Ότι και να γινόταν θα την έπαιρνε .....
εδώ βγήκε με άλμα από τα κέρμπ στα χώματα και δεν έκλεισε γκάζι.....
τι να λέμε τώρα.....
παίδες καλό βράδυ.....
καλοί οι showman και γαμώ τα λεφτά που παίρνουνε...αλλά αύριο είναι μία άλλη μέρα και ο Rossi δεν θα έρθει να μας βοηθήσει στις δουλειές μας, γιατί είναι μακριά...καληνύχτα :wave2:
screamer
21/07/2008, 00:28
Αν κατάλαβες καλά τον ανάγκασε ο γιατρός να κάνει το λάθος ο στόνερ έτσι?:winka:
:nono: Ήταν καθαρά εγωιστικό και "μικρό" εκ μέρους του.... Την είδε "και καλά" και δεν υπολόγισε ποιόν έχει μπροστά του. Τον είχε κλείσει από παντού και αυτός νόμιζε ότι θα περάσει άνετα...:nono: Μέγα λάθος...
Τέσπα.....πράγματι ήταν ένας από τους πιο καλούς και θεαματικούς αγώνες! :wave2: :wave2: [/B]
Ήταν πράγματι... Όλων οι επιδόσεις ήταν πραγματικά καλές!! :)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
18/08/2008, 22:09
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:mad: Γελάς ε? :confused:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι λέμε ρε παιδιά; Τι εγωϊστικό; Αγώνες είναι, φυσικά και θα φερθούν εγωϊστικά, σκοπός είναι να κερδίσουν!! Εδώ δεν χαρίζονται ούτε στους άλλους οδηγούς της ομάδας τους (αντίθετα με κάτι αλλά σπορ που μόνο κώλο δεν στήνουν οι 2οι οδηγοί), θα χαριστούν στους ανταγωνιστές;;;
Καλά έκανε ο Ρόσι στην Laguna Seca και αν ήθελε ο Stoner ας έμενε όρθιος και ας τον πέρναγε ξανά... Άσε που έπεσε ενώ ήταν πίσω και προσπαθούσε να τον περάσει.
Και μετά στην Τσεχία, πάλι τα ίδια χωρίς καν να έχει αρχίσει να τον πιέζει ο Ρόσι, ο οποίος περίμενε πρώτα να αποκτήσει πλεονέκτιμα από το σκληρότερο πίσω ελαστικό του...
Το θέμα είναι ότι και οι δύο είναι εξαιρετικοί οδηγοί, αλλά ο Ρόσι είναι σίγουρα πιο έμπειρος και συνεπώς καλήτερος. Φέτος που δεν έχει προβλήματα με τα ελαστικα και που η M1 είναι πίο καλή (χωρίς να έχει φτάσει ακόμα την ducati σε δύναμη), φαίνεται ποιός είναι πιο δυνατός.
Το λάθος του Stoner ήταν η συμπεριφορά του μετά τον αγώνα. Φέρθηκε σαν μικρό παιδί και όχι σαν πρωταθλητής. Στο κάτω-κάτω της γραφής αν θέλει τον τίτλο θα πρέπει να παλέψει...
ρε παιδια ας του παρει καποιος εναν ψυχολογο του παιδιου !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ενα ψυολόγο και εναν ορθοπεδικό για το χεράκι του...
Ποιος Stoner και παπαρδέλες μου λέτε...!!!! Toni Elias και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!!Τώρα που έμαθε την μοτοσυκλέτα ποιος τον πιάνει!!!2ο συνεχόμενο βάθρο και έπεται συνέχεια!!!Πάμε ρε Toni αρρώστιαααααα!!!!
:a30: :a30: :a30: :a30:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Ενα ψυολόγο και εναν ορθοπεδικό για το χεράκι του...
ορθοπεδικο εχει.dr costa
αν του χρειαζεται φυσικοθεραπευτης παντως δεν εχω προβλημα.παω αφιλοκερδως !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ορθοπεδικο εχει.dr costa
αν του χρειαζεται φυσικοθεραπευτης παντως δεν εχω προβλημα.παω αφιλοκερδως !!!
για κάνε καμμιά κίνηση dotore μου γιατί μας @αμάει και την Κυρισκή γμτ την πτάνα μου :a31: και θα καταντήσουμε και....:a33:
mats8282
31/08/2008, 16:18
Σερνοταν παλι :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σερνοταν παλι :rolleyes:
και μου αρέσει που κατηγορούσαν το Lorenzo ότι πήρε μάστερ στα hi .....
τι λέτε τώρα για τον μάστερκουνφού των low ???? :rolleyes:
ε, και πως να το κάνουμε τώρα, αλλιώς είναι να φεύγεις με hi από γκάζι (το λέει και η λέξη)
και αλλιώς από low...:yuck:
όταν πέφτεις...ΠΕΦΤΕΙΣ
ή πέφτεις αντρικά με ανοικτό το γκάζι και παίρνεις πουλάδα πτήσης και μοιράζεις θέαμα και επιφωνήματα στον τηλεθεατή και έχεις και λόγο να μην συνεχίσεις.....
ή πέφτεις φλώρικα, μπανανοφλουδικά και απαλά και όλοι λένε: ε, το μαλάκα το φλώρο.....και δεν συνεχίζει κιόλας....
Πέσε αντρικά ή πέσε την στον διπλανό...στην διπλανή ξαπλώστρα :a48:
καλά μπάνια :lol: και σκεφτείτε το στην παραλία :eek:
και μου αρέσει που κατηγορούσαν το Lorenzo ότι πήρε μάστερ στα hi .....
τι λέτε τώρα για τον μάστερκουνφού των low ???? :rolleyes:
ε, και πως να το κάνουμε τώρα, αλλιώς είναι να φεύγεις με hi από γκάζι (το λέει και η λέξη)
και αλλιώς από low...:yuck:
όταν πέφτεις...ΠΕΦΤΕΙΣ
ή πέφτεις αντρικά με ανοικτό το γκάζι και παίρνεις πουλάδα πτήσης και μοιράζεις θέαμα και επιφωνήματα στον τηλεθεατή και έχεις και λόγο να μην συνεχίσεις.....
ή πέφτεις φλώρικα, μπανανοφλουδικά και απαλά και όλοι λένε: ε, το μαλάκα το φλώρο.....και δεν συνεχίζει κιόλας....
Πέσε αντρικά ή πέσε την στον διπλανό...στην διπλανή ξαπλώστρα :a48:
καλά μπάνια :lol: και σκεφτήτε το στην παραλία :eek:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ελιωσα ρε νικο !!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οικοπεδουχος ο Stoner ειπαν εχθες στην ετ3:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μεγαλοκτηματιας θα ελεγα εγω καλυτερα:rotflmao: Αντε στις 4 πτωσεις 1 δωρο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
από τη βροχή που ρίχνει δεν τον βλέπω να παίρνει οικόπεδο με τίτλους ιδιοκτησίας.......
για να δούμε θα γίνει ο αγώνας ???:confused:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μπραβο!!!!
με αυτο το κουλαδι ασχολειστε ακομα? :lol:
το τρομαξανε οι πτωσεις το χρυσο μου και εκοψε... :yuck:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
harvester
15/09/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ