View Full Version : Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
kalgeorge
13/06/2008, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ελπιζω οτι με την Ισπανια που προφανως πονταρες, να βγαλεις τουλαχιστον τριψηφιο νουμερο ως καθαρο κερδος γιατι αν κρινω απ τα 40 καθαρα που πανηγυρισες με τη ηττα της Ελλαδας...............μας παραθετεις στη διαφημιση με τον ταξιτζη και το "φοιτητη".
:lol: :wave2:
sorry re filaraki den kserame na paixoume polla lefta gai na min xalasteis.
na sai sigouros oti sto sunolo genika tah einai 3fios arithmos, kai malista kalos
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
malista...kai se proigoumeno postaki pou sou eipa oti i skepsi sou einai....oti kai na kanei i ellada oso asxima kai na paixei esy tha to dexesai ,,,eipes....DEN EIPA AUTO...ESY AYTO KATALAVES APO TA LEGOMENA MOY;;;
arxisan oi kolotoubes....:smokin:
ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ..............ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ........
Έχεις μιά μανία νά διαστρεβλώνεις τά πράγματα....!!!
Είπαμε άν τό πρόβλημα είναι,τού νά νοιώσεις δικαιωμένος,.........
βλέπεις τό ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο καί τελείωσε........
Όπως καί νάχει όμως.........οί χοντράδες περί στοιχημάτων κ.λ.π.....
δέν καλύπτονται.
Όση πλακίτσα καί νά κάνεις........όσο γραφικό νά θεωρήσεις έμένα καί
καί αύτούς πού σκέφτονται όπως έγώ......!!!!
Καταφέραμε ...........Έλληνες όντες νά μαλώνουμε μεταξύ μας....
άντί νάμαστε .....ΟΛΟΙ.........μαζί μέ τήν πατρίδα μας.......
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.........!!!!!!
Καί ταυτόχρονα .............νάχουμε μνήμη ....ΚΟΤΤΑΣ..........καί νά ξεχνάμε σέ ένα βράδυ
λούζοντας προπονητή καί παίκτες μέ μπινελίκια,
όλα αύτά πού μάς πρόσφεραν..........ΜΟΛΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.......!!!!
Γιά άλλη μιά φορά..........πού λέει καί τό τραγούδι..........ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ..........είμαστε
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ........!!!!!!!
Δέ τήν πάω αύτή τή γενιά..........
τού...........FAST........
φαγητού,γαμησιού,........καί ότι άλλο στό διάολο.....!!!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ..................ΡΕ...............ΕΛΛΑΔΑΡΑ............!!!!
Πολύ γουστάρω νά βλέπω τόν Άντζα καί τό Δέλλα άγκαλιασμένους.........!!!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ.................ΑΜΠΑΛΛΟΙ.............!!!!!!!
Μή κάνετε όπως τότε πού βλέπαμε τίς τουρίστριες καί λέγαμε πιτσιρικάδες.........
πώ........πώ........μουνάρες.....!!!!
Κι όταν μεγάλωσα λίγο καί τίς ξαναπέτυχα στά κάμπινγκ.........νά λούζονται έκεί πού
φτύναμε καί νάναι άξύριστες κανά τρίμηνο..........σιχάθηκα τά πρώτα μου γαμήσια.....!!!
Άπομυθοποιήστε...........τίς άδερφές καί τούς παικταράδες μέ τά μεγάλα μπούτια.....!!!
Τήν πονηριά μας..........τήν πουτανιά μας............καί τό έπικό τού χαρακτήρα μας
κανένας δέν τό έχει σέ αύτόν τόν πλανήτη.....!!!!
Γιαυτό μάς τρέμουν αύτοί πού τόν κυβερνάνε...........
ΕΧΕΤΕ.............ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ...........ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ.............!!!!!!
Όταν όμως σάς πιάνει αύτό τό διαίρει καί βασίλευε.........ΤΟΤΕ.........είστε γιά μπουνιές....!!!!
ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...........???
ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ............????
ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ..............ΑΝΤΕ.............ΚΟΤΟΥΛΕΣ.......!!!!!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Καταφέραμε ...........Έλληνες όντες νά μαλώνουμε μεταξύ μας....
άντί νάμαστε .....ΟΛΟΙ.........μαζί μέ τήν πατρίδα μας.......
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.........!!!
Μονος σου μαλωνεις τερρενς....... :look:
( Ευτυχως..) :D
kalgeorge
13/06/2008, 15:30
ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ..............ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ........
Έχεις μιά μανία νά διαστρεβλώνεις τά πράγματα....!!!
Είπαμε άν τό πρόβλημα είναι,τού νά νοιώσεις δικαιωμένος,.........
βλέπεις τό ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο καί τελείωσε........
Όπως καί νάχει όμως.........οί χοντράδες περί στοιχημάτων κ.λ.π.....
δέν καλύπτονται.
Όση πλακίτσα καί νά κάνεις........όσο γραφικό νά θεωρήσεις έμένα καί
καί αύτούς πού σκέφτονται όπως έγώ......!!!!
ρε μαν εχεις παρει χαμπαρι οτι εισια τελειως εκτος θεματος;; :confused: :confused:
ουτε διαστρεβλωνω τα πραγματα ( δες το ποστακι που αναφερομαι και θα δεις ) ουτε εχω αναγκη να νοιωσω δικαιωμενος. Το τι πιστευει ο καθενας που πονταρισα εναντιον της Ελλαδος το εχω γραμμενο στα αρχ@@@ μου, δεν το εχεις καταλαβει. απλα κανουμε κουβεντα.
Γραφικο δεν σε θεωρω ουτε εσενα ουτε οσους σκεφτονται σαν εσενα...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανετε και σκεφτεστε ετσι...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλουμε και λεφτα με το να πονταρουμε στην Σουηδια...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ..
οσο για το στοιχημα..αν διαβαζεις θα δεις οτι δεν ειμαι ο μονος που εβγαλε φραγκα απο αυτο,
Επισης δεν εχουμε αλλη ορεξη απο το μπινελικωνουμε την ελλαδα...ειπαμε απλα οτι δεν ειανι μπαλα αυτο που παιζει, ειανι καραγκιοζιλικια, και δεν δεχομαστε στην εθνικη, καποιους παιχτες...αν διαφωνεις δικαιωμα σου.
αυτο δεν σημαινει οτι ξεχαναμε, αλλα ουτε και οτι δινουμε ασυλια.
και αν εχεις δει δεν μαλωνω με κανενα,
διαβασε τι σου λεει το Στουμπι :wave2:
ρε μαν εχεις παρει χαμπαρι οτι εισια τελειως εκτος θεματος;; :confused: :confused:
ουτε διαστρεβλωνω τα πραγματα ( δες το ποστακι που αναφερομαι και θα δεις ) ουτε εχω αναγκη να νοιωσω δικαιωμενος. Το τι πιστευει ο καθενας που πονταρισα εναντιον της Ελλαδος το εχω γραμμενο στα αρχ@@@ μου, δεν το εχεις καταλαβει. απλα κανουμε κουβεντα.
Γραφικο δεν σε θεωρω ουτε εσενα ουτε οσους σκεφτονται σαν εσενα...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανετε και σκεφτεστε ετσι...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλουμε και λεφτα με το να πονταρουμε στην Σουηδια...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ..
οσο για το στοιχημα..αν διαβαζεις θα δεις οτι δεν ειμαι ο μονος που εβγαλε φραγκα απο αυτο,
Επισης δεν εχουμε αλλη ορεξη απο το μπινελικωνουμε την ελλαδα...ειπαμε απλα οτι δεν ειανι μπαλα αυτο που παιζει, ειανι καραγκιοζιλικια, και δεν δεχομαστε στην εθνικη, καποιους παιχτες...αν διαφωνεις δικαιωμα σου.
Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ............
Γιατί δέν έχεις ήθικούς ένδοιασμούς..........Δέν είσαι ό μόνος που τό ήξερε ότι φέτος
θά πάμε γιά γρούβες..........ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....!!!
Καί τά μπαλλάκια άπο τή Ρωσσία .........
Άλλά κάντο μέ τρόπο ρέ πούστη............δέν είναι άνάγκη νά καμαρώνεις κιόλας....!!!
Άσε τό Στούμπι..........ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ.....!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μονος σου μαλωνεις τερρενς....... :look:
( Ευτυχως..) :D
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ............
θά σάς στείλω.........στόν Άχέροντα
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.........
Έσύ παρακαλούσες νά βάλει γκόλ ή Σουηδία......??
kalgeorge
13/06/2008, 16:29
Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ............
Γιατί δέν έχεις ήθικούς ένδοιασμούς..........Δέν είσαι ό μόνος που τό ήξερε ότι φέτος
θά πάμε γιά γρούβες..........ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....!!!
Καί τά μπαλλάκια άπο τή Ρωσσία .........
Άλλά κάντο μέ τρόπο ρέ πούστη............δέν είναι άνάγκη νά καμαρώνεις κιόλας....!!!
Άσε τό Στούμπι..........ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ.....!!!!
δεν υπαρχει θεμα ηθικων ενδοιασμων. ειναι τελειως ασχετο αυτο που λες.
αν δεν παει το χερι σου ειναι δικο σου θεμα. εμενα αν μου δινεται η δυνατοτητα να βγαλω περιπου 300 απο την ελλαδα, παει και παραπαει...το ευρω θα τελειωσει και εγω θα ειμαι με 300 ευρουλακια στην τσεπη....και το τι λετε εσεις...
και ξαναλεω, κανεις δεν καμαρωσε, αλλα κουβεντα στην κουβεντα βγηκε ετσι...
φυσικα και δεν πανηγυριζα στο γκολ της σουηδιας...αλλα το θεμα ειναι οτι το ηξερα οτι θα το βαλει...και το θεωρουσα βλακια να μην κερδισω.
οπως και το 04 με την τσεχια....περιμενα να χασουμε, οπως ολοι, και ειχα πονταρει τσεχια.
αλλα φυσικα και πανηγυριζα σαν τρελος στο γκολ.
ασχετα το ενα με το αλλο....μην τα μπερδευεις.
alximistis
13/06/2008, 16:37
ΕΛΛΑΔΑΡΑ.............ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ........[/SIZE]
ΥΓ. Ψίτ.......καί πούσαι.........ΕΣΥ........όπαδός της Έθνικής ......ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ..........
όπαδός τής πάρτης σου μπορεί.....
Σόρρυ πού δέν τό πήραμε δυό φορές.....ή μία έτσι κι άλλιώς τίποτα δέν είναι.....!!!!!
Τι πλακίτσα;;; Έτσι κάνεις εσύ πλακίτσα και χαβάλέ;;;;
Όλα μα όλα τα κάνεις έναν αχταρμά. Ξεκινάς από σωστή θέση και μετά τα κάνεις μία γενικότητα απίστευτη και δεν κάθεσαι ποτέ επί της ουσίας να ακούσεις τι σου λέει ο άλλος. Είναι ξέρεις το πιο εύκολο πράγμα. Δεν ακούμε γράφουμε γενικολογίες πετάμε και 4-5 κορώνες και οκ μωρέ μια χαρά είμαστε.
Εγώ βέβαια ως γνήσιος πρήχτης θα σου απαντήσω σε ένα προς ένα. Άντε να δούμε τι θα βγάλουμε.
1). Σου εξήγησα τι σημαίνει κλεφτοπόλεμος τώρα αν εσύ βάζεις δικές σου ερμηνείες καλά κάνεις. Όπως επίσης σου είπα ότι ΑΡΙΣΤΑ κάναμε και παίξαμε έτσι το 2004. Στο έγραψα το ξανάγραψα εσύ βέβαια τα δικά σου. Πολύ καλά κάναμε και παίξαμε έτσι διότι απλούστατα ΔΕΝ μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα αλλιώς. τουλάχιστον προς το παρόν οπότε παίξαμε πονηρά και το πήραμε. και μαγκιά μας.
Αυτό όμως τώρα πια μας φέρνει αντιμέτωπους με κάποια προβλήματα. Δεν θα τα ξαναγράψ τα έχουν πει άλλωστε και άλλοι εδωμέσα.
Θα αναφέρω μόνο δύο.
1)/ ότι μας ξέρουν ΠΙΑ ξέρουν πως παίζουμε.
2). υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να έχουμε εγκλωβιστεί σε αυτό το σύστημα. Είναι όπως μάθεις που λέμε. Μάθαμε έτσι και νομίζουμε ίσως πως θα μας κάθεται συνέχεια η "χρυσή" συνταγή. Ε, δεν είναι έτσι!!!!! Τέρμα!!!
Προχωράμε.
ΔΕΝ είπα ότι ζητάω να παίξουμε μπαλάρα. Πάλι τον εαυτό σου ακούς. Απαιτώ όμως να τα δώσουμε όλα!!! Μα όλα! Κι αυτό απαιτώ να δω και τώρα. Χέστηκα αν χάσω χέστηκα στην τελική αν παίξω και "καλή" μπάλα. ΝΑ!!!!! Θέλω όπμως να το παλεύω!!! Γιατί είμαι Έλληνας. Γκέγκε;;;;;; Που σημαίνει ότι πάντα μα πάντα η "φυλή" μου πολεμούσε αφού μας έχις πρήξει με το τι κάναμε πάντα ως λαός. Αφού πάντα λοιπόν ήμουν αγωνιστής αυτό θέλω να δω και τώρα. Κατανοητό;;;;;
Όσο για την Ιταλία ναι ΔΕΝ μου άρεσε ποτέ ο τρόπος που έπαιζε. ΠΟΤΕ!!!! Όμως παραδέχομαι ότι εκτός από την άμυνα έχει βγάλει απίστευτους παικταράδες με φοβερή τεχνική.
Τώρα για το έπος... τι να σου πω... έτσι το βλέπεις δικαίωμα σαου. ¨αθλος και κατόρθωμα ήταν για μένα όχι έπος.
Τέλος ζητώ ταπεινά συγνώμη που δεν αντιπροσωπεύω και δεν είμαι "οπαδός"της εθνικής όπως εσύ τον έχεις αυτόν στο μυαλό σου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να διορθοθώ και να καταφέρω να πάρω το "εθνόσημο" που δείχνει πόσο πραγματικός οπαδός είμαι της εθνικής μας μαζί με κάτι εκατομμύρια ανθρώπους ακόμα.
δεν υπαρχει θεμα ηθικων ενδοιασμων. ειναι τελειως ασχετο αυτο που λες.
αν δεν παει το χερι σου ειναι δικο σου θεμα. εμενα αν μου δινεται η δυνατοτητα να βγαλω περιπου 300 απο την ελλαδα, παει και παραπαει...το ευρω θα τελειωσει και εγω θα ειμαι με 300 ευρουλακια στην τσεπη....και το τι λετε εσεις...
και ξαναλεω, κανεις δεν καμαρωσε, αλλα κουβεντα στην κουβεντα βγηκε ετσι...
φυσικα και δεν πανηγυριζα στο γκολ της σουηδιας...αλλα το θεμα ειναι οτι το ηξερα οτι θα το βαλει...και το θεωρουσα βλακια να μην κερδισω.
οπως και το 04 με την τσεχια....περιμενα να χασουμε, οπως ολοι, και ειχα πονταρει τσεχια.
αλλα φυσικα και πανηγυριζα σαν τρελος στο γκολ.
ασχετα το ενα με το αλλο....μην τα μπερδευεις.
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ........
Νά τό πείς.....?????
Γιατί αύτό πού λές ,δέ στέκει....!!!
Όταν μού λές γιατί νά μήν οίκονομήσω...??
Δηλαδή καθόσουν έκεί 2 ώρες καί παρακαλούσες νά χάσεις τά λεφτά σου..??
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ.....!!!
kalgeorge
13/06/2008, 17:36
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ........
Νά τό πείς.....?????
Γιατί αύτό πού λές ,δέ στέκει....!!!
Όταν μού λές γιατί νά μήν οίκονομήσω...??
Δηλαδή καθόσουν έκεί 2 ώρες καί παρακαλούσες νά χάσεις τά λεφτά σου..??
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ.....!!!
παμε παλι απο την αρχη....
ξανα λεω...προθεση μου δνε ειναι να σε πεισω....γραμμενο εχω το τι πιστευεις και τι οχι :)
απλα σου λεω οτι ημουν σιγουρος οτι θα νικησει η σουηδια......και αφου ειχα αυτο το προαισθημα, γιατι να μην παιξω;;;
παμε παλι απο την αρχη....
ξανα λεω...προθεση μου δνε ειναι να σε πεισω....γραμμενο εχω το τι πιστευεις και τι οχι :)
απλα σου λεω οτι ημουν σιγουρος οτι θα νικησει η σουηδια......και αφου ειχα αυτο το προαισθημα, γιατι να μην παιξω;;;
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ..........ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....???
'Αν δυσκολεύεσαι........δέν είναι ύποχρεωτικό..
kalgeorge
13/06/2008, 17:54
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ..........ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....???
'Αν δυσκολεύεσαι........δέν είναι ύποχρεωτικό..
καθολου, νομιζω σου απαντησα.
δεν πανηγυριζα με την εννοια που το λες εσυ....αλλα σιγουρα ειχα ενα συναισθημα οτι καλα εκανα και το επαιξα αφου το εβλεπα:wave2:
καθολου, νομιζω σου απαντησα.
δεν πανηγυριζα με την εννοια που το λες εσυ....αλλα σιγουρα ειχα ενα συναισθημα οτι καλα εκανα και το επαιξα αφου το εβλεπα:wave2:
ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..........
Mερικοί λοιπόν..........ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ......!!!!
Νοιώσαμε ........άπέραντη λύπη όταν σκοράρισαν οί Σουηδοί.......
Έλπίζω νά μή μάς παρεξηγήσεις.......!!!!!
Μέ δυσκόλεψες.........άλλά άπάντησες.........
Thank you.....!!!
kalgeorge
13/06/2008, 18:20
ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ..........
Mερικοί λοιπόν..........ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ......!!!!
Νοιώσαμε ........άπέραντη λύπη όταν σκοράρισαν οί Σουηδοί.......
Έλπίζω νά μή μάς παρεξηγήσεις.......!!!!!
Μέ δυσκόλεψες.........άλλά άπάντησες.........
Thank you.....!!!
οχι ρε τι να παρεξηγησω....ελευθερα :lol: :wave2:
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.........
Έσύ παρακαλούσες νά βάλει γκόλ ή Σουηδία......??
Εγω πιστευω οτι το kalgeorge το κανει για δυο λογους........
Χαρα & Λυπη ( Αμα κερδισει η εθνικη και χασει το στοιχημα... )
Λυπη & χαρα ( Αμα χασει η εθνικη και κερδισει το στοιχημα..)
Εχει παντρεψει τα αισθηματα του μια χαρα ....... Αλιμονο σε εμας..... :(
Κατσε σκεψου το τερενς....... :winka:
Πεφτεις και κοιμασε το βραδυ .....
Και αντι να σκεφτεσε τα κουφετα που φαγαμε.....
Σκεφτεσε τι θα κανεις το χρημα που κερδισες.... :D
la_villa
13/06/2008, 19:56
τι κάθεσαι κ ψάχνεις τώρα...
χανούμι κ παππούς....γαμα τα
:lol: :lol: :lol: :lol:
εδώ ξαναζούμε Live το 1940 ....
υ.γ έχεις αγώνα αύριο :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
13/06/2008, 23:05
Επιτέλους είδαμε δυο καλά ματς σήμερα,με το δεύτερο μακράν καλύτερα τού πρώτου,
Πάντως και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι άξιζαν καλύτερης τύχης.Πολλά respect στον Marco,για το κοουτσάρισμα και την έμπνευση να βάλει την κατάλληλη στιγμή τον Van Persie.Είχε και τύχη πάντως αφού η Ολλανδία άντεξε δύο δαιμονισνένα 15λεπτα τών Γάλλων και ο Henry έχασε το εύκολο1-1.
Ωραία,άντε ν' ανάβουν τα αίματα:) :winka:
Α!Την άποψη τού Θεοφιλόπουλου για το χέρι-πέναλτυ που ζήτησε ο Ανρί,τη θυμάστε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Απίστευτος λέμε,μακράν ο πιο άσχετος μαρκουτσοφόρος σήμερα.
Όπως και τη σιγουριά του όταν "ιπτάμενη" κάμερα έδειξε το ξεκίνημα τής φάσης τού 3-1"Δεν υπάρχει κανένα οφ σάιντ".
Όσοι δείτε ξανά αυτή τη φάση για πείτε και σε μένα ρε παιδιά που μού φάνηκε οφ σάιντ.:wacko: :beer:
giobazolias
13/06/2008, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πάντως και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι άξιζαν καλύτερης τύχης.Πολλά respect στον Marco,για το κοουτσάρισμα και την έμπνευση να βάλει την κατάλληλη στιγμή τον Van Persie.Είχε και τύχη πάντως αφού η Ολλανδία άντεξε δύο δαιμονισνένα 15λεπτα τών Γάλλων και ο Henry έχασε το εύκολο1-1.
Α!Την άποψη τού Θεοφιλόπουλου για το χέρι-πέναλτυ που ζήτησε ο Ανρί,τη θυμάστε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Απίστευτος λέμε,μακράν ο πιο άσχετος μαρκουτσοφόρος σήμερα.
Όπως και τη σιγουριά του όταν "ιπτάμενη" κάμερα έδειξε το ξεκίνημα τής φάσης τού 3-1"Δεν υπάρχει κανένα οφ σάιντ".
Όσοι δείτε ξανά αυτή τη φάση για πείτε και σε μένα ρε παιδιά που μού φάνηκε οφ σάιντ.:wacko: :beer:
Συμφωνω οτι αξιζαν καλυτερης τυχης Γαλλοι και Ιταλοι (παρολο που δεν τους παω τους Ιταλους).
ομως μια φορα που ειδα το ριπλει με το χερι που ζητησε ο Ανρι.......νομιζω πως οντως χτυπησε στο χερι και ας ηταν εξ επαφης μιας και η μπαλλα πηγαινε για πολυ μεσα και ο αμυντικος τα απλωσε και λιγο τα χερακια του!!!
οσο για το Μαρκο................
νταξ............το κανει συχνα να βαζει το Βανπερσι στο τελος των αγωνων που οι αλλοι ειναι κουρασμενοι και αυτος κενταει ποιο ανετα!!!
αλλα ηταν πολυ τυχερος γιατι κατα τη γνωμη μου εβγαλε τον Ενγκελααρ, ενα πολυ καλο αμυντικο χαφ για να βαλει το Ρομπεν οταν η Ολλανδια δεχοταν πολυ μεγαλη πιεση και ειχε χασει το κεντρο!!!!
ας ηταν ποιο ευστοχοι οι Γαλλοι και αυριο ολοι θα κραζαν το Μαρκο για το οτι δεχοταν κατεγισμο επιθεσεων και δεν εκανε κατι για να τον αποτρεψει!!!!
μεγαλος παικτης αλλα κακος και κομπλεξικος προπονητης ο Βαν Μπαστεν!!!
Λιγα με το Θεοφιλοπουλο γιατι ειναι δικο σας παιδι..............θυμαμαι κατι Αθλητικες Κυριακες μετα απο ντερμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ που αρχιζε η εκπομπη με τον Θεοφιλοπουλο να τσακωνεται με τον Αργυριου για το ποιο ομαδα επαιξε καλυτερα.........:lol:
Τωρα εχουμε τον καραγκιοζη τον πουρουπουπου με το γελιο τον αλλο τον Κατσαρο νομιζω που προσπαθουν απεγνωσμενα να βρουν δουλεια στο Μιχο στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ!!!!
vangelis 64
14/06/2008, 01:40
Συμφωνω οτι αξιζαν καλυτερης τυχης Γαλλοι και Ιταλοι (παρολο που δεν τους παω τους Ιταλους).
ομως μια φορα που ειδα το ριπλει με το χερι που ζητησε ο Ανρι.......νομιζω πως οντως χτυπησε στο χερι και ας ηταν εξ επαφης μιας και η μπαλλα πηγαινε για πολυ μεσα και ο αμυντικος τα απλωσε και λιγο τα χερακια του!!!
Έλα ρε Δημήτρη,τά'χουμε πολλές φορές.Δεν έχει καμμιά σημασία προς τα πού πάει η μπάλα,αν χτυπάει λίγο το χέρι ή αν σταματάει στο χέρι.
Σημασία έχει αν ο διαιτητής διαπιστώσει πρόθεση τού αμυντικού να παίξει με το χέρι.
Αυτά που λέει ο Αλεκάρας-και πολύυυς κόσμος ακόμα-είναι οι κανόνες που φτιάχναμε μόνοι μας στίς αλάνες.
"Ναι,τον ανέτρεψε αλλά πήγαινε για τη μπάλα,τρία κόρνερ,πέναλτυ,δέκα κρίκοι ένα τάλληρο" κι έτσι:lol: :lol:
Στα υπόλοιπα συμφωνώ γενικά.:beer: :beer:
alximistis
14/06/2008, 01:55
Παίδες... δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει τους περίγραπτους σπίκερ μας αλλά παρατηρώ κάτι νομίζω από την αρχή του euro. Έχω την αίσθηση πως ασχολούνται πολύ περισσότερο με τους ηττημένους παρά με τους νικητές. Γι' αυτό δεν θα ήθελα να πέσω στην ίδια λούμπα Βαγγέλη μου. Δεν ξέρω δηλαδή για να μην λέμε πολλά αν πράγματι οι Ιταλοί και οι Γάλλοι άξιζαν καλύτερης τύχης. Θεωρητικά ή πιο σωστά υποθετικά θα σας έλεγα ναι. Αλλά από την άλλη να δούμε λίγο πιο σφαιρικά την εικόνα; Στον πρώτο αγώνα οι Ιταλοί έφαγαν 3 και είπαν ευχαριστώ. Γιατί; Γιατί η περιβόητη σφιχτή τους άμυνα δεν λειτούργησε. Σήμερα εχτές δηλαδή; Η άμυνα ήταν θεωρητικά παρούσα γιατί σε τρεις φάσεις τα έκανε μαντάρα. Στη φάση του γκολ που ο Ιταλός τη δίνει στον Μούτου και του λέει πάρτο βάλτο στη φάση του δοκαριού όπου ο αμυντικός την στέλνει μεγαλοπρεπέστατα στο δοκάρι του Μπουφόν και στη φάση του πέναλτι. Κι επειδή πιάσαμε τα υποθετικά δηλαδή τα τι θα γινόταν ΑΝ και πάει λέγοντας... να πω κι εγώ τι θα είχε συμβεί αν έμπαινε το πέναλτι;
Με το αν όμως δεν γίνεται δουλειά. Καθόλου.
Στο ματς της Γαλλίας τώρα. Γιατί άξιζε καλύτερης τύχης; 1-0 οι Ολλανδοί και οι Γάλλοι κάθονται και προσπαθούν να χτυπήσουν την ολλανδική άμυνα εντελώς ανορθόδοξα. από τα σουτ τα οποία ο αρχιμαλάκας Θεοφιλόπουλος θεώρησε μεγάλες αποκρούσεις του όντως πολύ καλού Φαν ντε Σαρ μόνο σε ένα έκανε όντως καταπληκτική απόκρουση. Κατά τα άλλα οι Γάλλοι πελαγοδρομούσαν και ουσιαστικά βγήκαν μπροστά για να βάλουν γκολ λίγο πριν δεχτούν το δεύτερο γκολ. Χάνουν την τεράστια ευκαιρία του Ανρί και τρώνε στα καπάκια το δεύτερο. Γίνεται το 2-1 και αμέσως με εντελώς συνοπτικές διαδικασίες πάρτο δώρο 3-1. Γιατί λοιπόν άξιζαν καλύτερης τύχης;;; Αφού στις αντεπιθέσεις των Ολλανδών διαλύονταν σαν ομάδα πιτσιρικάδων σε παιδική χαρά. Κι όσο για το πρώτο ματς με τους Ρουμάνους... αφού δεν μπορούσαν να σκοράρουν με την καμία. Αυτό κάτι δείχνει. Το να κρατάς την μπάλα ή να φτάνεις στην περιοχή και να μην βγάζεις γκολ λέει ότι σου λείπει η αποτελεσματικότητα. Γιατί λοιπόν άξιζαν περισσότερα; Για δειτε το πιο σφαιρικά το πράγμα.
Επίσης για τους τερματοφύλακες που λέγονται διάφορα. Η δουλειά του τερματοφύλακα αυτή είναι παιδιά. Να αποσοβεί τα γκολ. Αλλιώς ότι πήγαινε μέσα θα έγραφε. Κι όταν είναι καλός ο τερματοφύλακας και βρεθεί σε καλή μέρα πιάνει πολλά. Ο Ρουμάνος έπιασε πάρα πολλά έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις αλλά προσέξτε κάτι. Δεν υπάρχει φάση νομίζω απόόσο θυμάμαι που να έχει τύχη στην απόκρουσή του. Δεν πέφτει αλλού και γίνεται κόντρα και χτυπά πάνω του δεν τον σώζει κάποιο δοκάρι. Τα νατανακλαστικά του λειτουργούσαν άψογα κι έκανε τη δουλειά του. Απλά πράγματα. Αντίθετα ο Μπουφόν και το δοκάρι τον έσωσε και στυο πέναλτι αφού αποκρούει με το χέρι την μπάλα και μπράβο του μετά χτυπά στο πόδι του και αλλάζει πορεία.
Τέλος για τις "κακές" στιγμές των διαιτητών για μένα ήταν πέναλτι εις βάρος της Ολλανδίας στο σουτ του Ανρί και κανονικό γκολ των Ιταλών αυτό που ακυρώθηκε. Σωστό και το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος των Ιταλών.
Παίδες εγώ πιστεύω ότι οι διαφορές σε κάποιους τομείς κάνουν τις διαφορές στις ομάδαε και τα αποτελέσματα. Όταν η Ολλανδία ρίχνει 3 στους Ιταλούς και 4 στους Γάλλους ούτε τύχη είναι ούτε σύμπτωση. Υπερτερεί σε κάποιον τομέα και γι αυτό καθάρισε και προχωρά. Αντίθετα τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γαλλία λείπουν πράγματα γι αυτό πανηγυρικά μία από τις δύο ή ίσως και οι δύο πάνε θα πάνε από νωρίς σπίτι τους.
ΥΓ Δεν συμφωνώ Βάγγο για τα 2 δαιμονισμένα 15λεπτα που λες. Εγώ ένα είδα όντως τρελό γαλλικό 15λεπτο αλλά είπαμε... έλειπε η πεμπτουσία δηλαδή το γκολ! :)
το παντα ευνοημενο τριγωνο γερμανια-βελγιο-ολλανδια εχει μια απιστευτη παραδοση στα υπερ του σφηριγματα
οι γερμανοι ομως χασαν ευτυχως!
οι ιταλοι παλι τον ιπιαν απο την διαιτησια
κατα τα αλλα λεμε για την δικη μας παραγκα
:mad: :yuck:
Πάντως παιδιά με βάση ότι έχουμε δεί μέχρι στιγμής οι Ολλανδοί είναι μακράν η πιο αποτελεσματική ομάδα...Μιλάμε για serial killers...όποιος και να είναι ο αντίπαλος, έτσι και βρεθούν σε θέση βολής τον εκτελούν επι τόπου...
mats8282
14/06/2008, 11:35
Αν δεν βρεθουν πιο νωρις,δεν το εχω ψαξει,βλεπω τελικο Ισπανια-Ολλανδια...
Παντως τα ευρωπαικα ΜΜΕ θα ειναι πολυ ευχαριστημενα με τις υπερδυναμεις Γαλλια και Ιταλια οσο αφορα το ομορφο ποδοσφαιρο που παιζουν...
Ειδικα τα εγχωρια των δυο
:lol:
vangelis 64
14/06/2008, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πάντως παιδιά με βάση ότι έχουμε δεί μέχρι στιγμής οι Ολλανδοί είναι μακράν η πιο αποτελεσματική ομάδα...Μιλάμε για serial killers...όποιος και να είναι ο αντίπαλος, έτσι και βρεθούν σε θέση βολής τον εκτελούν επι τόπου... Δεν θά 'ναι πάντα τού Αη Γιαννιού.Τούς πήγε πολύ η μπάλα με τούς Γάλλους,όπως άλλωστε πήγε και τούς Κροάτες με τούς "μισητούς" Γερμανούς.:wacko:
Αυτό είναι άλλωστε και το ποδάσφαιρο.Μην κρίνετε όμως από το αποτέλεσμα ενός αγώνα,έχει δρόμο ακόμα το πράγμα.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Στέλιο μου οι Ρουμάνοι παίζαν μ' έναν επιθετικό και χρειάστηκε λάθος τών Ιταλών για να φάνε γκολ,οι οποίοι Ιταλοί παίξανε καλά κατά διαστήματα,πώς να το κάνουμε.Βάλαν τη μπάλα κάτω και δημιούργησαν φάσεις τη στιγμή που οι Ρουμάνοι σημάδευαν τον Μούτου από τα 40 μέτρα.Αυτό εννοώ λέγοντας ότι άξιζαν κάτι καλύτερο.
Το ίδιο πράγμα είδα και στούς Γάλλους και προσωπικά τα 15λεπτα δύο τα είδα....30-45 και 50-65.Σίγουρα και δεν μιλάμε με το "αν" αλλά δεν κρίνω μόνο εκ τού αποτελέσματος.
Για την Ολλανδία πιστεύω ότι,όσο και έχει προσπαθήσει (επιτυχώς μέχρι τώρα)ο Βαν Μπάστεν να φτιάξει μια σφιχτή άμυνα,στα άκρα υπάρχει πρόβλημα που μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί.
Σε δυο αλλαγές παιχνιδιού που κάναν οι Γάλλοι,οι πορτοκαλί ήταν ξεβράκωτοι και μόνο από συγκυρίες τη γλυτώσανε.'Αντε να δούμε σήμερις την Ελλάδα μας....:beer: :beer: :beer: :beer:
'Αντε να δούμε σήμερις την Ελλάδα μας....:beer: :beer: :beer: :beer:
Εγώ πιστεύω ότι θα μπούνε αποφασισμένοι για δυνατό παιχνίδι...Δεν μπορεί...Σίγουρα θα είδαν τα χάλια τους στο βίντεο και θα καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος απαιτεί πλέον από αυτούς να παίξουν με πάθος και δύναμη...να τα δώσουν όλα...
Από εκεί και πέρα σε τέοια μάτς που και οι δύο είναι με την πλάτη στον τοίχο είναι και θέμα συγκυριών...Μπορεί να τους βγεί, μπορεί και όχι...Το θέμα είναι να παλέψουν και να αποδείξουν (έστω και μόνο με την εφάνιση τους ασχέτως αποτελέσματος) ότι δεν βρέθηκαν στα τελικά τυχαία...
Φοβάμαι μόνο μην φάμε κανένα γρήγορο γκολ και μετά καταρεύσουν όλα...κυρίως η ψυχολογία και η αποφασιστικότητα...Θα δούμε...
giobazolias
14/06/2008, 13:58
Δεν θά 'ναι πάντα τού Αη Γιαννιού.Τούς πήγε πολύ η μπάλα με τούς Γάλλους,όπως άλλωστε πήγε και τούς Κροάτες με τούς "μισητούς" Γερμανούς.:wacko:
Αυτό είναι άλλωστε και το ποδάσφαιρο.Μην κρίνετε όμως από το αποτέλεσμα ενός αγώνα,έχει δρόμο ακόμα το πράγμα.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Στέλιο μου οι Ρουμάνοι παίζαν μ' έναν επιθετικό και χρειάστηκε λάθος τών Ιταλών για να φάνε γκολ,οι οποίοι Ιταλοί παίξανε καλά κατά διαστήματα,πώς να το κάνουμε.Βάλαν τη μπάλα κάτω και δημιούργησαν φάσεις τη στιγμή που οι Ρουμάνοι σημάδευαν τον Μούτου από τα 40 μέτρα.Αυτό εννοώ λέγοντας ότι άξιζαν κάτι καλύτερο.
Το ίδιο πράγμα είδα και στούς Γάλλους και προσωπικά τα 15λεπτα δύο τα είδα....30-45 και 50-65.Σίγουρα και δεν μιλάμε με το "αν" αλλά δεν κρίνω μόνο εκ τού αποτελέσματος.
Για την Ολλανδία πιστεύω ότι,όσο και έχει προσπαθήσει (επιτυχώς μέχρι τώρα)ο Βαν Μπάστεν να φτιάξει μια σφιχτή άμυνα,στα άκρα υπάρχει πρόβλημα που μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί.
Σε δυο αλλαγές παιχνιδιού που κάναν οι Γάλλοι,οι πορτοκαλί ήταν ξεβράκωτοι και μόνο από συγκυρίες τη γλυτώσανε.'Αντε να δούμε σήμερις την Ελλάδα μας....:beer: :beer: :beer: :beer:
+1000
ετσι ακριβως!!!
μακαρι οι ολλανδοι να πανε ψηλα, ομως δεν το νομιζω.....................
πρωτη φορα εδω και 1,5ρονο βλεπω τους Γαλλους να κανουν τοσες πολλες ευκαιριες!!!!
παρολα τα 4.......η ολλανδια εχει προβλημα που οπως ειπες λογο συγκυριων δεν φανηκε!
Ισπανια, Πορτογαλια.......πολυ καλες, με την Πορτογαλια να εχει σοβαρο προβλημα στα στημενα.
νομιζω πως η Γερμανια ειναι η ποιο πληρεις ομαδα...........τωρα που πηρε και το μαθημα ο Λεβ με τον Γενσεν και με την απουσια του βλακα του Σβαινσταιγκερ.........η Γερμανια ειναι ετοιμη για πολλα πραγματα!
πιστευω οτι εμεις θα παιξουμε πολυ καλα σημερα..............αλλα και να νικησουμε δεν περναμε τον ομιλο!
εκτος και αν οι Ισπανοι ως πρωτοι παιξουν αδιαφοροι στον τελευταιο αγωνα μαζι μας, που ομως δεν το νομιζω γιατι λογικα μας εχουν στη μπουκα λογο 2004!
kalgeorge
14/06/2008, 20:19
παιδες μη λετε οτι θελετε...η ολλανδια δεν εχε μεινει πισω στο σκορ σε κανενα παιχνιδι για να δειτε πως θα αντιδρασει...εκει φαινονται οι ομαδες..
μεχρι τωρα ηταν και λιγο τυχερη...αλλα δεν εχει αμυνα....αν φαει γκολ μετα θα φαει πολλα γνωμη μου.....
ξανα λεω...παιξτε ισπανια λεμεεεε :a23: :a08: :a08: :a08: :a08: :rotflmao: :rotflmao:
παιδες μη λετε οτι θελετε...η ολλανδια δεν εχε μεινει πισω στο σκορ σε κανενα παιχνιδι για να δειτε πως θα αντιδρασει...εκει φαινονται οι ομαδες..
μεχρι τωρα ηταν και λιγο τυχερη...αλλα δεν εχει αμυνα....αν φαει γκολ μετα θα φαει πολλα γνωμη μου.....
ξανα λεω...παιξτε ισπανια λεμεεεε :a23: :a08: :a08: :a08: :a08: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΌ...!!!
Ό Κώλος τών Όλλανδών είναι άπερίγραπτος.............ότι ρίξαν γκόλ πήγε.....
Δέ νομίζω οί Όλλανδοί........
Άντε το μπούλο. Οι άμπαλοι σπίτια τους:wave2:
giobazolias
14/06/2008, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άντε το μπούλο. Οι άμπαλοι σπίτια τους:wave2:
ποιοι αμπαλλοι????
ευγενη χορηγια του μαλακα του EXALCO και της allusistem!!!!!!
καλα το ειπε ο Γεωργιου για το Νικοπολιδη..............................
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!
αρκετα κονομησαν καποιοι (dvd, διαφημισεις κλπ)...
στα σπιτακια σας τωρα γιατι ο θεος δεν ξανακοιμαται...
ποιοι αμπαλλοι????
ευγενη χορηγια του μαλακα του EXALCO και της allusistem!!!!!!
καλα το ειπε ο Γεωργιου για το Νικοπολιδη..............................
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!
ναι ο Νικοπολιδης εφταιγε...
:rotflmao:
mats8282
14/06/2008, 22:55
Τουλαχιστον ειχαν καλυτερη παρουσια σημερα και το παλεψαν οσο μπορουσαν.....
Αντε καληνυχτα :wave2:
project.breeze
14/06/2008, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Τουλαχιστον ειχαν καλυτερη παρουσια σημερα και το παλεψαν οσο μπορουσαν.....
Αντε καληνυχτα :wave2:
Σωστό αυτό,σίγουρα είχαν καλύτερη παρουσία και από τον προηγούμενο αγώνα αλλά και από την Ρωσία.Η υπερβολική εμπιστοσύνη του Νικοπολίδη στον εαυτό του και αυτός ο "ηρωισμός" του έστειλαν στον κουβά ολόκληρη την ομάδα που φάνηκε πως σήμερα είχε σκοπό να παλέψει για την νίκη.Κρίμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Σωστό αυτό,σίγουρα είχαν καλύτερη παρουσία και από τον προηγούμενο αγώνα αλλά και από την Ρωσία.Η υπερβολική εμπιστοσύνη του Νικοπολίδη στον εαυτό του και αυτός ο "ηρωισμός" του έστειλαν στον κουβά ολόκληρη την ομάδα που φάνηκε πως σήμερα είχε σκοπό να παλέψει για την νίκη.Κρίμα...
φιλε σιγουρα μεγαλη η μ@@@κια που εκανε ο νικοπολιδης αλλα μην τα ριχνουμε σε εναν μονο...
πηραμε αυτο που μας αξιζε...
αντε μπας δουμε και λιγο μπαλα επιτελους...
giobazolias
14/06/2008, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ναι ο Νικοπολιδης εφταιγε...
:rotflmao:
οχι βρε!!!!
η allusistem εφταιγε!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bRIGBZruvmg
:mad:
Δηλαδή όλη η υπόλοιπη ομάδα έπαιξε τόσο πιο καλά & αν ναι γιατί δε μπορούσαν να αλλάξουν 3 μπαλιές...?
& τα center back τι έκαναν στην άστοχη έξοδο? & ο Βελληγκέκας & ο Μπασινόπουλος...?
Ρε άντε... Ας δούμε καμιά άλλη ομάδα να ευχαριστηθούμε μπάλα. Οκ Έλληνες είμαστε αλλά δεν έχουμε & πόλεμο & ντε και καλά πρέπει να υποστηρίζω τα κριάρια.. :wave2:
kalgeorge
14/06/2008, 23:14
ρε παιδες;;;;
τι ανθελληνισμος ιεναι αυτος;;;
ρε mikeg...οχι και οι αμπαλοι σπιτι τους...δνε ειναι και τροπος αυτος ρε μαν. ειλικρινα μιλαω.
θα σε ακουσουν ο γκιοβαζολιας και ο τερενς και ποιος σε σωζει μετα:rolleyes:
και εσυ ρε καλαντ, οχι και ετσι, ενταξει ειπαμε....
κριμα για σημερα γιατι τουλαχιστον , αυτο που μπορουσαν , το επαιξαν....μεχρι εκει ειμασταν, αλλα τουλαχιστον εμφανιση με ψηλα το κεφαλι....
προς τερενς.....μαν, παντα λεω σωστα , απλα δεν παρακολουθεις..
α και που εισαι;;;
1) θα στειλεις τελικα σε μενα και το λα βιλα τα λεφτα για το παιχνιδι;; ή αυτα που ελεγες ηταν απλα κινησεις εντυπωσιασμου;;;
2) ενας φιλος μου επαιξε δυο μερες περιπου πριν ξεκινησει το γιουρο, 10 ευρω στο ειδικο στοιχημα, η ελλαδα να μη σκοραρει ουτε ενα γκολ στο ευρω.......
θελω ειλικρινα να πας και να του πεις ...ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....παρε και τον γκιοβαζολια μαζι.....
και μονο να βλεπω το υφος του φιλου μου θελω ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενημερωτικα η αποδοση που εδινε ηταν.....64!!!!
που σημαινει οτι αν δεν σκοραρει ουτε ενα και με την ισπανια....θα φυγει με 640 γιουρια!!!!
σας παρακαλω ρε παιδες...πηγαινετε και πειτε του ποσο μαλακας και ανθελληνας ειναι που πονταρε στην αμπαλοσυνη της ομαδος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ας δείτε τώρα λίγο Γεωργίου....:D
Τουλάχιστον ρε παιδί μου το προσπάθησαν σήμερα...έτρεξαν, μάρκαραν και γενικά ήταν ένα ισσοροπημένο παιχνίδι που θα κρινότανε σε ένα λάθος... έτυχε να είναι του Νικοπολίδη...Δεν παίξαμε καμμιά φοβερή μπάλλα αλλά μάλλον αυτές είναι οι δυνατότητές μας-μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις, ούτε αυταπάτες...Αγγαρεία τώρα ο αγώνας με την Ισπανία...
giobazolias
14/06/2008, 23:57
ρε παιδες;;;;
τι ανθελληνισμος ιεναι αυτος;;;
ρε mikeg...οχι και οι αμπαλοι σπιτι τους...δνε ειναι και τροπος αυτος ρε μαν. ειλικρινα μιλαω.
θα σε ακουσουν ο γκιοβαζολιας και ο τερενς και ποιος σε σωζει μετα:rolleyes:
και εσυ ρε καλαντ, οχι και ετσι, ενταξει ειπαμε....
κριμα για σημερα γιατι τουλαχιστον , αυτο που μπορουσαν , το επαιξαν....μεχρι εκει ειμασταν, αλλα τουλαχιστον εμφανιση με ψηλα το κεφαλι....
προς τερενς.....μαν, παντα λεω σωστα , απλα δεν παρακολουθεις..
α και που εισαι;;;
1) θα στειλεις τελικα σε μενα και το λα βιλα τα λεφτα για το παιχνιδι;; ή αυτα που ελεγες ηταν απλα κινησεις εντυπωσιασμου;;;
2) ενας φιλος μου επαιξε δυο μερες περιπου πριν ξεκινησει το γιουρο, 10 ευρω στο ειδικο στοιχημα, η ελλαδα να μη σκοραρει ουτε ενα γκολ στο ευρω.......
θελω ειλικρινα να πας και να του πεις ...ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....παρε και τον γκιοβαζολια μαζι.....
και μονο να βλεπω το υφος του φιλου μου θελω ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενημερωτικα η αποδοση που εδινε ηταν.....64!!!!
που σημαινει οτι αν δεν σκοραρει ουτε ενα και με την ισπανια....θα φυγει με 640 γιουρια!!!!
σας παρακαλω ρε παιδες...πηγαινετε και πειτε του ποσο μαλακας και ανθελληνας ειναι που πονταρε στην αμπαλοσυνη της ομαδος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτος τουλαχιστον περνει 640..........οχι 40!!!!
και επηδη το συνεχιζεις.............και πουλας και ειρωνεια, σε παραθετω στην πρωτη σελιδα του ποστ που ανοιξεις εσυ και λες οτι θα εχεις γρινια αν παει η ελλαδα καλα!!!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=60731
το αν εισαι ανθελληνας η οχι........δεν μου πεφτει λογος.......................
απλα μου κανει μεγαλη εντυπωση οταν τα μισα αρθρα εδω μεσα ειναι δικα σου, και ειναι υπερμαχα κατα της εθνικης για να βγαλεις 40 η αντε και 640 ευρω ο φιλος σου με στοιχηματα οπορτουνιστικα που ουτως η αλλως τα λεφτα αυτα τα εχει δωσει και θα συνεχισει να τα δινει στους μπουκ και με το παραπανω!!!
αλλα ολα ΟΚ!!!
πηρες τα 40 ευρωλακια σου συν αυτα που πονταρες στην Ρωσσια, γλυτωσες και τη γρινια που πιθανον θα σε επιανε (οπως εσυ ειπες) αν πηγαινε καλα η εθνικη!
αλλα οχι και τοσος ντορος για 40 ευρω με Σουηδια, συν κατι παραπανω που πηρες απ τη Ρωσσια.......... ρε μεγαλε!!!
και αν θες να μιλησουμε και για στοιχημα...................
ασε τους gamebookers και πιασε κανα ανταλακτηριο (τυπου betfair).........
Αν δεν εχεις..........βαζεις και μια δορυφορικη με τουλαχιστον 2 δορυφορους (astra-hotbird) και 1 καλο δεκτη τυπου dreambox που θα βλεπεις τζαμπα καποια συνδρομητικα πχ Premiere (γερμανικο)...........παρε και 1 παλιο σπασμενο δεκτη filmet
για να εισαι live πανω απ τους αγωνες που παιζεις!
διαβαζεις ειδησεις στο νετ για τους αγωνες σε ολα τα γνωστα ελληνικα σαιτ(που πιθανον το κανεις)................... αλλα και σε ξενα π.χ. http://forum.bettingadvice.com/
ξεκινας με αρχικο κεφαλαιο της αρεσκεια σου..............και πονταρεις παντα αναλογα με το υπαρχων κεφαλαιο που εχεις στο λογαριασμο σου!!!
διαλεγεις εσυ το συστημα που γουσταρεις και στοχευε στο μακροχρονιο κερδος!
κανε αυτα............και μετα το ξανασυζηταμε το θεμα του στοιχηματος!
alximistis
15/06/2008, 00:11
Δεν έχω όρεξη παιδιά... :( πραγματικά στενοχωρήθηκα. Σήμερα αν μη τι άλλο παλέψαμε. Ο αποκλεισμός δίκαιος βέβαια δεν το συζητάμε καν αυτό αλλά... το παλέψαμε... γαμώτο! :(
Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι... την νίκη δεν την αξίζαμε με τίποτα! Ίσως ένα γκολ να μπορούσαμε να βάλουμε αλλά μπορούσε και η Ρωσία. Μόνο την προσπάθεια το ότι ιδρώσαμε και τρέξαμε κρατάω από το ματς.
ΥΓ Τεράστια η γκάφα του Νικοπολίδη αλλά και πάλι... αργήσαμε πολύ να συνέλθουμε...
vangelis 64
15/06/2008, 00:40
Πολύ κακός...αναπάντεχα κακός ο Κατσουράνης.χάλια ο Μπασινάς...οι κυριώτεροι λόγοι για τη σημερινή εικόνα,κατά τη γνώμη μου.
Και ο Ρεχάγκελ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά,έχοντας τον Καραγκούνη(και όχι μόνο)χωρίς δυνάμεις(Γεια σου ρε Γκαγκάτση με τα πλέι οφ:sick: )καθόταν κι έβλεπε Σεϊταρίδη και Πατσατζόγλου αλλού να πατάνε κι αλλού να βρίσκονται,περίμενε μήπως και...!
Αμ δε!!Μία ο Χαριστέας,μία ο Νικοπολίδης και τέζα.Θα μπορούσαμε, ΑΑΑΝ είχαμε δυνάμεις.Οι Ρώσοι έπαιξαν λίγο ποδόσφαιρο όταν οι δικοί μας είχαν ήδη κλατάρει.Στον υπόλοιπο αγώνα συναγωνίζονταν ποιός θα σκάσει πρώτος τη μπάλα πετώντας τη ψηλότερα.
Κρίμα..δεν πειράζει...στην υγειά τους!!:beer: :beer: :beer:
giobazolias
15/06/2008, 02:25
Έλα ρε Δημήτρη,τά'χουμε πολλές φορές.Δεν έχει καμμιά σημασία προς τα πού πάει η μπάλα,αν χτυπάει λίγο το χέρι ή αν σταματάει στο χέρι.
Σημασία έχει αν ο διαιτητής διαπιστώσει πρόθεση τού αμυντικού να παίξει με το χέρι.
Αυτά που λέει ο Αλεκάρας-και πολύυυς κόσμος ακόμα-είναι οι κανόνες που φτιάχναμε μόνοι μας στίς αλάνες.
"Ναι,τον ανέτρεψε αλλά πήγαινε για τη μπάλα,τρία κόρνερ,πέναλτυ,δέκα κρίκοι ένα τάλληρο" κι έτσι:lol: :lol:
Στα υπόλοιπα συμφωνώ γενικά.:beer: :beer:
Βαγγεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ο Οιγερ σε γυρευει!!!!!!!!!!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/134841
ποιο κανονισμοι και προθεση???
μιλαμε για απεκρουση που ουτε ο Βαν Μπρογκελεν δεν εβγαζε!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :lol:
vangelis 64
15/06/2008, 02:35
Βαγγεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ο Οιγερ σε γυρευει!!!!!!!!!!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/134841
ποιο κανονισμοι και προθεση???
μιλαμε για απεκρουση αλλα Βαν Μπρογκελεν τωρα!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :lol: Άμα κατάφερε να ξεγελάσει το διαιτητή,ενώ έχει παίξει επίτηδες με το χέρι,μαγκιά του.
Αν όμως δενε έχει κάνει κάνει χέρι εκούσια και λέει μόνο αυτά....ε είναι μαλάκας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
15/06/2008, 06:08
Άμα κατάφερε να ξεγελάσει το διαιτητή,ενώ έχει παίξει επίτηδες με το χέρι,μαγκιά του.
Αν όμως δενε έχει κάνει κάνει χέρι εκούσια και λέει μόνο αυτά....ε είναι μαλάκας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βαγγέλη θα στο ξαναπώ γιατί το έχουμε συζητήσει εκτενέστατα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Άκουσες το Βαρούχα προχτές; Και ο Βαρούχας είπε ότι ήταν πέναλτι του Όιγερ. Και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός γι αυτό! Και ο Βαρούχας δεν είναι ο μαλάκας ο Θεοφιλόπουλος. Για ψάξτο ξανά. :)
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΚΛΙΝ.........ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Σέ σούτ τού άντιπάλου πρός τό τέρμα σου καί τά δυό σου χέρια,
άντί νάναι στό έδαφος γιά νά στηριχτείς άπλώνουν καί άνοίγει ό όγκος σου
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑΣΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ..........
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ...........ΟΤΙ ΠΑΣ γιά νά κόψεις τή μπάλλα,χρησιμοποιώντας καί τά χέρια
ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ............
ΑΡΑ...........ΠΕΝΑΛΤΥ....!!!
Θά τόδινα μέ 1000.....!!!!!
Άλλο θέμα..........
Ψίτ κορόιδα...........όσο καί νά χτυπιέστε ............
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...........ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ......!!!!
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.......!!!!!!!
Ζώρζ..........
Ποντάρατε καί δέν τό πήρε κανείς είδηση.......??
ΠΟΥ......??
ΠΟΤΕ....??
Ξανά λοιπόν δημόσια..........30 γιούρο...........
ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ..............ΙΣΠΑΝΙΑ............ΕΣΥ.........
ΕΙΣΑΙ..........???
Τόση χαρά πάντως γιατί ό Ίταλός είδε τ'άρχίδια τού Γκέκα πιό μπροστά...??
Άν μή τί άλλο............σάς κάναμε εύτυχισμένους......!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τουλάχιστον ρε παιδί μου το προσπάθησαν σήμερα...έτρεξαν, μάρκαραν και γενικά ήταν ένα ισσοροπημένο παιχνίδι που θα κρινότανε σε ένα λάθος... έτυχε να είναι του Νικοπολίδη...Δεν παίξαμε καμμιά φοβερή μπάλλα αλλά μάλλον αυτές είναι οι δυνατότητές μας-μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις, ούτε αυταπάτες...Αγγαρεία τώρα ο αγώνας με την Ισπανία...
Kι επειδη ο αγωνας κριθηκε απο ενα λαθος του Νικοπολιδη,ο εν λογω κυριος ειπε να κανει τον τροχονομο και τον επιθεωρητη εναεριας κυκλοφοριας.Καταφερε λοιπον να κανει ολη την υπολοιπη ομαδα(οσο καλη η κακη ηταν)να παθαινει εγκεφαλικο μολις οι Ρωσοι περναγαν το κετρο μας.
Δεν νομιζω οτι ο Νικοπολιδης ειδικα θα πρεπει να ξαναφορεσει τη φανελα της εθνικης.
:mad:
blackbusa
15/06/2008, 07:19
Μετα τα σημερινα θα παιξω Ρωσσια Πρωταθλητρια......ετσι μου καθεται.....Ισπανια η γνωστη.....Ολλανδια η γνωστοτερη......Πορτογαλλια λουζερ....Γερμανια δεν με επεισε....Χιντιινγκ ειναι αυτος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μετα τα σημερινα θα παιξω Ρωσσια Πρωταθλητρια......ετσι μου καθεται.....Ισπανια η γνωστη.....Ολλανδια η γνωστοτερη......Πορτογαλλια λουζερ....Γερμανια δεν με επεισε....Χιντιινγκ ειναι αυτος....
Δεν εχεις αδικο.Οι πιτσιρικαδες ειχαν βαλει στοχο να μας νικησουν και τα πηγαν μια χαρα.Εκαναν ενα σταδιο να παραληρει,στην πατριδα τους τους βλεπουν μ αλλο ματι ξαφνικα και η ψυχολογια τους πηγε στα υψη.
VanDiemen
15/06/2008, 08:38
Κατηγορώ το Ρεχάγκελ! Επειδή έμεινε! Έπρεπε να έχουμε αυτόν που μας αξίζει.. Τον Αλέφαντο δηλαδή! :mad:
Ή έστω τον Αναγούλια. :rolleyes:
kalgeorge
15/06/2008, 08:57
αλλα ολα ΟΚ!!!
πηρες τα 40 ευρωλακια σου συν αυτα που πονταρες στην Ρωσσια, γλυτωσες και τη γρινια που πιθανον θα σε επιανε (οπως εσυ ειπες) αν πηγαινε καλα η εθνικη!
αλλα οχι και τοσος ντορος για 40 ευρω με Σουηδια, συν κατι παραπανω που πηρες απ τη Ρωσσια.......... ρε μεγαλε!!!
!
ΞΑΝΑΛΕΩ.... δεν ειναι 40 ευρουλακια ειναι τουλαχιστον 200 κατι στο συνολο απο την ελλαδα :)
δευτερον...θα πας στον φιλο μου να πεις το ιδιο ή οχι;;;
η λες οτι σε συμφερει τωρα;;;
δηλαδη αν ειχα πονταρει 100 ευρω με την σουηδια εναντιον της ςλλαδος και κερδιζα 300 κατι, τοτε ΔΝΕ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ..;;; ΕΠΕΙΔΗ..ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ 40 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 300;;;;
ΡΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
15/06/2008, 08:59
Ξανά λοιπόν δημόσια..........30 γιούρο...........
ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ..............ΙΣΠΑΝΙΑ............ΕΣΥ.........
ΕΙΣΑΙ..........???
βλεπω γουσταρεις να ασχολεισαι με την παρτυ μου....:rotflmao: γουσταρω....παμε λοιπον ....
1) ακομα δεν εχει πληρωσει το πρωτο σου χρεος και κανεις την παπια, θες και αλλο;; :p
2) με ισπανια ισως να μη πονταρω...η ισπανια εχει περασει, θα προφυλαξει παιχτες και δυναμεις....η ελλαδα ειναι πληγωμενη και μπορει να παρει....το Χ .:wave2:
βλεπω γουσταρεις να ασχολεισαι με την παρτυ μου....:rotflmao: γουσταρω....παμε λοιπον ....
1) ακομα δεν εχει πληρωσει το πρωτο σου χρεος και κανεις την παπια, θες και αλλο;; :p
2) με ισπανια ισως να μη πονταρω...η ισπανια εχει περασει, θα προφυλαξει παιχτες και δυναμεις....η ελλαδα ειναι πληγωμενη και μπορει να παρει....το Χ .:wave2:
ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ..........ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΟΧΙ.....???
Τά λόγια είναι φτώχεια........μή τό γυρνάς στήν πλακίτσα...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.......ΑΣΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ....
la_villa
15/06/2008, 10:56
δεν κλέβουμε "μουσεία" και συντάξεις αλλιώς...
:lol: :lol: :lol:
giobazolias
15/06/2008, 11:58
ΞΑΝΑΛΕΩ.... δεν ειναι 40 ευρουλακια ειναι τουλαχιστον 200 κατι στο συνολο απο την ελλαδα :)
δευτερον...θα πας στον φιλο μου να πεις το ιδιο ή οχι;;;
η λες οτι σε συμφερει τωρα;;;
δηλαδη αν ειχα πονταρει 100 ευρω με την σουηδια εναντιον της ςλλαδος και κερδιζα 300 κατι, τοτε ΔΝΕ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ..;;; ΕΠΕΙΔΗ..ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ 40 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 300;;;;
ΡΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .:rotflmao: :rotflmao:
40 εβγαλες ως καθαρο κερδος με τη Σουηδια.............το ειπες και μονος σου και το πανηγυριζες!!!!!
υγ...οταν ειπε ο speaker...ο ιμπραιμοβιτς βυθισε στη στενοχωρια την ελλαδα..εκανε λαθος....εγω πανυγηριζα :lol: .....ε με 20 ευρουλακια να κερδιζεις 60...τι να κανω;;:lol:
προπαθησα να στο πω με στιλ.............. για να μην σε προσβαλλω!!!
λεξεις τυπου τσιπης και φτωχομπινες δεν ειναι και οτι καλυτερο...........
γι αυτο απλα σου προτεινα να δεις το στοιχημα απο αλλη διασταση ετσι ωστε να μην περιμενεις να χασει η Ελλαδα σε τοσο κρισιμο αγωνα για να πανηγυριζεις δημοσια 40 ευρω ως καθαρο κερδος!!!
και γω εχω πονταρει κατα της ελλαδας οπως και του ΠΑΟ και εχω πληρωθει πολυ μεγαλυτερο ποσο..........
δεν εφτασα ομως σε σημειο να καυχιεμαι δημοσια για την προβλεψη μου!
............οποτε δεν εχω να πω τιποτα στο φιλο σου!
λυπαμαι που εγινα απαξιωτικος απεναντυ σου........
δεν σκοπευα ουτε καν να μπω στον κοπο να στα πω γιατι δεν με αφορα το τι κανεις και τι εισαι.....
αλλα επηδη συνεχισες να προκαλεις και να ειρωνευεσαι .............................................. ηταν ο μονος τροπος να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω!
αν και κατα βαθος δεν νομιζω/ελπιζω να εισαι τιποτα απ τους 2 χαρακτηρισμους που προανεφερα.............απλα γουσταρεις να εισαι αντιδραστικος!
οπου υπαρχει αντιδραση.......υπαρχει και δραση........μην σε ξενιζει λοιπον που τα ακουσες!
ΤΕΛΟΣ
LsKostas
15/06/2008, 13:14
Σιγα μην σπασουν τ αβγα και κοψει η μαρεγκα!!!
Εχασε η εθνικη της "αρπα κολλας" ,η εθνικη της φωτοβολιδας του 2004 και θα κατσει ο αλλος
να στεναχωρηθει που κερδισε τα λεφτα του στο στοιχημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η ολη καμπανια στην ΕΡΤ ...
το ξαναζεσταμενα πειρατικα...
οι 4ωρες και μην σου πω 10ΩΡΕς εκπομπες...:rolleyes:
δειχνωντας τυπους να ουρλιαζουν οτι "δεν μπορουν να περιμενουν" (το τρολευ?)
... πανε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βουλιαξαν μαζι με την Εθνικη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αυτο ειναι το ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ σε τετοια περιοδο που μονο αποπροσανατολισμο απο τα πραγματικα προβληματα της χωρας χρειαζομαστε.
vangelis 64
15/06/2008, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
βαγγέλη θα στο ξαναπώ γιατί το έχουμε συζητήσει εκτενέστατα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Άκουσες το Βαρούχα προχτές; Και ο Βαρούχας είπε ότι ήταν πέναλτι του Όιγερ. Και μάλιστα ήταν κατηγορηματικός γι αυτό! Και ο Βαρούχας δεν είναι ο μαλάκας ο Θεοφιλόπουλος. Για ψάξτο ξανά. :) Βρε άνθρωπε,ποτέ δεν είπα αν το συγκεκριμένο ήταν πέναλτυ ή όχι.Ανέφερα την άποψη τού Θεοφιλόπουλου που είπε ότι η μπάλα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ στο χέρι τού Ό"ιγερ και ότι πήγαινε προς τα μέσα.
Η μαλακία αυτή που είπε δεν υπάρχει παρά μόνο στο μυαλουδάκι του.Ο ίδιος ο αμυντικός δήλωσε ότι έκανε πέναλτυ,άρα έπαιξε με πρόθεση.Αυτό έχει σημασία και τίποτ' άλλο.Η πρόθεση!!Και ο κανονισμός επιτρέπει στον διαιτητή να κρίνει αν υπάρχει πρόθεση.Όλα τ' άλλα για χέρι στην περιοχή είναι άκυρα.Τέλος!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Σιγα μην σπασουν τ αβγα και κοψει η μαρεγκα!!!
Εχασε η εθνικη της "αρπα κολλας" ,η εθνικη της φωτοβολιδας του 2004 και θα κατσει ο αλλος
να στεναχωρηθει που κερδισε τα λεφτα του στο στοιχημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η ολη καμπανια στην ΕΡΤ ...
το ξαναζεσταμενα πειρατικα...
οι 4ωρες και μην σου πω 10ΩΡΕς εκπομπες...:rolleyes:
δειχνωντας τυπους να ουρλιαζουν οτι "δεν μπορουν να περιμενουν" (το τρολευ?)
... πανε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βουλιαξαν μαζι με την Εθνικη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αυτο ειναι το ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ σε τετοια περιοδο που μονο αποπροσανατολισμο απο τα πραγματικα προβληματα της χωρας χρειαζομαστε.
ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...........
Άν θές κουβέντα.........γιά τό πετρέλαιο καί τό πόσο πήγαν τ'άγγούρια πολύ ευχαρίστως...
Άν βεβαίως μάς τό έπιτρέψουν.......γιατί νομίζω ότι οί πολιτικές συζητήσεις.....
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.........!!!!!!
Πρέπει νάναι πολύ βλάκας ό πολίτης καί πολύ χαμηλής κουλτούρας............
ώστε νά πιστεύει ό κάθε έξυπνάκιας ότι προσφέροντας του.........άρτον καί θεάματα.....
τόν άποπροσανατολίζει άπό τό καυτό θέμα τής έπιβίωσης........
ΑΛΛΑ..........ΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ............
ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ..........
ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...........
Ή Εύρώπη ήδη είναι στά τελωνεία καί τά διόδια.............ΠΟΙΟΣ ..?? Η ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ....!!!
ΕΜΕΙΣ............ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ...............ΕΙΜΑΣΤΕ.....???
Η..........ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......????
Akatanomastos
15/06/2008, 19:25
ρε παιδια, περι στοιχηματος..
ο καθενας ειπαμε πραττει οπως θελει..κατανοητο..
και γω εχει τυχη να παιξω τον βαζελο Χ στην ευρωπη και ηταν σε <<δελτιο>> με αλλα ματσακια, και με καλο κερδος ολα μαζι.
ενιωσα ασχημα γιατι προτιμουσα να παρω τα λεφτα(ηταν πολλα τα λεφτα αρη) παρα να κερδισει ο βαζελος.και γω εφοσον βαλω στοιχημα κοιταω το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου οφελος.γιαυτο και δεν το ξανακα
αν ο αλλος δεν νιωθει ασχημα μεγεια του με χαρα του..
Πολύ κακός...αναπάντεχα κακός ο Κατσουράνης.χάλια ο Μπασινάς...οι κυριώτεροι λόγοι για τη σημερινή εικόνα,κατά τη γνώμη μου.
Και ο Ρεχάγκελ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά,έχοντας τον Καραγκούνη(και όχι μόνο)χωρίς δυνάμεις(Γεια σου ρε Γκαγκάτση με τα πλέι οφ:sick: )καθόταν κι έβλεπε Σεϊταρίδη και Πατσατζόγλου αλλού να πατάνε κι αλλού να βρίσκονται,περίμενε μήπως και...!
Αμ δε!!Μία ο Χαριστέας,μία ο Νικοπολίδης και τέζα.Θα μπορούσαμε, ΑΑΑΝ είχαμε δυνάμεις.Οι Ρώσοι έπαιξαν λίγο ποδόσφαιρο όταν οι δικοί μας είχαν ήδη κλατάρει.Στον υπόλοιπο αγώνα συναγωνίζονταν ποιός θα σκάσει πρώτος τη μπάλα πετώντας τη ψηλότερα.
Κρίμα..δεν πειράζει...στην υγειά τους!!:beer: :beer: :beer:
Αν ειχαμε δυναμεις να.......
Τραβαγαμε λιγο πιο πισω τον Λυμπε ...
Να διναμε μια ευκαρεια και στον Δημητρακη ( Σαλπιγγιδη..) τον Στελακη......
Τοτε μπορει να εβρισκες καποιες δυναμεις.........
Εχοντας ομως τον παιχτη ασυλια, συνονυμου του βοδιου μπροστα .........
Που να της βρεις τις δυναμεις βαγγελη...????
Αλλα ξεχασα... Πηραμε το 04....
Και δεν πρεπει να μιλαμε.....
133504
vangelis 64
15/06/2008, 22:01
Αν ειχαμε δυναμεις να.......
Τραβαγαμε λιγο πιο πισω τον Λυμπε ...
Να διναμε μια ευκαρεια και στον Δημητρακη ( Σαλπιγγιδη..) τον Στελακη......
Τοτε μπορει να εβρισκες καποιες δυναμεις.........
Εχοντας ομως τον παιχτη ασυλια, συνονυμου του βοδιου μπροστα .........
Που να της βρεις τις δυναμεις βαγγελη...????
Αλλα ξεχασα... Πηραμε το 04....
Και δεν πρεπει να μιλαμε..... Δυστυχώς.Κι άλλα πολλά κι άλλα πολλά...:(
Τι ηταν αυτο με την Τουρκια ........???
:eyepop: :eyepop:
Απίστευτο πάθος, δύναμη, και πίστη...αυτή η ομάδα είναι εφτάψυχη...να μου το θυμηθείτε θα φτάσει πολύ ψηλά...Συγχαρητήρια στους Τούρκους...
makis206
15/06/2008, 23:05
Ψυχή μ'@@ !
:beer:
Akatanomastos
15/06/2008, 23:06
μαγκες ετσι ειναι..
αυτη η ομαδα μπορει να μην παρει ποτε euro αλλα παιζει μπαλα..
εμεις ουτε σε 30 χρονια δεν θα παιζουμε τετοιο ποδοσφαιρο..
makis206
15/06/2008, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτη η ομαδα μπορει να μην παρει ποτε euro αλλα παιζει μπαλα..
Γιατί το λες αυτό ;
Εμείς το πήραμε μια φορά, έτσι παίξαμε ποτέ ;:smilea:
Akatanomastos
15/06/2008, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί το λες αυτό ;
Εμείς το πήραμε μια φορά, έτσι παίξαμε ποτέ ;:smilea:
ρε μπορει και να το παρει..
απλα λεω το οτι το πηραμε εμεις δεν μας κανει ομαδα με ποιοτητα.
και λεω πωςη τουρκια, αλλα και ομαδες με μεγαλυτερη ποιοτητα δεν το χουν παρει και μπορει να μην το παρουν και ποτε..
makis206
15/06/2008, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε μπορει και να το παρει..
απλα λεω το οτι το πηραμε εμεις δεν μας κανει ομαδα με ποιοτητα.
και λεω πωςη τουρκια, αλλα και ομαδες με μεγαλυτερη ποιοτητα δεν το χουν παρει και μπορει να μην το παρουν και ποτε..
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα :lol:
mats8282
15/06/2008, 23:17
Χιλια μπραβο στους Τουρκους και καλησπερα σας
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα :lol:
Εσύ δε πήγες Σούγια....?:evil: :wave2:
makis206
15/06/2008, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ δε πήγες Σούγια....?:evil: :wave2:
Απογευματάκι γύρισα, αύριο έχει δουλειά γ@μώ τον ιδιωτικό τομέα μου μέσα..:lol:
Akatanomastos
15/06/2008, 23:26
ρε παιδια μιας και σας βρικα εδω..τι εννουμε λεγοντας χους εις χουν?
kalgeorge
15/06/2008, 23:53
ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ..........ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΟΧΙ.....???
Τά λόγια είναι φτώχεια........μή τό γυρνάς στήν πλακίτσα...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.......ΑΣΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ....
σου ειπα,,,ακομα δεν εχεις ξεπληρωσει προηγουμενο χρεος....οταν λεμε κατι το κανουμε...
και οχι , με ισπανια δεν θα παιξω γιατι οι ισπανοι ειναι αδιαφοροι...και δεν αποκλειεται το χ.
α, ο φιλος μου ακομα σε περιμενει...:rotflmao:
kalgeorge
15/06/2008, 23:59
40 εβγαλες ως καθαρο κερδος με τη Σουηδια.............το ειπες και μονος σου και το πανηγυριζες!!!!!
προπαθησα να στο πω με στιλ.............. για να μην σε προσβαλλω!!!
λεξεις τυπου τσιπης και φτωχομπινες δεν ειναι και οτι καλυτερο...........
γι αυτο απλα σου προτεινα να δεις το στοιχημα απο αλλη διασταση ετσι ωστε να μην περιμενεις να χασει η Ελλαδα σε τοσο κρισιμο αγωνα για να πανηγυριζεις δημοσια 40 ευρω ως καθαρο κερδος!!!
και γω εχω πονταρει κατα της ελλαδας οπως και του ΠΑΟ και εχω πληρωθει πολυ μεγαλυτερο ποσο..........
δεν εφτασα ομως σε σημειο να καυχιεμαι δημοσια για την προβλεψη μου!
............οποτε δεν εχω να πω τιποτα στο φιλο σου!
λυπαμαι που εγινα απαξιωτικος απεναντυ σου........
δεν σκοπευα ουτε καν να μπω στον κοπο να στα πω γιατι δεν με αφορα το τι κανεις και τι εισαι.....
αλλα επηδη συνεχισες να προκαλεις και να ειρωνευεσαι .............................................. ηταν ο μονος τροπος να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω!
αν και κατα βαθος δεν νομιζω/ελπιζω να εισαι τιποτα απ τους 2 χαρακτηρισμους που προανεφερα.............απλα γουσταρεις να εισαι αντιδραστικος!
οπου υπαρχει αντιδραση.......υπαρχει και δραση........μην σε ξενιζει λοιπον που τα ακουσες!
ΤΕΛΟΣ
ρε μεγαλε...σοβαρα τωρα...πιστευεις οτι με χαλασε που τα ακουσα απο σενα;;;;;
δεν εχεις καταλαβει οτι σε εχω γραμενο;;;;;
ασε που δεν καταλαβαινεις κιολας!
Δες παλι τα προηγουμενα ποστακια μου και θα καταλαβεις, οτι ειπα....ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ..το εγραψα πιο πανω αλλα μαλλον βλεπεις οτι θελεις , δικαιωμα σου:wave2:
επισης αν ειχες λιγο μυαλο θα καταλαβαινες οτι :1) πολλοι δεν εχουν τοσα ωστε να τα πονταρουν ολα σε ενα στοιχημα.
2) δεν ειναι το κερδος τα 40 ευρω....αλλα τα υπολοιπα που θα βγαλεις πονταροντας, αυτα....ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ...
αν παλι δυσκολευεσαι ( γιατι το εχω εξηγησει ηδη δυο φορες ) ..δεν μπορω να κανω κατι)
και να σου πω και κατι;;;
πιστευεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις ΕΣΥ;;;;;; ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;;;;;;;
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΩ Π Ο Τ Ε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΑΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ..
ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ;;;
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ:wave2:
mats8282
16/06/2008, 00:16
Δειτε μια αυτο το αρθρο του Paparazzi στο contra.gr
http://blogs.contra.gr/Blogs/PaparazziBlog/202327
alximistis
16/06/2008, 01:30
Απίστευτοι οι Τούρκοι σήμερα! Απέδειξαν για άλλη μια φορά πως έχουν ψυχάρα! Ή πιο σωστά δεν σταματούν να κυνηγούν αυτό που θέλουν. Και καλά κάνουν φυσικά. Μπράβο τους.
Από την άλλη... θα το πω για εκατομμυριοστή φορά... μην κοιτάμε μία ομάδα πως έπαιξε μόνο σε έναν αγώνα. Να κοιτάξουμε τη γενικότερη εικόνα. Τι εννοώ. Καλές οι αναλύσεις του στυλ σήμερα οι Τσέχοι έχασαν ας πούμε επειδή έκανε τεράστια γκάφα ο Τσεχ στο 82 ή επειδή ο Μπρίκνερ δεν κυνήγησε το ματς μετά το 2-0 αλλά επαναπαύτηκε σε αυτό αλλά για να θυμηθούμε... έχει ξαναγίνει αυτό! Το έχει ξανακάνει η Τσεχία. και με μας το 2004 και άλλη μία φορά πάλι στο τέλος έτρεχε και δεν έφτανε. Αλλά έστω μόνο με μας. Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει. Έγερνε κυριολεκτικά το γήπεδο μας είχαν πατήσει και... μπαπ!!! Πάρτα στο τέλος να έχεις. και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση φίλοι συμφορουμίτες... παύει να είναι σύμπτωση. ;) Όταν κάτι ξανασυμβαίνει μάλλον αλλού βρίσκεται η ρίζα του... κακού.
Υπάρχουν και άλλες τρανταχτές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο. ουουουου... ειδικά σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών. Χοντρό παράδειγμα η Αγγλία στα πέναλτι. Όποτε οι Άγγλοι πάνε στα πέναλτι τρώνε τον πούλο.
Γενικά πιστεύω πως είναι πιο σωστό να κοιτάμε το ποδόσφαιρο συνολικότερα. Βγάζουμε πιο καθαρή εικόνα έτσι. :)
Κατά τα άλλα πιστεύω ότι βλέπουμε σιγά σιγά πολύ καλή μπάλα είδαμε μία άκρως συμπαθητική ομάδα την Ελβετία κατά τη γνώμη μου και φαβορί προσωπικά θεωρώ:
Την Πορτογαλία την Ολλανδία και την Ισπανία. Επίσης τους Ιταλούς ΑΝ περάσουν. Και θυμηθείτε το εφόσον περάσουν οι λατίνοι θα παίξουν πολύ διαφορετική μπάλα.
Κι αυτό ψάξτε το όποιος γουστάρει. Αξίζει. Τι εικόνα παρουσιάζουν οι Ιταλοί στα προκριματικά και στους πρώτους γύρους και τι μετά. :)
giobazolias
16/06/2008, 04:17
Απίστευτοι οι Τούρκοι σήμερα! Απέδειξαν για άλλη μια φορά πως έχουν ψυχάρα! Ή πιο σωστά δεν σταματούν να κυνηγούν αυτό που θέλουν. Και καλά κάνουν φυσικά. Μπράβο τους.
Από την άλλη... θα το πω για εκατομμυριοστή φορά... μην κοιτάμε μία ομάδα πως έπαιξε μόνο σε έναν αγώνα. Να κοιτάξουμε τη γενικότερη εικόνα. Τι εννοώ. Καλές οι αναλύσεις του στυλ σήμερα οι Τσέχοι έχασαν ας πούμε επειδή έκανε τεράστια γκάφα ο Τσεχ στο 82 ή επειδή ο Μπρίκνερ δεν κυνήγησε το ματς μετά το 2-0 αλλά επαναπαύτηκε σε αυτό αλλά για να θυμηθούμε... έχει ξαναγίνει αυτό! Το έχει ξανακάνει η Τσεχία. και με μας το 2004 και άλλη μία φορά πάλι στο τέλος έτρεχε και δεν έφτανε. Αλλά έστω μόνο με μας. Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει. Έγερνε κυριολεκτικά το γήπεδο μας είχαν πατήσει και... μπαπ!!! Πάρτα στο τέλος να έχεις. και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση φίλοι συμφορουμίτες... παύει να είναι σύμπτωση. ;) Όταν κάτι ξανασυμβαίνει μάλλον αλλού βρίσκεται η ρίζα του... κακού.
Υπάρχουν και άλλες τρανταχτές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο. ουουουου... ειδικά σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών. Χοντρό παράδειγμα η Αγγλία στα πέναλτι. Όποτε οι Άγγλοι πάνε στα πέναλτι τρώνε τον πούλο.
Γενικά πιστεύω πως είναι πιο σωστό να κοιτάμε το ποδόσφαιρο συνολικότερα. Βγάζουμε πιο καθαρή εικόνα έτσι. :)
χμμμμμμμμμ
ωραια ολα αυτα, ομως βλεποντας ξανα τον αγωνα (οποιος εχει τη διαθεση να δει κονσερβα) καλο θα ηταν να προσεξουν στο δευτερο ημιχρονο ΤΙ ΚΑΝΑΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ καποιοι παικτες της Τσεχιας!
Ουιφαλουσι, Πλασιλ, Γιανκουλοφσκι......ιδιος αυτοι οι 3!
ο Ουιφαλουσι που ειναι αμυντικαρα............στο δευτερο ημιχρονο δεν εδιωξε σχεδον ουτε μια φορα τη μπαλλα...........μονο ο Ροζενχαλ προσπαθουσε!
ο Πλασιλ μονο λαθη εκανε!
ο Γιανκουλοφσκι ηταν σαν να μην υπαρχει!
σε περισσοτερες απο 3 φορες ΕΤΥΧΕ τσεχος αμυντικος που να περναει η μπαλλα μπροστα του (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ).........και αυτος να πεφτει κατω χωρις καν να σπρωχνεται η να γλυστραει!
πως γινεται επι 1 ημιχρονο οι Τουρκοι να μην μπορουν να μπουν στην περιοχη της Τσεχιας και στο δευτερο να μπουν καμια 30αρια φορες?
για τον Τσεχ δεν ξερω..................μπορει και να ταν απλα λαθος............μπορει και οχι!
ωραιο ματσακι αλλα λιγο μυστηριο νομιζω.............
alximistis
16/06/2008, 04:24
χμμμμμμμμμ
ωραια ολα αυτα, ομως βλεποντας ξανα τον αγωνα (οποιος εχει τη διαθεση να δει κονσερβα) καλο θα ηταν να προσεξουν στο δευτερο ημιχρονο ΤΙ ΚΑΝΑΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ καποιοι παικτες της Τσεχιας!
Ουιφαλουσι, Πλασιλ, Γιανκουλοφσκι......ιδιος αυτοι οι 3!
ο Ουιφαλουσι που ειναι αμυντικαρα............στο δευτερο ημιχρονο δεν εδιωξε σχεδον ουτε μια φορα τη μπαλλα...........μονο ο Ροζενχαλ προσπαθουσε!
ο Πλασιλ μονο λαθη εκανε!
ο Γιανκουλοφσκι ηταν σαν να μην υπαρχει!
σε περισσοτερες απο 3 φορες ΕΤΥΧΕ τσεχος αμυντικος που να περναει η μπαλλα μπροστα του (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ).........και αυτος να πεφτει κατω χωρις καν να σπρωχτει η να γλυστρησει!
πως γινεται επι 1 ημιχρονο οι Τουρκοι να μην μπορουν να μπουν στην περιοχη της Τσεχιας και στο δευτερο να μπουν καμια 30αρια φορες?
για τον Τσεχ δεν ξερω..................μπορει και να ταν απλα λαθος............μπορει και οχι!
ωραιο ματσακι αλλα λιγο μυστηριο νομιζω.............
Όχι ρε φίλε.. δεν είναι Ελλάδα εκεί ούτε κάποιο πρωτάθλημα χώρας. Μιλάμε για τα έθνη της Ευρώπης. Ποιος δεν θα ήθελε να προχωρήσει; Εδώ η Ελβετία και τα έδωσε όλα ότι είχε και δεν είχε ασχέτως αποτελέσματος. Δεν υπάρχει μυστήριο.
Απλώς θυμίσου τι έχουν κάνει οι Τσέχοι στο παρελθόν πόσες παρόμοιες γκάφες και θα καταλάβεις. Και σκέψου και πόσα γκολ έχει χάσει σε αγώνες ο απερίγραπτος ο Κόλερ! Ο άνθρωπος βάζει αν βάζει ένα και χάνει... 21!!! άσε που οι Τούρκοι είναι... πιτ μπουλ!!!!! τα δίνουν όλα ότι έχουν και δεν έχουν. :)
giobazolias
16/06/2008, 04:31
Όχι ρε φίλε.. δεν είναι Ελλάδα εκεί ούτε κάποιο πρωτάθλημα χώρας. Μιλάμε για τα έθνη της Ευρώπης. Ποιος δεν θα ήθελε να προχωρήσει; Εδώ η Ελβετία και τα έδωσε όλα ότι είχε και δεν είχε ασχέτως αποτελέσματος. Δεν υπάρχει μυστήριο.
Απλώς θυμίσου τι έχουν κάνει οι Τσέχοι στο παρελθόν πόσες παρόμοιες γκάφες και θα καταλάβεις. Και σκέψου και πόσα γκολ έχει χάσει σε αγώνες ο απερίγραπτος ο Κόλερ! Ο άνθρωπος βάζει αν βάζει ένα και χάνει... 21!!! άσε που οι Τούρκοι είναι... πιτ μπουλ!!!!! τα δίνουν όλα ότι έχουν και δεν έχουν. :)
και γω ετσι πιστευα μεχρι που ειδα το καρε καρε με το γκολ της Γαλλιας με τη Βραζιλια στο μουντιαλ του 2006, τοτε που ο Ρομπερτο Καρλος εδενε τα κορδονια του και αφησε τον Ανρι μονο του για να βαλει το νικητηριο γκολ!
τοτε που πριν αρχισει η διοργανωση πολλοι λεγαν οτι θα το παρει η puma η adidas.............οπως και το 2002 που λεγοταν οτι θα το παρει η nike..........
πραγματικα δεν ξερω...............αλλα οπως και να χει..............καποια πραγματα στο δευτερο ημιχρονο μου φανηκαν λιγο περιεργα στη αμυντικη λειτουργια της Τσεχιας.......δεν ξερω!
οσο για τον Κολερ.................ασε, ειναι παικταρα ο ανθρωπος!!!!!!!!
κριμα που σταματησε........μπορουσε να παιξει κι αλλο!!!!
alximistis
16/06/2008, 04:37
και γω ετσι πιστευα μεχρι που ειδα το καρε καρε με το γκολ της Γαλλιας με τη Βραζιλια στο μουντιαλ του 2006, τοτε που ο Ρομπερτο Καρλος εδενε τα κορδονια του και αφησε τον Ανρι μονο του για να βαλει το νικητηριο γκολ!
τοτε που πριν αρχισει η διοργανωση πολλοι λεγαν οτι θα το παρει η puma η adidas.............οπως και το 2002 που λεγοταν οτι θα το παρει η nike..........
πραγματικα δεν ξερω...............αλλα οπως και να χει..............καποια πραγματα στο δευτερο ημιχρονο ηταν λιγο περιεργα!
Με μπέρδεψες! Το νικητήριο γκολ τότε δεν το έβαλε το αρνί! :D Το ματς έληξε εντυπωσιακά 3-0 και το πρώτο γκολ το είχε βάλει ο Ζιζού με κεφαλιά το δεύτερο το Αρνί ή το αντίθετο δεν θυμάμαι και το τρίτο νομίζω εκείνος ο ξανθομπούμπουρας ο Πετί. 3-0! Και θα σου θυμίσω επίσης που έχει άμεση σχέση με αυτά που έγραψα πριν ότι ο κακός δαίμονας της Βραζιλίας ήταν ανεκαθεν η Γαλλία. Το 86 την είχε στείλει σπίτι της στα πέναλτι με τον Ζοέλ Μπατς κάτω από τα δοκάρια. Στην κανονική διάρκεια είχε χάσει πέναλτι ο Ζίκο. Στο τελευταίο μουντιάλ πάλι την έστειλε σπίτι της με 2-0. Αν υπάρχει μία ομάδα η οποία κερδίζει τη Βραζιλία κι έχει χτίσει μία παράδοση αυτή είναι η Γαλλία.
Ξέρεις πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τον τελικό του 2006; Από μία δήλωση του Μαραντόνα ο οποίος είχε πει πως το παγκόσμιο είναι στημένο και θα το πάρει η γαλλία. Από εκεί είχαν ξεκινήσει όλα.
και κάτι τελευταίο. Με εξαίρεση μία φορά και μόνο (δεν θυμάμαι πότε) δεν τοέχει σηκώσει η Βραζιλία στην Ευρώπη!
giobazolias
16/06/2008, 04:39
Με μπέρδεψες! Το νικητήριο γκολ τότε δεν το έβαλε το αρνί! :D Το ματς έληξε εντυπωσιακά 3-0 και το πρώτο γκολ το είχε βάλει ο Ζιζού με κεφαλιά το δεύτερο το Αρνί ή το αντίθετο δεν θυμάμαι και το τρίτο νομίζω εκείνος ο ξανθομπούμπουρας ο Πετί. 3-0! Και θα σου θυμίσω επίσης που έχει άμεση σχέση με αυτά που έγραψα πριν ότι ο κακός δαίμονας της Βραζιλίας ήταν ανεκαθεν η Γαλλία. Το 86 την είχε στείλει σπίτι της στα πέναλτι με τον Ζοέλ Μπατς κάτω από τα δοκάρια. Στην κανονική διάρκεια είχε χάσει πέναλτι ο Ζίκο. Στο τελευταίο μουντιάλ πάλι την έστειλε σπίτι της με 2-0. Αν υπάρχει μία ομάδα η οποία κερδίζει τη Βραζιλία κι έχει χτίσει μία παράδοση αυτή είναι η Γαλλία.
Ξέρεις πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τον τελικό του 2006; Από μία δήλωση του Μαραντόνα ο οποίος είχε πει πως το παγκόσμιο είναι στημένο και θα το πάρει η γαλλία. Από εκεί είχαν ξεκινήσει όλα.
και κάτι τελευταίο. Με εξαίρεση μία φορά και μόνο (δεν θυμάμαι πότε) δεν τοέχει σηκώσει η Βραζιλία στην Ευρώπη!
το 3-0 ειναι το 1998!
το 1-0 που λεω εγω ειναι το 2006
το 56 στη Σουηδια ειναι αυτο που δεν θυμασαι!
alximistis
16/06/2008, 04:42
αυτο που λες ειναι το 1998!
το 56 στη Σουηδια ειναι αυτο που δεν θυμασαι!
thanks. :)
εσύ ποιο λες το 2006;;; ειλικρινά δεν το θυμάμαι καθόλου. 1-0; Ειλικρινά δεν το θυμάμαι.
vangelis 64
16/06/2008, 04:45
Με μπέρδεψες! Το νικητήριο γκολ τότε δεν το έβαλε το αρνί! :D Το ματς έληξε εντυπωσιακά 3-0 και το πρώτο γκολ το είχε βάλει ο Ζιζού με κεφαλιά το δεύτερο το Αρνί ή το αντίθετο δεν θυμάμαι και το τρίτο νομίζω εκείνος ο ξανθομπούμπουρας ο Πετί. 3-0! Και θα σου θυμίσω επίσης που έχει άμεση σχέση με αυτά που έγραψα πριν ότι ο κακός δαίμονας της Βραζιλίας ήταν ανεκαθεν η Γαλλία. Το 86 την είχε στείλει σπίτι της στα πέναλτι με τον Ζοέλ Μπατς κάτω από τα δοκάρια. Στην κανονική διάρκεια είχε χάσει πέναλτι ο Ζίκο. Στο τελευταίο μουντιάλ πάλι την έστειλε σπίτι της με 2-0.
το 3-0 ειναι το 1998!
το 1-0 που λεω εγω ειναι το 2006
το 56 στη Σουηδια ειναι αυτο που δεν θυμασαι! έλα οι εγκυκλοπαίδειεςςςς!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
giobazolias
16/06/2008, 04:45
thanks. :)
εσύ ποιο λες το 2006;;; ειλικρινά δεν το θυμάμαι καθόλου. 1-0; Ειλικρινά δεν το θυμάμαι.
ναι...............
κοιτα τι κανει ο Ρομπερτο Καρλος που υποτηθεται πως πιανει τον Ανρι!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c_FuIgpiSJA
alximistis
16/06/2008, 04:47
ναι...............
κοιτα τι κανει ο Ρομπερτο Καρλος που υποτηθεται πως πιανει τον Ανρι!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c_FuIgpiSJA
Υπόσχομαι να το δω αλλά όχι τώρα. Όχι δεν αρνούμαι :D απλώς το ρημάδι το pc στη δουλειά δεν ανοίγει για κάποιο λόγο το youtube. θα το δω από το σπίτι μου.
alximistis
16/06/2008, 04:48
έλα οι εγκυκλοπαίδειεςςςς!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
μεγαλεία λέμε. Που σαι ρε Σωτηρακόπουλε να μαθαίνεις!!! :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
16/06/2008, 04:51
μεγαλεία λέμε. Που σαι ρε Σωτηρακόπουλε να μαθαίνεις!!! :lol: :lol: :lol: Όχι παίζουμε!Ρε σεις...τώρα που το σκέφτομαι,μπας κι ήταν το 62 ή το 58;:look: :dizzy:
alximistis
16/06/2008, 04:53
Όχι παίζουμε!Ρε σεις...τώρα που το σκέφτομαι,μπας κι ήταν το 62 ή το 58;:look: :dizzy:
Α όλα κι όλα. Θα σου κοστίσει αυτή η απάντηση!!! Τσάμπα δεν δίνουμε άλλο κύριος. :D
giobazolias
16/06/2008, 04:53
Όχι παίζουμε!Ρε σεις...τώρα που το σκέφτομαι,μπας κι ήταν το 62 ή το 58;:look: :dizzy:
σωστοοοοοοος!
το 58 ηταν.....σιγουρα!
5-2 τους Σουηδους στον τελικο!!!
και ο Πελε 17 χρονων σε παγοσμιο!
ρεκορ που νομιζω εσπασε ο Νορμαν Γουαιτσαιντ και αργοτερα ο Οουεν!
α ρε greek culture!!!!
:beer: :beer: :beer:
vangelis 64
16/06/2008, 04:58
το 58 ηταν.....σιγουρα!
Ωραίες εποχές.:a024: :lol: :lol: Θυμάμαι το 54 που το πήρε η Γερμανί,νικώντας την Ουγγαρία τού Πόυσκας και λίγα χρόνια αργότερα οι περισσότεροι παίχτες της πέθαναν από τη πολλή ντόπα...
Άσ'τα να πάνε!Από τότε τραβάγανε βιταμίνες.:(
alximistis
16/06/2008, 05:00
Ωραίες εποχές.:a024: :lol: :lol: Θυμάμαι το 54 που το πήρε η Γερμανί,νικώντας την Ουγγαρία τού Πόυσκας και λίγα χρόνια αργότερα οι περισσότεροι παίχτες της πέθαναν από τη πολλή ντόπα...
Μην μπούμε σε αυτό το ζήτημα γιατί τότε θα πρέπει να αναφερθούμε πάρα πολύ στο μουντιάλ της Ισπανίας το 82. ποιος το πήρε πως και κυρίως πως οι "πεθαμένοι" Ιταλοί οι οποίοι κόντεψαν να αποκλειστούν από τους... Αιγύπτιους ήταν τους Αιθίοπες δεν θυμάμαι δεν είμαι σίγουρος ξαφνικά "ματαμορφώθηκαν" και σάρωσαν τα πάντα.
giobazolias
16/06/2008, 05:06
τι πιναν τοτε???
μελα ζωμο???????
vangelis 64
16/06/2008, 05:09
τι πιναν τοτε???
μελα ζωμο??????? Ό,τι περίπου και σήμερα,αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν οι "γνώστες"( μη χέσω) τότε και πειραματίζονταν με δόσεις και συνδυασμούς ουσιών πάνω στούς αθλητές.:sick: :sad:
ΜΕΛΑΝΑ.............ΖΩΜΟ
Μή μού τό χαλάτε........
Μεταγγίσεις αίματος,........κατευθείαν κάνανε......
καί χτυπάγανε σύριγγα στά νεφρά δίπλα μέ.........ότι διεγερτικό τής έποχής
ύπήρχε ,έτσι άπλά καί άτσαλα....!!!
ΣΗΜΕΡΑ.........ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ........
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ..................
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.............
ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.......
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ........ΘΕΣ.....
Καί φυσικά όλοι είναι άθώοι..........καί τά παιδιά ούτε κάν ξέρουν τί τούς
ταίζουν..........
ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΣΑ ΖΩΑ ΤΡΩΝΕ.............!!!!!!
Μά γιά τόσο μαλάκες μάς περνάνε...??
Τό μόνο πού σώζει άκόμα τά όμαδικά άθλήματα
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ.........ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.......ό άγώνας είναι ποιός τρώει τά καλύτερα......
είναι ότι τό ντόπινγκ....
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..........άλλιώς σέ στέλνει στά κυπαρίσσια....
σάν τόν Πουέρτα καί άλλους.........
Άλλά οί διεστραμμένοι προκειμένου νά άνεβάσουν τόν πήχυ έχουν βρεί τό κόλπο
Παίρνουν 30 άλογα σέ μιά όμάδα ποδοσφαίρου........κι όποιος άντέξει....!!!!!
Δέ νομίζω πώς θά δώ Όλυμπιάδα........στή χώρα τών παρασκευαστών....!!!!!
Άπό έκεί δέν ήρθαν τά δώρα στόν Ίακώβου....???
ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ...........VS............EΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΗΣ....?????
Κι ό νικητής στόν τελικό μέ τό ΜΕΘΙΛΤΡΙΟΝΟΛΟΝ.....????
vangelis 64
16/06/2008, 07:43
Το κακό ξέρεις ποιό είναι;Ότι οι γυναίκες βγάζουνε τρίχες και οι άντρες κάνουνε βυζιά.Άμα γινόταν το ανάποδο,θά 'ταν όλοι ευχαριστημένοι.
Θα ντοπαριζόταν όλος ο κόσμος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλος πάντων,έτσι για να είμαστε επίκαιροι και να σάς τη σπάσω στούς περισσότερους....Γερμανία με χίλια λέμε!!:D :D
Το κακό ξέρεις ποιό είναι;Ότι οι γυναίκες βγάζουνε τρίχες και οι άντρες κάνουνε βυζιά.Άμα γινόταν το ανάποδο,θά 'ταν όλοι ευχαριστημένοι.
Θα ντοπαριζόταν όλος ο κόσμος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλος πάντων,έτσι για να είμαστε επίκαιροι και να σάς τη σπάσω στούς περισσότερους....Γερμανία με χίλια λέμε!!:D :D
ΚΑΝΟΥΝ ΒΥΖΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.....??
Αύτό είλικρινά δέν τόξερα....!!!!
Ξεκινάω θεραπεία.......καί μετά πάω Καζαμπλάνκα....!!!!
vangelis 64
16/06/2008, 07:55
ΚΑΝΟΥΝ ΒΥΖΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.....??
Αύτό είλικρινά δέν τόξερα....!!!!
Ξεκινάω θεραπεία.......καί μετά πάω Καζαμπλάνκα....!!!!
:wave2: Έχω δει απόμαχο μποντιμπιλντερά.Άσ'τα να παν στο διάολο σού λέω!!:eyepop: :eyepop:
Έχω δει απόμαχο μποντιμπιλντερά.Άσ'τα να παν στο διάολο σού λέω!!:eyepop: :eyepop:
Ρέ σύ αύτοί είναι άλλη κατηγορία........
Παθαίνουν μαστίτιδα μόλις κοπεί άπότομα ό θηλασμός........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: