View Full Version : ενδείκτης ταχυτητας
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
hristos13gr
12/07/2008, 10:56
Κατ'αρχας να ξαναπώ ευχαριστώ πολύ που κάνετε για όλους μας...
Αλλά να το πάω ενα βήμα πιο κάτω? Τι θα λέγατε, όταν ετοιμαστόυν οι ενδείκτες, να βρεθούμε όλοι μαζί να γνωριστόυμε κιολας (& να τους παραλάβουμε κιολας);
Εγώ το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να αναλάβω την διανομή για όλη την Αττική(ευκαιρία για βόλτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Χρήστο πολύ καλή η ιδέα σου, εγώ μέσα, το θέμα είναι οι αποστάσεις,Πατρα-Αθηνα-Θεσ/νίκη-Κρήτη έχουμε από παντού...ας τελειώσει το πρότζεκτ και μιλάμε επ'αυτού!
Πάντως όσοι είμαστε κοντά στην Αθήνα (πχ εγώ που είμαι Πάτρα) μπορούμε να βρεθούμε και να πιούμε και μια μπυρίτσα.
Αν και ίσως θα ήταν καλύτερα να βρισκόμαστε κάπου πιο όμορφα κανα ΣΚ όπως πχ Ορεινή Αιτ/νία, Ορεινή Κορινθία ή όπου αλλού σας αρέσει περισσότερο.
Έτσι θα είναι ακόμα πιο ωραία. Just think about it και τα λέμε.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους δουλεύουν το πρότζεκτ αυτό, με αποδέκτες τόσο κόσμο.
:beer:
kalamaria
13/07/2008, 20:47
mikios400
14/07/2008, 00:11
οκ, το Κρητικό κλιμάκιο θα κάνει κ αυτό συνάντηση να τρίψει στα μούτρα των άλλων τα τσιπάκια του...
τι λες painteraki??? :p
κολάω,είναι πολλά τα σετ..υπομονή,έχω πολύ όρεξη
mikios400
15/07/2008, 21:55
:beer: :beer:
εβίβα φίλε, πίνουμε στην υγειά σου!
καλό κουράγιο!
grdaemon
15/07/2008, 22:24
Κουράγιο..
είμαστε σε πολύ καλό δρόμο ίσως αύριο το μεσημέρι να τα έχω όλα έτοιμα..σήμερα κολλούσα 8 ώρες...ουφ....τα κολάω στον αέρα όχι σε πλακέτα ώστε να το μοντάρει ο καθένας όπως θέλει..ο Γιώργος το έκανε έτσι και το έπιασε με σιλικόνη...καλο βράδυ
Το πρώτο σετ φτιάχτηκε και δουλεύει άψογα, είμαι πολύ :) :rotflmao: :sun: πάω να συνεχίσω τα υπόλοιπα που είναι αφημένα στο 75%
Καλό κουράγιο.
:beer: :beer:
Ευχαριστούμε και πάλι
:a10:
Aloha! και απο εμενα, αν και σε διακοπες δεν αντεξα και στο πρωτο internet cafe μπηκα
για να δω πως τα πατε...:wave2:
απο'τι βλεπω το project το πατε με γοργους ρυθμους, να πω ενα ευχαριστω σε ολους που
ειστε στην παραγωγη, οπου μπορω να βοηθησω μολις επιστρεψω αθηνα να μου πειτε και
εμενα γιατι νιωθω εντελως αχρηστο ρεμαλι που δεν εχω κανει τιποτα να βοηθησω...
Μια μπυρα στην υγεια σας θα την πιω βεβαια :beer:
2 σετάκια μείναν και ήμαστε έτοιμοι για να στείλω τα κουτάκια σας...λοιπόν για να μην καθυστερήσουμε την αποστολή στείλτε μου ο καθένας τα στοιχεια αποστολής:
Ονοματεπώνυμο
Διευθυνση
Τ.Κ
Πόλη
Τηλ.κινητό για να τα ετοιμάζω,
το κόστος είναι 10ευρώ στο άτομο συμπεριλαμβάνοντας τα 2Ευρώ για το δεματάκι ελπίζω να μην τα χρεώσουν παραπάνω...θα σας δώσω αύριο νωρίς νωρίς τον αριθμό μου στην εθνική τράπεζα και αρχίζετε τις καταθέσεις. Όποιος έχει άλλο τρόπο στο νου του μου λέει. Επίσης όποιος θέλει παραλαμβάνει το indicator από Θεσσαλονίκη και κερδίζει το να με γνωρίσει και αν γουστάρει :beer: και επίσης τα 2ευρώ για το ΕΛΤΑ...ξεκινάτε τα πμ να αρχίσω να στέλνω και αύριο ακόμη..
Αυτά, ήμαστε όλοι τυχεροί που δεν πατάει κόσμος στο μαγαζί γιατί αλιώς θα πιάναμε αύγουστο...έχω κολήσει γύρω στις 25ώρες αυτή τη βδομάδα...επισης σταματήστε να λέτε ευχαριστώ με κάνετε και :blush: , χαρά μου που το έκανα! αυτά,η συνέχεια αύριο το πρωί.
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ PHOTOSSSS ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ!!!!
Γιώργο αν έχω καταλάβει έχεις ανοίξει την βάση της ζελατίνας και πέρασες μέσα το display? Πως την ανοιξες την τρυπούλα, τα καλώδια από που τα πέρασες?
Παίδες, άρχισαν να έρχονται τα στοιχεία αποστολής, πάρτε και τα στοιχεία της τράπεζας:
Εθνικη τράπεζα
ξλςρφςλκρξφλκςξφλεςκξ
αριθμ.λογ. λκξφλκξφλςξφςλκξφ στειλτε πμ
βάλτε στην αιτιολογία ή δεν ξέρω που το βάζουν ονοματεπώνυμο καταθέτη να καταλαβαίνω από ποιον απο εσας είναι....αύριο το πρωι δοκιμάζονται-συσκευάζονται και αποστέλονται..:rotflmao: :smokin:
Georgaras
17/07/2008, 23:01
ένα μεγάλο Μπράβο και από εμένα!!! και εγώ περιμένω εντυπώσεις και καμιά Φώτο από αυτούς που θα τα βάλουν.
αν και νέος εδω , πρέπει να ομολογήσω ότι είσαστε φοβερή παρέα...!
αν περισεψει κανενα ρε παιδια στειλτε μου πμ.
καλη συνεχεια σε ολους σας....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ανοιξα μια τρύπα με ενα μαχαιράκι στο καπάκι της βασης της ζελατίνας και κόλλησα το display. τα εξαρτήματα είναι μέσα στην βάση και τα 3 καλώδια κατεβαίνουν προς τα κάτω, χωρίς να χρειαζεται αλλη τρύπα, και βγαίνουν πίσω απ τα φώτα.
grdaemon
18/07/2008, 08:43
Φωτογραφίες παιδιά γιατι χανόμαστε....:confused: :rotflmao:
φωτό θα βάλω με ένα μικρό tutorial,αύριο το πρωί ίσως...επειδή έφτιαχνα όλα τα σετ δεν έκατσα να εγκαταστήσω το δικό μου ακόμη...μάλλον θα το κάνουμε συγχρώνος...
υγ.O SKODA είναι παρόν? Δήλωσε στην λιστα αλλά δεν ξαναεμφανίστηκε, περιμένουν και άλλοι στη σειρά..(georgaras), skoda εμφανίσου.
hristos13gr
21/07/2008, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
Παίδες, άρχισαν να έρχονται τα στοιχεία αποστολής, πάρτε και τα στοιχεία της τράπεζας:
Εθνικη τράπεζα
βάλτε στην αιτιολογία ή δεν ξέρω που το βάζουν ονοματεπώνυμο καταθέτη να καταλαβαίνω από ποιον απο εσας είναι....αύριο το πρωι δοκιμάζονται-συσκευάζονται και αποστέλονται..:rotflmao: :smokin:
Σήμερα ή αύριο πάω τράπεζα & μετά σου στέλνω & τα στοιχεία μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Έγινε Χρήστο, σήμερα θα στείλω την πρώτη παρτίδα, θα προσπαθήσω πριν τις 11 να τα πάρετε μια μέρα νωρίτερα, ίσως και αύριο!
τα πρώτα δύο φύγαν για Κρήτη και για Ηλεία...σε καναδυό μέρες θα έρθουν..έξοδα αποστολής 2,5ευρώ εξωφλημένα.
Δεν βρίσκω το κωλο-bluetooth να περάσω τις φωτό από το κινητό να σας το δείξω...σημείωση, αν το βάλετε στην βάση της ζελατίνας όπως ο Γιώργος πρέπει να το βάλετε προσεκτικά ώστε στην τελική του θέση να μην ακουμπάνε τίποτα συρματάκια από αντιστάσεις μεταξύ τους, δεν είναι δύσκολο απλά θέλει προσοχή...επίσης απαιτείται να σπαστούν κάτι πλαστικάκια που έχει από μέσα η βάση της ζελατίνας για να χωρέσουν τα εξαρτήματα μέσα, δεν είναι πρόβλημα ουτε εξυπηρετούν κάτι μην ανησυχείτε...θα ήθελα ωστόσο να το βάλει κάποιος και κάπου αλλού εναλλακτικά να το δούμε και αλλού...εγώ πήγα με την περπατημένη του Γιώργου,σήμερα έκανα και την πρώτη βόλτα και γούσταρα.
Ρεύμα και γείωση πήρα από την δεξιά ψείρα, το μαύρο είναι η γείωση και το πράσσινο είναι το 12βολτ, έκλεψα από τον ροζ αισθητήρα και τράβηξα καλώδιο για μπροστά και όλα καλά.
Το σετ που θα παραλάβετε έχει τρία καλωδιάκια εξόδους...το ένα που ενώνεται με 4-5 άλλα είναι η γείωση, το άλλο που είναι κολημμένο στο τριπλό καρφάκι είναι το ρεύμα 12βολτ και το τρίτο που ειναι ενωμένο με μια αντίσταση είναι ο αισθητήρας, είναι καλάι και όχι ηλεκτροσυγκόληση φεριμποτ για αυτό προσπαθήστε να είστε απαλοί μέχρι να σταθεροποιηθούν στην τελική θέση τους.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιάννη δοκίμασε να πάρεις την γείωση όχι από την ψείρα αλλά από κάποιο άλλο μέρος όπως κάποια βίδα στο σασσί ή κατευθείαν από την μπαταρία και πες μου το αποτέλεσμα.
πρωί πρωί...
πάντως σήμερα γούσταρα πολύ, λίγο το πατρικό ένστικτο, λίγο που το χάζευαν καναδυό! :D
Γιώργο έγραψες, η ψείρα έφταιγε, λοιπόν παίδες, ρεύμα από την ψείρα και γείωση από αλλού....εγώ θα τραβήξω από μπαταρία απευθείας να είμαι σίγουρος.
Έπαιρνα γείωση από το μαύρο της ψείρας και τρεμοέπαιζε όταν έδειχνε 1η και 2α δείχνοντας άλλα αντ'άλλων, τώρα δουλεύει άψογα.
Αμέσως μετά από την αλλαγή μιας ταχύτητας, παρατηρείται πως το Gear Indicator αργεί λίγο να δείξει τον αριθμό αυτής ?
όχι την δείχνει στιγμιαία την στιγμη που αλλάζει.
Ταξιδευτής
22/07/2008, 09:46
Μπραβο ρε παιδια! Παρατηρω το ολο Project απο την αρχη με μεγαλο ενδιαφερον και το βρηκα πολυ ομορφο που κανατε τοση δουλεια αφιλοκερδως για ενα σωρο ανθρωπους....
Σχεδιαση κυκλωματος, υλικα, παραγγελιες, κοντρα παραγγελιες, προγραμματισμοι, συναρμολογηση.... Πραγματικα εχω μεινει αφωνος! :beer:
Πριν μερικα χρονια ειχα ενα Gear indicator στο kawasaki μου, ακριβως οπως αυτο στην πρωτη εικονα (βεβαια το ειχα παρει ετοιμο γυρω στα 40 ευρω απο εξωτερικο).
Αυτο που θελω να ρωτησω ομως ειναι το εξης: στο δικο μου, οταν το εγκαθιστουσες χρειαζοταν εναν προγραμματισμο: επρεπε να βαλεις τη μηχανη να κινειται με καθε ταχυτητα στο κιβωτιο και να αφηνεις να "βλεπει" το οργανο την ανοδο των στροφων για 2 χιλιαδες στροφες (πχ απο ρελαντι μεχρι 3 χιλ στροφες), ωστε να καταλαβει και να συσχετισει την ανοδο των στροφων με την καθε ταχυτητα.
Εσας το οργανακι αυτο δεν χρειαζεται αυτο τον προγραμματισμο;;; :confused:
Η μηπως το παιδι που προγραμματισε τα τσιπακια αφορουσαν τις συσχετισεις για το στρωμα;
Οπως και να εχει χιλια μπραβο!!!!
ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια ταξιδευτή, ο διακόπτης κάτω στο λεβιέ ταχυτήτων δίνει συγκεριμένες τάσεις σε κάθε ταχύτητα και ο Γιώργος τις μέτρησε ή τις ξέρει από κάπου οπότε προγραμμάτισε τα pics όταν τα διαπερνά η εκάστοτε τάση να στέλνουν στο display το αντίστοιχο νούμερο ταχύτητας είναι απλό και λαμπρό! ;)
λοιπόν το σετάκι είναι κάπως έτσι όλων και το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα των καλωδίων, στο συγκεκριμένο σετ :
το πράσσινο που είναι κολημένο στην αντίσταση πάει στον αισθητήρα
το μαύρο που φεύγει από το τριπλό καρφάκι πάει στο ρεύμα 12βολτ
το κίτρινο που φεύγει από εκεί που είναι κολημμένα 5 μαζί είναι η γείωση.
137343
Georgaras
22/07/2008, 12:01
Ωραια! thanks για την φωτο!!!
Μια χαρα φαινεται!!!!!! περιμενω πως και πως να το τοποθετησω στο μωρο μου!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
να και μια το τελικό αποτέλεσμα, δεν έχω συμμαζέψει καλώδια επειδή δοκιμάζω και τα δικά σας πάνω στην μηχανή.
137358
δείτε και αυτό...http://uk.youtube.com/watch?v=beDMWgdso1k&feature=related
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
δείτε και αυτό...http://uk.youtube.com/watch?v=beDMWgdso1k&feature=related
Το δικό μας λες να χωράει να μπει μέσα από το κοντέρ ??
Πως το έφτιαξε ο παίχτης αυτός. Πάντως μια μαλακία να κάνουμε (ειδικά εγώ που είμαι άσχετος) και αντίο κοντεράκι. :bigcry:
ότι χωράει χωράει επειδή είναι το ίδιο dirsplay ο Γιώργος στο πρώτο thread αυτό είχε ρωτήσει που δεν του απάντησε κανείς....αν μπορεί να το βάλει στο κοντέρ...πολύ ωραίο αλλά εγώ λίγο που το κοίταξα δεν ρισκάρω να λύσω κοντέρ...όποιος τολμησει ίσως νικήσει και του βγάζω το καπέλο.
mikios400
22/07/2008, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
Γιάννη δοκίμασε να πάρεις την γείωση όχι από την ψείρα αλλά από κάποιο άλλο μέρος όπως κάποια βίδα στο σασσί ή κατευθείαν από την μπαταρία και πες μου το αποτέλεσμα.
Μάγκες, μην πάει κ γειώσει κανείς στο σασί!!!! το γράφει κ το μάνουαλ, αλλά τώρα που τό'δα σας το επισημαίνω κ γω... επειδή στο πλαίσιο συνδυάζονται ή ενώνονται διάφορα υλικά το πλάισιο δεν πρέπει να γειώνεται γιατί γίνεται ηλεκτρόλυση ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, εν ολίγοις metal transfer κ δε συμμαζεύεται...
ξανά για τους βιαστικούς:
το πλαίσιο του V-STROM ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για γειωση!!!!
painterakis
22/07/2008, 20:13
το κοντερ ανοιγει και μαλιστα το εχω ανοιξει 2 φορες να περασω το φωτακι του συνεγιαρμου.
οταν με το καλο ερθει θα βαλω φωτο.
οπως ειπαι και ο φιλλιπος (μικιος400) ΟΧΙ στο πλαισιο.τη μπαταρια γιατι την εχουμε;για να γειωνουμε
παιδιά η γείωση αποδείχθηκε λίγο tricky,από την ψείρα μου τρεμοέπαιζε το 1 και το 2 και τώρα από την μπαταρία μου παραμορφώνει το 3,4,5,6. Ο Γιώργος είπε να βάλω ένα πυκνωτή στον αισθητήρα και ίσως φτιάξει αλλά ακόμη δεν μπορεσα...για να δούμε, ελπίζω οι επιπλοκές να περιοριστούν στην δική μου μηχανή μιας και του Γιώργου δεν παρουσίασε.
το κοντερ ανοιγει και μαλιστα το εχω ανοιξει 2 φορες να περασω το φωτακι του συνεγιαρμου.
Τι εννοεις ακριβως? Αμα βαλεις photo που θα δειχνεις το gear indicator βγαλε και μια αυτο να το δουμε αν ειναι ευκολο...
painterakis
22/07/2008, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nommos
Τι εννοεις ακριβως? Αμα βαλεις photo που θα δειχνεις το gear indicator βγαλε και μια αυτο να το δουμε αν ειναι ευκολο...
οταν ερθει με το καλο,θα βαλω και φωτο
ΟΚ φιλε μου, ευχαριστω ! !
hristos13gr
23/07/2008, 07:48
Παιδια εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι που δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής & μου κάνει εντύπωση.
Τι γίνεται με την στεγανοποιήση;;;
Σε περίπτωση βροχής ή πλυσήματος κυνδινεύει ο εξοπλισμός μας;
Το display είναι αδίαβροχο;
Τα παιδά που το βάλανε στην βάση είναι σίγουροι ότι δεν θα τους μπει νερό;
Σκέφτεται κανείς κάτι άλλο;
Εγώ έλεγα να βάλω σε ένα στεγανοποιημένο κουτάκι όλα τα εξαρτήματα εκτός από Display;
Τι λένε οι πρωτομάστορες ττης ιδέας αυτής;;;;:confused: :confused: :confused: :confused:
α) ο Γιώργος από ότι ξέρω τα έχει σιλικονάρει μέσα στην βάση ζελατίνας.
β) η βάση της ζελατίνας δεν μπορεί να πάρει νερά μέσα παρά μόνο από εκεί που κάνουμε την τρυπούλα για το dislpay αλλά το display είναι αδιαβροχο και αν το κάνεις τσίμα τσίμα και σιλικονάρεις ή κολήσεις ή ή εκεί θα είσαι μια χαρά.
γ) όλα αυτά θεωρητικά ακόμη επειδή δεν έχω στεγανοποιήσει ακόμη επειδή έχω 2 σετ ακόμη να τεστάρω και έχω και επιπλοκες με το δικό μου.
υγ.Χρήστο το δικό σου έφυγε πριν από πέντε λεπτά
hristos13gr
23/07/2008, 08:31
υγ.Χρήστο το δικό σου έφυγε πριν από πέντε λεπτά
Ευχαριστώ & για τις απαντήσεις αλλά & το σετ.
Μόλις το παραλάβω & το δοκιμάσω θα δω & εγώ τι μπορώ να κάνω;
Υπάρχει κάποιος άλλος που το τοποθέτησε να μας πει αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, που το τοποθέτησε & αν έκανε κάτι επιπλέον...
;) ;) ;)
Φανταστείτε να στματήσουμε τυχαία 2 απο μας σε ένα φανάρι, να αλληλοχαζέυουμε τους ενδείκτες & να αρχίσουμε να μιλαμε με τα nickname που έχουμε στο φορουμ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε στην υγειά μας!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
painterakis
23/07/2008, 10:51
σημερα το παρελαβα (ευχαριστω ξανα τα παιδια) και θα προσπαθησω να δω πως θα το βαλω στο καντραν (αλλα απο την αλλη εβδομαδα μιας και τωρα τεσταρω τη νεα μου αναρτηση :rotflmao: )
mikios400
23/07/2008, 16:04
:) σήμερα έλαβα κ γω!!! την Παρασκευή φεύγω με άδεια, οπότε κ μένα θα πρέπει να περιμένει.... :(
φχαριστώ κ πάλι παιδιά, είστε φοβεροί!
Μάνο αν θες βοήθεια πες μου... :D
painterakis
23/07/2008, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
:) σήμερα έλαβα κ γω!!! την Παρασκευή φεύγω με άδεια, οπότε κ μένα θα πρέπει να περιμένει.... :(
φχαριστώ κ πάλι παιδιά, είστε φοβεροί!
Μάνο αν θες βοήθεια πες μου... :D
φιλιπ με το καλο να πας και να γυρισεις και αν θες τα βαζουμε μαζι.
όποιος θέλει με παίρνει τηλ 6944640346 για οποιαδήποτε απορία.
παιδια διαβασα την ολη κατασταση και βγαζω το καπελο στους κατασκευαστες τελεια δουλεια και συγχαρητηρια για την αλληλοβοηθεια μεταξυ σας. παρακληση αν υπαρχει περιπτωση να βρεθει και για μενα κανενα τετοιο συστημα
όλα οκ Γιάννη με τον ενδείκτη? Εβαλες το πυκνωτή? βοήθησε?
δεν μπόρεσα να βρω πυκνωτή κατάλληλο, έσπασα ένα παλιό ποντίκι και πήρα έναν πράσσινο αλλά πρέπει να ήταν τεράστιος, πάντως δεν βοήθησε....ήρθαν και τα ξένον σήμερα και δεν ξέρω με τι να ασχοληθώ αύριο το πρωί!
hristos13gr
24/07/2008, 09:36
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...:D :D
Μόλις παρέλαβα το σετάκι μου. Τα ΕΛΤΑ εχουν κάνει τρελή πρόοδο!:p :p Εχθές το έστειλε ο Γιάννης & σήμερα πρωί πρωί έφθασε!:) :)
Thanx Γιάννη.
Γιάννη, το τρεμοπαίξιμο που λες το παρατήρησες με όλα τα σετάκια που δοκίμασες στην μηχανή σου ή μόνο με το ένα;
Υ.Γ. Γιάννη & Γιώργο για να το βάλετε στην βάση ανοίξατε τετράγωνη τρύπα 1*1,5 (περίπου) & το βάλατε χωνευτώ, γιατί δεν βλέπω άλλη λύση έτσι όπως είναι το σετάκι;;:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...:D :D
Μόλις παρέλαβα το σετάκι μου. Τα ΕΛΤΑ εχουν κάνει τρελή πρόοδο!:p :p Εχθές το έστειλε ο Γιάννης & σήμερα πρωί πρωί έφθασε!:) :)
Thanx Γιάννη.
Γιάννη, το τρεμοπαίξιμο που λες το παρατήρησες με όλα τα σετάκια που δοκίμασες στην μηχανή σου ή μόνο με το ένα;
Υ.Γ. Γιάννη & Γιώργο για να το βάλετε στην βάση ανοίξατε τετράγωνη τρύπα 1*1,5 (περίπου) & το βάλατε χωνευτώ, γιατί δεν βλέπω άλλη λύση έτσι όπως είναι το σετάκι;;:confused:
Χρήστο άνοιξε την βάση της ζελατίνας, είναι διαγραμμισμένη από πίσω, οπότε βρίσκεις την μέση μετρώντας γραμμούλες. το ύψος το επιλέγεις εσύ ανάλογα με που έχεις την ζελατίνα...μετά εγώ έκανα μια μικρή τρύπα στο σημείο που ήθελα και με έναν χαρτοκόπτη έκανα χαράζοντας το άνοιγμα που αντιστοιχεί στο μέγεθος του display...
Υγ.θα χρειαστεί να σπάσεις τα πλαστικάκια από την μέσα μεριά ώστε να χωρέσουν τα εξατήματα μέσα, προσοχή στο δίπλωμά τους μην ξεκολήσει καμιά κόληση και τρέχεις για κολητήρι...το display πέρνα το αρκετά προς τα έξω για να μην ζορίζονται και τα καλώδιά του από πίσω αλλά και για να δωσεις και μια μικρή κλίση προς τα πάνω μιας και η βάση έχει μια αρνητική κλίση από μόνη της...
δεν έχει να κανει με το σετ...έχει να κάνει με τον αισθητήρα και τις γειώσεις στην μηχανή μου...περιμένω διακαώς να δω αν εσενα δουλεύει χωρίς τρεμοπαιγματα και λάθος ενδειξεις.
Georgaras
24/07/2008, 10:03
Παιδια μολις παραλαβα και εγω !!!
Πιστευω να τα καταφερω με την τοποθετηση..(λογω δουλειας θα καθηστερισω λιγο να το βαλω, πιστευω σαββατοκυριακο)
και εγω για βαση ζελατινας λεω να το βαλω, και με λιγη σιλικονιτσα απο μεσα θα ειναι οκ.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ.
Ευχαριστώ θερμά όλο το Team.
Τώρα ήρθε η ώρα της κρίσης. Θα πρέπει να το βάλω επάνω στη μηχανή !!!!!!!!
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
grdaemon
24/07/2008, 12:01
λοιπόν το σετάκι είναι κάπως έτσι όλων και το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα των καλωδίων, στο συγκεκριμένο σετ :
το πράσσινο που είναι κολημένο στην αντίσταση πάει στον αισθητήρα
το μαύρο που φεύγει από το τριπλό καρφάκι πάει στο ρεύμα 12βολτ
το κίτρινο που φεύγει από εκεί που είναι κολημμένα 5 μαζί είναι η γείωση.
Επιτέλους βρήκα χρόνο για κατάθεση..!!
Υπάρχει καμιά φωτό από τον αισθητήρα και που το κοτσάρουμε παιδιά?
dukeandthecity
24/07/2008, 12:28
tazakos μπραβο σου σε σενα και σε ολους που κανονίσατε το project.
δεν είναι λιγο μ@λ@κια να έχεις προσωπικά σου στοιχεία αναρτημένα σε δημόσιο forum ?
μην σου στοιχίσει η καλή σου η καρδιά. :wave2:
λοιπόν Γιάννη μετα από λιγη μελετη του προβλήματός σου και αφού δεν σε βοήθησε αυτο με τον πυκνωτή κανε το εξής:
βάλε ενα πυκνωτη 100nF (σαν αυτα που παραγγείλατε κι έχεις) πάνω στα ποδαρακια 13,14 του pic. Αν δεν βοηθήσει αυτό άστον πυκνωτή εκεί και βαλε κι έναν πυκνωτη πχ. 100μF/25V στα ποδαρακια 4 και 11 του lm324. Προσοχή αυτός ο πυκνώτης έχει + και - οπότε το + του πυκνωτή στο ποδαρακι 4 και το - στο ποδαρακι 11.
Μετα απο αυτα αποκλείεται να έχεις πρόβλημα.
:wave2:
Γιώργο δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας το μύνημα σου αυτό ξεκαρδίστηκα...δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή τα έχω δει όλα με το πρόβλημα αυτό...θα κοιτάξω να κάνω αυτά που μου είπες από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί ότι αποκλείεται να έχω πρόβλημα...εγώ ανησυχώ μην αρχίσουν και για τους άλλους οι ψιλές...
ααααα και επειδή ο dukeandthecity έχει δίκιο κάνε ένα edit εκεί που έχεις τα στοιχεία σου και σβήστα..εγω νομίζω μόνο κινητό έχω βάλει!
θάντερ θάντερ θάντερκατς ΧΟΟΟΟΟΟΟ!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300228216339
137661
θάντερ θάντερ θάντερκατς ΧΟΟΟΟΟΟΟ!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300228216339
Πλήρωσες μόνο 85 δολλάρια ????
Στην τιμή αυτή τα περιλαμβάνει όλα ? (Balast, καλώδια, 2 λάμπες Η4) ???
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
παιδια διαβασα την ολη κατασταση και βγαζω το καπελο στους κατασκευαστες τελεια δουλεια και συγχαρητηρια για την αλληλοβοηθεια μεταξυ σας. παρακληση αν υπαρχει περιπτωση να βρεθει και για μενα κανενα τετοιο συστημα
βλεπω ειστε πολυ prive μη πω snob παρεα και δεν δινετε λογο ή απαντηση σε <<νεους>> να ειστε καλα
βλεπω ειστε πολυ prive μη πω snob παρεα και δεν δινετε λογο ή απαντηση σε <<νεους>> να ειστε καλα
Σε Forum είσαι και όχι στο Messanger. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.
Και κανένας δεν σνομπάρει τον άλλον. Calm Down και όλα θα γίνουν.
Welcome to Moto Forum.
όχι ρε φίλε μη στραβώνεις καμιά σχέση, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και σόρυ έπεσες σε περίπτωση αν δεις έχουμε πει τόσες φορές μπράβω και ευχαριστώ και παρακαλώ που το κουράσαμε και κακώς αγνοήσαμε την δήλωση σου, πριβε δεν ήμαστε, ούτε έχουμε συναντηθεί κανείς από εμας με άλλον...αν περισέψει κανένα από ακύρωση θα σε έχω στα υπόψην!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ευχαριστω για την απαντηση αλλα απελπιστικα (λεω τι εγινε δεν δινουν καμμια σημασια).
hristos13gr
25/07/2008, 07:16
Γιαννη μας τυφλωσες με τα ωραία & πολυ φωτεινά μάτια της κούκλας σου!!!:lol: :lol: :lol:
Βλέπω έχεις πέσει με τα μούτρα στο να βελτιώνεις το κουκλί σου...:a18: :a18:
Εγώ ελπίζω να το βάλω το σετάκι μου το Σ/Κ γιατί δεν βρίσκω & πολύ χρόνο. Αλήθεια, πόσο χρόνο σου πήρε & τι είναι οι "κλέφτες";
Αν μπορείς βάλε καμια φωτο με τους κλέφτες & τις συνδέσεις...
Βρε αρχηγέ tazakos δεν μας είπες για τα ΞΕΝΟΝ.
Πρέπει να πάρω Quantity 1 για το Vstrom ? (δηλαδή 1 x 85 Dollars) ή μήπως χρειάζεται Qualtity 2 (επειδή έχουμε 2 λάμπες).
Με λίγα λόγια στο Quantity 1 και στα 85 Euro περιλαμβάνονται 2 Balast και 2 Λάμπες ???
"Σε έσκασα" ...:eyepop: :eek: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Γιαννη μας τυφλωσες με τα ωραία & πολυ φωτεινά μάτια της κούκλας σου!!!:lol: :lol: :lol:
Βλέπω έχεις πέσει με τα μούτρα στο να βελτιώνεις το κουκλί σου...:a18: :a18:
Εγώ ελπίζω να το βάλω το σετάκι μου το Σ/Κ γιατί δεν βρίσκω & πολύ χρόνο. Αλήθεια, πόσο χρόνο σου πήρε & τι είναι οι "κλέφτες";
Αν μπορείς βάλε καμια φωτο με τους κλέφτες & τις συνδέσεις...
Ευχαριστώ πολύ για τα μάτια, τα προσέχω πολύ και για αυτό λάμπουν :sun:
Ο κλέφτης είναι μια πλαστική παπαρία που την βλέπεις και στην φωτό...κάθεται πάνω στο καλώδιο όπως αγκαλιάζουν οι ninja warriors την περιστρεφόμενη δοκό και έχει και έξοδο για ένα καλώδιο στο οποίο δίνει το ρεύμα αυτού που αγκάλιασε...
137688
εδώ είναι ένας κλέφτης καβάλα στο άλογο...πρόσεξε ότι φεύγει αριστερά από την έξοδο το κίτρινο καλώδιο που πάει στο σετάκι μας μπροστά
137689
dukeandthecity
25/07/2008, 08:41
tazakos για σένα το λεω που έχεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου και το τηλεφωνο σου.
κανε edit και σβηστα. στους ενδιαφερομενους στειλτα με πμ. :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
tazakos για σένα το λεω που έχεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου και το τηλεφωνο σου.
κανε edit και σβηστα. στους ενδιαφερομενους στειλτα με πμ. :beer: :wave2:
αμαν ρε δούκα μας πονηρεύεις απονήρευτα παιδιά...εσβησα τον λογαριασμό τώρα το κινητό τι να πω δε γαμείς...το έχω βάλει σε 50 φορουμ αν θε να ρθει θα ρθει αν δε θα προσπεράσει!
Υ.Γ. Grdaemon το σετάκι σου έφυγε πρωινές ώρες..καλοφόρετο και προσοχή στο πλύσιμο, τα χρωματιστά με τα χρωματιστά και τα indicators μονα τους! :beer:
inpulsar
25/07/2008, 09:51
Γιώργο δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας το μύνημα σου αυτό ξεκαρδίστηκα...δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή τα έχω δει όλα με το πρόβλημα αυτό...θα κοιτάξω να κάνω αυτά που μου είπες από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί ότι αποκλείεται να έχω πρόβλημα...εγώ ανησυχώ μην αρχίσουν και για τους άλλους οι ψιλές...
ααααα και επειδή ο dukeandthecity έχει δίκιο κάνε ένα edit εκεί που έχεις τα στοιχεία σου και σβήστα..εγω νομίζω μόνο κινητό έχω βάλει! καλημερα φιλε μου καλοριζικα τα νε α σου φωτα αν μπορεις γραψε λιγα λογια για τα φωτα και την αγορα απο το e-bay ευχαριστω:beer:
καλημερα σε ολους ξανα στελνω μηνυμα αν υπαρξει λιστα 2 θα ηθελα να
με εχετε στα υποψιν και ευχαριστω σε οποιον κανει τον κοπο να απαντηση
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpulsar
καλημερα φιλε μου καλοριζικα τα νε α σου φωτα αν μπορεις γραψε λιγα λογια για τα φωτα και την αγορα απο το e-bay ευχαριστω:beer:
το λινκ είναι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300228216339
μπήκαν πολύ πολύ εύκολα, δεν έκοψα τίποτα εννοείται, το σινιάλο γίνεται ακαριαία, το φως είναι λαμπρό και εκτυφλωτικό, σίγουρα χαμηλώνεις προβολείς, κόστισε ελάχιστα, είναι από κίνα όπως και τα περισσότερα κάτω από 180-200 ευρώ είναι slim ballast είναι 6000κ είναι τέλεια!
ganezos για την ώρα χλωμό το κόβω...αλλά αν πούνε 5-6 ότι είπες εσύ τώρα και αν έχει ο Γιώργος όρεξη να προγραμματίσει και τα καινούργια τότε και εγώ δεν έχω πρόβλημα να συναρμολογήσω λίγα ακόμη, περνάει η ώρα μου. Βέβαια σε μια εβδομάδα έχω ενα μηνα άδεια αλλά όλα γίνονται! Υπομονή να υπάρχει!
Χρήστο (hristos13gr) στην 9 σελίδα έχεις παράθεση στα στοιχεια μου τραπέζης κτλ κάντα ένα edit kai delete.
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
ganezos για την ώρα χλωμό το κόβω...αλλά αν πούνε 5-6 ότι είπες εσύ τώρα και αν έχει ο Γιώργος όρεξη να προγραμματίσει και τα καινούργια τότε και εγώ δεν έχω πρόβλημα να συναρμολογήσω λίγα ακόμη, περνάει η ώρα μου. Βέβαια σε μια εβδομάδα έχω ενα μηνα άδεια αλλά όλα γίνονται! Υπομονή να υπάρχει! [/B]
υπομονη υπαρχει μπολικη αφου βρισκομαι στο κρεβατι μετα απο τροχαιο ειδη 35 μερες
και μαλλον θα ειμαι 4-5 μηνες οποτε οταν με το καλο γυρισεις απο αδεια να εχουμε μαζευτει
5-6 οκ καλα να περασεις και ΠΡΟΣΟΧΗ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ganezos
υπομονη υπαρχει μπολικη αφου βρισκομαι στο κρεβατι μετα απο τροχαιο ειδη 35 μερες
και μαλλον θα ειμαι 4-5 μηνες οποτε οταν με το καλο γυρισεις απο αδεια να εχουμε μαζευτει
5-6 οκ καλα να περασεις και ΠΡΟΣΟΧΗ.
φίλε καλή ανάρρωση, στο μέλλον σιδερένιος και κουράγιο...θα κανουμε παρέα εδωμέσα όσο μπορούμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Βρε αρχηγέ tazakos δεν μας είπες για τα ΞΕΝΟΝ.
Πρέπει να πάρω Quantity 1 για το Vstrom ? (δηλαδή 1 x 85 Dollars) ή μήπως χρειάζεται Qualtity 2 (επειδή έχουμε 2 λάμπες).
Με λίγα λόγια στο Quantity 1 και στα 85 Euro περιλαμβάνονται 2 Balast και 2 Λάμπες ???
"Σε έσκασα" ...:eyepop: :eek: :alien:
Θοδωρή τώρα είδα το ποστ σου, ένα φτάνει μιας και είναι σετ για αμάξι...ένα σετ = 2 λαμπες 2 μπάλαστ 1 ρελε και καλωδιώσεις!
έχει έξοδα αποστολής 55δολάρια 140 συνολο ή 89 ευρώ με σημερινή ισοτιμία...έχει και επιλογή από τον ίδιο αποστολέα ακόμη πιο φτηνα να μην είναι slim ballast στα 75 δολάρια. η διαφορά είναι ότι τα μπάλαστ αντι να έχουν ένα πόντο πάχος έχουν 2,5 αλλά τον λειψό πόντο τα σλιμ τον βγάζουν σε ένα ακόμη μετασχηματιστάκι που κοτσάρουν στο καλώδιο οπότε έρχεται η μία η άλλη...έχουμε και άπλετο χώρο οπότε ίσως και τα όχι σλιμ είναι καλή φάση!
Θοδωρή τώρα είδα το ποστ σου, ένα φτάνει μιας και είναι σετ για αμάξι...ένα σετ = 2 λαμπες 2 μπάλαστ 1 ρελε και καλωδιώσεις!
έχει έξοδα αποστολής 55δολάρια 140 συνολο ή 89 ευρώ με σημερινή ισοτιμία...έχει και επιλογή από τον ίδιο αποστολέα ακόμη πιο φτηνα να μην είναι slim ballast στα 75 δολάρια. η διαφορά είναι ότι τα μπάλαστ αντι να έχουν ένα πόντο πάχος έχουν 2,5 αλλά τον λειψό πόντο τα σλιμ τον βγάζουν σε ένα ακόμη μετασχηματιστάκι που κοτσάρουν στο καλώδιο οπότε έρχεται η μία η άλλη...έχουμε και άπλετο χώρο οπότε ίσως και τα όχι σλιμ είναι καλή φάση!
Σε ευχαριστώ. Παρήγγειλα ήδη. Άκου εκεί με 89 Ευρά Bi_xenon !!!!!
Αυτό έλλειπε να μην τα παραγγείλω. Ρε θηρίο διάλεξες και τη σωστή θερμοκρασία χρώματος. 6000 kelvin είναι κάτασπρο φως (με πολύ ελαφρά αμυχή του μπλε) και όχι όπως εκείνα τα καραμπλε του κερατά !
Καλή αγορά αυτή, Best Value for Money !!!
kyrtasos
25/07/2008, 20:33
TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....:) :)
PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME:D :D :D
137735
kyrtasos
25/07/2008, 20:34
PARTE ALI MIA OLOKLIRI
137736
πολύ όμορφο ωραία δουλειά συγχαρητηρια, γουσταρεις έτσι?
το πρωί θα το παλέψω ουσιαστικά....σήμερα έκανα μια υπερξενερωτική διαπίστωση: μέρος των αποτυχημένων προσπαθειών μου για τέλεια λειτουργία ήταν ο κωλοκλέφτης που επειδή το καλώδιο το ροζ είναι λεπτό δεν το διάβαζε σωστά..τον έσκισα τα ραματα και τώρα πιάνει καλά...δεν μπορείς να φανταστεις ξενέρωμα...μετά δεν έβρισκα την πολικότητα στον πυκνωτή...για αυτό σε έπερνα, είναι όλος μαύρος και έχει μια γκρι ζώνη που είναι το ένα συρματάκι αλλά δεν λέει - ή + εκεί αλλά έχει ένα > και ένα 0. Τον μαμάς και αυτόν? θα σε βρω το πρωί δεν θέλω να ενοχλήσω αλλά είσαι κυριολεκτικά ο φακός στα μαύρα μου μεσάνυχτα στο σημείο που έφτασα,όλα τα δοκίμασα μέχρι και με ultrex....
υ.γ τρώω το άγχος και μετά βλέπω αυτόν και λέω......
137738
η γκρι γραμμη που λες ειναι το - . Το ποδαρακι που ειναι με την γρι γραμμη πρεπει να ειναι πιο κοντο απ το άλλο. Το μακρυ ειναι το + και το κοντο με την γραμμη το -. Παρε αυριο για ότι χρειαστεις. τα λέμεεεε
Georgaras
26/07/2008, 00:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrtasos
TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....:) :)
PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME:D :D :D
Τα σέβη μου.... ζωγράφισες!!! Μπραβο, αξιζε ο κοπος σου!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καλημερα, μολις επεστρεψα απο τις διακοπες:sad:
αλλα ευτυχως ειδα οτι το project τελειωσε οποτε θα εχω κατι ενδιαφερων να ασχοληθω, σημερα αυριο θα βαλω τα λεφτα, φιλε tazako οποτε μπορεσεις στειλε μου ενα pm με τα στοιχεια
καταθεσης στην τραπεζα :D
Επιτέλους και το δικό μου δουλεύει άψογα, μοναδική μου παρενέργεια μπορεί να τρεμοπαίζει στα πρώτα 20-30 δευτερόλεπτα η πρώτη ταχύτητα αλλά αφού περπατήσει η μηχανή λίγο δουλεύουν και οι 7 ενδείξεις τέλεια.
Συμβουλή, είχα αλλάξει το καλώδιο που έφευγε από τον κλέφτη και δεν είχα σφίξει καλά τον κλέφτη με αποτέλεσμα να μην πέρνει καλά σήμα και εγώ να ψάχνω τι φταίει στο κύκλωμα, ΣΦΙΞΤΕ καλά τον κλέφτη...και αν μπορείτε όταν τον αγοράσετε να πάρετε για λεπτά καλώδια γιατί μέρος του προβλήματος σφίξίματος ήταν ότι το καλώδιο ήταν το 1/4 από την διατομή του κλέφτη.
τελικά Γιάννη έβαλες κι τα πυκνωτάκια ή δεν χρειάστηκαν αφού έφτιαξες τον κλέφτη? Εγώ κλέφτη δεν χρησιμοποίησα απλώς έκοψα το καλώδιο και έβαλα και τα 3 άκρα σε ένα ειδικό μεταλλικό σωληνάκι και τα πρέσσαρα όλα μαζί με μια ειδική πρέσσα.
Georgaras
28/07/2008, 13:39
Παιδια καλησπερα! εγω ακομα δεν το εχω τοποθετησει γιατι ειμαι απο χτες το μεσημερι εγω και ο V-stromeos μου Καλαματα για μπανακια.
Αν καποιος απο εσας ειναι καλαματα για διακοπες, ας μου στειλει πμ, κερναω μπυρα στην παραλια...!
καλη συνεχεια σε ολους παιδια, και οποιος τοποθετησει, ας ανεβασει και καμια φωτο να χαζεψουμε.....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
hristos13gr
28/07/2008, 17:36
& g@m0 τους κλεφτες μου...
όλο το σαββατο έψαχνα να βρω & δεν κατάφερα τιποτα...
Μερικοί ούτε που ήξεραν ότι υπάρχει κατι τέτοιο... Έμαθα ότι λέγοντε & διακλαδοτήρες λεπτών καλωδίων αλλά ούτε έτσι κατάφερα να βρω κάτι. Θα το ξαναψάξω & άυριο & ελπίζω να τους βρω γιατι δεν θέλω να κόβω καλώδια. Μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ κλέφτες ή κάτι άλλο ώστε να αποφύγω κοψήματα στα ηλεκτρικά της κούκλας μου;;; :confused: :confused: :confused:
σε μαγαζί με ηλεκτρολογικό - ηλεκτρονικό υλικό, όπου θα αγόραζες ένα κολητηρι...το κλέφης είναι εμπειρικό όνομα, θα έχει πιο επιστημονική ονομασία όπως διακλαδωτής που λές.
αν θες πάρτο από εδώ http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=1458320 αποτέλεσμα γκουγκλαρίσματος
Γιώργο τα έβαλα τα δύο πυκνωτάκια αλλά δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητα.
Πηγαινε σε ηλεκτρολογιο αυτοκινητων εκει και μαλλον θα εχουν η σε μαγαζι που τοποθετει
μουσικο εξοπλισμο σε αυτοκινητα
Λοιπον αν λειτουργει και πανω στο μηχανάκι μου (Gsx-r 600 K4) θα ειμαι πανευτυχής!
Τουλαχιστον θα εχω προσπαθήσει!
Αν όχι, καποιος τυχερος θα το πάρει έτοιμο και τσάμπα!
Αν και εχω μιλησει με Κυρτασο :beer: :beer: (πάρε 2 για την βοηθεια) και μου ειπε μπας και του το στειλω για επαναπρογραμματισμό αν δεν κανει.
137972
μιλάμε για επαγγελματισμό!!
tazako σου είπα ευχαριστώ?????
πάρε και εσυ :beer: :beer: για να μην παραπονεθείς!
Α!!! οσο για τα 2Ε είπαμε κερνάς καφε, δεν το ξεχνάω:rotflmao: :rotflmao:
137973
καλημέρα,
Όταν τελιώσουμε με τους ενδείκτες προτείνω να βρεθούμε κάπου όσοι μπορούμε βέβαια για καμιά μπύρα :beer: και να με κεράσετε κι μια :D :D ;)
παιδιά εγώ θα κερνάω μπύρες μέχρι να κατουρηθείτε πάνω σας, το θέμα είναι πως θα βρεθούμε που μαζευτήκαμε από όλα τα σημεία Πάτρα,Κρήτη,Αθηνα,Ξάνθη,Θεσσαλονίκη κτλ. Παρεπιμπτόντος στο ταχυδρομείο με περιμένουν πλέον, κάθε μέρα και σε κάποιον θα στείλω...
Σπύρο αν βρεθώ τις προσεχείς μέρες Αθήνα θα περάσω απο Γαλάτσι να κεράσω μια corona σε χαμηλό με φέτα λεμόνι γιατί τα αλάνια εδωπάνω έτσι πίνουμε μπυρίτσα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα στον Γιώργο (georgek) που μοιράστηκε την γνώση κ τα σχέδια του για να έχουμε και εμείς ένα ωραίο gadget-άκι.
Υ.Γ. Σπύρο (pipi)
α) γιατί δεν είπες νωρίτερα ότι έχεις άλλο μοντέλο θα το είχαμε προγραμματίσει για το δικό σου, δεν μασάει ο Γιώργος
β) πως και τράβηξες τόσο μεγάλη καλωδίωση? που θα το βάλεις στην ουρά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Ευχαριστω και εγω οσους εχουν βαλει το χερακι τους! εγω στην τσεπη παντως δεν το εχω βαλει ακομη...
Εγω που εχω Κ4 600 GSXR που λετε να ειναι αυτο το ροζ καλωδιακι??
Θα ψαξω και θα βρω το GPS πρωτα. καπως μου πιανουν τα χερια.
Αν τελικα δεν κανει σε εμενα θα το χαρισω στον 1 τυχερο!
Υ.Γ. Σπύρο (pipi)
α) γιατί δεν είπες νωρίτερα ότι έχεις άλλο μοντέλο θα το είχαμε προγραμματίσει για το δικό σου, δεν μασάει ο Γιώργος
β) πως και τράβηξες τόσο μεγάλη καλωδίωση? που θα το βάλεις στην ουρά?
Καταρχήν! εμεις τα αλάνια πίνουμε οινόπνευμα on the rocks! :eyepop: :eyepop: :lol: :lol:
α) Όπως βλέπεις το είχα αναφέρει πρίν πάρει ο Γιώργος στα χέρια του τους pics αλλα θα χαθηκε μεσα σε όλες τις ευχαριστίες!! Δεν πειράζει!!! μπορεί να τον ξαναστείλω μονο για προγραμματισμό οταν μετρήσω.
άλλωστε δεν ξέραμε τις τάσεις...
β) Ναι στην ουρά σκέφτομαι να το βάλω γιατι οπου αλλου θα έχει πρόβλημα με την θερμότητα πιστευω, ειδικά το LM. Τώρα αυτο κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα!