View Full Version : ενδείκτης ταχυτητας
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
οινόπνευμα μόνο όταν είμαι με το κουτί γιατί συνήθως πίνω 3-4 οπότε δίνω το κουτί στην σύζηγο, με το v-strom δεν λέει! ενώ με 4 μπύρες τι να καταλάβεις?:beer: :beer: :beer: :beer:
RE PAIDIA SAS PARAKALW 8ELW KI EGW ENA
PWS 8A GINEI NA TO PARAGGEILW????
Αρχικά δημιουργήθηκε από thirio
RE PAIDIA SAS PARAKALW 8ELW KI EGW ENA
PWS 8A GINEI NA TO PARAGGEILW????
και εγω , αν υπαρχει και αλλος να μαζευτουμε και αυτοι που γνωριζουν να μας βοηθησουν να τα παρουμε
παίδες όλες οι πληροφορίες για εκκίνηση 2ης ομαδικής βρίσκονται στις προηγούμενες σελίδες το μόνο κόλημα είναι να βρεθεί να προγραμματίσει κάποιος τους pics..η συναρμολόγηση δεν ειναι δύσκολη ιδιαιτερα κάνα 2ωρο 3ωρο και όποιος δεν ξέρει τον βοηθάω και εγώ αν θέλει..μην κάθεστε, μας κόστισε 10ευρώ και είναι όλα τα λεφτά!
painterakis
30/07/2008, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrtasos
TELIKA TA KATAFERA META APO POLI KOPO KAI KAPOIES ALAGES STON PROGRAMATISMO GIATI EXEI ALES TASIS TO HAYABUSA.....:) :)
PISTEBO OMOS OTI AKSIZE O KOPOS... TORA ANTAMIBOME:D :D :D
παρα πολυ ωραια τοποθετηση,ετσι σκεφτομαι να το κανω και εγω αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω πως στερεωσες το display στο καντραν;επειδη εχει τα καλωδιακια να κρεμονται,το εβαλες σε κανενα κουτακι το display και μετα το κολλησες στη πλακα του καντραν ή κολλησες το display στο τζαμακι του καντραν;
ευχαριστω...
παιδες,ελπιζω να ανεβω στη πανω ελλαδα κατα τα μεσα του σεπτεμβρη (δεν αφηνω τη κρητη καλοκαιριατικα :cool: ) και ελπιζω (ξανα) να πιουμε κανα :beer: μαζι και να τα πουμε απο κοντα.
ευχαριστω (ξανα)
edit:τελικα επαναλβανομαι,πρεπει να το κοιταξω :eyepop: ,λες να φταιει ο :sun: στη κρητη;:rotflmao:
μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy...εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό...ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ?;)
Ρε σεις εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει γιατί ... "σκιάζομαι", όπως λένε και στο χωριό μου, να κόψω το ταμπλό.
Δεν ξέρω πως να το κάνω και με τι.
Ρε μπας και υπάρχει κανείς που το έχει βάλει εδώ κοντά στην Πάτρα για να βοηθήσε κι εμένα τον άμοιρο στα κοψίματα ?
Διαφορετικά με τι εργαλείο κόψατε ?
:cry:
EDIT: Τι κουτάκι είναι αυτό που βάλατε το pic και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ? Που το πουλάνε ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
παίδες όλες οι πληροφορίες για εκκίνηση 2ης ομαδικής βρίσκονται στις προηγούμενες σελίδες το μόνο κόλημα είναι να βρεθεί να προγραμματίσει κάποιος τους pics..η συναρμολόγηση δεν ειναι δύσκολη ιδιαιτερα κάνα 2ωρο 3ωρο και όποιος δεν ξέρει τον βοηθάω και εγώ αν θέλει..μην κάθεστε, μας κόστισε 10ευρώ και είναι όλα τα λεφτά!
αν μπορει να τους προγραμματισει ο φιλος που εφτιαξε τους αλλους θα του χρωστουσαμε ευγνωμοσυνη εγω κατι σκαμπαζω με το κολητυρι (με καποιο σχεδιακι και βοηθεια φυσικα)
και παρακληση καποιος που ενδιαφερεται για την αγορα και γνωριζει απο αυτα αν μπορει να κανει την κινηση να μαζεψει το ποσο να κανει την παραγγελια (εγω δυστυχως ειμαι λιγες ωρες στο σπιτι και ελαχιστα λεπτα στον υπολογιστη)
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Ρε σεις εγώ ακόμα δεν το έχω βάλει γιατί ... "σκιάζομαι", όπως λένε και στο χωριό μου, να κόψω το ταμπλό.
Δεν ξέρω πως να το κάνω και με τι.
Ρε μπας και υπάρχει κανείς που το έχει βάλει εδώ κοντά στην Πάτρα για να βοηθήσε κι εμένα τον άμοιρο στα κοψίματα ?
Διαφορετικά με τι εργαλείο κόψατε ?
:cry:
EDIT: Τι κουτάκι είναι αυτό που βάλατε το pic και τα υπόλοιπα εξαρτήματα ? Που το πουλάνε ?
στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ειναι διπλα απο το χειμωνιατικο ΧΑΡΑΜΑ μεταξυ Κορινθου και Μαιζωνος
(βαλε και κανα ονομα στο προφιλ σου εκτος αν ειναι μυστικο)
Θοδωρή με λένε. Ευχαροστώ για την απάντηση. Θα τον επισκευτώ σύντομα για αγορά των απαραίτητων υλικών.
Τώρα η ... τομή :rotflmao: :rotflmao: πως έγινε ? Ας μας πουν οι χειρουργοί του Thread.
θοδωρή πρέπει να απαντήσει ο κυρτάσσος αλλά εγώ έτσι επειδή μου αρέσει να πετάγομαι να σου πω ότι με έναν καλό χαρτοκόπτη, στιβαρό εννοώ όχι καλό να μην κάνει αταξίες, θα μπορεσεις να περάσεις το κοντέρ. Εμένα με φοβίζει, μάλλον επειδή δεν το έχω κάνει, η αποσυναρμολόγηση του, όχι το κόψιμο! Πάντως αν αρχίσετε και τα χώνετε όλοι εκεί θα ζηλέψω και θα μείνω με την τρύπα στην βάση της ζελατίνας, να μην σου πω θα βάλω 2ο display εκεί....:rotflmao:
miketzif
30/07/2008, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
και εγω , αν υπαρχει και αλλος να μαζευτουμε και αυτοι που γνωριζουν να μας βοηθησουν να τα παρουμε
Αν υπάρχει δυνατότητα και για μένα θα ήμουν υπόχρεως:wave2:
παιδιά ξέρει κανείς το mavrofidi ήταν στην λίστα και είναι ο τελευταίος που δεν έχει παραλάβει αλλά και δεν έχει επικοινωνήσει εδω και ένα μήνα κοντά. Του έστειλα μυνημα στο κινητό αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση από προχθές...θα το δώσω σε έναν από αυτούς που νοιάζονται, δίνω καναδυο μέρες παράταση...
υ.γ κόλησε άσχημα το λαπιτόπ μου σήμερα και έκανα φορμάτ και επανεγκατάσταση όλα, πωωω είχα ξεχάσει πόσο σπάσιμο είναι!
παιδιά ξέρει κανείς το mavrofidi ήταν στην λίστα και είναι ο τελευταίος που δεν έχει παραλάβει αλλά και δεν έχει επικοινωνήσει εδω και ένα μήνα κοντά. Του έστειλα μυνημα στο κινητό αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση από προχθές...θα το δώσω σε έναν από αυτούς που νοιάζονται, δίνω καναδυο μέρες παράταση...
υ.γ κόλησε άσχημα το λαπιτόπ μου σήμερα και έκανα φορμάτ και επανεγκατάσταση όλα, πωωω είχα ξεχάσει πόσο σπάσιμο είναι!
Welcome to Bill Gates world
hristos13gr
31/07/2008, 12:12
Γιάννη εισαι πολύ τυχερός γιατι εγώ εχω να κάνω τα ίδια σε 4 υπολογιστές,,,!!!!:sad: :sad: :sad: :eyepop: :eyepop: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
hristos13gr
31/07/2008, 12:13
& γι'αυτό έχω παραμελήσει το στρώμα μου...
ΑΝ δεν τον βρεις ημουν ο πρωτος που ενδιαφερθηκα και ειμαι σε αναμονη ελπιζω να τον βρεις
αλλιως στειλε πμ και γω θα ειμαι εδω σε αναμενα καρβουνα
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Γιάννη εισαι πολύ τυχερός γιατι εγώ εχω να κάνω τα ίδια σε 4 υπολογιστές,,,!!!!:sad: :sad: :sad: :eyepop: :eyepop: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Χρήστο έχεις νετ-καφέ ή είσαι από εκείνους...εκείνους...τους...τους hacker????:p
ganezo ελπίζω να εχουμε απόφαση πριν σε κάψουν τα κάρβουνα
hristos13gr
31/07/2008, 16:33
Χρήστο έχεις νετ-καφέ ή είσαι από εκείνους...εκείνους...τους...τους hacker????:p
ganezo ελπίζω να εχουμε απόφαση πριν σε κάψουν τα κάρβουνα
1 desktop στο σπίτι, 1 desktop στη δουλειά (περίπτερο), 1 desktop ενός ξαδέρφου, 1 laptop αδερφού μου & κανένανα δεν με διευκολύνει... :mad:
Παιδιά δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα όταν βρήκα αυτό...
http://picasaweb.google.com/registr1234/GearPositionIndicator
πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει όλους...
:beer: :beer: :beer:
painterakis
31/07/2008, 17:48
[QUOTE] Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy.....εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ?;) [/QUOTE ]
τι εννοεις θα θελει προγραματισμο γιαννη;:eek:
πως γινεται αυτο;:confused:
χρηστο πολυ ωραιο το site που εδωσες,ετσι λεω να το φτιαξω.
kyrtasos
31/07/2008, 18:05
EGO PANTOS TO TRIPISA KANONIKA KAI ME TO NOMO.... DEN TA LIPAME TETIA PRAMATA, TOY DINO NA KATALABI.....
TRIPAME TO KANTRAN NA SFINOSI OPOS KANAN I PERISOTERI,META LIGO LOGGO DEN BLAPTI TO KRATAI KALA STI THESI TOU, OSO GIA TA KALODIA KAI TA PODARAKIA DEN EXEI PROBLIMA TO KANTRAN TIS BUSA XORAI POLA KAI XORIS MONOSI, EGO APLA TA KOLISA KAI TA AFISA ETSI APO PISO AKOMA KAI TA EKSARTIMATA TA XORESA MESA STO KANTRAN.... TO MONO POY FEBGI EINAI TREIA KALODIA. A! KAI MIA SKOYRI MEMBRANI STO DISPLAY APO SPASMENI OTHONI KINITOY GIA NA MIN EINAI ETSI ASXETO EKI MESA.
AYTA TA OLIGA:D
Θοδωρή με λένε. Ευχαροστώ για την απάντηση. Θα τον επισκευτώ σύντομα για αγορά των απαραίτητων υλικών.
Τώρα η ... τομή :rotflmao: :rotflmao: πως έγινε ? Ας μας πουν οι χειρουργοί του Thread.
οκ θοδωρη αν σε δω στην Πατρα θα σου φωναξω να παμε για καφε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
οκ θοδωρη αν σε δω στην Πατρα θα σου φωναξω να παμε για καφε.
Δεν χρειάζεται να με δεις τυχαία...
Να με πάρεις τηλέφωνο όποτε θέλεις και φύγαμε για μπυρίτσες ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
[QUOTE] Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy.....εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ?;) [/QUOTE ]
τι εννοεις θα θελει προγραματισμο γιαννη;:eek:
πως γινεται αυτο;:confused:
χρηστο πολυ ωραιο το site που εδωσες,ετσι λεω να το φτιαξω.
ρε φίλε χίλια συγνώμη σε ίδρωσα χωρίς λόγο, μπέρδεψα τα μπούτια μου και εσένα με τον πίπι που έχει 400ρι.είσαι plug and play, όλα καλά....
παιδιά προσοχή να πάρετε καλά το σήμα από το ροζ καλώδιο γιατί σήμερα είχαμε επιπλοκές από Ξάνθη, έδειχνε συνέχεια 0 που σημαίνει ότι δεν έπερνε τις διαφορετικές τάσεις που βγάζει από εκει....για να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει σωστά βάλτε αν έχετε ένα πολύμετρο, πρέπει με πρώτη και λειτουργία του κινητήρα πάντα να δίνει 1,6βολτ περίπου με δευτέρα κάπου 2,2 και ανεβαίνει γραμμικά...για επαλήθευση αυτό ότι το καλώδιο με τον κλέφτη παρεμβληθήκαν όντως και σωστά!
Καλημερα, παρελαβα και εγω χθες το κιτ, και ειπα να το δοκιμασω μονο ρευματα ομως.
Παρατηρησα οτι βγαζει μια καθετη παυλα και μια φορα μονο εκανε ενα εφε με την παυλα να πηγαινει γυρω γυρω, μετα συνεχισε παλι να βγαζει την μια παυλα στασιμη οποτε το εδινα στο ρευμα.
τσεκαρα ολες τις επαφες μην τυχον ακουμπανε μεταξυ τους, με πολικοτητες δεν τιθεται θεμα ο tazakos εχει σημαδεψει την γειωση:)
και το δοκιμασα στην μπαταρια της μηχανης και του αυτοκινητου.
Καμια ιδεα?
όποτε το δοκιμάζεις θα έχεις ανεβασμένο πλαγιοστάτη, αναμμένη μηχανή να δουλεύει ο κινητήρας, κάνε καλές συνδέσεις και η μαγεία αρχίζει!
το mavrofidi τραβήχτηκε στην φωλιά του και μας περίσσεψε ένα κιτάκι, ganezo δεύρον έξω, στείλε μου στοιχεία αποστολής, να σου στείλω αριθμό ΕΤΕ
όποτε το δοκιμάζεις θα έχεις ανεβασμένο πλαγιοστάτη, αναμμένη μηχανή να δουλεύει ο κινητήρας, κάνε καλές συνδέσεις και η μαγεία αρχίζει!
το mavrofidi τραβήχτηκε στην φωλιά του και μας περίσσεψε ένα κιτάκι, ganezo δεύρον έξω, στείλε μου στοιχεία αποστολής, να σου στείλω αριθμό ΕΤΕ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
Σου εστειλα πμ στειλε στοιχεια λογαριασμου η κανε αναπαντητη να σε παρω την δευτερα
τραπεζα να σου βαλω τα χρηματα ασε και ισα ισα προλαβες τα καρβουνα.:beer:
λοιπον ειμαστε 3 που θελουμε ο τεταρτος ηταν τυχερος αν υπαρξει και αλλος να μαζευτουμε για δευτερη λιστα
0.ganezos (τυχερος)
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
αλλος??
:a19:
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
kalamaria
02/08/2008, 13:45
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
5.houla ( για ενα φιλο που ζηλεψε :p )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
....
4.Respect
Πάρε κι εσύ ένα για να το μοντάρουμε μαζί με το δικό μου. Εσένα πιάνουνε τα χεράκια σου
kalamaria
02/08/2008, 16:05
πως λεγετε η στρογγυλη πλακα (λαμαρινα)που γραφει τις ενδειξης του κονρερ?
πως να το ζητησω απο τν suzuki σαν ανταλακτικο?
Πάρε κι εσύ ένα για να το μοντάρουμε μαζί με το δικό μου. Εσένα πιάνουνε τα χεράκια σου
Αν είναι να τα βάλουμε όλοι μαζί,είμαι κι εγώ μέσα:beer:
:beer: :beer: :beer: Μέσα!! :)
nickagr6
03/08/2008, 02:44
Παιδια και εγω θελω αλλα δεν μπορω μόνος.
Θα χρειαστω την βοηθεια σας στην τοποθέτηση.Ερχομαι και αθήνα οταν είναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickagr6
Παιδια και εγω θελω αλλα δεν μπορω μόνος.
Θα χρειαστω την βοηθεια σας στην τοποθέτηση.Ερχομαι και αθήνα οταν είναι. Eγώ,εσύ και ο www είμαστε από Πάτρα οπότε μπορούμε να βρεθούμε μαζί και οι τρεις και να το φτιάξουμε.
(όταν και αν με το καλό το παραλάβουμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
http://picasaweb.google.com/registr1234/GearPositionIndicator :a013: :a013: :a013: :a013: :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από houla
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
5.houla ( για ενα φιλο που ζηλεψε :p )
6.cantona
7.nickagr6
μεχρι εδω καλα τα γραφω η εχω κανει κανενα λαθος ας βηθησει καποιος
Eγώ,εσύ και ο www είμαστε από Πάτρα οπότε μπορούμε να βρεθούμε μαζί και οι τρεις και να το φτιάξουμε.
Προβλέπω να κάνουμε το Carrefour
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
(ΛΑΜΠΡΕΤΑ - ΦΛΟΡΕΤΑ - VESPA - ΖΟΥΝΤΑΠ)
:rotflmao: :rotflmao:
Κάπου είχα δει ένα τέτοιο παλιά στην πάτρα (με όλα Ελληνικά τα γράμματα) :rotflmao:
nickagr6
03/08/2008, 12:01
Eγώ,εσύ και ο www είμαστε από Πάτρα οπότε μπορούμε να βρεθούμε μαζί και οι τρεις και να το φτιάξουμε.
Ok φιλε Respect θα περιμένω νεότερα.Να κανονισουμε και να γνωριστούμε καποια στιγμη γιατι είμαι νέος στο χώρο της μοτοσυκλέτας και δεν έχω γνωριμίες και φίλους με τους οποίους μπορώ να πάω μια βολτίτσα με τις μηχανές ,αν και το θέλω πολυ.
hristos13gr
04/08/2008, 08:10
Παιδιά να ρωτήσω κάτι για την τοποθέτηση; την τελίτσα που έχει ο ενδείκτης την βάζουμε προς τα επάνω ή προς τα κάτω; ρωτάω για να αποφεύγω τυχόν λύσιμο & δέσιμο για δεύτερη φορά...:winka: :winka: :winka:
mikios400
04/08/2008, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
Παιδιά να ρωτήσω κάτι για την τοποθέτηση; την τελίτσα που έχει ο ενδείκτης την βάζουμε προς τα επάνω ή προς τα κάτω; ρωτάω για να αποφεύγω τυχόν λύσιμο & δέσιμο για δεύτερη φορά...:winka: :winka: :winka:
κάτω μπαίνει! φαντάσου αν βάλεις περισσότερα από 1 στη σειρά, που θα ήθελες το δεκαδικό ;
:D
miketzif
04/08/2008, 10:41
Μένω στον Πύργο αλλά και γώ από Πάτρα είμαι όποτε στην τόποθέτηση μπορούμε να τα κάνουμε μαζί? (όταν με το καλό τα παραλάβουμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
Μένω στον Πύργο αλλά και γώ από Πάτρα είμαι όποτε στην τόποθέτηση μπορούμε να τα κάνουμε μαζί? (όταν με το καλό τα παραλάβουμε)
Εννοείται. Δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα :rotflmao:
:beer:
καλησπερα,
Δεν βλέπω photos τών κατασκευών και ανησυχώ........................
hristos13gr
04/08/2008, 11:45
πως λεγετε η στρογγυλη πλακα (λαμαρινα)που γραφει τις ενδειξης του κονρερ?
πως να το ζητησω απο τν suzuki σαν ανταλακτικο?
Δεν ξέρω πως ακριβώς θα το ζητήσεις, αλλά φαντάζομαι ότι αν το περιγράψεις θα το καταλάβουν.
Πάντως μόλις μάθεις πές μας πόσο θα μας κοστίσει μια τυχόν μλκια...
όσο αφορά το εξωτερικό...
http://www.raceratb.com/austin/car/dl650.htm
Υ.Γ. ελπίζω να μην έγινε κανα ατύχημα με το καντράν;;;
kalamaria
04/08/2008, 14:21
αυτα ειναι αυτοκολιτα η λαμαρινα?
kyrtasos
04/08/2008, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
καλησπερα,
Δεν βλέπω photos τών κατασκευών και ανησυχώ........................
τελικα βλεπω οτι μονο τρεισ τα καταφεραν να το κανουν georgek, εγω εσυ και ο tazakos.......
ΑΝΤΕ........:D :D να δουμε και καμια αλλη πατεντα να χαρουμε λιγο..:D:wave2: :wave2:
kalamaria
04/08/2008, 15:00
το να το βαλεις στη ζελατινα ειναι πολυ ευκολο εγω θα προσπαθησω να το βαλω μεσα στο καντραν γιαυτο καθηστερω :wave2:
kalamaria
04/08/2008, 15:36
Υ.Γ. ελπίζω να μην έγινε κανα ατύχημα με το καντράν;;;
δεν εγινε ,θελω να ξερω αν γινει!!!!:beer:
hristos13gr
04/08/2008, 17:12
αυτα ειναι αυτοκολιτα η λαμαρινα?
Το μόνο σιγουρο είναι ότι δεν είναι αυτοκόλλητο, αλλά δεν ξέρο τι υλικό είναι. πάντως πρέπει να είναι σκληρό, ίσως κάποιο είδος πλαστικού...
Ρώτησες στον σφακιανάκη να δεις ποσο έχει εδώ;
Καλησπερα γιαννη το παρελαβα σημερα ευχαριστω πολυ αλλα για τοποθετηση πιστευω σε
κανα μηνα να εχω πατησει το ενα ποδι ωστε να μπορω να το τοποθετησω ξερεις την κατασταση μου πολυ κομψο φαινεται να στε ολοι καλα για την κατασκευη
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
5.houla ( για ενα φιλο που ζηλεψε )
6.cantona
7.nickagr6
μεχρι εδω καλα τα γραφω η εχω κανει κανενα λαθος ας βοηθησουν
οι ενδιαφερομενοι
υ.γ. απο δευτερα 11-8 φευγω διακοπες θα ξαναγραψω στις 21-8
οποιος απο εσας θα ειναι ΛΕΣΒΟ μπορει να συναντηθουμε βλεπε αριθ.κυκλοφοριας
kalamaria
08/08/2008, 17:32
μεσα εδω καλυπτη το εξαρτημα που δειχνει τις ταχυτητες με μια μαυρη μευρανη ξερει κανεις
πως λεγεται και σε τη μαγαζια την πουλανε?
μεσα εδω καλυπτη το εξαρτημα που δειχνει τις ταχυτητες με μια μαυρη μευρανη ξερει κανεις
πως λεγεται και σε τη μαγαζια την πουλανε?
εγώ ρώτησα και στην φωτό τον ίδιο με comment...πάντως εγώ το έβαψα με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο και ούτε φαίνεται ότι ήταν άσπρο γύρω γύρω...
...μετά τα παραγγείλαμε υψηλής φωτεινότητας για να την περιορίσουμε? νυχτα όλα καλά αλλά μεσημέρι οριακά φαίνεται με ήλιο φάτσα
kalamaria
09/08/2008, 11:43
δεν σε απαντησε? παντος εγω θελω την μευρανη!!!:beer:
TH3_B3ST
09/08/2008, 15:34
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
Και εγώ είμαι μέσα για την δεύτερη παραγγελία
Για τη μαύρη ζελατίνα μάθαμε τπτ?
kalamaria
09/08/2008, 16:58
μετα απο πολυ κοπο και μερικα ατυχηματα να τι εκανα
αλλα παλι κολυσα γιατι κατω απο την πλακα χει μια αλλη διαφανη πλακα που για να μπει θα πρεπει να κοπει και το σκευτομαι κανενας καμια ιδεα?
138832
kalamaria
09/08/2008, 17:01
και το διαφανο πλαστικο
δειτε το μαρκαριζμενο με κοκκινο για να καταλαβεται
κατω δεξια αυτο πρεπει να κοψω?
138833
μετα απο πολυ κοπο και μερικα ατυχηματα να τι εκανα
αλλα παλι κολυσα γιατι κατω απο την πλακα χει μια αλλη διαφανη πλακα που για να μπει θα πρεπει να κοπει και το σκευτομαι κανενας καμια ιδεα?
Φίλε το βλέπω και ΤΡΟΜΑΖΩ !!!
kalamaria
09/08/2008, 20:10
ειναι πολυ ευκολο απλα επηδη δεν ειμαι συγουρος γιαυτο ρωταω για το διαφανεσ πλαστικο
αν το εχουν σαν ανταλακτικο θα το επιχειρισω:wacko:
TH3_B3ST
09/08/2008, 20:46
Από όσο βλέπω στα parts φίλε μου το δίνει όλο μαζί (πλακέτα-διαφανές-μαύρο με νούμερα-δείκτες).Άρα απο ανταλλακτικά μαλλον δύσκολο.Άλλα να σου πώ αφου έφτασες ώς εκεί....κόφτω μωρέ!!Ετσι κι αλλιώς εκεί θα μείνει μετά. :D
kalamaria
09/08/2008, 21:03
το ειδα αυτο θα ειναι ακριβο ρε γ@μ@τ@ τωρα μονοδρομος μαλον θα το κοψω :eyepop:
TH3_B3ST
09/08/2008, 21:12
239$ το δίνει στα parts του Κ4.Υπολόγισε οπότε...βαλε και λίγο τους δικούς μας τους κλεφ....:wacko:
kalamaria
10/08/2008, 00:06
αναγκαστικα το εκανα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας
φυσικα ειχα και τα ατυχυματα θα το περασω αυριο καιαν δεν με αρεσει θα δω τη θα κανω
138850
spaniolas
10/08/2008, 14:02
Τελικά το έκοψες. Ο φωτισμός πως είναι, επηρεάστηκες καθόλου?
kalamaria
10/08/2008, 14:45
απο οτι ειδα λιγο που το εβαλα οχι αλλα συγουρα μετα την τοποθετηση μιας και
με καθυστερισε το καλωδιο που εβαλα για να προεκτινω το ενδικτικο ηταν ftp το οποιο αποδηχτηκε
οτι δεν κανει γιατι σπαει και εστι αναμενουμε αυριο για αγορα αλλου καλωδιου και μεμβρανης αμα βρω
μηπως κανενας απο το Ηρακλειο γνωριζει που θα βρω μεμβρανηαπο αυτην που βαζουν στα τζαμια για να γινουν σκουρα?
painterakis
10/08/2008, 17:06
μηπως κανενας απο το Ηρακλειο γνωριζει που θα βρω μεμβρανηαπο αυτην που βαζουν στα τζαμια για να γινουν σκουρα?
ποιο ηρακλειο;της κρητης ή το νεο;ηντα γυρευεις στα μερη μας (αν λες της κρητης);δεν εισαι απο πανω;σαλλονικιος;
στο θεμα μας τωρα.μπορεις να πας στην 62μαρτυρων στο υψος της rover (εκει στη διακλαδωση) ειναι ειναι το extra car που βαζει μεμβρανες ή στο motodrome μετα τη γεφυρα πανω απο την εθνικη μετα τη πλατεια σινανη και γενικα σε μερη με αξεσουαρ αμαξιων
kalamaria
10/08/2008, 17:14
της ΚΡΗΤΗΣ λογο δουλειας μενω εδω και 5 χρονια !ας ελπιζουμε οτι ειναι η τελευταια χρονια
για να δουμε?:wave2:
καταλαβα θα παω αυριο ευχαριστω
TH3_B3ST
10/08/2008, 21:03
Σαν θέση το βλέπω οτι το έβαλες πολύ καλά αλλά εκείνος ο φωτισμός κάτω από το 12 τι είναι?σου ξέφυγε κάτι?και βλέπω και λίγες μουτσούρες γύρω γύρω...από κόντα η γνώμη σου?Ευχαριστημένος?
Ρε παιδιά...κανένας άλλος για 2η παραγγελία? Εκεί σταματήσαμε?
kalamaria
10/08/2008, 22:11
ειναι ολοκληρη ιστορια παντως αυριο θα παρω καινουργιο LED DISPLAY:mad:
TH3_B3ST
13/08/2008, 17:21
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.Next......
Οσοι ήμαστε στη λίστα για πότε τη παραγγελία?Και ποιός θα τη κάνει?
Για προγραμματισμό και κολλήσεις?
καλησπερα σε ολους σημερα ξεκινησα να τοποθετησω τον ενδεικτη ταχυτητων και μετα απο
πολυ προσπαθεια κατα λαθος κοπηκε ο πυκνωτης που βρισκεται στα καλωδια της
γειωσης και τερμα οι παραμορφωσεις ολες οι ταχυτητες μια χαρα ρευμα απο ψειρα
και απο τον αισθητηρα ανοιξα την φυσα και εβαλα μεσα το καλωδιο του δεν εχω
κανει βολτα και θα αργησω μετα τον νοεμβριο αλλα απο οτι ειδα ολα καλα σε
σταση με ολες τις ταχυτητες .
Καλημέρα συμφορουμίτες
Θα ήθελα να «εισφέρω» την εμπειρία μου από την τοποθέτηση του ενδείκτη στο Κ8 Strom μου. Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι επειδή μάλλον δεν είμαι καλός στο κόψε-ράψε-σύνδεσε, προτίμησα τη λύση ενός φίλου μάστορα έτσι ώστε να μην κάνω καμιά μ@κακία στον ενδείκτη.
Πριν απ’ όλα όμως θα πρέπει να ευχαριστήσω τόσο τον Georgek για την δουλειά που έκανε όσον αφορά τον προγραμματισμό του ενδείκτη όσο και τον Γιάννη – Tazako τόσο για την πρωτοβουλία του να μας προσφέρει αυτό το πολύ χρήσιμο gadgetακι όσο και για την τηλεφωνική υποστήριξη που απλόχερα μου πρόσφερε κατά την διαδικασία εγκατάστασης.
Το πιο χρονοβόρο κομμάτι στην όλη διαδικασία εγκατάστασης ήταν εκείνο κατά το οποίο έπρεπε να συνδέσουμε σωστά τα καλώδια. Και το να βρούμε γείωση και ρεύμα ήταν σχετικά απλό, η «συναναστροφή» με το ροζ καλώδιο μέσω του κλέφτη δεν ήταν το ίδιο εύκολη. Μετά από πολλά πειράματα , το ροζ καλώδιο «χειρουργήθηκε» και τελικά πήραμε σήμα με την πατροπαράδοτη μέθοδο της κοπής και όχι του κλέφτη. Από κει και πέρα , ο ενδείκτης τοποθετήθηκε μπροστά στην βάση της ζελατίνας , αφού σταθεροποιήθηκε με σιλικόνη εσωτερικά της βάσης της ζελατίνας στην οποία χωράει οριακά.
Από κει και πέρα το εργαλείο δουλεύει πολύ καλά με μόνη εξαίρεση στην 5η τρεμοπαίζει αχνά και το λαμπάκι κάτω αριστερά κάνοντας το να φαίνεται σαν 6η, ενώ όταν έχω 6η γίνεται το ίδιο και φαίνεται σαν 8η. Όμως όλα είναι θέμα συνήθειας και τώρα δεν μ ενοχλεί καθόλου.
Συνολικά , ο ενδείκτης σου λύνει τα χέρια καθώς έχεις άμεση εικόνα στο τι ταχύτητα έχεις. Μπορεί αυτό να μην είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είσαι στην εθνική αφού εκεί ταξιδεύεις συνήθως με 6η αλλά στην πόλη και ειδικά τώρα στις διακοπές που είσαι ξένοιαστος, μια κλεφτή ματιά στο indicator και ξένοιασες.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τα παιδιά που έκαναν τον κόπο να μας προσφέρουν τον ενδείκτη, και ειδικά τον Γιάννη για όλη του βοήθεια. Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα, αυτό που ανέλαβαν να κάνουν.
Σε όποιον το χω πει ότι δυο παλικάρια ανέλαβαν να παραγγείλουν-προγραμματίσουν-κολλήσουν-στείλουν ένα τέτοιο gadgetακι και με κόστος μόλις 7 ευρώ, ίσα ίσα για τα υλικά, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. :eyepop:
Thanks a lot again ,
Γιάννης - Ξάνθη
139200
grdaemon
19/08/2008, 17:07
Ρε παιδιά βρίσκεται κανας χριστιανός από σας κοντά σε Νίκαια,Κερατσίνι,Κορυδαλλό..να το δω από κοντά τοποθετημένο...δεν σκαμπάζω μπιτ..
χαίρομαι που είσαι και εσύ set to go Γιάννη. Το πρότζεκτ πήγε μια χαρά όντως και χαίρομαι που βοήθησα και εγώ να μπούν χαμόγελα στα πρόσωπα σας!
kalamaria
19/08/2008, 22:17
εγω μετα απο κοψιμο και ραψιμο τελικα δεν δουλευει:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
δεν ξερω τι γινεται
μπάμπη αν θυμάμαι καλά αλλαξες display? θέλει ίδιου τύπου.καθόδου αν θυμάμαι καλά...ή είναι αλλού το πρόβλημα?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TH3_B3ST
[B]1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10. ........
κοστος γνωριζουμε?
kalamaria
20/08/2008, 12:36
το led ειναι ολοιδιο κατι γινεται νε τις συνδεσεις
με αυτο που σε εγραψα στο μηνυμα υπαρχει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από scott
[B]1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10. ........
κοστος γνωριζουμε?
Βαλτε και εμενα μεσα....
Εχω στειλει ηδη pm στον Γιωργο....
GKONSTANTO
20/08/2008, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από scott
[B]1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10.gkonstanto
11 .............
κοστος γνωριζουμε?
kalamaria
20/08/2008, 17:14
οσο παει και βελτιωνεται
139237
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GKONSTANTO
[B]1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10.gkonstanto
11.mpielas
12...............
κοστος γνωριζουμε?
TH3_B3ST
22/08/2008, 01:42
kalamarias τελικά έχεις κάνει αρκετά καλή δουλειά.Δείχνει να είναι αρκετά όμορφο.Με το καντράν τελικά τί έκανες?το ίδιο έχεις?
Καλημερα σε ολους το τοποθετησα και ειπα να βαλω μια φωτο .
139381
epimelitis
22/08/2008, 11:34
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από scott
[B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TH3_B3ST
[B]1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10. epimelitis
11. ..........
kai ego mesa
cyclist777
22/08/2008, 11:43
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10. epimelitis
11.cyclist777
12...........
grdaemon
22/08/2008, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Ρε παιδιά βρίσκεται κανας χριστιανός από σας κοντά σε Νίκαια,Κερατσίνι,Κορυδαλλό..να το δω από κοντά τοποθετημένο...δεν σκαμπάζω μπιτ..
ANYONE? Πειραιά?Αθήνα?κλπ?
1.thirio
2.sv3fub
3.miketzif
4.Respect
6.cantona
7.nickagr6
8.TH3_B3ST
9.scott
10. epimelitis
11.cyclist777
12.mpielas
13...............
γιατι με ξεπεταξατε εμενα ...ημουν το 11....:wave2: :wave2:
κοστος τελικα γνωριζουμε?
kalamaria
22/08/2008, 14:35
εχω το ιδιο απλα προσπαθω να το κανω οσο γινετε να μην φαινετε
τωρα δεν δουλευει μολις το φτιαξω θα δω τη θα κανω για να το τελειωσω?
:wave2:
TH3_B3ST
23/08/2008, 15:55
φίλε kalamarias όταν το τελειώσεις βάλε μας και μια φώτο...
Όσο έχει να κάνει με την δεύτερη παραγγελία τί θα κανουμε αφού πάρουμε τα υλικά?
Για τις κολλήσεις όλοι μπορούμε είτε μόνοι μας είτε μέσω κάποιου γνωστού αλλά για το προγραμματισμό?
Φίλε Γιώργο θα βοηθήσεις?
Και κάτι ακόμη..δεν κανονίζουμε μια συνάντηση οι βόρειοι τώρα που θα μπορώ και εγώ μιας και με έχει πάρει η πατρίδα στη ν.Σάμο....να πιούμε και κανένα μπηρόνι να τα πουμε κιόλας....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TH3_B3ST
Όσο έχει να κάνει με την δεύτερη παραγγελία τί θα κανουμε αφού πάρουμε τα υλικά?
Για τις κολλήσεις όλοι μπορούμε είτε μόνοι μας είτε μέσω κάποιου γνωστού αλλά για το προγραμματισμό?
Φίλε Γιώργο θα βοηθήσεις?
γεια επεστρεψα απο διακοπες (καλα ηταν τωρα τι κανουμε) ειναι διατεθιμενος να κανω τις συγκολλησεις (με την απαραιτητη βοηθεια απο τους παλιους μαστορους) και να τα βαλω και σε κουτακια (οποιος θελει φυσικα) καποιος που γνωριζει να κανει την παραγγελεια με 2-3 τσιπακια παραπανησια (για καθε ενδεχομενο) εγω μαλλον θα παρω 2 (για φιλο) ο προγραμματισμος ειναι το βασικο θεμα ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
Πολύ καλησπέρα παιδιά,
σήμερα επέστρεψα κι εγώ από διακοπές και απ ότι βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον για τον ενδείκτη. Κάποιος διάβασα που το τοποθέτησε του τρεμοπαιζει σε κάποιοες ταχύτητες. Θέλει λίγο προσοχή όσον σφορά τη γείωση που καλό είναι να την παίρνετε απ τη μπαταρία απευθείας. Τώρα όσο αφορά τα άλλα παιδιά που θέλουν να παραγγείλουν τα υλικά, ας τα παραγγγείλουν και εγώ θα σας τα προγραμματίσω. Απλώς όταν μου στείλετε τα chip στείλτε κι ένα σετάκι με τα υπόλοιπα υλικά για να μπορω να τα δοκιμαζω τα chip ένα ένα. Μην ξεχάσετε για σιγουρια να παραγγείλετε κι τα 2 πυκνωτάκια (θα τα βάλω αργότερα κι στο σχέδιο) που καλό είναι να μπουν αφου σε μερικους τρεμοέπαιζε ο ενδείκτης. Οπότε τα υλικά είναι αυτα που γράφω στην 3η σελίδα και επιπλέον τα 2 πυκνωτάκια με τον κωδικό 594-K104K15X7RF53L2 και το
647-UVY1E101MDD . Το πρώτο υπάρχει ήδη στα υλικα αν δείτε απλώς βάλτε 2 ανα κατασκευή.
Πάντως τώρα που γύρισα από δικοπές δεν προσπαθησα να βάλω 7η ούτε μια φορά.:lol:
TH3_B3ST
24/08/2008, 20:40
Ευχαριστούμε φίλε Γιώργο και sv3fub και καλώς ήρθατε!!!
Λοιπόν..εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να τα παραγγείλω αλλά το θέμα κολλάει ότι μένω Σάμο και θα είναι πολύ πιο δύσκολη η συνεννόηση-αποστολή παράδοση...Υπάρχει κάποιος που μπορεί και μένει κοντά στον sv3fub?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TH3_B3ST
Ευχαριστούμε φίλε Γιώργο και sv3fub και καλώς ήρθατε!!!
Λοιπόν..εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να τα παραγγείλω αλλά το θέμα κολλάει ότι μένω Σάμο και θα είναι πολύ πιο δύσκολη η συνεννόηση-αποστολή παράδοση...Υπάρχει κάποιος που μπορεί και μένει κοντά στον sv3fub?
το καλυτερο ειναι να μενει κοντα στον georgek να τα προγραμματισει απευθειας και να μου τα στειλει για τα κολληματα
1 299-1.5K-RC___________
1 299-100K-RC___________
1 696-LDS-C516RI________
1 512-LM7805CT_________
2 594-K104K15X7RF53L2___
1 647-UVY1E101MDD______
γιωργο ριξε μια ματια ειναι σωστα τα υλικα αν ΝΑΙ οποιος κανει την παραγγελεια
αυτα Χ οσα ειναι τα ατομα
painterakis
24/08/2008, 21:20
καλως ηρθατε απο τις διακοπες σας κοπελια.ελπιζω να περασατε καλα.
θελω μια χαρη.επειδη οπως εκανα τη προσπαθεια να το βαλω μεσα στο καντραν μου εφυγαν δυο καλωδιακια.ειναι ευκολο να μου στηλετε ενα καθαρο διαγραμμα (μιας και δεν ειμαστε και εξπερ) οπως το παρακατω,μπας και το φτιαζω.
ευχαριστω...:beer:
139524
miketzif
24/08/2008, 21:20
αν καταλαβα καλά θα πληρώσουμε σε όποιον κάνει την παραγγελία έτσϊ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
Πολύ καλησπέρα παιδιά,
σήμερα επέστρεψα κι εγώ από διακοπές και απ ότι βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον για τον ενδείκτη. Κάποιος διάβασα που το τοποθέτησε του τρεμοπαιζει σε κάποιοες ταχύτητες. Θέλει λίγο προσοχή όσον σφορά τη γείωση που καλό είναι να την παίρνετε απ τη μπαταρία απευθείας. Τώρα όσο αφορά τα άλλα παιδιά που θέλουν να παραγγείλουν τα υλικά, ας τα παραγγγείλουν και εγώ θα σας τα προγραμματίσω. Απλώς όταν μου στείλετε τα chip στείλτε κι ένα σετάκι με τα υπόλοιπα υλικά για να μπορω να τα δοκιμαζω τα chip ένα ένα. Μην ξεχάσετε για σιγουρια να παραγγείλετε κι τα 2 πυκνωτάκια (θα τα βάλω αργότερα κι στο σχέδιο) που καλό είναι να μπουν αφου σε μερικους τρεμοέπαιζε ο ενδείκτης. Οπότε τα υλικά είναι αυτα που γράφω στην 3η σελίδα και επιπλέον τα 2 πυκνωτάκια με τον κωδικό 594-K104K15X7RF53L2 και το
647-UVY1E101MDD . Το πρώτο υπάρχει ήδη στα υλικα αν δείτε απλώς βάλτε 2 ανα κατασκευή.
Πάντως τώρα που γύρισα από δικοπές δεν προσπαθησα να βάλω 7η ούτε μια φορά.:lol:
Καλησπερα ειμαι ο τελευταιος τυχερος που παρελαβα ενδεικτη και κατα την τοποθετηση
κοπηκε ο πυκνωτης που παει στις γειωσεις και σταματησε να κανει παρεμβολες ολες οι
ταχυτητες κανονικα εν σταση παντα λογω προβληματος υγειας δεν μπορω να οδηγησω .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ .