Σύνδεση

View Full Version : 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Σελίδες : 1 [2]

Road67
01/08/2008, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
ΥΓ:Η λύση "πίστα" όλο και καλύτερη μου φαίνεται...θα δω τί θα κάνω...

Ναι πολυ καλη ιδεα ειναι η πιστα αλλα απαιτει και καποια ακριβα εργαλεια εκτος κι αν θες να παμε εσυ με τα 100 αλογα κι εγω με τα 98 και να γελασει καθε πικραμενου η καρδια :lol: :lol:

TOLISTOLAROS
01/08/2008, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Ναι πολυ καλη ιδεα ειναι η πιστα αλλα απαιτει και καποια ακριβα εργαλεια εκτος κι αν θες να παμε εσυ με τα 100 αλογα κι εγω με τα 98 και να γελασει καθε πικραμενου η καρδια :lol: :lol:
100;Το δικό μου(φίλτρο,ζιγκλέρ,εξάτμιση)βαριά να βγάζει 75-80 παρά(πλαγιάζει πάντως πολύ καλά).Πίστα μπαίνει ό,τι μηχανάκι θες(αν δεν έχεις βλέψεις για πρωτάθλημα).Μπαίνεις για να γουστάρεις και ας βγεις τελευταίος!

Ρε τι θα γίνει με το νησί που λέγαμε;Τώρα με τις πατερίτσες δεν μπορώ να ψάχνω,κάντε κάτι οι υγειείς!!!:lol:

Road67
01/08/2008, 15:56
100;Το δικό μου(φίλτρο,ζιγκλέρ,εξάτμιση)βαριά να βγάζει 75-80 παρά(πλαγιάζει πάντως πολύ καλά).Πίστα μπαίνει ό,τι μηχανάκι θες(αν δεν έχεις βλέψεις για πρωτάθλημα).Μπαίνεις για να γουστάρεις και ας βγεις τελευταίος!

Ρε τι θα γίνει με το νησί που λέγαμε;Τώρα με τις πατερίτσες δεν μπορώ να ψάχνω,κάντε κάτι οι υγειείς!!!:lol:

Ειπαμε 1.650.000 τα 'χουμε ;;; Οταν τα μαζεψουμε κατι θα βρουμε κι ως τοτε θα εχεις βγαλει και τις πατεριτσες και θα εχεις φτασει και τα 100 αλογατα [νομιζα οτι ειχες το χορνετ] :beer:

Maira
03/08/2008, 00:19
Το "θέλω να πάθω για να μάθω" δεν είναι ό,τι εξυπνότερο...τότε ν'αρχίσουμε την ηρωίνη για να δούμε αν πραγματικά κάνει κακό!

edit: Το ξαναλέω για όσους θέλουν πολλά replay:Δεν λέω σε κανένα να μην καβαλάει.Απλά οι κίνδυνοι είναι πραγματικοί και πολύ σοβαροί!Το λέω δυστυχώς εκ πείρας...

ΥΓ:Η λύση "πίστα" όλο και καλύτερη μου φαίνεται...θα δω τί θα κάνω...

Και αρχίζουμε λοιπόν τα παραδείγματα με το τι έχει ειπωυεί.....

1

Eνώ αν η μηχανή μας αφήσει φυτό θα'ναι καλύτερα;

2

Σαν τί Μάιρα;Τον ήχο απ'τα πλαστικά και τα σίδερα που τρίβονται στη άσφαλτο;Το γκαπ απ'το αμάξι που σε χτυπάει;Το ζησα 25 Ιουνίου και δεν λέει..
Καμμιά μηχανή,κανένα αμάξι,δεν αξίζει να μας καθηλώσει.

3

Όχι φίλε μου,είνα μαγκιά στη ζωή να καταπιέζεις αν χρειαστεί τον εαυτό σου για το καλό προσώπων που αγαπάς!Είναι ένδειξη ισχυρού χαρακτήρα,ένδειξη του ότι μπορείς να ζυγίζεις τί είναι πιο σημαντικό.Η ζωή είναι συμβιβασμός και μάγκας είναι αυτός που διαχωρίζει τα σημαντικά απ'τα σημαντικότερα.
Το ότι όλοι μας έχουμε κ@υλα με τις μηχανές χαίρω πολύ.Αν-λέμε αν-στο μέλλον κάποια απρόσεχτη με ξανατρακάρει και ο γιος μου έχει μπαμπά τετραπληγικό λες ν'αξίζει τον κόπο;Ν'αναγκάζεται δηλ.το παιδί μου να φροντίζει εμένα ενώ κανονικά εγώ θα πρεπε να το φροντίζω;Επειδή το έπαθα κάνοντας κάτι με αποδεδειγμένα πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας;

Κι επειδή βαριέμαι να ψάξω άλλο,......δεν χειάζεται κάποιος να πει καθαρά "παιδιά μην καβαλάτε" αλλά όταν όλες του οι κουβέντες είναι για να σε αποθαρήνει τότε μάλλον έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την παραπάνω κουβέντα!!!! Καμιά δεν είναι αυτά που λέγονται με λέξεις αλλά αυτά που κρύβονται πίσω από αυτές!!!!

Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι να κάνει!!!! Μόνο να τον επιρρεάσει ψυχολογικά για την απόφασή του!!!! Μπορούμε λοιπόν να μην κάνουμε κάτι τέτοιο και να αφήνουμε τον καθένα να κρίνει με βάσει αυτά που έχει αυτός ανάγκη????

:wave2:

TOLISTOLAROS
03/08/2008, 00:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι να κάνει!!!!
Το΄χω πει πριν από σένα!

Μόνο να τον επιρρεάσει ψυχολογικά για την απόφασή του!!!!
Το αν θα επηρρεαστεί κάπoιος από κάποιον είναι δικό του θέμα 100%.Στην τελική αν κάποιος επηρρεαστεί κατά λάθος(δηλ.χωρίς να κρίνει βάσει της λογικής του)είναι μάπας!

Μπορούμε λοιπόν να μην κάνουμε κάτι τέτοιο και να αφήνουμε τον καθένα να κρίνει με βάσει αυτά που έχει αυτός ανάγκη????
Το thread "7 σε εναν μηνα-απολογισμος"άνοιξε ο drow και έγραψε τους προβληματισμούς του μετα από ατυχήματα φίλων και γνωστών του.Για να το ανοίξει παναπεί ήθελε να διαβάσει σκέψεις και γνώμες άλλων.Από αυτές κρίνει και κάνει ό,τι τον φωτίσει πρώτα η λογική του και μετά ο Θεός.

Τα νούμερα 1,2,3....που παραθέτεις μήπως λένε ψέματα;Λες να μην έχει καταλάβει όποιος οδηγά μηχανή τους κίνδύνους;
Η διαφορά μας είναι ότι δεν τους αποσιωπώ,ούτε λέω επιχειρήματα του στυλ σεξ,θρίλερ σκοτώνουν...μην κουφαθούμε!
Εσύ τί πρόβλημα έχεις;Μήπως τρομάξουν οι motoforumiτες και κόψουν τη μηχανή;
Τα ποστ του καθενός μένουν,ο καθένας μπορεί να τα διαβάσει και ό,τι κατάλαβε κατάλαβε.Προσωπικά δεκάρα δε δίνω είτε κανείς πάρει μπόμπο είτε Busa.

Aν είναι να πώ κάτι το λέω,οπότε τα

Καμιά δεν είναι αυτά που λέγονται με λέξεις αλλά αυτά που κρύβονται πίσω από αυτές!!!!
ξέχνα τα...Πάμε άλλη μία γιατί δε χαμπαριάζεις μου φαίνεται:
1-2,1-2...ακούει;;;;

Δεν αποτρέπω κανέναν απ το να οδηγάει μηχανή σε δημόσιο δρόμο,ας κάνει ό,τι θέλει.

Game over

Road67
07/08/2008, 14:20
Η σωστη τοποθετηση ειναι πως μηχανη θα επρεπε να οδηγαμε αναλογα με την κατηγορια, σε πιστες, στο χωμα, στο βουνο γιατι εκει εξω κυκλοφορουν πολλοι μουρλοι που δε σε υπολογιζουν, γιατι καποτε θα κανουμε παιδια και δεν ειναι δικαιο γι' αυτα να μεγαλωσουν χωρις πατερα/μητερα, η με σακατη γονιο, γιατι η ζωη ειναι ομορφη. Παρα πολλα δελεαστικα γιατι. Ομως εξ' ισου δελεαστικη ειναι και η μηχανη που τη βλεπεις αραγμενη απεξω και μπορει να μη σου υποσχεται πως θα σε παει καπου με ασφαλεια μιας κι η δικη μας ασφαλεια εξαρταται λιγοτερο απο εμας και περισσοτερο απο τους αλλους, αλλα η μηχανη σου προσφερει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας, της ενωσης με το περιβαλλον και ολο αυτο το αισθημα που δεν αποτυπωνεται ευκολα με λεξεις.
Επομενως, ειναι θεμα επιλογης. Καβαλαω, η δεν καβαλαω. Οι λογοι γνωστοι και αυτονοητοι. Η αποφαση δυσκολη αλλα οχι οριστικη. Μπορεις ν' αποφασισεις κατι και μετα απο καποιο χρονο ν' αλλαξεις γνωμη, αρκει να εισαι υγιης, να εισαι καλα. Δεν εξαρταται η πνευματικη σου διαυγεια απο το αν θα οδηγεις μηχανη, αυτο ειναι δικαιολογια που τη λεει οποιος του λειπει κατι αλλο, κατι ουσιαστικο απο τη ζωη του. Παιρνεις μια αποφαση, τη χωνευεις και ζεις μ' αυτη, βρισκοντας κατι αλλο ν' αναπληρωσει τα κενα σου, ειναι τοσο απλο. Εγω προσωπικα θελω να οδηγω μηχανη, αλλα αν αποφασισω καποια στιγμη να παρω ενα ss και να το εχω μονο για να πηγαινω που και που σε μια πιστα και κατα τ' αλλα να ειμαι με το αυτοκινητο, η με τα ποδια. Το να κινουμαι στους δρομους με αλλο οχημα η με τα ποδια, δεν εξαρταται η ζωη μου απο αυτο, ενω αν επιλεξω να συνεχισω να οδηγω μηχανη, μπορει και να εξαρτηθει η ζωη μου απ' αυτο.
Οτι ειναι ανθρωπινως δυνατο για να αποφυγω μια κατασταση θα το κανω και μεχρι τωρα το εχω κανει, αλλα ισως υπαρξει κι η φορα που δε θα μπορεσω.
Επιλεγω προσωπικα να συνεχισω να οδηγω μηχανη για οσο νιωθω νηφαλιος και πως μπορω ν' ανταπεξελθω και πως εχω μια εξελιξη και δεν μενω στασιμος αλλα μαθαινω απ' τα λαθη μου. Απο εκει και περα αν μου συμβει καποιο μεγαλο ατυχημα δεν ξερω τι θα κανω και πως θα το χειριστω, αλλα προς το παρον, με τις μποτες, το μπουφαν και το κρανος μου παραμενω.