View Full Version : Νεκρή αρκούδα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
τη δεν καταλαβαινεισ απο αυτα που λεω???
s
Ότι όχι μόνο δεν τους κρέμασαν ανάποδα αυτούς που τις σκοτώνουν και τις περιφέρουν ως τρόπαιο ανδρείας στα γύρω χωριά, αλλά τους έκαναν αέρα στα @@ :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Κανα Stinger ?? Βασικά θελαν κάποια συγκεκριμένα οπλα με τη δικαιολογία να μη τραυματίζεται το ζώο και υποφέρει (μιλώντας για μεγάλα ζώα πάντα).
Ενω με αυτά τα οπλα θα μπορούν να χτυπάνε απο μακρυα και αποτελεσματικά.... (τρομάρα τους...)
Ερώτηση : Στο Ελληνικό κράτος κι εν έτη 2008, ποιος πληρώνει τους Θηροφύλακες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ερώτηση : Στο Ελληνικό κράτος κι εν έτη 2008, ποιος πληρώνει τους Θηροφύλακες;
Μη μου πεις οτι τους πληρώνουν οι κυνηγοί; :look:
harvester
29/08/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλέ μου άνθρωπε ...
Όταν καταλαγιάσει η τρικυμία του κρανίου σου θα μπορέσεις να δεις (μάθεις, ακούσεις) ότι τα κιλά που πέρνουν οι ακούδες ΔΕΝ έχουν καμία αναλογία με την κατανάλωση κρέατος ?? :wave2:
Όπως επίσης ότι όταν η αρκούδα βρίσκεται σε χειμέρια νάρκη ΔΕΝ καταναλώνει τροφή ??
(κοινώς ότι, με την τροφή που προσλαμβάνει περνάει ΠΟΛΥ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το να ήταν "ξυπνητή" ) ?? :wave2:
και εσυ θα δεις οτι δεν αναφερα πουθενα οτι τρωει κατα την χειμερια ναρκη.
επισης θα ξερεις οτι λογω ζεστης πλεον οι αρκουδες δυσκολα πεφτουν σε χειμερια ναρκη.
επισης πουθενα δεν ειπα οτι τα κιλα τα παιρνουν τρωγοντας μονο κρεας αλλα αποτελλουν σιγουρα μονιμο τμημα της διαιτας τους ειδικα αν η χλωριδα ειναι ελειπη σε θερμιδες.
ετσι για να μην χαιρεσαι οτι μου κανεις και μαθημα
LARISEOS
29/08/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ότι όχι μόνο δεν τους κρέμασαν ανάποδα αυτούς που τις σκοτώνουν και τις περιφέρουν ως τρόπαιο ανδρείας στα γύρω χωριά, αλλά τους έκαναν αέρα στα @@ :wave2:
δεν το πηστευω αυτο συγνωμη ,,,,,,
και δεν ειναι ακρηβωσ τοσο ευκολα , υπαρχουν ατομα που τα ελενχουν και τα χωρια εκει πανω......δεν ζουμε στην βαγδατη να κοπσουμε το κεφαλι και να φερνουμε βολτεσ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Βασικά θελαν κάποια συγκεκριμένα οπλα με τη δικαιολογία να μη τραυματίζεται το ζώο και υποφέρει (μιλώντας για μεγάλα ζώα πάντα).
Ενω με αυτά τα οπλα θα μπορούν να χτυπάνε απο μακρυα και αποτελεσματικά.... (τρομάρα τους...)
Προφανώς δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ιδέα για τα όπλα που αναφέρεις.
Επιτρέπονται τα λειόκανα σήμερα δλδ δίκανα, καραμπίνες - 12άρια όλα τους, μικρά κανόνια που το βεληνεκές τους είναι μικρό κι άρα η σκόπευση ΕΥΚΟΛΗ κι απαγορεύονται όπλα με ραβδώσεις (συγκεκριμένος τύπος - bolt action) που για να χτυπήσεις κάτι απαιτεί τόση εκπαίδευση και ΤΑΛΕΝΤΟ που ελάχιστοι θα βρούνε στόχο σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 100μ.
Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι αν απαγορευτεί το λειόκανο κι επιτραπεί το ραβδωτό:
1. Πολλοί θα παρατήσουν το κυνήγι
2. Θα μειωθούν οι θάνατοι ζώων από το κυνήγι
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ετσι για να μην χαιρεσαι οτι μου κανεις και μαθημα
Κατάφερες και μου στέρησες αυτήν την χαρά .... :(
Μη μου πεις οτι τους πληρώνουν οι κυνηγοί; :look:
Οι κυνηγετικοί σύλλογοι Βύρωνα.... το κράτος είναι ανύπαρκτο... οι (σωστοί κατά το πλείστον) κυνηγοί βάλανε (άοπλους) φύλακες να φυλάνε τα θηράματα από τους ένοπλους λαθροθήρες....
Μπουρδελιστάν λέμε....
harvester
29/08/2008, 12:47
Κατάφερες και μου στέρησες αυτήν την χαρά .... :(
εχει αλλες χαρες η σαλονικη για σενα σημερα :wave2:
LARISEOS
29/08/2008, 12:47
καταφεραμε να κανουμε το θεμα λαρισα vs αθηνα........ αρκει να μην χασουμε τα @@!
εγκαταλιπω την κουβεντα ο καθενασ με το μακρι και το κοντο και χεστηκατε για την αρκουδα απλα!
Οι κυνηγετικοί σύλλογοι Βύρωνα.... το κράτος είναι ανύπαρκτο... οι (σωστοί κατά το πλείστον) κυνηγοί βάλανε (άοπλους) φύλακες να φυλάνε τα θηράματα από τους ένοπλους λαθροθήρες....
Μπουρδελιστάν λέμε....
:eek: Εεεεεε;;; :eek:
Προφανώς δεν έχεις ΚΑΜΙΑ ιδέα για τα όπλα που αναφέρεις.
Επιτρέπονται τα λειόκανα σήμερα δλδ δίκανα, καραμπίνες - 12άρια όλα τους, μικρά κανόνια που το βεληνεκές τους είναι μικρό κι άρα η σκόπευση ΕΥΚΟΛΗ κι απαγορεύονται όπλα με ραβδώσεις (συγκεκριμένος τύπος - bolt action) που για να χτυπήσεις κάτι απαιτεί τόση εκπαίδευση και ΤΑΛΕΝΤΟ που ελάχιστοι θα βρούνε στόχο σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 100μ.
Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι αν απαγορευτεί το λειόκανο κι επιτραπεί το ραβδωτό:
2. Θα μειωθούν οι θάνατοι ζώων από το κυνήγι Ναι οντως δε ξέρω... απο οπλα . Τα συγκεκριμένα τα διάβασα σε περιοδικά για κυνηγούς... γιατι με ενδιέφεραν άρθρα για το σκυλο μου.. (ειναι κυνηγόσκυλο) .
Οπως σωστά αναφέρεις μίλαγαν για τα όπλα με ραβδώσεις... βέβαια δεν ξέρω αν θέλουν ιδιαίτερη τεχνική αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά απο μεγάλες αποστάσεις...
:wave2:
Ναι οντως δε ξέρω... απο οπλα . Τα συγκεκριμένα τα διάβασα σε περιοδικά για κυνηγούς... γιατι με ενδιέφεραν άρθρα για το σκυλο μου.. (ειναι κυνηγόσκυλο) .
Οπως σωστά αναφέρεις μίλαγαν για τα όπλα με ραβδώσεις... βέβαια δεν ξέρω αν θέλουν ιδιαίτερη τεχνική αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από μεγάλες αποστάσεις...
Εφόσον πετύχεις, ΕΦΟΣΟΝ ξαναλέω, τον στόχο σου, όλα αποτελεσματικά είναι.... ακόμα και το χτύπημα με πέτρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ασ σταματησουμε να αναφερουμε για τουσ κηνυγουσ,,,,,,,,,βοσκοσ μπορει ....μελισοκομοσ το σκεφτηκε κανεισ????
Εγώ πάλι λέω ότι την σκότωσαν οι κουλουρτζήδες σε συνεργασία με τους λαχειοπώλες !!!
:confused: :confused: :confused:
Όποιος κύριοι σκοτώνει για δική του ευχαρίστηση και όχι από την ανάγκη να θραφεί .............. είναι απλά ψυχολογικά άρρωστος και σαν αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται !!!
Καλή ψυχανάλυση κύριοι ....................
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΗΣΥΧΗ ..................
:mad: :mad: :mad: :yuck: :yuck: :yuck:
γιατι με ενδιέφεραν άρθρα για το σκυλο μου.. (ειναι κυνηγόσκυλο)
Και τι το θέλεις το κυνηγόσκυλο κύριος ?? :smokin:
Εφόσον πετύχεις, ΕΦΟΣΟΝ ξαναλέω, τον στόχο σου, όλα αποτελεσματικά είναι.... ακόμα και το χτύπημα με πέτρα.
Οff topic... το συγκεκριμένο... απλα για να καταλάβω τη διαφορά...
Επειδή δεν ξέρω... οπως είπα απο όπλα..
Αν πάει κάποιος να χτυπήσει απο τα 50-100 μέτρα με οπλο(που επιτρέπεται τώρα) ενα ελάφι... και ενας άλλος αντίστοιχα με ενα ραβδωτό... και εφόσον και οι δυο σημαδέψουν σωστά...
Ποιός θα σκοτώσει στα σίγουρα το ελάφι?
Και τι το θέλεις το κυνηγόσκυλο κύριος ?? :smokin: Το μάζεψα πέρσι απο την εθνική Αθηνών κορίνθου ....
:winka:
Οff topic... το συγκεκριμένο... απλα για να καταλάβω τη διαφορά...
Επειδή δεν ξέρω... οπως είπα απο όπλα..
Αν πάει κάποιος να χτυπήσει απο τα 50-100 μέτρα με οπλο(που επιτρέπεται τώρα) ενα ελάφι... και ενας άλλος αντίστοιχα με ενα ραβδωτό... και εφόσον και οι δυο σημαδέψουν σωστά...
Ποιός θα σκοτώσει στα σίγουρα το ελάφι?
Αν χτυπήσουν κύριο όργανο, και οι 2
Edit : Τα λειόκανα τα αγοράζεις με τιμές που ξεκινάνε από 300Ε κι ένα ραβδωτό από τιμές που ξεκινάνε απο 1500Ε (στην ευρώπη, φαντάζομαι εδώ θα ξεκινάνε από τα 2.000 εάν ποτέ επιτραπούν)
Το ίδιο και χειρότερα τα πυρομαχικά....
Ένας άλλος λόγος που δεν επιτρέπουν ραβδωτά..... θα χαλάσει η "πιάτσα"
Αν χτυπήσουν κύριο όργανο, και οι 2
Edit : Τα λειόκανα τα αγοράζεις με τιμές που ξεκινάνε από 300Ε κι ένα ραβδωτό από τιμές που ξεκινάνε απο 1500Ε (στην ευρώπη, φαντάζομαι εδώ θα ξεκινάνε από τα 2.000 εάν ποτέ επιτραπούν)
Το ίδιο και χειρότερα τα πυρομαχικά.... thanks... αν και εχω πολλές απορίες... (θα ψάξω στο net για λεπτομέρειες :wave2: )
Α ένα ραβδωτό από τιμές που ξεκινάνε απο 1500Ε (στην ευρώπη, φαντάζομαι εδώ θα ξεκινάνε από τα 2.000 εάν ποτέ επιτραπούν)
Το ίδιο και χειρότερα τα πυρομαχικά....
@@....
Με 300-400? βρίσκεις ΑΚ-47 μούρλια :lol:
2. Θα μειωθούν οι θάνατοι ζώων από το κυνήγι
3. Θα αυξηθούν οι θάνατοι κυνηγών απο κυνηγούς :wave2:
3. Θα αυξηθούν οι θάνατοι κυνηγών απο κυνηγούς :wave2: Και που βλέπεις το κακό??:bigcry:
thanks... αν και εχω πολλές απορίες... (θα ψάξω στο net για λεπτομέρειες :wave2: )
Δες αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=0ajgBviqZNs) κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=AHk-rIo39V4&feature=related) και θα καταλάβεις κάποιες βασικές διαφορές (το 2ο είναι το μονο που πρόχειρα βρήκα για να δεις πως γεμίζεις και ξαναρίχνεις με bolt action)
@ byron : Νομιμα λέμε μπαλούρδο!
@ marios : Όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες. Τωρα είανι πολύ χειρότερα, ειδικά στο κυνήγι αγριόχοιρου.
Πέρα από όλα, θα πρέπει όσοι έχουν ή θέλουν να αποχτήσουν όπλο για κυνήγι ή σκοποβολή να εκπαιδεύονται... μεγαλώνει όμως η κουβέντα και πάει μακρυά.... :rolleyes:
Και που βλέπεις το κακό??:bigcry:
Εμένα σκέφτομαι, που θα μαζεύω καμιά ελιά και θα με φάνε λάχανο
Δες αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=0ajgBviqZNs) κι αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=AHk-rIo39V4&feature=related) και θα καταλάβεις κάποιες βασικές διαφορές (το 2ο είναι το μονο που πρόχειρα βρήκα για να δεις πως γεμίζεις και ξαναρίχνεις με bolt action)
@ byron : Νομιμα λέμε μπαλούρδο!
@ marios : Όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες. Τωρα είανι πολύ χειρότερα, ειδικά στο κυνήγι αγριόχοιρου.
Πέρα από όλα, θα πρέπει όσοι έχουν ή θέλουν να αποχτήσουν όπλο για κυνήγι ή σκοποβολή να εκπαιδεύονται... μεγαλώνει όμως η κουβέντα και πάει μακρυά.... :rolleyes:
thanks snip!
700_Thespieis
29/08/2008, 13:34
Εγω χαιρομαι που εχουμε μονο 2 ατομα που διαφωνουν..
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Εγω χαιρομαι που εχουμε μονο 2 ατομα που διαφωνουν..
:wave2: Εγώ χαίρομαι και που ακούω τέτοιες απόψεις απο άτομα που έχουν ασχοληθεί με το κυνήγι ..
Εγώ πλέον δεν κυνηγάω όχι γιατί δεν μου αρέσει το κυνήγι αλλά αρνούμαι να είμαι μέρος ενός αγράμματου κι αμόρφωτου συνόλου που ονομάζονται Ελληνες κυνηγοί.
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Το κυνήγι είναι στυγνή δολοφονία κύριοι, το ιδιο και κάθε οι πράξη βίας σε ζώα, ότι ζώα και αν είναι αυτά. (Eχω δει πως σκοτώνουν οι ίδιοι οι κυνηγοί τα σκυλιά τους όταν δεν φέρνουν πουλιά). Αν είστε πράγματι sportsmen κύριοι κυνηγοί, βγείτε και κυνηγήστε με ακόντια, μαχαίρια και τόξα. Τότε να σας δώ.
Σοβαρά;Ενώ οι τρόποι εκτροφής και το σφάξιμο των ζώων προς εκτροφή και η πώληση απ'τα κρεοπωλεία είναι καλύτερο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σοβαρά;Ενώ οι τρόποι εκτροφής και το σφάξιμο των ζώων προς εκτροφή και η πώληση απ'τα κρεοπωλεία είναι καλύτερο; :a6:
Σοβαρά;Ενώ οι τρόποι εκτροφής και το σφάξιμο των ζώων προς εκτροφή και η πώληση απ'τα κρεοπωλεία είναι καλύτερο;
Τουλάχιστον δεν εξαφανίζουν μαζικά και ανεξέλεγκτα ζώα που βρίσκονται σε "κίνδυνο εξαφάνισης" ή είναι κοντά, απο συγκεκριμένα οικοσυστήματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι κοινό έχουν οι κυνηγοί και οι ζωγράφοι ;;;
Και στους μεν και στους δε, αρέσει η νεκρή φύση !!!
:sad: :sad: :sad:
θα συμφωνισω απολυτα και θα διαφωνισω με οσους αναφερουν πως η πλειοψηφια των κυνηγων αγαπανε τα ζωα.Ζωντας τους απο κοντα μου κανει φοβερη εντυπωση η απληστια τους,η εγκεφαλικη ουσια που απουσιαζει απο τα ημισφαιρια του κρανιου τους,η περισσευουμενη ψευτομαγκια τους(αλλα με το οπλο υπο μαλης παντα) αλλα και οι "εξυπνες" απαντησεις σε ερωτησεις του στυλ "μα γιατι σκοτωνετε τα ζαρκαδια αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ"?
-"μα γιατι γινανε πολλα....."
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Τουλάχιστον δεν εξαφανίζουν μαζικά και ανεξέλεγκτα ζώα που βρίσκονται σε "κίνδυνο εξαφάνισης" ή είναι κοντά, απο συγκεκριμένα οικοσυστήματα.
Ο σωστός κυνηγός χτυπά κάποια πουλιά,τα μαγειρεύει και τα τρώει...και δε χτυπά είδη υπό εξαφάνιση.
Είναι άδικο να χαρακτηρίζεται άσχημα η πράξη(κυνήγι)αυτή καθεαυτή εξαιτίας μερικών καραγκιόζηδων...
Θα σου άρεσε να χαρακτηρίζονταν η οδήγηση μοτοσυκλέτας ως πράξη αντικοινωνική και επικίνδυνη επειδή μερικοί μαλάκες που καβαλάνε δίνουν δικαιώματα;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
θα συμφωνισω απολυτα και θα διαφωνισω με οσους αναφερουν πως η πλειοψηφια των κυνηγων αγαπανε τα ζωα.Ζωντας τους απο κοντα μου κανει φοβερη εντυπωση η απληστια τους,η εγκεφαλικη ουσια που απουσιαζει απο τα ημισφαιρια του κρανιου τους,η περισσευουμενη ψευτομαγκια τους(αλλα με το οπλο υπο μαλης παντα) αλλα και οι "εξυπνες" απαντησεις σε ερωτησεις του στυλ "μα γιατι σκοτωνετε τα ζαρκαδια αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ"?
Προφανώς μιλάς για λαθροκυνηγούς.....
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Mάλλον δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς κυνηγούς ή έχεις γνωρίσει μόνο μαλάκες..
Αυτοί που λες ΔΕΝ είναι κυνηγοί και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο ν'ασχολείσαι μαζί τους ούτε μέσω forum...γάμησέ τους,αξία τους δίνεις...
Ο σωστός κυνηγός χτυπά κάποια πουλιά,τα μαγειρεύει και τα τρώει...και δε χτυπά είδη υπό εξαφάνιση.
Εάν μου βρεις κάτι (οτιδήποτε ρε παιδί μου) που ο Έλληνας είναι σωστός πές το και σε μένα .
Γιατί λοιπόν να είναι ο Έλληνας κυνηγός ????? :confused: :confused: :confused: :confused:
Aggelos_SV
29/08/2008, 14:50
@@....
Με 300-400? βρίσκεις ΑΚ-47 μούρλια :lol:
:a016: :a016:
Έχεις κάποιο λινκ διαθέσιμο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 15:33
Εάν μου βρεις κάτι (οτιδήποτε ρε παιδί μου) που ο Έλληνας είναι σωστός πές το και σε μένα .
Γιατί λοιπόν να είναι ο Έλληνας κυνηγός ????? :confused: :confused: :confused: :confused:
Μάριε μη το βλέπεις έτσι.Προφανώς και υπάρχουν γαϊδούρια που έχουν άδεια οπλοκατοχής και πηγαίνουν για κυνήγι,όπως και γαϊδούρια που καβαλάνε δίτροχα και κυκλοφορύν σε δημόσιους δρόμους.
Ούτε οι μεν θεωρούνται κυνηγοί ούτε οι δε μοτοσυκλετιστές.
Ούτε κερδίζουμε κάτι με το να τα χώνουμε γενικώς και να χαρακτηρίζουμε ένα σύνολο ανθρώπων από κάποιους παράτυπους,άσχετα αν συμφωνούμε με την όποια ασχολία τους ή όχι.
Απλά απομονώνουμε τους καραγκιόζηδες και πάμε παρακάτω.
Πχ ο πατέρας μου όσο κυνηγούσε χτυπούσε 2-3 μπεκάτσες,τις έκανε η μάνα μου με ρύζι και τρώγαμε 1 στο τόσο.Οι θείοι μου μια απ'τα ίδια.Ούτε ελάφια,ούτε παγίδες βάζανε ούτε τίποτα,συνδυάζανε το κυνήγι με το περπάτημα,στην ουσία εκδρομή.
Εγώ δηλ. που κάνω ψαροντούφεκο(όταν δε με τρακάρει καμμιά αφηρημένη πάντα :p :p :p ) και χτυπάω αραιά και που κανα κεφαλόπουλο τί καταστρέφω και ποιόν βλάπτω;Ούτε χαλκό βάζω σε χταποδότρυπες ούτε βράδυ με φακό ψαρεύω...
Εκπαίδευση και πάλι εκπαίδευση...
έχω ξαναπάρει θέση σε ανάλογο θέμα παλαιότερα, έχω έλθει σε ρίξη με συγγενείς μου (κυνηγούς..!!??), έχω τσακωθεί με τελευταία υποκείμενα που αυτοονομάζονται κυνηγοί, έχω δει τα ''έργα'' τους βαλσαμωμένα στα σαλόνια τους.
Αυτό είμαστε. Και δεν έχει αλλάξει τίποτε μέχρι τώρα. Επιφυλάσσομαι για την νεότερη γενειά.
Όχι γιατο ότι θα έχουν περισσότερη γνώση.
Παρά γιατί δεν θα έχει μείνει τίποτε να κυνηγήσουν. Και ελπίζω τότε να στραφούν ο ένας στον άλλο.:wave2:
stefanos
29/08/2008, 18:16
Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί με την αρκούδα.
Το οτι φανήκαν αρκούδες στον όλυμπο είναι καλό γιατί μερικά χρόνια πρίν ΔΕΝ υπήρχαν, στην Πίνδο ήταν σπάνιες και αποκομένες απο τον πυρήνα που ζούσε στην ροδόπη.
Εμφανώς λοιπόν ο πλυθησμός τους αυξάνεται.
Απο την άλλη οι βοσκοί χάθηκαν όπως και η κτηνοτροφία απο την Ελλάδα.
Και εφόσον οι αρκούδες την γλύτωσαν απο τότε που οι πατριώτες μου βλάχοι είχαν εκατοντάδες χιλιάδες κεφάλια στο βουνό και πολεμικά όπλα, δεν θα ανυσηχήσουν τώρα απο τους αλβανούς "ιδιωτικούς υπαλλήλους" βοσκούς και απο τους κυνηγούς του youtybe με τα λιανοντούφεκα.
Αρκουδα! (http://www.youtube.com/watch?v=O6YPLhrxqHQ) :rolleyes: :lol:
Mάλλον δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς κυνηγούς ή έχεις γνωρίσει μόνο μαλάκες..
Αυτοί που λες ΔΕΝ είναι κυνηγοί και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο ν'ασχολείσαι μαζί τους ούτε μέσω forum...γάμησέ τους,αξία τους δίνεις...
Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λένε ΟΛΟΙ οι κυνηγοί !!! Ο καθένας για όλους τους υπόλοιπους .............. είναι να απορείς αφού ΟΛΟΙ είναι σωστοί, από πού ξεφυτρώνουν ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!
Για δώστε μου μια εξήγηση .............. και μην μου πεις για λαθροκυνηγούς και άλλα φαιδρά ............... Τόσους λαθροκυνηγούς ούτε στο ΜΠΛΕΚ δεν είχε !!! (Οι παλαιότεροι το κατάλαβαν)
stefanos
29/08/2008, 19:17
Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ λένε ΟΛΟΙ οι κυνηγοί !!! Ο καθένας για όλους τους υπόλοιπους .............. είναι να απορείς αφού ΟΛΟΙ είναι σωστοί, από πού ξεφυτρώνουν ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!
Για δώστε μου μια εξήγηση .............. και μην μου πεις για λαθροκυνηγούς και άλλα φαιδρά ............... Τόσους λαθροκυνηγούς ούτε στο ΜΠΛΕΚ δεν είχε !!! (Οι παλαιότεροι το κατάλαβαν)
Είμαι σίγουρος οτι είναι το ίδιο ποσοστό με τους μαλάκες μηχανόβιους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εκτρέπεις την συζήτηση σε εντελώς ΑΣΧΕΤΟ ζήτημα για να μην απαντήσεις !!!
Αν θες άνοιξε άλλο θρεντάκι με αυτό το θέμα ............
stefanos
29/08/2008, 19:31
Δεν εκτρέπω τίποτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ οτι και να κάνει απο ταβλι μέχρι βόλτα μηχανή και κυνήγι ή ψάρεμα το κάνει με τον ίδιο τρόπο.
Θα ήταν περίεργο να συνέβαινε το αντίθετο.
Ευτυχώς οι κυνηγοί είναι λίγοι και αυτοί που πραγματικά εξασκούν το άθλημα ελάχιστοι πλέον, μιας και η υπαιθρος έχει ερημώσει.
Vstrommer71
29/08/2008, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μπορει οι μ@λακες ''μηχανοβιοι'' να ειναι και περισσοτεροι:smokin:
Αλλα αυτο με τους φυσιολατρες κυνηγους και τους νεοκοπους τσομπανηδες,εχει παραγινει...
Τουλαχιστον οι προγονοι μας που ησαν στα βουνα σεβονταν και εκτιμουσαν τοσο τους λυκους οσο και την αρκουδα...
stefanos
29/08/2008, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Τουλαχιστον οι προγονοι μας που ησαν στα βουνα σεβονταν και εκτιμουσαν τοσο τους λυκους οσο και την αρκουδα...
Παλαιότερα οι αρκούδες ήταν επιβλαβές ζώο το σκότωνες και πήγαινες να εισπράξεις την επικύρηξη.
LARISEOS
29/08/2008, 19:54
βασικα νωμηζω οτι δεν ξερω τι λετε.......και τι πιστευεται αντε ρε πατε καμια βολτα εκτοσ αθηνασ να δειτε πωσ ειναι η κυνηγοι τησ περιοχησ και οι τσοπανηδεσ και οτι αλλο δεν ερχεσται σε επαφη !!!!!!!
δεν μπορω να ακουω τον καθενα ....εχεται κρηνει ολουσ τουσ κυνηγουσ τα παντα, με πιο δικαιομα?
αμφιβαλω αν ξερεται και κανεναν σοβαρα......
δεν κυνηγησα ποτε και ουτε προκητε ουτε ψαρεμα ουτε ελαφια ουτε ζαρκαδια και ειμαι στα βουνα τησ βασιλιτσασ ολο τον χειμονα και στα γυρω δικα μασ βουνα κανω βολτεσ με το africa .,.... εχω τυχει απειρεσ φωρεσ φυλακεσ να ειναι κρυμενη μεσα σε θαμνουσ και εχω δει κηνυγουσ να καθαρηζουν αντυπηρικεσ ζωνεσ! ΕΣΥΣ ΤΗ ΣΚ@Τ@ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΠΙ ΟΛΟΥΣ????
Κριμα η αρκουδα και πιο πολυ ζορισε εμενα που ειναι στην περιοχη μου. παρα εσασ!
αντε σοβαρευτητε!
συγνωμη για τον τονο ...... αλλα αμαν διαβαστε τη γραφεται .....εχεται αναλυση οπλα ,,,εχεται θαψη ολουσ τουσ κυνηγουσ, τουσ τσοπανουσ κτλ!
φιλικα και παλι συγνωμη
:beer:
stefanos
29/08/2008, 20:23
Τώρα εδώ που τα λέμε η βασιλίτσα δεν φημίζεται για τους κυνηγούς και τα κοπάδια της.:p
700_Thespieis
29/08/2008, 20:24
Ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι εδω οι ¨κατω¨ ολη μερα μενα λαπτοπ στο χερι και πηγαινουμε στας εξοχας μια φορα στο τοσο.Ουτε ειμαστε ολοι γεννημα-8ρεμα Α8ηναιοι-απο μια "εξοχη" προερχομαστε και μεις..Σταματα λοιπον να βαζεις ταμπελες(οπως γκρινιαζεις πως βαζουμε για τους κυνηγους)..
Και στην τελικη ειπαμε(byron kai Sniper)..Αμα εισαι μαγκας βγαλε το τοξο και το ακοντιο και κυνηγα τα..
stefanos
29/08/2008, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Και στην τελικη ειπαμε(byron kai Sniper)..Αμα εισαι μαγκας βγαλε το τοξο και το ακοντιο και κυνηγα τα..
Δεν μπορείς να φανταστείς τι τόξα φτιάχνουν γι αυτό το λές.
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 20:52
Ρε μεγάλε είπα εγώ ότι ΟΛΟΙ είναι σωστοί;Εννοείται ότι υπάρχουν μαλάκες!Απλά γίνεται ό,τι σε όλους τους κλάδους:η κακή μειοψηφία χαλά την εικόνα του συνόλου.Κοινώς το κακό φαίνεται!
Δεν κυνηγάω επειδή δε τη βρίσκω,μόνο ψαροντούφεκο κάνω.Επειδή όμως στην οικογένειά μου όλοι κυνηγούσανε ξέρω να ξεχωρίζω τους κυνηγούς με Κ κεφαλαίο απ'τους βλάκες,είτε Αθηναίους είτε ντόπιους.
Δυστυχώς περισσότερο θα παίξει στις ειδήσεις ένας μαλάκας που σκότωσε έναν κύκνο από 2 που περιθάλψανε μια αλεπού...
Εν ολίγοις άλλο κυνηγός με αρχίδια και άλλο αρχίδια κυνηγός.-
Το παραπάνω ισχύει και για τους μοτοσυκλετιστές...
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μπορει οι μ@λακες ''μηχανοβιοι'' να ειναι και περισσοτεροι:smokin:
Δυστυχώς ναι...
Ρε μεγάλε είπα εγώ ότι ΟΛΟΙ είναι σωστοί;Εννοείται ότι υπάρχουν μαλάκες!Απλά γίνεται ό,τι σε όλους τους κλάδους:η κακή μειοψηφία χαλά την εικόνα του συνόλου.Κοινώς το κακό φαίνεται!
Δεν κυνηγάω επειδή δε τη βρίσκω,μόνο ψαροντούφεκο κάνω.Επειδή όμως στην οικογένειά μου όλοι κυνηγούσανε ξέρω να ξεχωρίζω τους κυνηγούς με Κ κεφαλαίο απ'τους βλάκες,είτε Αθηναίους είτε ντόπιους.
Δυστυχώς περισσότερο θα παίξει στις ειδήσεις ένας μαλάκας που σκότωσε έναν κύκνο από 2 που περιθάλψανε μια αλεπού...
Εν ολίγοις άλλο κυνηγός με αρχίδια και άλλο αρχίδια κυνηγός.-
Το παραπάνω ισχύει και για τους μοτοσυκλετιστές...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟ !!! Και συμπεριλαμβάνω και φίλους και γνωστούς και άτομα μορφωμένα ..............
Ξαναλέω ΌΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ !!! Τέλος !!!
Τι έχασα που δεν μπηκα το πρωί στο μοτο.γρ!!!!
Για κουνήστε το κεφάλι σας όλοι εσείς που λέτε πως η τελευταία αρκούδα έφτεγε που δεν τα έβγαζαν πέρα οι βοσκοί!!!! Τι έξοδα έχουν αυτοί ρε παιδιά????
Κι αν έχουν παιδιά να σπουδάσουν είναι το μόνο τους έξοδο!!!!! Η αρκούδα αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σαρκοφάγο! Και σε καμία περίπτωση δεν τρώει πρόβατα και κότες!!! Μέλι τρώει! Και μη μου πει κανείς πως οι μελισσοκόμοι δεν μπορούν να πάνε τα μελίσσια τους αλλού!!!!
Και τώρα που η τελευταία αρκούδα πέθανε και αργότερα θα ακολουθήσει κάποιο άλλο ζώο στο βούνο αυτό, να δούμε πώς θα κρατήσουμε την ζωική αλυσίδα! Στην αλυσίδα αυτή ζούμε κι εμείς και σκοτώνοντας κομμάτια αυτής, μάλλον το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αυτοκτονούμε!!!!
Και όλοι εσείς που λέτε πως ο άνθρωπος είναι πάνω απ' όλα, μια κουτσουλιά είμσατε! Γιατί αν βρεθεί ο άνθρωπος αντιμέτωπος με ένα λύκο (και δεν έχει όπλο) μάλλον ο λύκος θα φύγει λίγο πιο χωρτασμένος!!!! Είμαστε ένα τίποτα! Απλά μας έδωσαν παραπάνω μυαλό για να φτιάχνουμε όπλα και λιγότερο για να ξέρουμε πότε να τα χρησιμοποιούμε!!!!
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 21:16
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟ !!! Και συμπεριλαμβάνω και φίλους και γνωστούς και άτομα μορφωμένα ..............
Μάλλον είσαι ανεξήγητα άτυχος στις παρέες σου
Ξαναλέω ΌΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ !!! Τέλος !!!
Ενώ όταν αγοράζεις απ'το χασάπη το προϊόν σφαγής τί είσαι;
Εγώ τότε που μια στο τόσο μαγειρέυω τα ψάρια που καμακώνω αντί να τ αγοράζω απ'τον ψαρά μάλλον θέλω γιατρό...
Διάβασε λίγο τα post μη λέμε ξανά τα ίδια...
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Η αρκούδα αν δεν κάνω λάθος δεν είναι σαρκοφάγο! Και σε καμία περίπτωση δεν τρώει πρόβατα και κότες!!!
:nono: :nono: Κατά βάση σαρκοφάγο είναι.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bear
Άλλο το ότι τρώει και μέλι...
Μπορεί να γίνει επικίνδυνη (http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_danger)
Εγώ τότε που μια στο τόσο μαγειρέυω τα ψάρια που καμακώνω αντί να τ αγοράζω απ'τον ψαρά μάλλον θέλω γιατρό...
Το προϊον την σφαγής ή των ψαριών από μαζική παραγωγή "φτιάχτικαν" γιατί πλέον οι άνθρωποι έχουν γίνει πάρα πολλοί και δεν καλύπτονται οι ανάγκες τους! Ας μην σκοτώνουμε και όσα ζούν ελεύθερα!!!!!
:nono: :nono: Κατά βάση σαρκοφάγο είναι.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bear
Άλλο το ότι τρώει και μέλι...
Μπορεί να γίνει επικίνδυνη (http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_danger)
ΟΚ λάθος μου.....
Αυτή η τελευταία αρκολυδα πρέπει να είχε τεράστια όρεξη για να ρημάξει τόσους που να την σκοτώσουν τελικά!!!!
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 21:27
Το προϊον την σφαγής ή των ψαριών από μαζική παραγωγή "φτιάχτικαν" γιατί πλέον οι άνθρωποι έχουν γίνει πάρα πολλοί και δεν καλύπτονται οι ανάγκες τους! Ας μην σκοτώνουμε και όσα ζούν ελεύθερα!!!!!
Ναι,συμφωνώ,αλλά ο(ΣΩΣΤΟΣ το ξαναλέω) κυνηγός δεν χτυπάει ό,τι να'ναι.Κάθε χρόνο βγαίνει κατάλογος θηραμάτων που δεν πρέπει να τα χτυπάς.
Για τον ίδιο λόγο απαγορεύεται το ψάρεμα το Μάιο.
Ναι,συμφωνώ,αλλά ο(ΣΩΣΤΟΣ το ξαναλέω) κυνηγός δεν χτυπάει ό,τι να'ναι.Κάθε χρόνο βγαίνει κατάλογος θηραμάτων που δεν πρέπει να τα χτυπάς.
Το χόμπυ τους να το κάνουν σε άλλα πράγματα! μπουκάλια και σημάδια! Το κυνήγι είναι απλά ένα καταστροφικό για τον πλανήτη χόμπυ πλέον!!!!
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 21:46
Το χόμπυ τους να το κάνουν σε άλλα πράγματα! μπουκάλια και σημάδια! Το κυνήγι είναι απλά ένα καταστροφικό για τον πλανήτη χόμπυ πλέον!!!!
Η οδήγηση να δεις αλλά ας μη το κάνουμε θέμα...
Η οδήγηση να δεις αλλά ας μη το κάνουμε θέμα...
Φίλε αν δεν έχεις επιχειρήματα, σε παρακαλώ μην πετάς μια φράση μόνο και μόνο για να πεις κάτι!!!!
Το ξέρεις και το ξέρουμε όλοι πως σκοτώνοντας ζώα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να νοιώσουμε πως κάτι κάναμε! χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά έχουμε κάνει!!!! Για σκέψου λίγο αν μπορούσαμε να ζήσουμε αρμονικά με τα ζώα, τα δάση και πολλά άλλα! Μα να μου πεις, εδώ δεν μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά μεταξύ μας, τα υπόλοιπα μας μάραναν!!!
Αλλά πίστεψέ με, όλα θα γυρίσουν μπούμερανγκ και δεν αργεί αυτή η μέρα!!!! Μπορεί οι κυνηγοί να συνεχίσουν να κυνηγάνε, αλλά κάποια στιγμή θα γίνουμε εμείς οι κυνηγημένοι!!!! Οι ταινίες δεν είναι επιστημονική φαντασία!!! Είναι προφητείες!!!!
Περαστικά μας λοιπόν που μόλις τελείωσαν οι αρκούδες στον Όλυμπο!!!!
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:07
Φίλε αν δεν έχεις επιχειρήματα, σε παρακαλώ μην πετάς μια φράση μόνο και μόνο για να πεις κάτι!!!!
Το φαινόμενο του θερμοκηπίου λες να προκλήθηκε απ'το μπαρούτι των όπλων;:wave2:
Αλλά το ξέχασα:τα Μέσα Μαζικής Μαεταφοράς δεν προσφέρουν αδρεναλίνη...
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟ ............. γιατί δεν πιστεύω ότι είσαι !!!
Από τον χασάπη δεν το σκοτώνω εγώ και δεν ευχαριστιέμαι το φόνο όπως οι κυνηγοί !!!
Είναι διατροφική ανάγκη και άσε τα έξυπνα σοφιστικού στυλ επιχειρήματα !!!
Και πέρδικα ακόμα αν θες και ορτύκια και ότι θες έχει ο χασάπης (εκτροφίου)............
Αλλά αν δεν το σκοτώσουν οι ίδιοι ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΟΥΝΤΑΙ οι κυνηγοί !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ !!!
Και το ξέρεις πολύ καλά !!!]
Όσο για το ψάρι ........... το τρως μετά ........... και δεν είναι είδος υπό προστασία ή προς εξαφάνιση !!!
Τα γεράκια και οι αετοί και οι αρκούδες και τα ελάφια και τα ζαρκάδια ΕΙΝΑΙ !!!
Η τελευταία αρκούδα στον Όλυμπο δεν πέθανε από τροχαίο!!!! Ούτε από το καυσαέριο, ούτε από την ζέστη!!!! Πέθανε από τον άνθρωπο!!!! Τώρα αμα θες να το πάμε στα ΜΜΜ άνοιξε άλλο thread!
vangelis 64
29/08/2008, 22:12
Αλλά το ξέχασα:τα Μέσα Μαζικής Μαεταφοράς δεν προσφέρουν αδρεναλίνη... Το φαινόμενο τού θερμοκηπίου,μάλλον όχι αλλά μπορείς να φανταστείς τί συμβαίνει στα νερά μιάς λίμνης που στήνουνε καρτέρι για πάπιες;
Μαζί με το ψάρι που πιάνεις,τρως και τα βόλια.:(
Σταμάτα την αερολογία σε παρακαλώ ............ δεν είμαστε στο δημοτικό ............. σωστά τα λες, αλλά σε άλλη συζήτηση ................ εδώ το θέμα είναι άλλο !!!
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:25
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ !!!
Δεν αισθάνομαι καμμία έξαψη όταν καμακώνω το ψάρι,αυτό που μου αρέσει είναι η διαδικασία,όχι μόνο της σκόπευσης αλλά ξεκινά πολύ πιο πριν:πως θα πλησιάσει χωρίς να το ανησυχήσεις,πώς θα το κάνεις να μη βραχώσει,πώς θα το ξεγελάσεις.
Όσο για το ψάρι ........... το τρως μετά ........... και δεν είναι είδος υπό προστασία ή προς εξαφάνιση !!!
Μα δεν είναι ΟΛΑ τα θηράματα υπό εξαφάνιση,διάβασε τί γράφω παραπάνω...
Τα γεράκια και οι αετοί και οι αρκούδες και τα ελάφια και τα ζαρκάδια ΕΙΝΑΙ !!!
Μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι οι μαλάκες που χτυπάνε αυτά τα ζώα/πουλιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,ΑΠΛΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ
Ερώτηση και όποιος θέλει ας απαντήσει:
Πιστεύετε ότι η μοτοσυκλέτα εξυπηρετεί βιολογική ανάγκη;Τόσο μεγάλη που αξίζει να επιβαρύνουμε τον πλανήτη;
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το φαινόμενο τού θερμοκηπίου,μάλλον όχι αλλά μπορείς να φανταστείς τί συμβαίνει στα νερά μιάς λίμνης που στήνουνε καρτέρι για πάπιες;
Μαζί με το ψάρι που πιάνεις,τρως και τα βόλια.:(
Δες είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα μολύβδου απ'τα σκάγια που μπορεί να μολύνει κοτζάμ λίμνη...οι αποχετεύσεις το καταφέρνουν καλύτερα...
el_hymador
29/08/2008, 22:30
Οι απαγορευσεις και οι περιορισμοι στο κυνηγι, ειναι σαν τα ορια ταχυτητας ....υπαρχουν, αλλα κανενας δεν τα τηρει!
Δυστυχως ο κοσμος εχει αλλαξει και οι διακιολογιες των κυνηγων ακουγονται τουλαχιστονσαν ανεκδοτο...αν θες επαφη με τα αρχεγονα ενστικτα σου, πηγαινε κανα δυο μερες σε μια σπηλια, γυμνος και χωρις φαγητο...φτιαξε ενα οπλο απο υλικα που θα βρεις εκει γυρω και βγες να κυνηγησεις...το βραδυ αφου θα εχεις (?) φερει φαγητο αναψε φωτια και φατο...
οχι να μου πηγαινεις σαν τον φλωρο με την καραμπινα και το τζιπ...τι διαολο αντρας εισαι εσυ; επιλεκτικα την κανεις την επαφη με τα αρχεγονα ενστικτα σου;
Γυρνωντας περνα βραδυ απο καμια σπηλια αρκουδας και μπες μεσα να την ξετρυπωσεις....αλλα για εφοδια να εχεις μονο κανα hand-made ακοντιο...
Μετα αφου θα εχεις γυρισει σπιτι σου τιγκα στην αδρεναλινη και στην τεστοστερονη, βγες για αναζητηση γυναικας και αν σου γυαλισει καμια, ριχτης ενα μπουκετο και συρτην απο τα μαλλια σε καμια απομερη γωνια για να την βιασεις...
γαμω!
αμα λειτουργεις ετσι θα σε παραδεχτω....
Δεν αισθάνομαι καμμία έξαψη όταν καμακώνω το ψάρι,αυτό που μου αρέσει είναι η διαδικασία,όχι μόνο της σκόπευσης αλλά ξεκινά πολύ πιο πριν:πως θα πλησιάσει χωρίς να το ανησυχήσεις,πώς θα το κάνεις να μη βραχώσει,πώς θα το ξεγελάσεις.
Σου αρέσει η διαδικασία, για το πώς θα σκοτώσεις κάτι??? Μήπως αυτό είναι λίγο παρανοϊκό? Τότε και οι ψυχοπαθείς που σκοτώνουν με συγκεκριμένο τρόπο δεν είναι κακοί! Τους αρέσει η διαδικασία!!! Το να σκοτώνεις χωρίς να πρέπει (κι όταν λέω πρέπει εννοώ επιβίωση) τότε είναι δολοφονία! Να μην το ανησυχήσεις? Να μην του δώσεις την ευκαιρία να προστατευτεί? Έτσι κάνουν μόνο οι δολοφόνοι!!!!
Μα δεν είναι ΟΛΑ τα θηράματα υπό εξαφάνιση,διάβασε τί γράφω παραπάνω...
Μπορείς επιτέλους να καταλάβεις ότι οι μαλάκες που χτυπάνε αυτά τα ζώα/πουλιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,ΑΠΛΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ
Ερώτηση και όποιος θέλει ας απαντήσει:
Πιστεύετε ότι η μοτοσυκλέτα εξυπηρετεί βιολογική ανάγκη;
Εξυπηρετεί μια ανάγκη!Εξυπηρετεί την μετακίνηση, την ελευθερία που μας αρνήται πλέον ο τρόπος ζωής μας, και άλλα πολλά! Αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν γινόμαστε δολοφόνοι!!! Κι αν υπήρχε τρ΄πος οι ρύποι να γίνονται όλο και πιο καθαροί θα ήταν ακόμα καλύτερα! Επίσεις εξυπηρετεί και το γεγονός πως παράγει πολύ λιγότερα καυσαέρια από ένα αυτοκίνητο!!! Κι αυτό αποδεικνίεται από το πόσ βενζίνη καίει και πόσα χιλιόμετρα βγάζει!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οι απαγορευσεις και οι περιορισμοι στο κυνηγι, ειναι σαν τα ορια ταχυτητας ....υπαρχουν, αλλα κανενας δεν τα τηρει!
Δυστυχως ο κοσμος εχει αλλαξει και οι διακιολογιες των κυνηγων ακουγονται τουλαχιστονσαν ανεκδοτο...αν θες επαφη με τα αρχεγονα ενστικτα σου, πηγαινε κανα δυο μερες σε μια σπηλια, γυμνος και χωρις φαγητο...φτιαξε ενα οπλο απο υλικα που θα βρεις εκει γυρω και βγες να κυνηγησεις...το βραδυ αφου θα εχεις (?) φερει φαγητο αναψε φωτια και φατο...
οχι να μου πηγαινεις σαν τον φλωρο με την καραμπινα και το τζιπ...τι διαολο αντρας εισαι εσυ; επιλεκτικα την κανεις την επαφη με τα αρχεγονα ενστικτα σου;
Γυρνωντας περνα βραδυ απο καμια σπηλια αρκουδας και μπες μεσα να την ξετρυπωσεις....αλλα για εφοδια να εχεις μονο κανα hand-made ακοντιο...
Μετα αφου θα εχεις γυρισει σπιτι σου τιγκα στην αδρεναλινη και στην τεστοστερονη, βγες για αναζητηση γυναικας και αν σου γυαλισει καμια, ριχτης ενα μπουκετο και συρτην απο τα μαλλια σε καμια απομερη γωνια για να την βιασεις...
γαμω!
αμα λειτουργεις ετσι θα σε παραδεχτω....
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Μονο πρόσεχε μην σε πετύχει πουθενά καμία γυναίκα με αρχέγονα ένστικτα και σε κοπανήσει εκείνη!!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:39
Τότε και μεις φλώροι είμαστε που οδηγάμε μηχανάκια σύγχρονα...Να πάρουμε τότε ξανά :
1)Διακόπτη που να ρυθμίζει το αβανς
2)Φρένα της πλάκας
3)Αναρτήσεις /πλαίσια παναγία βόηθα
4)Λάστιχα χέσε μέσα
Για να μην παρεξηγούμαστε:
*ΔΕΝ είμαι κυνηγός,απλά μην μπερδεύετε τους κυνηγούς με ασυνείδητους οπλοφόρους
*Μην κρίνετε κάποιον από τυχόν χόμπυ του.Με την ίδια ευκολία που κάποιος λέει "όποιος κυνηγά/τη βρίσκει να σκοτωνει θέλει γιατρό" κάποιος κηνυγός για μας τους μοτοσυκλετιστές μπορεί να πει "όποιος εκθέτει τον εαυτό του σε σοβαρό κίνδυνο για μια καύλα θέλει ψυχίατρο"
Με ρέγουλα οι χαρακτηρισμοί, κρατάτε μια πισινή που και που,δεν κάνει κακό...:wave2:
Είναι χόμπυ το να σκοτώνεις μια ψυχή που για το μόνο που φταίει είναι οτι τρώγεται???
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:44
Εξυπηρετεί μια ανάγκη!Εξυπηρετεί την μετακίνηση, την ελευθερία που μας αρνήται πλέον ο τρόπος ζωής μας, και άλλα πολλά! Αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν γινόμαστε δολοφόνοι!!! Κι αν υπήρχε τρ΄πος οι ρύποι να γίνονται όλο και πιο καθαροί θα ήταν ακόμα καλύτερα! Επίσεις εξυπηρετεί και το γεγονός πως παράγει πολύ λιγότερα καυσαέρια από ένα αυτοκίνητο!!! Κι αυτό αποδεικνίεται από το πόσ βενζίνη καίει και πόσα χιλιόμετρα βγάζει!!!
Σε περίπτωση που σου διαφεύγει οι βιολογικές ανάγκες είναι:τροφή,ύπνος,σεξ.Η μετακίνηση εξυπηρετείται και με τα ΜΜΜ(άβολα μεν αλλά εξυπηρετείται)
Τα υπόλοιπα είναι ψυχικές ανάγκες.
Όσο λιγότερα καυσαέρια και να παράγει δεν παύει να παράγει.Για ναμην αναφερθώ στις μοτοβιομηχανίες και τη μόλυνση που κάνουν για να καλύψουν μια ψυχική μας καύλα.
Ρε μην κρύβεστε:ο άνθρωπος πάντα έκανε πράγματα όχι κατ'ανάγκη απαραίτητα απλά για ευχαρίστηση.
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Είναι χόμπυ το να σκοτώνεις μια ψυχή που για το μόνο που φταίει είναι οτι τρώγεται???
Όσο χόμπυ είναι να πληρώνεις το χασάπη να τη σκοτώνει για σένα.Εκτός κι αν είσαι χορτοφάγος...
Ή μήπως και τα χόρτα έχουν ψυχή; :confused:
Ρε Τόλη ο άνθρωπος ΠΑΝΤΑ μαλακίες έκανε.
Τι πάει να πει αυτό? Οτι πρέπει να τις επικροτούμε? Μόνο μηχανάκια πρέπει να αλλάζουμε?
Συνειδήσεις όχι?
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 22:55
Ρε Τόλη ο άνθρωπος ΠΑΝΤΑ μαλακίες έκανε.
Τι πάει να πει αυτό? Οτι πρέπει να τις επικροτούμε? Μόνο μηχανάκια πρέπει να αλλάζουμε?
Συνειδήσεις όχι?
Όχι βέβαια,προς Θεού!
Απλά οι αλλαγές παίρνουν χρόνο.Πχ και το τσιγάρο μαλακία είναι απ'όλες τις απόψεις,τόσο για τον καπνιστή όσο και για τους άλλους.
Αν όμως το απαγορεύσεις με νόμο ξαφνικά θα σε πουν από ξενέρωτο μέχρι φασίστα.Θα γίνει ό,τι στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική:χαμός από λαθρεμπόριο
vangelis 64
29/08/2008, 23:14
Δες είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα μολύβδου απ'τα σκάγια που μπορεί να μολύνει κοτζάμ λίμνη...οι αποχετεύσεις το καταφέρνουν καλύτερα... Δεν μπορώ να σού απαντήσω με αναλογίες και αριθμούς γιατί δεν θυμάμαιΘυμάμαι μόνο την πλάκα που είχα πάθει,όταν είδα το σχετικό ντοκυμαντέρ.:wave2:
vangelis 64
29/08/2008, 23:25
Ή μήπως και τα χόρτα έχουν ψυχή; :confused: Βεβαίως και έχουν.Γεννιούνται,μεγαλώνουν,ωριμάζουν και πεθαίνουν.Εκτός αν προλάβουμε και τα κόψουμε την κατάλληλη στιγμή.:p
Το ανεκδοτο του καλοκαιριού....:lol:
Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο πριορισμός του κυνηγιού τον Μάϊο λόγω αναπαραγωγής των ψαριών, ισχύει μόνο για τους ερασιτέχνες και ουχί για τους επαγγελματίες...
(Πιάνουν μόνο τα αρσενικά αυτοί) :D
vangelis 64
29/08/2008, 23:38
Μόνο μηχανάκια πρέπει να αλλάζουμε?
Συνειδήσεις όχι? Πόσο πάει μια αλλαγή συνείδησης ρε παιδιά;Η δική μου κοντεύει να τερματίσει.
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 23:51
Το ανεκδοτο του καλοκαιριού....:lol:
Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο πριορισμός του κυνηγιού τον Μάϊο λόγω αναπαραγωγής των ψαριών, ισχύει μόνο για τους ερασιτέχνες και ουχί για τους επαγγελματίες...
(Πιάνουν μόνο τα αρσενικά αυτοί) :D
Μεγάλε ερασιτέχνης είμαι και κάνω αυτό που μπορώ:δεν ψαρεύω το Μάιο και δεν ψαρεύω βράδυ με φακό.Περιορίζω στο μερίδιο που μου αντιστοιχεί τη ζημιά.Δεν μπορώ εγώ και ο κάθε ερασιτέχνης ψαράς να χρεωθώ τη ζημιά που κάνουν τ'αλιευτικά για να τρώει η υπόλοιπη αγορά ψαράκι.
Μόνος του κανείς δε ρεφάρει για τις αμαρτίες των άλλων.
Στην τελική στο thread όπου αναφέρθηκαν κυνηγοί είναι χομπίστες κυνηγοί.
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 23:53
Βεβαίως και έχουν.Γεννιούνται,μεγαλώνουν,ωριμάζουν και πεθαίνουν.Εκτός αν προλάβουμε και τα κόψουμε την κατάλληλη στιγμή.:p
Συμφωνώ και γι'αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω τί μανία πιάνει ορισμένους ειδικά με το κυνήγι.Μήπως επειδή φαίνεται πιο βάρβαρο λόγω του αίματος;
Μεγάλε ερασιτέχνης είμαι και κάνω αυτό που μπορώ:δεν ψαρεύω το Μάιο και δεν ψαρεύω βράδυ με φακό.Περιορίζω στο μερίδιο που μου αντιστοιχεί τη ζημιά.Δεν μπορώ εγώ και ο κάθε ερασιτέχνης ψαράς να χρεωθώ τη ζημιά που κάνουν τ'αλιευτικά για να τρώει η υπόλοιπη αγορά ψαράκι.
Μόνος του κανείς δε ρεφάρει για τις αμαρτίες των άλλων.
Στην τελική στο thread όπου αναφέρθηκαν κυνηγοί είναι χομπίστες κυνηγοί.
Αν έκανες ότι μπορούσες, δεν θα ψάρευες!!!!
Συμφωνώ και γι'αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω τί μανία πιάνει ορισμένους ειδικά με το κυνήγι.Μήπως επειδή φαίνεται πιο βάρβαρο λόγω του αίματος;
Μήπως γιατί αυτοί που μαζεύουν χόρτα δεν είναι αρκετοί για να εξαφανίσουν το είδος????
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 23:56
Αν έκανες ότι μπορούσες, δεν θα ψάρευες!!!!
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις ότι τσιπούρες,κεφαλόπουλα άντε και καμμιά γλώσσα ΔΕΝ κινδυνεύουν με εξαφάνιση.Είναι τα ίδια που αγοράζεις στο ιχθυοπωλείο,κατάλαβέ το!
TOLISTOLAROS
29/08/2008, 23:58
Μήπως γιατί αυτοί που μαζεύουν χόρτα δεν είναι αρκετοί για να εξαφανίσουν το είδος????
Μάλλον επειδή βολεύει να τρως το κρεατάκι ρίχνοντας το κρίμα της σφαγής στον χασάπη που δε βλέπεις...
Τι σχέση έχουν τα χόρτα με το κυνήγι? :sick:
Μάλλον επειδή βολεύει να τρως το κρεατάκι ρίχνοντας το κρίμα της σφαγής στον χασάπη που δε βλέπεις...
Συγνώμη κιόλας αλλά πρέπει να τρώμε κρέας!!! Και όταν λέω πρέπει, εννοώ πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πλέον που μόνο από το κόκκινο κρέας παίρνουν κάποια συστατικά στην ποσότητα που χρειάζονται!!! Και πίστεψέ με στον σφαγέα που δουλεύει σε μια κάθετη μονάδα με εκτροφείο (όσο κι αν με θλίβει το γεγονός πως γεννιούνται ζώα με σκοπό την θανάτωση) δεν του ρίχνω κανένα κρίμα! Αυτή είναι η δουλειά του! Δυστυχώς πρέπει να τραφούμε και ο μόνος τρόπος να τραφούν τόσα δις ανθρώπων είναι αυτός!!!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ???
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 00:02
Άμεσσα καμμία.Κοίτα προηγούμενη σελίδα(μη μπλεχτείς όμως!:wave2: )
Ό,τι σχέση έχει το κυνήγι με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!!!! :uplate:
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 00:05
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ???
Αν κινδυνεύουν φυσικά!Τα είδη ψαριών που ανέφερα παραπάνω ειλικρινά σου μιλάω ΔΕΝ κινδυνεύουν από ερασιτεχνικό ψάρεμα.
Δεν είπα ότι ψαρεύω ροφουδάκια μικρά,ούτε ότι χαλάω φωλιές με χαλκό.Αν μερικοί το κάνουν σκατά στα μούτρα τους.-
vangelis 64
30/08/2008, 00:06
Συμφωνώ και γι'αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω τί μανία πιάνει ορισμένους ειδικά με το κυνήγι.Μήπως επειδή φαίνεται πιο βάρβαρο λόγω του αίματος; Και λόγω τού αίματος αλλά κυρίως είναι ελκυστικό γιατί το θήραμα κινείται κι αυτό έχει ενδιαφέρον για τον κυνηγό.
Αν κινδυνεύουν φυσικά!Τα είδη ψαριών που ανέφερα παραπάνω ειλικρινά σου μιλάω ΔΕΝ κινδυνεύουν από ερασιτεχνικό ψάρεμα.
Δεν είπα ότι ψαρεύω ροφουδάκια μικρά,ούτε ότι χαλάω φωλιές με χαλκό.Αν μερικοί το κάνουν σκατά στα μούτρα τους.-
Αυτό που σήμερα δεν απειλείται, ξέρεις αν σε λίγο καιρό θα απειλείται, εξαιτίας των ερασιτεχνών ή των επαγγελματιών??? Και μόνο και μόνο για να νοιώσεις ωραία........ γίνεσαι δολοφόνος???
Πραγματικά πόσο απέχεις από έναν δολοφόνο που σκοτώνει ό,τι άλλο εκτός από ψάρια??? Γιατί και στις δυο περιπτώσεις από αρέσκεια γίνεται!!!!!
:confused: :confused: :confused:
Εχουμε ξεφύγει πάρα πολύυυυυ.....:sick:
Ουδεμία σχέση έχουν τα λαβράκια και οι μπακαλιάροι με τις 10-20 αρκούδες που έχουν μείνει στην Ελλάδα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί γινόμαστε παράλογοι εφόσον τρώμε ζωϊκές πρωτεΐνες.
Και λόγω τού αίματος αλλά κυρίως είναι ελκυστικό γιατί το θήραμα κινείται κι αυτό έχει ενδιαφέρον για τον κυνηγό.
Αυτό μάλιστα. Αυτό το καταλαβαίνω . ΔΕΝ το αποδέχομαι αλλά το καταλαβαίνω.
Μια μορφή διαστροφής είναι που βγάζει τα πρωτόγονα ένστικτά μας. Του άντρα κυνηγού.....
Γιατί προσωπικά δεν γνωρίζω καμία γυναίκα κυνηγό. Τυχαίο?
Γιατί προσωπικά δεν γνωρίζω καμία γυναίκα κυνηγό. Τυχαίο?
Εχει μερικές αλλά με αυξημένη τριχοφυΐα :lol:
και όντως ξέφυγε η κουβέντα. Από την αρκούδα....στο ροφό.
:D