View Full Version : Νεκρή αρκούδα...
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αυτό που σήμερα δεν απειλείται, ξέρεις αν σε λίγο καιρό θα απειλείται, εξαιτίας των ερασιτεχνών ή των επαγγελματιών??? Και μόνο και μόνο για να νοιώσεις ωραία........ γίνεσαι δολοφόνος???
Πραγματικά πόσο απέχεις από έναν δολοφόνο που σκοτώνει ό,τι άλλο εκτός από ψάρια??? Γιατί και στις δυο περιπτώσεις από αρέσκεια γίνεται!!!!!
:confused: :confused: :confused:
Αν απειληθεί θα μπει στη λίστα και δε θα το ψαρεύω(καλά ρε πόσο δύσκολα είναι τ'αυτονόητα; )!!!
Τα συγκεκριμένα είδη επειδή όταν ψαρεύονται στη θάλασσα ψαρεύονται από σχεδόν αποκλειστικά από ερασιτέχνες δεν έχουν απειληθεί ποτέ και δύσκολα το βλέπω ν'απειλούνται.....
ΑΝ όμως κριθούν απειλούμενα πολύ απλά δε θα τα ψαρεύω!
Κάποια πράγματα καλό είναι να τα καταλαβαίνουμε μόνοι μας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αν απειληθεί θα μπει στη λίστα και δε θα το ψαρεύω(καλά ρε πόσο δύσκολα είναι τ'αυτονόητα;)!!!
Τα συγκεκριμένα είδη επειδή όταν ψαρεύονται στη θάλασσα ψαρεύονται από σχεδόν αποκλειστικά από ερασιτέχνες δεν έχουν απειληθεί ποτέ και δύσκολα το βλέπω ν'απειλούνται.....
ΑΝ όμως κριθούν απειλούμενα πολύ απλά δε θα τα ψαρεύω!
Κάποια πράγματα καλό είναι να τα καταλαβαίνουμε μόνοι μας....
Γιατί απαντάς στα μισά από όσα ρωτούνται??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Επίσης με αυτό τον τρόπο θα έχεις βάλει κι εσύ (και το εσύ είναι για κάθε κυνηγό και ψαρά που το κάνει για πλάκα) ένα χεράκι προς την εξαφάνηση του είδους!!!
Αλλά όπως λένε και οι υπόλοιποι γιατί φτάσαμε να μιλάμε για ψάρια όταν το θέμα μας είναι τα είδη υπό εξαφάνιση για τα οποία δεν υπάρχει κανένας σεβασμός????
Αλλά όπως λένε και οι υπόλοιποι γιατί φτάσαμε να μιλάμε για ψάρια όταν το θέμα μας είναι τα είδη υπό εξαφάνιση για τα οποία δεν υπάρχει κανένας σεβασμός????
Που να τρώς αρκούδα τώρα μωρέ Maira.... :p
maira γινεσαι υπερβολικη νομιζω...
vangelis 64
30/08/2008, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχει μερικές αλλά με αυξημένη τριχοφυΐα :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όντως ξεφύγαμε αλλά δεν κακό κιόλας.Κανένα θέμα δεν είναι μονόπλευρο,έχει προεκτάσεις.Αν τώρα βέβαια η κουβέντα πάει στα προβλήματα αναπαραγωγής τών καβουριών τής Ν. Αυστραλίας,θα πρέπει να συγκεντρωθούμε...να οργανωθούμε.:lol:
Που να τρώς αρκούδα τώρα μωρέ Maira.... :p
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σωστά!!! Ειδικά αν είναι ενήλικη, θα βαρυστομαχιάσεις...!!!! :lol: :wave2: :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
maira γινεσαι υπερβολικη νομιζω...
Υπερ.......................βολική γίνομαι!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όντως ξεφύγαμε αλλά δεν κακό κιόλας.Κανένα θέμα δεν είναι μονόπλευρο,έχει προεκτάσεις.Αν τώρα βέβαια η κουβέντα πάει στα προβλήματα αναπαραγωγής τών καβουριών τής Ν. Αυστραλίας,θα πρέπει να συγκεντρωθούμε...να οργανωθούμε.:lol:
Εγώ το κόβω ότι μέχρι το πρωϊ θα έχουμε φτάσει στην μελέτη των κολεοπτέρων της Μεσοποταμίας και των χελιδονοφωλιών του Βόρνεο, αλλά λέω να το αφήσω λίγο ακόμα το θέμα.:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι ναι να οργανωθούμε γιατί έχω φάει 10 (αρκούδες) και δεν έχω ρίξει καμία!!!!
:lol: :lol: :lol:
Εγώ το κόβω ότι μέχρι το πρωϊ θα έχουμε φτάσει στην μελέτη των κολεοπτέρων της Μεσοποταμίας και των χελιδονοφωλιών του Βόρνεο, αλλά λέω να το αφήσω λίγο ακόμα το θέμα.:rolleyes:
να σταματήσω να spamάρω τότε?????
:confused:
μα δε θα μπει ο TROOPER να πω κι εγω τη γνωμη μου?
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 00:34
Γιατί απαντάς στα μισά από όσα ρωτούνται??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Επίσης με αυτό τον τρόπο θα έχεις βάλει κι εσύ (και το εσύ είναι για κάθε κυνηγό και ψαρά που το κάνει για πλάκα) ένα χεράκι προς την εξαφάνηση του είδους!!!
Γίνομαι δολοφόνος ψαριών που δεν κινδυνεύουν(άρα όσο γίνεσαι και συ ηθική αυτουργός πληρώνοντας τον ψαρά) για να τα ψήσω και να τα φάω....5-6 φορές το χρόνο(ας όψεται η στουκα,αλλιώς μπορεί να'ταν και...7-8 φορές! :lol: :lol: :lol: )
Τρέμετε ψάρια όλων των οκεανών,ήγγικε γαρ η κατσαρόλα του TOLAROY...λέπι δε θα μείνει ρεεε!!! :lol: :rotflmao: :lol: Γρήγορα το WWF τηλέφωνο!
Παρεπιπτώντος είμαι συνδρομητής της Greenpeace και όποιος δεν πιστεύει me πμ του στέλνω τα στοιχεία μου(δεν κάνω πλάκα).
Γίνομαι δολοφόνος ψαριών που δεν κινδυνεύουν(άρα όσο γίνεσαι και συ ηθική αυτουργός πληρώνοντας τον ψαρά) για να τα ψήσω και να τα φάω....5-6 φορές το χρόνο(ας όψεται η στουκα,αλλιώς μπορεί να'ταν και...7-8 φορές! :lol: :lol: :lol: )
Τρέμετε ψάρια όλων των οκεανών,ήγγικε γαρ η κατσαρόλα του TOLAROY...λέπι δε θα μείνει ρεεε!!! :lol: :rotflmao: :lol: Γρήγορα το WWF τηλέφωνο!
Παρεπιπτώντος είμαι συνδρομητής της Greenpeace και όποιος δεν πιστεύει me πμ του στέλνω τα στοιχεία μου.
Α δηλαδή αν αρχίσω από αύριο να σκοτώνω ανθρώπους (δεν είναι είδος υπό εξαφάνηση) δεν παίζει πρόβλημα!!!!
Όσο για το θέμα της συνδρομής................................. τι να το κάνω αν πάω στην εκκλησία και μετά ρίχνω χρισ......γιες???? Είμαι καλός χριστιανός ε? Αφού ανάβω κεράκι και προσεύχομαι....????
Τι λέτε ρε παιδιά??? Έχουμε ξεφύγει τελείως???
:confused: :confused: :confused: :confused:
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 00:39
Α δηλαδή αν αρχίσω από αύριο να σκοτώνω ανθρώπους (δεν είναι είδος υπό εξαφάνηση) δεν παίζει πρόβλημα!!!!
Μου φαίνεται έπαθες αυτό που έγραψες,απλά κάντο 'Α ενικό χωρίς ερωτηματικό:
Έχουμε ξεφύγει τελείως???
Μου φαίνεται έπαθες αυτό που έγραψες,απλά κάντο 'Α ενικό χωρίς ερωτηματικό:
Τι λέγαμε παιδιά για τον κάβουρα της Αυστραλίας???
:alien: :alien: :alien:
φιλαράκι στο ελεύθερο είσαι ή μπουκάλα? :D
Aggelos_SV
30/08/2008, 00:45
Η μόνη λύση είναι το ανθρώπινο γένος να κάνει γενικό update και να μετατραπεί σε cyborg :alien: .Θα έχουμε εγκατεστημένο fusion reactor με ενέργεια για πάντα και δεν θα χρειάζεται να τρώμε τίποτα .
Ένα σερβισάκι κάθε 4.000.000 χρόνια θα κάνουμε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο των νεφελίμ-Σαρακακέχ και είμαστε κομπλέ.
:a4: :a33:
stefanos
30/08/2008, 00:45
Εγώ έχω και βάρκα.:(
κάποιος να κλείσει το θέμα γιατί εξαντλήθηκε μάλλον και άρχισαν τα όργανα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εγώ έχω και βάρκα.:(
Βάλτη desktop στο pc γιατί με το μωρό θα αργήσεις να την ξαναδείς :rotflmao: :lol: :rotflmao:
stefanos
30/08/2008, 00:48
Η βάρκα μου δεν είναι όργανο
Η βάρκα μου δεν είναι όργανο
Μουράβια έχεις περάσει ή θα τη φάνε τα μύδια? :p
stefanos
30/08/2008, 00:50
Βάλτη desktop στο pc γιατί με το μωρό θα αργήσεις να την ξαναδείς :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αν κρίνω απο το πρώτο έχεις απόλυτο δίκιο.
Να θεωρήσω οτι η τεκνοποίηση βοηθάει στην διατήρηση των ειδών?
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
κάποιος να κλείσει το θέμα γιατί εξαντλήθηκε μάλλον και άρχισαν τα όργανα.....
Ας κλείσει πάλι κάποιος το φακό γιατί έχουμε πήξει στο ψάρι!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Aggelos_SV
30/08/2008, 00:51
Χωρίς πλάκα πάντως τα παγκόσμια αποθέματα ψαριών έχουν πέσει στο 10-20% του πληθυσμού τους πριν από 50 χρόνια.
Οι μηχανότρατες δεν έχουν αφήσει τίποτα και καταστρέφουν και τον βυθό/περιοχές αναπαραγωγής ,και εμείς μιλάμε για το ψαροντούφεκο.
Οι ψαράδες στο Αιγαίο βγάζουν τα δίκτυα τους με μια γαρίδα από δω μια κουτσομούρα από κει ,τρία -τέσσερα μπακούρια μπαρμπούνια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονή
Αν κρίνω απο το πρώτο έχεις απόλυτο δίκιο.
Όλων των ειδών!!!!! :winka: :winka: :winka:
stefanos
30/08/2008, 00:51
Μουράβια έχεις περάσει ή θα τη φάνε τα μύδια? :p
Θα δυσκολευτούνε γιατί ο πάτος είναι πλέον carbon fiber.:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Χωρίς πλάκα πάντως τα παγκόσμια αποθέματα ψαριών έχουν πέσει στο 10-20% του πληθυσμού τους πριν από 50 χρόνια.
Οι μηχανότρατες δεν έχουν αφήσει τίποτα και καταστρέφουν και τον βυθό/περιοχές αναπαραγωγής ,και εμείς μιλάμε για το ψαροντούφεκο.
Οι ψαράδες στο Αιγαίο βγάζουν τα δίκτυα τους με μια γαρίδα από δω μια κουτσομούρα από κει ,τρία -τέσσερα μπακούρια μπαρμπούνια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονή
Χωρίς πλάκα τώρα............
μιλάγαμε για την τελευταία αρκούδα στον Όλυμπο!!!!
:beer:
Mάλλον εμείς γινόμαστε προστατευόμενο είδος και δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε εκτός περιοχής ελέγχου....:sad:
stefanos
30/08/2008, 00:54
Όλων των ειδών!!!!! :winka: :winka: :winka:
Το συγκεκριμένο είδος είναι που κάνει την ζημιά οπότε κανονικά έπρεπε να υπήρχε αυτοσυγκράτηση η τουλάχιστον η greenpeace έπρεπε να μοιράζει προφυλακτικά
Θα δυσκολευτούνε γιατί ο πάτος είναι πλέον carbon fiber.:p
Απαράδεκτε !!! :mad:
Οι ρυτίνες είναι τοξικές για τη στρειδώνα ρεϊ !!!
Το συγκεκριμένο είδος είναι που κάνει την ζημιά οπότε κανονικά έπρεπε να υπήρχε αυτοσυγκράτηση η τουλάχιστον η greenpeace έπρεπε να μοιράζει προφυλακτικά
Καλά επιλογές για να μην αυξανόμαστε τόσο υπάρχουν πάρα πολλές!!!!
Αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο!!! Απλά η Γη κάποια μέρα θα πάρει την σκυτάλη και θα μας εξαφανίζει μαζικά!!! Και τότε........
:wave2:
stefanos
30/08/2008, 00:57
Επί της ουσίας είναι μια απο τις πρώτες αρκούδες που φανήκαν στον Ολυμπο.
Μπορεί να φανουν και άλλες, δεν είναι ιδιέτερο είδος με τα πόδια πήγαν απο δίπλα.
stefanos
30/08/2008, 00:59
Απαράδεκτε !!! :mad:
Οι ρυτίνες είναι τοξικές για τη στρειδώνα ρεϊ !!!
οχι για εμένα που την πέρασα είναι τοξικές, μετά γίνονται σταθερότατες
Aggelos_SV
30/08/2008, 01:02
...αιωνία η μνήμη της...
Τελικά μάλλον πρέπει να ήταν η τελευταία πόντια αρκούδα .
Ξέρετε πως πέθανε η τελευταία πόντια Αρκούδα στον Όλυμπο?
Είχε την ατυχία ,ο Όλυμπος να είναι προσβάσιμος από ανθρώπους και μάλιστα νεοΈλληνες.
Για τους Έλληνες η άρκτος ήταν ιερό ζώο.
...αιωνία η μνήμη της...
Είχε την ατυχία ,ο Όλυμπος να είναι προσβάσιμος από ανθρώπους και μάλιστα νεοΈλληνες.
Το πας μακρια κι εσύ τώρα!!!
Να δούμε πόσο ακόμα θα μας αντέξει αυτός ο πλανήτης.........
:(
Aggelos_SV
30/08/2008, 01:11
Να δούμε πόσο ακόμα θα μας αντέξει αυτός ο πλανήτης.........
:(
Εμ γιατί λυσσάξανε νομίζεις οι της ΝASA να ανακαλύψουν τον πάγο στον Άρη?
Άρη σου 'ρχόμαστε,σε 500 χρονάκια θα είσαι κι εσύ παρελθόν...
Μετά Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας,Πλούτωνας ,Ουρανός...μέχρι να πάρουμε το μπούλο απ'το σόλαρ σύστεμ
Κάτι σαν τις ακρίδες ένα πράμα
stefanos
30/08/2008, 01:12
...αιωνία η μνήμη της...
Αυτό παίζεται γιατί και τώρα κοπάδια ολόκληρα απο λάτρεις κατασκηνώνουν στο αρκουδόρεμα για να δούνε καμιά αρκούδα.Δεν είμαι σίγουρος οτι κάνουν λιγότερη ζημιά απο αυτούς που την σκοτώνουν.
Eγώ θα σταματήσω τη συμμετοχή μου στη συζήτηση λέγοντας σε όλους το εξής απλό ...........
Όποιος δεν δάκρυσε βλέποντας πουλί να πέφτει από τον ουρανό ........... ίσως να μην αξίζει να λέγεται άνθρωπος !!!
Απορώ πως κάποιοι καταστρέφουν την ομορφιά ............ και την πράξη τους αυτή την ονομάζουν χόμπυ ...............
Καλό σας βράδυ ........
stefanos
30/08/2008, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Eγώ θα σταματήσω τη συμμετοχή μου στη συζήτηση λέγοντας σε όλους το εξής απλό ...........
Όποιος δεν δάκρυσε βλέποντας πουλί να πέφτει από τον ουρανό ........... ίσως να μην αξίζει να λέγεται άνθρωπος !!!
Απορώ πως κάποιοι καταστρέφουν την ομορφιά ............ και την πράξη τους αυτή την ονομάζουν χόμπυ ...............
Καλό σας βράδυ ........
να πάω και εγώ να αλλάξω καμιά πάνα αλλά γι αυτούς που προβληματίζονται γενικότερα
http://ecology-salonika.org/lib/?p=544
Να μην ξεχάσω η αλεπού θεωρείται ακόμα βλαβερό είδος, αν δείτε καμιά μην δυστάσεται να την πατήσετε
Aggelos_SV
30/08/2008, 01:20
Αυτό παίζεται γιατί και τώρα κοπάδια ολόκληρα απο λάτρεις κατασκηνώνουν στο αρκουδόρεμα για να δούνε καμιά αρκούδα.Δεν είμαι σίγουρος οτι κάνουν λιγότερη ζημιά απο αυτούς που την σκοτώνουν.
Ακριβώς!Και εξοικειώνονται τα ζώα με τους ανθρώπους...και μετά πού να καταλάβει το άμοιρο το ζωντανό ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι???Άντε να ξεχωρίσει τον φονιά απ΄τον μη.
Εδίτ:Τώρα που ξαναβλέπω τί έγραψες μάλλον δεν έννοούσες αυτό που απάντησα:wacko:
LARISEOS
30/08/2008, 08:37
ΞΕΚΗΝΑΜΕ? ειναι κανεισ ξυπνιοσ να αρχησω? :rotflmao:
κανα νεο απο την αρκουδα ειχαμε ?
και σασ ξυπναω γιατι εχω ωρεξη πρωι πρωι. ποσοι απο σασ εχουν ζωα? εχει κανεισ σκυλο , γατα?
γιατι θελω να αποφευγω την κουβεντα με μοντερνουσ φιλοζωουσ που το βλεπουν σαν hobby και μοδα , επειδη δεν εχουν και τι αλλο να κανουν !
λοιπον να πο κατι ακομα... προσ
τολιστολαρο= οπωσ βλεπεισ το ψαρεμα εσυ , βλεπει και ο κηνυγοσ το κηνυγει και μην λεσ πωσ εσυσ δεν κανεται κανενα κακο,,,,,πριν 10 χρονια στον αγιοκαμπο μεχρι βελικα εβγαζεσ ψαρια με τα χερια και τωρα για να χτυπησεισ κατι , ψαχνεισ με τησ ωρεσ και απομακρυνεσαι πολυ!!! και ξερω και κυνηγουσ και ψαραδεσ που χτυπανε μονο για να χτυπανε και εχουν την καταψυξη γεματη και δεν τα τρωνε ποτε!
προσ στεφανο¨= τι εννοεισ πωσ στην βασιλιτσα και στα γυρω χωρια δεν εχουν ζα?
να σασ πω κατι ,,,απλα ! αγωρασα ενα σκυλακι μολωσο το 90!(σε μια περιοδο ειχα μεχρι 11 μολωσουσ) τοτε οι περισοτεροι απο εδς μεσα κοροδευατε που εβγαινε καπιοσ εξω βολτα με το σκυλι του , τωρα ολεσ οι κ@ριολ.σ περνουν σκυλι και γατια για accessories και βολτα για καφε και γηνανε και οικολογοι ολοι! δεν μπορω να σκεφτω πωσ ειμαι 20 χρονια περιπου με δικο μου σκυλι στο σπιτι , ποτε δεν το πηγα σε καφε η σε παραλια οργανωμενη για μπανιο, τωρα βλεπω ολουσ βολτα αναμεσα σε πεδια και κοσμο με τα σκυλια τουσ .....οικολογοι ? φιλοζωοι? μαλλων τα εχεται μπερδεψει!!
πριν 2 χρονια μαζεψα και ενα μπασταρδο απο το κυνοκομιο τησ λαρισασ και το εχω σπιτι τωρα!
και ξερεται γιατι? γιατι δεν ειμαι γενημενοσ ελλαδα ! η παιδεια μου απο μικροσ ητανε να μουυ αρεσουν και τα ζωα και οχι να σταματησω να ζω εγω οπωσ κανανε τοσα χρονια οι σουηδοι, αμα πεθανει ανθρωποσ δεν κλαινε αμα πεθανει το κατικιδιο κλαινε για ενα χρονο! που φτασαμε!
παν μετρο αριστο ,,,,,πεθανε οι αρκουδα ασ δουμε απο τι πεθανε και συνεχηζουμε κανονικα !
ειναι ευχαριστο που βλεπω τοσουσ φιλοζωουσ αλλα πιο πολυ βλεπω κοντρα και διαμαχη παρα κουβεντα !
επισησ αυτο με το ακοντιο και να μπεισ σε σπιλια ειναι λιγο βλακεια.........ο ανθρωποσ παντα κηνυγουσε και ακομα κηνυγαει και πολυ τροποι που αναπτυξανε για να κηνυγησουν μασ φτασανε εδω εμασ να καβαλαμε μηχανεσ! αυτο εκανε τον αν8ρωπο δυνατο.....αρα αμα ειχε ακομα ακοντιο και εσυ θα ειχεσ κλιτσα!
φιλακια και καλημερα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ΞΕΚΗΝΑΜΕ? ειναι κανεισ ξυπνιοσ να αρχησω? :rotflmao:
κανα νεο απο την αρκουδα ειχαμε ?
και σασ ξυπναω γιατι εχω ωρεξη πρωι πρωι. ποσοι απο σασ εχουν ζωα? εχει κανεισ σκυλο , γατα?
γιατι θελω να αποφευγω την κουβεντα με μοντερνουσ φιλοζωουσ που το βλεπουν σαν hobby και μοδα , επειδη δεν εχουν και τι αλλο να κανουν !
λοιπον να πο κατι ακομα... προσ
τολιστολαρο= οπωσ βλεπεισ το ψαρεμα εσυ , βλεπει και ο κηνυγοσ το κηνυγει και μην λεσ πωσ εσυσ δεν κανεται κανενα κακο,,,,,πριν 10 χρονια στον αγιοκαμπο μεχρι βελικα εβγαζεσ ψαρια με τα χερια και τωρα για να χτυπησεισ κατι , ψαχνεισ με τησ ωρεσ και απομακρυνεσαι πολυ!!! και ξερω και κυνηγουσ και ψαραδεσ που χτυπανε μονο για να χτυπανε και εχουν την καταψυξη γεματη και δεν τα τρωνε ποτε!
προσ στεφανο¨= τι εννοεισ πωσ στην βασιλιτσα και στα γυρω χωρια δεν εχουν ζα?
να σασ πω κατι ,,,απλα ! αγωρασα ενα σκυλακι μολωσο το 90!(σε μια περιοδο ειχα μεχρι 11 μολωσουσ) τοτε οι περισοτεροι απο εδς μεσα κοροδευατε που εβγαινε καπιοσ εξω βολτα με το σκυλι του , τωρα ολεσ οι κ@ριολ.σ περνουν σκυλι και γατια για accessories και βολτα για καφε και γηνανε και οικολογοι ολοι! δεν μπορω να σκεφτω πωσ ειμαι 20 χρονια περιπου με δικο μου σκυλι στο σπιτι , ποτε δεν το πηγα σε καφε η σε παραλια οργανωμενη για μπανιο, τωρα βλεπω ολουσ βολτα αναμεσα σε πεδια και κοσμο με τα σκυλια τουσ .....οικολογοι ? φιλοζωοι? μαλλων τα εχεται μπερδεψει!!
πριν 2 χρονια μαζεψα και ενα μπασταρδο απο το κυνοκομιο τησ λαρισασ και το εχω σπιτι τωρα!
και ξερεται γιατι? γιατι δεν ειμαι γενημενοσ ελλαδα ! η παιδεια μου απο μικροσ ητανε να μουυ αρεσουν και τα ζωα και οχι να σταματησω να ζω εγω οπωσ κανανε τοσα χρονια οι σουηδοι, αμα πεθανει ανθρωποσ δεν κλαινε αμα πεθανει το κατικιδιο κλαινε για ενα χρονο! που φτασαμε!
παν μετρο αριστο ,,,,,πεθανε οι αρκουδα ασ δουμε απο τι πεθανε και συνεχηζουμε κανονικα !
ειναι ευχαριστο που βλεπω τοσουσ φιλοζωουσ αλλα πιο πολυ βλεπω κοντρα και διαμαχη παρα κουβεντα !
επισησ αυτο με το ακοντιο και να μπεισ σε σπιλια ειναι λιγο βλακεια.........ο ανθρωποσ παντα κηνυγουσε και ακομα κηνυγαει και πολυ τροποι που αναπτυξανε για να κηνυγησουν μασ φτασανε εδω εμασ να καβαλαμε μηχανεσ! αυτο εκανε τον αν8ρωπο δυνατο.....αρα αμα ειχε ακομα ακοντιο και εσυ θα ειχεσ κλιτσα!
φιλακια και καλημερα!
:beer: :a34:
LARISEOS
30/08/2008, 08:56
σημερα τσιπουρα στο παλαιοχωρι.....καλαμπακασ! 1700 μετρο μεσα στα βουνα και στησ αρκουδεσ !
φευγουμε στησ 3 και γυρηζουμε αυριο το βραδι!!!
οπιοσ θελει κερναμε τσιπουρα !
σημερα τσιπουρα στο παλαιοχωρι.....καλαμπακασ! 1700 μετρο μεσα στα βουνα και στησ αρκουδεσ !
φευγουμε στησ 3 και γυρηζουμε αυριο το βραδι!!!
οπιοσ θελει κερναμε τσιπουρα !
:beer: Και εγώ απο τα μέρη σου έχω καταγωγή (αιτόλοφος)... (πρέπει να ανέβω κάποια στιγμή στο χωριο...)
Απο το 85 εχω να πάω...
Απο τσίπουρα.... ασε εχω ενα καρο σπιτι.... :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Προφανώς μιλάς για λαθροκυνηγούς.....
οχι φυσικα
αν και τα ορια μεταξυ λαθροκυνηγων και "original" δεν υπαρχουν πλεον
εξαλου το κρεας του ζαρκαδιου θεωρειται εξαισιο για τα πεινασμενα και ξεχειλωμενα στομαχια των κυνηγολιγουριων:wave2:
LARISEOS
30/08/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και εγώ απο τα μέρη σου έχω καταγωγή (αιτόλοφος)... (πρέπει να ανέβω κάποια στιγμή στο χωριο...)
Απο το 85 εχω να πάω...
Απο τσίπουρα.... ασε εχω ενα καρο σπιτι.... :bigcry:
για help με λιγο που ειναι ο αιτολοφοσ? ρε σει και εγω στο σπιτι εχω αλλα δεν μπορω να πιο στο σπιτι,,,,,,, μονο εξω με παρεα!
για help με λιγο που ειναι ο αιτολοφοσ? ρε σει και εγω στο σπιτι εχω αλλα δεν μπορω να πιο στο σπιτι,,,,,,, μονο εξω με παρεα!
:beer: Αγιά λαρίσης..
Mάλλον δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς κυνηγούς ή έχεις γνωρίσει μόνο μαλάκες..
Αυτοί που λες ΔΕΝ είναι κυνηγοί και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο ν'ασχολείσαι μαζί τους ούτε μέσω forum...γάμησέ τους,αξία τους δίνεις...
δυστυχως εχουν γινει πλεον παρα πολλοι οποτε δυσκολα αμελλουνται
και κατι ακομα οσοι ερθουν για εντουρο προς κερκινη μερια την εποχη που αρχιζει το γουρουνι να προσεχουν γιατι τα διποδα εξαγριωνονται οταν τους χαλαει το καρτερι ο ηχος της εξατμισης απο διερχομενο και ανυποψιαστο εντουρα.Βλεπετε το βουνο τους ανοικει και αυτο.
Προσωπικα εχω απειληθει παλιοτερα.
Οταν καποιες Κυριακες ηθελα να κανω την εντουροβολτα μου ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ(ενταξει υπερβαλλω με το αλεξισφαιρο):rotflmao:
Δεν εκτρέπω τίποτα ο ΜΑΛΑΚΑΣ οτι και να κάνει απο ταβλι μέχρι βόλτα μηχανή και κυνήγι ή ψάρεμα το κάνει με τον ίδιο τρόπο.
Θα ήταν περίεργο να συνέβαινε το αντίθετο.
Ευτυχώς οι κυνηγοί είναι λίγοι και αυτοί που πραγματικά εξασκούν το άθλημα ελάχιστοι πλέον, μιας και η υπαιθρος έχει ερημώσει.
Μονο στην περιοχη μου οι αδειες υπερβαινουν τις χιλιες σε ενα πλυθησμο που μετα βιας φτανει τις δεκα χιλιαδες δηλαδη με λιγα λογια αναφερομαι σε ενα ποσοστο 10%....βαλτε και τους ξενους που κατακλυζουν τα μερη και εχετε μια μικρη εικονα.Την προηγουμενη τεταρτη που ξεκινησε το κυνηγι στον καμπο νομιζα οτι γινοταν πολεμος.
Τωρα αν λαβουμε υποψιν οτι αυτο το 10% καταναλωνει και ασυστολα σκυλοτροφες,σφαιρες ,κτλ καταλαβαινουμε και το μεγεθος της βιομηχανιας που βρισκεται απο πισω.Μονο για το κυνηγι κυκλοφορουν 4-5 περιοδικα το μηνα και αν βαλετε και τα ενθετα των εφημεριδων φτανετε σε ενα υπερβολικο για τα δεδομενα της Ελληνικης επικρατειας νουμερο.:wave2:
LARISEOS
30/08/2008, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
δυστυχως εχουν γινει πλεον παρα πολλοι οποτε δυσκολα αμελλουνται
και κατι ακομα οσοι ερθουν για εντουρο προς κερκινη μερια την εποχη που αρχιζει το γουρουνι να προσεχουν γιατι τα διποδα εξαγριωνονται οταν τους χαλαει το καρτερι ο ηχος της εξατμισης απο διερχομενο και ανυποψιαστο εντουρα.Βλεπετε το βουνο τους ανοικει και αυτο.
Προσωπικα εχω απειληθει παλιοτερα.
Οταν καποιες Κυριακες ηθελα να κανω την εντουροβολτα μου ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ(ενταξει υπερβαλλω με το αλεξισφαιρο):rotflmao:
θα μπορουσεσ να συνεργαστησ μαζι τουσ ,,,πεσ τουσ που 8α πασ για enduro για να στησουν καρτερι απο την αλλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
30/08/2008, 09:41
Μονο στην περιοχη μου οι αδειες υπερβαινουν τις χιλιες σε ενα πλυθησμο που μετα βιας φτανει τις δεκα χιλιαδες δηλαδη με λιγα λογια αναφερομαι σε ενα ποσοστο 10%....βαλτε και τους ξενους που κατακλυζουν τα μερη και εχετε μια μικρη εικονα.Την προηγουμενη τεταρτη που ξεκινησε το κυνηγι στον καμπο νομιζα οτι γινοταν πολεμος.
Τωρα αν λαβουμε υποψιν οτι αυτο το 10% καταναλωνει και ασυστολα σκυλοτροφες,σφαιρες ,κτλ καταλαβαινουμε και το μεγεθος της βιομηχανιας που βρισκεται απο πισω.Μονο για το κυνηγι κυκλοφορουν 4-5 περιοδικα το μηνα και αν βαλετε και τα ενθετα των εφημεριδων φτανετε σε ενα υπερβολικο για τα δεδομενα της Ελληνικης επικρατειας νουμερο.:wave2:
ασ κηταμε τα δικα μασ και να μην ασχολουμαστε με τα αλλα.....οι βοιομηχανιεσ υπαρχουν για ολα ,,,και για τησ μηχανεσ. αυτουσ βλεπουμε μονο???
ζουμε σε ενα κοσμο ζηλιασ μου φενεται? ρε τι ασχοληστε με τα πεδια? ο καθενασ οτι γουσταρη!
και εμεισ που ανεβενουμε με τησ μηχανεσ μασ στο βουνο ημαστε σωστοι? δεν τρομαζουμε τα ζωα??
αλλα τι να γηνει......θα το κανουμε και θα το ξανακανουμε,,,,,,κητα μην μασ βαλουν και εμασ περιοδο σε λιγο .........!
:lol:
Τότε και μεις φλώροι είμαστε που οδηγάμε μηχανάκια σύγχρονα...Να πάρουμε τότε ξανά :
1)Διακόπτη που να ρυθμίζει το αβανς
2)Φρένα της πλάκας
3)Αναρτήσεις /πλαίσια παναγία βόηθα
4)Λάστιχα χέσε μέσα
Για να μην παρεξηγούμαστε:
*ΔΕΝ είμαι κυνηγός,απλά μην μπερδεύετε τους κυνηγούς με ασυνείδητους οπλοφόρους
*Μην κρίνετε κάποιον από τυχόν χόμπυ του.Με την ίδια ευκολία που κάποιος λέει "όποιος κυνηγά/τη βρίσκει να σκοτωνει θέλει γιατρό" κάποιος κηνυγός για μας τους μοτοσυκλετιστές μπορεί να πει "όποιος εκθέτει τον εαυτό του σε σοβαρό κίνδυνο για μια καύλα θέλει ψυχίατρο"
Με ρέγουλα οι χαρακτηρισμοί, κρατάτε μια πισινή που και που,δεν κάνει κακό...:wave2:
Γιατι εξισωνεις την μοτοσυκλετα που ειναι εντελως ασχετη με το ολο θεμα,με τις κυνηγετικες δραστηριοτητες?Πολλοι χρησιμοποιουν την μοτο για μεταφορικο μεσο ενω και στην πλειοψηφια τους τα δικυλκα που κυκλοφορουν παγκοσμιως ειναι μικρου κυβισμου αρα επιβαρυνουν τον πλανητη ελαχιστα.Μαλλον για την ρυπανση ευθυνονται περισσοτερο η βαρια βιομηχανια η οικιακη μολυνση το αυτοκινητο και στο τελος το δικυκλο.
Επι του θεματος τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι οι κυνηγοι στην πλειοψηφια τους ειναι σωστοι αφου και εσυ ο ιδιος ενιωσες αηδια και το εκοψες.Αυτο που με ανυσηχει περισσοτερο ειναι η ολοενα και αυξανομενη δραση τους την στιγμη που τα δαση περοριζονται επικινδυνα.
θα μπορουσεσ να συνεργαστησ μαζι τουσ ,,,πεσ τουσ που 8α πασ για enduro για να στησουν καρτερι απο την αλλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω δεν το βλεπω σαν αστειο το βουνο ανηκει σε ολους
εσυ μαλλον πρεπει να προσεχεις και να φορας το χρωματιστο γιλεκο που απο φετος ειναι υποχρεωτικο:wave2:
ασ κηταμε τα δικα μασ και να μην ασχολουμαστε με τα αλλα.....οι βοιομηχανιεσ υπαρχουν για ολα ,,,και για τησ μηχανεσ. αυτουσ βλεπουμε μονο???
ζουμε σε ενα κοσμο ζηλιασ μου φενεται? ρε τι ασχοληστε με τα πεδια? ο καθενασ οτι γουσταρη!
και εμεισ που ανεβενουμε με τησ μηχανεσ μασ στο βουνο ημαστε σωστοι? δεν τρομαζουμε τα ζωα??
αλλα τι να γηνει......θα το κανουμε και θα το ξανακανουμε,,,,,,κητα μην μασ βαλουν και εμασ περιοδο σε λιγο .........!
καλα θα κανεις να ριχνεις και καμια ματια στα quotes πριν απαντησεις.
LARISEOS
30/08/2008, 10:02
εγω δεν το βλεπω σαν αστειο το βουνο ανηκει σε ολους
εσυ μαλλον πρεπει να προσεχεις και να φορας το χρωματιστο γιλεκο που απο φετος ειναι υποχρεωτικο:wave2:
πηρα ασπρο κρανακι.....λεσ να μην με δουναι με αυτο?
LARISEOS
30/08/2008, 10:10
το paintball ειναι μια καλη ιδεα για αγριουσ κηνυγουσ!!
εμεισ το κανουμε εδω και 3 χρονια απιστευτη γ......ααααααα
ποναει βεβαια!
139941
Αυτό το "ρε τι ασχολήστε με τα πεδια" μπορώ να πω ότι μου χτύπησε λίγο άσχημα! Αν ο άλλος κάνει κάτι κακό, να γυρίσουμε την πλάτη και να την κάνουμε ε? Να μην ασχολήθούμε! Μήπως θα πρέπει να μην ασχολούμαστε γενικά? Έπεσε κάποιος ρε αδελφέ! Ε τι ασχολήσαι τώρα? Αφού δεν ήξερε να την πάει......
Από το να τρομάζουμε τα ζώα, μέχρι να τα σκοτώνουμε , έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Αν σε τρομάξω εσένα είναι το ίδιο με το να σε σκοτώσω? Αν ήταν έτσι οι μισοί οδηγοί αυτοκινήτων έπρεπε να είναι φυλακή για τρομοκρατική ενέργεια σε οδηγούς μηχανών!!!!
Όσο για τα κατοικίδια που λες, είπε κανείς ότι είμαστε υπερ όλων αυτών που παίρνουν για χόμπυ ένα σκυλί? Το ομορφότερο σκυλί είναι αυτό που θα βρεις στο δρόμο, πεινασμένο και γυρεύοντας λίγη αγάπη......!Αλλά τι λέμε τώρα! Αυτά είναι ψιλά γράμματα! Καλύτερα να έχουμε μια ράτσα καλή στο σπίτι παρά το μπάσταρδο.....!!!
Οικολογία είναι σε όλα τα επίπεδα! Και σε αυτά που δεν υπάρχει εναλλακτική, οικολογία είναι το λιγότερο κακό! Ακόμα και η αλλαγή κινητού αν 2 μήνες είναι κακό, αλλά ξεφεύγουμε πολύ! Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τιμωρία ισάξια με το κακό που γίνεται κάθε φορά που θανατώνεται ένα αθώο ζώο, που δεν έκανε τίποτ' άλλο κακό από το να υπάρχει και να ζει στον ίδιο πλανήτη με τον άνθρωπο!!!!
LARISEOS
30/08/2008, 10:41
Αυτό το "ρε τι ασχολήστε με τα πεδια" μπορώ να πω ότι μου χτύπησε λίγο άσχημα! Αν ο άλλος κάνει κάτι κακό, να γυρίσουμε την πλάτη και να την κάνουμε ε? Να μην ασχολήθούμε! Μήπως θα πρέπει να μην ασχολούμαστε γενικά? Έπεσε κάποιος ρε αδελφέ! Ε τι ασχολήσαι τώρα? Αφού δεν ήξερε να την πάει......
Από το να τρομάζουμε τα ζώα, μέχρι να τα σκοτώνουμε , έχει πολύ μεγάλη διαφορά! Αν σε τρομάξω εσένα είναι το ίδιο με το να σε σκοτώσω? Αν ήταν έτσι οι μισοί οδηγοί αυτοκινήτων έπρεπε να είναι φυλακή για τρομοκρατική ενέργεια σε οδηγούς μηχανών!!!!
Όσο για τα κατοικίδια που λες, είπε κανείς ότι είμαστε υπερ όλων αυτών που παίρνουν για χόμπυ ένα σκυλί? Το ομορφότερο σκυλί είναι αυτό που θα βρεις στο δρόμο, πεινασμένο και γυρεύοντας λίγη αγάπη......!Αλλά τι λέμε τώρα! Αυτά είναι ψιλά γράμματα! Καλύτερα να έχουμε μια ράτσα καλή στο σπίτι παρά το μπάσταρδο.....!!!
Οικολογία είναι σε όλα τα επίπεδα! Και σε αυτά που δεν υπάρχει εναλλακτική, οικολογία είναι το λιγότερο κακό! Ακόμα και η αλλαγή κινητού αν 2 μήνες είναι κακό, αλλά ξεφεύγουμε πολύ! Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τιμωρία ισάξια με το κακό που γίνεται κάθε φορά που θανατώνεται ένα αθώο ζώο, που δεν έκανε τίποτ' άλλο κακό από το να υπάρχει και να ζει στον ίδιο πλανήτη με τον άνθρωπο!!!!
ασχολιθητε σοβαρα εννοω! ,,,,το να κα8ονται και να λεει ο καθενασ οτι θελει σε ενα thread δεν βγαζεισ τπτ,,,,,και απο την στιγμη που δεν βλεπω και κανεναν κηνυγω να απανταει αλλα μονο εμασ να κατεβαζουμε post για τον εναν και τον αλλον! classic greek method!
μακαρι να βρησκομασταν με 10 κηνυγουσ για να ακουσεισ και απο αυτουσ τι εχουν να πουναι.....εγω εχω βρεθει , εσυ? η απλα σε επιασε να σωσεισ το πουλακι?
οσο για τησ διαδρομεσ μασ στο βουνο ,,,ξανασκεψου λιγο,,,,, ο καθενασ μασ και εγω παμε με τησ μηχανεσ μασ εξατμησεισ μασ και οργωνουμε τουσ δρομουσ.....μην το συγκρηνεισ με φονο,,,,αν εμεισ ημαστε σωστοι για να μπορουμε να κρηνουμε και τουσ αλλουσ! και ποσα αλλα κανεισ στην καθημερινοτιτα σου που βλαπτει το περιβαλων!
αλλα μοδα ειναι ,,,,,,ξαφνικα ο gore εγηνε πρασινοσ , το skai εγηνε πρασινο, η εταιριεσ στοχευουν στα οικολογικα προιοντα...... ξαφνικα αφου τα καψανε τωρα κητανε να τα σωσουναι? οχι ρε να βγαλουν φραγκα κητανε παλι! οικολογοι και φιλοζωοι υπηρχαν πριν πολλα χρονια απλωσ εδω εγηνε μοδα!
στο σπιτι μπασταρδο εχω ....και ελευ8ερο ουτε κλουβι ουτε τπτ,,,,χυμα ζει την ζωη του σε 3 στρεματα αυλη!
ωσο για το μοντερνισμο με σκυλια πηστευω αυτο που λεω.....μοδα!!!!!!
ασχολιθητε σοβαρα εννοω! ,,,,το να κα8ονται και να λεει ο καθενασ οτι θελει σε ενα thread δεν βγαζεισ τπτ,,,,,και απο την στιγμη που δεν βλεπω και κανεναν κηνυγω να απανταει αλλα μονο εμασ να κατεβαζουμε post για τον εναν και τον αλλον! classic greek method!
μακαρι να βρησκομασταν με 10 κηνυγουσ για να ακουσεισ και απο αυτουσ τι εχουν να πουναι.....εγω εχω βρεθει , εσυ? η απλα σε επιασε να σωσεισ το πουλακι?
οσο για τησ διαδρομεσ μασ στο βουνο ,,,ξανασκεψου λιγο,,,,, ο καθενασ μασ και εγω παμε με τησ μηχανεσ μασ εξατμησεισ μασ και οργωνουμε τουσ δρομουσ.....μην το συγκρηνεισ με φονο,,,,αν εμεισ ημαστε σωστοι για να μπορουμε να κρηνουμε και τουσ αλλουσ! και ποσα αλλα κανεισ στην καθημερινοτιτα σου που βλαπτει το περιβαλων!
αλλα μοδα ειναι ,,,,,,ξαφνικα ο gore εγηνε πρασινοσ , το skai εγηνε πρασινο, η εταιριεσ στοχευουν στα οικολογικα προιοντα...... ξαφνικα αφου τα καψανε τωρα κητανε να τα σωσουναι? οχι ρε να βγαλουν φραγκα κητανε παλι! οικολογοι και φιλοζωοι υπηρχαν πριν πολλα χρονια απλωσ εδω εγηνε μοδα!
στο σπιτι μπασταρδο εχω ....και ελευ8ερο ουτε κλουβι ουτε τπτ,,,,χυμα ζει την ζωη του σε 3 στρεματα αυλη!
ωσο για το μοντερνισμο με σκυλια πηστευω αυτο που λεω.....μοδα!!!!!!
και βέβαια έχω βρεθεί με κυνηγούς, και τους έχω πει πόσο πολύ απεχθάνομαι αυτό που κάνουν! Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές μα δε λένε να καταλάβουν!!! Μυαλό δεν μπορεί κανείς να βάλει σε κανέναν!!! Και εδώ μέσα, αν διαβάσεις μίλησαν και άνθρωποι που κυνηγούν ή κυνηγούσαν!
Το να λέμε απλά μια λέξη "μόδα" δεν σημαίνει κάτι! Όλα μόδα είναι! Ακόμα και η αντίδραση στη μόδα, μόδα είναι! Όλα είναι τι φοριέται φέτος!!! Το κακό είναι ότι οι κυνηγοί αυξάνονται, η μόδα γίνεται μάστιγα και αλίμονο στα ζωάκια εκεί έξω! Και πίστεψέ με, σε μια εντουράδα, το να τρομάξει ένα ζώο (αν έχεις ταπομένες εξατμίσεις ο θόρυβος ελατώνεται κατά πολύ, και γιατί να τις έχεις ξετάποτες εκεί πάνω?), είναι φυσιολογικό, αν σκεφτείς πως το ζώο για να επιβιώσει έχει φυσικά το αίσθημα του φόβου! Αυτό το κάνει να τρέχει για να γλιτώσει από τον θύτη του!!!
Αλλά ξέχασα! Έτσι χαλάμε τις ενέδρες των κυνηγών! Μήπως τελικά αύτη είναι η λύση? Να μαθαίνουμε που στίνουν ενέδρες, να φοράμε κανα αλεξίσφαιρό και να βγαίνουμε τρομοκρατία???
:confused: :confused:
LARISEOS
30/08/2008, 10:54
μολισ μηλισα με εναν φιλο μου απο ελασονα (κηνυγοσ) . την αρκουδα αυτην την εχουν δηλητιριασει μελισοκομοι η κτηνοτροφοι......... και την ειχανε στο ματι εδω και ενα χρονο γιατι ειχε γλυκαθει και εκανε παραπολλεσ ζιμιεσ.....!! σε μελισια και σε ζωα!
εδω φταινε οι κτηνοτροφοι ? η αυτοι που υποτιθεται πληρωνονται απο το κρατοσ και πρεπει να πρωστατευουν τησ περιοχεσ? επρεπε να γηνει η απομακρυνσει τησ ....εφοσον γλυκα8ηκε η αρκουδα και ητανε γνωστο επρεπε να παρουν τα μετρα τουσ και να την σωσουναι αργα η γρηγορα θα την σκοτονε καπιοσ ανεγκεφαλοσ!
:smokin:
μολισ μηλισα με εναν φιλο μου απο ελασονα (κηνυγοσ) . την αρκουδα αυτην την εχουν δηλητιριασει μελισοκομοι η κτηνοτροφοι......... και την ειχανε στο ματι εδω και ενα χρονο γιατι ειχε γλυκαθει και εκανε παραπολλεσ ζιμιεσ.....!! σε μελισια και σε ζωα!
εδω φταινε οι κτηνοτροφοι ? η αυτοι που υποτιθεται πληρωνονται απο το κρατοσ και πρεπει να πρωστατευουν τησ περιοχεσ? επρεπε να γηνει η απομακρυνσει τησ ....εφοσον γλυκα8ηκε η αρκουδα και ητανε γνωστο επρεπε να παρουν τα μετρα τουσ και να την σωσουναι αργα η γρηγορα θα την σκοτονε καπιοσ ανεγκεφαλοσ!
Την αρκούδα την ρώτησε κανείς για το τι πραγματικά συνέβει????
Αυτό είναι το κακό με τα ζώα! Δεν μπορούν να πουν την άποψή τους! Να μπορούμε να έχουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος!!!!!
Α ρε! Ξύλο που θέλουν!!!! Δλδ, αν πάω και μείνω ένα χρόνο στο βουνό και με κυνηγάει μια αρκούδα έναν ολόκληρο χρόνο, φταίει η αρκούδα!!! ΟΚ!!!
LARISEOS
30/08/2008, 11:06
Την αρκούδα την ρώτησε κανείς για το τι πραγματικά συνέβει????
Αυτό είναι το κακό με τα ζώα! Δεν μπορούν να πουν την άποψή τους! Να μπορούμε να έχουμε και τις δύο πλευρές του νομίσματος!!!!!
Α ρε! Ξύλο που θέλουν!!!! Δλδ, αν πάω και μείνω ένα χρόνο στο βουνό και με κυνηγάει μια αρκούδα έναν ολόκληρο χρόνο, φταίει η αρκούδα!!! ΟΚ!!!
ελπηζω ομωσ να καταλαβαινεισ πωσ αν γλυκαθηκε ενα τοσο μεγαλο ζωο στο να κανει ζιμιεσ ητανε αναμενομενο να το σκωτοσουναι καπια στιγμη ετσι?
ο φιλοσ μου ειπε.....ξεκαθαρα
-τασο την ηχανε στο ματι ενα χρονο τωρα , εκανε πολλεσ ζιμιεσ!
κριμα που την σκοτωσανε και κριμα που δεν εκαναν την δουλεια τουσ αυτοι που επρεπε! να την πρωστατευσουν!
:eyepop: :bawl:
ελπηζω ομωσ να καταλαβαινεισ πωσ αν γλυκαθηκε ενα τοσο μεγαλο ζωο στο να κανει ζιμιεσ ητανε αναμενομενο να το σκωτοσουναι καπια στιγμη ετσι?
ο φιλοσ μου ειπε.....ξεκαθαρα
-τασο την ηχανε στο ματι ενα χρονο τωρα , εκανε πολλεσ ζιμιεσ!
κριμα που την σκοτωσανε και κριμα που δεν εκαναν την δουλεια τουσ αυτοι που επρεπε! να την πρωστατευσουν!
:eyepop: :bawl:
Κριμα που κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους και κρίμα που η αρκούδα το χειμώνα πέφτει σε χειμερία νάρκη!!!! Ποιόν ένα χρόνο ρε σεις????
Ξυπνήστε λίγο!!! Γιατί η αρκούδα τον περισσότερο καιρό κοιμάται!!!! Άντε τώρα!!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
LARISEOS
30/08/2008, 11:19
καλα αστο....καθησε εσυ καλα εισαι . δεν νωμηζω να σε ανχωνουν και πολλα πραγματα.
ασ γηνουμε ρεαλιστεσ και ασ αφησουμε τησ π@π@ρ....σ
καλα αστο....καθησε εσυ καλα εισαι . δεν νωμηζω να σε ανχωνουν και πολλα πραγματα.
ο ωχαδερφισμος το μονο που κανει ειναι να μας βυθιζει ολοενα και πιο βαθεια στο βουρκο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μα δε θα μπει ο TROOPER να πω κι εγω τη γνωμη μου?
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: εγώ περιμένω τον bartal για να μην μπω απρόσκλητος και φάω το ξύλο της αρκούδας
αλλά αυτός είναι αρκουδιάρης και μάλλον θα μπει από δευτέρα
και επειδής δεν κρατιέμαι......
Το αφήνω!!! Αλλά μην ακούω π@π@....ες όπως τις λες ότι την είχαν ένα χρόνο στο μάτι!!! Ας μας πει ο κυνηγός πως υπνοβατούσε κιόλας!!!! :bawl:
Γιατί είναι για γέλια και για κλάματα αυτές οι δικιολογίες! Γιατί δεν ξέρουμε καν κατά πόσον πήραν τον νόμο στα χέρια τους ή είχαν ειδοποιήσει κάποιον πριν! Κάλλιστα μπορούν να υποστιρήξουν ότι είχαν ενημερώσει! Το ξέρουμε με σιγουριά???
Το μόνο που ξερουμε με σιγουριά είναι πως οι άνθρωποι πάνω από την κονόμα δεν υπολογίζουν τίποτε άλλο!!!
Τώρα βέβαια μπορεί η συγκεκριμένη αρκούδα να είναι ξενύχτρια και να μην κοιμήθικε το χειμώνα! Να γούσταρε ρε παιδί μου!!!
από το της καλημερες της πέμπτης λίγο πριν μαθουμε οτι σκοτωσαν την αρκούδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παραδεξου το, δεν ερχεσαι για.... τις καλημερες! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7185)
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
παιδιά σας ορκίζομαι δεν το έκανα εγώ :nono: και δεν με λένε James
:wacko: :wave2:
LARISEOS
30/08/2008, 11:37
Το αφήνω!!! Αλλά μην ακούω π@π@....ες όπως τις λες ότι την είχαν ένα χρόνο στο μάτι!!! Ας μας πει ο κυνηγός πως υπνοβατούσε κιόλας!!!! :bawl:
Γιατί είναι για γέλια και για κλάματα αυτές οι δικιολογίες! Γιατί δεν ξέρουμε καν κατά πόσον πήραν τον νόμο στα χέρια τους ή είχαν ειδοποιήσει κάποιον πριν! Κάλλιστα μπορούν να υποστιρήξουν ότι είχαν ενημερώσει! Το ξέρουμε με σιγουριά???
Το μόνο που ξερουμε με σιγουριά είναι πως οι άνθρωποι πάνω από την κονόμα δεν υπολογίζουν τίποτε άλλο!!!
Τώρα βέβαια μπορεί η συγκεκριμένη αρκούδα να είναι ξενύχτρια και να μην κοιμήθικε το χειμώνα! Να γούσταρε ρε παιδί μου!!!
ρε σει συγνωμη για τησ παπαριεσ αλλα σκεψου την πραγματικοτιτα οχι οπωσ θελεισ να την βλεπεισ απο το σπιτι σου!! αλλα πωσ ειναι....εγω ειπα πρωτοσ πωσ το λογικο ειναι να την φαγανε κτηνοτροφει και μελισοκομει,,,,καποιοι απο σασ γελασανε γιατι δεν μπορει να το χωνεψει ο νου σασ πωσ οντωσ μπορει να μην την σκοτωσανε κηνυγει,,,,,,,,!!! αυτο με χαλαει η ελειψη αντιληψησ τησ πραγματικοτιτασ,,,,,,, ελλαδα το γ@μημεν....ο το μεγαλιο σου .!
φανατισμοσ ,,,,,,απλα!
ρε σει συγνωμη για τησ παπαριεσ αλλα σκεψου την πραγματικοτιτα οχι οπωσ θελεισ να την βλεπεισ απο το σπιτι σου!! αλλα πωσ ειναι....εγω ειπα πρωτοσ πωσ το λογικο ειναι να την φαγανε κτηνοτροφει και μελισοκομει,,,,καποιοι απο σασ γελασανε γιατι δεν μπορει να το χωνεψει ο νου σασ πωσ οντωσ μπορει να μην την σκοτωσανε κηνυγει,,,,,,,,!!! αυτο με χαλαει η ελειψη αντιληψησ τησ πραγματικοτιτασ,,,,,,, ελλαδα το γ@μημεν....ο το μεγαλιο σου .!
φανατισμοσ ,,,,,,απλα!
Μα δε με νοιάζει αν ήταν κυνηγός ή κτηνοτρόφος!!!! Το αποτέλεσμα είναι πως είναι νεκρή???? Τώρα το ποιός την σκότωσε μικρή διαφορά κάνει!!!!
Αυτό λέω! Και απαντώ σε αυτό που λες! Πως την είχαν βάλει στο μάτι έναν ολόκληρο χρόνο! Τι, πήγαιναν και την κοίταζαν να δουν αν κοιμάται καλά, αν είναι σκεπασμένη και αν βλέπει κακά όνειρα????
Για να κρίνουμε καλύτερα αυτά που μας λένε!!!!!
notakos600
30/08/2008, 11:43
Τελικά υπάρχει και δεύτερη αρκούδα στον Όλυμπο, για την ακρίβεια οι αρκούδες που είχαν απομείνει στον Όλυμπο ήταν δυο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τελικά υπάρχει και δεύτερη αρκούδα στον Όλυμπο, για την ακρίβεια οι αρκούδες που είχαν απομείνει στον Όλυμπο ήταν δυο.
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!
Μπορεί ακόμα να μην το ξέρουν!!!!
:look: :look: :look:
LARISEOS
30/08/2008, 11:51
αν ημουνα εγω κτηνοτροφοσ και μου ειχε φαει 10 προβατα η μελισοκομοσ και μου ειχε χαλασει 10 κυψελεσ και εγω μπορει να την σκοτωνα δεν ξερω ,,,,ισωσ και εσυ! αν βλεπεισ πωσ κανενασ δεν κανει τπτ γιαυτο! δλδ εμαθε ολοι η περιοχη για την αρκουδα ,,, το δασαρχειο και ολοι που πρωστατευουν το δασοσ δεν μαθαναι? αυτοι φταινε που πεθανε ,,,,, αυτοι ειναι η δουλεια τουσ να πρωστατευουν τα βουνα και τα δαση απο οπιαδιποτε κυνδηνο παρουσιαστη!
και εσυ και ολοι σασ αν ησασταν εκει πανω μπορει να καναμε αλλιωσ,,,,,,, δεν ξερω , δεν ζω εκει , δεν γνωριζω τησ συνθηκεσ τουσ!
ουτε πωσ θα ελυνα το προβλημα τησ αρκουδασ........!
απο την πολυθρωνα μασ και απο το στομα μασ μαθαμε ολοι να κρηνουμε το εναν και τον αλλων ....με το τι πιστευουμε οχι τι ειναι σωστο!
οι αρκούδες ήσαν οικονομικοί μετανάστες εδώ και 5 χρόνια στον Όλυμπο και έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 3
notakos600
30/08/2008, 11:53
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!
Μπορεί ακόμα να μην το ξέρουν!!!!
:look: :look: :look:
Και να το μάθουν τι θα κάνουν δλδ;
Αν φοράνε παντελόνια οι ψευτοράμπο να αφήσουν τις φόλες και τις παγίδες και να πιαστούνε στα χέρια με την αρκούδα αν ζορίζονται και όταν θα τους συνουσιάσει η αρκούδα και τους πει...
Α... ώστε γι αυτό ερχόσουνα στο δάσος ατιμούλη;
να ντυθούν και να ξαναγυρίσουν στη φάπα και την ανωνυμία της μίζερης καθημερινότητάς τους.
LARISEOS
30/08/2008, 11:54
νωμηζω πωσ τρεισ εητανε ,,,τωρα μηνανε 2 ........:mad:
Και να το μάθουν τι θα κάνουν δλδ;
Αν φοράνε παντελόνια οι ψευτοράμπο να αφήσουν τις φόλες και τις παγίδες και να πιαστούνε στα χέρια με την αρκούδα αν ζορίζονται και όταν θα τους συνουσιάσει η αρκούδα και τους πει...
Α... ώστε γι αυτό ερχόσουνα στο δάσος ατιμούλη;
να ντυθούν και να ξαναγυρίσουν στη φάπα και την ανωνυμία της μίζερης καθημερινότητάς τους.
Μακάρι να γινόταν έτσι!!!
Αλλά δεν γίνεται! Βέβαια μπορεί να βγει ένας νόμος που να λέει πως η μάχη πια μεταξύ ανθρώπου και ζώου θα γίνεται με ίσους όρους!!! Νύχια η αρκούδα? νύχια και ο άνθρωπος!!!! Και βλέπω να ρίχνουμε πολύ γέλιο....!!!
LARISEOS
30/08/2008, 11:56
:nono: δεν απαντω αλλα σκεψου τι λεσ!
notakos600
30/08/2008, 11:58
:nono: δεν απαντω αλλα σκεψου τι λεσ!
Τι σε ζορίζει στο ντύσιμο; το στριγκάκι που θα σκαλώσει στη γόβα;
Ξεκόλλα.... πλακίτσα έκανα.
LARISEOS
30/08/2008, 11:59
Μακάρι να γινόταν έτσι!!!
Αλλά δεν γίνεται! Βέβαια μπορεί να βγει ένας νόμος που να λέει πως η μάχη πια μεταξύ ανθρώπου και ζώου θα γίνεται με ίσους όρους!!! Νύχια η αρκούδα? νύχια και ο άνθρωπος!!!! Και βλέπω να ρίχνουμε πολύ γέλιο....!!!
πολυ γελιο? ο ανθρωποσ ειναι το πιο εξυπνο ον,,,,,,με μυαλο που τον βοηθαει σε καθε περισταση τησ ζωησ του να αλαζει την μορφη και τον τροπο ζωησ,,,,,,,, θα εβρησκε τροπο να την φαει την αρκουδα ...... μην ανχωνεσαι γιαυτο και μην ρηχνεται πολυ γελιο!!:wave2:
αλλα για πιο λογο γηνεται τετοια κουβεντα δεν μπορω να καταλαβω!
LARISEOS
30/08/2008, 12:00
Τι σε ζορίζει στο ντύσιμο; το στριγκάκι που θα σκαλώσει στη γόβα;
Ξεκόλλα.... πλακίτσα έκανα.
δεκτη η πλακιτσα ,,,,,sorry
notakos600
30/08/2008, 12:02
@ lariseos :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
30/08/2008, 12:08
εγω απλα αυτο που λεω ειναι να μην βιαζομαστε να κρηνουμε τουσ αλλουσ......
(μονο τουσ μελισοκομουσ , εγω πεδια πηστευω και ειμαι σηγουροσ πωσ αυτοι το κανανε).
εχουν αποκτησει πολλα δικαιοματα απο το κρατοσ , κανουν οτι θελουν βαζουν τησ μελισεσ τουσ οπου γουσταρουν,,,,,ακομα και 20 μετρα απο το σπιτι σου. απαγορευεται να τα πειραξεισ , πρεπει να κανεισ χαρτια μετακηνησεισ ,,,, δλδ κανα 4 μηνο ....
με ολα αυτα η μελισοκομη αποκτησανε δυναμη και @@ και τουσ γραφουναι ολουσ!!! μακαρι να πιασουναι και να τον δωσουναι σε μια αρσενικη g@uli@ra αρκουδα!!!!!!(εχεται δει το dokumander περι σεχ με αρκουδεσ?):lol: :lol: :lol: :lol:
πολυ γελιο? ο ανθρωποσ ειναι το πιο εξυπνο ον,,,,,,με μυαλο που τον βοηθαει σε καθε περισταση τησ ζωησ του να αλαζει την μορφη και τον τροπο ζωησ,,,,,,,, θα εβρησκε τροπο να την φαει την αρκουδα ...... μην ανχωνεσαι γιαυτο και μην ρηχνεται πολυ γελιο!!:wave2:
αλλα για πιο λογο γηνεται τετοια κουβεντα δεν μπορω να καταλαβω!
Για το ότι η αρκούδα δεν έκανε ολόκληρο σχέδιο για το πώς θα καταστρέψει τους μελισσοκόμους και τους κτηνοτρόφους! Μάλλον από ανάγκη το έκανε!!!! Εκείνοι τι ανάγκη είχαν να την σκοτώσουν? Και στην τελική, ό,τι μας ενοχλεί το σκοτώνουμε????
Και δεν μας είπαν επίσης τι ζημιά τους έκανε η αρκούδα! Γιατί μπορεί η συγκεκριμένη να είχε ένα αρκουδάκι, το οποίο αυτή τη στιγμή θα μείνει έρμαιο των υπόλοιων αρπακτικών ζώων!!! κλπ,κλπ,κλπ!!!
Ας μην δίνουμε δικιολογίες σε αυτούς που το έχουν τόσο εύκολο να αφαιρέσουν μια ζωή!!!
LARISEOS
30/08/2008, 12:15
ακρηβωσ....... λοιπον οι αρκουδα θεωριτε απο τα πιο εξυπνα...ζωα!
δλδ αν εμαθε στο ευκολο μελι....προβατο κτλ...καταλαβαινεισ πωσ πρεπει να εχει κανει πολλεσ ζιμιεσ.
αν εχεισ ζωα θα καταλαβεισ πωσ αμα μαθει κατι ενα ζωο, δεν αλαζει ευκολα!!!!
γιαυτο και την φαγανε! ! ! δεν την κοιτουσανε 1 χρονο αλλα κανανε υπομονη! (πιστευω)
Aggelos_SV
30/08/2008, 12:22
Για να εμφανιστεί το ς πατάμε στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο w :evil: :evil: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
LARISEOS
30/08/2008, 12:24
Για να εμφανιστεί το ς πατάμε στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο w :evil: :evil: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
thankςςςςςςςςςςςςςς
notakos600
30/08/2008, 12:26
Δηλαδή πωw το εννοείw;
LARISEOS
30/08/2008, 12:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aggelos_SV
30/08/2008, 12:27
Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!
:a25: :a25: :a25: :a25:
Βγήκε κι ένα καλό (για τα μάτια μας) από αυτό το thread :a2:
Aggelos_SV
30/08/2008, 12:30
Δηλαδή πωw το εννοείw;
Πρώτα πατάς Alt+Shift για να εμφανιστεί h elliniki grammatoseira
notakos600
30/08/2008, 12:32
Πρώτα πατάς Alt+Shift για να εμφανιστεί h elliniki grammatoseira
Πατάw και αφήνειw μετά δλδ;
Aggelos_SV
30/08/2008, 12:36
Ναι,σαν τη μανέτα του συμπλέκτη ένα πράμα.
Αν το έχεις συνέχεια πατημένο θα φας τους δίσκους
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 12:45
φιλαράκι στο ελεύθερο είσαι ή μπουκάλα? :D
Ελεύθερο.
Αμέσως να βγάλουμε είδηση έεε; :lol: :lol:
TOLISTOLAROS
30/08/2008, 12:51
Γιατι εξισωνεις την μοτοσυκλετα που ειναι εντελως ασχετη με το ολο θεμα,με τις κυνηγετικες δραστηριοτητες?
Κάποιοι είπανε να πάμε για κυνήγι με ακόντια αλλιώς είναι φλώροι επειδή πηγαίνουν με τζιπ και καραμπίνες.
Τότε έγραψα το παραπάνω,να δυσκολεύουμε δηλαδή κάθε ενέργειά μας για να μην είμαστε φλώροι....Σαφώς και δεν εξίσωσα μοτό με κυνήγι
Επι του θεματος τωρα τι σε κανει να πιστευεις οτι οι κυνηγοι στην πλειοψηφια τους ειναι σωστοι αφου και εσυ ο ιδιος ενιωσες αηδια και το εκοψες.
Πες μου πού έγραψα ότι έκοψα το κυνήγι(ποτέ δεν το ξεκίνησα,έριξα κανα δυο πουλιά και αυτό ήταν) και πού έγραψα ότι ένιωσα αηδία.
Παιδιά πριν κάνετε παράθεση διαβάστε τί έχει γράψει ο άλλος πριν...
LARISEOS
30/08/2008, 13:00
Ναι,σαν τη μανέτα του συμπλέκτη ένα πράμα.
Αν το έχεις συνέχεια πατημένο θα φας τους δίσκους
χαχαχαχαχαχαχχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
30/08/2008, 13:04
καλο σαββατοκυριακο... εγω φευγω παω για διημερο στα βουνα τησ καλαμπακασ,,,,παλαιοχωρι , μηλιεσ ΚΤΛ.!!!! ΚΑΛΑ!!!
Εδω μπορειτε να δειτε την περιοχη,,,,την περασαμε τον 15 αυγουστο!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64773
παμε με jeep γιατι μαλλων θα βρεξει!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
καλο μεσημερι σε ολουσ και σε ολεσ!
εγω απλα αυτο που λεω ειναι να μην βιαζομαστε να κρηνουμε τουσ αλλουσ......
(μονο τουσ μελισοκομουσ , εγω πεδια πηστευω και ειμαι σηγουροσ πωσ αυτοι το κανανε).
εχουν αποκτησει πολλα δικαιοματα απο το κρατοσ , κανουν οτι θελουν βαζουν τησ μελισεσ τουσ οπου γουσταρουν,,,,,ακομα και 20 μετρα απο το σπιτι σου. απαγορευεται να τα πειραξεισ , πρεπει να κανεισ χαρτια μετακηνησεισ ,,,, δλδ κανα 4 μηνο ....
με ολα αυτα η μελισοκομη αποκτησανε δυναμη και @@ και τουσ γραφουναι ολουσ!!! μακαρι να πιασουναι και να τον δωσουναι σε μια αρσενικη g@uli@ra αρκουδα!!!!!!(εχεται δει το dokumander περι σεχ με αρκουδεσ?):lol: :lol: :lol: :lol:
Ο μλκς ο Κουφοντίνας φταίει. Τους άνοιξε τα μάτια περι μελισσοκομίας και άντε να τους μαζέψεις τώρα. :lol:
Larisaios αυτά τα ωραία που σου είπαν τα πιστεύεις? Καθαρισαν 2 αρκούδες επειδή τους έφαγαν 10 πρόβατα και υπεύθυνος είναι το κράτος? Μια χαρά καραμέλλα για να μην νοιώθει και τύψεις οι μελισσοκόμοι, κτηνοβάτες και λοιποί υπέυθυνοι.
Ή οι αρκούδες του Ολύμπου είναι εγκληματικά στοιχεία, ή οι παροικούντες του Εθνικού δρυμού παίζουν το λιλι τους. :wave2:
ακρηβωσ....... λοιπον οι αρκουδα θεωριτε απο τα πιο εξυπνα...ζωα!
δλδ αν εμαθε στο ευκολο μελι....προβατο κτλ...καταλαβαινεισ πωσ πρεπει να εχει κανει πολλεσ ζιμιεσ.
αν εχεισ ζωα θα καταλαβεισ πωσ αμα μαθει κατι ενα ζωο, δεν αλαζει ευκολα!!!!
γιαυτο και την φαγανε! ! ! δεν την κοιτουσανε 1 χρονο αλλα κανανε υπομονη! (πιστευω)
Μα ο φίλος σου ο κυνηγός είπε πως την είχαν στο μάτι ένα χρόνο τώρα!!! Τι γίνεται τελικά? Υπνοβατούσε η αρκούδα ή όχι? Μπορεί να μας το ξεκαθαρήσει λίγο αυτό????
Και αφού είναι από τα πιο έξυπνα ζώα, γιατί δεν έφτιαξε ένα οπλοστάσιο τόσα χρόνια? Γιατί δεν πήρε ένα πρόβατο να το εκτρέφει και να παράγει πρόβατα που θα μπορεί να τρώει???
Τι λέμε???
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: