View Full Version : Νεκρή αρκούδα...
stefanos
31/08/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μα ο φίλος σου ο κυνηγός είπε πως την είχαν στο μάτι ένα χρόνο τώρα!!! Τι γίνεται τελικά? Υπνοβατούσε η αρκούδα ή όχι? Μπορεί να μας το ξεκαθαρήσει λίγο αυτό????
Και αφού είναι από τα πιο έξυπνα ζώα, γιατί δεν έφτιαξε ένα οπλοστάσιο τόσα χρόνια? Γιατί δεν πήρε ένα πρόβατο να το εκτρέφει και να παράγει πρόβατα που θα μπορεί να τρώει???
Τι λέμε???
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Δεν έχει άδικο.Η αρκούδα είναι παμφάγο ζώο αλλά στην ουσία είναι φυτοφάγο και πτωματοφάγο.
Εξ ανάγκης.Δεν υπάρχει περίπτωση να σκοτώσει ελάφι η ζαρκάδι η αγριογούρουνο για τον απλό λόγο οτι δεν θα τα φτάσει ποτέ, το ξέρει και η ίδια γι αυτο δεν έχει την λεπτή και νευρωδη σιλουτέτα των φονιάδων αλλά αυτή των φαγάδων.Ετσι κρέας θα φάει μόνο αν βρεί κανένα ψώφιο.
Αν καταλάβει οτι στο μαντρί θα φάει εύκολα δεν θα μείνει πρόβατο στην περιοχή της, το ίδιο και με τα μελίσια ακόμα και με τα σκουπίδια η τους ανθρώπους και θα παρατήσει οτι έτρωγε μέχρι τότε, και θα μάθει και τα παιδειά της το ίδιο.
Δεν είναι κακό αλλά μετά δεν θα μείνει τίποτα ζωντανό σε περιοχή τεραγωνικών χιλιομέτρων που μεταβάλεται ανάλογα με τις ανάγκες της μαζί και οι άνθρωποι που είναι απο τα πιο εύκολα θυράματα για την αρκούδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Για να εμφανιστεί το ς πατάμε στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο w :evil: :evil: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
επιτελουw εσκασα.....:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Κάποιοι είπανε να πάμε για κυνήγι με ακόντια αλλιώς είναι φλώροι επειδή πηγαίνουν με τζιπ και καραμπίνες.
Τότε έγραψα το παραπάνω,να δυσκολεύουμε δηλαδή κάθε ενέργειά μας για να μην είμαστε φλώροι....Σαφώς και δεν εξίσωσα μοτό με κυνήγι
Πες μου πού έγραψα ότι έκοψα το κυνήγι(ποτέ δεν το ξεκίνησα,έριξα κανα δυο πουλιά και αυτό ήταν) και πού έγραψα ότι ένιωσα αηδία.
Παιδιά πριν κάνετε παράθεση διαβάστε τί έχει γράψει ο άλλος πριν...
αυτο αφηνεις να ενοηθει sorry αν δεν καταλαβα σωστα:beer:
Operater
31/08/2008, 00:31
Για να φτάσει η αρκούδα να φάει πρόβατο (κρέας δηλαδη)πάει να πει ότι όλες οι άλλες τροφές της εξαλείφτηκαν. Όσο για τους κτηνοτρόφους που τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα, αποζημιώνονται από το κράτος αν ταποδείξουν ότι τους επιτέθηκε ζώο και τους έφαγε 10 πρόβατα..
Αν τους σκοτωθούν 9 πρόβατα ή δεν αποδείξουν ότι τους σκοτώθηκαν 10 (γιατί η αρκούδα κρύβει την τροφή της), παίρνουν απτα τρία το μακρύτερο. Γιαυτό και οι κτηνοτρόφοι βγάλαν τις καραμπίνες από τα σεντούκια.
Κάποτε μοιράζαν ηλεκτροφόρα (όχι θανατηφόρα) σύρματα..για 3 μήνες κράτησε...μετά τι?
Στα χωριά της Ηπείρου όλες οι εκκλησιές ρημάζονται από τις αρκούδες.. Γιατί έχουν λάδι, που ξετρελένει τις αρκούδες...
Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να γίνει το εξής. Να δώσουν στους κτηνοτρόφους, και στα χωριά λεφτά, να καλλιεργήσουν οποροφόρα δέντρα, με τους καρπούς των οποίων οι αρκούδες ξετρελαίνονται γιατί είναι φρέσκοι. και όχι με πτώματα και βλακείες..ούτε με σάπια μήλα που μοιράζει στις κακομοίρες τις αρκούδες ο "αρκτούρος" :yuck:
οι καλύτεροι οικολόγοι είναι αυτοί που μένουν στα χωριά.
αυτούς πρέπει να βοηθάμε και όχι τους wwfεδες, αρκτούρους και δεν συμμαζεύεται...
α...και έχουν μείνει πολλές αρκούδες ακόμα να σκοτώσουμε με την άγνοιά μας...και να σκοτώσουν οι κυνηγοί-μικροτσούτσουνοι.....
που είσαι ρε Οδυσσέα Γιαννιώτη,...όλα μόνος μου τα λέω...
Operater
31/08/2008, 00:36
Και εύχομαι σε κανέναν να μην ακούσει κλάμμα αρκούδας για τα μωρά της που καίγονται αβοήθητα.....το άκουσα απο κάμερα σε φωτιά στην βάλια κάλντα και ανατρίχιασα.
TOLISTOLAROS
31/08/2008, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να γίνει το εξής. Να δώσουν στους κτηνοτρόφους, και στα χωριά λεφτά, να καλλιεργήσουν οποροφόρα δέντρα, με τους καρπούς των οποίων οι αρκούδες ξετρελαίνονται γιατί είναι φρέσκοι. και όχι με πτώματα και βλακείες..ούτε με σάπια μήλα που μοιράζει στις κακομοίρες τις αρκούδες ο "αρκτούρος" :yuck:
ΠΕ-ΡΙ-ΦΡΑ-ΞΗ
ΠΕ-ΡΙ-ΦΡΑ-ΞΗ
Έχεις δίκιο!!! Ας περιφράξουμε τις πόλεις και τα χωριά!!! Να μην μπούν να μπαίνουν άγρια ζώα μέσα!!!!!
:wave2:
TOLISTOLAROS
31/08/2008, 16:13
Έχεις δίκιο!!! Ας περιφράξουμε τις πόλεις και τα χωριά!!! Να μην μπούν να μπαίνουν άγρια ζώα μέσα!!!!!
Στοιχειωδώς να σκεφτόσουνα θα καταλάβαινες ότι εννοώ τα μελίσσια/μαντριά
Στοιχειωδώς να σκεφτόσουνα θα καταλάβαινες ότι εννοώ τα μελίσσια/μαντριά
Επειδή λοιπόν δεν σκέφτομαι στοιχιωδώς, νομίζω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιφραχτούμε για να μην τα ενοχλούμε κιόλας!!!! Γιατί να ζούν αυτά σε κλουβιά και όχι εμείς???
TOLISTOLAROS
31/08/2008, 16:49
Επειδή λοιπόν δεν σκέφτομαι στοιχιωδώς,
Nα σκέφτεσαι καλό κάνει
Διάβαζε τα post (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1235962#post1235962)
Γιατί να ζούν αυτά σε κλουβιά και όχι εμείς???
Aν θες κάνε την αρχή
Nα σκέφτεσαι καλό κάνει
Διάβαζε τα post (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1235962#post1235962)
Aν θες κάνε την αρχή
OK, το πρώτο που θα περιφράξω θα είναι την Βουλή!!!!
οτι να ναι !!!
:a014: :a014: :a014:
Aggelos_SV
31/08/2008, 17:03
OK, το πρώτο που θα περιφράξω θα είναι την Βουλή!!!!
[αλλοεναασχετοpost]
Aν θες να κάνεις καλό ,μαζί με την περίφραξη,φρόντισε να έχεις και καμιά 40 αριά από δαύτα.
Και με τους 300 μέσα όμως ε?
:evil: :lol: :evil: :lol:
[/αλλοεναασχετοpost]
139999
TOLISTOLAROS
31/08/2008, 17:05
[αλλοεναασχετοpost]
Aν θες να κάνεις καλό ,μαζί με την περίφραξη,φρόντισε να έχεις και καμιά 40 αριά από δαύτα.
[/αλλοεναασχετοpost]
Αρκεί μια ομοβροντία απ'τα ΕΖΒΙ μας συνάδερφε!! :)
[αλλοεναασχετοpost]
[/αλλοεναασχετοpost]
[απάντησηστοασχετοποστ]
Λέω να βάλω ηλεκτροφόρο σύρμα και νάρκες ακριβώς στην εξωτερική περίμετρο!!!!
Απλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο θα παίξει ολομέλεια!!!!
[/απαντησηστοασχετοποστ]
Aggelos_SV
31/08/2008, 17:07
Αρκεί μια ομοβροντία απ'τα ΕΖΒΙ μας συνάδερφε!! :)
Μπα...εγώ έχω στοκ εξάτμιση:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Και με κλανιές δεν πέφτουν τα κτίρια(μόνο τέτοιες ομοβροντίες μπορώ να ρίξω)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
31/08/2008, 17:09
Και με κλανιές δεν πέφτουν τα κτίρια(μόνο τέτοιες ομοβροντίες μπορώ να ρίξω)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ούτε τ'αβγά βάφονται!!:rotflmao: :rotflmao: :lol:
Φούλαρέ το με φακές ψυγείου 10 ημερών και θα με θυμηθείς!
Είπαμε δεκτές και οι μαμά!!
BELZEBOYLIS
31/08/2008, 18:40
Προτείνω να οργανώσουμε μια εκστρατεία σαν μοτο.γρ ! να πάρουμε τουφέκια ψαροντούφεκα και σφεντόνες και να μην αφήσουμε ρουθούνι στα βουνά !!!! Αρκετή υπομονή δείξαμε με την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των ζώων !!!!
Εξάλλου έχουμε πολλές εγκυκλοπαίδειες και πολλά ντοκιμαντέρ για να μάθουν οι επόμενες γενιές πως ήταν .... ασε που αρκετά υπάρχουν και σε ζωολογικούς κήπους και ζούν σε πολιτισμένες συνθήκες και με όλες τις ανέσεις .!!!!
orizontas
31/08/2008, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Προτείνω να οργανώσουμε μια εκστρατεία σαν μοτο.γρ ! να πάρουμε τουφέκια ψαροντούφεκα και σφεντόνες και να μην αφήσουμε ρουθούνι στα βουνά !!!! Αρκετή υπομονή δείξαμε με την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των ζώων !!!!
Εξάλλου έχουμε πολλές εγκυκλοπαίδειες και πολλά ντοκιμαντέρ για να μάθουν οι επόμενες γενιές πως ήταν .... ασε που αρκετά υπάρχουν και σε ζωολογικούς κήπους και ζούν σε πολιτισμένες συνθήκες και με όλες τις ανέσεις .!!!!
ξεχασες τα μαχαιροπηρουνα ......:rotflmao: :rotflmao:
Προτύνω κάτι ακόμα καλύτερο!!!!
Να οργανώσουμε έναν αγώνα paintball!!!! Όποιος πετύχει τους πιο πολλούς κυνηγούς κερδίζει!!!! Τσούζουν αρκετά οι μπίλιες για να το θυμούνται!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
BELZEBOYLIS
31/08/2008, 23:49
Να οργανώσουμε έναν αγώνα paintball!!!! Όποιος πετύχει τους πιο πολλούς κυνηγούς κερδίζει!!!! Τσούζουν αρκετά οι μπίλιες για να το θυμούνται!!!!
Παλάβωσες ??? paintball vs καραμπίνας ? Θα μας αλλάξουν τα φώτα !! Άσε που ψάχνουν αφορμή να τουφεκίσουν τα 2τροχα αγριοκάτσικα που τους τρομάζουν τα άγια θηρία !!! :wave2:
Παλάβωσες ??? paintball vs καραμπίνας ? Θα μας αλλάξουν τα φώτα !! Άσε που ψάχνουν αφορμή να τουφεκίσουν τα 2τροχα αγριοκάτσικα που τους τρομάζουν τα άγια θηρία !!! :wave2:
Σκέψου όμως ότι θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση! θα μπορούμε να ρίξουμε πολλές περισσότερες μπιλιες με μια τροφοδοσία, θα καβαλάμε 2τροχα και θα είμαστε περισσότεροι!!!
harvester
01/09/2008, 09:46
ειπε και συνεχισε να καθεται στον καναπε αγγαλια με το laptop και πινοντας τον αγαπημενο του καφε ξυνοντας συχνα, πυκνα τα @@ του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ειπε και συνεχισε να καθεται στον καναπε αγγαλια με το laptop και πινοντας τον αγαπημενο του καφε ξυνοντας συχνα, πυκνα τα @@ του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε μου είναι η Maira.....
Εσύ τώρα μας γράφεις από τη στάνη.....? Γιατί έχεις την εντύπωση ότι όλοι είναι στην Αθήνα και δε κάνουν τίποτα...? Έλα άμα γουστάρεις να σε πάρω στο τρύγο το ΣΚ που ξεκινάω.. Μετά να πάμε να βάλουμε & κάτι λιπάσματα ε...
LARISEOS
01/09/2008, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου είναι η Maira.....
Εσύ τώρα μας γράφεις από τη στάνη.....? Γιατί έχεις την εντύπωση ότι όλοι είναι στην Αθήνα και δε κάνουν τίποτα...? Έλα άμα γουστάρεις να σε πάρω στο τρύγο το ΣΚ που ξεκινάω.. Μετά να πάμε να βάλουμε & κάτι λιπάσματα ε...
mike..... οπωσ απευθηνεσαι και κρηνεισ τουσ αλλουσ ετσι θα σε κρηνουν και αυτοι, ετσι δεν κανανε ολοι μεχρι στιγμησ εδω μεσα....απλα να κρηνουναι .....ετσι και ο harv..... εκρηνε οπωσ κανανε και οι αλλοι! ετσι τουσ αξηζει. ΑΠΛΑ!
φυσηκα και δεν καθονται ολοι μπροστα σε εναν υπολογηστη και λενε οτι τουσ κατεβει αλλα απο οτι φενεται ειναι πολυ αυτοι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολουσ ,,,,,,,:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
mike..... οπωσ απευθηνεσαι και κρηνεισ τουσ αλλουσ ετσι θα σε κρηνουν και αυτοι, ετσι δεν κανανε ολοι μεχρι στιγμησ εδω μεσα....απλα να κρηνουναι .....ετσι και ο harv..... εκρηνε οπωσ κανανε και οι αλλοι! ετσι τουσ αξηζει. ΑΠΛΑ!
φυσηκα και δεν καθονται ολοι μπροστα σε εναν υπολογηστη και λενε οτι τουσ κατεβει αλλα απο οτι φενεται ειναι πολυ αυτοι!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολουσ ,,,,,,,:beer:
Απλά δε μου αρέσουν οι ειρωνείες & αυτός ο τρόπος. Προτιμώ αν κάποιος έχει να πει κάτι να το αναλύει & να το γράφει, όχι να ειρωνεύεται. Επίσης μου τι δίνει άσχημα αυτό που νομίζουν κάποιοι ότι μόνο αυτοί δουλεύουν σκληρά & όλοι οι άλλοι είτε είναι σε γραφεία είτε κάθονται & ξύνουν τα @@ τους.
LARISEOS
01/09/2008, 10:16
Απλά δε μου αρέσουν οι ειρωνείες & αυτός ο τρόπος. Προτιμώ αν κάποιος έχει να πει κάτι να το αναλύει & να το γράφει, όχι να ειρωνεύεται. Επίσης μου τι δίνει άσχημα αυτό που νομίζουν κάποιοι ότι μόνο αυτοί δουλεύουν σκληρά & όλοι οι άλλοι είτε είναι σε γραφεία είτε κάθονται & ξύνουν τα @@ τους.
και μενα μου την δηνει ασχημα πιστεψε με οταν κρηνουν χωρισ να ξερουν κατι απλα γιατι ειμαι φανατικοσ σε κατι .......πχ πεσ εναν γαυρο για τον ολυμπιακο....η εναν βαζελο η εναν παοκτζη.....τη 8α σου πουναι? αφου υπαρχει φανατισμοσ!!!!!!!
:beer:
Κάτι μου θυμίζεις βρε harvester....:rolleyes:
Ποιά είναι η γνώμη σου για τα Ζ ??? :smokin:
harvester
01/09/2008, 10:28
και μενα δεν μου αρεσουν 5 σελιδες με θα τους γ@μησουμε τους κυνηγους ..............και η καημενη η αρκουδα........που στην τελικη ουτε εχουν δει ποτε, ουτε προκειται να κανουν κατι, ουτε θα την θυμουνται μεθαυριο.
ειναι μοδα ομως βλεπεις εδω οι οικολογοι και οι διακαστες του πληκτρολογιου. η φαση ειναι οτι το 90% δεν εχουν καταλυτη, αλλοι τοσοι δεν κανουν ανακυκλωση, αλλοι τοσοι δεν μαζευουν τα σκουπιδια απο τις ακτες και δεν αγοραζουν υβριδικο αυτοκινητο, αλλα ολοι αυτοι ειναι ετοιμοι να σκωτωσουν τον κυνηγο ή τον βοσκο
δεν κοιτατε τους συνανθρωπους σας πρωτα που δυο το μεσημερι βιαζουν 13 χρονο σε πλατεια και ολοι κανανε την παπια :yuck:
harvester
01/09/2008, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι μου θυμίζεις βρε harvester....:rolleyes:
Ποιά είναι η γνώμη σου για τα Ζ ??? :smokin:
εχουν χαλια αναρτησεις, κακα πλαισια και φρενα και θελουν 2500 για να γινουν κορυφη
και μενα δεν μου αρεσουν 5 σελιδες με θα τους γ@μησουμε τους κυνηγους ..............και η καημενη η αρκουδα........που στην τελικη ουτε εχουν δει ποτε, ουτε προκειται να κανουν κατι, ουτε θα την θυμουνται μεθαυριο.
ειναι μοδα ομως βλεπεις εδω οι οικολογοι και οι διακαστες του πληκτρολογιου. η φαση ειναι οτι το 90% δεν εχουν καταλυτη, αλλοι τοσοι δεν κανουν ανακυκλωση, αλλοι τοσοι δεν μαζευουν τα σκουπιδια απο τις ακτες και δεν αγοραζουν υβριδικο αυτοκινητο, αλλα ολοι αυτοι ειναι ετοιμοι να σκωτωσουν τον κυνηγο ή τον βοσκο
δεν κοιτατε τους συνανθρωπους σας πρωτα που δυο το μεσημερι βιαζουν 13 χρονο σε πλατεια και ολοι κανανε την παπια :yuck:
Προσωπικά για τους κυνηγούς δεν ανέφερα πουθενά τίποτα & τους έχω γραμμένους & εκεί που δε πιάνει μελάνι. Όσον αφορά τους βοσκούς τα είπα παραπάνω. & θα ξαναπώ είναι η χειρότερη φάρα αυτή τη στιγμή στη Κρήτη.
Όσον αφορά τώρα περί οικολόγων & τα σχετικά δε ξέρω ρε φιλαράκι. Σε χωριό μεγάλωσα & κάθε ΣΚ πάω στο χωράφι, δε ξύνω τα @@ μου. Επίσης δεν είναι το πρόβλημα η αρκούδα. Δες λίγο το δάσος & ξεκόλλα από το δέντρο...... Τι να πρωτοπώ για καταπάτηση εκτάσεων, για παράνομη βόσκηση, για για... Άστο σου λέω... :wave2:
harvester
01/09/2008, 10:40
Προσωπικά για τους κυνηγούς δεν ανέφερα πουθενά τίποτα & τους έχω γραμμένους & εκεί που δε πιάνει μελάνι. Όσον αφορά τους βοσκούς τα είπα παραπάνω. & θα ξαναπώ είναι η χειρότερη φάρα αυτή τη στιγμή στη Κρήτη.
Όσον αφορά τώρα περί οικολόγων & τα σχετικά δε ξέρω ρε φιλαράκι. Σε χωριό μεγάλωσα & κάθε ΣΚ πάω στο χωράφι, δε ξύνω τα @@ μου. Επίσης δεν είναι το πρόβλημα η αρκούδα. Δες λίγο το δάσος & ξεκόλλα από το δέντρο...... Τι να πρωτοπώ για καταπάτηση εκτάσεων, για παράνομη βόσκηση, για για... Άστο σου λέω... :wave2:
ειδες πουθενα να αναφερομαι σε εσενα και το εχεις παρει επι προσωπικου?αληθεια στην κρητη τι δεν ειναι χειροτερη φαρα δεν εχω καταλαβει?
εδω και ενα χρονο οι κτηνοτροφοι ειναι η χειροτερη φαρα, η αστυνομικοι κανουν πλατες στην χειροτερη φαρα, οι γεωργοι πανω στα χωρια ειναι η χειροτερη φαρα και οπλοφορουν, οι δημαρχοι καλυπτουν την χειροτερη φαρα.....ελεος δευτερη κουβα θα γινετε
ειδες πουθενα να αναφερομαι σε εσενα και το εχεις παρει επι προσωπικου?αληθεια στην κρητη τι δεν ειναι χειροτερη φαρα δεν εχω καταλαβει?
εδω και ενα χρονο οι κτηνοτροφοι ειναι η χειροτερη φαρα, η αστυνομικοι κανουν πλατες στην χειροτερη φαρα, οι γεωργοι πανω στα χωρια ειναι η χειροτερη φαρα και οπλοφορουν, οι δημαρχοι καλυπτουν την χειροτεροι φαρα.....ελεος δευτερη κουβα θα γινετε
Η Κούβα όμως είναι ωραία χώρα μάστορα....:smokin:
Κάπου βέβαια το έχεις χάσει αλλά τέλος πάντων.
Τέλος δε το έχω πάρει επί προσωπικού αλλά επειδή αναφέρεσαι γενικά και κρίνεις σου λέω ότι υπάρχουν πολλά που ούτε καν φαντάζεσαι & άρα λοιπόν μη κρίνεις και σχολιάζεις γενικά.
LARISEOS
01/09/2008, 10:43
καηκανε ολα τα ζωα στην αθηνα περυση τι λεμε τωρα ! για εκτασεισ κτλ...... οι ιδιοι οι αθηναιοι που κρηνουν πανε και αγωραζουν εκει οικοπεδα......και στο κατω κατω κηταξτε εκει κατω τα δικα σας , μαλλων πρωστατευστε τα δικα σας δαση και εμεις τα δικα μας και θα δουμε σε λιγα χρονια πιος θα εχει δασος!
harvester
01/09/2008, 10:46
Η Κούβα όμως είναι ωραία χώρα μάστορα....:smokin:
Κάπου βέβαια το έχεις χάσει αλλά τέλος πάντων.
Τέλος δε το έχω πάρει επί προσωπικού αλλά επειδή αναφέρεσαι γενικά και κρίνεις σου λέω ότι υπάρχουν πολλά που ούτε καν φαντάζεσαι & άρα λοιπόν μη κρίνεις και σχολιάζεις γενικά.
εκρινα ολους αυτους που σχολιαζουν τι θα κανουν στους κυνηγους.
σχολιασα τους τιμωρους των πληκτρολογιων.
εγω σημερα παντως ξυπνησα με την ειδηση οτι βιαζανε 2 το μεσημερι 9 πακιστανοι εναν 13 χρονο σε κεντρικη πλατεια της αθηνας.
ενας μαγκας εκει δεν εμφανιστικε.ενας απο αυτους που θα εχωνε το οπλο στον κωλο του κυνηγου που σκοτωσε την αρκουδα.
αλλα τι να λεμε ολοι καναπεδακιδες ειμαστε στις αποψεις
Ρε μαγκες σορι κιολας αλλα μονο εμενα μου φαινεται αστειος ο τιτλος του θρεντ;:lol:
harvester
01/09/2008, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε μακες σορι κιολας αλλα μονο εμενα μου φαινεται αστειος ο τιτλος του θρεντ;:lol:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: ντροπη και αισχος :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μαγκες σορι κιολας αλλα μονο εμενα μου φαινεται αστειος ο τιτλος του θρεντ;:lol: εμενα μου φαινεται και εκνευριστικος ασε που ειναι παραπληροφορηση
ας σβυσει καποιος το τελευταια απο τον τιτλο
η να το μετατρεψει σε
η αντιπροτελευταια αρκουδα που κατοικουσε στον ολυμπο βρεθηκε νεκρη...
:rolleyes:
Ρε παιδιά λέτε κάποιοι πως αν την έφαγε βοσκός καλά έκανε γιατί δε τα βγάζει πέρα οικονομικά
και η αρκούδα τον καταστρέφει μπλα μπλα μπλα.
Δλδ για άλλη μια φορά τα θυσιάζουμε όλα πάνω στο βωμό του χρήματος?
η αρκούδα όπως και πολλά άλλα ζώα ανήκουν στα βουνά και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τη διώξει και να την βάλει να κατοικησει σε ένα χώρο που δεν κάνει για αυτήν.
Δεν θέλω να το παίξω ούτε φιλόζωη ούτε περιβαλλοντολόγος αν και αγαπάω και σέβομαι και δύο.
Έχει αντιληφθεί κανείς πως ο ίδιος ο άνθρωπος καταστρέφει την τροφική αλυσίδα?
Για κάποιο λόγο υπάρχουν όλα τα ζώα σε αυτή τη γη. Ακόμα και οι κατσαρίδες.
Άμα αφανίσουμε (που κοντεύουμε να το κάνουμε και αυτό) κάποια είδη ζώων μελλόντικα
ξέρετε τι συνέπειες μπορεί να φέρει?
Επίσης με την ίδια λογική που ο βοσκός ο μελλισοκόμος ο τάδε ο δήνα σκοτώνει την αρκούδα
το ζώο πρέπει να σκοτώσει τους ανθρώπους.
Και από ότι μπορώ να φανταστώ μας έχουν πολύ μεγάλο άχτι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
ας σβυσει καποιος το τελευταια απο τον τιτλο
η να το μετατρεψει σε
Τωρα η καποιος εχει χιουμορ,η απεραντη υπομονη.:look:
Τωρα η καποιος εχει χιουμορ,η απεραντη υπομονη.:look: φανταστικος και γρηγορος ο μοντ
μαλλον εκνευριζε πολλους
εγω που ειμαι με την αρκουδα ελεγα αμαν να ειναι το τελευταιο ποστ να μην βλεπω τον τιτλο
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
παραπληροφορηση
η αντιπροτελευταια αρκουδα που κατοικουσε στον ολυμπο βρεθηκε νεκρη...
Οι δύο απ΄τις τρείς έπεσαν στον βωμό των μελισσιών. Αρα θα πρέπει να γίνει .....
«Η προτελευταία αρκούδα του Ολύμπου, έμεινε μόνη και ψάχνει τον Κρούκη»
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
«Η προτελευταία αρκούδα του Ολύμπου, έμεινε μόνη και ψάχνει τον Κρούκη»
Λογω τιμης για κυνηγι και μονο παω στο Ολυμπο.:blush:
(Κοτα να το αλλαξεις) :smokin:
(Κοτα να το αλλαξεις) :smokin:
Κότα ;;; :confused:
Αι μπεγκ γιορ μπάρντον ;; :smokin:
Λογω τιμης για κυνηγι και μονο παω στο Ολυμπο.:blush:
(Κοτα να το αλλαξεις) :smokin: αν και εισαι πολυ γλυκουλης απο μονος σου μερικες φορες και τα λογια σου σταζουν μελι
οποτε δεν γλυτωνεις απο την αρκουδα
θα σε βρει και ας μην σε λενε james :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν μπορείς να φανταστείς τι τόξα φτιάχνουν γι αυτό το λές.
Να υποθέσω ότι δεν έχεις ιδέα από κυνήγι μεγάλων θηραμάτων, το πόσο εύκολα και πως σε μυρίζει ένα ζώο, κι ότι αν αστοχήσεις με την 1η (δεν μιλάμε για βαλλίστρες με διόπτρα επάνω) έχασες.....
Εν κατακλείδι, το κυνήγι σήμερα στην Ελλάδα (γιατί σε άλλες περιοχές του πλανήτη αλλάζει το θέμα) είναι ένα σπορ που δεν έχει πλέον σκοπό ύπαρξης. Κι όχι μόνο λόγω της καταστροφής της πανίδας αλλά κυρίως γιατί οι καταστροφείς είναι άξεστα γομάρια και φλώροι που κυνηγάνε μόνο και μόνο επειδή είναι ηλίθιοι δολοφόνοι και απέχουν έτη φωτός από τον όρο κυνηγός....
Αυτό που θέλουν είναι να βγουν στο βουνό, στον κάμπο κλπ και να αφανίσουν ότι περνάει από μπροστά τους κρατώντας ένα όπλο στα χέρια που τους μεγαλώνει το πουλί τους γύρω στο μισό μέτρο.
Βέβαια, όταν πέφτεις μπροστά σε κανονικό δολοφόνο όπως πρόσφατα στο Αγρίνιο και σκοτώνει 5 κυνηγούς κι από τους 5 ούτε μια ντουφεκιά πέφτει καταλαβαίνεις πολλά πράγματα περί νεο-Ελλήνων κυνηγών :a31:
TOLISTOLAROS
01/09/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βέβαια, όταν πέφτεις μπροστά σε κανονικό δολοφόνο όπως πρόσφατα στο Αγρίνιο και σκοτώνει 5 κυνηγούς κι από τους 5 ούτε μια ντουφεκιά πέφτει καταλαβαίνεις πολλά πράγματα περί νεο-Ελλήνων κυνηγών :a31:
Λίγα με το Αγρίνιο οεο!! :)
Το ανέκδοτο το ξέρετε:
Ματς της χρονιάς
Γεωργοί-Κηνυγοί 5-0
Μακάβριο,το ξέρω
Χωρίς πλάκα πάντως ο τύπος ήταν γνωστός psycho,αν δεις πώς έγινε η φάση λογικό ήταν να μην καταλάβουν ότι τους χτυπούσε κάποιος,μη τα απλοποιούμε όλα...
Να ναι ελαφρυ το χωμα που την σκεπαζει, κουραγιο και δυναμη στους δικους της , οπου και αν εχουν απομεινει.:sad:
Λίγα με το Αγρίνιο οεο!! :)
Το ανέκδοτο το ξέρετε:
Ματς της χρονιάς
Γεωργοί-Κηνυγοί 5-0
Μακάβριο,το ξέρω
Χωρίς πλάκα πάντως ο τύπος ήταν γνωστός psycho,αν δεις πώς έγινε η φάση λογικό ήταν να μην καταλάβουν ότι τους χτυπούσε κάποιος,μη τα απλοποιούμε όλα...
Κανένας δεν απλοποιεί τίποτα, πολύ περισσότερο εγώ που ήμουν κυνηγός, κι ασχολούμαι πλέον μόνο με την σκοποβολή.
Μην προσπαθείς να υπερασπιστείς μία ομάδα ανθρώπων, που ο μόνος λόγος που κυνηγάνε είναι η συνήθεια, ή η προβολή τους στον κοινωνικό τους περίγυρο (έχω το καλύτερο όπλο, το καλύτερο τζιπ, τα καλύτερα σκυλιά κλπ)
TOLISTOLAROS
01/09/2008, 14:02
Μην προσπαθείς να υπερασπιστείς μία ομάδα ανθρώπων, που ο μόνος λόγος που κυνηγάνε είναι η συνήθεια, ή η προβολή τους στον κοινωνικό τους περίγυρο (έχω το καλύτερο όπλο, το καλύτερο τζιπ, τα καλύτερα σκυλιά κλπ)
Κάτσε..κάπου μπλέκεσαι.
Τους τύπους που αναφέρεις(συμφωνώ,δυστυχώς υπάρχουν) ΔΕΝ τους θεωρώ κηνυγούς ας έχουν άθεια θήρας,ούτε τους υπερασπίζομαι και τους θεωρώ αν όχι μαλάκες τουλάχιστον παραστρατημένους.
Ούτε έχω λόγο να τους υπερασπιστώ διότι δεν είμαι ούτε υπήρξα κηνυγός.
Δυστυχώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά,δυστυχώς...
Όσο άδικο είναι να χαραχτηρίζουμε κακώς μια ομάδα ανθρώπων εξαιτίας μιας μειοψηφίας άλλο τόσο κακό είναι να κακοχαρακτηρίζουμε τους μοτοσυκλετιστές εξαιτίας αυτών που κάνουν καγκουράδες εκτός από κουράδες....τί είπα πάλι ο παίχτουρας :lol: :rotflmao: :lol:
Δεν μπλέκεται και τα λέει όπως είναι. Ασχετα αν θέλεις να κρατήσεις μια ρομαντική εικόνα του κυνηγιού ή του ψαρέματος, η αλήθεια είναι κάπως έτσι. Πιθανόν να μην είναι αριθμητικά περισσότεροι, αλλά κάνουν τεράστια ζημιά σε σχέση με τους χομπίστες.
Κάτι σαν τους ψαροντουφεκάδες ένα πράμα. Για κάθε 100 ημερήσιους με ελεύθερο, αντιστοιχούν 10-20 καραμπούκαλοι, νυχτερινοί, ναργιλετζήδες που πιάνουν 500 φορές τα ψάρια που πιάνουν οι άλλοι.
Κάτσε..κάπου μπλέκεσαι.
Τους τύπους που αναφέρεις(συμφωνώ,δυστυχώς υπάρχουν) ΔΕΝ τους θεωρώ κηνυγούς ας έχουν άθεια θήρας,ούτε τους υπερασπίζομαι και τους θεωρώ αν όχι μαλάκες τουλάχιστον παραστρατημένους.
Ούτε έχω λόγο να τους υπερασπιστώ διότι δεν είμαι ούτε υπήρξα κηνυγός.
Όσο άδικο είναι να χαραχτηρίζουμε κακώς μια ομάδα ανθρώπων εξαιτίας μιας μειοψηφίας άλλο τόσο κακό είναι να κακοχαρακτηρίζουμε τους μοτοσυκλετιστές εξαιτίας αυτών που κάνουν καγκουράδες εκτός από κουράδες....τί είπα πάλι ο παίχτουρας :lol: :rotflmao: :lol:
Πουθενά δεν μπλέκομαι.... το κακό σ' αυτή τη χώρα είναι ότι κάνουμε κάτι γιατί το κάνουν κι οι άλλοι. Παράδειγμα είναι οι μηχανές, που επειδή μπορούμε να την αγοράσουμε πλέον με 500 δόσεις κι έχει ο κολλητός ή αυτός που μας έφαγε την γκόμενα πάμε κι αγοράζουμε κι εμείς μία Vstrom....
Για τους "κυνηγούς", θα ήθελα να μου πει κάποιος, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ποιος τους εκπαίδευσε σε πρώτο στάδιο στην χρήση των όπλων που κρατούν και σε δεύτερο στάδιο στο κυνήγι.
Μην το ψάχνεις....
Φύση αδύνατον!!! Δεν έχω!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φέρε μου εσύ το οπλάκι για το paintball, μια εντούρο και καμιά 20αριά άτομα κι εγώ πάω άνετα!!!!
:beer: :beer:
stefanos
01/09/2008, 15:34
Να υποθέσω ότι δεν έχεις ιδέα από κυνήγι μεγάλων θηραμάτων, το πόσο εύκολα και πως σε μυρίζει ένα ζώο, κι ότι αν αστοχήσεις με την 1η (δεν μιλάμε για βαλλίστρες με διόπτρα επάνω) έχασες.....
Εν κατακλείδι, το κυνήγι σήμερα στην Ελλάδα (γιατί σε άλλες περιοχές του πλανήτη αλλάζει το θέμα) είναι ένα σπορ που δεν έχει πλέον σκοπό ύπαρξης. Κι όχι μόνο λόγω της καταστροφής της πανίδας αλλά κυρίως γιατί οι καταστροφείς είναι άξεστα γομάρια και φλώροι που κυνηγάνε μόνο και μόνο επειδή είναι ηλίθιοι δολοφόνοι και απέχουν έτη φωτός από τον όρο κυνηγός....
Αυτό που θέλουν είναι να βγουν στο βουνό, στον κάμπο κλπ και να αφανίσουν ότι περνάει από μπροστά τους κρατώντας ένα όπλο στα χέρια που τους μεγαλώνει το πουλί τους γύρω στο μισό μέτρο.
Σε υπολογιστή μπροστά είσαι ρίξε μια έρευνα στο google.
Να σε προειδοποιήσω μόνο οτι η αρρώστια μερικών ανθρώπων ξεπερνάει τα όρια για να μην σοκαριστής, εγώ είμαι πίσω απο firewall και δεν μπορώ να βάλω link.
Κατά τα άλλα συμφωνώ για τους κυνηγούς.
Μπορείς να πεις ποιοι ακριβώς το κάνουν αυτό? Ονομαστικά βέβαια αφού μας ξέρεις όλους τόσο καλά και θες να μας βάλεις σε ένα καζάνι!!!
Αφού λοιπόν μας θεωρείς οικολόγους και δικαστές του πληκτρολογίου, μη μας μιλάς! Μη μας κάνεις παρέα! Και αν σου την σπάει ο τρόπος που ζούμε να διαβάζεις μόνο τα τεχνικά και τις αγγελίες! Κι αν πέσει το μάτι σου σε κάτι άλλο μην απαντήαεις γιατί τότε όλοι εμείς θα σε δικάσουμε από το πληκτρολόγιό μας, πετόντας εκείνη ακριβώς την στιγμή το πλαστικό μπουκάλι στη θάλασσα!!!!
Κι εγώ την πάπια έκανα αλλά επειδή είναι και εποχή κυνηγιού κρύφτικα στους θάμνους!!!! Για τα υπόλοιπα 10.864.947 (το νούμερο είναι τυχαίο, δεν ξέρω με ακρίβεια πόσοι είμαστε) δεν ξέρω! Μπορεί εκείνη την ώρα να έκαναν άλλα ζώα!!!!
:look: :look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Σε υπολογιστή μπροστά είσαι ρίξε μια έρευνα στο google.
Να σε προειδοποιήσω μόνο οτι η αρρώστια μερικών ανθρώπων ξεπερνάει τα όρια για να μην σοκαριστής, εγώ είμαι πίσω απο firewall και δεν μπορώ να βάλω link.
Κατά τα άλλα συμφωνώ για τους κυνηγούς.
Απλά θα σου πω ότι είναι εντελώς διαφορετικό να βλέπεις φωτό στην οθόνη σου από τόξα κυνήγι με τέτοια κλπ κλπ από το να είσαι μόνος σου στο βουνό και να κυνηγάς ένα ζώο.... Ειδικά όταν αυτό όταν το προκαλέσεις μπορεί να σου δώσει τα άντερά σου στο χέρι (στην περίπτωση του κάπρου)...
καηκανε ολα τα ζωα στην αθηνα περυση τι λεμε τωρα ! για εκτασεισ κτλ...... οι ιδιοι οι αθηναιοι που κρηνουν πανε και αγωραζουν εκει οικοπεδα......και στο κατω κατω κηταξτε εκει κατω τα δικα σας , μαλλων πρωστατευστε τα δικα σας δαση και εμεις τα δικα μας και θα δουμε σε λιγα χρονια πιος θα εχει δασος!
Τι θα πει τα δικά σας και τα δικά μας??????
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Δηλαδή εκεί που είσαι εσύ δεν είναι Ελλάδα? Δεν μπορώ να έρθω??? Εδώ που είμαι εγώ δεν είναι Ελλάδα???? Δεν μπορείς να έρθεις????? Αν πάρει φωτιά εκεί, δεν θα έρθουν πυροσβέστες από δω, για να βοηθήσουν εκεί και το αντίστροφο????
:mad: :mad: :mad: :mad:
Ξέρεις ποιός θα έχει δάσος???? Εμείς! Κι όταν λέω εμείς, εννοώ τους Έλληνες! Όλοι εμείς! Ακόμα και ένα δάσος να μείνει (χτύπα ξύλο) σε όλο τον ελλαδικό χώρο, θα είναι δικό μας! Όλων των Ελλήνων!
Το δικό σας, και το δικό μας!!!
Ακούς εκεί.....................:mad: :mad: :mad:
Τι θα πει τα δικά σας και τα δικά μας??????
....
Θα πει ότι όσοι ζούνε σε πόλη που το μόνο πράσινο που έχει είναι οι ακακίες κι οι νερατζιές, τότε καλά θα κάνουν όταν μιλάνε σε ανθρώπους που περνάνε την ζωή τους στην δύσκολη ζωή του βουνού ή του κάμπου να προσέχουν τι λένε και πως το λένε.
Κι αναφέρομαι στους κυρίους πιο πάνω που μιλάνε για τους κτηνοτρόφους λες και έχουν και την παραμικρή ιδέα το πως περνάει την μέρα του και την ζωή του ένας τσοπάνης αλλά το πάσχα διαμαρτύρονται για την τιμή στο αρνάκι....
Ουαί υμίν....
Θα πει ότι όσοι ζούνε σε πόλη που το μόνο πράσινο που έχει είναι οι ακακίες κι οι νερατζιές, τότε καλά θα κάνουν όταν μιλάνε σε ανθρώπους που περνάνε την ζωή τους στην δύσκολη ζωή του βουνού ή του κάμπου να προσέχουν τι λένε και πως το λένε.
Κι αναφέρομαι στους κυρίους πιο πάνω που μιλάνε για τους κτηνοτρόφους λες και έχουν και την παραμικρή ιδέα το πως περνάει την μέρα του και την ζωή του ένας τσοπάνης αλλά το πάσχα διαμαρτύρονται για την τιμή στο αρνάκι....
Ουαί υμίν....
Μιλάγαμε για δάση, όχι για στάνες!!!!
:wave2: :lol:
Μιλάγαμε για δάση, όχι για στάνες!!!!
:wave2: :lol:
Νόμιζα ότι μιλάγαμε για αρκούδες..... :lol:
Νόμιζα ότι μιλάγαμε για αρκούδες..... :lol:
καπου που μιλαγαμε για λαβρακια και ροφους δε το πηρες χαμπαρι?
:lol: :lol: :lol:
http://www.zougla.gr/news.php?id=7343
Διαβάστε το. Ηθελε λέει να φτιάξει κυνηγότοπο !!!
Δεν αφορίζω, αλλά να τους χαίρεστε τέτοιους κυνηγούς.
Και θα το ξαναπώ. Τα προβλήματα ξεκινούν σε αυτή την χώρα απο το γεγονός ότι ΔΕΝ προβλέποντα είτε ΔΕΝ εφαρμόζονται ποινές που να αποτρέπουν τους όποιους επίδοξους παρανομούντες κάθε τύπου. Τι θα του κάνουν του τύπου? για πείτε μου? θα του κλάσουν τα @ρχίδι@
Έτσι και νεκρά ζώα θα θρηνούμε κάθε χρόνο και το περιβάλλον μας και γενικότερα την ίδια μας τη ζωή θα βλέπουμε χρόνο με το χρόνο να υποβαθμίζεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
...
200 στρέμματα και κυνηγότοπος.... ο τύπος ήταν σχιζοφρενής.... ούτε σε κοπάδι πρόβατα δεν φτάνουν 200 στρέμματα....
stefanos
01/09/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Και θα το ξαναπώ. Τα προβλήματα ξεκινούν σε αυτή την χώρα απο το γεγονός ότι ΔΕΝ προβλέποντα είτε ΔΕΝ εφαρμόζονται ποινές που να αποτρέπουν τους όποιους επίδοξους παρανομούντες κάθε τύπου. Τι θα του κάνουν του τύπου? για πείτε μου? θα του κλάσουν τα @ρχίδι@
Έτσι και νεκρά ζώα θα θρηνούμε κάθε χρόνο και το περιβάλλον μας και γενικότερα την ίδια μας τη ζωή θα βλέπουμε χρόνο με το χρόνο να υποβαθμίζεται.
Αυτός δεν ήταν κυνηγός επειχηρηματίας ήθελε να γίνει.:p
el_hymador
01/09/2008, 17:42
Ουαί υμίν....
Γιατι εχει ο τσοπανης ιδεα για το πως περναει ενας αστος την μερα του;
Στην τελικη οι αστοι εκτονωνουν τα νευρα τους ο ενας στον αλλον, πραγμα που ειναι θεμιτο και οικολογικο γιατι ως ειδος δεν αξιζουμε και πολλα, ασε που εχουμε γινει και πολλοι....
ο τσοπανης γιατι λυνει τα προβληματα του καταστρεφοντας την φυση;
υ.γ. δεν τρωω αρνι, για την ακριβεια ουτε κατσικια, ουτε προβατινες, ουτε κοκορετσια, ουτε παϊδακια, οποτε πραγματικα στα @@ μου το ποσο θα φτασει το αρνακι το Πασχα...μην σωσει και φαει ουτε ενας κοιλιοδουλος...
harvester
01/09/2008, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
υ.γ. δεν τρωω αρνι, για την ακριβεια ουτε κατσικια, ουτε προβατινες, ουτε κοκορετσια, ουτε παϊδακια, οποτε πραγματικα στα @@ μου το ποσο θα φτασει το αρνακι το Πασχα...μην σωσει και φαει ουτε ενας κοιλιοδουλος...
εσυ εισαι δυστυχισμενος.κριμα με ρε φιλε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
01/09/2008, 18:19
εσυ εισαι δυστιχισμενος.κριμα με ρε φιλε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα κανε καμια εξεταση χοληστερινης να δεις το κριμα...
:D :lol: :lol:
harvester
01/09/2008, 18:27
καλα κανε καμια εξεταση χοληστερινης να δεις το κριμα...
:D :lol: :lol:
και ποιος σου ειπε οτι μονο το κρεας ανεβαζει την χοληστερινη ή ποιος σου ειπε οτι παθαινεις ε,φραγμα μονο απο αυξημενη χοληστερινη
Μικρή Λουλού
01/09/2008, 18:52
εγω εκανα εξετασεις χοληστερινης και με γαμησανε...
κομμενο το κρεας αρκουδας,απο μακρυα τα κοκορετσια λυκου ή τσακαλου,τερμα τα ζαρκαδοελαφια,οσο για το λιπος φωκιας και φαλαινας,ουτε σε φωτογραφια...:( :( :sad: :sad:
κατσε να δεις που σε λιγο θα τρωμε αρνια και κατσικια ρε πουστη μου...:sad: :bigcry:
BELZEBOYLIS
01/09/2008, 19:15
ακόμα με τα ζώα απασχολήστε ? ? ?
Μικρή Λουλού
01/09/2008, 19:30
ακόμα με τα ζώα απασχολήστε ? ? ?
το κακο ειναι οτι εμεις ασχολουμαστε ενω καποιοι αλλοι,απασχολουνται...
ως συνηθως δλδ...
:smokin:
LARISEOS
01/09/2008, 20:00
Ουαί υμίν....
αυτο λεμε ..........αντε για σου και στην υγεια σου,,,,,,,ωρα για κανενα κρασακι σημερα!!!!
el_hymador
01/09/2008, 20:18
και ποιος σου ειπε οτι μονο το κρεας ανεβαζει την χοληστερινη ή ποιος σου ειπε οτι παθαινεις ε,φραγμα μονο απο αυξημενη χοληστερινη
α ναι ε; ε τοτε απο τα αυγα και τους αστακους γινεται η δουλεια...
harvester
01/09/2008, 20:31
α ναι ε; ε τοτε απο τα αυγα και τους αστακους γινεται η δουλεια...
το τσιγαρο την χοληστερινη σου ανεβαζει και παθαινεις εμφραγμα?
ή το αγχος γινεται κρεας και βαραει τα παντα κοκκινα?
εσυ το πασχα φαε μανιταρια
και στον καφε βαλε γαλα καριδας.
και που σαι μην πηδας κιωλας γιατι μπορει να σε χτυπησει στον προστατη :wave2:
el_hymador
01/09/2008, 20:43
το τσιγαρο την χοληστερινη σου ανεβαζει και παθαινεις εμφραγμα?
ή το αγχος γινεται κρεας και βαραει τα παντα κοκκινα?
εσυ το πασχα φαε μανιταρια
και στον καφε βαλε γαλα καριδας.
και που σαι μην πηδας κιωλας γιατι μπορει να σε χτυπησει στον προστατη :wave2:
για την ακριβεια, αν ΔΕΝ πηδας εχει μεγαλο κινδυνο να παθεις προστατη...
επισης οντως το Πασχα φτιαχνουμε μαγειριτσα με μανιταρια...που το ηξερες;
και ειναι καρΥδας...ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι ελεγες γαριδας και σκεφτηκα οτι θα πρεπι να ειναι πολυ δυκολο να αρμεξει κανεις γαριδα...
harvester
01/09/2008, 20:52
για την ακριβεια, αν ΔΕΝ πηδας εχει μεγαλο κινδυνο να παθεις προστατη...
επισης οντως το Πασχα φτιαχνουμε μαγειριτσα με μανιταρια...που το ηξερες;
και ειναι καρΥδας...ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι ελεγες γαριδας και σκεφτηκα οτι θα πρεπι να ειναι πολυ δυκολο να αρμεξει κανεις γαριδα...
σοβαρα τωρα επιλογες ειναι αυτες απλα το να καταδικαζεις καποιον επειδη τρωει κρεας ειναι απλα αστειο.
μπορεις να εχεις 1000 λογους να κανεις τετοια διατροφη αλλα απο την αλλη μπορω να σου πω 1000 λογους που δεν πρεπει να καβαλας μηχανη και ομως καβαλας....
αν οντως κανουμε κακο εμεις που τρωμε κρεας στην πανιδα τοτε και η αναγκη για καλιεργιες και κατ'επεκταση φυτοφαγιας οδηγησε στα μεταλαγμενα τροφιμα.....
αν και ειμαστε εκτος θεματος μου αρεσε που διαβασα 24 σελιδες να συμπονουν μια αρκουδα.μακαρι να υπηρχαν αλλοι τοσοι να συμπονουσαν και τον συνανθρωπο τους και ας ειναι κατωτερο απο ζωο.αλλωστε οι κατωτεροι εχουν περισσοτερη αναγκη απο φροντιδα
el_hymador
01/09/2008, 20:57
σοβαρα τωρα επιλογες ειναι αυτες απλα το να καταδικαζεις καποιον επειδη τρωει κρεας ειναι απλα αστειο.
μπορεις να εχεις 1000 λογους να κανεις τετοια διατροφη αλλα απο την αλλη μπορω να σου πω 1000 λογους που δεν πρεπει να καβαλας μηχανη και ομως καβαλας....
αν οντως κανουμε κακο εμεις που τρωμε κρεας στην πανιδα τοτε και η αναγκη για καλιεργιες και κατ'επεκταση φυτοφαγιας οδηγησε στα μεταλαγμενα τροφιμα.....
αν και ειμαστε εκτος θεματος μου αρεσε που διαβασα 24 σελιδες να συμπονουν μια αρκουδα.μακαρι να υπηρχαν αλλοι τοσοι να συμπονουσαν και τον συνανθρωπο τους και ας ειναι κατωτερο απο ζωο.αλλωστε οι κατωτεροι εχουν περισσοτερη αναγκη απο φροντιδα
ρε συ ξεκολα δεν ειμαι χορτοφαγος :lol:
απλα αποψη μου ειναι πως υπερ-καταναλωνουμνε κρεας και εχουμε και την απιτηση να ειναι γαλακτος το αρνακι...αυτο εχει προκαλεσει την αυξηση τον κοπαδιων, την υπερβοσκηση και ολα τα δεινα που αυτη επιφερει.
αν βρισκεις την συζητηση ανουσια δεν υπαρχει λογος να αυξανεις τις σελιδες.
Aggelos_SV
01/09/2008, 22:24
Κοντοσούβλι κανείς??
:a51:
140091
LARISEOS
02/09/2008, 08:21
κεμπαμπ.........
LARISEOS
02/09/2008, 23:06
ειναι κανενασ για διαδρομη στον ολυμπο,,,,? on off?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=65290
ναι ολλοι οι αθηναιοι αγοραζουν καλα τα λες:rolleyes:
φιλαρακι ακομα πουλατε (μιας και διαχωριζεις εμας και σας) ολοκληρους αγρους για ενα δυαρι στους αμπελοκηπους ---οσο οσο--γι αυτο καιγεται ακομα η αθηνα οτι εχει μεινει τελος παντων--γι αυτο μην το παιζεις και τοσο <<αμετοχος>>
και για να προλαβω τη συνιθισμενη απαντηση <<εγω με τιποτα δεν παω αθηνα>> εσυ ισως οχι αλλα πολυ φιλοι σου σιγουρα κοιμουντε και ξυπνανε με αυτο το ονειρο.
ελεος πια με την καραμελα της <<απαισιας>> αθηνας με τους χαζους και ανικανους και ανεπαγγελτους κατοικους.
τους πατριωτες σου κατηγορεις και ολη την υπολοιπη επαρχια βεβαια και κανεις πως δεν το καταλαβαινεις κι ολλας:winka:
κατα τα αλλα θυμωσες σε καποια φαση που εγινε αθηνα vs λαρισσα οπως ειπες.
εσυ ομως το προκαλεις συνεχεια με αυτο το εσεις εκει κατω.......σχεδον σε ολλα τα posts σου!
LARISEOS
03/09/2008, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
ναι ολλοι οι αθηναιοι αγοραζουν καλα τα λες:rolleyes:
φιλαρακι ακομα πουλατε (μιας και διαχωριζεις εμας και σας) ολοκληρους αγρους για ενα δυαρι στους αμπελοκηπους ---οσο οσο--γι αυτο καιγεται ακομα η αθηνα οτι εχει μεινει τελος παντων--γι αυτο μην το παιζεις και τοσο <<αμετοχος>>
και για να προλαβω τη συνιθισμενη απαντηση <<εγω με τιποτα δεν παω αθηνα>> εσυ ισως οχι αλλα πολυ φιλοι σου σιγουρα κοιμουντε και ξυπνανε με αυτο το ονειρο.
ελεος πια με την καραμελα της <<απαισιας>> αθηνας με τους χαζους και ανικανους και ανεπαγγελτους κατοικους.
τους πατριωτες σου κατηγορεις και ολη την υπολοιπη επαρχια βεβαια και κανεις πως δεν το καταλαβαινεις κι ολλας:winka:
κατα τα αλλα θυμωσες σε καποια φαση που εγινε αθηνα vs λαρισσα οπως ειπες.
εσυ ομως το προκαλεις συνεχεια με αυτο το εσεις εκει κατω.......σχεδον σε ολλα τα posts σου!
καλημερα......δεν θα νευριασω αλλο.....εγραψα ενα post και μεχρι να το τελειωσω ξεθυμανα,,,,,!
τωρα θα σε παρακαλουσα να ξαναδιαβασεις ολα τα post και να μου πεις πιος εχει το κολιμα με πιον ! οκ φιλε μου ? και το ξανασυζηταμε.
οσο για τα σπιτια στην παρνηθα δεν ειναι ουτε ο λαρισαιοσ ουτε ο βολιοτης ουτε εσυ! ειναι ο φραγκατος και ο πονηρος ελληνας που εμαθε να ζει εις βαρος αλλων! αμα πουλησω ενα διαμερισματακι και παρω σπιτι στην παρνηθα τοτε μεγια που καικατε μεχρι την θηβα!
και οταν ενοοω κητα εσεισ τα κατω εμεισ τα πανω,,,δεν κανω διαχορισμο αλλα ασ κηταξουμε τησ περιοχες μας που ειναι κοντα μας! Δεν εχω κανενα κολιμα αθηνα-λαρισα (ουτε καν λαρισαιος δεν ειμαι )
το athina vs larisa ελπηζω να το καταλαβες γιατι το εγραψα!