PDA

View Full Version : Τεκμήρια Διαβίωσης

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

doomantia
07/09/2008, 21:14
Το θέμα μας δεν είναι το "πόθεν έσχες" γενικά. Το θέμα είναι πως και πού αυτό εφαρμόζεται.

johnnyestia
07/09/2008, 21:16
Και αφού αρχίσαμε τα παραδείγματα, θέλω να σχολιάσετε αυτό που αναφέρεται σε αυτο το λίνκ:

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=89&news_id=31894

Αντιγράφω:

Ενδεικτικό παράδειγμα της μεγάλης επιβάρυνσης αποτελεί ότι μισθωτός με αυτοκίνητο 1.600 κ.ε., που στέλνει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο και έχει μία πιστωτική κάρτα των 3.000 ευρώ με ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ, τα τεκμήρια διαβίωσης τον ανεβάζουν στα 22.000 ευρώ. Έτσι, από τα 810 ευρώ που πληρώνει σήμερα φόρο, με τα τεκμήρια ανεβαίνει στα 2.700 ευρώ, δηλαδή 1.890 ευρώ παραπάνω ή αύξηση φόρου 333%. Ελεύθερος επαγγελματίας με τα ίδια τεκμήρια, δηλαδή αυτοκίνητο, ιδιωτικό σχολείο και μία πιστωτική κάρτα, που δηλώνει εισόδημα 15.000 ευρώ, τα τεκμήρια τον ανεβάζουν επίσης στις 22.000 ευρώ και ενώ πληρώνει σήμερα φόρο 1.035 ευρώ, με το νέο καθεστώς θα πληρώνει φόρο 3.975 ευρώ, δηλαδή 2.940 ευρώ περισσότερα ή αύξηση 384%.

doomantia
07/09/2008, 21:19
Αυτό ακριβώς το ρεπορτάζ είχα δει και φρίκαρα. Αλλά οι φίλοι θα μας πούνε ότι αυτά είναι ανακρίβειες, και ότι όποιος στέλνει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο, πρέπει μετά να κατεβάζει τα παντελόνια.

Boxer
07/09/2008, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
Διάβασες κάπου για Ferrari; Εκτός και αν νόμιζες τόση ώρα πως γκρινιάζουμε επειδή δε θα μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις Ferrari και τις Lamborghini μας.

Και ναι, το μέτρο είχε κριθεί αντισυνταγματικό. Αν το ψάξεις θα το βρεις, εύκολα.

Υποχρέωσή μου η υπενθύμιση. :)

Πως ενα μετρο λες οτι καταργειται αλλα δεν καταργειται αφου εξακολουθει να ισχυει για ιχ ανω των 50000 € για σπιτια ανω των 150 τμ κλπ.

Ναι ειχαν κριθει αντισυνταγματικα , οπως κοι οι μισοι νομοι , αντιευρωπαικα παντως αμφιβαλλω.

τελος παντων μη παιζουμε με τις λεξεις.βαλε καγιεν αντι για φεραρι.

και γαμω τη πουτανα μου ρε πουστη μου , ειμαι αντιθετος λεμεεεεε:eek:

Boxer
07/09/2008, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Και αφού αρχίσαμε τα παραδείγματα, θέλω να σχολιάσετε αυτό που αναφέρεται σε αυτο το λίνκ:

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=89&news_id=31894

Αντιγράφω:
8000 ιδ.σχολειο
3000 αυτοκ.σερβις βενζινες κλπ
σουπερ μαρκετ για 3 ατομα 400€ το μηνα χ 12 =4800

ειμαστε ηδη 800 € παραπανω.
δεν ντυνεται ; δεν καπνιζει ; μοτο δεν εχει ;

βγαζω μαζι με τη γυναικα μου πολυ παραπανω αλλα δεν μπορω να στειλω το παιδι μου στο ιδιωτικο.

Αυτος λοιπον τα βγαζει μαυρα.

doomantia
07/09/2008, 21:34
Αυτό που κυρίως με ενοχλεί είναι η υποκρισία των αρχών. Ναι, να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή. Ναι να σκίσουμε το χαμηλόμισθο. Δυστυχώς, όμως η χοντρή φοροδιαφυγή δεν γίνεται από τις συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Γίνεται από άτομα που παρακάμπτουν οποιονδήποτε νόμο και οποιοδήποτε τεκμήριο διαβίωσης. Εφοπλιστές, Μεγαλοδημοσιογράφους, Μεγαλοδικηγόρους, Τοπικούς Παράγοντες, παράσιτα της δημόσιας ζωής, κομματικούς συνδικαλιστές και παρασκηνιακούς τύπους (Ζαχόπουλους).

doomantia
07/09/2008, 21:39
Μην παρουσιάζεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν. 8000 κάνει το ακριβότερο ιδιωτικό. Πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο και οι γονείς μου πλήρωναν 700.000 δρχ το χρόνο. Περίπου 2300 ευρώ. Και επαναλαμβάνω. Να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή. Μήπως όμως αυτό το μέτρο, πιάνει τα ψαράκια και ως συνήθως αφήνει τους καρχαρίες ανενόχλητους.

700_Thespieis
07/09/2008, 21:47
Φιλε doomantia δυστυχως δε 8α βρεις ακρη..Βρισκομαι και γω σε πολλες περιπτωσεις να συζητω με παιδια της ηλικιας μου(μερικες φορες και συναδερφους της Ασοεε)και η καταληξη της συζητησης ειναι η ιδια:

-Δε 8ελω να σχολιασουμε τι κακο εχει κανει η κυβερνηση σου(8α μ ηταν ευκολο)..Αυτο που 8ελω μονο ειναι να μου πεις ΕΝΑ καλο που εχει κανει(σε ο,τι αφορα σε οικονομικη πολιτικη)..

-Χμμμ...εεεε...Χμμμμ

:beer:

doomantia
07/09/2008, 22:35
Μα αυτό λέμε ακριβώς. Δεν είναι κανείς μας εγκάθετος και προκατειλημένος. Περιγράφουμε την κατάσταση που ζούμε καθημερινά. Δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση έχει να επιδείξει κάτι άλλο πλην διαφθοράς, διαπλοκής και κακοδιαχείρισης. Δυστυχώς. . .

gdevelek
07/09/2008, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

εντάξει μην το ξεφτυλίζεις τώρα, είδος ανάγκης το καρκινόπραμα... :yuck:

johnnyestia
07/09/2008, 23:25
Πρόταση στην κυβέρνηση:

Να βάλουν σε κάθε μπουζουξίδικο έναν εφοριακό για ταμία και όλοι να πληρώνουν δίνοντας και το αφμ τους. Για κάθε ένα ευρώ που καταναλώνουν να μετράει 50 ευρώ ετήσιο τεκμήριο. Καλή φάση? :rotflmao: :rotflmao:

Καλό θα ήταν να επεκταθεί μελλοντικά σε όλα τα μαγαζιά γιατί οι ροκάδες θα την βγάζουν λάδι :rotflmao: :rotflmao:

vagtav
07/09/2008, 23:27
8000 ιδ.σχολειο
3000 αυτοκ.σερβις βενζινες κλπ
σουπερ μαρκετ για 3 ατομα 400€ το μηνα χ 12 =4800

ειμαστε ηδη 800 € παραπανω.

Αυτος λοιπον τα βγαζει μαυρα.

Ο άνθρωπος είναι θηλαστικό
Ο σκύλος είναι θυλαστικό.
Άρα ο άνθρωπος είναι σκύλος....

vagtav
07/09/2008, 23:37
Παρεπιπτόντος εδώ (http://www.gge.gr/notice/sub.asp?2847) μπορείς να βρεις τιμες ιδιωτικών κάτω από τα μισά χρήματα που αναφέρεις, ειδικά αν μιλάμε για νήπειο ή δημοτικό.

Η λογική πάντως της κυβέρνησης μου θυμίζει τους Αμερικανούς που βομβαρδίζουν μια ολόκληρη
γειτονιά στη Βαγδάτη γιατί στον 3ο όροφο της γωνιακής πολυκατοικίας έμενε ένας τρομοκράτης....
Παράπλευρες απώλειες νομίζω τις λένε.

stefanos
08/09/2008, 00:34
Γιατί η κυβέρνηση θα μπαζώσει τρύπες στην οικονομία, που η ίδια άνοιξε, με τα λεφτά των μικρομεσαίων; Επίσης, το μέτρο είναι αποδεδειγμένα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Γιατί επανέρχεται; Δεν είναι παραδοχή από μέρους του Υπουργείου πως τα προηγούμενα, απαράδεκτα μέτρα που λήφθησαν, είναι αναποτελεσματικά, και πρέπει να αποσυρθούν; Γιατί δε συμβαίνει κάτι τέτοιο; Τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία δημιουργήθηκαν από φοροδιαφυγή, ή μήπως από διαπλοκές και παράνομες επενδύσεις, από τους διαχειριστές τους; Οι ιδιωτικοποιήσεις δε θα έπρεπε να γίνονται για να μπαζωθούν τρύπες; Όμως γίνονται αδιαφανώς, με μιζούλες και διαπλοκή. Επίσης, μήπως χάνονται εκατομμύρια ευρώ, κατά την ανάθεση δημόσιων έργων; Είναι και αυτό φοροδιαφυγή; Διάβασα πρόσφατη έρευνα, σύμφωνα με την οποία τα σαμαράκια στον εσωτερικό δρόμο του ΕΜΠ κοστολογήθηκαν 20.000 ευρώ έκαστο!!! Για δείτε επίσης τις τεράστιες ταμπέλες, σε δήμους, πλατείες και λοιπά, όπου αναφέρεται η κοστολόγηση του έργου!!! Είναι επίσης τυχαίο ότι στη γειτονιά μου, κάθε 3 μήνες στρώνουν άσφαλτο στα ίδια σημείο, και ποτέ δε φτιάχνει ο δρόμος; Δημιουργεί μήπως αυτό τρύπα στην οικονομία, ή φταίει πάλι η φοροδιαφυγή; Είναι δυνατόν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε αθλητικοί σύλλογοι να καλύπτονται από το Ελληνικό Δημόσιο, και οι υπεύθυνοι να ποζάρουν με το πούρο τους, και να αναλαμβάνουν ξανά τη διοίκηση αθλητικών σωματίων; Είναι λογικό να διώκεται κάποιος που έχει ένα ΙΧ, αλλά οι υπεύθυνοι για τα βαρβάτα χρέη είναι πρωτοφανές να συλληφθούν! Είναι λογικό ενώ έχεις τεράστια χρέη, και μηδενική ανάπτυξη να αγοράζεις κάθε χρόνο πανάκριβα οπλικά συστήματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις μόνο σε επιδείξεις. Είναι λογικό οι προϊστάμενοι δημόσιων υπηρεσιών να λαμβάνουν κονδύλι επίπλωσης του γραφείου τους, περί τα 10000 ευρώ. Γνωρίζω περίπτωση που έγινε δις αυτό σε μια χρονιά. Είναι λογικό η ύπαιθρος να λαμβάνει ασύλληπτες αγροτικές επιχορηγήσεις, χωρίς να ελέγχεται πώς και πού επενδύονται αυτά τα χρήματα;
Και πέρα από όλα αυτά, επαναλαμβάνω, είναι δυνατόν να επαναφέρεται ένα μέτρο που απέτυχε στο παρελθόν, και δε γνωρίζουμε να πέτυχε ΠΟΥΘΕΝΑ; Τί έχει αλλάξει, και θα πετύχει τώρα;

Ελπίζω να είσαι ΚΚΕ η Συνασπισμός τουλάχιστον.
Γιατί για οτι αναφέρεις είναι υπεύθυνα και τα 2 μεγάλα κόμματα, διαφορές στην φορολογία δεν υπάρχουν παρά μόνο μια ελάχιστη μείωση στην κλίμακα τα τελευταία χρόνια, και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις παρατηρούνται στην Ελλάδα απο την μεταπολίτευση και δεν είναι αποτέλεσμα της σημερινής κυβέρνησης, που σε μερικά απο αυτά έχει κάνει σημαντικά βήματα.

Α ξέχασα το ΛΑΟΣ

apatsi02
08/09/2008, 07:02
καλά πλάκα με κάνετε...?

οι 300 εκει πάνω έχουμε στήσει φαγοπότι τρελό και μεις από κάτω μαλώνουμε για κομματα

η γενιά του πολυτεχνειου (χαχαχα) άλωσε την πολιτική έφαγε και στα δεξια και στα αριστερα στρογγύλεψε για τα καλά και κάθισε στην καμπούρα μας

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ 1983

ε τοτε ρε μάγκες κάπου πήγε η διαφορά- τουλάχιστον το 83 δεν ήταν όλοι χρεωμένοι....

προς τι τόσοι φοροι τεκμήρια κερατα κλπ

είναι κρίμα που υπάρχει κόσμος που βρίσκει στα τεκμήρια κάτι σωστό και επιβεβλημένο

ίσως τους προσφέρει μια ενδόμυχη ευχαρίστηση που αναγκάζει το κράτος τον γείτονα να πουλήσει την χιλιάρα που αυτοί δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν-στη λογική να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα... του κάθε γείτονα
αντί να διεκδικίσουν καλύτερο μέλλον να διεκδικίσουν τα όνειρά τους
ίσως είναι πιο μικροί και βλέπουν τον κόσμο απλά και ευθεία και ρομάντικά (έχεις κυβικά άρα σου αξίζει να φορολογηθείς-ήμαρτον)

ποιος να κάθετε να τους εξηγεί πως και μετά τα τεκμήρια όσο αυστηρά και να είναι, ό ίδιος
φοροφυγάς υδραυλικός πχ θα παρκάρει το τώρα 1200κε(και τι έγινε) ιχ του έξω από τα μπουζούκια θα χαλάει 10000? και η κυρά του άλλα 10000? σε ψώνια και μεις όλοι
θα κοιτάμε ξανά στα περιοδικά τις μηχανές και θα λιγουρευόμαστε

μα έχει ένα τρόπο να σου γαμάει όλα τα όνειρα αυτή η χώρα

:(

Boxer
08/09/2008, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Ο άνθρωπος είναι θηλαστικό
Ο σκύλος είναι θυλαστικό.
Άρα ο άνθρωπος είναι σκύλος....

Υποτιμας τη νοημοσυνη σου τωρα.

Αναμορφωνω λοιπον με βαση τον καταλογο που μου εδειξες

4000 ιδιωτικο (το 95% ειναι πανω απο 4000% και δεν λαμβανω υποψιν τα εσπερινα η καποια χριστιανικα)
3000 αυτοκ.ασφαλ.σημα σερβις βενζινες
5000 σουπερ μαρκετ 400χ12 + ενα αρνακι το πασχα
2500 φως ,νερο ,τηλεφωνο, 3 κινητα ,κοινοχρηστα

14500 συνολο

και αυτα χωρις ουτε καφε στο γραφειο , ενα τοστ το παιδι στο διαλειμμα , χωρις κουρεμα , ντυσιμο , εξοδο 1 φορα το μηνα των γονιων , κανα σαββατο ο πιτσιρικας .

Αν βαλουμε και κανενα εκτακτο εξοδο πχ κανενα ψιλοτρακαρισματακι παει ο οικογενειακος προυπολογισμος τιναχθηκε στον αερα.

Αν καπνιζει ο μικρος αστα να πανε.

Προσεξε τωρα. Ενας τετοιος οικογενειαρχης υπαρχει. Αλλα για να τα βγαλει περα κανει και δευτερη δουλεια. Την οποια δεν δηλωνει. Αλλιως δεν τα βγαζει περα.

Θα μου πεις τωρα αυτον θα γαμησουμε ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιαυτο και ειμαι αντιθετος

αλλα να συμφωνησουμε τουλαχιστον οτι υπαρχει φοροδιαφυγη σε αυτο το επιπεδο την οποια κανουμε ολοι μας.

Και πιστευω οτι πολυ λιγοι θα την πατησουν πραγματικα.

Το αισχος με τα νεα μετρα ειναι η καταργηση του αφορολογητου στου ΕΕ και τα στραβα ματια που κανει ο αλογομουρης στους παρανομους εργοδοτες που υποκρυπτουν μισθωτη εργασια και αντι να τους κοψει τον κωλο καθεται και λεει @@διες περι βεβαιωσεων κλπ. Τα χω πει και παραπανω.

doomantia
08/09/2008, 09:25
Στέφανε, όπως κατάλαβες, δεν υποστηρίζω κανένα από τα 2 μεγάλα κόμματα ούτε φυσικά και τα λαμόγια του Καρατζαφέρη που εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία για να μπούνε στη βουλή. Σε ποια ζητήματα έχει κάνει σημαντικά βήματα η κυβέρνηση; Για πες μου, γιατί μάλλον κάτι χάνω.

byron
08/09/2008, 09:35
Θα μου πεις τωρα αυτον θα γαμησουμε ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιαυτο και ειμαι αντιθετος

αλλα να συμφωνησουμε τουλαχιστον οτι υπαρχει φοροδιαφυγη σε αυτο το επιπεδο την οποια κανουμε ολοι μας.

Δεν έχω πειστεί ότι μερικοί εδώ δεν θα ήθελαν να τον γαμήσουν.
Λες και ο κάθε άνθρωπος που βγάζει 1.500-1.800? το μήνα και δουλεύει ή δύο δουλειές ή 10-11 ώρες την ημέρα το κάνει από βίτσιο να γίνει αστός.

zephyr1
08/09/2008, 10:33
Ανθρωποι που αμοιβοντε με 15.000-30.000 ευρα τον μηνα , παιρνουν αποφασεις για το πως θα την βγαλει καποιος που περνει 800-1500 ευρω τον μηνα.:a31:

byron
08/09/2008, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ανθρωποι που αμοιβοντε με 15.000-30.000 ευρα τον μηνα , παιρνουν αποφασεις για το πως θα την βγαλει καποιος που περνει 800-1500 ευρω τον μηνα.:a31:

Σαν τον μέχρι πριν 2 μήνες ανεκδιήγητο διοικητή της Τρ.Ελλάδος με τα 25.000?+3 πιστωτικές κάρτες+έξοδα παραστάσεως κλπ κλπ + οδηγό και συνοδούς που τους περίμενε να του βάλουν τη καπαρτίνα στους ώμους μόλις έβγαινε απ΄το αυτοκίνητο, για να προειδοποιεί για την ανάγκη σφιχτής δημοσιονομικής πολιτικής και περιορισμό των αυξήσεων του 3% στους μισθωτούς και συνταξιούχους...

zephyr1
08/09/2008, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σαν τον μέχρι πριν 2 μήνες ανεκδιήγητο διοικητή της Τρ.Ελλάδος με τα 25.000?+3 πιστωτικές κάρτες+έξοδα παραστάσεως κλπ κλπ + οδηγό και συνοδούς που τους περίμενε να του βάλουν τη καπαρτίνα στους ώμους μόλις έβγαινε απ΄το αυτοκίνητο, για να προειδοποιεί για την ανάγκη σφιχτής δημοσιονομικής πολιτικής και περιορισμό των αυξήσεων του 3% στους μισθωτούς και συνταξιούχους...

Και μεις αντι να κανουμε κριτικη σ'αυτους ,πιανουμε παλι εμας και το συζηταμε κιολας.

Ρε καλα να παθουμε, τετοιοι που ειμαστε τετοια θελουμε.

Ετσι και αλλιως ο πρωθυπουργος μας το δηλωσε:κυριοι ειμαστε μπροστα με διαφορα, ο λαος υποστιριζει το εργο μας και οι δημοσκοπησεις δειχνουν οτι ειμαστε οι μονοι που προσφερουμε εργο.

Μεταφραση= εχετε να φατε π@υτσα αφου δεν καταλαβαινετε που θα αναστεναξει ο κωλος σας.Μολις την ακουσετε και αντιδρασει ο κ@λοτρυπιδα σας θα σας κανουμε πασα στους αλλους Νταβαδες.:beer:

catmaster
08/09/2008, 10:49

..... και λίγο η πολύ όλοι οι διοικητές των ΔΕΚΟ και άλλων κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων έτσι όπως έγραψες με μισθούς πείνας και τρία κρατικά αυτοκίνητα ζούν .... μιλάμε για πείνα δηλαδή ...

:yuck: ζώα πολιτικοί και λοιποί τυχάρπαστοι .....

doomantia
08/09/2008, 11:31
Αυτό νομίζω ότι είναι και το πρόβλημα φίλοι συμφορουμίτες. Η κυβέρνηση κάνει ότι κάνει διότι έχει την ανοχή των πολιτών. Πολλοί από εμάς εθελοτυφλούν, λέγοντας "όλοι τα ίδια κάνουνε μωρέ". Αφελής και ανώριμη αντιμετώπιση. Ή υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν ότι για την κατάσταση της οικονομίας ευθύνεται ο χαμηλόμισθος και ο χαμηλοσυνταξιούχος και όχι η διοίκηση και τα λαμόγια της. Ο υδραυλικός δηλαδή που φοροδιαφεύγει και όχι ο διεφθαρμένος κρατικός παράγοντας, ή ο διαπλεκόμενος μεγαλοεπιχειρηματίας.
Αυτό όμως που με θλίβει περισσότερο από όλα είναι η στάση της αριστεράς απέναντι στην κατάσταση: Αποσπασματική κριτική, διστακτικότητα να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, και αγωνία να κρατηθούν τα ελάχιστα κεκτημένα. Το βλέπω και μέσα στο πανεπιστήμιο, το βλέπω και γενικότερα στην κοινωνία. Όμως είπα και πριν, η κυβέρνηση φέρεται τραμπούκικα και δεσποτικά, μόνο και μόνο επειδή έχουν την ανοχή της πλειοψηφίας. ΟΧΙ την ψήφο, την ανοχή.

Respect
08/09/2008, 11:37
Δώστε δύναμη στην αριστερά αντί να κλαίγεστε!!.-

doomantia
08/09/2008, 11:40
Δεν κλαιγόμαστε αγαπητέ φίλε. Και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Επειδή όμως είμαι φοιτητής, κάθε μέρα βλέπω την αριστερά έκθετη μέσα στο πανεπιστήμιο. Κάνει πολιτική ημιτελή και αφελή. Αν θες μπορώ να το αναλύσω αυτό. Ευρύτερα δε κοινωνικά, θεωρώ ότι οι επίσημες τοποθετήσεις της αριστεράς δεν απαντούν στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Δυστυχώς. . .

gdevelek
08/09/2008, 11:42
Δεν κλαιγόμαστε αγαπητέ φίλε. Και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Επειδή όμως είμαι φοιτητής, κάθε μέρα βλέπω την αριστερά έκθετη μέσα στο πανεπιστήμιο. Κάνει πολιτική ημιτελή και αφελή.

...και τραμπουκική

doomantia
08/09/2008, 11:42
Άσχετο
Respect είσαι trancάκιας, έτσι; Man With no Name;

catmaster
08/09/2008, 11:43
......
Αυτό όμως που με θλίβει περισσότερο από όλα είναι η στάση της αριστεράς απέναντι στην κατάσταση: Αποσπασματική κριτική, διστακτικότητα να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, και αγωνία να κρατηθούν τα ελάχιστα κεκτημένα. Το βλέπω και μέσα στο πανεπιστήμιο, το βλέπω και γενικότερα στην κοινωνία. Όμως είπα και πριν, η κυβέρνηση φέρεται τραμπούκικα και δεσποτικά, μόνο και μόνο επειδή έχουν την ανοχή της πλειοψηφίας. ΟΧΙ την ψήφο, την ανοχή.

Νομίζεις ότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά πλέον η ταμπέλα του κάθε κόμματος ;;; :D

οι περισσότεροι πολιτικοί που τσακώνονται μεταξύ τους και με στόμφο στα βουλευτικά έδρανα υπερασπίζονται τα δικαιώματα του λαού , οι ίδιοι είναι κολλητοί το ΣΚ που χρεώνουν το λογαριασμό της ταβέρνας που γέμισαν τις κοιλιές τους με αστακούς και άλλα εδέσματα στη Βουλή των Ελλήνων - λογαριασμός γενικών δαπανών - δηλαδή στο κεφάλι μας ...

άπαξ και η πολιτική αποτελεί πλέον ενα μέσο για έλεγχο οπαδών και καθοδήγησης , φυσικό δεν είναι να έχουν όλοι τα ίδια μούτρα ;;;

δηλαδή πόσο περισσότερο ξύλινος πρέπει να είναι ένας λόγος για να καταλάβω ότι ΟΛΟΙ τους με κοροιδέυουν κατάμουτρα ;;;

:wave2:

doomantia
08/09/2008, 11:44
Γειά σου ρε gdevelek. Φαίνεται ότι οι προασπιστές του έθνους και της δημοκρατίας ξύπνησαν και ήρθαν να μας κάνουν παρέα.

Respect
08/09/2008, 11:46
Αφήστε τότε τη δεξιά που δεν είναι έκθετη, αφελής και δίχως ίχνος τραμπουκισμού (βλέπε το συχωρεμένο καθηγητή μου μαθηματικών Τεμπονέρα) να τα κάνει όπως αυτή γνωρίζει καλύτερα!

doomantia
08/09/2008, 11:47
gdevelek

Αντί να κάνεις αποσπασματικές τοποθετήσεις, μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα χτες;
Και άσε το ποιος είναι τραμπούκος. Αν πήγες πανεπιστήμιο, το γνωρίζεις καλά. Και από ότι σε έχω κόψει, ακόμα καλύτερα από εμάς. . .

Respect
08/09/2008, 11:48
Άσχετο
Respect είσαι trancάκιας, έτσι; Man With no Name; Κυρίως minimal techno και psy ακούω.

stefanos
08/09/2008, 11:48
Στέφανε, όπως κατάλαβες, δεν υποστηρίζω κανένα από τα 2 μεγάλα κόμματα ούτε φυσικά και τα λαμόγια του Καρατζαφέρη που εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία για να μπούνε στη βουλή. Σε ποια ζητήματα έχει κάνει σημαντικά βήματα η κυβέρνηση; Για πες μου, γιατί μάλλον κάτι χάνω.

Αν και δεν το κατάλαβες ούτε εγώ υποστηρίζω κανένα κόμμα, μα κανένα.
Περιορίζομαι να παρατηρώ και να κρίνω μόνο.Και μάλλον όταν σαρανταρίζεις χάνεις και αυτό τον ενθουσιασμό και περιορίζεσαι στα μικρά και καθημερινά.
Οταν είπα για θετικά βήματα στο μυαλό μου είχα τα δημόσια έργα που κατά την γνώμη μου κάτι έχει γίνει πρός την σωστή κατεύθυνση, αλλά μην τρελαθούμε με σημαντικά βήματα.
Και όπως έχω πεί παραπάνω το τεκμήριο δείχνει έλλειψη φαντασίας και τσαπατσουλιά για την κυβέρνηση.
Απο την άλλη όμως δεν νομίζω να έχει σημαντική επίπτωση στην καθημερινότητά μας.
Πιστεύω οτι μια μέση οικογένεια μισθωτών με 2 αυτοκίνητα και καμιά δυο μοτό δεν θα επηρεαστεί.
Και αυτό το λέω επειδή ξέρω ακριβώς πόσα είναι τα έξοδα μιας τέτοιας οικογένειας, και μάλιστα με 2 μικρα παιδάκια.

catmaster
08/09/2008, 11:49
Γιατί πάτε να τα μπλέξετε όλα σε ένα τσουβάλι ρε παιδιά ;;;

θα βγεί άκρη νομίζετε με τσακωμούς ;;; :rolleyes:

gdevelek
08/09/2008, 11:49
Γειά σου ρε gdevelek. Φαίνεται ότι οι προασπιστές του έθνους και της δημοκρατίας ξύπνησαν και ήρθαν να μας κάνουν παρέα.

γειά σου ντουμ! :wave2:

καμιά κάλπη βούτηξες σήμερα;

doomantia
08/09/2008, 11:53
Όχι ρε gdevelek. Δεν το συνηθίζω άλλωστε. Μη με μπερδεύεις με τους αφελείς που κάνουν τέτοιες πράξεις ή με τους προβοκάτορες που εσύ βάζεις. Πάντως μπράβο, that's the spirit. Καλά που ήρθες να κάνουμε και λίγο χαβαλέ, γιατί η συζήτηση παρασοβάρεψε.

doomantia
08/09/2008, 11:56
Εσύ πάλι για πες μας. Μήπως βούτηξες καμιά ΔΕΚΟ σήμερα;

gdevelek
08/09/2008, 11:58
α μάλλον δεν είχαν εκλογές σήμερα...

τουλάχιστον διέλυσες κάνα γραφείο ή εργαστήριο; τρομοκράτησες κάνα καθηγητή;

μην πάει χαράμι η μέρα σου ρε αδελφέ...

φόρα πάντα κουκούλα όμως έτσι;

όχι ότι έχεις κάτι να φοβηθείς δηλαδή, λίγο το άσυλο, λίγο ο αλαβάνος που θα σε καλύψει στη βουλή... μια χαρά είσαι... :beer:

Boxer
08/09/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν και δεν το κατάλαβες ούτε εγώ υποστηρίζω κανένα κόμμα, μα κανένα.
Περιορίζομαι να παρατηρώ και να κρίνω μόνο.Και μάλλον όταν σαρανταρίζεις χάνεις και αυτό τον ενθουσιασμό και περιορίζεσαι στα μικρά και καθημερινά.
Οταν είπα για θετικά βήματα στο μυαλό μου είχα τα δημόσια έργα που κατά την γνώμη μου κάτι έχει γίνει πρός την σωστή κατεύθυνση, αλλά μην τρελαθούμε με σημαντικά βήματα.
Και όπως έχω πεί παραπάνω το τεκμήριο δείχνει έλλειψη φαντασίας και τσαπατσουλιά για την κυβέρνηση.
Απο την άλλη όμως δεν νομίζω να έχει σημαντική επίπτωση στην καθημερινότητά μας.
Πιστεύω οτι μια μέση οικογένεια μισθωτών με 2 αυτοκίνητα και καμιά δυο μοτό δεν θα επηρεαστεί.
Και αυτό το λέω επειδή ξέρω ακριβώς πόσα είναι τα έξοδα μιας τέτοιας οικογένειας, και μάλιστα με 2 μικρα παιδάκια.

+1

doomantia
08/09/2008, 12:01
Αυτός που κρύβεται και δεν απαντάει είσαι μάλλον εσύ. Την ηλικία σου δεν την αναφέρεις επειδή ντρέπεσαι; Μήπως ανακαλύψουμε ότι όσα γράφεις προέρχονται από ενήλικα;

byron
08/09/2008, 12:04
:evil:

doomantia
08/09/2008, 12:06
:evil: ?

Respect
08/09/2008, 12:08
:confused:

catmaster
08/09/2008, 12:09
:evil: ?

... τέτοιες συζητήσεις θα βρώ άνετα σε οποιοδήποτε καφενείο των Αθηνών παραμονή των εκλογών ... συνήθως όμως τσακώνονται γερόντια ....

(αλλάξτε τροπάριο μάγκες .. ):wave2:

doomantia
08/09/2008, 12:11
No problem. Ας συζητήσουμε επί της ουσίας.

doomantia
08/09/2008, 12:13
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr/

Για τσεκάρετε. Μήπως και πίσω από αυτό βρίσκονται κουκουλοφόροι;

sniper
08/09/2008, 12:16
κανονίστε....

140690

doomantia
08/09/2008, 12:42
Τέλος Πάντων

Επειδή δίνουμε και μάθημα αύριο, πάω να διαβάσω.
Σκεφτείτε και τα ξαναλέμε το βραδάκι. :wave2:

trumpet
09/09/2008, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ............

ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........!!!!!!!

Είναι κρίμα νά λέγονται τέτοιες άηδίες,άπό παιδάκια πού τρώνε
τό μπλέ χόρτο..........καί θεωρούν πώς ή άντίδραση μας
έχει κομματική χροιά.......!!!!!

Ή δουλοπρεπείς ραγιάδες είστε πού σάς μπούκωσαν μέ ένα κομμάτι
ψωμί τό στόμα..........κομματόσκυλα τής πλάκας δηλαδή.....
ή........
τίποτε γιάπις τού κώλου.........!!!!!!!

Έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος πού δουλεύει 20 χρόνια νά πάρει ένα
άμάξι..........????
Καί ένα μηχανάκι μήπως.......???

ΟΧΙ ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ............ΟΧΙ.........!!!!!!!

Θά τό πληρώνετε κάθε χρόνο......!!!!!!!

Άπό τήν άλλη έχει δικαίωμα ό κάθε ματσό........ΝΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΕΙ...??

ΝΑΙ.............ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Άλλά κι άν δέν............στ'άρχήδια του λεφτά έχει.......!!!!!!

Μερικοί άσχετοι............ΔΙΑΒΑΣΤΕ..........

Πώς λειτουργούσε τό τεκμήριο διαβίωσης........

Είχες ένα αύτοκίνητο 1200 κυβικά..........ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ.......!!!
Καί 15000 γιά νά τά βάλω σέ εύρώ είσόδημα......!!!
Σχεδόν σέ τσίμπαγε..........ήσουν στό όριο.....!!!!

ΠΟΙΑ..........οίκογένεια δέν έχει σήμερα 2ο αύτοκίνητο....??
Ξέρετε πώς λειτουργούσε αύτό παλιά....??
ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ........!!!!!

Θα είμαστε όλοι δηλαδή σήμερα μέ 2500-3000 κυβικά...!!!!!!
Όσες οίκογένειες έχουν ένα δεύτερο άμάξι....

Ξέρετε ποιό είναι τό πλαφόν πού άφήνουν νά διαρρεύσει
ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ..........ΠΟΥΣΤΡΟΜΕΘΟΔΟΥ....????

12000-14000 εύρώ .........!!!!!!

Τί παίρνεις σήμερα μέ 12000 εύρώ....???

ΤΑ.............ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.........!!!!!

Ένα μηχανάκι θέλει καί 15 καί 16 καί 17........!!!!!!

Φανταστείτε τώρα κάποιον πού μαζεύει 4-5 χρόνια έχει ένα αύτοκινητάκι
καί.............
ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ..........
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 cc........ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ.......καί όπως άκριβώς
ήταν..........Π.Χ............!!!!!!!!

Κάθε χρόνο θά σού ζητάνε σάν τεκμήριο διαβίωσης.........
ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ..........!!!!!

Άπό τήν άλλη μεριά άμα είσαι...........ΜΕΓΑΛΟΣ........
ΈΧΕς 2-3 Πόρσε..........κανά δυό κόττερα 10μετρα...........βίλλες,
πισίνες κ.λ.π..........
ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.............

τραβάς κανά 2 έταιρείες .................OFFSHORE..............καί
άρχίζεις τά τζιπάκια νά τά πηγαίνεις γύρω -γύρω.............

ΚΑΙ..........ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ...........ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΙΑ........!!!!

Γιά τόν κωλολαό...........γιά τά χαιβάνια...........ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ...
ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΑΝ.............
ΠΟΥ ΞΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ...............

Καί πίστεψαν τούς άπατεώνες.........πού είπαν

ΤΕΚΜΗΡΙΑ..............ΤΕΛΟΣ..........!!!!!

καί τόλμησαν νά πάρουν ένα χιλιοεξακοσάρι.......ένα άμάξι 2000
κυβικών.......!!!!!!

Σάς άφήσαμε λοιπόν...........ΖΩΑ.........5 χρόνια......νά βγάλετε
τίς κρυφές σας οίκονομίες καί τώρα θά σάς
ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ..........!!!!!!!
Τή δεύτερη ή τρίτη δουλειά πού κάνατε δουλεύοντας 15 ώρες τή μέρα....
ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ....!!!
Τολμήσατε νά έχετε όνειρα...??
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....!!!
Θελήσατε νά κάνετε καλύτερη τή ζωή σας καί να μή σκέφτεστε μόνο τό
μεροδούλι-μεροφάι...??
ΦΑΤΕ ΤΗΝ.......!!!!
Έγώ σάν πολιτεία θά σάς δίνω 900 άντί γιά 2500 πού δίνει όλη ή Εύρώπη....
Θά κάνω καί τό κορόιδο όταν βλέπω..............
ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ , ΤΟ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ..........ένα τυχαίο παράδειγμα,
όταν όμως αύτός πάει νά πάρει ένα καλύτερο αύτοκινητάκι.........
ΕΓΩ..............ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΣΩ.........!!!!!!!
Μέχρι καί τό τεκμήριο γιά κατοικία έτοιμάζονται νά τό πάνε στά 120 άπό τά 150
μέτρα...........
Πίσω στήν Τρούμπα..........ποντίκια πού θέλετε καί 150 μέτρα.......!!!!!!
Μόνο έμείς θά ζούμε στίς βιλλάρες τών 2000 τετραγωνικών,
θά έχουμε πισίνες,τζιπάκια,............
ΑΔΗΛΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ..........ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ
ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ..........!!!!!!!!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ...........ΦΤΩΧΑΔΙΑ..........!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ........

Καί θά γίνονται............οί φτωχοί φτωχότεροι ......
καί οί πλούσιοι πλουσιότεροι.........!!!

Μόνο κάποια βλήμματα θά μένουν ,νάχουν τήν ψευδαίσθηση....
ότι οί νόμοι........γίνονται γιά τούς λίγους.......
ή έν πάσει περιπτώσει........θά προσπαθούν νά μάς πείσουν
τρώγοντας τό ξεροκόμματο πού τούς πετάνε..........ότι

Η ΓΗ.............ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ.........!!!!!!

ΑΝΤΕ................ΓΑΜΗΘΗΤΕ................ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ...........

Μέ σάς τάχω..........ΟΧΙ μ'αύτούς πού σάς ταίζουνε.........

Αύτούς δέν τούς ζηλεύω,γιατί άκόμα καί γιά νά γαμίσουνε...........

ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.........!!!!!!!
Αύτοί έγκλωβίστηκαν μέσα στά χρυσά τους κουτάλια........

Άλλοίμονο σέ σάς..........
πού σάς ..........άλωσαν τίς ψυχές.......
γιά ένα κομμάτι ψωμί.......!!!!!!!

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000

επανάσταση τώρα!!!

irinia
11/09/2008, 15:25
OI ANTIΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...........ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.......

Άπό όλους τούς χώρους........

Άλλά δέν ξέρω ,πόσο πίσω θά κάνουν οί άνθρωποι.......

Ήδη βάρεσε...........ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ...........0,3% ή διαφορά τους

μέ τήν ........ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ........AMERICAN IMPORT COMPANY.......!!!!!!

Ή πλάκα είναι ότι ό κόσμος τρέχει νά ξεφορτωθεί τά 2,5-3 λιτρα του

γιατί τά ποσά πού άκούγονται είναι κουφά,θά κλάψουν πολλοί....

Τί τραγική είρωνία..??

Τή στιγμή πού τό βαρέλι τό πετρέλαιο .......κατρακυλάει--κατρακυλάει

κάτω άπό τά 100 δολλάρια......!!!

Καί τρέχει ό κοσμάκης........γιατί μιλάμε γιά 2008.......!!!

Ή δήλωση πού θά κάνουμε άφορά τό 2008 καί ότι κατείχαμε

αύτή τή χρονιά....!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..........ΠΑΜΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ.......!!!!!!

tai
11/09/2008, 16:54
εχω ενα καλό γαϊδούρι
1.5 χρονών μόνο
το πουλάω η κάνω ανταλλαγή
πληροφορίες εντός
:lol: :smokin:

drow
11/09/2008, 16:58
:beer: :beer: :beer:

141196

Bavarian
11/09/2008, 17:03
Τέλος Πάντων

Επειδή δίνουμε και μάθημα αύριο, πάω να διαβάσω.
Σκεφτείτε και τα ξαναλέμε το βραδάκι. :wave2:

Με αυτό το επαναστατικό προϊόν δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις...

:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=AZuTR0rYhco

doomantia
11/09/2008, 17:32
Άσε ρε φίλε. Ούτε με τέτοια gadgets δεν περνάς μάθημα στο ΕΜΠ. Ένας φασίστας καθηγητής έλεγε ότι σκέφτεται να καταργήσει στο μάθημα του την επιτήρηση. Ούτως ή άλλως, δεν ξέρει κανείς για να αντιγράψεις. Μάλλον στο 5 είμαι πάντως. Και ήθελα να πάρω και διπλωματική με το διδάσκοντα. Τρομάρα μου.
Πάντως, για να επανέλθουμε στα προηγούμενα ο Αλογοσκούφης φαίνεται να πιέζεται πολύ από συνδικάτα. Έχουν ήδη ξεκινήσει απεργίες.

apav
11/09/2008, 17:41
Πάντως, για να επανέλθουμε στα προηγούμενα ο Αλογοσκούφης φαίνεται να πιέζεται πολύ από συνδικάτα. Έχουν ήδη ξεκινήσει απεργίες.

Ναι :D έχει τρομοκρατηθεί. :wacko:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=936777&lngDtrID=251

Ανικανοποίητους άφησε χιλιάδες εργαζόμενους που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών η τελευταία ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, καθώς καταργείται το αφορολόγητο όριο για τους εργαζόμενους άνω των 30 ετών.

+

Νωρίτερα ο υπουργός είχε υπερασπιστεί τη θέσπιση του ηλικιακού ορίου, υποστηρίζοντας ότι: «επειδή δεν θέλουμε να διατηρήσουμε επ' άπειρον το απαράδεκτο καθεστώς των συμβάσεων έργου, που υποκρύπτουν συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, γι' αυτό και μπήκε το ηλικιακό όριο».

:bigcry:

trumpet
11/09/2008, 23:11
Κι εγώ νόμιζα πως δουλεύω με σύμβαση έργου και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και πρέπει να φορολογούμαι από το πρώτο ευρώ αφού βγάζω τα κέρατά μου κι έχω αυτοκίνητο, μηχανή, σκάφος, προσωπικό μάγειρα στο σκάφος και προσωπική γκόμενα στο μάγειρά μου....

Ρε ούστ τα καθάρματα που θα μας πει ο κάθε αλογοσκούφης ότι οι συμβασιούχοι έργου είναι ουσιαστικά καθεστώς εξαρτημένης εργασίας...

Έτσι την πήραμε την LT??? Με αφεντικό πάνω από το κεφάλι μας??? Τόσα δώρα Χριστουγέννων, και επιδόματα αδείας πήραμε!!! Ούτε 25% επί του μεικτού δεν ήταν ο γ@μοφόρος!!!

Βάλτε ρε π@πάρες τεκμήρια στα μπατήρια, που δουλεύουνε σαν σκλάβοι 5 μήνες και δεν παίρνουν ταμείο ανεργίας, που δεν παίρνουν δώρο χριστουγέννων, που δεν παίρνουν επίδομα αδείας, που δεν παίρνουν άδεια, που δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, μετά να μπούνε φυλακή που δεν θα έχουν να πληρώσουν, και να δούμε τι άλλα καθεστώτα θα ανακαλύψετε για να μπατηριάσουνε κι άλλοι, κι άλλοι, κι άλλοι....

Άντε πάτε για επιτάχυνση της μεταρρύθμισης στο CERN...

Ναι, ναι κρύα αστεία, όπως λέμε κρύα πιάτα για τώρα που έχει ακόμα ζέστες! Κ*πρόσκυλα!!!

:mad: :mad: :mad:

trumpet
11/09/2008, 23:12
Α!

Ξέχασα!!

Το μέλλον είναι οι νοικιασμένοι εργαζόμενοι!!!

Ούστ λέμε!!!!!!!!!!!!!!!

doomantia
12/09/2008, 13:33
Όντως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όμως ανέφερα ότι ο Αλογοσκούφης πιέζεται, διότι πήρε πίσω τις μεταρρυθμίσεις για φορολόγηση των ΔΙΒΕΕΤ, των υπαλλήλων ΔΟΥ. Μάλιστα, τα αιτήματα ικανοποιήθηκαν στο 100%, και σήμερα σταμάτησε η απεργία τους. Αυτό συνέβη φυσικά επειδή ο κλάδος έχει συνδικαλιστές με κομματική επιρροή. Άλλοι κλάδοι δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Είναι όμως κάτι.
Πάντως έχουν χαθεί οι υπέρμαχοι των φορολογικών μεταρρυθμίσεων. Πού βρίσκονται άραγε; Μήπως ασχολούνται με την κάλυψη του κύριου Βουλγαράκη, ή προσπαθούν να αποσιωπήσουν τα σκάνδαλα;
Το κράτος προσπαθεί να πατάξει τη φοροδιαφυγή, αλλά τα πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη κάνουν off shore για να γλιτώσουν μερικά εκατομμυριάκια ευρώ, και μεσολαβούν σε παράνομες εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Αυτά είναι!!!

irinia
16/09/2008, 10:39
ΟΙ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ.............ΟΜΩΣ.........

Τσούζουν..........πολύ............μά πάρα πολύ.........

άπό +3.............στό μείον 2,2..........!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.................ΜΙΛΑΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..........

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ.........!!!!!!!

VanDiemen
16/09/2008, 18:39
ΟΙ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ.............ΟΜΩΣ.........

Τσούζουν..........πολύ............μά πάρα πολύ.........

άπό +3.............στό μείον 2,2..........!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.................ΜΙΛΑΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..........

ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ.........!!!!!!!

Αααα μπράβο:) Να αποκαλυπτόμαστε σιγά σιγά. Να βγαίνουν οι κουκούλες, τα κράνη, τα καπέλα και οι φερετζέδες! :wave2:

doomantia
16/09/2008, 19:48
Terens εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Το σχόλιό σου είχε να κάνει με την αφύπνιση του γενικότερου λαϊκού αισθήματος, ή με τη σοβαρή αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ;

ermiss
16/09/2008, 20:47
Όντως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όμως ανέφερα ότι ο Αλογοσκούφης πιέζεται, διότι πήρε πίσω τις μεταρρυθμίσεις για φορολόγηση των ΔΙΒΕΕΤ, των υπαλλήλων ΔΟΥ. Μάλιστα, τα αιτήματα ικανοποιήθηκαν στο 100%, και σήμερα σταμάτησε η απεργία τους. Αυτό συνέβη φυσικά επειδή ο κλάδος έχει συνδικαλιστές με κομματική επιρροή. Άλλοι κλάδοι δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Είναι όμως κάτι.
Πάντως έχουν χαθεί οι υπέρμαχοι των φορολογικών μεταρρυθμίσεων. Πού βρίσκονται άραγε; Μήπως ασχολούνται με την κάλυψη του κύριου Βουλγαράκη, ή προσπαθούν να αποσιωπήσουν τα σκάνδαλα;
Το κράτος προσπαθεί να πατάξει τη φοροδιαφυγή, αλλά τα πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη κάνουν off shore για να γλιτώσουν μερικά εκατομμυριάκια ευρώ, και μεσολαβούν σε παράνομες εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Αυτά είναι!!!

Τι άλλαξε δηλαδή? αποφάσισαν να φορολογούν και τα επιδόματα που παίρνουν οι εφοριακοί, τα δικά μας επιδόματα δηλαδή είναι αφορολόγητα?Τόσο παράλογο είναι?

Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το πρόβλημα ήταν η φορολόγηση των υπαλλήλων στις ΔΟΥ???

Το πρόβλημα των εφοριακών δεν είναι μόνο η φορολόγηση τους(είναι απο τους καλύτερα αμειβόμενους δημόσιους υπάλληλους) Είναι και η "περαίωση" ο αυτοέλεγχος των επιχειρήσεων δηλαδή. Οι επιχειρήσεις δηλαδή (περίπου 100.000) κάνουν μόνοι τους τον έλεγχο(απαράδεκτο πάντως) και όχι οι εφοριακοί, σκεφτείτε πόσα μαύρα λεφτά χάνουν τα τελευταία χρόνια που δεν μπορούν να μπουν σε μια επιχείρηση να κάνουν έλεγχο στα προηγούμενα έτη και να βγάλουν αυτοί τις διαφορές....

Τις μισές να τσιμπήσουν με κανα 500 ευρώ σε κάθε μία, μαύρα στην τσέπη, σκεφτείτε πόσα λεφτά χάνουν....

doomantia
16/09/2008, 21:14
Το πρόβλημα ήταν αυτό που ανέφερα και τελικά ακόμα δεν έχει καθαρίσει το τοπίο. Ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις. Πάντως μη γενικεύεις. Δεν κάνουν όλοι οι εφοριακοί τη δουλειά που αναφέρεις, την κάνει συγκεκριμένα ο κλάδος των ελεγκτών. Και ναι, υπάρχει διαφθορά μεγάλη αλλά μην τους βάζεις όλους στο ίδιο καλούπι. Τα βλέπω και τα ακούω κάθε μέρα, καθώς η μητέρα μου είναι εφοριακός. Όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, υπάρχουν αργόμισθοι και διεφθαρμένοι και υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που βγάζει όχι μόνο τη δουλειά που του αναλογεί, αλλά και των υπολοίπων.

stefanos
16/09/2008, 21:19
Οπότε για να μην φωνάζουμε για τεκμήρια και επειδή τα παίρνουν στις εφορίες το μόνο που μένει έιναι να πάει ο ΦΠΑ 22% να είμαστε όλοι χαρούμενοι:p

doomantia
16/09/2008, 21:25
Χμ

Πάντως ο Αλογοσκούφης ανασκουμπώθηκε σε ότι έχει να κάνει με τα τεκμήρια πιστωτικών καρτών. Προφανώς τον τραμπουκίσανε οι τράπεζες. Η ξεφτίλα συνεχίζεται.

stefanos
16/09/2008, 21:28
Χμ

Πάντως ο Αλογοσκούφης ανασκουμπώθηκε σε ότι έχει να κάνει με τα τεκμήρια πιστωτικών καρτών. Προφανώς τον τραμπουκίσανε οι τράπεζες. Η ξεφτίλα συνεχίζεται.

Η ξεφτίλα είναι που οι μισοί απο εδώ μέσα ταυτίζουν τα συμφέροντά τους με αυτά των τραπεζών των αντιπροσωπιών και των μεγαλεμπόρων

doomantia
16/09/2008, 21:41
Πραγματικά φοβερό συμπέρασμα για μια αλόγιστη φορομπηχτική τακτική. Ότι πρέπει να ντρεπόμαστε που δεν ανεχόμαστε να μας κλέβει μια διεφθαρμένη κυβέρνηση. Αυτό μας ταυτίζει με το μεγάλο κεφάλαιο. . .

ermiss
16/09/2008, 22:00
Δεν σύγκρινα την απεργία των εφοριακών με τα τεκμήρια, αλλά με τις αποφάσεις του αλογοσκούφη...

stefanos
16/09/2008, 22:04
Πραγματικά φοβερό συμπέρασμα για μια αλόγιστη φορομπηχτική τακτική. Ότι πρέπει να ντρεπόμαστε που δεν ανεχόμαστε να μας κλέβει μια διεφθαρμένη κυβέρνηση. Αυτό μας ταυτίζει με το μεγάλο κεφάλαιο. . .

Είναι το σωστό συμπέρασμα.

doomantia
16/09/2008, 22:33
Ermiss για το Στέφανο λέω και την ώριμη σκέψη του.

stefanos
16/09/2008, 22:51
Ermiss για το Στέφανο λέω και την ώριμη σκέψη του.

Το να ισχυριστώ οτι οι τράπεζες και οι μεγαλέμποροι αυτοκινήτων ξαφνικά ενδιαφέρονται για το βαλάντιο του συνταξιούχου θα ήταν μάλλον ρομαντικό.
Αντίθετα νομίζω οτι το έκαναν για να συνεχίζουν να διακινούν μαύρο και αφορολόγητο χρήμα για να στηρίξουν την κερδοφορία τους και η πιθανότητα οτι η εφορία θα βάλει στο χέρι τούς λογαριασμούς των πιστωτικών μάλλον θα στερήσει πελατία.

doomantia
16/09/2008, 23:33
Στέφανε προφανώς κάνεις πλάκα.

stefanos
16/09/2008, 23:45
Προφανώς οχι, οπότε εφόσον δεν κλείσει η τρύπα απο τα τεκμήρια να περιμένεις αύξηση στο ΦΠΑ που θα τον πληρώσουν όλοι, φοροκλέφτες και βλάκες εξίσου.

irinia
17/09/2008, 06:16
Terens εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Το σχόλιό σου είχε να κάνει με την αφύπνιση του γενικότερου λαϊκού αισθήματος, ή με τη σοβαρή αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ;

ΠΟΙΑ.......ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ........??????

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ.........ΘΑΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ....!!!!

Έπιτέλους..........τό παραμύθι τού κακού δράκου πρέπει νά τελειώσει....

Έπιτέλους.........τό παραμύθι τού ...ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.......

πρέπει νά τελειώσει......

Έπιτέλους αύτός πού κυβερνάει.......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.....!!!

ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ........

Ζαχόπουλοι,Παυλήδιδες,ύποκλοπές, Ζίμενς,Βατοπέδια..........ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ........

ΑΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ.......?????

Θά έβγαινε.........νά μάς πηδήξει τόσο εύκολα.....ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΚΙ

άν ήξερε ότι θάχε άπέναντι του τήν έπόμενη στιγμή......έστω ένα

μικρό κόμμα τού όποίου χρειαζόταν τή συμβολή γιά νά κυβερνήσει...??

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..........ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.........

Αύτή ή μαλακία τού ,.........δώστε μας τήν καθαρή έντολή νά

σάς ........ΓΑΜΑΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ......

ΠΡΕΠΕΙ...........ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.......!!!!!!!

Έφ'όσον αύτό είναι τό πολιτικό σκηνικό σέ αύτή τή χώρα..........

Έφ'όσον.........ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΑΣ........

τουλάχιστον άς μήν άφήσουμε ξανά κανέναν πούστη νά μάς κλέβει

χωρίς νά έλέγχεται άπό τούς άλλους.......!!!!

Αύτό πρέπει νάναι τό σύνθημα όλων τών ύγιώς σκεπτόμενων

Έλλήνων.........μιά χαρά είναι ή Ίταλία .....ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.......

Μιά χαρά είναι τόσες χώρες πού κυβερνώνται χωρίς........

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ........!!!!!

Τό πρώτο πράγμα πού μάζεψε ό άξιοθρήνητος........

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ.........ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ......!!!

Οί πατρώνες ........μίλησαν.........!!!!!!!

doomantia
17/09/2008, 09:13
Καλά ναι. Αυτό με τις πιστωτικές είναι τραγελαφικό. Μπορεί δηλαδή ένας χαμηλόμισθος να έχει 10 πιστωτικές αλλά πρέπει να δικαιολογεί μια μοτοσικλέτα. Τί να πει κανείς; Δυστυχώς, είναι φανερό ότι οι κυβερνήσεις πιέζονται περισσότερο από τους πιστωτές και τους τραπεζίτες, παρά από το λαό.

makis 71
31/10/2008, 21:58
οποτε ακουω αυτες τις παπαριες περι τεκμηριων κτλ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι .τελειως ομως .ζουσα πολλα χρονια στο εξωτερικο και με τον μετριο μισθο μου και κανοντας το σκατο μου κυριολεκτικα παξιμαδι καταφερα να αγορασω δυο οχηματα που τα ειχα ονειρο .ενα αμαξι 7200 κυβικων και μια μηχανη 1200 κυβικων .ποτε μα ποτε δεν ηρθε κανενας να μου πει κυριε πως τα αγορασες .πληρωνα τους φορους μου τις ασφαλειες μου και ασ με πιανανε τα κλαματα καθε φορα που ερχοταν οι λογαριασμοι και ειμουνα ενταξει .
στην μπανανια ομως που ζουμε εχουμε τα τεκμηρια υποτιθεται ενας τροπος να πιασουν αυτους που φοροδιαφευγουν και να μας ριξουν εμας τους μισθωτους λιγο φορο παραπανω .γιατι πως να τους πιασουν οταν καθε φορα που εβγαινε εξω ελεγχος απο την σδοε επεφτε συρμα στα μαγαζια και μαλιστα μεσα απο την εφορια ??
πως να τους πιασουν οταν ολα τα φαστ φουντ που κανουν delivery δεν κοβουν αποδειξεις ?? φαινεται οι κυριοι εφοριακοι δεν παραγγελνουν ποτε πιτσα .
αλλα ουτε και σε ταβερνες πανε ή για καφε ή για ποτο δεν καλουν υδραυλικο ,ηλεκτρολογο σπιτι τους και γενικοτερα δεν εχουν επαφη με αυτον τον κοσμο .
βγαινει καποιος εδω μεσα και λεει γιατι δεν τον καταγγειλεις ? να σου πω γιατι? γιατι οταν θα παω να αγορασω κατι για την μηχανη μου με τα 715 ευρω που παιρνω και τα 320 πανε στο ενοικιο ,γυρναω καθε ευρω 10 φορες πριν το δωσω .οταν η μηχανη χρειαζεται ενα ανταλλακτικο εμενα με πιανει απελπισια γιατι βγαινω εκτος προυπολογισμου αμα κανει πανω απο 50 ευρω .αμα τωρα μου πει ο εμπορας στο δινω χωρις αποδειξη φθηνοτερο θα του πω και ευχαριστω γιατι για μενα τα 20 ευρω πχ που θα μου κοψει ειναι 2 μερες φαι τσιγαρα και βενζινη .
οσο για τον πανακριβο καφε που δεν σου φερνουν ουτε αποδειξη αυτον εχω να τον πιω εξω εδω και κατι χρονια γιατι πολυ απλα δεν μου φτανουν τα λεφτα μου να παω εξω για καφε .
η πιο μεγαλη εξυπναδα ομως που διαβασα ειναι γιατι δεν πιανουμε τον μπατσο να του πουμε για τον ακαρανωτο .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ 375 ΕΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ???
και σε ρωταω τα ειδη προστασιας για τον μοτσυκλετιστη γιατι θεωρουνται ειδη πολυτελειας ?? η ιδιος ο καραμανλης δεν ειχε πει οτι θα βαλει λιγοτερο φπα σε αυτα τα εδη??παλι ψεμματα ειπε??
εκτος αυτου ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ?? με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να μας αναγκαζουν να φοραμε αδιαβροχο οταν βρεχει μην παθουμε καμμια πνευμονια .ή κρανος οταν περπαταμε μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μας .τεσπα αυτο ειανι εκτος θεματος αλλα οποε θελει ο συγκεκριμενος κυριος και οποιος αλλος κυριος θελει το συζηταμε .
και γιατι ρωταω να παισει ο μπατσος τον ακρανωτο και να μην πιασει αυτον που εκανε την εθνικη οδο θεσ/νικης σερρων ?? που πηρε τις μιζες του και εκανε εναν δρομο που -ολη την ευρωπη γυρισα τετοιο πραμα δεν ξαναδα αριστερες στροφες με δεξιες κλισεις και το αντιθετο !!!!! δηλαδη τραβατε να σκοτωθειτε εμεις μεριμνησαμε ηδη για αυτο .μηπως γιατι και καποιος πολιτικος ειναι χωμενος μεσα σε αυτο .
κυριοι σε ενα σχολικο βιβλιο πριν καναδυο χρονια διαβασα ενα αποσπασμα που ελεγε για την φοροδιαφυγη .δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι το εξης .ελεγε οτι παιζει ρολο το μορφωτικο επιπεδο μιας χωρας το επιπεδο ευαισθητοποιησης ΚΑΙ το τι παραδειγματα παιρνουν οι πολιτες .αν δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε κλεβουν τοτε γιατι να μην κλεψω και εγω???ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ.....
κυριοι πολιτικοι φωναξτε τους μπατσους σπιτι σας παρτε τους φιλους σας τους μεγαλο επιχειρηματιες και χωθητε μονοι σας στην φυλακη ..καντε επιτελους αυτο το καλο για αυτον τον τοπο .
και αν παλι λειπουν λεφτα τοτε φυγετε καμποσοι απο εσας .300 βουλευτες τι τους χρειαζομαστε???με τους μισθους και τις συνταξεις εχετε δει αλλον εργαζομενο να βγαινει με τοσα λιγα χρονια στην συνταξη??

Respect
31/10/2008, 22:16
Καλά ναι. Αυτό με τις πιστωτικές είναι τραγελαφικό. Μπορεί δηλαδή ένας χαμηλόμισθος να έχει 10 πιστωτικές αλλά πρέπει να δικαιολογεί μια μοτοσικλέτα. Τί να πει κανείς; Δυστυχώς, είναι φανερό ότι οι κυβερνήσεις πιέζονται περισσότερο από τους πιστωτές και τους τραπεζίτες, παρά από το λαό. http://video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173

TOLISTOLAROS
31/10/2008, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ??
Για να μη μείνεις παράλυτος ρε μεγάλε και πληρώνουμε οι υπόλοιποι τα έξοδά σου στις κλινικές!Τα δικά σου γαμησιάτικα!ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
Για να μην αφήσεις κανένας απ'την οικογένειά σου με κατεστραμμένη ζωή.

με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να μας αναγκαζουν να φοραμε αδιαβροχο οταν βρεχει μην παθουμε καμμια πνευμονια .ή κρανος οταν περπαταμε μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μας .τεσπα αυτο ειανι εκτος θεματος αλλα οποε θελει ο συγκεκριμενος κυριος και οποιος αλλος κυριος θελει το συζηταμε .
Ρώτα στο ΚΑΤ ή κατευθείαν στα γραφεία τελετών πόσοι πεθάνανε από πνευμονία,πόσοι από γλάστρα στο κεφάλι και πόσοι επειδή καβαλάγανε ξεκράνωτοι...

Σκεφτείτε ρε τί γράφετε ώρες ώρες

makis 71
31/10/2008, 23:55
πρωτον τα δικα μου τα γαμησιατικα δεν τα πληρωνεις εσυ ουτε κανενας αλλος ασφαλεια εχω δοξατο θεο. δευτερον δεν ειναι δημοκρατικο να μου επιβαλλει καποιος τι θα φοραω και οταν θεσπισαν αυτον τον νομο και εβαλαν 19% φπα στα κρανη δεν πιστευω να σκεφτηκαν την ασφαλεια μου. τριτον για να μην με πληρωνεις οπως λες θα μπορουσαν να με βαλουν να κανω επιπροσθετη ασφαλεια οπως γινεται στην αμερικη ωστε αμα πεσω απο δικη μου υπαιτιοτητα ή αμα εχω ατυχημα και αποδειχθει οτι εφταιγα οντως εγω (και αυτος που με χτυπησε δεν πηρε τον θειο του που ξερει τον ταδε βουλευτη για να βγει αθωωος ) να αναλαβει αυτη η ασφαλεια τα εξοδα νοσηλειας .τωρα εαν βαλεις οτι καβαλαω 20 χρονια ξεκρανωτος τον τελευταιο 1,5χρονο λογω δουλειας 56 χιλιομετρα καθε μερα σε ποια θεση με φερνει αυτο στις στατισικες??? ξυπνα λιγο εσυ και σκεψου τι γραφεις .πιο πολλες γλαστες πεφτουν απο τα μπαλκονια και κοσμος κυκλοφοραει ξεβρακωτος στην βροχη ή μηχανες κυκλοφοραν στον δρομο???και με την δικη σου λογικη πληρωμης γαμησιατικων για δες λιγο ποσος κοσμος πεθαινει ή αρρωσταινει απο το τσιγαρο το αλκοολ απο αυτα που τρωμε την μολυνση της ατμοσφαιρας τις κεραιες κιν τηλεφωνιας κτλ.αυτα γιατι δεν τα βγαζουν παρανομα ή ειδες καμμια φορα να τρωει κανεις προτιμο επειδη καπνιζει??ή ειπες καμμια φορα δεν θελω να πληρωνω εγω τα νοσηλεια καπνιστων αυτων που πινουν τρωνε ζουν κοντα σε κεραιες κινητης τηλεφωνιας??και μιας και ανεφερες το κατ η μανα μου ηταν χρονια ολοκληρα προισταμενη στην εντατικη στο γενηματα στην θεσ/νικη και οι φορες που την ακουσα να λεει οτι φεραν καποιον που χτυπησε το κεφαλι του λογω κρανους (και πιστεψε με οποτε φερνανε ατυχημα απο μηχανη μου το χτυπουσε για κανενα μηνα ) ηταν ελαχιστες μπροστα στα υπολοιπα αιτια
οπως εγραψα ομως και παραπανω αυτο ειναι εκτος θεματος αμα θες ανοιξε αλλη συζητηση και το αναλυουμε διεξοδικοτερα .
μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που λενε ναι στον ελεγχο καυσαεριων στα διτροχα γιατι λενε οι κυβερνησεις οτι το κανουν για το περιβαλλον και οχι για τα λεφτα και παραλληλα αφηνουν να κυκλοφορανε και να παραγονται αμαξια με πολλες χιλιαδες κυβικα που καταπινουν τον αγλεορα και εκπεμπουν ενα σωρο διοξειδιο του ανθρακα?? ή να λειτουργουν τα εργοστασια της δεη με λιγνιτη και να πεθαινει ο κοσμος απο καρκινο στις γυρω περιοχες ??

irinia
01/11/2008, 07:00
πρωτον τα δικα μου τα γαμησιατικα δεν τα πληρωνεις εσυ ουτε κανενας αλλος ασφαλεια εχω δοξατο θεο. δευτερον δεν ειναι δημοκρατικο να μου επιβαλλει καποιος τι θα φοραω και οταν θεσπισαν αυτον τον νομο και εβαλαν 19% φπα στα κρανη δεν πιστευω να σκεφτηκαν την ασφαλεια μου. τριτον για να μην με πληρωνεις οπως λες θα μπορουσαν να με βαλουν να κανω επιπροσθετη ασφαλεια οπως γινεται στην αμερικη ωστε αμα πεσω απο δικη μου υπαιτιοτητα ή αμα εχω ατυχημα και αποδειχθει οτι εφταιγα οντως εγω (και αυτος που με χτυπησε δεν πηρε τον θειο του που ξερει τον ταδε βουλευτη για να βγει αθωωος ) να αναλαβει αυτη η ασφαλεια τα εξοδα νοσηλειας .τωρα εαν βαλεις οτι καβαλαω 20 χρονια ξεκρανωτος τον τελευταιο 1,5χρονο λογω δουλειας 56 χιλιομετρα καθε μερα σε ποια θεση με φερνει αυτο στις στατισικες??? ξυπνα λιγο εσυ και σκεψου τι γραφεις .πιο πολλες γλαστες πεφτουν απο τα μπαλκονια και κοσμος κυκλοφοραει ξεβρακωτος στην βροχη ή μηχανες κυκλοφοραν στον δρομο???και με την δικη σου λογικη πληρωμης γαμησιατικων για δες λιγο ποσος κοσμος πεθαινει ή αρρωσταινει απο το τσιγαρο το αλκοολ απο αυτα που τρωμε την μολυνση της ατμοσφαιρας τις κεραιες κιν τηλεφωνιας κτλ.αυτα γιατι δεν τα βγαζουν παρανομα ή ειδες καμμια φορα να τρωει κανεις προτιμο επειδη καπνιζει??ή ειπες καμμια φορα δεν θελω να πληρωνω εγω τα νοσηλεια καπνιστων αυτων που πινουν τρωνε ζουν κοντα σε κεραιες κινητης τηλεφωνιας??και μιας και ανεφερες το κατ η μανα μου ηταν χρονια ολοκληρα προισταμενη στην εντατικη στο γενηματα στην θεσ/νικη και οι φορες που την ακουσα να λεει οτι φεραν καποιον που χτυπησε το κεφαλι του λογω κρανους (και πιστεψε με οποτε φερνανε ατυχημα απο μηχανη μου το χτυπουσε για κανενα μηνα ) ηταν ελαχιστες μπροστα στα υπολοιπα αιτια
οπως εγραψα ομως και παραπανω αυτο ειναι εκτος θεματος αμα θες ανοιξε αλλη συζητηση και το αναλυουμε διεξοδικοτερα .
μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που λενε ναι στον ελεγχο καυσαεριων στα διτροχα γιατι λενε οι κυβερνησεις οτι το κανουν για το περιβαλλον και οχι για τα λεφτα και παραλληλα αφηνουν να κυκλοφορανε και να παραγονται αμαξια με πολλες χιλιαδες κυβικα που καταπινουν τον αγλεορα και εκπεμπουν ενα σωρο διοξειδιο του ανθρακα?? ή να λειτουργουν τα εργοστασια της δεη με λιγνιτη και να πεθαινει ο κοσμος απο καρκινο στις γυρω περιοχες ??

AN KAI EIMAΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...........ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ......!!!

Είμαι 52 χρονών καί όδηγώ μηχανάκια πάνω άπό 35 χρόνια......

Τή μιά ήμουν τυχερός τό 1982 καί έσπασα τό παρμπρίτζ ένός αύτοκινήτου μέ

τό κεφάλι μου γλυτώνοντας μόνο μέ ράμματα γιατί έσκασα στό έδαφος

μέ τόν ώμο....χωρίς νά φοράω κράνος...!!!

Τήν άλλη είχα άποβάλλει αύτή τήν........ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.........άπό χρόνια

καί άπλά σηκώθηκα,σκουπίστηκα καί έφυγα χαλώντας μόνο τό κράνος πού

σερνότανε στήν άσφαλτο....

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑΧΑ ΚΕΦΑΛΙ....!!!!

Αύτό τό 2008.........!!!!

Μετά άπό 26 χρόνια.......ποτέ δέν ξέρεις πότε θά τύχει........

Δέν λέω γιά τίς άλλες φορές πού έπεσα ή τράκαρα καί άπλά ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΑΠΟ............ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ....!!!!

Άν έσύ στά τόσα χρόνια πού λές ποτέ δέν έπεσες..........ή δέν χτύπησες δέν φτάνει

τό νά όδηγάς ............ΣΑΝ ΚΟΤΤΑ,..........άπλά

ΕΙΣΑΙ.............ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ..........!!!!!!!

Κανένας νόμος καί καμία ποινή καί πρόστιμο δέν θά σέ κάνει νά καταλάβεις

τήν χρησιμότητα τού κράνους........!!!!!!

Άπλά σκέψου ότι άν χτυπήσεις τό κεφάλι σου στό ντουλαπάκι τής κουζίνας σου

κατά λάθος ,όπως συνήθως τρακάρουμε μέσα στό σπίτι ...........

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ............ΕΙΝΑΙ 2-3 κμ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.............ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕ 10-20 κμ.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.....!!!!!!

Κί άπό τήν άλλη μεριά θεωρώ πολύ μεγάλη βλακεία καί πολύ φτωχό έπιχείρημα

τό έγώ σέ πληρώνω άμα χτυπήσεις τό κεφάλι σου καί σέ ταίζω καί τέτοιες μαλακίες...

ΚΑΝΕΝΑΣ..........ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ

ΤΡΑΓΙΚΑ...........ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ..........ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ....!!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ..........ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙΣ....!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

7 ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ......!!!

ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ....???

Η ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ

Η .........ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ.........!!!!!!!!

Τό έγώ σέ πληρώνω...........ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ....!!!!!

Δέν περισσεύει τίποτε γιατί κάποιοι τρώνε...........ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΣΕΛΕΣ......!!!!!

50 χρόνια ράντζα............γιά ποιά δημόσια ύγεία μιλάτε...???

50 ύπουργοί πέρασαν καί όλοι ......ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ.......!!!!!!!

ΑΠΑΤΗ..............ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ..........

Καί μέσα σέ όλα αύτά έρχεστε καί έσείς καί τού κάνετε κατήχηση γιατί πρέπει νά

φοράει τό κράνος........

ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...........καί κάντο ότι θές φίλε μου.....!!!!

ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.........κι άν έσύ είσαι Ο,.......κωλόφαρδος

καί δέ σούτυχε ποτέ τίποτε στό δρόμο,

διάβασε πού φέτος 2 όδηγοί άγώνων άφησαν τή ζωούλα τους στήν άσφαλτο

καί μή προτρέπεις έστω καί έμμεσα μέ τά λόγια σου ........

ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ..........

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.............δικαίωμα σου ,άλλά

ΕΙΣΑΙ..............ΛΑΘΟΣ.........!!!!!!!!!

ΥΓ. Άς μέ συγχωρέσουν οί φίλοι τού forum πού έγραψα έκτός θέματος.....

makis 71
01/11/2008, 11:35
φιλε terens ειμαι οχι 100% αλλα 1500% μαζι σου σε αυτα που λες .το θεμα ειναι οτι μου επιβαλλουν το κρανος οχι για την ασφαλεια μου γιατι τοτε δεν θα ηταν τοσο ακριβο ουτε θα ειχε φπα 19 %,θα ειχαμε δρομους της προκοπης νοσοκομεια της προκοπης κτλ αλλα καθαρα για εισπρακτικους λογους .
θεωρω και εγω το επιχειρημα οτι με πληρωνει καποιος και για αυτο πρεπει να φοραω κρανο γελοιοτατο .οπως λες και εσυ δικο μου ειναι το κεφαλι και θα πρεπει να με αφησουν ελευθερο να το κανω οτι θελω .το οτι καπνιζω 4 πακετα τσιγαρα την ημερα και οι θανατοι απο το καπνισμα ειναι περισσοτεροι απο οτι με τις μηχανες για αυτο γιατι δεν μου εβαλε κανενας προστιμο??να μου πει φαε 700 ευρα γιατι χαλας τα πνευμονια σου .
και εγω επεσα με τρακαρε ιχ απο πισω ενω ημουν σταματημενος στο φαναρι και σηκωθηκε και εφυγε.εφυγα πανω απο την μηχανη και εσκασα με το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου .και ηταν η πρωτη φορα που φοραγα κρανος .ανοιχτο και με λυτα τα λουρια απο κατω .οταν πηγα στο νοσοκομειο και μου το βγαλανε ο γιατρος μηχανοβιος και αυτος μου ειπε οτι ειχα τυχη που ηταν λυτα τα λουρια αλλιως θα μου εσπαγε ο σβερκος .οποτε καταλαβαινεις οτι και αυτο δικοπο μαχαιρι ειναι .αμα καει το καντηλι σου δεν σε σωζει τιποτα
δεν προτρεπω κανεναν να μην φοραει κρανος .και εγω το φοραω μερικες φορες και οταν παω εκδρομη παντα .
αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να μου το επιβαλλεις δια εξοντωτικου προστιμου .ασ κανουν οπως με το καπνισμα θες φορα το δεν θες μην το φορας αλλα μπορει να σου συμβει αυτο και αυτο .
παρεπιπτωντως το οτι γινεται ολη η ιστορια με το κρανος για οικονομικους λογους μου αποδειχθηκε προσωπικα στην δεκαετια του 90 .τοτε ειχε βγαλει η γερμανικη αντιστιχη της μοτοε μια ανακοινωση για διαμαρτυρια και εγινε και μοτοσυκλετιστικη πορεια στο βελγιο .αφορμη ηταν η προταση της αγγλιας στην ε.ε. να γινει υποχρεωτικη η προστατευτικη ενδυμασια για τους μοτοσυκλετιστες .και μαλιστα να ειναι αναλογη της μηχανης που οδηγανε .δηλαδη φαντασου να εχεις μια κρος μια πιστας και μια τσοπερ θα ηθελες 3 προστατευτικες ενδυμασιες !!!!! τοσο νοιαζονται για μας μιλαμε οι πολιτικοι
λοιπον ζητω απο τον admin να μεταφερει τα τελευταια ποστ σε αλλη συζητηση με θεμα το κρανος ή τα γαμησιατικα που θα με πληρωνουν αλλοι αμα πεσω ή ξερω γω τι αλλο γιατι την καναμε την κουβεντα εδω αστα να πανε
ευχαριστω για την υπομονη σας
μακης

byron
01/11/2008, 12:08
λοιπον ζητω απο τον admin να μεταφερει τα τελευταια ποστ σε αλλη συζητηση με θεμα το κρανος ή τα γαμησιατικα που θα με πληρωνουν αλλοι αμα πεσω ή ξερω γω τι αλλο γιατι την καναμε την κουβεντα εδω αστα να πανε

Η κουβέντα δεν έχει λόγο να πάει αλλού, αφού τα όσα λες είναι περίπου σχετικά με το θέμα

το θεμα ειναι οτι μου επιβαλλουν το κρανος οχι για την ασφαλεια μου γιατι τοτε δεν θα ηταν τοσο ακριβο ουτε θα ειχε φπα 19 %,θα ειχαμε δρομους της προκοπης νοσοκομεια της προκοπης κτλ αλλα καθαρα για εισπρακτικους λογους .
θεωρω και εγω το επιχειρημα οτι με πληρωνει καποιος και για αυτο πρεπει να φοραω κρανο γελοιοτατο .οπως λες και εσυ δικο μου ειναι το κεφαλι και θα πρεπει να με αφησουν ελευθερο να το κανω οτι θελω.

Δλδ επειδή το κράτος μας δεν είναι Ελβετία στις παροχές που θα έπρεπε να παρέχει στους χιλιογδαρμέρνους πολίτες της, η επιλογή σου να μην φοράς κράνος, αποτελεί πολιτική διαμαρτυρία? :confused:
Το θέμα κόστους το αφήνω στην άκρη απ΄τη στιγμή που με χαμηλό κόστος μπορεί κάποιος να πάρει μια χαρά κρανάκι. Αν δεν γουστάρεις το ΦΠΑ που πληρώνεις σε κάθε κράτος της ΕΕ, αγόρασε το από USA, Japan πες ότι είναι gift και τέλος οι δικαιολογίες.

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν θα φοράς ή όχι κράνος. Το θέμα όμως είναι λίγοοοο πιο περίπλοκο απ΄τους αφορισμούς του στύλ "Δικό μου και το κάνω ότι θέλω".
Με την ίδια λογική του κάνω ότι θέλω την ζωούλα μου θα βγεί κάποιος ντίρλα στο δρόμο και θα πάρει 2-3-4 αθώους μαζί του.
Οι νόμοι εδώ ή αλλού λαμβάνονται έχοντας υπ΄όψη την πλειονότητα των ανθρώπων και όχι τους συνειδητοποιημένους υποψήφιους αυτόχειρες. Δικαίωμα σου αφού το έχεις φιλοσοφήσει ότι το κεφαλι σου είναι αναλώσιμο, ο πιτσιρικάς που δεν το έχει όμως θα μας αφήσει χρόνους επειδή νομίζει ότι το μαλλί στρώνει καλύτερα με τον αέρα.
Φυσικά αν δεν γουστάρεις πας σε άλλη χώρα με ακόμα πιο αυστηρούς και ακριβούς νόμους που δεν ΤΟΛΜΑΣ να αγνοήσεις. Γιατί αφού ανέφερες Γερμανίες κλπ, πες μου πόση απόσταση θα διανύσεις ξεκράνωτος πρωτού σε σκίσουν στα 8.
Και άντε άρχισε τις φιλοσοφικές συζητήσεις περί ζεν με τον Γερμανό/Γάλλο/Ολλανδό μπάτσο για να δεις για πότε θα αρπάξεις τις φάπες.

εφυγα πανω απο την μηχανη και εσκασα με το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου .και ηταν η πρωτη φορα που φοραγα κρανος .ανοιχτο και με λυτα τα λουρια απο κατω .οταν πηγα στο νοσοκομειο και μου το βγαλανε ο γιατρος μηχανοβιος και αυτος μου ειπε οτι ειχα τυχη που ηταν λυτα τα λουρια αλλιως θα μου εσπαγε ο σβερκος .οποτε καταλαβαινεις οτι και αυτο δικοπο μαχαιρι ειναι .αμα καει το καντηλι σου δεν σε σωζει τιποτα

Κάτι τέτοια διαβάζω και πιστεύω ότι τελικά δεν μας σώζει τίποτα

Φιλικά

Βύρων

TROOPER
01/11/2008, 14:31
Η κουβέντα δεν έχει λόγο να πάει αλλού, αφού τα όσα λες είναι περίπου σχετικά με το θέμα

Δλδ επειδή το κράτος μας δεν είναι Ελβετία στις παροχές που θα έπρεπε να παρέχει στους ...........................................................

+1000000000

irinia
01/11/2008, 18:48
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...........ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....

Ή μαλακία τού...........τό κράτος είστε έσείς.........ΑΛΛΟΥ......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ....!!!!!

Τό κράτος είναι........

Ό Ζαχόπουλος.........

Ή vodafone................

Ό Βουλγαράκης...........

Ό Ρουσόπουλος............

Ή Ζίμενς.............

ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ...........!!!!!!!!!!!

Αύτή είναι ή φοβερή λειτουργία τής Έλληνικής πολιτείας........ΤΕΛΕΙΑ.........!!!!!!!

Γιαυτό φοράτε κράνος.......καί μή κατασπαταλάτε τό δημόσιο χρήμα χτυπώντας

τό κεφάλι σας στά τσιμέντα....!!!!!

makis 71
01/11/2008, 19:31
αιντε παλι !!! παμε ακομα μια φορα για τις πισω σειρες που δεν ακουσαν .
byron πριν απαντησεις διαβασες ολο το κειμενο ή δυο αποσπασματα και αντε δωστου??
ειναι το ιδιο να οδηγας σουρωμενος και το ιδιο να μην φορας κρανος??
το ιδο να παθω μονο εγω ζημια και το ιδιο να παρω ακομα 3-4 μαζι μου??το κρανος υποτιθεται οτι ειναι μορφη προληψης των ατυχηματων ετσι δεν ειναι ?? οπως αλλωστε εδω στην ελλαδα ειναι μορφη προληψης ατυχηματων και οι γλυστεροι δρομοι οι σκαμμενοι δρομοι οι χαλια δρομοι ο κακος φωτισμος η κακη σημανση κτλ .
και ναι δεν φοραω κρανος γιατι δεν γουσταρω και το βλεπω και σαν μια μορφη διαμαρτυριας !!!!
το βρισκεις δηλαδη οτι οτιδηποτε μας κανει κακο θα πρεπει να απαγορευεται δια προστιμου και εχω ηδη γραψει το καπνισμα γιατι δεν το απαγορευει κανεις ?? ή ολα τα υπολοιπα που μας κανουν κακο και ειναι νομιμα??
δεν θα επρεπε δηλαδη να ειναι θεμα παιδειας το κρανος και να το φοραει αυτος που θελει να το φοραει συνηδητοποιημενα???οταν το κρατος δεν λειτουργει σαν κρατος και δεν ειναι σωστο στις υποχρεωσεις του απεναντι μου γιατι εγω να ειμαι ενταξει σε ενα θεμα τελειως αντιδημοκρατικο ενα θεμα αποφασιζω και διαταζω??
γιατι τον πιτσιρικα που περιγραφεις να μην του βαζουν προστιμο και για το οτι καπνιζει π.χ.
γιατι να μην βαζουν στον εργολαβο που εφτιαξε παλι μαπα δρομο και μας βαζει ολους σε κινδυνο φοραμε δεν φοραμε κρανος?? στον πολιτικο που παλι τα αρπαξε κτλ ??
το χαμηλο κοστος αγορας για σενα ποιο ειναι ???
γιατι οπως προαναφερα για μενα 50 ευρω με τον μισθο των 715 δεν ειναι χαμηλο κοστος και αμα θες πιστεψε το .με 50 ευρω εγω θα βγαλω 3-4 μερες .και οσο για το χαμηλο κοστος το κινεζικο κρανακι μου των 40 ευρω μου ραγισε μετα που μου επεσε απο το χερι !!!!
δεν ξερω αν εχεις ζησει γερμανια ή ελβετια κτλ και γραφεις αναλογα εγω ομως που εζησα 12 χρονια γερμανια ειδα την εξης διαφορα
επαιρνα 4800 μαρκα το μηνα περιπου 2400 ευρω πληρωνα ενοικι 450 ευρω για ενα 75 αρι σπιτι σε καλη γειτονεια και μου μενανε 1950ευρω το προστιμο για κρανος ηταν 20!!!!! ευρω και με πιασαν παμπολλες φορες να μην φοραω ,για υπολογισε με 1950 ευρω ποσα προστιμα των 20 μπορω να πληρωσω???
εδω παιρνω 715 πληρωνω 320 για ενα 60 αρι σπιτι και το προστιμο ειναι 350 αν το πληρωσω σε 10 μερες και 700 αν δεν προλαβω να το πληρωσω .για ξανακανε τους υππολογισμους .
στην γερμανια ειχα τις δρομαρες τα παρκα ολες τις ανεσεις εβλεπα οτι τα λεφτα που πληρωνα για φορους καπου επενδυοταν .εδω ????
εκει να σου πω κατι οταν φορουσα το κρανος δεν το εκανα απο φοβο μην φαω προστιμο το εκανα απο φιλοτιμο γιατι οταν εβλεπα τι μου προσφεραν και τι μου ζητουσαν ελεγα απο μεσα μου αντε βαλτο το ρημαδι .εδω??
και προανεφερα στον φιλο τερενσ οτι ειμαι 1500% μαζι του .το κρανος σωζει ζωες .δωσε μου ομως σαν κρατος την καταλληλη παιδεια και ασε με να αποφασισω μονος μου τι θακανω .οπως γινεται με τα τσιγαρα (να χαμε να λεγαμε τωρα) .
εχεις αρπαξει πολλες φαπες απο ευπωπαιο μπατσο???
γιατι εμενα οποτε με σταματαγανε μονο να τους φιλησω δεν μου ερχοταν τοσο ομορφα που φεροταν και που δεν κοιταγαν αντε κοβουμε προστιμο και αντε γεια αλλα σου εξηγουσαν ολοκληρο μαθημα σου κανανε γιατι δεν επρεπε να κανεις την παραβαση που εκανες .και πιστεψε με μετα απο αυτο απο φιλοτιμο δεν εκανες μαλακιες στο δρομο εκτος παλι αν ησουνα τελειως αναισθητος .
επειδη βαριεμαι να γραφω και αλλα τα υπολοιπα την επομενη φορα .
και οντως δεν μας σωζει τιποτα . οταν εχουμε τετοιους νομοταγεις πολιτες οπως εσυ ή ο αλλος που εγραψε να λεμε στον μπατσο να γραψει τον ακρανωτο για να γεμισουν τα δημοσια ταμεια (??????????? ) (βαση αυτων που εγραψες σε κρινω .δεν σε ξερω ουτε εχω τιποτα μαζι σου .το διευκρινιζω γιατι ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγηται )δεν χρειαζομαστε καν την αστυνομια .παιδια πατε σπιτια σας .απλα εξοριστε τους αντιρρησιες και τελειωσε η δουλεια .και ξαναρωταω και εσενα διαμαρτυρηθηκες ποτε για τα στραβα και τα αναποδα που συμβαινουν στον βωμο του κερδους οπως το καινουργιο με τον ελεγχο καυσαεριων με τα διτροχα την ωρα που παραγονται και κυκλοφορουν τεραστια αυτοκινητα με κουβαδες κυβικα??
και το αναφερω αυτο γιατι το ελληνικο κτεο κανει οτι ακριβως το γερμανικο και στο γερμανικο τα ορια για να περασει μια μηχανη τον ελεγχο καυσαεριων ειναι τοσο ψηλα που μια μηχανη δεν θα δουλευε καθολου αμα ηταν να εχει τετοιες εκπομπες καυσαεριων .αλλα ειπαμε ολοι τα κανουν ολα για εμας το περιβαλλον γενικα για το καλο μας .κανενας δεν το κανει για να μας αρμεξει
τελως παντων εξακολουθω να λεω οτι πρεπει να παω σε αλλη συζητηση αυτο το θεμα . ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν τυχων τα γραπτα μου θιγουν καποιον εδω μεσα ομως αυτα ειναι τα πιστευω μου

TOLISTOLAROS
01/11/2008, 20:44
εφυγα πανω απο την μηχανη και εσκασα με το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου .και ηταν η πρωτη φορα που φοραγα κρανος .ανοιχτο και με λυτα τα λουρια απο κατω .οταν πηγα στο νοσοκομειο και μου το βγαλανε ο γιατρος μηχανοβιος και αυτος μου ειπε οτι ειχα τυχη που ηταν λυτα τα λουρια αλλιως θα μου εσπαγε ο σβερκος
Μηχανόβιος μπορεί να'ταν ο γιατρός.
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ.

αμα καει το καντηλι σου δεν σε σωζει τιποτα
Ρίξε μια ματιά στο
aneinainasoukatseithgamhses.gr , osaerthounkiosapane.com
otigrafeidenksegrafei.org
kismet.edu

Φίλε κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.ΑΝ όμως σου μπει στο μάτι ένα έντομο επειδή δε φόραγες κράνος,πέσεις και χτυπήσεις κανα μικρό παιδί να δω τί θα σου πει ο Θεός,οι τύψεις σου και ο δικαστής...

Tο καλοκαίρι που με τράκαρε κάποια( με full εξοπλισμό και ακόμα κουτσαίνω) φαντάσου να μην έβρισκα κρεβάτι στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή θα'το χε πιάσει ένας μαλάκας που χτύπησε άσχημα από ένα χαζοπέσιμο επειδή οδηγούσε ξεκράνωτος....

makis 71
01/11/2008, 22:38
καλα αρχηγε εχεις ξεφυγει τελιως μιλαμε ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ???
αυτα που γραφεις τα διαβαζεις???
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
εσενα αν οδηγας με ανοιχτη την ζελατινα και σου μπει κανενα εντομο ??τι σεναρια επιστημονικης φαντασιας ειναι αυτα που γραφεις??αλλα ξεχασα εσυ πας και στο περιπτερο με φουλ εξοπλισμο και αυτο το μπουφαν με τον αεροσακο

Tο καλοκαίρι που με τράκαρε κάποια( με full εξοπλισμό και ακόμα κουτσαίνω) φαντάσου να μην έβρισκα κρεβάτι στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή θα'το χε πιάσει ένας μαλάκας που χτύπησε άσχημα από ένα χαζοπέσιμο επειδή οδηγούσε ξεκράνωτος..

καλα μιλαμε εισαι και πολυ ατομο .και αμα σου επιανε κανενας μαλακας που επαθε καρκινο επειδη καπνιζε το κρεββατι ??και αυτους εξω αν ειναι δυνατον ολα τα κοπροσκυλα μεσα στα νοσοκομεια θα τα βαζουμε??
ή ακομα χειροτερα αμα ηταν κανενας αλλος μαλακας απο τα χωρια της πτολεμαιδας με λευχαιμια απο το εργοστασιο της ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ και σου επιανε το κρεββατι .φανταζεσαι??? αππαπαπα κακο πραμα
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩς ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟς ΤΟΛΗς ΤΟΛΑΡΟς
ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΞΩ LONG LIVE TOLIS TOLAROS .LIVE AND LET DIE ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ .BYPON ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ !!!!
ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ
κυριε μου με αυτα εδειξες το επιπεδο σου ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΗ .ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ .
ΖΗΤΩ Ο ΤΟΛΗΣ ΤΟΛΑΡΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
:beer: :rotflmao: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΥΓ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ (γιατι εκεινη την εποχη γραφανε αβερτα οχι για τιποτα αλλο) ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΦΗΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ???
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΣΦΗΚΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΘΑΛΑΜΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 75 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΩ ΕΝ ΓΝΩΣΙ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΤΕΓΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΦΑΞΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 75 ΕΥΡΩ 750 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ
ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ .... ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ......ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ .......

irinia
02/11/2008, 06:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Μηχανόβιος μπορεί να'ταν ο γιατρός.
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ.

Ρίξε μια ματιά στο
aneinainasoukatseithgamhses.gr , osaerthounkiosapane.com
otigrafeidenksegrafei.org
kismet.edu

Φίλε κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.ΑΝ όμως σου μπει στο μάτι ένα έντομο επειδή δε φόραγες κράνος,πέσεις και χτυπήσεις κανα μικρό παιδί να δω τί θα σου πει ο Θεός,οι τύψεις σου και ο δικαστής...

Tο καλοκαίρι που με τράκαρε κάποια( με full εξοπλισμό και ακόμα κουτσαίνω) φαντάσου να μην έβρισκα κρεβάτι στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή θα'το χε πιάσει ένας μαλάκας που χτύπησε άσχημα από ένα χαζοπέσιμο επειδή οδηγούσε ξεκράνωτος....

ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τυχαίνει νά έχω 2 καλά κράνη ,ένα Arai -RX7 corsair καί ένα XR-100 shoei........

Τό Arai είναι τό κορυφαίο μοντέλλο τής έταιρείας καί τό Shoei τό δεύτερο μετά

τό X-spirit.......

EXOYN OΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.........

Τό XR είναι πολύ πιό κοντό,δέ σού γεμίζει τό κεφάλι.....

Ψάχνοντας το νά δώ γιατί τέτοια κορυφαία έταιρεία έβγαλε ένα άπό τά καλύτερα

τής κράνη πολύ κοντό,καί τό άντιλαμβάνεσαι άν φοράς μιά τό ένα μιά τό άλλο

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ............

ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟΥ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ...........

Άφήνει άκάλυπτο βέβαια άλλο μέρος τού κεφαλιού άλλά αύτά πλέον είναι στατιστικές

νούμερΑ ,έμπειρίες καί τακτική τών έταιρειών.....!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ...........Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.....!!!!

Σταματήστε νά γράφετε μέ άφορισμούς........σταματείστε νά είστε οί κύριοι τέλειοι...!!!

στά 35 χρόνια πού όδηγώ καί όταν είμαι έξω στά βουνά ,άπειρες φορές ένιωσα

τήν άνάγκη ......ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ......γιά νά νοιώσω αύτό τό.......

ΦΟΒΕΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.........όταν ό άέρας σέ χτυπά στό πρόσωπο

καί έρχεσαι σέ άμεση έπαφή μέ τή φύση....!!!!

Ό άνθρωπος άν μή τί άλλο έχει δίκαιο σέ κάποια πράγματα......

Καί μόνο άπό τή φύση της ή μηχανή δέν είναι όρθολογιστικό πράμμα.......!!!!

Ό άλλος σπάει τό φλάς του καί ό μηχανόβιος τό χέρι του ,τό πόδι του σέ μιά άπλή

σύγκρουση....!!!!

Τόσα χρόνια στό κουρμπέτι ,δέν άκουσα ποτέ κανένα μυγάκι νά μπεί σέ κάποιο μάτι

καί νά προκαλέσει τροχαίο έπειδή κάποιος δέ φορούσε κράνος.

Άντίθετα έχω διαβάσει καί άκούσει άπειρα άτυχήματα πού έγιναν άπό μαλακίες

άνθρώπων ή άτυχία ή κακές συγκυρίες...!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...........ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ....!!!!

Μόνο στό κεφάλι του θά κάνει κάποιος κακό....!!!!

Όσο γιά τό κρεββάτι στό νοσοκομείο Ρόδου.....??

ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ...........μέ τόν άπλοικό τρόπο πού τό άντιμετωπίζεις....

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ............ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑΝΕ

ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ...........

ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ..............

πού πιθανώς θά σού πιάσει τό κρεββάτι.............ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.....!!!!

Μάλλον είσαι μέ αύτούς πού δίνουν άφεση άμαρτιών σέ αύτούς πού κυβερνούν έδώ

καί χρόνια αύτόν τόν τόπο..........κοροιδεύοντας τό λαό.......!!!!

Άφού όμως σέ κατάφεραν νά σκέφτεσαι μέ αύτό τόν τρόπο ...............

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ................ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ......!!!!!!!!

Κί άν ό φίλος μας είναι μιά φορά λάθος πού σέ τελική άνάλυση άφορά...........

ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ......

ή δική σου επικίνδυνη λογική καί σκέψη παρέχει ΑΣΥΛΙΑ............σέ όλους αύτούς

ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ..........πού δέ νοιάστηκαν ποτέ μά ποτέ τό πώς θά νοσηλευτώ

ΕΓΩ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ.........καί ό όποίος μαλάκας

πληρώνω κανονικά γιά τήν ύγειονομική μου περίθαλψη κάθε μήνα τήν πολιτεία

ή όποία πολιτεία μέ έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ........!!!!!!!!

Καί ή όποία φροντίζει νά μού τό δείχνει κάθε ώρα καί λεπτό.....

Στρέψε λοιπόν τήν όργή σου καί τό πάθος σου έκεί πού πρέπει ,σέ έκείνους πού χρόνια τώρα

μαζεύουν καί τρώνε καί δέ φρόντισαν νά κάνουν καί 2 καί 3 καί 10 νοσοκομεία στή Ρόδο

ένα νησί πού φιλοξενεί έδώ καί 50 χρόνια όλη τή Σκανβιναυία καί πού κάθε

άνοιξη καί καλοκαίρι γεμίζει άπό τουρίστες μέ σπασμένα πόδια καί κεφάλια

άπό τά νοικιασμένα μηχανάκια.....!!!!!

Διαμαρτυρήσου γιά αύτά πού θάπρεπε νά σού παρέχουν καί όχι γιά τό άν ό διπλανός

σου σού πάρει τό κρεββάτι πού δέ φτάνει....!!!!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥ..............ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ

καί άσε αύτούς πού δέ φοράνε κράνος νά προβληματιστούν μόνοι τους,ίσως

άπό αύτά πού άκούνε πού βλέπουν πού διαβάζουν ή πού έτυχε νά ζήσουν....!!!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ.............ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...........ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

ΑΛΛΙΩΣ..............ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.........!!!!!!!!

TOLISTOLAROS
02/11/2008, 13:05
LONG LIVE TOLIS TOLAROS .LIVE AND LET DIE ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ .BYPON ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ !!!!
Long Live εσυ κυρ Μαλάκα.Έτσουξε η απάντηση και άρχισε ςτις εξυπνάδες;Άντε γειά.
ΥΓ1:Το long live το λέω ειλικρινά,ποτέ να μη σου τύχει καμμία στραβή
ΥΓ2:Για την ιστορία όταν με πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία με είδε γιατρός για πρώτη φορά(πριν καν βγει ακτινογραφία)μετά μισή ώρα.Τί να πρωτοπρολάβει κι αυτός.
ΥΓ3:Ρώτα στο ΚΑΤ πόσες περιπτώσεις θα τη βγάζανε καθαρή χωρίς κράνος...άιντε

TOLISTOLAROS
02/11/2008, 13:15
ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τυχαίνει νά έχω 2 καλά κράνη ,ένα Arai -RX7 corsair καί ένα XR-100 shoei........

Τό Arai είναι τό κορυφαίο μοντέλλο τής έταιρείας καί τό Shoei τό δεύτερο μετά

τό X-spirit.......

EXOYN OΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.........

Τό XR είναι πολύ πιό κοντό,δέ σού γεμίζει τό κεφάλι.....

Ψάχνοντας το νά δώ γιατί τέτοια κορυφαία έταιρεία έβγαλε ένα άπό τά καλύτερα

τής κράνη πολύ κοντό,καί τό άντιλαμβάνεσαι άν φοράς μιά τό ένα μιά τό άλλο

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ............

ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟΥ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ...........

Άφήνει άκάλυπτο βέβαια άλλο μέρος τού κεφαλιού άλλά αύτά πλέον είναι στατιστικές

νούμερΑ ,έμπειρίες καί τακτική τών έταιρειών.....!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ...........Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.....!!!!
Ο γιατρός που είπε στο θύμα του ατυχήματος αυτό το πράγμα ήταν μπροστά στη σκηνή; ΟΧΙ
Έκανε μήπως κανένα πείραμα,καμμιά προσομοίωση ατυχήματος για να βγάλει συμπέρασμα;ΟΧΙ
Μέτρησε στο σβέρκο του θύματος δυνάμεις,επιβραδύνσεις κτλ και έβγαλε αυτό το συμπέρασμα;ΟΧΙ
Άρα λέει πίπες.Πιθανόν να το είπε για ν'ανεβάσει την ψυχολογία του ασθενή.
Συμπέρασμα για ατυχήματα χωρίς προσομοιώσεις δε βγαίνει.
Ειδικά σε ατυχήματα μοτοσυκλέτας όπου κανείς δεν ξέρει πότε,πώς,πού θα πέσει και που θα καταλήξει.Δεν είναι crash test αυτοκινήτων όπου η σύγκρουση επαναλαμβάνεται συνεχώς και οι αισθητήρες δίνουν συμπεράσματα.
Εδώ σε ατυχήματα όπου έχεις μετρήσιμα δεδομένα(μαύρο κουτί αεροσκαφών) και πάλι πολλές φορές δεν είσαι σίγουρος γιατί και πώς έγινε.
Θα βγάλει συμπέρασμα δηλαδή κάποιος που δεν ήταν παρόν και δεν έχει στοιχεία στα χέρια του;Για ένα τόσο πολύπλοκο τύπο ατυχήματος(μοτοσυκλέτα)όπου οι παράμετροι είναι πολύ περισσότερες;

TOLISTOLAROS
02/11/2008, 13:30
Σταματήστε νά γράφετε μέ άφορισμούς........σταματείστε νά είστε οί κύριοι τέλειοι...!!!
Κανείς δεν είναι τέλειος,αυτό πάλι πώς σου'ρθε;

όταν είμαι έξω στά βουνά ,άπειρες φορές ένιωσα
τήν άνάγκη ......ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ......γιά νά νοιώσω αύτό τό.......
ΦΟΒΕΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.........όταν ό άέρας σέ χτυπά στό πρόσωπο
καί έρχεσαι σέ άμεση έπαφή μέ τή φύση....!!!!
Στα βουνά κάνε ό,τι σου κατέβει.Σε δημόσιο δρόμο με κίνηση όχι!Εκεί δεν είσαι μόνος σου!

Τόσα χρόνια στό κουρμπέτι ,δέν άκουσα ποτέ κανένα μυγάκι νά μπεί σέ κάποιο μάτι
καί νά προκαλέσει τροχαίο έπειδή κάποιος δέ φορούσε κράνος.
Άντίθετα έχω διαβάσει καί άκούσει άπειρα άτυχήματα πού έγιναν άπό μαλακίες
άνθρώπων ή άτυχία ή κακές συγκυρίες...!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...........ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ....!!!!
Μόνο στό κεφάλι του θά κάνει κάποιος κακό....!!!!

Να υποθέσω ότι στο δικό σου κράνος δεν έχει σκάσει ποτέ σφήκα,ποτέ έντομο ε;Πες μας που οδηγέις να ρθούμε και μεις.
Στο χρόνο που πέρασε από τότε που έγραψες το ποστ μέχρι τώρα που σου απαντάω έχουν γίνει πανελλαδικά μόνο ένα σωρό ατυχήματα με μοτο.

Τα έχεις υπ'όψη σου;Όλες τις περιπτώσεις;Αποκλείεις δηλαδή να μπει καμμιά σφήκα στο μάτι κάποιου ξεκράνωτου και να πέσει παίρνοντας παρέα κάποιον άλλο;
Προφανώς και έχει συμβεί και δυστυχώς θα ξανασυμβεί.Ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτός ο οποίος το πάθει πολύ πιθανό μετά να μη μπορεί να μας πεί γιατί έπεσε...

makis 71
02/11/2008, 13:32
ΤΟΛΙΣ ΤΟΛΑΡΟΣ πραγματικα δεν χανεις ευκαιρια να διεξεις το επιπεδο σου ετσι δεν ειναι αρχοντα???
τους χαρακτηρισμους κυρ μαλακα και τα λοιπα κρατα τους για τα μουτρα σου γιατι σε κανενα σημειο της συζητησης δεν σε εβρισα .
σου απαντησα για κατ και νοσοκομεια
ευχαριστω για το long live αλλα ξεροντας οτι υπαρχουν τετοιοι μοτοσυκλετιστες ..... μπα δεν το κοβω .....
δεν το αφηνεις το σπορ να παρεις κανα καμπριο ??? πιο πολλα γκομενακια τραβαει
οσο για το αν ετσουξε ....
ΩΩΩΩ ΑΣΤΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΑΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΗΓΕ ΣΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΠΛΗΚΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ....
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΥΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΕ 180 ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ 400 ΠΑΙΔΑΚΙΑ .....
ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ .....
ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ???ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ .
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ....
ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ .ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΔΟΛΦΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .ΑΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ .

ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ,ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ,ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ , ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΕ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ,ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΝΤΟΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΟΧΙ
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ .ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ .ΚΑΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΜΒΑΘΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ !!!!!!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ...ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ !!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ .....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΙΔΕΔΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ12 ΜΕΤΡΑ ΠΑΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΩ
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ Ο ΤΟΛΙΣΤΟΛΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOLISTOLAROS
02/11/2008, 13:33
ΟΚ

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

TOLISTOLAROS
02/11/2008, 13:47
Aξίζει τον κόπο (http://tomvtr.kicks-ass.org:8080/archive/index.php/t-2772.html)

byron
02/11/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
ΟΚ

:a28: και κουλάρησε λίγο

700_Thespieis
02/11/2008, 14:53
@Terens

+1000 Eisai poly swstos se ola

TROOPER
02/11/2008, 15:05
χμμμ....

μηπως να αλλαξουμε τον τιτλο σε ''τεκμηρια ΕΠΙβιωσης'' για να μην ειμαστε και τελειως off topic ???

nik7119
02/11/2008, 16:40
παιδια τελικα οι μοτο θα εχουν τεκμιρια?θα τις δηλωνουμε καθολου?αλοι τις δηλωνουν κι αλοι οχι,,τι θα γινει τελικα?

stefanos
02/11/2008, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χμμμ....

μηπως να αλλαξουμε τον τιτλο σε ''τεκμηρια ΕΠΙβιωσης'' για να μην ειμαστε και τελειως off topic ???

Οχι ο τίτλος είναι μια χαρά, δείχνει οτι το κράτος χαρακτηρίζεται ακριβώς απο το επίπεδο των πολιτών του.
Και απ ότι φαίνεται οχι μόνο το κράτος αλλά και η εκκλησία.
Εχουμε επιστημονικά κατωχειρώσει το δικαίωμα μας στην παρανομία.
Παραπάνω διαβάζεται μια επιστημονική εξήγηση γιατί πρέπει να είμαστε παράνομα ξεκράνωτοι.
Επείσης κάλιστα θα μπορούσε να ήταν γιατί ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να παίρνω μίζες και φακελάκια.
Γιατί πρέπει να μην δουλεύω και να πληρώνομαι.
Γιατι διακαιούμαι να χτίζω στο δάσος και τις παραλίες σε καταπατημένα οικόπεδα.
Ετσι είμαστε.

stefanos
02/11/2008, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
παιδια τελικα οι μοτο θα εχουν τεκμιρια?θα τις δηλωνουμε καθολου?αλοι τις δηλωνουν κι αλοι οχι,,τι θα γινει τελικα?

Οχι θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για το σπίτι σου και είστε οκ.