Σύνδεση

View Full Version : πάρτε τα μέτρα σας για την τσέπη σας!

Σελίδες : 1 [2] 3

byron
10/10/2008, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
για να μην μιλήσουμε για πανικό που ήμαστε ικανοί να προκαλέσουμε στην ελλαδα!

:rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :lol: :rotflmao:

LARISEOS
10/10/2008, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :lol: :rotflmao:

πανικος δεν ειναι όταν βλέπεις την φωτιά να καιει 1 χωριό πιο κατω άλλα οταν φτάνει εξω απο την αυλή σου!

οσω κοιτάς το αλλο χωριό και περιμένεις και δεν δραστηριοποιείσαι τοτε φτάνεις στον πανικό....και απο τον πανικό σου κανεις και βλακείες!!

ενω ο έξυπνος που το εχει μελετήσει λιγο και εχει σιγα σιγα αδειάσει το σπιτι,
θα πραξει πιο σωστά!

αυτα αν εννοεις οτι εγω σπερνω τον πανικο!? αν καταλαβα σωστα με τα :rotflmao: :rotflmao: :lol:

LARISEOS
10/10/2008, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Ευχαριστουμε μας αφηνεις να ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

Οσο για τα Βοδια που λες :a014: :a019:

ειπα συγνώμη για οπιων προσβάλω αλλά ρε σει......σου κανω κακό? σε κλέβω? σου λέω κατι που θα σε χαλάσει?

να σου ανοίξω τα ματια προσπαθώ και μόνοι σας τα κλείνεται αλλα και κοροϊδεύεται!

ειπα πιο πανω οπιως θελει να συμετασχει στο thread ας ακούσει και ας ρωτάει και ας απαντάει....όποιος κοροϊδεύει να ανεχτεί και το βρίσιμο απλά! δεν θα καθίσω να σκάσω κιόλας !

ειμαι ατομο που οτι και να πει ο αλλος δεν θα γελασω δεν θα κοροιδεψω ετσι και δεν το ανεχομαι ουτε εγω........στα φιλαράκια σας κάντε οτι γουσταρεται οπως εγω στα δικα μου ,,,,,εδω μιλάμε για ενα θεμα ομως που καίει ολο τον κοσμο και το κανεται χαβαλέ.........οκ moto.gr ειναι αλλα τη να κάνουμε εδω το ποσταρα!

σεβασμό θα παρης αμα δείξεις!

οταν δεν σέβεσαι συνάνθρωπο μην περιμενεις να σε σεβαστή και αυτος! ειδικά εγώ!

stefanos
10/10/2008, 10:41
δεν ειναι ακόμα για αγορά....οπιος το κανει θα χασει! το ελληνικο εχει και αυτο προβλήματα ....

οπως εχουν ολες οι ευρωπαϊκές τράπεζες! !

αμα ομως περιμένεις και δεν ακούσεις καπιον δηθεν χρηματιστή,,,,,,,πριν μια εβδομάδα παλι τα ιδια λέγανε αγόρασε τωρα ειναι ευκαιρία!!!!!

και μην ξεχνάς που οτι ο χαζοσ πανικοβάλλεται ,,,,,,,, οπιως πηρε τα μετρα του ειναι οκ!!!!!

για να μην μιλήσουμε για πανικό που ήμαστε ικανοί να προκαλέσουμε στην ελλαδα!

Έτσι είναι το χρηματιστήριο. Πάντα μπορεί να αγοράσεις φτηνότερα και να πουλήσεις ακριβότερα, αλλά με αυτό το μυαλό δεν βγάζεις ποτέ χρήμα μένεις με τα χαρτιά.
Το μόνο θέμα είναι να πουλήσεις ακριβότερα απο ότι έχεις αγοράσει και να τσεπώσεις την διαφορά, απο εκεί και πέρα ας βγάλουν και οι άλλοι το κέρδος και καλοφάγωτο.
Οπότε και την προηγούμενη εβδομάδα να είχες αγοράσει θα βγάλεις το κέρδος σου ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά έτσι είναι το ευκολο χρήμα

:p

LARISEOS
10/10/2008, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Έτσι είναι το χρηματιστήριο. Πάντα μπορεί να αγοράσεις φτηνότερα και να πουλήσεις ακριβότερα, αλλά με αυτό το μυαλό δεν βγάζεις ποτέ χρήμα μένεις με τα χαρτιά.
Το μόνο θέμα είναι να πουλήσεις ακριβότερα απο ότι έχεις αγοράσει και να τσεπώσεις την διαφορά, απο εκεί και πέρα ας βγάλουν και οι άλλοι το κέρδος και καλοφάγωτο.
Οπότε και την προηγούμενη εβδομάδα να είχες αγοράσει θα βγάλεις το κέρδος σου ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά έτσι είναι το ευκολο χρήμα

για να βγάζεις αμεσα φράγκα αμεσα πρεπει να αγοράζεις με τουλαχιστον 10 000 ευρο σε μια μετοχη ώστε να και με ενα 5% να παρης κατι ! αλλιως δεν αξίζει.....το ρίσκο!

επίσης ο καριόλης που βγαίνει στο παράθυρο τον ειδήσεων και λεει πως ειναι ευκαρια ,,δεν απευθύνεται σε καπιον χρηματιστή η σε καπιον που ασχολείται με τα οικονομικά,,,,,,,,,

απευθύνεται στον ελληνικό λαο που τούς κοροϊδεύουν γιατι ετσι θα πάρουν αυτοι τα λεφτα τους πίσω!!!

LARISEOS
10/10/2008, 10:56
- 6,5% χαα
-7,5 % dax
-5% omx

και παει λεγοντας....τα συμβόλαια στην αμερικη δείχνουν -1.7 % ..........

και ειδη η αναλυτες μηλανε για επόμενη στάση στης 1700 μονάδες το χαα!

:beer: καλά κρασιά!

πεζει ενα σεναριο ολο να ειναι φτιαχτο........δλδ καπιοσ αυτην την στιγμη αγοράζει ενώ όλοι πουλανε.......! κάποιος μεγάλος.

πιστεύεται πως ειναι τραπεζικοί όμιλοι που μπορει και να ευθύνονται γιαυτο το αποτέλεσμα για να αγοράσουν φτηνά αλλες τράπεζες!

stefanos
10/10/2008, 11:02
για να βγάζεις αμεσα φράγκα αμεσα πρεπει να αγοράζεις με τουλαχιστον 10 000 ευρο σε μια μετοχη ώστε να και με ενα 5% να παρης κατι ! αλλιως δεν αξίζει.....το ρίσκο!

επίσης ο καριόλης που βγαίνει στο παράθυρο τον ειδήσεων και λεει πως ειναι ευκαρια ,,δεν απευθύνεται σε καπιον χρηματιστή η σε καπιον που ασχολείται με τα οικονομικά,,,,,,,,,

απευθύνεται στον ελληνικό λαο που τούς κοροϊδεύουν γιατι ετσι θα πάρουν αυτοι τα λεφτα τους πίσω!!!

Είμαι πολύ φτωχός για να μου κάνει κάτι το 5% άμμεσα.
Θα περιμένω να πάρω τα τριπλάσια σε μερικά χρόνια, δεν με πειράζει δεν παίζω δανεικά και οτι παίζω δεν θα μου λείψει και δεν θα στεναχωρηθώ αν το χάσω ακόμα και εντελώς.

Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν να μιλάει για μετοχές, για λίρες άκουσα για χρυσό για χρηματοκιβώτια.

Λεωνίδας
10/10/2008, 11:06
εγώ τα έκανα λίρες πάντως :wave2:

144802

MG
10/10/2008, 11:08

[QUOTE][B]
να σου ανοίξω τα ματια προσπαθώ και μόνοι σας τα κλείνεται αλλα και κοροϊδεύεται!

+1 για το οτι θες να πεις κατι για το κοινο συμφερον. - 10 ομως για το οτι δεν δεχεσαι τον αντιλογο και εισαι κατηγορηματικος. Δειχνεις για ξερολας

ειπα πιο πανω οπιως θελει να συμετασχει στο thread ας ακούσει και ας ρωτάει και ας απαντάει....όποιος κοροϊδεύει να ανεχτεί και το βρίσιμο απλά!

Εσυ δεχεσαι οτι υπαρχει κι αλλη γνωμη??? η εχεις το αλανθαστο.?

σεβασμό θα παρης αμα δείξεις!

με τα βοδια που ειπες στο γυρναω μπουμερανγκ

Τεσπα, συμφωνουμε σε καποια αλλα ως εκει. Μετα απλα σε ακουω και κρινω για μενα οπως και οι περισσοτεροι πιστευω.

MG
10/10/2008, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ τα έκανα λίρες πάντως :wave2:

αυτη ειναι επενδυση!!

:rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry:

LARISEOS
10/10/2008, 11:13
Είμαι πολύ φτωχός για να μου κάνει κάτι το 5% άμμεσα.
Θα περιμένω να πάρω τα τριπλάσια σε μερικά χρόνια, δεν με πειράζει δεν παίζω δανεικά και οτι παίζω δεν θα μου λείψει και δεν θα στεναχωρηθώ αν το χάσω ακόμα και εντελώς.

Μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν να μιλάει για μετοχές, για λίρες άκουσα για χρυσό για χρηματοκιβώτια.

οπως το λες ειμαι πολυ φτωχός λες Ε? πρόσεχε να δεις γιατι μιλάω και φωνάζω εγω εδω μέσα...

πάντα εχεις την ευκαιρία να κανεις κάτι!

δλδ..... αν ρε σει παει το ΧΑΑ 1000 μονάδες,,,,η τιμη της εθνικής θα φτασει 5 ευρο!

2 πακετα τσιγαρα!
ενασ καφες και μια τυροπιτά!

αμα εκείνη την στιγμή εχεις 5 000 ευρο . περνεις 1000 μετοχές της εθνικής!!!!!

καντο επι 40 που θα φτάσει και θα δεις γιαυτο μιλαω και λεω ξυπνάτε!

ΑΛΛΑ για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις τιμές στόχο........αγορά τόσο αλλά μόνο τόσο ......5 ευρο ας που μαι και πούλημα στησ 40! δεν πρέπει να το αλλάξεις αυτό ειναι ενα πλάνο που πρέπει να το κρατήσεις!

ggs
10/10/2008, 11:18
Μην φοβάστε ….

Κάντε τα «κουμαντα» σας κι όταν έλθει η καταστροφή (για τους άλλους) εμείς θα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες να πλουτίσουμε ….χε..χε..χε..

Κάποια λαμπρά μυαλά τα είχαν καταφέρει ακόμα και στην κατοχή….χε…χε…χε..

144804

LARISEOS
10/10/2008, 11:19
+1 για το οτι θες να πεις κατι για το κοινο συμφερον. - 10 ομως για το οτι δεν δεχεσαι τον αντιλογο και εισαι κατηγορηματικος. Δειχνεις για ξερολας

Εσυ δεχεσαι οτι υπαρχει κι αλλη γνωμη??? η εχεις το αλανθαστο.?

με τα βοδια που ειπες στο γυρναω μπουμερανγκ

Τεσπα, συμφωνουμε σε καποια αλλα ως εκει. Μετα απλα σε ακουω και κρινω για μενα οπως και οι περισσοτεροι πιστευω.

1ον δέχομαι τον αντίλογο οταν ειναι αντίλογος και οχι κοροϊδία......για να μην κάνω copie ολα τα ποστ να δεις για να καταλάβεις ( βασικά δεν απαντάω μόνο σε σενα προσωπικά οκ?)

2ον δεν εχω ακουσει δεύτερη τεκμηριωμένη γνώμη αλλα μόνο κουβέντες έπεσες στην χύτρα , δεν ξέρεις τη λες, κάνεις αρπαχτες, γκρινιάζω (όπως λαθος ειπες και εσυ!)\)

3ον ας είμαι εγω το βόδι ....... πιος κάνει μμμμμμμμμ,,,,,,θα δούμε στο τέλος!

blackbusa
10/10/2008, 11:20
απλως ενημερώνω και καποιουσ πολίτες που ειναι κριμα να βλεπω τουσ μεγιστανες να λενε ολα ειναι οκ,,,,εγγύησή κτλ και αυτοι πάνε τα λεφτά τους στην τουρκια!!!!!

που τα πανε???στην Τουρκια???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεμε για το πλεον αξιοπιστο κρατος για να βαλεις τα λεφτα σου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που με τις τοσες υποτιμησεις που εχει φαει η τουρκικη λιρα για να αγορασεις ενα κιλο ψωμι πρεπει να πας με μια νταλικα λεφτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MG
10/10/2008, 11:21

και που το ξερεις οτι θα φτασει 40???

Αυτα ειναι που δε μου αρεσουν ρε Λαρισεε. Η σιγουρια για το αβεβαιο μελλον....

εικασιες ειναι κι οχι κατι σιγουρο.

LARISEOS
10/10/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
που τα πανε???στην Τουρκια???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεμε για το πλεον αξιοπιστο κρατος για να βαλεις τα λεφτα σου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που με τις τοσες υποτιμησεις που εχει φαει η τουρκικη λιρα για να αγορασεις ενα κιλο ψωμι πρεπει να πας με μια νταλικα λεφτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σκεψου το λιγο αλλιωσ ....οτι αν τα πανε στα αληθεια εκει ,,,,,εδω τη γηνεται???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
10/10/2008, 11:23
οπως το λες ειμαι πολυ φτωχός λες Ε? πρόσεχε να δεις γιατι μιλάω και φωνάζω εγω εδω μέσα...

πάντα εχεις την ευκαιρία να κανεις κάτι!

δλδ..... αν ρε σει παει το ΧΑΑ 1000 μονάδες,,,,η τιμη της εθνικής θα φτασει 5 ευρο!

2 πακετα τσιγαρα!

αμα εκείνη την στιγμή εχεις 5 000 ευρο . περνεις 1000 μετοχές της εθνικής!!!!!

ΑΛΛΑ για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις τιμές στόχο........αγορά τόσο αλλά μόνο τόσο ......5 ευρο ας που μαι και πούλημα στησ 40! δεν πρέπει να το αλλάξεις αυτό ειναι ενα πλάνο που πρέπει να το κρατήσεις!

Στο είπα και στην αρχή, στο λέω και τώρα. Αφού έχεις άποψη και την πιστεύεις, τράβα να παίξεις παράγωγα. Αν δεν το κάνεις είσαι κότα, και μου θυμίζεις τους γέρους που σου πρήζουν τα @@ με μια μπούρδα, και όταν μετά από 10 χρόνια συμβεί (άσχετα με το αν το είχες κανει όταν το έλεγαν θα είχες καταστραφεί), έρχονται και λένε "Είδες που στο ΄λεγα".

Αν είσαι τόσο σίγουρος για την καταστροφή των τραπεζών τράβα πούλα τον "ασε 20" (που δεν ήταν στις 3.000, αλλά τεσπα) και άσε τους υπόλοιπους να κοιτάνε από μακριά.
Δικαιολογίες του στύλ "μπορεί να ανέβει για λίγο", δεν υπάρχουν. Αν σου κάνει κανένα short squeeze δώσε τα διπλά παραπάνω. Η επιμονή σου θα ανταμειφθεί.

Για να σε δώ αναλυταρά μου....:smokin:

alex14
10/10/2008, 11:25

Αυτο δεν ειναι στοχος, ειναι επιθυμια σου. Που ξερεις οτι το 5 ειναι καλα για να αγορασεις και δεν θα παει 1 ή 0 ? Και ποιος σου λεει οτι θα παει 40 ?

Με λιγα λογια " Κανε με προφητη να σε κανω πλουσιο"

:wave2:

blackbusa
10/10/2008, 11:26
σκεψου το λιγο αλλιωσ ....οτι αν τα πανε στα αληθεια εκει ,,,,,εδω τη γηνεται???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν ειπα εγω οτι τα πανε εκει....εσυ το ειπες....αρα θα ξερεις κατι παραπανω.....

@βυρων :smokin:

LARISEOS
10/10/2008, 11:33
Στο είπα και στην αρχή, στο λέω και τώρα. Αφού έχεις άποψη και την πιστεύεις, τράβα να παίξεις παράγωγα. Αν δεν το κάνεις είσαι κότα, και μου θυμίζεις τους γέρους που σου πρήζουν τα @@ με μια μπούρδα, και όταν μετά από 10 χρόνια συμβεί (άσχετα με το αν το είχες κανει όταν το έλεγαν θα είχες καταστραφεί), έρχονται και λένε "Είδες που στο ΄λεγα".

Αν είσαι τόσο σίγουρος για την καταστροφή των τραπεζών τράβα πούλα τον "ασε 20" (που δεν ήταν στις 3.000, αλλά τεσπα) και άσε τους υπόλοιπους να κοιτάνε από μακριά.
Δικαιολογίες του στύλ "μπορεί να ανέβει για λίγο", δεν υπάρχουν. Αν σου κάνει κανένα short squeeze δώσε τα διπλά παραπάνω. Η επιμονή σου θα ανταμειφθεί.

Για να σε δώ αναλυταρά μου....:smokin:

δεν ειμαι αναλυτης και με εχεται παρεξηγησει.....ξεκηνησα το θεμα με το να προσεξεται οτι θα εθουν πολυ δυσκολα και παρτε μετρα για να εχεται!

όπως λες και ξέρεις πρέπει να έχεις @@ για να παρης παράγωγα τώρα η να ξερεις κατι πολυ δυνατο! ......αλλά δεν ειμαι ατομο που ρισκάρω σε τέτοιες συνθήκες πρεπει να εισαι καθαρός και υπομονετικός! συμφωνείς?

γιατι να ρισκάρω να χάσω σε παράγωγα οταν εμένα θα με φτάνει να αγοράσω μετοχές στης 1000 μονάδες!?

παντα πίστευα πως η μετοχές γενικός το χρηματιστήριο ειναι το πιο κερδοφόρο προϊών αμα δεν κανεις μαλακίες!

δεν θυμάμαι πόσο ειχε το ase 20 ακριβός την δεύτερα αλλα θα σου πω,,,,,το 8εμα είναι πως εχασε 1000-1500 μονάδες απο τοτε! και ξέρεισ τι σημαίνει αυτό !

και κατι ακόμα δεν αναλύω τα οικονομικά δεν εχω καμιά σχέση με αυτα αλλα εχω ενα παρελθόν 20 χρόνια με χρηματιστήρια και εχω περάσει και ενα κραχ! οχι το ελληνικό που δεν ήτανε κραχ αλλά μαλκια !

LARISEOS
10/10/2008, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ειπα εγω οτι τα πανε εκει....εσυ το ειπες....αρα θα ξερεις κατι παραπανω.....

@βυρων :smokin:

ναι ειπα πωσ τα πανε εκτος ...τουρκια κτλ...και λες οτι εκει ειναι σκατα.....:rotflmao: :rotflmao:

και σου απαντώ για να τα πάνε εκει στα σκατά σκέψου το λίγο τι βλέπουν εδώ!!!!

catmaster
10/10/2008, 11:40
Λοιπόν...... μαλάκες δώστε βάση...

...... :rolleyes: :D .............

...... ξεκινάει σε πέντε λεπτά μια καλή καμηλοδρομία στην Τυνησία .....

.... έχω και καλό tip (αυτή που φαίνεται κουτσή δεν είναι και θα ξαμοληθεί μετά τον δεύτερο αμμόλοφο ) ..... :smokin:

να το παίξω καρφί 800 πίπς απάνω η να χετζάρω και λίγο να φυλάξω το κώλο μου ;;;:sun:

LARISEOS
10/10/2008, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αυτο δεν ειναι στοχος, ειναι επιθυμια σου. Που ξερεις οτι το 5 ειναι καλα για να αγορασεις και δεν θα παει 1 ή 0 ? Και ποιος σου λεει οτι θα παει 40 ?

Με λιγα λογια " Κανε με προφητη να σε κανω πλουσιο"

το είπες μόνος σου ,,,,,,,,,

και δεν θα παει 1 ή 0 ? Και ποιος σου λεει οτι θα παει 40 ? αμα θελεις να κερδησεις πρεπει να εχεις τιμεσ στοχο,,,,γιατι ακριβως οπως το ειπεσ και που ξερεισ και τι ξερεις!

αν ομωσ πω οτι στο 5 θα μπω θα μπω και μετα ασ κανει οτι θελει καποια στιγμη θα παει και 40!

αν περιμενω περιμενω να πιασω το καλυτερο,,,,,,θα συμβει το αντιθετο,,,,,,,με το που θα ανεβει θα περασει τα 5 και εσυ θα σκεφτεσαι τα χαμιλα 4,3,2,1 ευρο! και θα λες τι μλκς.

MG
10/10/2008, 11:48

αν ομωσ πω οτι στο 5 θα μπω θα μπω και μετα ασ κανει οτι θελει καποια στιγμη θα παει και 40!

Κι αν δεν παει ποτε 40?? θα κατσεις εγκλωβισλενος να περιμενεις ποτε θα ερθει?

Κι αν μπεις στο 5 και μετα αντι για πανω παει κατω? τι θα κανεις?

byron
10/10/2008, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...... ξεκινάει σε πέντε λεπτά μια καλή καμηλοδρομία στην Τυνησία .....

.... έχω και καλό tip (αυτή που φαίνεται κουτσή δεν είναι και θα ξαμοληθεί μετά τον δεύτερο αμμόλοφο ) ..... :smokin:

να το παίξω καρφί 800 πίπς απάνω η να χετζάρω και λίγο να φυλάξω το κώλο μου ;;;:sun:

Εκανα μια πρόχειρη ανάλυση, και δείχνει ότι έχει βάση, αν και δεν μ αρέσουν τα Bollinger Bands....:rolleyes:

Βάλε και για μένα....:smokin:

144805

LARISEOS
10/10/2008, 11:56
Κι αν δεν παει ποτε 40?? θα κατσεις εγκλωβισλενος να περιμενεις ποτε θα ερθει?

Κι αν μπεις στο 5 και μετα αντι για πανω παει κατω? τι θα κανεις?

η τιμές 5 και 40 δεν ειναι τυχαίες..... μιλας με εναν χρηματιστή σου ζητάς μια ανάλυση και μετα καθορίζεις τιμές!

γιατι φίλε αν δεν εχεις τιμες πωλησεις δεν πουλας ποτε! αμα εχεις αγοράσει 5 και εχει φτάσει 40 λες θα παει και 50 ! ίσως και να πάει. αλλα αμα πάει και μετα πέσει εσυ θα χάσεις το επίπεδο τον 40 γιατί θα έχεις καινούριο μέτωπο τα 50!!!

αρα καλύτερα στα 40 να πουλήσεις τα μισά.....και να συνεχίσεις με απλα κέρδος !

catmaster
10/10/2008, 11:57
Εκανα μια πρόχειρη ανάλυση, και δείχνει ότι έχει βάση, αν και δεν μ αρέσουν τα Bollinger Bands....:rolleyes:

Βάλε και για μένα....:smokin:

Τι να κλάσει η ανάλυση ρε man ... εδώ σου λέω το tip είναι σίγουρο "σπικάζ" ....

(μου το είπε ο Μήτσος ο γκαραζιέρης που του το είπε μια παλιά του γκόμενα που ο αδερφός της είναι χαρτάκιας και είχε πολλά κομμάτια ΜΑΚΛΩ και μετά πήρε ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ και χέστηκε στα φράγκα λέμε ..... σου λέω σίγουρο tip ... )

λοιπόν .. πόσα να σε παίξω εσένα ;;;

:smokin:

dukeandthecity
10/10/2008, 11:59
βαλε και μενα μέσα.

2 φλουρια κωσταντινάτα και 2 "αλέξανδρους" (προικα του μωρου):lol:

catmaster
10/10/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
βαλε και μενα μέσα.

2 φλουρια κωσταντινάτα και 2 "αλέξανδρους" (προικα του μωρου):lol:

κάτσε λίγο ρε man γιατί μας έκοψαν και το short shelling γαμώτη.....και ήθελε να μπει και ο Μανώλης ο αρκούδας σήμερα ... δυο κιλίμια από ζευγολατιό και κάτι μαρμαράκια που είχε βρει στη θάλασσα το καλοκαίρι έριχνε ..... :sad:

MG
10/10/2008, 12:06
η τιμές 5 και 40 δεν ειναι τυχαίες..... μιλας με εναν χρηματιστή σου ζητάς μια ανάλυση και μετα καθορίζεις τιμές!

γιατι φίλε αν δεν εχεις τιμες πωλησεις δεν πουλας ποτε! αμα εχεις αγοράσει 5 και εχει φτάσει 40 λες θα παει και 50 ! ίσως και να πάει. αλλα αμα πάει και μετα πέσει εσυ θα χάσεις το επίπεδο τον 40 γιατί θα έχεις καινούριο μέτωπο τα 50!!!

αρα καλύτερα στα 40 να πουλήσεις τα μισά.....και να συνεχίσεις με απλα κέρδος !

Δε μου απαντας ομως στο αν παει κατω αντι για πανω.
Ουτε αν δε φτασει ποτε την τιμη στοχο που θες.....

dukeandthecity
10/10/2008, 12:07
Πηγή International Herald Tribune

Για τα παράγωγα:

Ο κορυφαίος επενδυτής Τζωρτζ Σόρος παραδέχεται ότι αποφεύγει να χρησιμοποιεί παράγωγα προϊόντα «γιατί στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουμε πώς λειτουργούν».

Ο Φέλιξ Ρόχατιν, ο τραπεζίτης επενδύσεων που έσωσε τη Νέα Υόρκη από τη χρηματοπιστωτική καταστροφή στη δεκαετία του 1970, χαρακτηρίζει τα παράγωγα «εν δυνάμει βόμβες υδρογόνου».

Ποια είναι όμως η αλήθεια για τα παράγωγα; Ο πρώην διοικητής της Fed, Άλαν Γκρίνσπαν, έχει πολύ διαφορετική γνώμη. Οι απόψεις του έχουν δεχθεί σφοδρή κριτική στη διάρκεια δημόσιων συζητήσεων σχετικά με τη ρύθμιση της λειτουργίας και τη χρήση των παραγώγων. Για περισσότερο από μία δεκαετία, ο Άλαν Γκρίνσπαν αντιδρά έντονα κάθε φορά που τα παράγωγα μπαίνουν το στόχαστρο του Κογκρέσου ή της Γουόλ Στριτ, παρατηρεί η International Herald Tribune

«Αυτό που έχουμε διαπιστώσει με την πάροδο των ετών στην αγορά είναι ότι τα παράγωγα προϊόντα αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο όχημα με το οποίο οι κίνδυνοι μεταφέρονται από εκείνους που δεν πρέπει να τους αναλάβουν σε εκείνους που θέλουν και μπορούν να το κάνουν» δήλωσε ο Γκρίνσπαν στην Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων της Γερουσίας το 2003, και συνεχίζει: «Πιστεύουμε ότι θα ήταν λάθος» να ρυθμιστούν σε μεγαλύτερη έκταση.

Σήμερα, με τον πλανήτη να βρίσκεται εν μέσω τρικυμίας, την οποία ο Γκρίνσπαν περιέγραψε πρόσφατα ως «ο τύπος της βίαιης χρηματοπιστωτικής κρίσης που εμφανίζεται μια φορά κάθε εκατό χρόνια», η πίστη του στα παράγωγα παραμένει ακλόνητη. Κατά τη γνώμη του, το πρόβλημα δεν είναι η κατάρρευση των προϊόντων αλλά η απληστία που κυρίευσε τους ανθρώπους.

Πολλοί είναι αυτοί, ωστόσο, που διατηρούν μια πιο κυνική στάση απέναντι στη «χαλάρωση» των αγορών και το ρόλο που έπαιξε ο Γκρίνσπαν σε αυτή την αναταραχή. «Είναι αδιαμφισβήτητος ο κεντρικός ρόλος που έχουν παίξει τα παράγωγα στην κρίση και ο Γκρίνσπαν ήταν ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της απελευθέρωσης των αγορών παραγώγων» διαπιστώνει ο Φρανκ Παρτνόι, καθηγητής Nομικής στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και ειδικός στη ρύθμιση χρηματοοικονομικών αγορών.

Τα εν λόγω προϊόντα επιτρέπουν στις χρηματοοικονομικές εταιρείες και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να αναλαμβάνουν πιο σύνθετους κινδύνους που διαφορετικά θα απέφευγαν –παραδείγματα είναι η χορήγηση ενυπόθηκων δανείων και η έκδοση τίτλων εταιρικού χρέους. Τα παράγωγα μπορεί να χρησιμοποιούνται για περαιτέρω περιορισμό των κινδύνων αλλά πολλαπλασιάζουν τα μέρη που εκτίθενται σε αυτούς σε περίπτωση προβλήματος.

Ανεξάρτητα όμως από το τι θα αποφανθεί η ιστορία για τις αποφάσεις αυτές, όταν κρίνει κανείς την κληρονομιά που άφησε ο Γκρίνσπαν θα πρέπει να εστιάζει εν τέλει σε ένα πιο έμμεσο και δυσδιάκριτο φαινόμενο: τη θεαματική έκρηξη και την ολέθρια συντριβή της αγοράς παραγώγων.

Όπως έχει δηλώσει ο Γκρίνσπαν, «πιστεύω ότι είναι εντελώς άσκοπη η επιβολή περιορισμών σε ορισμένα από τα πιο σύγχρονα παράγωγα και σε άλλα πρωτοποριακά χρηματοοικονομικά προϊόντα της τελευταίας δεκαετίας. Τα χειρότερα από αυτά κατέρρευσαν, οι επενδυτές δεν επενδύουν πλέον σε αυτά και δεν πρόκειται να επενδύσουν ξανά στο μέλλον»

Ο Γκρίνσπαν προειδοποίησε ότι ορισμένα παράγωγα οδηγούν στη διάδοση των κρίσεων, καθώς συνδέονται με την τύχη πολλών φαινομενικά ανεξάρτητων πιστωτικών ιδρυμάτων. «Η βαρύτητα των προϊόντων αυτών έγκειται στο ότι, σε περίπτωση κρίσης, αυτή μεταδίδεται με ταχύτερους ρυθμούς και προκαλείται μεγαλύτερη τοξικότητα».

Καταλήγει ότι «η διαχείριση κινδύνων δεν μπορεί ποτέ να αγγίξει την τελειότητα. Οι πραγματικοί ιθύνοντες είναι οι τραπεζίτες που βάζουν ακόμη μια φορά το προσωπικό τους συμφέρον πάνω απ’ όλα». Η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα δεν έκανε τίποτα για να τους εμποδίσει, αλλά ο Γκρίνσπαν αν δεν μετανιώνει. «Οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες δεν θα μπορούσαν να αποτρέψουν την έκρηξη».

LARISEOS
10/10/2008, 12:34
Δε μου απαντας ομως στο αν παει κατω αντι για πανω.
Ουτε αν δε φτασει ποτε την τιμη στοχο που θες.....

για να εισαι ασφαλής ακουλουθα μια τακτική αμα θελης να παίξεις.
πιο δύσκολα υπάρχουν και αλλοι τροποι αλλα πάντα εκει κινδυνεύεις ......εγω σε αυτά τα επίπεδα θα αρχίσω να αγοράσω στα 1200......ενα ποσοστό...και μετα θα κρατήσω για λιγο πιο κάτω ,,,,,,,,,! κατάλαβες τι εννοώ? θα βαλω 2-3 τιμες στοχο για να εχω ενα μέσο ορο καλο! το ίδιο και προς τα πάνω!

απλά και ωραία!

stefanos
10/10/2008, 12:47
πιο δύσκολα υπάρχουν και αλλοι τροποι αλλα πάντα εκει κινδυνεύεις ......εγω σε αυτά τα επίπεδα θα αρχίσω να αγοράσω στα 1200......ενα ποσοστό...και μετα θα κρατήσω για λιγο πιο κάτω ,,,,,,,,,! κατάλαβες τι εννοώ? θα βαλω 2-3 τιμες στοχο για να εχω ενα μέσο ορο καλο! το ίδιο και προς τα πάνω!

απλά και ωραία!

Πάντως ο τζίρος στο ΧΑΑ δεν δείχνει και πολύ μεγάλο πανικό
:rolleyes:

Λεωνίδας
10/10/2008, 12:53
Πάντως ο τζίρος στο ΧΑΑ δεν δείχνει και πολύ μεγάλο πανικό
:rolleyes: που να πουλάς Παρασκευιάτικα :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

zzr2005
10/10/2008, 12:55

απλά και ωραία!

ρε φιλε τελικα η οικονομια θα καταρρευσει???
ή απλα το χρηματιστηριο θα πεσει στα 1200???:lol:

γιατι απο την μια μας λες οτι οι τραπεζες δεν θα εχουν ρευστο να καλύψουν τη ζητηση χρηματος απο καταθέτες...το οποιο σε συνθηκες κρισεις σημαινει ολικη καταρρευση του συστηματος ...και σκηνες αντιστοιχες με αυτες της Αλβανιας

και απο την άλλη μας λες οτι θα αγοράσεις στις 1200 μοναδες.....

ρε φιλε αν οι τραπεζες δεν μπορουν να καλύψουν τις αναλήψεις πιστευεις οτι θα μεινει ανοιχτο το χρηματιστηριο ???
αν μια μερα πας στην Εθνικη και δεν εχεις δυνατοτητα να βγαλεις 2000 ευρω απο το λογαριασμο σου, ξερεις τι θα σημαινει????

οτι την επομενη φορα που θα ανοιξει το χρηματιστηριο θα ειναι για να μοιραζουν συσιτιο στους άστεγους χρηματιστες....:lol:

dukeandthecity
10/10/2008, 12:57
Ο Γουόρεν Μπάφετ ξεπέρασε τον Μπιλ Γκέιτς σε μέγεθος περιουσίας κι έγινε έτσι ο πλουσιότερος Αμερικανός στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους, σύμφωνα με το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων, Bloomberg.

Στην ανανεωμένη λίστα, η οποία θα δημοσιευθεί στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου, υπολογίζονται οι περιουσίες των πλουσιότερων Aμερικανών, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται ανάμεσα στους 400, μετά την οικονομική κρίση που μαίνεται από το Σεπτέμβριο, μετέδωσε το Bloomberg.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Berkshire Hathaway πρόσθεσε οκτώ δισεκατομμύρια δολάρια στην περιουσία του μέσα σε διάστημα 33 ημερών, από τις 29 Αυγούστου ως την 1η Οκτωβρίου, κι έτσι αυτή ανέρχεται πλέον στα 58 δισεκατομμύρια δολάρια, μετέδωσε το πρακτορείο επικαλούμενο το περιοδικό.

Η περιουσία του Μπάφετ ξεπέρασε σε ύψος εκείνη του συνιδρυτή της Microsoft, που μειώθηκε κατά 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια κατά την ίδια περίοδο, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ο Μπιλ Γκέιτς βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes επί 15 συναπτά χρόνια.

Capital.gr

stefanos
10/10/2008, 12:57
που να πουλάς Παρασκευιάτικα :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Μωρέ πουλάνε πανικόβλητοι αλλά κάποιοι τα αγοράζουν

zzr2005
10/10/2008, 13:02
Μωρέ πουλάνε πανικόβλητοι αλλά κάποιοι τα αγοράζουν

ή τα μεγαλα FUNDS....ή ο LARISEOS...

stefanos
10/10/2008, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Ο lariseos θα μπεί στις 1200 είπαμε και τα fund έχουν καταστραφεί.
Μάλλον το βατοπέδι αγοράζει που έχει ρευστότητα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
10/10/2008, 13:09
Ο lariseos θα μπεί στις 1200 είπαμε και τα fund έχουν καταστραφεί.
Μάλλον το βατοπέδι αγοράζει που έχει ρευστότητα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βλέπω να φτανει το αβατο μεχρι τη Λουτσα...:lol:

sapila racing
10/10/2008, 13:24
Τελικά νομίζω οτι το καλύτερο ειναι να επενδύσουμε σε μοτοσυκλέτες!

Σταθερή αξία, και κανεις και βόλτα.

Ετοιμάζομαι να παρω ενα τομερό όπλο σε λίγες μέρες... :winka:

LARISEOS
10/10/2008, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

:beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: gamato.........

Bavarian
10/10/2008, 15:54
,,,,η τιμη της εθνικής θα φτασει 5 ευρο!

2 πακετα τσιγαρα!

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στη Λάρισα (που βγαίνει ο Αυγερινός) με 5 ευρώ παίρνεις δυό πακέτα τσιγάρα ένα καφέ και μια τυρόπιτα...

:lol: :rotflmao: :bigcry:

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν κατάλαβα γρι...όποιος έχει λεφτά παίζει γιατί τζόγος είναι στο κάτω κάτω...

xristoforos
10/10/2008, 15:54
Αν ο Αλογοσκούφης (της Ελλάδος ) και οι Αλογοσκουφέοι της κάθε χώρας κράτους του πλανήτη φορολογούσαν το παράνομο εμπόριο όπλον – ναρκωτικών – λευκής σαρκός – νοθευμένων προϊόντων ( πετρέλαια , ελαιόλαδα – ορυκτέλαια ) και οι άνθρωποι της εκκλησίας πρόσφεραν τα έσοδα και δωρεές από τους ναούς σε έργα υποδομής και ανάπτυξης ( όπου δεν έχει άμεσο συμφέρον το κράτος να επενδύσει ) τότε ίσος να μην είχαμε προβλήματα αλλά μια βαρετή ζωή .

irinia
10/10/2008, 15:59
ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ........

Στήν προηγούμενη βουτιά ό δείκτης τού Έλληνικού Χρηματιστηρίου

είχε φθάσει στίς 1450 μονάδες..........

Όπότε μέ τέτοια σέντρα...........παγκόσμια..........

οί 1200 δέν είναι μακρυά....!!!

Άπλά θά θυμίσω ότι δυνατές μετοχές.........γιά παράδειγμα όλες οί

Τράπεζες ήταν κάτω άπό 10 εύρώ.......6,7,8.........τίς έβλεπες

Μυτιλιναίος.........είχε φτάσει τά 3 εύρώ Μέτκα......4......κ.λ.π...κ.λ.π....

Γιαυτό όσοι έχετε μαλλί...............ΥΠΟΜΟΝΗ.........!!!!!

Καί όσοι έχετε καταθέσεις,άν αύτό μπορεί νά λεχθεί...........πιό

άσφαλές.........

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΑ.............καί σπάστε τα.........

Πάρτε μισή μονάδα λιγώτερους τόκους άλλά σπάστε τα

άκόμα καί σέ ποσά κάτω τών 10000......εύρώ...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ..............ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

καί όπως πάντα βασιστείτε στά μπράτσα σας....!!!

ΟΣΟΙ............ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ...........

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.............γιατί έσείς μάς τή φορέσατε

μέ τήν άπληστία σας..........ΒΑΜΠΙΡ.......έ..........ΒΑΜΠΙΡ..........

Έ ρέ κουφάλες βάλε μόνο μή χαλάσει τό οίκοσύστημα..........

γιατί μετά τή γαμήσατε...............δέ σάς σώζει ούτε όλο τό χρυσάφι

τής γής..........

ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ..............Ο ΓΚΕΒΑΡΑ............ΚΙ Η ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ......!!!!

byron
10/10/2008, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
..........ΚΙ Η ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ......!!!!

Σαντινίστας τους έλεγαν :lol:

xristoforos
10/10/2008, 16:06
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=c1hfNRta9Xw

LARISEOS
10/10/2008, 16:32
όπως λες τωρα η 1200 ειναι πολυ κοντά ετσι και εγω σκέφτομαι πωσ μπορεί να εχουμε ακόμα πιο χαμηλά απο 1200!

το 1200 το ειχα πρώτη φορά πει στα 4500 ......τωρα στα χειρότερα σενάρια που σιγα σιγα φτάνουμε ,,,,,,,βλεπω και πιο χαμηλά αλλα εκει μιλάμε μετα για καταστροφή του συστήματος!!!!!

επίσης φοβάμαι πωσ ολα αφτα μπορεί να γίνουν σε χρόνους που ισως να μην το παρουμε χαμπάρι!! η να μην προλάβουμε αρα για μενα πρωτος σταθμος ειναι κοντα στα 1200 μετα αλλάζω πλάνο!

byron
10/10/2008, 16:33
όπως λες τωρα η 1200 ειναι πολυ κοντά ετσι και εγω σκέφτομαι πωσ μπορεί να εχουμε ακόμα πιο χαμηλά απο 1200!

Στα 1200 ακόμα ταβανάτο θα είναι. 600 με 630 βλέπω σοβαρή στήριξη. :wave2:

LARISEOS
10/10/2008, 16:45
Στα 1200 ακόμα ταβανάτο θα είναι. 600 με 630 βλέπω σοβαρή στήριξη. :wave2:

αχαχαχαχαχα ..... όπου και να μπεις εκεί καλα θα είναι! αρκεί να μπεις σπαστά και να μοιράσεις καλα τα ποσοστά!

zolotas
10/10/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχω 74 ευρω στην τραπεζα , να τα βγαλω? λετε να μου τα φανε?:evil: :look:

αγοραζεις διαμερισμα στη Νεα Υορκη .........:rolleyes:

apav
10/10/2008, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
αλλά μια βαρετή ζωή

:uplate:

Πες μου ότι κάνεις πλάκα και η φοροδιαφυγή, η λαμογιά και η αρπαχτή θεωρείς ότι υπάρχουν μόνο και μόνο για να μην βαρεθούμε; :hypnotize

xristoforos
10/10/2008, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:uplate:

Πες μου ότι κάνεις πλάκα και η φοροδιαφυγή, η λαμογιά και η αρπαχτή θεωρείς ότι υπάρχουν μόνο και μόνο για να μην βαρεθούμε; :hypnotize

Όταν μιλάμε στο Θεώ είναι προσευχή .
Όταν μας μιλήσει ο Θεός θα είναι παράνοια και τότε θα είναι αργά για οτιδήποτε .

apav
10/10/2008, 21:23
Υπάρχει Θεός; :look:

xristoforos
10/10/2008, 21:33
Περιπλέκοντας τα πράματα – έννοιες ας ξεκινήσουμε με το τι είναι Θεός και τι έκανε μετά την βδομάδα δημιουργίας ………αυτοσυνταξιοδοτήθηκε ?

el_hymador
10/10/2008, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Περιπλέκοντας τα πράματα – έννοιες ας ξεκινήσουμε με το τι είναι Θεός και τι έκανε μετά την βδομάδα δημιουργίας ………αυτοσυνταξιοδοτήθηκε ?

αγορασε επισφαλη ομολογα και εγκλωβιστηκε...

που να ασχολειται με την Γη τωρα...

ARISPEED1
10/10/2008, 22:06
Aγορρρρρρρρρρράστε μηχανάκια κ φχαριστηθείτε την ζωή ,γαμώ τον εβραίο μου που κυβερνά τον κόσμο κ καλά πολλά χ.λ.μ για να μείνετε νέοι .............!

el_hymador
10/10/2008, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Aγορρρρρρρρρρράστε μηχανάκια κ φχαριστηθείτε την ζωή ,γαμώ τον εβραίο μου που κυβερνά τον κόσμο κ καλά πολλά χ.λ.μ για να μείνετε νέοι .............!

"Αποψε κανεις μπαμ" το αγαπημενο τραγουδι επενδυτικων εταιρειων & τραπεζων σε ολο τον κοσμο...

Αποψη μου πως αυτο που βιωνουμε (προς το παρον δεν μας εχει ακουμπησει καν) ειναι μια ανωμαλια στα κυταρα του συστηματος....καρκινος δηλαδη...

Το αν θα κανει μετασταση η αν θα το γιατρεψουν με "χρηματοθεραπειες" δεν το ξερουμε ακομα. Το συστημα νοσσει παντως...αρρωστο ηταν μια ζωη!

xristoforos
10/10/2008, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αγορασε επισφαλη ομολογα και εγκλωβιστηκε...

που να ασχολειται με την Γη τωρα...

Και το υπόλοιπο σύμπαν ?

http://www.youtube.com/watch?v=BPo1FBI1U8k&feature=related

xristoforos
10/10/2008, 22:27
"Αποψε κανεις μπαμ" το αγαπημενο τραγουδι επενδυτικων εταιρειων & τραπεζων σε ολο τον κοσμο...

Αποψη μου πως αυτο που βιωνουμε (προς το παρον δεν μας εχει ακουμπησει καν) ειναι μια ανωμαλια στα κυταρα του συστηματος....καρκινος δηλαδη...

Το αν θα κανει μετασταση η αν θα το γιατρεψουν με "χρηματοθεραπειες" δεν το ξερουμε ακομα. Το συστημα νοσσει παντως...αρρωστο ηταν μια ζωη!

και

http://www.youtube.com/watch?v=sA6k8YzaIaw&NR=1

mars696
10/10/2008, 22:52
Αυτα που ακουσα εδω μεσα απο καποιους "γνωστες" μου θυμησαν αυτο το video, νομιζω με πιανεται.....:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

http://www.youtube.com/watch?v=L8lZE1GwkDI&feature=related

ΕΛΕΟΣ

zephyr1
10/10/2008, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Υπάρχει Θεός; :look:

Οχι πάλι.:cry:

id12586
11/10/2008, 00:34
Έχεις δίκιο!!
Για αυτό να αναλύσουμε κάτι άλλο που δεν το συζητάμε συχνά:
Η μηχανή στρίβει με σώμα ή με γυροσκοπικό?
:D

Ξαφνικά δεν φαίνεται πιο εύκολο να απαντήσεις στην ερώτηση αν υπάρχει Θεός? :lol:

LARISEOS
11/10/2008, 08:31

καλημερα,,,,,,,, εχεις απολυτο δικαιο μαν,,,,,,

1ον......δεν μας εχει ακουμπησει καν......αν και νωμηζω θα πεσει πολυ πιο γρηγωρα απο αλλες φωρες!

2ον το σύστημα ειναι άρρωστο και για να ξανα γίνει καλα πρεπει να πεθάνει και χτιστεί με καινούριες υποδομές.......... αμα το πλακωσουν με της ενεσης(χρηματα) αργα η γρήγορα παλι θα έχουμε τα ιδια!

αυτο apo τους υπάλληλους της general motors

http://www.youtube.com/watch?v=Op8BjKID1gM

LARISEOS
11/10/2008, 09:05
μουτζαχεντιν!!!

αφιερωμα προς την οικονομια του κοσμου απο ανατολις

http://www.youtube.com/watch?v=KK61sYF9bDw&feature=related

apav
11/10/2008, 10:49

:o

Κύριε και Θεέ
ζούμε σε ταραγμένες μέρες
σε όλον τον κόσμο
οι τιμές ανεβαίνουν
τα χρέη αυξάνονται
οι τράπεζες καταρρέουν
οι δουλειές αφαιρούνται
και η εύθραυστη ασφάλεια απειλείται

Θεέ της αγάπης
νιώσε το φόβο μας
και άκουσε την προσευχή μας
γίνε ένα οχυρό δύναμης
μέσα στην κινούμενη άμμο
και ένα φως στο σκοτάδι
βοήθησέ μας
να δεχθούμε το δώρο σου
της ειρήνης
και θεράπευσε τις καρδιές μας
στρέφοντάς τες
εκεί όπου θα βρεθούν
οι πραγματικές χαρές
στον Ιησού Χριστό
τον Κύριό μας
Αμήν

http://www.cofe.anglican.org/prayers/#financial

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=946501&lngDtrID=251

:bawl:

Elle
11/10/2008, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Έχεις δίκιο!!
Για αυτό να αναλύσουμε κάτι άλλο που δεν το συζητάμε συχνά:
Η μηχανή στρίβει με σώμα ή με γυροσκοπικό?
:D

Ξαφνικά δεν φαίνεται πιο εύκολο να απαντήσεις στην ερώτηση αν υπάρχει Θεός? :lol: :alien: :alien: :uplate: :dizzy:

Elle
11/10/2008, 22:49
Στάσου στάσου! Γιατί δεν ανοίγουμε ένα thread εδώ στις αντιπαραθέσεις
με θέμα "Τι έγινε πρώτα, το αβγό ή η κότα;" και να μαλώσουμε πολιτισμένα
βρε παιδιά;:lol: :rotflmao: :lol: :beer:

LARISEOS
24/10/2008, 14:10
τρωρα τρεχατε ποδαρακια σας για να μην σας χεσει ο κωλος...........

ελπιζω να τρομαξα μερικους και ναπουλησαν τοτε γιατι τωρα......!!

ετοιμαζεσαι για μεγαλες αγωρες.......αλλα οχι ακομα,,,,,1200 ειχα πει τοτε?

χχμμ,,,,,,,, εχει ακομα ,,,,,να πεσει.! και αν συνεχησει ετσι μεσα σε ενα 6 μηνο θα υπαρξει και καταστροφη μεγαλυτερη αν δεν γηνει κατι γρηγορα!!!!!

notakos600
24/10/2008, 14:20
Οι Αμερικάνοι πάντως είχαν δώσει διορία στην οικονομία μέχρι σήμερα, αν λέει δεν γύριζε θα πήγαινε για φούντο.
Δεν ξέρω πως να το θέσω αλλά τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.
Η RENAULT ανακοίνωσε το κλείσιμο των εργοστασίων της στη Γαλλία για δυο εβδομάδες.
Σίγουρα θα δούμε πολλά φαινόμενα ''τεχνικής ανεργίας'' από βιομηχανίες κλπ και το σίγουρο είναι πως θα τη πληρώσει πάλι ο απλός πολίτης με απολύσεις, ανεργία, αυξήσεις τιμών και υπηρεσιών.

peskandritsos
14/11/2008, 09:18
Μαλλον βρισκομαστε στο δευτερο κυμα ξεφορτω.:D

LARISEOS
14/11/2008, 09:27
το οτι δεν καταφεραανε να γυρησουν κατι μεχρι στιγμης ,,,, ετοιμαστειτε για το χειροτερο.

υ,γ ετσι για να μαθουν καποιοι να ακουναι πρωτα κ να μην λενε @@ριες.......

ετσιιι?? ποσο μου αρεσει να την σπαω ,,,,,χεχεχεχεχεχεχεχεχ

peskandritsos
14/11/2008, 09:52
Κατσε να δουμε και σημερα.
Νομιζω οτι ειναι μια οριακη μερα και σε οριακες μοναδες το κριματηστηριο.:lol:

LARISEOS
14/11/2008, 09:57
τα 3-5% πανω κ το ιδιο κατω ....δεν ειναι καλο.......

ειναι παιχνιδι.... το κακο ειναι πως πια ο κοσμος εχει χαμπαριασει τηξ γηνεται κ πνηγει την οικονομια,,,,, δεν χαλαει λεφτα... περημενει το χειροτερο κτλ.

αμα δεν αλλαξει αυτο δεν πα να δηνει δισ το κρατος........... δεν γηνεται τπτ

peskandritsos
14/11/2008, 10:00
τα 3-5% πανω κ το ιδιο κατω ....δεν ειναι καλο.......

Νομιζω οτι αμα γινεται αυτο με πολυ μικρο τζιρο ειναι καλο.

LARISEOS
14/11/2008, 10:05
καλη οταν υπαρχει σταθεροτητα.

αυτο το πανω κατω απλα δημιουργείτε απο το εξωτερικο....ανεβηκε το αμερικανικο χτες με 6 % λογικο να κανει ενα 4 % σημερα κ να κλείσει στης 1-2% ......αναλόγως πως θα κλασει η αμερικοι

peskandritsos
14/11/2008, 10:09
Κοιτα ο κανονας που ξερω εγω λεει οτι σε νευρικα χρηματιστηρια κατσε αποξω.
και οταν σταθεροποιηθουν μπεκα.
Ας κερδισεις λιγοτερα.
Απο το να στα φανε ολα ειναι καλυτερα ετσι.

stefanos
14/11/2008, 12:10
Ναι χάλια κατάσταση.
Σε 2-3 βδομάδες 50% πάνω.

Λεωνίδας
14/11/2008, 14:22
εγώ ακόμα περιμένω τις 1200 για να μπω :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
για πες ρε guru... αργούμε :confused: :wave2:

LARISEOS
14/03/2009, 15:41
ελπηζω κάποιοι να ακουσαν και να γλύτωσαν τπτ......οι αλλοι.....

158245

stefanos
14/03/2009, 18:43
ελπηζω κάποιοι να ακουσαν και να γλύτωσαν τπτ......οι αλλοι.....

Ακόμα δεν αγόρασες :p

LARISEOS
15/03/2009, 03:12
ακομα δεν αγωρασα........ εχει ακομα δρομο!

και εχω αλλαξει και την περιοδο.....πτωσης!

αλλα στα 1200 θα αγοράσω όπως είπα! ενα μικρο post!

Λεωνίδας
15/03/2009, 08:46
οι "επενδυτές" LARISEOS δεν περιμένουν το moto.gr για να ενημερωθούν, το βρίσκω λίγο άκυρο το όλο thread

εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω πάντως κάθε μήνα :rolleyes:

stefanos
15/03/2009, 09:20
ακομα δεν αγωρασα........ εχει ακομα δρομο!

και εχω αλλαξει και την περιοδο.....πτωσης!

αλλα στα 1200 θα αγοράσω όπως είπα! ενα μικρο post!

Βρέ αν κάνει 1200 σίγουρα πές μου να πουλήσω τώρα για να κονομίσω κανα μεροκάματο μέχρι τότε.:p

stefanos
15/03/2009, 09:21
οι "επενδυτές" LARISEOS δεν περιμένουν το moto.gr για να ενημερωθούν, το βρίσκω λίγο άκυρο το όλο thread

εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω πάντως κάθε μήνα :rolleyes:

Εσύ που αγόρασες?

Λεωνίδας
15/03/2009, 09:31
Εσύ που αγόρασες? στον Σφακιανάκη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παλιότερα και στον Σαρακάκη

LARISEOS
15/03/2009, 11:15
στον Σφακιανάκη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παλιότερα και στον Σαρακάκη

:rotflmao:

δεν πειράζει φιλε ο ο κόσμος γενικός δεν του αρέσει να ενημερώνεται ...

προτιμά να τον τρώει ......:sun:

περα απο ολες της αλλες τησ παπαριες που ειναι πρώτος στην ενημερωσει!!

Cpt. Haddock
15/03/2009, 14:22
μλκες τι κορυφαίο θρεντ είναι τούτο;

:a014: :a014: :a014:

κοιτα ρε που έμαθε κι ο κάμπος τι θα πει παράγωγΩ και "ασε20" :smokin:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

LARISEOS
15/03/2009, 14:27
εδω ξεραμε την lehaman brothers......

το ακούσατε πως η την ξανα ανοιγουν? αγοράστηκε!

γιατι ρε φιλε τι εχεται εσεις εκει κατω παραπανω απο μας για να μην ξερουμε τα παράγωγα??

και παλι δεν εχει καμια σχέση αυτο το thread με παραγωγα..........ο μονος λόγος στο thread αυτο ητανε μια απλη ενημερωσει για να ξεκαυλωσει ο κοσμος σε καποια πραγματα !!!!
κατι πολυ δύσκολο γιαυτό και τον τρώει η μαλακι@ !!

(καλο ε?)

:lol: :lol:

Cpt. Haddock
15/03/2009, 15:15
(καλο ε?)
:lol: :lol:

καλό για :lol: αλλά τώρα για ενημέρωση... θα σε γελάσω :p

Λεωνίδας
15/03/2009, 16:08
:rotflmao:

δεν πειράζει φιλε ο ο κόσμος γενικός δεν του αρέσει να ενημερώνεται ...

προτιμά να τον τρώει ......:sun:

περα απο ολες της αλλες τησ παπαριες που ειναι πρώτος στην ενημερωσει!! για σπάστα και ξαναρίχτα

makis206
15/03/2009, 17:34
για σπάστα και ξαναρίχτα

Κάποιος έχει όρεξη για παζλ !:D

LARISEOS
16/03/2009, 03:08
λεονιδα....τι να σπασω ..τι δεν καταλαβες?

το οτι δεν ενδιαφέρεται κανένας και στο τέλος τρεχει και δεν φτάνουν το καταλαβαίνεις?

εγω ενα thread εκανα για να προσέξουν κάποιοι κατι ....και βλέπεις τι γίνεται!

δεν με ενδιαφέρει αν πολυ το παίρνουν σαν ενημέρωση προς επενδυτές κτλ....η αν ειναι σωστο μεσα στο μοτο να γραφουμε τετοια....

απλα θα σου πω οτι η εβδομάδα που περασε ειχε 4 απολυμένους απο εδω μέσα!

:sun:

Λεωνίδας
16/03/2009, 03:27
τι να προσέξει ο πιθανός απολυμένος :confused:

Sferopetadhn
16/03/2009, 03:33
Ναι ρε Lariseos αλλά το να λες "πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες" είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει, γιατί απλώς θα φέρει μία γρήγορη και σίγουρη κατάρρευση.

Στην τελική, όπου κι αν έχεις τα λεφτά σου, αν καταρρεύσει το σύστημα θα είναι άχρηστα και σίγουρα δεν θα αγοράζεις σπίτι με 2.000 Ευρώ... Μια φραντζόλα μπορεί.

Από κει και πέρα εδώ ο καθένας λέει τη γνώμη του και καλά κάνεις και τη λες. Όποιος δε γουστάρει ας μην κάνει κλικ.

LARISEOS
16/03/2009, 03:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ναι ρε Lariseos αλλά το να λες "πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες" είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει, γιατί απλώς θα φέρει μία γρήγορη και σίγουρη κατάρρευση.

Στην τελική, όπου κι αν έχεις τα λεφτά σου, αν καταρρεύσει το σύστημα θα είναι άχρηστα και σίγουρα δεν θα αγοράζεις σπίτι με 2.000 Ευρώ... Μια φραντζόλα μπορεί.

Από κει και πέρα εδώ ο καθένας λέει τη γνώμη του και καλά κάνεις και τη λες. Όποιος δε γουστάρει ας μην κάνει κλικ.

φιλος....... έχουμε χρονο μπροστά και θα δούμε.....εγω πάντως τα ελεγα πριν ενα χρονο....

και οι τράπεζες κινδύνεψαν να κλείσουν..... και το χρηματιστήριο εφτασε στα 1400 και ακομα εχει......

και τωρα ξεκινάει η καταστροφή......

εχει πολυ δρόμο ακόμα....θα έγραφα και αλλα πράγματα αλλα δεν υπάρχει λογος ....

αφου έχουμε φραπέ να πίνουμε και να βάζουμε ακόμα βενζίνη στης μηχανές μας ολα καλα εε?

υ,γ και εγω πινω καφέ και εχω βενζινη στην μηχανη μου απλα πειράζει που σκέφτομαι και λιγο παρα περα?

προφανώς πειράζει!

LARISEOS
16/03/2009, 03:59
τι να προσέξει ο πιθανός απολυμένος :confused:

φιλε...... μπορει ο πιθανος απολυμενος να κοιταξει να μειωσει τα παγια έξοδα του να κανει καποιες κηνισεις....αμα εχει μηχανή 10 000 να την πουλήσει τωρα γιατι αμα συνεχίσουμε ετσι σε μισο χρόνο θα πιανει τα μισα!

εγω ,,,,ρε σει εκοψα χτες το τηλ στο σπιτι ....δεν υπηρχε νοημα να δηνω 20 ευρο στην τελλασ για τηλ!

20 χ 12 μηνες = 240 στην τσεπη!

απλα πράγματα!!!

ο καθένας στο σπιτι του ξερει καλύτερα αλλα δεν ασχολείστε!

Λεωνίδας
16/03/2009, 04:06
ο καθένας στο σπιτι του ξερει καλύτερα αλλα δεν ασχολείστε! από πού το συμπεραίνεις αυτό ; (ότι δεν ασχολούμαστε)

notakos600
16/03/2009, 04:12
Δεν είναι δα και τόσο τραγικά τα πράγματα ώστε να ξαναγυρίσουμε στις σπηλιές...
Λίγη οικονομία αν κάνει ο καθένας μας , δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

LARISEOS
16/03/2009, 04:13
από πού το συμπεραίνεις αυτό ; (ότι δεν ασχολούμαστε)

δεν μηλαω προσωπικά μιλαω γενικός.....

οταν το 90 % απανταει σαν να μην τους ενδιαφέρει τπτ στον κοσμο περα απο την μπαλα και την μηχανη ρε σει......τι να πεις?

εε ασε να το φανε καλα τοτε αξιοι της μοιρας....το εχεις ακουσει? αυτο ακριβώς λεμε μια ζωή στην ελλαδα!

sorry αν γηνομαι κακος αλλα δεν μπορω να ακουω παλι μας τα φαγανε παλι η μεγαλοι!!!!!

τα μεγάλα μυαλά εννοεί γιατι το μικρο του δεν τα αντιλαμβάνεται απλα! δεν θελει!