Σύνδεση

View Full Version : μία γνώμη από δικηγόρο

Σελίδες : 1 [2]

SpeakeasyBlues
15/06/2009, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: φτιαξαμε και αστυνομια με Γερμανικες προδιαγραφες....πληρωνουμε ασφαλειες σε τιμες Βελγιου...(και καλυψεις Ρουμανιας...) εχουμε διοδια Ελβετιας και δρομους Αζερμπα'ι'τζαν......

ειμαστε ΜεγαλοΠιασμενοι τελικα :a31:

Ειπες τοσα πολλα, με τοσο λιγες λεξεις... :a01:

m1ke
15/06/2009, 13:23
Οι τροχαίοι δεν δικαιούνται να ομιλούν, ας μαζέψουν πρώτα τη φάρα τους και μετά ας έρθουν να μας μιλήσουν για ΚΟΚ και νομιμότητες.
Προσωπικά έχω πάμπολλα παραδείγματα γνωστών που ανήκουν στο σώμα της ΕΛΑΣ και έχουν γραμμένο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι (από επικίνδυνη οδήγηση, μέχρι οδήγηση χωρίς δίπλωμα), και μη μου πει κανένας ότι αποτελούν την εξαίρεση γιατί είναι ο κανόνας.

KaTaNaS
15/06/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Οι τροχαίοι δεν δικαιούνται να ομιλούν, ας μαζέψουν πρώτα τη φάρα τους και μετά ας έρθουν να μας μιλήσουν για ΚΟΚ και νομιμότητες.
Προσωπικά έχω πάμπολλα παραδείγματα γνωστών που ανήκουν στο σώμα της ΕΛΑΣ και έχουν γραμμένο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι (από επικίνδυνη οδήγηση, μέχρι οδήγηση χωρίς δίπλωμα), και μη μου πει κανένας ότι αποτελούν την εξαίρεση γιατί είναι ο κανόνας.

οπως και πολλα περιπολικα (citroen) με ακουσον ακουσον ελευθερες εξατμισεις και μπουριά που τους κανουν δωρακι γνωστοι εξατμισαδες του χωρου!

devil's animal
15/06/2009, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
οπως και πολλα περιπολικα (citroen) με ακουσον ακουσον ελευθερες εξατμισεις και μπουριά που τους κανουν δωρακι γνωστοι εξατμισαδες του χωρου!

οχι ρε τι λετε??

δεν συμβαινουν εδω αυτα.
εδω ολοι οι μπατσοι ειναι νομιμοτατοι και σε γραφουν και εσενα παντα με το γραμμα του νομου, χωρις να εχουν στο μυαλο τους τα bonus που παιρνουν και την "παραγωγικοτητα" του τμηματος στις κλησεις...:rolleyes:

stefanos
15/06/2009, 13:40
Εφόσον δεν τρέχει τίποτα με το να γράφουμε τους νόμους κανονικά μην ακούσω καμιά κότα να παραπονιέται για λακούβες σπασμένες μπαριέρες και κοπελίτσες που πατάνε μηχανόβιους:p

devil's animal
15/06/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εφόσον δεν τρέχει τίποτα με το να γράφουμε τους νόμους κανονικά μην ακούσω καμιά κότα να παραπονιέται για λακούβες σπασμένες μπαριέρες και κοπελίτσες που πατάνε μηχανόβιους:p

σ'ωραιος!!
:beer: :beer: :beer:

τωρα μιλας ομορφα.
:wave2:

vrider
15/06/2009, 14:07
@ YZF rider: Την εκανες την ενσταση? Ληγει σημερα η τριημερη προθεσμια!

KaTaNaS
15/06/2009, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
@ YZF rider: Την εκανες την ενσταση? Ληγει σημερα η τριημερη προθεσμια!

ασε φιλε τα εχουμε φαει κι εμεις στα μουτρα...

σου λενε πως εχεις δικαιωμα εντος τριημερου (περιλαμβανεται και το σαββατο μεσα- οποτε μαλλον εληξε το σαββατο η προθεσμια)

χανεις 3-4 ωρες να περιμενεις εξω απο ενα γραφειο παραπονων για να συνταξεις το παραπονο σου σε δυο οργανακια . το πρωτοκολλούν σου δινουν αριθμο και σε λενε να επικοινωνησεις την επομένη για να σου πουν την αποφαση που πηρε ο διοικητης για το θεμα σου.

τον οποιο διοικητη φαντασμα δε προκειται ποτε να δεις μπροστα σου επειδη ή θα λειπει ή θα ειναι απασχολημενος και πολυ απλά εχει τελίκά εξουσιοδοτήσει ένα απο τα οργανάκια στο γραφειο παραπονων να λαμβανει τις αποφασεις ακυρωσης του προστιμου ή επικυρωσης του.

ααα και η συνηθης απαντηση στην φυσιολογικη ερωτηση ΓΙΑΤΙ οταν ακους το "απεριφθει η ενστασης " στο τηλεφωνο ειναι : "ελλειπη στοιχεια"

οποτε τρως το μεροκαματο για να σε περιπαιζουν ασοβαροι ανθρωποι και υπαλληλοι, ειναι να μην σου τυχει... αν σου τυχει οτι γλιτωσεις την ωρα του γραψιματος και απλα πληρωσε το σε μια βδομαδα να δωσεις τα μισα...

YZF rider
18/06/2009, 14:14
Φίλοι συμφορουμήτες μοτοσυκλετιστές καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας... δυστυχώς δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα λόγο του ότι σάββατο πρωί έχασα το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου..την μητέρα μου..:sad: .

ούτε έχω πληρώσει την κλήση ούτε έχω τρέξει κάποια διαδικασία..

.η μηχανή βρίσκεται καρλόβασι εγώ στην αθήνα και δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω(στο καρλόβασι)...

απλά αναφέρω ότι μίλησα με αστυφύλακα και μου είπε ότι η αντιμετόπιση που δέχτηκα ήταν απαράδεκτη...

σας ευχαριστώ όλους και πάλι για την βοήθειά σας..

μακάρι τα προβλήματά μας να ήταν οι κλήσεις και τα πρόστημα...

:sad:

McTalas
18/06/2009, 14:17
:(
συλλυπητήρια.

sober
18/06/2009, 14:27
Να εισαι καλα να τη 8υμασαι....συλλυπητηρια...:(

devil's animal
18/06/2009, 14:30
συλλυπητηρια αδερφε.
:sad:

700_Thespieis
18/06/2009, 15:26
Συλλυπητηρια:sad:

nassosxlvbros
18/06/2009, 15:57
Συνονόματε έχασα και γω τη μάνα μου μικρός και σε νιώθω απόλυτα...άγριο πράμα....κουράγιο και θερμά συλληπητήρια....:( :sad:

vrider
18/06/2009, 19:05
Και πανω που ετοιμαζομουνα να κραξω, τοσοι ανθρωποι ασχοληθηκαν μετο θεμα και αυτος ουτε που μπηκε στο κοπο........

Συλλυπητήρια

Να'σαι καλα και δυνατος και να τη θυμασαι παντα χαμογελαστη.....

Χαρης