PDA

View Full Version : μία γνώμη από δικηγόρο



Σελίδες : [1] 2

YZF rider
12/06/2009, 12:10
Λοιπόν:χθες στις 23:05 με σταμάτησαν στην παραλιακή καρλοβασίου σε μπλόκο τροχαίας με την μηχανή μου.Ήμουν φουλ εξοπλισμένος με μπουφάν κράνος και όλα τα συναφή,νόμιμος χωρίς να έχω κάνει κάποια προσπέραση και χωρίς να έχω παραβιάσει τον Κ.Ο.Κ. έχοντας όλα τα χαρτια μ μαζί(διπλωμα ασφάλεια άδεια κτλ.).

Ο αστυφύλακας αφού έλενξε εξονυχιστικά τα στοιχεία μ και δεν βρήκε κάτι,άρχισε να ψάχνει την μοτοσυκλέτα για τυχόν παραβάσεις.

-έψαξε φώτα πινακίδες και αφού δεν βρήκε κάτι μ ζήτησε να βάλω μπρος.Βάζω λοιπόν μ ζητάει να μαρσάρω.Αμέσως πέρνει ένα απαξιωτικό ύφος λες και τον πήραξε τόσο πολύ ο θόρυβος(εντομεταξι ήμασταν μες στην ερημιά ούτε καν σε κατοικημένη περιοχή)και μου λέει το εξής:

-"θα πάμε απ το τμήμα και θα σ βάλω το μικρότερο πρόστιμο π αναλογεί και εσυ αν βάλεις σιγαστήρα μέσα σε 3 μέρες μπορείς να λάβεις διάφορα ελαφρυντικά"

Οκ του λέω και τον ακολουθώ μέχρι το τμήμα.

-Με βάζουν να παρκάρω την μοτοσυκλέτα πάνω στο πεζοδρόμιο και να περιμένω απ έξω.Μετά με καλούν μέσα και με βάζουν να υπογράψω την κλήση.

Και εγώ ο μαλάκας(μιας και 1)ψαρωμένος αφού 1η φορά με γράφουν και 2)πιστεύοντας ότι μ λέγαν αλήθεια για τον σιγαστήρα)υπογράφω κλήση 200? με κράτηση της μοτοσυκλέτας για 10 ημέρες!

Και τους ρωτάω αφού μ την πήραν πως θα πάω να βάλω τον σιγαστήρα,

και μου λένε ότι μόνο αν σε αφήσει ο διοικητής.

και τότε λέω πώς θα μου σβήσει την κλήση.

Μου λέει ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!

-Αυτά ακριβώς έγιναν και είμαι πάρα μα πάρα πολυ τσαντισμένος αφενός επειδή με έγραψαν(μιας και είμαι φοιτητης εκτός Αθηνών και οι γονείς μ ούτε καν την στέγαση δεν μπορούν να μ καλύψουν) και αφετέρου επειδή με εξαπάντησαν βαζοντάς μου δόλους!

Θα ήθελα την γνώμη ενός δικηγόρου αλλά και συναδέλφων μοτοσυκλετιστών για να δω αν μπορώ να γλυτώσω τουλάχιστον την κλήση.

Σήμερα πήγα στον διοικητή αλλά απ ότι φένεται το μυαλό ενός 5χρονου λειτουργεί καλύτερα από το δικό του... :( :( :mad:

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια και εύχομαι πάντα όρθιοι!!!(συγγνωμη αν σας κούρασα)

edit :δεν έγινε κανένας έλενχος με ντεσιμπελόμετρο και η κλήση κόπικε "λόγο έλειψης σιγαστήρα".

SeNNinhA
12/06/2009, 12:15
Μα δεν μπορούν να σε γράψουν για θόρυβο χωρίς να έχουν μετρήσει db με το όργανο και με συγκεκριμένη διαδικασία. Ακόμη και τότε έχεις δικαίωμα να αμφισβητήσεις την μέτρηση και να πας με την κλήση στο ΚΤΕΟ να σου μετρήσουν τα db της εξάτμησης εκεί. Εαν εκεί βρεθείς ΟΚ, τότε η κλήση δεν ισχύει μιας και η επι τόπου μέτρηση στον δρόμο επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες και δεν θεωρείται αξιόπιστη αλλά μόνο ένδειξη.

Δες εδώ:

http://www.automultifin.gr/UserFiles/File/Help%20Guide/KOK.htm

Λέει ότι βεβαιώνεται από συνεργείο (όχι με το αυτί, με ντεσιμπελόμετρο) και πρόστιμο 200 ευρώ.

Ποιο συνεργείο έκανε την μέτρηση? Κανένα.

devil's animal
12/06/2009, 12:19
δεν υπαρχουν λογια...
μονο μισος.

SeNNinhA
12/06/2009, 12:24
----------------------------------------------
Η Ελληνική νομοθεσία ελέγχου θορύβου δικύκλων
Αντιγράφω από απάντηση σε σχετικό θέμα

------------------------
Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, που είναι εναρμονισμένη με την Ευρωπαική και ισχύει για όλα τα κράτη της Ε.Ε., πρέπει όλες οι μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα να μην υπερβαίνουν κατα τη λειτουργία τους ορισμένα όρια θορύβου.

Αυτά τα όρια θορύβου καθορίζονται απο την Ευρωπαική Επιτροπή (συμμόρφωση προς τις διατάξεις των οδηγιών 78/1015, 87/56 και 89/235/ΕΟΚ) σε συνεννόηση με τις κατασκευάστριες εταιρείες και με βάση την υπάρχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις για ενα καλύτερο περιβάλλον.

Το κάθε δίκυκλο έχει το δικό του όριο ακόμη και σε μοντέλα των ίδιων εταιρειών. Το καθορισμένο αυτό όριο δίνεται για την κάθε μηχανή με τα συγκεκριμένα εξαρτήματα της, έτσι είναι πιθανό οταν τοποθετούνται συστήματα σιγαστήρα (εξατμίσεις) άλλου τύπου να προκαλείται θόρυβος που ξεπερνάει τα όρια που έχουν τεθεί για την συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ή μοτοποδήλατο.

Τα στοιχεία ελέγχου δηλαδή το όριο θορύβου του μδικύκλου αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και είναι σε ντεσιμπέλ dB(A) μετρούμενα σε ορισμένες στροφές του κινητήρα (rpm). Εαν απο παράλειψη τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι σημειωμένα τότε πρέπει να ευρεθούν απο την Δ/νση Συγκοινωνιών της Νομαρχίας (για τις μοτοσικλέτες) ή την Τροχαία (για τα μοτοποδήλατα) και να συμπληρωθεί η άδεια κυκλοφορίας.

Για να διαπιστωθεί αν ένα δίκυκλο είναι εντός ή εκτός ορίων πρέπει να μετρηθεί σύμφωνα με την "εν κινήσει" ή με την "εν στάσει" μέθοδο που περιγράφονται αναλυτικά στην Απόφαση 28340/2440 (ΦΕΚ 532/Β/92).

Η "εν κινήσει" μέθοδος μέτρησης θορύβου

Η "εν κινήσει" μέθοδος μέτρησης θορύβου ενός οχήματος είναι η ακριβής και αξιόπιστη μέθοδος με την οποία ελέγχεται οτι ο θόρυβος ενός οχήματος δεν υπερβαίνει τα σχετικά όρια που έχουν θεσπιστεί. Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, το όχημα κινείται ακολουθώντας ειδικές προδιαγραφές κίνησης και η στάθμη θορύβου που εκπέμπει μετράται σε απόσταση 7.5 μέτρων απο αυτό. Οι μετρήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε μεγάλους ανοικτούς χώρους, με πολύ χαμηλό θόρυβο βάθους και απαιτείται ειδικός εξοπλισμός (2 ηχόμετρα κλπ).

Η "εν στάσει" μέθοδος μέτρησης θορύβου

Η "εν στάσει" μέθοδος μέτρησης θορύβου ενός οχήματος είναι μια μέθοδος που έχει αναπτυχθεί προκειμένου να διευκολύνεται ο έλεγχος του θορύβου των κυκλοφορούντων οχημάτων χωρίς να απαιτείται ειδικός χώρος και χαμηλός θόρυβος βάθους δηλαδή μπορεί να πραγματοποιείται και στην άκρη ενος μεγάλου δρόμου μέσα στις πόλεις. Για την εν στάσει μέθοδο δεν υπάρχουν προκαθορισμένα όρια θορύβου. Συνήθως, όταν ένα όχημα ικανοποιεί τα όρια θορύβου, σύμφωνα με την εν κινήσει μέθοδο, υφίσταται και μέτρηση σύμφωνα με την εν στάσει μέθοδο, το όποιο δε αποτέλεσμα αυτής της μέτρησης -συνήθως αυξημένο κατά 5 dB(A)- αποτελεί την “ακουστική ταυτότητα” του οχήματος και αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του.

Για την εφαρμογή του "εν στάσει" ελέγχου παρά την οδό, πρέπει να υπάρχει θέση που να εξασφαλίζει τις απαιτήσεις ασφάλειας ενώ ο χώρος στον οποίο γίνονται οι έλεγχοι πρέπει να είναι ελεύθερος πλευρικών εμποδίων σε ακτίνα τουλάχιστον 3 μ. Η μηχανή τίθεται σε λειτουργία με το όργανο χειρισμού του κιβωτίου ταχυτήτων στο νεκρό σημείο. Το ηχόμετρο ακριβείας με το οποίο γίνεται ο έλεγχος τοποθετείται μισό μέτρο μακριά απο την απόληξη της εξάτμισης και σε γωνία 45ο, ενώ η μηχανή είναι στις ανάλογες στροφές ελέγχου (βλέπε σκαρίφημα στη συνέχεια).

Η μεγαλύτερη στάθμη που μετριέται με τον τρόπο αυτό, συγκρίνεται με αυτή του συγκεκριμένου ορίου θορύβου του δικύκλου που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας.

Σκαρίφημα διάταξης ελέγχου θορύβου παρά την οδό με την «εν στάσει» μέθοδο

Τα όρια θορύβου ελέγχονται απο κλιμάκια της Τροχαίας. Σε περίπτωση που η στάθμη θορύβου που εκπέμπεται από το δίκυκλο είναι μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη τότε στον οδηγό επιβάλλεται πρόστιμο βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (άρθρο 15) ενώ αφαιρείται και η άδεια κυκλοφορίας. Επανέλεγχοι θορύβου γίνονται από τα κατά τόπους κέντρα τεχνικού ελέγχου οχημάτων (ΚΤΕΟ).
-----------------------

SeNNinhA
12/06/2009, 12:26
Κι απο άλλο ένα

-------------------

ΕΡΩΤΗΣΗ: 'Έπεσα σε έλεγχο στάθμης θορύβου. Ποια είναι η σωστή διαδικασία και τι μπορώ να κάνω αν η μέτρηση δεν γίνεται σωστά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Η μέτρηση θορύβου πρέπει να γίνεται:

Α με κατάλληλο όργανο, μισό μέτρο και σε γωνία 45 μοίρες από την εξάτμιση

Β σε κατάλληλο μέρος (χωρίς περιβαλλοντικό θόρυβο)
Γ στις στροφές κινητήρα που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας



Αν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές δεν εκπληρώνεται. τότε η μέτρηση είναι παράνομη και μπορεί κανείς:

Α να υποβάλλει τις αντιρρήσεις του στην προϊσταμένη αρχή αυτής που ενήργησε τον έλεγχο

Β να προσφύγει στην Δικαιοσύνη (οι λεπτομέρειες είναι πολλές και δεν μπορούν να εκτεθούν εδώ)

Γ να κάνει αναφορά κατά των οργάνων που ευθύνονται για την παρανομία. ακόμα και να υποβάλλει μήνυση εναντίον τους

Δ να ζητήσει επανεξέταση του θορύβου (στο ΠΕΡΠΑ ή στο Υπουργείο Συγκοινωνιών).



Εξαίρεση: αν η εξάτμιση είναι κομμένη, τρυπημένη, χωρίς το τελικό τμήμα της κ.λπ. τότε μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις και χωρίς μέτρηση. Εδώ πρέπει να υπογραμμισθεί ότι, προκειμένου για την περιοχή Αθηνών, ισχύει τυπικά ακόμη η περιβόητη εγκύκλιος του Εισαγγελέα κου Κανελλόπουλου, για δήμευση των μοτοσικλετών που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο.
------------------------------------

SeNNinhA
12/06/2009, 12:34
Να και το πως ακριβώς πρέπει να γίνει ο έλεγχος της στάθμης του θορύβου και μάλιστα στις στροφές του κινητήρα που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας.


165895

YZF rider
12/06/2009, 13:22
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:)!! σήμερα που πήγα στον διοικητή του τόνισα την έλειψη ντεσιμπελόμετρου και λοιπών και μου έλεγε ότι του κατέβαινε.Ο διάλογος ήταν ο εξής(περιλιπτικά):

του λέω"κύριε διοικητά χτες ένας συνάδελφός σας με σταμάτησε και μου έκοψε κλήση για θόρυβο της τάξης των 200? με κράτηση της περιουσίας μου για 10 ημέρες ενώ δεν μέτρησε τα db."

μου απαντάει ένας αστυνομικός που καθόταν δίπλα του με απαξιοτικό-ειρωνικό ήφος "αυτιά δεν έχεις?"

του λέω "σαφώς και έχω, αλλά τα αυτιά μου δεν είναι ντεσιμπελόμετρα,ο θόρυβος θα έπρεπε να μετρηθεί με τα κατάλληλα όργανα κτλ...."

Συνεχίζει να επιμένει ο ίδιος ότι μόνο από το αυτί καταλαβαίνεις ότι είναι παράνομα τα ντεσιμπελ!

Του λέω ότι με έχουν σταματήσει στην αθήνα με την ίδια εξάτμηση άλλες τρεις φορές και δεν μ είπαν τπτ,συνεπώς απ την στιγμή που δεν μου έχουν κάνει μέχρι τώρα παρατήρηση ούτε οι αρχές ούτε το "αυτί" μου μαρτυράει κάτι τέτοιο δεν θεώρησα ότι χρειάζεται σιγαστήρα.
Συνεχίζει όμως αυτός το βιολί του ότι έπρεπε να το καταλάβω και ότι δεν είμαι λογικός κτλ.!!!

Αφού δεν βγάζω ούτε με αυτό άκρη του λέω λοιπόν ότι η εξάτμηση έχει αγοραστεί από το ελεύθερο εμπόριο και έχω νομιμη απόδειξη αγοράς.

Συνεπώς είναι και νόμιμη αφού πωλείται για χρήση δρόμου.

Όχι μου λέει νευριασμένος.

....

Τους τονίζω μετά ότι αν δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα γτ να μν βάλω μία τάπα εκείνη την στιγμή να παρουσιαστώ στο τμήμα και να λυθεί το όλο πρόβλημα χωρίς να πληρώσω αυτό το ποσό με το οποίο θα μπορούσα να πάρω +ένα τελικό.

Τους εξηγώ ότι είμαι φοιτητής και ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώσω αυτό το ποσό + ότι χρειάζομαι την μοτοσυκλέτα μου για ενδοαστικές μετακινήσεις λόγο εξεταστικής κτλ..

Ενώ τελικά δεν μου τεκμηριώνουν κανένα επειχήρημά τους(πχ το αυτί-ντεσιμπελόμετρο) μου λέει ο διοικητής ότι η παράβαση είναι πολύ σοβαρή και δεν μπορεί να σβήσει την κλήση,

(μου είπε μάλιστα ότι είναι αντίστοιχη του διπλοπροσπεράσματος)και ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μου δώσει την μηχανή σε 5 αντί 10 ημέρες.
:mad:

ΥΓ:όλοι μου είπαν να πάω να κλαφτώ μπας και κερδίσω κάτι.Πήγα λοιπόν με αυτή την λογική.Όμως από την γενικότερη αντιμετόπιση που δέχτηκα, όχι μόνο να τους κλαφτώ δεν μου έβγαινε αλλά ήθελα και να τους βρίσω!

Κρίμα ρε γμτ γτ είχα σχηματήσει καλή εικόνα από κάτι πραγματικά καλούς επαγγελματίες και ανθρώπους ζητάδες.:mad: :mad:

McTalas
12/06/2009, 13:26
να κανεις ενσταση και μην ψαρωνεις
αφου κικλοφορεις παντα νομιμα δεν εχεις τιποτα να φοβασαι, αλλα πρεπει να ξερεις πως δεν ειναι παρανομη η εξατμιση.

SeNNinhA
12/06/2009, 13:26
Κάνεις ένσταση και ζητάς να μετρηθεί η εξάτμηση στο ΚΤΕΟ με τα κατάλληλα όργανα. Απλά δεν μπορούν να κόψουν κλήση για θόρυβο χωρίς να πιστοποιήσουν την μέτρηση. Είναι σαν να σου λένε ότι είσαι μεθυσμένος χωρίς να έχουν κάνει αλκοολ τεστ.

Pappios
12/06/2009, 13:35
α καλα ζηταδες ηταν?χαιρετα τα ωραια σου λεφτα που τα εβγαλες με κοπο για κατι μαλακες...


δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη γ'αυτο πληρωσε μεσα σε 10 μερες μην πας για τα 200ε..


ps:κ εμενα με πηγαν σημερα το πρωι στο τμημα για να χτυπησουν στο τερματικο τα στοιχεια μου οπως ειπαν...20 λεπτα απο την ζωη μου τζαμπα...αλλα τελικα καταλαβα οτι εψαχναν αφορμη να αραξουν στο κλιματισμο του τμηματος....

TROOPER
12/06/2009, 13:41
:alien: :a015: :a023: :a52: :a018: :a016: :a66:

byron
12/06/2009, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Κάνεις ένσταση και ζητάς να μετρηθεί η εξάτμηση στο ΚΤΕΟ με τα κατάλληλα όργανα. Απλά δεν μπορούν να κόψουν κλήση για θόρυβο χωρίς να πιστοποιήσουν την μέτρηση. Είναι σαν να σου λένε ότι είσαι μεθυσμένος χωρίς να έχουν κάνει αλκοολ τεστ.

Ναι μεν, αλλά αυτό που γράφεις παρακάτω αφήνει ένα τεράστιο παράθυρο εφόσον μιλάμε για aftermarket εξάτμιση. Εκτός και αν είναι πιστοποιημένη με τις προδιαγραφές θορύβου


Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εξαίρεση: αν η εξάτμιση είναι κομμένη, τρυπημένη, χωρίς το τελικό τμήμα της κ.λπ. τότε μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις και χωρίς μέτρηση.

YZF rider
12/06/2009, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
α καλα ζηταδες ηταν?

Όχι δεν ήταν ζητάδες...απλά έχει τυχει από όσους με έχουν σταματήσει οι περισσότεροι να είναι ζητάδες και να μου έχουν συμπεριφερθεί σωστά.Αυτοί που με σταμάτησαν ιδέα δεν θα πρεπε να χαν για το τι είναι μοτοσυκλέτα..

YZF rider
12/06/2009, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι μεν, αλλά αυτό που γράφεις παρακάτω αφήνει ένα τεράστιο παράθυρο εφόσον μιλάμε για aftermarket εξάτμιση. Εκτός και αν είναι πιστοποιημένη με τις προδιαγραφές θορύβου

η εξάτμηση είναι aftermarket αλλά ούτε κομένη ούτε τρυπιμένη.

Akatanomastos
12/06/2009, 13:53
τι μαλακες θεεε μου..

οταν τους πετανε μολοτοφ ξερουν να κλαιγοντε..

παει το παιδι και τους λεει για ντεσιμπελομετρο και του λεει ο γαμιμενος ΕΚΠΡΟΣΩΠΟς ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
με τα αυτια το μετραμε αυτο..!!!

ακου δω σοβαροτητα..

φιλε μου δυστηχως αν δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να μπλεξεις με δικηγορους..

ισως να κανεις κατεγγελια σε καποιον ανωτερο,

YZF rider
12/06/2009, 14:01
Σκέφτομαι να στείλω ένα μέιλ μέσα απ το σάιτ της τροχαίας εξηγόντας το περιστατικό χωρίς παρατηρήσεις όμως,γραφοντας απλά τις αντιρήσεις μου,ότι στον κοκ προβλέπεται μέτρηση κτλ...δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι αλλά δεν νομίζω πως έχω να χάσω και κάτι..

byron
12/06/2009, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
Σκέφτομαι να στείλω ένα μέιλ μέσα απ το σάιτ της τροχαίας εξηγόντας το περιστατικό χωρίς παρατηρήσεις όμως,γραφοντας απλά τις αντιρήσεις μου,ότι στον κοκ προβλέπεται μέτρηση κτλ...δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι αλλά δεν νομίζω πως έχω να χάσω και κάτι..

Δεν χάνεις τίποτα, αλλά φοβάμαι μήπως η συναδελφική αλληλεγγύη είναι πιο ισχυρή.

Δεν κάνεις και μια ερωτηση στον συνήγορο το πολίτη;

YZF rider
12/06/2009, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν χάνεις τίποτα, αλλά φοβάμαι μήπως η συναδελφική αλληλεγγύη είναι πιο ισχυρή.

Δεν κάνεις και μια ερωτηση στον συνήγορο το πολίτη;

:a013: δεν νομίζω να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση....

camen
12/06/2009, 14:15
Ρε φιλε καταλαβαινω τον πονο σου,αλλα πως δεχτηκες να υπογραψεις μια τετοια κληση!!!???
Δεν την διαβασες πρωτα?Δεν ειδες οτι σε "γ@μ@νε" διχως λογο?
Γτ αν το ειδες και υπεγραψες ειναι σαν να τους λες "οκ καντε οτι θελετε"!!!

Επισης,δεν ξερω αν θα επρεπε να εισαι τοσο ηρεμος οταν παρουσιαστηκες στον διοικητη!!!
Σε κοροιδευαν φατσα φορα...Ισως, αν τους απειλουσες οτι θα κανεις μηνυση εναντιον τους
,οτι θα αναλαβει ο δικηγορος σου κλπ να συμορφονωνταν!!!

Σε συγχερω παντως που καταφερες να κρατησεις την ψυχραιμια σου απεναντι σε τετοια συμπεριφορα!!!

Maira
12/06/2009, 14:16
Ερώτηση..................


































Γιατί υπέγραψες την κλήση????


:confused: :confused: :confused:

stefanos
12/06/2009, 14:18
Μην μπερδεύουμε τις μετρήσεις θορύβου με την έλλειψη σιγαστήρα παιδειά.
Δεν είναι το ίδιο.Και νόμιμη και μετρημένη και μαμίσια ακόμα να είναι η εξάτμηση εάν σε γράψουν για έλλειψη σιγαστήρα τι μπορεί να κάνεις?

camen
12/06/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μην μπερδεύουμε τις μετρήσεις θορύβου με την έλλειψη σιγαστήρα παιδειά.
Δεν είναι το ίδιο.Και νόμιμη και μετρημένη και μαμίσια ακόμα να είναι η εξάτμηση εάν σε γράψουν για έλλειψη σιγαστήρα τι μπορεί να κάνεις?


Μα εαν χωρις σιγαστηρα ειναι στα νομιμα επιπεδα θορυβου?!
Κ που ξερει ο μπατσος ποιες εξατμισεις εχουν σιγαστηρα και ποιες οχι?!

stefanos
12/06/2009, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μα εαν χωρις σιγαστηρα ειναι στα νομιμα επιπεδα θορυβου?!
Κ που ξερει ο μπατσος ποιες εξατμισεις εχουν σιγαστηρα και ποιες οχι?!

Το χωρίς σιγαστήρα είναι παράνομο ακόμα και αν δεν κάνεις θόρυβο μάλλον, και δημιουργήθηκε ακριβώς για να μην χρειάζεται ντεσιμπελόμετρο για να σε γράψουν ε?
Και για να έχει δικαίωμα να σε γράψει χωρίς όργανο σημαίνει οτι έκανε οπτικό έλεγχο, ανάλογο του "δεν έχει καθρέπτη".

camen
12/06/2009, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το χωρίς σιγαστήρα είναι παράνομο ακόμα και αν δεν κάνεις θόρυβο μάλλον, και δημιουργήθηκε ακριβώς για να μην χρειάζεται ντεσιμπελόμετρο για να σε γράψουν ε?
Και για να έχει δικαίωμα να σε γράψει χωρίς όργανο σημαίνει οτι έκανε οπτικό έλεγχο, ανάλογο του "δεν έχει καθρέπτη".
Πας πως ειναι δυνατον να ξερει ποσο θορυβο κανει χωρις μετρηση?!
Δλδ εγω αμα εχω χειροποιητη εξατμιση που γκρεμιζει τοιχο και εχει και σιγαστηρα ειμαι οκ επειδη στο ματι φαινεται με σιγαστηρα?!
Κ ξαναλεω,που ξερει ο ζητας απο εξατμισεις και μπορει να αποφανθει αν εχει ή οχι σιγαστηρα?
Εμενα μπορει να τον εχει εσωτερικα...:winka:

Εγω,χωρις να ειμαι ειδικος,πιστευω οτι χωρις μετρηση απο ειδικο οργανο με τηρουμενες ολες τις αλλες παραμετρους ΔΕΝ μπορει να σε γραψει!!!!!
Κ αν το κανει,δεν την υπογραφεις και του λες να την βαλει εκει που ξερει...:evil: :evil: :smokin:

YZF rider
12/06/2009, 14:36
Φίλοι maira και camen πραγματικά έχω μετανιώσει που υπέγραψα...βασικά δεν διάβασα όλη την κλήση..μαλακία μου μεγάλη το ξέρω..πραγματικά είναι πρώτη φορά που με γράφουν και κόμπλαρα λίγο γτ δεν πίστευα αυτό π γινόταν..

μεγάλο λάθος το έχω χιλιομετανιώσει αλλά εκείνη τη στιγμή έλεγα από μέσα μου "δεν γινεται,δεν έκανα ούτε λαθρεμπόριο ούτε τπτ(!) δεν πρόκειται να έχω σοβαρες κυρώσεις"...

cabalai
12/06/2009, 14:36
an katalava kala an mas graphoun gia exatmisi kai metrisoun parapano ixo mas graphoun 200euro?(mono???) kai mas pernoun tin adeia gia 10 meres? POTE mas permoun tin mixani!!!!!! an einai peragmeni-xalasmeni mono????

borei na mas tin paroun an px exo mia remous olokainourgeia alla xoris sigastira me foul ixo??????

THEOD
12/06/2009, 14:39
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι....


ήταν ξετάπωτο ή όχι ???

Γιατί νόμιμα επίπεδα θορύβου χωρίς σιγαστήρα ή τάπες δεν υπάρχουν...

camen
12/06/2009, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
Φίλοι maira και camen πραγματικά έχω μετανιώσει που υπέγραψα...βασικά δεν διάβασα όλη την κλήση..μαλακία μου μεγάλη το ξέρω..πραγματικά είναι πρώτη φορά που με γράφουν και κόμπλαρα λίγο γτ δεν πίστευα αυτό π γινόταν..

μεγάλο λάθος το έχω χιλιομετανιώσει αλλά εκείνη τη στιγμή έλεγα από μέσα μου "δεν γινεται,δεν έκανα ούτε λαθρεμπόριο ούτε τπτ(!) δεν πρόκειται να έχω σοβαρες κυρώσεις"...


Δεκτο οτι κομπλαρες αλλα ρε αδερφε υπογραψες κατι χωρις να το διαβασεις:confused: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν ειναι ποτε δυνατον!!!Κ μπορει να ελεγε οτι σου παιρνει τα παντα για 1 χρονο επειδη ετσι του κατεβηκε...
Εσυ θα το υπογραφες?!!!


Anyway,οτι εγινε εγινε...
Προσπαθησε να συμβουλευτεις καποιον γνωστη ή καποιον δικηγορο!
Θα σε βοηθησουν και εδω μεσα...
Και τριξτους λιγο τα δοντια με μηνυσεις κλπ...
Αλλα καντο γρηγορα τουλαχιτον αν δεν γινει τιποτα να πληρωσεις τα μισα απο τα 200Ε!!!

camen
12/06/2009, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι....


ήταν ξετάπωτο ή όχι ???

Γιατί νόμιμα επίπεδα θορύβου χωρίς σιγαστήρα ή τάπες δεν υπάρχουν...

Βασικα θες να μας πεις τι μηχανακι ειναι και με τι εξατμιση πανω?!

Maira
12/06/2009, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από cabalai
an katalava kala an mas graphoun gia exatmisi kai metrisoun parapano ixo mas graphoun 200euro?(mono???) kai mas pernoun tin adeia gia 10 meres? POTE mas permoun tin mixani!!!!!! an einai peragmeni-xalasmeni mono????

borei na mas tin paroun an px exo mia remous olokainourgeia alla xoris sigastira me foul ixo??????


Το όχημα μπορούν να το κρατήσουν όταν θεωρήται ακατάλληλο να κυκλοφορήσει! Μπορείς να το παραλάβεις με γερανό και δεν έχουν δικαίωμα να το κρατήσουν! Άλλο αν ο γερανός πάει 10 μέτρα και το αφήσει!!!

Και καλά απαγορεύεται να κυκλοφορήσει....!


:wave2:

stefanos
12/06/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πας πως ειναι δυνατον να ξερει ποσο θορυβο κανει χωρις μετρηση?!
Δλδ εγω αμα εχω χειροποιητη εξατμιση που γκρεμιζει τοιχο και εχει και σιγαστηρα ειμαι οκ επειδη στο ματι φαινεται με σιγαστηρα?!
Κ ξαναλεω,που ξερει ο ζητας απο εξατμισεις και μπορει να αποφανθει αν εχει ή οχι σιγαστηρα?
Εμενα μπορει να τον εχει εσωτερικα...:winka:

Εγω,χωρις να ειμαι ειδικος,πιστευω οτι χωρις μετρηση απο ειδικο οργανο με τηρουμενες ολες τις αλλες παραμετρους ΔΕΝ μπορει να σε γραψει!!!!!
Κ αν το κανει,δεν την υπογραφεις και του λες να την βαλει εκει που ξερει...:evil: :evil: :smokin:


Το λές εσύ και εγώ δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί εάν πρόσεξες σου ζητάει και ΑΦΜ σου;) φαντάζεσαι για πιό λόγο, αν και χωρίς αυτό με τα στοιχεία σου το βρήσκουν.
Επείσης νομίζω οτι πλέον δεν υπάρχει και δικαστήριο που πήγαινες παλαιότερα και το πάλευες.
Οπότε υπογράφεις δεν υπογράφεις ξέρει δεν ξέρει ο ζητάς απο εξατμήσεις πληρώνεις.
Και δεν χρειάζεται να ξέρει και τίποτα επί της ουσίας.
Τα εργοστάσια δεν είναι χαζά να βάλουν εξατμήσεις πιό ήσυχες από ότι χρειάζεται για να περάσουν προδιαγραφές και να κόψουν άλογα.
Αυτονόητο είναι λοιπόν οτι οτιδήποτε aftermarket κάνει έστω και λίγο παραπάνω θόρυβο απο το μαμισιο είναι παράνομο.
Πόσο λοιπόν που οι μισές εξατμήσεις που πουλιούνται είναι μόνο για αγώνες και το γράφουν κιόλας.
Οπότε μην την πολυψάχνουμε με τα όργανα γιατί εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ και μπορεί να μείνεις χωρίς μηχανάκι αν δεν καταφέρεις να το περάσεις.

YZF rider
12/06/2009, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι....


ήταν ξετάπωτο ή όχι ???

Γιατί νόμιμα επίπεδα θορύβου χωρίς σιγαστήρα ή τάπες δεν υπάρχουν...

η εξάτμιση έχει αλλαχτεί λόγο πτώσης και καταστροφής της προηγούμενης..λόγο πιο φτηνής λύσης επέλεξα χειροποίητη και όχι δεν έχω πειράξει τπτ πάνω της..βέβαια απο τότε που τοποθετήθηκε μέχρι τώρα έχει αλλάξει ο θόρυβος αλλά δεν έχω βγάλει ούτε σιγαστήρα από πάνω ούτε τπτ.(αν και δεν νομίζω να έχει τουλάχιστον "εξωτερικό").Η μηχανή είναι ένα yzf-r125 με race tech εξάτμηση.

devil's animal
12/06/2009, 14:59
μην μπερδευεστε με την υπογραφη και την παραλαβη της κλησης.


αν δεν υπογραψεις και δεν παραλαβεις την κληση σημαινει οτι θα σου ερθει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσο της κλησης στην εφορια.
δεν πας δικαστηριο.
ουτε εχεις το δικαιωμα ενστασης και παρουσιασης ελαφρυντικων στον διοικητη.

τα εχουν κανει ετσι ωστε να ειναι καθαρα εισπρακτικα τα μετρα.

π.χ.
με γραφουν εμενα για κοκκινο 700€ κ.λ.π.

αν δεν υπογραψω και δεν παραλαβω την κληση δεν μπορω να παω στον διοικητη του τμηματος και να δικαιολογηθω οτι γεννουσε η γυναικα μου και επρεπε να περασω ενα ελεγχομενο κοκκινο.

επισης απο την στιγμη που δεν εχω την κληση στα χερια μου δεν μπορω να παω να την πληρωσω στο πρωτο 10ημερο για να γλιτωσω τα μισα χρηματα.


ετσι σου ερχεται το προστιμο μεσα απο την εφορια στο ακεραιο του ποσο.
αν θες φυσικα κανεις μηνυση στα οργανα κλπ,κλπ...αλλα στο δικαστηριο που θα γινει μετα απο 2-3 χρονια το πιθανοτερο ειναι να πιστεψουν αυτους καθως αλληλοϋποστηριζονται και ειναι συνηθως ανω των 2 ατομων. και φυσικα ειναι "οργανα" μη χεσω.:mad:


δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.

το μονο που μπορεις να κανεις και "καπως" να γλιτωσεις, ειναι να υπογραψεις και να παραλαβεις την κληση και μετα να πας στο εκαστοτε τμημα,αν υποβαλεις ενσταση για την κληση και να ακολουθησει ακροαση απο τον διοικητη του τμηματος.

και αυτος ως αλλος δικαστης θα κρινει αν στην εριξαν κανονικα ή οχι. @@ δλδ αφου ειναι συνηθως αδυνατο να αμφισβητησει συναδελφους του.:rolleyes:

το πιο πιθανο (αν εχει κεφια εκεινη την μερα) ειναι να παρεις τιποτα πινακιδες, διπλωμα κλπ, αφου πας με πληρωμενη την κληση και του την δειξεις.:sick:


με λιγα λογια ...


Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!
:wave2:

SVX
12/06/2009, 15:02
:rolleyes: φτιαξαμε και αστυνομια με Γερμανικες προδιαγραφες....πληρωνουμε ασφαλειες σε τιμες Βελγιου...(και καλυψεις Ρουμανιας...) εχουμε διοδια Ελβετιας και δρομους Αζερμπα'ι'τζαν......


ειμαστε ΜεγαλοΠιασμενοι τελικα :a31:

idi
12/06/2009, 15:08
Κοιτα να δεις να ξεκαθαρίσω οτι εγω συμπάσχω μαζι σου και ηθικά πιστευω οτι εχεις δικιο.

Απο κει και περα το θεμα που εθεσες και επιχειρηματολογία σου εχουν σαν δεδομενο οτι με μετριση με ντεσιμπελομετρο θα βρεις το δικιο σου...

Αμφιβάλω...

Η εξάτμιση σου (και η δικια μου χωρις τις ταπες πανω...για να μη νομιζεις οτι ειμαι αναμάρτητος...) ΔΕΝ ειναι πιστοποιημένη για χρήση δρομου οπως του ειπες στο τμημα

Το επιχείρημα οτι πωλείται στο εμποριο ελεύθερα δεν ευσταθεί. Αν ψαξεις στη συσκευασία της εξάτμιση σου κατα 99% αναφέρει κάπου οτι προορίζεται για αγωνιστική χρηση και οχι για χρηση δρομου

Αν εχει πιστοποίηση για χρηση δρομου εχει και τα αναλογα έγγραφα μεσα (πιστοποιημένα απο την ευρωπαϊκή ενωση) και τις περισσότερες φορες και σφραγιδα ΠΑΝΩ στην εξάτμιση σου με τον αριθμό έγκρισης

99% των αφτερμαρκετ εξατμίσεων ΔΕΝ εχουν τετοια εγγραφα και πιστοποίηση

Επαναλαμβάνω οτι και εγω ειμαι υπερ των ελεύθερων εξατμίσεων αλλα ΤΥΠΙΚΑ δεν εχεις το δικιο με το μερος σου κατα πασα πιθανότητα... γιαυτο θα προσπαθουσα να τους παω με το καλο....

idi
12/06/2009, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: φτιαξαμε και αστυνομια με Γερμανικες προδιαγραφες....πληρωνουμε ασφαλειες σε τιμες Βελγιου...(και καλυψεις Ρουμανιας...) εχουμε διοδια Ελβετιας και δρομους Αζερμπα'ι'τζαν......


ειμαστε ΜεγαλοΠιασμενοι τελικα :a31:

για κυκολοφορισε εσυ με ελευθερη εξατμιση στη Γερμανια και μετα μιλα...

Maira
12/06/2009, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μην μπερδευεστε με την υπογραφη και την παραλαβη της κλησης.


.................................






κάνεις ένα λάθος! Αν δεν υπογράψεις οφείλουν να σε ενημερώσουν! Αν δεν υπογράψεις θεωρήται ότι δεν δεχεσαι τα γραφόμενα!

Μετά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή!

Θα πρέπει να σε ενημερώσουν εγγράφως στο σπίτι και να περιμένουν να περάσεις από το εκάστωτε τμήμα για να λυθεί το θέμα!

Για παραβάσεις του ΚΟΚ πλήν του άρθρου 34 και του Άρθρου 4 (κάποιες παραγράφους αυτού) χρειάζεται η υποργαφή του παραβάτη. Αλλιώς φαίνεται σαν να είναι αυθαίρετα τα στοιχεία αφού για οποιονδήποτε έλεγχο θα πρέπει να είσαι παρόν.

:wave2:

stefanos
12/06/2009, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Κοιτα να δεις να ξεκαθαρίσω οτι εγω συμπάσχω μαζι σου και ηθικά πιστευω οτι εχεις δικιο.

Απο κει και περα το θεμα που εθεσες και επιχειρηματολογία σου εχουν σαν δεδομενο οτι με μετριση με ντεσιμπελομετρο θα βρεις το δικιο σου...

Αμφιβάλω...

Η εξάτμιση σου (και η δικια μου για να μη νομιζεις οτι ειμαι αναμάρτητος...) ΔΕΝ ειναι πιστοποιημένη για χρήση δρομου οπως του ειπες στο τμημα

Το επιχείρημα οτι πωλείται στο εμποριο ελεύθερα δεν ευσταθεί. Αν ψαξεις στη συσκευασία της εξάτμιση σου κατα 99% αναφέρει κάπου οτι προορίζεται για αγωνιστική χρηση και οχι για χρηση δρομου

Αν εχει πιστοποίηση για χρηση δρομου εχει και τα κατάδηλα έγγραφα μεσα (πιστοποιημένα απο την ευρωπαϊκή ενωση) και τις περισσότερες φορες και σφραγιδα ΠΑΝΩ στην εξάτμιση σου με τον αριθμό έγκρισης

99% των αφτερμαρκετ εξατμίσεων ΔΕΝ εχουν τετοια εγγραφα και πιστοποίηση

Επαναλαμβάνω οτι και εγω ειμαι υπερ των ελεύθερων εξατμίσεων αλλα ΤΥΠΙΚΑ δεν εχει το δικιο με το μερος σου κατα πασα πιθανότητα... γιαυτο θα προσπαθουσα να τους παω με το καλο....


Ακόμα και νόμιμη να είναι η εξάτμηση ο θόρυβος δεν έχει να κάνει μόνο με αυτή.
Aftermarket φιλτρα ξερύθμιστες βαλβίδες χαλαρές καδένες και οποιοσδήποτε μηχανικός θόρυβος επηρεάζει στην μέτρηση.

vrider
12/06/2009, 15:24
Μη σκας για την υπογραφη της κλισης. Ειναι το λιγοτερο.
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι μια ενσταση -γραπτως εννοειται-( εντος 3 ημερων απο την βεβαιωση της παραβασης) οπου χωρις πολλες σαλτες και περιττα λογια θα αναφερεις οτι η κλιση βεβαιωθηκε χωρις να υπαρχει αρμοδιο συνεργειο να κανει μετρηση και αρα ο λογος για τον οποιο σου βεβαιωσαν παραβαση δεν ειναι βασιμος.

Περιμενεις το αποτελεσμα της οπου 90/100 θα σε δικαιωσει, διοτι στα λογια μπορουν πολλα να γινουν αλλα τελικα , αν ειναι αβασιμη η βεβαιωση μπορεινα βρουν το μπελα τους.

Αν παρολα αυτα η ενσταση σου δε γινει δεκτη, παιρνεις την απαντηση, (αν στη δωσουν γραπτως εχει καλως αν οχι τοσο το καλυτερο για σενα) και γραφεις ενα γραμματακι στο Συνηγορο του Πολιτη οπου αναφερεις

α) Το γεγονος δηλ βεβαιωση κλισης χωρις συνεργειο μετρησης πραγμα που αντιβαινει στον ΚΟΚ και
β) Αρνηση γραπτης απαντησης στην ενσταση σου.

Αφου το στειλεις στον ΣτΠ, μετα απο κανα δυο βδομαδες θα σου τηλεφωνησει καποιος απο τον Συνηγορο για λεπτομερειες , και σε κανα τριμηνο λαμβανεις απο την Τροχαια την αποδοχη της ενστασης ( συνηθως βρισκουν ενα γελοιο λογο πχ για λογους επιεικειας ) .


Τωρα πως θα παρεις πισω το μηχανακι σου δε μπορω να σου πω αλλα το βασικοτερο ειναι να μη χασεις το 3ημερο για την ενσταση

Ελπιζω να σε βοηθησα

byron
12/06/2009, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Αν εχει πιστοποίηση για χρηση δρομου εχει και τα αναλογα έγγραφα μεσα (πιστοποιημένα απο την ευρωπαϊκή ενωση) και τις περισσότερες φορες και σφραγιδα ΠΑΝΩ στην εξάτμιση σου με τον αριθμό έγκρισης

99% των αφτερμαρκετ εξατμίσεων ΔΕΝ εχουν τετοια εγγραφα και πιστοποίηση


Το ποσοστό που αναφέρεις είναι πολύ ψηλό. Υπάρχουν άπειρες aftermarket που είναι street legal. Οι leo Vince που έχω στο tuono μου έχουν όλες τις εγκρίσεις από ΕΕ, αλλά παρόλα αυτά κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο απ΄τις μαμά.

Δεν έχω ιδέα πως έχουν πάρει έγκριση, και αναρωτιέμαι αν τυχόν μπλέξω σε κάτι παρόμοιο πως θα εξηγήσω ότι είναι νόμιμες (έχω τις τάπες πάνω, γιατί ξετάπωτες είναι :wave2: )

idi
12/06/2009, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ποσοστό που αναφέρεις είναι πολύ ψηλό. Υπάρχουν άπειρες aftermarket που είναι street legal. Οι leo Vince που έχω στο tuono μου έχουν όλες τις εγκρίσεις από ΕΕ, αλλά παρόλα αυτά κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο απ΄τις μαμά.

Δεν έχω ιδέα πως έχουν πάρει έγκριση, και αναρωτιέμαι αν τυχόν μπλέξω σε κάτι παρόμοιο πως θα εξηγήσω ότι είναι νόμιμες (έχω τις τάπες πάνω, γιατί ξετάπωτες είναι :wave2: )

ok το νουμερο 99% ειναι αυθαίρετο αλλα πιστοποιημένες εξατμίσεις ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΑ δυσκολα βρισκεις στο εμποριο εξου και το υπερβολικό μου νουμερο αλλα δε νομιζω να ειναι μακρια απο τη πραγματικότητα

μπορεις να αποδείξεις οτι ειναι νομιμες αν δειξεις τα εγγραφα που συνοδευαν την εξάτμιση στην συσκευασία(δες αν υπάρχουν on-line στο site του κατασκευαστή)

TROOPER
12/06/2009, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.................

π.χ.
με γραφουν εμενα για κοκκινο 700€ κ.λ.π.
....................

σιγα το νεο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

YZF rider
12/06/2009, 15:29
η κλήση:


165914

stefanos
12/06/2009, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ποσοστό που αναφέρεις είναι πολύ ψηλό. Υπάρχουν άπειρες aftermarket που είναι street legal. Οι leo Vince που έχω στο tuono μου έχουν όλες τις εγκρίσεις από ΕΕ, αλλά παρόλα αυτά κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο απ΄τις μαμά.

Δεν έχω ιδέα πως έχουν πάρει έγκριση, και αναρωτιέμαι αν τυχόν μπλέξω σε κάτι παρόμοιο πως θα εξηγήσω ότι είναι νόμιμες (έχω τις τάπες πάνω, γιατί ξετάπωτες είναι :wave2: )

Σε αυτά τα χαρτιά υπάρχουν σχηματάκια με διαστάσεις του τελικού διατομές σωλήνων κλπ.
Εάν ναι έχεις ελέγξει εάν αυτές ανταποκρίνονται στην εξάτμηση που φοράς?
Γιατί και εγώ έχω πιστοποιητικά και χαρτιά και παραπάνω θόρυβο.

devil's animal
12/06/2009, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σιγα το νεο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο ειναι παλιο...
πιστεψε με..:sad:

devil's animal
12/06/2009, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
κάνεις ένα λάθος! Αν δεν υπογράψεις οφείλουν να σε ενημερώσουν! Αν δεν υπογράψεις θεωρήται ότι δεν δεχεσαι τα γραφόμενα!

Μετά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή!

Θα πρέπει να σε ενημερώσουν εγγράφως στο σπίτι και να περιμένουν να περάσεις από το εκάστωτε τμήμα για να λυθεί το θέμα!

Για παραβάσεις του ΚΟΚ πλήν του άρθρου 34 και του Άρθρου 4 (κάποιες παραγράφους αυτού) χρειάζεται η υποργαφή του παραβάτη. Αλλιώς φαίνεται σαν να είναι αυθαίρετα τα στοιχεία αφού για οποιονδήποτε έλεγχο θα πρέπει να είσαι παρόν.

:wave2:

εμενα παντως την τελευταια φορα (πριν 5 μερες δλδ) επειδη με πηγαν και στο τμημα για εξακριβωση (δεν ειχα την ταυτοτητα μου επανω μου) δεν μου ειπαν κατι τετοιο.


σιγα μην καλουσαν στο τμημα οποιον δεν υπεγραφε τις κλησεις.
θα ειχαν γεμισει τα Α.Τ. ανθρωπους που θα περιμεναν να "δικαστουν".

stefanos
12/06/2009, 15:48
βρε παιδειά τι υπογραφές και πράσινα άλογα.
"δεν είχε τοποθετήσει τον καταλληλο σιγαστήρα για περιορισμό του θορυβου του κινητήρα"
Που βλέπετε το ψέμα εφόσον η εξάτμηση δεν έχει χαρτιά?
Οχι απλά χαρτί για θόρυβο αλλά και χαρτί οτι είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο μοτο.
Στην προκειμένη περίπτωση εάν το κυνηγήσεις απλά αγοράζεις μαμά εξάτμηση για να καθαρίσεις

vrider
12/06/2009, 16:17
Επανερχομενος μετα τη φωτο της κλισης

Το αρθρο 81 παρ 12. "O κινητήρας εσωτερικής καύσης, o oπoίoς χρησιμoπoιείται για την
πρoώθηση oδικoύ oχήματoς, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένoς με απoτελε-
σματικό σιγαστήρα, κατάλληλo να μειώνει τo θόρυβo, o oπoίoς πρoκαλείται
από την έξoδo των καυσαερίων και τέτoιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται
να τεθεί εκτός λειτoυργίας από τoν oδηγό από τη θέση τoυ."

Αν μπορεις, τραβα μια φωτογραφια το μηχανακι σου ( να φαινεται η εξατμηση ε!) και την επισυναπτεις στη ενσταση

Στην ενσταση αναφερεις οτι ' κακως το αρμοδιο Αστ. Οργανο βεβαιωσε παραβαση χωρις να εχει μετρησει τη σταθμη θορυβου του σιγαστηρα σου. Επισης οπως προκυπτει και απο τις φωτο, η μοτοσυκλετα εχει αποτελεσματικο σιγαστηρα, καταληλο να μειωνει το θορυβο και ειναι σε πληρη λειτουργια. Αυτο δε, θα ειχε αποδειχθει αν το ΑΤ Καρλοβασιου ειχε κανει μετρηση συμφωνα με οσα προβλεπει ο νομος.'

Αυτα ελπιζω να βοηθησα και Πανω τους! Μη χανεις χρονο!!

ΥΓ. Ελπιζω να μη σηκωνεις τη γειτονια στο ποδι με τη μπουρου σου εε!

YZF rider
12/06/2009, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Επανερχομενος μετα τη φωτο της κλισης

Το αρθρο 81 παρ 12. "O κινητήρας εσωτερικής καύσης, o oπoίoς χρησιμoπoιείται για την
πρoώθηση oδικoύ oχήματoς, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένoς με απoτελε-
σματικό σιγαστήρα, κατάλληλo να μειώνει τo θόρυβo, o oπoίoς πρoκαλείται
από την έξoδo των καυσαερίων και τέτoιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται
να τεθεί εκτός λειτoυργίας από τoν oδηγό από τη θέση τoυ."

Αν μπορεις, τραβα μια φωτογραφια το μηχανακι σου ( να φαινεται η εξατμηση ε!) και την επισυναπτεις στη ενσταση

Στην ενσταση αναφερεις οτι κακως το αρμοδιο Αστ. Οργανο βεβαιωσε κλιση χωρις να εχει μετρησει τη σταθμη θορυβου του σιγαστηρα σου. Επισης οπως προκυπτει και απο τις φωτο, η μοτοσυκλετα εχει αποτελεσματικο σιγαστηρα, καταληλο να μειωνει το θορυβο και ειναι σε πληρη λειτουργια. Αυτο δε, θα ειχε αποδειχθει αν το ΑΤ Καρλοβασιου ειχε κανει μετρηση συμφωνα με οσα προβλεπει ο νομος.'

Αυτα ελπιζω να βοηθησα και Πανω τους! Μη χανεις χρονο!!

ΥΓ. Ελπιζω να μη σηκωνεις τη γειτονια στο ποδι με τη μπουρου σου εε!


Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα προσπαθήσω όσο μπορώ...σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας.Πραγματικά ,απ το χτες όπου ήμουν χάλια τώρα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά..να στε καλά και πάντα όρθιοι και ευτυχισμένοι!!!:wave2:

stefanos
12/06/2009, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Επισης οπως προκυπτει και απο τις φωτο, η μοτοσυκλετα εχει αποτελεσματικο σιγαστηρα, καταληλο να μειωνει το θορυβο και ειναι σε πληρη λειτουργια.

Αυτό πώς θα το αναφέρει εφόσον η εξάτμηση δεν είναι μαμίσια, δεν συνοδεύεται απο κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο δεν υπάρχει homologasion για την χρήση της στο συγκεκριμένο μοτο και αν κληθεί ο κατασκευαστής της θα βεβαιώσει οτι δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο δρόμο?
:confused:

stefanos
12/06/2009, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα προσπαθήσω όσο μπορώ...σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας.Πραγματικά ,απ το χτες όπου ήμουν χάλια τώρα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά..να στε καλά και πάντα όρθιοι και ευτυχισμένοι!!!:wave2:

χάλια για μιά κλήση?
Δες το σαν συνεισφορά στο κοινονικό σύνολο, και πάντα όρθιος (το βασικότερο)

devil's animal
12/06/2009, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα προσπαθήσω όσο μπορώ...σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας.Πραγματικά ,απ το χτες όπου ήμουν χάλια τώρα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά..να στε καλά και πάντα όρθιοι και ευτυχισμένοι!!!:wave2:



αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.:sad:

καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.


tip: το σημαντικο ειναι να μην μαζεψεις ποντους,οι οποιοι θα σε κανουν να χασεις το διπλωμα (στους 25). στην τριετια δυστυχως παραγραφονται αυτοι οι ποντοι, οποτε προσοχη.

camen
12/06/2009, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.:sad:

καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.


tip: το σημαντικο ειναι να μην μαζεψεις ποντους,οι οποιοι θα σε κανουν να χασεις το διπλωμα (στους 25). στην τριετια δυστυχως παραγραφονται αυτοι οι ποντοι, οποτε προσοχη.


+10000000000000000:evil: :evil: :evil:

Maira
12/06/2009, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εμενα παντως την τελευταια φορα (πριν 5 μερες δλδ) επειδη με πηγαν και στο τμημα για εξακριβωση (δεν ειχα την ταυτοτητα μου επανω μου) δεν μου ειπαν κατι τετοιο.


σιγα μην καλουσαν στο τμημα οποιον δεν υπεγραφε τις κλησεις.
θα ειχαν γεμισει τα Α.Τ. ανθρωπους που θα περιμεναν να "δικαστουν".


Μα δε σε καλεί η Αστυνομία! Η τροχαία σε καλεί!!!!


Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Και δεν σε καλεί να δικαστείς!!!

κι εσένα πλέον σε έχουν μάθει!!! Δεν χρειάζεται να υπογράψεις!!!!

μια που σε βλέπουν και μια που στην έχουν έτοιμη!!!! Ε αν δεν θυμούνται και ένα όνομα πάτε και για μια εξακρίβωση!!! :lol: :lol: :lol:

stefanos
12/06/2009, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.:sad:

καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.


tip: το σημαντικο ειναι να μην μαζεψεις ποντους,οι οποιοι θα σε κανουν να χασεις το διπλωμα (στους 25). στην τριετια δυστυχως παραγραφονται αυτοι οι ποντοι, οποτε προσοχη.


Ε λοιπόν και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος που πληρώνει κλήσεις με μοτό ενώ με το αυτοκίνητο 20 χρόνια έχω πληρώσει μόνο ΜΙΑ.:smokin:

Maira
12/06/2009, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.:sad:

καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.


tip: το σημαντικο ειναι να μην μαζεψεις ποντους,οι οποιοι θα σε κανουν να χασεις το διπλωμα (στους 25). στην τριετια δυστυχως παραγραφονται αυτοι οι ποντοι, οποτε προσοχη.




Παλικάρι μου εσύ δεν θα έπρεπε να μιλάς για μπάτσους που γράφουν χωρίς λόγο, αφού είσαι κινούμενη παράβαση!!!! Ας μιλήσει κανας άλλος που πραγματικά πέφτει θύμα κάποιων κομπλεξικών!!!!


:wave2:

THEOD
12/06/2009, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.:sad:

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.



Είσαι δηλαδή τόσο Μητσοτάκης που πέφτεις συνέχεια σε "γ@μημένους μπάτσους που γράφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν" ή παίζει τίποτε άλλο ???

:winka:

devil's animal
12/06/2009, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ε λοιπόν και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος που πληρώνει κλήσεις με μοτό ενώ με το αυτοκίνητο 20 χρόνια έχω πληρώσει μόνο ΜΙΑ.:smokin:

εγω αυτοκινητο δεν εχω.
εχει ομως ο πατερας μου και σε εκτακτες περιπτωσεις το παιρνω. φυσικα εχω διπλωμα κλπ..κλπ..

θα σου πω μια ιστοριουλα λοιπον που εκτυλιχθηκε την Πρωτομαγια.

εχω κλεισει εισητηρια για να ανεβω Θεσσ/νικη και μετα να παω Σερρες...
το μηχανακι το εχω στειλει με μεταφορικη.

εγω ειχα κανονισει να με παει ο αδερφος μου αεροδρομιο.
πετουσα 9 το πρωϊ. οπως καταλαβαινεις σηκωμα απο τις 7 κλπ.

την συγκεκριμενη ημερα μας εχει καλεσει η θεια μου που μενει Ραφηνα να φαμε.


ε,για να μην με πηγαινει ο αδερφος μου αεροδρομιο και μετα γυρναει πισω και ξαναφευγουν με τους δικους μου να πανε Ραφηνα, αποφασιζουμε να φυγουμε ολοι μαζι απο τις 7:30 - 8 παρα απο το σπιτι, να με πανε εμενα αεροδρομιο, να πανε μετα αυτοι να πιουν εναν καφε στο Πορτο Ραφτη και να πανε μετα στην θεια μου κατα τις 12.


ε,λεω το πρωϊ θα οδηγησω εγω μωρε...:rotflmao:

μπροστα εγω με τον αδερφο μου και πισω οι δικοι μου. το αμαξι ενα matrix. (το γραφω μην νομιζετε οτι εχουμε κανα BMW, MERCEDES κλπ..ενα απλο,φτηνο, οικογενειακο αμαξι)

ζωνες κανονικα.
βγαινω απο την Ε.Ο. και πληρωνω διοδια στην Αττικη.
με το που ανοιγει η μπαρα, μπλοκο.

ομορφα λεω. ζωνες φοραμε. το αμαξι κυριλε. οι δικοι μου πισω. του π0υστη...:rolleyes:

σημα για να σταματησω..:a018:
σταματαω οντως. διπλωμα,αδεια,ασφαλεια...κυριλε...

καρτα καυσαεριων μου λεει.
γυρναω εγω πισω στον πατερα μου..του λεω ρε πατερα τι γινετε με αυτο? εχεις?? στα χαρτια παντως δεν εχει τιποτα τετοιο μεσα.

οχι μου λεει το αμαξι δεν εχει περασει ΚΤΕΟ. ειναι αγορασμενο Μαρτη του 2005. στην πενταετια ειναι.

οχι λεει η μ@λακισμενη. στην τετραετια ειναι. :hypnotize

τι λετε ρε παιδια?? μα, μου..ΟΧΙ. στην τετραετια. επρεπε να ειχατε περασει Μαρτη του '09. πριν ενα μηνα δλδ καθ'οτι Πρωτομαγια.

ενταξει ρε παιδια λεω. ενας μηνας εχει περασει. οχι 1 χρονος. δεν το ξεραμε κιολας. που να το ακουσουμε?

οχι. ετσι ειναι.

μετα λεει "ο κοτσαδορος?"

ε,τι λεμε ο κοτσαδορος??

λεει "δεν ρυμουλκειται αυτη την στιγμη τιποτα"..

ε,ναι λεμε αυτο ειναι προφανες αλλα εχει αδεια κανονικα. εχουμε ρυμουλκουμενο οχημα. επισης τον κοτσαδορο τον εβαλε το εργοστασιο. εχει αδεια απο την αντιπροσωπια και το γραφει και η αδεια του οχηματος.


ναι αλλα τωρα δεν ρυμουλκειτε.:a018:

ε,οχι λεμε δεν ρυμουλκουμε.

"ε,επρεπε να τον βγαλετε."

να μην στα πολυλογω, 400€ κληση.
2 βλαχακια 22 χρονων μαξ, εγραψαν μια τετραμελη οικογενεια, 7:30 το πρωϊ επειδη δεν ειχαν περασει ΚΤΕΟ και ειχαν κοτσαδορο και δεν ρυμουλκουσαν.:rolleyes:

μιλουσαν με απαξιωτικο υφος σε εναν ανθρωπο 63 χρονων και το επαιζαν εξουσια επειδη φορουσαν 2 @@ στο πετο.:evil:

εκεινη την στιγμη κυριολεκτικα αν ειχα ενα περιστροφο τους ειχα πυροβολησει στα ποδια για παραδειγματισμο.

η μοναδικη φορα που με εγραψαν με αμαξι. και οπως ειπα, οδηγω αμαξι, μαξιμουμ 30-40 φορες το χρονο.

για το προχθεσινο δεν γραφω γιατι ειμαι ακομα συγχισμενος...:a023:

τελικα επειτα απο ενσταση στη τροχαια Α.Ο. μας εσβησαν την παραβαση ΚΤΕΟ και πληρωσαμε τον κοτσαδορο...:a31:


και μετα αναρωτιομαστε γιατι υπαρχει τοσο μισος και φθονος για τα καργι0λικια??
να πανε να γ@μηθουνε οι καραγκιοζηδες.


κατι τετοια σε ωθουν να γινεις παρανομος κυκλοφορωντας με ενα οπλο και να το παιζεις "εκδικητης" και ετσ'...

αν τους ριξουν 5-6 που σταματησουν θα σου πω εγω μετα ποσους θα γραφουν...

α και να μην ξεχασω...



Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!

devil's animal
12/06/2009, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Παλικάρι μου εσύ δεν θα έπρεπε να μιλάς για μπάτσους που γράφουν χωρίς λόγο, αφού είσαι κινούμενη παράβαση!!!! Ας μιλήσει κανας άλλος που πραγματικά πέφτει θύμα κάποιων κομπλεξικών!!!!


:wave2:

ρε Ιωαννα κανε μας την χαρη...

λες και εσυ δεν εχεις παρανομησει ποτε ή δεν παρανομουν ποτε οι ιδιοι

αϊντε τα τσουτσεκια ολα.

devil's animal
12/06/2009, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Είσαι δηλαδή τόσο Μητσοτάκης που πέφτεις συνέχεια σε "γ@μημένους μπάτσους που γράφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν" ή παίζει τίποτε άλλο ???

:winka:

καποιες φορες φταιω. πραγματικα.
και σε αυτες τις φορες δεν εχω αναφερθει.


αλλα υπαρχουν και φορες που δεν ειμαι τοσο "φταιχτης" (καταλαβαινεις τι εννοω)...

επισης υπαρχουν φορες που εχω κανει μ@λακια και δεν με εχουν σταματησει ενω θα μπορουσαν να μου σκισουν τον πωπο. (αυτες ειναι σπανιες)

δεν γινεται ομως να τους βλεπεις πριν ακομα πουν το τυπικο "καλησπερα"/"καλημερα" να εχουν βγαλει το μπλοκακι...:yuck:

gasto
12/06/2009, 18:19
Και μετα ακους στις ειδησεις για τροχονομο η οποια οδηγουσε το αυτοκινητο της επι 4 χρονια χωρις να ειναι η ιδια κατοχος διπλωματος οδηγησης και οταν παρεσυρε 22χρονο παλικαρι(ευτυχως χωρις να τον σκοτωσει) η τιμωρια της ποια ηταν????????????
ΚΑΜΙΑ

stefanos
12/06/2009, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καποιες φορες φταιω. πραγματικα.
και σε αυτες τις φορες δεν εχω αναφερθει.
ι...:yuck:

Ο κοτσαδόρος είναι έγκλημα και δεν πρέπει να τον φοράμε, εγώ τον έβγαζα και πρίν νομοθετηθεί.
Το ΚΤΕΟ έχει πάει 500 αδερφέ.
Το ξέρω και όλο λέω να πάω.
Τώρα εάν με πετύχει κανα μπάτσος και μου την σβουρήξει θα είναι αυτός μαλάκας η εγώ?

mats8282
12/06/2009, 19:16
http://www.synigoros.gr/what_mission.htm

:confused:

vrider
12/06/2009, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτό πώς θα το αναφέρει εφόσον η εξάτμηση δεν είναι μαμίσια, δεν συνοδεύεται απο κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο δεν υπάρχει homologasion για την χρήση της στο συγκεκριμένο μοτο και αν κληθεί ο κατασκευαστής της θα βεβαιώσει οτι δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο δρόμο?
:confused:

Ο αστυνομικος πως το ξερει αυτο? Ενηργησε συμφωνα με τις προβλεπομενες διαδικασιες, δηλ μετρηση απο αρμοδιο συνεργειο ( Δηλ υπαλληλος με ντεσιμπελομετρο που να γνωριζει πως να το χρησιμοποιει) και βρεθηκαν οντως αυτα που αναφερεις?

Γι΄αυτο η ' κατηγορια' που του προσαπτουν δε στεκει. Οχι γιατι δε κανει , ισως, θορυβο η εξατμιση του , αλλα κυριως διοτι δεν ενηργησαν τα δεοντα προκειμενου να το διαπιστωσουν!

Διοτι βεβαια το αυτι του Οργανου δεν αρκει!!

Maira
12/06/2009, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω αυτοκινητο δεν εχω.
εχει ομως ο πατερας μου και σε εκτακτες περιπτωσεις το παιρνω. φυσικα εχω διπλωμα κλπ..κλπ..

θα σου πω μια ιστοριουλα λοιπον που εκτυλιχθηκε την Πρωτομαγια.

εχω κλεισει εισητηρια για να ανεβω Θεσσ/νικη και μετα να παω Σερρες...
το μηχανακι το εχω στειλει με μεταφορικη.

εγω ειχα κανονισει να με παει ο αδερφος μου αεροδρομιο.
πετουσα 9 το πρωϊ. οπως καταλαβαινεις σηκωμα απο τις 7 κλπ.

την συγκεκριμενη ημερα μας εχει καλεσει η θεια μου που μενει Ραφηνα να φαμε.


ε,για να μην με πηγαινει ο αδερφος μου αεροδρομιο και μετα γυρναει πισω και ξαναφευγουν με τους δικους μου να πανε Ραφηνα, αποφασιζουμε να φυγουμε ολοι μαζι απο τις 7:30 - 8 παρα απο το σπιτι, να με πανε εμενα αεροδρομιο, να πανε μετα αυτοι να πιουν εναν καφε στο Πορτο Ραφτη και να πανε μετα στην θεια μου κατα τις 12.


ε,λεω το πρωϊ θα οδηγησω εγω μωρε...:rotflmao:

μπροστα εγω με τον αδερφο μου και πισω οι δικοι μου. το αμαξι ενα matrix. (το γραφω μην νομιζετε οτι εχουμε κανα BMW, MERCEDES κλπ..ενα απλο,φτηνο, οικογενειακο αμαξι)

ζωνες κανονικα.
βγαινω απο την Ε.Ο. και πληρωνω διοδια στην Αττικη.
με το που ανοιγει η μπαρα, μπλοκο.

ομορφα λεω. ζωνες φοραμε. το αμαξι κυριλε. οι δικοι μου πισω. του π0υστη...:rolleyes:

σημα για να σταματησω..:a018:
σταματαω οντως. διπλωμα,αδεια,ασφαλεια...κυριλε...

καρτα καυσαεριων μου λεει.
γυρναω εγω πισω στον πατερα μου..του λεω ρε πατερα τι γινετε με αυτο? εχεις?? στα χαρτια παντως δεν εχει τιποτα τετοιο μεσα.

οχι μου λεει το αμαξι δεν εχει περασει ΚΤΕΟ. ειναι αγορασμενο Μαρτη του 2005. στην πενταετια ειναι.

οχι λεει η μ@λακισμενη. στην τετραετια ειναι. :hypnotize

τι λετε ρε παιδια?? μα, μου..ΟΧΙ. στην τετραετια. επρεπε να ειχατε περασει Μαρτη του '09. πριν ενα μηνα δλδ καθ'οτι Πρωτομαγια.

ενταξει ρε παιδια λεω. ενας μηνας εχει περασει. οχι 1 χρονος. δεν το ξεραμε κιολας. που να το ακουσουμε?

οχι. ετσι ειναι.

μετα λεει "ο κοτσαδορος?"

ε,τι λεμε ο κοτσαδορος??

λεει "δεν ρυμουλκειται αυτη την στιγμη τιποτα"..

ε,ναι λεμε αυτο ειναι προφανες αλλα εχει αδεια κανονικα. εχουμε ρυμουλκουμενο οχημα. επισης τον κοτσαδορο τον εβαλε το εργοστασιο. εχει αδεια απο την αντιπροσωπια και το γραφει και η αδεια του οχηματος.


ναι αλλα τωρα δεν ρυμουλκειτε.:a018:

ε,οχι λεμε δεν ρυμουλκουμε.

"ε,επρεπε να τον βγαλετε."

να μην στα πολυλογω, 400€ κληση.
2 βλαχακια 22 χρονων μαξ, εγραψαν μια τετραμελη οικογενεια, 7:30 το πρωϊ επειδη δεν ειχαν περασει ΚΤΕΟ και ειχαν κοτσαδορο και δεν ρυμουλκουσαν.:rolleyes:

μιλουσαν με απαξιωτικο υφος σε εναν ανθρωπο 63 χρονων και το επαιζαν εξουσια επειδη φορουσαν 2 @@ στο πετο.:evil:

εκεινη την στιγμη κυριολεκτικα αν ειχα ενα περιστροφο τους ειχα πυροβολησει στα ποδια για παραδειγματισμο.

η μοναδικη φορα που με εγραψαν με αμαξι. και οπως ειπα, οδηγω αμαξι, μαξιμουμ 30-40 φορες το χρονο.

για το προχθεσινο δεν γραφω γιατι ειμαι ακομα συγχισμενος...:a023:

τελικα επειτα απο ενσταση στη τροχαια Α.Ο. μας εσβησαν την παραβαση ΚΤΕΟ και πληρωσαμε τον κοτσαδορο...:a31:


και μετα αναρωτιομαστε γιατι υπαρχει τοσο μισος και φθονος για τα καργι0λικια??
να πανε να γ@μηθουνε οι καραγκιοζηδες.


κατι τετοια σε ωθουν να γινεις παρανομος κυκλοφορωντας με ενα οπλο και να το παιζεις "εκδικητης" και ετσ'...

αν τους ριξουν 5-6 που σταματησουν θα σου πω εγω μετα ποσους θα γραφουν...

α και να μην ξεχασω...



Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!


Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η καρτα καυσαερίων βγαίνει μόλις το αμάξι κλείσει ένα χρόνο και είναι άλλο από το ΚΤΕΟ, και απαγορεύεται από το νόμο να έχεις τον κοτσαδόρο επάνω όταν δεν ρυμουλκείς κάτι γιατί είναι επικίνδυνο!!!


:wave2:

Maira
12/06/2009, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Ιωαννα κανε μας την χαρη...

λες και εσυ δεν εχεις παρανομησει ποτε ή δεν παρανομουν ποτε οι ιδιοι

αϊντε τα τσουτσεκια ολα.


ρε Σταύρο, δεν έχω κάνει ντριφτ ανάμεσα από δυο ζητάδες μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι δεν θα με γράψουν!!!!


ότι ότι έχω κάνει γενικά!!! :lol: :lol: :lol:


Και είπα αν διάβασες......

Ότι υπάρχουν κομπλεξικοί αλλά δεν είσαι και ο πιο αθώος άνθρωπος να παραπονιέται και να βρίζει γιατί του κόβουν κλήσεις!!!

:wave2:

Maira
12/06/2009, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Ο αστυνομικος πως το ξερει αυτο? Ενηργησε συμφωνα με τις προβλεπομενες διαδικασιες, δηλ μετρηση απο αρμοδιο συνεργειο ( Δηλ υπαλληλος με ντεσιμπελομετρο που να γνωριζει πως να το χρησιμοποιει) και βρεθηκαν οντως αυτα που αναφερεις?

Γι΄αυτο η ' κατηγορια' που του προσαπτουν δε στεκει. Οχι γιατι δε κανει , ισως, θορυβο η εξατμιση του , αλλα κυριως διοτι δεν ενηργησαν τα δεοντα προκειμενου να το διαπιστωσουν!

Διοτι βεβαια το αυτι του Οργανου δεν αρκει!!




Ακριβώς! Το πρόβλημα είναι ότι δεν έκαναν και δεν κάνουν τις σωστές ενέργειες! Γι' αυτό και μπορεί να κάνει ένσταση!!!


:wave2:

Panos RG
12/06/2009, 19:59
Δηλαδή και στα αλκοτέστ θα ανοίγουμε το στόμα και θα μας μετράνε με τη μύτη?

Μιλάμε για φοβερή εκπαίδευση στην Ε.Α μπράβο! :lol:

THEOD
12/06/2009, 20:04
Άσχετα τι λέει ο νόμος για τις διαδικασίες, και άσχετα αν οι αστυνομικοί εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες ή όχι....να ρωτήσω κάτι και να μείνει μεταξύ μας εεεε ???


Χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο για να μάθεις αν η ξετάπωτη εξάτμισή σου είναι παράνομη και ενοχλητική ??? :rolleyes:

Maira
12/06/2009, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Άσχετα τι λέει ο νόμος για τις διαδικασίες, και άσχετα αν οι αστυνομικοί εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες ή όχι....να ρωτήσω κάτι και να μείνει μεταξύ μας εεεε ???


Χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο για να μάθεις αν η ξετάπωτη εξάτμισή σου είναι παράνομη και ενοχλητική ??? :rolleyes:


Εννοείται πως όχι!!!!


Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε ένα αστυνομικό να σου βεβαιώσει παράβαση χωρίς να μπορεί να αποδείξει το λόγο για τον οποίο στην βεβαιώνει!!!! Βέβαια ούτε ότι πέρασε κάποιος με κόκκινο μπορεί να αποδείξει οπότε........



:look:

byron
12/06/2009, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Σε αυτά τα χαρτιά υπάρχουν σχηματάκια με διαστάσεις του τελικού διατομές σωλήνων κλπ.
Εάν ναι έχεις ελέγξει εάν αυτές ανταποκρίνονται στην εξάτμηση που φοράς?
Γιατί και εγώ έχω πιστοποιητικά και χαρτιά και παραπάνω θόρυβο.

Η εξάτμιση δεν είναι universal. πάνω στα χαρτιά αναφέρει τις πιστοποιήσεις + TUV όπως και για ποιό μοντέλο προορίζεται.

Παρόλα αυτά κάνει περισσότερο θόρυβο από τις μαμά...

THEOD
12/06/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εννοείται πως όχι!!!!


Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε ένα αστυνομικό να σου βεβαιώσει παράβαση χωρίς να μπορεί να αποδείξει το λόγο για τον οποίο στην βεβαιώνει!!!! Βέβαια ούτε ότι πέρασε κάποιος με κόκκινο μπορεί να αποδείξει οπότε........



:look:

Ααααα...εντάξει....Σόρρυ που ρώτησα αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το ότι οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν την νόμιμη διαδικασία, αλλά κατά τ' άλλα τουμπεκί ψιλοκομμένο για το κατά πόσο είναι νόμιμο ή "ηθικό" να κυκλοφορείς με μια ξετάπωτη εξάτμιση ηχορυπαίνοντας τα πάντα....

YZF rider
12/06/2009, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Άσχετα τι λέει ο νόμος για τις διαδικασίες, και άσχετα αν οι αστυνομικοί εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες ή όχι....να ρωτήσω κάτι και να μείνει μεταξύ μας εεεε ???


Χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο για να μάθεις αν η ξετάπωτη εξάτμισή σου είναι παράνομη και ενοχλητική ??? :rolleyes:


Nαι χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο!Εγώ μεν παραδέχτηκα ότι κάνει θόρυβο αφού το έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό όπως και έγραψα ότι έχει αλλάξει ο ήχος(έχει γίνει πιο δυνατός από τότε που την πρωτοτοποθέτησα).

Αλλά για να παρατηρήσεις αν είναι παράνομη χρειάζεται κατάλληλο όργανο...το θέμα όμως είναι αν εγώ καταλαβαίνω ότι είναι παράνομη???Δηλ είμαι τόσο επικύνδινος πια,και δέχομαι αυτές τις κυρώσεις και αυτή την αντιμετώπιση??

vrider
12/06/2009, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Άσχετα τι λέει ο νόμος για τις διαδικασίες, και άσχετα αν οι αστυνομικοί εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες ή όχι....να ρωτήσω κάτι και να μείνει μεταξύ μας εεεε ???


Χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο για να μάθεις αν η ξετάπωτη εξάτμισή σου είναι παράνομη και ενοχλητική ??? :rolleyes:

Kαι βεβαια οχι, και ειμαι ο πρωτος που βλαστημαει με τους TDMακηδες ( no offence παιδια, συνεχιστε να κυκλοφορειτε με τα 'μπουρια' σας, ισως τελικα αυτος να ειναι ο καλυτερος τροπος για να μεγαλωσει και το 'πουλακι' σας ) αλλα αν διαβασες το αρχικο ποστ του YZF το ' οργανο' εψαχνε αφορμη να κοψει κλιση.
Και εν πασει περιπτωση, αν κατα τα αλλα το 'οργανο' εκανε καλα τη δουλεια του (Δηλ η αστυνομια λειτουργουσε οπως θα επρεπε να λειτουργει -και οχι να καθεται για παραδειγμα να κοιταει τους κουκουλοφορους να σπανε βιτρινες στο ονομα της οποιας ελευθεριας- μαλλον θα ημουν μαζι τους).

Αλλα τωρα βρηκανε το κακομοιρη ( no offence again YZF) να του κανουνε το νταη.

Θα μπορουσα να στοιχηματισω οτι ο μπατσος που τον εγραψε, τελειωνοντας τη βαρδια του καβαλησε το παπακι του χωρις κρανος για να παει σπιτι του γραφοντας στο παλαιοτερα των υποδηματων του το ΝΟΜΟ που υπηρετει.....

Γι' αυτο και προσπαθησα να τον βοηθησω.

stefanos
12/06/2009, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η εξάτμιση δεν είναι universal. πάνω στα χαρτιά αναφέρει τις πιστοποιήσεις + TUV όπως και για ποιό μοντέλο προορίζεται.

Παρόλα αυτά κάνει περισσότερο θόρυβο από τις μαμά...

Πραγματικά περίεργο, και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει, η δικιά μου έχει και σχέδιο με τα εξαρτήματα με τις διαστάσεις τους ώστε να διαπιστώνεται εάν έχει γίνει μετατροπή η λείπει κανα εξάρτημα.:confused:
Και φαντάσου να πέσεις σε μπλόκο και να σε μετρήσουν πάνω απο το όριο (κάτι παραπάνω απο σίγουρο στην περίπτωσή μου)
Αντε να βγάλεις άκρη μετά και να πάρεις την άδεια πίσω.

MikeG
12/06/2009, 20:52
Αρχικά, γεια σου φιλαράκι!
Στο Καρλόβασι σπούδαζα και εγώ στο Μ.Π.Ε.Σ.

Οι μπάτσοι εκεί είναι γνωστοί.... Δυστυχώς. Τα παιδιά μέχρι στιγμής σου έχουν γράψει τα πάντα. Αν είναι ακόμα ο ίδιος δήμαρχος θα σου έλεγα να πας να τον πιάσεις να του το πεις. Θα σε βοηθήσει.

Δώσε χαιρετίσματα στο Λούλη (Γιάννη) στο Senso, στο Θοδωρή και την Αντιγόνη (Senso) και στον Αγαδάκη στο garage.

Από Σάμο έφυγα το 2006.

:wave2:

devil's animal
12/06/2009, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ο κοτσαδόρος είναι έγκλημα και δεν πρέπει να τον φοράμε, εγώ τον έβγαζα και πρίν νομοθετηθεί.
Το ΚΤΕΟ έχει πάει 500 αδερφέ.
Το ξέρω και όλο λέω να πάω.
Τώρα εάν με πετύχει κανα μπάτσος και μου την σβουρήξει θα είναι αυτός μαλάκας η εγώ?



δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.


ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3


ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
(ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.

:a51:

devil's animal
12/06/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ααααα...εντάξει....Σόρρυ που ρώτησα αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το ότι οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν την νόμιμη διαδικασία, αλλά κατά τ' άλλα τουμπεκί ψιλοκομμένο για το κατά πόσο είναι νόμιμο ή "ηθικό" να κυκλοφορείς με μια ξετάπωτη εξάτμιση ηχορυπαίνοντας τα πάντα....

κατα ποσο ειναι νομιμο και "ηθικο" οπως γραφεις να πηγαινεις με καμια 160αρια...
γιατι δεν νομιζω να πηγαινεις με το fazer1000 με 120 στις Ε.Ο.?

επιση δεν σε εχουν γραψει δλδ?:rolleyes:

devil's animal
12/06/2009, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η καρτα καυσαερίων βγαίνει μόλις το αμάξι κλείσει ένα χρόνο και είναι άλλο από το ΚΤΕΟ, και απαγορεύεται από το νόμο να έχεις τον κοτσαδόρο επάνω όταν δεν ρυμουλκείς κάτι γιατί είναι επικίνδυνο!!!


:wave2:

ισχυουν τα ιδια που εγραψα και στον Στεφανο.
:wave2:

devil's animal
12/06/2009, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
ρε Σταύρο, δεν έχω κάνει ντριφτ ανάμεσα από δυο ζητάδες μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι δεν θα με γράψουν!!!!


ότι ότι έχω κάνει γενικά!!! :lol: :lol: :lol:


Και είπα αν διάβασες......

Ότι υπάρχουν κομπλεξικοί αλλά δεν είσαι και ο πιο αθώος άνθρωπος να παραπονιέται και να βρίζει γιατί του κόβουν κλήσεις!!!

:wave2:

σε σχεση με ΑΥΤΟΥΣ, ναι ειμαι ο πιο αθωος.

stefanos
12/06/2009, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.


ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3


ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
(ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.

:a51:

Οχι είσαι λάθος.
Η αδικία είναι οτι η αστυνόμευση είναι αποσπασματική και πολλοι βασισμένοι στο νόμο των πιθανοτήτων την γλυτώνουν ή έχουν βίσμα.
Αλλά οι μοτοσυκλέτες επειδή κάνουν μπάμ απο μακρυά είναι εύκολοι στόχοι.
Το δεν έχω κτέο σημαίνει οτι μπορεί να αμέλησα να περάσω, αλλά μπορεί να σημαίνει οτι έχω και ένα παρτάλι που δεν περνάει με τίποτα και δεν με νοιάζει να το φτιάξω, δεν είναι δουλειά του οργανου να κρίνει μόνο να γράφει.
Στην δεύτερη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με πιθανό δολοφόνο.
Η ωραία αγωνιστική μαργαρίτα (που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει πουθενά εκτός πίστας) μπορεί να είναι αποτελεσματική και εφετζίδικη αλλά χρειάζεται έλεγχο μετά απο κάθε αγώνα.
Στην καθημερινότητα πόσοι γνωρίζουν οτι μια τέτοια δισκόπλακα μπορεί να προκαλέσει ατύχημα?
Η σκάτζα του πηρουνιού μπροστά με άλλο είναι ασφαλής?
Δεν μιλάω για φλάς καθρέπτες ΚΡΑΝΟΣ και λοιπά πταίσματα για κάποιον που όμως μπορεί να έχουν στοιχήσει την ζωή κάποιου αλλου.
Μην μπαίνουμε σε λογικές κρίσης του νόμου γιατί είναι λάθος.
Μπορεί να το κάνω και εγώ αλλά είναι λάθος και προσωπική μου επιλογή τέλος πάντων για την οποία δεν κατηγορώ το όργανο που κάνει την δουλειά του.
Το κατηγορώ όμως γιατί δεν την κάνει συνέχεια παντού και πάντα.
Εξάλου και ο νόμος άλλο πρόστιμο βάζει στο κόκκινο άλλο στην εξάτμηση οπότε υπάρχει και εκεί κλιμακα στην τιμωρία.
Τέλος πάντων δεν είναι και το θέμα μας αυτό.
Εχω πληρώσει ουκ ολίγες κλήσεις για σιγαστήρα και εγώ στο παρελθόν και ελπίζω τώρα να μην μου ξανατύχει.

YZF rider
12/06/2009, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αρχικά, γεια σου φιλαράκι!
Στο Καρλόβασι σπούδαζα και εγώ στο Μ.Π.Ε.Σ.

Οι μπάτσοι εκεί είναι γνωστοί.... Δυστυχώς. Τα παιδιά μέχρι στιγμής σου έχουν γράψει τα πάντα. Αν είναι ακόμα ο ίδιος δήμαρχος θα σου έλεγα να πας να τον πιάσεις να του το πεις. Θα σε βοηθήσει.

Δώσε χαιρετίσματα στο Λούλη (Γιάννη) στο Senso, στο Θοδωρή και την Αντιγόνη (Senso) και στον Αγαδάκη στο garage.

Από Σάμο έφυγα το 2006.

:wave2:


Φίλε μου ίδια σχολή είμαι..:smilea: .πρώτο έτος όμως!!!Θα τους δώσω χαιρετίσματα..και πριν που συζήταγα με κάτι μεταπτυχιακούς αυτά μου έλεγαν,ότι υπάρχουν πολλοί δύστροποι και μαλάκες,δηστυχώς..
:mad: :sad:

THEOD
13/06/2009, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κατα ποσο ειναι νομιμο και "ηθικο" οπως γραφεις να πηγαινεις με καμια 160αρια...
γιατι δεν νομιζω να πηγαινεις με το fazer1000 με 120 στις Ε.Ο.?

επιση δεν σε εχουν γραψει δλδ?:rolleyes:

Σε πληροφορώ ότι όποτε οδηγώ την μηχανή υποπέφτω σε πολλές παραβάσεις...Τουλάχιστον αν πάμε με το γράμμα του νόμου, κατά το 80% της οδήγησής μου είμαι παράνομος.... Και αρκετές φορες (αν και πολύ λιγότερες από ότι θα μπορούσε) έχω εισπράξει το μπιλλιετάκι μου...
Αλλά υπάρχουν 2 σημαντικές κατά την γνώμη μου διαφορές...

1. Θα προσπαθήσω ποτέ να μην επιβαρύνω με την κίνησή μου το κοινωνικό σύνολο. Που σημαίνει ότι ποτέ κανένα μηχανάκι μου δεν θα κυκλοφορεί με ξετάπωτη εξάτμιση ή με αρρύθμιστα εκτυφλωτικά ξένον που στραβώνουν όλο τον κόσμο, και η όποια οδηγική επιλογή μου στα πλαίσια του δυνατού δεν θα βάλει σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μου.

2. Αν συμβεί η στραβή και μου την πέσουν την στιγμή που είμαι παράνομος, θα αποδεχθώ αντρίκια το γεγονός ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ήμουν παράνομος και άρα θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (στην πράξη το έχω ήδη αποδεχθεί εκ των προτέρων) χωρίς να βγώ εκ των υστέρων στα φόρα "αγανακτισμένος" να γκρινιάζω και να κλαψουρίζω... Ούτε θα προσπαθήσω να βρώ άλλοθι στην όποια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης....
Γιατί να σου πώ και κάτι μετά από 25χρονη εμπειρία ??? Μπορεί να πέσεις σε μαλάκα, μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μπορεί απλά να τσακώθηκε με την γυναίκα του το πρωί, μπορεί πολλά....αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε γράψει για κάτι για το οποίο τυπικά δεν είσαι παράνομος...

Maira
13/06/2009, 00:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ααααα...εντάξει....Σόρρυ που ρώτησα αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το ότι οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν την νόμιμη διαδικασία, αλλά κατά τ' άλλα τουμπεκί ψιλοκομμένο για το κατά πόσο είναι νόμιμο ή "ηθικό" να κυκλοφορείς με μια ξετάπωτη εξάτμιση ηχορυπαίνοντας τα πάντα....


Σε λίγο θα μας πεις ότι το παλικάρι είναι αυτός που περνάει κάθε βράδυ από τις γειτονιές με την σεμπρικ και σηκώνει την γειτονιά στο ποδάρι γιατί είναι 16 χρονών και δεν έχει τι άλλο να κάνει τα βράδια!!!!


Δεν μιλάμε για το αν είναι ηθικό ή νόμιμο (μεγάλη κουβέντα αυτή) αλλά για το ότι ο μπάτσος είχε όρεξη να κόψει κλήση και έκανε ό,τι μπορούσε γι' αυτό!!!!

Maira
13/06/2009, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.


ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

Και ποιος σου είπε ότι μπορεί να είναι σε 10 σημεία ταυτόχρονα ή να ελέγχει 100 οχήματα την ίδια ώρα????

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

Με λίγα λόγια ζητάς να κάνει παράβαση καθήκοντος μόνο και μόνο γιατί εκείνη τη στιγμή τυχαίνει η "δική σου" παράβαση να είναι μικρότερης σημασίας από μια άλλη!!! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια παράβαση είναι πιο μικρής σημασίας από μια άλλη? όλες είναι παραβάσεις και έχουν διαβάθμιση στο πρόστιμο!!!

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3


Πες μου ένα επάγγελμα που δεν έχει και τους στραβούς και κακούς επαγγελματίες? Και τι να κάνει ο σωστός αστυνομικός όταν θα σε σταματήσει? Να σκεφτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με απαράδεκτη συμπεριφορά και να σε αφήσει να φύγεις??? Δεν είναι αυτή η δουλειά του!


ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

Ήθελε να "σε" γράψει! Τι να γίνει τώρα? Απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα! Δεν ήθελε να γράψει ντε και καλά εσένα! Δεν είχε προσωπικά μαζί σου ούτε σε ήξερε από χτες!!!

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

Το γιατί, γιατί το ψάχνεις? Έχει κανα νόημα? Είχες παρανομία? Είχες! Άρα λοιπόν, απλά ήσουν άτυχος που σε σταμάτησαν και δεν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μετά από σένα!

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

Εδώ έχεις λάθος. απλά γνωρίζουν ότι σε έναν υπουργό δεν μπορούν να κάκουν απολύτως τίποτα!!! Βλέπεις αν δεν είναι πλημέλιμα δεν έχουν καμία συνέπεια και η κλήση πάει στα αζήτητα! και αυτό όχι λόγο αστυνομίας αλλά λόγο ασύλου!!!!

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα και μένα!

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
(ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

Θεωρείς ότι σε γράφουν γιατί έχεις υπερτούμπανο ή γιατί έχεις πολλές παραβάσεις να βεβαιώσουν? Μήπως προκαλείς κι εσύ λίγο??? Και βέβαια πρέπει να σταματήσουν και το παπί! Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνουν? Απλά όταν σταματάνε εσένα την γλυτώνει το παπί και όταν σταματάνε το παπί την γλυτώνεις εσύ! Και το παπί το ίδιο λέει για σένα!

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

Κι όμως ακόμα κι αυτό έχει την αιτιολόγησή του! Το παράδειγμα που δόθηκε με το ΚΤΕΟ. Κάποιος το ξέχασε και τον σταματήσανε! Το όχημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά το αμέλησε! Ο παραβάτης και τιμωρήται αλλά και δεν έχει το μέγιστο του ποσού! Γιατί πάτνα υπάρχουν αυτοί που κάνουν λάθη στο δρόμο! Και όχι τα λάθη να τα έχουν κανόνα!!!

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

Αν δλδ έχω ένα σπίτι, ένα αμάξι και μια μηχανή, τι πρόστιμο θα έβαζες? Δεν γίνονται αυτά! Είναι αδύνατο να γίνουν! κι αν εγώ έχω εκατομμύρια αλλά τίποτα στο όνομά μου???

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.

:a51:


Μην προσπαθείς να τα βγάλεις όλα στραβά για να έχεις δικιολογία να βρίζεις όταν σε βεβαιώνουν για παραβάσεις του ΚΟΚ!!!

:wave2:

Tomahawk
13/06/2009, 01:07
Τι να σου πω κι εγώ ρε φίλε...
Πρέπει να ήταν κομπλεξικός ο μπάτσος...
Εγώ τη πρώτη μέρα που είχα βάλει εξάτμιση στο scooter (χωρίς σιγαστήρα) με σταμάτησε αστυνομικός και εφόσον είδε πως είχα δίπλωμα (κλπ) και κράνος, μπουφάν γάντια δεν μου είπε
απολύτως τπτ, πιάσαμε και την κουβέντα κι όλας...
Είναι σε ποιον θα τύχεις τελικά... :mad:
Πας στο δήμαρχο όπως σου είπε και το παλικάρι πιο πάνω, μιλάς με συνήγορο του πολίτη, τηλεφωνικά εφόσον είσαι Σάμο και είδωμεν...
Η κλήση είναι 100Ε?

Ελπίζω να βρεις άκρη...





Ήρθε το καλοκαίρι, μετά την εξεταστική ετοιμάσου, μπάνια [με το επόμενο Clio γιατί με αυτό που είχαμε έφερε κωλοτούμπες η αδελφή μου(!!!)], Σούνια, Αη Γιάννηδες κλπ κλπ
Να σου φτιάξω και λίγο το κέφι :beer:
























Πάλι καλά να λές που δε σε έγραψε και για καθρέφτες :D

z_armagedon
13/06/2009, 09:56
Ρε ειμαστε σοβαροί??????!!!!!!!!

Ειναι καθαρά μαλάκες. Όλοι τους. και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ DEVIL:

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!

Κι εγω απο την κωλοπετινιτσα ειμαι αλλα δεν ηρθα στην Αθηνα (και αλλες πόλεις της Ελλάδας) για να το παιξω μούρη και να εκμεταλευτώ την εξουσία που μου δόθηκε!!!

Βγάζουν το Λεβέντη από μεσα μου:

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΗΤΕΣ!!!

Και πολυ ασχοληθήκαμε.

Φίλε YZF κάνε ότι μπορεις, και αν πληρώσεις σκεψου, όπως σωστά αναφέρθηκε πιο πανω, ότι κάνεις μια κοινωνική προσφορα... Η δωρεά στο σύνδεσμο ΗΛΙΘΙΩΝ αν μιλάμε καθαρά για την ελληνική μπατσονομία...

Αντε γεια ΜΑΛΑΚΕΣ!

ΣΩΤΗΡΗΣ

Ridon
13/06/2009, 10:16
Στη Σάμο έμενα μόνιμα για 5 χρονια λόγω επαγγέλματος. Η τροχαία έχει λάβει διαταγές(επιβεβαιωμένο απο άτομο της Τροχαίας) να γράφει μηχανάκια και να ξέρεις οτι οταν τσεκάρουν το δίπλωμα και δουν οτι δεν είσαι Σαμιώτης, οτι είσαι φοιτητής ή στρατιωτικός θα σε γράψουν σίγουρα και αν δεν έχεις κάτι παράνομο για να σε γράψουν, κάτι θα βρουν. Επίσης να ξέρεις οτι αν οδηγείς αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ σπάνιο το να σε σταματήσουν για έλεγχο, αλλά τις μηχανές τις σταματάνε όλες. Προσωπικά χωρίς να θέλω να το πάιξω αλάνι, μάγκας κλπ. έχω φάει απίστευτο κυνήγι απο την Τροχαία στη Σάμο και ειδικά στο Καρλόβασι. Λόγω του οτι ασχολούμαι με Μότοκρος και ώς γνωστό τα συγκεκριμένα μηχανάκια δεν βγάζουν πινακίδες οι Τροχαία έκανε σαν τρελή να γράψει και να κατάσχέσει όσα τέτοια μηχανάκια υπήρχαν. Ασχετα αν σε έβλεπαν κυριλλέ με το κράνος σου την στολή σου πηγαίνοντας ρελαντί θα σε κυνηγουσαν τι κι αν σε 3' λεπτά απο το σπίτι μου έβγαινα σε χώμα και ξεκινούσα πρόπονηση...
Με σταμάτησαν αρκετές φορές και πολύ ευγενικά σταμάτησα και τους εξήγησα οτι στα 200 μετρα βγαίνω στο μονοπάτι και δεν κυκλοφορώ ποτέ σε άσφαλτο κι ούτε κάνω βόλτες με το συγκεκριμένο μηχανάκι για καφέ κλπ. Οταν λοιπόν μου είπαν ''κατέβα το μηχανάκι κατάσχεται'' δεν άντεξα και...:wave2: το έσκασα. Πόλλοι θα με θεωρήσουν μαλάκα και απαράδεκτο γι'αυτη μου την πράξη αλλά να σας πώ κάτι? Η ίδια η κοινωνία κάνει τους νομοταγείς να παρανομούν οταν τους πνίγει το δίκιο...

z_armagedon
13/06/2009, 10:25
Ειδικά όταν πάς κάπου για σπουδες -και δεν εισαι το απολυτο τσογλανι- και σου φέρονται με τέτοιο τρόπο, δεν αξίζει να τους ακουμπάς τα ωραία σου λεφτά.

Δηλώνεις στον τοπικό φορέα ότι δεν του τα ακουμπάς πια, γιατί ο μαλάκας δημόσιος υπάλληλος που πληρώνεται από τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ και ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ φόρους σε αναγκασε,
και να παει να ζητησει το ενοικιο, το φαγητό, τον καφε, το ποτό, το σουπερ κ.α. από αυτόν τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.

Το μόνο που μπορει πραγματικα να με εξοργίσει σε αυτόν τον κοσμο είναι η εκμεταλλευση ανθρώπου από ανθρωπο. Και αυτά τα αρχίδια το έχουν κάνει σύστημα και το χαιρονται κιολας.

Στο διαολο μπας και ξεβρωμίσουμε από δαυτους.

arisk
13/06/2009, 13:41
Στην κλήση του ο μπάτσος γράφει χαρακτηριστικά οτι δεν έχεις σιγαστήρα ο οποίος συμβάλλει στη μείωση του θορύβου.Δεν βλέπω να αναφέρει οτι σε γράφει για το θόρυβο.Άρα νομικά δεν μπορείς να υποστηρίξεις οτι δεν είχε ντεσιμπελόμετρο που συνεπάγεται οτι κακώς σε γράφει.
Με απλά λόγια ο μπάτσος δείχνει καλυμένος.Αν μου διαφεύγει κάτι ευχαρίστως να σε ακούσω.

sotpag
13/06/2009, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
η κλήση:




βασικα εχεις ενα πατημα...


δεν γραφει πως δεν εχεις σιγαστηρα αλλα πως δεν ειναι καταλληλος


και γυσικα ουτε αυτος ειναι καταλληλος να τον τσεκαρει παρα μονο με μετρηση των ντεσιμπελ



και αυτο γιατι "σιγαστηρας" = τελικο και οχι κατι μεσα σε αυτο,

οποτε μονο με μετρηση της σταθμης θορυβου μπορει να βεβαιωσει παραβαση


αν ειχε γραψει πως δεν εχεις σιγαστηρα τοτε ειναι προβλημα


το γμτ ειναι πως οσα θες για την κληση δεν σε φτανουν για δικηγορο ...

sotpag
13/06/2009, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αυτό πώς θα το αναφέρει εφόσον η εξάτμηση δεν είναι μαμίσια, δεν συνοδεύεται απο κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο δεν υπάρχει homologasion για την χρήση της στο συγκεκριμένο μοτο και αν κληθεί ο κατασκευαστής της θα βεβαιώσει οτι δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο δρόμο?
:confused:



δεν του ζητησε χαρτια απλα του λεει πως δεν ειναι καταλληλη


και στην τελικη το ταμπελακι δεν λεει κατι, και εγω μπορω να βαλω οτι μαρκα θελω....

devil's animal
13/06/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οχι είσαι λάθος.
Η αδικία είναι οτι η αστυνόμευση είναι αποσπασματική και πολλοι βασισμένοι στο νόμο των πιθανοτήτων την γλυτώνουν ή έχουν βίσμα.
Αλλά οι μοτοσυκλέτες επειδή κάνουν μπάμ απο μακρυά είναι εύκολοι στόχοι.
Το δεν έχω κτέο σημαίνει οτι μπορεί να αμέλησα να περάσω, αλλά μπορεί να σημαίνει οτι έχω και ένα παρτάλι που δεν περνάει με τίποτα και δεν με νοιάζει να το φτιάξω, δεν είναι δουλειά του οργανου να κρίνει μόνο να γράφει.

ρε Στεφανε πως δεν ειναι δουλεια του οργανου να κρινει? δλδ το ιδιο θα συμπεριφερθει σε ενα παρταλι οχημα χωρις ΚΤΕΟ ενα χρονο και το ιδιο σε ενα καινουργιο αμαξι χωρις ΚΤΕΟ για ενα μηνα??

Στην δεύτερη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με πιθανό δολοφόνο.
Η ωραία αγωνιστική μαργαρίτα (που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει πουθενά εκτός πίστας) μπορεί να είναι αποτελεσματική και εφετζίδικη αλλά χρειάζεται έλεγχο μετά απο κάθε αγώνα.
Στην καθημερινότητα πόσοι γνωρίζουν οτι μια τέτοια δισκόπλακα μπορεί να προκαλέσει ατύχημα?
Η σκάτζα του πηρουνιού μπροστά με άλλο είναι ασφαλής?
Δεν μιλάω για φλάς καθρέπτες ΚΡΑΝΟΣ και λοιπά πταίσματα για κάποιον που όμως μπορεί να έχουν στοιχήσει την ζωή κάποιου αλλου.
Μην μπαίνουμε σε λογικές κρίσης του νόμου γιατί είναι λάθος.


συμφωνω με αυτα που λες αλλα δεν μπαινουμε εμεις σε λογικες κρισης του νομου. ο νομος μας κρινει, και πολλες φορες εχει λαθος κριση.

Μπορεί να το κάνω και εγώ αλλά είναι λάθος και προσωπική μου επιλογή τέλος πάντων για την οποία δεν κατηγορώ το όργανο που κάνει την δουλειά του.
Το κατηγορώ όμως γιατί δεν την κάνει συνέχεια παντού και πάντα.
Εξάλου και ο νόμος άλλο πρόστιμο βάζει στο κόκκινο άλλο στην εξάτμηση οπότε υπάρχει και εκεί κλιμακα στην τιμωρία.
Τέλος πάντων δεν είναι και το θέμα μας αυτό.
Εχω πληρώσει ουκ ολίγες κλήσεις για σιγαστήρα και εγώ στο παρελθόν και ελπίζω τώρα να μην μου ξανατύχει.


ευχομαι να μην ξαναμπληρωσει εσυ και κανενας μας αλλος, ποτε ξανα.

devil's animal
13/06/2009, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Σε πληροφορώ ότι όποτε οδηγώ την μηχανή υποπέφτω σε πολλές παραβάσεις...Τουλάχιστον αν πάμε με το γράμμα του νόμου, κατά το 80% της οδήγησής μου είμαι παράνομος.... Και αρκετές φορες (αν και πολύ λιγότερες από ότι θα μπορούσε) έχω εισπράξει το μπιλλιετάκι μου...
Αλλά υπάρχουν 2 σημαντικές κατά την γνώμη μου διαφορές...

1. Θα προσπαθήσω ποτέ να μην επιβαρύνω με την κίνησή μου το κοινωνικό σύνολο. Που σημαίνει ότι ποτέ κανένα μηχανάκι μου δεν θα κυκλοφορεί με ξετάπωτη εξάτμιση ή με αρρύθμιστα εκτυφλωτικά ξένον που στραβώνουν όλο τον κόσμο, και η όποια οδηγική επιλογή μου στα πλαίσια του δυνατού δεν θα βάλει σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μου.

2. Αν συμβεί η στραβή και μου την πέσουν την στιγμή που είμαι παράνομος, θα αποδεχθώ αντρίκια το γεγονός ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ήμουν παράνομος και άρα θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (στην πράξη το έχω ήδη αποδεχθεί εκ των προτέρων) χωρίς να βγώ εκ των υστέρων στα φόρα "αγανακτισμένος" να γκρινιάζω και να κλαψουρίζω... Ούτε θα προσπαθήσω να βρώ άλλοθι στην όποια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης....
Γιατί να σου πώ και κάτι μετά από 25χρονη εμπειρία ??? Μπορεί να πέσεις σε μαλάκα, μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μπορεί απλά να τσακώθηκε με την γυναίκα του το πρωί, μπορεί πολλά....αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε γράψει για κάτι για το οποίο τυπικά δεν είσαι παράνομος...


:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Maira
13/06/2009, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Σε πληροφορώ ότι όποτε οδηγώ την μηχανή υποπέφτω σε πολλές παραβάσεις...Τουλάχιστον αν πάμε με το γράμμα του νόμου, κατά το 80% της οδήγησής μου είμαι παράνομος.... Και αρκετές φορες (αν και πολύ λιγότερες από ότι θα μπορούσε) έχω εισπράξει το μπιλλιετάκι μου...
Αλλά υπάρχουν 2 σημαντικές κατά την γνώμη μου διαφορές...

1. Θα προσπαθήσω ποτέ να μην επιβαρύνω με την κίνησή μου το κοινωνικό σύνολο. Που σημαίνει ότι ποτέ κανένα μηχανάκι μου δεν θα κυκλοφορεί με ξετάπωτη εξάτμιση ή με αρρύθμιστα εκτυφλωτικά ξένον που στραβώνουν όλο τον κόσμο, και η όποια οδηγική επιλογή μου στα πλαίσια του δυνατού δεν θα βάλει σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μου.

2. Αν συμβεί η στραβή και μου την πέσουν την στιγμή που είμαι παράνομος, θα αποδεχθώ αντρίκια το γεγονός ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ήμουν παράνομος και άρα θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (στην πράξη το έχω ήδη αποδεχθεί εκ των προτέρων) χωρίς να βγώ εκ των υστέρων στα φόρα "αγανακτισμένος" να γκρινιάζω και να κλαψουρίζω... Ούτε θα προσπαθήσω να βρώ άλλοθι στην όποια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης....
Γιατί να σου πώ και κάτι μετά από 25χρονη εμπειρία ??? Μπορεί να πέσεις σε μαλάκα, μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μπορεί απλά να τσακώθηκε με την γυναίκα του το πρωί, μπορεί πολλά....αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε γράψει για κάτι για το οποίο τυπικά δεν είσαι παράνομος...


Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που και με ξετάπωτες εξατμίσεις πάνε, και πολλά πράγματα από τον ΚΟΚ παραβαίνουν (κόκκινα, απαγορευτικά, κλπ) και μετά κάθονται και βρίζουν γιατί το ....... ο μπάτσος τον έγραψε!!!!


Κάνω παρανομία? Παίρνω και το ρίσκο να με γράψουν!!!!

:wave2:

devil's animal
13/06/2009, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.


ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

Και ποιος σου είπε ότι μπορεί να είναι σε 10 σημεία ταυτόχρονα ή να ελέγχει 100 οχήματα την ίδια ώρα????

στα @@ μου. να προσλαβουν και αλλους. εγω ζηταω αξιοκρατια.

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

Με λίγα λόγια ζητάς να κάνει παράβαση καθήκοντος μόνο και μόνο γιατί εκείνη τη στιγμή τυχαίνει η "δική σου" παράβαση να είναι μικρότερης σημασίας από μια άλλη!!! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια παράβαση είναι πιο μικρής σημασίας από μια άλλη? όλες είναι παραβάσεις και έχουν διαβάθμιση στο πρόστιμο!!!

εδω γελαμε. παραβαση καθηκοντος ειναι να κανει την δουλεια του? και γιατι κρινει με το αυτι του την σταθμη του θορυβου??

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3


Πες μου ένα επάγγελμα που δεν έχει και τους στραβούς και κακούς επαγγελματίες? Και τι να κάνει ο σωστός αστυνομικός όταν θα σε σταματήσει? Να σκεφτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με απαράδεκτη συμπεριφορά και να σε αφήσει να φύγεις??? Δεν είναι αυτή η δουλειά του!

ναι το βρηκαμε Ιωαννα τωρα. πες μας και εσυ για μεμονωμενα περιστατικα. περνα και εσυ οπως περασαν και οι αλλες. περνα και εσυ. κανε το κορμι μου σκαλες. Νοτης. και συγνωμη δλδ αν αυτος ειναι "καλος" οπως λες, γιατι δεν δινει κληση και σε συναδελφους του οταν βλεπει οτι παρανομουν. γιατι ακομα και με πολιτικο αμαξι να ειναι ο αλλος και κανει παραβαση και τον σταματησει και του δειξει ταυτοτητα τον χαιρεταει και παει στην ευχη του Θεου.ασε μας τωρα.

ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

Ήθελε να "σε" γράψει! Τι να γίνει τώρα? Απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα! Δεν ήθελε να γράψει ντε και καλά εσένα! Δεν είχε προσωπικά μαζί σου ούτε σε ήξερε από χτες!!!

να σου πω, αυτα περι προσωπικου θεματος ειναι βασικο μαθημα στην σχολη. γιατι ολοι τα ιδια λετε. "δεν σε ηξερα και απο χθες και δεν εχω κατι μαζι σου." ε,και εγω δεν ηξερα το μ0υνι της μαμας τους απο χθες αλλα αμα λαχει τωρα το'σκιζα.

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

Το γιατί, γιατί το ψάχνεις? Έχει κανα νόημα? Είχες παρανομία? Είχες! Άρα λοιπόν, απλά ήσουν άτυχος που σε σταμάτησαν και δεν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μετά από σένα!


α,ατυχια το λεμε τωρα. ας πεσουν λοιπον αυτοι σε κανα λακο και ας ειμαι απο πανω και μετα να δεις ατυχια για το ποτε θα τον γεμισω με σκατα...

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

Εδώ έχεις λάθος. απλά γνωρίζουν ότι σε έναν υπουργό δεν μπορούν να κάκουν απολύτως τίποτα!!! Βλέπεις αν δεν είναι πλημέλιμα δεν έχουν καμία συνέπεια και η κλήση πάει στα αζήτητα! και αυτό όχι λόγο αστυνομίας αλλά λόγο ασύλου!!!!

ρε Ιωαννα ελεος. πας και κολας στο "υπουργος". εννοουσα καποιος με δυναμη. μπορει να ηταν ο κοκκαλης. ενας εφοπλιστης. ενας δημαρχος. ενας σκατας διαπλεκωμενος. δεν ξερω, κατι...


δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα και μένα!

α,εχουν δικαιωμα δλδ να κανουν και παραβασεις. ε,αν σκοτωσουν και κανεναν χριστιανο στον δρομο δεν τρεχει τιποτα. ομορφα. γι'αυτα λοιπον οι φιλικοι κατα τ'αλλα μ0υνιδες δεν μπορουν να κανουν κατι, ε??

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
(ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

Θεωρείς ότι σε γράφουν γιατί έχεις υπερτούμπανο ή γιατί έχεις πολλές παραβάσεις να βεβαιώσουν? Μήπως προκαλείς κι εσύ λίγο??? Και βέβαια πρέπει να σταματήσουν και το παπί! Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνουν? Απλά όταν σταματάνε εσένα την γλυτώνει το παπί και όταν σταματάνε το παπί την γλυτώνεις εσύ! Και το παπί το ίδιο λέει για σένα!


εδω συμφωνω. αλλα συνηθως οι υπερμ@λακες σταματανε αυτους που δεν οδηγανε παπι.

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

Κι όμως ακόμα κι αυτό έχει την αιτιολόγησή του! Το παράδειγμα που δόθηκε με το ΚΤΕΟ. Κάποιος το ξέχασε και τον σταματήσανε! Το όχημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά το αμέλησε! Ο παραβάτης και τιμωρήται αλλά και δεν έχει το μέγιστο του ποσού! Γιατί πάτνα υπάρχουν αυτοί που κάνουν λάθη στο δρόμο! Και όχι τα λάθη να τα έχουν κανόνα!!!


ωραια. με την λογικη λοιπον την δικη σου, αυτος που περασε με κοκκινο συνειδητα γιατι να πληρωσει το μισο?

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

Αν δλδ έχω ένα σπίτι, ένα αμάξι και μια μηχανή, τι πρόστιμο θα έβαζες? Δεν γίνονται αυτά! Είναι αδύνατο να γίνουν! κι αν εγώ έχω εκατομμύρια αλλά τίποτα στο όνομά μου???

και ομως σε καποιες χωρες βαζουν προστιμα συμφωνα με το εισοδημα σου. μαλιστα ειναι προσφατο παραδειγμα ενας τυπος λεφτας που του πηρανε νομιζω 300.000?. ναι καλα διαβασες τριακοσιες χιλ. ευρω γιατι ηταν μεθυσμενος.

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.


Μην προσπαθείς να τα βγάλεις όλα στραβά για να έχεις δικιολογία να βρίζεις όταν σε βεβαιώνουν για παραβάσεις του ΚΟΚ!!!

:wave2:

ο ΚΟΚ γ@μιεται θελω να σου πω μαζι με τους μπατσους και βγαινουν τα κοκακια. αυτα δλδ που τρωμε οταν παμε στο ζαχαροπλαστειο. και δεν προσπαθω να βγαλω τιποτα στραβο. ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ και το ξερεις και εσυ η ιδια,απλα υποστηριζεις τα συναδελφακια σου. αντε γεια μας ξανα.




:beer:

Maira
13/06/2009, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.


ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

Και ποιος σου είπε ότι μπορεί να είναι σε 10 σημεία ταυτόχρονα ή να ελέγχει 100 οχήματα την ίδια ώρα????

στα @@ μου. να προσλαβουν και αλλους. εγω ζηταω αξιοκρατια.

Εσύ ζητάς να μην σε γράφουν βασικά! Να πιάνει τους άλλους για να αφήνει εμάς! Γιατί αν σε κάθε γωνία είχε μπάτσο πάλι θα σου κακοφαινόταν!!!

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

Με λίγα λόγια ζητάς να κάνει παράβαση καθήκοντος μόνο και μόνο γιατί εκείνη τη στιγμή τυχαίνει η "δική σου" παράβαση να είναι μικρότερης σημασίας από μια άλλη!!! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια παράβαση είναι πιο μικρής σημασίας από μια άλλη? όλες είναι παραβάσεις και έχουν διαβάθμιση στο πρόστιμο!!!

εδω γελαμε. παραβαση καθηκοντος ειναι να κανει την δουλεια του? και γιατι κρινει με το αυτι του την σταθμη του θορυβου??

Παράβαση καθήκοντος είναι να κάνει την δουλειά του επιλεκτικά! Δεν είναι εκεί για να κρίνει! Είναι για να εκτελεί! Εκτελεστικό όργανο είναι!!!

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3

Πες μου ένα επάγγελμα που δεν έχει και τους στραβούς και κακούς επαγγελματίες? Και τι να κάνει ο σωστός αστυνομικός όταν θα σε σταματήσει? Να σκεφτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με απαράδεκτη συμπεριφορά και να σε αφήσει να φύγεις??? Δεν είναι αυτή η δουλειά του!

ναι το βρηκαμε Ιωαννα τωρα. πες μας και εσυ για μεμονωμενα περιστατικα. περνα και εσυ οπως περασαν και οι αλλες. περνα και εσυ. κανε το κορμι μου σκαλες. Νοτης. και συγνωμη δλδ αν αυτος ειναι "καλος" οπως λες, γιατι δεν δινει κληση και σε συναδελφους του οταν βλεπει οτι παρανομουν. γιατι ακομα και με πολιτικο αμαξι να ειναι ο αλλος και κανει παραβαση και τον σταματησει και του δειξει ταυτοτητα τον χαιρεταει και παει στην ευχη του Θεου.ασε μας τωρα.

Και αυτό να συμβαίνει σκέφτικες ποτέ γιατί συμβαίνει??? Γιατί απλά και να τον γράψει δεν έχει νόημα! Θα την σβήσει την επόμενη μέρα το πρωί! Γιατί λοιπόν να το κάνει???

ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

Ήθελε να "σε" γράψει! Τι να γίνει τώρα? Απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα! Δεν ήθελε να γράψει ντε και καλά εσένα! Δεν είχε προσωπικά μαζί σου ούτε σε ήξερε από χτες!!!

να σου πω, αυτα περι προσωπικου θεματος ειναι βασικο μαθημα στην σχολη. γιατι ολοι τα ιδια λετε. "δεν σε ηξερα και απο χθες και δεν εχω κατι μαζι σου." ε,και εγω δεν ηξερα το μ0υνι της μαμας τους απο χθες αλλα αμα λαχει τωρα το'σκιζα.

Αυτά περί προσωπικού θέματος είναι η αλήθεια! Δεν έχει τίποτα με την πάρτη σου! Δεν σε ξέρει! Για αυτόν είσαι απλά άλλος ένας που πρέπει να ελέγξει!!!

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

[COLOR=blue]Το γιατί, γιατί το ψάχνεις? Έχει κανα νόημα? Είχες παρανομία? Είχες! Άρα λοιπόν, απλά ήσουν άτυχος που σε σταμάτησαν και δεν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μετά από σένα!

α,ατυχια το λεμε τωρα. ας πεσουν λοιπον αυτοι σε κανα λακο και ας ειμαι απο πανω και μετα να δεις ατυχια για το ποτε θα τον γεμισω με σκατα...

Είχες παρανομία? Πού κολλάς τώρα????

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

εδώ έχεις λάθος. απλά γνωρίζουν ότι σε έναν υπουργό δεν μπορούν να κάκουν απολύτως τίποτα!!! Βλέπεις αν δεν είναι πλημέλιμα δεν έχουν καμία συνέπεια και η κλήση πάει στα αζήτητα! και αυτό όχι λόγο αστυνομίας αλλά λόγο ασύλου!!!!

ρε Ιωαννα ελεος. πας και κολας στο "υπουργος". εννοουσα καποιος με δυναμη. μπορει να ηταν ο κοκκαλης. ενας εφοπλιστης. ενας δημαρχος. ενας σκατας διαπλεκωμενος. δεν ξερω, κατι...

Η ίδια απάντηση! Δεν έχει νόημα να κόψουν κλήση σε αυτούς! Απλά! Τι δεν καταλαβαίνεις? Γιατί χαζός δεν είσαι!

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα και μένα!

α,εχουν δικαιωμα δλδ να κανουν και παραβασεις. ε,αν σκοτωσουν και κανεναν χριστιανο στον δρομο δεν τρεχει τιποτα. ομορφα. γι'αυτα λοιπον οι φιλικοι κατα τ'αλλα μ0υνιδες δεν μπορουν να κανουν κατι, ε??

Τρέχει αλλά ου μπλέξεις! Γιατί τώρα λες πράγματα σαν 5χρονο! Για τράκαρε με κανέναν τέτοιο και να φταίει, και αν βγάλεις άκρη σφύρα μου!!! Είπα δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εμένα κι εσένα!

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
(ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

Θεωρείς ότι σε γράφουν γιατί έχεις υπερτούμπανο ή γιατί έχεις πολλές παραβάσεις να βεβαιώσουν? Μήπως προκαλείς κι εσύ λίγο??? Και βέβαια πρέπει να σταματήσουν και το παπί! Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνουν? Απλά όταν σταματάνε εσένα την γλυτώνει το παπί και όταν σταματάνε το παπί την γλυτώνεις εσύ! Και το παπί το ίδιο λέει για σένα!


εδω συμφωνω. αλλα συνηθως οι υπερμ@λακες σταματανε αυτους που δεν οδηγανε παπι.

Μην το λες! Δεν οδηγείς όλα τα παπιά της Αθήνας!

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

Κι όμως ακόμα κι αυτό έχει την αιτιολόγησή του! Το παράδειγμα που δόθηκε με το ΚΤΕΟ. Κάποιος το ξέχασε και τον σταματήσανε! Το όχημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά το αμέλησε! Ο παραβάτης και τιμωρήται αλλά και δεν έχει το μέγιστο του ποσού! Γιατί πάτνα υπάρχουν αυτοί που κάνουν λάθη στο δρόμο! Και όχι τα λάθη να τα έχουν κανόνα!!!

ωραια. με την λογικη λοιπον την δικη σου, αυτος που περασε με κοκκινο συνειδητα γιατι να πληρωσει το μισο?

Για να την γλιτώσει αυτός που πέρασε ασυνείδητα! Οι νόμοι φτιάχνονται λένε υπερ του πολίτη! Κι αυτό σε πειράζει??? Πλήρωσε εσύ το ολόκληρο!

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

Αν δλδ έχω ένα σπίτι, ένα αμάξι και μια μηχανή, τι πρόστιμο θα έβαζες? Δεν γίνονται αυτά! Είναι αδύνατο να γίνουν! κι αν εγώ έχω εκατομμύρια αλλά τίποτα στο όνομά μου???

και ομως σε καποιες χωρες βαζουν προστιμα συμφωνα με το εισοδημα σου. μαλιστα ειναι προσφατο παραδειγμα ενας τυπος λεφτας που του πηρανε νομιζω 300.000?. ναι καλα διαβασες τριακοσιες χιλ. ευρω γιατι ηταν μεθυσμενος.

Σε κάποιες χώρες επίσης μόλις κατέβει πεζός στο δρόμο κοκαλώνει το σύμπαν!!!

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.


Μην προσπαθείς να τα βγάλεις όλα στραβά για να έχεις δικιολογία να βρίζεις όταν σε βεβαιώνουν για παραβάσεις του ΚΟΚ!!!




ο ΚΟΚ γ@μιεται θελω να σου πω μαζι με τους μπατσους και βγαινουν τα κοκακια. αυτα δλδ που τρωμε οταν παμε στο ζαχαροπλαστειο. και δεν προσπαθω να βγαλω τιποτα στραβο. ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ και το ξερεις και εσυ η ιδια,απλα υποστηριζεις τα συναδελφακια σου. αντε γεια μας ξανα.

Ο ΚΟΚ είναι ο ΚΟΚ και θα πρέπει να τον τηρούμε (κι εγώ δεν είμαι αγία! Τις έχω τις παραβάσεις μου). Φτιάχτικε για να μπορούμε να κυκλοφορούμε όλοι σε μια πόλη χωρίς να βριζόμαστε κάθε τρεις και λίγο για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Φτιάχτικε για να μας προστατέψει από πάρα πολλά! Και σκέψου ότι όσον αφορά εσένα, δε νομίζω ότι υπήρχε πάνω από μια φορά που χρειάστικε να ψάξουν πολύ για να βρουν λόγο να σε γράψουν!!! Άρα λοιπόν Σταυράκο, άσε να μιλήσει κανας άλλος!




:beer:


Αυτό που λέω απλά είναι πως μας φταίει το γαιδούρι και βαράμε το σαμάρι!!!!

:wave2:

player1
14/06/2009, 10:47
προσεξε με προσεκτικα παρε την μηχανη απο το 'τσιρκο ελλας' φυγε σφαιρα για 'ταπωμα' τελικου απο την πίσω μερια (τη μερια του μοτερ) με ειδικο υλικο σαν σφουγγαρι η συρμα κατι δεν θυμαμαι πως λεγεται και ειναι πολυ φτηνο πας την ΙΔΙΑ μερα κτεο κανεις μετρηση και ζητας και βεβαιωση οτι δεν εχει προστεθει καποιος σιγαστηρας στην εξατμιση η φιμωμα προσεξε ειναι σημαντικο να γινει την ιδια ημερομηνια που θα παρεις την μηχανη. μετα κανεις ενσταση με το χαρτι του κτεο και κοιτα τη μουρη του δημοσιου κατηγορου οταν θα τους πεις για βιονικα-αυτια-ντεσιμπελομετρα με προδιαγραφες ΕΕ μην φοβηθεις το εχω κανει με το αμαξι αθωωθηκα και ειναι και τυχεροι που δεν τους πατησα και καμμια μυνηση

megatim
14/06/2009, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από player1
προσεξε με προσεκτικα παρε την μηχανη απο το 'τσιρκο ελλας' φυγε σφαιρα για 'ταπωμα' τελικου απο την πίσω μερια (τη μερια του μοτερ) με ειδικο υλικο σαν σφουγγαρι η συρμα κατι δεν θυμαμαι πως λεγεται και ειναι πολυ φτηνο πας την ΙΔΙΑ μερα κτεο κανεις μετρηση και ζητας και βεβαιωση οτι δεν εχει προστεθει καποιος σιγαστηρας στην εξατμιση η φιμωμα προσεξε ειναι σημαντικο να γινει την ιδια ημερομηνια που θα παρεις την μηχανη. μετα κανεις ενσταση με το χαρτι του κτεο και κοιτα τη μουρη του δημοσιου κατηγορου οταν θα τους πεις για βιονικα-αυτια-ντεσιμπελομετρα με προδιαγραφες ΕΕ μην φοβηθεις το εχω κανει με το αμαξι αθωωθηκα και ειναι και τυχεροι που δεν τους πατησα και καμμια μυνηση

Αν είναι να πληρώσει 100Ε για να κάνει αυτό, δεν είναι καλύτερα να πληρώσει το 100Ε πρόστιμο και να τελειώνει η φασαρία του;

player1
14/06/2009, 11:19
το ποσο ειναι μικροτερο.εγω παντως θα πληρωνα και 200 και 300 για να δω μονο και μονο τη μουρη τους στο πατωμα. Καλυτερα να πληρωσεις και να φυγεις μαγκας παρα να πληρωσεις και να εισαι μες την τσαντιλα για καμμια εβδομαδα ασε που θα το σκεφτουν πολυ να ξανακανουν μετρηση με το βιονικο αυτι. το επομενο ειναι να μας κανουν αλκοτεστ με την βιονικη μυτη!