Σύνδεση

View Full Version : Another Newbie :P

Σελίδες : 1 2 [3] 4

epp1640
11/07/2009, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Eίναι η ίδια νοοτροπία με το "πρέπει να πάρω 1000 γιατί το 600 είναι για φλώρους και μου είναι λίγο"
Αν έχεις 600 είσαι φλώρος,αν είσαι γκόμενα με σκούτερ είσαι χαζογκόμενα κτλ..

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εκλεκτός! :rotflmao:

εσύ 600 δεν έχεις :confused:

:lol: :rotflmao: :lol:

ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

NikosKK
11/07/2009, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
εσύ 600 δεν έχεις :confused:

:lol: :rotflmao: :lol:

ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ναι ρε,και? :rotflmao: :bigcry:

epp1640
11/07/2009, 17:11
ναι ρε,και? :rotflmao: :bigcry:

:a13: :rotflmao:

EVI
11/07/2009, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.....................ΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΥΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

σε ζητααααααννννεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα εγω φταιω???ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ?:mad:

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
11/07/2009, 20:06
αυτο ηταν..το πουλαω το σκουτερακι μου ...... ειδα την αληθεια..... μονο με το Ζ τωρα στο δρομο τελος....μπας και αναιβει το αι κιου μου (πως λεμε αι σταδιαλαρε κατι τετοιο)

:lol:

υσ¨τα αγορια με σκουτερ τι ειναι???δε θυμαμαι τι ειχει πει ο ασημενιος αναβατης ρε γμτ

Razor
12/07/2009, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και δεν μου λες, εκτος απο newbie μηπως θα σε ενδιεφερε να γινεις groupie?:look:

Γενικά ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές :p Εσύ τώρα μάλλον αναφέρεσαι στον Τρουπερούλη ε? Αν μου κάνει prive live μαζί με τους manowar και με το αμάνικο εννοείτε πως κάτι θα γίνει :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γιατί τα μωράκια πάνω στα σκούτερ είναι χαζογκόμενες...?:nono:

δεντόπιασα αυτό...:confused:

:lol: Μα να μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω? Εκφράστηκα και εγώ λάθος οπότε my bad ;) Εννοείται πως δεν είναι όλες οι γκόμενες που καβαλάνε σκουτεράκια χαζογκόμενες. Αναφέρομαι σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις που δυστυχώς είχα την ατυχία να γνωρίσω και δυστυχώς ήτανε αρκετές. Μπορεί και να είναι ψυχολογικό εν μέρη γιατί έχω και εγώ τις εμπειρίες μου... Φαντάστειτε να αράζετε έξω στον πεζόδρομο του σχολείου σας για να κάνετε τσιγάρο και ξαφνικά να στρίβει στον πεζόδρομο μια γλυκήτατη και αθώα κοπελίτσα με το σκουτεράκι της... και εκεί που πάει να δώσει λίγο γκάζι παραπάνω να ασχολείτε ξαφνικά με το κινητό της και η κατάληξη να είναι η εξής : εκείνη ξαπλωμένη κάτω και εσείς να βρίζετε ακατάπαυστα γιατι το σκουτεράκι προσγειώθηκε πάνω σας... Βέβαια αυτά είναι κουλά ατυχήματα και συμβαίνουν μια στις τόσες, ελπίζω πως δεν αποτελούνε τον κανόνα. Απλώς επειδή έχω ακούσει και εχώ δει αρκετά ηλίθια ατυχήματα με σκούτερακια (και δεν μου δίνουνε και την ίδια αίσθηση όσων αφορά την οδήγηση) τα έχω λιγάκι στην μπούκα. Και εννοείτε πως είχα και ανάλογες εμπειρίες και με αγοράκια , απλώς στο παραπάνω ποστ αναφερόμουν ειδικά σε γυναίκες. ¨οποτε μάλλον έριξα ένα αρκετά προκλητικό σχόλιο ε? Αν έθιξα κάποιον/κάποια συγγνώμη :D

TROOPER
12/07/2009, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Γενικά ναι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές :p Εσύ τώρα μάλλον αναφέρεσαι στον Τρουπερούλη ε? Αν μου κάνει prive live μαζί με τους manowar και με το αμάνικο εννοείτε πως κάτι θα γίνει :lol:

παρακαλω οπως αποστειλετε βιογραφικο στην γραμματεα μου με σεξυ περιβολλη καθως και γυμνη και θα σας καλεσουμε στην οντισιον !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NikosKK
12/07/2009, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

υσ¨τα αγορια με σκουτερ τι ειναι???δε θυμαμαι τι ειχει πει ο ασημενιος αναβατης ρε γμτ

Τα σκούτερ είναι για τους πουστράκηδες και λουλούδες είχε πει ο Ένας,ο εκλεκτός :bigcry: :bigcry: :lol:

epp1640
13/07/2009, 01:38
Τα σκούτερ είναι για τους πουστράκηδες και λουλούδες είχε πει ο Ένας,ο εκλεκτός :bigcry: :bigcry: :lol:

Silver Bullet ΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑ ΠΙΣΣΩΩΩΩΩΩ WE MISS YOU SO MUCH.. :bigcry: :lol:

epp1640
13/07/2009, 01:54
παρακαλω οπως αποστειλετε βιογραφικο στην γραμματεα μου με σεξυ περιβολλη καθως και γυμνη και θα σας καλεσουμε στην οντισιον !!!

καλά έλεγε ο σπυράκος.. δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς το χιλιάρι σου για να αποπλανείς αθώα κοριτσάκια.. αλήτη.. :smokin: :lol:

Razor
13/07/2009, 06:19
:lol: :lol: :lol: Μα σα δεν ντρέπεσαι τρουπεράκο!

(ποιά είπαμε πως είναι η γραμματέας? Για καθαρά εγκυκλοπεδικούς λόγους ρωτάω by the way :p ) :lol: :lol: :lol:

TROOPER
13/07/2009, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
καλά έλεγε ο σπυράκος.. δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς το χιλιάρι σου για να αποπλανείς αθώα κοριτσάκια.. αλήτη.. :smokin: :lol:

:blush: :blush:

:lol: :lol: :lol:

TROOPER
13/07/2009, 11:46

(ποιά είπαμε πως είναι η γραμματέας? Για καθαρά εγκυκλοπεδικούς λόγους ρωτάω by the way :p ) :lol: :lol: :lol:

να ντραπω που εχω γραμματεα...?γιατι???

(για εντελως εγκυκλοπαιδικους λογους γραμματεας μου ειναι η ευη) :lol: :lol: :lol: :lol:

dirtbird
13/07/2009, 12:02
αχ τρουπεράκο-τρουπεράκο, ξύλο που θα .... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

..ι στον Τρουπερούλη ε?

:bigcry: :bigcry:

TROOPER
13/07/2009, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
αχ τρουπεράκο-τρουπεράκο, ξύλο που θα ....

...κατσω να μου δωσεις αν με προλαβεις :smokin:

dirtbird
13/07/2009, 12:07
:a029:
...κατσω να μου δωσεις αν με προλαβεις :smokin:

TROOPER
13/07/2009, 12:14
:a029:

:a17:

dirtbird
13/07/2009, 12:41
:a17: :a019:

TROOPER
13/07/2009, 12:43
:a019:

:a57: :a44:

EVI
13/07/2009, 12:43
:a019:

:smokin:

dirtbird
13/07/2009, 12:44
:a57: :a44:

τρουπεράκο, πιπέρι........:D :D

EVI
13/07/2009, 12:44
τι ωραια που τα λεμε :blush: ποσο νοημα εχουν ολα αυτα :blush:

TROOPER
13/07/2009, 12:46
τρουπεράκο, πιπέρι........:D :D

αααααααααααααψιιιιιιααααααααααααοοοοοοοοουυυυυυυυυ υυυυ :lol: :lol:

arxaios
13/07/2009, 23:35
A, ρε ........... μπαλλέτο που μας χρειάζεται .............. !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nic mor
14/07/2009, 00:10
καλα ρε'σεις :eek:
τωρα το ειδα :eyepop:
15 σελιδες :look:
ημαρτον ρε:smokin:

Ζεύκας
14/07/2009, 09:14
κυρίες μου δν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μιλάτε με τους στερημένους μπίχλες του φόρουμ...
γιατί τα κακά παιδιά την έχουν κάνει ή θα την κάνουν λίαν συντόμως για τα νησιά... :smokin:

dirtbird
14/07/2009, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

γιατί τα κακά παιδιά την έχουν κάνει ή θα την κάνουν λίαν συντόμως για τα νησιά... :smokin:

Γιατί, έκλεισε το Jumbo? :confused: :confused: :smokin:

TROOPER
14/07/2009, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κυρίες μου δν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μιλάτε με τους στερημένους μπίχλες του φόρουμ...

+1000!!!

εγω παρασκευη φευγω για κερκυρα,μετα παω ιο και επεται συνεχεια...και τελικα ο μονος που μιλαει ειναι ο στερημενος μπιχλας του φορουμ dirtbird που ψαχνει για τα jumbo.

Ζεύκας
14/07/2009, 10:52
Γιατί, έκλεισε το Jumbo? :confused: :confused: :smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OXI

dirtbird
14/07/2009, 11:00
+1000!!!

εγω παρασκευη φευγω για κερκυρα,μετα παω ιο και επεται συνεχεια...

Ιο που είναι πιο γαλανά τα νερά, θα είναι ιδανικά ......:winka:

MikeG
14/07/2009, 11:19
Mallia, Crete :smokin:

:eyepop: :eyepop:

168851

byron
14/07/2009, 11:30
Είναι να μην λείψει κανείς....

:evil: :evil: :evil: :evil:

MikeG
14/07/2009, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Τι κάναμε αφέντη μου?:blush: :blush:

TROOPER
14/07/2009, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Mallia, Crete :smokin:

:eyepop: :eyepop:

πουστη !!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
14/07/2009, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

ναι κανονισε να μας βαλεις και συ καμια απο κει που εισαι !!!!:evil:

Razor
15/07/2009, 07:40
Ρε σεις sorry που θα χαλάσω την υπέροχη τροπή που πήρε η συζητησούλα... αλλά νομίζω πως βρίσκομαι πάλι απ'την αρχή (και πως παίζει να σας έχω πρήξει τα @@ :p ) Καθόμουν ήσυχα και ωραία που λετε χθες σε μια καφετέρια... Σε κάποια φάση παρατήρησα μια σταθμευμένη Ybr στα 250cc και καθόμουν και σκεφτόμουνα διάφορα πράγματα του τύπου "Να η μελλοντική μου μηχανή κλπ κλπ" παπαριές δλδ :p anyway εκεί που ήμουνα χαμένη στο υπερπέραν, ξαφνικά περνάει ένα ninjακι απο πίσω της. Εκείνη την στιγμή μάλλον αφυπνίστηκα (ή έκαψα τελείως φλάντζες) και κατάλαβα , ή μαλλον θυμήθηκα πως εγώ γουστάρω τις SS γαμώτο! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο είναι απλώς συμβιβασμός. Και όχι ρε δεν γουστάρω να συμβιβαστώ όσων αφορά την πρώτη μπέμπα! Και αυτό επειδή για μένα η απόκτηση μιας πρώτης μηχανής , της δικής μου μηχανής αποτελεί ΟΝΕΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ!!! Θέλω μια μικρή μπεμπούλα που θα με μυήσει στην θρησκεία των SS χαριζοντάς μου απλόχερα την γνώση της. Τι να κάνουμε? Ωραία και τα άλλα είδη δεν λέω, αλλά μόνο οι SS μου προκαλούνε ταχυπαλμίες και με κάνουνε να λιώνω μόνο και μόνο στο θέαμα τους! Οι μόνες επιλογές που γνωρίζω και πλησιάζουνε λοιπόν σε αυτό που θέλω είναι το rs της aprilia μόνο που αυτό απ ότι ακούω δεν κάνει για πόλη, και η aprilia δεν είναι και απ'τις αγαπημένες μου εταιρίες.
Μέτα πάμε στο Cbrάκι... Αξιόπιστο απ'ότι ακούγεται, παίζει να βαρεθώ στην πορεία εξαιτίας της έλειψης γκαζιού (Αν και λογικό μου ακούγεται 125άρι είναι) αλλά αποτελεί την πρώτη μηχανή που καβάλησα και την πήγα βολτούλα, οπότε έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο με αυτήν ώς ένα βαθμό. Επίσης μετά πρέπει να υπάρχει και το... χμ... Μα ποιά στο διάολο ήτανε η τρίτη μου επιλογή? :p Πάντως κάτι για yamaha ήθελα να πω :p Τέλος πάντων δεν έχει σημασια... Το όλο θέμα είναι το έξης πάντως... ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please! :D

road spirit
15/07/2009, 10:15
..(και πως παίζει να σας έχω πρήξει τα @@ :p ) .. μα είμαστε οιδήμονες ήδη

... Τα φώτα σας please! :D πάρε το νινJa

Razor
15/07/2009, 10:23
Πίστεψε με... θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν παίζει. Και δυστυχώς μέχρι κ εγώ παραδέχομαι πως ίσως κατα ένα ποσοστό να είναι υπερβολή μια τέτοια μηχανή για ένα αρχάριο ατομάκι σαν του λόγου μου :p

makis206
15/07/2009, 10:23
Τέλος πάντων δεν έχει σημασια... Το όλο θέμα είναι το έξης πάντως... ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please! :D

To ninjaκι είναι μονόδρομος, εκτός κι αν σ'αρέσει και κάτι σαν κι αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84180) στα 150 κυβικούλια.. :p

Θα χρειαστεί να περιμένεις όμως λιγάκι..

:beer:

Razor
15/07/2009, 10:32
χμ... η αλήθεια είναι πως naked με ψιλοχαλάει. Αλήθεια μ αυτήν τι παίζει? απ όσο ξέρω δεν την έχουνε φέρει ακομά.

Akatanomastos
15/07/2009, 10:32
ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please! :D

ειστε αρκετα ψυχοτικο, ωστε να κανετε οτι χρειαζετε για να το αποκτησετε?:wacko:

Razor
15/07/2009, 10:36
Τόσο ψυχωτικό που είναι ικανό να αποκτήσει μια ντουζίνα απ'αυτες :evil: (ΑΝ κασταλάξει κάποτε¨στ μοντέλο :p )

road spirit
15/07/2009, 10:38
Τόσο ψυχωτικό που είναι ικανό να αποκτήσει μια ντουζίνα απ'αυτες :evil: (ΑΝ κασταλάξει κάποτε¨στ μοντέλο :p ) :a21:
"σήμερα θα καβαλήσω τη πράσινη, αύριο τη μαύρη, το Σάββατο τη κόκκινη, αρκεί να είναι όλες νιντζα250" ?? :lol:

Razor
15/07/2009, 10:46
Μην σου πώ πως αντί να αλλάζω ανα μέρα θα αλλάζα ανα 5 πχ ώρες! :evil: Για την ώρα όμως τα πάμε... μακάρι να ήτανε και οι 12 νίντζα :p Αλλά δεν :p

makis206
15/07/2009, 10:47
χμ... η αλήθεια είναι πως naked με ψιλοχαλάει. Αλήθεια μ αυτήν τι παίζει? απ όσο ξέρω δεν την έχουνε φέρει ακομά.

Άσ'το νά'ρθει όποτε θέλει, το ninja βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις :lol:

Razor
15/07/2009, 10:59
Εϊπαμε είμαι μαζόχα, αλλά όχι στο ψυχολογικό μέρος. Αφού δεν θα το πάρω το νιντζάκι γιατί μου ρίχνετε όλοι πρωινιάτικα αλάτι στην πληγή? :p Αν ήτανε να το έπαιρνα ούτε που θα κοιτούσα για άλλη SS .. οπότε ενναλακτική ψάχνω :p

Akatanomastos
15/07/2009, 11:08
Τόσο ψυχωτικό που είναι ικανό να αποκτήσει μια ντουζίνα απ'αυτες :evil: (ΑΝ κασταλάξει κάποτε¨στ μοντέλο :p )

αχ αυτη η νεα γενια..

εθισμενη στα υλικα, ενω η ευτυχια βρισκεται στο πνευμα..

Razor
15/07/2009, 11:14
Άτιμο πράγμα ο εθισμός.... Παρόλα αυτά λέω να το πάρω σερί ως το overdose :p τι να κάνω? ένα ταπεινό junkie των SS είμαι και εγώ :p

makis206
15/07/2009, 11:18
Εϊπαμε είμαι μαζόχα, αλλά όχι στο ψυχολογικό μέρος. Αφού δεν θα το πάρω το νιντζάκι γιατί μου ρίχνετε όλοι πρωινιάτικα αλάτι στην πληγή? :p Αν ήτανε να το έπαιρνα ούτε που θα κοιτούσα για άλλη SS .. οπότε ενναλακτική ψάχνω :p

Θες ss... τα 125κυβικά είναι λίγα... μα το Θεό μόνο αλάτι υπάρχει να σου ρίξουμε, μπεταντίν δεν διαθέτει το κατάστημα:lol:

Υπάρχει κατιτίς δηλαδή... αλλά μιλάει ξένες γλώσσες...:D

168914

makis206
15/07/2009, 11:21
Αλλιώς κάτι Ισπανικό με 125 δίχρονα κυβικά, πυραυλάκι είναι...:smilea:

168915

road spirit
15/07/2009, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
.... μα το Θεό μόνο αλάτι υπάρχει να σου ρίξουμε, ... με τεκίλα all over? :smokin:

makis206
15/07/2009, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
με τεκίλα all over? :smokin:

Είσαι'σύ μια σουπιά...!:D

Akatanomastos
15/07/2009, 11:26
κατι σε ελληνικο υπαρχει:confused:

makis206
15/07/2009, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κατι σε ελληνικο υπαρχει:confused:

Ναι, η φέτα..:lol:

Razor
15/07/2009, 11:31
Θες ss... τα 125κυβικά είναι λίγα...

Το ξέρω γαμώτο! Αν σκεφτείς όμως πως ψάχνω απλώς μια ss για πρώτη μηχανή και μάλλον θα την κρατήσω μέχρι να είμαι νομικά ΟΚ ώστε να πάρω ένα πιο δυνατό εργαλείο ( Πρακτικά 2 έτη δεν θέλει το Α1 για να γίνει για απεριόριστα κυβικά? ) Δεν νομίζω να πεθάνω κιόλας ( Αν και αυτό πάντα παίζει :p ) Αν δεν είμαι γκαζοφονιάς μέχρι να αποκτήσω λίγη εμπειρία και καλή οδηγική συμπεριφορά. Στην τελικλη άμα την βαρεθώ αν την παλεύω ίσως και να χτυπίσω το νιντζάκι :p

μα το Θεό ...

Αχα! Πάλι αυτός μπροστά μου! Μα να σπέρνει την καταστροφή πια όσων αφορά την περίπτωση μου? Μα τι του έκανα στην τελική? Τον γιο του σταύρωσα? :p

Τώρα για τα ξενόγλωσσα τι να σου πω... Μπορώ να τα βρώ στο ελλαδιστάν? Λένε τίποτα? μια, δυο φορές τα έχω δει στην τύχη στο διαδίκτιο και δεν ενημερώθηκα και ποτέ μου γι'αυτα :D

Akatanomastos
15/07/2009, 11:34
Ναι, η φέτα..:lol: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
15/07/2009, 11:53
Τώρα για τα ξενόγλωσσα τι να σου πω... Μπορώ να τα βρώ στο ελλαδιστάν? Λένε τίποτα? μια, δυο φορές τα έχω δει στην τύχη στο διαδίκτιο και δεν ενημερώθηκα και ποτέ μου γι'αυτα :D

Κι όμως τα 华语/華語sung:lol: μπορείς να τα βρείς εύκολα στην Ελλάδα, στα Χανιά τουλάχιστον τα βρίσκεις στη hellinmoto (http://www.hellinmoto.gr/1bikes.php), αντιπροσωπεία της Ducati KTM κλπ. Στην Αθήνα φαντάζομαι ότι μια βόλτα στη Μιχαλακοπούλου αρκεί :D

Τώρα για το τι λένε γενικώς... ντεν ξέρει καράτε μάι ντίαρ :p

makis206
15/07/2009, 11:54
μα το Θεό ...
Αχα! Πάλι αυτός μπροστά μου!

Απανταχού παρώντας ο απόλυτος εχθρός του απουσιολογίου !! :lol: :rotflmao:

Razor
15/07/2009, 11:58
Τι να σου πω... Ούτε έγω ξέρω καράτε. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήθελα να το εμπιστεύτω και κατα πόσο θα έβρισκα ανταλακτικά κλπ λίγο δυσεύρετο μου ακούγεται :p χμ... δλδ οι επιλογές μου είναι ή τα ξενόγλωσσα ή πέρνω τα βουνά? :p Δεν παίζει γμτ... όλο και κάτι θα υπάρχει...

makis206
15/07/2009, 11:59
Τι να σου πω... Ούτε έγω ξέρω καράτε. Δεν ξέρω κατα πόσο θα ήθελα να το εμπιστεύτω και κατα πόσο θα έβρισκα ανταλακτικά κλπ λίγο δυσεύρετο μου ακούγεται :p χμ... δλδ οι επιλογές μου είναι ή τα ξενόγλωσσα ή πέρνω τα βουνά? :p Δεν παίζει γμτ... όλο και κάτι θα υπάρχει...

Το ninja το σκέφτηκες ;:bigcry:

είμαι κωλόπαιδο :p

Razor
15/07/2009, 12:02
Μα γιατί θέλεις να με κάνεις να σε πατήσω όταν με το καλό πάρω και εγώ ένα μοτόρι? :p

makis206
15/07/2009, 12:03
Μα γιατί θέλεις να με κάνεις να σε πατήσω όταν με το καλό πάρω και εγώ ένα μοτόρι? :p

:uplate:

Περιττό βέβαια να σου πω ότι συνομιλείς με τον γρηγορότερο του φόρουμ..:smokin:

Υπάρχουν ένας-δυο πιο γρήγοροι δηλαδή αλλά αυτούς τους εκπαίδευσε η ακράτεια...:D

Razor
15/07/2009, 12:05
Τι σε κάνει να πιστεύεις πώς η ταχύτητα σου θα σε σώσει? you can run.... but you cannot hide :evil:

makis206
15/07/2009, 12:08
Τι σε κάνει να πιστεύεις πώς η ταχύτητα σου θα σε σώσει? you can run.... but you cannot hide :evil:

Οι παρτίδες με τον Θεό σ'έκαναν ατρόμητη νομίζεις;;; :evil:

Razor
15/07/2009, 12:11
Ατρόμητη δεν είμαι.. ας πούμε αυτήν την στιγμή φοβάμαι πως ίσως και να με κανείς να δανείστω κάνα αυτοκίνητο απ'τους γονείς και να σου έρθω μια ώρα αρχήτερα :evil:

:rotflmao:

EVI
15/07/2009, 12:11
μου αρεσει που λεμε ss το cbr που ειναι παπι με κλιπον και το νιντζα250 επειδη εχει πλαστικα στο πλαη anyway αν ειναι να παρεις μοτοσυκλετα που σε 2 χρονια σκοπευεις να την αλλαξεις για να παρεις μεγαλυτερη τοτε ειναι πεταμενα λεφτα να δωσεις 4-5 χιλιαρικα που σκοπευρεις να δωσεις στο ετσι.Θα πρεπει να εχει μεταπωλητικη αξια το μηχανακι που θα παρεις τωρα σαν entry level.Ειλικρινα το να σου λεμε τι να παρεις ειναι εντελως αχρηστο (και συμβαινει πολλακις) αλλα κουβεντα να γινετε

Εσυ θα το πληρωσεις η οι γονεις σου?το bujdet ποιο ειναι?αν παρεις το ninja250 η το RS125 μιλαμε για πανω απο 4 χιλιαρικα η θα παρεις μεταχοιρησμενο?????δε θυμαμαι αν εχεις μηχανακι ηδη

Τες πα ο καθενας προδιαγραφει την δικια του πορεια στις μοτοσυκλετες το τι θελουμε ειναι τελειως ασχετο με το τι μπορουμε να εχουμε (απο πολλες αποψεις)

Σου προτεινω αφου το θες το ποσο πολυ να κανεια το πιο απλο

Βολτα μαγαζια και αντιπρωσοπειες ρωτας μαθαινεις πληροφορισε ανεβαινεις εστω στατικα κοιτας θεση οδηγησης βαρος κοιτας και αν σου αρεσει (απο κοντα ειναι διαφορετικο) παιρνεις προσφορες μαθαινεις τιμες και μετα τα κανεις μια σουμα και βλεπεις τι σου αρεσει που μπορεις να παρεις

υπαρχουν πολλες μοτοσυκλετες δες τις μαθε τις εξαλου

δε θελω να σε πληγωσω αλλα....σουπερσπορτ μονο το rs και το Mitto ειναι αλλιως παμε στα .....ZX .GSXR...R1....ξες

makis206
15/07/2009, 12:12
Ατρόμητη δεν είμαι.. ας πούμε αυτήν την στιγμή φοβάμαι πως ίσως και να με κανείς να δανείστω κάνα αυτοκίνητο απ'τους γονείς και να σου έρθω μια ώρα αρχήτερα :evil:

Με τ'αμάξι δεν με πιάνεις...!:a22: :lol:

makis206
15/07/2009, 12:20
δε θελω να σε πληγωσω αλλα....σουπερσπορτ μονο το rs και το Mitto ειναι αλλιως παμε στα .....ZX .GSXR...R1....ξες

...CBR...:evil: :lol: :rotflmao:

EVI
15/07/2009, 12:23
...CBR...:evil: :lol: :rotflmao:

α ναι....ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ?:blush:

:rotflmao: :lol:

KaTaNaS
15/07/2009, 12:25

Υπάρχουν ένας-δυο πιο γρήγοροι δηλαδή αλλά αυτούς τους εκπαίδευσε η ακράτεια...:D

θεοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Razor
15/07/2009, 12:26
Εύη μου θύμισες τόσο πολύ τους δικούς μου :p Πρακτικά δίκιο έχετε γιατί να δώσω τόσα λεφτά σε μια μηχανή που θα κατα πάσα πιθανότητα να κρατήσω τόσο λίγο καιρό. Όποτε απ'αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως έχω περιορισμένο bujdet. Είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις και αν και θα ήθελα να αποκτούσα την εμπειρία του στρωσίματος, πάω πάσο εδώ και κοιτάω γενικότερα τα μεταχειρισμένα. Μηχανή δεν έχω όχι. Απλώς ξέρεις τι, δεν είναι ότι με πληγώνεις, αλλά μου την σπάει γμτ που είμαι υποχρεωμένη να συμβιβαστώ είτε με υποκατάστατο SS είτε με κάτι το διαφορετικό. Αλλά μάλλον έτσι θα γίνει και η υπομονή για την επομένη διετία επιβάλετε ε?

Κάλε μου Μάκη μην με προκαλείς... Μπορώ κάλλιστα να προσπαθήσω... Και τότε θα δούμε αν μπορώ να σε πιάσω :evil:

makis206
15/07/2009, 12:29
Κάλε μου Μάκη μην με προκαλείς... Μπορώ κάλλιστα να προσπαθήσω... Και τότε θα δούμε αν μπορώ να σε πιάσω :evil:

Εννοείται πως έχεις κάθε ελεύθερο από μένα αν και μάταιη η προσπάθεια... σε περίπτωση που με χάσεις όμως, γιατί θα με χάσεις δηλαδή... θα βρίσκομαι στην ντουλάπα :D

KaTaNaS
15/07/2009, 12:31
αλλά μου την σπάει γμτ που είμαι υποχρεωμένη να συμβιβαστώ είτε με υποκατάστατο SS είτε με κάτι το διαφορετικό. Αλλά μάλλον έτσι θα γίνει και η υπομονή για την επομένη διετία επιβάλετε ε?

μην βιάζεσαι να μεγαλωσεις μικρή!

φχαριστήσου άλλες χαρές της ηλικίας σου! Θά'ρθει η ώρα που θα καβαλήσεις και 1000αρι!

τις αναμνήσεις τις αλησμόνητες όμως με 125αρι θα τις κάνεις! :wave2:

KaTaNaS
15/07/2009, 12:31
... θα βρίσκομαι στην ντουλάπα :D

θα παριστάνεις την κρεμάστρα; :look: :blush:

makis206
15/07/2009, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα παριστάνεις την κρεμάστρα; :look: :blush:

Τον καλόγερο με κρίση ταυτότητας..:lol: :rotflmao:

EVI
15/07/2009, 12:35
Εύη μου θύμισες τόσο πολύ τους δικούς μου :p Πρακτικά δίκιο έχετε γιατί να δώσω τόσα λεφτά σε μια μηχανή που θα κατα πάσα πιθανότητα να κρατήσω τόσο λίγο καιρό. Όποτε απ'αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως έχω περιορισμένο bujdet. Είμαι ακόμα στις διαπραγματεύσεις και αν και θα ήθελα να αποκτούσα την εμπειρία του στρωσίματος, πάω πάσο εδώ και κοιτάω γενικότερα τα μεταχειρισμένα. Μηχανή δεν έχω όχι. Απλώς ξέρεις τι, δεν είναι ότι με πληγώνεις, αλλά μου την σπάει γμτ που είμαι υποχρεωμένη να συμβιβαστώ είτε με υποκατάστατο SS είτε με κάτι το διαφορετικό. Αλλά μάλλον έτσι θα γίνει και η υπομονή για την επομένη διετία επιβάλετε ε?

ισως να πρεπει να κανεις μια υποχωρηση εξαλου μια πιθανη χαζοπτωση απο αυτες που ΟΛΟΙ εχουμε σε πλαστικα μπορει να σου στοιχησει χρηματα που με ενα XT , XR , Ybr η κατι τετοιο να μην ειναι τα ιδια.Το να μην σε πληγωσω δε το ειπα ειρωνικα απλα ο γραπτος λογος μπορει να μην ειναι κατανοοητος στο 'υφακι'' παντα. Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου να παρεις οτι θες.

makis206
15/07/2009, 12:36
φχαριστήσου άλλες χαρές της ηλικίας σου! Θά'ρθει η ώρα που θα καβαλήσεις και 1000αρι!

+125!:a013:

:beer: :beer:

Tpap
15/07/2009, 12:38
Κοπελιά άσε τα σσ και ρσ,

και πήγαινε δώσε 500€, πάρε ένα παπάκι μτχ -κατά προτίμηση χόνδα- 6ετίας/8ετίας, μάθε με αυτό να οδηγάς στην ''μάχη'' και έπειτα εφ'όσον είσαι έτοιμη και έχεις και το χρήμα ανεβαίνεις κατηγορία.

Καλούς δρόμους. :beer: :beer: :wave2:

EVI
15/07/2009, 12:38

ω ναι!!!!!!οποιο και να ειναι αυτο σε οποια κατασταση και να βρισκετε!!!!!

την πρωτη μου ''κοντρα'' την εκανα με το πρωτο μου μηχανακι typhoon125 vs Glx...(πειραγμενο ηταν) ακομα την θυμαμαι :rotflmao: και την κοντρα και την κοπελιτσα πισω στο glxaki που ειχε ασπρισει :rotflmao: :lol:

σημ¨οι γονεις μου ειναι μοτοσυκλετιστες και οι 2. Μηχανακι δεν μου αγοραζαν για κανεναν λογο
η ατακα που ακουγα σε ολη μου την εφηβεια και δε θα ξεχασω ποτε ειναι <<δουλεψε και παρε οτι θες>>και πηρα ενα μεταχοιρισμενο σκουτερακι σπασμενο και ηταν μερες που δε θα ξεχασω ποτε!!!!

Razor
15/07/2009, 12:43
ισως να πρεπει να κανεις μια υποχωρηση εξαλου μια πιθανη χαζοπτωση απο αυτες που ΟΛΟΙ εχουμε σε πλαστικα μπορει να σου στοιχησει χρηματα που με ενα XT , XR , Ybr η κατι τετοιο να μην ειναι τα ιδια.Το να μην σε πληγωσω δε το ειπα ειρωνικα απλα ο γραπτος λογος μπορει να μην ειναι κατανοοητος στο 'υφακι'' παντα. Εχεις πολυ χρονο μπροστα σου να παρεις οτι θες.

Δεν πήρα τίποτα ειρωνικά , και ελπίζω πως δεν έδειξα κάτι τέτοιο :) Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπίες. Δεν θα αφήσω κάμια μπέμπα, θα τις καβαλήσω ολες. Και μετά θα αρχίσω τις επιδρομές στις ντουλάπες μέχρι να βρω τον μάκη :evil:

makis206
15/07/2009, 12:45
Και μετά θα αρχίσω τις επιδρομές στις ντουλάπες μέχρι να βρω τον μάκη :evil:

Aααα θά'χω αφήσει την πόρτα ανοιχτή βρε...!:D

makis206
15/07/2009, 12:47
μεταχοιρισμενο σκουτερακι

:uplate: :hypnotize :look:

168920

Razor
15/07/2009, 12:52
Aααα θά'χω αφήσει την πόρτα ανοιχτή βρε...!:D

καλώς... υποτίμησε αν θέλεις τις δυνατότητες μου... εμένα με βολευεί όπως και να έχει :evil: :p

Razor
15/07/2009, 12:57
πλάκα πλάκα οι γονείς είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της μοτοσυκλέτας :p Για την ώρα απλώς χαίρομαι που κατάφερα να τους κάνω να συμβιβαστούν με το γεγόνος πως θα αποκτήσω δίκυκλο :p

makis206
15/07/2009, 12:58
καλώς... υποτίμησε αν θέλεις τις δυνατότητες μου... εμένα με βολευεί όπως και να έχει :evil: :p

Αν καταλήξεις σε αυτό υπόσχομαι να σε περιμένω!! :a30: :a30:

:a8:

168921

EVI
15/07/2009, 12:58
:uplate: :hypnotize :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

makis206
15/07/2009, 13:00
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ε τρελαμένο...:lol:

Τις μπύρες ξέχασα! :beer: :beer: :beer:

Razor
15/07/2009, 13:08
Καλά Μάκη... θα σε φτιάξω εγώ... :evil: Αγαπητή Εύη όντας γραμματέας του τρουπερούλη θα μπορούσες να τον πείσεις να βάλει το αμάνικο και γενικότερα την στολή του super trooper και να καταδιώξει τον καλόγερο Μάκη? Ως πιθανή groopie Μια θυσία της αξίζω νομίζω :p Κάτι άκυρο... Σκέφτομουν κάτι διεστράμμενο και θέλω απόψεις.. η λογική λεεί πως θα καταλήξω με καμιά cbf ή καμιά ybr και όντως γίνει αυτό θα επιμείνω στα 250 cc ΑΛΛΑ γμτ με ψιλοχαλάνε εμφανισιακά :p ϊσως να φταίει το οτί είναι στρογγυλοφάναρες . Θα γινόμουνα κακός άνθρωπος αν προσπαθούσα να το άλλαξω αυτό ? :p ΑΝ είναι εφικτό δλδ :lol:

MikeG
15/07/2009, 13:16
Ρε πάνε πάρε λέμε ένα enduro να σε βλέπουμε να γουστάρουμε!

168923

Razor
15/07/2009, 13:19
Εδω μου βάζεις δύσκολα :p So Far δεν έχω δει κάποιο εντουράκι που να με φωνάζει και να με διατάζει να το καβαλήσω... Αλλά με βάζεις στον πειρασμό να το ψάξω το θέμα :evil:

makis206
15/07/2009, 13:26
η λογική λεεί πως θα καταλήξω με καμιά cbf ή καμιά ybr και όντως γίνει αυτό θα επιμείνω στα 250 cc ΑΛΛΑ γμτ με ψιλοχαλάνε εμφανισιακά :p ϊσως να φταίει το οτί είναι στρογγυλοφάναρες . Θα γινόμουνα κακός άνθρωπος αν προσπαθούσα να το άλλαξω αυτό ? :p ΑΝ είναι εφικτό δλδ :lol:

Εφικτότατο είναι αλλά θέλει ψάξιμο η δουλειά, κάποιος να στο φτιάξει, να ταιριάξει τα όργανα με το νέο φανάρι κλπ κλπ, απ'την άλλη υπάρχει κι ο σαπίλας που δέρνει όταν δει στρογγυλοφάναρο να γίνεται ιμιτασιόν streetfighter, μαχαιριά στο στήθος του ρίχνεις...:lol:

Τα υπόλοιπα στην ντουλάπα ανάμεσα στις γραβάτες :lol:

makis206
15/07/2009, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε πάνε πάρε λέμε ένα enduro να σε βλέπουμε να γουστάρουμε!

Άλλες τόσες σελίδες...!:uplate:

dirtbird
15/07/2009, 13:31
τις αναμνήσεις τις αλησμόνητες όμως με 25αρι θα τις κάνεις! :wave2:

Σα δεν ντρέπεσαι Σταύρος, σα δε ντρέπεσαι.......:o :o :D

Akatanomastos
15/07/2009, 13:34
αμα βρειτε αυτο το 25αρι εδω μεσα να μας το γνωρισετε και ας:blush:

Razor
15/07/2009, 13:37
Μπα δεν θα κάνουμε άλλες τόσες σελίδες :p Δεν μπορώ να αγαπήσω την εντουροκατάσταση λυπάμαι :p εξάλλου δεν ξέρω κατα πόσο θα με βολεύει για τις εκδρομούλες μου. Και στην τελική αλματάκια και ιστορίες στα βουνά δεν με ενθουσιάζουνε και πολύ :p Δεν βαριέσαι θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπίς και όποια μπέμπα μου μιλήσει πρώτη κερδίζει :p

makis206
15/07/2009, 13:54
Δεν βαριέσαι θα πάρω σβάρνα τις αντιπροσωπίς και όποια μπέμπα μου μιλήσει πρώτη κερδίζει :p

Απ'την Καβασάκι να πας πρώτα να δεις το ninja !:p

:lol: :beer:

TROOPER
15/07/2009, 14:04
Αγαπητή Εύη όντας γραμματέας του τρουπερούλη θα μπορούσες να τον πείσεις να βάλει το αμάνικο και γενικότερα την στολή του super trooper και να καταδιώξει τον καλόγερο Μάκη? Ως πιθανή groopie Μια θυσία της αξίζω νομίζω :p

εστειλες βιογραφικο ???

no pain no gain ξυραφακι. :evil:

Giorgos19
15/07/2009, 14:12
Eδω ειναι που κανουμε ομαδικη ψυχαναλυση??:smilea:

epp1640
15/07/2009, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

ναι.. για πέρνα μια στιγμή από το ταμείο για την συνδρομή σου.. :o

Razor
15/07/2009, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

Έτσι όπως τα κάναμε έδω μέσα μάλλον όλα τα κάνουμε εδώ :p

Τρουπερούλη νομίζω πως τα βιογραφικά που ζητάς εσύ ξέφευγουν απ'τις συνιθισμένες φόρμες των κοινών βιογραφικών :p Αν μπορούσε η γραματέας σου να με ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέριες θα στο στείλω :p Αρκεί βέβαια μετά να με βοηθήσεις να παρασύρω τον Μάκη σε κάποια αντιπρωσοπεία της kawa για να τον κάνω να δει το ninjaki απο κοντά... Απο πολύ κοντά :evil: