View Full Version : Another Newbie :P
Kαλησπέρα σας! Ή μαλλον τώρα που παρατήρησα καλύτερα την ώρα... Καλημέρα σας :p
Με λένε Ναταλί και μένω Αθήνα. Αν και κόλλησα σε αρκετά μικρή ηλικία το μικρόβιο των δικυκλων, δεν έχω ακόμη στην κατοχή μου κανένα... αν και αυτό θα διορθωθεί σχετικά σύντομα όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα! Μια που ως αρχάρια έχω τα δικά μου διλλήματα και τις δικές μου απορίες, (για να μην αναφέρω και την απειρία :p Σκέφτηκα πως καλό θα ήτανε να αρχίσω να συζητάω με έμπειρους οδηγούς ... οπότε... να'μαι και εγώ στο παρεάκι σας :D
Καλημέρα σου και καλώς όρισες :beer: :beer: :wave2: :winka:
makis206
19/06/2009, 07:08
Καλωσήρθες !!
:beer: :beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
19/06/2009, 07:12
Καλώς ήρθες Ναταλί.:beer: :beer:
Καλή διαμονή!:wave2:
Λεωνίδας
19/06/2009, 15:51
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
(αν φαινόταν από το nick ότι είναι γυναίκα θα 'χαμε 100 απαντήσεις :lol: :lol: )
Γεια σου και σένα Λεωνίδα! :wave2:
:lol: η αλήθεια είναι πως το nick δεν θυμίζει γυναίκα, αλλά μου έμεινε από μια sci-fi σειρά :p
nassosxlvbros
19/06/2009, 17:25
Welcome ! Καλά ποσταρίσματα και συντομα με 2τροχο!!
:wave2:
alexxxcbr
19/06/2009, 17:45
Καλως ορισες Ναταλι και συντομα με 1 εργαλειο
:beer:
Παρών.. :smokin:
:bigcry: :lol: :rotflmao:
200 σελίδες και σήμερα.. :lol:
Καλωσόρισες.. :beer: :wave2:
Kαλώς ήλθες κοπελιά καλά ποσταρίσματα, αν και έχεις πολλά θέματα να διαβάσεις... :beer: :beer: :beer:
ωστόσο:
166535
αλλιώς θα επιληφθώ εγώ...:
166536
Welcome girl!
:beer: :beer: :beer:
166537
χμμμμμμμ
smells like fresh flesh 2 me :evil: :evil: :evil:
καλωσηρθες μικρη
Akatanomastos
20/06/2009, 16:00
μυρισε μπαρουτι εδω μεσα
Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό σας καλοσώρισμα! :D
Ειδικότερα τον TROOPER :p :lol:
road spirit
22/06/2009, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
:a014: :a014:
και εγω με ευχαριστω :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μουλε :lol: :lol: :lol:
LOUKILOUK
22/06/2009, 16:26
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αλλιώς θα επιληφθώ εγώ...: ΚΙ ΕΓΩ!!! ΚΙ ΕΓΩ!!!
:a66:
166800
ΓΟΥΕΛΚΟΜΕ
:wave2: :wave2:
road spirit
24/06/2009, 00:44
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
ρε άσε τα γέλια και πες, γιατί ειδικά τον trooper? :evil:
Ψιτ φιλαράκι, εσύ πλέον από Κολωνάκι και πάνω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
road spirit
24/06/2009, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: re oust!
:lol:
you welcome mis........ειμαστε ολο αφτια.
ρωτα οτι θες. εμεις εδω οι "εμπειροι" γκουχ....γκουχ.....εχουμε την λυση για καθε προβλημα.
Για πες ομως ποια μηχανη σε καθυλωνει!!!!!!!!!!!!
Την ονειρευεσαι τα βραδυα και δεν θες να ξυνπησεις μην χαλασει το ονειρο.
κολας οταν την βλεπεις να περναει διπλα σου.
????????????;) ;) ;) ;)
Μα που πάει ο νους σου άραγε ? :p Απλώς μ άρεσε η ατάκα :
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χμμμμμμμ
smells like fresh flesh 2 me :evil: :evil: :evil:
@dond4le: Η αλήθεια είναι πως αρκετές μηχανές με καθηλώνουνε σε τέτοιο βαθμό ειδικά οι ss αλλά για την ώρα αυτή που ονειρεύομαι περισσότερο απ'τις άλλες είναι το νιντζάκι! Και αυτό επειδή θα είναι η πρώτη μου!
πάντως απο απορίες έχω άπειρες, αν και αυτό που με απασχολέι για την ώρα είναι ο εξοπλισμός ειδικότερα τ τζάκετ και το παντελόνι.. Δεν ξέρω τι να διαλέξω... να είναι δερμάτινα ή να μην είναι? απλως θέλω να προστατευτώ απο μια πιθανή πτώση και να είναι άνετα στις διάφορες καιρικές συνθήκες...
Μα που πάει ο νους σου άραγε ? :p Απλώς μ άρεσε η ατάκα :
@dond4le: Η αλήθεια είναι πως αρκετές μηχανές με καθηλώνουνε σε τέτοιο βαθμό ειδικά οι ss αλλά για την ώρα αυτή που ονειρεύομαι περισσότερο απ'τις άλλες είναι το νιντζάκι! Και αυτό επειδή θα είναι η πρώτη μου!
πάντως απο απορίες έχω άπειρες, αν και αυτό που με απασχολέι για την ώρα είναι ο εξοπλισμός ειδικότερα τ τζάκετ και το παντελόνι.. Δεν ξέρω τι να διαλέξω... να είναι δερμάτινα ή να μην είναι? απλως θέλω να προστατευτώ απο μια πιθανή πτώση και να είναι άνετα στις διάφορες καιρικές συνθήκες...
ΕΙΜΟΥΝ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΗΝΟΥΣΕΣ........(και εγω και πολλοι αλλοι πρωτα αυτο σκεφτηκαμε)........any way........ξεκηνα να ξεφιληζεις τα θρεντ και μολις σχηματισεις μια γνωμη ριχτην να την ζυσητησουμε!
οσο για το νιντζακι...........ειναι πανεμορφο αλλα θα το βαρεθεις συντομα αν σου αρεσει η ταχυτητα και δεν την φοβασε
^ Το ξεφύλισα το φόρουμ αρκετά πιστεύω , και έκανα και τις βόλτες μου σε διάφορα καταστήματα.
Αν και θέλει ψάξιμο ακόμα έχω σκαλώσει λίγο με το clover το gt3... Το έχει κανείς σας ακουστά?
Λάτρευω την ταχύτητα και γι'αυτο στο μέλλον θα πάω σε κάτι πιο μεγάλο, πιο δυνατό και πιο γρήγορο. Για την ώρα πιστεύω , με κριτίριο την ηλικία μου πάντα και τον κυβισμό που μου επιτρέπει ο νόμος, μια χάρα είμαι πιστεύω. Τώρα το αν θα την βαρεθώ δεν το γνωρίζω,θέλω να πιστεύω πως το οτι την λατρεύω την μπέμπα θα είναι αρκετό για να μην ξενερώσω :p
Πάντως το σίγουρο είναιπως ως πρώτη μηχανή στάνταρ θα με στιγματίσει :D
Πάντως το σίγουρο είναιπως ως πρώτη μηχανή στάνταρ θα με στιγματίσει :D
Σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι.. ένα ίδιο με αυτό που βλέπεις ήταν το πρώτο μου δίτροχο πέρισυ.. 50 ολόκληρα κυβικά.. 5-6 άγρια άλογα.. ασυγκράτητα.. :lol: σε καράβι το είδα πρώτη φορά.. σε καράβι το είδα και για τελευταία φορά.. όταν το πήγαινα να το βάλω στο πλοίο έτοιμος ήμουν να με πάρουν τα ζουμιά.. δεν ξέρω.. αλλά είχα δεθεί πολύ μαζί του.. όσο σπρώξιμο και αν είχα ρίξει όσες μανιβελιές και αν είχα τραβήξει στο καταχείμωνο.. ο μαλάκας το έκανα ταξίδι Γαλλία αφού είχα πάρει άλλο.. :sad:
166916
Βρε το Εντουράκι! ΜΙα γλύκα είναι!
Να κάτι τέτοια σχόλια βλέπω και πιστεύω πως δεν θα την βαρέθω την μπέμπα!
Γίνεται να βαρέθεις κάτι που αγαπάς για λίγη ταχύτητα παραπάνω? Ακόμα και αν γίνεται.
Η πρώτη σου αγάπη είναι αλλιώς πιστεύω ;)
Akatanomastos
25/06/2009, 01:59
Γίνεται να βαρέθεις κάτι που αγαπάς για λίγη ταχύτητα παραπάνω?
για ρωτα και κανεναν παντρεμενο..:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:bigcry: :lol: :bigcry:
Βρε το Εντουράκι! ΜΙα γλύκα είναι!
Να κάτι τέτοια σχόλια βλέπω και πιστεύω πως δεν θα την βαρέθω την μπέμπα!
Γίνεται να βαρέθεις κάτι που αγαπάς για λίγη ταχύτητα παραπάνω? Ακόμα και αν γίνεται.
Η πρώτη σου αγάπη είναι αλλιώς πιστεύω ;)
Δεν θα την βαρεθείς την μπέμπα σου.. Είναι παραπάνω από γρήγορο για έναν νέο αναβάτη.. :winka:
:a24: :a24: :a24: :a24:
ετσι ειναι.....την πρωτη σου φορα δεν την ξεχνας ποτε!!!!!!!!!!!
οσες μηχανες και να ειχα το lead δεν το αποχωριζομαι με τιποτα!!!!!!!!
15 χρονια το τηραναω και δεν εκανε κιχ...............μιλαμε για μεγαλο ερωτα:blush: :blush: :blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re oust!
σειρα μου :a014: :a014:
σειρα μου :a014: :a014:
Εσύ φρόνιμα... (http://www.youtube.com/watch?v=7Lc-xpksOUE) :D
Εσύ φρόνιμα... (http://www.youtube.com/watch?v=7Lc-xpksOUE) :D
ρε μαλακα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: έγραψες!
Πάντως σίγουρα συμφωνώ στο οτί είναι αρκετά γρήγορη για μια άπειρη αναβάτρια σαν κ μένα αλλά πιστεύω πως θα τα πάω μια χαρά μαζί της! Άντε να έρθει και η στιγμή που θα καβαλήσω το δικό μου νιντζάκι γιατί μέχρι τώρα μόνο στις αντιπροσωπείες μπορώ να το κάνω αυτό :p
Anyway, θέλω τις γνώμες σας για κάτι θεματάκια που με απασχολούνε... Να πάρω με την μια πλήρες εξοπλισμό ( κράνος, jacket , παντελόνι, γάντια, μπότες) ή παρα είναι υπερβολικό για την ώρα? επι την ευκαιρία έχω κατασταλάξει στο shoei xr 1000 ως κράνος. Απ΄ότι ακούω είναι καλό κρανάκι! τι λέει η ομύγυρη? Εγκρίνει? :D
road spirit
25/06/2009, 20:59
Να πάρω με την μια πλήρες εξοπλισμό ( κράνος, jacket , παντελόνι, γάντια, μπότες) ? ναι !
έχω κατασταλάξει στο shoei xr 1000 ως κράνος. Απ΄ότι ακούω είναι καλό κρανάκι! τι λέει η ομύγυρη? Εγκρίνει? :D εγκρίνει και με το παραπάνω
:lol: :lol: :lol: έγραψες!
Πάντως σίγουρα συμφωνώ στο οτί είναι αρκετά γρήγορη για μια άπειρη αναβάτρια σαν κ μένα αλλά πιστεύω πως θα τα πάω μια χαρά μαζί της! Άντε να έρθει και η στιγμή που θα καβαλήσω το δικό μου νιντζάκι γιατί μέχρι τώρα μόνο στις αντιπροσωπείες μπορώ να το κάνω αυτό :p
Anyway, θέλω τις γνώμες σας για κάτι θεματάκια που με απασχολούνε... Να πάρω με την μια πλήρες εξοπλισμό ( κράνος, jacket , παντελόνι, γάντια, μπότες) ή παρα είναι υπερβολικό για την ώρα? επι την ευκαιρία έχω κατασταλάξει στο shoei xr 1000 ως κράνος. Απ΄ότι ακούω είναι καλό κρανάκι! τι λέει η ομύγυρη? Εγκρίνει? :D
πολύ καλό κράνος.. ασφαλώς και δεν είναι υπερβολή.. ακόμα και aprilia rs 50 να αγόραζες.. :winka: το μόνο που θέλω να σου πω πάνω σε αυτό το θέμα είναι να κοιτάξεις καποια online καταστήματα γιατί οι διαφορές στις τιμές είναι μεγάλες εώς πολύ μεγάλες.. αν έχεις καποια απορία η ψιλοφοβάσαι ρώτα.. το έχουμε κάνει αρκετοί εως οι περισσότεροι.. :winka:
πχ
www.louis.de
www.fc-moto.de
bikers bargain uk δεν θυμάμαι ακριβή διεύθυνση.. δες το στον θείο googlη
H Αλήθεια είναι πως οι αγορές μέσω διαδυκτίου με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα, όποτε δεν τις φοβάμαι, λίγο ψάξιμο θέλει και προσοχή να μην παραγγείλω λάθος νούμερο π.χ. σε κανα jacket. Απλώς είμαι ελεεινά αναποφάσιστη... σε πολλά... :p π.χ. όσων αφορά το jacket... Δέρμα ή cordura ? Το ένα είναι πιο αποτελεσματικό στην τριβή , το άλλο θα μου είναι πιο άνετο όσων αφορα τις καιρικές συνθήκες... υπάρχουν τόσες επιλογές όσων αφορά τον εξοπλισμό ενός αναβάτη και η κάθε επιλογή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... Έχω κάψει φλάντζες με το θέμα...
H Αλήθεια είναι πως οι αγορές μέσω διαδυκτίου με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα, όποτε δεν τις φοβάμαι, λίγο ψάξιμο θέλει και προσοχή να μην παραγγείλω λάθος νούμερο π.χ. σε κανα jacket. Απλώς είμαι ελεεινά αναποφάσιστη... σε πολλά... :p π.χ. όσων αφορά το jacket... Δέρμα ή cordura ? Το ένα είναι πιο αποτελεσματικό στην τριβή , το άλλο θα μου είναι πιο άνετο όσων αφορα τις καιρικές συνθήκες... υπάρχουν τόσες επιλογές όσων αφορά τον εξοπλισμό ενός αναβάτη και η κάθε επιλογή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα... Έχω κάψει φλάντζες με το θέμα...
τουλάχιστον εσύ το ψάχνεις :beer: για κράνος πάντως δες και άλλα.. υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες πέρα από την shoei και την arai.. δεν είναι κακό.. κάθε άλλο.. αλλά νομίζω ότι και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις ένα εξίσου καλό κράνος.. :beer:
Έχω κάψει φλάντζες με το θέμα... ΒΑΛΕ MOtorKOte :lol: :lol: :lol:
το δερμα θελει μεγαλυτερη φροντιδα και για την αντοχη στην βροχη πρεπει να αγορασεις αρκετα ακριβο μπουφαν.... η Cordura ειναι πιο "κοινη" κι ευκολοφορετη....αλλα χανει σε "prestige"
εγω θα ελεγα ενα καλο δερματινο για χειμωνα και ενα καλοκαιρινο για να εισαι κομπλε
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
για κράνος πάντως δες και άλλα.. υπάρχουν και άλλες αξιόλογες εταιρίες πέρα από την shoei και την arai.. δεν είναι κακό.. κάθε άλλο.. αλλά νομίζω ότι και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις ένα εξίσου καλό κράνος.. :beer:
Είπαμε newbie είμαι οπότε ακόμα δεν έχω βέλτιωσει τόσο τα κριτήρια μου :p Θα σου ήτανε εύκολο να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο κρανάκι που να είναι εξίσου καλό ? Η να μου δείξεις μια διαφορετική κατευθήνση προς κάποια άλλη εταιρία που να εμπιστεύεσαι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΒΑΛΕ MOtorKOte :lol: :lol: :lol:
:lol: ίσως και να χρειαστεί να βάλω :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το δερμα θελει μεγαλυτερη φροντιδα και για την αντοχη στην βροχη πρεπει να αγορασεις αρκετα ακριβο μπουφαν.... η Cordura ειναι πιο "κοινη" κι ευκολοφορετη....αλλα χανει σε "prestige"
εγω θα ελεγα ενα καλο δερματινο για χειμωνα και ενα καλοκαιρινο για να εισαι κομπλε [/B]
Για να είμαι ειλικρινής έχω μια αδυναμία στα δερμάτινα... Είναι δελεαστική η πρόταση σου και ακούγεται και αρκετά καλή... Αρκεί βέβαια να επιλέξω και σωστα :p
Για να είμαι ειλικρινής έχω μια αδυναμία στα δερμάτινα... Είναι δελεαστική η πρόταση σου και ακούγεται και αρκετά καλή... Αρκεί βέβαια να επιλέξω και σωστα :p
:blush: :blush: :blush: :wacko: :look: :look:
:bigcry: :lol: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: είσαι νούμερο όμως :smilea:
Shark (αν δεν πεναίψεις το σπίτι σου.. :lol: ) Νομίζω το RSI είναι πολύ καλό και πριν ένα μήνα το είχα πετύχει προσφορά 159 στο louis.. Από εκεί πήρα και το δικό μου. Ένα κλικ πιο κάτω, από την καλή σειρά και αυτό.. το RSF2i.. 275 εδώ στην Yamaha.. 99.5 το πήρα..
Suomy
Lazer
Nolan
Schuberth (μπορεί και να το σκότωσα λίγο)
HJC
X Lite
Vemar
Caberg
UVEX
είναι κάποιες άλλες καλές μάρκες.. δεν είναι οι μόνες.. :beer:
ΠΟΣΑ Terrabytes ανομες σκεψεις περασαν τα εγκεφαλικα σου κυτταρα Ωρε????
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :uplate: :uplate:
166976
Shark (αν δεν πεναίψεις το σπίτι σου.. :lol: )
Κάλα έκανες και το πέναιψες! Μου γυάλισε το RSI το Prime πάρα πολύ άσχημα... Λέω να πάρω αυτό τελικά!
Το καταραμένο με υπνώτισε... :p
Κάλα έκανες και το πέναιψες! Μου γυάλισε το RSI το Prime πάρα πολύ άσχημα... Λέω να πάρω αυτό τελικά!
Το καταραμένο με υπνώτισε... :p
http://www.youtube.com/watch?v=JewCdbjczXQ
http://www.youtube.com/watch?v=buuTgbF3Agw
ψάξε μόνο να το βρεις σε καλή τιμή.. α και πρόσεξε λίγο το μέγεθος.. πήγαινε να το δοκιμάσεις κάπου (το δίκτυο της μοτοδυναμικής τα φέρνει τα shark) γιατί είναι λίγο μεγάλα.. στις περισσότερες εταιρίες φοράω Μ και στην Shark το S είναι ένα απειροελάχιστο μεγάλο.. :wave2:
Μεταξύ Shark & Shoei, θα επέλεγα Shoei.:D
Μεταξύ Shark & Shoei, θα επέλεγα Shoei.:D
Μεταξύ Shark RSI και Shoei XR 1000 θα έλεγα δαγκωτό Shark ειδικά όταν η διαφορά μπορεί να φτάσει και τα 150+ ευρώ.. Το xr 1000 το έχει ένα φιλαράκι.. είναι σίγουρα ένα καλό κράνος αλλά δεν βλέπω τι παραπάνω έχει. Το αντίθετο μάλιστα. :smokin: :lol: Μετά το RSR που είναι το κορυφαίο Shark (Carbon αν θυμάμαι) το RSI είναι το αμέσως επόμενο.. δλδ το 2ο.
Η σειρά RSI αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη γκάµα κρανών Hi-Tec της SHARK. Ο απόλυτος συνδυασµός τεχνολογίας, εργονοµίας και ασφάλειας χαρακτηρίζει τα κράνη αυτά, ενώ ο επιθετικός σχεδιασµός τους και οι αιχµηρές γραµµές τους προσδίδουν εξαιρετικές αεροδυναµικές ιδιότητες. Με το ισορροπηµένο design, τη φροντίδα σε όλα τα στάδια παραγωγής και τις κορυφαίες προδιαγραφές ασφάλειας, τα κράνη αυτά θέτουν νέα στάνταρ στην κατηγορία τους.
• Κέλυφος από ίνες πολλαπλής κατεύθυνσης, ενισχυµένο µε Carbon/Kevlar.
• Δύο µεγέθη κελύφους
• Πολλαπλά στοιχεία απορρόφησης ενέργειας (5) διαφοροποιηµένης πυκνότητας
• Ζελατίνα πάχους 2,2 χιλιοστών Total Vision διπλής αντιχαρακτικής και αντιθαµβωτικής επίστρωσης
• Σύστηµα ταχείας αφαίρεσης ζελατίνας Push One
• Αεραγωγοί υψηλής ροής πολλαπλών σηµείων
• Πλήρως αφαιρούµενη και ρυθµιζόµενη εσωτερική επένδυση από µικροϊνες
• Εργονοµικά µάγουλα µε αφρό 3D
• Λουράκι ασφαλείας ταχείας απελευθέρωσης
• Προστατευτικό αναπνοής και υποσιάγωνο
• Βάρος: 1400 γρ. (± 50 γρ.)
^^Ίσως και να επέλεγες πιο σωστά στην θέση μου λοιπόν... αλλά το Shoei το επέλεξα αρχικά λόγο των καλών λόγων που άκουσα, ενώ το Shark μου μίλησε μέσα απ΄την οθόνη μου :p
road spirit
26/06/2009, 10:24
:lol: :lol: :lol: είσαι νούμερο όμως :smilea: με έπνιξες :rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: είσαι νούμερο όμως :smilea:
:rotflmao: :rotflmao:
Από που τον κατάλαβες...? :bigcry:
Σεμνά...:evil: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Κοριτσάρα μη με παρεξηγείς, ίσα ίσα που παίνεψα το γούστο σου:winka:
Σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι.. ένα ίδιο με αυτό που βλέπεις ήταν το πρώτο μου δίτροχο πέρισυ.. 50 ολόκληρα κυβικά.. 5-6 άγρια άλογα.. ασυγκράτητα.. :lol: σε καράβι το είδα πρώτη φορά.. σε καράβι το είδα και για τελευταία φορά.. όταν το πήγαινα να το βάλω στο πλοίο έτοιμος ήμουν να με πάρουν τα ζουμιά.. δεν ξέρω.. αλλά είχα δεθεί πολύ μαζί του.. όσο σπρώξιμο και αν είχα ρίξει όσες μανιβελιές και αν είχα τραβήξει στο καταχείμωνο.. ο μαλάκας το έκανα ταξίδι Γαλλία αφού είχα πάρει άλλο.. :sad:
Όταν τελειώσω το remake θα σου βάλω φώτο να συγκινηθείς ρε μπαγάσα! :beer: :beer: :beer:
Κοπελιά, γνώμη μου για κράνος κοίταξε τα KBC, πολύ αλήτικα σχέδια και πολύ φτηνά από ebay
Για τζάκετ άσε τα δέρματα και τα εφέ, πάρε μια κορντούρα να μην κρυώνεις το χειμώνα, το γυναικείο της κολόρι έχει μια χαρά γυναικεία γραμμή. Με τα πρώτα χοντρά κρύα θα με θυμηθείς. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Όταν τελειώσω το remake θα σου βάλω φώτο να συγκινηθείς ρε μπαγάσα! :beer: :beer: :beer:
Κοπελιά, γνώμη μου για κράνος κοίταξε τα KBC, πολύ αλήτικα σχέδια και πολύ φτηνά από ebay
Για τζάκετ άσε τα δέρματα και τα εφέ, πάρε μια κορντούρα να μην κρυώνεις το χειμώνα, το γυναικείο της κολόρι έχει μια χαρά γυναικεία γραμμή. Με τα πρώτα χοντρά κρύα θα με θυμηθείς. :beer:
τώρα αν σου πω ότι χθες σκεφτόμουν να σε ρωτήσω αν το παράτησες να στο ξαναγοράσω να του κάνω rebuild... :lol: :beer:
Kalispera NEWBIE Natali....NEWBIE Kali edw....Xaxaxaaaa......
Tin paleueis se androkratoumeni koinwnia?
Na mou ekmustireuteis ton tropo!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
....NEWBIE Kali edw....Xaxaxaaaa......
Kali, όπως θεά kali..?
Καλώς ήλθες και καλή συνέχεια και σε σένα... :beer: :beer:
Ανδροκρατούμενη η παρέα μας...?:nono:
Λάθος κάνεις καλή μου...στα πληκτρολόγια μπορεί να είναι οι άνδρες αλλά τα κουμάντα τα κάνουν οι γυναίκες τους...
Άρα μάλλον γυναικοκρατούμενο είναι το φορουμάκι μας. Ακριβώς όπως η κενωνία.:lol: :beer::wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Kali, όπως θεά kali..?
Καλώς ήλθες και καλή συνέχεια και σε σένα... :beer: :beer:
kalim ρε ...απτο Καλή 'μ (καλη μου)
Λάθος κάνεις καλή μου...στα πληκτρολόγια μπορεί να είναι οι άνδρες αλλά τα κουμάντα τα κάνουν οι γυναίκες τους...
[/B]
αυτο ξαναπεστο... :sick:
167056
kali...οπως maha kali ελπιζω για να τα παμε καλα. (http://www.youtube.com/watch?v=SkEW_aVqwUA)
:smokin:
KaliM, opws Kali M(aurokoridi), to onoma mou....
Episis Kali, me tonismo sto "I", kai oxi k'Ali san tin thea (ftou ftou makria apo emas!)
Ante na sas dw "antres sta pliktra" poso gentlemen mporeite na afetheite na eiste, na kanete tin diafora me alla paromoia foroum mixanwn....!
P.S.: SVX? Tin latrepsa tin photo! xaxaxaaa Auto kai an einai mikrografia tis koinwnias mas!
Κοριτσάρα μη με παρεξηγείς, ίσα ίσα που παίνεψα το γούστο σου:winka:
χαχα, χαλάρωσε! Δεν παρεξήγω εύκολα :winka:
καλως ήρθες Kali μου!
Ανδροκρατούμενη όσων αφορά της μηχανές εννοείς? :lol:
Μπορεί και να είναι έτσι τι να σου πω :p Για μένα δεν υπήρχε και ποτέ το φύλο ως κριτήριο, λίγη τρέλα χρειάζεται μόνο , ξέρεις, ίσα να γυαλίζει το μάτι σου :p
Πάντως, μπορεί να είμαι λίγο καιρό μέλος εδώ , αλλά τα παιδιά μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις so far :winka:
btw , τι γνώμη έχετε για το Dainese SF Lady? Άκουσα πως βολεύει και για τον χειμώνα και για το καλοκαιράκι... αλλά είμαι λιγάκι δύσπιστη πάνω σ'αυτό καθότι είναι δερμάτινο.
Πολυ αγχομενη εισαι με το θεμα!!!!!!
Μα ειναι δυνατον 7 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ να στελενεις μνμ στο μοτο.γρ........δεν ειχες κατι καλυτερο να κανεις....σαν να πουμε:a025: :a025: :a025: :a025: :a025:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ πλακα κανω!!
το μπουφανακι τα σπαει αν το εχεις δοκιμασει κιολας και σου κα8εται καλα........τσιμπισε το.
The interior features the new 3D Bubble liner with the revolutionary “ideal microclimate” concept with a completely perforated structure that creates a cushion of air between the rider’s body
Φυσικα θες και γαντακια για χειμωνα και αν εχεις και περισεια ?????????
παρε και παντελονι.
.......
Ante na sas dw "antres sta pliktra" poso gentlemen mporeite na afetheite na eiste........
καθολου :wave2:
καθολου :wave2:
Xaxaxaaaa...... Auta einai!
σε περιπτωση που δε το ξερεις υπαρχουν και κοριτσακια εδω μεσα
σε απογοητευσα???δε το θελα :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σε περιπτωση που δε το ξερεις υπαρχουν και κοριτσακια εδω μεσα
.......
που ρε μλκ ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
που ρε μλκ ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
1-0 (με κλειτοριδα 5 ποντους εχεις δικιο να μπερδευεσε):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
1-0 (με κλειτοριδα 5 ποντους εχεις δικιο να μπερδευεσε):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ω ρε μλκ μια δηλωσαραααααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ω ρε μλκ μια δηλωσαραααααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλη το δηλωσε ρε εγω την εχω μικρη :sad:
:rotflmao:
ρε τρουπερακι τρουπερουλι φραουλομελοτρουπερινο και αλλα τετοια που σΕ λενε εδω μεσα τα κοριΤΣΑ
να σε ρωτησω
πως την παλευεις σε ανδροκρατουμενο φορουμ?
μπουχχαχαχχχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλη το δηλωσε ρε εγω την εχω μικρη :sad:
και οι δηλωσεις συνεχιζονται !!!
καλι σειρα σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι τπτ αλλο...να ξερουμε τι μας γινεται δλδ
ρε τρουπερακι τρουπερουλι φραουλομελοτρουπερινο και αλλα τετοια που σΕ λενε εδω μεσα τα κοριΤΣΑ
να σε ρωτησω
πως την παλευεις σε ανδροκρατουμενο φορουμ?
μπουχχαχαχχχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λατρευω τη μυρωδια της τεστοστερονης το πρωι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και οι δηλωσεις συνεχιζονται !!!
καλι σειρα σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι τπτ αλλο...να ξερουμε τι μας γινεται δλδ
Ti na sas pw re guys....egw den tin exw metrisei... Exw kai kalutera pragmata na kanw ekeini tin wra....!
Ti na sas pw re guys....egw den tin exw metrisei... Exw kai kalutera pragmata na kanw ekeini tin wra....!
τρως φυστικια ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΟΙΑ ΩΡΑ?:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
επειδη ειναι και ανΔρες εδω μεσα ΟΛΟΙ δλδ οπτικοι τυποι ξες.....
με επνιξες ρε καφρε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oxi, pagwto.... Den xreiazomaste oloi diaita vlepeis!
Xaxaxaxaxaa
Katalaves fraoulo-kati-trouperino (opws eipe kai i EVI)?
this thread is on fire λεμεεεε :a25: :a25:
Oxi, pagwto.... Den xreiazomaste oloi diaita vlepeis!
Xaxaxaxaxaa
Katalaves fraoulo-kati-trouperino (opws eipe kai i EVI)?
οτι τρωει κανεις καλο ειναι :winka:
ΠΟΙΑ ΩΡΑ?:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
επειδη ειναι και ανΔρες εδω μεσα ΟΛΟΙ δλδ οπτικοι τυποι ξες.....
Geia sou re EVI!!!! Diladi prepei na anevasoume kai photo? Les na min tous kopsei an den sunodeuetai apo optikoakoustika mesa?
road spirit
27/06/2009, 13:05
τι γίνεται ρε πουστη μου πρωί πρωί? :look:
τι γίνεται ρε πουστη μου πρωί πρωί? :look:
Asta na pane! prosexwrisan gunaikes sto foroum kai ta ekanan poutana!
με επνιξες ρε καφρε
σωγγνωμη :blush:
οτι τρωει κανεις καλο ειναι :winka:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :lol:
(ψιτ δεν εισαι πια τρουπερινι....αυτοι που καβαλανε δεν ειναι γλυκουλιδες ΑΛΛΑ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ξεκολλα σοβαρεψουουουουου):rotflmao:
αρχισα να σε συμπαθω :lol: :lol: :lol: :lol:
τσ τσ τσ
πως μιλας ετσι?????? πριν ολο γλυκες μου εισουνα και τωρα βριζεις????? :sad:
πλακιτσα κανουμε δεν την αντεχεις????εμμ ετσι ειναι
αν οχι τοτε το σταματαμε :wave2:
(ψιτ δεν εισαι πια τρουπερινι....αυτοι που καβαλανε δεν ειναι γλυκουλιδες ΑΛΛΑ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ξεκολλα σοβαρεψουουουουου):rotflmao:
προσπαθω ρε αλλα δε μου βγαινει τα σαββατοκυριακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xaxaxaxaaaa
Diladi "eimai antras kai kavalaw" simeinei oti eimai kai varvatos?
Yparxoun eksaireseis kses....
167092
xaxaxaxaaaa
Diladi "eimai antras kai kavalaw" simeinei oti eimai kai varvatos?
Yparxoun eksaireseis kses....
χαχαχαχαχ καλο!!!:lol:
αλλα εσυ στο ποστακι σου στο αλλο thread ΑΛΛΑ ΛΕΣ :winka:
:blush: :blush: :blush:
Den exw kanena arseniko gia glukouli, poso mallon auta pou kavalane mixanes!
Xaxaxaxa.....
Poia photo me amaniko? Exasa tipota?
:p :p :p :p :p
παω να δω αγωνα καλος ορισατε και οι 2 σας :beer: