View Full Version : Αντιπαραθέσεις για τα γνωστά και τετριμένα... "με τρώει ο πισινός μου ενα πράγμα"..
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 11:54
Ρε παιδιά... είχα λιγο χρονο χθες και έριξα μια γρήγορη ανάγνωση στα παρακάτω..
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34771&perpage=15&pagenumber=1
Δεν κρύβω οτι το μηχανάκι μου αρέσει αρκετά.... αλλά ρε παιδιά... με αυτά που διάβασα οχι μόνο δεν το σκέφτομαι πλέον , αλλά απορώ πως μπορεί να δώσεις κοντά 10.000 ευρώ και να τραβάς τέτοιο ζόρι με μηχανάκι.
Ξέρω οτι πολλοί θα μου πουν για "χαρακτήρα" και "επιδόσεις" κτλ κτλ κτλ... αλλά εδώ μιλάμε για ζημιές πολύ σοβαρές που σε αφήνουν χωρίς μηχανή για αρκετό διάστημα. Όντως κακομαθημένος πλέον απο το μέτριο πλήν όμως με "μηδενικό παθητικό ζημιών" ΧΤΧ, απορώ γιατί πρέπει να δίνει κανείς τα διπλάσια σχεδόν χρήματα απο αυτό που έχω τώρα και να τραβάει τέτοιο ζόρι.
Μετά απορούν κάποιοι γιατί τρώνε τέτοιο δούλεμα για τα Ευρωπαϊκά.
Ξέρω.. ξέρω... τετριμμένο θέμα, αλλά όπως και να το κάνεις σου δημιουργεί απορία διαβάζοντας αυτά που τραβάνε παιδιά απο εδώ με το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Gandalf
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 11:57
a... και ο λόγος που το βάζω εδώ είναι όπως πάντα η σύγκριση και η αντιπαράθεση ... αλλιώς θα το πρόσθετα στο εκεί thread...
Ιδανικά λοιπόν και συγκρίνοντας αρκετές ιαπωνικές μηχανές που είχα με αυτά που διάβασα , μου κάνει εντύπωση τα προβλήματα που βαφτίζονται ώς "ποιότητα κατασκευής" και "χαρακτήρας"
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
a... και ο λόγος που το βάζω εδώ είναι όπως πάντα η σύγκριση και η αντιπαράθεση ... αλλιώς θα το πρόσθετα στο εκεί thread...
Ιδανικά λοιπόν και συγκρίνοντας αρκετές ιαπωνικές μηχανές που είχα με αυτά που διάβασα , μου κάνει εντύπωση τα προβλήματα που βαφτίζονται ώς "ποιότητα κατασκευής" και "χαρακτήρας"
Gandalf
Μηπως.... Λεω μηπως δοκιμασεις να μαζεψεις σε ενα θρεντ προβληματα απο τα ιαπωνεζικα ( απο το 07 οπου ειναι και το συγκεκριμενο θρεντ και ανα μοντ μιλαω παντα ) και το ξανασκεφτεις και για αλλα μηχανακια...????
:wave2:
GhostDog
02/07/2009, 12:10
γιατί άμα τα οδηγείς και δεν τα χεις για ποτάκι/καφέ στην πλατεία και τα γιαπωνέζικα βγάζουν προβλήματα
και έχω αρκετά παραδείγματα να παραθέσω και σε μοτέρ και σε πλαίσια από γιαπωνέζικα μηχανάκια. απλά δεν βγαίνουν προς τα έξω γιατί όλοι ντρέπονται να πούνε ότι σπάσαν γιαπωνέζο..
από κει και πέρα ΟΛΑ χαλάνε και ΟΛΑ ΔΕΝ χαλάνε
προς το παρόν έχω λίγα χιλιόμετρα με το φορτηγό για να αποφανθώ για αξιοπιστία αλλά θα δείξει..
και όσο για το πως είναι δυνατόν να δίνεις 10k για μηχανάκι και να τραβιέσαι... τα μηχανάκια είναι καύλα δεν είναι επένδυση. και είναι κουμπαράδες...
πχ. δώσε 10k για ένα 675 ανεβαίνεις σέρρες, φεύγεις στην 16 και το κάνεις φυτίλια, σώβρακο... θα τσαντιστείς.. αλλά θα το ξαναφτιάξεις και θα ξανανέβεις :D
αλλιώς είπαμε μοτό για καφέ και ποτάκι στην πλατεία :beer:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 12:14
Εμ... στο όλα χαλάνε μαζί σας... κάθε πότε χαλάνε είναι το θέμα.
Γιατί ζημιές έχω δεί και σε Ιαπωνικά (π.χ. το κλασσικό με το πλαίσιο του GSXR) και μερικά ακόμα... αλλά οχι τόσο συγκεντρωτικά σε ενα μοντέλο και οχι σε τόσο λίγα χιλιόμετρα.
Και GhostDog... ναι.. οκ.. δεν είναι επένδυση...αλλά δεν είναι και για μια μόνο χρήση εκτός και αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να συντηρείς ενα για πίστα, ενα για δρόμο, ενα για χώμα και ενα για μετακίνηση καθημερινή. Σε κάποιο σημείο δηλαδή θες το μηχανάκι να είναι και λίγο ικανό να κάνει το "all-arround" σε κάποιο βαθμό.
Gandalf
Ξεκίνα το διάβασμα από εδώ (http://www.ktm950.info/how/ktm_950_issues.html)
...και όπου νάναι θα σκάσει μύτη και ο bbkoς να μας τα πει καλύτερα:lol:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 12:20
τώρα εσύ είσαι βαλτός....:lol: :lol:
Είπαμε.. έκανα το λάθος να σκεφτώ οτι μπορέι και να το αγοράσω. Τώρα απορώ πως το παίρνουν άλλοι με αυτά που διαβάζω..
ο bbkos ποιός είναι; :evil: :evil:
Gandalf
Gandalf
Καλά ρε Μάγε ...τον bbko δεν ξέρεις....??????
Ο Δουξ ο ΙΙ......ο καιωτακωλοσουζούκιακαιθελωναξαναπάρωκατεέμ.......:lol:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 12:23
a....
Εντάξει... γνωστός και μη εξαιρετέος "γκρινιάρης"...:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Gandalf [/B]
αυτο το χαριτωμενο γατακι που κανει λογκ ιν μονο οταν βλεπει 3 γραμματακια
ΚΤΜ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
GhostDog
02/07/2009, 12:26
καταρχάς το θέμα με τα πλαίσια δεν το βγάζαν μόνο τα GSXR
συγκεντρωτικά θες;; ξέρω γι αρκετά αλλά σε πμ γιατί θα πεταχτεί ο καθένας να μου πει όχι το μηχανάκι του δεν βγάζει πρόβλημα :lol: :lol:
ανέβα σε έναν αγώνα πανελληνίου πήγαινε στις τέντες με ιδιώτες και ρώτα τι προβλήματα βγάζει ο κάθε "άσπαστος" γιαπωνέζος :wave2: :rotflmao: όχι ότι είναι κακά μηχανάκια, απλά όποιο μηχανάκι πιέζετε κάτι θα βγάλει αυτό είναι νόμος.
όταν πας σαν την γιαγιά μου θα καταλήξεις σαν τον άντυ να μας ζαλίζεις τα αρχίδια επειδή ήθελες κατέμ αλλά πήρες τελικά τενέρε και προσπαθείς να μας αποδείξεις συνέχεια ότι τα κατέμ είναι μπουρδέλα.
Άντυ αγόρι μου, τα κατέμ είναι ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και εμείς είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ που τα πληρώνουμε και ΧΑΛΑΝΕ συνέχεια και στο χώμα και στην άσφαλτο το ΤΕΝΕΡΕ είναι καλύτερο. Φχαριστημένος; σταμάτα τώρα πληζ να πετιέσε σαν την τσουτσού σε κάθε θέμα που αφορά τα κατέμ να μας θυμήσεις ότι είμαστε μαλάκες. είμαστε και γουστάρουμε το κουβαδάκι σου και στη δικιά σου παραλία, αμάν πια τσουρέκια :wave2:
μάγε, για καθημερινή μετακίνηση μόνο παπί. και ας μην πουλήσεις μούρη στην καφετέρια και ας μην γουστάρει η γκόμενα που μόλις τσίμπησες που δεν θα κάνει εφέ. τα μεγάλα είναι για να ξεκαυλώνεις.
τώρα εσύ είσαι βαλτός....:lol: :lol:
Είπαμε.. έκανα το λάθος να σκεφτώ οτι μπορέι και να το αγοράσω. Τώρα απορώ πως το παίρνουν άλλοι με αυτά που διαβάζω..
Gandalf katarxas min agoraseis ktm eisai koyladi pano apo 120 de pas ipote katse ekei me ti friteza poy exeis.
deyteron..
pare PROTa ena mixanaki esy apo ayta poy xalane..pes mas ti soy xalase kai meta anoixe na kaneis post gia ta mixanakia poy xalane.
k teleytaia kai farmakeri....
PES MOY ENA ..OXI DYO..ENA GAMHMENO MONTELO POY DEN EXEI PROBLHMATA.
dukeandthecity
02/07/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτο το χαριτωμενο γατακι που κανει λογκ ιν μονο οταν βλεπει 3 γραμματακια
ΚΤΜ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
γατακι λες αυτο το αντρουα κατασκευασμα τοσεστερονης και μασκουλινης ????
φωτια θα πέσει να σε κάψει. φορα τις πορτοκαλι παντοφλες σου και περιμενε να νοιωσεις την οργή του :D :D
καποια μοντελα ειναι προβληματικα και δεν εχει να κανει σε καμμια περιπτωση με την χωρα προελευσης τους
αγοραστικαν 2 χουσβαρνα την ιδια εβδομαδα ιδιο μοντελο 2 φιλοι
ο ενας απο το 2μηνο το ειχε συνεργεια και το πουλησε αρων αρων μην του μεινει και ληξει η εγγυηση και τι θα κανει ο αλλος το εχει ακομα (χρονια) και κιχ το μηχανακι οκ θα μου πεις τωρα ποσα γαμηδια χουσβαρνα πουλιουντε?????αν ειναι τα μισα να χαλανε οκ
θα σου πω οτι μερικα μηχανακια ειναι ΄΄ειδικα΄΄ και θελουν αγαπη στοργη και προδερμ
δε μπορω αλλο να βλεπω τους δουκες ας πουμε γκρααααν γκραααν να σπανε προτες δευτερες στα φαναρια και στις ευθειες να αναιβοκατεβαζουν στροφες κατε 1 λεπτο και ενδοιαμεσα ξερογκαζιες και παμε και δωσε και παμε ... σερβις?λαδια?τι ειναι αυτα? και μετα φταιει το ντιουκ που ειναι κτμ και παπαρια μεντολες
τες πα
KAI SAS GAMO OLOYS RE..(EKTOS THS EVIS) POY THA PEITE GIA TA KTM.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
γατακι λες αυτο το αντρουα κατασκευασμα τοσεστερονης και μασκουλινης ????
φωτια θα πέσει να σε κάψει. φορα τις πορτοκαλι παντοφλες σου και περιμενε να νοιωσεις την οργή του :D :D
:blush: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
KAI SAS GAMO OLOYS RE..(EKTOS THS EVIS) POY THA PEITE GIA TA KTM.:wave2:
Αφού ρε παραμυθά ΔΕΝ έχεις ΚΤΜ......:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
Άντυ αγόρι μου, τα κατέμ είναι ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και εμείς είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ που τα πληρώνουμε και ΧΑΛΑΝΕ συνέχεια και στο χώμα και στην άσφαλτο το ΤΕΝΕΡΕ είναι καλύτερο. Φχαριστημένος; σταμάτα τώρα πληζ να πετιέσε σαν την τσουτσού σε κάθε θέμα που αφορά τα κατέμ να μας θυμήσεις ότι είμαστε μαλάκες. είμαστε και γουστάρουμε το κουβαδάκι σου και στη δικιά σου παραλία, αμάν πια τσουρέκια :wave2:
Έτσι...έτσι....βγάλτα από μέσα σου αγόρι μου...πέστα να ξεσπάσεις......γιαυτό είναι τα φόρα.....για να ξαλαμπικάρουμε και να ξεδίνουμε.......χώσε κιάλλο .......:D
dirtbird
02/07/2009, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αφού ρε παραμυθά ΔΕΝ έχεις ΚΤΜ......:lol:
Επειδή είσαι πολύ νέος γιαμαχητής, to πας φυρί-φυρί για ιστορίες από το παρελθόν.
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Επειδή είσαι πολύ νέος γιαμαχητής, to πας φυρί-φυρί για ιστορίες από το παρελθόν.
:winka:
Για πες για πες.......:confused: :D
εγραψα ενα κειμενο, αλλα μετα καταλαβα πως δεν εχει και πολυ νοημα, οποτε και το σβησα.
αμα θες να παρεις μια μηχανη και κολας στο τι χαλαει και τι οχι, αστο παρε μια βεσπα.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΤΜ..ΕΧΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ.....
ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΚΤΜ..ΔΕ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ..Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
..ΕΧΩ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ.....
.
και για πες,
καλο???
ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΚΤΜ..ΔΕ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ..Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Και ποιος σας είπε ρε ότι τα κωλοΥamaha είναι καλά και δεν δεν σπάνε....και το κωλοTeneκε είναι το απόλυτο μοτόρι.....
Για τον κάτσο είναι , κι' ακόμα παραπέρα..........το ζόρι σας άμα σας την πουν δεν καταλαβαίνω...τόσο πολύ σας πονάει......? :lol:
dirtbird
02/07/2009, 12:48
Για πες για πες.......:confused: :D
O συμπλέκτης σου ελαφρύς?
Η καμπάνα σφιχτή ή σαν των Παρισίων?
:o :o
20 χρόνια και ακόμα ΔΕΝ έχουν καταφέρει να φτιάξουν ΧΤ που να έχει σωστό συμπλέκτη......:mad:
GhostDog
02/07/2009, 12:49
Έτσι...έτσι....βγάλτα από μέσα σου αγόρι μου...πέστα να ξεσπάσεις......γιαυτό είναι τα φόρα.....για να ξαλαμπικάρουμε και να ξεδίνουμε.......χώσε κιάλλο .......:D
όχι φίλε μου δεν είναι γι αυτό τα φόρα... αλλά που και που όλο και κανά βλάμμενο θα πετύχεις που 9 στα 10 πόστ του είναι "ναι ναι χαλάνε τα κατέμ να δείτε και το λινκ" λες και τον ρώτησε κανένας.. εσύ και ο λαρισέος με την άφρικα. έλεος πια αφήστε μας στο σκοτάδι μας ρε δεν θέλουμε σωτηρία :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
02/07/2009, 12:54
Μεταξύ μας κάτι 640 και λοιπά κουραφέξαλα ήταν μηχανάκια ΓΤΠΚ με σχετικά καλύτερες επιδόσεις και περιφερειακά πιο αναγνωρίσιμα αλλά όχι απαραίτητα καλύτερα(πχ. WP αναρτήσεις) από τις αντίστοιχες ιαπωνικές κουβαρίστρες που -επειδή ήταν και τα εμπορικότερα- δημιούργησαν ιδιαίτερα κακή εικόνα. Και για αυτό ευθύνεται και το μέτριο επίπεδο των εξουσ. συνεργείων (το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες μάρκες μοτό...).
Καμμία σχέση με τις αγωνιστικές σειρές (EXC-SX).
makis206
02/07/2009, 12:54
Θα μιλούσα για την αξιοπιστία της Honda τώρα αλλά έχω ταξίδι αύριο κι είμαι Σαββατογεννημένος..:rotflmao:
όχι φίλε μου δεν είναι γι αυτό τα φόρα... αλλά που και που όλο και κανά βλάμμενο θα πετύχεις που 9 στα 10 πόστ του είναι "ναι ναι χαλάνε τα κατέμ να δείτε και το λινκ" λες και τον ρώτησε κανένας.. εσύ και ο λαρισέος με την άφρικα. έλεος πια αφήστε μας στο σκοτάδι μας ρε δεν θέλουμε σωτηρία :rotflmao: :rotflmao:
Καλά ...συνέχισε να παίζεις με την Barbie εσύ....και να κάνεις νυχτερινές βολτούλες με τους Ζητάδες...:lol:
Μονάχα σε παρακαλώ , σταμάτα τους επιθετικούς προσδιορισμούς τύπου "κανά βλάμμενο", για να διατηρηθεί το κλίμα , σε κλίμα αντιπαράθεσης φόρουμ, και όχι χασαποταβέρνας....
fantacid
02/07/2009, 12:59
θελει κοπο για να πεισεις τον εαυτο σου οτι ενα ΧΤ μπορει να ειναι σε κατι καλυτερο απο ενα ΚΤΜ....
:lol: :lol:
Μεταξύ μας κάτι 640 και λοιπά κουραφέξαλα ήταν μηχανάκια ΓΤΠΚ με σχετικά καλύτερες επιδόσεις και περιφερειακά πιο αναγνωρίσιμα αλλά όχι απαραίτητα καλύτερα(πχ. WP αναρτήσεις) από τις αντίστοιχες ιαπωνικές κουβαρίστρες που -επειδή ήταν και τα εμπορικότερα- δημιούργησαν ιδιαίτερα κακή εικόνα. Και για αυτό ευθύνεται και το μέτριο επίπεδο των εξουσ. συνεργείων (το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες μάρκες μοτό...).
Καμμία σχέση με τις αγωνιστικές σειρές (EXC-SX). ναι τι να σου πω τωρα δε ξερω..
βαριεμαι να κανω τωρα κουβεντα σοβαρα.
ΑΠΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΑΝΤΑΛΦ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΣΤ..να μη παρει κτμ γιατι χαλανε και ας παμε παρακατω.
O συμπλέκτης σου ελαφρύς?
Αρκετά σφιχτός , και κουράζει , αλλά μόνο σε αστικό περιβάλλον
Η καμπάνα σφιχτή ή σαν των Παρισίων?
Από του Kawasaki που είχα , πάντως ακούγεται , πολύ λιγότερο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
θελει κοπο για να πεισεις τον εαυτο σου οτι ενα ΧΤ μπορει να ειναι σε κατι καλυτερο απο ενα ΚΤΜ....
:lol: :lol:
Ρε καρντάσι...είπε κανείς ότι τα ΧΤ είναι καλύτερα από τα ΚΤΜ....????
Απλά τα ΚΤΜ δεν είναι καλά....:lol:
dirtbird
02/07/2009, 13:05
ναι τι να σου πω τωρα δε ξερω..
βαριεμαι να κανω τωρα κουβεντα σοβαρα.
ΑΠΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΑΝΤΑΛΦ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΣΤ..να μη παρει κτμ γιατι χαλανε και ας παμε παρακατω.
Εγώ νομίζω ότι πρέπει να του πούμε να οδηγήσει ένα adventure και να ζυγίσει τα + και τα - μόνος του. :winka:
Κατ'εμέ, το βασικότερο μειονεκτημα του είναι η τιμή του.....
dirtbird
02/07/2009, 13:07
Αρκετά σφιχτός , και κουράζει , αλλά μόνο σε αστικό περιβάλλον
Από του Kawasaki που είχα , πάντως ακούγεται , πολύ λιγότερο....
Αμορτισεράκι ακόμα το μαμά Yamaha Europe έχουμε?
What about το μαμά Yamaha Hellas? :winka:
Arsenal? :winka: :winka:
Αμορτισεράκι ακόμα το μαμά Yamaha Europe έχουμε?
What about το μαμά Yamaha Hellas? :winka:
Τέρμα σκληρό, στο 9 , μια χαρά το αισθάνομαι....(παω και σαν Γιαγιά μην ξεχνιόμαστε....:lol: )
Arsenal? :winka: :winka:
Εδώ ...σ'έχασα....??? η διαφήμιση...???
μην αγοραζετε κτμ γιατι χαλανε.
πολυ??
ή κατι πσιλα μονο???
:D
συμφωνω
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Τι;;;;;;;;;;;; ΚΤΜ????
Αυτά παίρνουν και φωτιά ρε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 13:47
εμ... εγώ προειδοποίησα... τα "θέλει" ο πισινός μου...:lol: :lol:
Για να πάρω ... άστο δεν θα πάρω. Να δώσω 10.000-15.000 και να χαλάει σε τόσο τακτικά διαστήματα απο όσο διαβάζω ανθρώπους που τα έχουν και βάζουν ενίοτε και φωτογραφίες απο τις βλάβες τους.
Η ερώτηση μου όμως παραμένει... όλα χαλάνε... μα όλα..το θέμα είναι πως στο καλό τις ζημιές αυτές τις παθαίνουν συχνότερα συγκεκριμένα μοντέλα και μηχανές.
Α και φίλε Ghost... μαζί σου... το παπί είναι οτι καλύτερο... αλλά αν είναι αν έχω μηχανή για πίστα, για δρόμο, για χώμα , για μετακίνηση συν ενα Ι.Χ. για οικογένεια, πάρτυ θα κάνουν στο Υπ. Οικονομικών απο τις εισφορές μου.
Golden membership κάρτα θα μου στείλουν ως καλύτερο "πελάτη".
Gandalf
LARISEOS
02/07/2009, 13:56
Για να πάρω ... άστο δεν θα πάρω. Να δώσω 10.000-15.000 και να χαλάει σε τόσο τακτικά διαστήματα απο όσο διαβάζω ανθρώπους που τα έχουν και βάζουν ενίοτε και φωτογραφίες απο τις βλάβες τους.
Η ερώτηση μου όμως παραμένει... όλα χαλάνε... μα όλα..το θέμα είναι πως στο καλό τις ζημιές αυτές τις παθαίνουν συχνότερα συγκεκριμένα μοντέλα και μηχανές.
Α και φίλε Ghost... μαζί σου... το παπί είναι οτι καλύτερο... αλλά αν είναι αν έχω μηχανή για πίστα, για δρόμο, για χώμα , για μετακίνηση συν ενα Ι.Χ. για οικογένεια, πάρτυ θα κάνουν στο Υπ. Οικονομικών απο τις εισφορές μου.
Gandalf
ωραιο θεματακι .....γουσταρωωωω!
παρε αφρικα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να μαι και εγω.!
Gandalf Απανταω μονο σε σενα γιατι εχεις λογο μιας κ το σκεφτηκες να το αγορασεις..
αν δωσεις 10-15 χηνες..θα εχεις οτι ειπες..πιο κατω.
μηχανη.για πιστα..για δρομο..για χωμα..για ασφαλτο..για τον αερα ακομα ακομα..κ οτι αλλο θελεις.
αν παρεις κτμ δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις παπακι..και να το κυκλοφορεις.
οκ..χτ εχεις κ σε καταλαβαινω..με τα παπακια δεν βρισκεις και μεγαλες διαφορες.
απο κει κ περα,
αν εσενα ο πρωτος λογος για να παρεις μοτο ειναι η αξιοπιστια της παρε κατι αλλο.
παρε ενα βστρομ...
π.χ.
οπ σορυ..
η παρε ενα αφρικα.
τα κανει ολα...
κ σε λιγο καιρο θα το πουλας και για αντικα.
road spirit
02/07/2009, 14:00
για απρίλια θα πούμε τίποτα ή θα θεωρηθεί σπαμ? :a014:
nassosxlvbros
02/07/2009, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Τι;;;;;;;;;;;; ΚΤΜ????
Αυτά παίρνουν και φωτιά ρε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
ε,να τη ζβήσουμε!!!!
Και παραθέτω προσωπική εμπειρία από ΚΤΜ 640LC4 :έκανα μερικές βόλτες (πριν ο κάτοχός του το βγάλει ΠΕΕ) και διαπίστωσα πως το μηχανάκι πάει πολύ καλά:ανάρτηση που ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ και φρένα στο λύσιμο (όταν βγήκε ΠΕΕ) όλα του τα εξαρτήματα,βίδες κλπ ήταν πολύ ποιοτικά...η μηχανή είχε 58000κμ το μοτέρ (αυτό με το θέμα των κεφαλών)δεν είχε το παραμικρό ψεγάδι και γενικά ήταν ένα πολύ καλό μηχανάκι ακόμα και για καθημερινή χρήση,ταξιδάκια,εντουράδα κλπ ειδικά το συγκεκριμένο θα το έπαιρνα με κλειτά μάτια διότι ήταν σωστά συντηρημένο και ακόμα πιο σωστά δουλεμένο...το να σου βγάζει θεματάκια είτε ευρωπαικο είτε γιαπωνέζικο ανάλογα τη χρήση λογικό...απλά να μην τα γενικεύουμε όλα! απλά τα γιαπωνέζικα έχουν γενικώς καλό και άθραυστο μοτέρ και καλή συναρμολόγηση αντιθέτως με τα ευρωπαικά που σε αυτό το τομέα πάσχουν...θέλουν στοργή, ένα ρετουσάρισμα,και ενασχόληση με το σπορ...αλλά τελικά μηχανή θες ή ταξί;
(πωπω,το κόβω για 100 σελιδες τσε βάλε...) :rotflmao: :rotflmao:
:a014: :a014: :a014:
:beer:
:sick: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: εγω που εχω και ΓιαπωνεΖικο και Ευρωπαικο εχω σοβαρο προβλημα ε?:look:
GhostDog
02/07/2009, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:sick: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: εγω που εχω και ΓιαπωνεΖικο και Ευρωπαικο εχω σοβαρο προβλημα ε?:look:
ti na poume kai alloi me 3 giapwnezika kai 1 eyrwpaio kai pame gia ton 2o(zwh naxoun :rotflmao: :rotflmao: - an kai twra pou to blepw prepei an ksefortwnomai kana mhxanaki siga siga tha me kleisoun mesa :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: )
devil's animal
02/07/2009, 14:23
το εχω ξαναπει και παλιοτερα και θα το ξαναπω.
για μενα ειναι καθαρα θεμα ισορροπιας σε σχεση με την δυναμη και την αξιοπιστια.
ποσα αντιστροφως αναλογα.
οσο ανεβαινει η δυναμη ενος μοτερ μειωνεται η αξιοπιστια του και το αντιστροφο, δλδ οσο λιγοτερα αλογα εχει κατι τοσο δυσκολοτερο να σπασει.
και οι γιαπωνεζοι μπορουν να γινουν κτηνη του πολεμου, και να κοντραρουν τα κατεμια αλλα μετα η αξιοπιστια τους παει περιπατο. κανενας μαστορας δεν θα σου υπογραψει για μοτερ πουσαρισμενο.
ολο το ζουμι ειναι να βρει ο καθενας την χρυση τομη για τον εαυτο του.
ποσο συχνα θελει να πηγαινει συνεργειο και ποσους θελει να παταει στο διαβα του.:lol:
Μαγε τα ΚΤΜ ειναι ιδιαιτερα μηχανηματα.
ολοι το ξερουν αυτο. γι'αυτο και κοστιζουν τοσο οσο κοστιζουν.
μπορουν να κανουν παπαδες στα καταλληλα χερια αλλα παντα παιζει το θεμα αξιοπιστιας. και αυτο ειναι παλι ΑΝ σου κατσει. μπορει να παρετε το ιδιο μηχανακι εσυ και ο κολλητος σου και το ενα να σου βγει διαμαντι και το αλλο μπ0υρδελο (οπως ειπε και η Ευη).
το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτα τα μηχανακια δεν κανουν για all-around. οπως ακριβως και οι σκληροπυρηνικες σειρες GSXR, CBR, ZX, R..
ακουγοντας και μονο ΚΤΜ το μυαλο σου παει σε κατι απολυτο. με οτι αυτο συνεπαγεται. ειτε λοιπον το αγοραζεις και 1μυριο ευρω να εχει, και σκας με τις οποιες βλαβες του ή πας σε κατι πιο πολιτικο και εισαι πιο ηρεμος και για τα αρχικα λεφτα που δεν εδωσες και για τις βλαβες και για τα ανυπαρκτα σου γκαζια-στησιμο κλπ.
:wave2:
ΟΧΙ άλλη μια αντιπαράθεση για τα ΚΤΜ….
ΕΛΕΟΣ…..
(ας ασχοληθούμε με τα Aprilia….)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΟΧΙ άλλη μια αντιπαράθεση για τα ΚΤΜ….
ΕΛΕΟΣ…..
(ας ασχοληθούμε με τα Aprilia….)
μπα...τα πιο ωραια μπινελικια ειναι μεταξυ καβασακαιων και χοντεων σουζουκαδες και γιαμαχεεοι ειναι ειρηνιστες οι απριλιανοι κανουν οτι παρεξηγουντε αλλα μετα θυμουντε την ανωτεροτιτα τους οι ντουκατιστοι εχουν τρελο γελιο με αυτα που λενε αλλα δεν ειναι και πολλοι εδω μεσα οσο για τα ΚΤΜ εναν γατουλι ενα βρωμοπουλο και κατι αλλα τετοια εχουν για υπερασπιση που καταληγει στο ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑ ΚΤΜ ΧΑΛΑΝΕ και ετσι κοβετε εκει η κουβεντα
:bigcry: :rotflmao: :lol:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 14:34
EVI... έγραψες!!!
Gandalf
road spirit
02/07/2009, 14:34
Πάρτε χονΔα να βρείτε την υγειά σας ρε, 17 χρόνια και 6 χονΔα μετά, κανένα και ποτέ δεν μου έβγαλε πρόβλημα
...
...
και που λες, η απρίλια ... :a014:
:lol:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 14:40
εμένα μου κάνει εντύπωση πως οι υπερασπιστές των ΚΤΜ οδηγούν Ιαπωνικά μηχανάκια σήμερα...
....κάτσε τώρα γιατί προβλέπω να μου ρίχνει μπινελίκια ο δούκας.... :evil:
όσον αφορά πάντως βλάβες... το ΧΤΧ με 32000km πλέον σε κάθε δυνατή χρήση η μόνη βλάβη που έχει βγάλει είναι αλλαγή λυχνίας στον προβολέα. Με τα μισά χρήματα απο ενα ΚΤΜ.
Και αναρρωτιέμαι τώρα φέρνοντας την κατάσταση σε αναλογία με Ι.Χ.
Αν πάρω ενα impreza και μου βγάζει ζημιές κάθε 3 και λίγο έχοντας δώσει 20-30.000 ευρώ πάνω απο ενα μέσο Ι.Χ. ... ζημιές μεγάλες και σπαστικές σε ελάχιστα χιλιόμετρα... θα πάω να το κοπανήσω στο κεφάλι του πωλητή/εταιρίας ή οχι;
Ακόμα και αν είναι συναρπαστικό;...
Το οτι σκάω περισσότερα χρήματα σημαίνει οτι έχω περισσότερες απαιτήσεις. Που μέσα στις επιδόσεις σημαίνει και μια σχετική αξιοπιστία.
Gandalf
filipp0s
02/07/2009, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Πάρτε χονΔα να βρείτε την υγειά σας ρε, 17 χρόνια και 6 χονΔα μετά, κανένα και ποτέ δεν μου έβγαλε πρόβλημα...
και πήγες και πήρες bmw... :sick:
:bigcry: :bigcry: :lol:
road spirit
02/07/2009, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
:bigcry: :bigcry: :lol: ε αφου δεν βγάζει κανα ον-οφφ της προκοπής, τι να κάνω? το RR παραμένει όμως :winka:
makis206
02/07/2009, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
:bigcry: :bigcry: :lol:
σε 5,4,3,2,1...ζντουπ :rotflmao:
makis206
02/07/2009, 14:45
ε αφου δεν βγάζει κανα ον-οφφ της προκοπής, τι να κάνω?
:evil:
:rotflmao: :a22: :rotflmao:
167645
όσον αφορά πάντως βλάβες... το ΧΤΧ με 32000km πλέον σε κάθε δυνατή χρήση η μόνη βλάβη που έχει βγάλει είναι αλλαγή λυχνίας στον προβολέα. Με τα μισά χρήματα απο ενα ΚΤΜ.
Gandalf
Με τα μισα χρηματα απο ενα ΚΤΜ...μιλας ομως και για το ¨μισο¨ μηχανακι ε;;;
Θα σου προτεινα μια βολτα μονο,με ενα 990 και θα καταλαβεις μονος σου τις διαφορες με τα υπολοιπα ¨μηχανακια¨...
Θα στενοχωρηθεις που οδηγεις το 660!
Φιλικα ε;:beer:
Δημητρης
περνουμε ανορθωτες πηνια και μπαταρια απο τον Σοιχιρο
πλαισια ρουλεμαν τιμονιου και οτιδιποτε αφορα τσιμουχακια και λοιπα λαστιχακια απο την σουζουκι
περνουμε περιφερειακα οπως αναρτησεις μπροστινα απο καβασακι
ηλεκτρονικους εγκεφαλους απο την ΚΤΜ
ηλεκτρικα μιζες και λοιπα απο τα ντουκατια
και βαζουμε κεντρικη αντιπρωσοπεια την απριλια
και βουαλα
εχουμε το τελειο μηχανακι γιαπονοευροπαικο και ολοι ειναι ευχαριστιμενοι (οι μαστορες):rotflmao:
μην τσακωνεστε το μελλον ειναι εδω μπροστα μας :lol:
road spirit
02/07/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Με τα μισα χρηματα απο ενα ΚΤΜ...μιλας ομως και για το ¨μισο¨ μηχανακι ε;;;
Θα σου προτεινα μια βολτα μονο,με ενα 990 και θα καταλαβεις μονος σου τις διαφορες με τα υπολοιπα ¨μηχανακια¨...
Θα στενοχωρηθεις που οδηγεις το 660!
Φιλικα ε;:beer:
Δημητρης
+1000 μάγε ...
δεν έχω οδηγήσει το 990, αλλά όταν μετά το πέγκασο (πρώην) καβαλάω το 800GS (νυν) απλά δεν υπάρχει σύγκριση. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ! ... εε, και το 990 είναι ακόμα καλύτερο μηχανάκι οδηγικά απο το GS, οπότε τι ψάχνουμε τώρα...
και επειδή το χτ660 δεν διαφέρει και σε τίποτα απο πέγκασο, απλά σου λέω μη το ψάχνεις... καλό και τίμιο και χρηστικό το ΧΤ, θα κάνει πολλά (ή και τα πάντα) σε μέτριο βαθμό αλλά μέχρι εκεί, απλά διεκπεραιωτικά
εμένα μου κάνει εντύπωση πως οι υπερασπιστές των ΚΤΜ οδηγούν Ιαπωνικά μηχανάκια σήμερα...
....κάτσε τώρα γιατί προβλέπω να μου ρίχνει μπινελίκια ο δούκας.... :evil:
Και αναρρωτιέμαι τώρα φέρνοντας την κατάσταση σε αναλογία με Ι.Χ.
Αν πάρω ενα impreza και μου βγάζει ζημιές κάθε 3 και λίγο έχοντας δώσει 20-30.000 ευρώ πάνω απο ενα μέσο Ι.Χ. ... ζημιές μεγάλες και σπαστικές σε ελάχιστα χιλιόμετρα... θα πάω να το κοπανήσω στο κεφάλι του πωλητή/εταιρίας ή οχι;
Ακόμα και αν είναι συναρπαστικό;...
Το οτι σκάω περισσότερα χρήματα σημαίνει οτι έχω περισσότερες απαιτήσεις. Που μέσα στις επιδόσεις σημαίνει και μια σχετική αξιοπιστία.
Gandalf ρε μαγε σου ειπα..κρατα το χτ που μονο λυχνιες χαλανε.
Μάγε ....εδώ γκέλαρες .....η SUBARU (κατ' αναλογία) λιγότερες επισκέψεις έχει σε συνεργεία απ' ότι η Mercedes , η Honda ή η VW....
catmaster
02/07/2009, 15:02
KTM .... γαμάει ...
Και επειδή η ΚΤΜ γαμάει έκανε και γαμώ τα μηχανάκια ειδικά το παλιό το μονοκύλινδρο το 640 ήταν η χαρά του μάστορα... έσκαγες μύτη στο συνεργείο για μικρό σέρβις και ο μάστορας κατέβαζε ρολά και έστελνε το μικρό να φέρει το κασόνι με τις μπύρες ... μεγάλο γλέντι ...
άσε το άλλο ...η ΚΤΜ γαμάει ... ταξιδιάρικο λέμε ... ειδικά να έβγαινες παραέξω από την Αττική σου έκανε κάτι πάπιες από τους κραδασμούς λες και ήσουν μπιλντέρι και 20 χρόνια έλιωνες τα σίδερα στο γυμναστήριο...
Στο Adventure το έφτιαξε ... γαμάει η ΚΤΜ....έβαλε γαμώ το μοτέρια γαμώ τις αναρτήσεις και τα κάνει όλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ λέμε η ΚΤΜ ... μόνο μην τους ψιψιρίσετε στο αυτί για συμπλέκτη και τα μπουκαλάκια με το κόκκινο το υγρό σαν αίμα που μόνο αυτό παίρνει (λέει) η magura γαμώ την μαγκούρα της ...
αλλά επειδή η ΚΤΜ γαμάει είχε στοκ μπουκαλάκια και συμπλέκτες και σου κοτσάριζε την καβάτζα πάνω στην ειδική βάση των touratech ... μόνο μην σου χαλάσει και το δεύτερο σετ και είσαι νύχτα χωρίς σκηνή πάνω στο αρκουδόρεμα και εκεί δεν έχει και σήμα λέμε ...
και επειδή η ΚΤΜ γαμάει έφτιαξε και εκδρομικά τα δοχεία παραφλού που το βράζει σαν χύτρα ταχύτητας από τη ζέστη των εξατμίσεων ... μισό να ρίξω τα μακαρόνια μέσα και το αλάτι ...
Επειδή λοιπόν η ΚΤΜ γαμάει μετά έβγαλε το HyperΤούμπανο το RC8 ... ε το βλέπαμε τόσα χρόνια στις εκθέσεις λέμε δεν μπορεί ... αυτό θα γαμάει και θα δέρνει τέλος ...
το βάζουνε πίστα ... Κ2 στο εσάκι .. πάει να ρίξει μια δευτέρα από τρίτη ο χριστιανός ο "tester" ...κράπ το μηχανάκι κοπανάει μια νεκρά έτσι να γουστάρουμε να δούμε πως στρίβει με τη φόρα το δίχρονο ...ξαναμπαίνει πίστα ... ξανά κράπ νεκρές κόλπα από τρίτες έβαζε παρασκευές και γενικά το σασμάν γαμάει ... μιλάμε για τεχνητή νοημοσύνη ....
:sun:
α ..κ μολισ βρω τωρα κατι λεφτα..παλι κτμ θα παρω.
και εσυ κρατα την χτουμπα..Το γιατι θα παρω κτμ δε θα το καταλαβεις ποτε...και δεν χρειαζεται κιολας.
Αν αγοραζα μοτο με βαση το αν χαλανε..
ΔΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΟΤΟ.
ωωωωχχ....καποιος θα βγαλει νυχια
167648
dirtbird
02/07/2009, 15:14
...... καβαλάω το 800GS (νυν) ...........
GS800? :sick: :sick:
Χριστός κι απόστολος.......:smokin: :smokin:
catmaster
02/07/2009, 15:14
Μάγε ....εδώ γκέλαρες .....η SUBARU (κατ' αναλογία) λιγότερες επισκέψεις έχει σε συνεργεία απ' ότι η Mercedes , η Honda ή η VW....
και εγώ επειδή σου μιλάω σαν παλιός παθών σου λέω πως τα STI ήταν τα μεγαλύτερα μπουρδέλα που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν....καμία σχέση η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία με Honda η Mercedes ... βέβαια στο δρόμο είναι τρένα ...
άσε μιλάμε για δράματα ... :bigcry: :cry: :cry:
τες πά .. για μηχανάκια μιλάμε και δη ΚΤΜ που γαμάει ...
:wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και εγώ επειδή σου μιλάω σαν παλιός παθών σου λέω πως τα STI ήταν τα μεγαλύτερα μπουρδέλα που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν....καμία σχέση η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία με Honda η Mercedes ... βέβαια στο δρόμο είναι τρένα ...
άσε μιλάμε για δράματα ... :bigcry: :cry: :cry:
:wave2: :beer: kolitos me subaru..allaze pio sixna disko plato..para ebaze benzini...
alla ntaxei..de phga pote me to hondaki to civic na toy po...
poy pas re malaka me ti mpaxatela...
dirtbird
02/07/2009, 15:19
:wave2: :beer: [/B]
:smokin: :smokin: :smokin: (http://forum.enduro-republic.gr/forum/viewtopic.php?f=67&t=1515&start=20)
peskandritsos
02/07/2009, 15:25
Ελατε μωρε, αν το δεις στον καθρεπτη αναποδα το 660 ειναι ιδιο με το 990.:lol: :lol:
Καμια διαφορα δεν εχουν.:beer:
:wave2: :beer:
Σωστά.............πάμε πάλι.....το λοιπόν:
"Somewhere around Marquard, we came to a halt as one of the new KTM640 demo bikes, which Kim was riding decided that the oil was better out of the engine than in it...... , "
167650
The cause was a loose bolt and it was not something we could fix on the side of the road. The KTM guys were a little embarrassed as it was a brand new bike,, but as with all things Murphy will have his way. Mark who was riding a new 990 Adventure gave up the ride to Kim so he could continue and he then climbed into the warmth of the KTM support truck. ,
167651
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 15:46
950dim... πως μου μπήκε η ιδέα νομίζεις να το αγοράσω;... απο το οτι το οδήγησα και ήταν όντως πολύ καλό..
Αλλά αν είναι φίλε μου να το οδηγώ μόνο 15 μέρες τον μήνα γιατί τις άλλες θα έχει βγάλει κάτι (ακραίο παράδειγμα, αλλά το διάβασα σε αγγλικό site απο κάτοχο του) άστο καλύτερα.
Και το κακό είναι οτι οι αναφορές ακόμα και εδώ δεν είναι ενθαρρυντικές. Όταν μιλάμε για ενα ποσό της τάξης των 10.000+ (μτχ) , σίγουρα το σκέφτεσαι 15 φορές πριν προχωρήσεις. Αν δεις δε και τέτοια παράπονα... με φωτογραφίες για πειστήρια ... άστο καλύτερα!
Προτιμώ το μίσό μηχανάκι που θα οδηγώ όλο τον χρόνο παρά το ολόκληρο που θα οδηγω μόνο τον μισό.
Gandalf
catmaster
02/07/2009, 15:55
950dim... πως μου μπήκε η ιδέα νομίζεις να το αγοράσω;... απο το οτι το οδήγησα και ήταν όντως πολύ καλό..
Αλλά αν είναι φίλε μου να το οδηγώ μόνο 15 μέρες τον μήνα γιατί τις άλλες θα έχει βγάλει κάτι (ακραίο παράδειγμα, αλλά το διάβασα σε αγγλικό site απο κάτοχο του) άστο καλύτερα.
Και το κακό είναι οτι οι αναφορές ακόμα και εδώ δεν είναι ενθαρρυντικές. Όταν μιλάμε για ενα ποσό της τάξης των 10.000+ (μτχ) , σίγουρα το σκέφτεσαι 15 φορές πριν προχωρήσεις. Αν δεις δε και τέτοια παράπονα... με φωτογραφίες για πειστήρια ... άστο καλύτερα!
Προτιμώ το μίσό μηχανάκι που θα οδηγώ όλο τον χρόνο παρά το ολόκληρο που θα οδηγω μόνο τον μισό.
Gandalf
Ρε Μάγε ξεκόλλα λέμε .... ένα search στο internet να κάνεις θα βρεις εκατό χιλιάδες φωτό από σπαζμένα τζαπιόνια ...
Σε τελική ανάλυση αυτά τα μηχανάκια είναι σαν γκόμενες ... άμα θες την πιστή γυναίκα που θα σου φτιάχνει ωραίο φαγητό και θα έχει καθαρό και συμμαζεμένο το σπίτι σου και θα σε προσέχει πάρε άλλο μηχανάκι ....
Άμα όμως θες την γκόμενα την γαμάω την άγρια την ζόρικη (αλλά φαΐ δεν φτιάχνει ούτε καθαρίζει ούτε πλένει ούτε σου εγγυάται τίποτα ... )
το μόνο που κάνει .... είναι να σε πηγαίνει γαμιώντας... αλλά θα σου αρέσει ... :D :D
άμα το σκεφτείς έτσι τράβα πάρτο και σκίστου τα ράμματα μέχρι να σπάσει το γαμημένο ... σε τελική ανάλυση εργαλείο ψωνίζεις όχι ντιβανοτραπεζαρία ....
ιδού η Ρόδος ιδού και ο Πήδος μάγε ....
:wave2: :evil:
TOLISTOLAROS
02/07/2009, 16:11
KTM δεν έχω αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βγάλει κάποιος συμπέρασμα πριν λάβει υπ'όψη του τη χρήση που επιφυλάσσουν στα μηχανήματα οι περισσότεροι αγοραστές τους...
Επίσης σε ό,τι αφορά σε Impreza και Mercedes:το ίδιο γ@μήσι τρώνε τα Impreza απο'τους ιδιοκτήτες τους και το ίδιο η Mercedes;
Δε νομίζω...
ΥΓ:Υπήρχε θέμα με τα δισκόπλατά τους μόνο αν τα βίαζες συνεχώς στα φανάρια
Ρε Μάγε ξεκόλλα λέμε .... ένα search στο internet να κάνεις θα βρεις εκατό χιλιάδες φωτό από σπαζμένα τζαπιόνια ...
Σε τελική ανάλυση αυτά τα μηχανάκια είναι σαν γκόμενες ... άμα θες την πιστή γυναίκα που θα σου φτιάχνει ωραίο φαγητό και θα έχει καθαρό και συμμαζεμένο το σπίτι σου και θα σε προσέχει πάρε άλλο μηχανάκι ....
Άμα όμως θες την γκόμενα την γαμάω την άγρια την ζόρικη (αλλά φαΐ δεν φτιάχνει ούτε καθαρίζει ούτε πλένει ούτε σου εγγυάται τίποτα ... )
το μόνο που κάνει .... είναι να σε πηγαίνει γαμιώντας... αλλά θα σου αρέσει ... :D :D
άμα το σκεφτείς έτσι τράβα πάρτο και σκίστου τα ράμματα μέχρι να σπάσει το γαμημένο ... σε τελική ανάλυση εργαλείο ψωνίζεις όχι ντιβανοτραπεζαρία ....
ιδού η Ρόδος ιδού και ο Πήδος μάγε ....
:wave2: :evil: +1000
Απλά μπόρει να σου κάτσει αυτή γαμάουα η γκόμενα να μαγιρεύει και να καθαρίζει κιόλας αν τη φροντίζεις σωστά...
:winka: :winka:
LARISEOS
02/07/2009, 16:53
απαπαπαπααααα....
δεν θα βαλεται ποτε μυαλο......παραδειγμα.....
ο μητσος 23 χρονων γκαζακιας...........θελει να παρη αμαξι......τι παιρνει ενα impreza για κανει την μαγκια του και στο φαναρι και στον δρομο και στο συνεργειο..!
ο μητσος ο γκαζακιας 23 χρονων τη μοτο θα παρη....ενα κτμ για να γαμαει να σηκώνει σουζες και να πηγαινει για καφε .........ααα και πατλικια.......
και καθε τριτη μαστορα!
απλα ειναι τα πραγματα ξερεται τοσους μηχανοβοιους......παρακολουθηστε τους ...δειτε τον χαρακτηρα και βρειτε μου εναν με κτμ που δεν θα σου πει οτι γαμαει........και στα αρχηδια μου το μαστοριλικι....... η την καταναλωση που κανει...!
γιατι ενα μηχανακι που καει τα διπλασια για να γαμαει δεν ειναι αποδεκτο απο μενα.
(απο ολα τα αλλα το μηχανακι γαμαει , αμα ητανε και αξιοπιστο ισως να το αγωραζαν ακομα περισσοτεροι)
επισης κατι ακομα.......εξω που ημουνα εξωτερικο περιτο να πω οτι ειδα 3 στρομ .....και 100 νταδες τρανσαλπ ...οχι οτι συμπαθω το τα αλλα η διαφορα με ελλαδα στην λογικη μηχανης ειναι τεραστια!
επισης ειδα ενα κτμ 990 στο furka pass το καινουριο το λευκο!
και θυμαμαι και λεω , οταν ήμασταν πιτσιρικάδες και πεζαμε μπάσκετ φορούσαμε τα air max 1-2 κτλ........είχανε δεν είχανε φραγκο οι γονεις μας ολοι στο χωριό μου με airmax ητανε .................................................................................................... ............................................................αλλα δεν ηχανε μπασκετες!
παρτε μηχανακια για την καυλα σας οχι για τους αλλους!
GhostDog
02/07/2009, 17:08
συνονόματε σε βόλτα επίδαυρο με φίλο αφρικανό (γρήγορος με μεγάλο στόμα :D ) το 990 έκαψε 7,2l/100χλμ. για να ακολουθήσει τους "εξωπραγματικούς" :lol: :lol: ρυθμούς της αφρικάνας
έχω να το λέω ότι ή χαμηλότερη κατανάλωση πουχω πετύχει με το μηχανάκι είναι σε βόλτα με άφρικα :lol:
όν τόπικ τώρα
ξαναλέω οποιοδήποτε μηχανάκι πάει ΤΣΙΤΑ, βγάζει αργά η γρήγορα πρόβλημα
πχ. παραφλού λέτε τα 990 πίνουν. CBR600 με τακτικά συμπληρώματα παραφλού μιας και το έπινε. αγνοείτε τι γινόταν μιας και είχε τσεκαριστεί ενδελεχώς σε 2 μηχανικούς αλλά και οι 2 αδυνατούσαν να βρούν το αίτιο του προβλήματος
xr250 φλάτζα κεφαλής αφού είχε ξεκολωθεί στο καγκουριλίκι και εβέντουαλλη έκοψε πλαίσιο στη βάση του μαρσπιέ από καπάκι
ξέρω κ άλλο ένα xr250 που έκοψε πλαίσιο στο ίδιο σημείο άλλα άντε να σας το δικαιολογήσω επειδή ήταν σε νησί θα έφταιγε το αλάτι :lol:
ξέρω και ένα 950 που έχει κόψει ψαλίδι σε dunes οπότες τι λέμε;;;;
αα και μιας και είπαμε για λάδι, ξέρεις πόσο λάδι καίει το sh άμα ανεβοκατεβαίνει ΑΟ=>ποτάμι με το γκάζι στο στοπ όλη την ώρα;; ή η άφρικα σε πήγαινε-έλα αθήνα κόρινθο τελικιασμένη; :lol:
άμα το φχαριστιέσε κάποια στιγμή θα πάρεις κάτι στο χέρι λογικό είναι, αλλιώς χαλαράααα και από δω παν κ οι άλλοι :wave2: :D
μπότομ λάιν μην πέρνετε κατέμ, μπουρδέλα είναι, αλλά πληζ μη μας τα ζαλίζετε με την αξιοπιστία τους, αφήστε μας στο σκοτάδι μας θα ζήσουμε
και κυρίως ότι χώρας προέλευσης να είναι το μηχανάκι
σε τελική ανάλυση εργαλείο ψωνίζεις όχι ντιβανοτραπεζαρία ....
:wave2: :beer: :D
LARISEOS
02/07/2009, 17:17
συνονόματε σε βόλτα επίδαυρο με φίλο αφρικανό (γρήγορος με μεγάλο στόμα :D ) το 990 έκαψε 7,2l/100χλμ. για να ακολουθήσει τους "εξωπραγματικούς" :lol: :lol: ρυθμούς της αφρικάνας
:wave2: :beer: :D
χεχεχεχεχεχεχεχε........... αφου δεν εμεινε να τον τραβηξει τζαμπα η αφρικανα.... παλι καλα!
αφρικανα και ξερω ψωμι ρε.......και να σκασεται!
όλα πάνε συνεργείο. το θέμα είναι αν πας κάθε μήνα ή κάθε χρόνο! Και προφανώς γι'αυτό φταίει κατά κύριο λόγο ο αναβάτης... Αλλά ρε παίδες, τι να λέμε; Αντε βάλε χέρι σε μηχανή του 2008. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Με τόσα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά φοβάσαι μη πεταχτεί ο Νio και σ'αρχίσει στα ματριξοπαναγίδια! Ενώ η ΑΦΡΙΚΑ!!!! Αρχόντισσα! Τρόμπα (και ΑΝ θέλεις και ΔΕΝ προσέχεις) και ανορθωτή... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρωτήστε και τον λαρισέο... :D :D :D
Υ.Γ. Είχες υποσχεθεί ένα ταξιδιωτικό, Λαρισαίε. Θα το δούμε να κάνουμε κανένα όνειρο κι εμείς; Ελπίζω να το ποστάρεις πρώτα "σπίτι μας" και μετά στα "ξένα"...:winka:
Θα συμφωνήσω με τους μάγκες που γράφουν υπέρ του αντβέντσουρ.
Πράγματι είναι καλό μηχανάκι αλλά υπάρχει ένα θέμα με την τιμή.
Δεν έπρεπε να κοστίζει περισσότερο από 1000€-1200€ καινούργιο.
devil's animal
02/07/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Θα συμφωνήσω με τους μάγκες που γράφουν υπέρ του αντβέντσουρ.
Πράγματι είναι καλό μηχανάκι αλλά υπάρχει ένα θέμα με την τιμή.
:lol: :lol: :lol:
ε ρε τι χασαμε παλι...:sad:
catmaster
02/07/2009, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
απλα ειναι τα πραγματα ξερεται τοσους μηχανοβοιους......παρακολουθηστε τους ...δειτε τον χαρακτηρα και βρειτε μου εναν με κτμ που δεν θα σου πει οτι γαμαει........και στα αρχηδια μου το μαστοριλικι....... η την καταναλωση που κανει...!
γιατι ενα μηχανακι που καει τα διπλασια για να γαμαει δεν ειναι αποδεκτο απο μενα.
ρε παλίκαρε ... sorry που σου κάνω quote κάποια κομμάτια και όχι όλο το σεντόνι αλλά ...
την παλεύεις καθόλου με αυτά που λες ;;;
λες για το χαρακτήρα των ΚαΤεΜάδων ... για θυμήσου παλιότερες εποχές αυτούς που καβαλάγανε Αφρικα στην καφετέρια με ύφος και φυσικά αντί για κράνος φόραγαν τζόκεϊ ... (μετά πήραν Varkadero και μετά τα πούλησαν και αυτά γιατί πήραν μετοχές της ΜΑΚΛΩ και στο τέλος πήραν το μπούλο ... ):lol: :lol: :lol:
κατανάλωση...
πόσα δηλαδή καίει η Άφρικα και πόσα το Adv και είναι τόσο τεράστια η ψαλίδα ώστε να αποτελεί κριτήριο η κατανάλωση ;;;
κάτω από 6,5 - 7 lt η Άφρικα με ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν πάει .. και αυτά με νορμάλ γκάζι μέχρι 6-6500 σαλ... άντε το Adv να πάει 8 lt ...
ξεκόλλα με την Αφρικα λες και είναι το καλύτερο μηχανάκι του αιώνα ... (φιλικά τα λέω)
παρτε μηχανακια για την καυλα σας οχι για τους αλλους!
εδώ συμφωνούμε ...να πάρεις μηχανάκι που γαμάει για σένα όχι για τους άλλους ....και πιες της το αίμα αν μπορείς ...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
LARISEOS
02/07/2009, 21:04
ρε παλίκαρε ... sorry που σου κάνω quote κάποια κομμάτια και όχι όλο το σεντόνι αλλά ...
την παλεύεις καθόλου με αυτά που λες ;;;
λες για το χαρακτήρα των ΚαΤεΜάδων ... για θυμήσου παλιότερες εποχές αυτούς που καβαλάγανε Αφρικα στην καφετέρια με ύφος και φυσικά αντί για κράνος φόραγαν τζόκεϊ ... (μετά πήραν Varkadero και μετά τα πούλησαν και αυτά γιατί πήραν μετοχές της ΜΑΚΛΩ και στο τέλος πήραν το μπούλο ... ):lol: :lol: :lol:
κατανάλωση...
πόσα δηλαδή καίει η Άφρικα και πόσα το Adv και είναι τόσο τεράστια η ψαλίδα ώστε να αποτελεί κριτήριο η κατανάλωση ;;;
κάτω από 6,5 - 7 lt η Άφρικα με ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν πάει .. και αυτά με νορμάλ γκάζι μέχρι 6-6500 σαλ... άντε το Adv να πάει 8 lt ...
ξεκόλλα με την Αφρικα λες και είναι το καλύτερο μηχανάκι του αιώνα ... (φιλικά τα λέω)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
πρωτον δεν συγκρηνω τι κανει η αφρικα με το κτμ....... και λαθος που το καταλαβες....
αλλα μπορω να συγκρηνω το 1200 gs με το 990 κτμ και ασ μας πει κανεις τη καει το ενα και τι το αλλο..
δλδ γιατι να λεω ενα μηχανακι γαμαει οταν η καταναλωση ειναι πολυ πιο πανω απο την αλλη...???
και η porsche γαμαει..... μπορεις να την συγκρηνεις με την mershedes? εμεις φτασαμε να θελουμε ολοι porshe και βρακι στον κολο μαν να μην εχουμε!!
επισης παλικαρε επειδη νομηζω ειχες αφρικα....αν θυμαμαι..........ετσι δεν ειναι?
το αφρικα με καιει 5λιτρα τα 100 χλμ,,,,και οχι απο περιοδικο αλλα 3700 χλμ εκαψα 250 ευρο με πανω απο 1,30 η βεντζηνα και δυπλος και και με τριβαλιτσα κτλ....
καταλαβες παλικαρε....?
και οσο για το παλικαρε να μηλας οπως σου μηλανε δεν ειχα κανεναν ιδιαιτερο τονο εγω προς εσενα ποτε!
τσουτσεκι
τσουτσεκι
Εσυ φταις Ακη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
filipp0s
02/07/2009, 21:16
...
καταλαβες παλικαρε....?
.
αστον ρε μην τον παιρνεις στα σοβαρα... αφρικα έχει και είναι και κολλημενος χοντακιας...
απλα εχει νταλκα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62684&highlight=%EC%E5%EB%E1%F7%F1%E9%ED%E7+%F4%EF%F5%EC%F0%E1%ED%E7) με τα ΚαΤεΜια που δεν του κατσανε :sad:
Gandalf dr685sm
02/07/2009, 21:44
Αίντε και το πήρα... θα σκάσω 10000 περίπου και θα το πληρώνω επί τρία χρόνια.
Στην περίπτωση που αρχίζει και βγάζει απο τις πρώτες μέρες, τι κάνεις;.. τα ΚΤΜ, πολύ δύσκολα φεύγουν μεταχειρισμένα...το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό απο εργασία παλιότερα σε σχετικό μαγαζί.
Τι κάνεις τότε με ενα ζημιάρικο μηχανάκι των 10.000 που δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς;
Γιατί καλή και η καύλα αλλά χωρίς και λίγο μυαλό απέναντι σε αυτό, θα καταλήξεις να την κοιτάς συνέχεια στον μηχανικό .. στο γκαράζ...σε φωτό... αλλά πολύ σπάνια στον δρόμο.
Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.
Gandalf
dirtbird
02/07/2009, 21:49
Στην περίπτωση που αρχίζει και βγάζει απο τις πρώτες μέρες, τι κάνεις;.. τα ΚΤΜ, πολύ δύσκολα φεύγουν μεταχειρισμένα...το ξέρω απο πρώτο χέρι αυτό απο εργασία παλιότερα σε σχετικό μαγαζί.
Τι κάνεις τότε με ενα ζημιάρικο μηχανάκι των 10.000 που δεν θα μπορείς να το ευχαριστηθείς;
Γιατί καλή και η καύλα αλλά χωρίς και λίγο μυαλό απέναντι σε αυτό, θα καταλήξεις να την κοιτάς συνέχεια στον μηχανικό .. στο γκαράζ...σε φωτό... αλλά πολύ σπάνια στον δρόμο.
Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.
Gandalf
Ευτυχώς......:smokin: :smokin:
peskandritsos
02/07/2009, 21:57
Εδω να σημειωσω οτι στο κοστος χρησης μιας μηχανης εκτος απο το καυσιμο πρεπει να υπολογιζει καποιος και την συχνοτητα επισκεψεων στο συνεργειο.( τις προκαθορισμενες εννοω), το κοστος και την ευκολια ευρεσης των ανταλλακτικων και για καποιον που ειπε οτι αν τα σπας τοτε ολα βγαζουν προβληματα, συμφωνω εν μερει ομως γιατι μια μηχανη που οσο και να την σπας δεν παει τοτε σταματας να την σπας οποτε δεν σου βγαζει και προβληματα.
Εγω προσωπικα δεν εχω δει ΚΤΜ στον δρομο να πηγαινει νορμαλ.
Ολο κατι ψαγμενους βλεπω και μαλιστα σε μερικους στα φαναρια κανω και πλακιτσα.
Ριχνω κανα δυο γκαζιες οσο ειναι κοκκινο και μολις πρασινισει το φαναρι τα μοτερακια τους τα σκιζουνε, δουλευουν συνεχεια στα κοκκινα.
Μιλαμε τα σπανε!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ !!!
ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.....
ΠΑΡΕ ΑΦΡΙΚΑ.
Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.
Gandalf
εχω να πω απλα ..πως πολλοι χασαν το δρομο τους ..... ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ AFRICA 1200 !!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
LARISEOS
02/07/2009, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχω να πω απλα ..πως πολλοι χασαν το δρομο τους ..... ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ AFRICA 1200 !!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
exexexexex,.,,,,,,,8α τον ξανα βρουναι μην ανησυχεις....
ρε σει πεσκανδριτσα......ειναι λογικο....αυτο ειπα και πριν .....ατομα κολημενα στο γκαζι νομηζωντας οτι θα ικανοποιησουν το ego τους στα φαναρια περνουν κτμ και punto gti impreza κτλ
βεβαια δεν αποσκοπω να θηξω κανεναν με απο τα παιδια εδω μεσα με κτμ, παντου υπαρχουν και εξερεσης......
αλλα προς θεου η συγκρηση με ενα καινουριο μηχανακι με το ποσο γαμαει ειναι για μενα οταν ημουνα 15 χρονων.
εγω προσοπικα δεν δηνω τοσα λεφτα για ενα μηχανακι που θα σκεφτομαι να το βγαλω βολτα.....ειτε αυτο θα λεγεται κτμ η και ακομα και καινουριο αφρικα να ειναι... ,
βεβαια δεν αποσκοπω να θηξω κανεναν με απο τα παιδια εδω μεσα με κτμ, παντου υπαρχουν και εξερεσης......
φφφφφφφφφφφφ.........!!!!!!!! το γλυτωσαμε το ξυλο απ'τον Φαιδωνα... :look:
LARISEOS
02/07/2009, 23:18
ρε σει gandalf......παρακολουθω πολλες αυτα που γραφεις και τωρα μου φενεται απλα θεμα ανοιγεις....
εισαι εξυπνος δεν περημενω απο εδω μεσα να παρης απαντησει αν θα πρεπει να παρης κτμ η οχι...
δες τη συκωνει η τσεπη αν δεν εισαι ικανοποιημένος με αυτο που εχεις ,,,,,,,,και παρε οτι σου αρεσει.
και το κτμ μπορει αμα δεν το κανεις σωστη συντηρηση να εχει προβληματα αλλα θα σου δωσει αλλες απολαυσεις.......αλλα καθε πραγμα εχει το κοστος του.
και εμενα μου αρεσε το κτμ,,,,, αλλα το αφρικα πιο πολυ !
:lol:
παρακαλουνται οι MODS να μην διαγραψουν το Thread...να φυλαχτει στα αρχεια για παραθεση ...........
ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο ΛΑΡΙΣΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ADVENTURE!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα , για να καταλάβω …
Το θέμα είναι η αξιοπιστία ή το κόστος ???
Η αξιοπιστία μιας μηχανής, εκτός των άλλων (συντήρηση ,τύχη) έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με την αξιοπιστία της αντιπροσωπείας και του εξουσιοδοτημένου δικτύου.
Στην Ελλάδα ,σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές είναι ΜΠΑΧΑΛΟ , εξου και το «κακό» όνομα…
(Να θυμίσω «αξιοπιστία» kawasaki επί εποχής «Καμμένου» ???)
Όσο αφορά το κόστος , όποια μηχανή να πάρεις πάνω από 10000? το σίγουρο είναι ότι θα χάσεις ΠΟΛΛΑ λεφτά στην μεταπώληση .Άμα της βάλεις και έξτρα , θα χάσεις ακόμα περισσότερα….
Ο κανόνας πάντως είναι να παίρνεις ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και ότι ΑΝΤΕΧΕΙ η τσέπη σου…
όλες αυτές οι «διαμάχες» είναι άνευ ουσίας……..
για το GS 1200 ADV τι λέτε ,αξίζει ???
[i]για το GS 1200 ADV τι λέτε ,αξίζει ???
:D [/B]
Warum nicht??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: