View Full Version : Xt Restoring
Ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο Σπύρο :beer:
mimakoulinakos
07/11/2009, 10:39
φιλε σπυρο οι διαστασεις για το αυτοκολλυτο ειναι 18mmX45mm
ειναι ολο διαφανο με μπλε γραμματα
179720
mimakoulinakos
07/11/2009, 10:46
εδω βρηκα ενα λογοτυπο αλλα δεν ειναι στα χρωματα σωστο
179721
Stergios69
07/11/2009, 12:31
Να ρωτήσω κάτι..
Όταν βάφεις ένα πλαστικό εύκαμπτο, αν λυγίσει, δεν ''σπάει'' το χρώμα;
ευχαριστω για τα καλα σας λογια ολους,και ειδικα τα παιδια που ασχολουντε με το ιδιο αθλημα.το αυτοκολητο θα στο εχω ετοιμο την τριτη mimakoulinakos.στα ευκαμπτα πλαστικα οταν ειναι καινουργια ριχνουμε plastofix και βαφουμε.αν χρειαζονται ασταρωμα,μεσα στο ασταρι ριχνουμε λιγο χρωμα μονης για να αποκτησει η βαφη μας την ελαστικοτητα που θελουμε...
στο θεμα μας τωρα...στα μπροστινα τοποθετηθηκαν καινουργια ελατηρια και λαδια αλλαχτηκαν τσιμουχες και ξυστρες...
179724
τα λαστιχα ξεζανταριστηκαν,λαστιχακια παραγγελθηκαν και περιμενουν καρτερικα το γυαλισμα που τους αξιζει...
179726
ηρθε και η μασκα (κυκλωπας) με projectores,που προσωπικα δεν μου αρεσει αλλα ετσι ηθελε ο ιδιοκτητης.περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
179727
λυθηκε,τριφτηκε,στοκαριστηκε και ειναι ετοιμη για τριψιμο και ασταρωμα...
179728
πηρουνι και ψαλιδι,τριμενα ειναι ετοιμα για ασταρωμα αλουμινιου και βαψιμο...
179729
ο σκελετος ανεβηκε στον χειρουργειο και βαφτηκε τρια πλουσιοπαροχα χερια χρωμα...
179730
το σκελετο κοιτατε ρε και οχι τις γκομενες απεναντι...και μια απο την αλλη πλευρα...
179731
sakoulakis
07/11/2009, 15:58
spesial το εκανες :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
το σκελετο κοιτατε ρε και οχι τις γκομενες απεναντι...
Με έπιασες γαμώ τη μου..........
σκελετο θα κοιτουσαμε ωρε;; :confused:
πολυ μερακλιδικη η δουλεια σου τετοια να βλεπουμεεεε:beer:
Keep going!!!
:beer: :beer: :beer:
:wave2:
mimakoulinakos
09/11/2009, 08:43
φιλε σπυρο εχω να επισημανω οτι εκτος της πολυ καλης δουλειας που κανεις,εισαι και πολυ νοικοκυρης! βλεπω τους παγκους πισω και ειναι αψογοι!η χαρα του μαστορη,και ενας ξενος να ερθει μπορει καλυστα να βρει οτι θελει αφου ολα ειναι στην θεση τους! εγω οταν κανω μια δουλεια μεχρι να την τελειωσω,μονο εγω ξερω <αυτο οχι παντα> που ειναι τα εργαλεια μου.
τριφτηκαν με dremel τα αλουμινενια τμηματα για να ασταρωθουν...
180048
το ψαλιδι ασταρωμενο...
180049
η κατω τιμονοπλακα...
180050
η ανω τιμονοπλακα μαζι με την κοντρα της πισω δαγκανας φρενου.τωρα θα ασχοληθω με την μασκα και τα μπροστινα πηρουνια...
180051
sakoulakis
09/11/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
σημερα ασχοληθηκα με την εμπρος δαγκανα.πρωτα δοκιμασα ατσαλομαλο και wd-40,μετα dremel και αλοιφη,αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι καλο και μαλλον θα τις στειλω για νικελ...
η δαγκανα μηπως ξερεις απο τη μοντελο ειναι φιλε μου ???????????????????????????????????????????????????????? η μπροστα
η δαγκανα ειναι brembo και ειναι απο ΤΤ αλλα δεν ξερω ποιας χρονιας...
ετοιμη και η μασκουλα ασταρωμενη...
180054
nikolas1709
09/11/2009, 16:57
αυτη την δαγκανα φοραγαν τα tt600s kai ta tt600e τα πρωτα ηταν με μανιβελα απο 1995-97
τα μεν δευτερα ηταν με μιζα 1998
επιφυλασομαι για τισ χρονιεσ αλλα το δικο μου που ηταν ΤΤ600s 1996 αυτη φοραγε οπωσ και ΤΤ600e 1998 που ειχε παρει ενας φιλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
αυτη την δαγκανα φοραγαν τα tt600s kai ta tt600e τα πρωτα ηταν με μανιβελα απο 1995-97
τα μεν δευτερα ηταν με μιζα 1998
επιφυλασομαι για τισ χρονιεσ αλλα το δικο μου που ηταν ΤΤ600s 1996 αυτη φοραγε οπωσ και ΤΤ600e 1998 που ειχε παρει ενας φιλος
thanks for the history lesson bro...
sakoulakis
09/11/2009, 19:45
εγω εχω
αυτην την πιρουνα και δεν ξερω ποια δαγκανα ταιριαζει
το πιρουνι πρεπει να ειναι απο wr αλλα απο ποιο μοντελο
180091
mimakoulinakos
10/11/2009, 08:17
σακουλακη τα καλαμια σου πρεπει να ειναι απο ττ σαν το δικο μου 94 -98 δηλαδη βαλε κι αλλες φωτο σε διαφορες στασεις αλλα σαν να ειμαι βεβαιος ετι οπως τα βλεπω.
sakoulakis
10/11/2009, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από mimakoulinakos
σακουλακη τα καλαμια σου πρεπει να ειναι απο ττ σαν το δικο μου 94 -98 δηλαδη βαλε κι αλλες φωτο σε διαφορες στασεις αλλα σαν να ειμαι βεβαιος ετι οπως τα βλεπω.
γεια δες λιγο φιλε μου
180150
mimakoulinakos τα αυτοκολητα ειναι ετοιμα αλλα αστα καμια μερα για να στεγνωσει το smalto,παρε με τηλεφωνο...
mimakoulinakos
10/11/2009, 19:26
ευχαριστω σπυρο!! εισαι τουμπανος!!!!:winka:
ασταρωθηκαν και τα πηρουνια.σε λιγο ξεκινανε βαψιματα σε κουστουμια και αλουμινενια τμηματα.μεινετε συντονισμενοι φιλοι μου...
180466
sakoulakis
13/11/2009, 22:08
οπα λεμε αυτα ειναι :p :p :p :p :p :p :p
mimakoulinakos
14/11/2009, 08:07
ασταρωθηκαν και τα πηρουνια.σε λιγο ξεκινανε βαψιματα σε κουστουμια και αλουμινενια τμηματα.μεινετε συντονισμενοι φιλοι μου...
ειμαστε σπυρο μου ειμαστε!! κρεμομαστε απο τα μονιτορ και περιμενουμε να δουμε "το ργαλιο" στην τελικη ευθεια!:wave2:
γυαλιστηκαν οι ζαντες (οσο γινονταν αυτο)και θα πανε να συναντησουν ενα νεο ζευγαρι ελαστικων...
180518
γυαλιστηκαν λαιμοι και εξατμιση αλλα οχι τοσο ωστε να γινουν νικελ,γιατι του ιδιοκτητη αρεσει το ακατεργαστο factory look...
180521
και μια συνολικη...
180522
μασκα,καλαμιδες και πλαινα ουρας,τριμενο και το ασταρι ετοιμα για βαψιμο...
180524
το ιδιο και η ουρα....
180526
οπως και το πολυπαθο ρεζερβουαρ...
180527
και μια απο την αλλη...
180530
το μπροστινο φτερο ως καινουργιο απλα χαιδευτηκε με ενα 800αρι και περιμενει plastofix και βαψιμο...
180531
ψαλιδι,ανω κατω βαση και κοντρα φρενου,τριφτηκε το ασταρι αλουμινιου και ειναι ετοιμα για βαψιμο...
180532
το ιδιο και το μπροστινο,τριμενο ασταρι αλουμινιου αναμονη βαφης...
180534
κινδυνευοντας να γινω γραφικος αλλα και γρινιαρης επανερχομαι σε παλαιοτερο ζητημα-εκληση.περασε καιρος απο τοτε που μπηκαν οι ανακατασκευες σε αυτο το χωρο του forum και εχω να πω τα εξης.η ενοτητα για τους νεους του forum ειναι κρυμενη με αποτελεσμα στα μηνυματα να εναλασομαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.νομιζω μεσα απο αυτηντην ενοτητα εχουμε να προσφερουμε πολλα στον τομεα do it your self για ολα τα παιδια.αν και ημουν επιφυλακτικος στην αρχη τωρα εκ του αποτελεσματος ξερω οτι πολλοι θα ηθελαν να δουν,μαθουν,προτεινουν διαφορα και δεν μπορουν.σας παρακαλω λοιπον (και εφοσον συμφωνουν και τα αλλα παιδια που κανουν ανακατασκευες)να επανεξετασετε το ζητημα και αν γινεται να κανετε την ενοτητα εμφανη στην αρχικη σελιδα.ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας...
το ιδιο και το μπροστινο,τριμενο ασταρι αλουμινιου αναμονη βαφης...
καλησπερα εκτος απο χτ βλεπω και αυτοκολλητο audi!!!
special keep working. τους λαιμους με τι τους γυαλισες αληθεια??
φιλικα γιωργος
Αρχικά δημιουργήθηκε από litakos
καλησπερα εκτος απο χτ βλεπω και αυτοκολλητο audi!!!
special keep working. τους λαιμους με τι τους γυαλισες αληθεια??
φιλικα γιωργος
αν και χρονια ιταλακιας στα αυτοκινητα προσφατα αγορασα και ενα γερμανο...οι λαιμοι με 240,320,500,600 νερου...
κινδυνευοντας να γινω γραφικος αλλα και γρινιαρης επανερχομαι σε παλαιοτερο ζητημα-εκληση.περασε καιρος απο τοτε που μπηκαν οι ανακατασκευες σε αυτο το χωρο του forum και εχω να πω τα εξης.η ενοτητα για τους νεους του forum ειναι κρυμενη με αποτελεσμα στα μηνυματα να εναλασομαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.νομιζω μεσα απο αυτηντην ενοτητα εχουμε να προσφερουμε πολλα στον τομεα do it your self για ολα τα παιδια.αν και ημουν επιφυλακτικος στην αρχη τωρα εκ του αποτελεσματος ξερω οτι πολλοι θα ηθελαν να δουν,μαθουν,προτεινουν διαφορα και δεν μπορουν.σας παρακαλω λοιπον (και εφοσον συμφωνουν και τα αλλα παιδια που κανουν ανακατασκευες)να επανεξετασετε το ζητημα και αν γινεται να κανετε την ενοτητα εμφανη στην αρχικη σελιδα.ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας...
Κινδυνεύοντας να επαναληφθούμε, τα ξαναλέμε μια....
Η κατηγορία μπήκε ως ξεχωριστή μετά από 7 χρόνια λειτουργίας του moto.gr, ΚΑΤΩ απ΄την κατηγορία που ανήκει προκειμένου να μαζευτούν τα 3-4-5-6 θέματα που ήταν σκόρπια στα Τεχνικά, Μοντέλα, Βελτιώσεις, Γενικές.
Με τον ίδιο τρόπο είναι οργανωμένα και τα Τεχνικά Αρθρα κάτω απ΄τα Τεχνικά Tips&Tricks, oi Πληροφορίες και Προορισμοί κάτω απ΄τα ταξιδιωτικά κλπ.
Το να μπει ως ξεχωριστή κατηγορία δεν θα αλλάξει τίποτα, μιας και τα threads θα τα βρει όποιος ψάξει λίγο το φόρουμ, ενώ η κατηγορία φαίνεται και στην προβολή νέων μηνυμάτων.
Αν (το εύχομαι) η κατηγορία μεγαλώσει τόσο που να μπορεί να σταθεί μόνη της, θα μπορούσαμε να το δούμε. Με 10 project από 3-4 άτομα που γουστάρουν, δεν θα γίνει όμως.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κινδυνεύοντας να επαναληφθούμε, τα ξαναλέμε μια....
Η κατηγορία μπήκε ως ξεχωριστή μετά από 7 χρόνια λειτουργίας του moto.gr, ΚΑΤΩ απ΄την κατηγορία που ανήκει προκειμένου να μαζευτούν τα 3-4-5-6 θέματα που ήταν σκόρπια στα Τεχνικά, Μοντέλα, Βελτιώσεις, Γενικές.
Με τον ίδιο τρόπο είναι οργανωμένα και τα Τεχνικά Αρθρα κάτω απ΄τα Τεχνικά Tips&Tricks, oi Πληροφορίες και Προορισμοί κάτω απ΄τα ταξιδιωτικά κλπ.
Το να μπει ως ξεχωριστή κατηγορία δεν θα αλλάξει τίποτα, μιας και τα threads θα τα βρει όποιος ψάξει λίγο το φόρουμ, ενώ η κατηγορία φαίνεται και στην προβολή νέων μηνυμάτων.
Αν (το εύχομαι) η κατηγορία μεγαλώσει τόσο που να μπορεί να σταθεί μόνη της, θα μπορούσαμε να το δούμε. Με 10 project από 3-4 άτομα που γουστάρουν, δεν θα γίνει όμως.:wave2:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: αν και διαφονω σε μερικα σημεια με τα παραπανω δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο απο το να σας βομβαρδισω με φωτογραφιες απο τα νεα μου project.ετσι και κατω απο τη διεθνη κατακραυγη,υπο την απειλη προσφυγης στα διεθνη δικαστηρια θα αναγκαστειτε να μας δωσετε εναν πιο εμφανη χωρο.φιλικα che que moutzouris :wave2:
τελικα επελεξα να βαψω τα αλουμινενια τμηματα μαυρα.εδω η κατω τιμονοπλακα...
180818
η ανω τιμονοπλακα...
180820
η κοντρα του πισω φρενου...
180823
το ψαλιδι,εδω μαζι με ολα τα αλλα να κρεμεται σαν λουκανικο που περιμενει να σιτεψει...
180824
και φυσικα το ζευγος των πηρουνιων...μεινετε συντονισμενοι ακολουθει το βαψιμο των κουστουμιων...
180825
mimakoulinakos
17/11/2009, 09:38
σπυρο γιατι δεν το εκανες ματ το χρωμα?
τον ιδιοκτητη ρωτα...ολα τα κιτς του αρεσουν...
mimakoulinakos
18/11/2009, 08:41
:lol: τοτε μην ξεχασεις να του βαλεις και ενσωματομενα τσαρουχια στις πατηθρες για να μην κρυωνουν τα ποδια του τον χειμωνα!:rotflmao:
mimakoulinakos
18/11/2009, 08:44
σπυρο δεν βλεπω να μπορω να ερθω για τα αυτοκολλητα!i am busy! δεν τα βαζεις σε ενα φακελο?
αν και χρονια ιταλακιας στα αυτοκινητα προσφατα αγορασα και ενα γερμανο...οι λαιμοι με 240,320,500,600 νερου...
τους λαιμους τους περασες με κατι απο πανω για προστασια?? τους εχω τριμμενους και γω αλλα εχω την εντυπωση πως μολις πεσει νερο πανω θα γινουν σε μια βδομαδα καφε και παλι....
wenol ισως???
φιλικα γιωργος
εφτασαν και τα ρουλεμαν με τα κουζινετα απο το σταυρο.ε μια και τα λυσαμε να κανουμε σωστες δουλειες...
181187
χρωμα και βερνικακι.το χρωμα ειναι διπλης χωρις μεταλλο για να μοιαζει με τα καθαροαιμα της εταιρειας.τα αυτοκολητα σε λευκο θα τα φτιαξω εγω...
181188
Φτιάχνε εσύ τίποτα, γιατί εγώ... έχω αφραγκίες τώρα. Μετά τις γιορτές θα πιαστώ πάλι :D
Ανυπομονώ να το δω βαμμένο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σα να έχει δίκιο ο Βύρωνας. Σπύρο, ας δούμε πως θα πάει (που πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά) και όπως είπε και ο ίδιος θα το δούμε μετά.
σημερα ξεκινησε το βαψιμο των κουστουμιων...μια γενικη...
181238
τα πισω πλαινα με μια φυσουνα...
181240
η μασκουλα...το χρωμα δεν με τρελαινει,αλλα ειπαμε περι ορεξεως....
181241
και βερνικαρισμενα μερικα...
181242
και αλλη μια...ματ ηταν καλυτερα νομιζω...
181243
και η μασκουλα του ζορο...
181244
τελευταια στιγμη πηγε ενα γαμομυγακι και προσγειωθηκε πανω στο φτερο.το διορθωσα αλλα μαλλον θα του κανω ενα χαδι και θα το ξαναβερνικαρω...
181245
Σημερα ξεκιναει η προετοιμασια βαφης του μοτερ.σκεφτηκα να το κανω μαυρο ματ με μπλε λογοτυπα.καμια ιδεα για χρωματα,διαδικασια η επιλογη τεχνικης?:sick:
ωραια προσπαθεια ,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!ειμαστε σε αναμονη για την τελικη φαση
mimakoulinakos
23/11/2009, 08:04
τελευταια στιγμη πηγε ενα γαμομυγακι και προσγειωθηκε πανω στο φτερο.το διορθωσα αλλα μαλλον θα του κανω ενα χαδι και θα το ξαναβερνικαρω... αστο σπυρο παντα θα υπαρχει ενα γαμωμυγακι,μην το πειρξεις.οταν στεγνωσει καντο με 1500 τοπικα και μετα με 2 νουμερα γυλιστικη αλοιφη
ηρθαν και τα λαστιχακια.αν πεισω και τον ιδιοκτητη να αλλαξει ακτινες ολα θα ειναι μια χαρα...
181423
το εσωτερικο του ρουλεμαν της κατω τιμονοπλακας αρνιοταν πεισματικα να βγει,οποτε αφησα τις δημοκρατικες διαδικασιες και ζητησα τη συνδρομη του dremel...
181764
αυτο με ταλαιπωρησε.γ@μημενο...
181765
γρασαρα τα καινουργια ρουλεμαν τα τοποθετησα μαζι με τα καινουργια κουζινετα και εδεσα τις τιμονοπλακες στο σκελετο...
181766
με το laptop ανοιχτο να μας θυμιζει τυχον λεπτομερειες που εχουμε ξεχασει τωρα στο δεσιμο...
181768
αυτο με ταλαιπωρησε.γ@μημενο...
Μονο ετσι θα εβγαινε,ετσι ακριβως το βγαλα κι εγω απο το 660.:wave2:
τοποθετηθηκε και το ψαλιδι...
181769
πηρουνια,τροχοι,πισω αμορτισερ.το πισω αμορτισερ μπηκε προχειρα μιας και θα ξαναβγει για να μπει καινουργιο ελατηριο...
181770
αρχιζει να γινεται μηχανακι,αλλη μια...
181771
μπραβο ρε εσυ!
συνεχισε την καλη δουλεια...
:beer: :beer:
θα κανω γυφτιες,θα κανω γυφτιες και στο λογαριασμο μου ας χρεωθουν και αυτες...καθησα και εφτιαξα τα αυτοκολητα μονος μου.εψαξα στο net βρηκα κατι κοπτικα σχεδιακια,πηρα το corelακι αλλαξα χρωματα και διαστασεις,αφαιρεσα-προσθεσα και να...
182309
ενταξει δεν ειναι top,αλλα τουλαχιστον δεν τα πληρωσαμε και ειναι καλης ποιοτητας.η ουρα...
182310
το μπροστινο φτερακι...
182312
για τα πλαινα ειχα φτιαξει αυτα.ειναι απο γουρουνα raptor.τα προσαρμοσα για το ΧΤ,εφτιαξα τις διαστασεις...
182315
αλλα δυστηχως δεν ταιριαζαν ακριβως μιας και δεν ειχα υπολογισει τις τρυπες και τις εσοχες που εχουν τα πλαινα.ετσι προχειρα εβαλα τα ιδια με του ρεζερβουαρ και θα τα ξαναφτιαξω καλυτερα...
182319
βγάλ'τ'αυτοκόλλητα. η τουλ. μετέτρεψε το γαλάζιο σε μπλέ. :wave2:
τοσο χαλια?κατι θα κανω...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
τοσο χαλια?κατι θα κανω...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Tι χάλια ρε??? Πλάκα κάνεις??? Μια χαρά είναι. Μόνος είπες τα έφτιαξες? Πλαστικά είναι? Έχεις εξοπλισμό για κάτι τέτοιο Σπύρο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Tι χάλια ρε??? Πλάκα κάνεις??? Μια χαρά είναι. Μόνος είπες τα έφτιαξες? Πλαστικά είναι? Έχεις εξοπλισμό για κάτι τέτοιο Σπύρο?
δουλευω σε ψηφιακες εκτυπωσεις,εχω ploter.οτι αυτοκολλητο θελω το σχεδιαζω και το βγαζω σε οτι ποιοτητα θελω,βινυλιο-ακαυτο-σμαλτακι κτλ,κτλ.παρ ολα αυτα ετοιμαζω ηδη αλλα σχεδια και με νεα χρωματα...θα χαρω να σε εξυπηρετησω και σαν ανταλλαγμα ολο και σε καποια αγγαρεια θα σε χωσω...:rotflmao: :lol:
σημερα εφτασε χρωμα για το μοτερ και ενα σετακι βαφης δαγκανων...
182543
κοιταχτε μπιχλα το μοτερ...
182544
ετσι ζητησα βοηθεια απο αυτο και ενα πινελακι...
182545
και μετα απο 20 λεπτα και ξεπλυμα με το πιεστικο το αποτελεσμα ηταν αυτο...
182546
ετσι με καθαρο μοτερ πια,αρχησα να λυνω καποια περιφερειακα που θα με ενοχλησουν στο βαψιμο οπως οι εξωτερικοι διοδοι του λαδιου και η μιζα...
182547