PDA

View Full Version : Xt Restoring

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

csofos
17/01/2010, 20:51
Σπύρο ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!! Όποιο και να αναλάβεις, όλοι θα το περιμένουμε με ανυπομονησία! Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι τέλοιο!!!!
Εγώ είμαι εκτός αυτό τον καιρό, γιατί δεν ασχολείται κανείς χειμωνιάτικα εδώ πάνω με τη μοτοσικλέτα του, αλλά και ετοιμάζομαι 9 Φεβρουαρίου να φύγω για 20 μέρες ταξίδι. Οπότε, όταν με το καλό γυρίσω στις 3 Μαρτίου (και αφού συγκεντρωθώ από το jet lag) να βρω κάποιο project να κάνω και να τελειώσω και εκείνο το 750 επιτέλους.
Και πάλι συγχαρητήρια για την τέλεια δουλειά σου φίλε μου. :beer: :beer: :beer:

sv9cvk
17/01/2010, 21:33
:beer: Καλη δουλεια Σπυρο οσο το οτι δεν εχεις με τι να ασχοληθεις θα σου στειλω το ενα 750 να κατσαβιδιαζεις να περναει η ωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (οταν κατεβει!!! εχει κολησει στο Βερολινο ακομα ):sad:
Παντα τετοια και εγω ψηφιζω XL600R.....:wave2:

lspiros
17/01/2010, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
:beer: Καλη δουλεια Σπυρο οσο το οτι δεν εχεις με τι να ασχοληθεις θα σου στειλω το ενα 750 να κατσαβιδιαζεις να περναει η ωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (οταν κατεβει!!! εχει κολησει στο Βερολινο ακομα ):sad:
Παντα τετοια και εγω ψηφιζω XL600R.....:wave2:
τωρα ειναι η ωρα να υποστηριξουμε τη δικια σου προσπαθεια.οτι βοηθεια θες σφυρα,καλη συνεχεια...

lspiros
17/01/2010, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Σπύρο ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!! Όποιο και να αναλάβεις, όλοι θα το περιμένουμε με ανυπομονησία! Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι τέλοιο!!!!
Εγώ είμαι εκτός αυτό τον καιρό, γιατί δεν ασχολείται κανείς χειμωνιάτικα εδώ πάνω με τη μοτοσικλέτα του, αλλά και ετοιμάζομαι 9 Φεβρουαρίου να φύγω για 20 μέρες ταξίδι. Οπότε, όταν με το καλό γυρίσω στις 3 Μαρτίου (και αφού συγκεντρωθώ από το jet lag) να βρω κάποιο project να κάνω και να τελειώσω και εκείνο το 750 επιτέλους.
Και πάλι συγχαρητήρια για την τέλεια δουλειά σου φίλε μου. :beer: :beer: :beer:
για που το βαλες ρε μπαγασα και μας αφηνεις μονους.καλο ταξιδι,κοιτα να γεμισεις το μυαλο με εικονες και ιδεες για νεα projects...

lspiros
17/01/2010, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Για αλλη μια φορα μπραβο Σπυρο!!!

Αξιος! Οσο για το επομενο εγω ψηφιζω XL600R

:a8: :a25: :a026:

:beer: :beer: :beer:
που να βρισκαμε κανα καλο AFRICA ρε γαμωτο...:rotflmao: :lol:

MAG/FMX
17/01/2010, 22:17
ΠΡΟΣΕΧΕ τι ευχεσαι .........Εχω ενα γκρι AFRICA στο γκαραζ , μου το εχει αφησει ενας φιλος 2 χρονια ..........Τι θα του κανεις?..............:rotflmao:

binzis
17/01/2010, 22:20
Για άλλη μία φορά, ΜΠΡΑΒΟ.
:a18:
:beer: :wave2:

lspiros
17/01/2010, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
ΠΡΟΣΕΧΕ τι ευχεσαι .........Εχω ενα γκρι AFRICA στο γκαραζ , μου το εχει αφησει ενας φιλος 2 χρονια ..........Τι θα του κανεις?..............:rotflmao:
ντρεπομαι και μονο που τα σκεφτομαι.εγω με ενα γκρι AFRICA μονοι στο γκαραζ με πολλα γρασα τριγυρω...:rotflmao: :lol:

sv9cvk
17/01/2010, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
τωρα ειναι η ωρα να υποστηριξουμε τη δικια σου προσπαθεια.οτι βοηθεια θες σφυρα,καλη συνεχεια...

Ευχαριστω Σπυρο εγω εχω κανει μικρη προοδο μιας και ειναι οπως το λες χρειαζεται μερακι χρονο και χρημα :sad: το μερακι υπαρχει.........
Περιμενω ανταλλακτικα να συνεχισω ...
Ευχαριστω για την προσφορα βοηθειας , θα μου χρειαστει, :smilea: προς το παρων καληνυχτα :wave2: :ZZZ:

MAG/FMX
17/01/2010, 22:36
Ωχ παναγια μου .......
:eyepop: :rotflmao:
Θελω να του προτεινω να το κανει africa motard οπως ο ιταλος , αλλα δε βρισκω τις foto με το project να του δειξω, γιατι το εχει βαρεθει........Θα του προτεινω εσενα που εισαι κ ομορφοπαιδο με μερακι...........:wave2:

lspiros
17/01/2010, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ωχ παναγια μου .......
:eyepop: :rotflmao:
Θελω να του προτεινω να το κανει africa motard οπως ο ιταλος , αλλα δε βρισκω τις foto με το project να του δειξω, γιατι το εχει βαρεθει........Θα του προτεινω εσενα που εισαι κ ομορφοπαιδο με μερακι...........:wave2:
τις photo τις εχει ο chios και μου τις εχει στειλει.απιστευτη δουλεια

mimakoulinakos
18/01/2010, 08:08
1000 μπραβο και απο μενα σπυρο! εισαι πολυ καλος και υπομονετικος!δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι για το τι θα κανεις τωρα!οι δουλειες θα σε βρουνε μονες τους θα το δεις! και η δικη μου γνωμη ειναι πως ενα xl 600r θα ηταν οτι πρεπει για την περιπτωση σου,ετσι θα κανεις αποεξτικοποιηση ,,με μια μικρη εξελαροθερπεια αρκει ναα υπαρχει το χρημα για να κανεις ΠΑΠΑΔΕΣ παλι!

csofos
18/01/2010, 11:15
για που το βαλες ρε μπαγασα και μας αφηνεις μονους.καλο ταξιδι,κοιτα να γεμισεις το μυαλο με εικονες και ιδεες για νεα projects...
Πάω Αυστραλία. Θα κάτσω καμιά 20αριά μέρες εκεί. Γυρνάω 3 Μαρτίου. Αλλά την επόμενη φορά που θα πάω....... μάλλον δεν θα γυρίσω :lol: :lol:
Λοιπον, ότι βρω από μοτοσικλέτα, αλλά και γενικά κάτι ωραίο, επειδή έχω πάθος με τις φωτογραφίες, θα το ποστάρω σε ένα νέο topic στο "Ταξιδιωτικά". Ανυπομωνώ να πάω και να σας στείλω φώτος!!!!!!

lspiros
18/01/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Πάω Αυστραλία. Θα κάτσω καμιά 20αριά μέρες εκεί. Γυρνάω 3 Μαρτίου. Αλλά την επόμενη φορά που θα πάω....... μάλλον δεν θα γυρίσω :lol: :lol:
Λοιπον, ότι βρω από μοτοσικλέτα, αλλά και γενικά κάτι ωραίο, επειδή έχω πάθος με τις φωτογραφίες, θα το ποστάρω σε ένα νέο topic στο "Ταξιδιωτικά". Ανυπομωνώ να πάω και να σας στείλω φώτος!!!!!! :beer: :beer: :beer:

DimChios
18/01/2010, 12:28

Προς το παρων....

ΟΥΤΕ ΠΑΠΙ!

:sad:

FRAGISCOS
18/01/2010, 12:53
Μπραβο Σπυρο με το καλο το επομενο:beer: :beer:

Α!! κι εγω XLR ψηφιζω:lol:

Corvo
20/01/2010, 20:53
μπραβο και παλι μπραβο...

:a19: :a19: :a19: :a19:

αντε στα επομενα και ψηφιζω για τδμ τωρα...

maxmoto
20/01/2010, 21:16
φιλε ispiros για μια ακομα φορα ΜΠΡαβο..
παρακολουθουσα συνεχεια την εξελιξη της μηχανης.. το τελικο αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο..
:beer: :a20: :a20: :beer:

Pardalotzatziki
20/01/2010, 22:34
Μπραβο Σπυρο....και οπως λεει και η μαλακια διαφημιση του 11850...ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...

:beer: :beer:

LOUKILOUK
21/01/2010, 09:54

Γίγαντα είδα ένα Άφρικα χτες ότι πρέπει για σένα αλλά καταραμένη απόσταση...
ΜΠΡΑΒΟ όπως και να έχει...:beer: :wave2:

DimChios
21/01/2010, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Γίγαντα είδα ένα Άφρικα χτες ότι πρέπει για σένα αλλά καταραμένη απόσταση...
ΜΠΡΑΒΟ όπως και να έχει...:beer: :wave2:

ενος τυπου που το βαφει καθε μηνα με λαδομπογια και αλλο χρωμα σε στυλ παραλλαγης λες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LOUKILOUK
21/01/2010, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ενος τυπου που το βαφει καθε μηνα με λαδομπογια και αλλο χρωμα σε στυλ παραλλαγης λες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φυσικά... Γαμάτο? τώρα καφετίζει...:winka: :lol: :rotflmao: Πιστεύω είναι το τέλειο άφρικα για restoring και φαντασία στο βάψιμο... :winka: :evil:
:beer: :wave2:

υ.γ. Τον γνωρίζω τον κάτοχο...είναι και μουσικός...ίσως τον γνωρίζεις και εσύ...?!!

jimtarasxt660x
22/01/2010, 13:24
Συγχαρητήρια Σπύρο...πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!

airpanos
22/01/2010, 14:14
μπηκε και η μασκουλα και συμπληρωθηκε το κουστουμακι μας...

:beer: :smokin: :beer: :smokin: :beer:

Εισαι αρχοντας!!!:a18:

lspiros
09/02/2010, 11:45
τωρα και στο net http://www.youtube.com/watch?v=lj1c2_aGFwA

ggs
09/02/2010, 11:54
:a19: :a19: :a18: :a18: :a20: :a20:

sakoulakis
09/02/2010, 14:25
:a18: :a18: :a18: :a18: :a19: :a19: :a19: :a20: :a19: :a18:

MAG/FMX
09/02/2010, 14:37
Ε οχι κ 5 μπραβο.........
:a18: :a18: :a19: :a19: :a20:
Φτανει , για εκει εισαι ..........:lol:

h_900
09/02/2010, 20:54
μπραβο ,,αντε κ στο επομενο .................ειμαστε σε αναμονη !!!!!!!!!

nemes74
20/05/2010, 13:46
κινδυνευοντας να γινω γραφικος αλλα και γρινιαρης επανερχομαι σε παλαιοτερο ζητημα-εκληση.περασε καιρος απο τοτε που μπηκαν οι ανακατασκευες σε αυτο το χωρο του forum και εχω να πω τα εξης.η ενοτητα για τους νεους του forum ειναι κρυμενη με αποτελεσμα στα μηνυματα να εναλασομαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι.νομιζω μεσα απο αυτηντην ενοτητα εχουμε να προσφερουμε πολλα στον τομεα do it your self για ολα τα παιδια.αν και ημουν επιφυλακτικος στην αρχη τωρα εκ του αποτελεσματος ξερω οτι πολλοι θα ηθελαν να δουν,μαθουν,προτεινουν διαφορα και δεν μπορουν.σας παρακαλω λοιπον (και εφοσον συμφωνουν και τα αλλα παιδια που κανουν ανακατασκευες)να επανεξετασετε το ζητημα και αν γινεται να κανετε την ενοτητα εμφανη στην αρχικη σελιδα.ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας... σωστη η παρατηρηση......μεχρι κιεγω πριν μια βδομαδα μολις τα ανακαλυψα.....κατα ταλλα........απλα αψογη δουλεια κιατελειωτο μερακι.....:cool: τι μου θυμιζεις τωρα.....το κακομοιρο το klx....τι χει τραβηξει στα χερακια μου.....αλλα δε μουπε ποτε οχι....!!!!!μπραβο!!!!:beer: :a30: :a25:

lspiros
20/05/2010, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
σωστη η παρατηρηση......μεχρι κιεγω πριν μια βδομαδα μολις τα ανακαλυψα.....κατα ταλλα........απλα αψογη δουλεια κιατελειωτο μερακι.....:cool: τι μου θυμιζεις τωρα.....το κακομοιρο το klx....τι χει τραβηξει στα χερακια μου.....αλλα δε μουπε ποτε οχι....!!!!!μπραβο!!!!:beer: :a30: :a25: