Σύνδεση

View Full Version : Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...

Σελίδες : 1 [2] 3 4

Allst@rf
24/05/2010, 14:42
αν ισχύσει τελικά για τα λάστιχα,τσονταρω και γω...

Τέρμα γκάζι μενέλαε...:wave2:

Shaolin Monk
24/05/2010, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
αν ισχύσει τελικά για τα λάστιχα,τσονταρω και γω...

Τέρμα γκάζι μενέλαε...:wave2:

Ρε παιδια, μηπως να κανουμε μια λιστα;

Shaolin Monk
24/05/2010, 18:15
1.andgeo
2.jzer40
3.nightstalker
4. Shaolin Monk
5.DrEvil
6.Ποπαϋ
7.spyro
8.Allst@rf

Αντε ρε παλικαρια...Μερικοι ακομη...

andgeo
24/05/2010, 18:15
άντε να δούμε θα προλάβουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του παιδιού όσο είναι νέος οδηγός ακόμα ...

Νομίζω είμαστε κάπου 8 χρειαζόμαστε κι άλλους . Εμπρός λοιπόν .

indianos950
28/05/2010, 03:40
[B]1.andgeo
2.jzer40
3.nightstalker
4. Shaolin Monk
5.DrEvil
6.Ποπαϋ
7.spyro
8.Allst@rf
9.indianos 950

Αντε ρε
εμεις τα ειχαμε πει απο πμ συνεχισε γερα

byron
28/05/2010, 12:37
1.andgeo
2.jzer40
3.nightstalker
4. Shaolin Monk
5.DrEvil
6.Ποπαϋ
7.spyro
8.Allst@rf
9.indianos 950
10.byr0n

indianos950
28/06/2010, 19:23
μηπως τον ξεχασαμε τον φιλο??

Shaolin Monk
28/06/2010, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από indianos950
μηπως τον ξεχασαμε τον φιλο??

Δεν τον ξεχασε κανενας. Χρειαζομαστε μερικα ατομα ακομη. Αν και αν καποιος δωσει το ΟΚ, φυγαμε για το πρωτο ζευγαρι... :wave2:

Allst@rf
28/06/2010, 19:34
ναι ,αλλά μου φαίνεται ότι κάπου είχε γράψει ότι δεν είναι σίγουρος αν θα συνεχίσει.
πως θα γίνει η δουλειά;θα στείλουμε π.μ σε αυτούς που ήταν μέσα για την χορηγία για να τους το θυμίσουμε;

Shaolin Monk
28/06/2010, 19:40
Νομιζω οτι καπου εγραψε ο Μενελαος οτι αλλαζει μοτορι αλλα δεν εχει σημασια αυτο, αν συνεχισει. Αν τωρα ο ιδιος πει κατι γα αργοτερα τοτε πασο μεχρι να μαθουμε κατι.

menelaos46
30/06/2010, 10:18
Πολυ δυσκολο να τρεξω αλλον αγωνα φετος αν και θα ηθελα πολυ Σερρες και δεν το αποκλυω εντελως....

202747

menelaos46
30/06/2010, 10:19
Παλιο σουζουκι τι να κανεις!!!
Εδω ο Ροσσης λενε θα παει στα παλιοντουκατι...
Ξεπεσμος ρε αδερφε γενικοτερα.... κριση!!!

menelaos46
22/07/2010, 09:44
Λοιπον εχω νεα, μαλλον θα τρεξω Σερρες τι μαλλον δηλαδη 99%

Καινουργιο μηχανακι suzuki gsxr 600 k8
Δεν το πιστευα ποση βελτιωση μπορει να εχει ενα μηχανακι απο το 2003 ως το 2008 και ποσο διαφορετικο μπορει να ειναι...
Δυσκολο να συνηθισω την θεση, πολυ καλυτερα φρενα, πιο γραμμικο, πιο δυνατο, πιο καλη γεομετρια.
Αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις χωρις να το εχω οδηγησει σε πιστα.

Τα πρωτα εξοδα ειναι
Ελατηρια εμπρος 100 ευρω
Υψηλης 60 ευρω
μανηταρια 60 ευρω (δε τα θεωρω απαραιτητα απλως τα προτιμω)
μανηταρακια για το σταντ 12ευρω
πολυεστερικο κουστουμι 320 ευρω
γκριπ 15 ευρω

Ηθελα πολυ να μπει και μια αναρτηση πισω αλλα τα εξοδα ειναι οσο αυτα του αγωνα πανω κατω και θα προτιμησω να τρεξω εστω και με τη μαμα...
Απο γραναζωμα κι αλυσιδα λεω για ενα δοντι κοντο μπρος και δυο γραναζια πισω ενα +ενα δοντι κι ενα +3 δοντια για αρχη...

Θελω κι ενα αυτοκολλητο μοτο.gr να βαλω....

menelaos46
22/07/2010, 09:44
κι ενα ζευγαρι τακακια 63 ευρω που τα ξεχασα

indianos950
24/07/2010, 19:59
παντως στις σερρες ενας αγωνιζομενος γυρνουσε σταθερα 26 με καλυτερο 24 με ενα μαμα κ8 600 χωρις καν σωληνακια υψηλης παρα μονο ενα τελικο και λαστιχα

menelaos46
24/07/2010, 20:02
παντως στις σερρες ενας αγωνιζομενος γυρνουσε σταθερα 26 με καλυτερο 24 με ενα μαμα κ8 600 χωρις καν σωληνακια υψηλης παρα μονο ενα τελικο και λαστιχα

Εμεις να δουμε ποσο θα γυρισουμε.....
Πολλοι γυρνανε χαμηλα με στοκ μηχανακια.

G M
25/07/2010, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Ηθελα πολυ να μπει και μια αναρτηση πισω αλλα τα εξοδα ειναι οσο αυτα του αγωνα πανω κατω και θα προτιμησω να τρεξω εστω και με τη μαμα...

Πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε αναρτηση - η εργοστασιακη δυσκολα θα αντεξει την ζεστη του αγωνα και ειναι πιθανο να αλλαξει συμπεριφορα στους τελευταιους γυρους.
Βρες μεταχειρισμενη ή δανεικη εστω για τον αγωνα.
Εαν βεβαια δεν σκοπευεις να πιεσεις για καλυτερο γυρολογιο ισως να μην εχεις προβλημα.....

menelaos46
25/07/2010, 09:01
Πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε αναρτηση - η εργοστασιακη δυσκολα θα αντεξει την ζεστη του αγωνα και ειναι πιθανο να αλλαξει συμπεριφορα στους τελευταιους γυρους. Βρες μεταχειρισμενη ή δανεικη εστω για τον αγωνα.

Δυσκολο να βρω μεταχειρισμενη επειδη το μηχανακι ειναι σχετικα καινουργιο για δανεικη δε το συζητω πολυ δυσκολο...
Με αγχωσες λιγακι η αληθεια ειναι...

menelaos46
05/08/2010, 13:31
Τελικως αναρτηση δε μπαινει προς το παρον...
Αποφασισα να ασχοληθω με τις αναρτησεις μονος μου. Αρχικα εχω καταληξει σε τιμες δυναμικο sag 32mm μπρος και 28mm πισω (τιμες που βρηκα ως προτεινομενες για αγωνιστικη χρηση σε διαφορα σαιτ).
Το στατικο sag πρεπει να βγαινει κοντα στα 5mm η και λιγο πανω.
Μηχανικος φιλος και πρωιν αγωνιζομενος μου ειπε το εξης, "βρες την προφορτηση που θα δουλευουν οι αναρτησεις σου με το βαρος σου και μετα ξεκινα με τις μαμα αποσβεσεις και παιζεις..."
Σκοπος ειναι οχι να μου πουν τοσα κλικ εδω... τοσα εκει... αλλα να καταλαβαινω εμπειρικα μονος μου.
Θεωρω σημαντικο οποια προβληματα παρουσιαζονται περα του αγωνα να τα γραφω κι αυτα.
Εν καιρο και πως θα γινουν αυτα στην πραξη...
Αν κανω η καταλαβαινω κατι λαθος παρακαλω να με διορθωσετε για να μη παρω το μηχανακι στο χερι...

Υ.Γ. Σχεδον σιγουρα 10-11-12 Σεπτεβρη θα ειμαι με φιλους Σερρες οποιος θελει και μπορει ας ερθει...

menelaos46
12/09/2010, 16:11
Λιγοτερο απο εβδομαδα για τον αγωνα, τελικως με τη μαμα αναρτηση θα προσπαθησω αφου δε βρεθηκε αλλη λυση.
Πολυ θετικο ειναι οτι πρωτη φορα σε αγωνα θα εχω δυο ζευγαρια καινουργια λαστιχα.
Επισης παρουσιαστικε ενα προβλημα με τον πισω τροχο ο οποιος εχανε επαφη με την ασφαλτο πολυ γρηγορα στο φρεναρισμα...
Οι ειδικοι :bigcry: :bigcry: :bigcry: ειπαν οτι η επαναφορα ειναι πολυ γρηγορη, κι ετσι το πισω εγινε πιο αργο.
Βελτιωθηκε το προβλημα αρκετα αλλα οχι οπως θα το ηθελα.
Προπονηση δεν εγινε το Σ/Κ λογω κανονισμου που το απαγορευει τον οποιο αποφασισα να σεβαστω παρ'ολο που οι κανονισμοι δεν τηρουνται στην Ελλαδα και πολυ....
Απο Παρασκευη εχουμε ελευθερα, Σαββατο χρονους και Κυριακη Αγωνα θα χαρω να δω οποιον ερθει κι απο κοντα αν και μακρια οι Σερρες.....

sotos 8
12/09/2010, 16:29
Μενιο καλο αγωνα .

KaTaNaS
12/09/2010, 16:37
καλον αγωνα φιλαρακι! Πολύ και καλή διασκέδαση σου ευχομαι! :beer: :wave2:

andgeo
12/09/2010, 16:57
άντε καλό αγώνα !!! Και βάθρο ε!!!

Allst@rf
12/09/2010, 17:06
Λιγοτερο απο εβδομαδα για τον αγωνα, τελικως με τη μαμα αναρτηση θα προσπαθησω αφου δε βρεθηκε αλλη λυση.
Πολυ θετικο ειναι οτι πρωτη φορα σε αγωνα θα εχω δυο ζευγαρια καινουργια λαστιχα.
Επισης παρουσιαστικε ενα προβλημα με τον πισω τροχο ο οποιος εχανε επαφη με την ασφαλτο πολυ γρηγορα στο φρεναρισμα...
Οι ειδικοι :bigcry: :bigcry: :bigcry: ειπαν οτι η επαναφορα ειναι πολυ γρηγορη, κι ετσι το πισω εγινε πιο αργο.
Βελτιωθηκε το προβλημα αρκετα αλλα οχι οπως θα το ηθελα.
Προπονηση δεν εγινε το Σ/Κ λογω κανονισμου που το απαγορευει τον οποιο αποφασισα να σεβαστω παρ'ολο που οι κανονισμοι δεν τηρουνται στην Ελλαδα και πολυ....
Απο Παρασκευη εχουμε ελευθερα, Σαββατο χρονους και Κυριακη Αγωνα θα χαρω να δω οποιον ερθει κι απο κοντα αν και μακρια οι Σερρες.....

Μενιο γερα ,καλο αγωνα και με ενα καλο αποτελεσμα...

και οπως λεει και ο Swantz σε μια συνεντευξη του...

"Το γκαζι στο στοπ ,μεχρι να δεις τον Θεο ,και μετα φρενα..."

:wave2: :wave2:

dimdoc
12/09/2010, 18:33
Μη σε στεναχωρει καθολου το θεμα με τη στοκ αναρτηση. Δε θα εχεις κανενα προβλημα μεχρι το .27 και μαλιστα γυρολογιο. Ζεστη πολυ δε θα εχει για να τη ζορισει, ειναι και σχετικα καινουργια. Βρες ενα σεταπ και ασχολησου/επικεντρωσου μονο στην οδηγηση σου. Το οτι θα πας με 2 ζευγαρια λαστιχα ειναι πολυ καλο. Φροντισε την Παρασκευη να εισαι εκει νωρις το πρωι και να οδηγησεις οσο πιο πολυ μπορεις, ειναι κρισιμη μερα καθως δεν εχεις καβαλησει το συγκεκριμενο μηχανακι εκει μεσα. Κατα τη γνωμη μου φαε το ενα ζευγαρι τη παρασκευη και μπες χρονομετρημενα με οσο λαστιχο εμεινε. Αν πιστευεις οτι το χεις, βαλε στο τελος του 2ου χρονομετρημενου τα λαστιχα του αγωνα και κανε μονο 5-6 γυρους. Με 5-6 γυρους μονο χρηση, δε θα εχεις θεμα κανενα τη Κυριακη στον αγωνα.
Τη Κυριακη μπορει να τα πουμε επανω:beer:

t10vr
12/09/2010, 20:09
Μενελαε καλη επιτυχια.Κοιτα να ευχαριστηθεις το ν αγωνα και μετα ολα τα αλλα (βαθρα, κυπελα κτλ.).Αλλωστε γι'αυτο τρεχουμε.Το προηγουμενο σκ τρεχαμε για το παγκρητιο στο τυμπακι παλι.Πηρε μερος ενας φιλος με ενα Gsx-r τωρα 4 ητανε 5 μοντελο θα σε γελασω.Ειχε και αυτος λιγα προβληματα με το πισω αμορτισερ οταν ζεστενοταν πολυ αλλα τον εβγαλε τον αγωνα μια χαρα και σε καλη θεση μαλιστα.Αν δεν εχει και πολυ ζεστη οπως σου ειπε και ο Ντιμντοκ ακομα καλυτερα.Παντως τουλαχιστον τους 2 απο τους τρεις που κατεβηκαν Κρητη, τους εχεις.:winka:
Καλη επιτυχια και παλι και να το ευχαριστηθεις.Αντε με το καλο να σε δουμε και στον επομενο αγωνα στα μερη μας.Η προσφορα ισχυει ακομα παντως.
Καλο αγωνα :a016: :a016:

menelaos46
17/09/2010, 21:52
Τελειωσε η μερα της Παρασκευης, λιγα εχω να πω για μενα, οδηγησα 4 εικοσαλεπτα και δεν ειχα καποιο ουσιαστικο προβλημα αν και δεν νομιζω να πηγα πολυ γρηγορα (χρονο δε κρατησα υπολογιζω το καλυτερο μου γυρω στο 1.33-34).
Καποιες μικρο αλλαγες εγιναν στις αναρτησεις και συγκεκριμενα στην συμπιεση μπροστα που εγινε λιγο πιο σκληρη διοτι ειμαι λιγο φρενακιας αλλα και στη συμπιεση πισω γιατι ενιωθα μια ασαφεια πισω.Νομιζω πως σε γενικες γραμμες το μηχανακι ειναι οκ.
Σημαντικο ρολο επαιξε η γυμναστικη διοτι εβγαλα τα σεσιον σχετικα ακουραστα. Επισης το τελικο γραναζωμα ειναι ενα κοντο μπροστα κι ενα μακρυτερο δοντι πισω.

Στις υπολοιπες κατηγοριες στα διχρονα οι σημετοχες για αλλη μια φορα μετρημενες.

Με τα supersport δεν ασχοληθηκα και πολυ και δεν εχω συγκρατησει κατι αν και λιγο πολυ ειναι οι γνωστοι...
Στην formula extreme αναμενεται σφαγη. Υπαρχει ενας Βουλγαρος που πραγματικα πεταει και ειναι ενα επιπεδο μονος του και βλεπω προβληματισμενους τους δικους μας Κοντομαρο, Συνιωρη και Μπουστα... Ο Choy για οσους τον ξερουν αναμενεται ισως να σταματησει το χρονομετρο και στο 1.18...ψηλα....!!!!!!!!!!!!

Περισσοτερα αυριο...

sapila racing
17/09/2010, 21:54
Καλή επιτυχία στον αγώνα, και κοίτα να το ευχαριστηθείς!
:beer:

Allst@rf
17/09/2010, 22:00
1.18...ψηλα....

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

απο λαστιχα πως εισαι?σε τρωει ο καρπος καθολου ή φυλας για τον αγωνα?

καλο αγωνα να χεις Μενιο...:wave2: :wave2:

vassilis88
17/09/2010, 23:30
http://blog.ebike.gr/

1.19.7 o choy ενα κατω απο jb-συνιωρη!

giannis113
18/09/2010, 00:59
ρε συ μενελαε ησουν εκει σημερα; ηρθα ειδα την προπονηση αλλα που να φανταστω! ειμασταν με ενα rs εκεινο το πρασινο - λαχανι μπροστα στο κυληκειο ηταν παρκαρισμενο.

την κυριακη θα σε δω στον αγωνα καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

παντως σιγουρα θα γινει σφαγη! ο βουλγαρος ειναι πολυ δυνατος αλλα και ο συνιωρης δε παει πισω!

αναμενουμε να δουμε τον αγωνα!

vassilis88
18/09/2010, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
http://blog.ebike.gr/

στα πρωτα χρονομετρημενα
19.4 ο choy
20.3 συνιωρης
20.4 μπουστας
20.6 κοντομαρος

lkol
18/09/2010, 17:14
Αν είναι κανείς πάνω, ας κάνει μια βόλτα να μας πει αν υπάρχει οδηγός στην Extreme - με εξαίρεση το Μπούστα- που να μην τρέχει με Dunlop...

Νομίζω πως είναι ο μόνος...

Πάντως, από ότι φαίνεται, θα γίνει σκοτωμός για τη 2η θέση.
Ο Choy, όπως αναμενόταν, μάλλον δεν έχει αντίπαλο...

menelaos46
18/09/2010, 20:21
Μιας και γινεται κουβεντα για τα 1000 εχω να πω τα εξης.
Ο choy εκανε στο πρωτο χρονομετρημενο 1.19.3 ο Συνιωρης 1.20.4 Μπουστας 1.20.5 Κοντομαρος 1.20.6
Κανενας απο αυτους δε κατεβασε στο δευτερο χρονομετρημενο.
Ο Βουλγαρος ειναι πολυ σταθερος και η οργανωση του ειναι ακρως επαγγελματικη.
Την παρασκευη οδηγησε σε ολα τα 20λεπτα κι επειτα εκανε βολτες στα πιτ με ενα ποδηλατακι.Πιστευω αν ευνοησουν οι συνθηκες θα κανει 1.18 και δε νομιζω εκτος απροοπτου να υπαρξει μαχη για την πρωτια...
Την Παρασκευη γυρισε 1.19.1
Ενα δευτερολεπτο στο επιπεδο αυτο ειναι αιωνιοτητα.
Ο Μπουστας ειναι με michelen και δε νομιζω να τραβηξει και πολυ Κοντομαρος και Συνιωρης με dunlop

Υ.Γ. Ο Choy ειχε τρεξει και το 2007 στις Σερρες σε Πανελληνιο και εβλεπε κωλοφαναρα, η μαλλον πολυεστερικα.
Τερματιζε 5ος ως 7ος Στα 1000 και τωρα μας εχει βαλει τα γυαλια....
Υ.Γ.2. Το 80% τρεχουν με dunlop...

menelaos46
18/09/2010, 20:24
Στα 600 ο Πολιτης μπηκε στο πρωτο και καθαρισε στο 2ο μολις γυρο με 1.21.6 κι οι υπολοιποι ολοι εκτος Τζωρτζοπουλου αν θυμαμαι καλα κοντα στο 1.23. λιγο πανω λιγο κατω.
Στα 600 αναμενεται σφαγη κι εκει με πολλους καλους οδηγους.
Επειτα στο δευτερο μισαωρο οι χρονοι δε πολυβελτιωθηκαν απο τους περισσοτερους.

vassilis88
18/09/2010, 20:31
ευχαριστουμε μενελαε.. καλη επιτυχια κ σε σενα αυριο!

κ ο choy με ντανλοπ ειναι? ισως ο μπουστας να κατεβαζε αν ειχε κ αυτος

menelaos46
18/09/2010, 20:35
Εγω εκανα αρκετες κλασικες αλλαγες στο μηχανακι μου με την βοηθεια τριτων.
Κατεβασα 5χιλιοστα την τιμονοπλακα και προφορτησα τα ελατηρια μου μπρος.
Επισης η συμπιεση στο πισω αμορτησερ πηγε στο τερμα αργο (σκληρο).
Στο πρωτο χρονομετρημενο γυρισα στο 1.31.9 βρηκα τα σημεια μου και μετα βγηκα.
Περιμενα λιγο εξω κι οταν ξαναμπηκα μου χαλασανε δυο καλους γυρους (σημβαινουν αυτα ειδικα στους νεους που οι χρονοι δεν ειναι τοσο κοντα...) τσαντιστηκα ηθελα να ξαναορμηξω αλλα βγηκα διοτι επικρατησε η λογικη.
Επισης συνειδητοποιησα οτι το στοκ αμορτησερ δε σηκωνει και πολυ βουτια, ειχα πολλα κουνηματα γενικοτερα.
Αλλο ενα προβλημα ειναι οτι λογω Μεγαρων χανω πολυ στις αριστερες πραγμα πουεχω καταλαβει και πρεπει να το δουλεψω γιατι υπαρχει πολυς χρονος εκει και τις περναω "αστριφτος"...
Στο δευτερο χρονομετρημενο ειμουν απο τους λιγους που κατεβασαν στο 1.31.4 και μαλιστα που εκανα κανα δυο γυρους στο 1.31 ψιλα που σημαινει οτι το γυρναω και μονος μου.
Για αυριο εχω σχεδιασει την εκινηση, ελπιζω να μου βγει....

Υ.Γ. Επειδη εχω φορεσει και dunlop σε σχεση με τα pirelli που φοραω (αυτα που ειναι σε προσφορα δε ξερω ακριβως ποια ειναι) μερα με τη νυχτα!!!!!!

menelaos46
18/09/2010, 20:36
κ ο choy με ντανλοπ ειναι?

Ναι

menelaos46
18/09/2010, 20:36
ρε συ μενελαε ησουν εκει σημερα; ηρθα ειδα την προπονηση αλλα που να φανταστω! ειμασταν με ενα rs εκεινο το πρασινο - λαχανι μπροστα στο κυληκειο ηταν παρκαρισμενο.

Περιεργο γιατι εφαγα κατι σουβλακια εκει...!!!!
Το Νο 69 ειμαι gsxr 600

Allst@rf
18/09/2010, 21:07

Υ.Γ. Επειδη εχω φορεσει και dunlop σε σχεση με τα pirelli που φοραω (αυτα που ειναι σε προσφορα δε ξερω ακριβως ποια ειναι) μερα με τη νυχτα!!!!!!

δλδ το πρωτο καλυτερο αποτο δευτερο?ή αναποδα?

menelaos46
18/09/2010, 21:09
δλδ το πρωτο καλυτερο αποτο δευτερο?ή αναποδα?

:D :D :D

Allst@rf
18/09/2010, 21:16

μισα μου τα λες ρε παιδι μου...

να τα αλλαξω και γω στο δουκα μου για τα τρακ ντει?

ή εννοεις οι γομες που φορατε για το πρωταθλημα ειναι καλυτερες απο τα πιρελια?

laryfz1
18/09/2010, 21:16
τερμα γκαζι ρε μη μασας και οτι βγει!!!! καλη επιτυχια και με κουπα!!:beer: :beer: :beer:

menelaos46
18/09/2010, 21:17
μισα μου τα λες ρε παιδι μου... να τα αλλαξω και γω στο δουκα μου για τα τρακ ντει? ή εννοεις οι γομες που φορατε για το πρωταθλημα ειναι καλυτερες απο τα πιρελια?

Για γομες μιλαω, για δρομου δε ξερω.

reinmeister
18/09/2010, 22:25

ολοι ερχονται στα λογια μου σιγα σιγα...

Allst@rf
18/09/2010, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

ολοι ερχονται στα λογια μου σιγα σιγα...

κατσε καλα μη φωναξω τον πανοπτικον...

reinmeister
18/09/2010, 22:57
κατσε καλα μη φωναξω τον πανοπτικον...

με κανεις και ανατριχιαζω...:rotflmao: :rotflmao:

G M
19/09/2010, 09:28
O καθε αναβατης μπορει να επιλεξει οποια μαρκα ελαστικου θελει - ο Μπουστας και 2-3 ακομη εχουν επιλεξει να βαλουν Michelin / Pirelli.

Oι περισσοτεροι που φορουν Dunlop τα πληρωνουν - οσοι βαζουν Michelin / Pirelli τα παιρνουν δωρεαν.....

Choy, Sinioris, Boustas, Κοντομαρος εκτος απο εξαιρετικοι οδηγοι εχουν βελτιωμενα μηχανακια και χορηγους οποτε ειναι ευκολοτερο γι'αυτους να κρατηθουν στις πρωτες θεσεις.Οι νεότεροι Κατσουλας, Στρατας που ειναι τα outsider (εχουν γυρισει στο 1,20) τρεχουν με ελαχιστη οικονομικη βοηθεια και περιορισμενες βελτιωσεις. Θα χαρω περισσοτερο να δω καποιους απο τους "νεους" να ξεχωρισουν για να εχει και περισσοτερο ενδιαφερον....

Allst@rf
19/09/2010, 09:37
σαφος και ειναι πιο ωραιο να υποστηριζουμε και να θελουμε να διακριθουν και τα παιδια που τρεχουν για παρτη τους ,σαν τον Μενιο...μαζι σου λοιπον σε αυτο...

:wave2: :wave2:

menelaos46
19/09/2010, 19:06
Δεν πηγα και τοσο καλα γενικοτερα.
Ξεκινησα 3ος απο το τελος στην τελευταια σειρα τερμα αριστερα (απ'εξω) δεξια πισω μου ηταν ενα vtr 1000 που εφυγε στην εκινηση. Στην εκινηση ομως δεν εφυγε ο πρωτος (Τατσης) με αποτελεσμα να χαθω λιγο στο απο που θα περασω τελικα εστριψα προ τελευταιος αν εξαιρεσουμε δυο τρεις που μειναν πισω απο τους γρηγορους λογω καποιου προβληματος και δε ξεκινησαν γρηγορα.
Μπροστα μου ηταν το vtr και ενα r6. Και ποιο μπροστα ενας φιλος πιο γρηγορος με 675 που πηγαιναμε τρενακι ολοι και στοχος ηταν να κρατηθω πισω απο αυτον.
Κι ενω σχεδιαζα να περασω μας φτασαν οι γρηγοροι που δε ξεκινησαν και μου χαλασαν λιγο ρυθμο.
Κανα δυο γυρους αργοτερα το ρ6 χανει τα φρενα στην Κ1 και βγαινει εξω. Εχω μπροστα μονο το vtr.
Στη Κ10 ανοιγει τη γραμμη του και περναω απο μεσα και αρχιζω να ανοιγω καθως γυρνουσε αργοτερα.
Οι χρονοι μου ειναι 1.33-1.32-1.32-1.31-1.31-1.30 γυρο με το γυρο ριχνω και νιωθω καλα και χαλαρος αλλα το 675 εχει φυγει και δεν εχω καποιον να κυνηγησω.
Στον 7ο περιπου γυρο καποιος πεφτει στη Κ10 και γεμιζει τη στροφη υγρα και απο τη στιγμη αυτη ως το τελος χαλουσαμε ολοι τη Κ10.
Ενιωθα οτι χαλιεμαι ψυχολογικα και οτι δεν εχω στοχο και χαλουσα και τους γυρους μου στη 10.
Επειτα επαναπαφθηκα στο 1.32-1.33.
Δεν κουραστηκα καθολου αλλα δεν εριξα χρονο οσο ηθελα.
Μετα τη μεση του ηταν μοναχικος αγωνας... ασχημο πραγμα.
Τελικα ο αγωνας ειναι περα απο προπονηση ψυχολογια και στρατηγικη.
Μετρια συναισθηματα αλλα το θετικο ειναι οτι δεν εκανα λαθη.
Τελειωσαμε για φετος, του χρονου παλι να'μαστε καλα

Υ.Γ. Δεν ειδα καποιον ειμασταν και στο τρεξιμο.

G M
19/09/2010, 19:12
Ξεκινησα 3ος απο το τελος στην τελευταια σειρα τερμα αριστερα (απ'εξω) δεξια πισω μου ηταν ενα vtr 1000 που εφυγε στην εκινηση. Στην εκινηση ομως δεν εφυγε ο πρωτος (Τατσης) με αποτελεσμα να χαθω λιγο στο απο που θα περασω τελικα εστριψα προ τελευταιος αν εξαιρεσουμε δυο τρεις που μειναν πισω απο τους γρηγορους λογω καποιου προβληματος και δε ξεκινησαν γρηγορα.
Μπροστα μου ηταν το vtr και ενα r6. Και ποιο μπροστα ενας φιλος πιο γρηγορος με 675 που πηγαιναμε τρενακι ολοι και στοχος ηταν να κρατηθω πισω απο αυτον.
Κι ενω σχεδιαζα να περασω μας φτασαν οι γρηγοροι που δε ξεκινησαν και μου χαλασαν λιγο ρυθμο.
Κανα δυο γυρους αργοτερα το ρ6 χανει τα φρενα στην Κ1 και βγαινει εξω. Εχω μπροστα μονο το vtr.
Στη Κ10 ανοιγει τη γραμμη του και περναω απο μεσα και αρχιζω να ανοιγω καθως γυρνουσε αργοτερα.
Οι χρονοι μου ειναι 1.33-1.32-1.32-1.31-1.31-1.30 γυρο με το γυρο ριχνω και νιωθω καλα και χαλαρος αλλα το 675 εχει φυγει και δεν εχω καποιον να κυνηγησω.
Στον 7ο περιπου γυρο καποιος πεφτει στη Κ10 και γεμιζει τη στροφη υγρα και απο τη στιγμη αυτη ως το τελος χαλουσαμε ολοι τη Κ10.
Ενιωθα οτι χαλιεμαι ψυχολογικα και οτι δεν εχω στοχο και χαλουσα και τους γυρους μου στη 10.

Εφοσον βελτιωσες τον χρονο σου πρεπει να εισαι ικανοποιημενος! - εμαθα οτι ειχε ζεστη οποτε οι χρονοι θα ηταν λιγο πάνω - μια καλυτερη εκκινηση θα μπορουσε να σε βοηθησει να μεινεις με τους γρηγορους και να βελτιωσεις ακομη περισσοτερο

Μπραβο για την δυναμη που εδειξες!

menelaos46
19/09/2010, 19:19
Στην Formula Extreme εγινε σφαγη...

Πρωτη στροφη εστριψαν με τη σειρα Συνιωρης, Κοντομαρος, Choy, Στρατας, Μπουστας...
Γρηγορα ο Choy περασε τον Κοντομαρο και λιγο αργοτερα και το Συνιωρη για να τον ξαναπερασει αυτο μια στροφη μετα.
Λιγο αργοτερα ο Choy ξαναπερασε μπροστα και αρχισε να φευγει πολυ, ειδικα στο εσακι και την Κ13 δε πιανοταν με τιποτα.
Με το περασμα των γυρων ο Μπουστας περασε οσους ειχε μπροστα του εναν ενα και ανεβηκε δευτερος αλλα η διαφορα με τον choy εδειχνε να ανοιγει λιγο λιγο.
Την καρο περασαν με τη σειρα Choy,Μπουστας νομιζω Κοντομαρος τελικα τριτος και δεν ξερω που περασε γιατι το εχασα το συγκεκριμενο κι επειτα ολοι οι υπολοιποι.

Να σημειωθει οτι μεχρι και την ωρα που εφυγα απο την πιστα δεν εγινε απονομη στα χιλια γιατι μαλλον ειχε γινει ενσταση εις βαρος του Γ.Μπουστα και παμε για ανοιγμα μοτερ....
Τελικως τι εγινε δε γνωριζω...

nktR
19/09/2010, 19:22
μπράβο ρε αγόρι !!
Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια που είμαι σίγουρος ότι είναι με θυσίες και κόπο αν και δεν ξέρω εάν το αξίζει αυτό το "πρωτάθλημα".....
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια σε ότι κι αν επιλέξεις :)

menelaos46
19/09/2010, 19:23
Στα 600 εφυγε γρηγορα μπροστα ο Πολιτης και επεσε το ιδιο γρηγορα στην Κ5 αλλα προλαβε να κανει ταχυτερο γυρο. Ο μονος που ειδε 1.21
Πισω εγινε καλη μαχη αναμεσα σε Περιστερα, Ευθυμιου,Παπαγεοργιου,Ταγκλη
Τελικα τερματισαν Πρωτος ο Ταγκλης δευτερος Ευθυμιου τριτος Παπαγεωργιου και τεταρτος Περιστερας.
Γενικα εγινε καθαρος αγωνας αλλα ειδα μονο μερικα κοματια του γιατι ετρεχα απο δω κι απο κει.
Υπαρχει ενδεχομενο να εχω κανει και καποιο λαθος στις καταταξεις...

menelaos46
19/09/2010, 19:26
Αυριο λεω να ξαναμπω μιας και ειμαι πανω.
Γενικοτερα εχω παρει μια γευση απο το τι ειναι το ελληνικο πρωταθλημα, με τα αρνητικα του και τα θετικα του.
Ευκαιριες βλεπω οτι υπαρχουν αλλα θελει πολυ κυνηγι.

giannis113
19/09/2010, 19:29
επισης κατι εγινε με την καρο σημαια νομιζω και την κοπελα που την κρατουσε στο τελος..

αποτι καταλαβα ο συνιωρης, νομιζε στον προτελευταιο γυρω οτι ειναι ο τελευταιος λογω της σημαιας, και εχασε την τριτη θεση και τερματισε 4ος, ακουστηκε και απο τα μεγαφωνα κατι πριν το τελος, και μετα τον ειδα να φωναζει στην κοπελα..

μπραβο μενελαε! τα καλυτερο ειναι το οτι δεν εκανες λαθη οπως λες! αυτο ειναι πολυ σημαντικο!
παλι δε μπορεσα να σε δω γιατι ηρθα ακριβως στην εκκινηση στα 1000αρια

Joyrider
19/09/2010, 19:32
Ωραία μέρα ήταν αν και πολύ ζέστη. Αυτός ο choy πολύ κοινό είχε. Σε κάθε πέρασμα από την ευθεία οι ομοεθνείς του ζητοκραύγαζαν σαν τρελοί και ακόμα πιο πολύ στα 2-3 προσπεράσματα που έκανε. Σούζαρε στην εκκίνηση και έχασε την πρώτη θέση που είχε αλλά τους πέρασε πολύ χαλαρά απότι φάνηκε σε 3-4 γύρους.

Μενέλαε αν και παρακολουθούσα δεν ξέρω αν έβλεπα πάντα εσένα. Πρέπει να είχες το μπλε ρεζερβουάρ έτσι? Γιατί είχε πολλά λευκά και σας μπέρδευα. Ωραίος πάντως.:beer:

Καλά στα 600 μετά από εκείνη την πτώση με απογοήτευσε λίγο η οργάνωση.. Αν και η μηχανή άρχισε να καπνίζει αμέσως μετά την πτώση, πέρασε κανά δίλεπτο μέχρι να βρουν πυροσβεστήρα...Ο πρώτος που έφτασε άρχισε να σβήνει την φωτιά και ο δεύτερος με το που έφτασε άρχισε να ψεκάζει τον πρώτο:bigcry: ..έπεσε τρελό γέλιο στο κοινό:rotflmao: ...

Συγχαρητήρια σε όλους:beer:

AKIS BUSA
19/09/2010, 19:41

Μπραβο ρε Μενιο!!! και παλι μπραβο!!! με τις συνθηκες που αγωνηστικες!!
keep walking!!!

Allst@rf
19/09/2010, 21:36
οι πληροφοριες που μας παραθετεις ειναι παρα πολλες για μενα και δεν ξερω τι να πρωτοθαυμασω φιλε.τα ματια μου πανε περα δωθε γρηγορα καταπινωντας τις λεξεις και δεν χορταινω να διαβαζω..

αξιος μενελαε,αξιος...:a20: :a20:

sapila racing
19/09/2010, 21:44
Μενέλαε μπράβο σου και εις ανώτερα! :beer:

Leopsomo
20/09/2010, 19:21
μπραβο Μενελαε! Παντα τετοια και του χρονου καλυτερα! :beer:

Ετοιμασου για του χρονου! ;)

menelaos46
21/09/2010, 19:18
Μενέλαε αν και παρακολουθούσα δεν ξέρω αν έβλεπα πάντα εσένα. Πρέπει να είχες το μπλε ρεζερβουάρ έτσι? Γιατί είχε πολλά λευκά και σας μπέρδευα. Ωραίος πάντως. Καλά στα 600 μετά από εκείνη την πτώση με απογοήτευσε λίγο η οργάνωση.. Αν και η μηχανή άρχισε να καπνίζει αμέσως μετά την πτώση, πέρασε κανά δίλεπτο μέχρι να βρουν πυροσβεστήρα...Ο πρώτος που έφτασε άρχισε να σβήνει την φωτιά και ο δεύτερος με το που έφτασε άρχισε να ψεκάζει τον πρώτο ..έπεσε τρελό γέλιο στο κοινό ...

Του Μαρκεζινη πηρε φωτια στα 1000 το cbr και οντως ειχε λιγο γελιο αν και δεν αργησαν πολυ να το σβησουν...
Με το μπλε τεποζιτο ημουν, την αλλη φορα ελα και στο μποξ μετα τον αγωνα εχει μπυρα....:beer:

menelaos46
21/09/2010, 19:24
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=TAPA190910

Τελικα και ο Μπουστας το γυρισε σε dunlop απ'οτι λεει εδω...

Joyrider
21/09/2010, 19:52
Του Μαρκεζινη πηρε φωτια στα 1000 το cbr και οντως ειχε λιγο γελιο αν και δεν αργησαν πολυ να το σβησουν...
Με το μπλε τεποζιτο ημουν, την αλλη φορα ελα και στο μποξ μετα τον αγωνα εχει μπυρα....:beer:

Επιτρέπεται κόσμος εκτός της ομάδας? :confused:
Και πίνετε και μπύρες :eek:

Αααα ωραία περνάτε ρε :beer:

menelaos46
07/10/2010, 18:32
http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=TAPA031010

Ο Γ.Μπουστας επεσε στο δευτερο γυρο, εμεινε 16 δευτερα πισω απο την κορυφη τους περασε ολους εναν εναν και εριξε κι 6 δευτερα στον δευτερο Συνιωρη...
Νομιζω δε χωρανε λογια....

banik
04/11/2010, 13:25
Φιλε παρακολουθω εδω κ καιρο το θεμα σου, μπραβο που αυτες τις δυσκολες εποχες αγωνιζεσαι κ προσπαθεις για να κανεις αυτο που γουσταρεις.
Ελπιζω να τα πουμε Σερρες απο του χρονου, θα τρεξεις για το 2011 ?

fanfan
07/11/2010, 17:12
Αν μπορεί ο φίλος ή κάποιος από εσάς, ας μου πει ποια η διαδικασία και τι χαρτιά χρειάζονται για να βγει η αγωνιστική άδεια και τι χρειάζεται για να τρέξει κάποιος στο πανελλήνιο ή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Θέλω να ασχοληθώ με τους αγώνες απλά δεν ξέρω την διαδικασία. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ παιδιά

indianos950
08/11/2010, 01:11
oi αγωνες οργανωνοντε απο την σοαμ εκει θα βρεις τις σχετικες πληροφοριες που χρειαζεσαι

νομιζω

t10vr
08/11/2010, 08:07
http://www.soamracing.gr/

Εδω μπορεις να ενημερωθεις για τα σχετικα.
Πρεπει να περασεις γιατρους,οφθαλμιατρο-παθολογο, να συμπληρωσεις την αιτηση και να τα στειλεις στην ΕΛΠΑ μαζι με το ποσο (100-120? θα σε γελασω) για την αγωνιστηκη αδεια .Η αδεια ισχυει για 1 χρονο οτα χαρτια απο τους γιατρους 2
Επειδη δεν θυμαμαι και καλα διασταυρωσε τα να εισαι σιγουρος:beer:

dimdoc
08/11/2010, 08:16
Σου τα εγραψε ο tv10r. Μην βγαλεις ομως τωρα αγωνιστικη αδεια γιατι ισχυει για ενα ημερολογιακο ετος και για φετος δεν εχει αλλους αγωνες να τρεξεις, ουτε Πανελληνιο ουτε Βορειου (για Ταχυτητα μιλαμε). Απο του χρονου τωρα.

Κατεβασε τα εντυπα απο το site της ΕΛΠΑ, μπορει να υπαρχουν και στο site του ΣΟΑΜ και αφου εχεις τα χαρτια απο τους γιατρους ετοιμα πηγαινε τα καλυτερα αυτοπροσωπως στα γραφεια της ΕΛΠΑ.
Στην Αθηνα ειναι καπου στη Μεσογειων στο δεξι σου χερι οπως κατεβαινεις για κεντρο και στη Θεσσαλονικη ειναι Εθνικης Αντιστασεως με Αιγαιου γωνια.

fanfan
08/11/2010, 09:52
Ευχαριστώ παιδιά, από το 2011 λοιπόν. Το σκέφτομαι για Βορείου Ελλάδος, δεν έχουμε τπτ να χάσουμε..

banik
08/11/2010, 14:45
Ξερει κανεις ποτε βγαινει το προγραμμα για το 2011 ???

t10vr
08/11/2010, 17:49
Λιγες μερες πριν ξεκινησει :D

Πλακα κανω, παντως ειναι πολυ νωρις ακομα.Απο του χρονου και βλεπουμε :look:

menelaos46
17/12/2010, 15:01
Πεντε αγωνες για το 2011 σε Τριπολη-Σερρες-Κρητη-Κρητη-Σερρες κατα αυτη τη σειρα με σημαντικες αλλαγες στην κατηγορια νεων που μετ'ονομαζεται σε open.

Κατηγορία OPEN
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δεν έχουν τερματίσει στις ΔΕΚΑ πρώτες θέσεις της ΤΕΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ όλων των πρωταθληματικών κατηγοριών τα ΠΕΝΤΕ τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την κατηγορία Νέων Αγωνιζομένων, όπου ο περιορισμός ισχύει για τους ΤΡΕΙΣ πρ’ωτους της τελικής βαθμολογίας.
Στην κατηγορία μπορούν να συμμετ’εχουν μοτοσυκλέτες που διαθέτουν ή διέθεταν ομολογκασιον Supersport, Superstock και Superbike με οποιεσδήποτε μετατροπές, αρκεί να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Η κατηγορία δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονείμεται έπαινος που θα αναγράφει τον ταχύτερό τους γύρο.
Ο ΣΟΑΜ διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής συμμετοχής αναβάτη σε περίπτωση που οι επιδόσεις του τελευταίου είναι ασύμβατες με το επίπεδο της κατηγορίας.
Η κατηγορία θα χαρακτηρίζεται από ενιαίο τύπο ελαστικών (ΜΟΝΟΜΑΡΚΑ)

Κινηση που θα βοηθησει φανταζομαι τον ανταγωνισμο...
Αναμενουμε την εξελιξη με τα ελαστικα αλλα και το παραβολο σημμετοχης που ενδεχομενως να μειωθει λιγο....

koxili600
01/02/2011, 16:29
Ξερει κανεις ποτε βγαινει το προγραμμα για το 2011 ???

απο οτι ειδα ανακοινωθηκε εδω : http://www.soamracing.gr/races.html
γιατι ομως μονο 5 ? Μεγαρα δεν εχει φετος ?

Κινηση που θα βοηθησει φανταζομαι τον ανταγωνισμο... Αναμενουμε την εξελιξη με τα ελαστικα αλλα και το παραβολο σημμετοχης που ενδεχομενως να μειωθει λιγο....

Απο οτι ειδα η pirelli κανει κατι με super τιμες αλλα για την κατηγορια open μονο
ισχυουν ομως τοσο φτηνα οι τιμες ? Ξερει κανεις ?

http://www.intramoto.gr/news.htm

TROOPER
02/02/2011, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από koxili600

Απο οτι ειδα η pirelli κανει κατι με super τιμες αλλα για την κατηγορια open μονο

1.ουτε περυσι ειχε μεγαρα.
2.ισχυουν για τους αγωνιζομενους της οπεν (προφανως)

:wave2:

slipper
02/02/2011, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από koxili600

κοίτα που από 330 ευρώ αγωνιστική τιμή το 2008 τώρα είναι 150 ευρώ ....... 180 ευρώ κάτω από τα μισά !!
:lol: :lol: :lol:
μας κοροϊδεύετε τελικά ξεδιάντροπα... :a31:

όταν έχεις το _έος της Dunlop με τα GP211 στην πλάτη και ο :evil: γίνεται άγιος

σας ευχαριστούμε που γι ακόμα μία φορά μας ανοίξατε τα μάτια για το τι παίζεται....:a54:

*αυτή την εβδομάδα, διαβάζω πάντως τα καλύτερα (best of) !!

menelaos46
02/02/2011, 14:38
Νομιζω πως μενει να διαλεξει ο ΣΟΑΜ τη μαρκα.
Εγω το συγκεκριμενο λαστιχο περσυ το πληρωσα 240 αρα στα 150 ειναι 90 ευρω κατω...

Leopsomo
02/02/2011, 15:40
Nα δω να παιρνουν εκκινηση στα Μεγαρα 25 μηχανακια στην οπεν με dragon και τι στον κοσμο... Φανταστειτε τι εχει να γινει στην Κ1....

:sick:

Θελει να ξεστοκαρει η pirelli.... περιμενετε να δουμε και ημερομηνιες στα λαστιχα (δεν ξερω κατι αλλα εικαζω οτι θα ειναι περσυνα - προπερσυνα...

ουτε τσαμπα δεν τα φοραγα.... Χιλιες φορες στην extreme η στη supersport με dunlop και τελευταιος...

Μενελαε πρωτο Σ-Κ του Μαρτη εχει βορείου... Θα ανεβεις? :beer:

DimST
03/02/2011, 00:14
...απο πότε ρε παιδιά το dragon supercorsa έγινε κακό ελαστικό?
Ο Σοάμ ζήτησε απο τις εταιρίες να κάνουν προσφορά για μονομάρκα ελαστικών προκειμένου να δοθεί μια πάρα πολύ καλή τιμή στους αγωνιζόμενους της Open... και η Pirelli έδωσε αυτή την ομολογουμένως εκπληκτική τιμή.
Από τη μία λέμε να κατέβει το κόστος να μπεί νέο αίμα στους αγώνες, απο την άλλη γκρινιάζουμε γιατί δεν είναι dunlop! :hypnotize

Αν κάποιος δε μπορεί να τρέξει με Pirelli υπάρχουν και οι SS600 και xtreme1000... ;)

Και σχετικά με τα Μέγαρα, απ'ότι φαίνεται θα επιστρέψουν με δύο αγώνες για το πρωτάθλημα του 2011.
Συνολικά 6 αγώνες, Σέρρες(2), Τρίπολη(1), Μέγαρα(2), Τιμπάκι(1)

Το παραπάνω σε συνδυασμό με την καθώς φαίνεται συμμετοχή όλων των γνωστών αναβατών στην μεγάλη κατηγορία αλλά και της νέας φουρνιάς ταχύτατων αγωνιζόμενων που έτρεξαν το 2010 το ενδιαφέρων αναμένεται να είναι μεγάλο!

DrIoannis
03/02/2011, 08:53
Προς το παρών πάντως δεν Μέγαρα επισήμως.

menelaos46
10/02/2011, 12:04
Μενελαε πρωτο Σ-Κ του Μαρτη εχει βορείου... Θα ανεβεις?

Δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για συμμετοχη.
Ισως ανεβω για καφε ομως.

Φετος υπολογιζω για 2 αγωνες Σερρες και ισως και εξαωρο.

Οσο για τα λαστιχα. Ειναι πολυ καλη τιμη και αυτο ειναι το σημαντικο. Σιγουρα δεν ειναι και το καλυτερο λαστιχο αλλα παραμενει μια πολυ καλη προσφορα ασχετως με το αν ξεστοκαρει η Πιρελι η οχι. Και η πιτα γεματη και ο σκυλος χορτατος δυστυχως δε γινεται.
Παραδειγμα ο αγωνας Σερρες μου εβγαινε με δυο ζευγαρια καινουργια λαστιχα γυρω στα 800 ευρω ενω τωρα θα βγει πανω κατω 500 ισως και λιγοτερα.

Ακουγεται επισης οτι θα κατεβει η λισανς και ισως η συμμετοχη..

Μεγαρα δυστυχως (για μενα και φανταζομαι και για τους περισσοτερους) δεν εχει και φετος...

menelaos46
10/02/2011, 12:07
Δε ξερω αν ειναι καλυτερα η χειροτερα το οτι δεν υπαρχει βαθμολογικο ενδιαφερον στην κατηγορια αυτη...
Ο πρωτος αγωνας θα δειξει πως θα παμε απο συμμετοχες...
Κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι θετικα.

Υ.Γ. Εχει βρεθει και καποιος ανθρωπος να μη με χρεωνει εργασια αλλα και τα ανταλλακτικα στο κοστος τους μονο:beer: :beer:

menelaos46
10/02/2011, 12:08
Δημητρη εχεις ιδεα αν θα συμμετεχουν φετος Μπουστας-Συνιωρης???

Allst@rf
12/04/2011, 18:13
ε αφού είδα τον αγώνα στη τρίπολη την κυριακή,μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε θα συμμετάσχουν...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

:rotflmao:

menelaos46
12/04/2011, 18:51
ε αφού είδα τον αγώνα στη τρίπολη την κυριακή,μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε θα συμμετάσχουν...

:rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
12/04/2011, 18:52
ε αφού είδα τον αγώνα στη τρίπολη την κυριακή,μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε θα συμμετάσχουν...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

:rotflmao:

αχχααχχααα αυτα είναι! :lol:

menelaos46
12/04/2011, 18:53
Δυστυχως δεν εχει Μπουστα-Συνιωρη φετος....
Δυστυχως επισης δεν εχει Μ.Στρατα και Α.Συνιωρη...

Πολυ φτωχες οι μεγαλες κατηγοριες
Πολυς κοσμος στην Open

Δεν ημουν παρον Τριπολη θα ειμαι Σερρες

sapila racing
12/04/2011, 18:56

Δεν ημουν παρον Τριπολη θα ειμαι Σερρες

Καλη επιτυχία Μενέλαε! :beer:

Allst@rf
12/04/2011, 19:42
Δυστυχως δεν εχει Μπουστα-Συνιωρη φετος....
Δυστυχως επισης δεν εχει Μ.Στρατα και Α.Συνιωρη...

Πολυ φτωχες οι μεγαλες κατηγοριες
Πολυς κοσμος στην Open

μεγάλα ταλέντα και οι δύο τους ,αλλά ουδείς αναντικατάστατος φίλε...
Υπάρχουν ταλέντα και γρήγοροι οδηγοί να κρατήσουν το ενδιαφέρον ψηλά...

Δεν ημουν παρον Τριπολη θα ειμαι Σερρες [/B]

εσυ θα είσαι στις Σέρρες,κερκίδα που θα βρεις να σε υποστηρίξει ,που δε μπορούμε να ρθουμε μέχρι εκεί πάνω...

Αργούν και τα Μέγαρα ρε φουστη...

harris_x
12/04/2011, 20:51

Αν και κατα τύχη, σε είδαμε και 'σένα!

Nice 2 meet u!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

harris_x
12/04/2011, 20:53
Και ένα σχετικό βιντεάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=Y5EcBgc-rQ0

Allst@rf
12/04/2011, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αν και κατα τύχη, σε είδαμε και 'σένα!

Nice 2 meet u!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

δεν έγινε κατά τύχη...

Ρώτησα τον αξύριστο αν είναι μόνος ή με παρέα και μου είπε...οπότε του λέω φώναξε τον να τον γνωρίσω και πριν προλάβω να τελειώσω σε είχε ήδη φωνάξει και ήρθες...

Χάρηκα και γω φίλε μου.

TROOPER
13/04/2011, 09:08
επιτελους....!

λιγος ΥΓΙΗΣ ανταγωνισμος!

στα 600 τριντης και ο μικρος (μολις 18) παναγιωτοπουλος ευχαριστες εκπληξεις!

στην οπεν 30 :dizzy: συμμετοχες με τον δικο μας μητσο1 στα γεραματα να αποφασιζει να μαλακιστει στους αγωνες :lol:

και στα 1000 σουπερ κοντρα κοντομαρου-πολιτη με νικητη τον 2ο μετα την εγκαταλειψη του 1ου αφου στην 1 βρηκε ο λεβιες ταχυτητων και εσπασε με αποτελεσμα να μη μπορει ο κοντομαρος να οδηγησει.

ρισπεκτ στις δηλωσεις του κωστα του πολιτη μετα τον αγωνα που ζητησε ευγενικα να μην κανει γυρο θριαμβου και να αποσταλει το τροπαιο στην οικογενεια του στρατα τιμης ενεκεν!

σε γενικες γραμμες λοιπον παμε για ενα καλο πρωταθλημα με πολλους συμμετεχοντες!

μακαρι να τους στηριξουμε ολοι.

ERRIKA
13/04/2011, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
λιγος ΥΓΙΕΙΣ ανταγονισμος!

(Είχες καιρό να γράψεις εσύ και το'χασες, ναι; :lol: )

Allst@rf
13/04/2011, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επιτελους....!

λιγος ΥΓΙΗΣ ανταγωνισμος!

στα 600 τριντης και ο μικρος (μολις 18) παναγιωτοπουλος ευχαριστες εκπληξεις!

στην οπεν 30 :dizzy: συμμετοχες με τον δικο μας μητσο1 στα γεραματα να αποφασιζει να μαλακιστει στους αγωνες :lol:

και στα 1000 σουπερ κοντρα κοντομαρου-πολιτη με νικητη τον 2ο μετα την εγκαταλειψη του 1ου αφου στην 1 βρηκε ο λεβιες ταχυτητων και εσπασε με αποτελεσμα να μη μπορει ο κοντομαρος να οδηγησει.

ρισπεκτ στις δηλωσεις του κωστα του πολιτη μετα τον αγωνα που ζητησε ευγενικα να μην κανει γυρο θριαμβου και να αποσταλει το τροπαιο στην οικογενεια του στρατα τιμης ενεκεν!

σε γενικες γραμμες λοιπον παμε για ενα καλο πρωταθλημα με πολλους συμμετεχοντες!

μακαρι να τους στηριξουμε ολοι.

ξέχασες να πεις ότι είχε και πολύ κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει.πολύ ενθαρρυντικό για τους διοργανωτές και την εξέλιξη του θεσμού...

AKIS BUSA
13/04/2011, 16:46
Απ"οτι εμαθα ειχε περιπου απο 2000 εως 3000!!

kouremenos
15/04/2011, 16:26
θελω και εγω να ευχαριστησω τον Μενελαο για την ωραια αφηγηση ....
υπαρχει μηπως προγραμμα για τους αγωνες του πρωταθληματος ???

menelaos46
15/04/2011, 21:37
http://www.soamracing.gr/races.html

kouremenos
16/04/2011, 22:13
http://www.soamracing.gr/races.html :beer: