View Full Version : Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...
menelaos46
30/04/2011, 21:31
Το σαββατοκυριακο πλησιαζει...
Την αναρτηση την εστησα προχειρα οπως μου ειπε ο nktr την Παρασκευη η το Σαββατο θα την κοιταξει και καποιος πιο εμπειρος σιγουρα και θα εχω και καινουργιο λαστιχο μετα απο εξι μηνες....
Ενδιαφερον θα εχει το σαφαρι χορηγων που θα κανω στην πολη των Σερρων μιας και ειμαι απο κει...
το διημερο πριν τον αγωνα να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε...
Δεν εχω και πολλες ελπιδες αλλα ποτε δε ξερεις.
Περσυ μπηκαμε μεσα απο αυτα που βγαζαμε, φετος απο αυτα που εχουμε στην ακρη.
Περισσοτερα στον αγωνα.
menelaos46
06/05/2011, 19:26
Οι λιγοτερες συμμετοχες σε αγωνα πανελληνιου που εχω παρευρεθει ως τωρα μακραν...
εχω απογοητευθει γενικοτερα... πιστευω πως αν φυγει η γενια των παλαιοτερων οι κατηγοριες supersport και extreme θα σβησουν. Θα μου πειτε εδω εχει σβησει η Ελλαδα...
Αυριο θα εχω το νουμερο 114, που σημαινει κατι για μενα. Επισης μου επεσε το μηχανακι απο το σταντ (να ναι η μονη πτωση αυτη...) ! Απογοητευση γενικοτερα αν και μετα απο 6 μηνες με καινουργια λαστιχα επιτελους ενιωθα οτι πεταω, αλλα μαλλον δε πεταω. Στην αναρτηση πισω που ειναι καινουργια καναμε καποιες αλλαγες οπως και μπροστα. Οπως και να εχει θα δειξει ο χρονος αυριο.
Πολλοι φιλοι δεν ανεβηκαν, ισως γι'αυτο δεν εχει τοσο πλακα. Τελικα αν δεν εχεις καλη παρεα τιποτα δεν ειναι διασκεδαστικο. Ισως εχει αρχισει να τελειωνει το παραμυθι για μενα...
GIXXERAKIAS
06/05/2011, 20:00
Μην το σκέφτεσαι έτσι Μενελαε! Μια χαρά θα τα πας αύριο, μπορεί οι φίλοι σού να μην είναι σωματικά μαζί σου λόγω υποχρεώσεων, αλλά σίγουρα έχουν αγωνία όπως και εσύ!:winka:
Καλό αγώνα να έχεις χωρίς άγχος και πάνω απ' όλα κοίτα να περάσεις εσύ καλά και να ευχαριστηθείς την μηχανή σου.:beer: :beer:
AKIS BUSA
06/05/2011, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Οι λιγοτερες συμμετοχες σε αγωνα πανελληνιου που εχω παρευρεθει ως τωρα μακραν...
εχω απογοητευθει γενικοτερα... πιστευω πως αν φυγει η γενια των παλαιοτερων οι κατηγοριες supersport και extreme θα σβησουν. Θα μου πειτε εδω εχει σβησει η Ελλαδα...
Αυριο θα εχω το νουμερο 114, που σημαινει κατι για μενα. Επισης μου επεσε το μηχανακι απο το σταντ (να ναι η μονη πτωση αυτη...) ! Απογοητευση γενικοτερα αν και μετα απο 6 μηνες με καινουργια λαστιχα επιτελους ενιωθα οτι πεταω, αλλα μαλλον δε πεταω. Στην αναρτηση πισω που ειναι καινουργια καναμε καποιες αλλαγες οπως και μπροστα. Οπως και να εχει θα δειξει ο χρονος αυριο.
Πολλοι φιλοι δεν ανεβηκαν, ισως γι'αυτο δεν εχει τοσο πλακα. Τελικα αν δεν εχεις καλη παρεα τιποτα δεν ειναι διασκεδαστικο. Ισως εχει αρχισει να τελειωνει το παραμυθι για μενα...
Μενιο, μην μασας!! ρε φιλε!!, κοιτα να το γουσταρεις και ολα τα αλλα αστα σε δευτερη μοιρα!!
Αν απογοητευονται και τα νεα παιδια σαν κι"εσενα, ειμαστε για κλαματα!!!
Κριμα, δεν ανεβαινει η Iron Team, αλλιως θα ημασταν παρεα!!
Keep Walking!! Μενιο!!
Και κοιτα να εισαι στο Βαθρο!!!!
Καλή επιτυχία φιλαράκι , και μπράβο για την προσπάθειά σου
Μπορεί να είμαι πάνω την Κυριακή .
Θα έχω το νού μου για το 114! :beer: :beer:
Θα έρθουν καλύτερες μέρες παλίκαρε... Θα τα πούμε αύριο.
:beer: :beer: :wave2:
Allst@rf
06/05/2011, 22:05
κανε λίγο υπομονή μέχρι τα μέγαρα και θα δεις κόσμο που θα έχεις στο box(λέμε τώρα...) και στις κερκίδες που θα σε στηρίζει...
Καλή επιτυχία και καλό αγώνα ρε... :a20:
Πως τα πήγες, όλα καλά? ανάρτηση και λάστιχα? δεν πρέπει να ήταν ότι καλύτερο με αυτή τη ζέστη τα πιρελάκια μετά από 6 γύρους γλυστρήματα είχατε?
χρονομετρημένα κατάταξη ?
καλή επιτυχία !!
:beer:
menelaos46
07/05/2011, 19:35
θα έχεις στο box(λέμε τώρα...) και στις κερκίδες που θα σε στηρίζει...
Οποιος ερθει να περασει να πει ενα γεια απο το μποξ ( εχουμε και μποξ.... τυχαια εντελως.. χαχα ) νουμερο 2 (δυο) να μας δωσει και λιγο κουραγιο απεναντι στο γκαζι των 1000....
Εκανα προσωπικο ρεκορ. Στο πρωτο χρονομετρημενο γυρισα μεσα σε πεντε γυρους (οι δυο για ζεσταμα) στο 1.30.8 και μολις το ειδα βγηκα. Ειμαστε καλα σκεφτηκα καθως δεν ειχα ξαναγυρισει τοσο σε χρονομετρημενο παρα μονο σε εγωνα.
Επισης στο πρωινο ζεσταμα δε μπηκα για οικονομια ελαστικου, οποτε νομιζω το τριαντα ειναι μια χαρα.
Στο δευτερο χρονομετρημενο κανω παλι δυο-τρεις στροφες για ζεσταμα και ορμαω για ενα γρηγορο γυρο... φτανω στην πεντε και βλεπω τον κριτη με τη χαρακτηριστικη σημαια που δειχνει πως υπαρχουν υγρα στο οδοστρομα... χαλαω την πεντε καθως φοβηθηκα και την εισοδο του ες και συνεχιζω γρηγορα. Συμπληρωνω το γυρο μου και σκεφτομαι πως δεν ειμαστε τωρα για κωλοτουμπες... "ασε το χρονο πηγες ειδη καλα". Βγαινω εξω και 1.30.016 παρα λιγο 29....
Γενικοτερα στην οπεν δεν υπηρχαν πολυ χαμηλοι χρονοι, σκεφτειτε οτι στο πρωτο ημουν 16ος απο 21 και στο 2ο 10ος απο 21...
menelaos46
07/05/2011, 19:41
Γενικοτερα και στις υπολοιπες κατηγοριες δεν υπηρχαν χαμηλοι χρονοι και χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως κατω απο 1.22 δεν υπηρχε (με μια μικρη επιφυλαξη για την extreme και το δευτερο χρονομετρημενο γιατι εφυγα..)
Στα 600 ο Νικος ο Περιστερας ξεκιναει πρωτος με 1.22.1 και ακολουθει Αλεξης Παπαγεωργιου με 1.22.5
Στην extreme πριν φυγω ηταν Κοντομαρος-Πολιτης και πιο πισω Τσαλικης με Ευθυμιου ( ο οποιος καπου τρακαρε με ενα περιστερι....:confused: )
Στα racing παλι πολυ λιγες συμμετοχες με καλυτερο χρονο το 1.23.....
Εμφανης η απουσια στα 600 του Μιχαλη Κουτσουμπου και του team του.
menelaos46
07/05/2011, 19:44
Το γραφω ξεχωριστα και αν θεωρηθει διαφημιση ας σβηστει, θελω να ευχαριστησω τον Κο Τασουλη που χωρις να ειμαι πρωταθλητης ασχοληθηκε μαζι μου παρα πολυ ως πραγματικος επαγγελματιας και μου εκανε το μηχανακι μου να το νιωθω τοσο ωραια!
Ειναι νομιζω ο μοναδικος που γυρναει απο μηχανακι σε μηχανακι και βοηθαει ετσι..
menelaos46
07/05/2011, 19:52
δεν πρέπει να ήταν ότι καλύτερο με αυτή τη ζέστη τα πιρελάκια μετά από 6 γύρους γλυστρήματα είχατε?
Με ενα καινουργιο ζευγαρι και χωρις κουβερτες γυρισα Παρασκευη τρια εικοσαλεπτα και Σαββατο περιπου δεκα γυρους και στο τελος γυρισα 1.30.016 και ενοιωθα οτι μπορω και 29 ισως χαμηλο.
Στους χρονους αυτους δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα το μηχανακι μου μου φαινοταν τελειο.... δε γλυστρησα σχεδον καθολου και εκανα κατι ψιλομ@λ@κιες ειδικα στην κ13 και στη κ10 εκανα πολες τσαπατσουλιες
7gibernau
07/05/2011, 20:07
Έμαθα για άσχημη πτώση στην κ3 χτες.
Έχουμε κάποια Νεα;
Leopsomo
07/05/2011, 20:21
Γενικοτερα και στις υπολοιπες κατηγοριες δεν υπηρχαν χαμηλοι χρονοι και χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως κατω απο 1.22 δεν υπηρχε (με μια μικρη επιφυλαξη για την extreme και το δευτερο χρονομετρημενο γιατι εφυγα..)
Στα 600 ο Νικος ο Περιστερας ξεκιναει πρωτος με 1.22.1 και ακολουθει Αλεξης Παπαγεωργιου με 1.22.5
Στην extreme πριν φυγω ηταν Κοντομαρος-Πολιτης και πιο πισω Τσαλικης με Ευθυμιου ( ο οποιος καπου τρακαρε με ενα περιστερι....:confused: )
Στα racing παλι πολυ λιγες συμμετοχες με καλυτερο χρονο το 1.23.....
Εμφανης η απουσια στα 600 του Μιχαλη Κουτσουμπου και του team του.
Nα σαι καλα Μενιο που μας ενημερωνεις, γιατι κανεις δε σηκωνει τηλεφωνα... !
Καλη επιτυχία αυριο. Εχεις 29αρι γυρολογιο ευκολα.
:beer: :beer: :beer:
menelaos46
07/05/2011, 21:01
Εγω δεν ξερω κατι, ειχαμε κατι πτωσεις αλλα δεν ξερω περισσοτερα διοτι δεν ηταν καποιος κοντινος μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Έχουμε κάποια Νεα;
ευτυχώς καλά είναι μόνο ένα μικρό σπάσιμο στην πίσω πλευρά του αστράγαλου
Αν μιλάμε για το Νίκο που έπεσε στην Κ3 δεν έσπασε μόνο το πόδι του δυστυχώς :rolleyes:
Bladerunner
08/05/2011, 12:37
Αλλά;
Δεν μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο.
menelaos46
08/05/2011, 15:07
Εκανα τον αγωνα της ζωης μου....:D :D :D
Allst@rf
08/05/2011, 15:22
Εκανα τον αγωνα της ζωης μου....:D :D :D
:eyepop:
όταν κατεβάσεις κάτω από .29 πάλι το ίδιο θα πεις...
:lol:
σημασία έχει ότι το ευχαριστηθηκες και αγωνιστικες...
υγ. με τον Τασουλη έχουμε κοινό γνωστό, πολύ κοντινό σε μενα...:beer:
menelaos46
08/05/2011, 15:26
Εκανα πολυ καλη εκκινηση... (καμια φορα ειναι καλο να μην εχεις γκαζι) τελειως χουφτωμενος εφυγα και μαλιστα μαζι με τον αδελφο (gsxr 600) απο διπλα φυγαμε και μπλεχτηκαμε στην επομενη σειρα. Ολα κυλανε ομαλα στον πρωτο γυρο και τον εχω ακριβως μπροστα μου, φτανουμε ευθεια και φρεναρει πρωτος... αργω αρκετα και σκεφτομαι οτι δε χωραω χουφτωνω τη μανετα και βλεπω οτι χωραω μαλλον αλλα ειμαι απ'εξω.... τελικα κοτευω (:( ) και βγαινω ευθεια... κοτεψα να στριψω... κριμα γιατι οπως το σκεφτομαι τωρα εστριβα ανετα ο μ@λακ@ς...
Αμεσως γυριζω και ξαναμπαινω αλλα δυστυχως τελευταιος... πρωτος γυρος 1.39...... πολυ ωραια. Βαζω το κεφαλι κατω και γυριζω οσο πιο καλα μπορω.Πρωτο βρισκω ενα αρκετα αργο οδηγο στην εννια τον οποιο περασα με τις ροδες μου να λυφουν το κερμπ το εσωτερικο ξυριζοντας τον κυριολεκτικα με το γκαζι τερμα. Πραγματικα φοβηθηκα γιατι εκει το επαιξα, αν εκλεινε λιγο ακομη τη γραμμη θα τον φουσκωνα απο πισω αλλα ερχομουν πολυ πιο γρηγορα και δε μπορουσα να κλεισω...
Εχω πολυ καλο ρυθμο, περναω απο εξω στην 8... απο εξω στη 13.... απο μεσα στα φρενα στην1...
εχω χασει το μετρημα!!!! Νιωθω πολυ καλα, το μηχανακι μου κανει οτι θελω.
Ξαναφτανω το αδελφακι με το gsxr σε μια στιγμη, φανταστειτε τι ρυθμο ειχα, και τον ακολουθω αλλα καπου εχω κουραστει λιγο.Κανω λοιπον λιγο οικονομια δυναμεων για δυο γυρους και τον ακολουθω ακομη.Εχουν μεινει περιπου 5 γυροι και ενω ειμαι στη δεκατρια νιωθω ζεστο το μικρο δαχτυλο στο δεξι μου ποδι. Πριν το καταλαβω εχει ματωσει αλλα δε μπορω να κοψω ειμαι στη μπριζα ακομη. Μια το μαζευω μια το αφηνω εξω, μια ποναω μια το ξαναξυνω...
Υπομενοντας ολα αυτα φτανω ενα 1000 στην κ13 και τον ακολουθω.Τον εχω, στον επομενω γυρο φρεναρω αργα στην κ1 και ξυνω παλι δαχτυλο σφιγγομαι λιγο απο τον πονο και γλυστραει το μπροστινο μεσα στη στροφη (παναγια μου...) συνεχιζω να ακολουθω και στην κ15 του μπαινω απο μεσα στη κ14 και αυτος τρομαζει (δεν ακουγεται το μαμα καθολου) και ενω δε τον εχω περασει χανει την κ15 και βγαινουμε διπλα διπλα στην κ16.
menelaos46
08/05/2011, 15:34
Φρεναρει πρωτος και φρεναρω παλι πιο αργα αλλα ειναι τελευταιος γυρος και δε ξερω αν το εχω να στριψω παλι γιατι εχω και το δαχτυλο... πισω φρενακι και το μηχανακι πλασαρεται αλλα ανοιγει πολυ τη γραμμη μου και με περναει απο μεσα. "Αστο" λεω απο μεσα μου ειναι τελευταιος γυρος και τον εκανα σε 1.36.....
Ολοι οι υπολοιποι γυροι μου ηταν γυρολογιο 1.28.5 εως 1.28.9 με εξαιρεσεις ενα 1.28.2 και μερικα 28.4. Εκανα εικοσιοκτω σχεδον καθαρο.Τερματισα 10ος και βαση γυρολογιου αν δεν εκανα εξοδο και δεν εχανα τη μιση μου μποτα (κακο συνηθειο να μη μαζευεις τα κουλα σου) θα επαιζα για εκτη θεση ισως λιγο πανω ισος λιγο κατω.
Ημουν πολυ σταθερος γιατι ειχα στο μυαλο μου τα σημεια μου και διοτι χαρη σε βοηθεια που ειχα οδηγουσα ενα μηχανακι που εκανε οτι ακριβως ηθελα απο θεμα αναρτησεων. Οποτε ηθελα το μουτρωνα με το γκαζι, οποτε ηθελα το χουτφτωνα κι οποτε πηγαινα για γλυστρα το ενιωθα αμεσως.
Μεγαλη υποθεση οι αναρτησει τελικα. Με μολις τρεις προπονησεις απο τον προηγουμενο αγωνα (μαλιστα ολες με το ιδιο λαστιχο του προηγουμενου αγωνα του Σεπτεβρη) εριξα 2 με 3 δευτερολεπτα και ημουν και σταθερος.Μαλιστα εχω τη αισθηση πως σε ενα ιδανικο για μενα γυρο ισως το 27 χαμηλο να μην ειναι τοσο μακρια τελικα....
Ηταν υπεροχος αγωνας για μενα και αυτο μετραει!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer:
menelaos46
08/05/2011, 15:35
Αν μιλάμε για το Νίκο που έπεσε στην Κ3 δεν έσπασε μόνο το πόδι του δυστυχώς
Ειστε σιγουροι γιατι και σημερα δεν ακουσα κατι για σοβαρο τραυματισμο.
Leopsomo
08/05/2011, 16:08
Mενελαε :beer: :beer: :beer:
devil's animal
08/05/2011, 16:17
:beer: :beer: :beer: :beer:
indianos950
08/05/2011, 16:39
ρε συ ρε γμτ πατα λιγο στραβα το ποδι στο μασπιε τερμα μεσα και στραβα σαν να πατας την ξυστρα και μαζεψε τα κριμα ταλαιπωρηθηκες, και τι θα γινει αν πεσεις και ηδη η μποτα ειναι τρυπια...
menelaos46
08/05/2011, 17:09
ρε συ ρε γμτ πατα λιγο στραβα το ποδι στο μασπιε τερμα μεσα και στραβα σαν να πατας την ξυστρα και μαζεψε τα κριμα ταλαιπωρηθηκες, και τι θα γινει αν πεσεις και ηδη η μποτα ειναι τρυπια
Αν ηξερες ποσες φορες κι απο ποσους το ακουσα αυτο σημερα....
Τελος καλο ολα καλα.... πρεζα ο αγωνας!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:
indianos950
08/05/2011, 17:12
ετρεξα με τον αδερφο μου(εγω τεχνικη υποστιριξη) το καλοκαιρι σε ενα βορειου στις σερρες και εκανε τα ιδια μονο που δεν τρυπησε τη μποτα , εβαλε μαρσπιε μετα
ολα καλα:beer:
7gibernau
08/05/2011, 17:24
Ειστε σιγουροι γιατι και σημερα δεν ακουσα κατι για σοβαρο τραυματισμο. άκουσα την παρασκευή για κΑτι πολυ ας χημο....
Μπράβο μενελικ
Και εις ανώτερα!!!!
Μπραβο Μενιο :beer: :beer:
sapila racing
08/05/2011, 18:29
Μπράβο σου Μενέλαε, θα πας πολύ καλύτερα ακόμα! :beer:
Ελπίζω ο τραυματισμός που διάβασα πιο πάνω να μην είναι σοβαρός.
Μπραβο Μενελαε ,σουπερ περιγραφη και μονο που το ευχαριστηθηκες τοσο τα λεει ολα,επισης αυτο με το δαχτυλι ειναι λιγο παρανοια αλλα ειναι κατι που θα διορθωσεις.
Τι εγινε με ατυχημα ρε παιδια ,θα πειτε? ο ενας λεει σοβαρα ο αλλος λεει τιποτα ,ο αλλος λεει εγω αλλα ακουσα,τι να πω αν ειναι να πειτε κατι η πειτε το ή μην λετε τιποτα.
Ωραία περιγραφή Μενέλαε, και στον επόμενο με τις διπλές κ@Υλες! :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
Αλλά;
Δεν μπορώ να τον βρω στο τηλέφωνο.
σπονδυλική στήλη και πόδι αλλά από ότι φαίνεται με ξεκούραση δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω, αύριο θα είναι Αθήνα λογικά
μπραβο ρε συνεχισε δυνατα !!!:wave2: :wave2: :wave2: :beer:
menelaos46
09/05/2011, 11:54
Μια διορθωση μονο, τελικα τερματισα 11ος και οχι 10ος οπως ειχα πει... Συνεχεια μαλλον το Σεπτεβρη Σερρες και αν παν ολα καλα ισως στον τελευταιο Μεγαρα να εχω και λιγη κερκιδα!
Μια διορθωση μονο, τελικα τερματισα 11ος και οχι 10ος οπως ειχα πει... Συνεχεια μαλλον το Σεπτεβρη Σερρες και αν παν ολα καλα ισως στον τελευταιο Μεγαρα να εχω και λιγη κερκιδα!
Μπράβο ρε παλικάριιιι!!!!
Μια χαρά! Με απώλειες μια μπότα, ένα δάχτυλο ( :look: ) και μερικές θέσεις! :winka:
Εύχομαι να μπορέσεις να τα πας καλύτερα ακόμα στους επόμενους! Άλλωστε σίγουρα μπορείς και καλύτερα! :winka:
Και όσο για την κερκίδα....... δυστυχώς τα οικονομικά δεν επιτρέπουν και πολλά πολλά!
Αλλιώς θα είχες λίγη κερκίδα και κάποιον να βιδώσει το σταντ την Κυριακή το απόγευμα!!!!
Πάντα επιτυχίες παλικάρι!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
09/05/2011, 13:59
Ωραιος Μενελαε!Μπραβο και εις κατωτερα σε χρονους!:beer: :beer:
ps1:Ειδες που ανησυχουσες?:winka:
ps2:Παιρνουμε καινουργια μποτα τωρα ε?Οχι ταινιες,τσιγκακια απο κοκακολες και μλκιες που κανουν οι αγωνιζωμενοι.:rotflmao: :rotflmao:
αν ερθεις μεγαρα βαζω τις μπυρες:beer: και τις γυναικες......................................................εσυ!!
7gibernau
09/05/2011, 14:35
Τα άποτελεσματα που μπορω να τα βρω,ξέρει κανεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά :beer:
http://motopressracinggr.blogspot.com/ :beer:
7gibernau
09/05/2011, 15:04
ΠασχαΛης ιντζες
Πρώτη συμετοχη σε αγώνες
7ος στην εξτριμ
Που πας ρε καταμιτρο με το κ9
Και χορηγό τη γιαμαχα χα χα χα
Allst@rf
09/05/2011, 15:05
:rotflmao:
angelosxs
10/05/2011, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ΠασχαΛης ιντζες
Πρώτη συμετοχη σε αγώνες
7ος στην εξτριμ
Που πας ρε καταμιτρο με το κ9
Και χορηγό τη γιαμαχα χα χα χα
Διακρινω μια ειρωνεια???Γιατι ρε φιλε??
7gibernau
10/05/2011, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από angelosxs
Διακρινω μια ειρωνεια???Γιατι ρε φιλε??
ο Πασχαλης ειναι φιλαρακι μη φοβου...
angelosxs
10/05/2011, 12:48
Και δικος μου..Γι αυτο τα πηρα λιγο φιλε..
Allst@rf
10/05/2011, 13:38
:bigcry: :bigcry:
7gibernau
10/05/2011, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από angelosxs
Και δικος μου..Γι αυτο τα πηρα λιγο φιλε..
γιατι τα πηρες?
γιατι ειπα οτι στην πρωτη του συμετοχη εκανε 1.24 και κατι ψιλα και πηρε 7η θεση?
θα μπορουσε και καλυτερα αν το κ9 ηταν λιγο πιο κοντο..
το καλο ηταν με το χορηγο πανω στο κ9,αυτο ειναι το αστειο...αλλα ο χορηγος ειναι χορηγος τελος!!!
χαιρετισματα να του δωσεις απ τον δημητρη με το τυονο απ την Ασινη.....
jvertigo
10/05/2011, 17:47
Σας χαιρετώ ως νέο μέλος:winka:
Ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους σας που τιμήσατε με τις επισκέψεις σας το blog-άκι μου Motopress Racing (http://motopressracinggr.blogspot.com/)
Είσαστε η παρέα μου και γουστάρω. Όποιος έχει παρατηρήσεις, διορθώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να επικοινωνεί εδώ ή να στέλνει μήνυμα στο race@revma.eu
Επίσης θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον Μενέλαο, όχι μόνον για την εξαιρετική του εμφάνιση στις Σέρρες, αλλά και για την συνολική του προσπάθεια από πέρσι να φθάσει στην πίστα και να υλοποιήσει το όνειρό του. Χαρακτήρες σαν τον Μενέλαο αποτελούν την μαγιά για ένα καλύτερο αύριο των πολύπαθων αγώνων ταχύτητας στην Ελλάδα. Στο blog το έχω δηλώσει απερίφραστα ότι τον πιστεύω και τον στηρίζω ανοικτά. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω μία ανάρτηση με το υλικό που έχω μαζέψει από το moto.gr για τον Μενέλαο, για να γίνει γνωστή η προσπάθειά του και από άλλους αναγνώστες που πιθανά δεν είναι μέλη εδώ.
Μενέλαε, αν μπορώ κάτι να κάνω για πάρτη σου, επικοινώνησε στο παραπάνω email.
Εδώ, να τα λέμε...
Έκτη και στα Κόκκινα:wave2: :beer:
Μπράβο Μενέλαε !!
τα πήγες μια χαρά
καλή συνέχεια:sun:
menelaos46
10/05/2011, 18:12
Στο δρομο για το ιατρειο... δεν ηξερα ποσο δαχτυλο λειπει... αν και ο Νικος ο Περιστερας μου ειπε οτι εμειναν τεσσερα....
225911
menelaos46
10/05/2011, 18:14
..
225912
menelaos46
10/05/2011, 18:19
Μια με το Γιαννη που πηρε την καρο σημαια και μοιραστηκαμε το μποξ...
225913
Allst@rf
10/05/2011, 18:20
εδώ πάει κυριολεκτικά το "κερνα πόνο" του ΝΚΤR...
:sick:
τελικά το έφαγες το πέμπτο δάχτυλο ή πλάκα κανείς για τον περιστερα...
menelaos46
10/05/2011, 18:22
Το οπλο... μη το υποτιματε... πολυπρωταθλητης μου ειπε οτι το γυρναει 1.24 ισως και 1.23.5
225914
menelaos46
10/05/2011, 18:25
Και μια πριν τον πολεμο.. ξεκινησα απο 15 και πρεπει να εστριψα 11 στην κ1!!!! Περισσοτερες οταν παρω τις καλες...
225915
menelaos46
10/05/2011, 18:27
τελικά το έφαγες το πέμπτο δάχτυλο ή πλάκα κανείς για τον περιστερα..
το εξισα αρκετα αλλα επιφανειακα γιατι ηταν ζεστο και δε καταλαβαινα παρα μονο οταν πονουσα αισθητα...
menelaos46
10/05/2011, 18:41
Και δυο λογια για τις υπολοιπες κατηγοριες απο τη δικη μου γωνια. Στην extreme το παιχνιδι ηταν για δυο Κοντομαρο-Πολιτη αλλα δεν εγινε κατι τελικα. Λιγες συμμετοχες, υψηλο κοστος...
Στη supersport ειχαμε εναν πολυ ορεξατο Περιστερα να κανει ταχυτερο γυρο στα δοκιμαστικα, να ξεκιναει πολυ δυνατα αλλα να κανει ενα λαθος... να ξαναφτανει τους πρωτους και να κανει ταχυτερο γυρο αγωνα! Ενα οπως παντα σταθερο και σιγουρο Παπαγεωργιου αλλα και εναν φανταστικο Γρηγορη Παναγιωτοπουλο να τερματιζει πρωτος παρα την απειρια των 19 χρονων του (απειρος για την κατηγορια αυτη οχι γενικα). Πολυ καλος και ο Καρακατσανης που μονομαχησε για βαθρο αλλα και ο Σωτηρης Μπεγνης πιο πισω που ηταν περσυ στους νεους.
Στη Racing εμφανως σε αλλο επιπεδο ο Γ. Κιτσος και επειτα οι υπολοιποι με τον Πατερακη να βγαινει τριτος στην πρωτη συμμετοχη με διχρονο.
Πολυ λιγοι ως μηδενικη θεατες και απορια μου δημιουργει το γεγονος πως δεν υπηρχε ουτε μια αφισα στην πολη των Σερρων ( δε συζητω για Θεσσαλονικη) αλλα και απογοητευση.
Allst@rf
10/05/2011, 19:35
Πολυ λιγοι ως μηδενικη θεατες και απορια μου δημιουργει το γεγονος πως δεν υπηρχε ουτε μια αφισα στην πολη των Σερρων ( δε συζητω για Θεσσαλονικη) αλλα και απογοητευση.
Νταξει,δε σώζεται με τίποτα αυτός ο τόπος τελικά...
Τρελή απογοήτευση όπως το λές...
[i]
Πολυ λιγοι ως μηδενικη θεατες και απορια μου δημιουργει το γεγονος πως δεν υπηρχε ουτε μια αφισα στην πολη των Σερρων ( δε συζητω για Θεσσαλονικη) αλλα και απογοητευση. [/B]
Δυστυχώς παίδες το φαινόμενο αυτό είναι γενικότερο στην Ελλάδα σε ότι αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Είτε αυτό λέγετε αγώνες ταχύτητας , είτε enduro , είτε Rally .
O Ελληνας ΔΕΝ ενδιαφέρετε για τον μηχανοκίνητο .
Απο περιέργεια θα πάει μια φορά και τέλος .
Κατα τα άλλα θέλουμε και F1 :hypnotize
Ας είναι καλά οι συγγενείς και οι φίλοι :lol: :lol: :lol: :lol:
jvertigo
31/05/2011, 17:02
Δυό κουβέντες για την συνολική προσπάθεια του Μενέλαου εδώ:
http://motopressracinggr.blogspot.com/2011/05/rookies.html
Νάστε καλά όλοι :beer:
kouremenos
04/06/2011, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από jvertigo
Δυό κουβέντες για την συνολική προσπάθεια του Μενέλαου εδώ:
http://motopressracinggr.blogspot.com/2011/05/rookies.html
Νάστε καλά όλοι :beer: :beer: :beer: :beer:
menelaos46
13/06/2011, 15:49
Μολις πηρα και τις φωτογραφιες!
228947
menelaos46
13/06/2011, 15:53
.
228950
menelaos46
13/06/2011, 16:06
..
228953
menelaos46
13/06/2011, 16:07
.
228952
menelaos46
13/06/2011, 16:09
...
228955
7gibernau
13/06/2011, 16:19
Πολυ δυνατός!!!!!
Και εις ανώτερα!!!
Το κράνος που φοράς εινΑι ρεπλικα;
takis-kk
13/06/2011, 16:35
Μπράβο ρε Μενέλαε :beer:
Τίποτα άλλο
Μόνο ΜΠΡΑΒΟ !!
menelaos46
13/06/2011, 16:47
Το κράνος που φοράς εινΑι ρεπλικα;
Sete !!!
7gibernau
13/06/2011, 17:15
Sete !!! Είδες ρώτησα με τροπο χαχαχαχ
Άντε και βάθρο!!!!!!!
menelaos46
13/06/2011, 17:22
Άντε και βάθρο!!!!!!!
Μπα με τετοιο κρανος δυσκολο....
7gibernau
13/06/2011, 18:23
Μπα με τετοιο κρανος δυσκολο.... Και σε είχα συμπαθεισει......
Ναι το κράνος σου φταίει.......
Βάθρο στην Τρίπολη και να πεταξεις το κράνος στους θεατές να το πιάσω.....
Αφου κανένας δε θα το θέλει!!!
menelaos46
13/06/2011, 18:35
Ναι το κράνος σου φταίει.......
:beer: :beer:
7gibernau
13/06/2011, 18:59
:beer: :beer: :smokin: :beer:
Μπα με τετοιο κρανος δυσκολο....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίος Μενέλαε :beer: :beer:
Allst@rf
13/06/2011, 20:13
και μενα το κράνος βγήκε αληθινό...
:bigcry:
7gibernau
14/06/2011, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίος Μενέλαε :beer: :beer:
ωραιο κρανος ηθελε να πει......
menelaos46
20/09/2011, 00:13
Καιρό έχω να γράψω..
Δυστυχώς τα οικονομικά είναι πάρα πολύ άσχημα και ενδεχομένως να γίνουν ακόμη χειρότερα όπως πάει το πράγμα...
Οικονομίες πέρα του ενός αγώνα δεν υπάρχουν και είναι πολύ ριψοκίνδυνο να ξοδεύει κάποιος όλες του τις οικονομίες σε έναν και μόνο αγώνα αυτές τις μέρες...
Μισθοί κόβονται, ανθρώποι απολύονται κλπ κλπ
Πήρα λοιπόν μια απόφαση που έυχομαι να μη μετανιώσω.
ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ :beer: :beer:
Όποιος μπορέσει θα χαρώ πολύ να τον δω το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου!!!
Υ.Γ. Καμιά φορά αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!!!
like!!!!
καλα αποτελεσματα ευχομαι!!
biglebowski
21/09/2011, 10:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Καιρό έχω να γράψω..
Δυστυχώς τα οικονομικά είναι πάρα πολύ άσχημα και ενδεχομένως να γίνουν ακόμη χειρότερα όπως πάει το πράγμα...
Οικονομίες πέρα του ενός αγώνα δεν υπάρχουν και είναι πολύ ριψοκίνδυνο να ξοδεύει κάποιος όλες του τις οικονομίες σε έναν και μόνο αγώνα αυτές τις μέρες...
Υ.Γ. Καμιά φορά αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!!! [/QUOTE
Σερρες ειναι ο ακριβοτερος αγωνας του πρωταθληματος.
Απ'την στιγμη που τα οικονομικα σου ειναι ζορικα γιατι διαλεγεις να τρεξεις εκει?
Αντι για μια σερρες θα μπορουσες να κανεις δυο μεγαρα!Θα μου πεις οι σερρες ειναι καλυτερη πιστα και θα'χεις δικιο,αλλα τα μεγαρα μαζευουν περισσοτερο κοσμο κ ειναι ωραια να τρεχεις με θεατες!
Καλη επιτυχια anyway :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Καιρό έχω να γράψω..
Υ.Γ. Καμιά φορά αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!!! [/QUOTE
Σερρες ειναι ο ακριβοτερος αγωνας του πρωταθληματος.
Απ'την στιγμη που τα οικονομικα σου ειναι ζορικα γιατι διαλεγεις να τρεξεις εκει?
Αντι για μια σερρες θα μπορουσες να κανεις δυο μεγαρα!Θα μου πεις οι σερρες ειναι καλυτερη πιστα και θα'χεις δικιο,αλλα τα μεγαρα μαζευουν περισσοτερο κοσμο κ ειναι ωραια να τρεχεις με θεατες!
Καλη επιτυχια anyway :)
Μενει θεσσαλονικη.:winka: :beer:
sapila racing
21/09/2011, 10:42
Καλη επιτυχία Μενέλαε! :sun:
Καλή επιτυχια :beer: :beer:
Allst@rf
21/09/2011, 11:00
καλο αγωνα μενιο...
:wave2: :wave2:
Giorgos19
21/09/2011, 11:02
Καλο αγωνα μαν!
Πριν την εκκινηση δες το TT3D, θα εισαι τουλαχιστον 1sec κατω! :lol:
menelaos46
21/09/2011, 11:06
Σερρες ειναι ο ακριβοτερος αγωνας του πρωταθληματος. Απ'την στιγμη που τα οικονομικα σου ειναι ζορικα γιατι διαλεγεις να τρεξεις εκει?
Για μένα είναι ο πιο οικονομικός αγώνας αυτός των Σερρων.
Έχω το πατρικό μου εκεί, το μηχανάκι μου είναι μόνιμα εκεί, επίσης πληρώνω την Παρασκευή 15 ευρώ για την πίστα....
menelaos46
21/09/2011, 12:13
Τηλεμετρία από τον τελευταίο αγώνα των Σερρών!!!!
236286
Καλη επιτυχια ρε (λες και υπαρχει κακη επιτυχια :lol: ).
Allst@rf
21/09/2011, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
(λες και υπαρχει κακη επιτυχια :lol: ).
:rolleyes: :rolleyes:
236290
Τηλεμετρία από τον τελευταίο αγώνα των Σερρών!!!!
Hi-Tech ποιός είσαι ρε Μενέλαε το HRC :sun:
devil's animal
21/09/2011, 13:43
να εχεις εναν καλο αγωνα και να το διασκεδασεις οσο περισσοτερο μπορεις..
kαλη επιτυχια, θα τα πουμε πανωμ θα ανεβω και εγω να βοηθησω εναν φιλο που τρεχει και αυτος στην open .
menelaos46
29/09/2011, 19:06
Όποιος έρθει να περάσει να πει ένα γειά!!!
menelaos46
30/09/2011, 20:24
Λοιπόν, σχετικά καλά σήμερα. Το μηχανάκι είναι έτοιμο στημένο και δε χρειάζεται προς το παρόν ψάξιμο. Ελπίζω να γράψω αύριο 29 χαμηλό η και 28 ψηλό γιατί όχι?
Θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα.
Πρώτον, δεν έχει έρθει το φορτηγό με τα λάστιχα της Πιρέλι και μας άφησε ξεκρέμαστους. Τον λόγο δε τον γνωρίζω, ούτε και ποιός είναι υπεύθυνος (χαχαχα...) αλλά είναι απαράδεκτο. Δεν πέρασα ελαστικά σήμερα από τεχνικό έλεγχο και αύριο θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει ακόμη μια μικρή πιθανότητα να μη τρέξω.
Δεύτερον, με πέρασε στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παπαγεωργίου στην κ1 και κατάλαβα ότι τη διαφορά την κάνει όχι τόσο η κλίση όσο ο τρόπος που άνοιγε το γκάζι. Ως και την κ5 είμασταν κοντά και ως την κ10 τον έβλεπα....
Επιπλέον πολύ λίγες συμμετοχές στην ss600 μόλις 9 μηχανάκια... και γενικότερα αν δεν ήταν οι Βούλγαροι θα είμασταν πολύ οικογενειακά, περισσότερο από ποτέ.
Περισσότερα αύριο:wave2:
Τώρα πάμε για μπύρα:beer: :beer:
Ξερεις εσυ.:winka: :beer:
menelaos46
01/10/2011, 16:41
Καλά ξεκίνησε η μέρα... βρήκαμε λάστιχα, σήμερα πρωί πρωί από εξυπηρέτηση κάποιου εμπλεκόμενου τον οποίο ευχαριστούμε κι από εδώ.
Στο ζέσταμα μπήκα και έκανα βόλτα και με το πρώτο χρονομετρημένο κάνω δυό γρήγορους γύρους για να βρει στη στροφή Νο10 κάτω μια βίδα που κρατούσε τον λεβιέ των ταχυτήτων μου (είχε γίνει πατέντα και ήταν πολύ έξω) και να ακολουθήσει γλύστρημα πίσω. Αμέσω βγήκα έξω αλλά είχα είδη κάνει 1.28.7 χρόνος μέσα στις προσδοκίες μου. Από τι στιγμή εκείνη και ως τα δεύτερα χρονομετρημένα έτρεχα να βρω νέο αποστάτη πιό κοντό αλλά και άλλη βίδα επίσης πιο κοντή για να μπορώ να μη βρίσκω κάτω.Σε κάθε μα κάθε αγώνα σημβαίνει κάτι απρόβλεπτο που σε κάνει να τρέχεις λιγάκι και εκτός πίστας!!!
Στο δεύτερο χρονομετρημένο ήμουν λίγο σφιγμένος και δε πήγα τόσο καλά στους 5 γύρους που έκανα γύρισα 1.29.7
Έπειτα προέκειψε και άλλο ένα πρόβλημα με τον άξονα του πίσω τροχού αλλά αυτό θα δείξει πως θα πάει αύριο το πρωί.Δε ξέρω τι ξεκινάω νομίζω 13 από τους 19 η κάπου εκεί.....
menelaos46
01/10/2011, 16:45
Στις υπόλοιπες κατηγορίες δεν συγκράτησα γιατί έτρεχα για το δικό μου μηχανάκι... αλλά ο Μάρτιν Τσόι έγραψε 1.18.805 και στα δεύτερα χρονομετρημένα έκανε σούζες και ντρίφταρε!!!
Επίσης μεγάλη εντύπωση μου έκανε η μακαρονάδα στην πίστα με συνοδεία μπύρας
Allst@rf
01/10/2011, 20:18
1.18.805
:eyepop: :eyepop:
:alien: :alien:
καθε φορα που θα κατεβαινει για αγωνα θα ριχνει και το ρεκορ...
δυσκολο το βλεπω για JB κρατηθει σε αυτη την ατυπη "κοντρα"...
giannis113
01/10/2011, 20:47
με προλαβε ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ηθελα να αναφερω το χρονο το martin choy..
πριν λιγο εβρεχε εδω δε ξερω τι θα γινει αυριο, αλλα στον αγωνα θα παμε,
πες μου ρε φιλε ξανα με τι μηχανη και νουμερο τρεχεις να ρθω να σε βρω για καλη επιτυχια :beer: