View Full Version : Πανελληνιο Πρωταθλημα ταχυτητας...
Allst@rf
01/10/2011, 20:54
το μηχανακι του ειναι ενα gsxr600 και το νουμερο του το 114...:wave2:
giannis113
02/10/2011, 04:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
το μηχανακι του ειναι ενα gsxr600 και το νουμερο του το 114...:wave2:
σευχαριστω αυριο θα ειμαστε εκει, δηλαδη σημερα :rolleyes:
Allst@rf
02/10/2011, 09:58
μακαρι να ημουν και γω,και ποιο πολυ ως αγωνιζομενος να τον κοντραρω τον μπινε καποια στιγμη!!!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
menelaos46
02/10/2011, 19:12
Ένας σχετικά ικανοποιητικός αγώνας για μένα.Ξεκίνησα καλά στην εκκίνηση, και κέρδισα μια θέση από έναν οδηγό που του έσβησε (μάλλον) αλλά θα μπορούσα να κερδίσω άλλη μία από τον συναθλητή μου Παπία Δημήτριο με cbr 1000 στην πρώτη στροφή αν ήμουν λίγο πιο επιθετικός. Μια διστακτικότητα που καθόρισε όλο μου τον αγώνα. Ακολουθώ λοιπόν τον Δημήτρη για αρκετούς γύρους και σε όλες τις στροφές με κόβει. Μένει να βρω σημείο να περάσω με ασφάλεια. Έχει χίλια κυβικά και παραπλήσιο γυρολόγιο που σημαίνει ότι στις ευθείες μου "ανοίγει". Βουτάω μία στη 13 από έξω και βλέπω ότι το έχω αν καταφέρω να βρεθώ λίγο πιο κοντά και σε περίπτωση που βγω πρώτος στη 14 θα τον κλείσω στη 15 για να βγω καλύτερα στην ευθεία και να κρατηθώ μπροστά στα φρένα.Έπειτα θα πάω πιο γρήγορα μιας και ένοιωθα πιο γρήγορος σε όλη την πίστα σχεδόν.
Βουτάω άλλη μία στην 13 αλλά δυστάζω να βγω πρώτος στη 14 αν και είμαι πολύ κοντά. Έπειτα από αρκετούς γύρους βουτάω μία ακόμη στη 13 από έξω και ενώ σχεδόν έχω βγει μπροστά ξύνει το δεξί μου μανητάρι κάτω με αποτέλεσμα να ανοίξω τη γραμμή μου και σαν να μην έφτανε αυτό στην ευθεία δε μου μπαίνει η 5η και με περνάει και το R1 που είχα περάσει στην εκκίνηση!!!!
Ο αγώνας είχε τη στιγμή εκείνη γύρω στους 3-4 γύρους να απομένουν και είχα χάσει λίγο την εμπιστοσύνη μου λόγω του ότι ξαναβρήκα κάτω....
Σαν να μην έφτανε αυτό στην έξοδο της 16 (τελευταίας στροφής) άνοιξα μάλλον άπλυστα το γκάζι και παραλίγο να έχω ένα highsiding με σχεδόν γεμάτη 4η και αφού το μηχανάκι μου ξεκίνησε ένα σταδιακό συνεχόμενο γλύστρημα (εφτυχώς κράτησα ανοιγόμενο το γκάζι) και αφού "πήδηξα" πάνω στο τεπόζιτο "έπιασε" ξανά. Έπειτα στο τέλος γύρισα λίγο πάνω από το 1.30 και εγκατέλειψα κάθε προσπάθεια. Τερμάτησα 12ος με τις αρκετές εγκαταλείψεις.
menelaos46
02/10/2011, 19:18
Έκανα σχετικά εύκολα το 1.28 γυρολόγιο με καλύτερο το 1.28.5 και παρ'όλο που έχω κάνει και 1.28.2 στον προηγούμενο αγώνα οι σημερινοί χρόνοι ήταν πιο εύκολοι. Αυτό είναι σημαντικό και αν και δεν έριξα νομίζω βελτιώθηκα οδηγικά και αν ήμουν πιο αποφασιστικός στην πρώτη στροφή του αγώνα και ακολουθούσα κάποιους πιο γρήγορους είμαι σίγουρος πως θα έκανα και 27 ψηλό.
Τέλος καλό, όλα καλά!!
Υ.Γ. Δεν ήμουν και πολύ ώρα στο μποξ μετά τον αγώνα και ζητώ συγνώμη αν κάποιος δε με βρήκε εκεί αλλά έτρεχα πολύ δεξιά και αριστερά...
Υ.Γ.2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ!!!!!
:beer: :beer: :beer:
Allst@rf
02/10/2011, 21:07
:beer: :beer:
μπραβο μενελαε...
οπως παντα απολαυστικος ο τροπος που γραφεις φιλε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Υ.Γ. Δεν ήμουν και πολύ ώρα στο μποξ μετά τον αγώνα και ζητώ συγνώμη αν κάποιος δε με βρήκε εκεί αλλά έτρεχα πολύ δεξιά και αριστερά...
Το καταλάβαμε. :smokin:
:beer: :beer:
menelaos46
07/10/2011, 23:08
-Με το Συνιώρη εγώ ξεκίνησα μαζί και μάλιστα σε μερικούς αγώνες του έριξα....
-Έλα ρε σοβαρά??
-Ναι, αυτός αδηγούσε τη γκουμούτσα το τετράχρονο τότε ενώ εγώ το nsr το ωραίο....
-Ποιόν Συνιώρη τον Άλκή???
-Όχι, το Σάκη αυτός ήταν φαντάρος τότε...
-Και γιατί ρε Γρηγόρη δε συνέχισες??? Σου έφυγε η καύλα???
-Είχα φτάσει στην οικονομική εξαθλίωση για να τρέχω... έκανα προπονήσεις με τα ίδια λάστιχα και μετά τα γυρνούσα από την άλλη... έφερα και μια κολοτούμπα κι έσπασα την κλείδα... είχα και τη γυναίκα μου.... έτοιμο το μηχανάκι σου πάρτο και φύγε!!!!
Σκέψεις, χιλιάδες σκέψεις περαστικές από το μυαλό μου... τότε αλλά και τώρα... όνειροπαρμένες σκέψεις και η φαντασία να καλπάζει!!!! Κι έτσι φτάσαμε ως εδώ....
menelaos46
07/10/2011, 23:20
Να ξεκινήσω όμως με αυτούς που πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για να μη τους ξεχάσω.
Αρχικά τον δάσκαλό μου ΖΑΦΕΙΡΗ Νικόλαο που μου φύτεψε το μικρόβιο αλλά και όλη την ομάδα της εκπαίδευσης (ξέρουν αυτοί) "βάλε μια τετάρτη και πήγαινε... χαλαρά... σιγά σιγά...."
Τον φίλο Νίκο ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ που έχει βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί και συνεχίζει με τρέλα να κάνει αυτό που κάνει....
Το css από το οποίο απέκτησα μια βάση στην οδήγηση μου και μία σταθερότητα καθώς και έναν ολοκληρομένο τρόπο σκέψης.
Τους ανθρώπους που με βοήθησαν με τις μικρές συμβουλές τους μέσα και έξω από την πίστα αλλά και τους φίλους μου που με ανέχτηκαν όλον αυτό τον καιρό και βοήθησαν κι αυτοί.
Τον Άλκη ΣΥΝΙΩΡΗ που μέσα από τα άρθρα του κατάλαβα πως υπήρχε πάθος σε αυτό που κάνει.
Και όλους εσάς για την ψυχολογική υποστήριξη που είναι πολύ σημαντική πραγματικά!!!!
menelaos46
07/10/2011, 23:40
Και φτάνουμε λοιπόν εκεί όπου μας είπαν ότι φτάσαν... στην οικονομική εξαθλίωση!!!! Και τι να γράψω για το ταξίδι αυτό??? Αν άξιζε τον κόπο και τις θυσίες δεν ξέρω πραγματικά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι πριν το τέλος.
Πριν το τέλος λοιπόν του ταξιδιού είναι τόσο πολλά αυτά που περνάνε από το μυαλό μου...
Ξεκίνησα μόνο με το όνειρο και θα μπορούσαν όλα να έχουν τελειώσει πιο γρήγορα με έναν σοβαρό τραυματισμό η μια κωλοτούμπα αξίας 5000 ευρώ ας πούμε.Τι θα γινόταν τότε ποτέ δε το σκέφτηκα...
Δεν έγινα και κανένας πρωταθλητής, ούτε υπήρχε κανένα έπαθλο δα τρομερό.Όμως έπαθλο είναι το ταξίδι.... και αυτό για μένα πραγματικά άξιζε!!!!
Από του χρόνου λοιπόν δε θα ξαναγράψω σε αυτό το θρεντ κι ας μείνει αυτό σαν κάτι που θα διαβάζουν αυτοί που έχουν τολμηρές σκέψεις αλλά και αυτοί που θα θυμούνται τα παλιά!!! Ίσως ξανατρέξω μερικούς αγώνες αλλά η περιπέτεια όπως ήταν ως τώρα τελείωσε.Δε ξερω πραγματικά τι θέλω να πω και πως να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι αλλά.....
Αυτό που ξέρω είναι πως όταν στήνεσαι εκεί στη σειρά εκκίνησης και βλέπεις τα φωτάκια να ανάβουν, εκστασιασμένος από το θόρυβο των μοτέρ που κοντεβουν να σπάσουν και την αδρεναλίνη να είναι στα ήψη... "τότε είσαι πιο ζωντανός από ποτέ και τότε αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει"
Ίσως αν πάνε όλα καλά να έχουμε ένα τελευταίο ραντεβού στα Μέγαρα!!!:smokin:
7gibernau
08/10/2011, 00:54
Σωραιος!!!!!
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικα μας θ αναι!!!!!
Το κράνος αν θες μου το κανείς δώρο....δε θα πω όχι!!!!!!!
Mενελαε ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα, για την επιμονη σου και το ηθος σου. Ημουν στο ιδιο pit box μ εσενα πανω στις Σερρες ( μπροστα απο τον Bourman μ ενα R6 μαυρο ) βοηθουσα τον φιλο που ετρεχε . Ειπα να ερθω καποια στιγμη να τα πουμε αλλα δεν ηθελα να σε ενοχλησω ( μ...κια μου), ελπιζω να σε δουμε στα Μεγαρα .Χιλια μπραβο και παλι ,συνεχισε ετσι .
Allst@rf
08/10/2011, 10:35
Και φτάνουμε λοιπόν εκεί όπου μας είπαν ότι φτάσαν... στην οικονομική εξαθλίωση!!!! Και τι να γράψω για το ταξίδι αυτό??? Αν άξιζε τον κόπο και τις θυσίες δεν ξέρω πραγματικά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι πριν το τέλος.
Πριν το τέλος λοιπόν του ταξιδιού είναι τόσο πολλά αυτά που περνάνε από το μυαλό μου...
Ξεκίνησα μόνο με το όνειρο και θα μπορούσαν όλα να έχουν τελειώσει πιο γρήγορα με έναν σοβαρό τραυματισμό η μια κωλοτούμπα αξίας 5000 ευρώ ας πούμε.Τι θα γινόταν τότε ποτέ δε το σκέφτηκα...
Δεν έγινα και κανένας πρωταθλητής, ούτε υπήρχε κανένα έπαθλο δα τρομερό.Όμως έπαθλο είναι το ταξίδι.... και αυτό για μένα πραγματικά άξιζε!!!!
Από του χρόνου λοιπόν δε θα ξαναγράψω σε αυτό το θρεντ κι ας μείνει αυτό σαν κάτι που θα διαβάζουν αυτοί που έχουν τολμηρές σκέψεις αλλά και αυτοί που θα θυμούνται τα παλιά!!! Ίσως ξανατρέξω μερικούς αγώνες αλλά η περιπέτεια όπως ήταν ως τώρα τελείωσε.Δε ξερω πραγματικά τι θέλω να πω και πως να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι αλλά.....
Αυτό που ξέρω είναι πως όταν στήνεσαι εκεί στη σειρά εκκίνησης και βλέπεις τα φωτάκια να ανάβουν, εκστασιασμένος από το θόρυβο των μοτέρ που κοντεβουν να σπάσουν και την αδρεναλίνη να είναι στα ήψη... "τότε είσαι πιο ζωντανός από ποτέ και τότε αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει"
Ίσως αν πάνε όλα καλά να έχουμε ένα τελευταίο ραντεβού στα Μέγαρα!!!:smokin:
εκανες κατι το οποιο ειναι ποθος για πολλους εδω μεσα...
χαιρομαι που το βλεπεις σαν ταξιδι και ποιο πολυ χαρομαι που δεν δειλιασες μπροστα στα οποια εμποδια...
χαιρομαι που τα εχουμε πει απο κοντα και μπορω να λεω "αυτο το παιδι στη σχαρα του γκριντ ειναι φιλαρακι"...
αντε να δουμε ποτε θα τα ξαναπουμε απο κοντα,γιατι μας εχεις μπερδεψει με το που μενεις...ποτε εισαι σερρες ποτε εισαι αθηνα... :lol:
menelaos46
08/10/2011, 11:42
Το κράνος αν θες μου το κανείς δώρο....δε θα πω όχι!!!
Ρε πούστη, στο τέλος θα με κάνεις να στο δώσω.....:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Θέλω πολύ να κατέβω Μέγαρα αλλά λείπουν μετρητά, ψάχνω από εδώ κι από κει. Θα δείξει σε λίγες μέρες τι θα γίνει....
crfouras
08/10/2011, 12:05
Μενελαε........respect κ παλι respect!!!!!! Ευχομαι να μην χαθεις απο πιστες. Ανθρωπους σαν κ εσενα χρειαζεται το σπορ, μπας κ αλλαξει επιτελους μορφη κ εικονα στο Ελλαδισταν. Ευχομαι οτι καλυτερο!:a18: :a18: :a18: :a18:
7gibernau
08/10/2011, 12:10
ω ω το σκεφτεται!!!
Μενιο ειπαμε,παλι με χρονια με καιρους....ολο και κατι θα ξανα κανεις!θα τη βρεις την ακρη!!
ερωτηση,του τσοι το bmw κατα ποσο ηταν νορμαλ για να τρεξει?γιατι ακουσα κατι περιεργα,ειδικα για τις ζαντες του.
Ρε πούστη, στο τέλος θα με κάνεις να στο δώσω.....:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Θέλω πολύ να κατέβω Μέγαρα αλλά λείπουν μετρητά, ψάχνω από εδώ κι από κει. Θα δείξει σε λίγες μέρες τι θα γίνει....
Λέγε λέγε το κοπέλι κάνει τη γριά και θέλει ... :smokin:
menelaos46
19/10/2011, 11:13
Μενιο ειπαμε,παλι με χρονια με καιρους....ολο και κατι θα ξανα κανεις!θα τη βρεις την ακρη!! ερωτηση,του τσοι το bmw κατα ποσο ηταν νορμαλ για να τρεξει?γιατι ακουσα κατι περιεργα,ειδικα για τις ζαντες του.
Έχω την αίσθηση πως το μηχανάκι του είναι Superstock, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά δε νομίζω ότι ο άνθρωπος χρειάζεται και ζάντες για να γυρίσει στο 1.20.......
Επίσης πέρσυ είχα γνωρίσει μέσω της δουλειάς έναν ξαδερφό του που έμενε τότε θεσ/νίκη και μου είπε πως το BMW τότε ήταν περι τα 35.000 superstock αξία ενώ ένα gsxr που είχαν και ήταν superbike περί τα 58.000 ευρώ αλλά το δεύτερο λόγω δύναμης στις Σέρρες δεν ήταν τόσο εκμεταλεύσιμο.
Υ.Γ. Ξεκινάω σήμερα για Αθήνα, ραντεβού στα Μέγαρα λοιπόν!!!!!!!!!!
sapila racing
19/10/2011, 12:32
Υ.Γ. Ξεκινάω σήμερα για Αθήνα, ραντεβού στα Μέγαρα λοιπόν!!!!!!!!!!
Καλή επιτυχία Μενέλαε! :beer: :beer:
Ελπίζω να ερθω και στον αγώνα με τον γυιό μου να παρει ματι. :wave2:
menelaos46
21/10/2011, 19:20
Δεν είχαμε κάτι απρόοπτο σήμερα, αλλά έκανα πολυ δουλίτσα. Μπήκα στην πίστα συνολικά 6 φορές και σε καθε μία από αυτές δοκίμαζα και κάτι καινούργιο στις αναρτήσει. Το μηχανάκι έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο από θέμα αναρτήσεων για μένα (μου άρεσε αρκετά) και πρέπει να γύρισα μερικούς γύρους στο 1.05 ίσως και χαμηλά. Βέβαια είχα δύο γλύστρες καλές στο μπροστινό μου η μία σίγουρα από λάθος μου και η άλλη στην γρήγορη κ8 ακόμη τη σκέφτομαι......
Αύριο οι χρόνοι θα δείξουν τι έχουμε κάνει και η αίσθηση με καινούργια λάστιχα!!!!!!
AKIS BUSA
21/10/2011, 19:35
Δεν είχαμε κάτι απρόοπτο σήμερα, αλλά έκανα πολυ δουλίτσα. Μπήκα στην πίστα συνολικά 6 φορές και σε καθε μία από αυτές δοκίμαζα και κάτι καινούργιο στις αναρτήσει. Το μηχανάκι έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο από θέμα αναρτήσεων για μένα (μου άρεσε αρκετά) και πρέπει να γύρισα μερικούς γύρους στο 1.05 ίσως και χαμηλά. Βέβαια είχα δύο γλύστρες καλές στο μπροστινό μου η μία σίγουρα από λάθος μου και η άλλη στην γρήγορη κ8 ακόμη τη σκέφτομαι......
Αύριο οι χρόνοι θα δείξουν τι έχουμε κάνει και η αίσθηση με καινούργια λάστιχα!!!!!!
Μια χαρα ειναι!! και εισαι!! Μενιο
Αντε να τα πουμε και απο κοντα μετα απο τοσο καιρο!!
Θα τα πουμε αυριο στα Μεγαρα το πρωι (απο 8.00)
menelaos46
22/10/2011, 18:57
1.04.7 περίπου ο χρόνος.... 15η θέση!!!! Δεν είναι και τόσο καλά αλλά ούτε και πολύ ασχημα. Αύριο περιμένουμε τα φώτα για να δούμε το αποτέλεσμα αυτών που κάναμε......
DrIoannis
22/10/2011, 19:04
Καλή επιτυχία εύχομαι!
Kαλη επιτυχια Μενελαε, ευχομαι ολα να πανε καλα , ελπιζω να τα καταφερω και να ρθω να σε δω και απο κοντα .
menelaos46
23/10/2011, 19:40
Δεν πήγε και τόσο καλά ο αγώνας μου.
Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και πέρασα μάλλον τρεις αλλά με το που βγήκα από την ένα με κατάπιαν περισσότεροι από τρεις!!! Έίχα ένα ρυθμό στο 5 για μερικούς γύρους αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα το λεβιέ των ταχυτήτων χάνοντας κάποιες αλλαγές λόγω κενού που είχε και αργότερα έχασα πολύ χρόνο με τις μπλε σημαίες αφού έτρωγα και γύρο.... Στο ενδιάμεσο με πέρασαν και δύο ακόμη αναβάτες όχι πολύ πιο γρήγοροι από μένα και δε μπόρεσα να τους ακολουθήσω. Σε κάποιο σημείο κουράστηκε πολύ η μέση μου και τελικά τερμάτησα στην τρίτη από το τέλος θέση με καλύτερο γύρο στο 1.05.0....κάτι!!! Ήμουν μια μετριότητα.... Απογοητεύτηκα αρκετά από τον εαυτό μου, μάλλον θέλω δουλίτσα!!!!!! Θετικό μόνο η εμπειρία γιατί έμαθα αρκετά πράγματα.
Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν εκεί και με στήριξαν για άλλη μια φορά.
menelaos46
23/10/2011, 19:47
Στη supersport έγινε ένας φανταστικός αγώνας με τελικό ευνοημένο τον Αλέξη Παπαγεωργίου αφού μετά την πτώση του Παναγιωτόπουλου πήρε τον τίτλο. Ήμασταν στην κερκίδα και ζαλιστήκαμε από το γυρω γύρω αφού σε κάθε στροφή προσπερνούσε ο ένας τον άλλο και οι δυό μαζί τον Σωτήρη Μπεγνή που τελικά πήρε την καρό σημαία.
Στην extreme μετά από μια άτυχη εκκίνηση του Πολίτη ο οποίος έστριψε τέταρτος Κοντομάρος έμεινε μπροστά μόνος του και έκανε διαφορά με αποτέλεσμα ο Πολίτης να βιαστεί να τον φτάσει και να έχει μια πτώση από μπροστινό στην κ1, ωστόσο συνέχσε με την ίδια μανία και περνούσε τους προπορευόμενούς του για να κάνει μια έξοδο ξανά στην κ8. Εκεί τα παράτησε και έχασε τον τίτλο αλλά κέρδισε το χειροκρότημα!!!
Δεν πήγε και τόσο καλά ο αγώνας μου....
οπως το λες εμπειρια!!!
μπράβο όμως και για την κριτική σου :beer:
GIXXERAKIAS
24/10/2011, 08:20
Δεν πήγε και τόσο καλά ο αγώνας μου.
Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και πέρασα μάλλον τρεις αλλά με το που βγήκα από την ένα με κατάπιαν περισσότεροι από τρεις!!! Έίχα ένα ρυθμό στο 5 για μερικούς γύρους αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα το λεβιέ των ταχυτήτων χάνοντας κάποιες αλλαγές λόγω κενού που είχε και αργότερα έχασα πολύ χρόνο με τις μπλε σημαίες αφού έτρωγα και γύρο.... Στο ενδιάμεσο με πέρασαν και δύο ακόμη αναβάτες όχι πολύ πιο γρήγοροι από μένα και δε μπόρεσα να τους ακολουθήσω. Σε κάποιο σημείο κουράστηκε πολύ η μέση μου και τελικά τερμάτησα στην τρίτη από το τέλος θέση με καλύτερο γύρο στο 1.05.0....κάτι!!! Ήμουν μια μετριότητα.... Απογοητεύτηκα αρκετά από τον εαυτό μου, μάλλον θέλω δουλίτσα!!!!!! Θετικό μόνο η εμπειρία γιατί έμαθα αρκετά πράγματα.
Mπραβο Μενελαε για την συμμετοχη σου!Δεν σε ειδα απο κοντα αλλα σε ειδα μεσα στην πιστα,πας παρα πολυ καλα και μην το βλεπεις απογοητευτικα το θεμα,practice makes better!Προχωρα δυνατα και η εμπειρια ερχεται μονη της!:beer:
Στη supersport έγινε ένας φανταστικός αγώνας με τελικό ευνοημένο τον Αλέξη Παπαγεωργίου αφού μετά την πτώση του Παναγιωτόπουλου πήρε τον τίτλο. Ήμασταν στην κερκίδα και ζαλιστήκαμε από το γυρω γύρω αφού σε κάθε στροφή προσπερνούσε ο ένας τον άλλο και οι δυό μαζί τον Σωτήρη Μπεγνή που τελικά πήρε την καρό σημαία.
Στην extreme μετά από μια άτυχη εκκίνηση του Πολίτη ο οποίος έστριψε τέταρτος Κοντομάρος έμεινε μπροστά μόνος του και έκανε διαφορά με αποτέλεσμα ο Πολίτης να βιαστεί να τον φτάσει και να έχει μια πτώση από μπροστινό στην κ1, ωστόσο συνέχσε με την ίδια μανία και περνούσε τους προπορευόμενούς του για να κάνει μια έξοδο ξανά στην κ8. Εκεί τα παράτησε και έχασε τον τίτλο αλλά κέρδισε το χειροκρότημα!!!
Ακριβως οπως τα λες,δεν εχω να προσθεσω κατι,ο καλυτερος αγωνας της μερας τα 600 με εναλλαγες στις πρωτες θεσεις μεχρι τελους!Κορυφαια κινηση ματ του Μπεγνη στην Κ6 πριν τον τερματισμο.κρατηθηκε επαξια μπροστα κλεινοντας τις "πορτες" και τα καταφερε να παρει την καρω σημαια που τοσο ηθελε φετος!Αντε και του χρονου!
AKIS BUSA
24/10/2011, 10:22
Δεν θα σχολιασω τιποτα για τον Μενελαο, απλα θα παραθεσω μερικες φωτο. απο την συμμετοχη και την ΜΕΓΑΛΗ προσπαθεια του Μενιου για την αγαπη του (μοτο/τα-αγωνες), που για οσους δεν τον ξερουν να τους πω οτι ειναι απο τα καλυτερα παιδια που μπορει να γνωρισει ενας ανθρωπος και βεβαια λεω "προσπαθεια" διοτι οντως "προσπαθει" μονος του!!, και με την βοηθεια!! 2-3 ανθρωπων απο τον χωρο των αγωνων!!, χωρις ουσιαστικα να μπορουν και εκεινοι βεβαια (και ειναι λογικο) να βοηθησουν σε αυτα που πραγματι μπορει να χρειαζεται ενας οδηγος για την συμμετοχη του σε αγωνες!!
Μενελαε απο εμενα ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!
keep Walking!! :beer:
Φωτο. 1 απο την προετοιμασια...
238311
AKIS BUSA
24/10/2011, 10:26
Φωτο 2
238312
AKIS BUSA
24/10/2011, 10:27
Φωτο 3
238313
AKIS BUSA
24/10/2011, 10:28
Φωτο 4
238314
AKIS BUSA
24/10/2011, 10:29
Φωτο 5
Σχαρα εκκινησης
238315
AKIS BUSA
24/10/2011, 10:30
Φωτο 6
Σχαρα εκκινησης
238316
Allst@rf
24/10/2011, 13:35
7gibernau
24/10/2011, 13:46
μπραβο ρε Μενιο!ωραιος!
ειχα σκοπο να ερθω μετα τα gp αλλα με αυτο που εγινε μου κοπηκαν τα ποδια!
θα σου ευχηθω "και του χρονου"!!!!
Και του χρόνου εύχομαι Μένιο!
Πολλά συγχαρητήρια για τη προσπάθεια σου.
Allst@rf
24/10/2011, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ειχα σκοπο να ερθω μετα τα gp
εξον και ησουν καπου κοντα,αν ανεβαινες απο αργολιδα δεν νομιζω να προλαβαινες να τον δεις να αγωνιζεται...
:wave2: