View Full Version : Ανακατασκευη CB750 four K7 (1977)
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
makis206
01/02/2010, 07:03
Το πας πολύ πολύ καλά κι απ'ότι φαίνεται σε λίγες μέρες άλλη μια κούκλα θα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το ήδη όμορφο Ρέθυμνο, καλή συνέχεια και όλα να σου πάνε καλά σύντεκνε!
Είναι φετίχ η ρουφιάνα η CBάρα!:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το πας πολύ πολύ καλά κι απ'ότι φαίνεται σε λίγες μέρες άλλη μια κούκλα θα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το ήδη όμορφο Ρέθυμνο, καλή συνέχεια και όλα να σου πάνε καλά σύντεκνε!
Είναι φετίχ η ρουφιάνα η CBάρα!:beer: :beer:
Φετιχ δεν λες τιποτα φιλε μου Μακη αρκετο καιρο το ηθελα αλλα λογω διαφορων παραγοντων δεν τα καταφερνα (ασε που δεν βρισκονται και ευκολα):sick:
Ελπιζω με τον ρυθμο που παω να ειναι ετοιμη το καλοκαιρι :sun:
Με τον σκελετο και τα διαφορα για αμμοβολη και βαψιμο δεν ειχα και πολλα να κανω και ετσι επιασα τα μπροστινα αμορτισερ να τα καθαρισω και να τους αλλαξω τσιμουχες ,κατι δαχτυλιδια πλαστικα (δεν ξερω την σωστη ονομασια τους) που ειναι μεσα στο αμορτισερ με τα ελατηρια και τριβονται στο τοιχωμα του ,οποτε θα ηθελαν αλλαγη και τα O-Ring με τις βιδες που ηταν σκουριασμενες :yuck:
Οι μποτες θα πανε για βαψιμο οποτε πρεπει να πεσει τριψιμο :sick: :ZZZ:
187549
Σχεδον ετοιμα
Θελω μονο
Να γυαλοχαρτισω τις μποτες :confused:
ωα τις μονωσω :look:
να τις ασταρωσω :hypnotize (ΤΝΧ Σπυρο:a013: )
να τις βαψω :uplate:
να βαλω τις τσιμουχες :sick:
να τις συναρμολογησω :wacko:
να βαλω λαδι :bigcry:
και ειναι ετοιμες για την τοποθετηση τους στο CB :bawl:
CB ???? :confused: που ειναι το CB?? :confused:
AX!!! Θελει πολυ δουλεια ακομα μεχρι τοτε :sad:
187550
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Σχεδον ετοιμα
Θελω μονο
Να γυαλοχαρτισω τις μποτες :confused:
ωα τις μονωσω :look:
να τις βαψω :uplate:
να βαλω τις τσιμουχες :sick:
να τις συναρμολογησω :wacko:
να βαλω λαδι :bigcry:
και ειναι ετοιμες για την τοποθετηση τους στο CB :bawl:
CB ???? :confused: που ειναι το CB?? :confused:
AX!!! Θελει πολυ δουλεια ακομα μεχρι τοτε :sad:
ΣΥΝΤΕΚΝΕ να τις ασταρωσεις πρωτα τις μποτες πριν τις βαψεις...:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ΣΥΝΤΕΚΝΕ να τις ασταρωσεις πρωτα τις μποτες πριν τις βαψεις...:wave2: :wave2: :wave2:
Και ελεγα δεν μπορει να ειναι μονο αυτα :confused:
κατι εχω ξεχασει :confused: !!!!!!!!!
Το συμπληρωσα στην λιστα:wave2:
τι ετοιμαζω?για δες photo......αλλα μην σπαμαρω σε σενα,για την ωρα μου τρεχουν τα σαλια με τη μεθοδικοτητα που προχωρας.οταν τελειωσεις θα σου φτιαξω ενα πολυ μικρο αυτοκολητο σε σμαλτο που θα λεει sv9cvk restoring σε οτι σχημα και μεγεθος θελεις...
Ωραίο το BMW, είναι το δικό σου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Ωραίο το BMW, είναι το δικό σου?
φυσικα δεν ειναι αυτο της φωτογραφιας,δεν ειναι το δικο μου,ειναι φιλου.ερχεται σημερα θα ανοιξω καινουργια συζητηση και θα βαλω photo.ΒΜWακηδες του forum και μη οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν πολυτιμη στην ανακατασκευη.φτανει ομως το spamarisma σε ξενη γειτονια.εδω μενει μια κουκλα σχιστοματα γιαπωνεζα...
φυσικα δεν ειναι αυτο της φωτογραφιας,δεν ειναι το δικο μου,ειναι φιλου.ερχεται σημερα θα ανοιξω καινουργια συζητηση και θα βαλω photo.ΒΜWακηδες του forum και μη οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν πολυτιμη στην ανακατασκευη.φτανει ομως το spamarisma σε ξενη γειτονια.εδω μενει μια κουκλα σχιστοματα γιαπωνεζα...
Πρέπει να είναι το R51/3 1953, τέλειο απλώς λίγα κομάτια θα έπρεπε να έχουν βαφεί στο χρώμα της εποχής κατά τη γνώμη μου, αντί για νίκελ.
Το CB το παρακολουθώ από την αρχή, θα πω απλώς ότι χαίρομαι και σέβομαι τον συμφορουμίτη για το μεράκι, την τάξη του, τις γνώσεις και τον κόπο του. Είναι πολύ ωραίο να παρακολουθείς αυτούς τους ανθρώπους να δουλεύουν ιδίως αν είσαι άνθρωπος που δεν τα καταφέρνεις σε αυτό τον συγκεκριμένο τομέα. :D
Όσο για τη μηχανή... είναι αμαρτία και μόνο που τη βλέπεις.
.εδω μενει μια κουκλα σχιστοματα γιαπωνεζα...
Μωρε καλη ειναι !!!:smilea: Αλλα ειναι λιγο "διαμελισμενη" προς το παρων :rotflmao:
:p Οποτε μαλων τα κοματια της μενουν εδω θα ελεγα!!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Όσο για τη μηχανή... είναι αμαρτία και μόνο που τη βλέπεις.
Που θα παει τωρα αρχιζει η πανω βολτα!!!:winka:
Ο σκελετος ειναι σχεδον ετοιμος τα νικελ θα ερθουν οποτε απο εβδομαδα αρχιζω να την συναρμολογω:D :cool: :sun:
Τελικα εστειλα τις μποτες και τα κεντρα των τροχων για γυαλισμα και μιας και πηρα φορα οτι αλλο βρηκα για νικελωμα και γυαλισμα:smilea:
Αντε πακεταρισμα παλι:rolleyes: :sun:
187861
Ειχα παραγγηλει απο Γερμανια (www.bikeside.de) απο ενα σετ ακτινες για καθε τροχο και μου ηρθαν!!!
Τιμη : 170ευρω και τα δυο σετ
187862
Το θεμα ειναι οτι στο σετ του πισω τροχου δεν εχει κανει καλη δουλεια και ενα κοματι ειναι ανικελωτο :a35:,ετσι αν και του εστειλα μυνημα με φωτο να το δει και αυτος :mad:, εγω δεν εμπιστευομαι να τις βαλω και μεθαυριο να μου σκουριασουν :a027: :yuck:
Ετσι ψαχνω για ανοξειδωτες να εχω το κεφαλι μου ησυχο:a13: και με τις αλλες ακτινες θα κανω μια συνθεση για το σαλονι μου (καλιτεχνικες ανησυχιες γαρ:rotflmao: )
Στην φωτο φαινεται το πασο στις ακτινες που ειναι ανικελωτο:mad:
187863
hidefnick
04/02/2010, 20:53
Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ (www.central-wheel.co.uk) Εχω ήδη στείλει 2 δικές μου για δείγμα και περιμένω.:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ (www.central-wheel.co.uk) Εχω ήδη στείλει 2 δικές μου για δείγμα και περιμένω.:wave2: :wave2: :wave2:
TNX φιλε μου τους εστειλα μυνημα :wave2: :beer:
thalasinos
05/02/2010, 15:35
Kαι ενα CB750Κ Ανακατασκευασμενο!! Απλα, για να θυμομαστε τις παλιες εποχες.
187917
thalasinos
05/02/2010, 15:36
foto2
187918
thalasinos
05/02/2010, 15:40
foto 3
187919
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Kαι ενα CB750Κ Ανακατασκευασμενο!! Απλα, για να θυμομαστε τις παλιες εποχες.
Καλη ανακατασκευη :a013:
Ελπιζω το αποτελεσμα και του δικου μου να ειναι αντιστοιχο με αυτο!!!!!!!:sun:
Προς το παρων εχω μηνει στασιμος :sad:
Με τον σκελετο για βαψιμο (αμμοβολη ΟΚ ,ασταρωμα ΟΚ ,βαψιμο NO OK ....ακομα !!!! :sad: :sad: :)
τα υπολοιπα για νικελωμα γυαλισμα ...
εμεινα χωρις κατσαβιδιασμα το ΣΚ
Θα πιασω τον κινητηρα μου φαινεται:eyepop: :eyepop:
γιατι αν πιασω κολητηρι αστα.......:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Τελικα ,μου απαντησαν :evil: 55λιρες ανα τροχο, με τα καψουλια ,οι κανονικες ακτινες (παντα ανωξειδωτες ) με τις στανταρ διαστασεις
Εγω του παραγγειλα σαν εξτρα ,να ειναι γυαλισμενες ,πιο χοντρες ενα νουμερο, και τα καψουλια μπρουτζινα επινικελωμενα :sun: με καποια διαφορα οποσδηποτε!!:confused:
Μια χαρα !!!αν σκεφτεις οτι ο Γερμανος μου χρεωσε 166 ευρω για σιδερενιες νικελομενες ακτινες :bigcry:
Που θα παει ! στην επομενη μηχανη που θα ανακατασκευασω (παλι CB θα ειναι :uplate: ) θα ειμαι πιο "διαβασμενος":wave2: :wacko:
Λαθος ποστ :wave2: :wave2: :wave2:
μια χαρα.λες να με εξυπηρετησουν με το BMW.αλλα εγω θελω και στεφανια.πρεπει να τους στειλω δειγμα στεφανι και ακτινα?
μια χαρα.λες να με εξυπηρετησουν με το BMW.αλλα εγω θελω και στεφανια.πρεπει να τους στειλω δειγμα στεφανι και ακτινα?
Σπυρο εγω δεν τους εστειλα δειγμα αλλα μετρησα τις ακτινες και τους εστειλα τις διαστασεις ,τις οποιες δεν μου τις ζητησαν (ηξεραν το τι θελει το δικο μου αλλα μιας και το Κ7 ειναι το μονο CB750 four που εχει πισω τροχο 17αρη τους το διευκρινησα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!!
Κανε τους μια ερωτηση !!δεν χανεις τιποτα!!!!
με το μοτερ τι θα κανεις?υαλοβολη και βαψιμο?αν κανεις υαλοβολη-αμμοβολη θα το κανεις με το μοτερ δεμενο?σε ρωταω μπας και καταληξω και εγω?
με το μοτερ τι θα κανεις?υαλοβολη και βαψιμο?αν κανεις υαλοβολη-αμμοβολη θα το κανεις με το μοτερ δεμενο?σε ρωταω μπας και καταληξω και εγω?
Το μοτερ θα το λυσω ετσι και αλλιως γιατι εχει κανει 82000 χλμ τοσο λεει το κοντερ και η καδενα ειναι τεντωμενη τερμα :rolleyes: οποτε θα το λυσω που θα το λυσω ,εκτος που θα αλλαξω οτι αλλο θελει θα του κανω μια υαλοβολη και μετα ενα βαψιμο να ισιωσει:rotflmao:
Τελικα οι ακτινες ανoξειδωτες 7/9g (3,60mm/4,45mm) αντι του στανταρ 8/10g (3,2mm/4mm) γυαλισμενες και με μπρουτζινα καψουλια τιμη με μεταφορικα 35λιρων:eyepop: 165 λιρες:evil:
Αντε αυριο παιρνω τον σκελετο και Παρασκευη η Σαββατο ολα τα προς νικελωμα :a25: :a54: :a54: :a54: :a46:
Ο σκελετος γυρισε παλι στην "βαση" του :beer:
Τα νικελ ερχονται παρασκευη :a25:
Το τριημερο βλεπω να εχω δουλεια στην ταρατσα:smilea:
Αν δεν πεσει "παντοφλα":a26: :wave2: :wave2:
188493
Μια ερωτηση στους γνωστες :confused:
Που μπορω να βρω τις αποδεκτες ανοχες για τον κινητηρα ,μιας και θα τον λυσω σε μηχανουργειο ενος φιλου στο οποιο υπαρχουν ολα τα απαραιτητα για την μετρηση τους αλλα πρεπει να ξερομε και αν αυτο που μετραμε ειναι εντος η εκτος οριων. :sick:
:beer: :wave2:
Ο σκελετος γυρισε παλι στην "βαση" του :beer:
Τα νικελ ερχονται παρασκευη :a25:
Το τριημερο βλεπω να εχω δουλεια στην ταρατσα:smilea:
Αν δεν πεσει "παντοφλα":a26: :wave2: :wave2:
τα χρυσουλια μου σαν κοσμηματα ειναι.θειο θελει βοηθεια?.εγω θα περνω τα κενα στις βιδες και συ καργαρεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
11/02/2010, 22:19
Μια ερωτηση στους γνωστες :confused:
Που μπορω να βρω τις αποδεκτες ανοχες για τον κινητηρα ,μιας και θα τον λυσω σε μηχανουργειο ενος φιλου στο οποιο υπαρχουν ολα τα απαραιτητα για την μετρηση τους αλλα πρεπει να ξερομε και αν αυτο που μετραμε ειναι εντος η εκτος οριων. :sick:
:beer: :wave2:
http://forums.sohc4.net/index.php?topic=17788.0
τα χρυσουλια μου σαν κοσμηματα ειναι.θειο θελει βοηθεια?.εγω θα περνω τα κενα στις βιδες και συ καργαρεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε εσυ εχεις μια γερμανιδα κουκλαρα να περιποιηθεις και να καργαρεις τις βιδες στα κενα της:lol: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
http://forums.sohc4.net/index.php?topic=17788.0
Ευχαριστω φιλε reinmeister :a013: :beer:
Εδω ειναι και τα νικελ:a09: :a54:
Αλλα εγω "αρπαξα" ενα κρυολογημα ΓΜΤ !!!:sad:
Οποτε δεν με βλεπω να κανω τιποτε το τριημερο:bawl: :bawl: :uplate:
188735
κοιτα εχεις δυο επιλογες.η να ερθω να σου κοψω βεντουζες η να με αφησεις να μονταρω αυτα τα νικελ κοσμηματα...:evil:
κοιτα εχεις δυο επιλογες.η να ερθω να σου κοψω βεντουζες η να με αφησεις να μονταρω αυτα τα νικελ κοσμηματα...:evil:
Ελα εσυ και θα τα βρουμε:beer: μια γκαζια δρομος ειναι
:rotflmao: :rotflmao:
Εδω ειναι και τα νικελ:a09: :a54:
Αλλα εγω "αρπαξα" ενα κρυολογημα ΓΜΤ !!!:sad:
Οποτε δεν με βλεπω να κανω τιποτε το τριημερο:bawl: :bawl: :uplate:
Πραγματικό χρυσοχωείο που λέει κι ο φίλος πιο πάνω. Πότε θα τα δούμε στη μηχανή?
airpanos
13/02/2010, 13:26
:beer: :beer: :beer: Δωσε νικελ στο λαο!!!:beer: :beer: :beer:
boldor900f
13/02/2010, 17:44
Μια χαρά είσαι.
Ο πυρετός είναι μόνο 38,5.
Ξεκίνα το στόλισμα της κούκλας ΤΩΤΡΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Μια χαρά είσαι.
Ο πυρετός είναι μόνο 38,5.
Ξεκίνα το στόλισμα της κούκλας ΤΩΤΡΑ.
Η αληθεια ειναι οτι δεν αντεξα στον πειρασμο και επιασα μερικα κοματια να τα συναρμολογω:eek: αλλα απο αυριο που πρεπει να ειμαι καλυτερα θα ανεβω και πανω να της δωσω να καταλαβει:rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Μια εβδομαδα( και μερικες αντιβιωσεις) αργοτερα :( τελικα ειμαι ΟΚ και ετοιμος για Δραση!!!
Χτες εβαλα τον κινητηρα στο αυτοκινητο και τον πηγα στον Πετρο ,πολυ καλο φιλο και μηχανικο παλιος fan της αγγλικης μοτοκινησης :p , του πηγα και εγω την γιαπωνεζα και εδεσε!!!!:uplate:
:rotflmao: :sun:
189374
Δεν προλαβα να βαλω τον κινητηρα στον παγκο και αρχισε να τον λυνει:winka:
189376
και αλλη μια απο πισω
189378
Μεχρι τωρα θελω καδενα ,γλυστρα ραουλα ,σετ φλαντζες , σετ Οring και τσιμουχες κινητηρα ,λαστιχα εισαγωγης ,οι κυλινδροι ειναι μεσα στις ανοχες (τους μετρησαμε με το κυλινδρομετρο )οποτε παμε καλα τα μπιστονια δεν τα μετρησαμε ακομα (αλλα μαλλον θα τα αλαξω και αυτα:look: ) αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα αλλαχτουν τα ελατηρια :hypnotize
Και εχουμε και συνεχεια :blush:
189379
Αφησαμε τον κινητηρα στην ακρη και πιασαμε να αλλαζουμε τις τσιμουχες στα μπροστινα αμμορτισερ
Εδω ο Πετρος επι το εργω :beer:
189380
Δεν ειχαμε εργαλειο για να βαλομε τις τσιμουχες και ετσι φτιαξαμε ενα το οποιο απο την μια ειναι για τις τσιμουχες και απο την αλλη βιδωνει μια αλουμινενια ασφαλεια για το ρουλεμαν του πισω τροχου (και θα φτιαξει αλλο ενα για τον μπροστινο :beer: ) ετσι να μαζευω μερικα εργαλεια:smilea:
εδω φτιαχνει την πλευρα για τις τσιμουχες:smilea:
189381
Και εδω για την ασφαλεια
189382
Εδω το εργαλειο μαζι με την ασφαλεια (η οπως αλλιως την λενε:rotflmao: )
Α! ρε οταν εχεις τα μηχανηματα τι κανεις!!!!:eyepop:
189385
Τελικα στο πισω ψαλιδι εβαλα το ιδιο συστημα που εχουν τα προηγουμενα μοντελα (ρουλεμαν και οχι γλυστρες ) τα οποια ταιριαζουν ΟΚ!!!!!
Εδω πριν αποφασισω :confused:
189386
Και εδω τα ρουλεμαν στην θεση τους
189387
και εδω ολο το σετ μαζι!!
Η διαφορα με το παλιο ειναι οτι και τα πλαινα καλλυματα ,ειναι ρουλεμαν και αυτα ,ενω στο παλιο ακουμπουσαν και αυτα και ο κυλινδρος που περναει ο αξονας πανω σε ενα υλικο σαν τεφλον )
189388
ΩΡΑΙΑ !! και αυριο ξεκιναω να βαζω στον σκελετο τα "διαφορα" αντε ΄γιατι πολυ το καθυστερησα :a25: :a54:
επιτελους ειχα αρχισει να ανησυχω.αυτη δεν ηταν γριπη αλλα τα χρονια της χολερας.:lol: ο μηχανικος σου φαινεται καλλιτεχνης και cult φιγουρα.μια και το μοτερ το εχεις λυμενο θα το υαλοβολησεις και θα το βαψεις?αν ναι βαλε λεπτομερειες και photo.καλη συνεχεια.:beer:
Shaolin Monk
20/02/2010, 08:08
:a014:
FRAGISCOS
20/02/2010, 12:55
:a18: :a18:
sapila racing
20/02/2010, 19:02
και εδω ολο το σετ μαζι!!
Η διαφορα με το παλιο ειναι οτι και τα πλαινα καλλυματα ,ειναι ρουλεμαν και αυτα ,ενω στο παλιο ακουμπουσαν και αυτα και ο κυλινδρος που περναει ο αξονας πανω σε ενα υλικο σαν τεφλον )
Aυτός ηταν κι ο λόγος που κουνουσαν άσχημα! Αυτη ηταν η καλύτερη μετατροπή που έκανες. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aυτός ηταν κι ο λόγος που κουνουσαν άσχημα! Αυτη ηταν η καλύτερη μετατροπή που έκανες. :beer:
Ευχαριστω που επιβεβαιωνεις οτι καλα το εκανα και το αλλαξα :smilea:
Πραγματικα εχει μεγαλη διαφορα που φανηκε και μονο που το εβαλα πανω στον σκελετο :lol: γιατι το εβαλα βεβαιως βεβαιως :beer:
επιτελους ειχα αρχισει να ανησυχω.αυτη δεν ηταν γριπη αλλα τα χρονια της χολερας.:lol: ο μηχανικος σου φαινεται καλλιτεχνης και cult φιγουρα.μια και το μοτερ το εχεις λυμενο θα το υαλοβολησεις και θα το βαψεις?αν ναι βαλε λεπτομερειες και photo.καλη συνεχεια.:beer:
O λαιμος ηταν Σπυρο και με ταλαιπωρησε αρκετα!!!
Ο μηχανικος ειναι πραγματι καλλιτεχνης !!
Το μοτερ θα το κανω υαλοβολη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαψω μηπως και δεν ψυχεται σωστα:confused: αλλα αν δεν το βαψω θα μαυρισει μετα απο λιγο καιρο ???η κανω λαθος???
Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος :sad:
Σημερα ξεκινησα απο το πισω ψαλιδι που το τοποθετησα στον σκελετο με τον καινουριο αξονα και εκατσε πολυ καλα ,καλυτερα απο πριν οσο μπορω να θυμαμαι με το παλιο συστημα :a013:
Το πρωι λυσαμε σχεδον τον κινητηρα και ετοιμαζω κοματια για αμμοβολη και γυαλισμα αλλα και για παραγγελια των ανταλλακτικων που χρειαζονται (ευτυχως ειναι σε πολυ καλη κατασταση το μοτερ:beer: )
189448
Ε!! Εβαλα και τα αμορτισερ με καινουρια λαστιχακια, ροδελες , βιδες ;) ετσι θα το αφηνα???:lol:
189451
Καινουρια ρουλεμαν !!!αντι για μπιλιες κλπ ενα σετακι κωνικα και ηρθε και εδεσε:rolleyes:
189452
Μπηκε και η πανω και η κατω πλακα στην θεση τους !!:sun:
189453
Του εβαλα και καινουρια ροδελα και βιδα μιας και τα παλια ηταν σκουριασμενα και ταλαιπωρημενα :yuck:
Αυριο παλι !!
189454
O λαιμος ηταν Σπυρο και με ταλαιπωρησε αρκετα!!!
Ο μηχανικος ειναι πραγματι καλλιτεχνης !!
Το μοτερ θα το κανω υαλοβολη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το βαψω μηπως και δεν ψυχεται σωστα:confused: αλλα αν δεν το βαψω θα μαυρισει μετα απο λιγο καιρο ???η κανω λαθος???
Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος :sad:
μεγαλη συζητηση ανοιξες και οι αποψεις διισταντε παρι βαφης μοτερ.συνηθως φοβουντε να βαψουν τα αεροψυκτα μοτερ.ακου ομως μια ιστορια.ημουν σε διακοπες σε νησι και εντελως τυχαια γνωρισα εναν ελληνοαμερικανο που εφτιαχνε αγωνιστικες harley αλλα και custom για ενιαια πρωταθληματα που εχουν τα αμερικανακια.οχι μονο δεν φοβουντε να τα βαψουν αλλα τα νικελωνουν κιολας κλεινοντας ακομα περισσοτερο τους πορους του μεταλλου.απο δικια μου εμπειρια το XLR που εβαψα το μοτερ με χρωμα θερμοκρασιας κυκλοφορει ενα χρονο τωρα απροβληματιστα.το ιδιο εκανα και στο XT αλλα αυτο ειναι φρεσκο...δεν ξερω τη συμπεριφορα των βαμενων μοτερ σε ακραιες συνθηκες καταπονησης και θερμοκρασιας,αλλα δεν νομιζω να εχεις τετοια σχεδια μεταχειρισης για την ομορφη σχιστοματα σου. :wave2:
Pardalotzatziki
21/02/2010, 01:18
μεγαλη συζητηση ανοιξες και οι αποψεις διισταντε παρι βαφης μοτερ.συνηθως φοβουντε να βαψουν τα αεροψυκτα μοτερ.ακου ομως μια ιστορια.ημουν σε διακοπες σε νησι και εντελως τυχαια γνωρισα εναν ελληνοαμερικανο που εφτιαχνε αγωνιστικες harley αλλα και custom για ενιαια πρωταθληματα που εχουν τα αμερικανακια.οχι μονο δεν φοβουντε να τα βαψουν αλλα τα νικελωνουν κιολας κλεινοντας ακομα περισσοτερο τους πορους του μεταλλου.απο δικια μου εμπειρια το XLR που εβαψα το μοτερ με χρωμα θερμοκρασιας κυκλοφορει ενα χρονο τωρα απροβληματιστα.το ιδιο εκανα και στο XT αλλα αυτο ειναι φρεσκο...δεν ξερω τη συμπεριφορα των βαμενων μοτερ σε ακραιες συνθηκες καταπονησης και θερμοκρασιας,αλλα δεν νομιζω να εχεις τετοια σχεδια μεταχειρισης για την ομορφη σχιστοματα σου. :wave2:
Νομιζω μια μεγαλη διαφορα με το Ελλαντα ειναι η ποιοτητα των υλικων για αυτες τις δουλειες...
Ειναι σε αλλο επιπεδο τα αμερικανακια...
nikos1400
21/02/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Νομιζω μια μεγαλη διαφορα με το Ελλαντα ειναι η ποιοτητα των υλικων για αυτες τις δουλειες...
Ειναι σε αλλο επιπεδο τα αμερικανακια...
Για τα υλικα, νομιζω βρισκει και εδω σημερα κανεις οτι θελει. Καλα πραματα. Θα πληρωσει ομως...
Μερικοι "επαγγελματιες" τωρα, και ειδικα οι "παλιοι", πιθανον χρησιμοποιουν και ισως λογω τιμης, χαμηλης ποιοτητας υλικα, με αντιστοιχα αποτελεσματα.
Το σιγουρο ειναο Σπυρο οτι δεν εχω σκοπο να την μεταχειριστω σε ακραιες συνθηκες :rotflmao:
Θα στειλω τον κυλινδρο την κεφαλη και τα καρτερ για υαλοβολη τα πλαινα καπακια για γυαλισμα και θα δω μετα τι θα κανω:sick: Δεν θελω να ξεφυγω απο αυτο που ηταν ισως βαψω τα καρτερ με ενα χρωμα ασημι
και να αφησω τον κυλινδρο με την κεφαλη οπως ειναι μετα την υαλοβολη αλλα δεν θελω και να μαυρισει το αλουμινιο :yuck: :sad: :confused:
Τελος παντων βλεπομε!!!
Σημερα εβαφα διαφορα κομματια που ηθελαν βαψιμο (λιγο στεναχωρα αλλα τι να κανω:mad: )
189509
Και τα υπολοιπα !!:beer:
189510
xτες που λυσαμε την αντλια λαδιου οταν την βγαλαμε ειδα το o-ring απο την εξοδο του λαδιου οτι ηταν δυαλυμενο
:confused:
Δεν μπηκε η φωτο στο προηγουμενο post και δεν μπορω να βαλω στο ιδιο οποτε ιδου και το O-RING
189513
Δεν μπηκε η φωτο στο προηγουμενο post και δεν μπορω να βαλω στο ιδιο οποτε ιδου και το O-RING
αν δεν βρεις o-ring στειλε μου τη διαμετρο να στο στειλω.εχω κασετινα με σχεδον ολες τις διαμετρους oring.:wave2:
stavrouliasp
21/02/2010, 22:12
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο! Καλή συνέχεια...:beer:
αν δεν βρεις o-ring στειλε μου τη διαμετρο να στο στειλω.εχω κασετινα με σχεδον ολες τις διαμετρους oring.:wave2:
Ευχαριστω Σπυρο μενω υποχρεος:beer:
Εχω παραγγηλει σετ λαστιχακια τσιμουχες φλαντζες κλπ κλπ να εισαι καλα :a013: Απλα με ανησυχησε γιατι απο εκει φευγει ολο το λαδι που λιπαινει τον κινητηρα και σιγουρα θα εχανε πιεση :uplate: Και φαντασου να μην ελυνα τον κινητηρα !!!!!!!:sad:
Εδω προσπαθεια να βγαλω την μπογια να φανουν τα χρυσα γραμματα :rolleyes:
189916
Τελικα τα καταφερα αν και δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα θα τα περασω ενα χερι βερνικι και θα δω τι θα κανω :smilea:
189918
μετα επιασα την τρομπα του φρενου ,ειχα παραγγειλει ενα σετ επισκευης και του αλλαξα και την μανετα με καινουρια αλλα και την βιδα της :)
189920
Το μοτερ ,η μαλλον τα κομματια του ειναι ετοιμα για υαλοβολη και γυαλισμα !!!:beer:
189921
Σημρα ηρθαν και οι ανοξειδωτες ακτινες ,καμια σχεση με τις αλλες που ειχα παρει και τα καψουλια μπρουτζινα νικελωμενα πιο χοντρες ενα νουμερο απο τις παλιες και γυαλισμενες :a013:
189923
Και οι μαρσπιεδες του συνοδηγου και του οδηγου ετοιμοι :sun:
189925
Ετσι την αφησα μερικες μερες ετσι :eyepop: :wacko: :look: :alien:
Ρε φίλε, ειλικρινά, το CB αραγμένο στην ταράτσα της πολυκατοικίας είναι ίσως η πιο σουρεαλιστικά υπέροχη φωτογραφία που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Life imitates art, εντελώς όμως...
Μου 'φτιαξες τη μέρα, αλήθεια!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε φίλε, ειλικρινά, το CB αραγμένο στην ταράτσα της πολυκατοικίας είναι ίσως η πιο σουρεαλιστικά υπέροχη φωτογραφία που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Life imitates art, εντελώς όμως...
Μου 'φτιαξες τη μέρα, αλήθεια!
:beer: :beer:
:sun: Η αληθεια ειναι οτι πολυ πριν το ανεβασω στην ταρατσα ειχα σκεφτει να το βγαλω φωτο εκει :ninja:
Δεν εβλεπα την μερα που θα το εκανα !!!
Και μενα αυτη μαζι με την παρακατω ειναι οι αγαπημενες μου φωτο ,αν και η τελευταια δεν εχει σχεση με μοτοσυκλετες
189929
:sun: Η αληθεια ειναι οτι πολυ πριν το ανεβασω στην ταρατσα ειχα σκεφτει να το βγαλω φωτο εκει :ninja:
Δεν εβλεπα την μερα που θα το εκανα !!!
Και μενα αυτη μαζι με την παρακατω ειναι οι αγαπημενες μου φωτο (αν και δεν εχει η τελευταια σχεση με μοτοσυκλετες)
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
πως θα το κατεβασεις? κοματακι κοματακι??
Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
πως θα το κατεβασεις? κοματακι κοματακι??
Αυτο ειναι ευκολο να γινει και τωρα (ειναι ηδη κομματια) :rotflmao:
Θα το κατεβασω οπως το ανεβασα με γερανο βεβαιως βεβαιως :lol: :wave2::beer:
Μπηκε και ο πισω προφυλακτηρας με την βαση της πινακιδας :smilea:
Φυσικα ολες οι βιδες αλλαζουν με ανοξειδωτες!:cool:
190346
Ο κινητηρας μετα την υαλοβολη!!
Δεν μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος οποτε τα πηρα και πηγα σημερα Χανια και τα περασα παγοβολη !!
Αυριο θα τα βγαλω φωτο οπως και τα καρμπυρατερ που εγιναν αγνωριστα μετα την παγοβολη με ξηρο παγο:beer:
190347
Και μιας και εχω τις ακτινες τα κεντρα ειπα να φτιαξω τον τροχο (μονο εβαλα τις ακτινες στην θεση τους τα υπολοιπα σε ανωτερο κλιμακιο):eyepop:
Ευτυχως ειχα βγαλει φωτο τον τροχο πριν τον λυσω οποτε οι ακτινες μπηκαν ακριβως στην θεση τους (ετσι νομιζω) :confused:
Η ζαντα και το κεντρο εχει γινει νικελ και οι ακτινες ειναι ανοξειδωτες γυαλισμενες !
Ωραιο εγινε !!!:wacko:
190348
airpanos
27/02/2010, 23:34
:beer: πολυ ωραιες οι ζαντες!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
[B]Και μιας και εχω τις ακτινες τα κεντρα ειπα να φτιαξω τον τροχο (μονο εβαλα τις ακτινες στην θεση τους τα υπολοιπα σε ανωτερο κλιμακιο):eyepop:
Ευτυχως ειχα βγαλει φωτο τον τροχο πριν τον λυσω οποτε οι ακτινες μπηκαν ακριβως στην θεση τους (ετσι νομιζω) :confused:
Η ζαντα και το κεντρο εχει γινει νικελ και οι ακτινες ειναι ανοξειδωτες γυαλισμενες !
Ωραιο εγινε !!!:wacko: [
ονειρο οι ζαντες αρχηγε.συνεχισε γερα...:beer:
tzeronymo
28/02/2010, 03:41
Χρηστο δεν ηξερα οτι αγαπας και τις μοτο, ωραια φιλε παντα να εισαι καλα και πολλα κουραγια, κουκλι θα το κανεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Χρηστο δεν ηξερα οτι αγαπας και τις μοτο, ωραια φιλε παντα να εισαι καλα και πολλα κουραγια, κουκλι θα το κανεις
Γεια σου Σπυρο!!!:wave2:
Χαιρομαι που σε βλεπω και απο εδω!!! :beer:
Ναι την εχω και αυτην την τρελα :rotflmao: τι να κανω!!! :eyepop:
:wave2: :beer: :beer:
hidefnick
28/02/2010, 10:51
.....Ωραιο εγινε !!!:wacko:
:a03: :a03: :a03: :a03:
alexanderR6
28/02/2010, 10:56
πολυ καλη δουλεια Σπυρο!:wave2:
Αρχισα να βαζω τα ηλεκτρικα με αρχη την "πλεξουδα"
190479
Ενα ψιλοσερβις στον ανορθωτη!!
190480
Και μπηκε η βαση της μπαταριας που μπαινουν πανω του τα διαφορα ηλεκτρικα ,και ο ανορθωτης !!!
190481
Η κυλινδροκεφαλη μετα την παγοβολη :sun:
190482
Απο την αλλη πλευρα
190483
Τα καρμπυρατερ καθαρισαν με τον ξηρο παγο αψογα!!!:a25:
ηταν ετσι (http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=1623586)
και εγιναν ετσι
190484