View Full Version : Ανακατασκευη CB750 four K7 (1977)
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Εδω τα πρωτα "εντοσθια" εχουν μπει στην θεση τους :sun:
195713
Λογω εντατικης εργασιας και μελετης κλπ κλπ δεν εβγαλα και πολες φωτο και αυτες που εχω απο εδω και περα τις εβγαλε ο γιος μου οποτε βγηκαν καπως :rolleyes: αλλα μπρος στο τιποτε καλες ειναι :sick:
Εδω με τον Πετρο βαζοντας τις καδενες στον στροφαλο και στο κιβωτιο για να παει να μπει ολο μαζι στο καρτερ
195714
Τελικα ο κινητηρας εκλεισε σχετικα ευκολα ,οι βιδες εσφυξαν συμφωνα με τις ροπες που γραφει το manual
Αλλα θα αλλαχτουν με καινουριες ανοξειδωτες γιατι ενω ειχα παραγγειλει ολοκληρο το σετ δεν μου εστειλαν τις βιδες που ενωνουν το πανω με το κατω καρτερ :evil: :sad:
Το καλο ειναι οτι μετρωντας τα μεταλλα ηταν στα ελαχιστα ορια οπως και οι κυλινδροι και οι βαλβιδες κλπ
και γενικα ο κινητηρας ηταν σε αριστη κατασταση με ελαχιστες φθορες:beer:
195715
ωραιος φιλε μου εισαι πολυ μερακλης και το απολαμβανεις ,καλη συνεχεια να τη δουμε κουκλα:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Λογω εντατικης εργασιας και μελετης κλπ κλπ δεν εβγαλα και πολες φωτο και αυτες που εχω απο εδω και περα τις εβγαλε ο γιος μου οποτε βγηκαν καπως :rolleyes: αλλα μπρος στο τιποτε καλες ειναι :sick:
Εδω με τον Πετρο βαζοντας τις καδενες στον στροφαλο και στο κιβωτιο για να παει να μπει ολο μαζι στο καρτερ
παλιογεροι και οι δυο.δεν κοιτατε τα ασπρα σας μαλια αλλα μου θετε και ανακατασκευες:lol:
μονοφαγαδες ολα μονοι σας θελετε να τα κανετε,δωστε και σε μας κανα μπουζονι...
μπηκες στην τελευταια ευθεια,σε λιγο καιρο θ ακουσεις το γουργουρισμα της και μια δευτερη νιοτη θα ανατειλει για αυτην.ειναι πολυ σημαντικο να ξανακυκλοφορουν στους δρομους μας τετοιες μοτοσυκλετες.να βλεπουν τα παιδια μας πραγματικες μοτοσυκλετες.εσωσες ενα κοματι ιστοριας και ως τετοιο πρεπει να το αναδεικνυουμε και να το μοιραζομαστε με οσους πιο πολλους μπορουμε.ευχαριστω για το ταξιδι και εις αλλα με υγεια.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
παλιογεροι και οι δυο.δεν κοιτατε τα ασπρα σας μαλια αλλα μου θετε και ανακατασκευες:lol:
μονοφαγαδες ολα μονοι σας θελετε να τα κανετε,δωστε και σε μας κανα μπουζονι...
μπηκες στην τελευταια ευθεια,σε λιγο καιρο θ ακουσεις το γουργουρισμα της και μια δευτερη νιοτη θα ανατειλει για αυτην.ειναι πολυ σημαντικο να ξανακυκλοφορουν στους δρομους μας τετοιες μοτοσυκλετες.να βλεπουν τα παιδια μας πραγματικες μοτοσυκλετες.εσωσες ενα κοματι ιστοριας και ως τετοιο πρεπει να το αναδεικνυουμε και να το μοιραζομαστε με οσους πιο πολλους μπορουμε.ευχαριστω για το ταξιδι και εις αλλα με υγεια.:wave2:
Βρε δεν ακουσες οτι τα βαφω - βαφουμε ασπρα?????
Ουστ! να μου χαθεις !!!!:rotflmao:
Με κανεις να πιστευω οτι ζηλευεις τα πλουσια ΒΑΜΜΕΝΑ μαλλια μας :lol:
Οσο για τα υπολοιπα και συ δεν πας πισω η Γερμανιδα γινεται κουκλα οσο την βλεπω τοσο θελω μια (σσ μην με ακουσει η Γιαπωνεζα):rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79
Η ΠΙΟ ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ
+ άπειρο
:a23: :a23:
boldor900f
18/04/2010, 17:13
Αρχισαν τα δύσκολα.
Ωραίο χρώμα.
Πρέπει να βγάλουμε και τη Γερμανίδα βόλτα.
:beer:
Βρε δεν ακουσες οτι τα βαφω - βαφουμε ασπρα?????
Ουστ! να μου χαθεις !!!!:rotflmao:
Με κανεις να πιστευω οτι ζηλευεις τα πλουσια ΒΑΜΜΕΝΑ μαλλια μας :lol:
Οσο για τα υπολοιπα και συ δεν πας πισω η Γερμανιδα γινεται κουκλα οσο την βλεπω τοσο θελω μια (σσ μην με ακουσει η Γιαπωνεζα):rotflmao:
αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση:mad:
και για να ξερεις δεν ειμαι καραφλας απλα γουσταρω military look...:lol:
και η κοιλια για να ενισχυσει το look ειναι :bawl:
αυτο ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση:mad:
και για να ξερεις δεν ειμαι καραφλας απλα γουσταρω military look...:lol:
και η κοιλια για να ενισχυσει το look ειναι :bawl:
Εγω δεν ειπα τιποτα για τα ενισχυτικα του look σου :winka: ειπα????? :rotflmao: Δεν τονισα το ΠΛΟΥΣΙΑ αλλα το ΒΑΜΜΕΝΑ :evil:
:beer: :beer: :wave2:
Α! και η κοιλια ειναι εγλωβισμενο υψος :p καποια στιγμη θα σπασει :rotflmao: :rotflmao:
Και εγω στο περιμενε να ψηλωσω ειμαι:o :sad: :sun:
Σημερα πρωι πρωι η πρωτη μου δουλεια ηταν να τοποθετησω το τεποζιτο στην θεση του (προσωρινα :rolleyes: )
Αρχιζει και δειχνει :sun:
195808
Και μια απο μπροστα
195809
Το απογευμα εβαψα την σελα που την ειχα κανει αμμοβολη και μαζι με αυτη τα διαφορα εξαρτηματα της ,και τον προφυλακτηρα του δισκοφρενου
195810
Αυτα για σημερα αυριο θα παω να φτιαξω λαστιχακια φρενων υψηλης για το δισκοφρενο και να στειλω για γυαλισμα το πλαινο καπακι του επιλογεα και μερικα κομματια απο τα καρμπυρατερ:beer:
Σημερα πρωι πρωι η πρωτη μου δουλεια ηταν να τοποθετησω το τεποζιτο στην θεση του (προσωρινα :rolleyes: )
Αρχιζει και δειχνει :sun:
πολυ ομορφη θα γινει η ρουφιανα.και cafe racer θα της πηγαινε.ισως το αλλο που περιμενεις?anyway βλεπω οτι ολα εχουν παρει το δρομο τους και μαλλον τιποτα δεν μπορει να σε δυσκολεψει.οταν τελειωσει ανεβασε και κανα videaki να την ακουσουμε. :wave2:
Pardalotzatziki
18/04/2010, 23:37
Χρηστο δεν περιμενεις το Σπυρο λιγακι?
Κατσε κατω απο τη μπαρα...
Κρατησου....να.....τελειωσετε μαζι..
Καλα το βαψιμο ειναι τελειο, ριγες αψογες...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
airpanos
19/04/2010, 14:57
:beer: οτι και να πω ειναι λιγο,εσυ την εκανες καλυτερη και απο καινουργια!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
sapila racing
19/04/2010, 15:00
:beer: :beer: :beer:
Κούκλα θα γίνει!
SpeakeasyBlues
19/04/2010, 16:01
Αντε με το καλο τελειωσετο, σου'χω κατι για φτιαξιμο :wacko:
195906
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Αντε με το καλο τελειωσετο, σου'χω κατι για φτιαξιμο :wacko:
α ρε ρουφιανα κοινωνια,σε αλλους δινεις τρενα για φτιαξιμο και μας ουτε ραπτομηχανη...:lol: :lol:
α ρε ρουφιανα κοινωνια,σε αλλους δινεις τρενα για φτιαξιμο και μας ουτε ραπτομηχανη...:lol: :lol:
Για να μην παραπονιεσαι :p και λογω φορτου εργασιας :rolleyes: (ειναι μεγαλο το project ρε ΓΜΤ :eyepop: )θα στειλω και σε σενα κανα δυο βαγονια :rotflmao: :beer:
Σημερα εψαξα στα τοπικα καταστηματα να βρω ανοξειδωτες βιδες για τα καρτερ μιας και στο σετ που ειχα αγορασει δεν ηταν :mad:
Δεν βρηκα ολα τα νουμερα και τελικα παραγγειλα απο Ηρακλειο μεσω ενος φιλου (ΤΝΧ βασιλη) και θα τις εχω την Πεμπτη
Αυτες τις μερες θα παμε για δεσιμο κινητηρα Νο2 αλλα πρωτα θα πεσει πλανιαρισμα λογω Ολλανδου μαστορα που εβαλε κατσαβιδι καρφωτο :mad: για να χωρισει την κεφαλη απο τους κυλινδρους :a31: (Παντου υπαρχουν @@@@ τελικα) ευτυχως ο Πετρος εχει ολα τα απαιτουμενα εργαλεια για αυτην την δουλεια :beer:
Στις φωτο φαινονται καπως οι κατσαβιδιες και τα χτυπηματα αν και αν εβγαζα τις φωτο υπο αλλη γωνια θα φαινονταν καλυτερα:wave2:
http://img28.imageshack.us/img28/2531/dsc04805g.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/7872/dsc04806.jpg
http://img683.imageshack.us/img683/3682/dsc04807b.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/6371/dsc04808.jpg
παλι καλα που εχετε τον εξοπλισμο που χρειαζεται.οταν μπορεσεις ανεβασε τις φωτο κανονικα στο forum.καλη συνεχεια...
:wave2:
reinmeister
21/04/2010, 09:10
Σημερα εψαξα στα τοπικα καταστηματα να βρω ανοξειδωτες βιδες για τα καρτερ μιας και στο σετ που ειχα αγορασει δεν ηταν :mad:
Δεν βρηκα ολα τα νουμερα και τελικα παραγγειλα απο Ηρακλειο μεσω ενος φιλου (ΤΝΧ βασιλη) και θα τις εχω την Πεμπτη
Αυτες τις μερες θα παμε για δεσιμο κινητηρα Νο2 αλλα πρωτα θα πεσει πλανιαρισμα λογω Ολλανδου μαστορα που εβαλε κατσαβιδι καρφωτο :mad: για να χωρισει την κεφαλη απο τους κυλινδρους :a31: (Παντου υπαρχουν @@@@ τελικα) ευτυχως ο Πετρος εχει ολα τα απαιτουμενα εργαλεια για αυτην την δουλεια :beer:
Στις φωτο φαινονται καπως οι κατσαβιδιες και τα χτυπηματα αν και αν εβγαζα τις φωτο υπο αλλη γωνια θα φαινονταν καλυτερα:wave2:
http://img28.imageshack.us/img28/2531/dsc04805g.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/7872/dsc04806.jpg
http://img683.imageshack.us/img683/3682/dsc04807b.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/6371/dsc04808.jpg
αν οι κατσαβιδιες ξεπερνανε σε βαθος τα 3 δεκατα,πες στον μαστορα να τις γεμισει με αργκον και μετα να πλανισει...αλλιως η συμπιεση θα ανεβει αρκετα και ο χρονισμος των εκκεντροφορων θα παει περιπατο...
οπως σου ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ μου,οπωσδηποτε πλανισμα και το μπλοκ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν οι κατσαβιδιες ξεπερνανε σε βαθος τα 3 δεκατα,πες στον μαστορα να τις γεμισει με αργκον και μετα να πλανισει...αλλιως η συμπιεση θα ανεβει αρκετα και ο χρονισμος των εκκεντροφορων θα παει περιπατο...
οπως σου ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ μου,οπωσδηποτε πλανισμα και το μπλοκ...
Ευχαριστω για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον σας :beer: η βοηθεια ολων σας ειναι ανεκτιμητη μιας και οι γνωσεις μου περιοριζονται στα βασικα :sun: :beer:
Φιλε reinmeister το μπλοκ το εχει πλανιαρει,απο εκει ειμαστε ΟΚ!:smokin:
Τωρα για τα υπολοιπα ,θα δουμε τι βαθος ειναι οι κατσαβιδιες και πρατουμε αναλογως και αν ειναι θα τον βαλω να τις γεμισει με αργκον οπως ειπες, και μετα θα το πλιανιαρει
Ευχαριστω και παλι
reinmeister
21/04/2010, 13:05
Ευχαριστω για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον σας :beer: η βοηθεια ολων σας ειναι ανεκτιμητη μιας και οι γνωσεις μου περιοριζονται στα βασικα :sun: :beer:
Φιλε reinmeister το μπλοκ το εχει πλανιαρει,απο εκει ειμαστε ΟΚ!:smokin:
Τωρα για τα υπολοιπα ,θα δουμε τι βαθος ειναι οι κατσαβιδιες και πρατουμε αναλογως και αν ειναι θα τον βαλω να τις γεμισει με αργκον οπως ειπες, και μετα θα το πλιανιαρει
Ευχαριστω και παλι
τιποτα,να σαι καλα...μετα το τελος των πλανισματων ,για τον φοβο των ιουδαιων,βαλε την κεφαλη πανω στο μπλοκ και περνα απο πισω μια δυνατη λαμπα κατα μηκος...για κανενα λογο δεν πρεπει να περασει φως...
επισης πολλη προσοχη στην πλανη το κεντραρισμα των αντικειμενων...στην γλωσσα του μαστορα να ναι "μηδεν" απο πλευρας μοιρων...ξερει αυτος...
καλα συνεχεια...και παλι συγχαρητηρια...:beer: :beer: :beer:
υ.γ. και μια συμβουλη εδω απο τον πιο στριμμενο και αναποδο "μαστορα"...με τροπο τις "υποδειξεις" στον μαστορα σου μια και κανεις του συναφιου δεν ανεχεται "εξυπνακηδες"...
περιττη μαλλον η συμβουλη μου μια και δεν εισαι παιδακι,αλλα επρεπε να την δωσω ως ο αρχηγος των αναποδων ανθρωπων...:D
FRAGISCOS
21/04/2010, 19:54
:a8: :a18: :a013: :wave2: :beer:
υ.γ. και μια συμβουλη εδω απο τον πιο στριμμενο και αναποδο "μαστορα"...με τροπο τις "υποδειξεις" στον μαστορα σου μια και κανεις του συναφιου δεν ανεχεται "εξυπνακηδες"...
περιττη μαλλον η συμβουλη μου μια και δεν εισαι παιδακι,αλλα επρεπε να την δωσω ως ο αρχηγος των αναποδων ανθρωπων...:D
Και εγω ειμαι αναποδος στην δουλεια μου :look: αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο, εγω το θεωρω καλο:a37:
Και σαν αναποδος χειριζομαι αναλογα τους αλλους αναποδους:rotflmao:
Αλλα ο Πετρος ειναι καλος φιλος και κανει οτι μπορει για το καλυτερο :a013:
Ευχαριστω και παλι να εισαι καλα :beer: :beer:
.κανε μου τη χαρη και τις φωτο που εχεις βαλει με imageshack ανεβασε τες μετα κανονικα για να την παρακολουθουμε ολοκληρωμενη...:wave2:
τιποτα,να σαι καλα...μετα το τελος των πλανισματων ,για τον φοβο των ιουδαιων,βαλε την κεφαλη πανω στο μπλοκ και περνα απο πισω μια δυνατη λαμπα κατα μηκος...για κανενα λογο δεν πρεπει να περασει φως...
Να μην κάνει ένα μαγκναφλούξινγκ, καλλίτερα...?:smokin:
Αν και έπρεπε να του το έχει κάνει το μηχανουργείο αμέσως μετά την υαλοβολή....να ξέρει αν πρέπει να το φτιάξει ή να βρεί άλλο...
Σημερα πηρα ενα σετ λαστιχα υψηλης για το μπροστινο φρενο ,σιγα σιγα η δουλεια για το ΣΚ μαζευεται:smilea:
Απο οτι βλεπω δεν μπορουμε ακομα να βαλουμε φωτο:(
Το καλο ειναι οτι μετα απο μερικους μηνες αναμονης το δευτερο CB750 ερχεται :beer: σημερα φορτωθηκε απο Βερολινο και ερχεται!!! οποτε δεν θα μεινω απο project :a25: Ευτυχως γιατι αρχιζα και σκεφτομουνα να πιασω το T500 που ειναι χρεπι τελειως:uplate: :wave2:
konsttanttinos
22/04/2010, 18:33
Συγχαρητηρια για το ταξιδι που μας προσφερεις.
Ευχομαι ο,τι καλυτερο για την κουκλα σου.:beer: :beer: :beer: :beer:
sintrivanis
22/04/2010, 23:50
Σημερα πηρα ενα σετ λαστιχα υψηλης για το μπροστινο φρενο ,σιγα σιγα η δουλεια για το ΣΚ μαζευεται:smilea:
Απο οτι βλεπω δεν μπορουμε ακομα να βαλουμε φωτο:(
Το καλο ειναι οτι μετα απο μερικους μηνες αναμονης το δευτερο CB750 ερχεται :beer: σημερα φορτωθηκε απο Βερολινο και ερχεται!!! οποτε δεν θα μεινω απο project :a25: Ευτυχως γιατι αρχιζα και σκεφτομουνα να πιασω το T500 που ειναι χρεπι τελειως:uplate: :wave2:
χαχα
ειπαμε φιλε εισαι master
αλλα με το T500
νομιζω οτι υπερβαλεις εαυτον
σχετικα με το CB τωρα
ειχες οδηγησει παλιοτερα τετοια μηχανη ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sintrivanis
χαχα
ειπαμε φιλε εισαι master
αλλα με το T500
νομιζω οτι υπερβαλεις εαυτον
σχετικα με το CB τωρα
ειχες οδηγησει παλιοτερα τετοια μηχανη ?
:rotflmao: Πραγματι ειναι δυσκολη περιπτωση η ανακατασκευη του Τ500 :bigcry:
Και μονο που το βλεπεις κατι σε κανει να κοιταξεις αλλου :rolleyes:
Οσο για το CB Ναι, το ειχα οδηγησει αρκετες φορες το ειχαν δυο φιλοι μου (γυρω στο 86) και τα επαιρνα τακτικα .
:beer: :beer:
SpeakeasyBlues
23/04/2010, 00:48
Το SUZUKI σου μαλλον ειναι 1971 Suzuki T500R Titan. δες λιγο τις φωτο και το κοστος αντ/κων γιατι ναι! εισαι Master, αλλα θα χρειαστεις αρκετα...:sad:
http://cgi.ebay.ca/Suzuki-T500-T350-T305-T250-TC305-GT500-GT250-Gear-Shift_W0QQitemZ300351570831QQcmdZViewItemQQssPageNameZRSS:B:SILF:CA:102
και εδω http://www.reproductiondecals.com/default_frameset.html?vintageads.html~main
ο οποιος φτιαχνει και ... το λεει! Reproduction Decals
δεν ειχαμε καμια εξελιξη απο το μηχανικο σημερα?ανεβασε καμια φωτο,βαλε και αυτες που ειχες βαλει ως link.
Ας βαλουμε τις φωτο κανονικα τωρα που εφτιαξε το προβλημα :winka:
196032
η επομενη απο τον κυλινδρο
196033
Η μιση κεφαλη :sick:
196034
Και η αλλη μιση ,περισσοτερα για αυτο αργοτερα:beer:
196036
reinmeister
24/04/2010, 22:21
εδρες μην ξεχασεις να φρεζαρεις μαστορα...:cool:
εκτος αν εχεις υπομονη και τριβεις βαλβιδες κανα δυο μερονυχτα...
εγω θα φρεζαριζα παντως...
anyway καντες να πατανε τελεια και θα ξαναχρειαστεις ρυθμισμα βαλβιδων,μετα το πρωτο σε καμια δεκαρια χρονια...
οταν θα ναι τελειωμενες κανε το γνωστο κολπο με το φως που σου ειπα και για μπλοκ κεφαλη κι επισης ,με την βαλβιδα τοποθετημενη,βαλε βενζινη στον αυλο εισαγωηγης...να μην ιδρωσει καν η βαλβιδα θελουμε...
αιντε να βλεπουμε ξεμπερδεματα λεμε...:beer: :beer:
δεν ειχαμε καμια εξελιξη απο το μηχανικο σημερα?ανεβασε καμια φωτο,βαλε και αυτες που ειχες βαλει ως link.
Σημερα ειχαμε κατα τις 5:00 ραντεβου με τον Πετρο (ο μηχανικος μου) να παμε στην φαση 2 της συναρμολογησης του κινητηρα στο μηχανουργειο του αλλα δεν υπολογισαμε οτι εχει αγωνα (ποδοσφαιρο)
κατα τις 8:30 και οτι καναμε μεχρι τοτε :rolleyes:
Οποτε βαλαμε την κυλινδροκεφαλη και βαλθηκε να τριβει τις βαλβιδες και εγω να καθαριζω τα ελατηρια και τα διαφορα εξαρτηματα της...........
Ειχα κανονισει και φωτογραφο special (ΤΝΧ Μιχαλη sv9cvy !!!!!:beer: ) και οι φωτο βγηκαν σωστες :sun:
Στην φωτο επι τω εργω!!!!
Ξερω θελω κουρεμα!!! και τα μαλια μου ,αρχιζουν και μαυριζουν οποτε πρεπει να τα βαψω ασπρα και παλι :rotflmao: :rotflmao:
196041
εδρες μην ξεχασεις να φρεζαρεις μαστορα...:cool:
εκτος αν εχεις υπομονη και τριβεις βαλβιδες κανα δυο μερονυχτα...
εγω θα φρεζαριζα παντως...
anyway καντες να πατανε τελεια και θα ξαναχρειαστεις ρυθμισμα βαλβιδων,μετα το πρωτο σε καμια δεκαρια χρονια...
οταν θα ναι τελειωμενες κανε το γνωστο κολπο με το φως που σου ειπα και για μπλοκ κεφαλη κι επισης ,με την βαλβιδα τοποθετημενη,βαλε βενζινη στον αυλο εισαγωηγης...να μην ιδρωσει καν η βαλβιδα θελουμε...
αιντε να βλεπουμε ξεμπερδεματα λεμε...:beer: :beer:
Δεν τις φρεζαρε αλλα τις ετριψε αρκετα με το βαλβιδοτριφτη και αλοιφη (χοντρη και μετα ψιλη) απο οτι μου ειπε ηταν σε αριστη κατασταση και πατησαν αψογα !!!
Οσο αφορα το κατσαβιδιασμα το καλο ειναι οτι με ενα γρηγορο που ειδαμε δεν εχει προχωρησει πολυ το κατσαβιδι και ισως δεν χρειαστει πολυ διαδικασια αλλα αυτο θα το δουμε την Δευτερα το απογευμα που θα παμε για δεσιμο Νο3 :smilea: σημερα ασχοληθηκαμε με τις βαλβιδες μονο
:beer: :beer:
Εδω ο βαλβιδοτριφτης εν ωρα εργασιας :smilea:
Παλι δεν μπαινουν οι φωτο ΓΜΤ:sad: :bawl:
Παλι δεν μπαινουν οι φωτο ΓΜΤ
χρηστο και εγω μια απο τα ιδια.δοκιμαζουμε αυριο...
χρηστο και εγω μια απο τα ιδια.δοκιμαζουμε αυριο...
ΟΚ τουλαχιστον κατι βαλαμε !!:wave2: :beer:
ΧρήστΕ στο λέω για 2η φορά: πριν κάνεις το τελευταίο καθάρισμα, κάνε ένα μαγκναφλούξινγκ.
Άν δεν μπορείς να το κάνεις κάτω κάνε έστω το κόλπο με την λάμπα που σου είπε ο Ρέιν.
Θά έπερεπε να το είχες κάνει πριν την υαλοβολή...και δεν παρακολουθώ το φρεντάκι σου ομολογώ ανελλιπως να σε είχα προλάβει...
έχω μπλέξει με κάτι γεροΞούρες και με σημερινά πιτσιρίκια που θένε και στοιχήματα, σε κάτι ερωτικά φρέντ... :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ΧρήστΕ στο λέω για 2η φορά: πριν κάνεις το τελευταίο καθάρισμα, κάνε ένα μαγκναφλούξινγκ.
Άν δεν μπορείς να το κάνεις κάτω κάνε έστω το κόλπο με την λάμπα που σου είπε ο Ρέιν.
Θά έπερεπε να το είχες κάνει πριν την υαλοβολή...και δεν παρακολουθώ το φρεντάκι σου ομολογώ ανελλιπως να σε είχα προλάβει...
έχω μπλέξει με κάτι γεροΞούρες και με σημερινά πιτσιρίκια που θένε και στοιχήματα, σε κάτι ερωτικά φρέντ... :blush:
ΟΚ θα ρωτησω αν υπαρχει κανεις να κανει στην Κρητη (αν ξερει κανεις κρητικος θα το εκτιμουσα να μου το ελεγε):sun: και αν οχι καμια προταση?:confused:
Στο μονο που κολαω ειναι η διαδικασια πακεταρισματος ,το αγχος μην το κανουν μπαλα οι εκαστοτε μεταφορεις και κανουν περισσοτερη ζημια απο καλο:sad:
Οσο για το θρεντ με το πιτσιρικι το εχω υποψην μου ,κατι εχει παρει το ματι μου. :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστω και παλι :beer: :beer:
πες κατι ρε χρηστο...αυτη η δυσλειτουργια μας εχει γονατισει...πηγες μηχανικο σημερα?το προγραμμα της βδομαδας τι λεει?
πες κατι ρε χρηστο...αυτη η δυσλειτουργια μας εχει γονατισει...πηγες μηχανικο σημερα?το προγραμμα της βδομαδας τι λεει?
Σημερα το μονο που εκανα ηταν να βαλω τα καινουρια σωληνακια υψηλης του δισκοφρενου και περιμενω καινουρια μεμβρανη στην τρομπα (εκανα καινουρια παραγγελια )και βαζω υγρα φρενων να δω τι εκανα :smilea:
Εχω στηλει στον chrome genessis μερικα για γυαλισμα (το καπακι του επιλογεα μιας και το διπλα ειναι γυαλισμενο και φαινεται ασχημο ,διαφορα κομματια απο τα καρμπυρατερ,και κατι ψιλα:winka: )
Αυριο το απογευμα θα παω παλι στον πετρο για τριψιμο βαλβιδων νο2 ,να αλλαξω τις βιδες απο τα καρτερ μιας και πηρα ανοξειδωτες ,και θα στειλω μαλων για μαγκναφλουξινκ το καπακι με τον κυλινδρο (τελικα βρηκα ακρη και θα γινει αυθημερον :a25: )
Ο κινητηρας ειναι αυτο που θελω και εγω να βαλω πανω και ειμαι ετοιμος αλλα στην φαση που ειμαι δεν μπορω να κανω τιποτε αν δεν μπει και αυτος ,
Α!!! και το βασικο τις επομενες μερες πανω που αρχιζε η καταθλιψη:rotflmao: θα ερθει το δευτερο CB
που φορτωθηκε την παρασκευη το μεσημερι απο Βερολινο !!!!!!!!!!
Η πλακα ειναι οτι συνηθησα και τον ελευθερο χρονο μου αναζητω να φτιαξω καμια μηχανη και οχι κανενα ηλεκτρονικο μαραφετι:sick:
Σημερα το μονο που εκανα ηταν να βαλω τα καινουρια σωληνακια υψηλης του δισκοφρενου και περιμενω καινουρια μεμβρανη στην τρομπα (εκανα καινουρια παραγγελια )και βαζω υγρα φρενων να δω τι εκανα :smilea:
Εχω στηλει στον chrome genessis μερικα για γυαλισμα (το καπακι του επιλογεα μιας και το διπλα ειναι γυαλισμενο και φαινεται ασχημο ,διαφορα κομματια απο τα καρμπυρατερ,και κατι ψιλα:winka: )
Αυριο το απογευμα θα παω παλι στον πετρο για τριψιμο βαλβιδων νο2 ,να αλλαξω τις βιδες απο τα καρτερ μιας και πηρα ανοξειδωτες ,και θα στειλω μαλων για μαγκναφλουξινκ το καπακι με τον κυλινδρο (τελικα βρηκα ακρη και θα γινει αυθημερον :a25: )
Ο κινητηρας ειναι αυτο που θελω και εγω να βαλω πανω και ειμαι ετοιμος αλλα στην φαση που ειμαι δεν μπορω να κανω τιποτε αν δεν μπει και αυτος ,
Α!!! και το βασικο τις επομενες μερες πανω που αρχιζε η καταθλιψη:rotflmao: θα ερθει το δευτερο CB
που φορτωθηκε την παρασκευη το μεσημερι απο Βερολινο !!!!!!!!!!
Η πλακα ειναι οτι συνηθησα και τον ελευθερο χρονο μου αναζητω να φτιαξω καμια μηχανη και οχι κανενα ηλεκτρονικο μαραφετι:sick:
ετσι να μπεις στο σωστο δρομο να γινεις restoras,ακου ηλεκτρονικο μαραφετι,ππφφ:lol:
μαζευε φωτο οσες πιο πολλες μπορεις,ειδικα οτι εχει σχεση με το μοτερ και την τοποθετηση του:wave2:
reinmeister
26/04/2010, 12:39
αν το πεις και τριτη θα σε μπινελικωσω...magnaflux στην ελλαδα...
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
:lol: :lol: :lol: :bawl: το μλκ....
αν το πεις και τριτη θα σε μπινελικωσω...magnaflux στην ελλαδα...
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
:lol: :lol: :lol: :bawl: το μλκ....
Στο πέραμα σε αρκετά μηχανουργεία που επισκευάζουν μηχανές πλοίων και σέβονται τον εαυτό τους έχουν...:smokin: :wave2:
reinmeister
26/04/2010, 12:49
Στο πέραμα σε αρκετά μηχανουργεία που επισκευάζουν μηχανές πλοίων και σέβονται τον εαυτό τους έχουν...:smokin: :wave2:
@@ εχουν...κατι ακτινολογους της κακιας ωρας εχουν,που βρισκουν μονο τις εσωτερικες χαραδρες...μεχρι πριν κανα χρονο που ειχα ρωτησει τουλαχιστον...
εκτος εαν εχω μεινει τοσο πισω...
λεγε τωρα τι ξερεις...:smokin:
Χρηστο σου εχω στειλει 2 πμ ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
Χρηστο σου εχω στειλει 2 πμ ..
Τα ειδα Γιωργο αλλα δεν μπορω να σου απαντησω γιατι ο φακελος σου ειναι γεματος (οπως με ενημερωσε το συστημα!!!!:beer:
χρηστο??????????????????
τιποτα???????????????????
πες μας το προγραμμα τουλαχιστον.που εχεις κολλησει?:rolleyes:
Λοιπον συνεχιζω απο εκει που εμεινα την τελευταια φορα που μπηκε φωτο.
Ηταν το προηγουμενο Σαββατο και ειχαμε βαλθει να τριβουμε βαλβιδες με αλοιφη και βαλβιδοτριφτη
Εδω ο Πετρος με τον βαλβιδοτριφτη ανα χειρας
196365
Εδω οι δυο μας !!!!!
196366
Οι βαλβιδες τριφτηκαν αλλα δεν προχωρησαμε γιατι ειχε ποδοσφαιρο το Σαββατο και φυγαμε νωρις :sad:
Την Δευτερα ειχαμε ραντεβου για τα υπολοιπα αλλα μεχρι και σημερα ειχα δουλεια και δεν μπορεσα να παω :sad:
Ισως την Κυριακη θα δουμε:uplate:
196367
Εστειλα μερικα τελευταια κοματια για νικελ και γυαλισμα και τα HONDA που μπαινουν στο τεποζιτο, θα γινουν χρυσα :cool:
196369
Εδω τα καινουρια σωληνακια υψηλης παρεα με τα παλια :lol: :wave2:
196371
Η τελευταια παραγγελια απο CMSNL λαστιχακια ,ταπες ,μεμβρανες ψιλοπραγματα αλλα δεν το ελεγχω :sick: οτι ειναι λιγο ταλαιπωρημενο θελω να το αλλαξω:eyepop:
196375
Εβαλα 4 ταπες στις βιδες που κρατουν το τιμονι
αλλαξα το καλυμα του σωληνακιου του μπροστινου φρενου και την μεμβρανη της τρομπας:wacko:
196376
Μαζι ηρθαν και οι ασφαλειες για τα σηματα στα καπακια οποτε ωρα να μπουν και αυτα:winka:
196377
Και μια απο την αλλη
196378
Και πανω που εβαζα το καπακι πανω στην μηχανη (παραγγειλα και τα λαστιχα που κουμπωνουν πανω στον σκελετο) ειδα οτι στο πλαινο σταντ που ειχα βαλει δυο ελατηρια απο λαθος δεν τα ειχα αλλαξει ακομα :blush: ετσι το εβγαλα και το εβαλα στο κεντρικο σταντ που ηθελε δυο το ενα μεσα απο το αλλο:rolleyes:
196379
Εδω το μπροστινο με τα σωληνακια και το δισκοφρενο ετοιμα .Μενει μονο να βαλω υγρα φρενων και να δω αν πιανει :uplate: :look:
Εχω παρει και καινουρια λαστιχακια με τους αποστατες για τον προφυλακτηρα και θα τα αλλαξω τηναλλη φορα:rolleyes:
196380
Επιασα και "εδεσα" την βαση της σελλας
196381
την εβαλα πανω στην μηχανη ................:smilea:
ΚΑΙ........................................................
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ:p :lol: :a21: :a24: :a028:
Σιγα που δεν θα το εκανα!!!
196382
Χτες με ειδοποιησαν οτι ηρθε απο Γερμανια τo δευτερο CB που εχω παρει το οποιο ειχε αρπαξει φωτια ,
Το ειχα παρει παρα πολυ φτηνο για ανταλλακτικα και στις φωτο φαινοταν σε καλυτερη κατασταση απο οτι ειναι αν και πιστευω οτι θα το φτιαξω :ninja:
196383
χρηστο σου παει πολυ:beer:
κοιτα να το στρωσεις,οχι αποτομα βρουμ βρουμ:lol:
φιλικη συμβουλη...μην το πολυφορτωνεις πραγματα.οταν βαζεις μοτερ πανω θελεις χωρο και κυριως ελευθερο οπτικο πεδιο:wave2:
καλη συνεχεια:winka:
χρηστο σου παει πολυ:beer:
κοιτα να το στρωσεις,οχι αποτομα βρουμ βρουμ:lol:
φιλικη συμβουλη...μην το πολυφορτωνεις πραγματα.οταν βαζεις μοτερ πανω θελεις χωρο και κυριως ελευθερο οπτικο πεδιο:wave2:
καλη συνεχεια:winka:
:rotflmao: :rotflmao: Ηταν μονο ΒΡΟΥΥΥΥΜ ΒΡΟΥΥΥΜ και οχι ΒΒΒΒΒΒΡΡΡΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜ γιατι οπως ειπες το στρωνω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οσο για το φορτωμα ναι εχεις δικιο αλλα το τεποζιτο το εχω απλα τοποθετησει ,η σελα βγηκε και θα την στειλω (θα δω που ) για ταπετσαρια ,και το πλαινο καπακι βγαινει και αυτο και μενει ελευθερη για τον κινητηρα που ειναι και το αγχος μου να μπει πανω χωρις να κανει ζημια ,μιας και ειναι βαρυς ,αβολος στο πιασιμο και θελει ατομα και προσοχη:eyepop:
Και μια αλλη αποψη απο το δευτερο CB
196384
Απο την μεση και πανω ειναι απογοητευση:sad:
196385
και η τελευταια :look:
Θα το φερω και αυτο εδω αυριο και θα ανεβει πανω και βλεπομε
Θα ανοιξω μετα ενα καινουριο θρεντ με την διαδικασια ανακατασκευης του η οποια θα ειναι σιγουρα πιο αργη απο αυτην εδω για πολλους λογους με πρωτο πρωτο τον προυπολογισμο:sick: :beer:
196386
hidefnick
29/04/2010, 17:51
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ
ΒΡΟΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ:p :lol: :a21: :a24: :a028:
Σιγα που δεν θα το εκανα!!!
Μήπως κάτι ξέχασες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Μήπως κάτι ξέχασες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποιο το μπιπ μπιπ !!????:rotflmao:
η τα πεταλια???:rotflmao:
FRAGISCOS
29/04/2010, 19:18
Μπραβο φιλε.
Να ξερεις οτι σε καταλαβαινω και νοιωθω τη χαρα σου..................:beer:
boldor900f
30/04/2010, 06:33
Απο την μεση και πανω ειναι απογοητευση:sad:
Κρίμα.......
περιμένουμε.
reinmeister
30/04/2010, 07:30
και η τελευταια :look:
Θα το φερω και αυτο εδω αυριο και θα ανεβει πανω και βλεπομε
Θα ανοιξω μετα ενα καινουριο θρεντ με την διαδικασια ανακατασκευης του η οποια θα ειναι σιγουρα πιο αργη απο αυτην εδω για πολλους λογους με πρωτο πρωτο τον προυπολογισμο:sick: :beer:
εμενα γιατι δεν μου φαινονται τοσο τραγικα τα πραγματα?
νομιζω οτι περισσοτερο στο ματι ειναι η ζημια παρα ουσιαστικη...βεβαια θα ταλαιπωρηθεις με τα πλαστικα και οτι τσουτσουνακι πλαστικο η λαστιχενιο εχει,αλλα δεν νομιζω δομικα να ζητησει τιποτα...
:beer: :beer: :beer: για το "αλλο" το καλο...
χρηστο δεν αξιζει να ασχοληθεις με το δευτερο.η κατασταση ειναι μη ανατρεψιμη.και για να δεις ποσο καλος ειμαι δωστο σε μενα να το πεταξω.χι χι (σατανικο γελιο)
δεν σε επεισα ε?και το 2ο κουκλα θα γινει,σιγα σιγα γιατι εχουμε και κριση...:wave2:
Shaolin Monk
30/04/2010, 09:18
χρηστο δεν αξιζει να ασχοληθεις με το δευτερο.η κατασταση ειναι μη ανατρεψιμη.και για να δεις ποσο καλος ειμαι δωστο σε μενα να το πεταξω.χι χι (σατανικο γελιο)
δεν σε επεισα ε?και το 2ο κουκλα θα γινει,σιγα σιγα γιατι εχουμε και κριση...:wave2:
Που να τραβιεται ρε Σπυρο εκει που εισαι;
Να, εγω ειμαι κα'να δυο τετραγωνα πιο κατω... Μην κουραζεται κιολας...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Να, εγω ειμαι κα'να δυο τετραγωνα πιο κατω... Μην κουραζεται κιολας...:rotflmao:
πισωωωωωωωω εγω το ειδα πρωτος:evil:
πισωωωωωωωω εγω το ειδα πρωτος:evil:
:eek: :a5: :a014:
Shaolin Monk
30/04/2010, 11:49
:eek: :a5: :a014:
Γελα-γελα.... :smokin:
Οταν δεις κα'να HILUX απ'εξω να σε δω εγω.... :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Shaolin Monk
30/04/2010, 11:50
Θα βαλω και φουμο, καμουφλαζ, αφου θα ερθω για εκεινα τα παλιοσιδερα...:lol:
Θα βαλω και φουμο, καμουφλαζ, αφου θα ερθω για εκεινα τα παλιοσιδερα...:lol:
Μην κουραζεσαι να ψαχνεις για φουμο εχει μπολικο πανω της :rotflmao: :rotflmao:
sintrivanis
30/04/2010, 15:46
τα λογια περιτευουν για την εξελιξη της μοτοσυκλετας...
τωρα
στο καμμενο το καημενο
γιατι δεν προσθετεις την προσωπικη σου πινελια
και να το κανεις custom ?
196463
τωρα
στο καμμενο το καημενο
Λες???:rolleyes: :cool: :ninja:
Δεν ξερω !!Το σκεφτηκα και αυτο ,αλλα θα δω ..........:sick:
Θα την λυσω πρωτα και μετα....:beer: :beer:
χρηστο και εγω συμφωνω με τον προλαλησαντα,αφου εχεις φτιαξει ηδη ενα οριτζιναλ,φτιαξε και ενα custom:wave2:
Pardalotzatziki
30/04/2010, 17:29
+1
http://1.bp.blogspot.com/_Uk_SrRK_t1Y/Sgh8Mx6DUKI/AAAAAAAAAS8/db2i4EIL5dA/S1600-R/Jap-bobbers-logo1.jpg
:wave2: :wave2:
nikos1400
30/04/2010, 22:32
τωρα
στο καμμενο το καημενο
ΩΠΑ !??
:a8:
1ον. αν δε δουμε φωτο εξω στη λιακαδα μπυρες δεν εχει
2ον. αν τολμησεις κ κανεις το 2ο customια, εχω εισηγηθει να φας μπαν μεχρι τα τρισεγγονα σου
Αυτα
:evil:
οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω
ducpilot
01/05/2010, 14:28
Πολυ καλη δουλεια φιλε μου,εγω παντως ενα CB 750 KZ που εχω το κανω σαν αυτο στην φωτο.Δλδ custom.Καλη συνεχεια.:beer:
ducpilot
01/05/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
Πολυ καλη δουλεια φιλε μου,εγω παντως ενα CB 750 KZ που εχω το κανω σαν αυτο στην φωτο.Δλδ custom.Καλη συνεχεια.:beer: Α και ο λογος για custom ειναι να θυμαμαι τις νυχτες του 80 στην Αυρα και αλλου.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
1ον. αν δε δουμε φωτο εξω στη λιακαδα μπυρες δεν εχει
2ον. αν τολμησεις κ κανεις το 2ο customια, εχω εισηγηθει να φας μπαν μεχρι τα τρισεγγονα σου
Αυτα
:evil:
οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω οχι δε ζηλευω
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :beer: :beer:
customia δεν το βλεπω αλλα ισως να του κανω κατι διαφορετικο θα δω ,πρωτα θα ανεβει "στα ψηλα" να λυθει και βλεπουμε:sun: μεχρι τοτε :ZZZ: