Σύνδεση

View Full Version : Motard ποιο? FMX650 tunning

Σελίδες : 1 2 [3] 4

MAG/FMX
18/04/2010, 22:23
Κοιτα με οσα εχουν δει τα ματια μου , το FMX ειναι πολυ καλη κ τιμια επιλογη , παιζουν με 3000ε με 10.000κλμ........ κ παιζει κ ενα καλο σε μια εκθεση Χοντα , στην κορινθο.... Η μηχανη ειναι μια χαρα κ δεν ζοριζεται πουθενα ..... εσυ τωρα αμα ζοριζεσαι ....... δεν ξερω 130 κλμ για ταξιδι ..... αλλοι 150 .......... Εφαγα 3 χρονια για να βρω το καλητερη αναβαθμηση για FMX σε ελλαδα αγγλια γερμανια ........ Για μενα το καλητερο , μπες κ διαβασε ειναι THEOHARIS KIT FMX ........ Λοιπον αν θες αποτελεσμα κ οχι να κλες .........1} ολοσομη εξατμιση , φιλτρο , dynojet, = 7 αλογα ............ εξατμιση μπορουμε να βρουμε ολοσομη καλομεταχειρα 700ε{ μη πας κ δωσεις 1200ε για καινουργια δεν βρισκω το λογο} , φιλτρο 60ε , dyno 70e
2} Αν θες αλλα 7 αλογα τροχο ......... εκκεντροφορος 300ε κ πιστονι JE 300e ........... dynojet stage 2....... 70e

Αμα βαλεις μονο τελικο θα δεις μονο θορυβο γιατι η μηχανη ειναι κλειστη πολυ στους λαιμους , οι οπιοι ειναι για τα σκουπιδια..........
Απλα προσεχε σε ποιον θα το πας ........ γιατι πριν λιγο καβαλησα ενα φτιαγμενο που του πηραν 1300ε κ πηγαινε χειροτερα απο μαμα ........... Το παληκαρι καβαλησε το δικο μου κ τωρα τρεχει να το κανει ιδιο...........

Απο μαμα η μηχανη εχει γκαζι κ ειναι εβελικτο κ παιχνιδιαρικο ............ κ τωρα που η Χοντα πραγματικα εριξε τις τιμες στα αναλωσιμα , ειναι κουκλα.........

Αντε καλη αγορα , απλα ελπιζω να βρεις καποιο καλο εργαλειο ........... εχω βρει ατομο μεχρι 43.000 κλμ κ δεν του εχει βγαλει λεει το παραμικρο, προβλημα..........

camen
18/04/2010, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX

Απο μαμα η μηχανη εχει γκαζι

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Θα μας πεθανεις ρε αγορινα .....:bigcry:

MAG/FMX
18/04/2010, 22:43
Αρχικα το παληκαρι αμα οδηγησει το FMX με το 125 που ειχε πριν , θα ξεφυγει.............

Η μηχανη οταν ηταν μαμα παταγε για πολυ χτ600 , ττρ 600 , DRZ 400 κ {XTX 660 sta 0-100} οποτε τι μενει κανα XR650 k kana KTM τα οποια ειναι πιο γρηγορα κ οποιος θελει ας παει να τα παρει....... Ο κινητηρας του FMX ειναι ροπατος k exei την δικη του ξεχωριστη ομορφια κ αξιοπιστια .........

Α επισης οταν ηταν μαμα με ενα WR 426 ειμασταν στα ιδια περιπου.........

Για μενα οποια μηχανη σου αρεσει , την καβαλας κ αμα σου κανει την περνεις ........... μετα κοιτας κ περι αξιοπιστιας κ service κ αποφασιζεις με βαση τα λεφτα σου κ την οποια ταλαιπωρια κ αποφασιζεις .......... Δε λεω κ εμενα μου αρεσουν οι READY toy RACE μηχανες αλλα εχουν κ ενα οικονομικο κ ταλαιπωριακο τιμημα ΕΤΣΙ αποφασισα 50 αλογακια τροχο κ την ησυχια μου........

p@nos
18/04/2010, 22:48
Αρχικα το παληκαρι αμα οδηγησει το FMX με το 125 που ειχε πριν , θα ξεφυγει.............

mexri εδω απολυτο δικιο...

Η μηχανη οταν ηταν μαμα παταγε για πολυ χτ600 , ττρ 600 , DRZ 400 κ {XTX 660 sta 0-100} οποτε τι μενει κανα XR650 k kana KTM τα οποια ειναι πιο γρηγορα κ οποιος θελει ας παει να τα παρει....... Ο κινητηρας του FMX ειναι ροπατος k exei την δικη του ξεχωριστη ομορφια κ αξιοπιστια .........

εδω ομως...

no comment(eidika giA TO 426)

:a53: :a53: :a53: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

MAG/FMX
18/04/2010, 22:53
Ελα μωρε το 426 sa φτιαγμενο DRZ ηταν ...... την ροπη την ψαχνεις με το κυαλι κ αμα δεν ηταν κ κοντογραναζωμενα ...... ποιος ξερει πως θα ητανε .........

sakisvolos
18/04/2010, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Θα μας πεθανεις ρε αγορινα .....:bigcry:

Μπορεί να μην έχει τρελά γκάζια αλλά.......
Μη γελάς καθόλου εσύ......:mad: ένα είναι σίγουρο........στην εθνική το φμξ ταξιδεύει με πολύ μεγαλύτερη
ταχύτητα σταθερά από το δικό σου που δεν υποφέρεται από τους κραδασμούς! Οπότε μη γελάς και τόσο! :winka:

camen
18/04/2010, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
στην εθνική το φμξ ταξιδεύει με πολύ μεγαλύτερη
ταχύτητα σταθερά από το δικό σου

Κ γτ αυτο δλδ:confused: :rolleyes:

sakisvolos
18/04/2010, 23:12
Κ γτ αυτο δλδ:confused: :rolleyes:

Σου απάντησα ήδη νομίζω........

camen
18/04/2010, 23:14
Σου απάντησα ήδη νομίζω........

Αααααααααααα...:D Λογω κραδασμων δλδ:confused: :rolleyes:

Εγω ειμαι τσιπιρικι ομως,και δεν εχω τετοια προβληματα:lol: :lol: :lol:
Αυχενικο εχω και δεν μπορω τις υψηλες ταχυτητες με γυμνο μηχανακι:mad: :mad: :mad:

MAG/FMX
18/04/2010, 23:17
Μπα μαλον κ με σταθερη μεγαλη ταχυτητα ενοει , προ μια βδομαδα κολησε ενα DRZ apo τετοιο ....

camen
18/04/2010, 23:19
Μπα μαλον κ με σταθερη μεγαλη ταχυτητα ενοει ....

Γτ το fmx ταξιδευει με σταθερη μεγαλη ταχυτητα:confused: :rolleyes:
Το 640 παντως με γραναζωμα 16-42(που μπορει να γινει και 17-42 αν δε σε ενδιαφερει να πετας και κανενα κωλο:D ) ταξιδευει ανετα με 130-140km...:winka:

Για μονοκυλινδρα μιλαμε,οποτε ξερουμε ολοι οτι ανεξαρτητα απο την μαρκα ολα το ιδιο ειναι σε αυτο το θεμα...

sakisvolos
18/04/2010, 23:32
Γτ το fmx ταξιδευει με σταθερη μεγαλη ταχυτητα:confused: :rolleyes:
Το 640 παντως με γραναζωμα 16-42(που μπορει να γινει και 17-42 αν δε σε ενδιαφερει να πετας και κανενα κωλο:D ) ταξιδευει ανετα με 130-140km...:winka:

Για μονοκυλινδρα μιλαμε,οποτε ξερουμε ολοι οτι ανεξαρτητα απο την μαρκα ολα το ιδιο ειναι σε αυτο το θεμα...

Λοιπόν φιλαράκι κοίτα να δεις.....σαν το δικό σου έχω κάνει με δυο μηχανές βόλτα
δε λέω είναι δυνατό και νευρικό αλλά ως εκεί.
Οι κραδασμοί που έχει είναι χωρίς προηγούμενο και δεν παίζει να το πας συνεχώς με πάνω
από 100χαω λόγω κραδασμών και μόνο!

Και έτσι για τους τύπους το φμξ ταξιδεύει χαλαρά με 140 αν αντέχεις τον αέρα:winka:

camen
18/04/2010, 23:36
Λοιπόν φιλαράκι κοίτα να δεις.....σαν το δικό σου έχω κάνει με δυο μηχανές βόλτα
δε λέω είναι δυνατό και νευρικό αλλά ως εκεί.
Οι κραδασμοί που έχει είναι χωρίς προηγούμενο και δεν παίζει να το πας συνεχώς με πάνω
από 100χαω λόγω κραδασμών και μόνο!

Και έτσι για τους τύπους το φμξ ταξιδεύει χαλαρά με 140 αν αντέχεις τον αέρα:winka:

Λοιπον φιλαρακι,κοιτα να δεις:D :D :D
Το ΚΤΜ γαμει και δερνει και τι μου λες εσυ τωρα για κραδασμους και για ταχυτητες δε ξερω...:p

Εγω ουτε κραδασμους νιωθω πλεον,λογω προβληματος με πανω απο 130 δεν ταξιδευω οποτε ειμαι αρχοντας:winka: Παντως και με 130-140 ταξιδευει και με πιο μακρυ γραναζωμα και με 150...
Στις ταχυτητες ταξιδιου δεν διαφερουν,μονοκυλινδρα ειναι...Για τους κραδασμους τωρα ειναι καθαρα υποκειμενικο.

:beer: :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
18/04/2010, 23:43
Λοιπον φιλαρακι,κοιτα να δεις:D :D :D
Το ΚΤΜ γαμει και δερνει και τι μου λες εσυ τωρα για κραδασμους και για ταχυτητες δε ξερω...:p

Εγω ουτε κραδασμους νιωθω πλεον,λογω προβληματος με πανω απο 130 δεν ταξιδευω οποτε ειμαι αρχοντας:winka: Παντως και με 130-140 ταξιδευει και με πιο μακρυ γραναζωμα και με 150...
Στις ταχυτητες ταξιδιου δεν διαφερουν,μονοκυλινδρα ειναι...Για τους κραδασμους τωρα ειναι καθαρα υποκειμενικο.

:beer: :beer: :beer: :beer:

Γραναζωμένο μπορεί να έχει λιγότερους κραδασμούς λόγω του ότι πας με λιγότερες στροφές αλλά και
πάλι όταν το μοτέρ παράγει κραδασμούς το ''μασάζ'' στις πατούσες δε το γλυτώνεις!!

Α και που σαι το θέμα κραδασμοί δεν είναι καθόλου υποκειμενικό ή υπάρχουν και ενοχλούν
ή δεν υπάρχουν!:winka:

camen
18/04/2010, 23:46
ή υπάρχουν και ενοχλούν
ή δεν υπάρχουν!:winka:

Ναι ρε Σακη,αλλα αλλο να εισαι 20 και να μην σε νοιαζει τιποτα παρα μονο να καβαλας και αλλο 40-50 που ολα σε ενοχλουν:winka: :winka: :winka:

Εγω πχ,κανω 400χλμ ταξιδι και οταν γυρναω εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.Αν το κανεις εσυ δεν θα κανεις ουτε 100 γτ θα εχεις ξεβιδωθει:lol: :lol: :lol:

sakisvolos
18/04/2010, 23:47
Ναι ρε Σακη,αλλα αλλο να εισαι 20 και να μην σε νοιαζει τιποτα παρα μονο να καβαλας και αλλο 40-50 που ολα σε ενοχλουν:winka: :winka: :winka:

Κάτι δεν κατάλαβες νομίζω οι κραδασμοί ενοχλούν σε όλες τις ηλικίες και αυτά που λες εγώ τα διαβάζω βερεσέ!:winka:

nikolas1709
18/04/2010, 23:48
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

camen
18/04/2010, 23:48
Κάτι δεν κατάλαβες νομίζω οι κραδασμοί ενοχλούν σε όλες τις ηλικίες και αυτά που λες εγώ τα διαβάζω βερεσέ!:winka:

Καλα οτι πεις...:beer: :beer: :beer: :wave2:
Διαφωνω καθετα φυσικα,αλλα βαριεμαι τωρα:D

camen
18/04/2010, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

Προσεχε μην βαρυστομαχιασεις:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:

sakisvolos
18/04/2010, 23:50

Εγω πχ,κανω 400χλμ ταξιδι και οταν γυρναω εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.Αν το κανεις εσυ δεν θα κανεις ουτε 100 γτ θα εχεις ξεβιδωθει:lol: :lol: :lol:

670 κμ αυθυμερόν καλά είναι? Καλοκαίρι με καύσωνα ήταν! Τι λες καλά είναι?

nikolas1709
18/04/2010, 23:52
Προσεχε μην βαρυστομαχιασεις:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:

εχω βαρυστομαχιασει αρκετα με αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα

camen
18/04/2010, 23:54
670 κμ αυθυμερόν καλά είναι? Καλοκαίρι με καύσωνα ήταν! Τι λες καλά είναι?

Ε τι σκατα παραπονιεσε τοτες μωρε:confused: :smokin:
Μαλλον ψαχνεις για κοπλιμεντο ε?:lol: :lol: :lol: :lol:

sakisvolos
19/04/2010, 00:02
Ε τι σκατα παραπονιεσε τοτες μωρε:confused: :smokin:
Μαλλον ψαχνεις για κοπλιμεντο ε?:lol: :lol: :lol: :lol:

Βρε μπαγλαμά.... καλό είναι αυτό έχεις μη τρελαίνεσαι
αλλά οι κραδασμοί του είναι πολλοί όπως και να το δεις!:winka:

camen
19/04/2010, 00:05
Βρε μπαγλαμά.... καλό είναι αυτό έχεις μη τρελαίνεσαι
αλλά οι κραδασμοί του είναι πολλοί όπως και να το δεις!:winka:

Ειπα εγω οτι δεν εχει κραδασμους ρε?:mad: :mad: :mad:
Εγω οταν ειχα παει να το παρω και το εβαλα μπροστα πρωτη φορα νομιζα οτι ηταν ξεβιδωτο ολο.Νομιζα οτι θα σκορπισει στο πεζοδρομιο...:lol: :lol: :lol:

Αλλα προσωπικα το γουσταρω απιστευτα αυτο...Νιωθεις οτι κατι εχεις αναμεσα στα ποδια σου...:D

sakisvolos
19/04/2010, 00:08
Ειπα εγω οτι δεν εχει κραδασμους ρε?:mad: :mad: :mad:
Εγω οταν ειχα παει να το παρω και το εβαλα μπροστα πρωτη φορα νομιζα οτι ηταν ξεβιδωτο ολο.Νομιζα οτι θα σκορπισει στο πεζοδρομιο...:lol: :lol: :lol:

Αλλα προσωπικα το γουσταρω απιστευτα αυτο...Νιωθεις οτι κατι εχεις αναμεσα στα ποδια σου...:D

:beer: :beer: :beer:

camen
19/04/2010, 00:09
:beer: :beer: :beer:

Οχι αλλο ποτοοοοοοοοοο,δεν αντεχωωωωωωωωωω:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

sakisvolos
19/04/2010, 00:10
Οχι αλλο ποτοοοοοοοοοο,δεν αντεχωωωωωωωωωω:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
19/04/2010, 00:12
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:a13: :a13: :a13: :a51: :a51: :a51:

sakisvolos
19/04/2010, 00:13
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
19/04/2010, 00:14
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Αι τραβα ρε:evil:

sakisvolos
19/04/2010, 00:15
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
19/04/2010, 00:26
Αντε μερικές τελευταίες και καληνύχτα!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

camen
19/04/2010, 00:30
και καληνύχτα!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

gkwsto
19/04/2010, 10:03
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 125 ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΩ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ ΕΓΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΕΠΙ.. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ:rotflmao:

MAG/FMX
19/04/2010, 14:40
ΤΟ μεταχειρισμενο θελει προσοχη κ δεν εχει να κανει αν ειναι φτιαγμενο η οχι αλλα αν εβαζε λαδι οταν επρεπε......... Εγω βρηκα ενα καλομεταχειρα στον θεοχαρη αμα θες να τα πουμε αυριο ..... καλη τυχη ..... κ εδω ειμαστε εμεις ....... Απλα να ξερεις οτι στα χιλιομετρα που ψαχνεις ....... αλυσιδα γραναζια λαστιχα, τακακια αμα θελουν αλαγμα θες 550ε κ βαλε κ αλλα 100ε για full service σε μη εξουσιοδοτημενο μηχανικο ....... Εγω ξερω ενα καλον στη νικαια γιατι οι τιμες στα εξουσιοδοτημενα ειναι οι διπλασιες κ το service του ειναι πανευκολο για τον καθενα , οποτε δεν βρισκω λογο......

nikos force
19/04/2010, 18:30
Ειχα wr426 wr250 yzf 450 .............. λετε να κολησω στο GAS 300 .......... = ειναι ζητημα 2 το πολυ 3 βολτες μεχρι να ξενερωσεις και να το πουλησεις η να μην το ξανακαβαλησεις ...

ειναι ΠΑΡΑ πολυ το πραγμα ... εκτος αν το παρεις για να πηγαινεις βολτες σε χωματενιους αεροδαδρομους ...αλλιως θα μετρας καπακια αμετρητα ... η απλα θα σου σβηνει παντου επειδη θα το φοβασαι ...και εγω yzf 450 εχω και μου φαινεται αγγελουδι μπροστα στο 300...

Η μηχανη οταν ηταν μαμα παταγε για πολυ χτ600 , ττρ 600 ,
. κανενα απο αυτα δεν παιζει ..εκτος αν ηταν μεγαλοκουλαδο αυτος που τα καβαλαγε ...

ειδικα το 426 σε τρωει και με σκασμενο λαστιχο

MAG/FMX
19/04/2010, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ειναι ζητημα 2 το πολυ 3 βολτες μεχρι να ξενερωσεις και να το πουλησεις η να μην το ξανακαβαλησεις ...

ειναι ΠΑΡΑ πολυ το πραγμα ... εκτος αν το παρεις για να πηγαινεις βολτες σε χωματενιους αεροδαδρομους ...αλλιως θα μετρας καπακια αμετρητα ... η απλα θα σου σβηνει παντου επειδη θα το φοβασαι ...και εγω yzf 450 εχω και μου φαινεται αγγελουδι μπροστα στο 300...

κανενα απο αυτα δεν παιζει ..εκτος αν ηταν μεγαλοκουλαδο αυτος που τα καβαλαγε ...

ειδικα το 426 σε τρωει και με σκασμενο λαστιχο

Μπραβο το 300 ......... δε το περιμενα......... Οσο για τα αλλα εδω ειμαι οποτε θελετε κ με πραξεις .............. Ετσι να σας λυθει κ η θεωρητικη απορια .......... γιατι εμενα μου εχει λυθει εδω κ καιρο ......... :a5:

yiannis172
22/04/2010, 02:29
φιλε μου ,χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο που ανεφερες περι κοντρας του fmx με τα προαναφερθεντα μηχανακια ειναι αδυνατον (και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειδικα το 426),εκτος αν οι οδηγοι των αλλων μηχανων δεν ηξεραν να ανοιξουν ....φτιαγμενο το fmx με τα πραγματα που λες αντε το πολυ πολυ να πατησει ενα χτ και με μεγαλη ρεντα και κανα xtx αλλα μεχρι εκει...επειδη ειχα lc4 640 ,το οποιο νομιζω οτι ξερεις πως το fmx του φευγει μονο με ριζικη αλλαγη στο μοτερ του,σου λεω οτι το 426 ειναι πολυ πιο γρηγορο αφου εχουν περιπου τα ιδια αλογα στη ροδα ,με το 426 να ειναι πολυ ελεαφρυτερο και ευστροφο.....

DUKASII
22/04/2010, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
φιλε μου ,χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο που ανεφερες περι κοντρας του fmx με τα προαναφερθεντα μηχανακια ειναι αδυνατον (και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειδικα το 426),εκτος αν οι οδηγοι των αλλων μηχανων δεν ηξεραν να ανοιξουν ....φτιαγμενο το fmx με τα πραγματα που λες αντε το πολυ πολυ να πατησει ενα χτ και με μεγαλη ρεντα και κανα xtx αλλα μεχρι εκει...επειδη ειχα lc4 640 ,το οποιο νομιζω οτι ξερεις πως το fmx του φευγει μονο με ριζικη αλλαγη στο μοτερ του,σου λεω οτι το 426 ειναι πολυ πιο γρηγορο αφου εχουν περιπου τα ιδια αλογα στη ροδα ,με το 426 να ειναι πολυ ελεαφρυτερο και ευστροφο..... MARESEI POY TOYT DINETE K SHMASIA LEME..OYTE MOTO DEN PISTEYO OTI EXEI LEME O DRAKOS APO PANO..

camen
22/04/2010, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
OYTE MOTO DEN PISTEYO OTI EXEI LEME O DRAKOS APO PANO..

Εξαρταται.......Απο το ΤΙ θεωρει ο καθενας το FMX...:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

reinmeister
22/04/2010, 10:59
Εξαρταται.......Απο το ΤΙ θεωρει ο καθενας το FMX...:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

ενα εχω να πω μονο...μην τυχον και το φτιαξω...:smokin:

camen
22/04/2010, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ενα εχω να πω μονο...μην τυχον και το φτιαξω...:smokin:

Σε περιμενω...:smokin:

Αλλα θα το πας με μαμα μηχανακι...:rolleyes:

MAG/FMX
22/04/2010, 13:38
Εγω το κοβω οτι το 640 το πας με μισο γκαζι συνεχεια για να μη σου παθει κατι :p ........ και καλα κανεις κιολα ...... :D

MAG/FMX
22/04/2010, 13:44
......

VALES
22/04/2010, 13:48
Εγω το κοβω οτι το 640 το πας με μισο γκαζι συνεχεια για να μη σου παθει κατι :p ........ και καλα κανεις κιολα ...... :D

Κι εγώ ''τον κόβω'' πως ακόμα και με μισό γκάζι, την πινακίδα του θα βλέπεις. :lol:

MAG/FMX
22/04/2010, 13:49
Εγω το κοβω αλοο λιγο πως θα φαει χωμα.......... και περιμενω......:a5:

MAG/FMX
22/04/2010, 13:53
http://www.egu-motoren.de/downloads/mototrradfahrereguist.pdf

:a028:

DUKASII
22/04/2010, 14:07
http://www.egu-motoren.de/downloads/mototrradfahrereguist.pdf

:a028: 700 cc 53 aloga..

TRELO MOTORI LEME...
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

camen
22/04/2010, 14:19
Εγω το κοβω αλοο λιγο πως θα φαει χωμα.......... και περιμενω......:a5:

Χωμα θα τα παμε ή ασφαλτο ρε φιλαρακ' :confused: :smokin:

Εγω δεν ξερω απο χωματα...:nono:

VALES
22/04/2010, 15:58
700 cc 53 aloga..

TRELO MOTORI LEME...
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

Το Kosten το είδες ? 8.700 :lol:

MAG/FMX
23/04/2010, 13:24
Χωμα θα τα παμε ή ασφαλτο ρε φιλαρακ' :confused: :smokin:

Εγω δεν ξερω απο χωματα...:nono:

Απλα εχει πεσει σκονη της αφρικης κ λιγο σταχτη στην ασφαλτο και θα κανει χωματοσκονη αν εισαι απο πισω ....... :p

MAG/FMX
23/04/2010, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Το Kosten το είδες ? 8.700 :lol:

Αρχικα το δικο μου εχει καλητερους χρονους απο αυτο το γερμανικο .......... Εχουν βγει αλλα 2 projects που ειναι καλητερα.........

Τα συνεργεια και φανοποιοια στη γερμανια ειναι φωτια ......... ουτε οι γερμανοι δεν πατανε.....

Και για τα 72 nm ροπη , δεν μιλατε καθολου , αλλα τετοιοι ειστε ......... Μιλατε για τιμη κλπ ........ , ενω εγω μιλαω για τις προδιαγραφες tunning του μοτερ ......... k ακομα δεν εχω δειξει κατι με FCR , δειχνω πολιτισμενα καθημερινα tuning me αξιοπιστια κ oxi φαση αγωνιστικη ......... , τυπου μια φορα το μηνα μαστορα........... :winka:

MAG/FMX
23/04/2010, 13:52
Αντε κ 2 αλλα γρηγορα 56,5 και 59.5 αλογατα ........ :smokin:

http://rfvc-racing.npage.de/index.html

p@nos
23/04/2010, 14:18
ενα σκασμο λεφτα στο ΦΜΞ και θα βρεθει ενα βαραντερο να σε περασει σουβλακι με ξεκρανωτο με ροζ μπλοζακι και ζελεδιασμενο μαλλι

:bigcry: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
23/04/2010, 16:07
Αντε κ 2 αλλα γρηγορα 56,5 και 59.5 αλογατα ........ :smokin:

http://rfvc-racing.npage.de/index.html

Ρε αγορινα θα καταλαβεις επιτελους οτι μιλαμε για μαμα μοτερ...:confused: :rolleyes:
Και γενικοτερα για το τι κανουν τα μαμα μηχανακια...

Γτ και εγω αμα κατεβασω το μοτερ απο το ΚΤΜ θα βγαλει 70αλογα τροχο για χαβαλε...:winka:
Εδω βγαζει 60 για πλακα με στανταρ πραγμτα.Μην συγκρινεις οτι να ειναι λοιπον...

Στο tuning ο καθενας κανει οσο τον παιρνει η τσεπη του.Δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο.
Αν θες συγκρινε μηχανακια οπως βγαινουν απο το εργοστασιο...:bigcry: :wave2:

MAG/FMX
23/04/2010, 17:02
Εγω νεολαιε μου αναφερομαι στον , αγνωστο Χ 20χρονο , που θα παρει ενα μεταχειρα FMX 3000e k σταδιακα θα του κανει tuning ....... κ του δειχνω τις διαφορες περιπτωσεις ......... κ οτι επισης για τα επομενα 45.000 κλμ θα εχει μια αξιολογη μηχανη να κανει τη δουλεια του ........ Πιστευω οτι θα του ερθει πιο φτηνα κ λιγοτερο επιπονα κ ακουραστα απο το να παρει ενα μεταχειρα KTM ..... k na to κρατησει μια 45.000κλμ .......... { ειναι λιγο σπαστικο το βιολι , δεν εχω λεφτα να βγω βολτα γιατι εφτιαξα το KTM μου}

Μακαρι για μενα να ειχαν τα ΚΤΜ 10 αλογα λιγοτερα κ να ηταν πιο αξιοπιστα ........ ωραια εργαλεια αλλα το τιμημα μεγαλο ......... κ αμα σου κατσει κ ελατωματικο απο την αρχη την εκατσες ...... υπαρχουν βεβαια κ τυχερη κατεμαδες........... :wacko:

nikos force
23/04/2010, 23:10

Μακαρι για μενα να ειχαν τα ΚΤΜ 10 αλογα λιγοτερα κ να ηταν πιο αξιοπιστα ........ ωραια εργαλεια αλλα το τιμημα μεγαλο ......... υπερβολικα απαρχαιωμενη αποψη :wave2:

nikos force
23/04/2010, 23:22
Εγω νεολαιε μου αναφερομαι στον , αγνωστο Χ 20χρονο , που θα παρει ενα μεταχειρα FMX 3000e k σταδιακα θα του κανει tuning ....... κ του δειχνω τις διαφορες περιπτωσεις ......... κ οτι επισης για τα επομενα 45.000 κλμ θα εχει μια αξιολογη μηχανη να κανει τη δουλεια του ........ Πιστευω οτι θα του ερθει πιο φτηνα κ λιγοτερο επιπονα κ ακουραστα απο το να παρει ενα μεταχειρα KTM ..... k na to κρατησει μια 45.000κλμ .......... { ειναι λιγο σπαστικο το βιολι , δεν εχω λεφτα να βγω βολτα γιατι εφτιαξα το KTM μου}

Μακαρι για μενα να ειχαν τα ΚΤΜ 10 αλογα λιγοτερα κ να ηταν πιο αξιοπιστα ........ ωραια εργαλεια αλλα το τιμημα μεγαλο ......... κ αμα σου κατσει κ ελατωματικο απο την αρχη την εκατσες ...... υπαρχουν βεβαια κ τυχερη κατεμαδες........... :wacko: βασικα με λιγο περισσοτερο σκεψη και βλεπωντας και τα καποια τελευταια ποστ με κατι σχεδον 60 τροχο

δηλωνω οτι ολο το απο πανω κειμενο ειναι μια αποσταξη απαρχαιωμενων αποψεων ...

και αν θες μπορω να αρχισω να σου απαριθμω πολυ λιτα το κοστος των περιφεριακων που θα κοστισει στον χ20χρονο η διαχειριση ενος διτροχου 60 αλογων ...χωρις να λαβω καν υποψην το πλαισιο-ψαλιδι που δυστηχως ξεμειναμε με αυτα ...τα οποια με δυσκολια ειναι ικανα να διαχειριστουν ιπποδυναμη μπουγατσας,εκτος αν προσθεσουμε κανα 2000 ακομη να βαλουμε κανα ψαλιδι της προκοπης απο τον dave ...οπου και παλι ενα διτροχο 60 αλογων θα κοστισει μπολικα χρηματα σε εναν πιτσιρικα για λαστιχακια και μονο...
η εκτος αν παλι μιλαμε για βελτιωσεις της ευθειας ...τοτε παω πασο ...

VALES
24/04/2010, 00:16
Πες του τα, του ποδηλάτη... πες του τα.

p@nos
24/04/2010, 08:09
Πες του τα, του ποδηλάτη... πες του τα.

φιλαρακι, εσυ πλεον χοντα εχεις, γι'αυτο στηριζεισ FMX...

:smokin: :smokin: :smokin:

VALES
24/04/2010, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
φιλαρακι, εσυ πλεον χοντα εχεις,

:smokin: :smokin: :smokin:

Καλά λες ρε... γι΄αυτό μου φάνηκε ατελείωτη η εβδομάδα που μας πέρασε. Ούτε συνεργείο πήγα μεσοβδόμαδα, ούτε λάδια συμπλήρωσα.
Απλά εδώ στην περιοχή που μένω (40 εκκλησιές) τις πήρα σβάρνα όλες. Και τις 40.

nikos force
24/04/2010, 09:12
Πες του τα, του ποδηλάτη... πες του τα. εχεις μηπως αντιθετη αποψη ?:rolleyes:

VALES
24/04/2010, 09:47
εχεις μηπως αντιθετη αποψη ?:rolleyes:

Σαφώς. Και πρόσεξε να μη πετύχεις στο δρόμο σου τον BMX γιατί... θα γευτείς την σκόνη της Αφρικής.
'Αντε με τα τσέρκια σας. :smokin:

Καλά ''το πάω'' Πανούλη ?

p@nos
24/04/2010, 09:59

Καλά ''το πάω'' Πανούλη ?

syμπαθητικα...

:D

nikos force
24/04/2010, 10:00
Σαφώς. Και πρόσεξε να μη πετύχεις στο δρόμο σου τον BMX γιατί... θα γευτείς την σκόνη της Αφρικής.
'Αντε με τα τσέρκια σας. :smokin:

Καλά ''το πάω'' Πανούλη ? και απο τι εμπειριες προερχεται αυτη η αντιθετη αποψη ? εχεις παει πολλα μονοκυλινδρα στυλ φμχ στα 60 αλογα και ξερεις?

DUKASII
24/04/2010, 10:02
και απο τι εμπειριες προερχεται αυτη η αντιθετη αποψη ? εχεις παει πολλα μονοκυλινδρα στυλ φμχ στα 60 αλογα και ξερεις? nikola plaka kanei...:beer:

camen
24/04/2010, 12:33
και απο τι εμπειριες προερχεται αυτη η αντιθετη αποψη ? εχεις παει πολλα μονοκυλινδρα στυλ φμχ στα 60 αλογα και ξερεις?

Ο vales εινια πρωην ΚΤΜας ...Πλακα κανει...:winka:

MAG/FMX
24/04/2010, 13:51
Εχετε μεγαλο δικιο , εγω δεν ειμαι σαν τους υπολοιπους χοντακιδες , μαζι σας ειμαι .......... ισως να χα κ εγω ενα ΚΤΜ να κανω την ταυλα μου ........ ομως στις μερες μας , καλητερα να σκεφτομαστε λιγο παραπανω με το πανω κεφαλι παρα με το κατω ........ Εσεις ειστε εμπειροι κ ξερεται τι θελετε κ γιατι ......... Το ολο thread μου ειναι για καποιον 20 αρι Χ που θελει να μπει στο χωρο των μονοκυλινδρων μηχανων ........... και εδω ειναι η προταση μου γιατι πρεπει να ξεκινησει απο αυτο το σχολειο που λεγεται FMX ....... απο εκει κ μετα ειναι δικο του θεμα τι θα κανει κ αν θελει να δει κ την αλλη οψη του νομισματος.........

πς Για μενα , οι απολυτες μηχανες ΘΕΛΟΥΝ κ απολυτους δρομους αλλιως χαλαει το γλυκο , που πληρωνεται για να φατε.......

DUKASII
24/04/2010, 16:56

πς Για μενα , οι απολυτες μηχανες ΘΕΛΟΥΝ κ απολυτους δρομους αλλιως χαλαει το γλυκο , που πληρωνεται για να φατε....... οπως το πες..ακριβως.
για σενα..

camen
24/04/2010, 18:02
οπως το πες..ακριβως.
για σενα..

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

sakisvolos
24/04/2010, 19:38
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16: :a16:

devil's animal
24/04/2010, 22:07
Εγω νεολαιε μου αναφερομαι στον , αγνωστο Χ 20χρονο , που θα παρει ενα μεταχειρα FMX 3000e k σταδιακα θα του κανει tuning ....... κ του δειχνω τις διαφορες περιπτωσεις .........

και γιατι να μην παρει Husqvarna 610 ή καποιο TTR με 3000? μεταχειρισμενο και να παρει fmx??:confused:

Ζεύκας
24/04/2010, 22:20
19 σελίδες για ένα τριμπούρδελο ρε? :confused:

camen
24/04/2010, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ζεύκας
24/04/2010, 22:23
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

γελάνε όλοι, γελάνε και τα KTM! :lol:

ΟΥΣΤ!!! :rotflmao: :rotflmao:

camen
24/04/2010, 22:24
γελάνε όλοι, γελάνε και τα KTM! :lol:

ΟΥΣΤ!!! :rotflmao: :rotflmao:

Κλαιμε ρε,που τα ειδες τα γελια:look: :look: :look: :look: :look:

Ζεύκας
24/04/2010, 22:25
Κλαιμε ρε,που τα ειδες τα γελια:look: :look: :look: :look: :look:

ακόμα χειρότερα... :lol:

camen
24/04/2010, 22:27
ακόμα χειρότερα... :lol: \

Μπαααα ειμαστε συνηθισμενοι εμεις με τα ΚΤΜ στα κλαματα:bigcry: :bigcry: :bigcry:

p@nos
24/04/2010, 22:31

μονομπουρδελο...

τριμπουρδελα ειναι τα κιλοτακια

camen
24/04/2010, 22:32
μονομπουρδελο...

Πεταχτηκε και ο δι-μπουρδελος...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p@nos
24/04/2010, 22:33
Πεταχτηκε και ο δι-μπουρδελος...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τη ντιζα μωρη την κολλησες?

:D :smokin: :smokin: :smokin:

camen
24/04/2010, 22:39
τη ντιζα μωρη την κολλησες?

:D :smokin: :smokin: :smokin:

Τωωωωωωωωωωωραααααααααα...:smokin:
Ολα κομπλε,μεχρι να ξαναφυγει απο το βαρελακι και να θελω παλι τα ιδια...:mad:

Ζεύκας
24/04/2010, 22:40
μονομπουρδελο...

τα "κιλοτάκια" δικάζουν και δεν σπάνε.

Άντε μετά τα ΚΤΜ πεταχτήκανε και οι σφηνόπουτσες οι λαδιέρες! :rotflmao:

Ε ρε πούστη μου...άντε να μιλήσει και κανάς σουζουκάκιας να δέσει η παρωδία! :bawl:

p@nos
24/04/2010, 22:48
σιγα τζατζ ντρεντ μη σκιστει κανα καλσον...

:smokin:

Ζεύκας
24/04/2010, 22:58
σιγα τζατζ ντρεντ μη σκιστει κανα καλσον...

:smokin:

:lol:

διαφωνείς γκαζοφωνίξ?

τέσπα,εγώ σταματώ εδώ,μη ξεσκίσουμε αυτό το σπουδαίο θρεντ! :lol:

ας ανοιχτεί άλλο,να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη!:rotflmao: :rotflmao:

camen
24/04/2010, 22:59

Ναι γιατι υπαρχουν λιγα....:look: :look: :look: :look:

p@nos
25/04/2010, 07:50
:lol:

οποτε θες μαδαφακα

:a36: :a36: :a36: :smokin:

DUKASII
25/04/2010, 09:52
ego suzukakias eimai..trexei tipota me to trimpoyrdelo soy filarak?mpas thes na se metriso tipota?:smokin:

p@nos
25/04/2010, 10:02
katse na parei prwta mpros kai meta ta leme...

kai an parei na stamathsei na klanei, na kserovixei klp

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

VALES
25/04/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και γιατι να μην παρει Husqvarna 610 ή καποιο TTR με 3000? μεταχειρισμενο και να παρει fmx??:confused:

Γιατί το πρώτο είναι Ευρωπαϊκό και ακριβό, ενώ το δεύτερο μπορεί να είναι Γιαπωνέζικο μεν, ΔΕΝ είναι όμως Honda.
Απλά τα γράμματα.

devil's animal
25/04/2010, 11:59
Γιατί το πρώτο είναι Ευρωπαϊκό και ακριβό, ενώ το δεύτερο μπορεί να είναι Γιαπωνέζικο μεν, ΔΕΝ είναι όμως Honda.
Απλά τα γράμματα.

α,νταξ' τωρα μου λυθηκαν οι αποριες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως το husq καθε αλλο παρα ακριβο ειναι (ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρο)
:wave2:

camen
25/04/2010, 12:23
ego suzukakias eimai..

Και απο την πολυ αγαπη που του εχεις ,σε προσεχει και αυτο...:lol: :lol: :lol: :lol:

motomaniac
12/10/2010, 22:44
Π.χ με το FMX πας θεσσαλονικη αμα γουσταρεις με το KTM δεν πας.........

Έχω πάει... και έχω γυρίσει κιόλας, με το 640adv...
επίσης έχω πάει με το TTR250 μέχρι Ρεντίνα...
Από Αθήνα πάντα...(Έχω πάει και σε πολλά άλλα, αλλά δεν έχει σημασία τώρα....)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νέοι ανθρωποι εμφανίζουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις και αντί να διαπιστώσουν πράγματα μόνοι τους, υιοθετούν απόψεις και γνώμες άλλων παλιότερων συνήθως, που άκουσαν και αυτοί από παλιότερους και πάει λέγοντας...
Καταστροφολογία και φόβος πάντα πουλάνε μάλλον... και βρίσκουν και καλό έδαφος σε φοβισμένο, ανενημέρωτο και συντηρητικό κόσμο....
Τεσπά, σχετικά με τα μηχανάκια, το FMX είναι ένα νέο μηχανάκι με απαρχαιομένο κινητήρα και φτηνά περιφεριακά (για την εμφάνιση δεν θα πω...), αξιόπιστο και λειτουργικό...όποιος το γουστάρει μεγια του με χαρά του...εμένα δεν μου κάνει με τίποτα...
Σχετικά με το tuning πάμε σε άλλη φάση...είναι χομπυ και δεν μετριέται με χρήμα... αλλά εγώ ούτε το παπί μου δεν πείραξα...

ο κολλητος μου εχει παει δουκα ΙΙ σερρες γυθειο σερι... εσπασε κεφαλη 2 φορες στο ιδιο μτερ.. την 2η το εκανε VDB replica εκκεντροφορους κοκορια.. μετα ξαναεσπασε.. πηρα αλλο μοτερ με 8000χλμ. εκει ξεταπωσε κι εξατμισεις και ζιγκλερωθηκε βγηκαν οι "κοφτες" (αναθεμα ποιοι) και το μοτερ βαρεσε μπιελα και....... ταταννν... ραγισε 3 κεφαλη..... αφου το πουλησε... :smilea: το μηχανακι εκανε το ταξιδακι σερρες κερκυρα και πισω 10 φορες το χρονο τερμα γκαζι και μονο απο καταρα.... αρααααααα... κι οι δυο πλευρες εχουν δικιο... τα ΚΤΜ σπανε.. αλλα ταξιδευουν κιολας.. κι ο φιλος μου ειναι σιδεροκωλης... ακου εκει σερρες γυθειο μονοκοπανια..... μονο για βενζινη οι στασεις... και μετα ετρεξε κι αγωνα με ιστιοπλικο... αυτα μονοθεσια να δεις πως τα λενε...

Observer
21/01/2013, 11:16
Καταρχην ενα πραγμα μονο να κανεις στα ευρωπαικα ΦΤΑΝΕΙ..να το βαλεις μπρος!Ο κινητηρας ακουγεται πιο πολυ απ`τις εξατμισεις.Το ακους που βαραν ολα και ποναει η καρδια σου.6 χρονια εχω εγω το FMX και δεν προκειται να το δωσω!!Με το Dynojet,το KN φιλτρο και τις 2 Akrapovic παει σαν τρελο.Με 2ρα ουτε συμπλεκτη παταω για να σηκωθει,ξερα ερχεται!!Μπαπ!!

Sapadak
21/01/2013, 11:23
εχω εγω το FMX και δεν προκειται να το δωσω!!

Λογικο ρε παλικαρε.
Ουτε 2κ πιανει τώρα στην αγορα...κριμα ειναι τόσο χασουρα ;)

Τιμιο honda

@ngelos
21/01/2013, 11:55
παει σαν τρελο.Με 2ρα ουτε συμπλεκτη παταω για να σηκωθει,ξερα ερχεται!!Μπαπ!!

Φωτιά στην άσφαλτο δλδ??? :lol:

MAG/FMX
26/04/2013, 01:20
Τοτε και το Hayaboysa me ta 350 αλογα θα ειρωνευεται ακομα και τα 1000αρια με τα 170 . Παντως εγω ειδα οτι οι καινουργιοι δουκες ,επεσαν πιο πολυ σε μεταπωλητικη αξια. Παντως με 54 αλογα τροχο διασκεδαση και 20ευρο συντηρηση το χρονο εγω νιωθω νικητης! ΤΟ Fmx ειναι τιμιο απο πλευρας αξιοπιστιας και δεν ειχε καν παιδικες αρρωστιες οπως τα XTX kai aprilia .

Julius
26/04/2013, 11:29
"Μια χαρά" (που λένε και τα παλικάρια στο ραδιοαρβύλα...)... Έχω και εγώ φίλους που αγάπησαν χοντρές και άσχημες αλλά καλόβολες γυναικούλες, τις παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια, ζουν ευτυχισμένοι και εκείνες τρέχουν στα ιστιτούτα και τα κομμωτήρια τρώγοντας φράγκα για τσάμπα "tunning" ...
Κάνουμε και καλή παρέα και με βάζουν να τους περιγράφω τις "περιπέτειές" μου με τις διάφορες γκόμενες που περνούν από τη ζωή μου κατά καιρούς και συχνά μου βγαίνουν σκάρτες... Τότε εκείνοι σταυροκοποιούνται και ευχαριστούν τον θεό που τους αξίωσε να έχουν την γυναίκα που έχουν...
Αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω ότι θα ήθελαν και αυτοί που και που μια "βόλτα" σαν αυτές που κάνω αλλά μάλλον δεν τολμάνε...Τους παραδέχομαι όμως γιατί στο θέμα μηχανή ξεπέρασαν φόβους και ταμπού και καβαλάνε μόνο ότι γουστάρουνε μιας και δεν αντέχουν να ξενοκοιτάνε άλλες και να ξερογλυφονται στα φανάρια για άλλη μια φορά...

[ θα το κρατησω to Fmxaki μου γιατι θα ναι παντα το παπακι μου...... [/B]

Φίλε πάρε παπί...θα σε συμφέρει περισσότερο...θα γλυτώνεις περισσότερα και θα σου μείνουν φράγκα και για κανα καλό και αξιόπιστο Nissan Almera... Όλα χρειάζονται...

Πάντα όρθιος

υ.γ.1 Αν οδηγούσες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια από τα μηχανάκια που απέρριψες δεν θα μπορούσες να οδηγήσεις το FMX μετά... εκτός και αν σε χαρακτηρίζει χαμηλός βαθμός αυτοεκτίμησης και οδηγικής αξιοπρέπειας...
υ.γ.2 Η ιστοριούλα στην αρχή του ποστ είναι φανταστική αλλά βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και βιωματικές εμπειρίες...

Νομίζω κατάλαβες τον συλλογισμό μου και αυτό μου αρκεί...:beer:
Δεν είναι ανάγκη να σε πείσω για κάτι...δεν χρειάζεται άλλωστε...ο καθένας χτίζει τις απόψεις ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις εμπειρίες του και σίγουρα και εσύ παρουσιάζεις μια τεκμηριωμένη άποψη του "Nα γιατί FMX..." Δεν σου κρύβω βεβαια ότι από ένα 18χρονο (23άχρονο πλέον αν κατάλαβα σωστά....) θα προτιμούσα λιγότερο συντηριτική σκέψη και είναι και αυτό χρυσή τομή όπως σωστά αναφέρεις...
Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι αυτά που κάνουν λίγο από όλα συνήθως δεν κάνουν τίποτα καλά... Αν θες να τα κάνεις όλα μέτρια τότε πάσο... Είμαι σίγουρος ότι δεν καβάλησες πραγματικά κανένα από τα μηχανάκια που απέριψες και για αυτό θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα αρνητικά που εστιάζεις πάνω τους...'Ισως να έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη σου αλλά αυτό δεν αλλαζει το γεγονός οτι τα περισσότερα από τα μηχανάκια που έβαλες στο "συγκριτικό" σου οι περισσότεροι θα τα θεωρούσαν καλύτερα από το FMX που προτίμησες για τους δικού σου λόγους και καλά έκανες στην τελική...
Τέλος δεν ξέρω τι επιτάσει η μόδα της εποχής για να πετύχεις σήμερα (ίσως για αυτό να είμαι ακόμα αποτυχημένος.... :lol: :bigcry: ) αλλά αυτό που θεωρώ εγώ επιτυχία για μένα είναι μάλλον κάτι διαφορετικό...Τεσπά δεν έχει σημασία αυτό τώρα...
Να περνά καλά και πάντα όρθιος...
:wave2:

υ.γ.1 To FMX είναι μια μηχανή που σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις όπως και μια αδιάφορη για τον ανδρικό πλυθησμό κακοβαλμένη γυναίκα...
υ.γ.2 the real story...
....Το μυρμήγκι δούλευε σκληρά όλη μέρα για να μαζέψει τροφή για τον χειμώνα... ίδρωνε ...ξείδρωνε... μέσα στο λιοπύρι όταν ξαφνικά περνάει ο τζίτζικας με το κάμπριο και τα γκομενάκια και του λέει...έλα ρε κορόιδο...κάνε ένα διάλειμα να πάμε με τα μωρά στην παραλία...να γουστάρουμε... Μπα έχω πολύ δουλειά, δεν προλαβαίνω σου λέω...
Την άλλη μέρα ξανά ο τζίτζικας καβάλα στο σκάφος...τίγκα στα γυμνόστηθα γκομενάκια...του φωνάζει απο μακριά...Έλα ρε κακομοίρη να γουστάρουμε λίγο...είναι πολλές δεν θα την παλέψω... :winka: :evil: Δεν προλαβαίνω σου λέω δεν καταλαβαίνεις...ο χειμώνας έρχεται και θα είναι βαρύς... τότε να σε δώ λαμόγιο...
Και ο χειμώνας ήρθε βαρύς και κακός...λυσομανούσε ο βοριάς και το χιόνι έπεφτε πυκνό...το μυρμηγκι είχε αναμμένο το τζάκι και φορώντας την ρόμπα του και τα ζεστά του παντοφλάκια απολάμβανε ζεστό τσαγάκι με κουλουράκια καθισμένος στην πολυθρονα του, στη θαλπωρή του σπιτιού του...(κάντω είκόνα... :winka: )
Η πόρτα χτυπάει ...ντουκ-ντουκ... και το μυρμήγκι ανοίγοντας, παγώνει βλέποντας το τζιτζίκι με την στολή του σκι...τα πέδιλα και τα γκομενάκια φορτωμένα στο 4χ4 έτοιμα για το χιονοδρομικό και όχι μόνο... :winka: :evil:
Έλα ρε μαλάκα του λέει ....μην είσαι μούχλας...πάμε για σκι να γουστάρουμε...:winka:
Άσε ρε φίλε δεν γουστάρω...θα κάτσω σπίτι...

αλλά αν πετύχεις πουθενά τον Αίσωπο πέστου ότι είναι μεγάλος μαλάκας.... :mad: :bigcry: :rotflmao: :lol:

xa axxa xa xa xaxa Γιώργη φιλε REPSECT λεμε

πώς και δεν το είχα δει αυτό?!?!??!?!!?

nikos force
27/04/2013, 17:27
Παντως με 54 αλογα τροχο .

ιγο υπερβολικο το ακουω το νουμερο

motomaniac
28/04/2013, 00:12
για XR650 υδροψυκτο καλα ειναι.