View Full Version : photo apo ta gsxrakia mas
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
project.breeze
30/04/2007, 16:34
Θα ξανασυμφωνήσω με τον Pap.Ο κινητήρας αφού φύγουνε τα χοντρά γρέζια δεν πρέπει να συνηθίσει να τεμπελιάζει.Λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών,χρησιμοποιόντας όλες τις σχέσεις.Με λίγα λόγια,το στρώσιμο στην Ε.Ο και μόνο δεν είναι καλό,το καλύτερο στρώσιμο γίνεται σε επαρχιακό δίκτυο:wave2:
grigorisr1
30/04/2007, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
....και νωριτερα......αν σε εχω προλαβει!
...οταν λεω να το ανοιξεις, δεν εννοω να το σκιζεις απο φαναρι σε φαναρι, θα το σκιζεις με το γαντι, αν καταλαβαινεις τι εννοω......με το σασμαν και τις αλλαγες, να εισαι ευγενικος....
Exo mono 250 tora kai to exo paei mexri 7.5strofes les na arxiso siga siga parapano na to pigeno?
Esi to espases sta 500 ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Exo mono 250 tora kai to exo paei mexri 7.5strofes les na arxiso siga siga parapano na to pigeno?
Esi to espases sta 500 ?
Εγω παντως δεν ξερω κανενα μοτερ να μπουκωσει για 500 χλμ...Το δικο μου το εστρωσα κανονικα μεχρι 5.000-6.000 στροφες για 1600 χλμ,ειχα αλλαξει ηδη λαδια στα 1.000 χλμ,μεχρι τις 3.000 το πηγαινα αλλα οχι κοφτες και τετοια και αφου ξαναλλαξα λαδια στα 3.000 χλμ τοτε αρχισα να του πινω το αιμα...
Συμφωνα λοιπον με τα λεγομενα σας,το δικο μου μοτερ επρεπε να εχει πεσει σε ληθαργο,και ομως οταν το δυναμομετρησα στις 15.000 χλμ εδειξε 161 τροχο...
Γνωμη μου στρωστο κανονικα και ασε τις μαλακιες,εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει να σου καψει λαδι αργοτερα και να "πεσει" το μοτερ μετα απο λιγες χιλιαδες χλμ...
grigorisr1
30/04/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εγω παντως δεν ξερω κανενα μοτερ να μπουκωσει για 500 χλμ...Το δικο μου το εστρωσα κανονικα μεχρι 5.000-6.000 στροφες για 1600 χλμ,ειχα αλλαξει ηδη λαδια στα 1.000 χλμ,μεχρι τις 3.000 το πηγαινα αλλα οχι κοφτες και τετοια και αφου ξαναλλαξα λαδια στα 3.000 χλμ τοτε αρχισα να του πινω το αιμα...
Συμφωνα λοιπον με τα λεγομενα σας,το δικο μου μοτερ επρεπε να εχει πεσει σε ληθαργο,και ομως οταν το δυναμομετρησα στις 15.000 χλμ εδειξε 161 τροχο...
Γνωμη μου στρωστο κανονικα και ασε τις μαλακιες,εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει να σου καψει λαδι αργοτερα και να "πεσει" το μοτερ μετα απο λιγες χιλιαδες χλμ...
Ego pantos tha kano oti leei to bibliaraki :) 1000servis mexri 7strofes to poli.Kai meta to servis mexri mexri ta 1.600km 10strofes to poli kai meta...kanonika
Gia na to leei o filos mas o MICHIYUKI SUZUKI kati tha kseri :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
30/04/2007, 17:14
Εντάξει ρε Νίκο δεν είπαμε ότι θα ψοφήσει το μοτέρ κιόλας και μην παραθέτεις σε απόλυτα νούμερα την ιπποδύναμη,δεν λένε όλη την αλήθεια.Κανείς δεν είπε ότι το μηχανάκι σου δεν πάει καλά απλά λέμε ότι δουλεύοντάς το σε μεγάλη γκάμα στροφών (όχι κόφτες εννοείται) το μηχανάκι ζωντανεύει αργότερα.Αλλά το βασικό για μένα τουλάχιστον δεν είναι το στρώσιμο του κινητήρα όσο το στρώσιμο του κιβωτίου,ο κινητήρας καλά είναι να τον φυλάς (μέχρι ενός σημείου πάντα).Παν μέτρον άριστον:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Εντάξει ρε Νίκο δεν είπαμε ότι θα ψοφήσει το μοτέρ κιόλας και μην παραθέτεις σε απόλυτα νούμερα την ιπποδύναμη,δεν λένε όλη την αλήθεια.Κανείς δεν είπε ότι το μηχανάκι σου δεν πάει καλά απλά λέμε ότι δουλεύοντάς το σε μεγάλη γκάμα στροφών (όχι κόφτες εννοείται) το μηχανάκι ζωντανεύει αργότερα.Αλλά το βασικό για μένα τουλάχιστον δεν είναι το στρώσιμο του κινητήρα όσο το στρώσιμο του κιβωτίου,ο κινητήρας καλά είναι να τον φυλάς (μέχρι ενός σημείου πάντα).Παν μέτρον άριστον:wave2:
Ναι,δεν το ειπα αυτο για να δειξω οτι το GSXR μου βγαζει 161 αλογα...Ετσι κι'αλλιως τωρα αρκετα περισσοτερα...:D :D :D
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο προσωπικη εμπειρια,τα μηχανακια που στρωνονται μπορει να ανοιγουν λιγο αργοτερα,αλλα κρατανε πολυ περισσοτερο απο τα αλλα που σκιζονται εξ'αρχης...
Αυτο που αναφερθηκε παντως,οτι πρεπει να ζεσταινεται το μοτερ και μετα να αφηνεται να κρυωσει τελειως ειναι σωστο...Με τη συστολη-διαστολη εξομαλυνονται οι οποιες τασεις των μεταλλων και εχουμε ομαλοτερη λειτουργια του μοτερ....
gixxerpap
30/04/2007, 20:01
η αξιοπιστια ενος μοτερ που εχει ζοριστει απο νωρις σε σχεση με ενα αλλο, που στρωθηκε ευλαβικα, δεν εχει αποδειχθει. αντιθετως, ειναι δεδομενο οτι την καλυτερη συμπιεση ( αρα και αποδοση) θα την πετυχεις αν ζορισεις το μοτερ απο την αρχη! το μονο που πρεπει να προσεχεις, ειναι να ειναι το μοτερ καλα ζεσταμενο. για περισσοτερες λεπτομερειες, απευθυνθειτε στον κυριο Oldman, αφου εχετε σιγουρευτει, οτι εχει κατεβασει ηδη 2-3 καραφακια, γιατι οταν ειναι νηφαλιος λεει μαλακιες!
ntinlanden
03/05/2007, 14:39
ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Δ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ Κ7 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΕΝΗ Η ΚΑΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ-ΚΑΖΑΝΑΚΙ. ΜΕ ΤΑ EVO 2 ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ...
Me liga logia mou les na to spaso apo toso noris 500 km mono ?
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΛΕΣ ΠΑΛΙ :lol: :lol: :lol: :lol:
grigorisr1
03/05/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΛΕΣ ΠΑΛΙ :lol: :lol: :lol: :lol:
Den exei anagi to gsxr re blakako kai apo 0kmh na to spasis.
TI einai R1?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
De ksero ti les esi.... pantos i antiprosopeia leei den einai idia dinami ala tora na mou pis mporei na lene malakies ala ego de to riskaro..
Giati kai to proto mu R1 pu eixa paei paraeisagogis eixe klista karmpirater kai de pigene toso kala. vevea to mixanaki anige kanonika oles tis strofes ala piga se mixanourgio kai ebgala tous koftes apo karmpirater kai meta pigene poli pio kala
Tora na to riskaro me ena 2007 modelo ingection ktl.. mpa....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ7 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ INGECTION :lol: :lol: :lol: ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ :lol: :lol: :lol:
:wave2:
grigorisr1
03/05/2007, 18:35
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ7 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ INGECTION :lol: :lol: :lol: ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΜΕ :lol: :lol: :lol:
Ithela na iksera ali dulia den exeis? kathese psaxnis olo to forum 24ores to 24oro Kai kala mu tin les meso tou pliktorologiou sou?
Eisai toso magas? ela na ta stisoume re florako oute terma de xriazete na to doso to k7 me miso gkazi tha se peraso
Ithela na iksera ali dulia den exeis? kathese psaxnis olo to forum 24ores to 24oro Kai kala mu tin les meso tou pliktorologiou sou?
Eisai toso magas? ela na ta stisoume re florako oute terma de xriazete na to doso to k7 me miso gkazi tha se peraso
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ "Α" Η ΣΤΟ "Β" ΠΡΟΓΡΑΜΑ ????????????:rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
03/05/2007, 19:33
Emathes kai ta programata re? Esi eisai alani re ta panta kseris
Emathes kai ta programata re? Esi eisai alani re ta panta kseris
:a013:
ΕΠΙΔΗΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΟΘΗΣ:lol: :lol: :lol:
grigorisr1
03/05/2007, 19:48
:a013:
ΕΠΙΔΗΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΟΘΗΣ:lol: :lol: :lol:
Ok daskale oti peis
Ok daskale oti peis
:a9: :a9: :a9:
project.breeze
04/05/2007, 03:34
Δεν είναι λιγό νωρίς να αρχίσεις να ψάχνεσαι με προγράμματα κτλ;Αυτά μετά από 10 χρόνια θα μπούνε στα R1,έχεις καιρό ακόμα :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αυτη ειναι η Γρια μου.GSXR 1100 '92.
1)
87049
Αρχικά δημιουργήθηκε από jdoohan
1)
Γρια ξεγρια,ειναι απ'τα πιο ομορφα GSXR 1100 που εχω δει...:a46: :a46: :a46: :a46: :a013: :a013:
Γρια ξεγρια,ειναι απ'τα πιο ομορφα GSXR 1100 που εχω δει...:a46: :a46: :a46: :a46: :a013: :a013:
Να εισαι καλα φιλε μου (τρισεγγονο μου).:D :beer:
+1 απλα πανεμορφη! ! !:beer: :beer:
να και το δικο μου κουκλι:rotflmao:
87133
1)
τι λές τώρα ρε πατέρα. ΔΩΣΕ ΦΩΤΌ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ :a54: :a48: :a33: :a02:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
τι λές τώρα ρε πατέρα. ΔΩΣΕ ΦΩΤΌ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ :a54: :a48: :a33: :a02:
Για να μην φορτωσω το forum βαζω το αλμπουμ μου στο photobucket με φωτογραφειες.
Θα δειτε πως το πηρα και πως μου το εκανε ο φιλος μου ο Jimmy's (www.jimmymotodesign.gr).
Μουτρο απο TL 1000,ουρα απο S-RAD, undertray απο R1 και καρινα αγνωστου προελευσεως.
Αυτο ειναι το αλμπουμ μου στο photobucket.
http://s179.photobucket.com/albums/w309/jdoohan/
Ευχαριστω μαγκες. :beer: :wave2:
panjimnakos
05/05/2007, 20:06
Να και η δικια μου!!!
:beer:
87257
panjimnakos
05/05/2007, 20:12
Αντε μια ακομα...
87258
Για να μην φορτωσω το forum βαζω το αλμπουμ μου στο photobucket με φωτογραφειες.
Θα δειτε πως το πηρα και πως μου το εκανε ο φιλος μου ο Jimmy's (www.jimmymotodesign.gr).
Μουτρο απο TL 1000,ουρα απο S-RAD, undertray απο R1 και καρινα αγνωστου προελευσεως.
Αυτο ειναι το αλμπουμ μου στο photobucket.
http://s179.photobucket.com/albums/w309/jdoohan/
Ευχαριστω μαγκες. :beer: :wave2:
τη λες τωραααααα :a8: :a8: :a8: :a8:
εσει πρεπει να χεις πολυ τρελα λεμεεεεε
με την καλη ενοια
:beer: :beer: :beer: :beer:
κ εσυ banditako πρεπει να χεις τσακωθει αγρια με την ορθογραφια :smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν είναι λιγό νωρίς να αρχίσεις να ψάχνεσαι με προγράμματα κτλ;Αυτά μετά από 10 χρόνια θα μπούνε στα R1,έχεις καιρό ακόμα :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ΟΝΤΟΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ ΣΤΟ Ρ1 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
ΣΕ 1000αρα ΜΗΧΑΝΗ :smilea:
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ KLE ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :rotflmao: :ninja: :rotflmao:
project.breeze
08/05/2007, 20:36
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ KLE ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :rotflmao: :ninja: :rotflmao:
Έτσι μπράβο,άντε πες μας τώρα επειδή ότι επειδή δεν έχουμε 1000άρι δεν πρέπει να μιλάμε κιόλας...
Έτσι μπράβο,άντε πες μας τώρα επειδή ότι επειδή δεν έχουμε 1000άρι δεν πρέπει να μιλάμε κιόλας...
:nono: δεν αναφερωμε σε κυβικα αλλα μοντελο μηχανης η οποια δεν εχει καμμια σχεση αυτο που οδηγας με αυτην που θελεις να το παιξεις πονηρος .
Και δεν σου απαγορευσε καποιος η εγω να λες την γνωμη σου . ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ :lol: :lol:
Nα και μια σχεδον προσφατη δικια μου
87696
ntinlanden
09/05/2007, 07:18
ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ Ε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ Ε?
Eιμαι της αποψης πως ασπρο-μπλε μηχανακι με μαυρες ζαντες δεν λεει...Αμα τα ξαναβγαλουν με ασπρες τοτε βλεπουμε....:beer: :beer: :wave2:
GIXXERAKIAS
09/05/2007, 11:55
Καπως ετσι δηλαδη?:D
87755
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Καπως ετσι δηλαδη?:D
Οχι,βασικα κατι σαν αυτο ελεγα...:D :D
87784
panjimnakos
09/05/2007, 21:51
Ρε παιδια αυτο ειναι κουκλι!!!:sun: :sun: :sun:
Νομιζω οτι μου αρεσει περισσοτερο απο το δικο μου!:sad:
GIXXERAKIAS
09/05/2007, 22:54
Οχι,βασικα κατι σαν αυτο ελεγα...:D :D :eyepop: :eyepop: :eyepop:
:a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
Θελω και γωωωω ενα τετοιοοοοο!!!!:cry: :cry:
Εμένα πάλι ρε παιδιά με άσπρη ζάντα στα GSXR μου θυμίζει GSXR της προηγούμενης δεκαετίας.............
GIXXERAKIAS
10/05/2007, 11:59
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Βρε Σταυρο σοβαρα μιλας?Μιλαμε οτι ειναι οτι πιο κ@υλ@ να βλεπεις ενα GSXR (οποιουδηποτε κυβισμου,σε ασπρο μπλε ) με ασπρες ζαντες!Ειναι και θα ειναι το σημα κατατεθεν της μαρκας αυτης!Τι να λεμε τωρα ειναι πολυ μ@υναρος ετσι η μηχανη,ειδικα αυτη που εβαλε ο φιλος T.R.E
Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι το οτι με τα πρωτα καλ φρενα θα μαυρισει η ζαντα και η πισω θα κανει μπαμ το γρασσο απο την αλυσιδα.:D
Βρε Σταυρο σοβαρα μιλας?Μιλαμε οτι ειναι οτι πιο κ@υλ@ να βλεπεις ενα GSXR (οποιουδηποτε κυβισμου,σε ασπρο μπλε ) με ασπρες ζαντες!Ειναι και θα ειναι το σημα κατατεθεν της μαρκας αυτης!Τι να λεμε τωρα ειναι πολυ μ@υναρος ετσι η μηχανη,ειδικα αυτη που εβαλε ο φιλος T.R.E
Το μοναδικο μειονεκτημα τους ειναι το οτι με τα πρωτα καλ φρενα θα μαυρισει η ζαντα και η πισω θα κανει μπαμ το γρασσο απο την αλυσιδα.:D
Ε οκ, περί ορέξεως............πίτα!
Δεν μΕ αρέσει, τι να κάνωμεν τώρα???
:D :D :D
Wurth High Performance Chain Lube (http://www.roadbikegear.co.uk/cgi-bin/site-editor.pl/14/-ecommerce?action=item;item=HPCHAINWAX;eid=607774)
Castrol Chain Wax (http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=505235)
gousouxourou
10/05/2007, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Wurth High Performance Chain Lube (http://www.roadbikegear.co.uk/cgi-bin/site-editor.pl/14/-ecommerce?action=item;item=HPCHAINWAX;eid=607774)
Castrol Chain Wax (http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=505235)
:sun: :sun: :sun: :sun: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GIXXERAKIAS
10/05/2007, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Castrol Chain Wax (http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=505235) Χρησιμοποιω το castrol chain wax απο τοτε που την πηρα αδερφε:smokin: :wave2:
Χρησιμοποιω το castrol chain wax απο τοτε που την πηρα αδερφε:smokin: :wave2:
Σε ασπρη ζαντα για να παραμεινει ασπρη μονο Bell ray....Eιναι πιασοκωλικο αλλα ετσι ειναι αυτα....
Και μολις βγαλει η Suzuki ασπρο-μπλε τοτε και μονο τοτε θα σκεφτω να φυγω απο μαυρο....:D :D
Το έχω ξαναπεί αλλά ας το ξαναπώ, διαλυτικό νίτρου για την ζάντα, 1? το λίτρο από χρωματοπωλεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φοράτε γάντια γιατί όλα αυτά είναι καρκινογόνα...
Γιάννη θα σου πω να έρθεις να δεις μια μέρα να κάνουμε κανά πλύσιμο και να δεις πως βγαίνει. 2 χρόνια το χρησιμοποιώ και η ζάντα είναι τέλεια.
GIXXERAKIAS
11/05/2007, 11:48
Kαι με το WD-40 κανω δουλειτσα φοβεη Σταυρακο,απλα ειναι πιο ακριβο απο διαλυτικο νιτρου και το εχω και για αλλες δουλειες στην μηχανη και στο αμαξι(βγαζει πισσες,κολλες,γρασσα και λαδια στην στιγμη!) και προστατευει και απο την υγρασια τα ηλεκτρικα.:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Το έχω ξαναπεί αλλά ας το ξαναπώ, διαλυτικό νίτρου για την ζάντα, 1? το λίτρο από χρωματοπωλεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φοράτε γάντια γιατί όλα αυτά είναι καρκινογόνα...
Γιάννη θα σου πω να έρθεις να δεις μια μέρα να κάνουμε κανά πλύσιμο και να δεις πως βγαίνει. 2 χρόνια το χρησιμοποιώ και η ζάντα είναι τέλεια.
ναι αλλα αυτο δεν ειναι και οτι καλητερο για το χρωμα της ζαντας!!!
για αυτο θα σου προτεινω κατι αλλο!!!
θα πας σε ενα φαρμακειο και θα ζητησεις παραφινελαιο!!
αυτο δεν ειναι καθολου καυστικο και δεν κανει κανενα κακο ουτε στο χρωμα της ζαντας ουτε πουθενα!
να σκευτεις το βαζουν στο κρασι και το πινουν οι δυσκοιλιοι!!
και κανει απιστευτη δουλεια!!!:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ναι αλλα αυτο δεν ειναι και οτι καλητερο για το χρωμα της ζαντας!!!
για αυτο θα σου προτεινω κατι αλλο!!!
θα πας σε ενα φαρμακειο και θα ζητησεις παραφινελαιο!!
αυτο δεν ειναι καθολου καυστικο και δεν κανει κανενα κακο ουτε στο χρωμα της ζαντας ουτε πουθενα!
να σκευτεις το βαζουν στο κρασι και το πινουν οι δυσκοιλιοι!!
και κανει απιστευτη δουλεια!!!:wave2: :wave2:
Αν και δυο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα στο χρώμα της ζάντας (ίσα ίσα που ακόμα γυαλίζει) μια και μου τέλειωσε πριν λίγες μέρες το κουτί στην επόμενη φορά θα πάρω παραφινέλαιο να δούμε τι λέει κι αυτό! :)
Ε στην τελική αν δεν κάνει θα το πιούμε σε καμιά..................δύσκολη στιγμή!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλιά... δεν είναι gsxr αλλά αξιζει πιστεύω...
88158
Πιο μετά...:a23: :a23: :a23: Το κάλυτερο gsxr που έχει βγει ever κατά τη γνώμη μου...
88161
Και τώρα...:a08: :a08: Το εργαλείο μιλάμε :a016: :a016: :a016:
88163
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Και τώρα...:a08: :a08: Το εργαλείο μιλάμε :a016: :a016: :a016:
Αν δεχεσαι καλοπροαιρετες παρατηρησεις απο συναδελφο,το Κ3-Κ4 με ασπρο undertray ειναι ολα τα λεφτα....A και ενα κωλοφαναρο με διαφανο κρυσταλλο και LED....
Οπως και η διμπουκη tri-oval....:beer: :beer: :beer:
Αν και δυο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα στο χρώμα της ζάντας (ίσα ίσα που ακόμα γυαλίζει) μια και μου τέλειωσε πριν λίγες μέρες το κουτί στην επόμενη φορά θα πάρω παραφινέλαιο να δούμε τι λέει κι αυτό! :)
Ε στην τελική αν δεν κάνει θα το πιούμε σε καμιά..................δύσκολη στιγμή!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mόνο παραφινέλαιο και γω, από τότε που το διάβασα σε κοντινό στίκι για αλυσίδα (στα τεχνικά) παλιότερα -άπαιχτο το υλικό.
Από τη στιγμή που έχεις βάλει το κερί αλυσίδας, απλά θυμάσαι μετά από τη πρώτη βόλτα να ρίξεις ένα σκούπισμα στην αλυσίδα στα πλαϊνά της (σκέτο πανί), και στη ζάντα (με λίγο παραφινέλαιο), και μετά είσαι έτοιμος.
Επειδή μπαίνω και λίγο χώμα, το πανί με λίγο παραφινέλαιο καί στη μαύρη ζάντα κάνει δουλειά και εκεί.
...SPAM.....
no1 best από τη δουλειά μου το γνωρίζω που το χρησιμοποιώ από το 1995 σε καθημερινή βάση περίπου 5-6 φορές την ημέρα για το πλύσιμο της εκτυπωτικής μου μηχανής που έχει 18 κύλινδρα από καουτσούκ και ενδείκνυται μόνο αυτό το υγρό για την προστασία τους και την μη αλλίωσή τους και το χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια σε o'ring αλυσίδες χωρίς πρόβλημα. ROTOWASH είναι η ονομασία του και το αγοράζω σε 25lt με 2,75 το lt αλλά είναι άπαιχτο.
και το καλύτερο σπρέι αλυσίδας μέχρι πρότινος ήταν το silkolene αλλά εδώ και 3 μήνες βρήκε ο μηχανικός μου, που συνεχώς δοκιμάζει νέα προϊόντα, το απίστευτο LOCTITE !!!!!! ναί !!!! επαναφέρει αλυσίδες από "σκαλοπάτια" - "κόμπους" όπως θέλετε πείτε το !!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
Στις διακοσοπενηντάρες μένει τίποτα πάνω όμως;
as to ypenthimisw ligo
!!!!!photo apo ta gsxrakia mas!!!!!!
yparxoun texnika themata allou:alien: :alien:
εχει πολυ καλυτερη θεση οδηγησης (για τα δικα μου δεδομενα),
Εννοεις οτι ειναι πιο ανετη η κατι αλλο? Ποια ειναι τα δικα σου δεδομενα?
μοναδικες ενστασεις, το σταμπιλιζατερ που δεν κανει την δουλεια που θα περιμενα απο τετοια καινοτομια και τα απαραδεκτα για ελληνικη ασφαλτο BT 015.....
Δηλ. το τιμονι κουναει αρκετα? Το σταμπιλιζατερ ρυθμιζεται?
αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις......θα επανελθω με νεοτερα!
Περιμενουμε...
Ενδιαφερομαι και εγω και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα π.χ. ροπη χαμηλα-μεσαια, ανεση, καταναλωση, χρησιμοτητα διακοπτη Α-B-C κ.λ.π. Αν εχεις την καλοσυνη μας ενημερωνεις.:beer:
Να και η δική μου κούκλα τρελαμένοι GSXR Άκηδες
90224
Και μια τελευταία :beer: :beer: :beer: :beer:
90226
GATOYLHS
26/05/2007, 15:27
ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.
πωπω τρέλλα οι μηχανουλές σας...ζηλέυω :cry:
να κάνω μια ηλήθια ερώτηση?
Γιατί τα περισσότερα είναι μονόσελα? Εσείς τα έχετε κάνει ή βγαίνουν έτσι?
grigorisr1
05/06/2007, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
ΩΡΑΙΑ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ.
Δε βγαινουν ετσι τα αλλαζεις οποτε θες
Συνηθως ολοι το εχουν μονοσελο γιατι αυτα τα μηχανακια τα ευχαριστιεσε μονος σου οταν εισαι.. ασε που ειναι πιο ομορφο μονοσελο :)
α οκ ευχαριστώ
οτι είναι πιο ωραίο μονόσελο συμφωνω, και αποφεύγεις να κάνεις και τον ταρίφα
stathis_k3
14/06/2007, 17:09
η suzi μου
93162
stathis_k3
14/06/2007, 17:27
one more:)
93168
Αρχικά δημιουργήθηκε από stathis_k3
one more:)
Ωραιος..:beer: :beer:
Ασχετο ΥΓ: Ολοσωμη φορμα με μποτακια πρωτη φορα βλεπω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stathis_k3
14/06/2007, 17:38
Ωραιος..:beer: :beer:
Ασχετο ΥΓ: Ολοσωμη φορμα με μποτακια πρωτη φορα βλεπω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δικιο εχεις αλλα.... αν φοραγα μποτες επρεπε να βαλω τα μποτακια στο tank bag.... οποτε....
βολευει παντως!!!!
δικιο εχεις αλλα.... αν φοραγα μποτες επρεπε να βαλω τα μποτακια στο tank bag.... οποτε....
βολευει παντως!!!!
Ναι ΟΚ,αστειευομαι...:beer: :wave2:
η suzi μου
από Λάλα είναι οι φωτό ρε?
BUSA MAKIS
15/06/2007, 08:29
Τα καμάρια μου
93226
reinmeister
15/06/2007, 09:06
ας βαλω κι εγω το βαπορι...
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/DSC00888.jpg
BUSA MAKIS
15/06/2007, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ας βαλω κι εγω το βαπορι...
http://i175.photobucket.com/albums/w154/reinmeister_2007/DSC00888.jpg
Black edition.
:a20: :a20:
reinmeister
15/06/2007, 12:24
limited edition midnight falcon black...να λεμε σωστα τα ονοματα παρακαλω....:yuck: :yuck: :yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
yannis27
15/06/2007, 14:35
ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ SITE
BUSA K8 η ετσι λενε....
93322
BUSA MAKIS
15/06/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
limited edition midnight falcon black...να λεμε σωστα τα ονοματα παρακαλω....:yuck: :yuck: :yuck: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά βρε, δεν σε είπαμε και καμπούρη.
:lol: :lol: :lol: :lol:
BILL VUZAS
15/06/2007, 15:15
Ρε παιδια αυτο ειναι το νεο χαγια ή ειναι φωτοσοπ.
Φατσα οπως χιλιαρι ποιο χοντρο πισινο,εξατμισεις χιλιαρι.
Παντως σε πολυ γρηγορη ματια δεν εχει μεγαλες διαφορες.
BUSA MAKIS
15/06/2007, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
Ρε παιδια αυτο ειναι το νεο χαγια ή ειναι φωτοσοπ.
Φατσα οπως χιλιαρι ποιο χοντρο πισινο,εξατμισεις χιλιαρι.
Παντως σε πολυ γρηγορη ματια δεν εχει μεγαλες διαφορες.
Για άλλο ένα photoshop μου κάνει.:lol: :lol:
reinmeister
15/06/2007, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Για άλλο ένα photoshop μου κάνει.:lol: :lol:
ακριβως...
yannis27
15/06/2007, 19:46
Οριστε το τελικο σχεδιο....GAME OVER:beer: :beer: :beer:
93358
stathis_k3
24/06/2007, 01:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
από Λάλα είναι οι φωτό ρε?
κανονισε να κανω burn out στην μαπα σου μικρε..... παρε με τηλεφωνο:beer:
κανονισε να κανω burn out στην μαπα σου μικρε..... παρε με τηλεφωνο:beer:
:rotflmao: :rotflmao:
Άσε ρε έχω πήξει...κ όλο το καλοκαίρι θα με πάει....
Από φθινόπωρο όμως...τι σε περιμένει κακομοίρη... :smokin:
Να και μια φωτό με το μωρό μου μαυρισμένο και σχετικά αλλαγμένο από το μαμά.........:D :D :D
94322
Να και μια φωτό με το μωρό μου μαυρισμένο και σχετικά αλλαγμένο από το μαμά.........:D :D :D
Ωραιος...Απ'οτι βλεπω η μιση Ελλαδα εχει βαση εξατμισης Valtermoto...:lol: :beer:
Ωραιος...Απ'οτι βλεπω η μιση Ελλαδα εχει βαση εξατμισης Valtermoto...:lol: :beer:
Δεν έχω πετύχει κανέναν σε td ή στο δρόμο με τέτοια βάση..... Όχι ότι είναι τίποτα σπουδαίο αλλά λέμε τώρα.......:D
Δεν έχω πετύχει κανέναν σε td ή στο δρόμο με τέτοια βάση..... Όχι ότι είναι τίποτα σπουδαίο αλλά λέμε τώρα.......:D
A,OK...Οποτε αν δεις καπου αυτα τα 2 ξερεις ποιος θα ειναι...:D :D :wave2:
94333
A,OK...Οποτε αν δεις καπου αυτα τα 2 ξερεις ποιος θα ειναι...:D :D :wave2:
Ε ναι, τώρα που ξέρω ότι θα είναι συμφορουμίτης θα πώ ένα γειά αν σας πετύχω! :D
Γεια σας και εγώ σαν νέος ας βαλώ και εγώ την καλή μου
Μία από μπροστα..
94421
και μία από πίσω
:beer:
94422
RIP ερωτηξη:Το ντεποζιτο τι σοι μαγκια ειναι?Πολυεστερικο? Αν ναι στειλε ενα πμ απο που και ποσο...
Οχι ρε μεταλλικό είναι βαμμένο ματ.
Αν ενοοείς τις γραμμές φαίνονται λόγω του χρώματος
GIXXERAKIAS
26/06/2007, 12:16
Κουκλι το εργαλειο φιλε μου rip εχουμε και το διο μοτορι!Μονο που το διθκο σου ειναι 750:bawl: :bawl:
gousouxourou
26/06/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από rip
Γεια σας και εγώ σαν νέος ας βαλώ και εγώ την καλή μου
Μία από μπροστα..
Γιωργο ειπα κατι μου θυμιζει..........
τι κανεις ρε φιλε? καιρο εχω να το δω εκτος απο κατι βραυα πανοραμα!!
panjimnakos
26/06/2007, 16:00
Η παρεα...
94520
grigorisr1
26/06/2007, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Η παρεα...
Και μαμω τις παρεες :D :beer:
panjimnakos
26/06/2007, 16:16
Kαι ειναι αλλοι τοσοι με 1000αρια!:wave2: