PDA

View Full Version : α ρε φλώροι ducatisti!!!!

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

DUKASII
17/03/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Με αναγκασατε να κατεβασω τα "μοτο" απο την βιβλιοθηκη. Λοιπον:
Versus:
61 hp (πραγμ)
203 κιλα
184 τελικη (πραγμ)

V-storm
64hp (πραγμ)
214 κιλα
190 τελικη (πραγμ)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι δυσκολο να περασει ενα V-storm το Versus.
Ιδια ειναι σε επιδωσεις.
:sick: :sick: file me ayta ta stoixei poy paretheses blepo na ginete bagdati to post....
akoy 190 teliki to vstrom..:bawl: :lol:

MAG/FMX
17/03/2010, 15:16
Βαλε κ καμια ροπη κ τιποτα στροφες .............

Εφαγα ενα Bandit 600 το παλιο ............ Προσωπικες εμπειριες καταθετω ........ χωρις σαλια κ αλλα πολλα κ με σιγουρους οτι ανοιξαν στα φαναρια............. Ειμαι σιγουρος πως οτι 640 εχω φαει .......... .......... ειχε πεσει η αποδοση τους λογο μηχανικων προβληματων η απλα μερικα με Akrapovits υστερουν σε χαμηλες κ σωστη ρυθμηση .........

LiakosVstrom
17/03/2010, 15:17
κοίτα να δεις πως πάει πάντα η κουβέντα στα v-strom...
τι στο διάολο αν είχε και τίποτα σοβαρά φρένα αυτό το μηχανάκι τι θα γινόταν;

ναι τα πιάνει φίλε Dukas...
Αθηνών - Τριπόλεως με tankbag - πίσω βαλίτσα γεμάτη και 110 κιλά γομάρι πάνω.
(όσο κι αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να πιάσω 200 πάντως)

devil's animal
17/03/2010, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
molis piaseis ta ss...
fonaxe me..ena 750 exo an ftaseis toso xamila..:rolleyes:

τι να κλασει ρε το 750...αν ειχες κανα τουρμπισμενο μπουσα το συζηταγαμε...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

DUKASII
17/03/2010, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
κοίτα να δεις πως πάει πάντα η κουβέντα στα v-strom...
τι στο διάολο αν είχε και τίποτα σοβαρά φρένα αυτό το μηχανάκι τι θα γινόταν;

ναι τα πιάνει φίλε Dukas...
Αθηνών - Τριπόλεως με tankbag - πίσω βαλίτσα γεμάτη και 110 κιλά γομάρι πάνω. a eipa ego oti de ta pianei???de katalabenete tipota me fenete edo mesa..

tespa fmx..epeidi exeis rixei sta misa motoria poy kykloforoyn..vale mia foto soy na xoyme to noy mas na kanoyme ton amerikano ama mas pleyriseis me to fmx se kana fanari..:rolleyes:

camen
17/03/2010, 15:22
a eipa ego oti de ta pianei???de katalabenete tipota me fenete edo mesa..

tespa fmx..epeidi exeis rixei sta misa motoria poy kykloforoyn..vale mia foto soy na xoyme to noy mas na kanoyme ton amerikano ama mas pleyriseis me to fmx se kana fanari..:rolleyes:

Οχι ρεεεεεεεεεεε...:nono:
Εγω αμα τον πετυχω θα ανοιξω μεχρι τερμα και οτι γινει...:rolleyes: Το πολυ-πολυ να μου πεταχτει καμια βαλβιδα και να τον σκοτωσω τον παλιανθρωπο...:p :p :p

MAG/FMX
17/03/2010, 15:25
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Ενταξει εχεις δικιο , αλλα εχω τα νευρα μου , να μου βγαζουν το DRZ γρηγορο με 35 αλογα που γινοντε 43 κ με ροπη 4 ......... κ να κραταει υψηλη τιμη μεταχειρα κ το XTX να εχει γινει best seller που ειναι σα να οδηγας αμαξα 200 κιλα ......... κ το δικο μου το πιπινακι να μην εχει την φημη που του αξιζει .........

DUKASII
17/03/2010, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Ενταξει εχεις δικιο , αλλα εχω τα νευρα μου , να μου βγαζουν το DRZ γρηγορο με 35 αλογα που γινοντε 43 κ με ροπη 4 ......... κ να κραταει υψηλη τιμη μεταχειρα κ το XTX να εχει γινει best seller που ειναι σα να οδηγας αμαξα 200 κιλα ......... κ το δικο μου το πιπινακι να μην εχει την φημη που του αξιζει ......... ma..tin exei..einai to kalytero fun moto poy paizei..
to xt re file tora ti psaxneis?
einai sa ti xlorini klinex leme..apo papoy pros papoy..
tora to dr-z ti na soy po..400 kybikakia einai DE ntrapikes re sy na ta anoixeis ?

camen
17/03/2010, 15:27
κ το δικο μου το πιπινακι να μην εχει την φημη που του αξιζει .........

Ποιος το λεει αυτο ρε???
ΕΙπαμε ,για παππι τα σπαει το μηχανακι...:p :p :p

Με κανενα crypton 135 εχεις ανοιξει?Εκει ξερεις τι παιζει καθολου?:look: :lol:

sapila racing
17/03/2010, 15:33
Τι γίνεται εδω ρε παιδιά?

Το FMX απ οτι ειδα ειναι φτιαγμένο,εχει πες 50 ίππους τροχό, και περνάει και διαστημόπλοια?
Φιλε FMX μαλλον κάνεις κόντρες μόνος σου!
Παλι καλά που βγαίνεις πρωτος! :rotflmao: :lol:

MAG/FMX
17/03/2010, 15:34
Αντε αφιερωμενη , αν κ δεν ειμουν στις καλες μου .......

192382

MAG/FMX
17/03/2010, 15:35
:smokin:

192383

DUKASII
17/03/2010, 15:37
:smokin: toso arga poy paei paizei stin epomeni foto na ton deis na perpata dipla sto soyzaristo fmx..

MAG/FMX
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τι γίνεται εδω ρε παιδιά?

Το FMX απ οτι ειδα ειναι φτιαγμένο,εχει πες 50 ίππους τροχό, και περνάει και διαστημόπλοια?
Φιλε FMX μαλλον κάνεις κόντρες μόνος σου!
Παλι καλά που βγαίνεις πρωτος! :rotflmao: :lol:

ΧΧΧμμμμμμμ κρυαδες ......... πιο μωρε σου φανηκε παραξενο που περασα ............ :wacko:

jimtarasxt660x
Ρε mag...το εχεις φτάσει λες 50 άλογα και κοντραριζέσαι...μαμά τι θα έκανε το fmx αν τα έβαζες με όλα αυτά που λες?

DUKASII
17/03/2010, 15:38
pantos osoi exete fmx..to doyleyete to fidi etsi???anoigete stoma kai na soy o anakondas..

DUKASII
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε mag...το εχεις φτάσει λες 50 άλογα και κοντραριζέσαι...μαμά τι θα έκανε το fmx αν τα έβαζες με όλα αυτά που λες? ntiliveri?

camen
Ρε mag...το εχεις φτάσει λες 50 άλογα και κοντραριζέσαι...μαμά τι θα έκανε το fmx αν τα έβαζες με όλα αυτά που λες?

Την παπια:confused: :look: :look: :look:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

sapila racing
17/03/2010, 15:41
ΧΧΧμμμμμμμ κρυαδες ......... πιο μωρε σου φανηκε παραξενο που περασα ............ :wacko:

Ασχέτως πλάκας που κάνουμε με δαύτα το Vstrom δεν το περνάς που να χτυπιέσαι ακόμα κι αν χάσεις 30 κιλά, μια που σε βλέπω παχουλούτσικο στις φωτό. :lol: :lol: :lol:
To Bandit 600 ούτε στον ύπνο σου φυσικά.

Ρε λες κι ο Vespakias που εφευγε σημερα σφαίρα στα φανάρια της Πειραιώς να βγεί να πει οτι πατησε κατ εξακολουθηση τον κουλό με το 900? :confused:

DUKASII
17/03/2010, 15:43
Ασχέτως πλάκας που κάνουμε με δαύτα το Vstrom δεν το περνάς που να χτυπιέσαι ακόμα κι αν χάσεις 30 κιλά, μια που σε βλέπω παχουλούτσικο στις φωτό. :lol: :lol: :lol:
To Bandit 600 ούτε στον ύπνο σου φυσικά.

Ρε λες κι ο Vespakias που εφευγε σημερα σφαίρα στα φανάρια της Πειραιώς να βγεί να πει οτι πατησε κατ εξακολουθηση τον κουλό με το 900? :confused: a esy isoyna mori koylatza??

loipon perasa simera mia kilota sapia..me 900..:rotflmao: :lol: :bawl:

jimtarasxt660x
17/03/2010, 15:44
Ε δεν άντεξα ρε φίλε τόση ώρα...διάβαζα, διάβαζα αλλά εντάξει και εγώ άμα κάτσω και φτιάξω το ΧΤΧ μετά θα πατάω τα 640 μαμά( για σένα λέω camen:lol: ) και άμα το 640 φτιαχτεί θα πατάει κάποιο άλλο και πάει λέγοντας!

Από βελτιώσεις πολλές αλλά το θέμα είναι πως βγαίνει από το εργοστάσιο...

Καλά τα τζαπόνια αλλά μέχρι εκεί...μιλάω για fmx,xtx,drz τωρα στα ss δεν πολύ ανακατεύομαι :wave2:

sapila racing
17/03/2010, 15:44
a esy isoyna mori koylatza??

loipon perasa simera mia kilota sapia..me 900..:rotflmao: :lol: :bawl:

Bas. Sofias 60 είσαι ε? Κατέβα κατω αν σου βαστάει!
:rotflmao: :lol:

DUKASII
17/03/2010, 15:45
:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

jimtarasxt660x
17/03/2010, 15:46
:rotflmao: :lol:

Περίμενε έρχομαι και εγώ...άντε να μαζευτούμε πολλοί γιατί μας έχει ζαλίσει αυτός ο δούκας...:rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
Περίμενε έρχομαι και εγώ...άντε να μαζευτούμε πολλοί γιατί μας έχει ζαλίσει αυτός ο δούκας...:rotflmao: :rotflmao: elate meta tis 5:30 re..:lol: :bawl: :rotflmao:

camen
τωρα στα ss δεν πολύ ανακατεύομαι :wave2:

Καλυτερα γτ εχουμε και ενα RC8 ετσι?!!!:evil: :evil: :evil: :evil:

DUKASII
17/03/2010, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλυτερα γτ εχουμε και ενα RC8 ετσι?!!!:evil: :evil: :evil: :evil: file ego oso kai na to koitao...suzuki to blepo to diko moy...poy to xoyme ayto?/??

camen
17/03/2010, 15:47
elate meta tis 5:30 re..:lol: :bawl: :rotflmao:

Εγω θα ειμαι μαζι σου φιλε...Ειμαστε που ειμαστε λιγοι,αμα χασω και εσενα θα μας παρουν
φαλαγγι οι γιαπωνεζουλες εδω μεσα:yuck: :yuck: :yuck:

:beer: :beer:

jimtarasxt660x
17/03/2010, 15:48
elate meta tis 5:30 re..:lol: :bawl: :rotflmao:

Στις 5 τελειώνεις ρε κοτόπουλο???
Θες να έρθουμε και να μην σε βρούμε εκεί ε?:rotflmao: :evil: :evil:

Α, και που σαι? άντε χάρισε αυτό το σουτσούκι ρε φίλε...δεν μπορούμε άλλο την γκρίνια σου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
17/03/2010, 15:48
file ego oso kai na to koitao...suzuki to blepo to diko moy...poy to xoyme ayto?/??

Το εχουμε το εχουμε...:wacko: :wacko: :wacko:
Θελετε να ανοιξουμε ενα θεματακι και για αυτο?:smokin: :evil:

DUKASII
17/03/2010, 15:49
Στις 5 τελειώνεις ρε κοτόπουλο???
Θες να έρθουμε και να μην σε βρούμε εκεί ε?:rotflmao: :evil: :evil:

Α, και που σαι? άντε χάρισε το αυτό σουτσούκι ρε φίλε...δεν μπορούμε άλλο την γκρίνια σου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: re edo to xexasa tis proales me to kleidi pano gia kana 4 oro..kai brika xartaki pano na grafei..

GIA MALAKES PSAXNEIS ETSI???:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

jimtarasxt660x
17/03/2010, 15:50
re edo to xexasa tis proales me to kleidi pano gia kana 4 oro..kai brika xartaki pano na grafei..

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

MAG/FMX
17/03/2010, 15:57
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Τελος παντων :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Παω για μπαλιτσα , οταν ερθω θα γραψω τι εκανα μαμα οταν ειμουν .......... κ δεν ειμαι εντελως φιδεμπορας........:bigcry:

sakisvolos
17/03/2010, 16:21

NA VALO KAI MIA FUN MOTO NA SKASEI KANA XAMOGELO KAI TO TYRI?

Μόνο ένα χαμόγελο ρε Φατσέα? :rotflmao: :confused: :rotflmao:

Μου έχει πονέσει η κοιλιά μου από το γέλιο με την πάρτη σου είσαι καλή ''φιγούρα''....
Άντε και σε ένα μεγάλο θέατρο μετά από αυτό το σόου που δίνεις εδώ να παίξεις να γελάσουμε κι εκεί!

panos26
17/03/2010, 18:23
Anyway τα πηγα με ενα Duke 2 με akrapovits k ειμασταν στα ιδια κ ο τυπος ειχε τρελαθει ......... αφου πηγαιναμε τσιτα γκαζια κ καθε λιγο κοιτιομασταν ........ εγω χαρουμενος κ αυτος να χει λυσαξει .........

:eek: :eek: :eek:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Allst@rf
17/03/2010, 18:43
re edo to xexasa tis proales me to kleidi pano gia kana 4 oro..kai brika xartaki pano na grafei..

ρέστα... :beer:

begenius
17/03/2010, 19:01
Παιδια καλησπερα!
Διαβασα όλα τα προηγουμενα post,και το μονο που καταλαβα είναι ότι θα πρεπει να διμιουργηθει παλι το αιωνιο thread Europe vs Japan!!!
Η ταπεινη μου αποψη είναι ότι ο καθενας υποστηριζει αυτό που εχει είναι το καλυτερο.
Εάν δουμε ιστορικα τα τελαιυταια 110 χρονια θα παρατηρησουμε τα εξης
Τα πρωτα 70 χρονια (εως τα τελη της δεκαετιας του 60)Αμερικη και Ευρωπη διμιουργουν εφευρισκουν και εξελισουν την εννοια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
Harley-Ace-Indian-Henderson –Bmw-BSA-Triumph-HRD-Brought-AJS-DKW-ΜοτοGuzzi MV-Ducati και ακομη 30-40 βιοτεχνιες σε Αγγλια-Ιταλια κλπ
Η Ασια ( /Ιαπωνια /Ινδια/Ταιλανδη/Κινα/Κορεα κλπ)κοιμαται τον υπνο του δικαιου και το μονο αξιολογο μοτσακο το βγαζει μετα τον 2ο παγκ.πολεμο το ΠΑΠΑΚΙ!!!
Ωμως αντιγραφοντας και εξελισοντας την τεχνολογια των Ευρωπαιων/Αμερικανων
Παρουσιαζουν το 1969 το γνωστο CB750 Με το οποιο καθιερωνονται στην παγκοσμια αγορα.Απο το 1970 και για τα επομενα 25 χρονια με συνεχομενες κοπιες του 4κυλινδρου εν σειρα από τις γνωστες ΗondaYamahaSusukiKawasaki-καταφερνουν καλες πωλησεις και μονοπολουν στις διεθνεις αγορες.Ο λογος είναι σχετικα απλος.ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ με αξιοπιστη λειτουργια και μηχανολογικα σωστος,με πολύ καλες επιδοσεις –κατασκευαζεται χρησιμοποιοντας Φθηνα εργατικα-και εξελισεται από κεφαλαια που δινουν οι πωλησεις των ΠΑΠΙΩΝ .Kατεβαζουμε το συνολικο κοστος χρησιμοποιοντας ΜΕΤΡΙΑΣ εως κακης ποιοτητας/ΠΛΑΙΣΙΑ/ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ/και αδιαφορο DESIGN.
Aποτελεσμα υπερδυναμοι κινητηρες με εξωπραγματικες επιδοσεις…..αλλα ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΗΔΕΝ/Δεν στριβω-δεν ελεγχω-δεν εχω χαρακτηρα.
Σχεδον δεν ξεχωριζεις πια την μιαΓιαπωνεζικη εταιρεια από την άλλη,σαν να βγαινουν από ένα μεγαλο χωνι στο οποιο εχουνε πεταξει μερικα τετρακιλυνδρα ,μερικα πλαισια αλουμινιου και ένα ματσο πλαστικα.Ολα μοιαζουν ιδια.
Τα τελευταια 15 χρονια –τα πραγματα αλαξαν και παλι προς την μερια των Ευρωπαιων τοσο στα supersport οσο και στα ΟΝ-ΟfF και γυμνα τα κορυφαια μηχανακια είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (ΒMW-TRIUMPH-APRILIA-MV-KTM-DUCATI)
Αυτό που συμβαινει στην Ελληνικη αγορα είναι ότι ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει –όχι αυτό που του αρεσει αλλα αυτό που ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ να παρει είναι αυτό που ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ/ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ/και κοστιζει ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ----
Είναι το ιδιο αναλογο και με αλλα προιοντα όπως πχ τα Αυτοκινητα-Τα ηλεκτρονικα-Τα ρουχα κλπ
Οποιος εχει /γουστο/αποψη/χαρακτηρα/κριτηριο/ΔΙΑΦΕΡΕΙ από την ΜΑΖΑ-η οποια παντα θα πιστευειει αυτά που γραφουν οι δημοσιογραφοι/και θα αντιγραφουν αυτά που βλεπουν στις διαφημησεις της τηλεορασης.Η αποψη τους θα καθοριζεται από τα περιοδικα του ειδικου τυπου-αυτά που ακουνε από καποιους παντογνωστες –και αυτά που τους προσταζουν οι ειδικοι στην Τηλεοραση.
Εγω ετυχε να εχω εως τωρα παντα Ευρωπαικα μηχανακια και μια φορα που πηρα γιαπωνεζικο το πουλησα μετα από 17000 χλμ –γιατι ηταν οδηγικα αδιαφορο/ασχημο ,και θα εχανα τα μισα λεφτα μου στα 2 χρονια!! Και εάν ειχα την πολυτελεια να εχω πολλα ευρω παλι Ευρωπη θα αγοραζα,γιατι εκτιμω την ποιοτητα-την αποψη-και τον χαρακτηρα-
Οι γιαπωνεζοι (στις μοτοσυκλεττες)παντα θα ANTΙΓΡΑΦΟΥΝ –δημιουργια ΜΗΔΕΝ
:beer: :cool:

el patron
18/03/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από begenius
Παιδια καλησπερα!
Διαβασα όλα τα προηγουμενα post,και το μονο που καταλαβα είναι ότι θα πρεπει να διμιουργηθει παλι το αιωνιο thread Europe vs Japan!!!
Η ταπεινη μου αποψη είναι ότι ο καθενας υποστηριζει αυτό που εχει είναι το καλυτερο.
Τα πρωτα 70 χρονια (εως τα τελη της δεκαετιας του 60)Αμερικη και Ευρωπη διμιουργουν εφευρισκουν και εξελισουν την εννοια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
Harley-Ace-Indian-Henderson –Bmw-BSA-Triumph-HRD-Brought-AJS-DKW-ΜοτοGuzzi MV-Ducati και ακομη 30-40 βιοτεχνιες σε Αγγλια-Ιταλια κλπ
Η Ασια ( /Ιαπωνια /Ινδια/Ταιλανδη/Κινα/Κορεα κλπ)κοιμαται τον υπνο του δικαιου και το μονο αξιολογο μοτσακο το βγαζει μετα τον 2ο παγκ.πολεμο το ΠΑΠΑΚΙ!!!
Παρουσιαζουν το 1969 το γνωστο CB750 Με το οποιο καθιερωνονται στην παγκοσμια αγορα.Απο το 1970 και για τα επομενα 25 χρονια με συνεχομενες κοπιες του 4κυλινδρου εν σειρα από τις γνωστες ΗondaYamahaSusukiKawasaki-καταφερνουν καλες πωλησεις και μονοπολουν στις διεθνεις αγορες.Ο λογος είναι σχετικα απλος.ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ με αξιοπιστη λειτουργια και μηχανολογικα σωστος,με πολύ καλες επιδοσεις –κατασκευαζεται χρησιμοποιοντας Φθηνα εργατικα-και εξελισεται από κεφαλαια που δινουν οι πωλησεις των ΠΑΠΙΩΝ .Kατεβαζουμε το συνολικο κοστος χρησιμοποιοντας ΜΕΤΡΙΑΣ εως κακης ποιοτητας/ΠΛΑΙΣΙΑ/ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ/και αδιαφορο DESIGN.
Aποτελεσμα υπερδυναμοι κινητηρες με εξωπραγματικες επιδοσεις…..αλλα ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΗΔΕΝ/Δεν στριβω-δεν ελεγχω-δεν εχω χαρακτηρα.
Σχεδον δεν ξεχωριζεις πια την μιαΓιαπωνεζικη εταιρεια από την άλλη,σαν να βγαινουν από ένα μεγαλο χωνι στο οποιο εχουνε πεταξει μερικα τετρακιλυνδρα ,μερικα πλαισια αλουμινιου και ένα ματσο πλαστικα.Ολα μοιαζουν ιδια.
Τα τελευταια 15 χρονια –τα πραγματα αλαξαν και παλι προς την μερια των Ευρωπαιων τοσο στα supersport οσο και στα ΟΝ-ΟfF και γυμνα τα κορυφαια μηχανακια είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (ΒMW-TRIUMPH-APRILIA-MV-KTM-DUCATI)
Αυτό που συμβαινει στην Ελληνικη αγορα είναι ότι ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει –όχι αυτό που του αρεσει αλλα αυτό που ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ να παρει είναι αυτό που ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ/ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ/και κοστιζει ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ----
Είναι το ιδιο αναλογο και με αλλα προιοντα όπως πχ τα Αυτοκινητα-Τα ηλεκτρονικα-Τα ρουχα κλπ
Οποιος εχει /γουστο/αποψη/χαρακτηρα/κριτηριο/ΔΙΑΦΕΡΕΙ από την ΜΑΖΑ-η οποια παντα θα πιστευειει αυτά που γραφουν οι δημοσιογραφοι/και θα αντιγραφουν αυτά που βλεπουν στις διαφημησεις της τηλεορασης.Η αποψη τους θα καθοριζεται από τα περιοδικα του ειδικου τυπου-αυτά που ακουνε από καποιους παντογνωστες –και αυτά που τους προσταζουν οι ειδικοι στην Τηλεοραση.
Εγω ετυχε να εχω εως τωρα παντα Ευρωπαικα μηχανακια και μια φορα που πηρα γιαπωνεζικο το πουλησα μετα από 17000 χλμ –γιατι ηταν οδηγικα αδιαφορο/ασχημο ,και θα εχανα τα μισα λεφτα μου στα 2 χρονια!! Και εάν ειχα την πολυτελεια να εχω πολλα ευρω παλι Ευρωπη θα αγοραζα,γιατι εκτιμω την ποιοτητα-την αποψη-και τον χαρακτηρα-
:beer: :cool: :beer: :beer:

andgeo
18/03/2010, 08:56
Ναι καλά , μετά κι απ αυτό :a014: :a014: :a014: :a014: κουβάδες μέχρι να :a024: γεράσουμε!!!!

laziali21
06/04/2010, 15:14
Παιδια καλησπερα!

τα πες ολα!!!:beer:

reinmeister
06/04/2010, 15:17
Παιδια καλησπερα!

επειδη βαριεμαι να γραφω μια λεξη μονο...

πιπες...

alex14
06/04/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
επειδη βαριεμαι να γραφω μια λεξη μονο...

πιπες...

Τα πες ολα :D

:beer:

tfd1978
06/04/2010, 16:05
Παρτε γιαπωνεζικα.....εχει για ολους!!!

Προβατα....:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p :p :p

Stabak
06/04/2010, 16:51
Παρτε κορόϊδα γιαπωνεζικα και θα περάσετε καλα :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα σας περνάνε και τα monstro 400 στα ορεινα στροφιλίκια του Λυκαβητου... :lol: :lol: :lol:

laziali21
06/04/2010, 17:30
επειδη δεν ξερω τι να πω μια λεξη μονο...

πιπες...

LOUKILOUK
06/04/2010, 17:40
:a014: :beer:

υ.γ. α) έχω δώσει τον λόγο μου στον Vale να προσπαθώ να μην "τσιμπάω"... και
β)σε παρόμοια συζήτηση δεν είχα αντέξει και είχα βρίσει το "τυρί", όταν για να αποδείξει την κατωτερότητα των ΚΤΜ και την αναξιοπιστία τους, κοτσάρισε βιντεάκι με ΚΤΜ του οποίου ο αναβάτης χτυπούσε άσχημα ύστερα από κακή προσγείωση σε άλμα .... :confused: :a31: :a24: :a06: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....:yuck: :sad:

sakisvolos
06/04/2010, 17:53
Εγω ετυχε να εχω εως τωρα παντα Ευρωπαικα μηχανακια και μια φορα που πηρα γιαπωνεζικο το πουλησα μετα από 17000 χλμ –γιατι ηταν οδηγικα αδιαφορο/ασχημο ,και θα εχανα τα μισα λεφτα μου στα 2 χρονια!!

Ενώ μαζί με τα ευρωπαϊκά παίρνεις δώρο και τα στέφανα για να το παντρευτείς! :wave2:

Και εάν ειχα την πολυτελεια να εχω πολλα ευρω παλι Ευρωπη θα αγοραζα,γιατι εκτιμω την ποιοτητα-την αποψη-και τον χαρακτηρα-

Όπως ακριβώς το λες θέλει να έχεις πολλά ευρώ για να αγοράσεις και να συντηρείς ένα ευρωπαϊκό!!

Κάποτε αντέγραφαν δεν λέω όχι... αλλά δεν έβαλαν κι αυτοί κάποια καινοτομία ας πούμε?
Η ναυαρχίδα της Ducati δεν έχει την κασέτα με τα γρανάζια της Honda για την κίνηση των
εκκεντροφόρων?? :confused: :confused:

Και πολλές άλλες καινοτομίες είτε σας αρέσει είτε όχι!

p@nos
06/04/2010, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

Η ναυαρχίδα της Ducati δεν έχει την κασέτα με τα γρανάζια της Honda για την κίνηση των

ti ekane h ducati leei?

:look:

και για πες και καμια καινοτομια που αντεγραψαν οι ευρωπαιοι...

sakisvolos
06/04/2010, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ti ekane h ducati leei?

Αν δεν το ξέρεις εσύ δεν σημαίνει οτί δεν έγινε!:winka:

Διάβασε μάθε και μετά γέλα!:bigcry:

nickmonstro
06/04/2010, 18:56
Ενώ μαζί με τα ευρωπαϊκά παίρνεις δώρο και τα στέφανα για να το παντρευτείς! :wave2:

Όπως ακριβώς το λες θέλει να έχεις πολλά ευρώ για να αγοράσεις και να συντηρείς ένα ευρωπαϊκό!!

Κάποτε αντέγραφαν δεν λέω όχι... αλλά δεν έβαλαν κι αυτοί κάποια καινοτομία ας πούμε?

Sakis Hellooooo....εχουμε 2010 και τα 80's ειναι κοντα τρεις (3) δεκαετιες πισω ειτε σου αρεσει ειτε οχι!!!:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Κατι καινουριο πες μας γιατι για κασετες μας λες αλλα εσυ παιζεις την ιδια κασετα βρε φιλε!:lol:

:wave2:

nickmonstro
06/04/2010, 18:58
ti ekane h ducati leei?

και για πες και καμια καινοτομια που αντεγραψαν οι ευρωπαιοι...

Μαλλον πρεπει να εχει μπερδεψει το κιβωτιο τυπου κασετας που φορεσε η MV Agusta στην F4 750 το 1999.....:rolleyes:

sakisvolos
06/04/2010, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Μαλλον πρεπει να εχει μπερδεψει το κιβωτιο τυπου κασετας που φορεσε η MV Agusta στην F4 750 το 1999.....:rolleyes:

Δεν έχω μπερδέψει τίποτα απολύτως.........δες τι σύστημα έχει το desmo για την κίνηση των
εκκεντροφόρων και μετά να λες ότι τα έχω μπερδέψει!:winka:

nickmonstro
06/04/2010, 19:04
Δεν έχω μπερδέψει τίποτα απολύτως.........δες τι σύστημα έχει το desmo για την κίνηση των
εκκεντροφόρων και μετά να λες ότι τα έχω μπερδέψει!:winka:

Ξερω αρκετα καλα πιστεψε με!:winka:

Η κασετα ακομα δεν εχω καταλαβει που κολαει!:smilea:

sakisvolos
06/04/2010, 19:08
Ξερω αρκετα καλα πιστεψε με!:winka:

Η κασετα ακομα δεν εχω καταλαβει που κολαει!:smilea:

Δεν είμαι στο σπίτι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ανεβάσω φοτό με το εν λόγω σύστημα
και αυτό σαν κασέτα είναι με γρανάζια που μεταδίδει την κίνηση από το στροφαλοφόρο στον
εκκεντροφόρο!:winka:

p@nos
06/04/2010, 19:14
Αν δεν το ξέρεις εσύ δεν σημαίνει οτί δεν έγινε!:winka:

Διάβασε μάθε και μετά γέλα!:bigcry:

ti les re saki

ιμαντες εχει για τους εκκεντροφορους, οπως ολα τα ντουκατι...τωρα τα γραναζια που κολλανε δε ξερω...

sakisvolos
06/04/2010, 19:21
ti les re saki

ιμαντες εχει για τους εκκεντροφορους, οπως ολα τα ντουκατι...τωρα τα γραναζια που κολλανε δε ξερω...

Μοντέλο
2006 desmo (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_desmosedici_rr%2006.htm) για δες πως δίνει κίνηση στους εκκεντροφόρους!! :winka: :winka: :winka:

Να δεις που κολάνε τα γρανάζια!:D

Edit: Year
2006

Engine

Liquid-cooled, "L"-four cylinder, DOHC, Desmodromic,
4 valves per cylinder, gear driven camshafts :winka:

p@nos
06/04/2010, 19:25
Μοντέλο
2006 desmo (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_desmosedici_rr%2006.htm) για δες πως δίνει κίνηση στους εκκεντροφόρους!! :winka: :winka: :winka:

Να δεις που κολάνε τα γρανάζια!:D

re saki gia to desmosedici les?

:a018: :a018: :a018:

αυτα βγηκαν για να πανε σε μουσεια, και εσυ λες οτι αντεγραψε η ντουκατι???

nai ναι ευτυχως που αντεγραψε η ντουκατι τη χοντα και εβγαλε το ντεσμοσεντιτσι

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Stabak
06/04/2010, 19:28
βλεπω ολοι οι μηχανικοι εδω μαζευτηκανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
06/04/2010, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
βλεπω ολοι οι μηχανικοι εδω μαζευτηκανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λέω ψέματα ή κάνω λάθος??? :confused: :confused: :confused:

nickmonstro
06/04/2010, 19:40
Bρε Σακη η κασετα που λες και εγω εχω κολησει:lol: ειναι αυτο που σου ειπα και πιο πανω.Αναφερετε στο κιβωτιο το οποιο ειναι τυπου κασετας(δηλ. μπορει να αφαιρειται μονοκοματο για εξοικονομιση χρονου.)και οχι στους εκκεντροφορους.Τα μπερδεψες λιγο...:smilea:

p@nos
06/04/2010, 19:44
σακη οτι να ναι λες...

το ντεσμοσεντιτσι δεν ειναι η ναυαρχιδα της ντουκατι...ουτε βγηκε για εμπορικους σκοπους...ειναι ενα κοσμημα των δυο τροχων που το εβγαλε για να το θαυμαζουμε ολοι...

τωρα να λες οτι ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το βαραντερο μονο γελια προκαλει...

sakisvolos
06/04/2010, 19:53
Αρχκά δημιουργήθηκε από p@nos
σακη οτι να ναι λες...

το ντεσμοσεντιτσι δεν ειναι η ναυαρχιδα της ντουκατι...ουτε βγηκε για εμπορικους σκοπους...ειναι ενα κοσμημα των δυο τροχων που το εβγαλε για να το θαυμαζουμε ολοι...

τωρα να λες οτι ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το βαραντερο μονο γελια προκαλει...

Πάνο φίλε μάλλον εσύ λες ότι να 'ναι αν το desmo δεν είναι η ωαυαρχίδα της Ducati τότε ποιό είναι
το monster??:confused:

Και να ήταν μόνο και μόνο προτώτυπο να πω εντάξει αλλά βγήκε στην παραγωγή μπορεί να βγαίνουν
λίγα κομμάτια αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι το ότι έχει πάνω του μια ιαπωνική καινοτομία!

p@nos
06/04/2010, 19:56
Πάνο φίλε μάλλον εσύ λες ότι να 'ναι αν το desmo δεν είναι η ωαυαρχίδα της Ducati τότε ποιό είναι
το monster??:confused:

Και να ήταν μόνο και μόνο προτώτυπο να πω εντάξει αλλά βγήκε στην παραγωγή μπορεί να βγαίνουν
λίγα κομμάτια αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι το ότι έχει πάνω του μια ιαπωνική καινοτομία!

oxi re saki den einai to desmosedici ναυαρχηδα μην τρελαθουμε...

ναυαρχιδα ειναι το 1198R

το ντεσμοσεντιτσι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και μην επιμενεις...

και τωρα κατα ποσο ειναι ιαπωνικη καινοτομια η κινηση εκκεντροφορων με γραναζια, δε βαζω και το χερι μου στη φωτια:winka:

Stabak
06/04/2010, 20:00
ο τυπος κασετας (συνηθιζεται για το σαζμαν) ειναι για την γρηγορότερη και ευκολοτερη επισκεψη του και αλλαγη του, δεν ειναι κανα τεχνολογικό θαυμα, ομοιως και η επισκεψιμότητα των γραναζιων κινησης εκκεντροφόρων... που στην ουσια ειναι πιο ευκολα απο το σαζμαν...

συνεπως αλλη η μορφολογία της κατασκευής και αλλο η φιλοσοφία της (βλεπε ντεσμο, καδενες, ιμαντες, γραναζια κινησης κλπ)

reinmeister
06/04/2010, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από laziali21

το "2" που λεει στο αβαταρ σου ειναι τα μηνυματα που εχεις η ο οροφος της πολυκατοικιας σου?

sakisvolos
06/04/2010, 21:47
oxi re saki den einai to desmosedici ναυαρχηδα μην τρελαθουμε...

ναυαρχιδα ειναι το 1198R

Δεν είναι ε? Τέσπα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε οπότε :wave2: !

Ο θωμάς μερικές σελίδες παραπάνω έγραψε αυτό είπα να μην ποστάρω τότε αλλά θα το κάνω τώρα!

Νομιζω οτι τα Ευρωπαικα εχουν χαρακτηρα ενω τα ιαπωνικα ειναι κοπιες το ενα του αλλου.Αλλαζει μονο η μαρκα.
Κ αυτος ειναι ο λογος που καποιοι αγαπανε τα ευρωπαικα.Γτ εχουν κατι το πιο ιδιαιτερο απο ολα τα υπολοιπα...:winka:

Μας λέει ο θωμάς ότι τα γιαπωνέζικα είναι κόπιες το ένα του άλλου....πως γίνεται αυτό??:confused:

Όταν η ΚΤΜ με ένα κινητήρα Lc4 βγάζει όλα της τα μονοκύλινδρα από παλιά και τα V2 της με τον
Lc8 α! ξέχασα έβγαλε και το Rc8 αυτό που οι οδηγοί αγώνων που το είχαν τεστάρει στις αρχές
το χαρακτήρισαν επικίνδυνο μιας και έπιανε νεκρές παντού!

Όταν η Ducati με ένα V2 κινητήρα πότε σε έκδοση διβάλβιδου και πότε τετραβάλβιδου έβγαζε και
βγάζει όλα της τα εμπορικά μοντέλα! Βέβαια έχει μετατρέψει και τα μοτέρ αυτά σε υδρόψυκτα
πλέον....κάτι είναι κι αυτό δεδομένου ότι τα αερόψυκτα της είναι τεχνολογία δεκαετίας '60!
Η ντουκατι στα περισσότερα μοντέλα της (τα εμπορικά) επίσης χρησιμοποιεί και το ίδιο πλαίσιο!

Η BMW τα περισσότερα εμπορικά της μοντέλα έχει βάλει τον boxer τον αερόψυκτο!
Στα μονοκύλινδρα της χρησιμοποιεί κινητήρες της Rotax ή της Motori Minarelli και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου
μιας και τα μοτέρ αυτά δουλεύανε και δε σπάγανε όχι εύκολα και αναίτια τουλάχιστον!

Για ποιο χαρακτήρα μιλάς ρε θωμά για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή! Ποια είναι κόπιες το ένα του άλλου?? :confused:

Άσχετο με τα υπόλοιπα στο συγκεκριμένο πόστ αλλά....................
Η aprilia μας είχε συνηθίσει κυρίως να βγάζει ζημιές στα ηλεκτρικά και πολλοί θεωρούσαν τα μοτέρ
της άσπαστα και ήταν! Αλλά στο RSV τι έγινε;; σπάνε η μπιέλες;; γιατί;;
Από λάθος προγραμματισμό στο CNC που φτιάχνει τις μπιέλες;;
Στο κομμάτι της μπιέλας εκεί που περνάει ο πίρος του πιστονιού
έγιναν οι τρύπες παράκεντρα με αποτέλεσμα οι μπιέλες να κόβονται με ότι επακόλουθο!
Και λέω εγώ ένας μ@λ@κ@ς μηχανικός ΔΕΝ το είδε αυτό να πει ρε τι κάνουμε;; θα έχουμε πρόβλημα!
Ποιοτικός έλεγχος ΔΕΝ υπάρχει;;

και τωρα κατα ποσο ειναι ιαπωνικη καινοτομια η κινηση εκκεντροφορων με γραναζια, δε βαζω και το χερι μου στη φωτια:winka:

Μη το βάζεις ρε το χέρι σου στη φωτιά θα καείς τσάμπα και βερεσέ και θα είσαι κουλός μετά! :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
06/04/2010, 21:52
re saki sto xw pei polles φορες...γιατι ολο μπαρουφες γραφεις και μας τα πριζεις και δε θα μας φτανει να τα μετρησουμε το ορχιδομετρο μετα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πηγαινε σε μια ελληνμοτο...μπες μεσα και ζητα ενα μηχανακι...εχει πολλα...ντουκατι κτμ μορινι κλπ...παρε και κανε βολτα, οποιο σου δωσουν...

και θα καταλαβεις γιατι σου λεμε

φροντησε να μην εχει θαλασσα κοντα, γιατι μετα που θα φυγεις με το φμξ θα το πεταξεις μεσα και ειναι κριμα

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl:

sakisvolos
06/04/2010, 22:05
φμξ

Πάλι εκεί το γύρισες γιατί έτσι σε συμφέρει ξεκόλλα τέλος πάντων ΔΕΝ κάνω καμιά σύγκριση εγώ
ξεκόλλα πια με το φμξ καταντάς εντελώς μα εντελώς γραφικός!

Απάντησε μου.....στο παραπάνω πόστ όσα γράφω είναι λάθος;;;

Α! Και που 'σαι είμαι πλέον κάποιας ηλικίας και στην ηλικία μου και για τη χρήση που τη θέλω
τη μηχανή αυτό που έχω μου κάνει δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κι άλλες μηχανές που θα μου κάνανε γι αυτή τη
χρήση αλλά κι αυτές ΔΕΝ είναι ευρωπαϊκές να είσαι σίγουρος!!

Α! και κάτι άλλο για πολλές πίπες γραφτήκανε στα παραπάνω πόστ! Όταν εγώ πήρα το φμξ με 5550?
το ΚΤΜ DukeII σε στοκ που τα είχανε τα πουλάγανε 9450? ούτε ένα ευρώ παρακάτω οπότε η κάθε
σύγκριση στην τιμή είναι απλά άκυρη σχεδόν τα διπλά κόστιζε!

Τη μια πίπα πάνω στην άλλη πετάτε! Ξεκόλλα από το φμξ και απάντησε μου στο παραπάνω πόστ
είναι ψέμματα τα όσα γράφω;;

Τα άλλα είναι απλώς πίπες! :smokin:

thalasinos
06/04/2010, 22:15
.

194528

nickmonstro
06/04/2010, 22:28
Α! και κάτι άλλο για πολλές πίπες γραφτήκανε στα παραπάνω πόστ! Όταν εγώ πήρα το φμξ με 5550?
το ΚΤΜ DukeII σε στοκ που τα είχανε τα πουλάγανε 9450? ούτε ένα ευρώ παρακάτω οπότε η κάθε
σύγκριση στην τιμή είναι απλά άκυρη σχεδόν τα διπλά κόστιζε!

Τη μια πίπα πάνω στην άλλη πετάτε! Ξεκόλλα από το φμξ και απάντησε μου στο παραπάνω πόστ
είναι ψέμματα τα όσα γράφω;;

Τα άλλα είναι απλώς πίπες! :smokin:

Ειλικρινα με ολο τον ΣΕΒΑΣΜΟ που σου εχω....εαν δεν ειναι η υπερτατη ΠΙΠΑ να συγκρινεις το Duke με το FMX τοτε τι ειναι?????

Σακη καπου το εχεις χασει και εκτιθεσαι.....εντελως φιλικα στο λεω!

p@nos
06/04/2010, 22:34
τι λες μωρε σακη

9490 εχει τωρα το καινουριο ντουκ...

τα στοκ ντουκ τα εδιναν 7000...τα απλα lc4 τα εδιναν 6500...αμα επιμενεις θα ψαξω να βρω και περιοδικα παλια που τα διαφημιζαν...

στα ακριβα τους τα ντουκ τα εδιναν 8κ

sakisvolos
06/04/2010, 22:35
Ειλικρινα με ολο τον ΣΕΒΑΣΜΟ που σου εχω....εαν δεν ειναι η υπερτατη ΠΙΠΑ να συγκρινεις το Duke με το FMX τοτε τι ειναι?????

Σακη καπου το εχεις χασει και εκτιθεσαι.....εντελως φιλικα στο λεω!

Ε ρε Νικόλα θα με χαζέψεις ΠΟΤΕ δεν έκανα εγώ κάποια τέτοια σύγκριση!
Αν διαβάσεις κάποιο πόστ δικό μου
που να κάνω σύγκριση του φμξ με οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι τι να πω τότε ναι το έχω χάσει και δε ξέρω τι λέω!

Την σύγκριση αυτή θα δεις ότι πάντα κάποιος άλλος την κάνει και όχι εγώ!
Εγώ απλά είπα για την σύγκριση της τιμής που κάνανε κάποιοι σε κάποια πόστ παραπάνω.....είπα
απλά ότι όταν το φμξ είχε 5550? το ντιουκ2 είχε 9450? γιατί κάποιος ανέφερε ότι ήταν απλώς λίγο ακριβότερο
όχι ότι είχε σχεδόν διπλάσια τιμή! :winka:

sakisvolos
06/04/2010, 22:37

9490 εχει τωρα το καινουριο ντουκ...

Κοίτα υπάρχει περιοδικό της τότε εποχής........9450? σου αρέσει η όχι τόσο είχε το ντιουκ2 !

p@nos
06/04/2010, 22:38
και ποιο να ναι ρε σακη ψεμα...το οτι οι ευρωπαιοι αντιγραφουν τους ιαπωνες?

επειδη η ντουκατι εβαλε σε ενα σουπερ ντουπερ συλλεκτικο 2τροχο γραναζια?
και σε τι πλεονεκτει αυτο?δινει κατι σε αποδοση?η μηπως απλα δε θελει καθε χρονια αλλαγμα οπως ο ιμαντας(μιας και ολα βιτρινα θα πανε)

αντιγραφη θα ηταν να εβαζε vtec, οχι κινηση με γραναζια...ενας απλος τροπος κινησης των εκκεντροφορων ειναι...οχι κατι περισσοτερο...

p@nos
06/04/2010, 22:39
Κοίτα υπάρχει περιοδικό της τότε εποχής........9450? σου αρέσει η όχι τόσο είχε το ντιουκ2 !

εσυ ειπες οτι τοσο ειχαν τα στοκ...

δεν ειχαν τοσο τα στοκ...9κ εδιναν πολυ πριν τα στοκ...και αμα επιμενεις θα βρω διαφημιση να τη βαλω να μαθεις να λες ψεμματα:D :smokin:

sakisvolos
06/04/2010, 22:47
εσυ ειπες οτι τοσο ειχαν τα στοκ...

δεν ειχαν τοσο τα στοκ...9κ εδιναν πολυ πριν τα στοκ...και αμα επιμενεις θα βρω διαφημιση να τη βαλω να μαθεις να λες ψεμματα:D :smokin:

Μη το κάνεις θέμα σου λέω αυτός που πήρα το φμξ είναι αντιπρόσωπος της ελληνμοτό και είχα πάρει και
διαφημιστικά φυλλάδια της ΚΤΜ οπότε είσαι άκυρος...........λέω για το ντιούκ2 όχι το lc4 !

p@nos
06/04/2010, 22:52
Μη το κάνεις θέμα σου λέω αυτός που πήρα το φμξ είναι αντιπρόσωπος της ελληνμοτό και είχα πάρει και
διαφημιστικά φυλλάδια της ΚΤΜ οπότε είσαι άκυρος...........λέω για το ντιούκ2 όχι το lc4 !

το ντουκ το εδιναν 8200κατι με ακραπες δωρο...τα τελευταια κομματια τα εδοσαν κατω απο 8...

νταξ εσενα στο χω ξαναπει η μλκια σου δεν ηταν που δε πηρες κτμ ηταν πολυ πανω απο τα 5500 που πηρες το φμξ...η μλκια ηταν που δε πηρες το 660:evil: :evil: :a01:

sakisvolos
06/04/2010, 23:10
το ντουκ το εδιναν 8200κατι με ακραπες δωρο...τα τελευταια κομματια τα εδοσαν κατω απο 8...

νταξ εσενα στο χω ξαναπει η μλκια σου δεν ηταν που δε πηρες κτμ ηταν πολυ πανω απο τα 5500 που πηρες το φμξ...η μλκια ηταν που δε πηρες το 660:evil: :evil: :a01:

Κάτι ρώτησα θα μου απαντήσατε? Αυτά περί καινοτομίας εσένα και περί αντιγράφων στον θωμά!:winka:

sakis1098
07/04/2010, 11:01
εγώ νομίζω ότι οι Ιάπωνες αντιγράφουν τους Ευρωπαίους χρόνια τώρα κι έχω τρανό παράδειγμα :) όταν οι Ευρωπαίοι είχαν οχήματα με 2 τροχούς................................:cool:

Cpt. Haddock
07/04/2010, 11:06

Καιρός να ξεκολάμε λιγο απο αυτή την καραμέλα...

Δοκίμασε να πουλήσεις ενα TDM :lol:

reinmeister
07/04/2010, 11:37
εγω λεω ,καποια στιγμη, εσεις οι λατρεις των ευρωπαϊκων να σταματησετε να πιπιλατε την καραμελα της δημιουργιας...

ειναι σαν να λετε μαγκα αυτον που ανακαλυψε τον τροχο και μαλακα αυτον που τον εξελιξε και τον εκανε να δουλευει τελεια...

p@nos
07/04/2010, 12:09
εγω λεω ,καποια στιγμη, εσεις οι λατρεις των ευρωπαϊκων να σταματησετε να πιπιλατε την καραμελα της δημιουργιας...

ειναι σαν να λετε μαγκα αυτον που ανακαλυψε τον τροχο και μαλακα αυτον που τον εξελιξε και τον εκανε να δουλευει τελεια...

το ''δουλευω τελεια'' και το ''δουλευω απλως για πολυ καιρο'' απεχουν πολυυυυυυυυ μεταξυ τους

:a01:

LiakosVstrom
07/04/2010, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καιρός να ξεκολάμε λιγο απο αυτή την καραμέλα...

Δοκίμασε να πουλήσεις ενα TDM :lol:

τώρα γιατί η τρίουμφ ήταν η μόνη που πούλαγε όταν όλες οι άλλες είχαν πτώση.. άγνωστο!
ίσως γιατί όλοι οι πρώην τουδουμούδες πήραν τάιγκερ :p :p :bigcry:

reinmeister
07/04/2010, 12:26
το ''δουλευω τελεια'' και το ''δουλευω απλως για πολυ καιρο'' απεχουν πολυυυυυυυυ μεταξυ τους

:a01:

κανεις πλακα τωρα εσυ ε?:lol:

DUKASII
07/04/2010, 12:29
POLEITAI K4 POY...δουλευει τελεια...OPOS LEEI O MASTORAS EDO PLHROFORIES SE PM.

reinmeister
07/04/2010, 12:40
POLEITAI K4 POY...δουλευει τελεια...OPOS LEEI O MASTORAS EDO PLHROFORIES SE PM.

κι ελεγα ποτε θα πεταχτει η φουτσα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
07/04/2010, 12:45
ante akoma??oyte ena pm den exo..
mpas na paro stefana???

Cpt. Haddock
07/04/2010, 12:47
mpas na paro stefana???

οχι ρε φιλαράκι, είπαμε, μονο τα ευρωπαϊκά τα παντρεύεσαι, τα τζαμπαν μοσχοπουλιούνται :wave2:

DUKASII
07/04/2010, 12:48
οχι ρε φιλαράκι, είπαμε, μονο τα ευρωπαϊκά τα παντρεύεσαι, τα τζαμπαν μοσχοπουλιούνται :wave2: ego mono eyropaika exo kataferei na poyliso merxi tora pantos..

10500 to ena..
6000 !!! to allo...

kai rota ton dim poso to kakaro..oyte poy thimame..
edo ti mpaxatela...

...prepei na ti doso 2 xiliarika na ti parie kapoios..

alla peite peite..

p@nos
07/04/2010, 12:59
κανεις πλακα τωρα εσυ ε?:lol:

ti plaka την εχουμε δει και την αξιοπιστια και την τελειοτητα των ιαπωνων(που σκουριαζουν, ξεφλουδιζουν, σταζουν, ραγιζουν κλπ κλπ κλπ)...

και βεβαια, μη μιλησουμε για σενα και τα γμηστερα ιαπωνικα σου, που βεβαια γαμηστερα ειναι μονο αμα τους ριξεις τουλαχιστον περισσοτερα λεφτα επανω απο το κοστος αγορας τους:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και πες σε ποια κατηγορια ειναι πιο καλοι οι ιαπωνες, ετσι για να παρει φωτια το θρεντ μιας και παγωσε τοσο καιρο

:evil: :smokin:

Cpt. Haddock
07/04/2010, 13:01
και πες σε ποια κατηγορια ειναι πιο καλοι οι ιαπωνες, ετσι για να παρει φωτια το θρεντ μιας και παγωσε τοσο καιρο
:evil: :smokin:

Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)

:winka:

p@nos
07/04/2010, 13:10
Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)

nai alla milame gia kathgories moto...kaneis den eipe pws ta japan einai pio akriva...

camen
07/04/2010, 13:43
Αισθανομαι υπερηφανος παντως που εχουν γραφτει τοοοοσες σελιδες για τον Ευρωπαικο μου ματρακα:D :D :D
Παλικαρια σφαζονται στο ονομα του...:D :D :D

Να στε καλα,με κανετε και γελαω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/04/2010, 13:46
Αισθανομαι υπερηφανος παντως που εχουν γραφτει τοοοοσες σελιδες για τον Ευρωπαικο μου ματρακα:D :D :D

Ετσι ειναι ρε φιλε...

Για όλα τα στραβά γράφονται τα πονήματα.
Τομοι και τόμοι για τον Χιτλερ, αντε καμια μονογραφία για τον φουκαρά τον Κλεμανσώ :wacko:

camen
07/04/2010, 13:52

Τομοι και τόμοι για τον Χιτλερ, αντε καμια μονογραφία για τον φουκαρά τον Κλεμανσώ :wacko:

Τον δευτερο κυριο δεν το ξερω αλλα ξερω απο Μ.Αλεξανδρο αν θες να σου πω...:yuck:
Που τοοοοοοοσα καλα εχουν γραφτει αλλα κανεις δεν εχει γραψει οτι οταν οι πολεμιστες του εχαναν καμια μαχη τους εκοβε τα κεφαλια και επαιζαν "ποδοσφαιρο εποχης" με τους υπολοιπους...:yuck:

Αλλα λενε οτι οσο ασχολουνται μαζι σου σημαινει οτι κατι αξιζεις!:D Οταν παψουν να ασχολουνται να ανησυχεις...:rolleyes:

Cpt. Haddock
07/04/2010, 13:53
Τον δευτερο κυριο δεν το ξερω [...]

αυτό ακριβώς :lol:

p@nos
07/04/2010, 14:03
παρτε gsxr 1000 leme

194578

p@nos
07/04/2010, 14:04
χαλανε τα μπουρδελα λεμε μη τα παρετε χαλανεεεεε

:eek: :eek: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

194579

p@nos
07/04/2010, 14:06
ιαπωνας δε σπαει δε χαλαει και ειναι και κουκλα

:bawl: :bawl: :bawl:

194580

Stabak
07/04/2010, 14:07
επρεπε να δεις τα μουτρα φιλου με 1198 οταν αυτο πυρωνε χωρις αιτια στην Ε.Ο, πράησλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ιδιως το 1098 το ειχαν κατηγορήσει για γιαπωνέζικο ντηζάΪν :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: