Σύνδεση

View Full Version : α ρε φλώροι ducatisti!!!!

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

p@nos
07/04/2010, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
επρεπε να δεις τα μουτρα φιλου με 1198 οταν αυτο πυρωνε χωρις αιτια στην Ε.Ο, πράησλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα μουτρα του βαλε που μετα απο 15χλμ γνωρισε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=100589) την εξπρες σερβις πως λες να ηταν?

:evil: :a13: :a13: :a13:

p@nos
07/04/2010, 14:14

ιδιως το 1098 το ειχαν κατηγορήσει για γιαπωνέζικο ντηζάΪν :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ναι ιαπωνικο ντιζαιν...

με την 998 δεν εχει καμια ομοιοτητα, στο cbr μοιαζει

:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stabak
07/04/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τα μουτρα του βαλε που μετα απο 15χλμ γνωρισε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=100589) την εξπρες σερβις πως λες να ηταν?

:evil: :a13: :a13: :a13:

Εγω σου μιλησα για καινουργιο μηχανακι αξιας 25 χιλιάδων και συ μου μιλας για μεταχειρισμενο ματρακα με γνωστα προβλήματα ανορθωτων κλπ

και ολως τυχαιως ο φιλος με το 1198 εχει και ενα ΧΧ που πινει νερο στο ονομα του :lol: :lol: :lol:

ειστε για δεσιμο με λιγα λογια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
07/04/2010, 14:25
Εγω σου μιλησα για καινουργιο μηχανακι αξιας 25 χιλιάδων και συ μου μιλας για μεταχειρισμενο ματρακα με γνωστα προβλήματα ανορθωτων κλπ

και ολως τυχαιως ο φιλος με το 1198 εχει και ενα ΧΧ που πινει νερο στο ονομα του :lol: :lol: :lol:

ειστε για δεσιμο με λιγα λογια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το 1198 κανει 20, οχι 25...

το προβλημα με τα ευρωπαικα καταληγουμε πως ειναι οτι ειναι ακριβα, οχι οτι χαλανε...

γιατι αν για τα γιαπωνεζικα ολα τους τα προβληματα ειναι γνωστα(βεβαια σε αφηνουν τα γνωστα προβληματα στην ακρη του δρομου), και τα ευρωπαικα οταν καει κανα λαμπακι αρχιζουμε τα καντιλια ειναι λιγο μλκια...

:winka:

DUKASII
07/04/2010, 14:26
το 1198 κανει 20, οχι 25...

το προβλημα με τα ευρωπαικα καταληγουμε πως ειναι οτι ειναι ακριβα, οχι οτι χαλανε...

γιατι αν για τα γιαπωνεζικα ολα τους τα προβληματα ειναι γνωστα(βεβαια σε αφηνουν τα γνωστα προβληματα στην ακρη του δρομου), και τα ευρωπαικα οταν καει κανα λαμπακι αρχιζουμε τα καντιλια ειναι λιγο μλκια...

:winka: re o apano poy se milaei exei allaxei 2 ktm..
ti kathese k se doyleyei tora??:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

Stabak
07/04/2010, 14:28
το S εχει λεμε ;)

ενα γραμμα 5 κέις πανω :lol: :lol: :lol:

p@nos
07/04/2010, 14:40
το S εχει λεμε ;)

ενα γραμμα 5 κέις πανω :lol: :lol: :lol:

eee

δεν εχει ενα γραμμα μονο παραπανω...

κατι ακομα εχει...

αυτο με τα παραπανω γραμματα και 5κ επανω ειναι προνομοιο αλλων (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=99630)

:D

Stabak
07/04/2010, 14:46
ναι ναι 25Κ μηχανακι χωρις σλιπερ και συ μου συγκρινεις το ανιβερσαρυ σκατουλι που εχει 1Κ πανω και κατι κοκοκοψαρα...

να σε ρωτησω, στο παιγνιδι παρτα ολα... τι σου εβγαινε συνηθως; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
07/04/2010, 14:49
ναι ναι 25Κ μηχανακι χωρις σλιπερ και συ μου συγκρινεις το ανιβερσαρυ σκατουλι που εχει 1Κ πανω και κατι κοκοκοψαρα...

δεν εχει 1κ επανω...

4 εχει...

το απλο κανει 10990, και το σκατουλι ανιβερσαρυ 14990

:bigcry:

Stabak
07/04/2010, 14:55
σφακ : 13,2

και το εμετι με το ταμπελακι Νο32 15

εβίβα

:beer:

δεν τα πας καλα με τα νουμερα ε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
07/04/2010, 14:58
σφακ : 13,2

και το εμετι με το ταμπελακι Νο32 15

εβίβα

:beer:

δεν τα πας καλα με τα νουμερα ε;

mia xara ta paw me ta noymera...

απλα τα gsxr κανεις δε τα παιρνει απο το σφακιανανκη

οποτε στα 10990 φαινεται πως κανω τις πραξεις...

:wacko:

arxaios
07/04/2010, 15:00
δεν εχει 1κ επανω...

4 εχει...

το απλο κανει 10990, και το σκατουλι ανιβερσαρυ 14990

:bigcry:

13205 E έχει το απλό GSXR 1000 K9 .......... όταν συγκρίνεις τιμές, να συγκρίνεις αντιπροσωπείας τιμές ΚΑΙ για τα δύο και όχι παραεισαγωγέα για το ένα με αντιπροσωπείας για το άλλο !!!

Οσο για το ΧΧ ....... βρήκες να μιλήσεις με μεταχειρισμένο μηχανάκι .......

Θες να σου γράψω και εγώ ως πρώην κάτοχος ΠΟΛΛΩΝ ευρωπαϊκών (7 συνολικά) το που και πότε με είχαν αφήσει ;;;
Θα χρειαστώ ΤΟΜΟΥΣ για να γράφω .........

Όσο για το κόστος ......... άσε !!!
:wave2:

DUKASII
07/04/2010, 15:01
milise gia kostos katoxos busa???xaaaaaaaaaaaa
xa
xa
xaaaaaaaaaaaaa
xa
ax
axxaxaax

Akatanomastos
07/04/2010, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

ρε αρχαιε

θα γραψεις τιποτα στο αθλητικο θρεαντ?

arxaios
07/04/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
milise gia kostos katoxos busa???xaaaaaaaaaaaa
xa
xa
xaaaaaaaaaaaaa
xa
ax
axxaxaax

Γιατί ;;;
ΔΕΝ έχει ζητήσει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α πέρα από τα λαδάκια της και τα σέρβις της τα οποία είναι ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ από το DUCATI που είχα κάποτε .........

Άσε μην το παλεύεις ........ ΔΕΝ !!!

arxaios
07/04/2010, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε αρχαιε

θα γραψεις τιποτα στο αθλητικο θρεαντ?
ΟΧΙ !!!
ή μάλλον ........ σπάνια ....... έχω ξενερώσει .......

DUKASII
07/04/2010, 15:08
Γιατί ;;;
ΔΕΝ έχει ζητήσει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α πέρα από τα λαδάκια της και τα σέρβις της τα οποία είναι ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ από το DUCATI που είχα κάποτε .........

Άσε μην το παλεύεις ........ ΔΕΝ !!!

:wave2: k na mi zitisei k pote tipota soy eyxome file..alla oxi k ftina ta service tora mi trelathoyme..
eixa kanei megalo service sto sduke..k molis piga k ekana sto suzuki tora..moy pese to sagoni file..
pragmatika moy rhte na toy po desto k mi kaneis tipota..

arxaios
07/04/2010, 15:13
k na mi zitisei k pote tipota soy eyxome file..alla oxi k ftina ta service tora mi trelathoyme..
eixa kanei megalo service sto sduke..k molis piga k ekana sto suzuki tora..moy pese to sagoni file..
pragmatika moy rhte na toy po desto k mi kaneis tipota..

Μην συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα !!!
Να συγκρίνεις SS με SS ........όχι με sduke ......... ούτε ο κινητήρας ούτε τα πλαστικά έχουν την ίδια δουλειά .......
Σύγκρινε π.χ. σέρβις SUZUKI GSXR με σέρβις σε APRILLIA MILLE ή DUCATI 999, 1098 κ.λ.π.

Mην κάνεις σαν να μην ξέρεις ........

RaGe_Raptor
07/04/2010, 15:16
τα ducati ειναι μηχαναρες αλλα αυτοι που τα εχουν φλωροι.......!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bros400pgm
07/04/2010, 15:17
Καλυτερα να συγκρινεις σερβις μεταξυ V2 και οχι οτι ναναι (vtr με rsv ας πουμε):wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

arxaios
07/04/2010, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
Καλυτερα να συγκρινεις σερβις μεταξυ V2 και οχι οτι ναναι (vtr με rsv ας πουμε):wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Και αυτό σωστό ........:wave2:

VALES
07/04/2010, 15:53
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
[B]Εγω σου μιλησα για καινουργιο μηχανακι αξιας 25 χιλιάδων και συ μου μιλας για μεταχειρισμενο ματρακα με γνωστα προβλήματα ανορθωτων κλπ

Τι γίνετε εδώ ρε ? :hypnotize :uplate: :eyepop:

Και δεν μου λες ρε Stabak ? Επειδή είναι γνωστά, πρέπει να τα περνάμε στο ντούκου ?
Όσο για το ''ματρακά'', δεν βλέπω που διαφωνούμε !!
Χρόοοονια τώρα το φωνάζουμε. :lol: :rotflmao: :lol: αλλά δεν ακούνε.:wave2:

byron
07/04/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στην αρχική τιμή πώλησης (γενικότερα τα τιμολογούν πιο τίμια τα μηχανάκια τους...)

:winka:

στην αρχική τιμή πώλησης όντως έχουν ένα πρόβλημα. Ιδίως αν πάρεις suzuki & honda είναι στανταράκι ότι θα φας μια-δύο μειωσεις τιμής :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/04/2010, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
στην αρχική τιμή πώλησης όντως έχουν ένα πρόβλημα. Ιδίως αν πάρεις suzuki & honda είναι στανταράκι ότι θα φας μια-δύο μειωσεις τιμής :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

ναι, σωστα :lol:

(αλλα μετά εχει δώρο ρολόι :bawl: )

byron
07/04/2010, 16:33
...prepei na ti doso 2 xiliarika na ti parie kapoios..

alla peite peite..

Ανταλλαγή με aprilia sportcity 200 γουστάρεις?

Stabak
07/04/2010, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τι γίνετε εδώ ρε ? :hypnotize :uplate: :eyepop:

Και δεν μου λες ρε Stabak ? Επειδή είναι γνωστά, πρέπει να τα περνάμε στο ντούκου ?
Όσο για το ''ματρακά'', δεν βλέπω που διαφωνούμε !!
Χρόοοονια τώρα το φωνάζουμε. :lol: :rotflmao: :lol: αλλά δεν ακούνε.:wave2: [/B]

εεεεεπ, μην απομονωνεις εκφρασεις μου απο τον πολιτισμενο διαλογο που ειχα :lol:

και δεν ειπα οτι πρέπει να τα περναμε στο ντουκου, βροντοφωναξε το, καντο και τατουαζ αμα θες τον ανορθωτη, απλα ειναι συχνο φαινομενο στα χοντάΪ, πως να το κάμουμε...

ματρακαδες ξεματρακάδες καλοτάξιδοι να ειναι και γουατεβερ φλοατς γιορ μποουτ ναουμ :beer:

στο θεμα μας πληζ, τα ντουκατι σκορπάνε και ειναι για κατι κουλαδους με χαρακτηρα που δεν πανε βημα...

άλλος...:lol:

reinmeister
07/04/2010, 16:49
τρεις λεξεις για τους ktmακηδες βασικα...

keihin,mikuni,kokusan...:D

Stabak
07/04/2010, 17:02
ομολογω δασκαλε, το kokusan το googlara :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που λετε και νταξ τα ντουκάτια, μενεις μια και εξω, αντρίκια, τι να πουν και τα παπρίλια που πανε με τα θερμοσυστελλόμενα και τα κολητήρια βολτα... για το speeddial bill sto 1 δεν μιλαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
07/04/2010, 17:10
ομολογω δασκαλε, το kokusan το googlara :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που λετε και νταξ τα ντουκάτια, μενεις μια και εξω, αντρίκια, τι να πουν και τα παπρίλια που πανε με τα θερμοσυστελλόμενα και τα κολητήρια βολτα... για το speeddial bill sto 1 δεν μιλαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

το ανεκδοτο? με τους ducaτακηδες φανταζομαι το ξερεις ε...

οταν ψωνισαν για το 916 showa απο τους γιαπωνεζους ειπαν χαρακτηριστικα..."μονο 5% σκαρτα θα δεχθουμε στο συνολο της παραγγελιας"...

σκανε τα τζαπιονια με το κοντεινερ της παραγγελιας κι ενα μικρο κουτι στην ακρη...

"τιν αυτο λενε οι ιταλοι?

"το 5% σκαρτα μπροστινα που ζητησατε..."...

:rotflmao: :rotflmao: :bawl:

Stabak
07/04/2010, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

οταν ψωνισαν για το 916 showa απο τους γιαπωνεζους ειπαν χαρακτηριστικα..."μονο 5% σκαρτα θα δεχθουμε στο συνολο της παραγγελιας"...

σκανε τα τζαπιονια με το κοντεινερ της παραγγελιας κι ενα μικρο κουτι στην ακρη...

Ναι ναι θυμαμαι μου το ελεγε η συγχωρεμενη η γιαγια μου πριν ρουφηξω το μουρουνολαδο... :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: και γελαγαμε ολοι γυρω απο το τζακι, κατω απο την εικονα του χιροχιτο :bawl: :bawl: :bawl::lol: :lol: :lol: :rotflmao:

reinmeister
07/04/2010, 17:17
χμ...μαλλον θα μαζευουν πυρομαχικα οι ευρωλουγκρες,γι αυτο αργουν να απαντησουν...:p :p :lol: :lol:

Stabak
07/04/2010, 17:20
θα ψαχνουν την πατεντα του διπλου σταντ :lol: :lol: :lol: :sun:

VALES
07/04/2010, 17:50
Σταμάτησε να ποστάρει ο σΒόλος και δεν υπάρχει ενδιαφέρον πλέον.

p@nos
07/04/2010, 17:59
τι θελετε ρε μικροτσουτσουνοι γιαπωνεζοι...

με τα ευρωπαικα τα εργαλεια μας τα ζαλιζουν οι γκομενες συνεχεια για βολτα που

πεταξε και ηλιο και πρεπει να λειπουμε που και που...

:smokin: :smokin: :smokin:

για πειτε τωρα για τα γαμηστερα ιαπωνικα σας...
εχουν βγει και τα βαραντερο στο δρομο παλι

:cry::bawl: :rotflmao: :rotflmao:

VALES
07/04/2010, 18:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Η μελωδία της ευτυχίας φίλε
:smokin:

194609

p@nos
07/04/2010, 18:38

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

byron
07/04/2010, 19:44

Ti κανουν τα μαστορόπουλα κάτω απ΄το Rocket? :look: Προσεύχονται? :look:

VALES
07/04/2010, 20:05
Ti κανουν τα μαστορόπουλα κάτω απ΄το Rocket? :look: Προσεύχονται? :look:

Θα απαντήσω με μία στροφή από ένα παραδοσιακό δημοτικό Ιαπωνίας...

Μικροί μεγάλοι πιάσανε
όλοι τα κατσαβίδια,
και για να σε γιατρέψουνε
τους έπρηξες τ΄@@ :lol: :lol:

Αν θέλεις ολόκληρο το τραγούδι, μπορείς να το βρεις εδώ.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=99770&perpage=15&pagenumber=6

sakisvolos
07/04/2010, 21:42
Σταμάτησε να ποστάρει ο σΒόλος και δεν υπάρχει ενδιαφέρον πλέον.

Εδώ είμαι βρε και σας διαβάζω αλλά δεν έχει πια νόημα να λέω τα ίδια και τα ίδια μιας και θα
''γυρίσετε'' κατά το δοκούν την κουβέντα όπως εσάς σας συμφέρει!! :winka:

DUKASII
08/04/2010, 07:42

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao:

αυτο το μυθο το λενε σε καθε σχολη μαρκετινγκ για διαφορα ..απο πισι μεχρι ντοματες..
:rotflmao:

αλλα οκ ωραιο ακουγεται να ταν κ αληθινο στο σαρακακη θα χε μια κουτα με τους99% ανορθωτες χαλασμενους ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

Stabak
08/04/2010, 08:07
:lol: :bawl: :rotflmao:

αυτο το μυθο το λενε σε καθε σχολη μαρκετινγκ για διαφορα ..απο πισι μεχρι ντοματες..
:rotflmao:

αλλα οκ ωραιο ακουγεται να ταν κ αληθινο στο σαρακακη θα χε μια κουτα με τους99% ανορθωτες χαλασμενους ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ..:bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

Αυτη η ιστοριούλα αναφερεται στους Ιαπωνες και γενικότερα στο QC που εφαρμόστηκε εκει... (ασχετως αν και σε αυτη την περίπτωση αλλος το ευφήβρε TQM κλπ) :lol: :lol: :lol:

DUKASII
08/04/2010, 08:09
Αυτη η ιστοριούλα αναφερεται στους Ιαπωνες και γενικότερα στο QC που εφαρμόστηκε εκει... (ασχετως αν και σε αυτη την περίπτωση αλλος το ευφήβρε TQM κλπ) :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

MAG/FMX
08/04/2010, 16:13
Εγω δυο καταλαβα ....... Οτι οι Ευρωπαιοι δημιουργητε ενα φαβλο κυκλο ...... για να βγει στο τελος το συμπερασμα , παρε οποια σου ΑΡΕΣΕΙ να βλεπεις στην ΑΥΛΗ σου ......... και το θεμα ειναι οτι τελικα η λεξη κλειδι ειναι η ΑΥΛΗ ..........

κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ.......

VALES
08/04/2010, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
........

κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ....... [/B]

Και γι΄αυτό φυσικά ''ρίχνεις'' στα 640 και στα 690.
Αν τώρα βάλεις κι εσύ τίποτα marchesini... τότε τρέμετε Super Duke.

p@nos
08/04/2010, 17:16

κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ.......

:look: :look: :look:

ποιο ευρωπαικο τρεμει στα πολλα χιλιομετρα?

MAG/FMX
08/04/2010, 17:22
Εγω παντως εμαθα οτι τα BMW ........ εχουν ενα θεμα με τις ζαντες τους .......{γιαυτα ελεγα}

Το 690 ειναι αλλη φαση ......... τωρα για κανα 640 που εφαγα ........ ειπα οτι πολυ πιθανο καποιο προβλημα να υπηρχε ........... δεν μπορω να ξερω ομως.

Εγω απο τους ιαπωνες , στην συγκεκριμενη περιοδο της ζωης μου.......... ζητησα super duper αξιοπιστια ΚΑΙ μου την εδωσαν κ ολα καλα............
Μετα ηθελα γκαζακι ........ εβαλα +15 αλογακια ...... μια χαρα ........
Τωρα θα βαλω κ μια αναρτηση απο AFRICA k mia 5αρα ζαντουλα ......... να δουμε.........
Ομορφα και ξηγημενα , οπως μου αρεσει ......... Μονο Η Honda μου ταχει κανει αυτα , αποτι μηχανη κ να πηρα .........

p@nos
08/04/2010, 17:27

Το 690 ειναι αλλη φαση ......... τωρα για κανα 640 που εφαγα ........ ειπα οτι πολυ πιθανο καποιο προβλημα να υπηρχε ........... δεν μπορω να ξερω ομως.
δε βρισκω παραλογο να περνας 640...50+ ροδα εχεις, και τα 640 δε βαζουν και φωτια στην ασφαλτο σε στοκ μορφη...

Τωρα θα βαλω κ μια αναρτηση απο AFRICA k mia 5αρα ζαντουλα ......... να δουμε.........
Ομορφα και ξηγημενα , οπως μου αρεσει ......... Μονο Η Honda μου ταχει κανει αυτα , αποτι μηχανη κ να πηρα .........

με 5αρα ζαντα θα το ψοφισεις, αλλα γουστα ειναι αυτα...αμα θες ντε και καλα λαστιχο απο φορτηγο πισω...

αλλα αφου θα αλλαξεις που θα αλλαξεις αναρτηση...

απο αφρικα θα βαλεις?

:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

MAG/FMX
08/04/2010, 17:37
Ξερω κ εγω ......... εγω κατι απο CRF ........ ονειρευομαι .......... αλλα την μετρησαμε κ ειδαμε οτι κανει .......... βασικα αναρτηση αζωτου θα ναι .........
Τωρα η 5αρα , βασικα το ιδιο λαστιχο θα χω 150αρι....... απλα θα απλωσει κιαλο κ θα εχει μεγαλητερη επιφανεια στις στροφες .............
Παντως μαμα φοραει 4αρα ζαντα , η οποια πρεπει να ειναι πολυ μικρη με την λογικη που με δερνει ..........

nickmonstro
08/04/2010, 21:36
Εγω παντως εμαθα οτι τα BMW ........ εχουν ενα θεμα με τις ζαντες τους .......{γιαυτα ελεγα}

Να παρει.......:mad:

Του αδερφου το Χmoto ειναι σταθεροτατο στα 150+.....μαλλον θα ειναι ελαττωματικο!!!:look:

Allst@rf
08/04/2010, 22:40
σχόλιο μάστορα γιαπωνέζοφιλου,γνωστού μου από τότε που είχα το ακατανόμαστο μηχανάκι(ξέρετε ποιο είναι έτσι ,μη γίνω ρόμπα και δεύτερη φορά),για το Super Duke μου:
-ρε,τι το θελες τέτοιο μηχανάκι ρε,αυτό δε στρίβει...

Γαμώτ με κορόιδεψαν...

194704

DUKASII
09/04/2010, 08:07
Εγω δυο καταλαβα ....... Οτι οι Ευρωπαιοι δημιουργητε ενα φαβλο κυκλο ...... για να βγει στο τελος το συμπερασμα , παρε οποια σου ΑΡΕΣΕΙ να βλεπεις στην ΑΥΛΗ σου ......... και το θεμα ειναι οτι τελικα η λεξη κλειδι ειναι η ΑΥΛΗ ..........

κ δευτερον οι ιαπωνεζικες ζαντες ειναι οι καλητερες γιαυτο τα ευρωπαικα σας τρεμουν στα πολλα κλμ....... :eyepop: :hypnotize :look: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

re seis...

XAAAAAAAAA
AX
XA
XA

AX
XA
XA
XA
XA
XAX
AXA
XAXA
XA
XAXAXA
:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

AYTOS AMFIBALO PLEON KAI GIA TO AN EXEI K MOTO..:bawl: :lol: :rotflmao:

DUKASII
09/04/2010, 08:10
Ξερω κ εγω ......... εγω κατι απο CRF ........ ονειρευομαι .......... αλλα την μετρησαμε κ ειδαμε οτι κανει .......... βασικα αναρτηση αζωτου θα ναι .........
Τωρα η 5αρα , βασικα το ιδιο λαστιχο θα χω 150αρι....... απλα θα απλωσει κιαλο κ θα εχει μεγαλητερη επιφανεια στις στροφες .............
Παντως μαμα φοραει 4αρα ζαντα , η οποια πρεπει να ειναι πολυ μικρη με την λογικη που με δερνει .......... :eyepop: :bawl: :eyepop: AX
XA
AX
XA
XAXA

ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ 5'' ΑΡΑ ΖΑΝΤΑ..(ΑΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΟΙΤΑ..Κ ΑΝ ΔΕΝ.ΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΟΝΔΑ..ΤΟΥ ΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΛΙΓΟ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΧΩΡΑ..ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΝΤΑΡΑ...ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ 150 ΛΑΣΤΙΧΟ???:eyepop: :uplate:

ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ??

p@nos
10/04/2010, 19:37
Μην συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα !!!
Να συγκρίνεις SS με SS ........όχι με sduke ......... ούτε ο κινητήρας ούτε τα πλαστικά έχουν την ίδια δουλειά .......
Σύγκρινε π.χ. σέρβις SUZUKI GSXR με σέρβις σε APRILLIA MILLE ή DUCATI 999, 1098 κ.λ.π.

Mην κάνεις σαν να μην ξέρεις ........

λοιπον παιδια μιας και πιασαμε θεμα σερβις...

γειτονας πριν λιγο μου κλαιγοταν γιατι πηγε να ρωτησει για το βαρκαντερο του μεγαλο σερβις 18,000χλμ, και ο συνεργειας του ειπε τιμη 600? και βλεπουμε τι αλλο θα χρειαστει

εχει διαστημικη τεχνολογια το βαρκαντερο, και φτηνα σερβις αφου ειναι ιαπωνας

:rotflmao: :eek: :bawl: :rotflmao:

nickmonstro
10/04/2010, 19:49
λοιπον παιδια μιας και πιασαμε θεμα σερβις...

γειτονας πριν λιγο μου κλαιγοταν γιατι πηγε να ρωτησει για το βαρκαντερο του μεγαλο σερβις 18,000χλμ, και ο συνεργειας του ειπε τιμη 600? και βλεπουμε τι αλλο θα χρειαστει

εχει διαστημικη τεχνολογια το βαρκαντερο, και φτηνα σερβις αφου ειναι ιαπωνας

:rotflmao: :eek: :bawl: :rotflmao:

Eλα ρε συ.....αυτα συνηθως δικηγοροι και ανω τα παιρνουν αρα εχουν να διαθεσουν 600 ευρα για service.:smokin:

p@nos
10/04/2010, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Eλα ρε συ.....αυτα συνηθως δικηγοροι και ανω τα παιρνουν αρα εχουν να διαθεσουν 600 ευρα για service.:smokin:

ειπαμε φτηνα σερβις...

ειναι που δεν ειναι τετρακιλυνδρο γι αυτο

:eek: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
12/04/2010, 21:10
Τι ,με την απορια θα μεινουμε αν ειναι ή οχι ακριβο το σερβις του Βαρκαντερο:confused: :cry:

Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

sakisvolos
12/04/2010, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι ,με την απορια θα μεινουμε αν ειναι ή οχι ακριβο το σερβις του Βαρκαντερο:confused: :cry:

Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ντεν έκο βαραντέρο καρντιά μου ας απαντήσει κάποιος που έχει! :winka: :winka: :winka:

DUKASII
13/04/2010, 07:56
Ολα τα μηχανακια αυτα που πρεπει να λυσεις το μισο για να φτασεις σε κεφαλες..για να κανεις σερβις..οι τιμες τους πανε ψηλα..αλλα 600??μισο να παρω τηλ το φιλο στη honda να σας πω.

Stabak
13/04/2010, 08:09
Παίδες, πλεόν τα σέρβις και οι τιμολογήσεις των συνεργειων δεν σχετίζονται με τα μηχανάκια άμεσα οσο με τα κοστη και τις αποτιμήσεις της εργασίας του εκάστοτε συνεργείου... ε βαλτε κατι αυξησεις ανταλλακτικών, κατι ΦΠΑ κλπ εχουν πλεον εξισωθεί οι τιμες αναμεσα σε νιπον και ευρωπαικά...

αυτό που παραμένει ομως ειναι η συχνότητα των τσερβις...

DUKASII
13/04/2010, 08:13
sok k deos leme..

600 E Y K O L A moy pe molis..kai analoga ..

byron
13/04/2010, 08:24
sok k deos leme..

Τα 250-300 στο tuono δλδ είναι καλά, μαζί με service μπροστινού ?? :look:

catmaster
13/04/2010, 08:28
sok k deos leme..

:eyepop:

Σπύρο έχεις μέσα και λάστιχα , αλυσιδογράναζα και τα ρέστα η μιλάς απλά για μεγάλο σέρβις ;;;

byron
13/04/2010, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

Σπύρο έχεις μέσα και λάστιχα , αλυσιδογράναζα και τα ρέστα η μιλάς απλά για μεγάλο σέρβις ;;;

Λάστιχα? :look:

Σιγά μην έχει και γενική ούρων του ιδιοκτήτη ρε μαν. :rotflmao: :bawl: :lol:

catmaster
13/04/2010, 08:34
Λάστιχα? :look:

Σιγά μην έχει και γενική ούρων του ιδιοκτήτη ρε μαν. :rotflmao: :bawl: :lol:

Α σόρρυ δεν κατάλαβα ότι στα τσιξερ απαιτείται πτυχίο αστροφυσικού πλέον για το γενικό σέρβις ...

.... σοβαρά τώρα ... 600 ευρώ γιατί πράγμα ακριβώς ρε Σπύρο ;;

DUKASII
13/04/2010, 08:34

Σπύρο έχεις μέσα και λάστιχα , αλυσιδογράναζα και τα ρέστα η μιλάς απλά για μεγάλο σέρβις ;;; NAI EXV MESA K ENA DYARI RE STO PAGRATI...

DUKASII
13/04/2010, 08:35
Α σόρρυ δεν κατάλαβα ότι στα τσιξερ απαιτείται πτυχίο αστροφυσικού πλέον για το γενικό σέρβις ...

.... σοβαρά τώρα ... 600 ευρώ γιατί πράγμα ακριβώς ρε Σπύρο ;; pio gixxer re taki?
to gixxer 400 k bale.

catmaster
13/04/2010, 08:39
pio gixxer re taki?
to gixxer 400 k bale.

έχω χάσει το τόπι λέμε ...

sok k deos leme..

αυτό για ποιο μηχανάκι το γράφεις ρε μαν ;;;

byron
13/04/2010, 08:40
έχω χάσει το τόπι λέμε ...

αυτό για ποιο μηχανάκι το γράφεις ρε μαν ;;;

Ωμπω ρπμ....

Βαραντέρο λέμεεεεε :rotflmao:

catmaster
13/04/2010, 08:42
Ωμπω ρπμ....

Βαραντέρο λέμεεεεε :rotflmao:

αααα έτσι πες μου είπα και γω ....

ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Cpt. Haddock
13/04/2010, 08:53
sok k deos leme..

Mlk Triumph και ξερό ψωμι, 185 ευρώ η επισημη τιμή για τα μεγαλα σερβις (70 για τα μικρα)

:lol: :lol: :lol:

catmaster
13/04/2010, 08:55
Mlk Triumph και ξερό ψωμι, 185 ευρώ η επισημη τιμή για τα μεγαλα σερβις (70 για τα μικρα)

61,6666666666666667 ο κύλινδρος δηλαδή ....

(και τα τακάκια μέσα ;;; ) :D :smokin:

Cpt. Haddock
13/04/2010, 09:00
(και τα τακάκια μέσα ;;; ) :D :smokin:

oxi ρε μλκς εισαι; :lol:

μονο τα εργατικα :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry:

catmaster
13/04/2010, 09:01
oxi ρε μλκς εισαι; :lol:

μονο τα εργατικα :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry:

Γαμώ είμαστε όλοι λέμε ... και ευρωπαϊκά και γιαπωνέζικα ... :bigcry:

reinmeister
13/04/2010, 09:08
600 ε? χμ....

για πες λεπτομερειες γιατι μαλλον κανω μαλακια που ασχολουμαι μονο με βελτιωσεις...:lol:

DUKASII
13/04/2010, 09:31
600 ε? χμ....

για πες λεπτομερειες γιατι μαλλον κανω μαλακια που ασχολουμαι μονο με βελτιωσεις...:lol: TI NA PO FILE ASE..
otan eixe to thema to suzuki moy k rotisa k ego o amoiros POY na to pao poy na to katexoyn..k moy pane ton gnosto suzukakia..apo s..
k pira til k eipa thelo megalo service kai na deis ti exei giati svinei ktl....

molis ton rotisa timi....

k apantise gia to megalo service mono..ekleisa to til..kai to diegrapsa k apo ti mnimi toy kinitoy...

(anoixe kana synergio re malaka toylaxiston na ta skame se dika mas paidia..)

catmaster
13/04/2010, 09:36
..ekleisa to til..kai to diegrapsa k apo ti mnimi toy kinitoy...

:lol: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
13/04/2010, 09:39
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: nai re..xereis..mi vretho se anagi k anagasto na pao..
etsi den epeze periptosi..:uplate:

reinmeister
13/04/2010, 09:46
TI NA PO FILE ASE..
otan eixe to thema to suzuki moy k rotisa k ego o amoiros POY na to pao poy na to katexoyn..k moy pane ton gnosto suzukakia..apo s..
k pira til k eipa thelo megalo service kai na deis ti exei giati svinei ktl....

molis ton rotisa timi....

k apantise gia to megalo service mono..ekleisa to til..kai to diegrapsa k apo ti mnimi toy kinitoy...

(anoixe kana synergio re malaka toylaxiston na ta skame se dika mas paidia..)

ρε φιλε τι να πω... σε πιστευω αλλα μου φαινεται παραλογο το ποσο...

εγω που ειμαι τεκμηριωμενα ο μεγαλυτερος γδαρτης, για σερβις σε hayabusa (που κανω μονο με χιλιες δεησεις,παρακαλια,μασαζ,γκομενα κουκλαρα και μονο σε μηχανακι που εχω φτιαξει εγω) να περιλαμβανει ρυθμιση βαλβιδων,αλλαγη λαδοξυδων,μπουζι,υγρων ψυξης,καθαρισμα μπεκ,μπαλανς ψεκασμου,καθαρισμα-αλλαγη φιλτρου αερα,παιρνω 300 εργασια...

βαλε 70 λαδια-φιλτρο,40 μπουζι,40 φιλτρο αερα παει συνολο 450...

p@nos
13/04/2010, 12:31
600 ε? χμ....

για πες λεπτομερειες γιατι μαλλον κανω μαλακια που ασχολουμαι μονο με βελτιωσεις...:lol:

+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στο τσακ ημουν να του πω με 300 στο κανω καινουριο:evil: :evil: :evil:

τεσπα, αν καποιος γνωριζει κανα πιο σοβαρο οικονομικα μαστορα για βαρκες, ας μου πει γιατι ειναι και καλο παιδακι(εγω χερι σε βαραντερο δε βαζω ουτε για λαδια:yuck: )

p@nos
14/04/2010, 19:02
ρε κανα συνεργειο να παει ο αθρωπος το βαρκαντερο δε ξερετε?

byron
14/04/2010, 20:04
ρε κανα συνεργειο να παει ο αθρωπος το βαρκαντερο δε ξερετε?

Στη ΝΑΥΣΙ δοκίμασε?

Cpt. Haddock
14/04/2010, 20:11
Στη ΝΑΥΣΙ δοκίμασε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
14/04/2010, 20:57
Στη ΝΑΥΣΙ δοκίμασε?

ο συγκεκριμενο εχει και σκαφος και του το πα, τι τα θελει 2?

του προτεινα βεβαια να το παει για ανακυκλωση στη χαλυβουργικη αλλα πρεπει να στραβωσε:sick:

nickmonstro
14/04/2010, 21:52
Στη ΝΑΥΣΙ δοκίμασε? :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

camen
14/04/2010, 22:12
Παιδια,τι θα γινει τωρα:confused: :rolleyes:

Θα μιλησουμε για κανενα μηχανακι ή θα το ριξουμε στις βαρκες:confused: :mad: Να ξερω να παω για ψαρεμα αν ειναι...:wave2:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

p@nos
14/04/2010, 22:18
ρε δε σας ειπα, ψαρευει κιολας ο τυπος

(@@ ψαρευει, κατι τουφεκακια εχει παρει και τα κοιταει περισσοτερο:smokin: )

camen
14/04/2010, 22:20
ρε δε σας ειπα, ψαρευει κιολας ο τυπος

(@@ ψαρευει, κατι τουφεκακια εχει παρει και τα κοιταει περισσοτερο:smokin: )

Ε οκ τοτε...Εδω ειναι οτι χρειαζεται...:D

http://www.in.gr/Reviews/chapter.asp?lngReviewID=12770&lngChapterID=12790

p@nos
15/04/2010, 01:36
re μην ειστε κακοι...και αυτοι με τα βαρκαντερο ανθρωποι ειναι(ανθρωπομορφοι εστω:rolleyes: )

εδω μερικοι πανε και παιρνουν τζι εσ χιλια διακοσα (αντβετσουρ)

:bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

VALES
15/04/2010, 08:09
re μην ειστε κακοι...και αυτοι με τα βαρκαντερο ανθρωποι ειναι(ανθρωπομορφοι εστω:rolleyes: )

εδω μερικοι πανε και παιρνουν τζι εσ χιλια διακοσα (αντβετσουρ)

:bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

Κι ακόμα χειρότερα, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα αγοράσουν το Super/Duper Teneke 1200:wacko: