View Full Version : Kawasaki Zephyr 750
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
+990
Αν είναι σιδερένιοι θα κιτρινίσουν, αν είναι ανοξείδωτοι θα κιτρινίσουν αφού γίνουν μπλε-μωβ στην αρχή.
:( Είναι σιδερένιοι μαμα καβάσο απο zr7 , είναι δεδομένο ότι θα κιτρινίσουν από την χρίση..... θα παίξει υαλοταινία μετά το κόλλημα του τελικού.
:( Είναι σιδερένιοι μαμα καβάσο απο zr7 , είναι δεδομένο ότι θα κιτρινίσουν από την χρίση..... θα παίξει υαλοταινία μετά το κόλλημα του τελικού.
Για δες μήπως βοηθήσει και η κοπέλα στο τύλιγμα...
311694
Πέρα της πλάκας πάντως συμβουλέψου κάποιον που έχει τυλίξει 4-1 (πχ Ισπίρο ) κανά μυστικό αν τυλίγεις συναρμολογημένο ή ασυναρμολόγητο ας πούμε ,την φορά το δέσιμο κλπ
Πάντως θα του πηγαίνει πιστεύω είναι στο πνεύμα της μηχανής όπως την φτιάχνεις ...
sapila racing
12/03/2014, 09:41
Αμα το σκίσεις όπως πρέπει θα έχουν ενα ωραίο χρώμα σαν του μπρούτζου σχεδόν με ελαφρό μπλεδισμα οπως στην φωτό.
Στην φωτό είναι ο lux με το ZR7 στις Σερρες το 2011.
Η υαλοταινία είναι ενα χάλι και μισό για μένα. Ασχημία, βρώμα και όλο το κακό συναπάντημα.
Για δες μήπως βοηθήσει και η κοπέλα στο τύλιγμα...
311694
Πέρα της πλάκας πάντως συμβουλέψου κάποιον που έχει τυλίξει 4-1 (πχ Ισπίρο ) κανά μυστικό αν τυλίγεις συναρμολογημένο ή ασυναρμολόγητο ας πούμε ,την φορά το δέσιμο κλπ
Πάντως θα του πηγαίνει πιστεύω είναι στο πνεύμα της μηχανής όπως την φτιάχνεις ...
Ναι ρε μαν και ήθελα λίγο βοήθεια!!! :uplate: :a10:
Μου έχει δώσει ο Σπύρακλας κατευθύνσεις..... Απο πίσω μπρος και βρεγμένη :lol: :lol: :lol:
κεραμικη βαφη?ακριβο σπορ αλλα.......
κεραμικη βαφη?ακριβο σπορ αλλα.......
Ο Κώστας (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=45416) κάνει κεραμικές βαφές πολύ καλής ποιότητας και σε καλή σχετικά τιμή. Απλά όσο και να αμμοβολίσεις τους λαιμούς εάν είναι χρησιμοποιημένοι δέν είναι τόσο καλό το τελικό αποτέλεσμα.
Ναι ρε μαν και ήθελα λίγο βοήθεια!!! :uplate: :a10:
Μου έχει δώσει ο Σπύρακλας κατευθύνσεις..... Απο πίσω μπρος και βρεγμένη :lol: :lol: :lol:
Φρόντισε πάντως όπως επισήμανε και ο ψηλός να αποφεύγεις βρεγμένους δρόμους (ει δυνατόν) γιατί θα γίνονται μονί και άντε μετά να καθαρίζεις όσο είναι φρέσκια η βρώμα γιατί μετά δεν...
Φρόντισε πάντως όπως επισήμανε και ο ψηλός να αποφεύγεις βρεγμένους δρόμους (ει δυνατόν) γιατί θα γίνονται μονί και άντε μετά να καθαρίζεις όσο είναι φρέσκια η βρώμα γιατί μετά δεν...
δεν θα ΄χει τέτοιο πρόβλημα ο Juls. Πάνω σε stand θα το ΄χει και θα κάνει βρουμ-βρουμ.
Ναι ναι i got it
δεν θα ΄χει τέτοιο πρόβλημα ο Juls. Πάνω σε stand θα το ΄χει και θα κάνει βρουμ-βρουμ.
Έχω κανει πολλές βόλτες έτσι τον τελευταίο χρόνο ρε, τώρα θέλω να το τσουλήσω και λίγο :vroum:
Άαασε που έχω δηλώσει συμμετοχή και στην «ετήσια» λέμεεεε
....
Άαασε που έχω δηλώσει συμμετοχή και στην «ετήσια» λέμεεεε
Ακόμα δεν σ εχουμε πάρει στα σοβαρά ε; Η τελευταία βόλτα που σε είδα ήταν το 2004 στην Χαλκίδα με το DRZ (και ναι έβρεχε).
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τον Ζέφυρο...
σχετικο ασχετο αλλα η υαλοταινία αν βραχεί, δεν στεγνώνει τόσο γρήγορα με ότι επακόλουθα έχει αυτό στην οξείδωση των λαιμών...
Da.Vintage
12/03/2014, 13:13
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Τέτοιος είσαι ρε κεφτέ? Λέει αλήθεια ο Βαρώνος της Καγκουριάς?
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Τέτοιος είσαι ρε κεφτέ? Λέει αλήθεια ο Βαρώνος της Καγκουριάς?
Με κράζουν τα κωλόπαιδα φίλε Βίντα, γιατί λόγο βεβαρημένου προγράμματος (:pantofla: δηλαδή) αλλά και υπερ-μακροχρόνιας α-μηχανή-ας έχω χαθεί.
Αλλά που θα πάει δέν θα γυρίσει ο τροχός (του ζεφυρου) θα τσουλήσει και ο φτωχός. :a021:
giorgos.bmw
12/03/2014, 19:40
Επειδή για τα γούστα μου το έχεις κάνη πανέμορφο όταν Βάλης υαλοταινία μην χρησιμοποίησης σε παρακαλώ κολιέδες αλλά ανοξείδωτα τσέρκια που βάζουν στης φούσκες των μπιλιοφόρων. Αν δεν βρίσκεις πες μου να σου δώσω.
Takata Dome
13/03/2014, 18:06
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε,αλλά στο στύλ που έχεις δώσει στη μηχανή θα ταίριαζε γάντι μια Moriwaki Monster. Δύσκολο να βρείς βέβαια,αλλά λέμε.
Coyote.V
13/03/2014, 18:31
Συγνώμη Julius τώρα που το βλέπω καλύτερα.... τα λαμάκια από το μπροστινό φτερό είναι πριονόλαμες ντυμένες με θερμοσυστελλόμενο ; :eyepop:
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε,αλλά στο στύλ που έχεις δώσει στη μηχανή θα ταίριαζε γάντι μια Moriwaki Monster. Δύσκολο να βρείς βέβαια,αλλά λέμε.
Ααααχ ξύΝεις πληγές...... εγώ αυτή (φωτό παρακάτω) ήθελα αλλά έχει γύρω στα 700 αγορά +μεταφορικά, τελωνεία κλπ και δέν είμαι και σίγουρος οτι θα μπαίνει λόγω του οτι το ψαλίδι απο το ZRX είναι αρκετά ποιο φαρδύ.
Συγνώμη Julius τώρα που το βλέπω καλύτερα.... τα λαμάκια από το μπροστινό φτερό είναι πριονόλαμες ντυμένες με θερμοσυστελλόμενο ; :eyepop:
Σωστόοος, τρελή έμπνευση τις στιγμής για να δώ πώς κάθετε το φτεράκι.
Αλλά μετά το κράξιμο που έπεσε, την ξαναφτιάχνω με λαμάκια αλουμινίου 15αρια (http://www.tsiganos-alouminio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23&Itemid=17)
sapila racing
14/03/2014, 09:44
Ααααχ ξύΝεις πληγές...... εγώ αυτή (φωτό παρακάτω) ήθελα αλλά έχει γύρω στα 700 αγορά +μεταφορικά, τελωνεία κλπ και δέν είμαι και σίγουρος οτι θα μπαίνει λόγω του οτι το ψαλίδι απο το ZRX είναι αρκετά ποιο φαρδύ.
Παλιοκαγκούρι! :lol:
δεν θα κάνει θόρυβο ρε μαν :a13:
sapila racing
14/03/2014, 10:17
δεν θα κάνει θόρυβο ρε μαν :a13:
Απ ότι κάνει τώρα σίγουρα θα είναι πιο αθόρυβη. :p
Καλά άφησες να σε επηρρεάσει το κράξιμο? Δεν το περίμενα απο σένα τρισμέγιστε. :nono:
Αφού λοιπον δέχεσαι κριτικές και τις παίρνεις και σοβαρά να ξέρεις οτι εμένα αυτό το φτεράκι δεν μου αρέσει καθολου. Σοβαρά το λέω.
Αυτό που πέγραψε καπου παραπάνω ο astro ισχύει. Το φτερό πρέπει να έχει μεγαλύτερο μηκος μπροστά και μικρότερο πίσω.
Αν θέλεις να είναι σχεδόν άφαντο δες κι αυτό
http://astraone.com/wp-content/uploads/kawasaki-z1-kawasaki-z1000-40th-anniversary-concept-return-of-the-cafe-racers-13651-900x563.jpg
Ούτε η ταινία στις εξατμίσεις μου αρέσει. :yuck:
Απ ότι κάνει τώρα σίγουρα θα είναι πιο αθόρυβη. :p
Καλά άφησες να σε επηρρεάσει το κράξιμο? Δεν το περίμενα απο σένα τρισμέγιστε. :nono:
Αφού λοιπον δέχεσαι κριτικές και τις παίρνεις και σοβαρά να ξέρεις οτι εμένα αυτό το φτεράκι δεν μου αρέσει καθολου. Σοβαρά το λέω.
Αυτό που πέγραψε καπου παραπάνω ο astro ισχύει. Το φτερό πρέπει να έχει μεγαλύτερο μηκος μπροστά και μικρότερο πίσω.
Αν θέλεις να είναι σχεδόν άφαντο δες κι αυτό
http://astraone.com/wp-content/uploads/kawasaki-z1-kawasaki-z1000-40th-anniversary-concept-return-of-the-cafe-racers-13651-900x563.jpg
Ούτε η ταινία στις εξατμίσεις μου αρέσει. :yuck:
Η βάση όπως έγινε δεν είναι ωραία και από κοντά φαίνετε ακόμα ποιο άσχημη. Ωραίο το φτερό της φωτό Άρη.
Εγώ θέλω κάτι τέτοιο…
Da.Vintage
14/03/2014, 12:04
Σωλήνες αποχέτευσης pvC είναι? Γιατί δεν πας μία απο Practiker να φτιάξεις μόνος σου!
Ψεύτης!!!! :lol:
Coyote.V
14/03/2014, 16:55
Αλλά μετά το κράξιμο που έπεσε, την ξαναφτιάχνω με λαμάκια αλουμινίου 15αρια (http://www.tsiganos-alouminio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23&Itemid=17)
Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πολύ ποιο ωραία από αλουμίνιο... Με τα θερμοσυστελλόμενα κάποτε είχα ντύσει σωληνάκια υψηλής που ήταν χωρίς επένδυση συρμάτινα και τα ήθελα μαύρα. Μια χαρά έκατσαν και ήταν και πολύ ωραία. Γι'αυτό το πήρε το μάτι μου
:beer:
To όνομα του έμπορα, νομίζεις πως είναι σύμπτωση?
Σπατανέϊκο θα το κάνεις, να μου το θυμηθείς. :moutza:
To όνομα του έμπορα, νομίζεις πως είναι σύμπτωση?
Σπατανέϊκο θα το κάνεις, να μου το θυμηθείς. :moutza:
:moutza: :bawl:
Λοιποοοοοον Σάββατο πρωί πρωί και εάν δέν χώσουμε τον αδελφό μας ποιον θα χώσουμε ε?? Έτσι κατά τις 7(!!) φορτώνετε ο Ζέφυρος στο τρειλερ του κοντού και με συνοδεία κατηφόρισε για Πειραιά.
Αράξαμε και περιμέναμε να ανοίξει ο Διονύσης-Race Guns (φτάσαμε 1,5 ώρα ποιο νωρίς :uplate:).
Λοιπόν... έφτασε άνοιξε ανεβάσαμε στην ράμπα και ξεκίνησε την δουλειά. Χωρίς πολλά πολλά και με χειρουργική ακρίβεια έκοψε και έραψε και έκοψε και μέτρησε και έραψε :hypnotize:
Και το αποτέλεσμα...... :a23: :a25:
Black Mamba
17/03/2014, 09:28
Πω, πω... Κουκλα εγινε με το χωνι!
Ρε συ, σαν την DanMoto ειναι τουτη η εξατμιση ή μου φαινεται?;)
Βγαζει ο Διονυσης τετοιου τυπου?
Πως ακουγεται?
Λεγε, ρε...:wave2:
Πω, πω... Κουκλα εγινε το χωνι!
Ρε συ σαν την DanMoto ειναι τουτη η εξατμιση η μου φαινεται?;)
Βγαζει ο Διονυσης τετοιου τυπου?
Πως ακουγεται?
Λεγε...:wave2:
DanMoto ειναι, σαν αυτή που μου είχες δώσει να δοκιμάσω, απλά του είπα και μου έβαλε το logo του επειδή είναι γαμάτο.
Δυο λόγια για την δουλείά...... λεπτομέρεια στο έπακρο, κολλήσεις τέλειες, του πήγα εξάτμιση και ήθελα μόνο το κουρμπάρισμα και μου είπε οκ κανένα πρόβλημα (άλλος στον Πειραιά μου είπε.... φίλε βάζουμε μόνο δικά μας τελικά)
Και μάλιστα όταν του είπα οτι εάν δεν μπαίνει κλπ να βάλουμε δικό του τελικό μου, απάντησε βάλε αυτή που την έχεις τσάμπα και άμα δεν σου αρέσει ή όοοταν σου χαλάσει έλα να την αλλάξουμε.
Το τελικό κόστος της δουλείας (με τα υλικά δικά του) ήταν... 14eurο η ώρα. Και βλέποντας όλη την διαδικασία, τον χρόνο και το τελικό αποτέλεσμα μπορώ να πώ οτι άξιζε για αρκετά παραπάνω.
:a012:
alexxxcbr
17/03/2014, 09:38
Γ@μ@τη ρε φιλε.Φοβερη δουλεια εκανε ο Διονυσης.Καλη συνεχεια.
:beer::beer:
ego_o_idios
17/03/2014, 09:55
orea sela filaraki ikogeniako monoselo...:lol::lol::lol:
ke i kineziki eksatmisi mourlia oniro:lol::lol:
Da.Vintage
17/03/2014, 10:02
Ωραίο....:a32: τώρα απο τελικό τι θα κάνεις? :bawl:
Βάλε βίντεο να δούμε τι κάνει απο ήχο!
Και δώσ'του μη το λυπάσαι!:vroum:
Black Mamba
17/03/2014, 10:12
Αν το δουλεψεις πολυ το μηχανακι στανταρ θα πας για αλλο τελικο...
Ανοιξα το ιδιο απο περιεργεια να δω τι υλικο βαζουν για ηχομονωση
και γελασα πολυ!
Μιλαμε για πολυ κλαμα...:uplate:
Θα καει για πλακα, σου λεω...
Γι' αυτο κοστιζουν και τοσο...:lol:
sapila racing
17/03/2014, 10:13
Πολύ ωραία είναι!!! :beer: Τέλεια έκατσε.
Απο ήχο τι λέει?
Ωραίο....:a32: τώρα απο τελικό τι θα κάνεις? :bawl:
Βάλε βίντεο να δούμε τι κάνει απο ήχο!
Και δώσ'του μη το λυπάσαι!:vroum:
:lol: εεε ναι κάνει λίγο θόρυβο :eyepop:
Βασικά νομίζω (μπορεί να είναι και ιδέα μου) ότι από πριν που δέν είχε τίποτα.... κάνει τον ίδιο θόρυβο
Το επόμενο βιντεάκι δέν θα είναι στατικό.... πήγα σήμερα για πινακίδες αλλά με έδιωξαν γιατί δέν είχα ασφάλεια οπότε αύριο θα πάω με το χαρτί της ασφάλειας να τις πάρω. Πάω μέσα στην εβδομάδα (ρολαριστός πλέον) για λαστιχάκια και εάν προλάβω για σέλλα.
Πολύ ωραία είναι!!! :beer: Τέλεια έκατσε.
Απο ήχο τι λέει?
Εντάξει ακούγεται κομπλέ, ούτε κόρνα χρειάζεσαι ούτε τίποτα :uplate:
Την ίδια danmoto δοκίμασα και στο cb και μάλλον θα την βάλω...
Απο ηχομόνωση εγω την άλλαξα με μια που βρήκα στα μονωτικά (υποψιν δεν κανει ο απλος πετροβάμβακας) και ησύχασα.
Αν χρειαστείς, στείλε μου ΠΜ να σου πω που θα βρεις φθηνά.
Δεν ξερω απο ποιοτητα αλλα απο εμφανιση πολυ καλη.......:beer:
Da.Vintage
17/03/2014, 13:51
:lol: εεε ναι κάνει λίγο θόρυβο :eyepop:
Βασικά νομίζω (μπορεί να είναι και ιδέα μου) ότι από πριν που δέν είχε τίποτα.... κάνει τον ίδιο θόρυβο
Το επόμενο βιντεάκι δέν θα είναι στατικό.... πήγα σήμερα για πινακίδες αλλά με έδιωξαν γιατί δέν είχα ασφάλεια οπότε αύριο θα πάω με το χαρτί της ασφάλειας να τις πάρω. Πάω μέσα στην εβδομάδα (ρολαριστός πλέον) για λαστιχάκια και εάν προλάβω για σέλλα.
Βασικά λογικό... έβαλε τίποτα μέσα στο τελικό ή είναι απλά προέκταση σωλήνα? :tooth:
Και βουρ για σελα δεν μπορώ να το βλέπω άλλο έτσι το κακόμοιρο!!!
(άλλος στον Πειραιά μου είπε.... φίλε βάζουμε μόνο δικά μας τελικά)
έτσι απλά επειδή το ανέφερες.... και από τους ΔΥΟ πειραιώτες το έχω ακούσει αυτό, με δικαιολογία ότι δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για το τελικό που τους πας...
εγώ θα έλεγα ότι κάποιοι έγιναν φίρμες ξαφνικά και αποκτήσαν και τουπε...
παρ' όλα αυτά πολύ ωραία η δουλειά! άντε με το καλό να τελειώσει!
πολυ μαρεσει :beer:
κραξε με αν θες μα θα το πω. τα αμορτισερ σαν νικελα δειχνουν δεν μου καθονται καλα. μηπως ενα γκρι οπως οι ψυκτρες του μοτερ.
αντε σελα και φτερακι σουμεινε τωρα :D
και παλι :beer::beer:
Ερώτηση για λάστιχα.... Διαστάσεις 120/70-17 & 150/70-17
Tι σκατά να βάλω μια και είμαι παντελώς άσχετος με τα streetαδικα λάστιχα. :confused:
Σε μαγαζί που ρώτησα μου πρότειναν…..
Michelin Pilot Road 3 (260e)
Και τέλος Bridgestone BT45 (200e)
Χρήση η γνωστή…… καθαρά αγωνιστική χρήση σε οριακές ταχύτητες επάνω από 250χιλιομετρα ανα ώρα. Δηλαδή, χαλαρές βόλτες μια στο τόσο και άμα είναι ο Ερμής στην Αφροδίτη.
motomaniac
19/03/2014, 13:04
Tι σκατά να βάλω μια και είμαι παντελώς άσχετος με τα streetαδικα λάστιχα. :confused:
Χρήση η γνωστή…… καθαρά αγωνιστική χρήση σε οριακές ταχύτητες επάνω από 250χιλιομετρα ανα ώρα. Δηλαδή, χαλαρές βόλτες μια στο τόσο και άμα είναι ο Ερμής στην Αφροδίτη.
βλε οτι βρεις πιο μαλακο στα λεφτα σου.. ετσι κι αλλιως αφου δνε θα γραψεις χλμ δεν σε νοιαζει η αντοχη στην φθορα.. και τα κλιπον δεν βολευουν πολυ για αναποδα τιμονια...
Εγώ ήμουν ανάμεσα σε bridgestone και Maxxis promaxx..
Έβαλα τα Maxxis Λόγω γρηγορότερης κορώνας.
Ευχαριστημένος είμαι, αλλα επειδή ψιλοαργούν στο 400 να ζεσταθούν θα δοκιμάσω Bridgestone την επόμενη.
GIXXERAKIAS
19/03/2014, 13:15
:D :D :D :D
Πω πω πω πω ομορφίες!!!Τέλεια είναι η εξάτμιση έκατσε κουτί!!!Μπράβο στο Διονύση για την δουλειά στις κολλήσεις και στην αντιμετώπιση του!Πρέπει το συντομότερο να ανέβει βίΔεο η ακόμα καλύτερα να το δούμε/ακούσουμε από κοντά!:beer:
ego_o_idios
19/03/2014, 20:55
ama ta 8es ftina i 8es asfalia stous elinikous dromous gia na girnas stin ginekoula sou ine kati pou prepi na to skeftis sovara
ego 8a sou po pos exo sosi tin zoi mou vazontas mprosta bridgestone batlax 002-003 ke piso ena batlax 023 spor turing ama figis se entelos turistadiko gia ftino se vlepo na 8es panes stis strofes:lol:
to 8ema ine na min xasis me tipota to mprostino sou to piso to mazevis
sapila racing
19/03/2014, 21:09
Τα BT45 είναι πολύ καλά λάστιχα για παλιές μοτοσυκλέτες. Τα έχω στο SR500 και στο BMW R75/6 κι είναι τόπ. Πολύ μαλακά και το πίσω είναι και δίγομμο.
Πιο μαλακό στα πλαγια και πιο σκληρό στη μέση. Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν είναι Radial λάστιχα και δεν ξέρω πως πάνε στα πολλά χιλιόμετρα.
Μέχρι 180 καλά είναι πάντως, σιγά μην πας παραπάνω. :D
Είναι λίγο παλιάς κοπής αλλά εγώ δεν τα αλλάζω.
Da.Vintage
20/03/2014, 07:46
ΣΕΛΑ?
GIXXERAKIAS
20/03/2014, 07:54
ΣΕΛΑ?
Το μοτόρι είναι αντρικό ρέ....όχι σαν το δικό σου με τα αφρολέξ,ελατήρια και όλοι πάμε Πάτρα από το κούνημα.:bawl:
Τα BT45 είναι πολύ καλά λάστιχα για παλιές μοτοσυκλέτες. Τα έχω στο SR500 και στο BMW R75/6 κι είναι τόπ. Πολύ μαλακά και το πίσω είναι και δίγομμο.
Πιο μαλακό στα πλαγια και πιο σκληρό στη μέση. Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν είναι Radial λάστιχα και δεν ξέρω πως πάνε στα πολλά χιλιόμετρα.
Μέχρι 180 καλά είναι πάντως, σιγά μην πας παραπάνω. :D
Είναι λίγο παλιάς κοπής αλλά εγώ δεν τα αλλάζω.BT45 λοιπον, ειναι και ποιο φθηνά. Φχαριστω ρε Αγη.
Με τρακοσαααααααα θα πηγαινω λεμεεεεε
ΣΕΛΑ?
Αν και με κάλυψε ο σουζουκακιας....... εδω σκέφτομαι να το περάσω μια στρώση ταβανοπροκες λεμε για εχτρα απολαυση.
Έρχεται και το αεροδρόμιο που ελεγε και ο αφρος
sapila racing
20/03/2014, 09:14
BT45 λοιπον, ειναι και ποιο φθηνά. Φχαριστω ρε Αγη.
Με τρακοσαααααααα θα πηγαινω λεμεεεεε
Ποιός είναι ο Αγης? Παλι με μπέρδεψες με τον αλλον. :(
Για τρακοσααααα δεν νομίζω οτι είναι τα κατάλληλα. :p
Οπ! Φίλε λάθος! Σε είδα ετσι ψηλό και ομορφαντρα και σε πέρασα για τον ντοκτορ
Γραφω απο το κινητό (πουτανα τεχνολογία) οπότε δεν μπορώ να βαλω τα αντίστοιχα γαμωτικονς (πουτανα ασχετοσύνη)....
Da.Vintage
21/03/2014, 07:26
ΆΚΗ το λένε το παιδί όλα κι όλα!
Da.Vintage
21/03/2014, 07:27
Το μοτόρι είναι αντρικό ρέ....όχι σαν το δικό σου με τα αφρολέξ,ελατήρια και όλοι πάμε Πάτρα από το κούνημα.:bawl:
Και εσύ που έμαθες απο αντρικά? Γ@μημένο google! το γκούκλαρες ε?
Da.Vintage
21/03/2014, 07:29
ΣΕΛΑ?
GIXXERAKIAS
21/03/2014, 08:04
Και εσύ που έμαθες απο αντρικά? Γ@μημένο google! το γκούκλαρες ε?
Με τσάκωσες....:(
sapila racing
03/04/2014, 12:25
:) :beer:
:) :beer:
Συμφωνώ! :beer:
zentakiasSF
04/04/2014, 02:56
Πολύ ωραίο το έχεις κάνει. :a013:
Ο Ανδρέας έκανε τέλεια δουλειά με τρελή λεπτομέρεια. (http://www.vrisko.gr/details/_i10177i_71e602d1h5cafad_iabc07f)
Σε όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με την μοτοσικλέτα τα έχει ντύσει με τσόχα χοντρή και ακόμα και από την κάτω πλευρά είναι όλα συμμετρικά και προσεγμένα στην εντέλεια...
Και βέβαια εφόσον όλα πήγαν καλά έπρεπε να κάνω και μια μαλακία....
Τα logo δέν είχαν κολλήσει καλά στο ντεπόζιτο, έβαλα λίγο κόλλα λοιπόν και αντί να πάρω την χαρτοταινία για το μασκάρισμα να τα στερεώσω..... πήρα την συσκευασία η οποία έχει βενζινόκολα..... :a018: το αποτέλεσμα το άλλο πρωί μαζί με την ταινία...... έφυγε και το βερνίκι κλαμααααααα :bawl:
motomaniac
07/04/2014, 09:19
Τα logo δέν είχαν κολλήσει καλά στο ντεπόζιτο, έβαλα λίγο κόλλα λοιπόν και αντί να πάρω την χαρτοταινία για το μασκάρισμα να τα στερεώσω..... πήρα την συσκευασία η οποία έχει βενζινόκολα..... :a018: το αποτέλεσμα το άλλο πρωί μαζί με την ταινία...... έφυγε και το βερνίκι κλαμααααααα :bawl:
δεν επρεπε να φυγει νομιζω... της body ειναι τα χρωματα?
δεν επρεπε να φυγει νομιζω... της body ειναι τα χρωματα?
To χρώμα ειναι duplicolor σπρευ και ειναι πολύ καλό και στο δούλεμα και στο αποτέλεσμα, αλλά έριξα βερνίκι απο επάνω σε φτιαχτό σπρέυ και εκτός του οτι δέν έστρωσε ωραία.......
sapila racing
07/04/2014, 10:22
Ο Ανδρέας έκανε τέλεια δουλειά με τρελή λεπτομέρεια. (http://www.vrisko.gr/details/_i10177i_71e602d1h5cafad_iabc07f)
Σε όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με την μοτοσικλέτα τα έχει ντύσει με τσόχα χοντρή και ακόμα και από την κάτω πλευρά είναι όλα συμμετρικά και προσεγμένα στην εντέλεια...
H σέλλα έκατσε πολύ ωραία.
Τώρα για το τεπόζιτο, τι να πω? Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θα το φτιάξεις. :wave2:
Black Mamba
07/04/2014, 10:48
Ο Ανδρέας έκανε τέλεια δουλειά με τρελή λεπτομέρεια.
Ο Αντρεας (ο Κουρης να υποθεσω) ειναι εγγυηση.
Εχω φτιαξει εκει "απειρες" σελες.
ego_o_idios
07/04/2014, 11:54
ena pioima egine mpravo mpravo....
:a41::plaf::a02::a18::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
motomaniac
07/04/2014, 12:17
τα βερνικια σε σπρει δεν εχουν σκληρυντη. κριμα τοση δουλεια και να μην γινει σωστο βαψιμο..
giannhs1973
07/04/2014, 18:41
Πολύ καλό :beer:, κρίμα για το ντεπόζιτο. Να βαλεις κι ενα βιντεο !!!!
ego_o_idios
07/04/2014, 21:31
To χρώμα ειναι duplicolor σπρευ και ειναι πολύ καλό και στο δούλεμα και στο αποτέλεσμα, αλλά έριξα βερνίκι απο επάνω σε φτιαχτό σπρέυ και εκτός του οτι δέν έστρωσε ωραία.......
tou vernik ama tou pirs etim me tou katalit tit si spray mita i8el 60 va8mi 8irmokrasia kana misaouro na petros.alious ama pes vinzini pan giniti poutana:lol::lol:
motomaniac
07/04/2014, 23:53
tou vernik ama tou pirs etim me tou katalit tit si spray mita i8el 60 va8mi 8irmokrasia kana misaouro na petros.alious ama pes vinzini pan giniti poutana:lol::lol:
xaxaxxaxaxaxxa :lol:
Δεν το εκανες καλα ρε.....
Την αλλη φορα στερεωσετα με πριτσινια .....:moutza:
Χαχα χαχ χα κραξτε κράξτε
Το σπρέι είχε μέσα σκληριντή και υποτίθεται οτι δέν ήθελε ψήσιμο. Τις προηγούμενες φορές που δοκίμασα ίδιο φτιαχτό σπρέι βερνίκι έπαιξε μια χαρά αλλά αυτή την φορά γ@μιθηκε.
Λοιπόν, με την «ευκαιρία» θα ρίξω δυο τόνους ποιο ανοιχτό ανθρακί μεταλλικό και θα φτιάξω ένα κοντό (και ίσως λίγο ψιλότερο) πλαστικό ουράς, για να δείξει ποιο πολύ σκελετό, και περίπου σαν το παρακάτω....
dlabrakis
08/04/2014, 12:29
Τωρα ειδα το μπουρι:uplate:γαματο!!!! ταιριασε τελεια,κι η σελα ωραια,αντε με το καλο να το χαρεις........
hidefnick
11/04/2014, 04:31
Κανα αμορτισεράκι θα αλλάξουμε ρε?
(κούκλα βγήκε το ρημάδι!!!!)
Κανα αμορτισεράκι θα αλλάξουμε ρε?
(κούκλα βγήκε το ρημάδι!!!!)
Ουυυυυυ ωωωωχ-λινς.
Με την αποζημίωση.
Έχουμε και καθρεφτάκια λέμεεεε (κινέζος – ποιότητα μέτρια, αλλά πάρα πολύ βολικά και με καλή ορατότητα πίσω)
Τα έβαλα ανάποδα (προς τα επάνω) γιατί μου άρεσαν περισσότερο έτσι.
και μια εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει άμεσα γιατί μου φτάνουν τα βρομόνερα στα φίλτρα....
(θα γίνει και αυτό μαύρο ματ όπως είναι και όλα τα πλαστικά κάτω απο την σέλλα)
dlabrakis
15/04/2014, 13:25
συγνωμη.............το βγαζεις με υγρασια εξω?:cry:
ego_o_idios
15/04/2014, 16:10
Έχουμε και καθρεφτάκια λέμεεεε (κινέζος – ποιότητα μέτρια, αλλά πάρα πολύ βολικά και με καλή ορατότητα πίσω)
Τα έβαλα ανάποδα (προς τα επάνω) γιατί μου άρεσαν περισσότερο έτσι.
si po palikarim ta mirronia afta pan ta pan kat
diladis to vanis to mirror kato ap to timon...
mi pians? :lol::lol:
και σε ενα gsr που τα ειχε ενας φιλος τα ειχε βαλει απο πανω...
Καλυτερα να επαιρνες στρογγυλα παντως.
και σε ενα gsr που τα ειχε ενας φίλους τα ειχε βαλει απο πανω...
Καλυτερα να επαιρνες στρογγυλα παντως.
Καθόλου δεν μου άρεσαν τα στρογγυλά, ασε πού δεν "γυρίζουν" προς τα μέσα και δίνουν στο τιμόνι τόσο πλάτος που δεν χωράς πουθενά.
Το Σάββατο το πρωί άκουσα την φωνούλα της για πρώτη φωρά επάνω απο τις 4000 στροφές
Δυστυχώς άν και δέν έχει τελειώσει η προσπάθεια ρυθμίσματος, ολοι οι ειδικοί με διαβεβαιώνουν οτι δέν πρόκειται να παίζει σωστά σε όλο το εύρος με τα καρμ υποπίεσης και τις φιτροχοάνες.
Έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω την εναλλακτική λύση #2..... (Keihin cr35)
Το θέμα είναι απο πού και πόσο.... δυστυχώς κάποια Link σε σχετικά θέματα δέν παίζουν πιά.
Έχουμε καμιά ιδέα??
Πρώτη σύντομη – λόγο δουλειάς- βόλτα και…. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μου λέει ο μάστορας πέρνα να την πάρεις, δεν γίνετε τίποτα καλύτερο δεν έχει χώρο στις φιλτροχοάνες για σωστό ρύθμισμα…. Και κανονικά δεν θα στο έδινα το μηχανάκι έτσι αλλά ξέρω τι παπάρας είσαι και θα σε τρώω στην μάπα κάθε μέρα με το δυστυχισμένο βλέμμα τις αγελάδας (γείτονες γάρ)
Ε λέω και εγώ παπάρια θα πρέπει να πάω άμεσα σε FCR να τελειώνουμε αλλά κράταγα και μια πισινή γιατί τον ξέρω τον Νικόλα ότι είναι Ο τρελός τελειομανίας και δεν φεύγεις από εκεί εάν δεν είναι όλα όπως τα θέλει.
Πάω, μου δίνει κάτι καμπύλες…. Σαν πολύ γραμμικές τις έβλεπα «να εδώ φτωχαίνει το μείγμα» μου λέει και μην το πλακώνεις πολύ ώρα κλπ κλπ. Επίσης η καυσανάλυση έδειξε ότι τσιμπάει λίγο λαδάκι (αναμενόμενο για κινητήρα υψηλών επιδόσεων) και μου είπε έλεγχο και κάθε 2.500 άλλαγμα λάδια.
Λοιπόοοον Το βγάζω βόλτα…… άντε γεια λέμε το μηχανάκι πάει παντού πάρα πολύ καλά, χαμηλά έχει πολύ δύναμη και πάει μέχρι τις 9 άνετα και αβίαστα.
Με λίγα λόγια, αρρώστησα με την κοντή. –
Πάμε τώρα για ψήλωμα 2-3 πόντους εμπρός, να τελειώσω τον πίσω λασπωτήρα και να τον βάλω επάνω και μετά για ένα ολικό τελικό paint job
Επισυνάπτω την καμπύλη του έρωτα, 65 ατίθασα και αδάμαστα άλογα :lol:
:vroum:Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και βιντεάκι, γιατί αυτό ο θόρυβος δεν περιγράφετε :a015:
sapila racing
16/05/2014, 09:28
Αντε επιτέλους!! Να το ξαναδούμε το θηριάκι και live ρε. :beer:
hidefnick
16/05/2014, 11:24
Ψιτ.... (http://www.kzrider.com/forum/11-projects/411469-tale-of-an-sr650?tmpl=component&type=raw&start=20)
Και μαμά δίνει 64 τροχό (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_zephyr_750%2093.htm)....
Ψιτ.... (http://www.kzrider.com/forum/11-projects/411469-tale-of-an-sr650?tmpl=component&type=raw&start=20)
Και μαμά δίνει 64 τροχό (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_zephyr_750%2093.htm)....
ναι ρε το ξέρω. γιατί να δώσει παραπάνω??
theofilos888
16/05/2014, 12:39
ναι ρε το ξέρω. γιατί να δώσει παραπάνω??
Άν πείς στο νίκο να σου κρεμάσει ένα τόσο δα σαλιγκαράκι εκεί μπροστά;;; Αφού χωράει......
Άν πείς στο νίκο να σου κρεμάσει ένα τόσο δα σαλιγκαράκι εκεί μπροστά;;; Αφού χωράει......
:) Έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις :panic:
giannhs1973
17/05/2014, 10:01
Μπραβο julius, πολυ χαιρομαι με τον ενθουσιασμο σου,ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο:beer:. Θελω να σε ρωτησω κατι,αν διαβαζω σωστα στις 8000 φτωχαινει τι μιγμα,τι καταλαβαινεις εκεινη την ωρα στην οδηγηση?
Μπραβο julius, πολυ χαιρομαι με τον ενθουσιασμο σου,ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο:beer:. Θελω να σε ρωτησω κατι,αν διαβαζω σωστα στις 8000 φτωχαινει τι μιγμα,τι καταλαβαινεις εκεινη την ωρα στην οδηγηση?
:D Δυστυχώς ακόμα δεν έχω προλάβει να το βγάλω βόλτα.... Σε μια σύντομη που το πήγα (προς και από την δουλειά) δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο….. αλλά θα επανέλθω στο θέμα το συντομότερο.
Παράλληλα κοιτάω και την πιθανότητα αναβάθμισης μέσα στον επόμενο χειμώνα. Γράφτηκα επιτέλους στο Zephyr Zone, που απ’ότι είδα είσαι και εσύ μέλλος, και έχω αρχίσει να μαζεύω πληροφορίες.
Βασικά το πακέτο λέει wiseco 810, Keihin fcr 37, και λίγο δουλεία στην κεφαλή παράλληλα με το απαραίτητο ρεκτιφιέ. Απ’ότι διάβασα ο συμπλέκτης μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το παραπάνω φορτίο και απλά αλλάζουν τα ελατήρια με σκληρότερα.
Επίσης είμαι στο ψάξιμο με το πλάτος της πίσω ζάντας-στεφανιού, μια που θα πρέπει να μπει φαρδύτερο ελαστικό πρέπει να αλλάξει και το στεφάνι με φαρδύτερο…. Αλλά δεν υπάρχει με 48 τρύπες που είναι το μαμά. Και δεν βρίσκω και κάτι αντίστοιχο στο web.
Τέλος πάντων προσπαθώ να τα μαζέψω όλα, να δώ τι χρειάζεται και πώς θα τσουλήσει η μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι και η αποφάσεις από Σεπτέμβριο.
:wave2: