View Full Version : Kawasaki Zephyr 750
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
Έχουμε και καθρεφτάκια λέμεεεε (κινέζος – ποιότητα μέτρια, αλλά πάρα πολύ βολικά και με καλή ορατότητα πίσω)
Τα έβαλα ανάποδα (προς τα επάνω) γιατί μου άρεσαν περισσότερο έτσι.
Χαλια οι καθρεφτες.........:sick:
βαλε κανονικους ( σε μικρομετριο μεγεθος ) λεμε........
Χαλια οι καθρεφτες.........:sick:
βαλε κανονικους ( σε μικρομετριο μεγεθος ) λεμε........
γαμάτοι είναι
γαμάτοι είναι
Καλα.... Θυμισε μου να καμμια μερα εαν χρειαστεις να να ξαναβαλεις γρηγορα το χερι σου στο γκριπ ( χερι που ειχες σηκωσει απο το τιμονι για τον οποιοδηποτε λογο...)
Να σου πω γιατι ειναι και επικινδυνοι.......:)
Καλα.... Θυμισε μου να καμμια μερα εαν χρειαστεις να να ξαναβαλεις γρηγορα το χερι σου στο γκριπ ( χερι που ειχες σηκωσει απο το τιμονι για τον οποιοδηποτε λογο...)
Eκτός αν το βάζει εκεί με τη σωστή κίνηση..!
316385
Φίλε ξύνω το αριστερό σε κλάσμα του δευτερολέπτου. μην αρχίσεις τώρα με την θεία της ξαδέλφης του μπατζανάκη σου, Ήμαρτον λέμε τους ξηλώνω επιτόπου με το τροχάκι.
:bawl:
notakos600
19/05/2014, 17:01
Το μηχανάκι μΕ αρέσει, πολύ όμως. :beer:
motomaniac
20/05/2014, 09:23
γιατι παραπανω γκαζι? μην χωσεις λεφτα. πανατ ειμαι υπερ των μετατροπω αλλα στην συγκεκριμενη δνε μου καθεται.. μεγαλυτερο μοτερ δεν μπαινει απ'ευθειας?
ρολοι το μοτορι λεμε... http://www.banggood.com/Julius-Jah007-Black-Red-Leather-Calendar-Men-Quartz-Wrist-Watch-p-909527.html?utm_design=20&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_women83_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=vera&emst=Ip9H9ZKURr_4399_942467_223
γιατι παραπανω γκαζι? μην χωσεις λεφτα. πανατ ειμαι υπερ των μετατροπω αλλα στην συγκεκριμενη δνε μου καθεται.. μεγαλυτερο μοτερ δεν μπαινει απ'ευθειας?
ρολοι το μοτορι λεμε... http://www.banggood.com/Julius-Jah007-Black-Red-Leather-Calendar-Men-Quartz-Wrist-Watch-p-909527.html?utm_design=20&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_women83_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=vera&emst=Ip9H9ZKURr_4399_942467_223
Όχι δεν παίρνει, το 1100 έχει άλλο πλαίσιο.
Θα το τσουλήσω ως έχει το καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο βλέπουμε.
motomaniac
21/05/2014, 10:37
gpz 900?
Ειναι υγροψυκτο το 900.....
Το 750 παιρνει κιτ υπερκυβισμου 850cc, αλλο εκκεντροφορο, κιτ καρμπ ή αλλαγη και φτανει εως 105 αλογα.
Αλλα το ερωτημα ειναι...γιατι;
Μια χαρα ειναι με 70 τροχο...θα παει και μεχρι 200~210χλμ....θα καψει και σχετικα λογικη βενζινη.
Εγω θα το κρατουσα μαμα στο μοτερ.Δεν σπαει δεν χαλαει.
Ασε που οσο πουσαρισμενα ηξερα ειχαν προβλημα σε κιβωτιο/συμπλεκτη/καμπανα.
sapila racing
21/05/2014, 13:32
Aσε που έχε μαμα δαγκάνες που είναι μαποφλεξ και δεν χωράνε να μπούν 4πίστονες με την καμμία.
Juls κανε πρώτα βόλτες και μετα θα δείς οτι δεν θα ασχοληθείς με μετατροπές για παραπανω γκάζι.
Μλκ ... εχεις σαλταρει ετσι...?
( Κανε υπομονη τον Σεπτεμβρη που θα αλλαξει μοτερ στο τρακτερ ο κουμπαρος...) ;)
Μλκ ... εχεις σαλταρει ετσι...?
( Κανε υπομονη τον Σεπτεμβρη που θα αλλαξει μοτερ στο τρακτερ ο κουμπαρος...) ;)
έχε χάρη που γιορτάζεις σήμερα μωρή σαμπρέλα και δέν μπορώ να σε βρίσω.
:kiss:
giannhs1973
21/05/2014, 21:30
Ειναι υγροψυκτο το 900.....
Το 750 παιρνει κιτ υπερκυβισμου 850cc, αλλο εκκεντροφορο, κιτ καρμπ ή αλλαγη και φτανει εως 105 αλογα.
Αλλα το ερωτημα ειναι...γιατι;
Μια χαρα ειναι με 70 τροχο...θα παει και μεχρι 200~210χλμ....θα καψει και σχετικα λογικη βενζινη.
Εγω θα το κρατουσα μαμα στο μοτερ.Δεν σπαει δεν χαλαει.
+1000
hidefnick
21/05/2014, 22:27
Εχει 2-3.... Και το θες.... (http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/yamaha-tr1-xv1000-hohenlockstedt/188492544.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=xv+1000&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT)
είσαι αρωστάκι έτσι?? καλό είναι αυτό ρε αλλά πώς το φέρνεις απο το Hohenlockstedt, Germany :)
Aσε που έχε μαμα δαγκάνες που είναι μαποφλεξ και δεν χωράνε να μπούν 4πίστονες με την καμμία.
Juls κανε πρώτα βόλτες και μετα θα δείς οτι δεν θα ασχοληθείς με μετατροπές για παραπανω γκάζι.
Όλα είναι γαμάτα και καλοστημένα με τα δικά μου κριτήρια (θέλει λίγο ψήλωμα το μπροστινό και θα το κάνω μόλις βρώ λίγο χρόνο) αλλά το μπροστινό είναι ΓΤΠ.
Περιμένω να πατήσουν λίγο καλύτερα τα τακάκια αλλά η αίσθηση είναι τελείως σφουγγάρι και δέν θα έπρεπε με τα μεταλλικά σωληνάκια και την τρόπα απο το ΖΧ.
Στην παρούσα φάση και μια και δέν μπαίνουν μεγαλύτερες δαγκάνες αφού βρίσκουν στην ακτίνες..... πρέπει να ψαχτώ αρχίζοντας με μια καλή εξαέρωση και βλέπουμε.
Μια ιδέα, δεν ξέρω εάν είναι μαλακία, είναι να «φτιάξω» νέες πλάκες που να φέρνουν μεγαλώνουν την απόσταση των καλαμιών (2-2,5 εκατοστά) και να μπούν αποστάτες στους δίσκους ώστε να χωρέσουν οι 4πίστωνες δαγκάνες. :confused:
motomaniac
22/05/2014, 11:30
Όλα είναι γαμάτα και καλοστημένα με τα δικά μου κριτήρια (θέλει λίγο ψήλωμα το μπροστινό και θα το κάνω μόλις βρώ λίγο χρόνο) αλλά το μπροστινό είναι ΓΤΠ.
Περιμένω να πατήσουν λίγο καλύτερα τα τακάκια αλλά η αίσθηση είναι τελείως σφουγγάρι και δέν θα έπρεπε με τα μεταλλικά σωληνάκια και την τρόπα απο το ΖΧ.
Στην παρούσα φάση και μια και δέν μπαίνουν μεγαλύτερες δαγκάνες αφού βρίσκουν στην ακτίνες..... πρέπει να ψαχτώ αρχίζοντας με μια καλή εξαέρωση και βλέπουμε.
Μια ιδέα, δεν ξέρω εάν είναι μαλακία, είναι να «φτιάξω» νέες πλάκες που να φέρνουν μεγαλώνουν την απόσταση των καλαμιών (2-2,5 εκατοστά) και να μπούν αποστάτες στους δίσκους ώστε να χωρέσουν οι 4πίστωνες δαγκάνες. :confused:
ακρινη λυση. το μπροστινο απο zxr παντως ειναι αρκετα φαρδυ.
ακρινη λυση. το μπροστινο απο zxr παντως ειναι αρκετα φαρδυ.
το μπροστινό μου είναι ZX9 (και οι πλάκες βεβαίως) αλλά λόγο γαιδουρόκεντρου δέν υπάρχει χώρος μεταξύ ακτινών και δίσκου να μπει η τετραπίστονη.
Τα όργανα κλπ στηρίζονται στην επάνω και στην κάτω πλάκα όχι στο πιρούνι, οπότε θέλει πάνω κάτω τιμονόπλακα με τις σωστές αναμονές να βιδώσουν τα όργανα και τα σωστά στοπ στην κάτω καθώς επίσης και τους αποστάτες στις δισκόπλακες, δεν θα πάει πολύ νομίζω.
sapila racing
22/05/2014, 13:39
Τα τακάκια είναι καινούρια?
Οι δαγκάνες δουλεύουν σωστά χωρίς να κολλάνε?
Αυτα τα φρένα που έχεις είναι απο τα χειρότερα δυστυχώς και για να δουλέψουν ικανοποιητικά θέλουν να δουλευουν αψογα τα εμβολάκια και οι γλύστρες και σωληνάκια (που έχεις), αλλά και πολύ καλά τακάκια. Εγω είχα βαλει Carbonne Lorraine (μπλε) στο ZR7.
Takata Dome
22/05/2014, 13:48
Αυτή η Tokico έφτιαξε ποτέ τίποτα καλό ή απλά της έχει βγεί το όνομα;
sapila racing
22/05/2014, 14:12
Αυτή η Tokico έφτιαξε ποτέ τίποτα καλό ή απλά της έχει βγεί το όνομα;
Μα δεν έχει καλό όνομα στα φρένα.
Ακόμα και οι 6πίστονες της μαπα είναι. Δημοφιλής μετατροπή σε οσα εχουν αυτές τις 6πιστονες ειναι η αλλαγή τους με 4πίστονες Nissin ή αλλες 4πίστονες τελος παντων..
Τα τακάκια είναι καινούρια?
Οι δαγκάνες δουλεύουν σωστά χωρίς να κολλάνε?
Αυτα τα φρένα που έχεις είναι απο τα χειρότερα δυστυχώς και για να δουλέψουν ικανοποιητικά θέλουν να δουλευουν αψογα τα εμβολάκια και οι γλύστρες και σωληνάκια (που έχεις), αλλά και πολύ καλά τακάκια. Εγω είχα βαλει Carbonne Lorraine (μπλε) στο ZR7.
τα ίδια τακακια έχω βάλει, έκανα full service στις δαγκάνες πριν τις δέσω (μετά το βάψιμο). Υγρά και εξαέρωση μου έκανε ο Μήτσος. :confused:
Να κανονίσουμε να το πάρεις βόλτα να μου πείς την γνώμη σου.
sapila racing
22/05/2014, 14:39
τα ίδια τακακια έχω βάλει, έκανα full service στις δαγκάνες πριν τις δέσω (μετά το βάψιμο). Υγρά και εξαέρωση μου έκανε ο Μήτσος. :confused:
Να κανονίσουμε να το πάρεις βόλτα να μου πείς την γνώμη σου.
Βαλε άλλα τακάκια με τη μια και μαλιστα καλύτερα να βαλεις κατ ευθείαν τα Carbonne Lorraine που σου εγραψα πιο πανω, τα πουλάει ο kostpart στην Δημητρακοπούλου στο Κουκακι.
Αυτα που εχεις ειναι στρωμενα για τους δισκους με τις δαγκάνες σε αλλη θέση.
Για να σου δωσω ενα παράδειγμα, μια φορά που είχα ανεβει σε ενα αλλο ZR7 στην Θεσ/νίκη ενός φίλου να δω ενα πρόβλημα που είχε, παραλίγο να περάσω με κόκκινο.
Ηταν με μαμα τακακια κλπ και δεν είχε καμμια σχέση με το δικό μου.
Βαλε άλλα τακάκια με τη μια και μαλιστα καλύτερα να βαλεις κατ ευθείαν τα Carbonne Lorraine που σου εγραψα πιο πανω, τα πουλάει ο kostpart στην Δημητρακοπούλου στο Κουκακι.
Αυτα που εχεις ειναι στρωμενα για τους δισκους με τις δαγκάνες σε αλλη θέση.
Για να σου δωσω ενα παράδειγμα, μια φορά που είχα ανεβει σε ενα αλλο ZR7 στην Θεσ/νίκη ενός φίλου να δω ενα πρόβλημα που είχε, παραλίγο να περάσω με κόκκινο.
Ηταν με μαμα τακακια κλπ και δεν είχε καμμια σχέση με το δικό μου.
:lol: μισαντερσταντινγ....
τα ίδια με αυτά που ανέφερες έβαλα ρε, μπλέ έβαλα, καινούργια. Πρέπει να το είχαμε ξανασυζητήσει όταν σε ρώταγα και πήγα και πήρα τέτοια
sapila racing
22/05/2014, 14:55
:lol: μισαντερσταντινγ....
Αααααα σορυ! χμμμ τότε κατι παίζεται και δεν φρενάρει. Εκτός κι αν περίμενες να εχει πραγματικά φρένα. :lol:
Να βρεθούμε να το δω και θα σου πω. :wave2:
-Ρε μαν δεν φρενάρει
-Σίγουρα ρε; Αυτά τα φρένα δεν είναι φτιαγμένα να σταματάνε το μηχανάκι παντως
-Ελα ρε, οκ, θες να το καβαλησεις να μου πεις;
-ΟΚ
....
-Ελα ρε μπρο, οκ; εχω φρένα;
-Ντάξει ρε μαν, οκ ειναι το μηχανάκι σου, κομπλέ, δεν εχει φρένα. Όπως έπρεπε απο μαμά
-Και τα μπλε τακάκια;
-Ε, ναι, τι; Ηθελες να φρενάρεις;
-Όχι;
-Ναι;
-Α...
-Εμ...
(φωνή απο το βάθος, ανάμεσα σε κλαματα και γέλια κι ένα srx να χαροπαλεύει στο ρελαντί : Ρε τους μαλάκες, ακόμα να μάθουν ότι τα φρένα ειναι για τις αδερφές)
1) Ρε εβαλες καλα υγρα μεσα.....?
2) Σκουπισες τους δισκους καλα με καθαρη βενζινη ( μπας και εχουν τιποτα πασαλιματα που δεν τα καταλαβαινεις και το παλεβεις τσαμπα..?)
3) Μηπως φρεναρεις πιανωντας τους καθρεφτες και οχι τα γκριπ....???: :p
1) Ρε εβαλες καλα υγρα μεσα.....?
2) Σκουπισες τους δισκους καλα με καθαρη βενζινη ( μπας και εχουν τιποτα πασαλιματα που δεν τα καταλαβαινεις και το παλεβεις τσαμπα..?)
3) Μηπως φρεναρεις πιανωντας τους καθρεφτες και οχι τα γκριπ....???: :p
Υγρά έβαλα κάτι που είχανε περισσέψει από το συμπλέκτη του ΚΤΜ και συμπλήρωσα με παραφλού που ήτανε στο ίδιο χρώμα οπότε οκ, τους δίσκους τους έκανα με wd-40 και γίνανε τζάμι.
:moutza:
λοιπόν η πίσω ανάρτηση μετά την βόλτα έκλασε και γέμισε τον τόπο λάδια......
επιλογές (μετά απο σχετικό κράξιμο απο το βύρωνα)
Bitubo απλή (http://www.ebay.co.uk/itm/COPPIA-AMMORTIZZATORI-WME02-BITUBO-KAWASAKI-ZEPHYR-750-/161037661360?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item257e97b4b0)
Bitubo ρυθμιζόμενη
(http://www.ebay.co.uk/itm/COPPIA-AMMORTIZZATORI-WMT02-BITUBO-KAWASAKI-ZEPHYR-750-/161037672781?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item257e97e14d)
Ohlins απλή (http://www.ebay.co.uk/itm/AMMORTIZZATORI-OHLINS-KAWASAKI-ZEPHYR-400-750-1100-/161036825358?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item257e8af30e) :)
Η αλήθεια είναι ότι έψαξα (και ψάχνω) μεταχειρισμένη ohlins αλλά δεν παίζει τίποτα.
Help needed (με αρέσει η οχλινς λεμεεε:cry:)
Bitubo απλή (http://www.ebay.co.uk/itm/COPPIA-AMMORTIZZATORI-WME02-BITUBO-KAWASAKI-ZEPHYR-750-/161037661360?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item257e97b4b0)
Bitubo ρυθμιζόμενη
(http://www.ebay.co.uk/itm/COPPIA-AMMORTIZZATORI-WMT02-BITUBO-KAWASAKI-ZEPHYR-750-/161037672781?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item257e97e14d)
Ohlins απλή (http://www.ebay.co.uk/itm/AMMORTIZZATORI-OHLINS-KAWASAKI-ZEPHYR-400-750-1100-/161036825358?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item257e8af30e) :)
Η αλήθεια είναι ότι έψαξα (και ψάχνω) μεταχειρισμένη ohlins αλλά δεν παίζει τίποτα.
κάτι σε λιγότερο ακριβό όπως hagon?
κάτι σε λιγότερο ακριβό όπως hagon?
Ότι reviews έχω διαβάσει σε καταλήγουν στο ότι είναι μάπα.
Bitubo ρυθμιζόμενη
Mia επισκευη την ιδια και πολυ του ειναι........ :smokin:
BabisStinson
25/06/2014, 17:53
Για 50 ευρώ διαφορά θα προτιμούσα σίγουρα τα Ohlins. Τα Bitubo τα έχω υπόψιν και για το δικό μου, Breva 750.
Penske και Wilbers έχεις κοιτάξει μήπως βγάζουν για το Zephyr?
sapila racing
25/06/2014, 19:39
Eπισκευή τα μαμα η αλλιώς παίρνεις αυτα που είναι πολύ καλά κι επισκευαζόμενα.
Ειναι τα ιδια με τα παλια Koni, με ρυθμιση αποσβεσης επαναφοράς.
http://www.ebay.co.uk/itm/IKON-Federbeine-KAWASAKI-Zephyr-750-ZR750-91-99-/390347455497?pt=DE_Motorradteile&hash=item5ae2857c09
Mia επισκευη την ιδια και πολυ του ειναι........ :smokin:
Δεν επισκευάζονται τα μαμά ρε τάπα. Είχε έμπνευση ο κατασκευαστής και τα σφράγισε, χαλάει – πετάει ένα πράμα.
κανένα καφέ θα πιούμε αδελφέ?
Eπισκευή τα μαμα η αλλιώς παίρνεις αυτα που είναι πολύ καλά κι επισκευαζόμενα.
Ειναι τα ιδια με τα παλια Koni, με ρυθμιση αποσβεσης επαναφοράς.
http://www.ebay.co.uk/itm/IKON-Federbeine-KAWASAKI-Zephyr-750-ZR750-91-99-/390347455497?pt=DE_Motorradteile&hash=item5ae2857c09
Πέρασα σήμερα από τον K-shock, ο Αντώνης είναι enduroφίλος από τα παλιά, μου είπε και αυτός ότι τα Koni (Ikon) είναι η καλύτερη επιλογή για την φάση μου.
http://www.ebay.com/itm/Ohlins-Rear-Shock-Set-S36PR1C1LB-/291177029287?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item43cb80dea7&vxp=mtr#ht_412wt_1105
Full ρυθμιζόμενα.
Ορμα.
http://www.ebay.com/itm/Ohlins-Rear-Shock-Set-S36PR1C1LB-/291177029287?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item43cb80dea7&vxp=mtr#ht_412wt_1105
Full ρυθμιζόμενα.
Ορμα.
Σκτ :(, λήγει σε 6 ημέρες και δυστυχώς δεν τα στέλνει Ευρώπη
Ευχαριστώ για την βοήθεια :beer:
Σκτ :(, λήγει σε 6 ημέρες και δυστυχώς δεν τα στέλνει Ευρώπη
Ευχαριστώ για την βοήθεια :beer:
Πρόλαβες και τον ρώτησες και σου απάντησε ήδη? Ασχετα με το τι δηλώνουν στο ebay, τις περισσότερες φορές που έχω ρωτήσει τον πωλητή, δεν έχουν πρόβλημα να τα στείλουν έξω. Και είναι τούμπανα τα συγκεκριμένα.
Το μόνο πρόβλημα είναι το reserve price που ακόμα δεν το έχει πιάσει στα 370+ €... ;)
Πρόλαβες και τον ρώτησες και σου απάντησε ήδη? Ασχετα με το τι δηλώνουν στο ebay, τις περισσότερες φορές που έχω ρωτήσει τον πωλητή, δεν έχουν πρόβλημα να τα στείλουν έξω. Και είναι τούμπανα τα συγκεκριμένα.
Το μόνο πρόβλημα είναι το reserve price που ακόμα δεν το έχει πιάσει στα 370+ €... ;)
Το έχει απαντήσει σαν ερώτηση οτι δέν στέλνει εκτός US, του έβαλα και εγώ τώρα μια ερώτηση εάν μπορεί να μου τα στείλει Ελλάδα.
Το έχει απαντήσει σαν ερώτηση οτι δέν στέλνει εκτός US, του έβαλα και εγώ τώρα μια ερώτηση εάν μπορεί να μου τα στείλει Ελλάδα.
Οκ, fuck it...
καλύτερη λύση μου φαίνεται τότε τα ΙΚΟΝ μιας και έχουν και μια ρύθμιση επιπλέον απ΄τα άλλα. Ελπίζω να ειναι το ίδιο καλά με τα Koni.
Οκ, fuck it...
καλύτερη λύση μου φαίνεται τότε τα ΙΚΟΝ μιας και έχουν και μια ρύθμιση επιπλέον απ΄τα άλλα. Ελπίζω να ειναι το ίδιο καλά με τα Koni.
Εάν μου απαντήσει ότι μπορεί να μου τα στείλει , θα το παλέψω
Όσο αφορά για τα IKON, O μάστορας πάντως λέει ότι είναι σαν τα παλιά ΚΟΝΙ 100%και ότι αξίζουν τα χρήματα τους.
Εάν μου απαντήσει ότι μπορεί να μου τα στείλει , θα το παλέψω
Όσο αφορά για τα IKON, O μάστορας πάντως λέει ότι είναι σαν τα παλιά ΚΟΝΙ 100%και ότι αξίζουν τα χρήματα τους.
Αν η τιμή είναι συγκρίσιμη με τα άλλα Ohlins (τα καινούργια), θα έλεγα κάνε την κίνηση και πάρε τα καινούργια (αν το αντέχει η τσέπη σου)
Το ότι τούτα είναι για άλλο μηχανάκι, δε μας πειράζει;
Επίσης, θα προτιμούσα κάτι καινούργιο και αρκετά καλό σε μία αρκετά καλή τιμή - π.χ. τα ΙΚΟΝ που βρήκες - από κάτι λάθος (ή έστω άγνωστο) στην ίδια (καλή) τιμή.
Αν είσαι του παντρέματος από άλλα μηχανάκια, κοίταξες και από ZRX; Το λέω διότι φοράς το ψαλίδι του.
Τέλος, ρώτα στη γύρα αν επισκευάζονται τα δικά σου. Ένας στο Μαρούσι, επί της Κηφισίας ανεβαίνοντας μετά την Αττική Οδό δίπλα στην Πειραιώς μου έλεγε ότι επισκεύαζε και σφραγισμένα. Δεν θυμάμαι όνομα και τηλέφωνο - η πινακίδα του έγραφε Jobe.
Μ.
Δεν επισκευάζονται τα μαμά ρε τάπα. Είχε έμπνευση ο κατασκευαστής και τα σφράγισε, χαλάει – πετάει ένα πράμα.
κανένα καφέ θα πιούμε αδελφέ?
Απο την ερχομενη Τεταρτη μονος και ερημος .......;)
Φιλακια....!!:D
Αν η τιμή είναι συγκρίσιμη με τα άλλα Ohlins (τα καινούργια), θα έλεγα κάνε την κίνηση και πάρε τα καινούργια (αν το αντέχει η τσέπη σου)
Το ότι τούτα είναι για άλλο μηχανάκι, δε μας πειράζει;
Επίσης, θα προτιμούσα κάτι καινούργιο και αρκετά καλό σε μία αρκετά καλή τιμή - π.χ. τα ΙΚΟΝ που βρήκες - από κάτι λάθος (ή έστω άγνωστο) στην ίδια (καλή) τιμή.
Αν είσαι του παντρέματος από άλλα μηχανάκια, κοίταξες και από ZRX; Το λέω διότι φοράς το ψαλίδι του.
Τέλος, ρώτα στη γύρα αν επισκευάζονται τα δικά σου. Ένας στο Μαρούσι, επί της Κηφισίας ανεβαίνοντας μετά την Αττική Οδό δίπλα στην Πειραιώς μου έλεγε ότι επισκεύαζε και σφραγισμένα. Δεν θυμάμαι όνομα και τηλέφωνο - η πινακίδα του έγραφε Jobe.
Μ.
Η αντίστοιχη τιμή των καινούργιων Ohlins είναι 1200+ :cool: αλλά και αυτά που έβαλε ο Βύρωνας παραπάνω είναι σε δημοπρασία δηλαδή μπορεί να φτάσουν πολύ ψιλά.
Λίγη σημασία έχει εάν είναι σε παραπλήσιο μηχανάκι φορεμένα μια και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Αυτό που έχει σημασία είναι η απόσταση από μάτι σε μάτι να είναι η σωστή. Εννοείτε ότι κάνουν και από ZRX και από όποιο παρόμοιο μηχανάκι σε χαρακτηριστικά.
Τα μαμά δεν επισκευάζονται και είναι και 17 χρονών ήρθε η ώρα τους :priest:
Σήμερα πήγα για ΙΚΟΝ, εξυπηρετικότατος ο κύριος στο κατάστημα…… μου λεει την επόμενη Παρασκευή θα τα έχεις, του δίνω προκαταβολή……
Μου λέει ένα λεπτό να το επιβεβαιώσουμε με τον ολλανδό…….. τηλέφωνο καπάκι μπλα μπλα μπλα στα αγγλικά…… άκυρο δεν έχει, θα έχουν στο τέλος του μήνα…… μου έδωσε πίσω τα χρήματα και είπαμε να των πάρω μετά τις 20 εάν δεν έχω βρει κάτι άλλο να μου τα παραγγέλλει.
……
:sick:
Σήμερα πήγα για ΙΚΟΝ, εξυπηρετικότατος ο κύριος στο κατάστημα…… μου λεει την επόμενη Παρασκευή θα τα έχεις, του δίνω προκαταβολή……
Μου λέει ένα λεπτό να το επιβεβαιώσουμε με τον ολλανδό…….. τηλέφωνο καπάκι μπλα μπλα μπλα στα αγγλικά…… άκυρο δεν έχει, θα έχουν στο τέλος του μήνα…… μου έδωσε πίσω τα χρήματα και είπαμε να των πάρω μετά τις 20 εάν δεν έχω βρει κάτι άλλο να μου τα παραγγέλλει.
……
:sick:
Ebay?
Ebay?
ναι τελικά έτσι θα παίξει, αλλα ειναι κρίμα γιατί ειναι ίδια χρήματα (με τα μεταφορικά) με τον εδώ αντιπρόσωπο.
ναι τελικά έτσι θα παίξει, αλλα ειναι κρίμα γιατί ειναι ίδια χρήματα (με τα μεταφορικά) με τον εδώ αντιπρόσωπο.
Ενα update για τις Φιλτροχοάνες.......
H DNA έβγαλε φιτροχοάνες ειδικά για τον Ζεφυρο http://www.dnafilters.com/el/component/sobipro/?pid=40&sid=1065%3AZR+750+ZEPHYR+91%27-06%27&catid=65
λογικά θα μπαίνουν χωρίς το σφαξιμο των λόγων χιλιοστών που έκανα εγώ σε αυτές του 1100 και θα έχουν να σου προτείνουν και αντοίστοιχο setup για τα carbs.
H DNA έβγαλε φιτροχοάνες ειδικά για το ΖR750 http://www.dnafilters.com/el/component/sobipro/?pid=40&sid=1065%3AZR+750+ZEPHYR+91%27-06%27&catid=65
λογικά θα μπαίνουν χωρίς το σφάξιμο των λόγων χιλιοστών που έκανα εγώ σε αυτές του 1100 και θα έχουν να σου προτείνουν και αντίστοιχο setup για τα carbs.
Τελικά τα αμορτισέρ τα αγόρασα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, τέλος Αυγούστου, σε λίγο καλύτερη τιμή από αυτή του ebay. Είχε δίκαιο ο astroman που έλεγε ότι το αμορτισέρ χωρίς το δοχείο θα δείχνει ωραιότερο επάνω στο Zephyr :heartpound:
Έγινε πλήρης πλαστικοποίηση στο ντεπόζιτο (tankclink), λόγω του ότι κάθετε μεγάλα διαστήματα και δέν ήθελα να έχω στο μέλλον πάλι προβλήματα με ψιλοσκουριές.
Ένα καλό βάψιμο πρέπει να γίνει αλλά δεν βιάζομαι μια και θέλω ακόμα να δουλέψω επάνω στα πλαστικά της μέσα στο χειμώνα.
Σας οφείλω Φωτό και Video
:beer:
Το ριμαδι το κινητο σου θα το ανοιξεις η το εχεις πλαστικοποιησει και αυτο........:cool: