Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Αγορά Σκούτερ στην Αθήνα. Πώς να κινηθώ, καθώς το Internet θολώνει πλήρως την εικόνα;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antonis_fr4-4 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω για τα άλλα σκούτερ αλλά το nmax που είχα ήταν ανυπόφορο όσο αφορά τις λακούβες και τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Χάλια αναρτήσεις με μικρούς τροχούς ήτανε θανατηφόρος συνδυασμός
    Για μικρές ρόδες αντιλαμβάνομαι. Vespaκι έχω τώρα. Για αναρτήσεις, δεν ξέρω, είσαι ο πρώτος που το αναφέρει, και θα δώσω έξτρα βάρος εάν ποτέ βρω test drive. Ευχαριστώ πολύ για το tip!

Αλλά τόσο ανυπόφορο;
    Επίσης, πιο μοντέλο έχεις/ είχες;
    Από την περσινή έκδοση (2024) στο μπροστά (διαβάζω) έχουν ανεβάσει την πίεση από 15 σε 19N/mm
    ενώ το πίσω ανέβασε διαδρομή (από 81mm σε 91mm) το μεγάλωσαν επίσης από 310.8mm σε 321.6m.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iof4ever Προβολή μηνύματος
    Ελλάδα Α’ 5μήνο 2025: Top15 Πωλήσεις Σκούτερ από Scooternet.gr

https://scooternet.gr/%ce%b1%cf%86%c...4%ce%b5%cf%81/

Εδώ θα δεις τι επιλέγει ο Έλληνας (πολλοί από αυτούς βέβαια είναι ντελιβεράδες στα 125 κυβικά, που τα παίρνουν για επαγγελματική χρήση). Προσωπικά στη κατηγορία που θες θα πήγαινα για SYM Symphony 200 ST. Μέσα στο budget σου και πολύ δημοφιλές. Αφού όμως δε θες SYM, ρίξε μια ματιά τι άλλο παίρνει ο λαός.
    Αυτό που λες με τους ντελiβεράδες. Η πλειοψηφία των αγγελιών στα κριτήριά μου μου έβγαζε άπειρα σκουτεράκια που δεν είχαν κλείσει ούτε 10μηνο στον δρόμο και είχαν 4-5000χλμ. ή 20k στο 2χρονο!!! Λιώσιμο και όταν είναι για λάστιχα, μεγάλα σέρβις κλπ. τα σπρώχνουν 300€ κάτω λες και θα μείνεις μόνο στην ημ/νια 1ης άδειας.

Κατά τα άλλα, SYM Symphony είναι άλλο ένα, που δεν χωράνε τα πόδια μου σε ασφαλή και σωστή θέση. Εξ αρχής με 16 τροχό έψαχνα, αλλά κάπου έπρεπε να κάνω πίσω, αλλιώς μιλάμε για 4-5 μοντέλα στο μπάτζετ μου, ανεξαρτήτως μάρκας.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Ο Κινέζος κλώνος του, το voge sr4 max.
    Το λέω ως κάτοχος και με χαρακτηριστικά 1,87 και 110 κιλά (το ξέρω είμαι μερακλής χαχα).
    Ωραίος.
    Για το SR4 δεν είμαι.
    Κοίταζα το SR1 ή SR1ADV κυρίως για την θέση οδήγησης, αλλά ψιλο-φοβάμαι τον τροχό της τύχης με τους κινέζους και δεν ξέρω τίποτα για την αντιπροσωπεία.

Εσύτ πόσο καιρό το έχεις και τι εμπειρία έχεις μέχρι τώρα από το δικό σου;

Πρακτικά ο σκοπός της ανάρτησής μου ήταν αυτός:
    Να μάθω για καταστήματα και αντιπροσωπείες να αποταθώ, διότι στο internet παίζουν ελάχιστα που δεν έχουν παίξει με τις αξιολογήσεις.
    4 στους 5 εμπόρους/ συνεργεία είναι "άψογοι γνώστες του αντικειμένου" και όσοι πελάτες πήγαν 1η φορά εκεί, ή πάνε 20χρόνια,ξέρουν τους ιδιοκτήτες με τα μικρά τους και όλοι είναι κύριοι. Ταυτόχρονα, πουλάνε στην μισή ινδία που μιλάει μόνο αγγλικά (excelent rpair shop! // φθηνό πακέτο) ενώ για τους υπόλοιπους πελάτες είναι "οι χειρότεροι, μην πατήσετε".
    Μετριότητα δεν παίζει πουθενά.

Νέο μέλος
    Για τους φίλους που θέλουν να βοηθήσουν, τους ευχαριστώ όλους.

Απλά να θυμίσω χοντρικά μέχρι 3500€ δεν θα δώσω 4000€ εκτός και εάν είναι 100% πλήρες πακέτο,
    μέχρι 200cc. μετά ξεφεύγουν οι τιμές ούτως ή άλλως
    και είμαι 1.90 (χωρίς παπούτσια), 80kg

και κυρίως, τι και ποιον εμπιστεύομαι και θα βρεθούν τα μοντέλα.

Επίσης, κάτι άλλο σχετικά με το scooterclubhellas όποιος φίλος ξέρει να βοηθήσει.
    Εμένα, σε 3 διαφορετικούς Browser /2 συσκευές δεν μου εμφανίζει καθόλου περιεχόμενο. Γράφει πχ. 20328 αναρτήσεις αλλά δεν τις δείχνει.
    Είπα, θα είναι μόνο για μέλη, οπότε έκανα register (email ζητάει και nickname, τίποτα άλλο - έβαλα Tanasakien ή κάτι τέτοιο γιατί το Tanasakis ήταν πιασμένο) και κλείνει με μήνυμα να αναμένω την διαχειριστή να εγκρίνει την αίτησή μου.
    5-6 μέρες μετά έλαβα απάντηση ότι "δεν πληρώ τις προϋποθέσεις ένταξης".
    Ξέρει κανείς τι παίζει, χωρίς να το συζητήσουμε πολύ;
    Τελευταία τροποποίηση από Tanasakis; Χθες στις 14:08. Αιτία: προσθήκη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tanasakis Προβολή μηνύματος
    Για μικρές ρόδες αντιλαμβάνομαι. Vespaκι έχω τώρα. Για αναρτήσεις, δεν ξέρω, είσαι ο πρώτος που το αναφέρει, και θα δώσω έξτρα βάρος εάν ποτέ βρω test drive. Ευχαριστώ πολύ για το tip!

Αλλά τόσο ανυπόφορο;
    Επίσης, πιο μοντέλο έχεις/ είχες;
    Από την περσινή έκδοση (2024) στο μπροστά (διαβάζω) έχουν ανεβάσει την πίεση από 15 σε 19N/mm
    ενώ το πίσω ανέβασε διαδρομή (από 81mm σε 91mm) το μεγάλωσαν επίσης από 310.8mm σε 321.6m.
    Είχα το 155 του 2023. Πάρε το τεστ ντράιβ και όπου δεις ανωμαλία πήγαινε πάνω

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Επίσης, κάτι άλλο σχετικά με το scooterclubhellas όποιος φίλος ξέρει να βοηθήσει.
    Εμένα, σε 3 διαφορετικούς Browser /2 συσκευές δεν μου εμφανίζει καθόλου περιεχόμενο. Γράφει πχ. 20328 αναρτήσεις αλλά δεν τις δείχνει.
    Είπα, θα είναι μόνο για μέλη, οπότε έκανα register (email ζητάει και nickname, τίποτα άλλο - έβαλα Tanasakien ή κάτι τέτοιο γιατί το Tanasakis ήταν πιασμένο) και κλείνει με μήνυμα να αναμένω την διαχειριστή να εγκρίνει την αίτησή μου.
    5-6 μέρες μετά έλαβα απάντηση ότι "δεν πληρώ τις προϋποθέσεις ένταξης".
    Ξέρει κανείς τι παίζει, χωρίς να το συζητήσουμε πολύ;
    Σε λίγο θα ζητάνε και φωτογραφία με το καλό μας κουστούμι.
    Έλεος. Άκου δεν πληρεί τις προϋποθέσεις
    Φίλε ειλικρινά δεν χάνεις κάτι.
    Not written with AI

Μέλος
    Ωραίος.
    Για το SR4 δεν είμαι.
    Κοίταζα το SR1 ή SR1ADV κυρίως για την θέση οδήγησης, αλλά ψιλο-φοβάμαι τον τροχό της τύχης με τους κινέζους και δεν ξέρω τίποτα για την αντιπροσωπεία.

Εσύτ πόσο καιρό το έχεις και τι εμπειρία έχεις μέχρι τώρα από το δικό σου;

Πρακτικά ο σκοπός της ανάρτησής μου ήταν αυτός:
    Να μάθω για καταστήματα και αντιπροσωπείες να αποταθώ, διότι στο internet παίζουν ελάχιστα που δεν έχουν παίξει με τις αξιολογήσεις.
    4 στους 5 εμπόρους/ συνεργεία είναι "άψογοι γνώστες του αντικειμένου" και όσοι πελάτες πήγαν 1η φορά εκεί, ή πάνε 20χρόνια,ξέρουν τους ιδιοκτήτες με τα μικρά τους και όλοι είναι κύριοι. Ταυτόχρονα, πουλάνε στην μισή ινδία που μιλάει μόνο αγγλικά (excelent rpair shop! // φθηνό πακέτο) ενώ για τους υπόλοιπους πελάτες είναι "οι χειρότεροι, μην πατήσετε".
    Μετριότητα δεν παίζει πουθενά.
    Καλησπερα,
    Το δικό μου το έχω απο Νοέμβρη και έχω κάνει μόνο το πρώτο σέρβις στην mototrend.

Σε εμένα δεν έχει κάνει κιχ αλλά είναι και με οριακά 3 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Από την εμπειρία μου και από όσα έχω διαβάσει/ακούσει μόνο καλα λόγια έχω καο για την επίσημη αλλά και για τον αντιπρόσωπο στο Χαλάνδρι (και πρώην συνάδελφος με dsx650 το ίδιο)

Για τα μικρά που αναφέρεις δεν έχω άποψη, αλλά για το 4αρι που έχω, πριν το πάρω το έκανα εξωνυχιστικό test ride σε διαδρομή που είχε λίγο απο όλα (εθνική, ορεινό κομμάτι στριφτερο, αστικό ιστό με πολλές κακοτεχνίες κλπ)

Μάλιστα προς τιμή του υπεύθυνου πριν το test ride μου πρότεινε και αυτός να κάνω το ίδιο και άσχετα απο την ώρα να μην αγχωθώ να το γυρίσω γρήγορα για να έχω ολο το χρόνο που χρειάζομαι.

Και σκέψου εκεί είχα πάει με την τότε μηχανή μου ενα γυμνό 700αρι.
    Ήθελα 5 λεπτά να συνηθίσω την αίσθηση του σκούτερ αλλά μετά απο μια διαδρομή 40 λεπτών έφτασα στην αντιπροσωπεία ατσαλακωτος. Ε μέσα μου ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει η αλλαγή.

Επιμένω και καταλαβαίνω ότι το οικονομικό είναι θέμα αλλά πάρε μια βόλτα ενα μικρό και έπειτα το 4αρι που σου λεω και θα καταλάβεις ότι λόγω ύψους θα πρέπει να πας σε κάτι αντίστοιχο (και απο άποψη άνεσης αλλά και ενεργητικής ασφάλειας παρόλο που μιλάμε για σκούτερ)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά κράνους στην Αθήνα
    από Θοδωρής 81 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2016, 16:40
  2. Που στην Αθήνα μπορώ να βρω αυτό το φισάκι?
    από Antonisss στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2013, 07:55
  3. Πως να τραβηξετε ΑΠΟΛΥΤΑ το ενδιαφερον...
    από menos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2009, 11:03
  4. Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2008, 11:48
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 16:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε